Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

11 afleveringen

Over heel de wereld wordt het afscheid van Kim Clijsters (Nathalie Meskens) gevierd. Jan Becaus (Guga Baúl) heeft een liveverbinding met onze publiekslieveling. Zij neemt in het Sportpaleis tijdens de 'Kims Thank You Games' afscheid van haar fans. Later op de avond brengen Marco Borsato (Jonas Van Geel) en Koen Wauters een muzikale ode aan onze leading lady van het vrouwentennis.
Gastacteur Tom Waes kruipt vanavond in de huid van zijn geliefde klankman Pascal Braeckman, terwijl Guga Baúl Tom Waes zelf speelt. Voor een nieuwe aflevering van 'Tomtesterom' trekt het duo naar de Hercules Games, de meest legendarische krachtmeting op aarde. In een nieuwe aflevering van 'De Slimste Mens ter Wereld' mag onder meer Pascale Platel (Walter Baele) tonen wat ze waard is.
Ook in L.A. wordt kerst gevierd. Jammer genoeg is den John (Walter Baele) vergeten om een kerstcadeau te kopen voor zijn donutty Astrid (de echte). Samen met de Lau (Guga Baúl) probeert hij snel nog een amazing present in elkaar te steken. De echte Lau, duikt in het ziekenhuis op bij Dr. House (Guga Baúl) met een vreemde klacht. Zus Astrid (de echte) vindt dat haar broer overdrijft.
Luk Wyns zet het nieuwe jaar in op restaurant. Hij speelt voedselinspecteur Benny Bax van 'De Smaakpolitie' Zijn zoektocht naar smetteloze restaurantkeukens loopt uit de hand. Daarnaast kruipt hij ook in de huid van zedenflik Charles in Code 37. Terwijl Hannah Maes (Clara Cleymans) hoe langer hoe meer flashbacks krijgt, zoekt Charles een plek om ongestoord te roken.
Sven De Ridder imiteert Ben Crabbé in een BV-special van 'Blokken' met Showbizz Bart (Chris Van Espen) en Davy Brocatus (Walter Baele). Als Ben Crabbé neemt hij ook samen met de andere Kreuners Walter Grootaers (Ivan Pecnik), Axl Peleman (Guga Baúl), Jan Van Eyken (Jonas Van Geel) en Erik Wauters (Walter Baele), afscheid van hun fans.
Marie Vinck (Ella Leyers) doet auditie voor enkele nieuwe rollen. Gunter Lamoot voert backstage een discussie met zijn spiegelbeeld (Guga Baúl). In 'Twilight' voelt Bella (Clara Cleymans) dat Edward (Ella Leyers) geen gewone jongen is. De zussen Bekka (Ella Leyers), Bibi (Clara Cleymans) en Eva (Tine Embrechts) uit 'Clan' zijn het erover eens: De Kloot (Ivan Pecnik) moet eraan.
Staf Coppens kruipt in de oversized kleren van Brahim. In 'In de Mix' confronteert hij de onbekende rapper Mokka Ice (Chris Van Espen) met de zanger Christoff (Jonas Van Geel). Karlijn Sileghem geeft een gouden raad als tante Kaat. Chris Lomme (Karlijn Sileghem) brengt een hommage aan 60 jaar televisie.
Politicus Bart De Wever (Ivan Pecnik) krijgt opnieuw het bezoek van gezondheidscoach Sonja Kimpen (Barbara Sarafian). Karl Vannieuwkerke (de echte) ontvangt in 'Vive le vélo' wielrenner Jurgen Van den Broeck (Walter Baele) en wielerleek Annemie Struyf (Nathalie Meskens). Annemie mocht Jurgen een hele dag - en nacht - volgen tijdens zijn voorbereidingen voor de Tour.
Luc Appermont kruipt in de huid van de populaire presentator van 'Vroeger of later', een personage dat hem wel érg goed ligt. Nigella Lawson maakt een chocolademousse voor de kids.
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën van dit seizoen 'Tegen de Sterren Op'.
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.