De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

10 afleveringen

Dobberman Angie krijgt vrouwelijk gezelschap, maar of ze echte vriendinnen gaan worden valt nog te bezien. Kenji is druk in de weer met zijn nieuwe hamster en zijn nieuwe konijn. Sam ligt nog heerlijk te slapen als er plotseling een zeer bijzondere en harige wekdienst onder de lakens opduikt. Ook de dag van Jean-Marie staat helemaal in het teken van dieren.
Carmen heeft een familiebarbecue georganiseerd en wil Sam en Nicolas graag aan het werk zetten in de tuin. De verbazing is groot wanneer Sam onverwachts over getrainde groene vingers blijkt te beschikken. Lyndsey is thuisgebleven. In het grootste geheim bereidt ze een fotoshoot voor met Fay in de hoofdrol.
Carmen en Kenji inspecteren de groenten in de serre en Jean-Marie gaat de muzikale toer op met zijn nieuwe aanwinst: een iPod. Lyndsey gaat even bij ze langs en doet een bijzondere ontdekking bij Jean-Marie: hij heeft zijn borst geëpileerd. Even later komt Sam zijn zoon oppikken. Ze hebben de niet belangrijke missie om een geschikt verjaardagscadeau voor Kelly te kopen.
In de ouderlijke villa heerst er van 's morgensvroeg een gezellige drukte. Carmen heeft al haar troepen verzameld want de hele familie vertrekt naar de Ardennen. Jean-Marie zal het parcours per fiets afleggen in het gezelschap van zijn trouwe wielervrienden. Sam kan helaas niet mee. Hij heeft belangrijke optredens en heeft Kelly beloofd om voor de huisdieren te zorgen.
In La Roche genieten de Pfaffs van een gezellig samenzijn. Carmen en Fay zijn het eerst wakker en maken zich op voor een stevige ochtendwandeling langs de Ourthe. Maar dat plan valt letterlijk en figuurlijk in het water. Sam heeft weinig last van het slechte weer. Hij is in Brasschaat gebleven. Hij heeft enkele optredens en hij wil goede punten scoren bij Kelly.
Na twee dagen kamperen maken de Pfaffs zich klaar om huiswaarts te keren. Jean-Marie en Debby proberen de mobilhome te ontmantelen en Carmen laat nog snel haar chihuahua uit. Wanneer er plots een hondje ontsnapt, zet ze meteen de achtervolging in. Het noodlot slaat toe: Carmen komt lelijk ten val en bezeert daarbij haar schouder.
Vandaag is het moment van de waarheid aangebroken: voor de eerste keer in haar leven moet Carmen onder het mes. In de ouderlijke villa hebben Jean-Marie en Nicolas de huishoudelijke taken van Carmen verdeeld. Shania, Bruce en Kenji laten zich van hun meest creatieve kant zien en fabriceren enkele zelfgemaakte cadeautjes voor Carmen.
Na twee dagen ziekenhuis is Carmen terug thuis. Een constructie van metalen pinnen in haar bovenarm zorgt ervoor dat ze niet alleen constante pijn voelt, maar ze kan haar arm ook nauwelijks bewegen. Carmen heeft dagelijks intensieve verzorging nodig. Gelukkig kan ze daarvoor rekenen op verpleger Maarten, die destijds ook bompa heeft verzorgd. Debby wil haar mannen verrassen.
Jean-Marie en zijn wielervrienden maken zich op voor hun belangrijkste evenement van het jaar: de tour München-Brasschaat. De opbrengst van die 'benefietstocht' gaat integraal naar het goede doel. Carmen neemt normaal gezien plaats in de volgwagen, maar aangezien haar schouder intensieve verzorging nodig heeft, zal ze er dit jaar niet bij zijn. Bij Lyndsey en Dave is de sfeer allesbehalve relaxed.
Het is feest vandaag, want Jean-Marie maakt zijn blijde intrede in Brasschaat, eindbestemming van zijn 'benefietstocht'. Ook Carmen, Kelly en Debby maken zich klaar om naar de festiviteiten te vertrekken. Lyndsey en Dave hebben weinig zin in feesten. Hun dochtertje Fay ligt nog steeds in het ziekenhuis. Gelukkig mag ze vandaag naar huis, want morgen viert ze haar eerste verjaardag.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.