Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

12 afleveringen

Gastacteur Adriaan Van den Hoof kruipt in de kuif van Jeroen Meus in 'Dagelijkse Kost'. In 'Stadion' ontvangt Tom Coninx analist Johan Boskamp en ex-trainer Adrie Koster. Topproducer Regi maakt een remix van de single van Astrid Bryan. Herman Van Rompuy trekt naar Griekenland om er persoonlijk poolshoogte te nemen van de situatie.
Lien Van de Kelder laat zich van haar beste kant zien in 'Zone Stad'. Showbizz Bart trekt naar de première van de vampierenfilm 'Twilight' en interviewt er de koning van de Vlaamse musical, Jan Schepens. Anne De Baetzelier reageert in 'Voor De Show' op de smeuïge roddels in de nasleep van 'Expeditie Robinson'.
Schlagerzanger Christoff zingt zijn nieuwste hit 'Zeven Trekjes'. Greet De Keyser brengt rechtstreeks verslag vanuit Washington en prinses Mathilde krijgt het gezelschap van haar Nederlandse collega Máxima.
In 'So You Think You Can Move Like My Name Is Bart Peeters' gaat An Lemmens (Nathalie Meskens) op zoek naar een lookalike van de zanger, presentator, muzikant en acteur. Jury van dienst is Marco Gerris (Chris Van Espen), Euvgenia Parakhina (Barbara Sarafian) en Lien Degol (Ivan Pecnik). Bart Peeters (Jonas Van Geel) is voorzitter van de jury.
De Kampioenen zijn al bijna een jaar werkloos en komen samen om Kerstmis te vieren. Ze krijgen hoog bezoek over de vloer. Belle Perez geeft Spaanse les en we komen te weten wie de legendarische videobeelden van 'de torenpoeper' heeft gemaakt.
Gastactrice Els De Schepper kruipt in de huid van Carmen Pfaff, die, nu 'De Pfaffs' gestopt is en ze dus een pak meer vrije tijd heeft dan vroeger, het bezoek krijgt van schoonzonen Nicolas (Guga Baul) en Sam (Chris Van Espen). Prins Filip (Walter Baele) blikt in zijn eindejaarstoespraak terug op 2011.
Catherine Van Eylen (Maaike Cafmeyer) ontvangt Tom Boonen (Guga Baul) in de studio van 'Het Journaal' voor een babbel over het nieuwe wielerseizoen, maar ze geraakt lichtjes afgeleid. Ornelis & Rogiers pakken uit met hun allergrootste stunt ooit. Kim Clijsters leidt ons rond in haar dorp. In restaurant Seaven in Blankenberge zit de middagshift er bijna op.
Marco Borsato pakt uit met een nieuwe show. Tom Lenaerts neemt deel aan 'de Pappenheimers' en heeft enkele presentatietips voor Steven Van Herreweghe. In 'de Kotmadam' is Jef het beu, hij wil het programma vernieuwen.
De meest memorabele gastacteurs van het voorbije seizoen passeren de revue met nieuwe imitaties: Adriaan Van den Hoof is Jo De Poorter in 'TV-Makelaar', in 'Aspe' speelt Jacques Vermeire inspecteur Van In en Els De Schepper is Lesley-Ann Poppe.
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën. Selah Sue neemt de kijker mee naar dictieland. Vandaag zingt ze de klinkers. Jeroen Meus bereidt een eenvoudig winters gerechtje, iets wat de bomma vroeger maakte: 'salaat en wettele, met een goei klot boter'. In 'Stadion' ontvangt Tom Coninx Johan Boskamp en ex-Club Brugge trainer Adrie Koster.
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.