De Pfaffs

De Pfaffs

Vlaamse realityshow rond de familie van oud-voetbalkeeper Jean-Marie Pfaff.

15 afleveringen

Iedereen is in voorbereiding op de VTM-cruise. Het is jaren geleden dat de familie Pfaff samen op reis is geweest. De spanning is dan ook om te snijden. Carmen, Lyndsey en Kelly moeten nog uitgebreid gaan shoppen. Intussen blijkt Sam ziek in bed te liggen en lijkt zijn cruise in het water te vallen.
De Pfaffs zijn aangekomen op het cruiseschip en daarop moet natuurlijk getoast worden. Al lijkt het schip voor Sam en Nicolas meer op een ziekenboeg. Bompa heeft er ook al niet veel zin meer in, tot hij de pintjes en de vrouwen ontdekt. Een reddingsoefening is normaal gezien gemakkelijk, maar niet als je de familie Pfaff aan boord hebt.
De Middellandse Zee wordt nog steeds onveilig gemaakt door de Pfaffs. Debby en Nicolas vinden eindelijk wat tijd voor zichzelf. Er hangt erotiek in de lucht. De vraag is alleen of dat zal blijven duren nu Nicolas een lekker likeurtje heeft ontdekt. Lyndsey heeft op het dek een man gevonden die haar massages wel weet te waarderen.
Sam viert zijn dertigste verjaardag. Gewapend met een boodschappenlijst trekt Lyndsey de stad in om veel cadeautjes en natuurlijk liters alcohol voor het feest in te slaan. Jean-Marie laat zich van zijn sportiefste kant zien. Samen met een aantal andere oude voetbalcracks trekt hij nog eens zijn voetbalschoenen aan.
Jean-Marie heeft alle bakkers die zijn Pfaffbrood maken uitgenodigd voor een spetterend feest in zijn tuin. Nicolas neemt Debby mee op een verwenweekend aan zee. Kelly is met Sam op zoek naar een huis en heeft geluk. Ze vinden een prachtig exemplaar en gaan meteen kijken.
De Pfaffs zijn uitgenodigd op een wijnproefavond en voor alle veiligheid besluiten ze de camper mee te nemen. Dat is geen slecht idee, want als bompa wordt losgelaten in een wijnkelder zijn de gevolgen niet meer te overzien. De beste vriend van Sam is jarig en dat moet natuurlijk flink worden gevierd.
Een tijdschrift heeft een wedstrijd uitgeschreven om een date te winnen met Lyndsey en vanavond moet ze uit de vele reacties vijf geschikte kandidaten kiezen. Debby en Nicolas hebben allebei een motor gekocht en vandaag is het zover: het rijexamen.
Waar champagne is, daar zijn Jean Marie en Carmen. En waar vloeit er meer champage dan op Waregem Koerse? Bompa houdt het een stuk eenvoudiger. Hij keert terug naar zijn vroegere leven: de kermis. Carmen heeft voor Jean-Marie iets in petto. El Sympatico moet voor een verrassing zorgen op het huwelijksfeest van een fan.
Jean-Marie stort zich nog eens in het voetbal. Hij heeft een Ghanese jongen over de vloer die een club zoekt. Sam heeft alweer een drukke avond voor de boeg. Hij moet van optreden naar optreden en zijn populariteit kent geen grenzen. Kelly gaat aan de slag voor een gewaagde fotoshoot voor een mannenblad.
Jean-Marie en Carmen komen thuis met de kleinkinderen. Ze zijn naar Zwitserland geweest. Lyndsey heeft intussen een niet alledaagse gast in huis genomen. Angie is blij met haar nieuwe maatje. Kelly is begonnen met de repetities van de musical ´Zo mooi, zo blond´.
Lyndsey mag uit eten met haar vijf vrijgezellen. In het restaurant wachten vijf zenuwachtige jongens Lyndsey op en al gauw wordt duidelijk dat ze een favoriet heeft, ook al lijkt die wel wat bedenkingen te hebben bij zijn date. Sam en Kelly hebben een minder dagje. Ze zijn met het verkeerde been uit bed gestapt.
Sam is voor één keer vroeg uit de veren. Hij heeft een nieuwe single die moet worden opgenomen. Ondanks het vroege uur heeft Sam er zin in. Lyndsey vertelt Carmen met blinkende oogjes over een jongen. Ze is verliefd.
Sam heeft een gezinsuitstapje georganiseerd. Hij neemt de Pfaffs een weekendje mee om de gezinsbanden aan te halen maar vooral om zijn oude passie te beoefenen: vissen. Jean-Marie heeft nog een gaatje gevonden in z´n agenda voor een sport die perfect past bij zijn standing.
Jean-Marie wordt vijftig en is dertig jaar getrouwd met Carmen. De imposante Fly Hall op de luchthaven van Zaventem wordt het decor van een groots eerbetoon. Het voltallige gezin is al een poosje in de ban van de voorbereidingen. Sam en Kelly zijn verantwoordelijk voor de videoboodschappen die tijdens de avond in de zaal geprojecteerd zullen worden.
Carmen en Lyndsey regelen alles in Sky Hall, Zaventem voor het feest. Sam en Kelly nemen de videoboodschappen op. Franky gaat champagne en wijn kopen voor de feestneuzen. Jean-Marie heeft panne met de wagen, Nicolas heeft benzine getankt ipv diesel. De auto wordt getakeld. Kelly gaat met bompa parfum kopen voor Jean-Marie en Carmen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.