Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

16 afleveringen

De jury van 'Mijn Restaurant!' brengt een bezoek aan 'Mon Pistolet'. Tennisster Justine Henin brengt een eigen parfum op de markt. Sam Gooris vervangt Dieter Coppens in het feelgoodprogramma 'Hello Goodbye'. In de politieserie 'Code 37' heeft Hannah Maes een bisschop in de verhoorkamer.
Jonas Van Geel zoekt het als Marco Borsato in hogere sferen en het dak van de Lotto Arena gaat er bijna letterlijk af. Guga Baúl klinkt nog authentieker dan de echte Geert Hoste tijdens een smakelijke stand-up. Wat vindt het publiek van de deelnemers aan 'Belgium's Got Talent', en hoe reageert de jury op hun podiumkunsten? Ook Elio di Rupo (Walter Baele) en Natalia (Nathalie Meskens) zijn erbij.
Nicole en Hugo zetten de avond al zingend in. Herman Van Rompuy geeft een speech in zijn beste Engels over zijn belevenissen in de VIP-room van de Lotto Arena. De meisjes van K3 brengen een aanstekelijke medley. Jan Becaus presenteert 'Het Journaal' op onnavolgbare wijze en ook Johan Boskamp is in de Lotto Arena aanwezig voor een sappige babbel.
Elio Di Rupo wil bewijzen dat hij de Nederlandse taal volledig onder de knie heeft. Zijn Vlaamse collega-politicus Bart De Wever heeft andere besognes, want hij wordt onder handen genomen door gezondheidscoach Sonja Kimpen. Showbizz Bart gaat op pad en brengt een bezoek aan Axelle Red en haar Afrikaans adoptiekind.
Sam Gooris vervangt Dieter Coppens op de luchthaven in 'Allokes, Goodbye'. Elio Di Rupo en Erika Vantielen nemen het in 'De Slimste Mens ...' op tegen voedingsconsulente Sonja Kimpen. Steph Goossens zoekt naar een opvolger voor 'Thuis' in 'My name is Cois'. An Lemmens gaat op reis. Annemie Struyf verblijft in een klooster van slotzusters. Exclusieve beelden uit het dagboek van Justine Henin.
Sam Gooris en Natalia brengen een originele versie van 'Hallelujah'. Erika Van Tielen maakt een fietstocht met Tom Boonen voor 'Vlaanderen Vakantieland'. Steven Van Herreweghe ontvangt Steph Goossens alias Cois, de loodgieter uit Thuis in 'De jaren stillekes'. Gunter Lamoot stelt 'De vraag van vandaag' aan Caroline Gennez.
In 'Ergens onderweg' trekt Sam Gooris met zijn zoon Kenji naar de bierfeesten in München voor wat qualitytime. Nu hij nog steeds minister van Defensie is, vindt Pieter De Crem het dringend tijd om alle weerbare mannen in België op te roepen om zich bij het leger aan te sluiten. Gunter Lamoot heeft een 'Vraag van vandaag' voor Mega Mindy.
Tegen alle verwachtingen in vinden Bart De Wever en Elio Di Rupo dan toch een koek die ze misschien kunnen verdelen. Prins Filip onderneemt actie om ons land te redden en engageert Axelle Red als zijn muze. Op haar gloednieuwe cd brengt Belle Perez een ode aan enkele Vlaamse klassiekers. Nicole en Hugo gunnen ons een blik in hun dagelijkse universum.
Gastvrouw Rani De Coninck en de fine fleur van de Vlaamse BV-wereld spelen knotsgekke spelletjes in het dolkomische spelprogramma 'Zot Van Vlaanderen'. Peter Goossens en Sergio Herman schotelen de kandidaten van 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen' een originele opdracht voor. Met welk verborgen talent kan Bart De Wever ons nog verbazen in 'Ik kan iets'?
In 'De Donderdagshow' brengen An Lemmens en Showbizz Bart showbizznieuws, heet van de naald. Showbizz Bart trok naar de Nacht van Exclusief. Hij maakte een spannende undercoverreportage, maar kreeg het aan de stok met Sergio Herman. Tom Boonen heeft iets op zijn kerfstok en komt andermaal terecht in het oog van een mediastorm. Elio Di Rupo bakt Bart De Wever een poets in 'Bananasplit'.
Een dag na zijn optreden in het Sportpaleis komt niemand minder dan tieneridool Justin Bieber exclusief zijn nieuwe single voorstellen: 'My First Hair'. Tom Boonen, Davy Brocatus en Steven Van Herreweghe schieten hun pijlen af op de Iron Lady van vtm: An Lemmens. Aan de vooravond van de 95ste Ronde Van Vlaanderen geeft Tom Boonen zijn ongezouten mening over de Eén-reeks 'De Ronde'.
De figuren uit 'Kabouter Plop' schitteren in de nieuwste remake van de succesfilm 'Loft'. Bent Van Looy en David Davidse werden gevraagd om de stemmen te verzorgen in de animatiefilm 'Maya de Bij'. Vtm brengt een laatste eerbetoon aan het nog steeds populaire telenovellepersonage Sara. Axelle Red is haar onbaatzuchtige zelf wanneer ze met een actie in Afrika ten strijde trekt tegen de malariamug.
Dina Tersago heeft ze gevonden: de twee laatste alleenstaande boeren van Vlaanderen. Natalia probeert wereldster Lady Gaga te strikken voor een duet maar de samenwerking eindigt in mineur. Onze nationale politici nemen het tegen elkaar op in 'Sterren op de Dansvloer'. Voor zijn nieuwe kookboek zocht topchef Sergio Herman inspiratie in de kamasutra.
Frieda Van Wijck gaat op zoek naar anekdotes uit de schooltijd van Tanja Dexters en Alex Agnew in 'De Klas van Frieda'. 'FC De Kampioenen' zijn van hun melk wanneer ze slecht nieuws krijgen. Gelukkig weet Boma raad. De meisjes van K3 stellen hun nieuwe single voor.
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks. Patrick Van Gompel wordt in Antwerpen op sleeptouw genomen door Hollywoodvrouw Astrid Bryan ; Elio Di Rupo waagt zich aan een opmerkelijke muzikale carrière ; Justine Henin lanceert haar eigen parfum ; Caroline Gennez reageert bij Goedele Liekens op de beledigingen aan haar adres.
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks : Annemie Struyf laat zich voor "In Godsnaam" onderdompelen in het kloosterleven ; journalist Patrick Van Gompel interviewt Aglex Agnew ; Bart Peeters heeft in "Mag ik u kussen?" een zoen van An Lemmens in de aanbieding ; Natalia krijgt het aan de stok met Lady Gaga ; Axelle Red reist naar Malawi om haar adoptiekind op te halen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.