Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

11 afleveringen

Miley Cyrus vertoeft helemaal in de kerstsfeer en doet het voor één keer niet met een 'wrecking ball', maar met een kerstbal. Koning Filip en koningin Mathilde doen hun spontane balkonspeech over.Saartje Vandendriessche kondigt 'Groenland' aan, waarbij Bartel Van Riet de kijker meeneemt voor een romantische picknick in de vrije natuur.
In 'Thuis' lopen de gemoederen hoog op. Sinds Jana (Clara Cleymans) en Bram (Jonas Van Geel) een koppel zijn, zijn er heel wat minder spannende verhaallijnen voor Simonneke en Frank. Tijd om daar verandering in te brengen. Ondertussen krijgt Rosa (Nathalie Meskens) bezoek van dokter Geert (Walter Baele). Bastaardzussen: Koning Filip (Walter Baele) weet er alles over.
In 'De slimste mens' nemen Lesley-Ann Poppe, Prem Radhakishun en Jelle Cleymans het tegen elkaar op. Jonas Geirnaert zetelt in de jury. Omdat zijn bandleden het op het Antwerpse festival Linkerwoofer aftrapten, besloot Daan de drank vaarwel te zeggen.
Bij 'De collega's' staat het kot in rep en roer nadat ze vernamen dat ambtenaren langer moeten werken. In het Vlaams Parlement brengt Jan Peumans (Jonas Van Geel) een discussie op gang. Vlaams minister-president Kris Peeters geeft uitleg bij de uitstapregeling aan collega-politici. Virginie Claes (Ella Leyers) onderzoekt de geruchten over exploderende batterijen in elektrische tandenborstels.
In 'Eigen kweek' leert Frank (Jonas Van Geel) Julita (Clara Cleymans) West-Vlaams. Marouane Fellaini (Walter Baele) en Steven Defour (Jonas Van Geel) hebben een nieuwe Duiveluitdaging in petto. In het Vlaams Parlement discussiëren Kris Peeters (Guga Baúl), Jan Peumans (Jonas Van Geel) en Liesbeth Homans (Tine Embrechts) nog steeds over de uitstap naar de Grotten van Han.
Vlaanderens favoriete koppelaarster Ingeborg (Ella Leyers) gaat in 'Blind date' op zoek naar de ideale partner voor de Kempense kassierster Natalia (de echte Natalia), die erg lijkt op de zangeres met dezelfde voornaam uit de Kempen. Kandidaten: De Lau (Guga Baúl), Ian Thomas (Jonas Van Geel) en Robby Longo (Ivan Pecnik).
Als tegenprestatie voor een nieuwe Duiveluitdaging nemen de Rode Duivels een officieel Rode Duivels-lied op. Christoff (Jonas Van Geel) komt de Duivels een handje helpen. In 'Schone schijn' komt Hyacinth Bucket (Nathalie Meskens) te weten dat alle oorlogsveteranen van WO I uitgenodigd worden in België voor een memorial. Daddy (Jonas Van Geel) is één van hen.
In 'De televisieroute' nemen Ben Roelants en Mieke Bouve ons mee achter de schermen van de legendarische jeugdreeks 'Merlina'. We komen alles te weten over de straffe en visionaire uitvindingen van Napoleon. Elio Di Rupo en Stromae zingen over 'La Belgitude'. André Rieu heeft de files getrotseerd om in het Sportpaleis een vioolconcert te geven.
Een nooit vertoonde aflevering van 'Gert en Samson', waarin Gert per ongeluk terechtkomt aan de Trammesantlei 122... bij Josje Huisman. In 'FC De Kampioenen' geniet iedereen met volle teugen van het succes van de Kampioenen-film. En dan kan er al eens iemand naast zijn schoenen gaan lopen.

10. Compilatie 1

Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.

11. Compilatie 2

Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks: In het Vlaams Parlement zijn er nog een paar praktische vragen over de uitstap naar de Grotten van Han. Liesbeth Homans (Tine Embrechts) heeft daar echter nog enkele bedenkingen bij. Mieke Vogels (Ivan Pecnik) maakt zich dan weer zorgen over de ecologische voetafdruk van deze uitstap. In Merlina heeft Napoleon (Walter Baele) een nieuwe uitvinding bedacht: een berichtenvogel. In de Slimste Mens ter wereld neemt Lesley-Ann Poppe (Nathalie Meskens) het op tegen Jelle Cleymans (Clara Cleymans) en Prem Radhakishun (Ivan Pecnik).Ondertussen is topproducer Regi (Jonas Van Geel) spoorloos. Misschien weet Eline De Munck (Eline De Munck) wel iets meer? Bartel Van Riet (Guga Baúl) vergast enkele jonge deernes op een Cola Light passage en in Eigen Kweek leert Frank (Jonas Van Geel) Julita (Clara Cleymans) autorijden, maar zij verveelt zich al snel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.