De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

5 afleveringen

Het is druk bij de Pfaffs. Over enkele uren reist de hele familie naar het feeërieke Lapland om er afscheid te nemen van 10 jaar 'De Pfaffs'. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme vriestemperaturen en gaat met Jean-Marie naar de plaatselijke markt om er wollen ondergoed te kopen. Het echtpaar herinnert zich als gisteren hun allereerste draaidag.
Jean-Marie en Carmen zijn samen met hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen aangekomen in het feeërieke Lapland. De plaatselijke taxi - een kudde rendieren - vervoert hen naar een gezellige chalet waar ze samen de feestdagen zullen doorbrengen. Er staan tal van avontuurlijke activiteiten op het programma. Maar Carmen wil het liever wat rustiger aandoen.
Jean-Marie en de zijnen blikken terug op de ups en downs van 10 jaar 'De Pfaffs', lichten de meest memorabele Pfaffs-momenten toe, geven een blik achter de schermen van de docureeks én reizen samen naar het feeërieke Lapland, waar ze warme familiemomenten beleven.
Carmen ondervond hoe druk het kan zijn met zes kleinkinderen in huis. Maar vandaag zijn de kinderen op hun zoetst, want ze mogen op bezoek gaan bij de Kerstman. Shania is het oudste kleinkind en wordt stilaan een dametje. Toen de reeks van start ging, was ze nog maar twee jaar. Maar kleine meisjes worden groot en vooral Sam had het daar moeilijk mee.
Jean-Marie en Carmen nemen samen met hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen afscheid van het jaar en van de kijker in feestelijke Pfaffs-stijl. Voor de laatste keer delen de Pfaffs met de kijker hun uniek nieuwjaarsfeest. Maar wat ze helemaal niet verwacht hadden, is dat hun bekende vrienden in België voor een ongelofelijke verrassing hebben gezorgd.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.