SOS Piet

SOS Piet

De bakwijze van een biefstuk die maar niet wil lukken of een pudding die steeds mislukt... Piet Huysentruyt komt 'to the rescue' en leert iedereen de knepen van het vak.

11 afleveringen

Orloff-gebraad, tomatensoep met balletjes en witte chocolademousse. Geen uitdaging te groot voor Piet Huysentruyt die Viviane, Eivire en Sonja te hulp schiet.
In het klooster in Brugge kunnen de nonnetjes hulp gebruiken bij hun Berlijnse bollen. Leen worstelt met zowel haar bechamel- als bloemkoolsaus en Carine wil graag champignonroomsoep maken. Gelukkig is Piet Huysentruyt er om de dames te helpen.
Zelf canneloni maken is niet voor iedereen een koud kunstje en hoe kuis je nu eigenlijk verse vis? Peter en Cathy roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
Advocaat maken volgens de regels van de kunst, verse vogelnestjes en suikerbrood, ook voor het paasmenu kunnen we rekenen op Piet Huysentruyt.
Zoetigheid troef vandaag in SOS Piet. In de mannenkookclub kiezen ze voor merengue, Heleen gaat voor zandkoekjes en Anita waagt zich aan apfelstrudel. Piet to the rescue!
Op het kot van Geert en Dimi staan er pannenkoeken op het menu. Daisy roept de hulp in van Piet Huysentuyt voor het bereiden van waterzooi en Luc waagt zich aan versgebakken pizza.
Versgemaakte lasagne of versgemaakte vol au vent. Geen water te diep voor Piet Huysentruyt die Sofie en Peggy een handje komt helpen.
Hoe maak ik verse frieten? Wat is de baktijd van kikkerbillen en hoe bereid ik duifjes? Diane, Petra en Jolanda roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
Andrea waagt zich aan currysaus, Nikki verdiept zich in het bereiden van verse aardbeienconfituur en Els wil graag een vispannetje op tafel toveren. Gelukkig is Piet Huysentruyt er om de handen uit de mouwen te steken.
Vlees roken is een vak apart, pizza quattro formaggi is ook niet voor beginners en ook aan verse loempia's heb je werk. Mark, Natasha en Willy rekenen op Piet Huysentruyt om dit tot een goed einde te brengen.
Chris waagt zich aan een verse kaastaart terwijl Jan, de papa van Margot, graag vlees of vis wil grillen. Margot zelf kiest voor een roerei. De hulp van Piet Huysentruyt wordt ingeroepen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.