Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

215 afleveringen

Bart betrapt een kussende Christel en Xavier. Els en René keren terug naar België, Andreas komt onverwachts ook mee. Carine ziet Kobe op foto. Mario en Veronique kussen. Thomas bedreigt Xavier waarop deze gewond geraakt en doet alsof hij dood is. Thomas vlucht samen met Sarah in een vliegtuig. Peter, die weet dat Trudy ook in het vliegtuig zit, dwarsboomt het vertrek van het toestel. Het gevonden kinderlijkje blijkt niet van Yu-Lin te zijn. Shana en Pierrot vluchten weg.
Kobe is op missie vertrokken, Walter en Albert komen dus net te laat. Rita ontdekt dat Anna Carine verzorgt. Er wordt een kinderlijkje gevonden, Bert en Tine zullen moeten kijken of het om Yu-Lin gaat. Trudy wordt ontvoerd door de handlangers van Latour.
De afsp^raak met de ontvoerders van Yu-Lin mislukt. Thomas is razend op Guy omdat hij getrouwd is met Annemarie. Xavier wil dat Sarah Thomas uit de weg ruimt.
Mieke bevlat van een zoon,Lennart,maar hij is extreem prematuur. De ontvoerders van Yu-Lin eisen 5000 dollar. Christel krijgt Bart terug aan haar kant.
Yu-Lin wordt ontvoerd. Roger, de vader van Shana, wil dat ze abortus pleegt. Linda heeft een bloeding en ze zal één kindje moeten opofferen om het andere te laten leven. Huwelijk van Guy en Annemarie. Leonardo heeft een ongeluk.
Andreas blijkt een undercoveragent te zijn. Shan is zwanger van Pierrot. Xavier krijgt de aandelen van Sarah in ruil voor Trudy. Hij stelt Thomas de aandelen van Sarah voor in ruil voor Thomas' aandelen van VdB.
Xavier wil de aandelen vna Sarah. Els en Heidi zijn ongerust over de verdwijning van rené. Carine gaat voor een tweede keer onder hypnose om meer info over kobe te weten te komen. Xavier en Christel ontvoeren Sarah.
Veronique gaat naar Italië, maar ze is te laat:Bianca is al dood. René ontdekt naast iconen en drank ook drugs aan boord van Andreas' boot. Hij wordt overmeesterd door Andreas. Bert en Tine zien hun dochter Yu-Lin voor het eerst.
Els en Andreas gaan varen. Trudy vraagt Brenda in beroep te gaan.Mario gaat terug naar Italië omdat Bianca stervende is.
Bert en Tine vertrekken naar China. Sarah weet dat Xavier met Christel te doen heeft. Rita denkt dat Anna Albert heeft laten zitten.
Mrak brengt onder hypnose om meer info te achterhalen over Kobe. Xavier zoekt Sarah De Kunst op en wil met haar samenwerken. Bart beslist dat Hanneke terug naar Brenda moet, tot ergernis van Christel.
René en Heidi verloven zich. Veronique licht Thomas in over de interesse van iemand uit zijn kliek voor Sarah. Hij denkt eerst aan Christel, maar beseft uiteindelijk dat het om Xavier gaat.
Brenda gaat terug aan het werk. Christel probeert Koen op te zetten tegen Brenda, maar het lukt haar niet. Xavier is op zoek naar Sarah. Pierrot en Shana zijn terug samen. Albert en Walter beginnen aan hun zoektocht naar Kobe.
Xavier ontdekt dat Sarah aandelen heeft van De Borger en co. Hij vraagt iedereen uit over Sarah. Brenda denkt dat Bart gechanteerd wordt door Christel. Carine valt flauw. Marc ontdekt dat Mieke geld vroeg aan Guy.
De moeder van Joeri verwijt Rita dat ze een pornofilm verhuurde aan haar zoon, Rita weet echter nergens van en ondervraagt Pierrot die bekent dat hij zo'n video meegaf aan Joeri. Els komt te weten dat de dochter van Elena van Andreas is. Jan eist dat Bart Hanneke terug naar Brenda brengt.
Carine mag naar huis, Anna zal haar verzorgen. Sarah is de politie te vlug af. Bianca en Mario keren terug naar Italië. Trudy kan Sarah afschepen. Christel dreigt Bart te verlaten als hij Hanneke terug naar Brenda brengt. Trudy en Veronique organiseren verrassingsfeestje voor Peter, Trudy schenkt hem een motor.
René mag naar Cyprus van Peter. Christel is razend op Bart omdat hij Hanneke terug naar Brenda wil brengen. Rita heeft last met een mokkende Pierrot. Guy en Annemarie gaan op zoek naar een locatie voor het feest voor Frederik en hun huwelijk (maar dat weet Guy niet). Albert en Walter documenteren zich over abdijen.
Pierrot maakt het iedereen lastig omdat hij de breuk met Shana niet kan verwerken. Bart stemt voor Peter op de algemene vergadering. Veronique neemt het aanbod van Bianca aan en neemt de leiding van Linea Veronica over. Lits wil Trudy als lokaas gebruiken om Sarah te klissen. Annemarie vraagt Mieke of ze wil getuigen voor Guy.
Albert helpt Walter zoeken naar Kobe.Zowel Marc als Trudy geven Sarah aan bij de politie.Bart stuurt Linda bloemen.Sahana maakt het uit met Pierrot.
Els heeft eindelijk de verklaring opgestuurd.Annemlarie trekt terug bij Guy in.Sarah chanteert Trudy.Veronique maakt kennis met Mario.
Christel stuurt Anna en Albert weg tegen de zin van Bart.Linda is één baby'tje kwijt.Walter's zoon heet Kobe, Hij wil hem gaan zoeken.Bianca blijkt de aandelen van Veronique niet verkocht te hebben en wil dat ze terug in de zaak komt.
Sahna en Pierrot kussen.Maarten en Leen willen niet dat Linda abortus pleegt.De bende van Latour viert z'n overwinning in de Lork.Bart beseft nu dat ze de ondergang van VdB Electronics willen.Bianca komt Veronique opzoeken.Linda krijgt buikkrampen.Walter vertelt Anna dat hij een zoon heeft.
Bart en Christel halen Hanneke op bij Brenda.Thomas eist meer inspraak op bij Xavier.Carine vertelt Walter dat ze samen een zoon hebben.Shan, Pierrot en Rita naar zee bij Ingrid.Linda beslist abortus te plegen.
Ziiting Brenda: Koen komt uiteindelijk toch opdagen als getuige, Brenda verliest het hoederecht aan Bart.Annemarie wil trouwen met Guy en vraagt Frederik als getuige.
Anna en Albert bezoeken Carine.Van Aelst en Christel dineren samen in De Lork.Sarah vraagt nu ook geld aan Trudy.Pierrot brengt zijn vriendinnetje Shana mee naar huis.Bert heeft het geld voor het adoptiebureau op de verkeerde rekening gestort.Peter is geslaagd voor zijn theoretisch examen.Pierrot wil dat Shana meegaat naar zee.
Bart ontdekt dat Koen bij Brenda is blijven slapen.Tine wil stoppen met werken om voltijds voor Yu-Lin te kunnen zorgen.Rita haar zakenpartner komt niet opdagen in de Lork.Het gaat steeds slechter met Carine, Walter met haar naar het ziekenhuis.Maarten heeft rodehond, Linda vreest voor besmetting van de baby.
Trudy ontdekt dat Sarah haar aanbidder is.Els moet etrugkeren uit Cyprus, wil Veronique de aandelen terugkrijgen.Jan koopt 3 kinderparken.Ruzie tussen Guy en Annemarie.
Griet Tersago vraagt Koen als getuige.Carine snijdt in haar duim.Koen wil bij Brenda blijven slapen, maar ze weigert.Sarah vraagt Mieke of ze officieus, meter mag worden van de baby.
Latour kent de aangestelde sociaal assistente,meer zelfs:hij heeft nog een wederdienst van haar te goed. Trudy krijgt een roos van een geheime aanbidder.Marc dringt bij Mieke aan op een ontmoeting met Laura Stefania.
Tine en Bert hun adoptiedossier is definitief goedgekeurd. Jan en Linda nodigen hun familie uit in De Lork om te vertellen dat ze een drieling krijgen.Brenda stuurt Bart, die met haar wil praten, weg.Annemarie maakt werk van de verandering van Guy's interieur.
Annemarie geeft Mieke het geld,maar verwijt haar de geheimhouding van Sarh.Peter wil de aandelen van Thomas terugkopen.Rita verliest bijna haar stembrieven.Linda krijgt een drieling.Walter en Carine op hotel.
Brenda keert terug naar huis. Koen gaat met haar wandelen terwijl Veronique de pub openhoudt. Annemarie ontdekt dat Mieke afspreekt met Sarah.
Elke komt te weten dat Brenda zich in de buurt schuilhoudt.Afscheid van Dre.Annemarie komt bij Guy wonen.
Albertine en Rita leggen ruzie bij.Dré zal vertrekken want wordt adjunct-commissaris.Guy vraagt Annemarie bij hem te komen wonen.Brenda is al twee dagen spoorloos, niemand weet dat ze bij Koen logeert.
Walter vertelt dat Anna dat hij en Carine seropositief zijn.Rita en Isabelle leggen het bij.Guy twijfelt terug aan een huwelijk met Annemarie.
Guy wil weten waarvoor Mieke het geld nodig heeft.Isabelle en Rob dringen bij Rita op verzoening aan.REné mag niet naar Cyprus.Bart betrapt Christel en Xavier in een omhelzing.
Griet verplicht Brenda om naar de zitting te gaan.Rechter doet geen uitspraak, maar vraagt een sociaal onderzoek.Sarah vraagt Mieke om geld, die Guy contacteert voor een lening.
Guy wil toch met Annemarie trouwen.Thomas wil fusie VdB en De Borger.Ruzie tussen Rita en Albertine.Sarah spreekt af met Mieke.
Andreas vertelt Els dat hij verliefd is op haar.Mieke neemt Linda in vertrouwen.Koen valt flauw.Veronique krijgt haar aandelen niet etrug van Thomas.
Mieke sluit zich op uit angst voor de uitslag van het onderzoek.Carine haar gezondheid gaat zienderogen achteruit.Els ontdekt dat Andreas wordt verdacht van moord op Elena's man en dochter.
Veronique komt bij Trudy en Peter wonen.Mieke en Frederik bemiddelen tussen Guy en Annemarie.Els volgt Elena.Mieke heeft kans op een prematuur of zelfs een miskraam.
Deurwaarder op bezoek bij Brenda om mishandeling vast te stellen.Veronique verlaat Thomas.Christel geeft Xavier de sleutel van het huis.
Andreas bekent Heidi dat hij verliefd is op Els.Zowel Veronique als Christel zoeken Brenda op, in geruzie valt Hanneke.
Trudy en Veronique terug uit Cyprus.Veronique geschokt door de plannen van Latour.Miek krijgt een brief van een kennis van leonardo.Peter schakelt advocaat Tersago in voor Brenda.
Maarten en leen maken ontbijt voor Linda.Andreas vrij door een gebrek aan bewijzen.Brenda wordt gedagvaard.Jan moet zijn bureau zelf betalen.Els ziet Andreas praten met Aphrodite.
Walter en Carine verhuizen naar de flat onder Isabelle en Albertine.Annemarie wil met Guy trouwen.Peter wil piloot worden.
Christel probeert in Hannekes gunst te komen door haar een pop te schenken.Els vraagt Andreas uit over de foto.Guy heeft schrik voor een relatie met Annemarie.
Isabelle en Albertine denken dat Rita een minnaar heeft.Els vindt de controle van Trudy en Veronique niet leuk.Tine en Bertje krijgen een foto van hun kindje.
Journalist schrijft artikel over Retro.Jan koopt nieuw bureau.Latour koopt aandelen erik.Brenda moet overkomen als kindermishandelaar.Peter ontslaat Bart.
Koen uit ziekenhuis.Nasser weigert dat Koen opkuis pub betaalt.Walter en Carine moeten verhuzien,Isabelle stelt flat Rita voor.Erik biedt Peter steun in ruil voor hogere positie.
Trudy verdubbelt opbrengst schuimfuif.Erik vertelt Brenda dat alles opgezet spel was en verlaat haar.Trudy en Veronique naar Cyprus.Bert en Tinne krijgen hun kindje al binnen een paar weken.
Brenda belooft Peter haar steun op de algemene vergadering.La Esterella te gast in De Retro.Bart vecht hoederecht van Brenda aan.Schuimparty is succes.
Els komt te weten dat Andreas gezocht wordt door de politie.Christel probeert Xavier te misleiden.
Erik verwijt Brenda niet naar Hanneke om te kijken.Veronique geeft toe dat ze geen vertrouwen meer heeft in Thomas.Peter krijgt steun ondanks artikel.
Rita wil La Esterella in de Retro.Latour laat artikel over Peter in roddelblad publiceren.Erik probeert Brenda te filmen tijdens het vrijen.
Thomas zet Veronique voor schut in de Lork en gaat bij Latour zitten.Latour maakt plannen om Brenda te compromitteren.Jan pakt Maarten hard aan over de video.Jan,Linda,Maarten en Leen gaan morgen naar het huwelijk van prins Laurent.
Marc plant verwenavond voor Mieke,krijgt hulp van Guy en Annemarie.Anna enthousiast over zwangerschap Linda.Veronique laat thomas zitten in de Lork.Trudy en Veronique willen samen naar Cyprus.
Brenda lucht har hart bij Koen.Nasser en Jamilla houden de pub van Koen open.Tine en Bertje kiezen hun kindje.
Linda zegt veronique dat Thomas over haar roddelt.Dronken Eric pakt Brenda hard aan.Isabelle helpt Pierrot het video-incident te verdoezelen.
Maarten en leen niet blij met de zwangerschap van Linda.Maarten en Pierrot bekijken pornovideo.Bertje en Tine krijgen toelating om te adopteren.
Trudy organiseert benefiet voor Tine en Bertje.Brenda zoekt Koen op in het ziekenhuis zeer tegen de zin van Erik.Linda hoort Thomas en Latour roddelen over Veronique.
Linda is zwanger.Erik beseft dat Brenda hem niet meer vertrouwt en vraagt Latour Bart in te schakelen.Tine en Bert krijgen te horen dat ze 50000euro nodig hebben voor de adoptie.
LInda wil graag een baby.Dre brengt VdB op de hoogte van de arrestatie van Fluppe en maats en van de situatie van Koen.
Veronique twijfelt aan de bedoelingen van Thomas.Bart vraagt geld voor de samenwerking met Latour.
Koen is zwaar verbrand.Brenda is bezorgd om hem.Meat bekent dat hij de bom heeft gegooid en verraadt Fluppe.De procureur dreigt met een schorsing voor Lits.
Bertje terug uit Frankrijk.Joeri in elkaar geslagen voor de pub.Molotov-cockatiel in pub Koen gegooid, er ontstaat brand.Veronique zet Latour voor schut.
Els vindt een gewonde Andreas.Rita wil videofilms verhuren.Ruzie in pub Koen.
Andreas geeft Els een auto.Bart en Christel op bezoek bij Mieke.Mieke zoekt Anna op en vertelt haar alles. Anna reageert positief.
Albert krijgt problemen aan zijn rug door te rock 'n rollen.VdB verliest z'n grootste klant door laster van Latour.
Opening Retro met Eddy Wally.Els blijft op Cyprus.Marc komt bij Mieke wonen.
Mieke denkt aan abortus.Trudy ontdekt dat Bart meeheult met Latour.Els vertelt Heidi over Aphrodite.
Leonardo wil Mieke nooit meer zien.Koen kriijgt bord 'Verboden voor blanken'.Xavier probeert Trudy een verkeerde indruk te geven van Peter.
Tulkens brengt Rita alle gevraagde Cd's.Albert krijgt verschot in zijn rug.Tine zegt Peter dat Erik hem bedriegt.Els, Heidi en Rene op bezoek bij Andreas thuis.
Annemarie bleef bij Guy slapen.Thomas trekt klacht tegen Christel in.Rita stelt haar eisen bij een vertegenwoordiger van CD's.Mieke vertelt Jan dat ze zwanger is.
Heropening Lork.Rita eist week verlof voor Rob om te helpen in de Retro.Jan vertelt Peter dat hij Bart,Christel en Latour bij Thomas zag.
Jan scheldt Christel uit.Tinne staakt omdat Peter Bert in Frankrijk wil houden.Rita krijgt de sleutel van de winkel.Veronique dwingt Thomas zich te excuseren bij Guy.
Guy en Annemarie zijn koppel.Bart wordt met open armen ontavnegn,Christel daarentegen.Meat wordt vastgehouden door Nasser.Rob stemt in met de overname van de winkel.
Bart terug uit VS,getrouwd met Christel Feremans.Rene ergert zich aan de verstandhouding tussen Els en Andreas.Rob is niet akkord met Rita's plannen van de CD-winkel.
Peter biedt Brenda de job van commercieel directeur aan,maar ze weigert.Vrachtwagens van VdB geplunderd in Frankrijk.Albertine wil de CD-winkel overlaten aan Rita.Koen wordt verwond door een messteek van Meat.
Erik verwent Brenda enorm, maar ze trapt niet z'n truuks.Maarten en Leen terug uit Zwitserland.Guy wordt uitgescholden door Thomas.Annemarie kust Guy.
Politie krijgt tips over Sarah na een opsoringsbericht op televisie.Brenda twijfelt of ze de kant van peter of Erik moet kiezen.
Thomas stelt voor Bart als joker in te zetten om de aandelen binnen te rijven.Els maakt kennis met Andreas,een Cypriotische visser.Rita wil de Cd-winkel van de zus van Albertine overnemen.
Zus van Albertine dood.Peter beseft dat Erik samenspant met Xavier.
Mieke zwanger van Marc.Rene valt op Heidi, dochter van de hoteleigenaar.Lits voorkomt vechtpartij in de pub.
Els en Rene in Cyprus.Linda schrijft Maart?en en Leen in voor skivakantie.Fluppe opgepakt en onmiddellijk terug vrijgelaten.Z'n bende valt pub binnen.
Laatste diner-dansant in de Lork voor de opknappingswerken.Veronique ziet een vierende Thomas en Erik samen.
De mysterueze aandeelhouder blijkt Xavier Latour te zijn, vroegere vijand van Guido.Erik, Thomas en Xavier werken samen.
Afscheidfeestje Ingrid.Sarah takelt Marc en Mieke toe.Tine sluit zich op uit schrik voor de bende van Fluppe. Ramen van de pub van Koen werden ingegooid.
Ruzie Tine en Erik.Veronique is jaloers op de reisplannen van Els en Rene.Guy vertelt Jan dat Mieke verdwenen is.Mieke probeert te ontsnappen.
Albertine komt zat thuis.Marc en Annemarie vinden Sarah's huis.Tine suf van de kalmeermiddelen, ze logeert bij Brenda.
Marc en Annemarie ontdekken de video van Sarah in het appartement van Mieke.Rene wil met Els op reis.Vechtpartij in de pub van Koen.
Tine terug uit Rijsel.Brenda wil fotocollage maken voor afscheid Ingrid.Jamilla en Nasser zijn een koppel.Koen smijt bende Fluppe buiten.
Sarah stal de videocamera bij Frederik.Ruzie Jan en Linda over Valentijn.
Rob verrast Rita met Valentijnsweekend aan zee.Peter zorgt dat Tine bij Bert kan zijn.Mieke op zoek naar Sarah.
Sarah doet auto Steegen ontploffen.Anna wil dat Walter met Veronique praat.Reuzie Brenda en Erik over Thomas.Sarah smokkelt video binnen bij Mieke.
Ruzie Anna en Veronique in De Lork.
Els stemt in met electroshocks.Mieke vindt het huis van Sarah's tekening.Ook Walter is seropositief.
Tine en Erik leggen ruzie bij.Walter praat met Els.Klacht tegen Lits en Janssens ontkracht.Rob plant Valentijnsweekend met Rita aan zee,Isabel doet hem een voorstel.
Klacht tegen Lits en Janssens.Rita strooit rond dat Nele de stalker is.Els vraagt Rene haar te helpen sterven.
Guy komt te weten dat de bieder een fastfoodketen is en laat de Lork over aan Elke.Lits komt tussen bij ruzie in pub Koen.
Hoger bod op de Lork dan dat van Elke,het blijkt om een stroman te gaan.Mieke heeft flashbacks.Nele valt Jan aan in bad.
Els in ziekenhuis terug naar huis.Guy belooft Thomas de aandelen.Sarah neemt contact op met Mieke.
Thomas vraagt Guy om z'n aandelen.Sarah ontsnapt uit celwagen.Tine vertelt Peter dat ze Erik en Thomas samen zag.Trudy vindt Els bewusteloos.
Nele aanvaardt voorstel om terug naar Frankrijk te gaan,maar probeert Jan mee te krijgen.Tine ziet Erik enThomas samen.Sarah probeert Mieke te wurgen.
Nele wordt aangehouden als stalkster van Jan en Linda.Jan en Linda leggen geen klacht neer als Nele in Frankrijk gaat wonen.Els heeft zware zelfmoordneigingen.
Veronique geeft Trudy klap in het gezicht.Bende van Fluppe bedreigt de klanten van Koen.Guy wil de Lork zkere verkopen en licht Elke en Frank in.Ingrid verkoopt het Bierhuis.Dre ontdekt wie de stalker van Jan is.
Rob probeert te bemiddelen tussen Jan en Rita.Foto's vrouwen Jan op de deur geprikt.Ingrid krijgt bod op haar zaak.Jan bijna omvergereden door de stalker.
Walter treft Carine bewusteloos aan.Jamilla lastig gevallen door Fluppe.Ingeborken bij Jan en Linda.Mieke zoekt sarah op.
Guy wil Lork verkopen om Mieke financieel te steunen.Elke heeft interesse.Marc waarschuwt Mieke voor Sarah.
Steen door venster gegooid in pub Koen.Nasser waarschuwt Koen.Nieuwe afspraak Thomas en Erik buiten de Lork.
Rita opgepakt maar onmiddellijk vrijgelaten bij gebrek aan bewijzen.Rob valt Jan aan op het werk.Mieke wil Sarah bezoeken.Rene raadt Koen aan Jamilla te ontslaan om problemen te voorkomen.
Rene mee met Tine naar adoptiebureau.Fluppe zoekt ruzie in de pub van Koen.
Mieke is depressief.Brenda komt te weten dat Erik met Thomas afspreekt.Ingrid stevent op een failliet af.Jamilla eerste werkdag.
Jan beschuldigt Rita.Mieke krijgt huis gemeente voor 10euro per maand.Peter terug uit Lille.Carine is seropositief.
Thomas en Eric willen samen VdB in handen krijgen.Annemarie en Miek op zoek naar sponsors.Bert krijgt leiding heropbouw fabriek Frankrijk.
Bert en Peter in Rijsel.Marc vindt huis voor project Mieke.Thomas zoekt Erik op.
Bert en Peter vertrekken naar Frankrijk.Gerdje verzoent zich met Frederik en Guy.Marc zoekt Mieke op.Jan denkt dat Rita de stalker is.
Annemarie wil Mieke helpen met haar jeugdopvang.1?werkdag Jan.Deeel van fabriek VdB in Frankrijk afgebrand.
Gerdje wil naar Montreal.Jan dient klacht in bij politie.Erik verontschuldigt zich bij Peter.Guy, Mieke,Frederik en Annemarie leren Mark De Waele kennen.
Jan en Linda vinden een dode rat voor hun deur.Frederik stelt electroshocks voor om Els uit de put te helpen.
Annemarie,zus Frederik trekt bij hem in.Mieke komt te weten dat Sarah werd overgeplaatst.Jan en Linda krijgen een dreigbrief.
Jan zoekt werk.Sarah valt Myriam aan.Els heeft crisis na bezoek aan psychiater.Eefje vertrokken naar Canada.
Ruzie Jan-Linda over teleffonrekening,Maarten verklikt Leen.Terug uit Eurodisney.Els geeft al haar aandelen aan Veronique.
Peter behoedt Els voor een zelfmoordpoging.Maarten chanteert Leen.Bert wil een Chinees kindje adopteren,Tine gaat akkoord.Eefje wil terug naar Canada.
Eefje maakt het uit met Guy.Bert is bezetenheid Tine over adoptie beu.Els wil overdosis slaappillen innemen.Maarten betrapt Leen bij het telefoneren naar Tony.
Dree vertelt Walter en Carine over de aanhouding van Grootaers. Nieuwjaarswensen.
Daisy helpt politie aan bewijzen tegen Grootaers.Leen belt Tony vanuit kamer Linda.Peter geeft drink bij VdB.Eindejaar in Eurodisney.Anna,Albert,Rita en Rob feesten in De Lork.
Danny Grootaers(moordenaar Bracke) opgepakt.Verzoening Guy en Eefje.Peter en Trudy op concert Lotti in Zurich.Rob vraagt Peter Jan opnieuw aan te nemen.Leen doet vervelend in Eurodisney.
Verzoening Jan en Linda.Gaan met de kids en Pierrot naar Eurodisney.Peter en Trudy naar Zurich.Confrontatie Sarah en bewaakster Myriam.Thomas pusht Veronique voor de aandelen van Els.
Jan z'n taxi wordt gestolen door klant.Guy wil dat Eefje weggaat.Els wil deel aandelen aan Veronique geven.
Walter biecht op aan Carine dat het bloed op zijn hemd van Miek kwam die in z'n armen stierf.Jos en Dre dineren samen in de Lork.Veronique licht rest in over internering Sarah.
Jan heeft problemen met twee klanten die beide tegelijk de taxi willen hebben.Carine, Walter,ZAlbert,Anna,Albertine en Isabelle gaan eten in de Lork.
Jan blundert bij zakenman.Sarah ontoerekningsvatbaar verklaard,terug naar instelling.
Bart en Tine willen Chinees kindje.Bert krijgt belangrijk project toegewezen.Guy en Eefje ruzie over leeftijdsverschil.
Peter jaloers op Lotti.Jan nieuwe job als taxichauffeur.Trudy wint Lotti-wedstrijd en mag naar concert in Zurich.Tine en Bertje komen in aanmerking voor adoptie.
Verjaardagsfeestje voor Rob in de pub van Koen.Helmut Lotti komt toevallig langs.
Jan wordt ontslagen bij de bakker.Bertje wordt op zijn plaats gezet na een onpopulaire maatregel, ook door Tine.Tine organiseert morgen verjaardagsfeestje Rob.
Jan blundert in de bakkerij.Els stort haar hart uit bij Erik.
Echtgenoot Helene bedreigt Jan.Carine en Walter worden apart verhoord.Nele stuurt Dries om kinderen stiekem van school af te halen.
Jan laat zich op bakkersronde verleiden door een klant(Helene).Bertje stelt Peter enkele nieuwe projecten voor,hij neemt zijn job serieus.
Albertine ziet Jan bij de bakker werken en licht Rita in.Trudy en Vero sluiten vrede voor Els.Peter en Guy leegn ruzie over Eefje bij.
Rik krijgt promotie,maar ziet daardoor Elke minder.Nele staat met haar advocaat aan Linda's deur.
Jan is aangenomen bij een bakker.Mieke wil tehuis voor verwaarloosde kinderen beginnen.Vero en Thomas op bezoek bij Els.
Jan geeft zijn ontslag.Hij zorgt voor een Sinterklaas-verrassing voor Leen en Maarten.
Rob vraagt Peter om Jan terug in dienst te nemen.Vergadering VdB in Lork.Guy voelt zich te oud voor Eefje.Eerste werkdag Erik bij VdB.
Els gevonden op strooiweide.Anna vraagt Jan om terug bij VdB te gaan werken.Eefje raadt mieke aan weg te blijven bij Sarah.Rita razend op Rob.Jan blundert in Italiaans restaurant.
Erik wordt adjunct-directeur.Nele schakelt advocaat in.Jan leert italiaans.Na conflict verzoent hij zich met Luciano.Dre gelooft alibi Walter niet.
Nele komt Linda controleren.Jan blijft blunderen in Italiaans restaurant.Guy biedt Mieke werk in ziekenhuis aan, maar ze wil niet.
Crematie en uitstrooiing Jo.Politie ondervraagt Walter en Carine.
Carine denkt dat Walter Ludo vermoordde.Trudy organiseert crematie Jo.Jan blijft blunderen in Italiaans restaurant.Rob kwaad op Rita omdat zij Peter promotie vroeg voor Rob.
Laatste wil Jo:crematie, aandelen voor Erik en die moet bij VdB gaan werken.Jan vertelt kinderen dat Nele liegt.Ludo wordt neergestoken.Walter heeft bloed op hemd.
Jan blundert in Italiaans restaurant.Thomas dwingt Veronique Els op te zoeken.Maarten heeft het moeilijk met de situatie, Linda beurt hem op en geeft Nele een uitbrander.
Jan zoekt werk.Nele vertelt kinderen dat ze nu bij haar blijven.Italiaanse avond in Lork.Anna verplicht Peter Jan terug in dienst te nemen.
Linda toch geldig getrouwd.Els vrij.Vraagt Veronique om te blijven.Ludo eist 5000euro van Walter.Peter ontslaat Jan.
Verslagenheid na dood Jo.Els in shock.Jan wil van situatie gebruik maken om directeur te worden,maar Peter neemt leiding over.
Jo overmeestert een overvaller en neemt vermomming over.Door misverstand schiet Els hem dood.Politie valt binnen in pub Koen waar Rene een striptease geeft.
Rob door Peter terchtgewezen,Rita zegt job in disco op.Ingrid biedt Jan studio boven Bierhuis aan.Ludo bij Walter+Carine.Els en Jo bedreigd door homejackers.
Anna+Albert terug uit Benidorm.Italiaanse avond in de Lork.Anna wijst jan terecht.Sarah en Rene ondervraagd door politie.
Anna+Albert dineren met hun bodyguards.Zowel Nele als Linda willen de kinderen voor het weekend,ze kiezen voor Linda.Elke stelt Guy een Italiaanse avond in de Lork voor.
Mieke mag Sarah niet bezoeken van de politie.Albert amuseert zich nu weer in Benidorm.Nele valt binnen bij Linda en vertelt haar over de niet)geldigheid van haar huwelijk. Eerste kus Erik en Brenda.
Linda gooit Nele buiten,Jan gaat bij Walter slapen.Dansnamiddag in Lork.Guy en Frederik praten over Eefje.Confrontatie Albert en echte prins.
Echte prins Albert opgedoken.Mieke wil met Sarah praten.Linda naar zieke vader,bij terugkeer betrapt ze Jan en Nele in bed.Albertine wil Walter mee naar de Lork.
Sarah verstoort feestje Mieke.Opgepakt door politie.Linda klaar met interieur.
Sarah dwingt Rene haar de logeerkamer te geven.Elke heeft idee voor dansnamiddag op woensdag in Lork.Anna&Albert spelen bodyguards expres kwijt, maar ze vinden hen terug.
Jo wijst Peter terecht.Trudy dronken in pub Koen.Gerdje vraagt eefje mee fuif Mieke, ze weigert,Gerdje vraagt tussenkomst Frederik.Albert&Anna snappen misverstand nog altijd niet.
Albertine trakteert Rita in de Lork en brengt Elke op een idee.Bertje informeert zich over adoptie.Eefje heeft kaartjes voor opera maar Guy is te laat.Peter laat zich gelden op werk, niet naar zin Jan.
Carine vertelt Walter dat ze zwanger was van Bracke en abortus gepleegd heeft.Albertine wil Rob en Rita helpen met een lening.Jan wil niet dat Linda contact heeft met Nele.
Trudy+Peter terug uit Malta.Anna+Albert naar Benidorm,men denkt dat Albert een prins is.Sara zoekt Rene op.Veronique haalt kledij op bij Rene en richt flat Thomas opnieuw in.
Carine zoekt Walter op.Bert vertelt verhaal adoptie aan politie.Ruzie Rene en Vero op kerkhof.Allerheiligen:kerkhof-bezoek.Jan,Linda,Nele en kinderen dineren in Lork.
Voorbereidingen Allerheiligen.Tine en Bertje hebben Serge door,maar hebben geen bewijzen.Erik vraagt Brenda mee voor een lang weekend, ze weigert.Walter tipt Bracke bij politie,maar hij blijkt spoorloos.
Mieke verhuist,Jan en Linda op bezoek.Eerste dag Elke als gerante.Walter zoekt Anna op.Nele berngt Jan steeds meer aan het twijfelen met haar verleidingsmaneuvers.
Rita heeft schrik voor wraak dealer.Mieke vindt appartement.Anna stuurt Albert naar Walter.Tine vindt foto adoptiekindje niet terug.
Sergio neergestoken door Sarah.Dealer geklist met hulp van Rob.Walter zoekt Carine op.Relatie FRank-Elke moeizaam.Els,JO,Erik en Brenda samen op uitstap.
Rob laat een dealer niet binnen in de disco. Die neemt hierop wraak! Jan rijdt Walter bijna omver.
Rita zegt aan Rob dat ze zijn handtekening heeft nagebootst. Jan en Linda krijgen nieuws over de geldigheid van hun huwelijk.
Rita biecht op dat ze 6000 euro geleend heeft. Elke krijgt nieuws of ze de functie als gerante van de Lork krijgt.
Linda renoveert haar huis. Walter zegt Anna dat hij Carine buiten gegooid heeft. Frank heeft interesse in de Lork. Rob is oververmoeid.
Thomas wijst Guy erop dat Eefje op Femke lijkt. Elke wil de nieuwe gerante van de Lork worden. Rob heeft het moeilijk met zijn nieuwe nachtjob. Mieke zoekt een appartement. Jan en Nele spreken af in De Wilg.
Anna verwijt Guy z'n relatie met Eefje. Ook Thomas komt het te weten via Jan. Rob heeft een extra job als buitenwipper in een discotheek.
Serge vraagt Tine en Bert 3000 euro. Anna hoort dat Guy en Eefje samen zijn. Sergio beweert Joe te hebben bevrijd, maar peter wantrouwt hem.
Linda wil het huis herinrichten. Bart keert terug naar de VS. Jan informeert of zijn huwelijk wettig is. Rob en Rita worden geconfronteerd met meer betalingsproblemen. Joe wordt gevangen gehouden door Sergio.
Bart valt Brenda lastig. De verjaardag van Monique wordt gevierd. Serge belooft Tine een nieuw kindje. De uitslag van het onderzoek naar Mieke raakt bekend. Mag ze terug naar Brazilië?
Eefje trekt bij Guy in. Carine gaat weg bij Walter. Tine vraagt Brenda geld. Peter en Trudy helpen Sergio.
Carine wordt gedwongen haar verleden te vertellen aan Walter. Brenda en Bertje krijgen argwaan en krijgen ruzie met Tineke.
Rita en Albertine maken een proefrit met de auto. Bertje en Tine kopen babyspullen.Nele beweert dat Jan z'n huwelijk ongeldig is.
Eefje vertelt Guy dat ze van hem houdt. Tine en Bertje krijgen een foto te zien van een adoptiekindje. Frederik vraagt Guy om met Eefje te praten.
Jo mag naar huis. Ingrid stelt adoptieregelaar Serge voor aan Tine en Bertje. Jules komt Walter huur vragen.
Jan verbiedt Leen haar vriendje Tony nog te zien. Er volgt toenadering tussen Guy en Eefje. Jo krijgt een voedselallergie na het eten van oesters.
Rita overtuigt de autoverkoper en krijgt een auto op krediet. Het is de officiële opening van Den Droogen Haaring. Peter krijgt een dreigbrief. Jan ontdekt dat Leen probeerde te ontsnappen uit het internaat.
Koen nodigt iedereen uit voor de opening van het café. Dré lost haar eerste dag al een zaak op. Anna en Albert besluiten in november naar Benidorm te gaan. Peter en Trudy worden achtervolgd. Sergio vervangt computercodes.
Nele verleidt Jan. Rene vraagt Veronique ten huwelijk. Jo organiseert ondernemingsraad door relatie Thomas en Veronique. Iedereen weet nu van loonbeslag Rob.
Brenda ontdekt dat Rob's loon in beslag wordt genomen. Veronique vertelt Rene dat ze samen is met Thomas, waarop hij haar buitengooit en ze intrekt bij Thomas.
Er wordt beslag gelegd op het loon van Rob. Veronique blijft bij Thomas slapen. Peter neemt Sergio in vertrouwen over het verleden. Guy en Eefje gaan in de Lork dineren.
Eerste kus Veronique en Thomas.Ruzie Rene en Veronique. Ludo zoekt Carine op. Trudy en Peter leren Sergio kennen.
Sara duikt op bij Thomas. Peter krijgt het moeilijk bij Guido's sterfplaats. Peter en Trudy verongelukken bijna met de jeep.
Hanneke keer terug naar huis. Bart blijkt spoorlijs te zijn. Daarnaast neemt Koen het jeugdcafé over vlakbij het Bierhuis.
Trudy en Peter komen aan op Malta. Rob vraagt een lening aan voor de aankoop van een nieuwe wagen, maar komt te weten dat ze op een zwarte lijst staan. Brenda doet een oproep op de televisie om hanneke terug te vinden.
Nele neemt Maarten en Leentje mee naar opa Dries. Veronique, Rene, Peter, Trudy, Els en Jo dineren samen in de Lork voor het vertrek van Peter en trudy naar Malta. Rik heeft ander werk gevonden en wil weg uit het Bierhuis.
Nele wil co-ouderschap met jan, Leentje is niet enthousiast. Thomas verklaart Veronique zijn liefde. Rob stemt toe in de aankoop van een nieuwe auto na ruzie met Rita. Bertje krijgt de job van Bart.
Tine is jaloers op Elke omwille van de baby. Ingrid mag de naam van Elke's baby kiezen: Sofie. Nele wil de kinderen opnieuw zien. Rene en Veronique maken ruzie.
Tijdens de stage van Peter op Malta, moet Rene het FAIC runnen. De baby van Elke wordt geboren, het is een meisje. Nele is terug uit Frankrijk en zoekt Jan op.
Veronique en Thomas worden bewusteloos aangetroffen in de lift. Ze zoeken toenadering en kussen. Walter komt te weten dat Carine de huur niet betaald heeft en vraagt uitleg.
Veronique en Thomas zitten nog altijd in de lift opgesloten. Lits en Jannsens worden ingeschakeld in de zoektocht naar Bart en Hanneke.
Veronique zint op wraak voor de ondervraging en zoekt Thomas op. Ze komen samen vast te zitten in de lift. Bart en Hanneke zijn nog steeds niet terug.
Veronique wordt ondervraagd over Catherine MIsotten. Bart en Hanneke gaan naar Plopsaland, maar keren 's avond's niet terug.
Bart wil terug naar de VS. Eefje is terug uit Canada en gaat onmiddellijk naar Guy toe.
Na Anna, voelen ook Rob en Bertje zich ziek. De anthrax-paniek blijft dus. Carine laat stiekem schilderijen van Walter schatten.
Bijna iedereen van de familie Van den Bossche krijgt een enveloppe met wit poeder in de bus. Jan denkt aan een anthrax-aanslag, na soortgelijke berichten uit Canada.
Anna en Albert krijgen een mysterieuze enveloppe met wit poeder. Jan en Rita verzoenen zich.
De vliegtuigkaping loopt goed af. Jo en Els zetten hun huwelijksreis verder. Peter en Eefje nemen afscheid: Eefje blijft in Canada voor haar stage en Peter keert onmiddellijk terug naar Belgie.
Eefje valt in een kloof, maar wordt gered door Peter. Brenda vertelt Mieke dat ze werd verkracht door Bart. De kaping is nog steeds bezig, maar er wordt een list bedacht.
Op Marbella blijkt dat Trudy op Sara heeft geschoten met losse flodders. Het is dus niet zeker dat ze dood is.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.