30 afleveringen

Aflevering 30

Zjef besluit Niko te helpen. De beslissing van Hanne valt Rudi zwaar. Hij vreest dat hij het anders had moeten aanpakken, maar ontdekt dan de schetsen voor de collectie waar ze aan werkte. Lars gaat wanhopig op zoek naar Ravens voorraad. Benny duikt in het krantenarchief, op zoek naar antwoorden op zijn vragen. De feiten zijn niet wat hij had verwacht.

Aflevering 29

De eenzaamheid begint alsmaar meer op Hanne te wegen. Ze neemt een besluit. Jelle zoekt een manier om bewijzen te vinden tegen Sam. Brigitte wil Raven naar een afkickcentrum sturen, maar hij haalt onbedoeld fel naar haar uit.

Aflevering 28

Rudi wil dat Hanne vertelt wat er op haar lever ligt. Voor haar is het echter te laat. Raven vraagt Lars om geld, maar vangt bot. Hij zoek een andere manier om toch te krijgen wat hij wil. Jelle excuseert zich bij Benny, maar wordt openlijk aan de schandpaal genageld. Een verrassing van Samira neemt een onverwachte wending.

Aflevering 27

Jelle wordt gevraagd om een geheim te bewaren. Sam wil zich samen met Niko in het openbaar begeven, maar stuit op onbegrip en commentaar. Yoko waarschuwt Véronique om Cédric niet teleur te stellen. Benny dringt er bij Alfons op aan om de waarheid te vertellen. Hanne komt in de problemen bij Lars en Véronique.

Aflevering 26

Jelle wil antwoorden en gaat de confrontatie aan. Hij botst echter op een muur. Brahim ontdekt ondertussen de waarheid over de breuk tussen Jelle en Jamila. Benny wil meer weten over Alfons' bekentenis. Vanessa denkt dat hij fantasie en realiteit door elkaar haalt. Niko vliegt uit tegen Zjef en Rudi.

Aflevering 25

Samira probeert met Jamila te praten, maar zij wil alleen zijn. Benny vindt dat ze haar ruimte moet geven. Jamila neemt op haar beurt Vanessa in vertrouwen. Jelle heeft de hulp van Cédric nodig, maar die vindt zijn plan te ver gaan. Samira merkt dat Alfons zich vreemd gedraagt. Vanessa krijgt een dubbele verrassing.

Aflevering 24

Vanessa uit haar bezorgdheid over Jamila bij Samira, maar durft geen open kaart te spelen. Jelle probeert op zijn beurt om zijn biecht uit te stellen. Benny raadt Lars aan om geduldig te zijn. Cédric is lastig, omdat Véronique niet met hem wil samenwerken. Yoko probeert met haar te praten.

Aflevering 23

Rudi keert zich na alle gebeurtenissen tegen Niko. 's Avonds krijgt Niko een onverwacht telefoontje. Jelle krijgt de testuitslag van zijn onderzoek. Hij staat voor de moeilijke opdracht om Jamila de waarheid te vertellen. Vanessa verrast Mathias met een onverwacht voorstel. Hanne besluit om anoniem te solliciteren bij een ander modebedrijf.

Aflevering 22

Rudi zou veel meer willen doen voor Niko en Sam. Hij is verrast wanneer ook Zjef zich behulpzaam opstelt. Samira wil met Ilja naar de politie gaan. Mathias maakt Cédric duidelijk dat hij niet kan investeren in de Foodbar. Er meldt zich echter al gauw een andere verrassende potentiële investeerder aan.

Aflevering 21

Lars is bang om de controle helemaal te verliezen. Ilja heeft Benny en Samira iets op te biechten. Niko verzekert Zjef dat hij geen gevoelens meer heeft voor Sam, wat bij haar hard aankomt. Véronique beseft dat ze een laatste kans krijgt van Cédric.

Aflevering 20

Hanne en Jan nemen een besluit voor de toekomst. Hij zoekt steun bij Andreia. Vanessa zit boordevol goede ideeën om het champagnebier te promoten, maar Mathias tempert haar enthousiasme. Niko heeft een plan, maar hij krijgt weinig begrip van Sam. Jamila wil met Jelle gaan zwemmen. Benny doet een onaangename ontdekking.

Aflevering 19

Jelle durft zijn geheim niet op te biechten. Hij vraagt Vanessa om raad, maar zij denkt dat er meer aan de hand is. Lars herkent Jill op één van Ravens foto's en hoopt via haar tot bij hem te geraken. Hanne en Jan doen moeite om elkaar tegemoet te komen, maar een nieuwe discussie loert om de hoek. Niko is ten einde raad.

Aflevering 18

Lars besluit Niko te confronteren. Benny ontwaakt uit een beangstigende droom en gaat op zoek naar de betekenis ervan. Samira probeert ondertussen door te dringen tot Ilja. Die mokt echter nog steeds. Véronique is in de wolken, maar Mathias waarschuwt haar. Jelle maakt zich zorgen over Jans nieuwe chatvriendin.

Aflevering 17

Lars gaat Raven zoeken in een drugsbuurt, maar vindt hem niet. Hij zoekt steun bij Samira en Benny. Jelle vraagt Louise om een geheim te bewaren. Yoko wil Cédric bij zijn thuiskomst tonen hoe erg ze hem gemist heeft. Vanessa is blij met het project dat ze mag opvolgen, maar Jan is bang dat ze zich te veel zal moeien.

Aflevering 16

Samira en Benny straffen Ilja voor wat hij gedaan heeft. Lars, Louise, Brigitte en Jelle moeten ingrijpen in de situatie met Raven, maar die blijkt niet in te zien dat hij een drugprobleem heeft. Wanneer Raven plots niet meer te bereiken is, maken Lars en Brigitte zich ernstige zorgen. Zjef vermoedt dat de politie kan bewijzen dat Niko Mieke heeft vermoord.

Aflevering 15

Raven bezwijkt onder de druk. Het gaat van kwaad naar erger met hem. Het komt zelfs tot een handgemeen met Jelle, die op zijn beurt Louise inlicht. Samira confronteert Ilja met haar vermoeden. Ze doet een onaangename ontdekking. Niko krijgt onverwacht bezoek.

Aflevering 14

Brigitte dringt aan op een plan van aanpak. Niko volgt een nieuw spoor, maar Sam is er niet gerust in. Rudi spreekt klare taal tegen Zjef.

Aflevering 13

Benny vermoedt dat er meer aan de hand is met Raven, maar slikt zijn vermoedens al snel weer in tegenover Brigitte. Vanessa durft nog altijd niet eerlijk te zijn tegenover Mathias. Jelle krijgt onverwacht bezoek.

Aflevering 12

In de Foodbar komt het tot een incident met Raven. Benny uit zijn bezorgdheid. Brahim vermoedt dat Ilja rookt, Samira vindt echter geen bewijs. Zjef is er nog steeds van overtuigd dat Niko en Sam Mieke hebben vermoord. Vanessa betrapt Niko.

Aflevering 11

Jamila uit haar dankbaarheid tegenover Brahim, maar hij heeft haar iets op te biechten. Ilja komt thuis met strafwerk. Samira maakt zich zorgen over haar jongste zoon. Mathias heeft goed nieuwe voor Vanessa. Zjef wil dat Rudi een kant kiest. Benny vindt een schat op zolder.

Aflevering 10

Brahim wil zijn volwassenheid bewijzen, maar de taakjes worden hem teveel. De situatie loopt dan ook volledig uit de hand. Hanne bereidt zich voor om alleen te gaan wonen. Ze beseft dat ze niet zal rondkomen met haar eigen inkomen en op zoek moet naar een room mate. In de brouwerij bereiken de spanningen een hoogtepunt.

Aflevering 9

Niko is in de war door zijn gevoelens voor Sam en schuldgevoelens tegenover Mieke. Jelle maakt stiekem een promofilmpje voor Jamila, dat al snel razend populair wordt. Samira wil dat Brahim zich volwassen begint te gedragen. Hij heeft het gevoel dat zij hem onderschat en wil zich bewijzen.

Aflevering 8

Ravens gemoedstoestand gaat van kwaad naar erger. Ondertussen worstelt Jelle met de breuk met Jamila. Toch wil hij weten hoe haar casting is verlopen. Benny vindt dat Samira Brahim te fel bemoedert. Sam is doodsbang, maar vindt troost bij Niko.

Aflevering 7

Rudi vindt dat Niko het voordeel van de twijfel verdient. Volgens Zjef is Niko echter de enige verantwoordelijke voor wat er is gebeurd. Jamila stort zich op haar modellenwerk, maar haar positieve spirit verdwijnt al snel als sneeuw voor de zon. Een emotionele Jelle gaat de confrontatie aan met Sam.

Aflevering 6

Vanessa kan niet snel genoeg in haar nieuwe, oude job vliegen. Wanneer blijkt dat ze zal vervangen worden door een knappe dame, besluit ze echter toch wat langer te blijven. Brigitte vreest dat de werknemers bij Wolff & Bos misbruik zullen maken van de situatie. Niko breekt zijn voorwaarden.
Zjef is geschokt en gelooft niet dat Niko onschuldig is. Ondertussen krijgen hij en Rudi van Vanessa en Mathias de vraag om terug in de brouwerij te gaan wonen. Brigitte is bij Wolff & Bos in slaap gevallen en wordt 's ochtends gewekt door Benny. Benny zelf krijgt een onrustwekkend telefoontje van Alfons.
Louise heeft door dat Jelle jaloers is op de aandacht die Jamila krijgt. Jelle stelt Jamila ongewild voor een ultimatum: hun relatie of haar modellenwerk. Mathias probeert Zjef en Rudi duidelijk te maken dat hun aanwezigheid stilaan te veel wordt. Zjef is echter niet klaar om terug te keren naar de brouwerij.
Louise is terug van haar reis met Kato en schrikt wanneer ze Raven terugziet. Mathias heeft na twee maanden genoeg van de aanwezigheid van Zjef en Rudi in huis. Jelle vergezelt Jamila tijdens haar fotoshoot. Op de set gedraagt hij zich echter als een echte macho, tot groot ongenoegen van Jamila. Bij Wolff & Bos maakt iedereen zich klaar voor een belangrijk moment.
Niko en Sam ontkennen hun betrokkenheid bij de verdwijning van Mieke. Nieuwe informatie pleit echter in hun nadeel. Vanessa is bang dat Niko Mieke iets heeft aangedaan. Ze wil Zjef en Rudi thuis opvangen, maar Mathias twijfelt. Jamila is onzeker over het resultaat van haar fotoshoot. Raven zit in de put en ziet maar één uitweg.
Lars en Cédric proberen tevergeefs te verhinderen dat de kist vol water loopt. Ondertussen staat Véronique voor een onmogelijke opdracht. Niko wil dat de politie hem en Sam laat gaan, maar raakt zo opgejaagd dat er versterking wordt opgeroepen. De brouwerij wordt onderzocht door de technische recherche. Louise wil zich bij Raven verontschuldigen voor haar jaloers gedrag.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.