Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

215 afleveringen

Vanessa's blunder bij CoBrew blijkt grote gevolgen te hebben. Raven en Jill genieten na van een geslaagd radio-optreden. Ze vieren het samen op café. Mieke vangt een gesprek op en staat aan de grond genageld. Véronique en Lars voeren de daad bij het woord en brengen alles in gereedheid. Er staat hen echter een onaangename verrassing te wachten.
Mieke doet een onthutsende vaststelling. Sam voelt zich in de steek gelaten door Niko en confronteert hem daarmee. Véronique en Lars brengen alles in gereedheid om hun plannen uit te voeren. Benny probeert hen nog op andere gedachten te brengen. Louise kan haar jaloezie niet langer verbergen.
Yoko ontdekt waarom Jan haar en Cédric heeft uitgenodigd bij Katrien. Vanessa heeft het te druk en laat steken vallen. Mathias waarschuwt haar dat ze zichzelf niet mag opbranden. Véronique staat op instorten. Raven vindt dat ze toch naar de politie moet stappen.
Raven heeft het moeilijk om het repeteren en studeren te combineren. Katrien heeft de hulp nodig van Jan. Hij probeert ook Yoko en Cédric voor zijn kar te spannen. Véronique wordt opnieuw gekweld door haar herinneringen.
Véronique en Lars krijgen onverwacht bezoek. Mieke voelt zich alsmaar meer buitengesloten. Vooral wanneer blijkt dat Sam en Niko zonder haar naar de gynaecoloog zijn geweest. Raven ziet niet in hoe hij zijn muziek kan combineren met zijn examens. Jill stelt hem een oplossing voor.
Lars zet alles op alles om te verhinderen dat Véronique bekentenissen aflegt bij de politie. Alfons kan een gesprek met Karin niet langer uitstellen. Jamila heeft een moeilijke boodschap voor Jelle. Mieke krijgt een opdoffer.
Véronique is op en wil dat de situatie stopt. Lars doet zijn best om haar op te vangen, maar hij zit er zelf ook door. En dan krijgt hij een onverwacht telefoontje. Raven krijgt een weerslag na zijn optreden en speelt open kaart met Lars. Jamila wordt uitgenodigd voor een gesprek met een modefotograaf.
Zjef en Rudi hopen op een betere sfeer in huis, maar Niko blijft boos op Mieke door haar houding tegenover Sam. Raven is doodop en erg zenuwachtig. Véronique krijgt een nieuwe angstaanval.
Niko vindt Miekes voorstel geen goed idee. Vanessa en Zjef doen haar inzien dat ze zich te hard opstelt. Louise vreest dat Raven te veel hooi op zijn vork neemt. Raven zelf besluit Jill te confronteren. Katrien wil Jans familie leren kennen.
Mieke is woest op Sam. Niko vindt dat ze zich moet excuseren. Zjef en Rudi doen hun uiterste best om de sfeer er thuis in te houden. Jelle vindt dat Louise Raven moet confronteren. Hijzelf doet een onaangename vaststelling.
Yoko krijgt het niet over haar hart om eerlijk te zijn tegenover Mathias en besluit te liegen. Vanessa wil haar goed nieuws melden, maar komt voor een verrassing te staan. Alfons is erg zenuwachtig voor zijn date met Karin. Véronique mist Lars' nabijheid. De gemoederen tussen Mieke en Sam lopen op.
Mathias doet Vanessa een voorstel, maar zij twijfelt. Jamila wordt uitgenodigd voor een workshop in Milaan. Ze moet echter eerst Samira aan boord zien te krijgen. Tussen Mieke en Sam is de spanning duidelijk voelbaar. Raven komt voor een moeilijke keuze te staan.
Yoko en Cédric proberen Jans nieuwe vriendin beter te leren kennen. Zij lijkt echter niet in haar kaarten te laten kijken. Cédric twijfelt of het wel de ideale match is voor Jan. Jelle geeft toe dat hij bang is om Jamila te verliezen. Véronique is geraakt door de bekommernis van Lars.
Lars wil tot het uiterste gaan om Véronique veilig te stellen. Zijzelf maakt zich zorgen. Louise probeert qualitytime met Raven in te lassen, maar Jill daagt op met nieuws. Yoko en Cédric maken kennis met Jans nieuwe liefde. Yoko hakt ook een knoop door en beslist of ze al dan niet op het voorstel van Mathias wil ingaan.
Mathias wil de Jan & Alleman een nieuw gezicht geven, maar Jan brengt hem op een idee. Mieke voelt zich meer en meer als het vijfde wiel aan de wagen. Ze probeert de grenzen met Sam af te bakenen. Véronique wil de politie inschakelen, maar Lars heeft een ander idee.
Cédric, Lars en Rudi maken Véronique duidelijk dat het beter is om zich te laten opnemen. Cédric wil zich niet laten meeslepen door de problemen van zijn moeder. Mieke wil dat Niko Sam vraagt om een eigen woning te zoeken. Hij heeft daar echter weinig zin in. Vanessa krijgt onaangenaam bezoek over de vloer.
Raven wil het goedmaken met Louise. Samira probeert Jamila duidelijk te maken waarom ze niet wil dat haar foto's gebruikt worden voor de campagne van Wolff & Bos. Benny ontdekt dat Brahim condooms heeft gekocht, maar schrikt als hij te weten komt voor wie ze bedoeld zijn.
Mieke wil plannen maken, maar ze voelt zich uitgesloten door Sam en Niko. Zjef draagt het geheim met zich mee en dat valt hem zwaar. Brigitte neemt een assessment interview af van Yoko. Het resultaat spreekt voor zich. Lars vertelt Cédric over de ingebeelde angsten van Véronique.
Niko vraagt Mieke om Sam meer ruimte te geven. Mathias vindt het erg dat hij zijn gezin niet beter heeft kunnen beschermen. Alfons is nog altijd kwaad op Benny, maar Benny is niet van plan Karin te aanvaarden. Véronique is ervan overtuigd dat ze gestalkt wordt door Elena.
Sam vindt dat ze te hard bepamperd wordt door Mieke. Ze maakt het haar meteen duidelijk. Jamila is doodnerveus voor haar fotoshoot. Rudi ontdekt dat Zjef alsnog zijn plannen is gaan voorleggen bij Lars. Yoko wil niet meer in de horeca werken.
Vanessa is kwaad omdat Mathias niet meteen naar huis is gekomen zoals hij had beloofd. Zjef en Rudi denken dat het Mieke deugd zal doen om een avond op Finn te passen, maar dat draait verkeerd uit. Mieke blijft Sam lastigvallen met telefoontjes. Karin en Alfons spreken thuis af, maar worden door Benny op de vingers gekeken.
Zjef gaat zonder medeweten van Rudi toch zijn ideeën pitchen bij Lars. Mieke loopt op een roze wolk, maar Niko probeert haar in toom te houden. Mathias wil dan toch naar de politie stappen, maar Niko spoort hem aan om Harry zelf te gaan confronteren.
Mieke heeft een beslissing genomen. Vanessa vindt een luisterend oor bij Véronique, maar beseft daardoor ook hoe hard ze Victor mist. Samira wint twee tickets voor de sauna. De prijs brengt Benny op een listig plannetje om Lars en Véronique terug bij elkaar te brengen. Yoko neemt een drastisch besluit. Brigitte stookt onrust bij het personeel van Wolff & Bos.
Lars vreest dat het niet goed komt tussen hem en Véronique. Zowel Raven als Benny probeert hem van het tegendeel te overtuigen. Mieke blijft twijfelen over het aanbod van Sam. Niko wil een antwoord. Benny laat zich niet van zijn mooiste kant zien als baas van Yoko.
Sam oefent druk uit op Mieke en Niko. Jamila vertrouwt Lars toe dat het altijd haar grote droom is geweest om model te worden. Lars doet haar een voorstel. Alfons gaat opnieuw op date met Karin, maar vreest dat ze hem enkel als vriend ziet.
Samira is bang dat Alfons in een depressie zal sukkelen. Terwijl Vanessa de politie wil bellen, wil Mathias de confrontatie aangaan. Jelle doet een ontstellende ontdekking op de USB-stick die hij van Mathias heeft gekregen.
Niko probeert Mieke te overtuigen om na te denken over Sams voorstel. Zjef oppert bij Rudi dat er misschien toch meer aan de hand is. Véronique heeft plannen met Yoko en doet haar een opvallend aanbod. Vanessa staat bij haar thuiskomst voor een onaangename verrassing.
Jan wil maar weinig kwijt over zijn date met Katrien. Vanessa wijst Mieke op Niko's goede bedoelingen. Niko roept de hulp in van zijn huisgenoten om het weer goed te maken. 's Avonds komt Sam onverwacht op bezoek met een bijzonder voorstel.
Benny probeert Alfons te doen inzien dat Karins beslissing het beste is voor iedereen. Vanessa biedt hen haar hulp aan. Mieke ontdekt via Zjef dat Niko achter haar rug bij Louise is langsgeweest. Ook Véronique doet een vervelende ontdekking...
Mieke broedt op een plan, maar Niko vindt dat geen goed idee. Benny zet Karin op haar plaats. Zij neemt op haar beurt een drastische beslissing. Lars vindt dat zijn zoon meer trots en ambitie moet tonen.
Mieke krijgt slecht nieuws te horen. Niko reageert echter opgelucht. Zjef wacht vol spanning op zijn resultaten. De zenuwen worden hem te veel. Vanessa en Mathias vinden een USB-stick terug en zijn geschokt door de beelden die erop staan.
Niko vreest dat Mieke zich bedacht heeft. Jan wil zijn date met Katrien rustig aanpakken. Zij stelt echter meteen een nieuwe date voor. Lars broedt op plannen voor een teambuilding, maar stoot op verzet. Ondertussen raapt hij ook zijn moed bij elkaar om Véronique op date te vragen.
Benny probeert Emiels vertrouwen terug te winnen, maar slaagt daar niet meteen in. Jan wordt op date gevraagd door Katrien. Mieke en Niko raken het niet eens over hun plannen. Ze klampen Rudi en Zjef aan, in de hoop goede raad van hen te krijgen.
Zjef is bang voor zijn controle en probeert uitvluchten te zoeken om niet te moeten gaan. Yoko helpt Jan bij het vinden van een nieuwe match. Ze concentreert zich op zijn datingprofiel, maar Jan zelf vindt het moeilijk om een keuze te maken. Tot hij zelf een verzoek krijgt. Emiel zit in zak en as.
Lars hoopt op meer van Véronique, maar zij kan nog niet geloven dat de nachtmerrie voorbij is. Op Wolff & Bos wil Brigitte de hogere opbrengsten investeren. Daarover is echter geen eensgezindheid. Vanessa voelt zich onveilig in huis.
Vanessa blijft worstelen met de planning en bekent dat haar nieuwe job tegenvalt. Mathias probeert haar op te peppen. Rudi vindt dat Niko zijn verlangens niet naast zich neer mag leggen. Louise waarschuwt Brahim voor Aurélie. De situatie dreigt helemaal uit de hand te lopen.
Véronique en Lars zijn bang dat de politie hen zal viseren. Zjef en Rudi vinden dat Niko een open gesprek met Mieke moet aangaan om alle kaarten op tafel te leggen. Hij is bang haar te bruuskeren. Cédric doet Yoko een aanlokkelijk voorstel. Jelle komt meer te weten over Aurélie.
Louise blokt Aurélie af en zij richt vervolgens haar pijlen op een ander slachtoffer. Niko heeft een goed gesprek met Mathias en biecht hem ook iets op. Voor Lars en Véronique breken spannende momenten aan wanneer Benny beslist om samen met Mathias naar de politie te stappen.
Véronique en Lars voelen zich steeds slechter over het effect dat hun leugens hebben op de mensen rondom hen. Lars wil de waarheid opbiechten aan Benny. Niko doet een schokkende ontdekking. Emiel wil graag een hond, maar stuit op tegenkanting van Benny.
Jan had de avond van zijn leven en denkt eraan om een dansfeest te organiseren in de Jan & Alleman. Mieke vindt dat echter niet zo'n goed idee. Brahim zoekt contact met Aurélie, maar zij wimpelt hem af. Yoko heeft een verrassing voor Cédric.
Niko krijgt het zwaar te verduren tijdens de kamp tegen Diego. Hij beslist om de raad van Bert op te volgen. Raven heeft Louise iets op te biechten. Cédric botst op straat tegen een onbekende vrouw. Mathias zet Véronique onder druk.
Louise ontdekt dat iemand een pluk van haar haar heeft geknipt terwijl ze sliep. Ze wil daarop dat Aurélie terug bij haar komt slapen. Véronique schenkt de halsketting van Koen aan Yoko. Benny wordt razend wanneer hij hoort dat de politie nu ook Brahim verdenkt. De avond van Niko's gevecht tegen Diego is aangebroken.
Cédric probeert de brokken met Yoko te lijmen. Benny en Samira nemen een beslissing over de mancave. Niko en Sam maken een game plan voor de kamp tegen Diego. Bas biedt Niko de kans om zich terug te trekken.
Mathias merkt dat Benny afziet van de constante politieverhoren. Hij probeert Benny en Lars daarop te overtuigen om open kaart te spelen. Yoko maakt zich kwaad op Cédric. De strijd tussen Jamila en Brahim gaat door.
Lars probeert Véronique gerust te stellen, maar vraagt zich af of ze niet opnieuw hallucineert. Cédric voelt zich bedrogen en dreigt de stekker uit het hele Upcycle-project te trekken. Louise heeft spijt van haar ruzie met Raven en begint Aurélies aanwezigheid verstikkend te vinden.
Véronique krijgt goede raad van Rudi. Cédric heeft grote plannen, maar die dreigen in het water te vallen. Louise wil Aurélie beschermen tegen haar achtervolger, maar doet dan een onaangename ontdekking. Ook Mieke doet bij haar thuiskomst een minder prettige ontdekking.
Jamila ontdekt dat Ilja gelogen heeft. Brahim vindt dat Jelle hem nog iets verschuldigd is. Mathias is nog steeds achterdochtig over Lars' aandeel in de dood van Koen. Inspecteur Kennis komt langs op Wolff & Bos om een nieuwe verdachte aan de tand te voelen.
Vanessa heeft het moeilijk met de bewijsdrang van Mathias en verwijt zichzelf de situatie. Niko ontwijkt Mieke. Zij werkt al haar frustratie uit op Bas. Brahim ontdekt dat Jelle onder één hoedje heeft gespeeld met zijn zus. Louise beseft dat ze ruimte nodig heeft. Aurélie komt met een verrassend voorstel.
Jamila heeft een plan om Brahim de loef af te steken en vraagt Jelle om hulp. Ze toont Benny en Samira dat ze de touwtjes strak in handen heeft. Sam lijkt de moed te hebben verloren. Niko probeert Bas te overtuigen om de minnelijke schikking alsnog te aanvaarden. Yoko staat op het punt om Cédric de waarheid op te biechten.
Lars liegt tegen Véronique en zegt haar dat hij Raven kon geruststellen. Hij wil Raven de waarheid vertellen. Brigitte vreest dat het politieonderzoek kwalijke gevolgen zal hebben voor Lars. Aurélie laat zich overhalen om klacht in te dienen tegen Steven. Raven doet een ontdekking.
Mathias' zelfvertrouwen krijgt een boost wanneer Yoko hem stoer noemt. Vanessa wil echter vooral dat hij zichzelf is. Jan voelt zich schuldig omwille van zijn blunder en besluit niet naar de modeshow te gaan, tot grote ontgoocheling van Yoko. Raven heeft het gevoel dat Lars hem niet alles vertelt. Wanneer hij een telefoongesprek opvangt, besluit hij op onderzoek te gaan.
Mathias confronteert Lars met zijn verdenkingen. Hij ontkent echter pertinent dat hij iets met Koens dood te maken heeft. Door het memorabele feestje van Jelle overslaapt Brahim zich voor zijn werk. Samira wil niet dat Benny Karin confronteert met zijn vermoedens. Hij besluit een val voor haar op te zetten en komt tot een verrassende vaststelling.
Op vraag van Lars zwijgt Mathias over de reddingsactie. Hij vermoedt zo wel dat Lars iets met Koens dood te maken heeft. De spanningen tussen Karin en Alfons ontgaan Benny niet. Wanneer de juwelen van Alfons' overleden echtgenote plots gestolen zijn, vreest hij het ergste. Sam en Mieke broeden op een plan.
Louise en Aurélie verzoenen zich, maar Aurélie heeft verrassend nieuws voor haar vriendin. Lars kijkt uit naar zijn etentje met Véronique. Vanessa stelt zich vragen bij de motorrijlessen van Mathias. Hij is echter koppig en beweert dat hij dit voor zichzelf doet. Mieke doet een onverwachte ontdekking.
Louise voelt zich slecht na het conflict met Aurélie. Wanneer ze er niet in slaagt om haar te bereiken, vreest ze het ergste. Ilja heeft opnieuw last van nachtmerries. Benny blijkt hier deels verantwoordelijk voor te zijn. Karin is bang dat ze over de schreef is gegaan bij Alfons. Mieke maakt zich zorgen over Jan.
Jan heeft het moeilijk en vindt troost bij Yoko. Mieke maakt zich zorgen om Niko en wil de kamp tussen hem en Diego verhinderen. Sam probeert haar gerust te stellen. Alfons overhandigt Karin een briefje. Véronique krijgt belangrijk nieuws van Marlies.
Lars slaagt erin om Véronique te kalmeren, maar hij heeft het zelf ook moeilijk. Aurélie dringt zich ook tijdens het werk op aan Louise. Die begint de situatie stilaan beu te worden. Samira wil niet dat Jamila bij Jelle blijft slapen. Alfons probeert hen tot rede te brengen.
Yoko neemt Vanessa mee naar haar stamcafé om wat spanning in haar leven te brengen. Raven klaagt bij Louise omdat Aurélie te veel aandacht opeist. Samira vindt dat ze het cadeau van Lars en Mathias niet kunnen aannemen. Benny praat dit echter uit haar hoofd. Véronique heeft een boodschap voor Lars.
Zjef is bang dat Mieke de kat bij de melk zet door Sam in te schakelen als coach voor Niko. Ook Mathias vreest het ergste en waarschuwt Niko. Aurélie spendeert de dag samen met Louise en Victor. Mathias wil na de uitlatingen van Vanessa meer spanning in zijn relatie brengen.
Marlies heeft Véronique een moeilijke vraag te stellen. Lars gaat er nog steeds vanuit dat alles onder controle is, zolang ze zich aan hun verhaal houden. Mathias houdt er echter zijn eigen idee op na. Louise verontschuldigt zich bij Aurélie omdat ze er niet voor haar was. Ze probeert het meteen goed te maken.
Voor Benny en Samira breekt een belangrijke dag aan. Ze krijgen echter onverwacht met slecht nieuws af te rekenen. Lars en Mathias duiken dan weer op met een bijzondere verrassing. Voor Véronique eindigt de avond anders dan gepland.
Bij Véronique slaan de stoppen helemaal door. Lars kan nog net een drama voorkomen. Wanneer inspecteur Kennis opdaagt, praat Véronique bijna haar mond voorbij. Samira wil het huwelijk uitstellen, maar Ilja en Jamila proberen dat idee uit haar hoofd te praten. Mieke heeft een idee over wie Niko kan coachen.
Mathias en Lars willen elkaar de loef afsteken met een geweldig cadeau voor Benny en Samira. Geen van beiden heeft echter een idee van wat dat kan zijn. Jan pikt het niet dat Rudi zijn hele appartement overneemt om aan de modeshow te werken. Véronique denkt dat Koen haar wil vermoorden.
Jan doet een belangrijke ontdekking over Miranda. Zij heeft ondertussen een vlucht naar België geboekt om hem in levende lijve te zien. Zjef maakt zich zorgen omdat Rudi de klok rond werkt aan de ontwerpen voor de modeshow. Hij schakelt de hulp in van Cédric.
Benny baalt over het nieuws van zijn kinderen. Véronique is ervan overtuigd dat Koen nog leeft en houdt Lars weer op afstand. Jan weigert ondertussen te geloven dat Miranda een catfish is. Jelle komt met mogelijk bewijs op de proppen.
Benny en Samira gaan een belangrijke avond tegemoet, maar die verloopt voor allebei niet zoals gepland. Benny heeft een onverwachte ontmoeting, Samira komt tot een belangrijk besef. Véronique heeft opnieuw een hallucinatie en roept Lars' hulp in.
Alfons is geïntrigeerd door Karin, al laat hij dat niet blijken. Hij schakelt Vanessa's hulp in. Mieke spreekt haar wantrouwen uit tegenover Niko. Yoko voelt zich schuldig over haar dubbelspel en heeft het moeilijk om dat voor Cédric te verbergen.
Niko heeft een plan om Bas te verplichten zich aan hun deal te houden. Mathias besluit hem te steunen. Zjef is niet tevreden over het nieuwe plan van Cédric. Rudi wil het wel een kans geven. Jelle wil een val opzetten om Jan te helpen.
Benny is eerlijk over Véronique, maar duwt Samira zo nog verder weg. Ondertussen denkt Vanessa erover na om een vrijgezellenavond te organiseren voor Samira. Cédric reageert sceptisch op het idee van Yoko. Niko probeert zich niet te laten provoceren.
Véronique wil Benny in vertrouwen nemen. De moed zakt haar echter in de schoenen. Cédric maakt zich zorgen over de concurrentie van de nieuwe broodjeszaak. Vanessa raadt Samira aan de problemen met Benny uit te praten.
Karin voelt dat er problemen zijn tussen Benny en Samira. Ze probeert hen te helpen door in hun toekomst te kijken. Jan twijfelt aan de bedoelingen van de vrouw die hem contacteerde. Véronique is doodsbang wanneer er plots iemand voor haar deur staat. Tijdens een gesprek met Benny dreigt ze in te storten.
Mathias vreest dat het voorval met Alfons Vanessa doet twijfelen aan haar nieuwe job. Louise probeert zich te focussen op haar schoolwerk, maar Jelle en Brahim weerhouden haar daarvan. Véronique wil haar idee delen met Cédric, maar die blokt haar af. Jan wordt gecontacteerd door een mysterieuze vrouw.
Benny probeert Alfons te helpen nu hij zonder verpleegster zit. Alfons vindt echter niet dat hij zijn 'job' goed doet. Cédric is gedemotiveerd na de mislukte brainstorm. Yoko maant hem aan om niet op te geven. Lars doet zijn best om afstand te houden van Véronique.
Lars ontdekt dat Véronique een camera heeft laten installeren en is bezorgd over haar mentaal welzijn. Diego kan Niko's afwijzing maar moeilijk verkroppen en wil hem uit zijn tent lokken. Alfons weigert de hulp van Karin en stuurt haar weg.
Raven heeft genoeg van Lars' leugens. Hij kan echter niet anders dan verder te blijven liegen. Niko vertrouwt Bas niet en besluit de raad van Mathias op te volgen. Alfons voelt zich in de steek gelaten door Vanessa. Hij weigert de hulp van zijn nieuwe verpleegster Karin.
Vanessa hakt een knoop door. Niko twijfelt nog over het aanbod dat hij heeft gekregen. Véronique denkt dat Koen nog leeft, maar Lars probeert dat uit haar hoofd te praten. Raven ontdekt dat zijn vader gelogen heeft en confronteert hem ermee.
Niko en Mieke proberen Sam moed in te praten, maar zij blokt hen af. Niko krijgt een opvallende jobaanbieding. Véronique heeft opnieuw een hallucinatie. Tegenover Hanne doet ze alsof alles goed gaat. Alfons probeert Vanessa te manipuleren met een charmeoffensief.
Raven denkt dat zijn vader opnieuw aan het daten is, maar die ontkent in alle talen. Yoko is er zeker van dat Cédric zich voor haar schaamt. Niko komt te weten dat Sam zwaar gekwetst is en dit mogelijk het einde van haar bokscarrière betekent. Hij gaat haar samen met Mieke opzoeken.
Benny probeert de situatie uit te praten met Samira, maar zij wil het er niet meer over hebben. Yoko denkt dat Cédric zich voor haar schaamt. Ze is boos en beslist om alleen naar de drink van Wolff & Bos te gaan. Raven vindt dat Lars zich vreemd gedraagt. Alfons wil niet dat Vanessa van job verandert.
Jamila kan maar net op tijd een drama verhinderen. Hanne beseft dat ze Véronique niet alleen kan laten en zegt haar retraite naar Nepal af. De twee hebben een goed gesprek over Lars. Vanessa krijgt een kantoorjob aangeboden, maar ze twijfelt.
Vanessa en Mathias houden hun dieet moeilijk vol, maar verbergen dat voor elkaar. Niko wordt aangesproken door Bas, een boksfan. Lars is ongerust wanneer Louise hem vertelt dat de politie met haar is komen praten.
Cédric vindt dat Yoko zich laat inpakken door zijn moeder. Samira merkt dat Benny en Alfons afzien van de situatie met Eddy. Die komt zich excuseren bij Benny. Mathias begint zijn nieuwe, gezonde levensstijl al beu te geraken, maar Vanessa spoort hem aan om vol te houden.
Jan komt voor een onaangename verrassing te staan. Zjef is enthousiast over de meme die Raven en Jelle van hem gemaakt hebben en lanceert er zelfs een nieuw broodje bij. Véronique wil niet met Lars over haar problemen praten. Mathias zoekt een sport om wat kilo's kwijt te geraken.
Zjef en Rudi zoeken een nieuw huis, maar vinden niets dat betaalbaar en snel beschikbaar is. De sfeer tussen de koppels blijft ondertussen onder het vriespunt. Anna en Albert hebben Jan iets te vertellen. Cédric blijft elke toenaderingspoging van Véronique afwijzen.
Voor Samira is de maat vol en ook Benny is onverbiddelijk. Jan wil van het beeld van Anna af. Zjef vindt dat Mieke en Niko moeten verhuizen, maar Rudi maakt hem duidelijk dat ze het geld niet hebben om hen uit te kopen. Hanne vangt een glimp op van Véroniques ontwerpen.
Eddy verrast Samira op een positieve manier. Hanne stimuleert Véronique om haar zinnen te verzetten. Lars heeft het daar duidelijk moeilijk mee. Jelle en Brahim halen een grap uit met Raven.
Lars brengt Véronique niet op de hoogte over inspecteur Kennis. Zij ontdekt wel dat Lars zelf ook werd achtervolgd. Het valt Mieke zwaar dat ze Finn minder gaat zien. Yoko brengt Jan op een idee.
Samira probeert tolerant te zijn voor Eddy's aanwezigheid ten huize Coppens. Lars besluit de rollen om te keren en zet zelf de achtervolging in. Terwijl Cédric teleurgesteld is, breekt Yoko in het bijzijn van Vanessa.
Mathias is niet echt te vinden voor Vanessa's plan. Hanne neemt Lars in vertrouwen over de problemen van Véronique. Die denkt op haar beurt dat ze achtervolgd wordt door Elena. Yoko duikt in paniek op bij Vanessa.
Véronique hoort Koens stem en ziet een schim. Hanne maakt zich zorgen om haar. Vanessa is in haar nopjes, maar houdt Mathias in het ongewisse over de reden. Yoko maakt een keuze.
Vanessa confronteert Yoko. Die laatste neemt een belangrijke beslissing. Het gebrek aan nachtrust weegt zwaar op Hanne en Véronique. Lars blijft zich zorgen maken over het lopende onderzoek. Samira is op haar hoede voor Eddy. In de brouwerij blijven de ruzies aanhouden. Zjef vindt het tijd om een beslissing te nemen.
Vanessa schraapt al haar moed bij elkaar om Yoko te contacteren. Dat gesprek loopt niet zoals verwacht. Samira vreest dat Brahim te veel hooi op zijn vork neemt. Benny komt met een voorstel op de proppen.
Raven, Louise en Jelle bedenken een plan om Freek eens en voor altijd buiten te werken. Benny is van zijn melk wanneer hij de geluiden in Jans appartement hoort. Véronique wordt steeds meer verlamd door haar angsten.
Niko wil Zjef een lesje leren, maar die gooit alleen maar olie op het vuur. Cédric krijgt van Yoko een duidelijk signaal. Jan hoort opnieuw vreemde geluiden en schakelt de hulp in van Benny. Raven probeert de bewoners van het studentenkot in toom te houden, tot hij plots een ontdekking doet.
Véroniques angsten spelen weer op na een nieuw voorstel van Lars. Benny wil Eddy thuis uitnodigen, maar Samira is sceptisch over zijn verleden. Jan wordt 's nachts wakker van eigenaardige geluiden in huis.
Lars verzwijgt de waarheid tegenover Raven, maar bekent dat hij zich zorgen maakt over het politieonderzoek. Cédric krijgt een nieuwe gril van Yoko te verduren. Véronique wordt geconfronteerd met een belangrijke ontdekking.
Rudi doet een poging om op Finn in te praten. Eva wil de situatie laten bekoelen. Cédric is van zijn melk door een onverwacht bezoekje van Yoko aan de Foodbar. Hanne wil de sfeer tussen Mieke en haar huisgenoten herstellen, maar de spanning is groter dan ooit.
Véronique heeft nog steeds te kampen met paniekaanvallen en nachtmerries. Hanne probeert haar tot rust te brengen. In de brouwerij laait opnieuw een ruzie op en die heeft ook effect op Finn. Mathias laat Lars weten dat hij ondervraagd is door de politie.
Jelle is ervan overtuigd dat Louise haar battle van morgen zal winnen. Jamila jaagt hem echter schrik aan. Vanessa doet er alles aan om Yoko te vergeten. Mathias wil haar opbeuren. De discussie tussen Rudi, Mieke, Zjef en Niko blijft nazinderen.
Yoko zorgt ervoor dat een reportage over de nieuwe Foodbar wordt gedraaid. Véronique dient een klacht in tegen Koen, maar vreest dat de politie haar doorheeft. Lars probeert haar van het tegendeel te overtuigen, hoewel ook hij bijzonder zenuwachtig is. Dat verbetert er niet op wanneer Véronique 's avonds wordt gevolgd.
In de brouwerij is de spanning te snijden na de pittige discussie tussen Mieke & Niko en Rudi & Zjef. Ilja lijdt onder het verdriet van zijn moeder en vraagt Benny om het op te lossen. Jan vertelt Yoko een verhaal dat haar aan het denken zet. Véronique zet een belangrijke stap.
Jelle heeft Hanne iets op te biechten. Cédric uit voorzichtig zijn onzekerheden bij Yoko, maar zij lijkt hem niet serieus te nemen. Hij polst of ze mee wil gaan eten bij Vanessa en Mathias. Véronique komt met een onverwacht voorstel.
Brigitte treedt haar zoon bij en drukt Véronique met de neus op de feiten. Rudi steunt het idee van Cédric en vindt dat Zjef het een kans moet geven. Mathias nodigt Cédric uit om vrijdag bij hem en Vanessa te komen eten, met Yoko.
Cédric stoort zich aan het feit dat Yoko zo erg op haar onafhankelijkheid staat. Mathias is blij dat zijn adoptiezoon hem terug toelaat in zijn leven. Véronique besluit Hanne te helpen om haar creativiteit terug te vinden. Ze probeert haar ook te ontlasten met de zorg voor Gaston.
Louise schakelt de hulp in van de Bomma. Véronique kan Koen niet uit haar gedachten zetten. Thuis lopen de spanningen met Hanne ondertussen op. Rudi en Zjef ergeren zich op hun beurt aan Mieke en Niko. De twee durven het echter niet aan te kaarten en zien zich genoodzaakt hun feest te verplaatsen.
Niko vindt dat Mieke een toegeving moet doen, maar zij ziet dat niet zitten. Véronique belt in paniek naar Lars. Samira twijfelt of Brahim naar haar verjaardagsfeest zal komen. Het feest neemt een andere wending dan verwacht.
Véronique kan Anna en Albert niet onder ogen komen. Ze krijgt plots onverwacht bezoek. Rudi en Zjef organiseren een etentje voor hun ouders. Ook Mieke organiseert op hetzelfde moment een familiediner. Vanessa is volledig de kluts kwijt.
Cédric is zenuwachtig voor de heropening van de Foodbar. Mathias weet Vanessa te overtuigen om mee te gaan. De battle tussen Freek en Louise verloopt op het scherpst van de snee. Véronique houdt een bezorgde Rudi op afstand.
Jamila denkt dat Samira's plan zou kunnen werken. Benny vreest echter een mogelijke teleurstelling. Niko is zenuwachtig voor zijn doktersbezoek. Jan is gecharmeerd door Yoko's speelsheid en kan maar moeilijk kwaad zijn op haar. Zelfs niet wanneer ze er een rommeltje van maakt.
Elena laat een voicemail achter voor Véronique. Raven vindt dat Lars zich vreemd gedraagt. Samira ontdekt dat Brahim samen met Jamila zijn biologische vader is gaan opzoeken. Jelle vreest dat Brahim in de problemen zal komen met zijn werk.
Yoko is toch bij Cédric blijven slapen omdat ze elkaar niet kunnen missen. Mieke en Niko zijn het beu dat ze niet op Rudi en Zjef kunnen rekenen en confronteren hen met hun frustraties. Benny komt iets te weten, maar besluit dat voor Samira te verzwijgen.
Een uitgeputte Cédric maakt het goed met Zjef. Hij beslist om tot de opening van de nieuwe Foodbar terug in zijn eigen bed te slapen. Brahim heeft een besluit genomen over de zoektocht naar zijn biologische vader. Alfons is verbaasd over het schaaktalent van Ilja.
Zjef vindt dat Cédric te veel met Yoko bezig is en uit zijn frustraties. Hij betrapt Cédric ook op een leugen. Brahim krijgt van Samira de gegevens door van zijn biologische vader. Niko moet rusten en is gefrustreerd.
Terwijl Alfons Ilja leert schaken, lijdt Samira onder de verwijten die ze van haar kinderen krijgt. Anna behandelt Jan weer als een kind en jaagt hem serieus op kosten. Jan zelf is daar niet mee gediend. Louise stuit op kot op rommel en resten wiet.
Mieke en Niko moeten hun reis naar China definitief annuleren. Jelle en Jamila zoeken de spullen van Brahim bij elkaar, maar worden betrapt door Samira. Anna en Albert komen noodgedwongen een paar dagen bij Jan logeren. Hij voelt zich al snel een gast in zijn eigen appartement.
Voor Louise is de maat vol. Ze organiseert een kotbijeenkomst en wil afspraken maken met haar kotgenoten. Samira wil dat Benny Brahim gaat zoeken. Finn wil zich bij Niko verontschuldigen. Cédric wil Yoko zien, maar wordt afgewimpeld. Hanne merkt iets vreemds bij Wolff & Bos.
Cédric wil Vanessa en Yoko met elkaar verzoenen. Mathias denkt dat er meer aan de hand is en deelt zijn vermoeden met Vanessa. Niko glijdt uit over een speeltje van Finn. Zijn reis naar China komt daardoor in gevaar. Jamila praat met Brahim.
Op kot groeit de frustratie rond Henk. Zeker wanneer Jelle en Louise een wansmakelijke ontdekking doen in de koelkast. Brahim blijft zijn moeder afblokken en gaat zelfs niet meer werken. Ook Ilja en Jamila ontwijken Samira.
Louise en Jelle praten met Henk over de muzikale overlast die hij veroorzaakt. Jelle dreigt zijn geduld te verliezen. Eva heeft nieuws voor Rudi. Brahim wil nog altijd niet met zijn moeder praten. Jamila is klaar voor een volgende stap.
De gebeurtenissen tussen Véronique, Lars en Koen zinderen nog na. Ook de situatie tussen Quinten en Raymond is hoogst onduidelijk. Rudi kan Eva niet overtuigen om Finn bij hen te laten. Ilja worstelt met heel wat vragen, terwijl Brahim zich opsluit.
Eva komt Finn ophalen, maar krijgt een verrassing. Brahim heeft de brief van Kalid gelezen en is woedend. Quinten broedt op een plan en gaat over tot actie. Ook het plan van Lars komt in een stroomversnelling. Niet alles loopt echter zoals verwacht.
Brahim ontvangt een brief van Kalid. Mieke probeert afstand te nemen van Finn. Louise is de toestanden in het studentenhuis beu. Ook Jelle wil ingrijpen. Quinten is erin geslaagd om de sleutel van Mieke te bemachtigen. Raymond komt echter met een extra eis.
Het plan van Quinten lijkt stilaan zijn vruchten af te werpen. Tijdens een verrassingsfeestje voor Jan probeert hij de sleutels van Mieke te stelen om te kunnen inbreken bij CoBrew. Samira maakt zich zorgen over Jamila. Ze dringt aan op een ernstig gesprek.
Koen en Véronique krijgen onaangenaam bezoek. Brigitte lijkt ondertussen op zijn voorstel in te gaan. Hanne confronteert Quinten en Raymond met haar vermoedens. Niko vindt dat Mieke zich te veel aan Finn hecht.
Koen wijst elk financieel bod van Lars af en verrast Brigitte met een voorstel: hij wil haar aandelen overkopen. Benny waarschuwt Samira. Eva wil dat Finn zo snel mogelijk weer bij haar komt wonen. Mieke neemt dat nieuws zwaarder op dan Rudi.
Benny betwijfelt of het wel een goed plan is van Samira om de waarheid op te biechten. Niko is bang dat Mieke zich te hard hecht aan Finn. Lars wil Véronique redden van Koen en vraagt Rudi's hulp. Koen wil echter tot het uiterste gaan om Wolff & Bos voor zich te winnen.
Hanne is verontrust en ontvlucht het appartement. Ze deelt haar vermoedens met Jelle. Kalid wil een gesprek met Samira. Zij heeft Benny iets op te biechten. Vanessa weigert naar de Foodbar te gaan. Brigitte krijgt een onverwacht aanbod.
Samira raadt Jamila aan om Jelle wat ruimte te geven. Lars moedigt haar echter aan om Jelle op te zoeken. Lars zit met zijn gedachten bij Véronique, maar toont zich niet bereid om haar te helpen. Quinten vraagt Hanne om Raymond niet te vermelden bij zijn familie.
Véronique snauwt Louise af. Koen deelt zijn plannen met Anna en Albert. Raven vindt dat Jelle zijn emoties niet mag negeren. Jamila drijft op haar beurt Sterre in het nauw. Louise maakt kennis met Yoko.
Véronique vindt troost bij Brigitte, maar zij wordt weggejaagd door Koen. Zjef merkt een terugval op in het klantenbestand van de Foodbar. Hij trekt meteen zijn conclusies. Quinten krijgt slecht nieuws. Vanessa bevestigt Jamila's vermoeden...
Raymond eist dat Quinten doorzet met de fraude. Hanne vertrouwt het zaakje steeds minder. Lars en Koen proberen Cédric aan hun kant te krijgen. Koen kan zijn frustraties echter niet verbergen. Vanessa beleeft een heftige confrontatie en Jelle krijgt een verrassend telefoontje.
Louise vindt dat Jelle inspraak moet hebben in de beslissing van Sterre. Zij heeft haar besluit alvast gemaakt. Yoko krijgt een tijdelijke job aangeboden, maar niet iedereen is daar blij mee. Brigitte confronteert Véronique met nieuwe informatie, maar ze doet een vreemde vaststelling.
Mathias overtuigt Rudi van Lars' onschuld. Ook Hanne, Louise en Raven beseffen dat ze het bij het verkeerde eind hadden. Koen beseft dat het wantrouwen groeit. Cédric doet een ontdekking en Quinten moet Hanne iets vertellen.
Quinten probeert in te breken in de laptop van Mathias. Raymond wil dat hij ook een poging doet bij Mieke. Finn krijgt een crisis op school. Koen weigert Rudi echter toelating te geven om haar te gaan ophalen. Bij Wolff & Bos valt het op dat Véronique er niet gelukkig bijloopt.
Brahim licht Jamila vroegtijdig in over de beslissing van Jelle. Finn moet opnieuw naar school gaan, maar wil niet. Zjefs aanpak brengt niet het gewenste resultaat. Louise maakt zich zorgen over Véronique. Koen komt ondertussen verrassend uit de hoek.
Vanessa piekert, terwijl Zjef verbaasd is door het nieuws dat hij te horen krijgt. Quinten protesteert tegen de eis van Raymond. Benny en Samira schrikken wanneer ze horen dat Alfons en Ilja er met de brommer op uit zijn getrokken. Koen laat Hanne en Rudi weten dat ze goedkoper gaan produceren. Sterre zet Jelle voor het blok.
Sterre wil met Jelle praten, maar hij confronteert haar met haar leugen. Ze lucht haar hart bij Louise. Finn overdondert Rudi met moeilijke vragen waar hij geen antwoord op weet. Hij roept de hulp van Niko in. Raymond voert de druk op bij Quinten.
Cédric heeft een black-out en schrikt van de informatie die hij van Jan krijgt. Lars hoort van Benny dat Koen zich steeds meer als CEO van Wolff & Bos gedraagt. Mieke vertelt Niko waarom ze liever niet heeft dat Finn bij hen blijft. Lars wacht Véronique op in een ondergrondse parking.
Quinten kan voorkomen dat Raymond de waarheid aan Hanne vertelt. Ilja wil na school gaan skaten, maar mag niet van Samira. Véronique zit nog met de brutale uitval van Koen in haar maag. Hij probeert het goed te maken met een bos bloemen. Zjef vraagt Vanessa de pieren uit de neus.
Koen wil al zijn voorstellen doorduwen en gedraagt zich steeds brutaler tegenover Véronique. Benny en Lars beleven samen een gezellige filmavond. Cédric sprokkelt ideeën over hoe hij de Foodbar nog breivriendelijker kan maken.
Rudi onderneemt een nieuwe poging om Eva op andere gedachten te brengen. Koen is dringend op zoek naar geld en bespeelt Véronique. Lars vermoedt het bewijs van zijn onschuld in handen te hebben. Louise verneemt dat een medestudente klacht heeft neergelegd tegen De Ridder.
Sterre probeert Jamila zwart te maken bij Jelle. Dat pakt echter verkeerd uit. Lars brengt Emiel onbedoeld op een idee. Cédric krijgt een groep bikers over de vloer in de Foodbar. Lars en Koen worden zonder het te beseffen nog meer tegen elkaar opgezet.
Na zijn uitbarsting beseft Koen dat hij te ver is gegaan. Samira neemt Emiel mee naar een nieuwe werkplaats. Hij is echter maar matig enthousiast. Louise heeft een beslissing genomen waar Raven niet mee opgezet is. Eva blokt het voorstel van Rudi af.
Rudi en co hopen dat de cadeautjes van Sinterklaas voor afleiding zullen zorgen bij Finn. Hanne passeert Koen bij Wolff & Bos en gaat met haar vragen rechtstreeks naar Véronique. Koen kan daar echter niet mee lachen. Jelle is het beu om constant gecontroleerd te worden.
Mathias toont Lars zijn dankbaarheid. De Ridder slaagt er door zijn manipulatie in om een schuldgevoel bij Louise op te wekken. Rudi heeft nieuws voor Finn en neemt ook een belangrijke beslissing. Véronique zet Cédric voor een onmogelijke opdracht.
Louise krijgt een vreemd voorstel van haar professor. Eva belt Rudi met schokkend nieuws. Hij staat voor een moeilijke taak. Jelle zit in de knoop met zijn gevoelens. Benny kan Emiel niet opbeuren en verliest zijn geduld.
Emiel mag niet meer naar de maatwerkplaats. Brahim is er niet over te spreken dat Jamila is gaan paintballen met Jelle. Véronique stelt Koen aan als haar coördinator op de werkvloer.
Benny vindt het tijd voor Emiels volgende stap met Lore. Lars helpt hem daarbij. Koen reageert gefrustreerd wanneer Hanne zijn hulp weigert. Sterre is getuige van een warme knuffel tussen Jelle en Jamila.
Benny wordt bijna betrapt door Koen. Diezelfde Koen probeert op Véronique in te praten om Cédric op andere gedachten te brengen. Louise beleeft een ongemakkelijk moment.
Mathias staat voor een belangrijk moment. Raven twijfelt aan Lars' onschuld. Véronique maakt duidelijk dat ze meer bewijs heeft. Rudi toont Finn waar hij werkt. Zij doet een verrassende ontdekking.
Mathias en Vanessa krijgen belangrijke informatie in hun zoektocht. Louise krijgt voor haar paper hulp van haar prof. Cédric is net op tijd om het bij te leggen met Kato. Zjef probeert Rudi te overtuigen om zijn vaderschap bekend te maken.
Louise weet niet goed wat te doen met haar paper, maar krijgt uiteindelijk toch goed nieuws. Benny wordt op het matje geroepen bij Véronique. Mieke, Zjef en Niko komen te weten dat Rudi hen al een hele week voorliegt.
Vanessa krijgt een teleurstelling te verwerken. Lars is opnieuw dronken bij Benny beland en schaamt zich. Hij krijgt wel een verrassend voorstel. Hanne en Quinten krijgen onverwacht bezoek.
Rudi blijft beweren dat hij het te druk heeft om Finn op te vangen. Mieke springt in. Mathias lucht zijn hart bij Benny, die onverwacht hetzelfde doet. Louise worstelt met haar paper. Véronique is jarig en wordt verrast.
Benny gunt Lars het voordeel van de twijfel. Hij ontdekt ook dat Emiel opnieuw verliefd is. Rudi wil niet meegaan in het plan van Véronique. Jelle en Louise proberen Kato op andere gedachten te brengen.
Vanessa wil erop uit trekken om alle zorgen van zich af te zetten. Mathias blijft echter piekeren. Kato voelt zich schuldig tegenover Cédric. Jelle laat Jamila weten dat hij niet meer met haar kan gamen. Benny betrapt Emiel.
Cédric wil vermijden dat Kato hem moet zien. Rudi komt met goed nieuws. De zorg voor Finn valt Zjef zwaar. Wanneer hij na een dutje wakker wordt, is het meisje plots verdwenen. Benny en Samira doen een verrassende ontdekking.
Mieke vindt dat Mathias Vanessa's wil moet respecteren. Cédric mist Kato. Véronique heeft te weinig tijd om al haar afspraken na te komen. De breimarathon voor het goede doel verloopt schitterend. Ook Benny heeft de smaak te pakken.
Koen strooit een nieuwe roddel rond over Lars. Louise weigert te bemiddelen. Ze stelt Raven wel voor om even bij haar te logeren. Niko vindt het vreemd dat Finn niet mag weten dat Rudi haar biologische vader is. Vanessa heeft Mathias nog iets op te biechten.
Kato meldt zich ziek in de Foodbar. Jelle probeert Jamila te ontwijken, maar dat lukt niet. Rudi en Finn groeien langzaam naar elkaar toe. Samira doet een ontdekking op haar computer en trekt op onderzoek uit.
Vanessa voelt zich vernederd door Mathias. Hij onderneemt wanhopige pogingen om haar te begrijpen. Louise wijst Jelle erop dat hij zichzelf iets wijsmaakt. Rudi is bang om zich te hechten aan Finn. Zjef geraakt ondertussen steeds meer vermoeid.
Mathias en Vanessa slagen er niet in om hun problemen uit te praten. Brahim doet een ontdekking over zijn zus. Hij voelt zich verraden door zijn beste vriend. Kalid kan zijn mislukking niet verkroppen en dropt een bommetje.
Rudi blijkt de zorgen voor Finn vooral aan Zjef over te laten. Mieke vindt dat hij meer voor zichzelf moet opkomen. Tussen Mathias en Vanessa blijft er een flink haar in de boter zitten. Samira is razend op Kalid, die met een nieuw plan op de proppen komt.
Brigitte is onvindbaar en dat zorgt voor een lastige situatie bij Wolff & Bos. Mathias worstelt met Vanessa's onthulling. Zijn kille gedrag kwetst haar. Ook in de Jan & Alleman gedraagt hij zich vreemd. Jamila slaagt erin om Jelles game buddy te worden.
Kalid heeft het bij iedereen verkorven, behalve bij Ilja, die gebukt gaat onder een schuldgevoel. Kato gooit zichzelf verwijten naar het hoofd. Rudi neemt een beslissing over Finn. Véronique en Koen zetten Cédric onder druk.
Vanessa heeft een moeilijke beslissing genomen. Kato heeft een plan, maar Cédric probeert dat uit haar hoofd te praten. Samira krijgt een onrustwekkend telefoontje. Rudi beseft dat hij nu moet genieten. Bij Wolff & Bos wordt een Raad van Bestuur bij elkaar geroepen.
Benny is bang dat Samira nog gevoelens heeft voor Kalid. Zij lost ondertussen ook tegen Jamila niets. Jamila wil dat Brahim gaat praten met hun vader. Quinten denkt erover na om een hobbyruimte te creëren, maar Hanne wijst hem op hun beperkte financiële middelen.
Vanessa verzint een smoes tegenover Mathias. Zjef vangt een deel van een gevoelig gesprek tussen haar en Mieke op. Kalid zet Samira onder druk. Zij kan het niet opbrengen om eerlijk te zijn tegen Benny. Quinten vindt dat er iets ontbreekt in het appartement.
Kato, Cédric en Louise steken de koppen bij elkaar. Samira is razend wanneer ze ontdekt wat Ilja bij Kalid heeft gedaan. Eva vraagt Rudi om een paar weken op Finn te passen. Vanessa haalt alles uit de kast om Mathias te verwennen. Maar plots krijgt ze een onverwacht telefoontje.
Ian is zenuwachtig en gaat langs bij Jelle. Hij doet hem een mooie belofte. Véronique wil de politie inschakelen, maar Koen ziet dat niet zitten. Mieke blijft in Lars' onschuld geloven. Zjef is minder overtuigd. Vanessa legt Mathias in de watten.
Kato zit met haar hoofd in de wolken, maar Louise en Cédric maken zich grote zorgen. Jelle treft Jamila op een bijeenkomst op kot. Véronique neemt een drastische beslissing, maar komt ook voor een grote verrassing te staan.
Brahim neemt een drastische beslissing. Raven wil naar Nice om Lars te confronteren. Louise probeert hem ervan te overtuigen dat dit geen goed idee is. Kato vertrekt op haar tweedaagse. Vanessa heeft Mieke iets op te biechten.
Kato kan eindelijk haar bekommernissen van zich afzetten en kijkt uit naar haar trip. Benny werkt zijn frustraties uit op Koen en beschuldigt hem van racisme. Hij besluit ook de confrontatie aan te gaan met Kalid. Zjef krijgt belangrijke informatie van zijn vader.
Het plan van Kalid lijkt te werken, tot grote bezorgdheid van Samira. Zij krijgt het gevoel dat hij de kinderen tegen Benny wil opzetten. Zjef krijgt bezoek van zijn vader. Véronique roept de raad van bestuur samen op Wolff & Bos.
Mieke doet een schokkende vaststelling. Vanessa leidt Mathias om de tuin. Hij voelt echter dat er iets scheelt. Cédric probeert Zjef te overtuigen van zijn idee en biedt ook zijn hulp aan. Kalid heeft een belangrijke vraag voor Samira.
Het nieuws van Véronique komt erg hard aan bij Zjef. Zij voelt zich schuldig. Cédric ontploft wanneer hij het nieuws hoort. Mieke kan de situatie bij Wolff & Bos niet langer aanzien en onderneemt actie. Mieke vraagt Zjef naar Vanessa's verleden.
Raven verwijt Véronique dat ze Lars laat vallen en zich door Koen laat manipuleren. Véronique zelf heeft een plan en deelt dat met Rudi. Benny en Samira hebben een avondje voor zichzelf, maar hun date wordt abrupt beëindigd.
Véronique en Brigitte stellen een officieel persbericht op waarin ze afstand nemen van hun CEO. Raven weet niet wat hij leest. Benny heeft een leuk cadeau voor Ilja's verjaardag. Vanessa is erg gespannen voor het etentje van Mathias.
Mieke wil dat Hanne met Niko praat. Zij heeft echter een beter idee. Zjef heeft, tot Rudi's ongenoegen, aan iedereen verteld wat Lars in Noord-Frankrijk heeft uitgespookt. Cédric heeft ervoor gezorgd dat Mila en Milou komen logeren bij Jan.
Rudi kan de geruchten over Lars maar moeilijk geloven. De tamtam doet ondertussen zijn werk. Quinten wordt hoe langer hoe meer geplaagd door schuldgevoelens. Vanessa reageert onthutst op een zakenrelatie van Mathias.
Cédric moet zijn gêne overwinnen, maar wordt meegesleept door het enthousiasme van Hanne, Kato en Samira. Jelle vertelt Ian dat Kato met twijfels zit. Niko ontsnapt aan de aandacht van Mieke. Raven hoort een geheimzinnig gesprek over Lars. Véronique heeft een belangrijk voorstel voor Koen.
Mieke neemt een definitieve beslissing na een gesprek met Vanessa. Brahim blijft Benny onder zijn neus wrijven dat hij zijn vader niet is. Een uitspraak van Ilja raakt Benny diep. Niko is woedend op Mieke, maar zij blijft volhouden dat hij geholpen moet worden.
Mieke heeft een belangrijke boodschap voor Mathias. Véronique is in shock door wat ze heeft ontdekt. Ze probeert samen met Brigitte meer informatie te pakken te krijgen, maar stuit op een muur. Rudi is er niet mee opgezet dat Véronique zich weer niets aantrekt van zijn herfstcollectie. Koen vangt de klappen voor haar op.
Quintens schuldgevoel blijft hem parten spelen. Hanne en Jan bedenken een manier om hem op te beuren. Véronique zit met veel vragen over Lars. Ze wil de situatie met Koen niet overhaasten. Samen met Brigitte doet ze een schokkende ontdekking. Tussen Kato en Ian zakt de sfeer onder nul.
Mieke, Rudi en Zjef willen dat Niko zich laat helpen, maar hij verzet zich daartegen. Quinten gaat gebukt onder een schuldgevoel. Hij vindt dat hij de liefde van Hanne niet verdient. Vanessa wil niet dat Mathias Victor meeneemt naar kantoor en blijft zelf thuis om op hem te passen.
Kato is bang en wil weg van Ian. Ze besluit afstand van hem te nemen. Zjef heeft zijn lesje geleerd. Brigitte en Véronique rijden samen naar Noord-Frankrijk en arriveren bij een chique kasteel. Hanne en Cédric krijgen allebei slecht nieuws.
Mieke is boos op zichzelf na de mislukte toenaderingspoging tot Niko. Ze stort haar hart uit bij Vanessa. Ian en Kato hebben een nieuw afspraakje. Voor Quinten breekt een belangrijke dag aan, maar Hanne is er niet gerust in.
Mieke gaat niet in op Zjefs voorstel, maar beseft dat er iets moet gebeuren. Op het werk ergert ze zich blauw aan het gedrag van Mathias. Véronique licht Brigitte in over Lars' valse agenda-afspraken.
Vanessa is niet overtuigd van het idee van Mathias om een nanny in te schakelen. Véronique slaagt er niet in om het agendamysterie los te laten. Ze wil zelf naar Noord-Frankrijk rijden. Rudi laat een brief achter voor Zjef. Cédric twijfelt om open kaart te spelen over zijn gevoelens voor Kato.
Mieke wil Niko tegenhouden, maar wordt zelf aan de deur gezet. Véronique blijft tobben over de agenda van Lars. Ze ontdekt waar hij zat tijdens zijn vermeende afspraken met Griet. Victor is ziek. Mathias overweegt om een nanny in te schakelen. Quinten is bloednerveus.
Hanne verneemt dat de veiligheid van Quinten in de gevangenis niet gegarandeerd kan worden. Ze durft haar verklaring echter niet in te trekken. Mieke doet een schokkende ontdekking. Ten huize Benny duikt een onaangekondigde gast op.
Rudi ontdekt het geheim van Zjef. Hanne wordt bestookt met telefoontjes uit Singapore en twijfelt of ze juist heeft gehandeld. Samira krijgt slecht nieuws.
Kato mag voor haar galabal een jurk lenen uit de nieuwste collectie van Wolff & Bos. Ondertussen worstelt ze nog steeds met een schuldgevoel. Véronique neemt een grote beslissing. Zjef krijgt een paniekaanval.
Raven probeert tevergeefs Lars te bereiken. Véronique ontwijkt de toenaderingspogingen van Koen. Samira licht de kinderen en Alfons in over haar idee. Mieke maakt zich ernstige zorgen over Niko.
Raven is compleet in shock. Kato twijfelt om met Ian mee te gaan naar het galabal. Louise praat op haar in en Cédric is jaloers. Vanessa brengt Samira op een idee.
Rudi is verrast door het nieuws over Cédric. Kato polst bij Raven naar de situatie tussen Véronique en Lars, en vertelt ook wat ze gehoord heeft over Koen. Ian wil van Jelle weten of Kato vrij is. Hij wil haar namelijk uitnodigen voor een bedrijfsfeest van zijn vader. Alfons heeft iets goed te maken bij Benny.
Kato wekt Louise in volle paniek. Zjef wil dat Véronique ervoor zorgt dat Rudi zijn project doorzet. Mathias vraagt Mieke om tijdens een meeting even op Victor te passen, maar zij weigert. Hij doet de vergadering dan maar mét Victor erbij. Benny krijgt een belangrijk telefoontje.
Alfons gelooft zijn zoon nog steeds niet. Benny begint ondertussen spoken te zien en denkt dat iedereen over hem roddelt. Kato besluit om toch naar het kotfeestje te gaan en heeft er een serieuze klik met Ian. Mathias moet 's avonds overwerken.
Zjef stuurt Rudi weg, en die heeft het daar heel moeilijk mee. Mathias gaat terug parttime aan de slag en brengt Victor halftijds naar de crèche. Mieke is kwaad en wil Mathias een compromis voorstellen. Véronique heeft een afspraak in de loft.
Kato voelt zich schuldig en besluit aangifte te doen bij de politie. Ze kan hen echter niets vertellen dat ze nog niet wisten. Benny stuit op ongeloof in zijn omgeving; enkel Samira gelooft hem. Hanne beslist om Quinten alsnog te helpen.
Zjef wacht in spanning op de uitslag van zijn onderzoek. Emiel blijft uitgescholden worden. De jongen heeft ook klacht neergelegd tegen Benny wegens slagen en verwondingen. Quinten zit in een nachtmerrie en ziet maar één oplossing.
Benny zet de jongen die Emiel uitscheldt op zijn plaats. Mathias neemt zich voor om zijn taken als CEO van CoBrew niet meer te verwaarlozen, maar tegelijk toch een goede vader te zijn voor Victor.
Louise vreest dat Raven het jobaanbod voor haar heeft afgeslagen en spreekt hem erover aan. Zjef probeert zich sterk te houden voor Rudi. Emiel wordt op straat uitgescholden door een 15-jarige jongen. Benny wil de jongen aanpakken.
Mathias eist de zorg voor Victor zo erg op dat Vanessa zich buitengesloten voelt. Kato nodigt Cédric uit om mee naar een feestje te gaan. Hanne worstelt met de vraag van Quinten. Jelle trekt haar over de streep.
Zjef moet een echo ondergaan. Rudi is erg ongerust, terwijl Zjef zelf zich sterker voordoet dan hij is. Hanne staat voor een loodzware opdracht. Benny neemt Ilja in bescherming.
Hanne krijgt slecht nieuws en is radeloos. Zjef is zenuwachtig voor zijn doktersbezoek. Hij licht Rudi niet in. Jamila en Vanessa raden Samira aan om voor zichzelf op te komen. Raven neemt een belangrijke beslissing.
Benny smeedt nieuwe plannen. Hanne is in paniek wanneer ze Quinten niet kan bereiken. Ondertussen lijkt Jan een oplossing voor haar probleem te hebben. Vanessa maakt zich zorgen over de gezondheid van Zjef.
Mieke voelt de druk, maar twijfelt om de leiding bij CoBrew over te nemen. Kato verzint een smoes om op kot te kunnen blijven. Jelle vindt dat ze zich aanstelt. Hanne heeft slecht nieuws.
Zjef doet zijn uiterste best om Miekes geheim te bewaren. Samira beseft dat ze goed moet nadenken over wat ze echt wil. Cédric zoekt toenadering tot Kato, maar ziet een serieuze kaper op de kust.
Brigitte maakt zich zorgen om Lars. Mathias wil dat Mieke de leiding van hem overneemt zodat hij voor Victor kan zorgen. De emoties worden haar te veel. Raven krijgt een aanbod dat hem compleet overdondert.
Cédric kijkt uit naar een avond met Kato. Hanne contacteert een nieuwe advocaat voor Quinten. Mathias beslist om voortaan zelf voor Victor te zorgen. Mieke komt oog in oog te staan met Sam.
Raven krijgt een mysterieus telefoontje. Jan spoort Zjef en Hanne aan om Quinten niet te laten vallen. Mieke voelt zich alleen en worstelt met haar gevoelens. Het conflict tussen Brahim en Ilja escaleert.
Louise legt zich neer bij de voogdij van Mathias en Vanessa. Mathias spendeert meteen qualitytime met Victor. Kato is geïntrigeerd door een knappe medebewoner. Mieke krijgt belangrijk nieuws.
Raven keert terug na een lange reis met Louise en verneemt wat er zich tussen Lars, Koen en Véronique heeft afgespeeld. Mathias zoekt tevergeefs toenadering tot Cédric. Hanne heeft het moeilijk.
Benny komt tot een overeenkomst met Samira en de kinderen. Guido besluit de drugs die hij nog heeft aan Mira te geven, zodat ze naar het buitenland kan vluchten. Quinten zit in nauwe schoentjes.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.