De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

10 afleveringen

De Pfaffs hebben in de zomer niet stilgezeten. Diva, de chihuahua van Carmen en Jean-Marie, is zelfs tijdens een romantisch avontuurtje zwanger geraakt. Als een echte moederkloek waakt Carmen over het welzijn van haar hondje. Ook Nicolas kwijt zich vol overgave aan zijn vaderlijke taak.
Het is midden in de nacht en Diva, de chihuahua van Carmen, is nog steeds niet bevallen. Kelly en Carmen haasten zich naar de dierenarts. De volgende ochtend verzamelen de Pfaffs om Carmen en Jean-Marie te helpen met de verhuis. Terwijl iedereen druk in de weer is, houden ook Liam en Keano zich constructief bezig.
Jean-Marie maakt zich op voor de belangrijkste rit van het jaar: de tour München-Brasschaat. De opbrengst van de fietstocht gaat naar het goede doel. Bij de familie Gooris is kleine Fay op bezoek. Kelly en Shania zorgen ervoor dat ze in de watten wordt gelegd. Nu Jean-Marie in het buitenland is, kunnen Lyndsey en Carmen ongestoord alles in orde brengen in het nieuwe huis.

Aflevering 4

In haar nagelstudio Sunset Boulevard is Debby vandaag de grote afwezige. Vorige nacht is ze met keel- en maagklachten in het ziekenhuis opgenomen. Ze heeft verschillende onderzoeken op het programma staan, maar wil een bezoekje van haar zoontjes voor geen geld missen. Jean-Marie is vandaag jurylid bij de Miss Antwerpen-verkiezing.

Aflevering 5

Het huis van Jean-Marie en Carmen aan de Guyotdreef is nog niet verkocht. Om het pand in topconditie te houden, trekt het koppel naar hun oude huis om een oplijsting te maken van de klusjes die er moeten gebeuren. Na een week ziekenhuisopname gaat Debby terug aan de slag in haar nagelstudio. Aan haar klanten vertrouwt ze toe dat ze al een tijdje met haar gezondheid sukkelt.

Aflevering 6

Het is Lyndseys eerste werkdag in de nieuwe villa. Aangezien er nog werken moeten gebeuren in haar kantoor, heeft ze tijdelijk onderdak gevonden in de garage. Bij de familie Gooris zijn er heel wat nieuwe cavia's geboren, zodat noodgedwongen een aantal onder hen moeten verhuizen. Maar dit is niet naar de zin van Kenji.

Aflevering 7

Terwijl er in de ouderlijke villa veel bedrijvigheid is, geniet de familie Volders van een rustig weekend. Maar voor Bruce is het iets té rustig aan tafel en hij besluit het geduld van zijn papa uit te testen. In het gezin van Debby gaat het er wat hectischer aan toe. Zij moet vandaag een modeshow lopen en Keano ziet een carrière als model ook wel zitten.

Aflevering 8

Carmen is erg begaan met de veiligheid van haar nieuwe woonst. Ze heeft een beveiligingsfirma uitgenodigd om bewakingscamera's te installeren in en rond haar huis. Terwijl ingenieuze camera's de ouderlijke villa moeten beveiligen, mogen Juicy en Angie het fort van de Goorissen bewaken, want Kelly, Sam en de kinderen gaan naar Plopsaland in de Panne.

Aflevering 9

Een rustige ochtend wordt prettig verstoord wanneer een massa fans de weg vindt naar de nieuwe woning van Jean-Marie en Carmen. Vorig jaar heeft Kelly de stem ingesproken van het schaapje Wolleke voor de gelijknamige animatiereeks. Vandaag trekt ze naar de boekenbeurs met Shania en Kenji om de voorleesboekjes van Wolleke te signeren.

Aflevering 10

Bij de familie Volders kampt Fay met een probleem. Terwijl ze rustig probeert te spelen in de zandbak, verstoort papa's grasmaaier haar speelpret. Op het voetbalveld probeert Keano de aandacht van zijn opa te trekken, maar zonder het zelf te beseffen, is het Liam die de show steelt. Sam gaat vanavond naar de avant-première van Thriller Live, de show over het leven van zijn held Michael Jackson.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.