Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op

Humoristische reeks waarbij tv-programma's een persiflage of parodie krijgen en waarbij iedereen die bekend is in Vlaanderen van een humoristisch spiegelbeeld wordt voorzien.

10 afleveringen

Ook bij 'Tegen de sterren op' worden MIA's uitgereikt. Dj-broers Dimitri Vegas (Robrecht Vanden Thoren) en Like Mike (Chris Van Espen) nemen zowaar alle prijzen mee naar huis. Al hadden ze hun dankwoorden toch beter wat voorbereid. Boef (Robrecht Vanden Thoren) heeft ondertussen veel spijt van zijn vrouwonvriendelijke uitspraken.
Presentator Bart Kaëll (de échte) verwelkomt in 'Het Rad van Fortuin' de 19-jarige Christoff (Jonas Van Geel) die op de showbizzschool zit, de 20-jarige roodharige studente wijsbegeerte Karen Damen (Nathalie Meskens) en de 19-jarige vrolijke krullenbol Charles Michel (Walter Baele).
Tegen de Sterren Op gaat de Temptation aan. De Oostendse Kevin (Jonas Van Thielen) klapt in de beruchte 'Hut' uit de biecht over zijn relatie met Meghan (Ilse De Koe), Tim (Chris Van Espen) praat over zijn gevoelens voor verleidster Zwanetta (Clara Cleymans) en ook presentatrice Annelien Coorevits (Clara Cleymans) lucht er haar hart.
De Spice Girls zijn terug van weggeweest en gaan op tournee. Eerste stop? België. Alle vijf de 'Tegen de Sterren Op'-actrices kruipen in de huid van een van de zangeressen en het is meteen merkwaardig hoe goed ze overeenkomen met hun alter ego. Karen Damen (Nathalie Meskens) maakt een plaat, en dat zal Vlaanderen geweten hebben.
Marc Coucke koopt zowat alles wat hij tegenkomt, dus waarom ook niet voetbalclub Anderlecht? Als kersvers voorzitter houdt de excentrieke Coucke (Jonas Van Geel) op zijn eerste officiële dag een persconferentie.- De helden van de Belgische estafette Kevin (Guga Baúl) en Jonathan Borlée (Louis Talpe), geven op hun typische, hijgende manier een interview.
Ze kroop al in vele gedaantes, maar nog niet in die van een wc-madam. Voor alles is echter een eerste keer, getuigt Nathalie Meskens. Als je vindt dat twee Boxy's samen chaos zijn, wacht dan tot je er vier tegelijkertijd te zien krijgt. Louis Talpe en Guga Baùl halen hun beste West-Vlaams boven om de culinairste tweeling van ons land op de rooster te leggen.
Luk Alloo (Guga Baúl) volgt de enige echte Kürt Rogiers. Hoewel de acteur een boeiend leven leidt, besluit Alloo kosten, tijd en moeite te sparen door in één trek al zijn formats op te nemen. Na elke aflevering van 'Temptation Island' nodigt Goedele Liekens (Nathalie Meskens) een van de deelnemers uit voor een diepgaande en boeiende nabespreking. Deze keer komt player Kevin aan bod.
De eeuwig jonge ondernemer Willy Naessens en zijn onafscheidelijke partner Marie-Jeanne hebben een tête-à-tête met hun evenbeelden (Walter Baele en Nathalie Meskens). Een interview waarin noch de imitatoren noch de échte Willy en Marie-Jeanne een blad voor de mond nemen. Jonas Van Geel en Ivan Pecnik kruipen in de huid van hun komische helden, Gasten en Leo.
Met: Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen, Tine Embrechts, Louis Talpe, Ilse De Koe, Jonas Van Thielen en Robrecht Vanden Thoren.
Met: Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen, Tine Embrechts, Louis Talpe, Ilse De Koe, Jonas Van Thielen en Robrecht Vanden Thoren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.