De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

16 afleveringen

De Pfaffs hebben een goeie reden om te feesten, want Kelly wordt dertig. De volgende dag gaat Debby onder het mes. Ze droomt al jaren van een borstvergroting. Ook ten huize Gooris is er van 's morgens vroeg leven in de brouwerij. Alleen Sam heeft weinig zin om op te staan. De hoogzwangere Lyndsey heeft een zeer onrustige nacht achter de rug. Ze kan elk moment bevallen, en wil geen risico's nemen.
Lyndsey is hoogzwanger en kan elk moment bevallen. Dave wijkt geen seconde van haar zijde. In afwachting van de bevalling gaat Nicolas nog een paar uurtjes werken in zijn modellenbureau. In het ziekenhuis tikt de tijd ondertussen tergend traag voorbij. Voor Debby en Kelly duurt het wachten lang, maar gelukkig vinden ze in Jean-Marie een gewillig slachtoffer voor wat creatief tijdverdrijf.
Met het doopfeest van Fay in het vooruitzicht maakt Lyndsey zich op voor een complete make-over. Jean-Marie is samen met prins Laurent te gast in een sociale werkplaats. Sam en Nicolas begeven zich op onbekend terrein. Sam krijgt dansles van Shania en Nicolas wil bewijzen wat hij waard is met een strijkijzer.
Kenji viert vandaag zijn zesde verjaardag. Hij trakteert de hele familie op een spetterend cowboyfeest, dat plaatsvindt op een cowboyranch in Wuustwezel. Niet alle Pfaffs vieren feest vandaag. De kleine Liam is opgenomen in het ziekenhuis voor een kleine ingreep. Debby probeert zich sterk te houden, maar wanneer de verpleegster Liam komt halen wordt het haar allemaal teveel.
Jean-Marie is nerveus. Vanavond gaat het groot Antwerps wintercircus in première waarin hij een niet ongevaarlijke act met honden brengt. Gelukkig is Carmen er nog om hem een hart onder de riem te steken. Ook de dag van Nicolas begint allesbehalve ontspannen. Het is vandaag namelijk zijn beurt om voor de naschoolse opvang van de schoolplichtige Pfaffs te zorgen.
Carmen en Jean-Marie verblijven enkele dagen in het Oostenrijkse Gerlos. Er staat niet alleen winterse buitenactiviteit op het programma, er is ook een les teambuilding. Debby zet haar mannen aan het werk. Liam en Keano moeten hun speelgoed opruimen, maar zitten door hun voorraad speelgoedbakken heen. Kenji en Shania hebben hun wekelijkse tennisles, maar echt tennissen zit er niet in.
Dave is vastbesloten om korte metten te maken met zijn weelderige haardos. Wat hem betreft komt daar niet eens een kapper of een spiegel aan te pas. Gewapend met een schaar en een tondeuse begint Dave aan zijn nieuwe coiffure. Ook Carmen en Jean-Marie bevinden zich tussen de kappers. Jean-Marie houdt een toespraak en leest een paar passages voor uit zijn recent verschenen biografie.
Jean-Marie is door Frans Bauer uitgenodigd als special guest tijdens zijn concerten. Als grote liefhebber van het levenslied zal hij samen met Frans enkele populaire Nederlandstalige nummers zingen. Kelly heeft zenuwslopende weken achter de rug, maar vandaag worden haar inspanningen eindelijk beloond. Vanavond is de officiële opening van haar eigen kledingzaak.
Debby en Nicolas trekken vandaag met hun leergierige kroost naar Technopolis. In de ouderlijke villa heeft het oude appartement van Sam en Kelly een grote metamorfose ondergaan. Na het afwerken van enkele details kunnen Carmen en Jean-Marie eindelijk hun intrek nemen in een luxueuze suite. Sam en Kelly zijn gevraagd om het kindercarnaval in het Nederlandse Mierlo muzikaal op te luisteren.
Lyndsey maakt zich op voor een fotoshoot in een fabriekspand in Ninove. Om de fotograaf een beetje te inspireren, heeft Lyndsey enkele foto's uit haar tienerjaren meegebracht. De roze bikini en de artistieke creaties waarin ze vandaag moet poseren, zitten niet bepaald comfortabel. Voor Jean-Marie is het aftellen begonnen.
De ouderlijke villa staat vandaag helemaal op stelten. Carmen en Jean-Marie krijgen een Franstalige cameraploeg over de vloer die een reclamespotje komt draaien. Jean-Marie moet in de huid kruipen van onderdanige huisman, terwijl Carmen de rol van verwende echtgenote mag spelen. Het ziet er dan ook al snel naar uit dat er meer dan een take nodig zal zijn om het experiment te doen slagen.
In het huis van Lyndsey en Dave heerst al van 's morgensvroeg een gezellige drukte. Sam, Nicolas en Dave hebben hier vandaag namelijk een interview en een fotoshoot voor een Vlaams weekblad. De journalist en de fotograaf hebben een origineel concept bedacht met stoere neptattoos. Omdat de mannen de hele dag bezet zijn, kunnen de vrouwen zich naar hartelust uitleven.
Jean-Marie is al enkele maanden bezig met de ontwikkeling van een eigen tijdschrift. Daarin zullen interviews van en met Jean-Marie verschijnen. Vandaag heeft hij een afspraak met de bokskampioen Sugar Jackson. Behalve een interview staat er ook een spectaculaire fotoshoot in de boksring op het programma. Het duurt dan ook niet lang voordat Jean-Marie enkele rake klappen krijgt.
Zonder medeweten van Carmen verzamelen de zusjes Pfaff en hun kroost in het huis van Lyndsey en Dave. Ze willen een originele familiefoto maken van de kleinkinderen om Carmen te bedanken voor al haar goede zorgen. De jongste Pfaffs zijn echter niet van plan om mee te werken. De zusjes gooien al hun entertainmenttalent in de strijd om hun kinderen te laten poseren, maar niks lukt.
Een deel van de familie Pfaff heeft voet gezet op Spaanse bodem. Carmen en Jean-Marie én Lyndsey en haar gevolg verblijven op het Canarische eiland Tenerife om er een weekje te genieten van de zon en de zee. Op weg naar hun hotel begint Lyndsey alvast met de eerste Spaanse les, maar dat klinkt voor Carmen toch een beetje als Chinees.
De familie Gooris is in volle voorbereiding van Shania's eerste communie. Kelly laat nog snel haar nagels doen bij Debby en maakt van die gelegenheid gebruik om enkele pikante details uit haar puberteit te onthullen. Kelly koestert ook enkele bijzondere herinneringen aan haar eerste seksuele voorlichting.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.