Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

12 afleveringen

Siegfried Bracke (Ivan Pecnik) krijgt de kans om te reageren op de heisa van de voorbije week. Delphine Boël (Tine Embrechts) vertelt openhartig over de zaak tegen haar vader, Albert II. In de nieuwe rubriek 'Tête-à-tête' krijgt een bekende figuur elke week wat 'me-time'. Hierin mag de enige echte Kris Peeters een diepgaand gesprek voeren met... Kris Peeters (Guga Baúl).
Afgelopen weekend maakte Peter Sagan indruk op alle wielerliefhebbers. Niet alleen met zijn rijkunsten, maar ook met zijn bijzondere interviewstijl. Tegen De Sterren Op kon nog een paar opvallende quotes van Sagan (Guga Baùl) bemachtigen. In Beau Séjour probeert Kato (Clara Cleymans) haar eigen moordenaar te ontmaskeren.
Muzieksensatie Bazart reeg het afgelopen jaar de successen aan elkaar. Mathieu (Jonas Van Geel), Simon (Ella Leyers, die de vriend van haar zus Olga imiteert) en Oliver (Guga Baùl) brengen een bijzondere versie van hun grootste hit 'Goud'. Sinds vorig jaar is Vlaanderens guilty pleasure 'Temptation Island' weer helemaal terug. 'Tegen De Sterren Op' vat de hoogtepunten van zeven seizoenen samen.
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (Guga Baùl) komt langs in het 'VTM NIEUWS' bij Birgit Van Mol en doet daar een paar opmerkelijke onthullingen over zijn partijgenoten. Philippe Geubels (Nathalie Meskens) maakte recent bekend dat hij de komende jaren exclusief voor de VRT zal werken. In 'Reizen Waes, De Theatertour' trekt Tom Waes (Guga Baùl) door Vlaanderen.
First lady Melania (Clara Cleymans) treedt uit de schaduw van haar man en werkt de actualiteitskennis van de kijker bij, begeleid op de piano door president Donald Trump (Ivan Pecnik). Er zit een haar in de boter tussen Dries Mertens en Kat Kerkhofs. Wanneer Kat (Ella Leyers) geïnterviewd wordt door 'Sportweekend', blijkt dat ze elkaar toch moeilijk kunnen loslaten.
In de nieuwe reeks 'Tom Boonen: My Ride, My Fight, My Life' volgt Koen Wauters het laatste jaar van Toms wielercarrière. Niet al het beeldmateriaal haalde de uitzending, dus kon 'Tegen de Sterren Op' exclusieve beelden bemachtigen van diepgaande gesprekken tussen Koen, Tom (Guga Baùl) en zijn Lore (Tine Embrechts).
'Tegen de Sterren Op' is aan een mijlpaal toe: het 500ste typetje. Meesterimitator Guga Baùl haalde het tijdens deze zeven seizoenen van de andere acteurs, met maar liefst 66 imitaties op de teller. Het is dan ook niet toevallig dat hij in de huid kruipt van de 500ste gelukkige: presentator Kobe Ilsen. Kobe en Danira Boukhriss (Nathalie Meksens) zijn terug met een nieuw seizoen van 'Over Eten'.
In Tegen de Sterren Op presenteert host Kobe Ilsen (Guga Baùl) een politieke special van De 3 Wijzen. Bart De Wever (Ivan Pecnik), Gwendolyn Rutten (Tine Embrechts) en Wouter Beke (Chris Van Espen) mogen deze keer de plaats van de wijzen innemen. Minister van Mobiliteit Ben Weyts - de enige echte - moet als kandidaat proberen de leugens van de waarheden te onderscheiden.
'Liefde voor Muziek' scheert hoge toppen op het televisiescherm, dus ook in 'Tegen de Sterren Op' kan het succesvolle format niet achterblijven. Natalia (Nathalie Meskens), Josje (Ella Leyers), Isabelle A (Tine Embrechts) en Lady Linn (Clara Cleymans) brengen een ode aan de enige échte Bart Peeters. En wanneer Bart in de buurt is, moet hij natuurlijk meedoen.
De Vlaamse reeks 'Callboys' krijgt binnenkort een Nederlandse remake. Het Nederlands accent is echter niet vanzelfsprekend voor Vlaanderens favoriete gigolo's. Devon (Jonas Van Geel), Jay (Guga Baúl) en Randy (Chris Van Espen) kunnen dus al maar beter beginnen oefenen. Jonas Van Geel, Guga Baúl, Ivan Pecnik en Chris Van Espen brengen hun eigen versie van de hit 'Ziet em duun' van Van Echelpoel.
Met: Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts.
Met: Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.