De Pfaffs

De Pfaffs

Vlaamse realityshow rond de familie van oud-voetbalkeeper Jean-Marie Pfaff.

19 afleveringen

Carmens chihuahua Diva heeft er een nieuw speelkameraadje bij. Jean-Marie wil zijn steentje bijdragen, maar twee eigenwijze hondjes uitlaten is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hij gaat dan ook met plezier in op de uitnodiging van Nicolas om in het bos te gaan cyclocrossen.
Lyndsey en haar gezin hebben afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter. Jean-Marie mag een personage gaan spelen in de nieuwste Plop-film. Liam gaat naar peuterturnen. Kenji mag weer een extra kaarsje uitblazen voor zijn verjaardag.
Jean-Marie is jarig en Carmen plant met de hulp van Nicolas een gezellig familiediner. Sam mag het caviahok opruimen. Debby en Nicolas maken een wandeling in het park. Ze zijn echter zo druk in de weer, dat ze de tijd totaal vergeten.
Sams haar moet geschoren worden en dat is voor de kinderen erg interessant. Bruce mag een uniform gaan passen, want het is binnenkort zijn eerste schooldag. Sam en Kelly zijn negen jaar getrouwd, maar hebben weinig tijd om dit te vieren. Debby en Nicolas gaan karten met Keano en Liam. Debby houdt haar hart vast.
Lyndsey is te gast bij een Nederlands kinderdagverblijf. Ze leest verhaaltjes voor aan de kleine luisteraars. Vandaag gaat Liam voor het eerst naar school, maar hij heeft er zelf weinig zin in. Angie heeft een zere poot en wordt naar de dierenarts gebracht ter controle.
Jean-Marie is te gast bij het Gala van de Gouden Schoen. Bruce heeft vandaag zijn eerste schooldag en dat maakt dat Lyndsey al vroeg uit de veren is. Lyndsey heeft het idee om met haar zussen een citytrip te maken. 's Avonds roepen Carmen en Jean-Marie alle kinderen bijeen voor een belangrijke mededeling.
Jean-Marie wordt in Antwerpen gehuldigd en dat is reden voor een feestje. Lyndsey moet de volgende dag vroeg op pad voor een fotoshoot. Nicolas huurt een personal trainer in voor Debby, zodat ze haar strakke figuurtje kan behouden.
Carmen gaat naar het reisbureau om te kijken voor een leuke reis. De drie zussen maken zich op voor een weekendje Parijs. De mannen blijven achter en mogen voor de kinderen zorgen. Ook Jean-Marie mag een dag op de kleine Liam passen, maar neemt het niet zo nauw met de opvoedregels.
In de ouderlijke villa is het eindelijk zover. Carmen en Jean-Marie vertrekken naar Kaapverdië voor een echte rustvakantie. Nicolas en Debby worden ingeschakeld om op de ouderlijke villa te passen. Kelly zakt af naar Debby en haar schoonbroer om te gaan sporten. Maar er lijkt iets zwaar mis te zijn met Nicolas' gezondheid.
De vakantie van Jean-Marie en Carmen zit er bijna op. Nu ze besloten hebben kleiner te gaan wonen, vraagt Carmen zich af wat er allemaal moet gebeuren met de voetbalsouvenirs van Jean-Marie.
Jean-Marie neemt deel aan een spinningmarathon. Nu hij toch van huis is, geeft Carmen kookles aan Sam. Uiteindelijk zit de hele familie aan tafel om Sams kookkunsten te beoordelen.
Lyndsey wordt woordvoerster voor Jean-Marie. Hiermee neemt ze de taak van Carmen over. Lyndsey ontdekt meteen hoe vol de agenda van haar vader is. Langzaam worden er al spullen ingepakt in de ouderlijke villa. Sam en Nicolas mogen voor een tv-programma tegen elkaar gaan racen. Ondertussen krijgt Kelly Patty Brard over de vloer.
Jean-Marie wordt met zijn team verwacht in Harelbeke voor de start van het nieuwe wielerseizoen. Voor Jean-Marie is het tempo wel wennen na een lange winterstop. Bij de Goorissen worden de mannetjes- en vrouwtjescavia's van elkaar gescheiden om meer jongen te voorkomen. Sam probeert aan Dave een paar van zijn cavia's te slijten, maar Dave ziet dit niet zitten.
Het is weer feest in de ouderlijke villa. Carmen is jarig en Jean-Marie verrast haar met een luxueus visbuffet. Bruce voelt zich niet lekker en Dave gaat met hem langs de dokter. Ook Nicolas ligt met vreemde klachten op bed. Carmen gaat met haar hondjes naar een filmpremière. Ze is erg druk met de chihuahua's om ze in stijl op de rode loper te laten verschijnen.
De Pfaffs zijn als eregasten uitgenodigd in Disneyland Parijs om Mickeys magische jaar in te wijden. In de ouderlijke villa geniet Jean-Marie van een avondje voetbal. In Disneyland wordt Sams aandacht getrokken door wereldster Phil Collins. Sam raapt al zijn moed bijeen en stapt vol zenuwen af op zijn grote idool. Door haar zware werk- en gezinsleven heeft Debby last van haar rug.
Vanavond vieren de Goorissen feest. Ze zijn uitgenodigd voor de opening van café The Kings van hun goede vriend Sergio. Ook Jean-Marie en Nicolas zakken af naar Lommel om zich in het feestgedruis onder te dompelen. De volgende ochtend wacht Debby een grote verrassing. Na de dood van haar trouwe viervoeter Casper, voelt Lyndsey een gemis in haar gezin.
De lente is in het land en Carmen en Jean-Marie plannen met de kleinkinderen een uitstapje naar de Nederlandse kust. Ook Lyndsey en Kelly zijn van de partij. Debby en Nicolas gaan eerst een partijtje squashen. Jean-Marie geniet met volle teugen van een dagje met de kleinkinderen.
In de ouderlijke villa verwacht Lyndsey kunstschilder Thierry die het communiecadeau van Kenji komt afleveren. Kelly is vol lof over het schilderij, maar kan er niet lang van genieten. Ze moet Lyndsey immers opmaken voor een fotosessie en interview. Dave neemt ondertussen zoontje Bruce mee naar de kapper, maar daar heeft het jongetje niet zoveel zin in.
Lyndsey werkt al een tijdje voor haar vader, maar vandaag is het officieel de eerste werkdag van kleine Simba. Kenji en Shania blijven vandaag bij Sams ouders, want Kelly en Sam worden meter en peter van de langste limousine van België. Een persoonlijke chauffeur komt hen met de limousine ophalen en brengt hen naar Ertvelde, waar ze Eddy Wally en Koen Crucke tegenkomen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.