Het Middelbaar

Het Middelbaar

110 afleveringen

Soraya plaatst foto's van haarzelf en vriendin Mara online. Als Mara kwaad op haar wordt, omdat zij vindt dat ze er lelijk op staat, vraagt Soraya Jamie om hulp.
Jairo ontdekt via Ebru dat meisjes toch wel wat gecompliceerder in elkaar zitten dan hij dacht en hij probeert via haar meer te weten te komen.

3. Ruzie met Pa !

Jamie meent een manier te hebben om Klikker te behouden en het lijkt te lukken, totdat haar vader haar plannen dwarsboomt.

4. Jatten

Steef vindt een tas met gejatte gadgets en twijfelt wat ze daarmee moet doen. Ze gaat tegen het advies in van vriendin Ebru, maar wordt daar niet echt voor beloond.

5. Zonder T-shirt

Nick krijgt een onvoldoende terug voor scheikunde. Hij regelt bijles van de knappe Soraya, maar zijn broer heeft een heel ander idee hoe Nick een goed cijfer kan halen...
Als Milans mobiel wordt gejat, krijgt hij kans het ding terug te kopen. Milan verzint een plan om de dief te pakken.

7. Straf Voor Niks

Als de klas van Steef voor straf een onverwacht proefwerk krijgt, besluiten de leerlingen in protest te gaan en niet te leren.
Steef begint te vermoeden dat Ebru haar op afstand houdt en begrijpt later ook waarom: Ebru verbergt voor haar ouders dat zij op school geen hoofddoek draagt.

9. Wifi Strijd

Jamie baalt van de slechte wifi op school. Maar haar plan om daar verandering in te brengen, maakt het probleem alleen maar groter, aangezien Folmers alle wifi platlegt...
Milan laat zich overhalen door Roos om met haar naar de film te gaan. In ruil maakt zij dan zijn proefwerk scheikunde. Maar misschien had Milan dit beter niet kunnen doen: want voor wat, hoort wat...
Als Milan geen zin heeft om aantekeningen over te schrijven, omdat er een schriftcontrole komt, maakt hij er een principiële kwestie van. Als hij de rest van de klas echter niet meekrijgt in zijn protest, bindt hij in.

12. Puistenkkont

Jairo photoshopt wat plaatjes, zodat het net lijkt alsof hij foto's heeft van meiden uit de kleedkamer. Als hij een geintje met een van de foto's uithaalt, blijkt dat echter grote gevolgen te hebben.
Jamie komt erachter dat Milan zich onder druk laat zetten door een groepje jongens die hij als zijn vrienden ziet. Ze probeert hem in te laten zien dat dit niet zijn echte vrienden zijn, maar dat levert alleen maar ruzie op.

14. Klikkerfittie

Ebru zet Jamie onder druk om Klikker niet op te geven. Als Jamie de app vervolgens openbaar maakt, is ze echter niet blij met het resultaat.
Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.
De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.
Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.
Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...
Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

20. Kamp

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.
Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.
Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...
Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

24. Meisjes Kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

25. Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

26. Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?
Nick vindt een telefoon op het schoolplein die van Mevrouw de Wilde blijkt te zijn. Zijn nieuwe verkering vindt dat hij de telefoon moet weggeven, alleen Nick twijfelt...

28. Skate Ongeluk

Milan krijgt een nieuw skateboard voor zijn verjaardag. Maar helaas voor hem is het allesbehalve een leuke dag.
Soraya en Milan ontdekken dat De Jong een drankprobleem heeft. De Jong bezweert hen dat zij het oplost en hoewel Milan dat niet gelooft, haalt Soraya hem toch over dit niet bij school aan te kaarten. De juiste keuze, zo blijkt later.

30. Eerste Zoen

Jairo's eerste zoen loopt uit op een totale mislukking. In eerste instantie denkt hij dat dit komt omdat hij geen klik heeft met het meisje in kwestie, maar hij komt er vervolgens achter dat het aan hem ligt.

31. Rotlerares

Jamie raakt in een verhitte discussie verwikkeld met Steenkamp. Als Levi het voor haar opneemt, stuurt Steenkamp hen de klas uit, nadat ze Levi uitscheldt. Levi heeft echter een stel pittige ouders, die hij dan ook gelijk inschakelt.

32. Pisbroek

Jairo wordt geprankt: iemand heeft doorzichtig folie over de wc-pot gespannen. Hij schaamt zich te pletter als hij de rest van de dag stinkend naar urine op school rondloopt. Wie heeft dit gedaan?

33. Ebru de Stoker

Ebru zet haar broer onder druk niets met Steef te beginnen. Hij luistert naar haar en doet erg kortaf, tot verdriet van Steef...
Nola krijgt het gevoel dat haar vriendje Boy haar op afstand houdt en haar gevraag hierover leidt tot ruzie tussen de twee. Vooral Fenna vindt dit erg vermakelijk.

35. Staken

Als Jamie's online chatvriend Ruben ineens bij haar op school blijkt te zitten, schrikt ze toch even. Vrienden zijn in het echt is toch net even anders dan online.

36. Schoolshootig

Jesse en Nola krijgen bij de scholierenrechtbank te maken met June, een meisje dat gepest wordt, en daarom een nepwapen mee naar school heeft genomen.
Steef probeert Ebru te helpen haar populariteit wat op te krikken, zodat ze gevraagd zal worden voor het feestje van het jaar.
Jamie is verbolgen als ze ontdekt dat haar moeder zomaar bikini-foto's van haar online heeft gezet. Milan moet er echter wel om lachen.

39. Dikke Wraak

Nola besluit wraak te nemen op Fenna, vanwege het feit dat zij met haar vriendje heeft gezoend.
Jairo wordt gechanteerd door derdeklasser Ferry. Hij vraagt Dylan om hulp, die er tegen wil en dank bij betrokken raakt.

41. Kauwgomhaar

Nick laat zich door Levi uitdagen om veel te ver te gaan met een grap waardoor ze in de problemen dreigen te komen op school. Zowel Levi als Nick hebben zo hun eigen ideeën hoe dit probleem op te lossen.
Nick wordt door een derdeklasser gedwongen om zijn kluisje af te staan, zodat hij gestolen spullen erin kan opslaan.

43. Verboden Liefde

Steef baalt als Ebru alleen nog maar tijd lijkt te hebben voor vriendje Alex.

44. Rotprank

Soraya besluit Milan terug te pranken, maar als hij meneer Folmers erbij betrekt, loopt het volledig uit de hand.

45. De Bomtas

Jairo doet in opdracht van Ebru een bommelding. Hij neemt zijn taak echter veel te serieus en de situatie loopt volledig uit de hand.
Jamie wordt gek van Ruben die haar continu opzoekt en overal voor nodig heeft. Als Ruben door een paar jongens wordt gechanteerd, besluit ze hem nog een laatste keer te helpen.

47. Aangerand

Jairo wordt er van beschuldigd aan Mila's billen te hebben gezeten. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen?
Als de vader van Soraya's vriend Ali overlijdt, vraagt mevrouw De Wilde de leerlingen allemaal een lief briefje aan hem te schrijven. Als Ebru en Steef stiekem Soraya's briefje lezen, zien ze dat deze helemaal niet lief is.

49. Supernerd

Als Jairo merkt dat de rest van de klas hem een nerd vindt, besluit hij met opzet slechtere cijfers te halen om cool te lijken.
Als Milan een spelletje speelt met Fenna en Abel, biecht Fenna een groot geheim op.
Als Nick klasgenoot Ivo uitdaagt, vliegt Ivo hem aan. Om Nick nog harder te straffen, daagt Ivo hem voor de schoolrechtbank omdat hij beweert dat Nick begonnen is.
Milan ziet Fenna wel zitten en zij vindt hem ook leuk, al vindt ze wel dat ze erg verschillend zijn.
Als Nick zijn bijdrage voor het klassenuitje kwijtraakt, probeert hij het bedrag alsnog zelf bij elkaar te verdienen.
Als Jesse moet kiezen uit twee meisjes die hem allebei leuk vinden, vraagt hij ex Nola om hulp.

55. Talentenjacht

Jamie baalt als Milan hen heeft opgegeven voor de talentenjacht, maar ze weet er gelukkig voor te zorgen dat Nick haar plek wil innemen.

56. Een Aanslag

Nick probeert Jairo zo ver te krijgen een prank uit te halen. Jairo vindt zijn idee echter veel te ver gaan, broer Ferry denkt daar echter anders over.
Als Milan begrijpt dat Fenna alleen iets met hem wil als hij er verzorgder uitziet, knipt hij zijn haar af.

58. Stress

Als Soraya begrijpt dat de vader van Ali waarschijnlijk is overleden aan de gevolgen van stress, vreest ze voor het lot van haar eigen ouders, want ook zij werken hard...

59. Hoogbegaafd

Jairo schrikt als zijn ouders willen dat hij naar een andere school gaat: hij wil helemaal niet van school.

60. Weirdo

Er overkomen Nola de laatste tijd steeds meer rare dingen op school. Als Jesse vermoedt dat zijn vriendinnetje Roos de dader wel eens zou kunnen zijn, confronteert Nola haar.
Milan wil Fenna's vader ontmoeten, maar Fenna denkt hier heel anders over. Het doet Milan zich afvragen of ze eigenlijk wel bij elkaar passen.

62. Klimaatstaking

Als Jamie door Grimbergen wordt aangeklaagd wegens haar aanhoudende staking, omwille van het milieu, besluit ze de oude vervuilende auto waarin Grimbergen rijdt ook op de agenda te zetten.
Als Nick of zijn broer thuis moeten blijven om hun vader te helpen, laat Ferry hen in de steek en vertrekt hij. Pas later ontdekt Nick waarom Ferry zo negatief tegenover hun vader staat.

64. Misbruikt ?

Als Steef geen onderwerp voor haar mentoropdracht kan bedenken, besluit ze het lekker makkelijk over haar zus Kris te doen.
Als Soraya een slecht cijfer haalt voor aardrijkskunde, denkt Van Morselt dat zij te veel hooi op haar vork neemt.

66. Vette Leugens

Jairo raakt geschokt als hij begrijpt dat Nick liegt over het feit dat hij door de Manuhuwa is geslagen.
Nick heeft totaal geen zin om zijn vaders nieuwe vriendin te ontmoeten, maar als hij een plan verzint om de ontmoeting te ontlopen, maakt hij het daarmee onbedoeld alleen maar erger.

68. Ik Ben Zo Moe

Omdat Soraya's moeder tijdelijk niet kan werken, moet zij bijspringen in het restaurant van haar ouders. Hoewel ze denkt dat ze al haar taken kan combineren, blijkt dit toch lastig.
Steef komt erachter dat Ebru Klikker beheert en is haar dankbaar als zij dat inzet om ook Steef populairder te maken, maar als Steef Ebru inhaalt qua populariteit, trekt Ebru dat niet...
Milan is het niet eens met Fenna die Van Morselt stiekem filmt en op het internet zet. Wanneer Fenna wil dat hij haar helpt, door voor haar te liegen, komt hij voor een dilemma te staan.
Nick zoekt toenadering bij zijn broer, maar die is druk bezig met een meisje dat hij leuk vindt.
Als Ebru beseft dat Steef echt geen vriendinnen meer wil zijn, neemt ze wraak door Steef publiekelijk voor gek te zetten.

73. Gaydar

Jairo heeft een crush op Marnix en komt er via Tommy achter dat Marnix ook homo is. Jairo biecht Marnix dapper op dat hij op hem valt, maar valt hij ook op hem?
Milan en Nick hebben dikke lol met zijn tweeën, maar Milans vriendinnetje Fenna kan het minder waarderen dat de twee zo'n plezier hebben.

75. Leugenaar

Sophie zamelt geld in om namens de klas een cadeau voor Van Morselts jubileum te kopen. Jamie vermoedt dat Sophie stiekem iets goedkopers haalt, zodat ze geld overhoudt om iets leuks voor zichzelf te halen, maar hoe bewijst ze dit?
Om haar vele spijbelen te verklaren, liegt Soraya op school dat ze diabetes heeft en regelmatig naar het ziekenhuis moet.

77. Fake Vriendje

Jairo baalt als Melle niet gelooft dat hij echt homo is, omdat hij nog nooit een vriendje heeft gehad. Jairo verzint een list, zodat Melle hem wel zal geloven.

78. Lekker Liegen

Na een tijdje thuis te hebben gezeten, is het voor Soraya weer tijd om naar school te gaan. Ebru maakt het haar echter niet makkelijk.

79. Nep Lesbo

Jairo ontwikkelt een leuke vriendschap met het koppeltje Dana en Iris, tot Dana het uitmaakt en beide meiden ontroostbaar zijn, maar waarom?
Nick komt onder druk te staan als de knappe Ilja verliefd op hem blijkt te zijn en hij tot zijn eigen verbazing niks voor haar lijkt te voelen.
Als Soraya uit haar broek scheurt, leidt dat tot een discussie met Grimbergen over wat je wel en niet naar school mag aantrekken. Hierdoor ziet Soraya een kans om Grimbergen eens flink uit te dagen.
Jairo loopt rond met een geheim: hij weet dat Oscar is vreemdgegaan. En nu Oscars vriendin Dalrun speciaal voor hem uit IJsland terugkomt naar Nederland, drukt dit geheim zwaar op zijn gemoedsrust.
Jairo ontdekt dat Marnix, de jongen die hem laatst nog afwees, toch een oogje op hem heeft.
Steef is er getuige van dat Soraya Julian afwijst, waarna Julian de roddel begint te verspreiden dat Soraya lesbisch is.
Nick is verward vanwege zijn verkering met Ilja. Hoewel ze superknap is, is Nick niet verliefd op haar.
Ebru en de anderen komen aan in Lissabon, maar Ebru's enthousiasme over de reis verdwijnt als Steef hen opzadelt met nog meer werk voor de reportage.

87. Streetart

De leerlingen worden getipt door een stel lokale jongens over waar de echt gave street art te vinden is... Maar is het wel zo slim om ze te volgen?
Steef en de anderen liegen dat de schoolcamera in het hotel gestolen is.

89. Steef is Kwijt

Nick gaat Steef achterna, als zij er stiekem vandoor is gegaan in een poging de gestolen camera terug te krijgen.
Steef is op zoek naar de jongens die de camera hebben gestolen, maar lijkt nu zelf vermist te zijn. En dat terwijl het vliegtuig terug over een paar uur al vertrekt.
Jairo is van plan om mee te doen aan een kennisquiz, maar krijgt faalangst als hij beseft dat hij ook kan verliezen.
Nick neemt het op voor Soraya wanneer er van haar een sexy foto op Klikker terechtkomt, maar daardoor komt hij zelf in de problemen met De Wilde.

93. Pride

Jairo worstelt met zijn imago en wie hij nou eigenlijk is als hij op de Pride complimenten krijgt voor zijn extravagante outfit.

94. We Love Jeremy

Steefs vriendin Nikkie is grote fan van Jeremy Coolcast. Als blijkt dat Jeremy het neefje is van receptionist Tommy, zet ze dan ook alles in het werk om hem te ontmoeten.
Jamie denkt er niet aan om haar staakdag op te geven als Grimbergen, in haar ogen met opzet, een proefwerk verplaatst naar die dag.
Milan is klaar met Fenna. Of toch niet? Of wel? Of niet?
Steef is blij dat ze niet aan het gedoe met Julian en Soraya hoeft te denken wanneer ze zich over de jonge, hoogbegaafde Lara moet ontfermen.
Jairo wordt tot zijn eigen verassing versierd door Oscar, maar Oscar heeft al wat met Dalrun, die speciaal voor hem uit IJsland naar Nederland is gekomen.

99. Fittie

Milan en Tom moeten een reportage over een schoolmedewerker maken, maar als ze daarvoor Tommy kiezen, om er gemakkelijk van af te zijn, gaat het helemaal mis.
Ebru ontdekt dat vriendin Evie veel te weinig eet. Als ze haar daarop aanspreekt, vindt Evie haar een bemoeial.
Jairo denkt dat hij zijn biseksuele vriendje Oscar zal kwijtraken als hij hem niet de ruimte geeft om ook met meisjes te daten.

102. Brand

Nick wordt door De Jong betrapt terwijl hij met lucifers speelt. Als er vervolgens brand ontstaat op school, wordt Nick gelijk als verdachte aangewezen.
Soraya denkt dat zij de brand heeft veroorzaakt, maar klopt dat wel?
Milans vriend Tom heeft een crush op Jamie en dankzij Milan komt Jamie dat te weten, die ook wel wat in Tom ziet.
Wanneer Ebru een gênant filmpje van zichzelf door Layla krijgt toegestuurd voor op Klikker, slaat ze keihard terug.

106. Zwijg

Jamie wil een detectiveclubje oprichten om de dader van de brand op te sporen. Wie de schuldige ook is, hij moet worden gestraft.
Milan doet stoer tegen Roos en vertelt haar een geheim, maar hij heeft er meteen spijt van. Kan hij ervoor zorgen dat ze haar mond houdt tegen iedereen?

108. Potloodventer

Steef krijgt te maken met een enge potloodventer die rond de school zijn ding doet.
Soraya probeert indruk op Nick te maken in de hoop dat ze verkering krijgen, maar haar pogingen hebben een averechts effect, zo lijkt het.
Jamie kan het niet uitstaan dat Milan haar niet een beetje dankbaar is, aangezien zij weet dat hij achter de brand zit en zij dit niet aan haar vader vertelt. Wanneer zij hem hiermee confronteert, hoort Grimbergen hen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.