De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

15 afleveringen

Het is feest bij de Pfaffs. Kelly, de tweede dochter van Jean-Marie en Carmen, wordt 25 jaar. En dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Er is een grootse openlucht caribbean party gepland. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een feesttent neergezet.
Carmen vindt dat Jean-Marie de laatste tijd te dik is geworden. Ze zet hem onder druk en verplicht hem te diëten. Nicolas, het vriendje van Debby, moet enkele dagen naar het Marokkaanse Marrakech. Hij is ingehuurd voor een fotoreportage. Het afscheid valt hen beiden zwaar. Kelly heeft haar vriend Tish op bezoek. Tish treedt die avond op als drag queen.
Er gaat geen dag voorbij of Sam wordt verrast door zijn trouwe viervoeter Angie. Kelly is druk in de weer met het huishouden. Bompa gaat ondertussen een pintje drinken in zijn stamkroeg. Hij drinkt flink door en wordt ´s nachts thuisgebracht door een vriend. Jean-Marie is uitgenodigd voor een wedstrijd van Anderlecht. Met zijn dochter Lyndsey geniet hij van de aandacht van de supporters.
Jean-Marie krijgt een zware motor om mee rond te reizen. Hij amuseert zich kostelijk, maar heeft geen ervaring met zo´n krachtige Harley en moet nog veel oefenen. Lyndsey is op vrijersvoeten. Ze is aangesteld als verzorgster op een motorcross.
Jean-Marie zit stiekem aan het eten. Het dieet dat Carmen hem oplegt, valt hem zwaar en daarom kan hij het niet laten om te snoepen. Jean-Marie vertrekt met vrienden voor een motortrip naar Italië en Carmen verheugt zich op enkele vrije dagen.
Plots komt er een telefoontje uit Italië. Jean-Marie is gevallen met zijn motor en het blijkt vrij ernstig te zijn. Hij moet plastische chirurgie ondergaan en moet enkele weken in het ziekenhuis verblijven. De dokters verbieden hem naar België terug te keren.
Jean-Marie heeft veel pijn. Debby heeft niet veel vertrouwen in de Italiaanse dokters en daarom werpt ze zich meteen op als de persoonlijke verpleegster van haar papa. Met Carmen neemt ze het heft in handen en regelt ze de terugreis. Zo goed en zo kwaad als het kan, rijden Carmen en Debby Jean-Marie naar huis. Bij tijd en wijlen houden ze even halt om hem op te lappen.
Na zijn val in Italië is Jean-Marie weer veilig thuis in Brasschaat. Hij kan moeilijk eten, kan niet bewegen en moet dus door de hele familie worden verzorgd. De telefoon staat ondertussen roodgloeiend. Iedereen is bezorgd om Jean-Marie en wil hem moed inspreken.
Voor Carmen is Jean-Marie weer bijna de oude, want zijn eetlust neemt weer toe. De dochters zijn uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Betty. Daar hoort de gepaste kledij bij, maar wanneer Debby en Kelly hetzelfde willen aandoen, is het hek van de dam.
Voor Kelly en Sam is het een belangrijke dag. Kelly waagt haar kansen op een auditie voor de volgende musical van Studio 100 en Sam neemt een nieuwe single op. Lyndsey bezoekt haar nicht Cindy, die tevens haar schoonheidsspecialiste is. Lyndsey en Cindy zijn de beste vriendinnen. Ze vertellen elkaar al hun hartsgeheimen, tot in de sappigste details.
Debby en Nicolas hebben na het harde werken eindelijk tijd om te ontspannen. Ze gaan hun goede vriend Christoff aanmoedigen voor zijn eerste optreden in Nederland. Debby en Nicolas genieten volop van de avond en voor het eerst sinds lang groeit er weer iets mooi tussen hen.
Debby en Nicolas willen over enkele dagen hun zonnebankcentrum openen en er is nog heel wat werk aan de winkel. In Beveren wordt er koortsachtig gewerkt. Twee dagen later is het zover. Het zonnebankcentrum Sun Set Boulevard opent officieel de deuren. Honderden genodigden maken hun opwachting om Debby en Nicolas te feliciteren.
De zusjes moeten vandaag naar Brussel voor een fotoshoot voor P-Magazine. Na het ontbijt vertrekken ze naar de fotoshoot, maar Debby ziet dit niet zitten. Ze heeft last van stress. Wie geen last van stress heeft, is Kelly. Als ervaren model neemt ze gewillig alle poses aan.
Jean-Marie en Carmen vertrekken voor een vakantie. Hun Nederlandse vriend Willem heeft hen uitgenodigd om enkele dagen in zijn optrekje in Valencia door te brengen. De ontvangst overtreft alle verwachtingen. Willem woont in een grootse villa met alles erop en eraan: zwembad, sauna, fitness.
Er zijn 280 mensen voor het verjaardagsfeest van Jean-Marie uitgenodigd en er is een enorme feesttent in de tuin gezet. Op het feest zelf krijgt Jean-Marie de ene verrassing na de andere. Hij is ontroerd en tijdens de openingsdans ontstaat er iets mooi tussen hem en Carmen. Sam zorgt voor de muziek.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.