Het Middelbaar

Het Middelbaar

110 afleveringen

Als Liz op weg naar school door twee onbekende meiden om hulp wordt gevraagd, wimpelt ze hen af. Helaas voor Liz blijken de twee nieuw in haar klas te zijn en nemen ze Liz haar actie niet in dank af.
Nouri vindt zijn nieuwe school best ok, maar neemt het niet zo serieus dat hij op bijles moet. Totdat hij op zijn kop krijgt van Folmers, en zich realiseert dat zijn nieuwe school veel strenger is dan zijn vorige school.
Hailey heeft een plan om haar ouders weer bij elkaar te krijgen, en haalt haar zus over om te helpen. Alleen blijkt die niet helemaal eerlijk te zijn.
Mevrouw Folmers, de pleegmoeder van Farid, moet voor de uitslag van een onderzoek naar het ziekenhuis. Zelf denkt ze dat er niks aan de hand is. Farid begint zich zorgen te maken wanneer Folmers niet op komt dagen tijdens zijn eigen les...
Het verbaast Liz niets als Timo weer eens zoent met een meisje, maar het verbaast haar wel als het meisje er daarna gelijk vanuit gaat dat ze iets met Timo heeft. Wat is er aan de hand?
Wanneer Tirza vindt dat de balletjes in de kantine-soep er raar uitzien, vermoedt ze dat het gemaakt is van kattenvlees van vermiste katten die De Jong heeft gelokt...
Hailey wil het goedmaken met de populaire Liz, maar haar vriendin Tirza vermoedt dat Hailey gewoon wil aanpappen met de populaire meiden en vindt dit stom.
Nouri wil van zijn bijlessen af en wil dat Farid hem helpt met spieken tijdens zijn proefwerk. Farid weigert, waardoor Nouri een slecht cijfer haalt en alleen maar meer bijles krijgt. Van Farid...
Net als Hailey besluit de fiets van haar zus terug te geven, komt haar zus naar school op een nieuwe scooter; gekregen van de nieuwe vriend van hun moeder. Hailey vindt haar zus een verrader en besluit haar hard terug te pakken.
Farid wil helpen thuis, maar hij heeft geen idee hoe. Als zijn vrienden, Nouri en Timo, hem overhalen een beetje lol te trappen om even aan de somberheid te ontsnappen, betrapt Folmers hen.
Liz vindt het laf als iedereen Linda's video's online afkraakt maar niemand het lef heeft om iets recht in haar gezicht te zeggen. Liz besluit daar dan ook verandering in te brengen.
Tirza moet van De Wilde een filmpje maken om de leerlingen te laten weten dat er geen kattenvoer in de kantine-soep zit. Maar terwijl Tirza het filmpje opneemt, komt ze erachter dat er wordt gerommeld met de luchtroosters op school...
Als Hailey's vader ziek is, spijbelt zij van school om zijn folder en krantenwijk over te nemen. Liz en Tirza liegen voor haar, wat uiteraard volledig misgaat.
Hailey moet samenwerken aan een project met Farid, maar Farid is drukker bezig met klasgenote Noa. Hailey liegt daarom tegen Noa dat Farid een koortslip heeft, waarna ze niet meer met Farid af wil spreken. Iets waar Farid alles behalve blij mee is.
Als Nouri wil aan pestkop Alex bewijzen dat hij geen sukkel meer is, en tegenwoordig echt wel meiden kan krijgen. Helaas voor Nouri raakt hij verstrikt in zijn eigen leugens.
Farid voelt zich eenzaam. Folmers heeft nauwelijks aandacht voor hem en ook Timo laat hem een beetje links liggen.
Drama, drama, drama! Hailey is vergeten dat de schoolfotograaf komt en heeft net die dag een oerlelijk shirt aan. Ze krijgt Tirza zover om haar shirt uit te lenen, maar vervolgens maakt Hailey het shirt per ongeluk vies...
Als Sophie denkt dat Timo's vriend (die tevens haar ex is) wraak op haar neemt, denkt Timo dat ze overdrijft. Maar als er daarna weer iets vreemds gebeurt, begint Timo toch te geloven dat zijn zus misschien gelijk heeft.
Hailey ontdekt dat haar vader niet genoeg geld heeft om de huur te betalen en besluit hem te helpen door de scooter van haar zus te jatten en deze te verkopen. Een actie die haar vader haar niet in dank afneemt.
Hailey wordt door Bosch gevraagd om bij het school voetbalteam te komen. Hailey wil dit graag, maar Sevcan is ook gevraagd. Hun ruzie loopt uit de hand tijdens de training, waarop ze van Bosch zelf moeten uitvechten wie van de twee er opstapt.
Nouri's nieuwe vriendschap met zijn vroeger pester Alex zorgt voor een hoop gedoe met zijn zussen, die Alex maar niks vinden.
Omdat Farid denkt dat Folmers het vervelend vindt als hij het over zijn privésituatie heeft, houdt Farid zijn vrienden op afstand over zijn situatie thuis.
Tirza denkt dat de meidenkleedkamer wordt bespioneerd door de jongens, die deze beschuldiging niet cool vinden...
Timo houdt Rik op afstand na wat hij met Sophie en haar ex heeft geflikt, maar is vervolgens zelf het doelwit van Rik's streken.
Timo en Liz mogen hun CKV-opdracht niet samen maken, omdat ze zitten te klieren. Toch besluiten de twee een groepje te vormen, omdat ze het onderwerp 'Rebels' konden kiezen...
Timo, Farid, Nouri en Pieter besluiten een weddenschap te doen wie de meeste meiden kan regelen.
Als Tirza steeds meer klasgenoten over hoofdpijn hoort klagen en de elektronica ook nog eens stoort gaat ze op onderzoek uit.
Hailey is bang dat Liz boos op haar is en besluit afstand te houden van Timo.
De meiden nemen keihard wraak op de jongens om hun domme weddenschap.
De jongens besluiten de weddenschap alsnog door te zetten, maar Pieter heeft daar geen zin in...
Tirza overtuigt Lot ervan om uit de kast te komen, maar schrikt als Lot dat wil doen door met Tirza te zoenen op het schoolplein.
Liz en Timo strijden over de vraag wie er beter zijn in sport: jongens of meiden, waarbij ze per ongeluk een werkstuk van een derdeklasser vernielen.
Als er een ring verdwijnt uit de winkel van Nouri's, wordt Hailey verdacht.
Farid's vriendinnetje heeft een hekel aan Meneer Van Morselt, Farid vindt hem wel meevallen, maar kiest toch haar kant.
Tirza maakt voor de grap een nep profiel aan en begint, zogenaamd als knappe jongen, met Manuhuwa te chatten. Maar als Manuhuwa's vriend dit ontdekt, beseft Tirza dat haar spelletje toch niet zo grappig was.
Tirza is verrast als Lot bekent verliefd op haar te zijn, en begint toch te twijfelen of zij misschien ook lesbisch is, maar hoe kom je daarachter?
Farid is trots op zijn coole vriendin Carma, maar vindt het minder leuk dat ze naar zijn smaak iets te uitdagend in haar TokTok video's danst.
Hailey waarschuwt een klasgenoot dat die door haar mukbangvideo's dik aan het worden is. Dat had ze misschien beter niet kunnen doen...
Farid voelt zich niet onderdeel van de familie Folmers, om zich minder ongemakkelijk te voelen, nodigt hij Timo uit.
Van Morselt geeft de opdracht een handgeschreven brief aan een klasgenoot te schrijven. Wanneer Farid erachter komt dat zijn ex Carma hem een brief moet schrijven, is hij bang voor gek te komen staan.
Een ongelukje brengt Timo op verrassende manier in contact met een van zijn klasgenoten.
De familie Folmers probeert opnieuw het leven te omarmen nu het beter gaat met Miranda...
Hailey heeft een trending filmpje gemaakt, maar nadat haar klasgenoten erachter komen dat ze het idee heeft gejat, krijgt ze alleen nog maar negatieve reacties.
Nouri ziet een klasgenootje wel zitten en met hulp van Tirza komt hij erachter dat het wederzijds is. Maar Tirza waarschuwt Nouri voor de puistjes van Marit: die zijn besmettelijk. Wat nu?
Timo wil Farid hebben samen memes gemaakt van een stinkende klasgenoot. Hierna blijkt dat de klasgenoot door de memes wordt gepest...
Lydia wil heel graag gaatjes, maar dat mag niet van haar moeder. Farid kan wel aan een gaatjesschietpistool komen, en biedt aan Lydia te helpen.
Timo daagt Faye uit om te bewijzen dat ze inderdaad een zesde zintuig heeft, zoals ze beweert. Faye voorspelt dat Timo ruzie krijgt, maar Timo vermoedt dat Faye zelf mensen tegen hem opzet.
Nouri maakt indruk met een nieuwe trui. Tot een klasgenoot erachter komt dat de trui helemaal niet nieuw is...
Liz valt voor derdeklasser Jesse en weet Tirza over te halen het bovenbouwfeest binnen te sneaken.
Als Liz met een paar jongens het bovenbouwfeest wil verlaten, heeft Tirza daar geen zin in maar als Liz vervolgens alleen wil gaan, vindt ze dat ook totaal niet prettig.
Farid hoort stiekem een gesprek tussen Meneer Folmers en Miranda. Hij hoort dingen die hij niet mocht weten...
Wanneer Hailey de tablet van de zus van Nouri kapot laat vallen, heeft dat grote gevolgen...
Nouri en Timo vinden de portemonnee van stagiaire Mevrouw Aaftink. Alleen is ziet ze er anders uit, dan wat Timo en Nouri hadden voorgesteld...
Als Tirza een video ziet waarin popcorn wordt gepopt met de 5G straling van telefoons, begint ze de rest van de school ervan te overtuigen dat 5G levensgevaarlijk is.
Tirza wil niet dat haar opa in de klas komt, omdat ze bang is dat hij gênante verhalen over haar gaat vertellen.
Timo baalt als hij erachter komt waarom Sophie met Farid heeft gezoend.
Liz wil een klasgenoot een onschuldig lesje leren, maar dit gaat helemaal fout.
Nouri is blij als Hailey na wekenlang flirten eindelijk een move maakt, maar kan er door een belofte niet op ingaan.
Nouri laat zich overhalen om een prank uit te halen bij Mevrouw Aaftink tijdens een spelletje 'Doen, doen of doen'.
Farid ziet enorm op tegen de dag dat hij voor altijd afscheid moet nemen van een dierbare...
Liz wordt ervan beschuldigd dat ze stiekem naaktplaatjes heeft zitten kijken op de schoolcomputer.
Nouri heeft Hailey ervan heeft overtuigd om hem toch een kans te geven... Maar dan ontdekken ze dat hun zussen gigantische ruzie met elkaar hebben.
Hailey baalt ervan als de zussenruzie tussen haar en Nouri in komt te staan. Nouri heeft een voorstel waar Hailey met tegenzin in meegaat.
Meneer Folmers is verbaasd als Farid aangeeft dat hij weg wil uit zijn gezin en zelf een pleeggezin wil aandragen.
Nouri doet stoer tegen een klasgenote die hier behoorlijk van onder de indruk is. Meer dan Nouri doorheeft, zelfs...
Hailey en Tirza hebben een geheimen-box geplaatst. Tot hun grote schrik zit er een heel groot geheim in over het vriendje van Hailey...
Farid baalt van zijn cijfers. Hij vraagt aan Pieter om de school te hacken en zijn cijfers te veranderen, maar dit loopt niet zoals gepland...
Wanneer Mevrouw Manuhuwa's auto wordt beklad, krijgt Nouri de schuld...
Hailey voelt zich uitgedaagd door een docent om haar te laten zien dat ze later echt wel een influencer kan worden.
Wanneer Pieter een slecht cijfer haalt, biedt Farid aan om samen met Pieter zijn originele proefwerk te vervalsen.
Nouri wil zijn relatie eigenlijk geheim houden, maar wordt door zijn vriendin onder druk gezet het toch bekend te maken....
Farid heeft geen klik met zijn nieuwe pleegmoeder. Wanneer zij ruzie maakt met hem is de maat voor Farid vol. Hij pakt zijn spullen om bij Timo te gaan wonen.
Timo krijgt ruzie met Nouri als ze een onderwerp voor een presentatie moeten kiezen.
Hailey moet van haar vriendje vertellen over hun verkering aan haar vader.
Timo hoopt voor Farid dat het lukt dat hij bij Timo mag komen wonen.
Farid krijgt als enige geen valentijnskaart. Zijn klasgenoot krijgt wel valentijnskaarten. Farid steekt hier een stokje voor.
Nouri schrikt als zijn vriendin het uitmaakt omdat ze het gedoe rondom hun zussen niet meer trekt. Hoe maakt hij dit weer goed?
Tirza haar klasgenoot gebruikt geen deodorant. Zij heeft namelijk gelezen dat je eraan kan doodgaan als je te veel gebruikt. Hierdoor besluit Tirza ook te stoppen, wat grote gevolgen heeft...
Timo regelt dat Farid mee kan trainen op de voetbalclub. Maar lukt het Timo zelf wel om op tijd op de training te verschijnen...
Timo laat zien dat hij een goede vriend is aan Farid, maar of Farid wel echt zo'n goeie vriend is voor Timo...
Timo probeert Farid uit de problemen te houden. Maar wil Farid eigenlijk wel uit de problemen blijven?
Lydia nodigt al haar klasgenoten uit voor haar verjaardagsfeestje, maar tot Liz' verbazing is zij niet uitgenodigd. Gelukkig kan Liz haar hart luchten bij een klasgenootje, maar als die wraak voor haar wil nemen, gaat hij wel erg ver...
Nouri huurt een klasgenote in om in de kringloopwinkel te werken. Hij is er namelijk te druk voor. Hij besluit om dit niet tegen zijn vriendin te vertellen, maar komt ze erachter.
Farid neemt het op voor Timo als die ruzie krijgt met een klasgenoot. Maar of Timo nou erg veel heeft aan zijn hulp, dat is de vraag...
Hailey controleert haar vriendje of hij wel trouw blijft. Tirza vindt dit niet genoeg en huurt een klasgenoot in om het nog een extra te testen...
Farid steelt sigaretten van een leraar om deze te verkopen op de schoolmarkt. Maar komt hij hier ook mee weg?
Timo en Farid mogen weer komen trainen op de voetbalclub, maar alleen als ze sorry zeggen. Gaan de jongens hun excuses aanbieden?
Tirza is teleurgesteld in de taken die ze krijgt tijdens een project in de dierentuin. Ze haalt een grap uit die uit die behoorlijk uit de hand loopt.
Tijdens het milieuproject van school zit Hailey als enige ingedeeld bij het Vogelpark. Ze zit ze ook nog eens opgescheept met de nerd Pieter en zijn vrienden...
Nouri mist zijn ex-vriendin en probeert er via Tirza achter te komen hoe het met haar gaat.
Nouri probeert stiekem mee te gaan naar Berlijn... Maar geld voor een kaartje heeft hij niet.
Tirza en Hailey gaan op zoek gaan naar Suze. Ook Nouri hoopt haar te vinden en op die manier een onvergetelijke indruk te maken.
Tirza is niet blij dat Nouri ze is gevolgd naar Berlijn. Toch gaan ze samen opzoek ze naar nieuwe aanwijzingen...
Tirza is een beetje gefrustreerd als Nouri en Hailey niet meer naar Suze willen zoeken. Ze zet haar speurtocht in haar eentje voort...
Nouri en Hailey komen erachter wat er met Suze is gebeurd. Maar kan Tirza met de waarheid leven?
Als Timo erachter komt dat Nouri en Hailey weer bij elkaar zijn vreest hij dat hun vriendschap onder druk komt te staan...
Hailey probeert Pieter aan een klasgenote te koppelen om van hem af te zijn. Bloeit er iets op tussen de twee?
Tirza krijgt straf in de dierentuin en moet daarom in de keuken terwijl haar klasgenoten de dieren mogen verzorgen. Houdt ze zich aan de straf of verzint ze een list?
Timo bemoeit zich met een ruzie tussen twee klasgenoten. Als er messen aan te pas komen verwonden ze hem per ongeluk...
Farid veroorzaakt weer eens problemen op school. Alleen dit keer krijgt hij hulp uit een onverwachte hoek...
Mevrouw de Jong vindt dat Hailey zich te bloot kleedt. Alleen kiest haar vriendje de kant van Hailey... of die van mevrouw de Jong?
Tirza wordt kwaad als een groot deel van de klas geen vegetarisch lunch wil. Zelfs haar vriendin Hailey kiest voor vlees. Tirza verzint een plan om haar klasgenoten op andere gedachten te brengen...
Timo ziet wel heel erg pikante appjes over zijn klasgenote Carma op de telefoon van meneer Bosch verschijnen... Zegt hij dit tegen Carma? Of houdt hij dit geheim voor zich?
Tirza krijgt voorlichting over SOA's op school. Vervolgens komt ze erachter dat sommige bovenbouwers wel héél heftig zoenen... En dat ze dezelfde WC delen!
Mevrouw Steenkamp is jarig en klasgenote Tyara komt op het idee om een Sarah pop voor haar te maken. Farid helpt graag mee, omdat Steenkamp er altijd voor hem is geweest. Toch loopt niet alles zoals het moet... Wordt dit een verjaardags-wens of een verjaardags-nachtmerrie?
Tirza is blij als ze een goed klik heeft met een jongen uit haar klas. Maar blijft ze ook trouw aan haar principes als hij iets aan haar vraagt wat ze niet wil doen?
Kiest Timo voor een gratis vakantie, of voor een kans bij dat ene meisje die hij toch wel heel leuk vindt?
Tirza vindt een klasgenoot echt heel leuk... En hij haar ook! Toch loopt die eerste date heel anders dan verwacht...
Nouri en Hailey krijgen een flinke onvoldoende van mevrouw Aaftink. Hailey zet alles op alles om haar weg te krijgen, maar of Nouri het hiermee eens is...
Timo is Jaloers dat Liz met een klasgenoot op vakantie gaat. Kan zijn zus Sophie dit voor zich houden of vertelt ze dit aan Liz?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.