De Planckaerts

De Planckaerts

Gezelligheid troef bij de familie Planckaert. Ex-wielrenner Eddy Planckaert woont en werkt met de ganse familie op de Planckaert-berg te Lesterny, niet ver van Marche-en-Famenne.

4 afleveringen

Langzaam worden de dieren en de mensen wakker op de Planckaertberg, de ene al met minder tegenzin dan de andere. De plicht roept het hardst voor Christopher. Hij moet op tijd op zijn eerste werf zijn.
Af en toe trekt Eddy weg van de Planckaertberg en zoekt hij andere inspirerende locaties op om te schrijven aan zijn tweede boek. Vandaag doet hij dat in een Brussels cafeetje en daar raakt hij duidelijk in hogere sferen. Vandaag rijdt junior zijn eerste officiele race op het kartcircuit van Genk. Dat hij zenuwachtig is, is normaal. Dat hij barstende hoofdpijn heeft, is dikke pech.
Het gaat steeds beter met het Planckaertparket. Daarom wil Francesco in een naburig dorpje een opslagruimte bouwen, naast het bedrijf waar zijn planken geschaafd worden. Hij meet het terrein op met werfleider Christopher.
Op de Planckaertberg groeit een kerselaar en wanneer de kersen rijp zijn, vallen ze op de grond. Maar Stephanie heeft liever niet dat Iluna die van de grond eet. Met haar eigen buikje vol kersen gunt gulle Iluna ook de kippen iets lekkers.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.