Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

234 afleveringen

Vanavond wordt naar jaarlijkse gewoonte het seizoen van "Familie" afgesloten met een reportage "achter de schermen". Niet vanuit de studio's in Boortmeerbeek, maar vanuit alle windstreken. Het is immers een feit dat de Van den Bossches al bijna over heel de wereld avonturen beleefd hebben. Achter de schermen van Familie" is zonder meer een boeiend en prettig relaas over reizen, vliegtuigen, ... en problemen.
Lits en zijn collega zetten het onderzoek naar Hannah verder. Ze zijn dubbel voorzichtig en meer dan ooit op hun hoede. In Marbella beleven Guido en Els samen met hun nieuwe vrienden een gezellige dag in de stad. De volgende dag varen de Van den Bossche's de haven uit. Alles gaat goed tot opeens de radioverbinding uitvalt. Is dit de voorbode van een confrontatie met Didier ?
In Marbella trekken Guido en Els op met een koppel uit Nederland. Bart is nog maar net thuis of hij ontvangt een telegram van de gijzelnemer. Die zal later op de dag nog iets van zich laten horen.
Nu Astrid verdwenen is, heeft Didier vrij spel. Guido en Els zijn nog steeds in een zeer romantische stemming en beseffen niet welk gevaar ze lopen. In de Elzas belandt Jan bij de dorpsdokter, die hem nuttige informatie doorspeelt.
De zoektocht naar Hannah wordt koortsachtig verdergezet. Het hele dorp wordt uitgekamd. Bart houdt Guido op de hoogte, die in Marbella met volle teugen geniet van zijn vakantie. Ook Didier duikt in de jachthaven op.
Bart wil naar de Elzas reizen en daar zijn ontvoerde dochtertje opsporen. Hij trommelt Jan op en krijgt onverwacht hulp van Lits. In Marbella komen Guido en Els aan. Ze stappen meteen aan boord van hun gehuurde jacht. Didier zit hen echter op de hielen.
Rita, Rob en Pierrot brengen de dag door in Yerzeke. De vreemde brief van Hannah's ontvoerster wordt uitvoerig besproken. Het optreden van Ernestine bij zijn redding is voor Walter niet helemaal duidelijk. Guido en Els hebben vakantiekriebels.
's Morgens vindt Brenda een brief. Ze herkent het handschrift. Rita voert haar eerste verkoopsgesprek met Monique. Op kantoor arriveert de nieuwe secretaresse. In Marbella loopt Astrid nietsvermoedend de kamer in en ziet het pistool in Didiers handen.
Bart en Brenda voelen zich ongemakkelijk. Na het etentje met Babette krijgt Brenda opnieuw moed. Anna vindt dat Rita te hard van stapel loopt met Rob. In het rusthuis doet Suzanne een eigenaardige vondst.
Monique stuurt Jan naar de gemeente om haar zaak te bepleiten. Bij de vicaris polst Rita naar het teruggestorte bedrag van de diefstallen. Suzanne vangt een deel van het gesprek op en het komt tot een hoogoplopende ruzie. Rikkert geeft toe dat er iets schort aan zijn relatie met Babette.
Rita en Rob arriveren blij en nietsvermoedend. Ze worden door een ontredderde Albert op de hoogte gebracht. Babette voelt zich onder druk gezet door Rikkert en praat hierover met Bart. Later op de avond barst voor Brenda de bom.
Rob maakt zijn opwachting op het verjaardagsfeestje van Pierrot. Hij komt niet met lege handen. Later gaat hij met Rita naar Yerzeke om de overname af te ronden. De veelbelovende dag eindigt dramatisch.
Monique is kwaad op haar ex-schoonfamilie. Rita voelt zich verraden door Anna. Guido heeft een goed gesprek met Rob. Daarna valt de definitieve beslissing.
Rita's enthousiasme is niet te stuiten. Ze wil samen met Rob het bedrijfje overnemen en doet een beroep op het hulpfonds van nonkel François. Guido organiseert een vergadering met de hele familie. Na de uiteenzetting wordt er gestemd.
Rita is bloednerveus voor haar gesprek met Guido. René slaagt erin om Noortje van haar vrienden te isoleren. Guido is amper op kantoor aangekomen of hij vertrekt alweer. Astrid stelt zich vragen over Didiers gedrag.
De verstandhouding is zoek tussen Noortje en Babette. Ze gedragen zich allebei koel en afstandelijk. Rob wil een bedrijf overnemen en hij rekent op Rita's hulp. Monique maakt zich zorgen omdat er straatwerken gepland zijn. Zullen de klanten de weg naar De Lork nog wel vinden?
René maakt indruk op Els en ze begint te twijfelen. Rita volgt Robs raad op en neemt enkele dagen vrij. Brenda nodigt haar moeder uit voor een openhartig gesprek. Ondertussen gaat Bart op bezoek bij Monique. Didier maakt een wandeling door de straten van Marbella.
Anna en Albert bereiden het verjaardagsfeestje van Pierrot voor. Noortje trekt steeds vaker met René op. Hij probeert het met Els goed te maken. Brenda en Bart zijn amper thuis of ze worden alweer gestoord.
Bart verwent zijn echtgenote Brenda. Maarten is jaloers op Pierrot. Astrid wordt bloednerveus van Didiers geheimzinnige gedrag. Marthe geeft Bart een uitbrander als ze verneemt dat Brenda alleen op hotel zit.
Els en Guido nodigen Albert en Anna uit voor een etentje in De Lork. Rita helpt Rob in de taverne. In Marbella wandelt Didier langs de jachthaven. Hij houdt alle boten in de gaten. Maarten pruilt omdat Pierrot met Enrique mag spelen. Bart en Brenda trekken er het weekend op uit.
Brenda krijgt een leuke verrassing. Bart en Henk praten met Noortje over de toenaderingspogingen van René. Rita heeft enkele dagen vrij genomen. Ze gaat op bezoek bij Rob. Pierrot en Enrique leren elkaar kennen.
Henk waarschuwt Noortje voor René. Ook de vrienden hebben hun bedenkingen. Pierrot logeert enkele dagen bij Guido en Els. Rita en Rob profiteren van dit buitenkansje. In Marbella gaat Didier naar de havenkapitein.
Noortje krijgt het ontzettend druk. Ze combineert het werk van twee bedrijven en laat zich inpalmen door René. Suzanne maakt Rita het leven zuur. Gelukkig kan ze uithuilen bij Rob. In Marbella krijgt Didier een tip over Guido's vakantie.
Henk krijgt het aan de stok met een dolgedraaide René. Voor Rob, Rita en Pierrot wordt het een gezellige filmavond. Brenda heeft er met haar moeder nog meer zorgen bij. Een onverwacht telefoontje brengt Didier aan het schrikken.
Astrid is bang van Didier. Het gezinnetje van Jan is nog altijd in de feeststemming. Guido maakt zich zorgen over Enrique. Henk en Rikkert bezoeken René. Hij sluipt het kantoor van Henk binnen.
Vandaag doet Maarten zijn communie. De dag begint echter slecht en Jan kan niet uit de voeten. Manou wil Guido dringend spreken. In Marbella probeert Astrid het duistere verleden van Didier te onthullen. Tijdens het communiefeestje geniet Maarten van alle aandacht. Hij is ook heel erg blij met alle geschenken.
Manou zit in haar eentje in De Lork. De volgende dag werkt ze vastberaden verder aan haar plannen. Guido en Els zijn getuige van Enrique's woede-aanval. Jan en Nele proberen hun zoontje Maarten te kalmeren. René ziet Didier terug.
Na een telefoontje vertrekt René zonder veel uitleg naar het buitenland. Henk en Lenka hebben een afspraak bij de vrederechter. In de Bananja worden ze opgevangen door hun vrienden. Monique is nog altijd niet bekomen van haar gesprek met de politie.
Lits en Janssens pakken Monique hard aan. In het meest chique restaurant van Marbella eist een koppel alle aandacht op. Guido en Els bezoeken Enrique. René en Manou horen een vreemd bericht op het antwoordapparaat.
Monique is terug in België. Ze doet bij Guido het verhaal over Didier. Lits en zijn collega vertrouwen de zaak niet. Rita heeft de woning voor zich alleen en maakt van de gelegenheid gebruik om Rob uit te nodigen. Een excentrieke figuur neemt in zijn intrek in een villa, gebouwd in de residentiële wijk van Marbella.
Op kantoor is iedereen op post om de gasten te onthalen. Ook René maakt zijn opwachting. Albert en Anna maken zich klaar voor de uitstap naar Lier. Lenka's mededeling dat de echtscheiding een feit is, zit Henk dwars. In Brazilië is het tijd om afscheid te nemen.
Maarten is zenuwachtig voor zijn communiefeestje. Op kantoor zorgt de eerste steenlegging voor extra drukte. Een lovend krantenartikel over Guido wordt ook in Brazilië gelezen. Véronique maakt opnieuw toekomstplannen. Rita is smoorverliefd.
Monique en Mieke vinden het hotel van hun achtervolger. Els heeft de grootste moeite om Guido in te tomen. René jaagt Rikkert op stang. Een terloopse opmerking van Suzanne brengt Albert aan het twijfelen.
Bart krijgt een telefoontje vanuit Brazilië. Hij brengt meteen Guido op de hoogte van het gesprek. Die contacteert onmiddellijk Jef Lits. Monique en Mieke wachten niet op de hulp van de plaatselijke politie. Rita laat zich inpalmen door Rob.
In Brazilië herkent Mieke haar achtervolger. Ze durft niets aan Monique te zeggen. Rita luistert naar het verhaal van de inbreker. Bart bezoekt Véronique, die met schuldgevoelens kampt. Maarten nodigt zuster Ernestine uit op zijn communiefeestje.
Het enthousiasme van Albert en Pierrot over hun nieuwe hobby werkt aanstekelijk. Guido en Els proberen zich de toekomst met Enrique voor te stellen. Bart vindt het dagboek van zijn echtgenote. In het bejaardentehuis trekt een toevallige bezoeker de aandacht van Rita. In Brazilië heeft Mieke het akelige gevoel achtervolgd te worden.
Bart doet een poging om met Brenda op een rustige manier over Hannah te praten. Rita informeert Albert over haar geheim. Guido treurt om Marie-Rose en zoekt begrip bij Véronique. Henk slaagt er opnieuw in om de sfeer in de Bananja te verpesten.
Monique vreest voor de veiligheid van Mieke. Jan gaat met Leentje en Maarten naar de tandarts. Henk hoopt bij Guido zijn gelijk te halen. Rita vertelt Jo hoe ze aan het geld geraakt is. Bart vraagt aan Noortje om Brenda te bezoeken.
Monique en Mieke lopen een oude bekende tegen het lijf. Albert ziet het voorstel om Guido's tuin op te knappen al helemaal zitten. Henk en Véronique hebben een slechte invloed op elkaar. Suzanne verdenkt er Rita van met de busreis de aandacht te willen afleiden.
Monique is in Brazilië aangekomen. Ze is niet te spreken over de omstandigheden waarin haar dochter Mieke moet werken. Jan moppert omdat Guido hem te weinig verantwoordelijkheid geeft. Maarten heeft stiekem gesnoept, met als gevolg dat hij zich nu niet lekker voelt. Rita en Jo organiseren een busreis.
Henk deelt zijn appartement met Véronique. Hij voelt zich onwennig met de situatie. Marie-Rose en Walter worden beiden vermist. Hun verdwijning beïnvloedt de gemoedstoestand van Brenda. Henk trekt zich niet veel aan van het extra werk. Guido stuurt versterking.
Anna heeft Jan, Nele en de kinderen uitgenodigd om samen de thuiskomst van Walter te vieren. De tafel wordt extra feestelijk gedekt. Een uitgebluste Véronique is terug. Ze kan bij Henk logeren. Ondertussen is Monique naar Brazilië vertrokken, waar ze haar dochter Mieke wil opzoeken.
Bij Anna thuis wordt bang gewacht op een telefoontje uit Israël. De wagen van Els en Guido is teruggevonden. Henk valt Noortje lastig. Het incident brengt hem terug op zijn positieven. Eindelijk!
Paddy en Walter zijn er erg aan toe. Henk is amper aan zijn ontbijt toe of René staat al voor de deur. Ondanks de opeenstapeling van tegenslagen probeert Guido het hoofd koel te houden. Makkelijk is dat echter niet ! Bart wordt naar de fabriek geroepen. Het is dringend.
Walter en Paddy besluiten om niet langer op hulp te wachten. Jan en Bart hebben de ondankbare taak om de familie op de hoogte te brengen. Ingenieur Boets beklaagt zich over Henk bij Bart.
Walter is helemaal de kluts kwijt. Middenin de nacht belt een radeloze Véronique naar Guido. De volgende ochtend brengt hij Anna op de hoogte. In het appartement van Henk is het een puinhoop. Bart kan hem overreden om zich klaar te maken voor het werk.
Na de noodlanding krijgt Paddy het vliegtuig opnieuw hersteld. Maar dan loopt het weer fout. In Tenerife krijgt Véronique een zware klap te verwerken. De auto van Els en Guido blijft onvindbaar. Suzanne beschuldigt Rita van de diefstallen in het bejaardentehuis. In verband daarmee krijgt de politie een vreemd telefoontje vanuit Spanje.
Na een laatste controle vertrekken Walter en Paddy naar de Sinaï. Ze moeten de woestijn overvliegen. Henk krijgt de volle lading van Bart en Guido. Hij kan zich nauwelijks verdedigen en loopt boos weg. Els krijgt een akelige ervaring te verwerken. In Tenerife staat de helikopter klaar voor Marie-Rose en Hugo.
Paddy stelt Walter voor om door te vliegen naar de Sinaï. Ondanks Henks toestand wordt het voor Bart en Brenda toch nog een romantisch avondje. In de Lork zijn Jan, Nele en de kinderen in een feeststemming. In de Bananja wordt vooral gepraat over Henk. Een nietsvermoedende Lenka wordt ingelicht.
De bankdirecteur heeft een oplossing voor het financiële probleem. Rita zorgt opnieuw voor een verrassing. De kinderen zijn vrolijker dan enkele dagen geleden. In Jordanië blijft de energieke Paddy voor verrassingen zorgen. Het avondje uit van Brenda en Bart valt in het water, want er is iets aan de hand met Henk.
De woning van Anna wordt door de politie doorzocht. Guido geeft de zaak van Rita alle voorrang en zoekt koortsachtig naar een oplossing. Walter vergezelt Paddy naar Jordanië. Zuster Ernestine spreekt Maarten moed in. Hugo en Marie-Rose genieten van elkaars gezelschap.
Jan is echt ten einde raad en zoekt bij iedereen steun, zelfs bij zijn ex-vrouw Monique. Véronique wil zich wreken op Marie-Rose en op Hugo. Giancarlo maakt het allemaal nog erger. In Israël ontmoet Walter de Ierse bisschop Paddy. Rita wordt verwacht op het politiekantoor.
Walter reist vandaag naar Israël. Net voor zijn vertrek krijgt hij Jan en Nele over de vloer, die er aangeslagen uitzien. Anna neemt de touwtjes in handen en trommelt de hele familie op. Guido ontvangt een telegram van Marie-Rose.
Véronique staat er wat de modebeurs betreft, helemaal alleen voor. Hugo laat haar gewoonweg aan haar lot over. De samenwerking met Marie-Rose is voor hem momenteel prioritair. Jan en Nele kunnen niet nagenieten van hun avondje uit. Eerst krijgen ze de toetsen van Maarten onder ogen en daarna ontstaat er verwarring over de affiche van de deurwaarder. Henk is nog altijd in een nukkige bui. René doet er een schep bovenop.
Véronique kan niet langer treuren om Hugo. De modebeurs eist al haar aandacht op. Jan en Nele gaan uit eten en vragen aan Bart en Brenda om voor de kinderen te zorgen. Rita krijgt een verrassend telefoontje. Babette probeert Henk uit zijn isolement te halen.
Hugo pakt zijn koffers. Henk ligt met alles en iedereen in de knoop. In de Bananja krijgt Lenka het gezelschap van René. Ze geniet van zijn aandacht. Monique stelt Brenda professionele hulp voor.
Guido krijgt de resultaten van het DNA-onderzoek. Iedereen reageert op zijn manier op het bericht. Brenda reageert het felst. Ook Henk weet zich geen raad. In Tenerife vertelt Hugo het hele verhaal aan Marie-Rose.
Rita wordt in gebreke gesteld. Véronique is wanhopig omdat Hugo niet meer komt opdagen. Marthe praat met Monique over de uitval van Brenda. De dader van de geheimzinnige telefoontjes wordt ontmaskerd. Guido belt voor het resultaat van het DNA-onderzoek.
Guido wacht ongeduldigd op de resultaten van het onderzoek. Els behoudt zoals altijd haar kalmte. In het rustoord stapt Suzanne met een petitielijst rond. Véronique duwt Marie-Rose van de trap. Rita komt niet opdagen voor het ontbijt.
Hugo kan zijn gevoelens voor Marie-Rose nauwelijks onderdrukken. De echtelijke problemen van Lenka en Henk helpen Brenda en Bart om hun eigen situatie te relativeren. Tussen Jan en Nele is de spanning te snijden. In het rustoord wordt Rita door Suzanne beschuldigd.
Het huwelijk van Henk en Lenka is niet meer te redden. Hun vrienden vinden het zeer moeilijk om geen partij te kiezen. In het rustoord is de sfeer allesbehalve goed. Zelfs Ernestine slaagt er niet in het tij te doen keren. Rita reageert overgevoelig op de achterdocht en de verdachtmakingen. Marthe voelt zich buitengesloten.
De problemen van Henk stapelen zich op. Zijn huwelijk is ten dode opgeschreven en op kantoor krijgt hij een dreigende René over de vloer. Véronique probeert de gemaakte brokken te lijmen. Guido vraagt zich af of Peter de vader kan zijn van Enrique.
Henk ontvangt de resultaten van de bloedproef. In Tenerife loopt de ontmoeting van Marie-Rose en Véronique uit de hand. Ernestine krijgt vreemde telefoontjes. Guido gaat in de flat van Anna op zoek naar een haarlok van Peter.
Véronique wil niets te maken hebben met Giancarlo en Marie-Rose. Brenda gedraagt zich opnieuw afstandelijk. Bart werkt zijn frustraties uit op kantoor. Monique krijgt een jaloerse Marthe over de vloer. Rikkert en Babette discussiëren over Enrique.
Véronique is in de war van de onverwachte ontmoeting met Giancarlo en Marie-Rose. Hugo krijgt de volle lading. Lenka eist dat Henk meewerkt aan een bloedproef. Iedereen houdt er een andere visie op na over de problemen met Enrique. Babette neemt hierover een beslissing, die Rikkert naar adem doet happen. René bezoekt Manou op het FAIC.
Enrique herkent Babette en omhelst haar uitbundig. Manou laat op alle mogelijke manieren merken dat ze nog altijd dolverliefd is op René. Lenka blijft twijfelen aan het vaderschap van Henk. Véronique en Hugo bereiden in Tenerife de modebeurs voor.
Henk bezoekt samen met Babette en Rikkert de instelling, waar Enrique verblijft. Er wacht hen een grote teleurstelling, maar gelukkig komt Guido tussenbeide. Manou is geschokt als ze ontdekt dat de Manou-mobiel weg is. René weer hier duidelijk meer over. Anna is ongeduldig.
Henk heeft het er moeilijk mee om Enrique achter te laten in de instelling. Bart merkt dat Brenda zich stilaan beter in haar vel begint te voelen. Guido hoopt dat de rust op kantoor terugkeert zodra Manou overgeplaatst is.
Enrique gedraagt zich zeer vreemd. Het is duidelijk dat hij professionele hulp nodig heeft. Rita voelt zich geviseerd. Op de Dominikaanse Republiek genieten Rikkert en Babette van elkaars gezelschap. Noortje is de klaagzang van Brenda en Lenka beu en ze spelt beide dames de les.
Lenka kan zich geen houding geven nu Henk terug thuis is. In het bejaardentehuis blijft de sfeer gespannen. Er blijkt ook ingebroken in het kantoor van de vicaris. In het afslankcentrum kunnen Monique en Brenda alle zorgen van zich afzetten. Noortje hoopt op een vaste baan.
Henk heeft zijn zoon teruggevonden. Dit goede nieuws brengt iedereen in de feeststemming. Alleen voor Bart en Brenda is het een moeilijk moment. Lenka kampt met tegenstrijdige gevoelens.
Henk beleeft de meest spannende momenten van zijn leven. Babette en Rikkert proberen hem in te tomen en te behoeden voor een mogelijke teleurstelling. In het weeshuis is de toestand troosteloos. Henk brengt meteen Lenka op de hoogte over de ontmoeting met zijn zoon. Op kantoor ergert Bart zich aan Manou.
Henk krijgt in Cuba een eerste teleurstelling te verwerken, maar toch laat hij zich niet ontmoedigen. Babette heeft het moeilijk en reageert zich af op Rikkert. Jan en Bart hebben een emotioneel gesprek. De nieuwe woning versterkt de band tussen Manou en René. Walters bezoekje aan Anna wordt verstoord.
Henk, Rikkert en Babette zetten hun tocht door de jungle verder. Het tempo ligt zeer hoog, hoewel ze een bijna slapeloze nacht achter de rug hebben. Manou en René vinden een nieuwe woning. De diefstal in het bejaardentehuis is nog altijd niet opgelost. Anna loopt bij Walter langs.
Anna zoekt naar een manier om het weer goed te maken met Walter. Henk, Rikkert en Babette zoeken in Cuba naar het weeshuis. Rikkert kan hoe langer hoe moeilijker zijn gevoelens voor Babette verstoppen. Maarten komt met een gescheurde jeans van school. Brenda vlucht in haar werk.
Henk, Babette en Rikkert bereiken Cuba. Anna en Walter hebben ruzie. Guido ontvangt eindelijk de bouwvergunning voor het FAIC en het geld van de brandverzekering. Manou verneemt van Jan de waarheid over René's verleden.
Manou wordt urenlang door Lits en Janssens ondervraagd. Op kantoor krijgt ze het gezelschap van Noortje, die tijdelijk Babette vervangt. Een bewoner van het rusthuis is bestolen. Henk, Babette en Rikkert bevinden zich nog altijd op de Dominicaanse Republiek. Ze willen doorreizen naar Cuba.
De spanningen tussen Brenda en Bart nemen toe. Hij heeft kritiek op haar afstandelijke houding en zij heeft het er nog altijd moeilijk mee dat hij er niet was tijdens de bevalling. Jan en Rita krijgen het met elkaar aan de stok. Henk, Babette en Rikkert komen aan op de Dominicaanse Republiek. Manou moet zich op het politiekantoor aanmelden.
In De Lork verstoren René en Manou het etentje van Guido en Els. Ondanks het protest van Lenka gaat Henk samen met Rikkert en Babette door met de organisatie van de reis met bestemming Cuba. Tijdens de schoonheidskuur kan Brenda alle problemen van zich afzetten. Albert gaat in zijn eentje bij Walter langs.
's Nachts wordt Rita gewekt door een ijlende Pierrot. Henk en Lenka zijn zich bewust van de communicatiestoornissen binnen hun huwelijk. Een oplossing hebben ze niet. Monique volgt een schoonheidskuur en nodigt Brenda uit om mee te gaan.
Jan voelt zich beledigd door Guido's reactie op zijn goedbedoelde inmenging. Hij vertrekt met Nele en de kinderen naar zee. Brenda reageert kattig op het goedbedoelde advies van Bart. Manou en René zijn op huizenjacht. Rikkert wil ook mee naar Cuba.
Henk neemt de kleine pesterijen van Lenka niet langer. Jan maakt het te bont en moet op de bank slapen. Bart is niet gerust in Brenda's houding en gaat bij Walter klagen. Jan beseft dat de derde man de waarheid vertelt.
Bart brengt iedereen op de hoogte van de mislukte opsporing. Alle hoop is op slag verdwenen. Het reisje naar zee wordt uitgesteld. Brenda spreekt zichzelf moed in en neemt een dappere beslissing. Henk is vastbesloten om naar Cuba te gaan. Babette overweegt om hem te vergezellen.
Het feestje voor Ernestine is een succes geworden. Iedereen praat over de stunt van Walter. Jan blijft zich verdiepen in het verleden van Els en René. Hij ontmoet een tweede jeugdvriend van René. Manou verwijt haar vrienden dat ze haar in de steek laten. Bart is ongeduldig en gaat zelf op onderzoek uit. Lits en Janssens vertrouwen het niet.
Henk wil terugkeren naar Cuba. Hij zet alles op alles om het kind van zijn vrouw te vinden. Lenka voelt zich bedreigd. Een herstellende Anna en een zieke Rita krijgen het bezoek van Nele. In het rustoord worden de laatste details in orde gebracht en dan kan het afscheidsfeestje voor Ernestine beginnen.
De sfeer is gespannen. Guido bijt van zich af en het is vooral Jan die het moet ontgelden. Ook Véronique is ongeduldig en ergert zich aan het minste. Walter krijgt dan weer de volle lading van Rita. En bij Henk en Lenk loopt het helemaal uit de hand.
Eindelijk ! Brenda en Bart krijgen een eerste reactie van de ontvoerder. Op basis van enkele aanwijzingen probeert de politie de puzzel te leggen. Guido stelt Manou een overplaatsing voor. Jan vertelt aan Walter dat hij René's jeugdvrienden wil opsporen.
Bart maakt indruk tijdens zijn TV-optreden. Het is nu wachten op een teken van de ontvoerder. Henk en Lenka hebben het ene probleem nog niet opgelost of ze krijgen al ruzie over iets anders. Anna heeft een verkoudheid. Maarten belt naar de kindertelefoon.
Manou trekt het verhaal van Els in twijfel en vindt in Jan een welwillende luisteraar. Rita is zenuwachtig voor Ernestine's afscheidsfeestje. Brenda ziet het TV-optreden niet zitten en ze raakt zo overstuur dat Bart alleen naar de studio moet.
Lenka is terug, maar haar timing is niet goed. Sinds de verdwijning van haar dochtertje sluit Brenda zich thuis op. Maarten en Leentje zeuren Jan de oren van het hoofd over zijn vakantieplannen. In het rustoord wordt een afscheidsfeestje voor Ernestine georganiseerd. Jan heeft het er moeilijk mee dat Bart bij Guido steun zoekt.
Jan en Nele vieren Valentijn. Henk is verbitterd en drinkt meer dan goed voor hem is. Rita moet aan Anna tekst en uitleg geven over haar financiën. Ernestine kampt met tegenstrijdige gevoelens. Marthe houdt haar charme-offensief vol. Vandaag concentreert ze zich op Monique.
Jan en Bart worden door een bedrieger om de tuin geleid. Iedereen heeft zijn zegje over Lenka's houding. René heeft een nieuwe job. Nele ontvangt het uittreksel van de spaarrekening.
Babette moet uitzoeken waar Lenka verblijft. Hugo krijgt een zeer koele begroeting van Véronique. Rita maakt zich zorgen om Ernestine en ze brengt Walter hiervan op de hoogte. Sinds Brenda's uitbrander doet Marthe haar best om vriendelijk te zijn. In de vroege avond parkeren Jan en Bart hun wagen op een verlaten industrieterrein. Waarom?
Balencourt heeft informatie over Didier verzameld. Guido en Lits overleggen hoe ze Didier kunnen aanpakken. Anna vindt de aangetekende brief voor Rita. René is ontslagen, maar dat weerhoudt er hem niet van om enkele vrienden te trakteren op een etentje. Marthe bezoekt Brenda. Het onderzoek naar de verdwijning van Hannah raakt maar niet vooruit.
Op kantoor is de sfeer allesbehalve amicaal. Guido werkt zijn frustraties uit op Manou. Jan wil zijn zus Rita helpen en plundert zijn bankrekening. Hij licht Nele hierover niet in. Brenda's moeder kan het niet laten om kritiek te geven op Bart. Ze krijgt het dan ook aan de stok met Monique.
Henk weet niet waar Lenka zich bevindt. Maarten is jaloers omdat Leentje alle aandacht krijgt. Rita heeft dringend geld nodig. Ze ziet geen andere mogelijkheid dan de financiële hulp van Jan te vragen. Manou spreekt duidelijke taal : wie tegen René is, is ook tegen haar. De kleine Hannah wordt nu al twee weken vermist en nog altijd zijn er geen concrete sporen.
Een agent belt toevallig bij de ontvoerder van Hannah aan. Maarten is jaloers omdat zijn zieke zusje alle aandacht krijgt. Rita vindt geen oplossing voor haar financiële problemen. Ernestine barst van de energie en geeft haar nieuwe werkomgeving een flinke schoonmaakbeurt. Lenka verlaat Henk.
De relatie van Henk en Lenka heeft een dieptepunt bereikt. Bart leest Brenda's interview over de ontvoering. René probeert Els zijn verontschuldigingen aan te bieden. Daarna stapt hij naar de politie.
Meester Balencourt vermoedt dat Didier zijn bankverrichtingen laat doen door een vertrouweling. Op kantoor voelt Manou zich ongemakkelijk in de buurt van Guido. Noortje is op het werk lastiggevallen. In Italië vernemen Hugo en Véronique dat Gerard Van de Caveye overleden is.
Monique suggereert Bart en Brenda om een privé-detective in te schakelen. Hij vindt dat een goed idee, maar voor haar is dat uitgesloten. Nele en Jan bespreken hoe ze Leentje kunnen voorbereiden op het scanneronderzoek. Moeder Ernestine kan zich niet langer schikken naar de wensen van haar overste. Meester Balencourt en Guido lopen elkaar tegen het lijf in De Lork.
Guido zet René aan de deur als die zijn excuses wil aanbieden. In Italië verbaast Hugo zich over Véroniques reactie op het bankroet van haar ex-man. Nele en Jan bevinden zich in het ziekenhuis, waar hun dochtertje is opgenomen. Henk ergert zich aan Lenka, die volgens hem de laatste dagen ongenietbaar is.
Brenda en Bart krijgen voortdurend telefoon. Zelfs wildvreemden informeren naar de stand van zaken. Brenda is uitgeput en zoekt steun bij haar ouders. Haar vader stelt haar zwaar teleur. Manou krijgt opnieuw ruzie met Rikkert, die zich verplicht voelt om de anderen het verhaal van Els te vertellen. Tijdens de middagpauze lopen de kinderen door de schoolpoort. Leentje is eventjes verstrooid.
Els en Guido hebben de ganse nacht over René gepraat. Manou blijft haar man verdedigen en wil ook zijn versie horen. Lenka geniet van de nieuwe woning. Ze verlangt ook naar een kind. Opdringerige journalisten vallen Bart en Brenda lastig.
Guido weet niet goed hoe hij Els moet troosten. Het is duidelijk dat ze als dertienjarige verkocht is door René. Els legt uit dat dit nog maar het begin is. De echte nachtmerrie moet nog beginnen.
René vreest voor een confrontatie met Ricky. Manou verneemt van Rikkert dat Lits op de hoogte is gebracht. Ze is razend op Els en zoekt haar op. Els is zo diep gekwetst dat ze besluit haar geheim te onthullen. Guido, Rikkert en Manou luisteren geschokt.
Manou is ontredderd. Ze kan bij niemand meer terecht. Brenda krijgt steeds weer dezelfde nachtmerrie. De politie vindt een spoor dat naar Spanje leidt. Els kampt met gewetensproblemen. Guido laat duidelijk merken dat hij haar beweegredenen niet kan of wil begrijpen. In de Bananja probeert René de brokken te lijmen.
Jan voelt zich niet meer zo machteloos. Manou blijft René verdedigen. Het stoort haar dat de politie zijn doen en laten onderzoekt. Jef Lits besluit om Isabeau nogmaals aan de tand te voelen. Er wacht hem een akelige verrassing. Rikkert en Els stappen naar de politie.
Bart heeft een verhitte discussie gehad met Donald Verbist. Bart is nog altijd aangeslagen en prikkelbaar, en zijn schoonmoeder moet dat ontgelden. Anna piekert zich suf en kan niet slapen. Gelukkig geraakt het onderzoek naar de ontvoering van Hannah in een stroomversnelling. Er verschijnt in de kranten een robotfoto van de ontvoerdster. Jef Lits onderwerpt Ricky aan een kruisverhoor.
Brenda en Bart laten in de krant een open brief aan Hannah publiceren. Ondertussen delen Rikkert en Noortje samen met de vrienden nog meer pamfletten uit aan de grootwarenhuizen. Anna en Albert zien Walter in de kapel van het ziekenhuis.
Frie en Monique stippelen een plan uit om De Lork te redden. Nele neemt het niet dat haar man het hoofd laat zakken en maant hem tot actie aan. Hij zou bijvoorbeeld affiches kunnen opvangen. Anna en Albert zoeken troost bij elkaar. In het bejaardentehuis loopt zuster Ernestine er afwezig bij. Jo Leemans probeert haar te helpen.
De ontvoering van Hannah heeft een weerslag op de ganse familie : Rita denkt terug aan de tijd toen zij Pierrot meenam naar Benidorm ; Maarten is bang van de kinderdief en Leentje klaagt de hele tijd over hoofdpijn. Lits heeft een robotfoto van de vrouw, die verdacht wordt van de ontvoering. Brenda herkent haar. De problemen in De Lork blijven aanslepen. Véronique en Hugo trekken uit hun appartement.
Bart laat de wieg van Hannah verwijderen. Hij is een wrak en weet niet hoe hij zijn echtgenote Brenda moet opvangen. Ondertussen besluiten hun vrienden om in de stad affiches te verspreiden. Zuster Ernestine lucht haar hart bij Walter. Ook Brenda heeft nood aan een gesprek. Guido en Bart hebben een afspraak met Lits. Maarten is bang voor de kinderdief en wil niet meer slapen.
Hannah is weg ! Bart en Brenda beseffen nog altijd niet goed wat er aan de hand kan zijn. Bart licht meteen de familie in. Guido roept Jef Lits erbij. Hij acht het weinig waarschijnlijk dat Didier achter de verdwijning van Hannah zit. Het onderzoek van de politie levert immers een ander spoor op.
Vandaag mogen Brenda en Hannah het ziekenhuis verlaten. Bart versiert het appartement om hun thuiskomst te vieren. Monique werkt een strategie uit om Donald Verbist schaakmat te zetten. Maar eerst is er het doopfeest van Hannah, wat een mooie een ontroerende plechtigheid wordt. Tijdens de receptie is de sfeer vrolijk en gemoedelijk. Maar dan gebeurt er een drama.
Guido, Els, Véronique en Hugo gaan uit eten in De Lork. Wat een gezellig etentje moet zijn, draait door de schuld van de arrogante Donald Verbist helemaal anders uit. Frie kan zijn opmerkingen niet meer verdragen en stort haar hart uit bij Monique. Bart en Henk hebben een openhartige babbel. Hannah wordt bewonderd door een trotse oom Maarten en tante Leentje. Jef Lits vertelt in de Bananja dat Ricky naar België is overgebracht.
Ricky wordt voor verdere ondervraging naar België overgebracht. De kinderarts brengt verslag uit over de resultaten van Hannah's bloedonderzoek. Brenda wil het doopfeest laten doorgaan in de kapel van het ziekenhuis en met Walter. Lenka neemt Véronique in vertrouwen. In De Lork kan Donald Verbist niet op Frie's medewerking rekenen. Op kantoor doet Jan ontzettend geheimzinnig. Hij nodigt iedereen uit in de Bananja en beweert dat hij voor iedereen een verrassing heeft.
Hannah verliest teveel gewicht, waardoor verschillende onderzoeken zich opdringen. Jef Lits en zijn collega bevinden zich in Lloret De Mar. Ze hopen een en ander over Ricky te vernemen. Brenda krijgt bezoek Véronique en Hugo. In De Lork loopt alles fout. Henk en Lenka krijgen een leuke meevaller.
De procureur stuurt Lits en Janssens terug naar Spanje. Bart en Brenda wijken niet van Hannah's couveuse. Walter heeft het ontzettend druk nu hij bisschop geworden is. Hij wil dat moeder Ernestine zijn persoonlijke assistente wordt. Hugo en Véronique reizen naar België af voor het doopfeest van Hannah. Leentje raakt maar niet verlost van haar hoofdpijn. Monique en Frie besluiten voor De Lork te vechten.
Bart, Guido en Jan vertellen het goede nieuws aan Lits en Janssens. Bart ziet voor het eerst zijn dochtertje. Véronique en Hugo vernemen het leuke nieuws in Como. Er komt een domper op de feestvreugde als de dokter het kleintje naar de prematurenafdeling brengt. Zou er iets mis zijn met de kleine Hannah?
Nacht in Lloret de Mar. Guido, Jan en Bart maken zich klaar om Didiers villa binnen te dringen. Ondertussen krijgt Brenda in België de eerste weeën. Monique brengt haar naar het ziekenhuis en blijft bij haar. De volgende dag verneemt Nele als eerste dat Brenda bevallen is. Maarten en Leentje zijn door het dolle heen. Anna realiseert zich dat ze nu overgrootmoeder is en haast zich naar het ziekenhuis.
Hoewel ze een bril draagt, blijft Leentje over hoofdpijn klagen. Nele maakt zich flink zorgen en hoopt snel een oplossing te vinden. Brenda krijgt hulp van haar vriendinnen. Guido, Jan en Bart sluipen rond de villa van Didier. Ze zijn zich helemaal niet bewust van de gevaren. In De Lork werkt Donald Verbist zich te pletter, maar het succes blijft uit. Rikkert stapt naar het politiekantoor. René krijgt het moeilijk.
Het is Didier opnieuw gelukt om Guido, Bart en Jan te ontvluchten. Zij rijden meteen door naar de villa van Didier. Ondertussen heeft Els in België niet stilgezeten, waardoor nu ook Jef Lits op de hoogte is. Voor Brenda wordt de spanning teveel en ze moet naar het ziekenhuis worden overgebracht. In De Lork staat Donald Verbist er alleen voor. Frie laat hem aanmodderen, hoewel de klanten niet tevreden zijn.
Guido, Jan en Bart zijn naar Lloret de Mar vertrokken, waar ze doelloos rondrijden. Gelukkig vinden ze een spoor in de jachthaven. Ondertussen worden hun echtgenotes hoe langer hoe meer ongerust. Els, Brenda en Nele kunnen op geen enkele manier contact opnemen, want de heren hebben hun GSM's thuisgelaten.
René en Manou gaan op bezoek bij Guido en Els. René heeft al een glas op en is loslippig. Monique besluit om uit De Lork te stappen.
Donald Verbist wordt onhandelbaar. Frie dreigt haar job te verliezen en Monique vreest voor het bankroet. Bart besluit om Guido te vergezellen naar Frankrijk. Brenda heeft het daar moeilijk mee. De relatie tussen Didier en Ricky wordt grimmiger. Leentje moet naar de oogarts.
Walter en Ernestine willen de mensen van de vierde wereld een onvergetelijke dag bezorgen. Er komt hulp uit alle mogelijke hoeken. Leentje klaagt over hoofdpijn. Henk vindt dat Bart zijn plaats bij Van den Bossche-Systems ondermijnt.
Rita's zelfvertrouwen moet dringend opgekrikt worden. Véronique gaat niet op Hugo's voorstel in om een eigen woning te zoeken. Henk voelt zich genegeerd als er belangrijke beslissingen moeten genomen worden. Els leert haar broer een lesje. Leentje wordt door Maarten gepest. Zal Monique uit de zaak stappen ?
Els wantrouwt René nog altijd en ze kan dan ook niet gelukkig zijn met het huwelijk. Didiers droom wordt eindelijk gerealiseerd. Rita en Steven worden aangenaam verrast. Véronique wil met haar vernieuwende collectie op de modebeurs uitpakken. Rikkert heeft zijn bedenkingen over de praktijken van Bart.
Rikkert heeft te diep in het glas gekeken en voelt zich misselijk. Pierrot verrast Rita en zijn grootouders, die een en al emotie zijn. Is een bril de oplossing voor Leentjes hoofdpijn ? Manou en René nodigen hun vrienden uit om de videofilm te bekijken. Gaat het weet goed tussen Henk en Lenka of is het slechts stilte voor de storm?
Pierrot schrijft een nieuwjaarsbrief voor zijn mama. Guido en Bart voelen zich schuldig omdat ze tegen hun echtgenotes moeten liegen. In de Bananja wordt oud en nieuw gevierd. Manou en René hebben een leuke verrassing voor hun vrienden. Monique krijgt in het restaurant ongewenst bezoek.
Paulus en Benjamin kunnen een nieuw leven beginnen. Waarom moeten Bart en Guido naar Frankrijk gaan ? Gusta, Suzanne en Walter hebben een verrassing in petto voor Rita en Steven. Lenka heeft spijt dat ze niet met haar vriendinnen naar de Ardennen is gegaan. Bart stelt Brenda teleur.
René doet zijn uiterste best om zijn overhaaste huwelijk met Manou een romantisch tintje te geven. Zullen Babette, Noortje en Lenka dan toch naar de Ardennen gaan ? Leentje praat eindelijk over haar probleem. Monique heeft een sterk vermoeden dat Didier in Lloret de Mar verblijft.
Albert wil Rita goede raad geven, maar zij beschouwt dat als bemoeizucht. Ze geeft ook Walter de volle lading. Véronique neemt opnieuw contact op met Giancarlo. Lits krijgt bij zijn bezoek aan Guido verwijten naar het hoofd geslingerd. De vrienden zijn benieuwd naar de plannen van Manou en René.
Véronique en Hugo starten eindelijk met hun werk. Henk is niet te genieten vandaag. Monique klaagt bij Bart over Marthe's jaloersheid. René en Manou beginnen in hun flatje te werken. Waar zullen Didier en Ricky nu naartoe gaan? Hoe lang blijft het nog duren tussen Henk en Lenka?
Brenda en Bart kennen het geslacht van de baby, wat de keuze van de naam gemakkelijker maakt. Monique wordt lastig gevallen door Marthe en door Donald Verbist. Anna maakt zich zorgen over het feest, maar die zijn snel voorbij als ze Guido ziet. Nele en Jan besluiten Leentje op een zachte en gevoelige manier aan te pakken. Rita verliest opnieuw de teugels.
Zal Manou ingaan op het huwelijksaanzoek van René ? Els en Guido hebben een verrassing voor hun vrienden en familie. Bart en Brenda kibbelen nog altijd over hun schoonmoeders. Didier wil zijn fysieke conditie verbeteren en laat zich door Ricky trainen. Albert keert dronken terug van zijn bezoek aan Jan en Nele. Monique blijft met kerstmis eenzaam achter.
Leentje heeft een eetstoornis. Guido vraagt aan Bart om hem te helpen bij zijn zoektocht naar Didier. Walter is bereid om in het rusthuis de middernachtmis te leiden. Het is geen geheim dat Bart niet goed opschiet met zijn schoonmoeder. Hij is niet de enige. Brenda ergert zich blauw aan Monique. Véronique wil Linea Veronica opnieuw introduceren in Italië. Manou krijgt een huwelijksaanzoek.
Els is bang dat Guido te ver gaat in zijn jacht op Didier, die ondertussen een nieuwe verblijfplaats heeft gevonden. De familie bereidt het kerstfeest voor. Rita en Jo treden samen op in het rusthuis. Jan en Nele maken zich zorgen om Leentje, die rare eetgewoontes heeft. Manou twijfelt aan René's liefde. Bart voelt zich buitengesloten.
Anna mag het ziekenhuis verlaten. Marthe hoopt dat Bart en Brenda de baby naar haar zullen noemen. Van Meervenne twijfelt of hij de fabriekshal aan de Van den Bossche's zal verhuren. De man bedankt ook René voor zijn geleverde prestaties. Bij hun terugkeer uit Spanje brengen Lits en Janssens verslag uit bij Guido.
Didier en Ricky zijn Lits en Janssens te snel af. Walter vindt dat Zuster Ernestine zijn taken in het rusthuis perfect kan overnemen. Jan glundert als hij Guido vertelt dat er een locatie gevonden is, waar de FAIC-productie kan opgestart worden. Anna wordt aan de ogen geopereerd. De ingreep duurt langer dan voorzien.
Vandaag wordt Walter tot bisschop gewijd. Anna is woedend al Rita weigert om de plechtigheid bij te wonen. Didier merkt Lits en Janssens op en hij besluit om de politie voor eens en altijd van zich af te schudden. Tijdens de receptie ter ere van Walter wordt Brenda onwel.
Guido is niet te spreken over het werk van Lits en Janssens, die Didier en Ricky nog altijd op de hielen zitten. René heeft een pand gevonden, waar de FAIC-productie kan opgestart worden. Morgen wordt Walter tot bisschop gewijd. De spanning stijgt bij iedereen.
In het FAIC moet de productie dringend heropgestart worden, want de klanten worden zeer ongeduldig. Henk, directeur van het FAIC, kan niet om met de opmerkingen aan zijn adres. Jo Leemans gaat op bezoek bij Anna en Albert. Lits en Janssens komen in Frankrijk Didier en Ricky op het spoor.
Zuster Ernestine verwent Walter met een lekkere maaltijd. Guido en Bart twijfelen aan de goede bedoelingen van René. Walter spreekt Rita moed in, waarop zij besluit om in het rusthuis als animatrice aan de slag te gaan. Lits en Janssens komen in Frankrijk aan.
Didier brengt de zieke Ricky naar een berghut. Zal hij Ricky helpen of aan zijn lot overlaten ? Hugo en Véronique besluiten om naar Como terug te keren. Rita beseft nu dat ze het nog niet zo slecht heeft. Jo Leemans confronteert Pieter Latour met het protest van de bejaarden tegen de sluiting van het dierenpark. De man neemt een drastisch besluit.
Jef Lits en Jos Janssens krijgen de toestemming om Didier en Ricky op te sporen in Zuid-Frankrijk. Anna wil niets weten van een onmiddellijke oogoperatie. Jo Leemans probeert Rita op te beuren. Walter laat zijn opvolger weten wat hij over diens beslissingen denkt. René heeft een nieuwe manier gevonden om geld te verdienen.
Jan bekent dat hij Rita geholpen heeft. Walter wordt ingelicht over het protest van de bejaarden tegen meneer Latour. Didier en Ricky zijn in Lourdes aangekomen. Zal het FAIC de problemen nog te boven komen ? Guido begint te twijfelen aan Henks capaciteiten als directeur.
Guido neemt zijn job weer op. De bejaarden besluiten actie te voeren tegen de sluiting van hun dierenpark. Hugo en Véronique hopen Linea Veronica te kunnen uitbreiden. Ricky en Didier zijn in Frankrijk nog altijd op de vlucht. Rita's zelfvertrouwen neemt een duik.
Ricky en Didier zijn naar het buitenland gevlucht. Pierrot wordt op school nog altijd gepest. De bejaarden zijn niet gelukkig met de komst van meneer Latour, de opvolger van Walter. De toekomst van het FAIC ziet er niet rooskleurig uit. Henk is over zijn toeren. Guido heeft opnieuw hoop te kunnen lopen.
Rita twijfelt of ze de geschikte vrouw is voor de job als animatrice. Guido is vastbesloten om wraak te nemen op Didier. Henk wil hem daarbij helpen. Walters opvolger wil enkele ingrijpende veranderingen doorvoeren in het rusthuis. Nele wordt achterdochtig als Jan het opeens zuinig aan doet.
Sinterklaas maakt zijn opwachting bij Maarten en Leentje. Daarna trekt de heilige man met zijn zwarte Piet en met Jan naar de Bananja. Hugo en Véronique zijn weer de beste maatjes.
Monique vreest dat Donald zich zal bemoeien met het beheer van de Lork. Toch ziet ze ook een positieve zijde aan Didiers laatste zet. Rita krijgt eindelijk een baan aangeboden die haar ligt. Lenka beklaagt zich nogmaals over Henk. René voelt zich schuldig over zijn aandeel in de brand.
Jan is misnoegd over het feit dat hij als laatste op de hoogte werd gebracht van de brand. Het rusthuis is op zoek naar een nieuwe animatrice. Walter heeft misschien een kandidaat voor de job. Brenda panikeert. Ze realiseert zich plots dat Bart aan een groot gevaar is ontsnapt. Hugo arriveert in België. Heeft Didier nog een kaart achter de hand?
Het FAIC staat in brand ! Véronique en Guido bevinden zich nog in het gebouw. Henk is totaal overstuur. Het nieuws dat de brand mogelijk geen ongeval is, verspreidt zich snel. Daarnaast hoopt René het nog altijd goed te maken met Els. Maar, komen Véronique en Guido wel ongedeerd uit de brand ?
Bart ergert zich aan het gedrag van zijn schoonmoeder. De makelaar Fred Clessens wordt nogmaals aan de tand gevoeld door Lits en Janssens. Monique heeft het moeilijk. Lenka is niet te spreken over Henks gedrag. Jan twijfelt aan Henks kwaliteiten om het FAIC te besturen. Vindt Didier het de hoogste tijd om definitief met de Van Den Bossches af te rekenen ?
Henk vindt dat Guido te weinig begaan is met de problemen van het FAIC. Lenka meent dan weer dat Henk wat meer aandacht aan haar en hun relatie moet besteden. Noortje vreest dat ze "de ware Jacob" nooit zal tegenkomen. Bart nodigt Monique uit voor een gezellig etentje. En Didier bereidt zijn laatste grote slag in België voor.
Anna en Albert trekken zich de problemen van Rita erg aan. 6 december nadert. Maarten en Leentje zijn erg opgewonden. Guido heeft zijn hoop gezet op een nieuwe therapie. Rita wordt ontslagen en zoekt weer troost in de drank. Zal ze toch nog tot inkeer komen ? Cyriel besluit zijn liefde te verklaren aan Jo Leemans. Noortje heeft een afspraakje.
Lits en Janssens geloven niet dat de makelaar zo onschuldig is als hij zich voordoet. Monique vreest nog altijd dat Didier haar zal komen opzoeken. Meester Balencourt probeert om via Isabeay met Didier in contact te komen. Cyriel heeft enkele vragen en zoekt Walter op. Rita kan de spanningen niet meer aan.
Didier besluit dat hij zijn laatste slag in België nog niet geslagen heeft. René vraagt Guido om een job op het FAIC. Meester Balencourt is op zoek naar Didier en hoopt die via René te vinden. Het onderzoek van Lits en Janssens lijkt vast te zitten. Dan duikt er een nieuwe getuige op.
Brenda is erg van streek na het bezoek van haar moeder. Bart is razend op Marthe. Isabeau zoekt troost bij René. Anna en Albert worden op de hoogte gebracht van Walters grote nieuws. Rita heeft dringend geld nodig en zoekt werk. Ze vraagt Jo Leemans om hulp. Jan lucht zijn hart bij Monique.
Meester Balencourt neemt de verdediging van Isabeau op zich. Na de komst van Jo Leemans kan het geluk van zuster Ernestine niet meer op. Walter brengt haar echter slecht nieuws. De problemen tussen Monique en Brenda nemen toe. Isabeau komt vrij, maar de gerechtelijke politie is niet overtuigd van haar onschuld. Henk stort zich op zijn werk als directeur van het FAIC.
Didier en Ricky zijn nog steeds op de vlucht. Het botert niet zo goed tussen Monique en Brenda. Rita ziet haar problemen alsmaar groter worden en vervalt in haar oude gewoonten. René brengt Didier op de hoogte van de arrestatie van Isabeau. Het bisdom beslist wie de nieuwe bisschop zal worden. Jo Leemans neemt haar intrek in het rusthuis.
De deurwaarder maakt een inventaris van de spullen van Anna en Albert. Guido en Jan zijn woedend op Rita omdat zij het zo ver liet komen. René wil breken met Didier. De gerechtelijke politie ontdekt dat Isabeau Ricky en Didier heeft geholpen. Rita meent een oplossing gevonden te hebben voor haar geldproblemen. Ze heeft dan wel de hulp nodig van Jan.
Didier en Ricky zijn nog altijd op de vlucht. Brenda moet dagelijks medicatie toegediend krijgen en ze doet hiervoor een beroep op Nele. René blijft ontkennen dat hij iets te maken heeft met de ontsnapping van Ricky en Didier. Henk gelooft hem niet. Hij is niet de enige.
Didier en Ricky vragen opnieuw hulp aan René. Maarten vertelt aan zijn mama wat er aan de hand is. Lenka en Henk keren terug uit Malta. Hij wil meteen aan de slag en niet alleen als directeur van het FAIC.
René wordt onmiddellijk vrijgelaten na de ondervraging door de politie. Maartens problemen liggen dieper dan eerst gedacht. Albert hoopt dat Guido de geldproblemen van Rita zal kunnen oplossen. Jo Leemans overweegt om in het rusthuis van Walter in te trekken.
Lits en Janssens gaan over tot een huiszoeking bij Isabeau. Steeds meer mensen verdenken er René van betrokken te zijn bij de ontsnapping. Els stort haar hart uit bij Walter. Rita's geldproblemen worden groter en groter.
René helpt Didier aan geld. Lits en Janssens bijten zich vast in het onderzoek naar de voortvluchtige Didier. Ze ondervragen Monique als eerste. Rikkert vertrouwt René niet langer en vraagt raad aan Walter. De gezondheidsproblemen van Brenda overschaduwen haar huwelijksgeluk.
De ontsnapping van Ricky en Didier is het gespreksonderwerp van de dag. De politie is hen nog altijd niet op het spoor. Monique is bang dat Didier haar zal opzoeken. Guido en Albert hebben nog andere zorgen aan hun hoofd. Rita zit immers opnieuw in de problemen.
Het nieuws dat Ricky en Didier ontsnapt zijn, verspreidt zich snel. De rijkswachters zitten hen op de hielen. Zullen ze hen kunnen vatten ? De familie Van den Bossche is er helemaal niet gerust in. Wie weet wat Didier nog allemaal van plan is?
Wilfried en Sam krijgen de verrassing van hun leven in de gevangenis. Ricky ligt roerloos op de grond en bloedt hevig. Didier ligt kreunend naast hem. Is dit het begin van de ontsnappingspoging?
Jan heeft het koken al goed onder de knie. Brenda is bang en laat dokter Robin komen. Hij heeft geen goed nieuws. In de gevangenis zorgt Didier voor afleiding. René verdrinkt zijn zorgen in de Bananja. Jo Leemans heeft goed nieuws voor Walter.
Ricky weet niet of hij Didier en René wel kan vertrouwen. Sam wil mee ontsnappen. Manou wacht in de Bananja op René. Guido gaat op zoek naar een nieuwe directeur voor de Peter Van den Bossche Plant. Nele besluit meer patiënten aan te nemen. Voor Jan zit er niets anders op dan zich tot keukenprins te ontpoppen. Gelukkig voor de kinderen krijgt hij tijdig hulp. Brenda heeft de laatste weken een onstilbare honger.
Het ontsnappingsplan van Ricky en Didier neemt vaste vorm aan. Véronique lijkt goed op te schieten met René en dat tot groot ongenoegen van Manou. Anna heeft de laatste tijd last van troebel zicht, maar ze weigert een oogarts te raadplegen. Rita ontvangt een aangetekende brief.
Bart worstelt met een flinke kater. Brenda is zwanger en begint volop aan de schoonmaak. Opeens valt haar moeder binnen. Albert maakt zich zorgen om Anna. Jacqueline Daleau heeft in de Lork een afspraak met meester Vergaele. Het rusthuis krijgt hoog bezoek !
Lenka en Henk nemen een beslissing over het aanbod van Guido. Rikkert wil vrede sluiten met Bart en zoekt hem op. René bezoekt Didier in de gevangenis. Op het afscheidsfeestje van Mieke en Reinhilde gaat het er vrolijk aan toe. Alleen Monique heeft het moeilijk. Reinhilde hoopt stiekem dat Robin zal komen.
Rikkert licht Bart in over zijn gesprek met Els. Lenka en Henk denken na over het aanbod van Guido. Vandaag gaat de modeshow door. Suzanne, Steven en zuster Ernestine zijn zenuwachtig. Gelukkig houdt Walter het hoofd koel. De bewoners van het bejaardentehuis vragen zich af of Jo Leemans echt zal komen.
Bart heeft een afspraak met Guido over de directeursfunctie. Mieke heeft zin om te vertrekken en pakt haar koffers. Monique vindt het helemaal niet leuk dat haar dochter terug weggaat. Rikkert heeft een ernstige babbel met Els.
Ricky en Didier sluiten terug vriendschap en beramen een ontsnappingsplan. Walter en Ernestine worden zenuwachtig als ze vernemen dat Steven Jo Leemans zal meebrengen. De drie proberen de zangeres te overhalen om op te treden in het rusthuis. Monique en Brenda hebben het moeilijk.
Jan weet niet wat hem overkomt als hij door Walter en Steven wordt overmeesterd. Hij is verplicht om alles aan Walter op te biechten. Nele, Rita en de kinderen keren terug uit Disneyland Parijs. Ricky vermoedt dat Didier grote plannen heeft.
Zuster Ernestine moet bekomen van een kater. Het gerucht gaat dat Jo Leemans tijdens de modeshow komt optreden. In Disneyland Parijs beleven de kinderen de tijd van hun leven. Ook Nele en Rita amuseren zich kostelijk. Ondertussen zit Jan zich thuis te vervelen.
Nele, Rita en de kinderen vertrekken naar Disneyland-Parijs. Sinds het bezoek van zijn advocaat is Didier in een slechte bui. Ricky probeert de reden te achterhalen. In het bejaardentehuis zorgt Suzanne opnieuw voor heisa. Gelukkig weet Walter hoe hij de gemoederen kan bedaren. In de Lork vreest Steven dat de live-artieste voor de modeshow niet meer komt opdagen.
Steven komt met een leuk voorstel op de proppen. Meester Balencourt heeft geen medelijden met Didier als hij de stand van zaken geeft. Véronique en Mieke zoeken steun bij elkaar. Manou is in een slechte bui. René probeert de negatieve stemming om te buigen. Anna consulteert de dokter. Nele blijft bij haar beslissing en vraagt aan Rita om de plaats van Jan in te nemen. Rikkert heeft zijn bedenkingen over René.
Anna heeft zich op haar boodschappenronde lichtjes verwond. Jan krijgt van Guido het geld. In het bejaardentehuis zijn de voorbereidingen van de modeshow volop aan de gang. Suzannes actie zorgt voor heisa. Manou wacht voor de zoveelste keer op René, die bij Isabeau is blijven plakken. Jan en Nele zijn de grote afwezigen op het feestje van Guido en Els.
Jan heeft het scootergeld van Nele gebruikt om de tickets te betalen. Om die schuld te vereffenen, vraagt hij aan Guido een loonsverhoging. Zuster Ernestine heeft in het bejaardentehuis een modeshow georganiseerd en gaat nu op zoek naar mannequins. Monique maakt zich zorgen om Mieke. In de Lork worden nieuwe recepten uitgeprobeerd. René en Didier maken nog meer plannen. Jan verneemt dat een van de inbrekers klacht tegen hem heeft ingediend.
Didier en Ricky proberen er in hun cel het beste van te maken. De kinderen tellen af voor het weekendje Parijs. De taaklerares van Maarten komt langs. Mieke voelt zich nergens meer veilig. Zuster Ernestine heeft de handen vol met de organisatie van de modeshow. Isabeau knapt haar flatje op. In het reisbureau liggen de tickets voor Disneyland-Parijs klaar, maar er blijkt iets niet in orde te zijn.
Rikkert vertelt eindelijk de waarheid aan Bart. Meester Vergaele heeft slecht nieuws voor Rita. Zij stapt meteen naar Guido, die probeert haar gerust te stellen. Véronique neemt een besluit. Didier krijgt in de cel het bezoek van de gevangenisdirecteur. Maarten mag niet meespelen.
Didier en Ricky moeten een cel delen. Véronique vraagt Guido meer bedenktijd. In de Bananja valt het Bart op dat Rikkert de laatste tijd ontzettend stilletjes is. De verdwijning van dokter Daleau blijft tot de verbeelding spreken. De nachtelijke achtervolging heeft gevolgen voor Jan. Rita waagt eindelijk haar kans. Maarten beweert dat hij pas na de vakantie zijn rapport krijgt.
Jan wil zijn dochter wreken en zet een gevaarlijke achtervolging in. Rita gaat met de schooldirecteur praten over de moeilijkheden van haar zoontje. Ze krijgt de steun van Nele. In de gevangenis is een cipier aangevallen. Sam geeft Didier de schuld. Guido heeft een etentje in de Lork georganiseerd. Hij onthult aan het gezelschap wie in aanmerking komt als directeur.
Guido doet zijn best om Els op te beuren. Zijn enthousiasme voor de trip naar Parijs werkt aanstekelijk. Jans goede humeur is niet stuk te krijgen. Didier wint de sympathie van de gedetineerde Sam. Rita overweegt om haar zangcarrière verder uit te bouwen. Haar zoontje Pierrot wordt op school nog altijd gepest. Mieke schrikt als haar deur opeens opengaat.
Hoewel hij zichtbare sporen heeft van de aframmeling maakt Didier toch zijn opwachting in het atelier van de gevangenis. Tussen de gedetineerden Ricky en Sam botert het niet. De bankier heeft goed nieuws voor Guido. Rita kampt nog altijd met geldproblemen. Gelukkig kan ze haar zorgen vergeten tijdens een uitstapje. Albert, Anna en Walter brengen een rustige namiddag door. Rikkert is kwaad op zichzelf en René wil absoluut directeur worden.
Albert heeft slapeloze nachten door de helse pijnen in zijn voet. Noortje en dokter Dirk Vandenbergh zijn gisterenavond samen vertrokken. Nele heeft een leuke oplossing gevonden om haar voeten te sparen. Didier overhandigt de cipier een omslag met geld. Jessy solliciteert bij de Van den Bossches.
Albert sukkelt nog altijd met zijn voet. Noortje is haar vrijgezellenleventje beu en bespreekt met Brenda haar kansen bij dokter Dirk Vandenbergh. René en Isabeau bezoeken Didier in de gevangenis. Dokter Daleau wordt nog altijd vermist. Manou en Babette gaan in de Lork een hapje eten. Ook René en Isabeau bevinden zich in het restaurant. De aandelenverkoop van het FAIC zet Willem Delfosse aan het denken.
Dokter Robin heeft een vrije dag en die wil hij samen met Reinhilde doorbrengen. Jacqueline Daleau is bij haar man weg. Nele stuurt haar door naar het vluchthuis. Rikkert leest René de les, maar verliest al snel zijn zelfbeheersing. Bart komt net op tijd. Rita bewijst nog maar eens dat ze van geldzaken niets afweet. Albert gilt het uit van de pijn. Didier kan aan de slag in het atelier van de gevangenis.
Mieke weet niet hoe ze moet reageren op de liefdesverklaring van dokter Dirk Vandenbergh. Rikkert voelt zich niet goed in het bijzijn van Els. De keiharde woorden van Reinhilde hebben Steven wakker geschud. Véronique krijgt eindelijk de uitleg over het FAIC. De feestelijke stemming wordt verdergezet in de Lork. Dokter Daleau moet zich verantwoorden bij de twee agenten. Even later is zijn vrouw het slachtoffer van zijn boze bui. Pierrot komt triestig naar huis. De andere kinderen lachen hem uit.
Jessy gaat bij Nele logeren. Ze krijgen bezoek van dokter Robin en dokter Vandenbergh. Els waarschuwt Véronique voor René. Rita snapt er niets van als blijkt dat ze in het rood staat. Steven heeft dringend medische hulp nodig. Walter roept de hulp in van Reinhilde, die er keihard tegenaan gaat. In de gevangenis komen de klappen hard aan bij Didier. Dokter Daleau vindt Jessy en bedreigt haar.
De vijandelijkheden in de gevangenis dreigen uit de hand te lopen. Didier krijgt zelfs het mes op de keel. Mevrouw Daleau bezoekt Nele. René haalt Véronique op aan de luchthaven. Later op de avond gaan ze samen naar de Bananja. De Van den Bossches hebben een afspraak met hun bankier om meer zicht te krijgen op de financiële stand van zaken. Rita blijft geschenken kopen. Vandaag zet ze Anna en Albert in de bloemetjes. In het vluchthuis komt het tot een confrontatie.
Monique brengt Jessy naar het vluchthuis, waar ze veilig is voor dokter Daleau. René hoort Guido uit over de lening. Véronique kondigt haar terugreis aan. Rita's optreden was een succes. Monique en Mieke brengen een gezellige namiddag door bij Bart en Brenda. Nele begeeft zich op gevaarlijk terrein. Didier krijgt het zwaar te verduren in de gevangenis.
Nele en Jan brengen Jessy naar het ziekenhuis. Dokter Robin hoort van Nele wie verantwoordelijk is voor de slagen en de verwondingen. Jessy voelt er niets voor om klacht in te dienen. De familie maakt zich klaar voor de benefietavond, die Rita zal opluisteren. Els verheugt zich op het avondje uit met Guido. René stuurt het plan in de war.
Didier is in de val van zijn medegevangenen gelopen. hij voelt zich niet op zijn gemak. Rita koopt alvast een geschenk voor Pierrot. Na een eerste blije reactie volgt een onverwachte vraag die hard aankomt. Cyriel, Ernestine en Walter bespreken de toestand met Steven. Ze willen hem helpen. Els pakt René aan over Rikkert. Jessy telefoneert in paniek naar Nele.
Rita brengt dokter Daleau op de hoogte van haar beslissing. De spanningen tussen Babette en Manou lijken voorbij. Ze doen hun best om elkaar te begrijpen. Guido vraagt zich af wie de geschikte persoon is om het FAIC te leiden. Tussen Steven en zijn opa groeit langzaam maar zeker een vertrouwensband. Mieke blijft twijfelen. Het gesprek met Monique helpt haar niet verder. Didier blijft op zijn hoede voor zijn gevangenismakkers. Ricky lijkt iets van plan te zijn. bart gaat bij Jan op bezoek.
Anna en Albert weten dat het Rita zwaar valt om opnieuw te zingen en spreken haar moed in. Dokter Daleau geeft zijn ontslag in het ziekenhuis. Dokter Robin krijgt nu de volle lading van Leduc. Nele zoekt Monique op om over Jessy te praten. Guido wil Manou en Babette met elkaar verzoenen en nodigt hen uit voor een lunch. Rikkert laat zich aanpraten dat Els verliefd op hem is. Rita en dokter Daleau gaan voor de tweede keer aan de onderhandelingstafel zitten.
Albert en Anna praten met Rita over het benefietconcert. Walter heeft Steven door en eist een uitleg. Nele neemt het niet dat Jessy zich laat aframmelen. Monique en Reinhilde praten over Miekes project in Brazilië. René heeft iets goed te maken met Manou. In het advocatenkantoor beginnen de onderhandelingen tussen Rita en dokter Daleau.
De rake klap van Manou is hard aangekomen bij Babette. Het lukt de vrienden niet om de gemoederen te bedaren. Zuster Ernestine verdenkt een bejaarde ervan 's nachts het apothekerskastje te plunderen. Guido kijkt uit naar de volledige overname van het FAIC. Els concentreert zich op de verdere inrichting van de woning. Didier wil Isabeau helpen onderduiken, maar daarvoor moet hij kunnen rekenen op René. Rita besluit om de minnelijke schikking te aanvaarden. Nele probeert het vertrouwen van Jessy te winnen.
Nele voelt dat er iets niet klopt met patiënte Jessy. De advocaten van Rita en dokter Daleau raden een minnelijke schikking aan. Ernestine en Walter overwegen om een benefietavond te organiseren. Steven werkt zich langzaam maar zeker in nesten. De ruzie tussen Manou en Babette verpest de sfeer in de Bananja. René zoekt Isabeau op.
Bart en Brenda hebben zich overslapen. Een patiënt van dokter Daleau is overleden tijdens de nachtdienst van dokter Robin. Walter en Cyriel hebben het beste voor met Steven. Noortje pakt Rikkert aan. Rita vraagt raad aan haar advocaat.
Guido en Bart wachten in spanning de beslissing van de bank af. Dankzij René blijft ook Didier op de hoogte. Monique heeft een nieuwe kok die onmiddellijk aan het werk kan. Els en Rikkert hebben in de Bananja afgesproken. Rita bespreekt haar kansen met Walter, die advocaat van de duivel speelt. Jan klaagt als Nele wat later naar huis komt.
Monique vindt de plannen van haar dokter maar niets. Mieke probeert haar moeder te kalmeren. In het rustoord wordt de nachtelijke rust verstoord. Guido is in zijn nopjes. IN de Lork beginnen de sollicitatiegesprekken met de koks. Na een gesprek met Ricky voelt Didier zich niet gerust. Nele begrijpt niet waarom Jessy nauwelijks rekening houdt met haar beenwonde. René ontmoet Isabeau.
Els neemt Guido's reactie op Rikkert kwalijk. Rita kan niet slapen. Nele heeft met haar eerste patiënte Jessy de handen vol. Dokter Robin staat oog in oog met dokter Daleau. Steven krijgt het moeilijk en dwaalt door de gangen van het rustoord. Zelfs in het bijzijn van René blijven Babette en Manou ruzie maken. Mieke krijgt een telefoontje van Artsen Zonder Grenzen.
Ondanks het protest van Jan gaat Nele opnieuw aan het werk. Monique verschijnt lusteloos aan het ontbijt. Babette verontschuldigt zich maar Manou blijft nijdig. Reinhilde slaagt er niet in om Rita gerust te stellen. Delfosse is geschokt en zoekt Didier in de gevangenis op. Brenda wil zich bewijzen en neemt werk mee naar huis.
Dokter Robin heeft moeite met de actie bvan het verplegend personeel. Hij vindt troost bij Reihilde. Noortje en Rikket hebben een leuk geschenk voor Brenda. De vicaris twijfelt aan de goede bedoelingen van Steven. Zijn motto is: Eens een junkie, altijd een junkie. In de Bananja wordt de ziekenhuisactie druk besproken. Monique wordt aangerand.
Guido en Els nemen een kijkje op de werf. Noortje helpt Brenda, die zich nog steeds misselijk voelt. Steven krijgt een baantje bij pastoor Walter. De schorsing van dokter Robin blijft niet zonder gevolgen. Het ziekenhuispersoneel organiseert een stiptheidsactie. Maarten heeft problemen op school. Guido stelt zich burgerlijke partij.
Els voelt zich door Guido beledigd. Dokter Daleau loopt bij Rita langs. Marc blijft bij zijn besluit om naar België terug te keren. Pastoor Walter krijgt een junkie op bezoek. Lenka heeft goede voornemens. Anna en Albert worden op straat overvallen. Bij VDB-Systems is de stemming uitgelaten.
Rita en haar advocaat willen dokter Daleau aanpakken. Monique loopt samen met Bart en Brenda door het huis van Didier. In de Lork zit Didiers advocaat met een niet mis te verstane waarschuwing voor Monique. Guido is boos op Els en Rikkert.
Henk is razend. Rikkert bespreekt met Els de nieuwe woning. Het begint tot Rita door te dringen dat ze het slachtoffer is van een zware medische fout. Didier is bloednerveus. Manou en Babette hebben hun ruzie nog niet bijgelegd. Dokter Robin krijgt hulp van Reinhilde en Mieke.
De familie komt op de koffie bij Bart en Brenda. Net voor de gasten aankomen, gilt Brenda het uit van de pijn. Voor Walters deur ligt een geheimzinnig pakje. Manou en Babette krijgen ruzie. Dokter Robin vertelt Rita de waarheid. Henks plan om Lenka te verrassen, draait anders uit.
Brenda en Bart zullen hun huwelijksnacht niet snel vergeten. In de Baranja beseffen de vrienden dat ze te ver zijn gegaan. Dokter Robin Verlinden blijft zich verzetten tegen collega-arts Daleau. René loopt opnieuw bij Didier langs. Walter wordt gefeliciteerd.
Vandaag stappen Bart en Brenda in het huwelijksbootje. In Malta vraagt Henk zich af of het ooit nog goed komt met Lenka. Ondanks de waarschuwingen van Els gaat Guido hoe langer hoe meer vertrouwelijk om met René. In de woning van het kersverse echtpaar bedenken hun vrienden enkele grappen.
In het ziekenhuis krijgt dokter Robin Verlinden het moeilijk. De vreugde van pastoor Walter kent geen grenzen. Lenka's toestand doet Henk besluiten in Malta te blijven. Monique trekt noodgedwongen bij Mieke in, die er onverwacht nog een gast bijkrijgt. Véronique is terug uit Italië. In de Bananja start de vrijgezellenfuif van Bart. Els blijft René negeren.
Monique pakt haar spullen. Tussen Bart en Brenda blijft de sfeer gespannen. De plannen van René en Didier voorspellen niet veel goeds. Guido begrijpt niet waarom Els haar broer niet vertrouwt. Dr. Cedric haalt scherp uit naar zijn collega's.
Monique regelt op haar manier de echtscheiding. Pastoor Walter krijgt een uitzonderlijk voorstel. Lenka wordt almaar meer somber. Bart stort zijn hart uit bij zijn vrienden. Guido weet hoe hij Monique kan helpen.
Henk vermoedt dat Marc een verhouding heeft met Lenka. René speelt onder een hoedje met Didier. Maarten wil niet meer naar school gaan. Rita wordt uit het ziekenhuis ontslagen. Thuis wacht haar een warme verwelkoming.
Bart heeft met Monique een vertrouwelijk gesprek over Brenda. In het rusthuis wordt een tuinfeest georganiseerd. René probeert Babette te versieren.
Rita mag binnenkort naar huis. Zij denkt dat dit haar einde is. Dokter Robin probeert haar op te beuren. Anna is in de wolken met het goede nieuws. Didier krijgt totaal onverwacht bezoek.
Manou verzekert Babette dat alles koek en ei is tussen haar en René. Monique vindt het vervelend dat ze het stempel opgekleefd krijgt van de vrouw van een gangster. René laat Manou in de kou staan. Dokter Robin vertrouwt Rita's dokter niet en gaat op zoek naar bewijzen tegen hem.
Lenka zoekt troost. De ruzie tussen Els en Guido escaleert. René houdt Babette aan het lijntje. Isabeau wil een ontmoeting organiseren tussen René en Didier.
Anna vindt het schandalig dat Walter tijdens de opendeurdag zal optreden. Rita vindt het vreemd dat dokter Robin haar zo vaak opzoekt. Vandaag is Maarten jarig.
Guido is niet blij met de samenwerking tussen Rikkert en Els. Pierrot maakt zich zorgen. Lenka raakt hoe langer hoe meer overstuur. Brenda is razend wanneer hun vrienden onverwacht komen binnenvallen.
Brenda heeft last van ochtendmisselijkheid. Pierrot heeft het moeilijk met de ziekte van zijn moeder. Isabeau vertelt Didier over René. Walter en co bereiden de opendeurdag voor.
Henk is radeloos. Rikkert helpt Els bij de inrichting van de woning. Monique vraagt Didier om een echtscheiding.
Rita is ernstig ziek. Véronique en Hugo zijn met vakantie om in alle rust te kunnen herstellen. Lenka is niet meer de oude sinds het hele Hilton-gebeuren. Didier krijgt onverwacht bezoek van het barmeisje Isabeau.
Lits en Block brengen verslag uit over de bekentenis van Didier. De wereld van Monique stort in elkaar. Hugo's toestand is kritiek. Monique krijgt bezoek van Didiers advocaat.
De Van den Bossches bevinden zich nog altijd in het Antwerpse Hilton-hotel, waar ze door leden van de afscheidingsbeweging Poka Syn met explosieven aan elkaar vastgemaakt zijn. De procureur vindt een inval in het hotel te gevaarlijk en laat zijn mannen terugtrekken. Ondertussen doen Rudy en Kathy hun uiterste best om iedereen te redden. Maar zullen ze het halen?
Het huwelijksfeest van Guido Van den Bossche en Els D'Hollander verandert in een ware nachtmerrie, wanneer terroristen van de afscheidsbeweging Poka Syn alle aanwezigen gijzelen. Hun eisen zijn duidelijk : alle gevangenen in Vladikistan moeten vrijgelaten worden, zoniet overleeft niemand de gijzeling. Om de druk te verhogen ketenen de terroristen alle Van den Bossches aan mekaar vast, met explosieven om de hals.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.