De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

39 afleveringen

Sam moet op tijd bij de Vlaamse televisiezender VTM zijn. De populaire schoonzoon van Jean-Marie is gevraagd om de presentatrice te vervangen in het kinderprogramma 'Schuif-Af'. Ook de drie Pfaff-zusjes zijn al vroeg op pad. Zij vertrekken naar Egypte voor een glamoureuze fotoshoot, maar moeten eerst nog kleding passen.
De zusjes Pfaff worden in Egypte als leden van de koninklijke famillie verwelkomd. Ondertussen bezorgt Jean-Marie op de Tour de France wielrenner Richard Virenque bijna een hartaanval wanneer die oog in oog komt te staan met El Sympatico.
Het huis van Sam en Kelly is bijna klaar, maar er is nog een hoop werk. Daarom profiteert Sam van Kelly's afwezigheid om wat bomen uit de grond te trekken. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn vader. Ondertussen gaat het in Egypte van kwaad naar erger met Kelly. Ze voelt zich helemaal niet lekker. Ze is bang dat ze een zonnensteek heeft opgelopen.
In huis maakt Jean-Marie zich klaar om te vertrekken. Sinds hij de fiets ontdekt heeft, rijdt hij de kilo's er elke zondag af. Vandaag staat er een ritje naar La Roche op het programma. Carmen blijft gewoontegetrouw achter met de kinderen en de honden. 's Middags wordt er een Mexicaanse barbecue georganiseerd in de tuin van de Pfaffs, uiteraard met bijhorende familliefotoshoot.
In Brasschaat is Jean-Marie al wakker. Carmen had hem graag in de tuin aan het werk gezet, maar El Sympatico heeft daar weinig zin in. Hij heeft nog een kater van de Mexicaanse fiësta. En straks moet hij ook alweer aan het werk. Een reclamebureau heeft hem gevraagd het gezicht te worden van een campagne.
Dave gaat een muurtje slopen en wil deze vervangen door een loodzware steunbalk. Daarvoor heeft hij echter de hulp van zijn zwagers nodig. El Sympatico moet straks fungeren als de verrassing op een vakantiekamp voor geestelijk gehandicapte jongeren.
Nicolas is afgelopen nacht wat doorgezakt met zwager Sam en moet dat nu bekopen. Hij heeft Jean-Marie immers beloofd om de laatste etappe van zijn benefietfietstocht met hem mee te rijden. Sam en Kelly laten romantische foto's nemen voor een weekblad. Het wordt nog beter als Sam van de fotograaf op een speciale manier mag poseren.
Lyndsey en Dave zijn één jaar getrouwd en vieren dat op het zonnige Cuba. In Brasschaat maakt de rest van de familie zich klaar voor een trip naar Disneyland Parijs. Ze zijn uitgenodigd door niemand minder dan Phil Collins. Kenji kijkt enorm uit naar zijn 'live'-ontmoeting met Mickey Mouse, maar op het grote moment valt hij in slaap.
Jean-Marie is uitgenodigd op een bakkersbeurs in Brussel. El Sympatico is een liefhebber van taartjes en gebak. Morgen wordt ten huize Pfaff Kelly's 28ste verjaardag gevierd. Voor de champagne ontkurkt wordt, moet Kelly eerst nog een modeshow lopen.
Alles staat in het teken van Kelly's verjaardag. Met een zelf aangedreven mobiele tapinstallatie maken de Pfaffs Brasschaat onveilig. Zingend en feestend op authentieke en typisch 'Pfaffse' wijze. De volgende ochtend heeft Sam alweer geen tijd om uit te slapen. Hij vertrekt samen met Jean-Marie naar Memphis.
Jean-Marie en Sam verblijven al enkele dagen in Memphis waar ze vol bewondering in de voetstappen van Elvis Presley zijn getreden. En al lijkt El Sympatico zo op het eerste gezicht helemaal niet op The King, toch wordt hij zelfs in Amerika meerdere malen herkend.
Debby en Nicolas kunnen hun lang bewaarde geheim onthullen: Debby is weer zwanger! De champagne knalt als vanouds en zelfs Bompa wordt uit bed gehaald om te kunnen delen in de feestvreugde. Jean-Marie wordt samen met Carmen, Kelly en Sam bij vtm verwacht om deel te nemen aan een speciale aflevering van 'Familieraad' voor het goede doel.
Aan het roer van 'zijn' binnenschip beleeft stuurman Jean-Marie de tijd van zijn leven, al sneuvelen er wel bijna een handjevol voorbij dobberende eendjes. Sam ontmoet via 'Make a wish' een grote fan en naamgenoot. Na het werk hebben Lyndsey en Dave hun jetski's opgehaald en voegen ze zich bij de rest van de familie voor het avondmaal.
Het is Lyndseys verjaardag vandaag en Dave bereidt stiekem een verrassingsfeestje voor. In Brasschaat kookt Kelly intussen voor haar echtgenoot, want die moet weg en zal pas laat terugkeren. Dave geeft nog vlug de dresscode mee voor het geheime etentje en blinddoekt zijn echtgenote.
Lyndsey moet ervoor zorgen dat Bompa er deftig uitziet, want hij wordt op de luchthaven verwacht om de wens te vervullen van een meisje. Dankzij de liefdadigheidsorganisatie 'Make a Wish' mag zij met haar favoriete Pfaff frietjes gaan eten. Bompa voelt zich zeer vereerd en doorstaat zelfs de scheerbeurt van Lyndsey om er op zijn best uit te zien.
Met de rugkwaal van Carmen gaat het van kwaad naar erger. Diagnose: een ernstige ontsteking aan het bot. Omdat ze nauwelijks kan bewegen, rijdt een ambulance haar weer naar huis waar ze de rest van de dag moet doorbrengen op een bed dat voor de gelegenheid in de woonkamer is gezet.
Met een verjaardagsfeestje voor Jean-Marie op het programma wordt het weer een drukke dag. Voor de festiviteiten kunnen losbarsten in de Pfaff-villa worden Carmen en Jean-Marie verwacht op de presentatie van hun eigen Pfaff-champagnelabel. Jean-Marie geniet zichtbaar van zijn 51ste verjaardag en dan zorgen Dave en Lyndsey nog voor de kers op de taart.
Dave en Lyndsey hebben nog een ultieme verrassing voor de jarige Jean-Marie. Op originele wijze melden ze de familie dat ook de jongste Pfaff-dochter in blijde verwachting is. De volgende ochtend is iedereen, ondanks het zware feestje van gisteren, al vroeg uit de veren. De kapper komt langs bij de Pfaffs en neemt de krullen van Jean-Marie onder handen.
Debby, Nicolas, Lyndsey en Dave gaan kamperen. Op het kampeerterrein zetten de dames de tent op terwijl de heren de meegebrachte fietsen rijklaar maken voor een tochtje langs het water. Sam doet mee aan het nieuwe vtm-programma 'Sterren op de Dansvloer' en moet nog heel wat repeteren voor hij de Engelse wals onder de knie heeft.
Het kampeertripje van Debby, Lyndsey en hun mannen loopt ten einde. Hun nachtje in de tent is verrassend goed verlopen. Debby maakt zich op om eieren te bakken in haar oude pannen die ze nog van haar tijd bij de scouting heeft. Ook in Brasschaat is er op dit uur al leven in de brouwerij.
Kelly en Sam slapen niet meer in de ouderlijke villa. Hun gloednieuwe huis is klaar. Het is nog een kwestie van wat spullen verhuizen en de eerste Pfaff-dochter heeft het nest verlaten.
Jean-Marie zal op uitnodiging van een Duits metaalbedrijf de jaarlijkse sportdagen in Kühlbach opluisteren. Schoonzoon Sam wil zijn eerste ochtend in het nieuwe huis lekker lang uitslapen. Jammer genoeg voor hem worden de kinderen niet meer door Carmen van hem weggehouden. En het is ook nog feest: Sam en Kelly zijn zes jaar getrouwd.
Nu iedereen de deur uit is, heeft Carmen het nog niet rustig. Om van een romantische trouwdag te kunnen genieten, heeft Kelly haar kinderen bij haar gedropt. Dat was geen slecht plan, Kenji en Shania zijn aardig druk. Gelukkig heeft de ervaren moeder Carmen nog wat trucs voor ze in petto.
De verwachtingen voor het avondje uit dat Lyndsey voor haar twee zussen heeft georganiseerd, zijn hooggespannen. Er moeten en zullen tranen vloeien. Terwijl Carmen haar uiterste best doet om de kleinkinderen in bedwang te houden, brengt een limo de zusjes Pfaff naar de plaats van bestemming: het restaurant van de vriend van Tess Goossens.
Eindelijk arriveren de Pfaffs voor hun ski- en après-skivakantie in Tignes, Frankrijk. Nicolas, Kelly en Dave storten zich meteen op de pistes. Ze spreken af dat wie valt op een biertje trakteert. De kinderen tonen dat ze ook ver van Brasschaat een eigen willetje hebben, maar gelukkig is Nicolas er om een lesje in vaderschap te geven.
In de Franse Alpen genieten de Pfaffs nog steeds met volle teugen van een welverdiende skivakantie. Sam heeft zijn snowboard ondertussen verruild voor skilatten, maar of dat een goede zet is, valt nog te bezien. Carmen waagt zich liever niet op glad ijs, maar ook de terrasjes en de winkels kunnen haar niet langer bekoren.
Maanden hebben ze ernaar uitgekeken en nu is het eindelijk zo ver: Debby en Nicolas gaan verhuizen. Ze willen niets aan het toeval overlaten en hebben voor een verhuiswagen en een verhuisteam gezorgd. Terwijl Debby zich bezighoudt met de coördinatie van de activiteiten, bekommert Nicolas zich over de op maat gemaakte meubels, die wel erg groot zijn uitgevallen.
Kelly is vandaag in de ban van carnaval. In het Limburgse Hamont neemt ze deel aan de jaarlijkse carnavalsoptocht, waar ze op een praalwagen de enthousiaste carnavalsvierders mag aanmoedigen. Veel tijd voor ontspanning hebben Lyndsey en Dave niet, want in hun nieuwe huis is het weer werken geblazen. Gelukkig vormen ze een goed team en zijn ze perfect op elkaar ingespeeld.
Een bijzondere dag voor Carmen en Jean-Marie. Vandaag worden ze verwacht in de Franse Champagnestreek, waar ze hun eigen Pfaff-champagne mogen voorproeven. De sfeer in de wagen zakt al snel tot onder het nulpunt als blijkt dat noch de GPS, noch de routebeschrijving het bij het rechte eind hebben. Carmen neemt dan maar zelf de navigatie voor haar rekening.
In het huis van Lyndsey en Dave blijft het werken geblazen, want de geplande verhuizing komt dichterbij. Ze willen dan ook een beetje vaart maken. Daarom hebben ze de hulp ingeroepen van Jean-Marie. Ook Kenji is van de partij, maar terwijl de mannen naarstig werken, trekt hij er liever in zijn eentje op uit om de buurt te gaan verkennen.
In Beveren heeft Nicolas alles in gereedheid gebracht om Debby met een schildersezel te verrassen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen wanneer Debby aan het schilderen slaat. Jean-Marie heeft een oude ambulance op de kop kunnen tikken die hij voor zijn wielerploeg wil laten oplappen.
In Brasschaat maakt Jean-Marie zich klaar om de oude ambulance op te halen, die hij voor zijn wielerploeg heeft laten opknappen. Die is eindelijk af, maar nu moet hij het gevaarte nog in Brasschaat zien te krijgen. Jean-Marie heeft zich dan ook opgeofferd om de barre kou te trotseren en zelf met de fiets naar de garage te rijden.
Lyndsey en Dave beleven vandaag een primeur. Ze hebben een afspraak in het ziekenhuis voor een 3D-echo van hun baby. Ze krijgen voor het eerst een volledig beeld van hun ongeboren kindje te zien. Tot Lyndseys verbazing kan ze zelfs nu al enkele gelaatstrekjes waarnemen. Die doen haar onmiddellijk aan haar eigen Dave denken.
Sam en Nicolas zijn vanavond te gast in de talkshow van Paul de Leeuw. Nicolas gaat, in tegenstelling tot Sam, kapot van de zenuwen. Sam laat zich van zijn beste kant zien en weet de welbespraakte Paul al snel het zwijgen op te leggen.
Debby en Nicolas hebben het werk aan de kant geschoven en willen er vandaag een gezellig dagje van maken. En terecht, want Nicolas is jarig. Debby heeft enkele verrassingen voor hem in petto, maar wil hem er eerst nog van overtuigen om zijn baard af te scheren.
Het is vandaag een bijzondere dag voor Lyndsey en Dave. Na maanden bouwen en verbouwen kunnen ze eindelijk verhuizen. Het pronkstuk van het nieuwe huis wordt de Griekse eetplaats, en dus moeten de bijhorende zuilen en ornamenten op een veilige manier worden getransporteerd.
Jean-Marie en Carmen hebben de mobilhome van stal gehaald om met de kleinkinderen op safari te gaan in de Beekse Bergen. Ook Bompa wordt klaargestoomd voor dit bijzondere avontuur. Wanneer het gevaarte het dierenpark binnenrijdt, worden ze al meteen verrast door enkele loslopende kamelen.
Sam is vandaag helemaal in de ban van Elvis. Niets lijkt hem op andere gedachten te kunnen brengen. Jean-Marie moet 's avonds alweer richting Nederland, waar hij te gast is in de beruchte sportshow 'Holland Sport'. Ook Kelly moet eropuit. Zij wordt in Diest verwacht waar ze als dj op moet treden op haar eerste grote evenement.
Jean-Marie moet 's avonds alweer richting Nederland, waar hij te gast is in de beruchte sportshow 'Holland Sport'. Ook Kelly moet eropuit. Zij wordt in Diest verwacht waar ze als dj op moet treden op haar eerste grote evenement.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.