Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

11 afleveringen

De nieuwe Kamervoorzitter Siegfried Bracke (Ivan Pecnik) kent de procedures nog niet zo goed en heeft dan ook moeite om de orde in het parlement te handhaven. In 'De slimste mens ter wereld' is het dit jaar niet Jonas Van Geel maar de échte Erik Van Looy die presenteert.
Het koppel dat het meest in het oog sprong bij 'Dansdate', waren Laurens 'de Lau' (Guga Baúl) en zijn Roos (Ella Leyers). Niet de goede dansmoves, maar de interactie tussen de ambitieuze Roos en de wat slome Lau zorgden voor leuke televisie. Muzikale act van de avond is boyband One Direction.
In 'Familieraad' verwelkomt Chris Van den Durpel (Guga Baúl) twee teams, onder leiding van Charles Michel (Walter Baele) en Maggie De Block (Nathalie Meskens). Omroepster Eva Daeleman (Ella Leyers) kondigt een trendy avond aan. Voor haar toch, terwijl de rest van de collega's bij Eén hun - minder hippe - werk doen. In de realityreeks 'The Sky Is the Limit' volgt de zender succesvolle zakenmensen.
De recente besparingen bij de VRT leiden tot spanningen en twijfels bij de vier 'Thuis'-personages. Zij vrezen dat er bij hen op de set geschrapt zal worden. Gelukkig is er Marc Coucke (gastrol) die graag geld investeert in kleine bedrijven. In 'The Sky I the Limit' kampen Harry en Olga (Ivan Pecnik en Clara Cleymans) met een groot probleem.
In de volkse 'Familie Backeljau', beginnen Cois (Ivan Pecnik), Maria (Ella Leyers), Franky (Guga Baúl), Sabrina (Tine Embrechts) en de bomma (een gastrol van Luk Wyns) aan een doordeweekse dag. Marc Wilmots (Ivan Pecnik) verwent zijn Rode Duivels in het spelershotel, alsof het zijn eigen kinderen zijn. In 'Thuis' heeft Simonneke (Ella Leyers) het weer zwaar.
In 'Beste Kijkers' imiteren twee hartsvriendinnen mekaar: Nathalie Meskens speelt teamcaptain Tine Embrechts en Tine speelt host Nathalie, met hilarische toestanden tot gevolg. Weet Nathalie haar eigen lach in te houden, wanneer Tine Nathalies uitbundige bulderlach nadoet? Wat als Nathalie plots aan de haal gaat met Tines lief Guga Baúl, die andere 'Tegen de Sterren Op'-acteur?
Andrea Croonenberghs (Clara Cleymans) verwelkomt de kijkers bij één. Ze kondigt 'Married with Children' aan, de jaren 80-reeks over schoenverkoper Al Bundy (Ivan Pecnik) en zijn dolkomische familie (Tine Embrechts als Peggy, Jonas Van Geel als Bud, Ella Leyers als Kelly en Clara Cleymans als buurvrouw Macy).
Tijdens de proefaflevering van 'Ja Jan', werd het programma nog gepresenteerd door Tom Waes (Guga Baúl). De reactor van Doel 4 werd stilgelegd nadat er 90.000 liter smeerolie wegliep. 'VTM NIEUWS'-journalist Patrick Van Gompel (Ivan Pecnik) heeft een gesprek met de veiligheidsbeambten van 'Safety First', die bij deze zaak betrokken waren.
In 'Via Annemie' trekt Annemie Struyf naar Tibet om een portret te schetsen van het leven van monnik Giel (Chris Van Espen). In 'De Keuken van Sofie' krijgt kok Sofie Dumont (Tine Embrechts) Regi (Jonas Van Geel) over de vloer om samen te koken. Naar het voorbeeld van het boek van Joy Anna Thielemans 'Gewoon Joy', willen de acteurs uit 'Thuis' ook zelf een boek schrijven.
Speciale gala-aflevering waarin de acteurs van Tegen de Sterren Op awards uitreiken voor de beste fragmenten van dit vijfde seizoen. Met: Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts.
Speciale gala-aflevering waarin de acteurs van Tegen de Sterren Op awards uitreiken voor de beste fragmenten van dit vijfde seizoen. Met: Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.