De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

23 afleveringen

Het is nog vroeg wanneer een zwangere Debby met Jean-Marie aan de ontbijttafel zit. Voor ze de zonnestudio opent, gaat ze eerst met Nicolas nog langs de gynaecoloog. Jean-Marie heeft een nieuwe grasmaaier en die moet hij natuurlijk meteen uitproberen.
De zwangerschap van hond Angie zorgt voor hevige commotie in de keuken van de Pfaffs. Volgens Kelly is Lyndsey verantwoordelijk voor de 'ongewenste' zwangerschap, maar volgens Lyndsey is het net andersom. Jean-Marie bezoekt een wielercriterium in Nederland waar hij nog een andere Belg tegenkomt.
Angie, de doberman van Sam, gedraagt zich vreemd en al snel wordt duidelijk dat ze gaat bevallen. In ijltempo wordt er een verloskamer gemaakt in de garage en een enthousiaste Kelly en Lyndsey ontpoppen zich tot verloskundigen. Jean-Marie heeft geen tijd om op de laatste pup te wachten; hij wordt verwacht op een jaarmarkt.
Dave is in zijn nopjes. Er staat een Cadillac voor de deur. Nicolas moet er vroeg uit om Debby te vergezellen naar de gynaecoloog. De drie zusjes Pfaff vertrekken naar Londen om aan de drukte thuis te ontvluchten. Jean-Marie is uitgenodigd voor de thuiswedstrijd van Exelsior Moeskroen.
Jean-Marie wil goed voorbereid verschijnen aan de start van zijn 'München-Brasschaat benefiet fietstocht'. Daarom heeft zijn wielerploeg vandaag een lange rit richting de Ardennen uitgestippeld. Carmen zal met de camper voor de bevoorrading zorgen.
Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaroma´s in het Brasschaats sprookjeskasteel. Maar Lyndseys trouwjurk is nog niet gearriveerd.
Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-Marie een emotionele speech. Als alle tranen zijn weggeslikt en er is geproost, is het tijd voor de Pfaffs om een feestje te bouwen.
Jamaica is de bestemming van de huwelijksreis van het nieuwbakken stel.. Maar voor vertrek moeten Dave en Lyndsey eerst nog zien dat hun koffers niet het maximale gewicht overschijden. Jean Marie krijgt het kwaad tijdens zijn speech van de benefietfietstocht van München naar Brasschaat.
Jean-Marie treft de laatste voorbereidingen voor de benefietfietstocht. Het bouwvakkersduo Sam en vader Willy moet weer aan de slag nu de bouwvak erop zit. De dag des oordeels voor Jean-Marie is aangebroken, de benefietfietstocht maakt zich op om richting Bayern te trekken. Maar waar is de sleutel van de Pfaffcamper?
Het is rustig in de villa van de Pfaffs. Sam en Kelly vertoeven op Tenerife. Ook Jean-Marie en Carmen zijn het huis uit. De benefietfietstocht start vandaag. El Sympatico is aangekomen in het Olympisch stadion van Bayern München, waar hij nog steeds op handen wordt gedragen.
Jean-Marie wordt na een aantal uren op de fiets warm onthaald in Kaiserslautern. De voorzitter van de voetbalclub polst nog even naar de trainersambities van Jean-Marie. Nicolas en Debby hebben weinig reden tot vrolijkheid. De zwangerschap laat het rommelen in Debby's hormoonhuishouding.
In Brasschaat maakt iedereen zich op voor de aankomst van Jean-Marie en zijn gevolg: een groot feest wordt opgezet. Medailles worden uitgereikt en zowaar Elvis himself treedt op. Helaas kunnen Kelly en Sam niet lang blijven. Zij worden in Kent, Engeland, verwacht voor een aristocratische fotoshoot.
In Brasschaat begint iedereen zo langzamerhand uit te kijken naar de komst van de baby. Lyndsey is jarig. Dave heeft gezorgd voor 25 rode rozen en één witte. In Beveren tracht Nicolas onopgemerkt weg te sluipen om voor Debby een cadeautje te kopen.
Debby is ervan overtuigd: vandaag gaat het gebeuren. Zij en Nicolas vertrekken dan ook naar het ziekenhuis. Heel de familie wacht vol spanning op de gang. En wanneer ook de champagne is aangekomen, weerklinkt eindelijk de verlossende schreeuw.
Terwijl Lyndsey een modeshow in goede banen probeert te leiden, houden Carmen en Bompa zich bezig met kraamzorg. Samen met Kenji en Shania brengen ze een bezoekje aan Keano. De aanblik van zijn achterkleinkind zorgt voor emoties bij Bompa.
Samen met Jean-Marie wil Nicolas de serre uit Beveren verplaatsen naar Brasschaat. Kelly heeft een rol versierd in de winterrevu en moet ook nog naar Antwerpen voor een wel heel exclusieve fotoshoot. Thuis zorgt Carmen met veel liefde voor de baby wanneer Debby even rust.
Debby moet terug aan het werk, want er moet geld verdiend worden. Nicolas gaat 's avonds een heuse babyborrel organiseren. De volgende dag is het feest voor de kinderen want dan komt Sinterklaas op bezoek.
De hele familie is vroeg uit de veren om in de studio een kerstsingle op te nemen. In de opnamestudio heeft Jean-Marie moeite met de hoge tonen. Bij de single wordt ook een begeleidende videoclip opgenomen. De villa in Brasschaat wordt omgetoverd in een filmset waar kosten nog moeite worden gespaard om Kerstmis een paar weken eerder te laten plaatsvinden.
Jean-Marie wordt in Charleroi vewacht voor een groots opgezette gala-avond, die is georganiseerd door de Franstalige televisie. En dat echt iedereen Jean-Marie kent, blijkt al snel wanneer hij 'the muscles from Brussels' gewoon bij zijn voornaam mag noemen.
Klokslag middernacht wordt Jean-Marie 51 jaar. Heel de familie heeft geld bij elkaar gelegd voor een mountainbike en Jean-Marie is er blij mee. De volgende ochtend wil hij al meteen zijn nieuwe fiets uitproberen. Hij heeft enkele vrienden opgetrommeld om te gaan crossen in het bos.
Ten huize Pfaff begint de dag vandaag op een onmenselijk vroeg uur. Lyndsey en Dave moeten hun vliegtuig halen. Om er even tussenuit te zijn met haar echtgenoot heeft Lyndsey een nostalgische trip gepland naar München. Jean-Marie is zelf ook al uit de veren. Hij gaat dan wel niet mee, maar zal ervoor zorgen dat Lyndsey tijdig op het vliegtuig stapt...
Jean-Marie en Carmen zoeken de zon op. Ze zijn samen uitgenodigd in Marbella voor een soort kampioenschap voor vrijetrapspecialisten. In Marbella krijgt Jean-Marie zijn eerste zeillessen, maar Carmen ziet meer in een tochtje op een luxemotorjacht.
2004 is een vruchtbaar jaar geweest voor de Pfaffs. Het begon allemaal toen Angie, de dobermann van Sam en Kelly, amoureuze toenadering zocht tot Casper, de Rottweiler van Lyndsey. Het resultaat was een fikse storm die oplaaide tussen de zusjes, maar die na de geboorte van 14 schattige pups al even snel ging liggen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.