Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

12 afleveringen

Niels Destadsbader (de echte) kruipt in de huid van zijn flamboyante en kleurrijke collega Gerard Joling, met naast hem Jonas Van Geel, die op zijn beurt Niels Destadsbader speelt. Samen met een overemotionele Karen (Nathalie Meskens), een superstrenge Kristel (Tine Embrechts), een ongeïnteresseerde Josje (Ella Leyers) en grote baas Gert Verhulst (Guga Baúl) zoeken ze de nieuwe K3.
Staf Coppens (Chris Van Espen) en Mathias Coppens (Nathalie Meskens) drijven hun lichaam weer tot het uiterste. Komen ze ongehavend uit de levensgevaarlijke stunts die ze voor 'Tegen De Sterren Op' uitvoeren? Jeroen Meus (Adriaan Van den Hoof) maakt tegenwoordig graag hotdogs klaar. De vrouwen van 'F.C. De Kampioenen' zijn terug, en hoe!
In het consumentenprogramma 'Voor Hetzelfde Geld' besparen Britt Van Marsenille (Tine Embrechts), Thomas Vanderveken (Jonas Van Geel) en Jan Van Looveren oftewel 'De Joeri' (Ivan Pecnik) waar ze kunnen. Waar de anderen enthousiast de beste besparingen uitzoeken gaat Jan op een heel eigen manier op zoek naar besparingsmethodes en misbruikt hij zelfs zijn verleden als 'De Joeri'.
Voor het eerst maakt de échte Pat Krimson zijn opwachting bij 'Tegen de Sterren op'. Dit keer voor een unieke samenwerking met zijn rivaal Regi Penxten (Jonas Van Geel). Vergeet Dimitri Vegas & Like Mike: Regi en de enige échte Patje maken voor eens en voor altijd uit wie nu echt de beste Limburgse dj ter wereld is.
Bij 'Van Gils en Gasten' ontvangt Lieven Van Gils (Jonas Van Geel) onze premier: Charles Michel (Walter Baele), de gloednieuwe nieuwe manager van K3: Kristel Verbeke (Tine Embrechts) en de huis-wetenschapper van één: Lieven Scheire (Guga Baúl), die een experiment uitvoerde met K3-muziek. 'Tegen de Sterren Op' duikt ook voor het eerst in de musicalwereld.
Ook dit seizoen imiteert 'Tegen de Sterren op' weer een comedy klassieker. Deze keer verschijnt de cast in de populaire Amerikaanse sitcom 'The Nanny', met Ella Leyers die zich helemaal uitleeft in de rol van Nanny Fine. Broadway-producer Maxwell Sheffield (Guga Baúl) haalt de Vlaamse musicalster Davy Gilles (gastoptreden van de echte Davy) naar New York en wil dat hij het naar zijn zin heeft.
In het nieuwe seizoen van 'Mag ik u kussen?' proberen de stoerste West-Vlaming, Freddy De Vadder (Walter Baele), de leukste striptekenaar van Vlaanderen, Jonas Geirnaert (Guga Baúl) en de verbaal onhandige doe-het-zelver Roger (Chris Van Espen) de lippen van Annelien Coorevits (Clara Cleymans) te veroveren. Dat allemaal onder het toeziend oog van presentator Bart Peeters (Jonas Van Geel).
Met o.a. een parodie op de Eén-soap 'Thuis met Ella Leyers als Simonneke, Guga Baúl als Frank, Tine Embrechts als Marianne, Jonas Van Geel als Peggy, Ivan Pecnik als Luc en een speciale gastrol voor Jef Hoogmartens als transgender Franky/Kaat. Verder ook Jonas Van Geel als Alex Callier en Nathalie Meskens en Tine Embrechts als ex-Hooverphonic-zangeressen Geike en Noëmie.
Met o.a. een Samson-persiflage met Guga Baúl als Gert Verhulst, Ivan Pecnik als Alberto, Walter Baele als de burgemeester, Chris Van Espen als Van Leemhuyzen en Jonas Van Geel als Samson. In een parodie op 'De mol' kruipt Walter Baele in de huid van Gilles De Coster. Guga Baúl, Tine Embrechts, Ella Lyers en Walter Baele vertolken kandidaten Gilles, Hanne, en Cathy en ex-kandidate Ruth.
Hoog bezoek vandaag: Willy Naessens, jawel, de échte, vergezelt zijn imitator Walter Baele in een persiflage. 'Hallo Televisie'-gewijs, voorzien de twee Willy's televisieprogramma's van een stevig stukje commentaar, en zien ze toe of er wel genoeg zwembaden voorkomen in de reeksen. Marie-Jeanne mag natuurlijk niet ontbreken, en dus kruipt Nathalie Meskens in de huid van Willy's partner.
De Nacht van Tegen De Sterren Op - deel 1: In deze voorlaatste aflevering van Tegen de Sterren Op, reikt de cast awards uit op de Nacht van Tegen de Sterren Op: de leukste fragmenten van het voorbije seizoen worden bekroond, nadat Vlaanderen een stem kon uitbrengen.
De Nacht van Tegen De Sterren Op - deel 2: In deze laatste aflevering van Tegen de Sterren Op, reikt de cast awards uit op de Nacht van Tegen de Sterren Op: de leukste fragmenten van het voorbije seizoen worden bekroond, nadat Vlaanderen een stem kon uitbrengen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.