Het Middelbaar

Het Middelbaar

110 afleveringen

Nouri ergert zich aan nieuwkomer Gijs, totdat Gijs het voor hem opneemt bij nieuwe wiskunde leraar Meneer Abouab.
Omdat Tirza bang is dat haar moeders geheim tot een scheiding tussen haar ouders zal leiden, besluit ze haar mond erover te houden. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.
Nouri wil voor zijn spreekbeurt het konijn van zijn zus, Farah, mee naar school. Het mag, zolang hij heel voorzichtig met het beestje is.
Meike wil graag een BFF. Ze heeft ontdekt dat alleen Romy nog geen bestie heeft en probeert haar daarom beter te leren kennen. Zij weet Meike echter weer over te halen om te checken wat Damian van haar vindt.
Gijs kan het niet uitstaan dat klasgenootje Sem zijn moeder nogal respectloos behandelt en besluit actie te ondernemen om te laten zien dat zijn moeder, Mevrouw Steenkamp, eigenlijk best tof is.
Tirza maakt Hailey deelgenoot van het gedoe met haar ouders maar als Hailey hier nogal makkelijk over doet, besluit Tirza haar problemen vanaf nu maar voor zichzelf te houden.
Meike probeert toenadering te zoeken tot andere leerlingen in haar klas, maar dat is nog niet zo makkelijk. Anna en Deborah lijken wel open te staan voor haar.
Tirza neemt zich voor om het onderzoek naar haar vader te staken, al duurt dit voornemen niet lang. Tirza gaat zo op in haar onderzoek dat ze Hailey een beetje vergeet.
Romy denkt de perfecte jongen, Luca, te hebben gevonden voor haar eerste zoen, maar Faye doet haar beseffen dat ze dit maar beter zeker kan weten. De meiden stellen een checklist op.
Nouri en Hailey raken in conflict met meneer Van Morselt en worden door hem naar mevrouw De Wilde gestuurd. Als ze daar in een leeg kantoor aankomen en ontdekken dat zij van plan is om van school te vertrekken, zien ze kans om met hun actie weg te komen.
Nouri en Hailey raken in conflict met meneer Van Morselt en worden door hem naar mevrouw De Wilde gestuurd. Als ze daar in een leeg kantoor aankomen en ontdekken dat zij van plan is om van school te vertrekken, zien ze kans om met hun actie weg te komen.
Hoewel Tirza nog lang niet over het gedoe met haar vader heen is, vreest ze Hailey kwijt te raken aan klasgenootje Kim als ze er nog langer over door blijft gaan en doet ze alsof ze het heeft afgesloten.
Meike krijgt het idee dat als ze verkering met Justin neemt, ze misschien besties met Romy kan worden die weer verkering heeft met Justin's beste vriend Damian.
Gijs zet Bosch voor gek, maar Folmers strijkt met zijn hand over zijn hart. Als Wendy en Tarkan vervolgens denken dat Gijs voorgetrokken wordt omdat Steenkamp zijn moeder is, besluit hij hen te laten zien dat dat zeker niet het geval is.
Hailey, Romy en Tirza proberen Van Morselt naar het afscheid van De Wilde te krijgen in de hoop het goed te maken tussen de twee. Maar de samenwerking gaat moeizaam omdat Romy en Tirza niet op één lijn zitten.
Hailey is blij als het haar lukt Van Morselt en De Wilde nog dichter bij elkaar te brengen, maar vindt het wel jammer dat het Tirza niet weet op te vrolijken.
Meike kan het niet uitstaan dat de volwassenen denken dat zij moeilijk aansluiting vindt op school. Maar als ze vriendinnen probeert te worden met Anna baart dit de volwassenen eigenlijk alleen maar meer zorgen.
Hailey doet een poging meer volgers te krijgen door Lianne voor gek te zetten, maar Nouri doet haar inzien dat dit niet de manier is.
Romy wacht al tijden op de perfecte jongen voor haar eerste zoen en hoopt deze eindelijk te hebben gevonden in Boaz. Alhoewel Boaz een hoop leuke eigenschappen bezit, komt ze er met hulp van klasgenootje Wendy achter, dat hij toch niet de droom is.
Tirza en Hailey willen iets leuks doen voor het afscheid van Mevrouw De Wilde en Meneer Van Morselt, maar de irritante Rik verpest hun plannen.
Meike verraadt per ongeluk bij Romy's moeder dat Romy gepest wordt door Lea, waardoor Romy gedwongen wordt het op school aan te kaarten. #weektegenpesten
Tirza komt erachter dat Daan door Francis wordt gepest en spoort Daan aan om wraak te nemen. #weektegenpesten
Als Nouri er getuige van is dat Sebastiaan gepest wordt door Rico, besluit hij in te grijpen samen met Gijs. #weektegenpesten
Tirza begrijpt niet waarom Lot's moeder de hele klas op haar dochters verjaardag wil uitnodigen, behalve Rowdy. Maar dan ontdekt ze dat Lot's moeder wraak wil nemen op Rowdys vader, maar waarom? #weektegenpesten
Net als Gijs denkt dat hij in één week de school pestvrij heeft gemaakt met zijn Pestpolitie, komt hij erachter dat Linde wordt gepest door Felicia. Kan hij haar helpen? #weektegenpesten
Gijs baalt als zijn moeder hem vraagt om zijn informant te zijn. Hij zegt niks tegen haar als hij hoort dat Rik Berkman wil drogeren, maar helpt haar wel als zij per ongeluk het slachtoffer wordt.
Hailey is blij als ze Nouri zover weet te krijgen om weg te sneaken, maar ergert zich als ze vervolgens worden betrapt en Nouri het haar verwijt.
Hailey schrikt als Nouri denkt dat ze misschien te verschillend zijn om verkering te hebben. Maar dat idee maakt hem zo verdrietig dat hij besluit haar toch niet kwijt te willen.
Romy ziet een ruzie tussen Steenkamp en Berkman en vertelt dit aan haar klasgenoten. Als Gijs haar vervolgens opzoekt, komt ze erachter dat hij best leuk is. Romy schrikt als Tirza vervolgens ontdekt dat de ruzie slechts een toneelstuk was, want nu gaat Gijs vast ontdekken dat Romy die ruzie flink heeft aangedikt...
Romy verzwijgt tegenover Gijs dat de ruzie tussen Steenkamp en Berkman gespeeld is en baalt als Gijs daar uiteindelijk achter komt en boos op haar is.
Tirza begint het steeds moeilijker te vinden om tijd met haar ouders door te brengen en is dan ook blij dat ze na school vaak met Kim kan afspreken. Maar als Kim verliefd wordt, vreest Tirza dat dat ten koste zal gaan van haar tijd met Kim, en probeert ze haar van de verliefdheid af te praten.
Gijs gaat aan zichzelf twijfelen als een meisje uit zijn klas, Stephanie, hem en zijn basisschoolvriend Sebastiaan kinderachtig vindt, maar besluit dan dat er niets is om zich voor te schamen.
Romy heeft geen zin in het geplande uitje met haar moeder en diens vriend, en besluit te spijbelen. Maar alleen spijbelen is saai, dus nodigt ze Meike uit, nadat ze eerst alle andere meisjes uit de klas heeft geprobeerd.
Gijs baalt ervan dat zijn klasgenoten zijn moeder nog steeds niet met respect behandelen. Als hij ontdekt dat gay zijn op school best cool gevonden wordt door klasgenootje Lot en Jelle, krijgt hij een idee.
Zonder dat zijn vader dat weet verkoopt Nouri, met vette winst, spulletjes uit de kringloopwinkel als vintage/retro. Als zijn vader erachter komt moet hij zijn klanten hun geld teruggeven.
Tirza is teleurgesteld als ze eindelijk ontdekt wie haar vader is, maar hij aan de andere kant van de wereld blijkt te wonen. Dan ontdekt ze dat ze een halfzusje heeft dat in de buurt woont...
Romy denkt dat derdeklasser Thomas haar niet ziet staan omdat ze kleine borsten heeft. Maar als ze haar bh opvult, belandt ze in een ongemakkelijke situatie...
Nouri heeft geld nodig voor een cadeautje voor Hailey en verdient dat met haar videoflix inlogcode. Hailey is boos als ze dat ontdekt en Nouri haar niet vertelt waarvoor hij dat geld nodig heeft.
Nouri ergert zich aan het feit dat zijn vader Farah voortrekt. Maar als hij wraak neemt op zijn zus en zij in de problemen komt, krijgt hij toch spijt.
Gijs laat in de les van Folmers aan Sem een foto van Steenkamp en Marijke zien, die nu echt een setje zijn. Folmers spreekt Steenkamp daar vervolgens op aan, wat Gijs pure discriminatie vindt.
Tirza heeft besloten haar ouders niet over haar halfzusje te vertellen, maar mevrouw Manuhuwa haalt haar over dat wel te doen.
Meike krijgt van Romy het advies om iets meer op te vallen en haar verhalen vooral wat op te leuken. Maar als Meike iedereen vervolgens vertelt dat ze Romy's stiefvader naakt heeft gezien, gaan er op school toch wat alarmbellen rinkelen.
Farah is boos op Bouchra als die, zonder dat met haar te bespreken, aankondigt zich te gaan verloven en probeert haar met leugens over haar aanstaande op andere gedachten te brengen. Dankzij Nouri beseft Farah uiteindelijk dat ze haar zus en beste vriendin moet loslaten om hun band te redden.
Hailey wil mee naar het verlovingsfeest van de zus van Nouri, maar volgens Nouri kan dat niet vanwege zijn cultuur. Als Hailey Nouri vervolgens vraagt tussen haar en zijn familie te kiezen, staat hij voor een dilemma.
Tirza heeft besloten haar ouders te vertellen wat ze weet, samen met haar halfzusje. Als Tirza van haar ouders hoort hoe het echt is gegaan, beseft ze dat ze misschien te snel conclusies heeft getrokken.
Meike weet niet meer hoe ze zich moet gedragen bij Romy thuis nadat ze het verhaal over Romy's naakte stiefvader zo heeft aangedikt. Op advies van Romy biedt ze haar excuses aan, maar ook dat loopt niet helemaal zoals gepland.
Gijs is boos op zijn moeder als ze zijn vertrouwen beschaamd en hij door Remco en zijn vrienden voor verrader wordt uitgemaakt. Hij komt tot het besef dat er iets veranderd is nu ze conrector is geworden. Of ligt het toch aan hem?
Nouri en Hailey hebben nog geen goede manier gevonden om met elkaar om te gaan in de klas sinds het uit is. Als ze samen moeten nablijven, hebben ze een goed gesprek. Maar als Hailey vervolgens een aardig appje stuurt, is Nouri bang dat ze hem terug wil en besluit haar af te schrikken...
Als Tirza's ouders haar compleet voor schut zetten, trekt ze zich terug uit de talentenjacht, wat nogal wat gevolgen heeft.
Omdat Tirza niet meer mee mag doen met de talentenjacht, staat Hailey haar plek aan haar af. Hailey nodigt vervolgens stiekem Tirza's ouders uit...
Meike hoopt dat Gijs vrienden met haar wil worden. Maar als Gijs Boaz wil verraden gaat het mis.
Romy is verrast als niet zij maar haar vriendin Linde wordt opgemerkt door een fotograaf. Maar als Lindes eerste fotoshoot tegenvalt, beseft Romy dat beroemd worden niet alleen maar leuk is.
Leon denkt dat hij en Tirza al een tijde lange afstands-verkering hebben en nu ziet Tirza er ineens enorm tegenop dat hij terugkomt naar school. Hoe ongemakkelijk wordt dat?!
Nouri is woest op Folmers als hij samen met Gijs stiekem meeluistert met de leraren en hoort hoe die over hem praten. Gaat hij Folmers hiermee confronteren?
Meike heeft medelijden met Romy, die worstelt met Frans nu de lessen een poosje komen te vervallen. Toch aarzelt Meike als haar vader voorstelt om Romy thuis bijles te geven
Als Tirza ontdekt dat het Blue Monday is, voelt ze zich ineens ontzettend somber. De anderen hebben daar geen last van maar het duurt niet lang tot Tirza hen heeft aangestoken met haar slechte humeur
Romy heeft online de perfecte jongen ontmoet, maar ziet er een beetje tegenop om hem in het echt te ontmoeten. Wat als dat tegenvalt?
Nouri maakt het uit met Wendy, zijn nieuwe vriendin, als hij ontdekt dat ze thuis problemen heeft. Hij krijgt spijt, maar wil ze hem nog terug?
Nouri wil aan Folmers bewijzen dat hij geen luie dombo is en baalt als Gijs dat onbedoeld voor hem verpest.
Romy moet een goed cijfer halen voor haar proefwerk Frans, maar ondanks dat ze goed oplet en Meike haar helpt, snapt ze er niks van. Wanneer ze het proefwerk open ziet staan op de computer van Meikes vader, wordt ze verleidt om te gaan spieken...
Meike krijgt het idee dat er iets met mevrouw De Jong aan de hand is. Samen met Gijs gaat ze op onderzoek uit.
Romy is erg verliefd op Walt en ze wil hem aan haar moeder en bonusvader voorstellen om te laten zien dat Walt oké is. Maar of Walt ook komt opdagen..?
Tirza ontdekt dat Leon terugkomt op school, maar begrijpt ook dat hij denkt dat zij al een poosje verkering hebben. Nogal een probleem, want... ze heeft al een vriendje.
Nouri breekt in bij het kantine winkeltje om indruk te maken op Billie. Hij baalt als hij gepakt wordt door Folmers en straf krijgt, maar hij is blij als Billie dat helemaal niet erg vindt. Ze vindt Nouri leuk.
Meike vindt het vervelend dat Harvey op haar school lesgeeft, maar weet niet hoe ze het moet zeggen. Romy denkt dat ze hem zelf gewoon moeten doen inzien dat hij geen goede leraar is en hem weg moeten treiteren.
Nouri heeft een crush op een meisje uit zijn klas. Maar hoe goed kent hij haar eigenlijk?
Meike wil Romy graag steunen bij haar liefdesverdriet om Walt, maar omdat Meike omgaan met emoties lastig vindt, weet ze niet goed hoe ze kan helpen.
Tirza probeert Leon te vergeten, tot Cato haar adviseert hem terug te winnen...
Gijs vraagt Nouri te logeren omdat hij niet alleen wil slapen en is bang dat Nouri hem uitlacht als hij dat uiteindelijk vertelt.
Meike wil haar lage cijfer voor Frans ophalen en bereidt haar presentatie voor tot in de puntjes. Maar als blijkt dat ze de opdracht verkeerd heeft begrepen, rent ze weg.
Romy laat zich door Walt overhalen hem nog een kans te geven maar dan stelt Meike's kritische vragen...
Als Tirza hoort dat Leon een vleeseter is, verzwijgt ze voor hem dat ze vegetariër is. Zulke grote verschillen overleeft je verkering namelijk niet...
Nouri wordt ten onrechte aangewezen als dief. Maar lukt het hem om zijn onschuld te bewijzen?
Romy heeft met zichzelf afgesproken dat ze voorlopig bij jongens uit de buurt blijft. En helemaal bij leuke jongens zoals Vinnie. Jammer alleen dat Vinnie daar zelf anders over denkt...
Als Meikes psycholoog voorstelt dat zij medicijnen gaat slikken omdat ze vermoedelijk ADHD heeft, accepteert Meike dit niet zomaar...
Precious baalt als Tirza en Romy totaal niet op een lijn zitten wat betreft haar verjaardagsfeestje. Daarom neemt Precious een vervelend besluit.
Net wanneer Romy heeft besloten dat ze even niks meer met jongens te maken wil hebben, hoort ze van Gijs dat Vinnie haar terug wil en hij geeft het niet snel op. Om van hem af te komen, vraagt ze Gijs te doen alsof hij haar vriendje is...
Meike snapt niet dat iedereen altijd zo met zoenen en verkering bezig is, maar wil normaal zijn dus besluit ook te gaan zoenen. Ze kiest Luca uit en doet er alles aan om hem te versieren, maar of Luca daar zin in heeft...
Precious kan het niet uitstaan als vriendinnen Tirza en Romy elkaar continu afkatten. Ze vindt dit zo stom dat ze zelfs besluit haar verjaardagsfeestje af te blazen...
Nouri steelt zijn in beslag genomen telefoon uit Folmers' tas en zwijgt noodgedwongen als hij denkt dat hij het apparaat verloren heeft.
Tirza is op uitwisselingsreis naar Valencia, net nu ze een vriendje heeft. Ze wil dan ook alles voor hem vastleggen en met hem delen. Maar Steenkamp is het al snel zat dat Tirza steeds op haar telefoon zit.
Gijs ziet Lola wel zitten maar tot zijn onaangename verrassing valt Nouri ook op haar. De strijd begint...
Nouri is op uitwisselingsreis. Tijdens een wandeling in de natuur begint hij de moed te verliezen als ze verdwaalt zijn, maar gelukkig blijkt Manuel behoorlijk wat survival skills te bezitten.
De groep is nog steeds verdwaald in het bos en Tirza verdraagt het niet om geen contact met Leon te hebben. Als ze meent in de verte een heuvel te zien, sneakt ze stiekem weg.
Als Steenkamp de leerlingen vandaag een keer met de taxi naar school stuurt omdat zij niet kan lopen, besluiten de drie er een dagje tussenuit te sneaken. Helaas laten ze hun telefoons in het hotel liggen...
Tirza is jaloers als Leon samen met Linda een Vegan actiefront begonnen is. Omdat ze Leon niet kwijt wil besluit ze om ook Vegan te worden. Dat blijkt niet nodig, maar ze kan niet meer terug.
Romy raakt er door haar vriendin van overtuigd om toch voor Gijs te gaan, om er vervolgens achter te komen dat ze misschien toch te erg van elkaar verschillen.
Precious heeft zin in het museumbezoek met haar vriendin Tirza en baalt dan als de twee al snel uit elkaar worden gehaald. Gelukkig vindt ze in Jean een nieuw museummaatje. En misschien wel meer...
Tirza's klas is op excursie bij een museum. Tirza heeft zin om de dag met Precious en Leon door te brengen, maar helaas hebben die andere plannen.
Meike wordt door Kim bang gemaakt voor autisme, en laat haar vaders weten dat ze daar niet op getest wil worden. Om te bewijzen dat ze geen autisme heeft, misdraagt ze zich tijdens de les om normaal gevonden te worden.
Meike spijbelt al een paar dagen omdat er schoolexcursies zijn. Zonder dat haar vaders het weten, heeft ze zich ziekgemeld.
Nouri en Gijs maken het elkaar moeilijk als ze willen stoppen met de pestpolitie en krijgen er dan allebei spijt van als dat uiteindelijk is gelukt.
Precious schrikt als Abouab haar, Romy, Tirza en Tyara in andere klassen wil plaatsen omdat de meiden te veel kletsen.
Meike is bang dat ze autistisch is en weet niet wat te doen als ze inderdaad hoog scoort in het spectrum. Op aanraden van Harvey besluit ze er op school open over te zijn.
Nouri baalt als hij voor dom wordt weggezet als hij weer eens een onvoldoende haalt voor wiskunde. Maar hij lacht het laatst als hij daar uiteindelijk wat geld mee kan verdienen.
Tirza zit sinds kort bij een actieclubje voor veganisme maar krijgt een beetje de zenuwen als clubgenootje Linda nogal vergaande acties bedenkt.
Meike trekt het slecht als haar vader ineens komt invallen op school want Harvey zou haar geen les meer geven en beloftes moet je nakomen. Zeker in haar wereld.
Tijdens het tweede museumbezoek heeft Romy een missie: Gijs laten geloven dat ze heus niet zo van het OudHollandse leven houdt als hij denkt. Zo kunnen ze misschien toch nog verkering krijgen.
Tirza krijgt een beetje genoeg van Linda, die continu om Leon en haar heen hangt, en ze wil eigenlijk wel uit de vegan club.
Meike regelt dat ze niet hoeft te zwemmen maar verzwijgt dat ze niet wil omdat ze watervrees heeft. Als Nouri haar voor de gein in het zwembad duwt, raakt ze volledig in paniek.
Precious merkt dat Leon met een ander meisje flirt maar vindt het vervelend om dit aan Tirza te vertellen. In plaats daarvan besluit ze Tirza's probleem zelf op te lossen.
Meike komt tijdens een scheikundeles op voor klasgenoot Wendy die daardoor op haar kop krijgt van Manuhuwa.
Nouri baalt als hij zich nog voor het begin van de Ramadan misselijk eet aan de cup cakes van Precious
Meike heeft watervrees maar hoopt deze met behulp van Nouri een heel klein beetje te overwinnen.
Precious krijgt op haar kop omdat ze achterloopt met haar huiswerk. Zij denkt zelf dat de problemen begonnen toen Tyara bij hen introk: haar nichtje leidt haar namelijk behoorlijk af. Maar al gauw blijkt dat het gebrek aan concentratie vooral bij Precious zelf ligt.
Tirza vindt haar vriendje Leon niet zo heel leuk meer, waardoor Precious besluit hem te dwingen het met Tirza uit te maken. Dat valt niet in goede aarde bij Tirza...
Door haar verliefdheid haalt Meike slechte cijfers tijdens de toetsweek.
Nouri maakt zich zorgen over zijn slechte adem als hij eindelijk met Precious kan zoenen. Gelukkig ruikt Precious ook niet zo fris.
Gijs en Romy vinden elkaar leuk, maar hebben besloten er niets mee te doen. Aan de ene kant omdat Gijs bang is dat ze anders hun vriendschap kapot maken, maar vooral omdat hij geen move durft te maken.
Gijs wil Romy laten weten dat hij niet Stephanie maar haar leuk vindt, maar hij schrikt Romy juist af door te zeggen dat hij zoen les gaf.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.