Familie

Familie

219 afleveringen

Lars en Cédric proberen tevergeefs te verhinderen dat de kist vol water loopt. Ondertussen staat Véronique voor een onmogelijke opdracht. Niko wil dat de politie hem en Sam laat gaan, maar raakt zo opgejaagd dat er versterking wordt opgeroepen. De brouwerij wordt onderzocht door de technische recherche. Louise wil zich bij Raven verontschuldigen voor haar jaloers gedrag.
Niko en Sam ontkennen hun betrokkenheid bij de verdwijning van Mieke. Nieuwe informatie pleit echter in hun nadeel. Vanessa is bang dat Niko Mieke iets heeft aangedaan. Ze wil Zjef en Rudi thuis opvangen, maar Mathias twijfelt. Jamila is onzeker over het resultaat van haar fotoshoot. Raven zit in de put en ziet maar één uitweg.
Louise is terug van haar reis met Kato en schrikt wanneer ze Raven terugziet. Mathias heeft na twee maanden genoeg van de aanwezigheid van Zjef en Rudi in huis. Jelle vergezelt Jamila tijdens haar fotoshoot. Op de set gedraagt hij zich echter als een echte macho, tot groot ongenoegen van Jamila. Bij Wolff & Bos maakt iedereen zich klaar voor een belangrijk moment.
Louise heeft door dat Jelle jaloers is op de aandacht die Jamila krijgt. Jelle stelt Jamila ongewild voor een ultimatum: hun relatie of haar modellenwerk. Mathias probeert Zjef en Rudi duidelijk te maken dat hun aanwezigheid stilaan te veel wordt. Zjef is echter niet klaar om terug te keren naar de brouwerij.
Zjef is geschokt en gelooft niet dat Niko onschuldig is. Ondertussen krijgen hij en Rudi van Vanessa en Mathias de vraag om terug in de brouwerij te gaan wonen. Brigitte is bij Wolff & Bos in slaap gevallen en wordt 's ochtends gewekt door Benny. Benny zelf krijgt een onrustwekkend telefoontje van Alfons.
Vanessa kan niet snel genoeg in haar nieuwe, oude job vliegen. Wanneer blijkt dat ze zal vervangen worden door een knappe dame, besluit ze echter toch wat langer te blijven. Brigitte vreest dat de werknemers bij Wolff & Bos misbruik zullen maken van de situatie. Niko breekt zijn voorwaarden.
Rudi vindt dat Niko het voordeel van de twijfel verdient. Volgens Zjef is Niko echter de enige verantwoordelijke voor wat er is gebeurd. Jamila stort zich op haar modellenwerk, maar haar positieve spirit verdwijnt al snel als sneeuw voor de zon. Een emotionele Jelle gaat de confrontatie aan met Sam.
Ravens gemoedstoestand gaat van kwaad naar erger. Ondertussen worstelt Jelle met de breuk met Jamila. Toch wil hij weten hoe haar casting is verlopen. Benny vindt dat Samira Brahim te fel bemoedert. Sam is doodsbang, maar vindt troost bij Niko.
Niko is in de war door zijn gevoelens voor Sam en schuldgevoelens tegenover Mieke. Jelle maakt stiekem een promofilmpje voor Jamila, dat al snel razend populair wordt. Samira wil dat Brahim zich volwassen begint te gedragen. Hij heeft het gevoel dat zij hem onderschat en wil zich bewijzen.
Brahim wil zijn volwassenheid bewijzen, maar de taakjes worden hem teveel. De situatie loopt dan ook volledig uit de hand. Hanne bereidt zich voor om alleen te gaan wonen. Ze beseft dat ze niet zal rondkomen met haar eigen inkomen en op zoek moet naar een room mate. In de brouwerij bereiken de spanningen een hoogtepunt.
Jamila uit haar dankbaarheid tegenover Brahim, maar hij heeft haar iets op te biechten. Ilja komt thuis met strafwerk. Samira maakt zich zorgen over haar jongste zoon. Mathias heeft goed nieuwe voor Vanessa. Zjef wil dat Rudi een kant kiest. Benny vindt een schat op zolder.
In de Foodbar komt het tot een incident met Raven. Benny uit zijn bezorgdheid. Brahim vermoedt dat Ilja rookt, Samira vindt echter geen bewijs. Zjef is er nog steeds van overtuigd dat Niko en Sam Mieke hebben vermoord. Vanessa betrapt Niko.
Benny vermoedt dat er meer aan de hand is met Raven, maar slikt zijn vermoedens al snel weer in tegenover Brigitte. Vanessa durft nog altijd niet eerlijk te zijn tegenover Mathias. Jelle krijgt onverwacht bezoek.
Brigitte dringt aan op een plan van aanpak. Niko volgt een nieuw spoor, maar Sam is er niet gerust in. Rudi spreekt klare taal tegen Zjef.
Raven bezwijkt onder de druk. Het gaat van kwaad naar erger met hem. Het komt zelfs tot een handgemeen met Jelle, die op zijn beurt Louise inlicht. Samira confronteert Ilja met haar vermoeden. Ze doet een onaangename ontdekking. Niko krijgt onverwacht bezoek.
Samira en Benny straffen Ilja voor wat hij gedaan heeft. Lars, Louise, Brigitte en Jelle moeten ingrijpen in de situatie met Raven, maar die blijkt niet in te zien dat hij een drugprobleem heeft. Wanneer Raven plots niet meer te bereiken is, maken Lars en Brigitte zich ernstige zorgen. Zjef vermoedt dat de politie kan bewijzen dat Niko Mieke heeft vermoord.
Lars gaat Raven zoeken in een drugsbuurt, maar vindt hem niet. Hij zoekt steun bij Samira en Benny. Jelle vraagt Louise om een geheim te bewaren. Yoko wil Cédric bij zijn thuiskomst tonen hoe erg ze hem gemist heeft. Vanessa is blij met het project dat ze mag opvolgen, maar Jan is bang dat ze zich te veel zal moeien.
Lars besluit Niko te confronteren. Benny ontwaakt uit een beangstigende droom en gaat op zoek naar de betekenis ervan. Samira probeert ondertussen door te dringen tot Ilja. Die mokt echter nog steeds. Véronique is in de wolken, maar Mathias waarschuwt haar. Jelle maakt zich zorgen over Jans nieuwe chatvriendin.
Jelle durft zijn geheim niet op te biechten. Hij vraagt Vanessa om raad, maar zij denkt dat er meer aan de hand is. Lars herkent Jill op één van Ravens foto's en hoopt via haar tot bij hem te geraken. Hanne en Jan doen moeite om elkaar tegemoet te komen, maar een nieuwe discussie loert om de hoek. Niko is ten einde raad.
Hanne en Jan nemen een besluit voor de toekomst. Hij zoekt steun bij Andreia. Vanessa zit boordevol goede ideeën om het champagnebier te promoten, maar Mathias tempert haar enthousiasme. Niko heeft een plan, maar hij krijgt weinig begrip van Sam. Jamila wil met Jelle gaan zwemmen. Benny doet een onaangename ontdekking.
Lars is bang om de controle helemaal te verliezen. Ilja heeft Benny en Samira iets op te biechten. Niko verzekert Zjef dat hij geen gevoelens meer heeft voor Sam, wat bij haar hard aankomt. Véronique beseft dat ze een laatste kans krijgt van Cédric.
Rudi zou veel meer willen doen voor Niko en Sam. Hij is verrast wanneer ook Zjef zich behulpzaam opstelt. Samira wil met Ilja naar de politie gaan. Mathias maakt Cédric duidelijk dat hij niet kan investeren in de Foodbar. Er meldt zich echter al gauw een andere verrassende potentiële investeerder aan.
Rudi keert zich na alle gebeurtenissen tegen Niko. 's Avonds krijgt Niko een onverwacht telefoontje. Jelle krijgt de testuitslag van zijn onderzoek. Hij staat voor de moeilijke opdracht om Jamila de waarheid te vertellen. Vanessa verrast Mathias met een onverwacht voorstel. Hanne besluit om anoniem te solliciteren bij een ander modebedrijf.
Vanessa uit haar bezorgdheid over Jamila bij Samira, maar durft geen open kaart te spelen. Jelle probeert op zijn beurt om zijn biecht uit te stellen. Benny raadt Lars aan om geduldig te zijn. Cédric is lastig, omdat Véronique niet met hem wil samenwerken. Yoko probeert met haar te praten.
Samira probeert met Jamila te praten, maar zij wil alleen zijn. Benny vindt dat ze haar ruimte moet geven. Jamila neemt op haar beurt Vanessa in vertrouwen. Jelle heeft de hulp van Cédric nodig, maar die vindt zijn plan te ver gaan. Samira merkt dat Alfons zich vreemd gedraagt. Vanessa krijgt een dubbele verrassing.
Jelle wil antwoorden en gaat de confrontatie aan. Hij botst echter op een muur. Brahim ontdekt ondertussen de waarheid over de breuk tussen Jelle en Jamila. Benny wil meer weten over Alfons' bekentenis. Vanessa denkt dat hij fantasie en realiteit door elkaar haalt. Niko vliegt uit tegen Zjef en Rudi.
Jelle wordt gevraagd om een geheim te bewaren. Sam wil zich samen met Niko in het openbaar begeven, maar stuit op onbegrip en commentaar. Yoko waarschuwt Véronique om Cédric niet teleur te stellen. Benny dringt er bij Alfons op aan om de waarheid te vertellen. Hanne komt in de problemen bij Lars en Véronique.
Rudi wil dat Hanne vertelt wat er op haar lever ligt. Voor haar is het echter te laat. Raven vraagt Lars om geld, maar vangt bot. Hij zoek een andere manier om toch te krijgen wat hij wil. Jelle excuseert zich bij Benny, maar wordt openlijk aan de schandpaal genageld. Een verrassing van Samira neemt een onverwachte wending.
De eenzaamheid begint alsmaar meer op Hanne te wegen. Ze neemt een besluit. Jelle zoekt een manier om bewijzen te vinden tegen Sam. Brigitte wil Raven naar een afkickcentrum sturen, maar hij haalt onbedoeld fel naar haar uit.
Zjef besluit Niko te helpen. De beslissing van Hanne valt Rudi zwaar. Hij vreest dat hij het anders had moeten aanpakken, maar ontdekt dan de schetsen voor de collectie waar ze aan werkte. Lars gaat wanhopig op zoek naar Ravens voorraad. Benny duikt in het krantenarchief, op zoek naar antwoorden op zijn vragen. De feiten zijn niet wat hij had verwacht.
Lars stelt duidelijke voorwaarden aan Raven. Die ziet echter geen heil in een zelfhulpgroep. Vanessa schiet Lars te hulp. Niko krijgt van Mathias geen verlof meer om Mieke te zoeken. Sam voelt zich eenzaam. Benny legt Emiel uit waarom zijn knuffel Wimmeke zo belangrijk is voor hem.
Jelle is van slag door Hannes beslissing en voelt zich schuldig. Jan zit dieper dan ooit. Véronique stelt zich vragen bij het kostenplaatje van de herfsthappening, maar Cédric is vol vertrouwen. Lars adviseert haar om hem te vertrouwen. Raven ontmoet een oude bekende. Brigitte en Benny botsen bij Wolff & Bos.
Jelle heeft het moeilijk om zijn geheim te bewaren. Hij raadt Niko aan om Sam niet blindelings te vertrouwen. Véronique toont interesse in Hannes appartement. Ze geeft toe dat ze zich schuldig voelt. Zjef voelt aan dat Louise een oogje heeft op Tristan. Lars zorgt voor een deuk in Mathias' zelfvertrouwen. Jan zit in zak en as, maar krijgt onverwacht post.
Raven wil zich bij Brigitte verontschuldigen. Jelle verzint een leugen om zijn geheim te vrijwaren. Rudi maakt Niko duidelijk dat hij ook nog andere verantwoordelijkheden heeft. Benny geniet van wat afleiding, tot hij telefoon krijgt van Albert. Rudi vindt dat Véronique open kaart moet spelen met Cédric.
Yoko weigert zich te excuseren voor iets dat ze niet heeft gedaan. Véronique verzwijgt ondertussen de ware toedracht van wat er is gebeurd. Hanne ontvangt een emotionele brief. Raven verneemt dat Louise iemand anders op het oog heeft en is er het hart van in. Jan en Jelle staan op het punt om naar Hanne te vertrekken, maar de avond neemt een onverwachte wending.
Vanessa wil weten waarom Mathias plots verdween op de fotoshoot voor de campagne van het champagnebier. Wanneer hij weigert om nog te poseren reageert Vanessa woedend. Raven is depressief nu blijkt dat hij Louise definitief kwijt is. Brigitte vindt dat hij professionele hulp nodig heeft.
Jan denkt Mieke gezien te hebben, maar Véronique maakt hem duidelijk dat hij het zich alleen maar heeft ingebeeld. De politie doet ondertussen een nieuwe huiszoeking in de brouwerij. Jamila is in alle staten omdat een opkomende puist haar fotoshoot om zeep dreigt te helpen. Vanessa kan Mathias maar niet overtuigen.
Niko kan de nieuwe theorie moeilijk geloven, maar volgens Zjef en Rudi is er geen twijfel. Véronique wil weten hoe het met Hannes huizenjacht gaat. Brigitte is van mening dat een ex-drugsverslaafde haar kleinzoon alleen maar zal doen hervallen.
Raven spreekt Louise aan en wil dat ze terug gelukkig wordt. Mathias en Vanessa ontvangen een mail van Wolff & Bos met een schadeclaim. Vanessa krijgt een koude douche wanneer ze Lars om uitleg vraagt. Niko is helemaal het noorden kwijt. Véronique bespeelt Cédric en dat blijft niet zonder gevolgen.
Emiel krijgt slecht nieuws te horen. Benny en co vangen hem op. Yoko neemt zich voor om Véronique met gelijke wapens te bestrijden. Brigitte vermoedt dat Raven weer drugs neemt. Ze overtuigt Lars om een test af te nemen.
Lars ontdekt dat Raven hem bestolen heeft. Hij is er meer en meer van overtuigd dat Raven opnieuw aan de speed zit. Niko is in de war. Samira is boos op de broers van Emiel omdat die zich niet over hem ontfermen. Hanne zit in de put, maar Véronique probeert haar op te beuren.
Vanessa is nog altijd gefrustreerd door de claim van Lars. Ze neemt contact op met een ex-topadvocaat. Lars vermoedt dat Raven van hem steelt en terug aan de speed zit. Hij snapt echter niet hoe Raven aan het spul geraakt. Hanne wil het samenwonen met Véronique nog een kans geven. Brahim heeft interesse in een studiegenote van Louise.
Hanne beseft dat ze tweede keuze is voor Véronique. Brigitte wil terugslaan op het verweer van hun advocaten, maar Lars wil eerst een andere aanpak proberen. Hanne komt Jan helpen in het café.
Louise besluit online danslessen te volgen, maar ze heeft een partner nodig. Vanessa merkt op dat Mathias zich vreemd gedraagt. Hij steekt het op stress voor de campagne. Samira vreest dat Emiel alleen zit met zijn verdriet. Ze alarmeert Benny.
Brahim vraagt Louise om hem in contact te brengen met Liesje. Zij wil echter wel iets in ruil. Vanessa heeft gemengde gevoelens over de catwalk in trouwkledij. Ze beseft echter niet wat er echt aan de hand is. Raven gedraagt zich opnieuw voorbeeldig, maar Lars beseft dat hij hem probeert te manipuleren.
Lars is radeloos na Ravens vertrek. Brigitte wil hem zoeken, maar Lars lijkt de moed op te geven. Yoko wil qualitytime met Cédric. Véronique denkt daar echter anders over. Brahim weigert tango te oefenen in het openbaar en eist dat Louise een afgesloten locatie vindt.
Zjef en Rudi willen Finn opvrolijken door Dia De Los Muertos te vieren. Zjef slaat de bal echter helemaal mis. Samira maakt zich zorgen om Emiel. Ze spoort haar gezin aan om hem meer te betrekken. Yoko voelt hoe Véronique zich steeds meer opdringt in haar relatie met Cédric.
Finn blokt de pogingen van Zjef en Rudi om haar op te vrolijken af. Brahim neemt Emiel mee om te gaan karten en hoopt hem zo van zijn eenzaamheid af te helpen. Hij haalt echter niet meteen het gewenste resultaat met zijn uitstap. Louise bereidt zich ondertussen voor op haar tangoles met Brahim. Ook Jelle maakt zich grote zorgen over Raven.
Yoko vreest dat Véronique iets van plan is, maar wil Cédrics beslissing over de verkoop van de Foodbar aan hem overlaten. Véronique komt met een voorstel. Samira regelt een reünie tussen Emiel en zijn familie. Dat plan loopt anders af dan verwacht. Mieke krijgt pijnlijk nieuws te horen.
Raven probeert aan geld te geraken voor drugs en eten. Hij zinkt echter sneller en dieper weg dan hij ooit had verwacht. Lars worstelt met schuldgevoelens. Cédric wil de Foodbar verkopen, maar Yoko komt met een voorstel. Louise en Brahim beginnen plezier te beleven aan hun tangolessen. Tot Jelle plots voor de deur staat. Niko is de wanhoop nabij.
Niko blijft zoeken naar Sam. Brigitte verwijt Lars dat hij Raven heeft opgegeven, maar niets is minder waar. Wanneer Raven wakker wordt, blijkt Chloe verdwenen te zijn. Véronique probeert Cédric warm te maken voor hun toekomstig, gezamenlijk project. Emiel is nog altijd boos op Samira. Jan blijft hopen dat Mieke en Niko weer een koppel zullen vormen.
Mieke worstelt met Sams vraag en ziet hoe moeilijk Niko het heeft. Yoko slaagt er niet in om Cédric te overtuigen. Ze schakelt Jans hulp in. Jelle wil er goed uitzien voor Jamila. Op het feestje van Emiel wacht haar echter een onaangename verrassing. Louise wil de band met haar kleine broertje versterken.
Jamila wordt op heterdaad betrapt en gestraft. Enkele uitspraken van Vanessa schieten bij Anna in het verkeerde keelgat. Ze herinnert Louise eraan dat zij Victors enige echte voogd is. Jelle wil zich excuseren bij Jamila, maar kan haar niet bereiken. Véronique wil uitzoeken waar Cédric en Yoko naartoe zijn.
Cédric blijft met twijfels zitten. Yoko heeft het gevoel dat hij haar aan het lijntje houdt en eist klare taal. Lars blijft hopen op een teken van Raven. Raven zelf zoekt stiekem contact met Brigitte. Véronique heeft goed nieuws voor Hanne. Louise is bang dat Victor zijn echte familie zal vergeten.
Raven voelt zich schuldig, maar hoopt troost te vinden in zijn roes. Vanessa vermoedt dat Cédric en Yoko groot nieuws hebben, maar weet niet wat ze mag verwachten. Emiel wil uitgaan, maar Samira vindt dat geen goed idee. Ze stelt een alternatief voor. Louise denkt dat Vanessa haar ontwijkt.
Cédric en Yoko hebben Véronique, Mathias en Vanessa groot nieuws te vertellen. Niet iedereen reageert echter zoals verwacht. Lars probeert Benny te overhalen om zijn jogbuddy te worden. Vanessa is in shock door wat ze in het studentenhuis ziet. Finn wil dat Mieke terugkomt naar de brouwerij. Raven en Chloe belanden in een hachelijke positie.
Cédric heeft nog niets van Véronique gehoord sinds hun laatste gesprek. Yoko raadt hem af om contact te zoeken. Jelle foetert omdat zijn schooltaak op mysterieuze wijze van zijn laptop is verdwenen. Jamila ontdekt dat Brahim gelogen heeft over waar hij was. Yoko krijgt het aan de stok met een dronken klant. Jan krijgt een vervelend telefoontje.
Yoko raadt Cédric aan om Véroniques afstand te respecteren. Hij wil het echter met haar uitpraten. Jan vertelt Yoko over het telefoontje dat hij kreeg. Volgens haar gaat het om een flauwe grap. Emiel is ervan overtuigd dat hij volgende week zijn rijbewijs zal kunnen halen. Wanneer Benny en Samira hem met de neus op de feiten drukken, reageert hij furieus.
Emiel is boos op Samira en wil dat Brahim hem helpt met zijn rijexamen. Die staat daar echter niet voor te springen. Emiel neemt dan halsoverkop een drastische beslissing. Jelle probeert een bewijs te vinden van Daniels diefstal, maar hij heeft zijn sporen grondig uitgewist. Jelle is bovendien in alle staten wanneer Daniel ook nog eens Jamila op date vraagt.
Benny ontdekt wie er achter de telefoontjes van Jan zit. Niko peilt bij Hanne naar Mieke. Hij besluit dat er nog een kans bestaat dat het goedkomt tussen hen. Jelle reageert woedend wanneer hij verneemt dat Jamila op date gaat met Daniel. Daniel zelf doet Jamila een dubieus voorstel. Benny en Samira raken de controle over Emiel kwijt. En ook Raven lijkt in een diepe put te belanden.
Samira en Benny vinden Emiel ladderzat terug in het studentenhuis. Benny legt de schuld bij Jelle, maar ook Jamila voelt zich schuldig. Mieke is het beu dat iedereen ervan uitgaat dat zij en Niko snel weer een koppel zullen vormen. Lars stelt haar voor om samen te gaan joggen. Louise is verliefd.
Daniel reageert anders dan verwacht op het nieuws van Jamila. Brahim plant een date met Liesje. Louise besluit om op haar broertje te passen. Emiel maakt het weer goed met Samira. Zij zal hem verder helpen met het behalen van zijn rijbewijs.
Samira denkt dat Emiel klaar is om volgende week zijn theoretisch examen af te leggen. Vanessa vindt dat een goed idee, Benny niet. Véronique krijgt Cédric en Yoko over de vloer voor haar verjaardag. De stemming dreigt uit de hand te lopen door een pittige discussie.
Rudi en Hanne plannen een verzoeningspoging tussen Niko en Mieke. Véronique vindt dat Lars actie moet ondernemen. Hij schakelt Yoko in als extra hulp, maar zij twijfelt. Jamila vreest dat Samira doorheeft wat er aan de hand is met Daniel. Vanessa ontdekt dat Louise gelogen heeft en leest haar de les.
Zjef is enthousiast over de spelletjesavond, maar praat zijn mond voorbij tegen Mieke. Mathias schakelt Cédric in om Louise te overtuigen van zijn plannen. Yoko maakt zich klaar voor de Spaanse les, tot ze plots telefoon krijgt. Mieke wil opnieuw gaan joggen met Lars, maar ook Véronique wil mee. Jamila doet een onaangename vaststelling.
Vanessa is niet te spreken over Louises voorstel. Ook Mathias wil zich niet zomaar onder druk laten zetten. Louise zoekt op haar beurt steun bij haar familie. Jamila hoopt eindelijk van Daniel af te zijn. Wanneer blijkt dat hij nog niet klaar is met haar, is ze ten einde raad. Jelle probeert zijn gedachten te verzetten en stort zich op zijn studies.
Brahim is opgelucht dat Jamila geen contact meer heeft met Daniel. Hij hoopt dat het terug goedkomt tussen haar en Jelle. Wanneer Emiel het bidprentje van zijn moeke verliest, vreest hij dat hij niet zal slagen voor zijn rijexamen. Benny en Samira proberen hem nieuwe hoop te geven. Cédric ontdekt wie de crush is van Louise.
Samira heeft een verrassing voor Emiel. Cédric wil met Yoko praten over Spanje, maar zij heeft alweer een afspraak. Véronique grijpt haar kans om verdeeldheid te zaaien. Niko en Hanne verzinnen plannen om Miekes hart te veroveren.
Jelle is bang voor een afwijzing van Jamila. Wanneer iedereen hem pusht om contact met haar op te nemen, besluit hij de sprong toch te wagen. Niko heeft nog hoop in zijn relatie met Mieke. Maar wanneer hij de echtscheidingspapieren krijgt, zoekt hij steun bij Hanne. Cédric stelt Yoko voor een keuze.
Hanne is bang dat Niko Mieke niet kan loslaten. Samira vermoedt dat er meer aan de hand is. Vanessa is bang dat Louise Victor zal meenemen en maakt zich klaar voor een juridische strijd. Vanessa vindt dat Yoko aan haar toekomst moet denken. Jan vindt dat Jelle Jamila niet mag loslaten, maar Jelle heeft de moed opgegeven.
Louise bereidt zich voor op de komst van Victor. Zowel Véronique als Jelle doet haar beseffen dat ze er zo goed als alleen voorstaat. Mieke wil doorgaan met haar leven. Zjef en Rudi vrezen voor een vechtscheiding, maar Niko wil geen strijd voeren. Jamila denkt dat de nachtmerrie met Daniel achter de rug is. Brahim krijgt een verrassend aanbod.
Daniel laat zich niet zomaar intimideren en stelt zijn eisen. Benny wil naar de politie stappen, maar Jamila is tegen. Jan is op zoek naar een tijdelijke slaapplaats. Yoko en Cédric schieten hem te hulp. Louise verwacht hoog bezoek en is zenuwachtig. Vanessa heeft spijt van de regeling die ze heeft getroffen.
Anna vindt het kotverblijf van haar zoon niet kunnen, maar Jan amuseert zich kostelijk in het studentenhuis. Hij verbroedert rustig verder met de andere studenten. Louise komt Victor ophalen, maar hij voelt de gespannen situatie goed aan. Mathias en Vanessa proberen er het beste van te maken. Al kost het hen moeite.
Brahim spreekt klare taal tegen Louise. Jamila wil niet dat Brahim zich moeit en vliegt tegen hem uit. Rudi maakt zich zorgen over Finns gedrag. Eva vertelt hem over haar nieuwe vriendin Leonie. Niko geeft Rudi de indruk dat hij iets te verbergen heeft. Hij heeft een verrassing in petto voor Hanne. Benny denkt een oplossing te hebben voor zijn probleem.
Jamila is bang dat Benny's plan zal mislukken. Benny en Samira zien echter geen andere optie. Daniel heeft een troefkaart in handen. Lars stort ondertussen zijn hart uit bij Benny, maar die heeft zo zijn eigen zorgen. Louise wil weer normaal kunnen omgaan met Vanessa en Mathias en zoekt toenadering.
Een gesprek tussen Hanne en Niko neemt een totaal onverwachte wending. Yoko is vastbesloten om Raven bij te staan. Cédric vindt dat hun plan om naar Spanje te verhuizen voor moet gaan. Vanessa vermoedt dat Louise niet goed voor Victor zorgt en gaat de confrontatie aan. Samira is woedend op Benny.
Yoko blijft het herstel van Raven belangrijker vinden dan de plannen om naar Spanje te verhuizen, tot grote ergernis van Cédric. Raven zelf stort ondertussen volledig in. Zjef en Rudi hebben Hanne door, maar zij ontkent hun vermoedens. Brahim vraagt Samira of zij en Benny relatieproblemen hebben. Hij wil zijn hart uitstorten bij Jelle, maar die heeft het te druk.
Vanessa blijft ondervinden dat Louise niet goed voor Victor zorgt. Mieke biedt haar aan om poolshoogte te gaan nemen. Rudi vraagt Eva om Leonie te mogen ontmoeten. Zo hoopt hij Finn beter te begrijpen. Raven voelt zich gesteund door Yoko in zijn strijd tegen de drugs. Cédric daarentegen voelt zich in de steek gelaten.
Cédric maakt Yoko duidelijk waar het op staat. Vanessa vermoedt dat Véronique achter het hele plan zit. Brahim belt Jelle met een noodgeval. Benny heeft financiële zorgen en besluit geld te lenen van Lars. Hij overweegt om naar de politie te stappen, maar vindt in zijn jaszak een niet mis te verstane boodschap.
De boodschap die Benny heeft gekregen laat een diepe indruk na. Ook bij Samira en Jamila. Benny is de onmacht beu en onderneemt stappen. Leonie wil niet tussen Eva en Finn komen. Zjef en Rudi proberen met haar te praten. Louise is down omdat ze Victor terug naar Vanessa en Mathias heeft gebracht. Lars brengt het weekend door in een wellnesshotel, maar schrikt zich daar een ongeluk.
Véronique doet een onthutsende ontdekking. Jelle verdiept zich verder in de materie rond cybercriminaliteit en komt zo iets op het spoor. Vanessa eist een verklaring van Louise, maar zij voelt zich aangevallen en reageert cynisch. Een gesprek tussen Yoko en Lars escaleert volledig.
Benny heeft een GAS-boe­te gekregen en ziet het even niet meer zitten. Mieke gaat een moeilijk gesprek aan met Véronique. Lars maakt Yoko duidelijk dat Raven haar nog steeds nodig heeft. Véronique wil open kaart spelen met Cédric, maar komt te laat. Brigitte heeft moeite om Véronique nog te vertrouwen.
Brahim is in shock door wat Jelle hem komt vertellen. Hij gaat op zoek in de rugzak van Jamila, maar dreigt betrapt te worden. Rudi probeert Finn van gedachten te doen veranderen over Leonie. Hanne worstelt met gemengde gevoelens. Ze voelt zich schuldig. En ook Vanessa heeft schuldgevoelens.
Cédric zit met de handen in het haar. Jan vindt echter dat hij te snel opgeeft. Véronique probeert met hem te praten, maar Cédric wil niets meer met haar te maken hebben. Vanessa is bezorgd om Samira. Zij geeft echter aan er niet over te willen praten. Brahim wil Benny en Samira confronteren met hun leugen.
Zjef wil Eva en Finn helpen. Rudi is blij met zijn initiatief. Vanessa is dankbaar wanneer Louise voor Victor zorgt. Voor Louise zelf dreigt het echter allemaal te zwaar te worden. Mathias moedigt Niko aan om terug te beginnen daten om zo Mieke te vergeten. Jan wil Yoko troosten, maar haar verdriet slaat om in woede.
Yoko wil wraak nemen op Véronique. Louise is zenuwachtig wanneer Brahim voor haar deur staat. Hij wil hun vriendschap weer oppikken. Zjef en Rudi proberen Finn, die zichzelf heeft opgesloten, uit haar kamer te krijgen. Rudi doet een poging om tot haar door te dringen.
Véronique wil Raven persoonlijk haar spijt betuigen. Lars vindt echter dat ze het recht niet heeft. Niko probeert Zjef en Rudi het huis uit te werken. Vanessa bedenkt een plan om Yoko en Cédric terug samen te brengen. Raven voelt zich eenzaam en krijgt een paniekaanval. Jelle negeert de goede raad van Brahim en gaat door met zijn plan.
Jamila wil niet dat Jelle domme dingen doet voor haar. Hij beweert echter dat hij alles onder controle heeft. Raven overweegt om te herbeginnen met fotografie, maar Lars vindt dat geen goed idee. Hij is wel bereid om Raven meer vrijheid te geven, al cijfert hij zichzelf hierdoor weg.
Mieke vangt een moeilijk gesprek van Hanne op. Ze wil dat Hanne intrekt in de brouwerij, als oplossing van haar probleem. Brigitte stelt Lars voor om Raven tijd te geven. Raven zelf krijgt het alsmaar moeilijker met de therapie. Cédric besluit een gesprek met Yoko aan te gaan. Brahim probeert tevergeefs om Jelle te bereiken.
Mathias wil dat Véronique zich verzoent met Yoko. Dat plan loopt echter anders af dan verwacht. Lars wil zich verontschuldigen bij Raven, die nog steeds boos is. Hanne hoopt dat ze bij Jan terechtkan in plaats van in de brouwerij. Hij heeft echter geen kamer op overschot.
Daniel is voortvluchtig, maar Jamila maakt zich vooral zorgen om Jelle. Hanne is op de hoogte en wil Jan en de Bomma zo veel mogelijk sparen. Mathias en Vanessa zijn in shock door de beslissing van Cédric. Brigitte merkt dat Ravens situatie zwaar weegt op Lars.
Benny vermoedt dat Jelle nog meer op zijn kerfstok heeft. Samira vindt het beter dat Jamila geen contact meer heeft. Jan wordt bijna moedeloos van de hele situatie. De ellende houdt maar niet op. Cédric dringt er bij Louise op aan om eerlijk te zijn tegen Brahim.
Jamila wordt tijdens een telefoontje met Jelle betrapt door Alfons. Véronique weet niet goed wat te doen met de uitnodiging die ze heeft gekregen. Lars krijgt maar geen hoogte van Raven. Hij voelt dat zijn zoon hem wegduwt, maar snapt niet waarom.
Lars maakt zich zorgen om Véronique. Zij houdt de toenadering af en besluit voor zichzelf dat ze geen behoefte meer heeft aan mannen. Hanne spoort Benny aan om de band met Jamila te herstellen. Samira ontdekt dat hij Jamila volgt, maar dan raakt hij haar plots kwijt.
Louise wil een laatste keer oefenen met Brahim. Hij kwetst haar echter met zijn afstandelijk gedrag. Hanne denkt na over een mogelijke verhuis en praat met Jan. Benny volgt Jamila en bijt zich vast in het vinden van Jelle. Inspecteur Kennis wil de missie afblazen, maar het plan dreigt helemaal te ontsporen.
Samira, Jelle en Jamila wachten in spanning op nieuws. Véronique wordt opnieuw geteisterd door nachtmerries en beseft dat het tijd is om in te grijpen. Jan probeert bij Yoko te vissen naar een verzoening met Cédric. Cédric zelf denkt er het zijne van.
Hanne beseft dat ze voorzichtiger zal moeten zijn. Véronique is opnieuw positief nu ze een afspraak heeft gemaakt bij een andere psycholoog. Maar wanneer dat een man blijkt te zijn, slaat ze in paniek. Yoko en Cédric gaan samen mountainbiken. Cédric is er zeker van dat de date tot een verzoening zal leiden. Jan besluit zelf deel te nemen aan de callanetics-sessie in het café.
Raven beseft wat de oorzaak van zijn verslaving was. Hij krijgt de steun van Lars en van zijn vrienden bij Reset. Véronique wil een vrouwelijke psycholoog, maar die zijn allemaal bezet. Ze krijgt een paniekaanval in de lift. Zjef denkt dat Elien, een oude vriendin van hem, weleens de ware zou kunnen zijn voor Niko. Samen met Rudi regelt hij een verrassingsetentje.
De moeder van Chloe vraagt Raven om af te spreken. Hij twijfelt of hij de confrontatie wel aankan. Jamila twijfelt aan haar gevoelens voor Jelle. Zjef loopt Niko opnieuw 's nachts tegen het lijf en begint zich vragen te stellen. Rudi vindt dat hij spoken ziet. Cédric wil Vanessa's advies over hoe hij Yoko moet aanpakken, maar schaamt zich om het te vragen.
Yoko heeft een eerlijk gesprek met Cédric. Ze beseft dat ze hem nog steeds graag ziet. Raven besluit af te spreken met de moeder van Chloe, terwijl Lars zich ernstige zorgen maakt over de impact van dat gesprek. Louise wil Brahim op een bijzondere manier ontdooien. Zjef confronteert Niko met zijn nachtelijke uitstapjes.
Véronique wordt in een vol café geveld door een paniekaanval. Zjef en Rudi komen apart van elkaar nieuws over Niko te weten. Niko zelf vraagt hen om te zwijgen, wat voor een ongemakkelijke sfeer zorgt. Jan is enerzijds blij met het nieuws dat hij van Yoko te horen krijgt, al kan hij het anderzijds ook niet helemaal vatten.
Mathias vindt een gouden ketting in het café. Hij wil ze meteen naar de politie brengen, maar Jan overtuigt hem om de eigenaar zelf op te sporen. Vanessa wordt overspoeld met werk. Mieke neemt de lancering van het alcoholvrij bier van haar over. Dat wil echter zeggen dat ze nauw zal moeten samenwerken met Niko.
Véronique komt nieuws te weten over Cédric, maar hij wil niet dat zijn moeder zich moeit. Lars en Brigitte besluiten Raven te hulp te schieten. Hij is ontroerd door de steun die hij van hen krijgt. Niko heeft het moeilijk met Sams nakende bevalling. Hij uit zijn frustraties tegenover Hanne en Mieke.
Louise probeert Brahim over zijn preutsheid te helpen. Dat doet ze met tickets voor een naaktsauna, maar Brahim ziet er erg tegenop. Vanessa voelt zich in de steek gelaten door Yoko. Ze waarschuwt haar dat ze Cédric zal kwijtspelen als ze zo blijft voortdoen. Jan ontdekt een inscriptie in het hangertje dat hij gevonden heeft.
Emiels werkplaats moet door een asbestprobleem definitief sluiten. Zijn vrienden bedenken een manier om hem te steunen. Niko gedraagt zich nog steeds humeurig. Aan Mieke bekent hij waarom hij het zo moeilijk heeft. Jamila besluit om eerlijk te zijn tegen Jelle over hoe ze zich voelt in hun relatie. Ze wacht op het juiste moment. Cédric krijgt een koude douche van Yoko.
Cédric gaat akkoord om mee te doen aan de benefiet. Zjef voelt zich op zijn beurt gekrenkt omdat hij niet meteen werd gevraagd. Jan en Vanessa willen dat Yoko in het café blijft werken, maar Mathias heeft haar opzeg al kwijtgescholden. Vanessa wil hem een lesje leren. Hanne is bang dat Sam terug zal opdagen.
Zjef is kwaad omdat hij niet betrokken wordt bij de benefiet. Zijn vermoedens blijken terecht. Hannes onzekerheden over haar relatie met Niko blijven toenemen, zeker nu hij opnieuw goed overweg lijkt te komen met Mieke. Jan heeft een etentje in een sterrenzaak gekregen en vindt meteen kandidaten om hem te vergezellen.
Vanessa vindt dat het haar taak is om Yoko te behoeden voor slechte keuzes. Jan doet haar beseffen dat ze te ver gaat. Wanneer Yoko hun date night afzegt vreest Cédric dat er meer gaande is. Hij gaat op onderzoek uit. Mieke wil Véronique inlichten over haar relatie met Lars.
Cédric vreest dat Yoko hem ontloopt. Zij beseft dat hij jaloers is en kan het niet laten om hem te treiteren. Véronique is gefrustreerd omdat ze niet slaagt in Linus' opdracht. Ze reageert haar frustraties af op Mieke en zoekt Linus radeloos op. Louise heeft Raven iets te vertellen, maar durft niet.
Louise voelt zich slecht bij wat Raven heeft ontdekt. Cédric reageert jaloers op Yoko en zij doet er nog een schepje bovenop. Véronique is ontmoedigd, maar Linus spreekt op haar in. Mieke stelt een ultimatum voor aan Lars. De emoties lopen erg hoog op.
Mieke en Niko krijgen een onverwachte mail. Lars besluit ondertussen om Véronique in te lichten over zijn verhouding met Mieke. Benny wil Willy's verhaal in twijfel trekken, maar moet inzien dat hij hem verkeerd heeft ingeschat. Hij wil zich verontschuldigen tegenover Alfons. Yoko heeft een verrassend voorstel voor Cédric.
Mieke merkt dat Niko de echtscheiding vlug achter de rug wil hebben. Ze lucht haar hart... bij Hanne. Yoko legt de bal in Cédrics kamp, maar hij reageert gefrustreerd. Véroniques woorden brengen hem tot inzicht. Vanessa is trots op Mathias, maar hij moet flink wat plagerige opmerkingen incasseren.
Niko wakkert Hannes wantrouwen verder aan. Mieke heeft Niko iets te vragen. Yoko krijgt gemengde reacties op haar initiatief en ook Cédric is op zoek naar bevestiging. Hij kan er niet om lachen wanneer blijkt dat het nieuws al circuleert. Mathias gaat weer sporten, maar wordt geplaagd door grapjes en opmerkingen. Véronique is goedgezind en kijkt uit naar haar afspraak.
Vanessa maakt Zjef duidelijk dat het zijn schuld is dat Mathias niet meer wil meewerken aan de act. De mannen starten een charmeoffensief om hem weer in te lijven. Louise komt met een idee. Benny hoort van Samira dat Jamila twijfelt aan haar gevoelens voor Jelle. Raven is zenuwachtig voor zijn evaluatie.
Véronique wil niets kwijt over haar laatste afspraak met Linus. Ze gaat opnieuw bij hem langs. Jamila is niet blij met Jelles voorstel. Benny, Samira, Emiel en de kinderen doen een verrassende ontdekking. Raven komt voor een grote test te staan en gaat een gesprek aan met Selin. Jelle is onderweg naar Raven, maar wordt onderschept.
Alfons en Benny leggen hun ruzie bij. Alfons doet echter al snel een bizarre ontdekking. Véronique vertelt Linus de waarheid over Koen, maar stort in. Ze wil niet meer in therapie bij hem. Cédric ziet Yoko flirten en komt tussenbeide. Raven probeert Selin te helpen.
Alfons is boos op Willy. Véronique heeft een bizarre droom en is achteraf aangedaan. Cédric voelt zich zeer ongelukkig met zijn open relatie en doet er alles aan om Yoko weg te houden van eventuele dates. Raven wil zijn aandelen verkopen aan Véronique en Cédric, maar niemand heeft interesse. Lars vermoedt het ergste.
Raven denkt dat hij hangt, maar weet Lars toch te overtuigen van zijn intenties. Lars voelt dat hij er stilaan doorheen zit. Rudi raadt hem aan om een oude hobby terug op te pikken. Véronique is bang dat Linus te veel macht over haar heeft. Hijzelf komt zich verontschuldigen. Cédric ontploft wanneer hij hoort waar Yoko de hele avond heeft gezeten.
Jan maakt Yoko duidelijk dat Cédric de open relatie niet aankan. Zij negeert echter de waarschuwing. Mieke doet haar beklag bij Vanessa over Lars. Hanne vindt dat Niko de scheiding met Mieke op de lange baan blijft schuiven. Raven ontkent tegenover Lars dat er iets scheelt, maar crasht bijna wanneer hij een onverwacht bericht krijgt.
Jamila heeft Samira iets op te biechten. Lars is op zoek naar een nieuwe personal assistant en denkt de geknipte kandidaat gevonden te hebben. Niko probeert Hanne op andere gedachten te brengen, maar zij blijft bij haar besluit. Mieke merkt dat Niko met iets worstelt. Brahim wil op citytrip met Louise en heeft extra inkomsten nodig.
Yoko probeert op Raven in te praten en hem te overtuigen, maar haar plan draait verkeerd uit. Benny is zenuwachtig. Zjef en Rudi willen weten of Hanne wel zeker is van haar beslissing. Ze krijgen echter geen eenduidig antwoord. Niko worstelt met zijn gevoelens.
Yoko wil dat Raven Lars op de hoogte brengt, maar hij wil het heft in eigen handen nemen. Véronique krijgt Linus zover om met haar te gaan shoppen en zelfs iets te gaan eten. Hanne heeft hier echter haar bedenkingen bij. Louise weet niet wat ze moet denken van het verhaal dat ze van Jelle te horen krijgt. Ze durft Brahim niet te confronteren.
Louise polst subtiel bij Brahim, maar vangt bot. Ze blijft tobben over het verhaal van Jelle. Mieke vermoedt dat Linus en Véronique elkaar zien zitten. Véronique zelf doet dat af als onzin. Niko heeft door waar de rare vragen van Zjef naartoe leiden, maar kan geen beslissing nemen.
Louise brengt Cédric onbedoeld op een idee. Hij wil Yoko jaloers maken met iemand anders en vertelt haar over zijn date. Jelle brengt op zijn beurt Louise op een idee en suggereert om de gsm van Brahim te doorzoeken om de waarheid te achterhalen. Brigitte is woedend als ze ontdekt dat Raven contact heeft met Selin.
Brigitte eist dat Raven geen contact meer heeft met Selin en zoekt daarvoor tevergeefs steun bij Lars. Ook bij Selin zelf vangt ze bot wanneer ze vraagt om afstand te houden. Mieke besluit Zjef aan de tand te voelen over wat Niko hem heeft gezegd. Niko zelf wordt in snelheid gepakt en ook Lars krijgt een koude douche.
Hanne weet zich geen blijf met haar schuldgevoelens. Ze projecteert de situatie op Véronique. Cédric plant een gezellige avond, maar Jan gooit roet in het eten. De schadeclaim van TexSolutions wordt een zware klap voor Wolff & Bos. Lars dient een compromisvoorstel in. Brigitte probeert meer te weten te komen over Selin, maar wordt betrapt.
Jelle vraagt Zjef advies over Felix. Jamila ontdekt dat hij iets verzwijgt en hoort Zjef uit. Louise durft Brahim niet te confronteren en besluit in zijn gsm te snuffelen. Brigitte ziet de toekomst van Wolff & Bos allesbehalve rooskleurig in. De moed zakt Lars in de schoenen. Véronique wijst Mieke op haar hypocrisie.
Jamila krijgt informatie van Zjef en probeert subtiel bij Jelle te polsen naar haar vermoedens. Véronique lucht haar hart bij Linus, maar die besluit de therapie stop te zetten. Dat komt erg zwaar aan. Lars en Véronique duiken vol goede moed in de vergadering met Joris, maar die blijkt niet te willen onderhandelen.
Mieke hoort over de problemen bij Wolff & Bos. Ze wil Lars steun bieden, maar hij lijkt geen vragende partij. Jelle raadt Brahim aan om met Louise te praten. Hij zoekt een manier om zijn spijt te betuigen. Mieke voelt zich in de steek gelaten en deelt haar vermoedens met Vanessa. Raven heeft het gevoel achtervolgd te worden.
Véronique zit in de put nu Linus haar heeft laten vallen. Mieke vindt echter dat hij dit doet om haar beschermen. Rudi maant Niko aan om alles uit te praten met Mieke en Hanne. Hij wil zich echter niet onder druk laten zetten. Raven durft niet meer buiten te komen, maar organiseert een bedankingsetentje voor Selin en Yoko.
Niko hakt een moeilijke knoop door en wordt aangenaam verrast. Lars wil Joris als extra kracht aanwerven bij Wolff & Bos. Raven wil ondertussen niet plooien voor Antons dreigementen. Selin vreest echter dat hij hem nooit met rust zal laten. Cédric lucht zijn hart bij Louise.
Samira is Louise dankbaar voor haar steun aan Brahim. Ze wil Brahim helpen, maar hij wil zijn problemen zelf oplossen. Véronique vraagt Mieke om te zwijgen over Linus. Benny is trots omdat Stefanie en Lars het goed met elkaar kunnen vinden. Yoko wil het goedmaken met Cédric, maar Raven speelt stoorzender.
Selin liegt tegen Raven. Op een onbewaakt moment wacht hem een onaangename verrassing. Lars doet Joris een jobaanbod, maar hij twijfelt. Vanessa confronteert Mieke met haar jaloerse reactie. Louise denkt te weten hoe ze Brahim kan helpen, maar Samira vreest dat ze te laat zijn.
Lars komt thuis in een lege loft. Ook Jill probeert Raven tevergeefs te bereiken. Samira geeft Hanne de raad om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Jelle ontvangt een mail van Felix. Louise raadt hem aan om eerlijk te zijn. Yoko doet Cédric een onverwacht voorstel, Cédric zelf doet een onaangename ontdekking.
Anton besluit Ravens schuld prompt te verhogen. Hij duidt Selin aan als schuldige voor de hele situatie en pakt Raven bijzonder hard aan. Samira vindt dat Benny met Stefanie moet praten over zijn vermoeden.
Anton en Selin bespelen Lars en Brigitte. Jamila heeft Jelle iets op te biechten. Samira wil dat Benny met Stefanie praat over de roddel die de ronde doet over haar. Stefanie zelf ontkent het gerucht, maar Benny lijkt haar niet te geloven en houdt haar in de gaten. Niko besluit het nieuws dat hij heeft gekregen voor zich te houden.
Louise is haar stageplaats kwijt. Jelle stelt haar voor om stage te doen bij Wolff & Bos. Véronique vraagt Mieke om een geheim te bewaren voor Hanne. Zelf merkt Véronique dat Hanne haar mening over Linus nog niet heeft bijgesteld.
Raven belooft Anton om toe te geven aan zijn eisen. Hij krijgt tot het einde van volgende week om het geld bij elkaar te sprokkelen. Lars liegt tegen Mieke, die op haar beurt het nieuws doorvertelt aan Vanessa. Hanne vindt dat Linus misbruik maakt van Véronique. Wanneer ze hem tegen het lijf loopt in de Foodbar, spelt ze hem de les.
Niko krijgt een onverwacht telefoontje. Rudi probeert een open gesprek met hem aan te gaan, maar hij reageert geprikkeld. Mieke verontschuldigt zich bij Benny. Selin wil van Raven weten hoe hij aan de 300.000 euro voor Anton zal geraken. Louise maakt zich klaar voor haar stage bij Wolff & Bos, maar krijgt post van de politie.
Jill is geschrokken over Cédrics agressiviteit en wil niets meer met hem te maken hebben. Rudi en Zjef vinden dat Niko over zijn problemen moet praten. Hij besluit één en ander op te biechten. Jelle verstopt een zendertje in de reistas voor Anton. Hij probeert zijn plan verborgen te houden voor Brahim, waardoor die verkeerde conclusies trekt. Selin heeft hulp nodig van Raven.
Anton eist dat Selin zo snel mogelijk de plannen van Lars en Raven te weten komt. Hanne vindt dat Niko zijn verantwoordelijkheid niet mag ontlopen. Hijzelf blijft maar twijfelen. Louise is helemaal van de kaart door het nieuws dat ze kreeg. Ze zoekt steun bij haar tante Véronique.
Mieke wil Linus ontmoeten, maar Véronique is geen vragende partij. Zjef is Cédrics rothumeur beu en eist dat hij zich herpakt. Ondertussen blijft de spanning tussen Cédric en Raven duidelijk voelbaar. Lars wil Jelle niet betrekken bij zijn plan om af te rekenen met Anton.
Cédric wil geen open relatie meer en is eerlijk tegen Yoko. Zij wil echter niet terug naar hoe het vroeger was. Mieke verneemt het nieuws over Niko en waarschuwt Hanne. Joris vertelt Véronique wat voor een geweldige aanwinst Louise is voor Wolff & Bos.
Linus roept bij Véronique nare herinneringen aan Koen op. Hij voelt zich schuldig omdat hij haar trauma triggerde. Tijdens een etentje met Mieke en Hanne klapt Linus helemaal dicht. Louise vraagt de politie om de gegeven verklaring te blijven onderzoeken, maar vangt bot.
Yoko reageert jaloers op Jill en Cédric. Een gesprek met Vanessa brengt haar tot inzicht. Hanne zoekt contact met Sam, ook al vindt Rudi dat ze zich niet mag moeien. Selin wordt zwaar aangepakt door Anton, omdat Raven en Lars nog niet betaald hebben. Brigitte heeft ondertussen door dat de twee iets voor haar verborgen houden.
Niko krijgt een verrassend voorstel en staat voor een tweestrijd. Yoko en Cédric maken plannen voor de toekomst, maar Cédric beseft dat dit niet is wat Yoko echt wil. De situatie blijkt moeilijker dan gehoopt. Mieke houdt haar hart vast voor de reactie van Véronique op het nieuws dat ze heeft. Brahim wil Louise steunen op deze moeilijke dag.
Wanneer Yoko verneemt dat Cédric niet meer in haar buurt durft te komen beseft ze dat er iets moet veranderen. Hanne wil dat Niko vecht voor zijn rechten, maar hij vreest alles kwijt te spelen. Linus vraagt Véronique mee naar een jazzoptreden.
Hanne zoekt raad bij Mieke over de stappen die Niko kan zetten. Zij kiest echter Niko's kant. Hanne uit haar twijfels tegen Zjef. Véronique probeert geduld op te brengen voor Linus, maar haar onzekerheid blijft knagen. Ze nodigt zichzelf uit bij hem thuis. Brigitte ondervraagt Raven over de sporttas.
Brigitte wil dat Selin haar helpt met de sporttas te zoeken. Niko blijft bij zijn beslissing, maar Hanne ziet dat het hem diep raakt. Véronique beseft dat ze eerlijk moet zijn tegenover Linus.
Louise krijgt belangrijk nieuws en staat voor een moeilijk moment. Stefanie blijft toenadering zoeken tot Lars, maar brengt hem in een lastig parket. Raven luistert Anton af via de tracker die ze op hem hebben geplaatst. Hij ontdekt dat Selin wordt gechanteerd.
Louise wil samenzitten met Véronique, maar zij spoort haar aan om de hele zaak los te laten. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Hanne ontdekt waar Niko echt mee zit. Brigitte wil van Lars weten wat er aan de hand is. Raven staat machteloos tegenover een gewapende Anton.
Lars en Brigitte vrezen het ergste voor Raven. Brigitte wil dat Selin alle contact verbreekt. Mathias zit in met Cédric en biedt hem een luisterend oor aan. Cédric stort zich echter liever op zijn werk. Niko meent dat een gesprek met Sam nog maar weinig zin heeft.
Hanne zoekt steun bij Mieke. Die meent dat het beter is om Sam te laten gaan. Mieke lucht op haar beurt haar hart bij Lars, maar hij is afgeleid door Stefanie. Véronique heeft afgesproken met Linus. Hij duikt op met een onverwachte gast.
Véronique gaat op zoek naar informatie. Mieke is bang dat die zoektocht in een obsessie verandert. Selin excuseert zich bij Lars, maar hij reageert afstandelijk. Louise is op zoek naar informatie over de pyromaan.
Louise verzint een smoesje tegenover Jelle. Véronique besluit om eerlijk te zijn tegen Linus over haar onzekerheden. Hij nodigt haar uit bij hem thuis. Mathias vindt Jill uitermate geschikt voor Cédric. Vanessa hoopt nog altijd vurig op een verzoening met Yoko. Lars laat Stefanie weten dat hij een keuze heeft gemaakt.
Jelle, Louise en Brahim bedenken een plan en gebruiken de Jan en Alleman als lokaas. Dat blijkt niet zonder risico. Véronique voelt zich een indringer in het huis van Linus. Hij doet haar een voorstel. Benny weet niet wat hij hoort wanneer Stefanie hem nieuws te melden heeft. Hij besluit Lars te zeggen waar het op staat.
Jan is niet te spreken over het plan van Louise, Brahim en Jelle. Zjef en Rudi stellen een weddenschap op. Nu Hanne er alleen voorstaat bij Wolff & Bos komt er van alles op haar af. Brigitte en Lars doen een laatste poging om Rudi op andere gedachten te brengen.
Niko, Hanne, Rudi en Zjef wachten bang af op nieuws van Sam. Brahim luistert een gesprek van Jamila af en is in shock van wat hij hoort. Jan voelt zich eenzaam en zoekt allerlei manieren om toch gezelschap te hebben. Hij hoopt dat Cédric terug bij hem intrekt.
Jamila probeert op Brahim in te praten, maar hij gelooft haar niet. Jelle, Benny en Mathias willen Jan gezelschap houden. Jan zelf reageert echter afwijzend. Zjef wil zich over Hanne ontfermen, maar zij maakt duidelijk dat ze zich beter voelt. Véronique worstelt met twijfels over haar en Linus.
Joris merkt dat Lars treurt om Stefanie. De situatie valt ook Stefanie zwaarder dan gedacht. Zjef wil dat Cédric stopt met het combineren van twee jobs. Cédric vertikt het echter om gas terug te nemen en vertrouwt op energiedrankjes om de avond door te komen.
Stefanie maakt zich grote zorgen over Benny. Rudi heeft het moeilijk met zijn sabbatical. Hij gaat op zoek naar iets nieuws om zijn dagen mee op te vullen. Zjef doet een onverwachte ontdekking in de Foodbar. Louise beseft wie mogelijks de opdrachtgever was voor de brand.
Het onderzoek naar de brand wordt officieel opnieuw geopend door de politie. Daar is niet iedereen blij mee. Véronique wil dat Mathias Cédric ontslaat. Het nieuws over Lars verspreidt zich als een lopend vuurtje. Mieke geeft hem de volle laag.
Stefanie probeert haar vader te overtuigen, maar Benny houdt voet bij stuk. Cédric wil vergeten groenten van Rudi gebruiken voor zijn slaatjes in de Foodbar. Rudi zelf wil zich tijdens zijn sabbatjaar echter geen stress of verplichtingen op de hals halen.
Mieke is verbitterd en stoot op onbegrip van haar vrienden. Véronique engageert Selin als poetshulp en vraagt Cédric om een oogje in het zeil te houden. Mathias nodigt Jill uit voor een etentje. Vanessa denkt er het hare van. Jamila worstelt met haar gevoelens.
Mieke vindt dat Véronique Linus moet confronteren met de monologen die hij voert. Véronique twijfelt, maar raapt haar moed bij elkaar. Brahim confronteert op zijn beurt Jamila met zijn vermoedens over Jasper. Lars heeft het moeilijk met de weerstand die hij ondervindt.
Rudi vreest dat niemand geïnteresseerd zal zijn in zijn slaatjes. Stefanie heeft moeite met de reacties op haar verhouding met Lars. Lars zelf besluit Brigitte in te lichten. Benny gaat in staking om een punt te maken bij zijn baas. Samira vreest dat het hem zijn job zal kosten.
Louise wil achterhalen wie de opdrachtgever voor de brand was en confronteert Jan. Vanessa moet toegeven dat Cédric en Jill een klik hebben, maar ze wil dat Mathias stopt met hen te pushen. Samira brengt Rudi op een idee, waardoor die helemaal opfleurt. Hanne moet onverwacht alleen onderhandelen met TexSolutions.
Hanne is bloednerveus voor het gesprek met Niko. Brigitte wil dat Lars Stefanie ontslaat, maar hij komt voor haar op. Véronique komt met een voorstel. Ondertussen zoekt Benny een medestander in Alfons voor zijn protestactie. Véronique merkt dat ze Linus teleurstelt.
Véronique probeert indruk te maken door Linus uit de nood te helpen. Mieke voelt zich eenzaam, maar vindt onverwacht een luisterend oor. Jan en Louise willen de nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar de brandstichting verzwijgen voor de Bomma.
Jamila probeert Zoë te contacteren, maar ze wordt genegeerd. Ze krijgt hulp van Raven en Brahim. Hanne merkt dat Joris moeilijk doet over de samenwerking met TexSolutions. Rudi heeft zich overwerkt en is ziek, maar ontkent dit zelf.
Zjef schakelt Véronique in om Rudi weer aan het werk te krijgen bij Wolff & Bos. Raven probeert normaal te doen tegen Jelle, maar die reageert kwaad. Jamila zwijgt ondertussen in alle talen. Ilja wil niet naar school.
Stefanie weet niet meer wat ze van Joris moet denken. Hijzelf merkt dat ze zich afstandelijker gedraagt. Brigitte reageert haar frustraties af op Stefanie. Mathias vindt dat Véronique Cédric manipuleert, maar Vanessa verwijt hem exact hetzelfde.
Louise heeft nog steeds geen knoop doorgehakt over het voorstel van Joris. Samira is bang dat Benny spijt krijgt van zijn beslissing om Stefanie de deur te wijzen. Cédric speelt open kaart met Selin. Mieke plaagt Jelle met het nakende einde van zijn zorgeloze studentenleven.
Joris besluit over te gaan tot actie. Louise nodigt hem ondertussen uit om samen te gaan hiken. Hanne stelt zich vragen bij het uitstapje. Zjef durft niet meer samen met Rudi te slapen uit vrees dat hij zijn groot geheim zal verklappen. Véronique wil tijd spenderen met Linus, maar die moet zich voorbereiden voor de benefiet.
Zjef wil alles uit de kast halen om wakker te blijven. Hij houdt een smeekbede bij Hanne. Linus is vol lof over Véronique en haar talent, maar noemt haar onbewust Becca. Véronique heeft genoeg van de situatie. Vanessa ontdekt dat Mieke haar verdriet verbergt.
Louise ontdekt dat Joris wat bagage uit zijn verleden meedraagt. Hanne maakt zich zorgen en besluit Jan erover aan te spreken. Véronique hakt een belangrijke knoop door. Lars heeft ondertussen moeite met de situatie tussen hem, Mieke en Stefanie. Mathias probeert Cédric en Jill te koppelen, tot ergernis van Vanessa.
Hanne krijgt zorgwekkend nieuws. Vanessa wil dat Mathias het liefdesleven van Cédric loslaat. Hij luistert niet en vliegt uit. Zijn aanpak lijkt echter vruchten af te werpen. Alfons vindt dat Benny zich aanstelt, maar brengt hem ongewild op een idee. Linus wil een nieuwe kans van Véronique.
Rudi onderneemt een nieuwe poging om het goed te maken met Hanne en Zjef. Brahim wil eigenhandig naar het huis van Zoë gaan, maar Jamila houdt hem tegen. Ze vreest dat hij de situatie alleen maar erger zal maken. Er lijkt eindelijk schot te komen in de zaak rond de brand bij Peter en Marie-Rose.
Selin denkt dat Cédric nog steeds niet klaar is voor een nieuwe relatie. Jelle wimpelt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek af, maar Mieke vindt dat hij het een kans moet geven. Lars blijft worstelen met hoe hij en Stefanie gebrandmerkt worden. Hij besluit met Benny te gaan praten, maar dat gesprek loopt niet zoals gehoopt.
Louise komt Jelle wekken met verbazingwekkend nieuws. Jan vertelt het nieuws ook aan Anna en Albert, maar verspreekt zich bijna. Jamila heeft Zoë iets te vertellen. Véronique wil Hanne meenemen naar Londen, maar Joris houdt een pleidooi voor Louise. Benny stelt Samira teleur.
Mieke voelt zich gecharmeerd, maar lijkt nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Zjef reageert furieus op het nieuws dat hij van Eva te horen krijgt. Hanne pikt het niet dat Véronique Louise naar het congres in Londen stuurt en haar passeert. Wanneer ze hoort dat Joris hier voor iets tussen zit, is het hek helemaal van de dam.
Zjef laat zich niet inpakken door de cadeaus van Rudi en blijft kwaad voor wat er is gebeurd. Rudi beseft dat hij geduld zal moeten hebben. Jelle denkt een manier gevonden te hebben om snel rijk te worden. Jill brengt hem onbedoeld op een idee. Lars keert met opgeheven hoofd terug naar Wolff & Bos, maar krijgt de wind van voor van Brigitte.
Mieke lacht Hannes beschuldigingen aan het adres van Joris weg. Ze vindt dat Hanne jaloers reageert omdat Joris snel carrière maakt bij Wolff & Bos. Jelle schakelt de hulp in van Jill om zijn plan verder uit te werken. Mathias is woedend wanneer hij hoort dat Cédric Selin moest depanneren net toen hij een date had met Jill.
Hanne besluit om verdere stappen te ondernemen. Ze krijgt plots een verrassend telefoontje. Stefanie krijgt Lars niet overtuigd om mee te gaan naar een feestje bij haar vrienden. Het leeftijdsverschil tussen hen beiden laat zich voelen. Samira geeft Benny een duidelijke waarschuwing, maar hij wil niet luisteren. Mathias vliegt uit tegen Véronique.
Iedereen reageert aangeslagen op het nieuws van Mathias. Samira heeft het moeilijk om te accepteren dat haar dochter biseksueel is. De twee hebben een ernstig gesprek. Lars besluit een arbeidsgeneesheer op Benny af te sturen. Benny probeert op zijn beurt om Lars in diskrediet te brengen. Zjef brengt Rudi onbedoeld op een idee.
Bij CoBrew stapelt het werk voor Mieke zich op. Samira heeft goed nieuws voor Benny. Lars weet ondertussen niet meer wat hij nog met Benny moet aanvangen. Brigitte blijft erbij dat hij een punt achter zijn relatie moet zetten.
Rudi wil Zjef steunen, maar duwt hem daarbij enkel verder weg. Cédric beseft dat Jill oprecht om hem geeft. Hij besluit open kaart met haar te spelen. Mieke is geraakt door de moeite die Joris voor haar doet. Benny vindt dat Samira hem beter moet steunen.
Stefanie wil Lars meenemen naar een fuif, maar hij kijkt daar zwaar tegenop. Raven raadt hem aan om toch te gaan. Benny wil het goedmaken met Samira. Anna en Albert ontdekken dat Mieke gelogen heeft. Hanne wil haar hart luchten bij Mieke, maar ook zij heeft genoeg van Hannes bemoeienissen.
Samira en Benny bieden Vanessa hun hulp aan. Raven, Jill en Brahim zijn laaiend enthousiast over wat ze te zien krijgen van Jelle. Véronique ziet Cédric en Jill samen en kan haar ongenoegen niet verbergen. Zjef heeft het lastig om Hannes geheim te bewaren. Joris krijgt bezoek.
Hanne voelt zich tekortgedaan omdat niemand naar haar luistert. Rudi lijdt steeds meer onder Zjefs botte gedrag. Hij probeert het goed te maken en schakelt de hulp in van Finn. Stefanie begint met Benny's steun aan haar nieuwe job.
Tussen Lars en Benny dreigt het tot een aanvaring te komen. Lars wil Stefanie troosten, maar zij is liever alleen. Mieke staat voor moeilijke onderhandelingen bij CoBrew. Jelle wil alles op alles zetten voor zijn project, maar Louise vindt het geen goed idee dat hij zijn studies laat vallen.
Zjef dreigt zich te verspreken over Hannes zwangerschap. Hij voelt zich geviseerd. Véronique hoort een gesprek tussen Rudi en Hanne over Zjef en trekt de verkeerde conclusies. Cédric verontschuldigt zich bij Jill voor zijn moeder. Vanessa krijgt hard nieuws te horen.
Jill ketst Cédrics voorstel af. Véronique krijgt onverwacht nieuws. Lars is ten einde raad over Benny. Véronique raadt hem aan om zich te focussen op Stefanie zodat hij ook haar niet verliest. Zjef beseft dat hij nog een extra geheim moet bewaren.
Louise legt zich erbij neer dat ze niet mee kan naar Londen. Véronique wil nog niet opgeven. Ze confronteert Hanne. Jill is in de war door de veranderende houding van Véronique. Mieke wil weten wanneer Vanessa terugkeert naar CoBrew. Het antwoord is ontnuchterend.
Zjef en Rudi vallen door de mand. Brahim wil Hanne op haar plaats zetten, maar Louise probeert hem tegen te houden. Joris wakkert Brahims verontwaardiging over Hanne subtiel aan. De ruzie escaleert en loopt uit de hand.
Een discussie tussen Hanne en Brahim escaleert verder. Ook Louise is woedend op Hanne. Het voorval vreet ook aan Samira. Cédric wil weten waarom Jill haar thuis zo verborgen houdt en bombardeert haar met vragen. Mieke doet een vreemde ontdekking.
Jan wordt verrast in de Jan & Alleman. Rudi heeft een goed verjaardagscadeau voor Zjef in gedachten. Véronique laat Mieke weten dat ze nog een appeltje te schillen heeft met Hanne. Hanne en Samira staan oog in oog met elkaar. Joris gooit nog meer roet in het eten.
Lars hoort van Raven dat Stefanie met hem naar een feestje is geweest. De twijfels over zijn relatie groeien en hij spreekt Stefanie erover aan. Bij CoBrew nemen verschillende medewerkers ontslag.
Louise wil dat Jelle zijn nek uitsteekt voor zijn beste vriend, maar die houdt vol dat hij geen kamp wil kiezen. Vanessa hoort dat Mieke een contractvoorstel heeft gekregen van Vermeulen. Hij maakt de dames duidelijk dat CoBrew op de ondergang afstevent.
Jelle vindt dat Cédric hem in de steek laat. Hij wil Anna en Albert overtuigen om extra te investeren in de DreamCatcher. Samira wil dat Stefanie met Benny praat, maar zij wil hem niet meer zien.
Rudi en Zjef willen het koppeldaten nog een kans geven, maar Zjef wil geen collega's van Wolff & Bos meer uitnodigen. Benny neemt een drastische beslissing. Hanne heeft Mieke iets te bekennen. Louise is woedend wanneer ze van Joris te horen krijgt dat Hanne gelogen heeft.
Vanessa gaat de confrontatie aan en uit haar vermoedens. Lars ziet af. Raven probeert er zo veel mogelijk voor hem te zijn. Benny weet op een slinkse manier een afspraak met Stefanie te maken. Zij wil echter niets meer met hem te maken hebben.
Jelle maakt de naam van zijn topact voor het Dreamcatcher-festival bekend. Véronique en Jan stellen zich openlijk vragen. Mieke maant Véronique aan om zich te verzoenen met Hanne. Zij is dat echter niet van plan. Louise vindt steun bij Joris. Benny krijgt de volle laag van Hanne.
Rudi en Zjef worden wakker met een kater. Cédric heeft iets te vieren met Jill. Jan wil Hanne verdedigen bij Véronique, maar zij kan zijn ongezouten mening niet appreciëren. Jamila probeert Jelle met beide voeten op de grond te houden.
Raven ontdekt dat Jill niet bij Cédric is blijven slapen, zoals ze had beweerd. Hij besluit Cédric op de hoogte te brengen. Véronique vertelt Joris over wat de familie Van den Bossche ooit heeft meegemaakt. Louise lijkt zich om Hanne te bekommeren, maar Joris probeert opnieuw onrust te stoken.
Joris zet zijn plannen verder en probeert ruzie te stoken. Samira is verward door Benny's plotse bocht. Lars heeft geen boodschap meer aan contact met Benny. Hanne krijgt verrassend bezoek. Jelle probeert zijn festival te regelen, maar hij beseft dat hij zijn visie zal moeten aanpassen.
Stefanie zoekt raad bij Hanne over wat ze moet doen met Lars. Ze wil de confrontatie uit de weg gaan. Rudi en Zjef gaan op double date met Cédric en Jill. Cédric maakt zich ondertussen zorgen over wat Jill te verbergen heeft. Hij zoekt antwoorden bij Jelle.
Joris zaait verder onrust in de familie. Zijn plan lijkt te werken, tot Lars roet in het eten gooit. Zjef hoopt dat Cédric hem en Rudi weer op date zal vragen. Jan is in de zevende hemel wanneer hij gevraagd wordt om een interview te geven.
Jelle begint onder ogen te zien dat zijn festival misschien niet tijdig klaar zal geraken. Zjef en Rudi zijn zenuwachtig voor hun nieuw afspraakje. Joris probeert onder het congres in Zürich uit te komen zodat hij zijn plan kan verderzetten.
Hanne heeft het lastig. Vanessa krijgt slecht nieuws te horen over CoBrew en ontdekt tegelijkertijd dat Mathias is weggelopen uit het revalidatiecentrum. Cédric en Raven besluiten Jill te volgen en doen een ontdekking.
Cédric probeert Jill te bereiken, maar zij negeert hem. Raven maakt zich zorgen over de toekomst van Canned Meat. Louise wil dat Brahim klacht indient, maar Samira vindt dat geen goed idee.
Mieke vertelt Joris dat Jan een dj heeft geregeld voor de reünie. Onbewust brengt ze hem zo op een idee. Jamila heeft geen zin om op date te gaan. Samira vindt het goed als haar dochter weer wat buiten zou komen. Jan wil zijn tv-optreden live uitzenden in het café.
Zjef en Rudi komen tot een belangrijk besef. Jelle verwijt Louise de reünie te willen saboteren, maar Louise legt de schuld voor Véroniques beslissing bij Hanne. Joris probeert de brokken te lijmen. Vanessa vangt bot bij de bank en ziet de situatie somber in.
Véronique wil Anna uitleggen waarom de reünie niet kan doorgaan. Leen weet nog altijd niet echt tot Jan door te dringen. Ondanks Miekes aanmoedigingen wil ze geen gesprek forceren. Jelle probeert een nieuw terrein te vinden voor zijn festival.

Aflevering 215

Samira wil beginnen inpakken, maar Benny krijgt een onverwacht bericht dat de planning danig in de war stuurt. Jelle heeft meer tijd nodig om zijn festival te redden. Jamila vreest dat het daarvoor te laat is.

Aflevering 216

Er is een nieuw spoor in het onderzoek naar de brandstichting bij Peter en Marie-Rose. Nu zijn festival is gecanceld staat Jelle op het punt om te vluchten. Hanne wijst hem erop dat weglopen geen oplossing is. Bij CoBrew gaat de situatie van kwaad naar erger.

Aflevering 217

Stefanie en Lars hebben verrassend nieuws voor Raven. Brahim heeft medelijden met Jelle en probeert een manier te bedenken om hem uit de schulden te houden. Samira brengt hem misschien wel op een idee. Cédric wil het uitpraten met Jill, maar zij laat niets meer van zich horen.

Aflevering 218

Joris maakt Louise duidelijk hoeveel ze voor hem betekent. De sfeer ten huize Benny is nog steeds niet top. Jamila probeert te bemiddelen. Mieke vindt dat Vanessa Mathias moet inschakelen nu CoBrew kopje onder dreigt te gaan. Jill stormt woedend binnen bij Cédric.

Aflevering 219

Voor CoBrew lijkt een faillissement onafwendbaar. Vanessa zoekt wanhopig naar een oplossing. Lars heeft een duidelijke boodschap voor Stefanie. Samira wil weten wat Alfons, Benny en Jamila in hun schild voeren. De Van den Bossches komen toe bij de feestzaal en maken zich op voor een feestelijke reünie. Joris is helemaal klaar voor zijn ultieme wraakplan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.