De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

39 afleveringen

Het lijkt erop dat Debby gaat bevallen, maar wanneer ze in het ziekenhuis aankomt, blijkt dat het toch nog niet zover is. Ze gaat weer huiswaarts, maar niet veel later kan ze voor de tweede keer haar koffer pakken. Jean-Marie heeft een gastoptreden in Nederland en weet niet of hij op tijd is om de geboorte van zijn vijfde kleinkind mee te maken. Intussen wil Sam een tattoo laten zetten.
De weeën van Debby volgen elkaar in sneltempo op. Volgens de dokter wordt haar kindje vandaag nog geboren. Bijna alle familieleden komen bijeen in het ziekenhuis. Jean-Marie is de grote afwezige. Hij is in Nederland voor een gastoptreden. Sam zet koers naar een televisiestudio waar hij zijn nieuwe single moet promoten.
Debby en Nicolas kunnen eindelijk hun tweede zoontje Liam in hun armen sluiten. Bompa is er als de kippen bij om zijn vierde achterkleinkind te bezoeken. Nicolas hoopt Debby te verrassen met opknapwerkzaamheden in het zonnecenter. De kinderen van Kelly, Kenji en Shania, maken hun opwachting als gastacteurs in de nieuwe film van Kabouter Plop.
Debby en Nicolas hebben een babyborrel georganiseerd voor de kleine Liam, waarop ze al hun vrienden en familie hebben uitgenodigd. De volgende dag is Kelly jarig en vastbesloten om zich eens goed te laten verwennen door Sam, maar die heeft andere plannen. Jean-Marie vliegt vandaag naar Duitsland, waar hij is uitgenodigd op de bierfeesten in Kulmbach.
Dave schildert de buitenboel en ook de hoogzwangere Lyndsey kan het werken niet laten. Sam en Nicolas hebben een partijtje golf gepland met hun kroost, maar het regent pijpenstelen. Jean-Marie verblijft nog steeds bij zijn gastgezin in Beieren. Na een avondje drinken op de bierfeesten in Kulmbach staat vandaag een fietstochtje op het programma.
Kelly is enkele dagen in Nederland geweest voor het programma 'Dancing on Ice'. Sam heeft tijdens haar afwezigheid een reusachtig zwembad in de tuin geïnstalleerd. Bij Carmen en Jean-Marie arriveren de meubels voor Jean-Maries kantoor. Keano sluit Kenji op in de boekenkast en gooit de sleutel weg. De zwangere Lyndsey puft onder de hitte.
Het is hoog tijd dat het eerste kindje van Lyndsey en Dave het levenslicht ziet, dus wordt de bevalling ingeleid. Het zijn de warmste dagen van het jaar, dus het is bijna ondragelijk voor Lyndsey om haar hoogzwangere buik met zich mee te torsen. Dave maakt nog een laatste foto van de buik en dan begint het lange wachten in het ziekenhuis.
Speciale aflevering met een compilatie van de afgelopen vier seizoenen.
De familie snelt naar het ziekenhuis om Bompa te bezoeken. Hij blijkt een hardnekkige longontsteking te hebben, maar is inmiddels stabiel. Carmen realiseert zich dat Bompa bij thuiskomst heel wat extra verzorging nodig zal hebben. Ook zal de verstokte roker en drinker zijn levensstijl moeten veranderen.
Vandaag wordt de kleine Bruce gedoopt. Dit feestelijke gebeuren vindt plaats in open lucht, en dus hebben ze de tuin omgetoverd tot kerk. Lyndsey heeft al haar gasten gevraagd in het wit te komen. De afwezigheid van Bompa, die nog steeds in het ziekenhuis ligt, laat niemand onberoerd. Zijn gezondheid verbetert gelukkig zienderogen. Nicolas bereidt zich voor op zijn deelname aan een zangprogramma.
Bompa mag na een aantal weken in het ziekenhuis weer naar huis. Carmen bereidt een vorstelijk feestmaal voor, maar wanneer de familie Bompa gaat ophalen, is hij nergens te bekennen. Debby en Nicolas zijn met hun kinderen een paar dagen naar Zeeland en genieten daar van de gezonde buitenlucht. Ook Jean-Marie is in Nederland.
De thuiskomst van Bompa wordt gevierd met een oesterfestijn. Nicolas maakt zijn opwachting in de Vlaamse versie van het tv-programma 'Just the Two of Us'. Dave probeert Bruce nu al te interesseren voor voetbal en krijgt met Lyndsey onenigheid over opvoedkundige zaken. Ook Sam en Kelly kampen met pedagogische problemen: Kenji heeft Shania geslagen.
Oma Carmen en opa Jean-Marie houden voor de kleinkinderen een authentiek Halloween-diner, inclusief verkleedpartij. Lyndsey gaat met de kleine Bruce op pad naar de fotograaf voor zijn allereerste shoot. Nicolas heeft een ontmoeting met zanger Gordon. Als nieuwbakken kledingontwerper volgt binnenkort zijn eerste modeshow.
De zomer is voorbij en de familie Pfaff maakt de tuin winterklaar. Sam laat in opdracht van Kelly het zwembad leeglopen en Lyndsey stort zich op het ordenen van het fotoarchief van de famillie, voor de Pfaff-website. Nicolas loopt mee in de show van de nieuwe modelijn van zanger Gordon in Amsterdam.
Het is feest, want Keano wordt twee. Debby en Nicolas hebben een indrukwekkende binnenspeeltuin afgehuurd voor hun grote kleine man. Na alle cadeautjes te hebben uitgepakt, kan het speelfestijn beginnen. Ook de volwassenen voelen zich weer helemaal jong. De familie Gooris moet de dag erna in alle vroegte het vliegtuig naar Kreta halen.
Bij de Pfaffs is het al kerst wat de klok slaat. Ook Nicolas voelt een romantische bui hangen. Op de kerstmarkt in Brussel krijgt Debby het reuzenrad in de gaten, zeer tegen de zin van Nicolas. Hij heeft het niet zo begrepen op grote hoogtes.
Lyndsey, Dave en Bruce trekken naar het Franse stadje Le Toucqet voor een portie onvervalste kerstromantiek.
In Le Touquet maakt Lyndsey met haar mannen een fikse strandwandeling. Jean-Marie heeft een gastrol in de Vlaamse soap 'Familie'. Het is zijn acteerdebuut. De Goorissen zijn eregasten op de première van de nieuwe Plopfilm, waarin ze zelf een niet onbelangrijke rol vertolken. De acteerprestaties van Kenji en Shania gaan niet onopgemerkt voorbij.
De feestdagen zijn weer voorbij en de Pfaffs hebben het meteen enorm druk. Kelly moet een aantal modeshows lopen. Sam neemt in huis de honneurs waar en besluit een pizza in de oven te gooien, maar hoe werkt die oven ook al weer? De schoonheidsspecialiste van Debby heeft oplossingen voor alle problemen die Lyndsey heeft. Jean-Marie en Carmen worden gevolgd door de Franse televisie.
De Pfaffs hebben alweer een reden om de kurken te laten knallen, want Jean-Marie wordt vandaag 53 jaar. Carmen wil hem een fitnessapparaat cadeau doen en gaat op zoek bij een speciaalzaak in Nederland. Jean-Marie brengt op zijn verjaardag ook een bezoekje aan zijn oude school. Diezelfde avond hebben de vrienden van Jean-Marie een groots verjaardagsfeest georganiseerd.
Lyndsey en Dave zijn met Kenji en Shania naar zee gereisd. Zo hebben Sam en Kelly de handen vrij om het verjaardagsfeest van Kenji voor te bereiden. Terwijl Kelly de grove middelen laat aanrukken, probeert het feestvarken aan zee de tijd te doden. Kelly en Shania hebben een rolletje in de nieuwe schaatsshow van Katrien Pauwels.
De vijfde verjaardag van Kenji wordt groots gevierd. Lyndsey en Dave zijn er niet want zij krijgen vandaag een geavanceerde stylingcabine bezorgd die Lyndsey zonder veel inspanning van haar overtollige kilo's moet verlossen. De volgende dag maken de Goorissen zich op voor een dagje op de schaatsbaan. Vandaag gaan Sam en Kenji voor de eerste keer een kijkje nemen.
Debby en Nicolas krijgen vandaag de Vlaamse Supernanny over de vloer. In huize Gooris is het Sam die zich over zijn kroost ontfermt. Kelly is naar Nederland om een glamoureuze schaatsoutfit aan te schaffen. Gelukkig heeft Carmen voor de lunch gezorgd. Jean-Maries favoriete kostje staat op het menu, dus Carmen moet hem echt de keuken uitjagen.
Terwijl er een hevige storm over Brasschaat raast, maken Sam en Kelly zich op om naar Oostende te vertrekken. Ze worden er verwacht op het gala van de Gouden Schoen, waar ze de prijs voor beste keeper mogen uitreiken. Ook Jean-Marie is van de partij. Kenji en Shania brengen samen met Bruce de dag bij tante Lyndsey door. Carmen maakt zich zorgen over het gure weer.
Jean-Marie en Carmen zijn alweer op buitenlandse missie vertrokken. Deze keer gaat het richting Salzburg, waar Jean-Marie te gast is op het wereldvoetbalgala. Hij mag er de prijs voor beste keeper uitreiken, maar voor het zover is trekt Jean-Marie met paard en koets de stad in. Als grote Mozartfan weet Jean-Marie dat Mozart hier zijn jeugd doorbracht.
Carmen en Jean-Marie verwelkomen vandaag een heel bijzondere delegatie Nederlanders uit Rotterdam. Die zijn met zijn zessen naar Brasschaat afgezakt om de handen van de Pfaffs in beton te vereeuwigen. Het betonnen kunstwerk moet dan later een plaatsje krijgen in de befaamde Rotterdamse 'Walk of Fame'.
Carmen en Jean-Marie bevinden zich vandaag in koninklijk gezelschap. Ze zijn te gast op het Brusselse stadhuis, waar kroonprins Filip de trofee voor sportverdienste van het jaar zal uitreiken. De volgende dag is Carmen al vroeg in de weer. Binnenkort vertrekt de hele familie naar Barbados, en Carmen moet nog wat formaliteiten regelen.
De Pfaffs zijn toe aan een weekje vakantie en reizen af naar het tropische eiland Barbados. En niet de vrouwen, maar de heren in de familie zijn druk in de weer om het eiland zonder overtollige haargroei te betreden. Omdat ze een vroege vlucht hebben, slaapt de familie in een hotel bij de luchthaven. Maar echt ontspannen is het niet.
Voor de Pfaffs is het einde van hun vakantie op Barbados bijna in zicht. Er worden soevenirs gekocht. Shania's haar wordt ingevlochten door een plaatselijke kapper en dan geniet de familie van een laatste exotisch avondmaal. De vakantieroes is echter snel voorbij, want een paar dagen na terugkomst, overlijdt bompa onverwachts.
Na het plotse overlijden van bompa proberen de Pfaffs de draad van het dagelijkse leven weer op te pikken. De drie zussen trekken met mannen en kinderen naar een pretpark, om hun gedachten een beetje te verzetten. De volgende dag moet Jean-Marie alweer de grens over. Hij heeft een afspraak in het stadion van Utrecht, waar de topper FC Utrecht-AZ wordt gespeeld.
In de Pfaffsvilla is het Pasen wat de klok slaat. Carmen en Lyndsey steken de koppen bij elkaar om enkele originele paastaferelen te bedenken. Kelly bindt opnieuw de schaatsen onder, want ze is in voorbereiding voor haar deelname aan 'Holiday on Ice', een groots schaatsspektakel dat duizenden bezoekers trekt.
Kelly heeft vanavond de première van de schaatsshow en alle familieleden komen haar aanmoedingen. Jean-Marie zet zich in voor het goede doel. In Hasselt wil hij een progeriapatientje verrassen, die er samen met zijn vriendjes op voetbalkamp verblijft.
Lyndsey trekt er vandaag in haar eentje op uit. Als grote dierenvriend is ze de eregaste op een beurs voor huisdieren. In de ouderlijke villa krijgt de nieuwe kinderspeelkamer stilletjesaan vorm. De volgende dag heeft Jean-Marie een belangrijke afspraak in Almere. Hij moet er een lezing geven over zijn carrière als voetballer én als zakenman.
Het zijn de eerste warme dagen van het jaar. Carmen viert vandaag haar 51ste verjaardag. Naast een familiediner staat er ook een partijtje golf op het programma. Maar voor de festiviteiten kunnen starten, rukt in Brasschaat de verdelgingsbrigade uit.
Carmen en Jean-Marie hebben vandaag een fotoshoot voor een glamoureus Nederlands tijdschrift. Plaats van het gebeuren is een stijlvol hotel in hartje Antwerpen. Ze krijgen er naast een vipbehandeling ook een hotelovernachting.
Dave begint vandaag aan de installatie van het buitenspeeltuig dat hij voor Bruce heeft gekocht. Het is een reusachtige houten constructie, die hij eigenhandig wil monteren. Ondertussen doet Lyndsey een bijzondere ontdekking in de garage.
Het is een heuglijke dag voor Lyndsey en Dave. Als alles goed gaat, komen ze vandaag het geslacht van hun tweede kindje te weten. Carmen babysit op Bruce, en heeft de huiskapper meegebracht om haar wat gezelschap te houden. Bij Lyndsey en Dave stijgt de spanning naarmate ze de gynaecoloog naderen. Maar ze mogen al snel rechtsomkeer maken...
Debby en Nicolas hebben een dagje vrij genomen om met Keano te gaan shoppen. En daar hebben ze een heel bijzondere reden voor: Keano heeft een schooluniform nodig, want morgen mag hij voor de eerste keer naar school.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.