De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

15 afleveringen

Aflevering 1

Hoewel Debby haar zonnebankstudio vaarwel heeft gezegd, zal ze op de bovenverdieping van haar huis nagels blijven verzorgen. Jean-Marie komt langs om zijn dochter een hart onder de riem te steken. Lyndsey gaat met de kinderen naar Carmen. Ook de Goorissen zijn op familiepad. Ze brengen een bezoekje aan de ouders van Sam in Muizen. Maar een ludiek spelletje loopt voor Kenji uit de hand.

Aflevering 2

Voor Debby is het eindelijk zover. Na jarenlang onophoudelijk werken, heeft ze de stap gezet om met vakantie te gaan. Samen met Nicolas en de kinderen trekt ze richting Mexico. Bij de familie Gooris komt de ochtend iets trager op gang. Ten huize Volders gaat Fay binnenkort naar de eerste kleuterklas. En daar hoort een bijpassend uniformpje bij.

Aflevering 3

Een tijdje geleden heeft Jean-Marie meegespeeld in de film 'Plop en de Kabouterbaby'. Omdat hij de première in eigen land heeft gemist, is hij met Carmen, Kelly en de kinderen naar Nederland afgezakt. In Mexico genieten Debby en Nicolas van de vakantie en de quality time die ze met hun zoontjes kunnen doorbrengen.

Aflevering 4

Ten huize Volders voelt Bruce zich ziek en daarom mag hij thuisblijven. Omdat Lyndsey geen oppas vindt, neemt ze Bruce mee naar haar werk in de ouderlijke villa. Jean-Marie is ook al vroeg op pad. Hij is in Merelbeke om Lorenzo te bezoeken, een grote fan die in zijn jonge leven al heel wat heeft meegemaakt. Bij de Goorissen moet ook Sam werken. Hij heeft een optreden en Shania zou graag meegaan.

Aflevering 5

Nicolas is niet in zijn gewone doen. Hij heeft dan ook een belangrijke beslissing genomen. Na negen jaar wil hij Debby ten huwelijk vragen. Maar volgens de traditie moet hij eerst aan Jean-Marie de goedkeuring vragen. En dit maakt Nicolas ongelofelijk zenuwachtig. Lyndsey heeft een fotoshoot voor Victor Veilig, een project voor de verkeersveiligheid.

Aflevering 6

Het is een belangrijke dag voor Debby en Nicolas. Nu Nicolas Debby ten huwelijk heeft gevraagd, moet alleen nog de familie op de hoogte worden gebracht. Debby en Nicolas hebben iedereen in Beveren uitgenodigd om het blijde nieuws mee te delen. Voordat ze in Beveren wordt verwacht, brengt Lyndsey een bezoek aan revalidatiecentrum Pulderbos, naar wie de opbrengst van het project Victor Veilig gaat.

Aflevering 7

Nu ze gaan trouwen, willen Debby en Nicolas er op hun best uitzien. Daarom gaan ze te rade bij gezondheidsexperte Sonja Kimpen. Normaal gezien is Jean-Marie in prima conditie, maar een vervelende buikgriep gooit roet in het eten. Gelukkig zijn Carmen en de kleinkinderen er om opa extra in de watten te leggen. Sam en Kelly hebben al vroeg in de ochtend een interview en een fotoshoot.

Aflevering 8

Kelly en Sam zijn tien jaar getrouwd en ze vieren dit met een romantische citytrip naar New York. Carmen heeft al een tijd last van overtollige huid aan haar oogleden. Na lang aarzelen gaat ze langs bij de plastische chirurg om de mogelijkheden van een operatie te bespreken. In Brasschaat staat Bruce een nieuwe uitdaging te wachten, namelijk zonder wieltjes fietsen.

Aflevering 9

Naar jaarlijkse gewoonte gaan Debby en Nicolas naar de Nacht van Exclusief. De limousine wacht voor de deur, maar Debby en Nicolas zijn verre van klaar. Kelly en Sam genieten van hun citytrip in New York. Vandaag staan de toeristische trekpleisters op het programma, waaronder Times Square. Als Sam dringend naar toilet moet, is er helaas in de verste verte geen toilet te bespeuren.

Aflevering 10

Sam en Kelly brengen hun laatste dag in de Big Apple door. In Central Park heeft Sam nog een bezienswaardigheid op zijn verlanglijstje staan en gaat hij op zoek naar het gedenkteken van John Lennon. In Brasschaat schijnt een pril lentezonnetje, een ideaal weertje voor de familie Volders om klusjes in de tuin op te knappen.

Aflevering 11

Voor Carmen is de grote dag aangebroken. Na jaren van last laat ze zich eindelijk aan haar ogen opereren en zal ze een minifacelift ondergaan. Oudste dochter Debby gaat met haar mee voor morele steun. Jean-Marie kan zijn vrouw helaas niet bijstaan want hij heeft een afspraak in Wenen.

Aflevering 12

Om haar vermoeide blik weg te werken, heeft Carmen een ooglidcorrectie en minifacelift laten uitvoeren. Voor Bruce en Fay is de grote dag eindelijk aangebroken. Zij mogen met mama en papa naar hun grote held Mickey Mouse in Disneyland Parijs. Debby en Nicolas genieten van een dagje pure ontspanning in een luxueus wellnesscenter in Sint-Laureins.

Aflevering 13

Onder een stralende lentezon genieten Lyndsey, Dave, Bruce en Fay van een dagje Disneyland Parijs. Twee dolenthousiaste kinderen in toom houden, is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ook Nicolas en Debby genieten van het mooie weer en nemen de kinderen mee naar Sealife in Blankenberge. In de ouderlijke villa herstelt Carmen van haar schoonheidsoperatie.

Aflevering 14

Hoewel Debby met haar zonnebankcentrum is gestopt, werkt ze nog erg veel. Ze vindt dat Nicolas zijn duit in het zakje moet doen. Debby probeert haar vriend te motiveren om in actie te schieten. Naar aanleiding van de verjaardag van Kai Mook, het bekende baby-olifantje, heeft de Zoo van Antwerpen aan Carmen en Jean-Marie gevraagd om voor het goede doel een gipsen exemplaar te beschilderen.

Aflevering 15

Ten huize Volders is een belangrijke dag aangebroken. Kleine Fay gaat vandaag voor het eerst naar school. Ook de familie Gooris is vroeg uit de veren. Hoewel het door zijn late optredens niet altijd lukt, probeert Sam toch om aan de ontbijttafel te verschijnen. Kenji heeft vandaag zijn eerste baseballwedstrijd. Naast papa en mama zullen ook Jean-Marie en Carmen hun kleinzoon komen aanmoedigen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.