Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

220 afleveringen

Louise probeert Faroud naar het lokaal van FreEco te leiden. Evy, Gunther en Rudi hebben dringend een beslissing nodig over de nieuwe collecties, maar Véronique is niet beschikbaar. Liesbeth moet een moeilijke knoop doorhakken. Stan is vastberaden geen enkele steek te laten vallen bij de uitwerking van zijn plan. Vlak voor Peter zijn presentatie zal geven, probeert hij hem in de val te lokken.
Véronique is in alle staten omdat Cédric 's nachts niet naar huis is gekomen. De politie wordt meteen ingeschakeld, maar Louise vermoedt dat FreEco meer weet. Marie-Rose wijst Trudy op haar verantwoordelijkheden. Peter beslist of de ondertekening van het charter zal doorgaan of niet. June wordt door Stan onder druk gezet.
Liesbeth krijgt een belangrijk voorstel. June besluit het pad te effenen voor het plan van Stan. Louise legt het bij met Peter en Véronique. Farouds moeder komt op bezoek bij Leen en lijkt zich verzoend te hebben met hun relatie.
Liesbeth hoort dat haar eindpresentatie zal bijgewoond worden door topmanagers en is bloednerveus. Zjef probeert Quinten te ontmoeten in de hoop zijn vertrouwen terug te winnen. Faroud licht zijn ouders in over zijn relatie met Leen. Stan wil dat June het vertrouwen van Peter en Véronique terugwint.
Véronique wil omwille van de tegenvallende verkoopcijfers niet langer afwachten en beslist om in de tegenaanval te gaan tegen FreEco. Benny keert terug van zijn weekendje Reading. Mathias verwent Jelle na zijn laatste examen. Stefanie probeert Simon te aanvaarden en ruimt samen met hem Thomas' kamer op.
Hannes neemt contact op met Louise en probeert haar opnieuw aan de kant van FreEco te krijgen. Véronique wil dat Peter de persconferentie voor de ondertekening van het charter afblaast. Ze vreest dat de pers dit evenement zal aangrijpen om opnieuw negatieve kritiek te uiten over Fashion en Vero Bello. Stefanie neemt een moeilijke beslissing.
Patrick vangt een vreemd telefoongesprek op. June komt zwaar onder vuur te liggen na de persconferentie over de ecologische maatregelen in de Foodbar. Stefanie zet haar kruistocht tegen Simon verder, maar moet vaststellen dat ze alleen staat. Leen komt te weten dat Faroud wil meedoen aan de ramadan.
Mieke is er het hart van in dat Zjef en Rudi kwaad zijn op haar, terwijl ze alleen maar heeft willen helpen. Niko raadt haar aan om meer afstand te nemen. De persconferentie waarop Peter en Véronique de ecologische maatregelen voor de Foodbar aankondigen, verloopt niet zoals verwacht.
Benny vertrekt naar Reading om Liesbeth te spreken. Op het thuisfront maakt Patrick zich zorgen. Hij wil het heft in eigen handen nemen, maar Agnes raadt hem dat af. Mieke wil dat Zjef de gebeurtenissen met Quinten uitpraat. Louise is blij omdat Peter een paar ecologische maatregelen wil nemen in de Foodbar. Samen met Véronique belegt hij een persconferentie.
Zjef is niet gediend met de actie van Louise en Cédric in de Foodbar. De actie zet Peter wel aan het denken. Evy vindt de reactie van Stefanie op de aanwezigheid van Simon overdreven. June loopt op de toppen van haar tenen omdat de plannen die ze met Stan smeedt maar niet concreet worden.
Stan en June beramen een plan om Peter voor eens en voor altijd uit te schakelen. Simon nodigt Stefanie uit om samen iets te gaan eten. Zjef wil niemand vertellen wat er zich in het verleden heeft afgespeeld tussen hem en Quinten. Benny en Liesbeth hebben het moeilijk.
Peter roept iedereen die betrokken is bij de joint venture samen. Hij heeft nieuws dat niemand had zien aankomen. Marie-Rose wil werk maken van de zoektocht naar een nieuw huis, maar Mathias reageert niet enthousiast. Hij besluit ondertussen om Jelle te helpen met zijn examens.
Stefanie heeft haar omgeving iets op te biechten. Peter doet haar een voorstel. Rudi heeft de grootste moeite om Véronique te overtuigen van zijn idee met de nieuwe collectie. De eerste resultaten van de stalen die Louise gestolen heeft bij Fashion leveren een opmerkelijk resultaat op.
Jan besluit opnieuw achter de toog te staan van de Jan & Alleman. Louise wil FreEco bewijzen dat Fashion zuiver op de graat is en ze is bereid om daarvoor heel ver te gaan. Een artikel over een rolstoelpatiënt trekt de aandacht van Zjef.
Louise gelooft haar vader wanneer hij haar verzekert dat Fashion duurzaam werkt. Zijn woord is voor FreEco echter niet voldoende. Louise is bereid om voor bewijzen te zorgen en broedt op een plan. Simon doet een verrassende ontdekking op de kamer van Thomas. De samenwerking tussen Rudi en Gunther verloopt steeds beter. Benny ontwijkt Véronique.
Stan wil koste wat het kost verhinderen dat hij en June aan elkaar gelinkt kunnen worden. Hanne overweegt om haar project in Milaan af te blazen, maar Jelle moedigt haar aan om door te gaan. Benny heeft opnieuw een afspraak met Véronique.
Rudi en Gunther proberen de kalmte te bewaren terwijl ze de lingerieshoot voorbereiden, in tegenstelling tot Evy. Mieke en Leen krijgen onverwacht bezoek van Trudy. June stelt zich empathisch op naar Peter toe. Mirthe en Hannes geven Louise nog een kans bij FreEco, maar verbinden er wel een voorwaarde aan.
Rudi en Gunther worstelen zich door het werk voor de vervroegde lingerieshoot en werken een nachtje door. June doet wat Stan haar heeft opgedragen en probeert op een goed blaadje te staan bij de Van den Bossches. Marie-Rose beseft dat ze verkeerde conclusies heeft getrokken over Hannes. Benny mist Liesbeth.
Peter keert terug uit Griekenland en bekommert zich meteen om Louise. De geplande fotoshoot van Fashion moet vervroegd worden. Ondanks alles heerst er een gezonde sfeer op de werkvloer. Ben vindt Liesbeths businessplan voor de Foodbar. Hannes wil Louise spreken, maar wordt tegengehouden door Marie-Rose.
Benny had zich de thuiskomst van Liesbeth anders voorgesteld en is niet erg blij met haar nieuwe look. Rudi vindt dat Zjef te veel tijd aan het lopen besteedt. Trudy en Stefanie hebben een goed gesprek met elkaar.
Bij Benny en Stefanie staan de zenuwen strak gespannen. In Reading drukt Ben ondertussen zijn bewondering voor Liesbeth uit. Rudi en Gunther onthullen het resultaat van hun harde werk aan elkaar.
Louise haalt zich de woede van FreEco op de hals. Trudy confronteert Bart met haar twijfels, wat zijn vertrek naar het congres er niet makkelijker op maakt. June gooit alles in de strijd om Stan voor haar kar te spannen. In Reading doen Liesbeth en Ben hun uiterste best om de plooien glad te strijken.
June gooit haar charmes in de strijd om een handlanger te strikken in haar strijd tegen Peter. Liesbeth besluit terug naar Reading te vertrekken, waar haar wereld verder op zijn kop wordt gezet. Rudi is Gunther dankbaar omdat hij wat werk van hem overneemt. Een confrontatie met Véronique moet hij echter zelf beslechten. Delphine staat op het punt om te breken.
Delphine raapt al haar moed bij elkaar om een belangrijke stap te zetten. Tussen Mathias en Véronique breekt een moeilijke strijd los. Trudy voelt zich uitgesloten door Mieke en Leen. De leden van FreEco tonen meer dan gewone interesse in de Van den Bossches. De politie klopt aan bij Louise en Cédric.
Delphine komt oog in oog te staan met Louise. Rudi geeft het atelier bij Fashion een make-over. Het geheim dat Mieke en Leen met zich meedragen begint steeds zwaarder te wegen. Cédric en Louise trekken ten strijde tegen Galmego.
June chanteert Véronique om te vermijden dat ze zich gaat bezighouden met de Foodbar. Ze zadelt haar ook op met een zwaar dossier. Véronique besluit om op Vero Bello te blijven overnachten. Gunther en Rudi bekijken elkaars ontwerpen.
Evy maakt zich zorgen over het verloop van de competitie tussen Gunther en Rudi. Ze vreest dat er snel ruzie van zal komen. Freddy krijgt te horen dat Delphine ontslagen wordt uit de instelling. Hij hoopt dat de burgemeester rekening zal houden met zijn petitie. June wil weten wat Véronique van plan is nadat ze haar presentatiemap voor de Foodbar heeft gevonden.
Rudi blijft worstelen met de wedstrijd. Hannes sluit Louise weer in de armen en geeft haar de opdracht een groot cosmeticabedrijf aan te klagen omdat zij nog altijd testen uitvoeren op dieren. Liesbeth wil een gesprek aangaan met Ben. Trudy is in de wolken wanneer ze hoort wat Mieke en Leen allemaal van plan zijn voor Barts verrassingsfeestje.
Het contrast tussen Rudi en Gunther is groot. De ene werkt ijveriger dan ooit, terwijl de andere de rust zelve is. Louise maakt indruk op Bart en Trudy met haar inzicht in de ecologie. Tussen Patrick en Agnes komt er een haar in de boter te zitten.
Liesbeth schaamt zich omdat ze gelogen heeft tegen Benny. Rudi en Gunther zijn klaar om aan hun wedstrijd te beginnen. Ze willen in één week tijd zo veel mogelijk ontwerpen maken. Rudi wil absoluut winnen, maar is bang voor zijn concurrent. Trudy wil meer weten over FreEco en spreekt af met Hannes. Freddy daagt Agnes uit. Mieke en Leen bereiden de verjaardag van Bart voor.
Louise excuseert zich bij Agnes. Trudy heeft het moeilijker om zich over het verleden te zetten. Agnes krijgt vervelend nieuws te horen van Delphine. De passage van Benny in Reading is geen onverdeeld succes. Ben heeft een bijzondere vraag voor Liesbeth. Rudi en Gunther wagen zich aan een wedstrijdje.
Benny vindt dat Liesbeth veranderd is. Zijzelf denkt daar echter anders over. Rudi ergert zich verschrikkelijk aan de aanwezigheid van Gunther, zelfs op een vrije dag. Jan heeft veel last van spierpijn de dag na zijn eerste loopsessie. Louise is helemaal in de ban van FreEco. Trudy wil graag kennismaken met de mensen achter deze organisatie.
Patrick vermoedt dat Agnes de gevel van Freddy heeft beklad, maar zij ontkent alles. Benny komt aan in Reading en stelt vast dat Liesbeth niet op haar kamer is. Mieke, Jan en Zjef gaan voor het eerst samen joggen. Trudy is bang dat Louise zich zal willen aansluiten bij FreEco.
Freddy bedreigt Agnes, maar dat heeft niet het gewenste effect. Louise maakt een afspraak met Mirthe van FreEco. Ondertussen verdiept ze zich in bioproducten en ontdekt ze zo dat Mathias vorig jaar valse bioproducten heeft geleverd. Marie-Rose maakt zich zorgen over de manier waarop haar kleindochter zich in het eco-verhaal stort. June neemt contact op met Stan Lauwers.
Stefanie en Thomas keren terug uit Schotland terwijl Peter vertrekt richting Griekenland. Louise bereidt haar spreekbeurt voor en zoekt contact met een radicale organisatie die zich onder andere inzet voor dierenwelzijn: FreEco. Freddy krijgt op Facebook harde beschuldigingen naar het hoofd geslingerd. Agnes ontkent iets met de zaak te maken te hebben. Gunther gaat aan de slag bij Fashion.
Peter vertelt Louise waarom hij naar Griekenland gaat. Jan werkt tegen zijn zin aan een gezondere levensstijl om zijn cholesterol te verlagen. Liesbeth en Ben brengen opnieuw meer tijd met elkaar door. Benny krijgt ook verlof om zijn vrouw in Reading te verrassen. Agnes lanceert een gemene roddel over Freddy.
De citytrip van Thomas en Stefanie belooft er één te worden om nooit meer te vergeten. Agnes plaatst Arno voor een dilemma. Leen vindt dat haar vader iets moet doen aan zijn cholesterol, maar die ziet een verandering van zijn eetgewoonten helemaal niet zitten.
Agnes plaatst Jan voor een voldongen feit. Peter laat de dagelijkse leiding van VDB over aan Thomas en Mathias. Hij vertelt hen dat hij het productieproces van Fashion van A tot Z onder de loep wil nemen. Benny overweegt een verrassingsbezoek aan Liesbeth. Thomas heeft Stefanie iets op te biechten.
Thomas heeft een verrassing voor Stefanie. Maarten blijft ondanks alle tegenkanting bij de beslissing die hij heeft genomen. Peter wil zich verdiepen in de impact van kledij op de ecologische voetafdruk. Een onderzoek dat hij niet van achter zijn bureau bij Fashion voert. Liesbeth wil de Foodbar internationale allure geven.
Peter ergert zich verschrikkelijk aan de voortdurende confrontatie met June. Delphine wordt het slachtoffer van verregaande pesterijen. Patrick looft een beloning uit voor wie de dader kent en ook Agnes is vastbesloten om de schuldige op te sporen. Liesbeth is in de wolken na haar weekend in Bath.
Maarten komt verslagen terug van zijn tests. Leen maakt zich ernstig zorgen over hem. Evy is dolgelukkig na een romantisch moment met Maarten. June is razend wanneer ze verneemt dat Rudi nu voor Fashion werkt. Ben nodigt Liesbeth uit voor een weekendje weg.
Benny is zenuwachtig voor het bezoekje van Véronique. Anna vindt het schandalig dat Marie-Rose bij Peter woont en het komt tot een fikse discussie. Ook tussen Agnes en Didier lopen de gemoederen hoog op. Maarten krijgt een aartsmoeilijke test voorgeschoteld.
Maarten ondergaat zware fysieke proeven bij Staatsveiligheid. Faroud laat Evy en Leen weten dat hij het goed doet. Liesbeth heeft twijfels bij de intenties van Ben en wil stoppen met de bijlessen. De haatcampagne van Didier bereikt de familie Pauwels.
Didier Spinel daagt Agnes uit. De familie Pauwels steunt haar bij de confrontatie. Marie-Rose stevent af op een depressie. Mathias besluit Linda om hulp te vragen. Het personeel van Fashion wil weten wat de overeenkomst met Vero Bello voor hen zal veranderen.
Louise kan niet meer slapen sinds de terugkeer van Delphine. Bart, Trudy en Jelle proberen haar op te vrolijken. Benny blijft vermoeden dat Liesbeth iets voor hem verbergt. Liesbeth zelf wil zijn achterdocht wegwerken door een dagje samen door te brengen.
Ten huize Pauwels-Coppens bereidt iedereen zich met de nodige stress voor op de komst van Delphine. Tijdens zijn proeven bij staatsveiligheid wordt Maarten geconfronteerd met zijn zwakke plek: Roos. Liesbeth keert voor het weekend terug naar huis, maar Benny merkt op dat er iets aan de hand is.
Maarten is volledig gefocust op zijn proef bij staatsveiligheid en heeft hierdoor geen aandacht voor Evy. Iedereen maakt zich zorgen over de terugkomst van Delphine. Didier wakkert de onrust verder aan. Peter vist bij Agnes en Leen uit of Delphine nog een gevaar kan vormen. Liesbeth heeft dagdromen over Ben. Kitty trekt haar conclusies.
Marie-Rose bemoeit zich meer en meer met Peters leven nu ze bij hem is ingetrokken. Op professioneel vlak wil Peter niet van een compromis weten: met June wil hij niet meer samenwerken. Wanneer Mathias en Thomas hem van het tegendeel proberen te overtuigen, neemt hij een drastische beslissing. Agnes komt in het oog van een storm te staan.
Maarten verrast Evy met een ruiker bloemen om haar te bedanken voor haar steun. Evy vermoedt dat Maarten iets voor haar achterhoudt. Mathias probeert Marie-Rose te overhalen om Louise naar school te brengen, maar zij sluit zich op. Liesbeth nodigt Ben uit om iets te gaan eten. Benny maakt zich ongerust wanneer hij haar niet kan bereiken. Thomas dwingt Hanne om naar Milaan te gaan.
De gesprekken met Vero Bello zijn dan wel stopgezet, toch wil Thomas zijn plannen voor de internationalisering van Fashion doordrukken. Zonder medeweten van Peter wil hij Hanne naar Milaan sturen om daar de nodige voorbereidingen te treffen. Mathias brengt veel tijd door in het atelier van Patrick, wat niet naar de zin is van Marie-Rose.
Benny maakt zich zorgen over Liesbeth en stelt voor om haar te helpen met haar cursussen. Faroud stelt zijn chef voor om Maarten in dienst te nemen. Evy heeft een eerlijk gesprek met Leen. Thomas verwijt Peter dat hij Fashion in gevaar brengt door zijn vete met June.
Patrick heeft Benny en Liesbeth belangrijk nieuws te melden. Agnes besluit Mathias nog niet in te lichten. Samen met hem bezoekt ze de scheepswerf waar ze allebei opgroeiden. Ondertussen bekommert Marie-Rose zich alleen om de verhuis. Peter hakt een belangrijke knoop door, maar is bang voor de reactie van June.
Marie-Rose en Mathias verhuizen hun spullen naar de loft van Peter. Het samenhokken zorgt echter al meteen voor problemen. Agnes laat Mathias weten dat ze met hem meegaat naar de scheepswerf van hun vader, tot een onthutsend telefoontje haar plannen dwarsboomt. Evy probeert Maarten op te beuren en stort daarna haar hart uit bij Niko.
Benny slaat in paniek wanneer Liesbeth plots onbereikbaar is. Mathias probeert te bemiddelen na een hevige confrontatie tussen Peter en Thomas. Ook de verhuis bezorgt hem kopzorgen. De undercoveroperatie van Maarten komt tot een abrupt einde.
Zjef kan maar moeilijk omgaan met de wonden die hij geslagen heeft door zijn gokverslaving. De verhuis van Mathias en Marie-Rose verloopt moeizaam en emotioneel. Liesbeth krijgt het moeilijk in Reading en denkt eraan om terug naar huis te gaan. Maarten begeeft zich ondertussen op steeds gladder ijs.
Marie-Rose heeft een moeilijke beslissing te nemen, maar hakt toch een knoop door. Liesbeth maakt Benny duidelijk dat ze zich niet goed in haar vel voelt in Reading. Zjef dreigt te hervallen in zijn gokverslaving. Maarten vermoedt dat er drugs gedeald worden in het snookercafé waar hij werkt en probeert een van de snookerkeus van naderbij te bekijken.
Mathias probeert Peter te overtuigen toch een samenwerking aan te gaan met Vero Bello. June lijkt plotseling positief te staan tegenover het voorstel. Liesbeth wil er jonger en hipper uitzien, Kitty helpt haar bij de restyling. Zjef moet vaststellen dat hij het vertrouwen van Trudy nog niet teruggewonnen heeft. Maarten komt in nauwe schoentjes te zitten.
Peter komt te weten dat Marie-Rose haar huis wil verkopen. Bart vertrekt naar een congres over terrorisme in Amsterdam. Trudy is er niet gerust in. Liesbeth maakt in Reading kennis met Kitty, waardoor Benny zich meteen een stuk minder zorgen maakt. June probeert de foto's van haar en Bert van Véroniques gsm te wissen.
Zjef zoekt toenadering tot Rudi. Mathias en Marie-Rose zetten hun huis te koop op internet. Liesbeth probeert zonder veel succes contact te leggen met haar medecursisten. Véronique voelt zich bevrijd van Junes macht en stelt Mathias een joint venture voor.
Niko ontdekt dat Zjef op straat slaapt. Hij bespreekt met de vrienden of Zjef mag terugkeren..Marie-Rose is blij met de toenadering tussen Peter en Véronique. Mathias wil dat ze een beslissing neemt over het al dan niet verkopen van het huis. Liesbeth komt samen met Benny aan op de campus in Reading. Ze voelt zich zenuwachtig wanneer ze de jonge medestudenten ziet.
Zjef wordt hard aangepakt en valt gewond de Foodbar binnen. Rudi is jarig, maar Véronique lijkt zijn verjaardag helemaal vergeten te zijn. Leen voelt dat Maarten iets voor haar verborgen houdt. Véronique wordt emotioneel wanneer ze ziet hoe goed Louise en Cédric het met elkaar kunnen vinden.
Trudy en Zjef krijgen een interim-werkkracht in de Foodbar. Evy wil Zjef helpen, maar dat lijkt hopeloos. Maarten gaat steeds verder in zijn undercoverwerk. Marie-Rose maakt zich zorgen over haar financiële situatie.
Thomas is woedend wanneer hij Zjef 's ochtends in de Foodbar aantreft. Hij dreigt met ontslag. Benny stelt zich bij Peter kandidaat om Trudy te helpen in de Foodbar. Agnes wordt helemaal opgeslorpt door Facebook.
Zjef heeft de nacht doorgebracht in de Foodbar en probeert dat angstvallig geheim te houden. Rudi vraagt Evy om een oogje in het zeil te houden. Trudy heeft een grote fout gemaakt in de Foodbar, waardoor Liesbeth wil dat ze hulp zoekt. De financiële problemen van Marie-Rose leiden tot een fikse ruzie tussen Peter en Véronique.
Trudy heeft het hele weekend gewerkt aan de administratie van de Foodbar. Bart vindt dat ze hulp moet zoeken. Mathias spoort Marie-Rose aan om haar geheim op te biechten aan Peter en Véronique. Zjef reageert emotioneel wanneer de gemoederen weer eens oplopen...
Zjef scheurt zich verder af van zijn omgeving. Maarten bijt zich ondertussen vast in een nieuwe, spannende missie. Na Patrick maakt ook Agnes kennis met de internettaal. Trudy is overwerkt en maakt een cruciale fout in de Foodbar. Marie-Rose heeft Mathias iets op te biechten.
De situatie tussen Marie-Rose en Mathias escaleert. Rudi kan niet langer aanzien hoe Zjef zich de dieperik in werkt. Patrick verdiept zich verder in Facebook en is niet van de computer weg te slaan. Maarten krijgt onverwacht nieuws.
Patrick zet zijn eerste stappen in de wondere wereld van Facebook. Maarten heeft zijn zinnen gezet op een job bij de geheime dienst. Mathias confronteert Marie-Rose met verontrustend nieuws. Liesbeth heeft het moeilijk om haar werk in de Foodbar uit handen te geven.
Maarten slaat een interessante jobaanbieding af en doet daarmee vele wenkbrauwen fronsen. De familie maakt zich steeds meer zorgen over het gedrag van Marie-Rose. Jan en Linda besluiten in te grijpen. Rudi stelt Zjef voor een ultimatum.
June en Véronique bezegelen hun koude oorlog. Peter en de rest van de familie krijgen ondertussen belangrijk nieuws te horen. Tussen Zjef en Rudi komt het tot een pijnlijke confrontatie. Peter en Mathias proberen te achterhalen wat er aan de hand is met Marie-Rose.
Zjef trekt alle aandacht naar zich toe en geniet er met volle teugen van. Rudi vermoedt echter dat hij niet helemaal eerlijk is tegenover zijn omgeving. Faroud heeft Véronique en Peter geen goed nieuws te melden. Véronique zelf gaat ondertussen de confrontatie aan met June. Trudy wil Liesbeth vervangen in de Foodbar, maar Peter vreest dat zijn ex te veel hooi op haar vork neemt.
Zjef is de pedalen helemaal kwijt en maakt zijn problemen alsmaar groter. Wanneer Marie-Rose opnieuw een hele dag op pad trekt, besluit Mathias op haar tablet te zoeken naar antwoorden. Véronique is opgelucht nu ze eindelijk een middel heeft om June onder te druk te zetten. Liesbeth nodigt Trudy en Bart uit voor een etentje.
Liesbeth maakt zich zorgen wanneer Zjef plots verdwijnt tussen twee shifts in de Foodbar. Rudi vindt dat het zo niet langer kan en stelt hem voor een ultimatum. Marie-Rose gaat voor de tweede dag op rij op stap. Véronique komt tot een onthutsende vaststelling tijdens de achtervolging van June.
Hoewel Zjef zich nog steeds vreemd gedraagt, krijgt hij een mooie kans aangeboden door Peter en Liesbeth. Marie-Rose heeft een geheimzinnige afspraak en roept zo argwaan op bij Mathias. Véronique volgt Junes doen en laten op de voet. Bart wil Liesbeth en Benny uitnodigen voor een etentje, maar dat idee valt niet bij iedereen in goede aarde.
Rudi is ongerust wanneer Zjef de hele nacht wegblijft. Marie-Rose wil Véronique financieel uit de nood helpen en doet haar een voorstel. Ook Estée verrast Arno met een voorstel. Jan is jarig en dat wordt gevierd. Peter wil van zijn bodyguard af, maar loopt volgens Faroud nog steeds gevaar.
Véronique neemt Marie-Rose in vertrouwen over de financiële problemen van Vero Bello. Ze wil onder het juk van June vandaan en besluit door te gaan met haar plan om Junes doen en laten in kaart te brengen. De familie Coppens-Pauwels maakt kennis met Estée, maar de avond verloopt niet voor iedereen even vlot. Liesbeth licht Trudy in over wat er zich tussen Bart en Benny heeft afgespeeld.
Anna heeft een goed gesprek met Frank. Zij is ervan overtuigd dat hij Emma zal verliezen wanneer hij voet bij stuk houdt. Zjef gedraagt zich bijzonder prikkelbaar en ook zijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Liesbeth maakt zich zorgen en bespreekt de situatie met Rudi. Liesbeth brengt alles in gereedheid voor de komst van Arno's vriendin Estée.
Véronique denkt een manier gevonden te hebben om June te traceren. Op die manier hoopt ze haar doen en laten te volgen. Het reddingsplan voor Vero Bello blijkt onvoldoende te zijn. Bovendien is de situatie veel ernstiger dan werd gedacht. Frank schakelt de politie in om Emma terug te vinden en ook Anna bemoeit zich met de zaak. Benny wil weten wat er tijdens de dronken nacht met Bart is gebeurd.
Véronique probeert een reddingsplan voor de bank op te stellen. Ondertussen overweegt ze de achtervolging op June in te zetten. Frank wordt steeds ongeduldiger en beweert dat Guido Emma heeft ontvoerd. Arno heeft een grote verrassing in petto voor zijn gezin en ook Thomas wil Stefanie verrassen.
Bij VDB doet Peter zijn uiterste best om de gemoederen te bedaren. Ondertussen blijft de ongerustheid binnen de familie toenemen. Véronique krijgt slecht nieuws van de bank. Guido en Emma brengen hun plan tot uitvoering. Haar vader, Frank, is hier niet zo blij mee. Linda wil dat Jan een gesprek met zijn moeder aangaat.
Agnes en Patrick hebben de familie een prangende vraag te stellen. Véronique krijgt het zwaar te verduren nu June weer opgedoken is. Niko neemt een belangrijk besluit over zijn toekomst. Samen met Mieke krijgt hij echter een emotionele opdoffer te verwerken. Peter neemt zich voor om zijn leven niet langer te laten domineren door angst. Zjef valt in een zwart gat en heeft het moeilijk.
De wereld van de Van den Bossches komt opnieuw op zijn kop te staan. Guido en Emma verdiepen zich verder in hun opties omtrent de zwangerschap. Zjef slaagt erin om indruk te maken met zijn auditie. Niko ontvangt een onverwachte bezoeker en krijgt een belangrijke vraag voorgeschoteld.
Marie-Rose heeft een goed gesprek met Peter en Véronique. Niko hakt een belangrijke professionele knoop door. Jan verliest opnieuw een werkkracht, maar krijgt steun uit onverwachte hoek. Zjef krijgt de kans om internationaal door te breken. Bij Emma slaat de twijfel opnieuw toe.
Guido heeft het moeilijk met Emma's beslissing en neemt ook zelf een impulsief besluit. June zet haar voorbereidingen verder, maar beseft dat ze zich in een gevaarlijk plan heeft gestort. Zjef verwerft naam en faam dankzij zijn slaatje, maar dan wel om de verkeerde redenen. Agnes wil zich bewijzen ten opzichte van Jan.
Emma neemt een besluit omtrent haar zwangerschap. Evy probeert Niko te doen inzien dat hij Nena moet loslaten. Zjef kan niet genieten van het succes van zijn slaatje. De uitslag van de fietswedstrijd tussen Jan en Agnes zorgt voor animo. Mathias laat twee vreemden binnen in zijn huis en dat blijft niet zonder gevolgen.
Nena is met de noorderzon verdwenen en laat Niko en co achter met een onaangename verrassing. Jan reageert niet erg enthousiast op het voorstel van Agnes om in de Jan & Alleman te komen helpen. Hij probeert haar af te wimpelen met een flauw excuus. Het verleden van Thomas laat Stefanie niet los. Hij maakt zich zorgen over de toekomst van zijn relatie. Anna roept de familie samen.
Guido denkt eraan zijn studies op te geven en hij is boos omdat Mieke niet heeft kunnen zwijgen. Niko probeert Nena te overtuigen haar moeder op te zoeken, maar zijn plan loopt niet zoals gehoopt. Jan heeft nog steeds geen vervanger voor Niko in het café. Agnes wil zich graag kandidaat stellen, maar stuit op tegenkanting.
Guido is niet blij met Emma's beslissing. Ondertussen blijft het nieuws de ronde doen. Terwijl June opnieuw afspreekt met Piet, zoekt Véronique steun bij Rudi. Jan heeft personeelsproblemen: Anita weigert om te helpen in het café. Evy, Mieke, Thomas en Zjef zijn niet te spreken over de oplossing van Niko voor Nena's probleem.
Thomas brengt verslag uit bij Mathias en is ook Stefanie een uitleg verschuldigd. Guido gaat te rade bij Jan en Hanne, waardoor twijfels opnieuw de kop op steken. Véronique is ervan overtuigd dat June opnieuw iets van plan is en krijgt plots een onverwacht telefoontje. Niko ontdekt dat Nena uit het kraakpand is gezet en probeert nieuw onderdak voor haar te vinden.
Thomas wordt door Angelo onder druk gezet. Stefanie voelt dat hij opnieuw iets verzwijgt en maakt zich zorgen. Niko heeft Nena belangrijk nieuws te melden. June krijgt bezoek van Piet Colpaert, die haar aan een valse identiteit kan helpen. Anna heeft het moeilijk.
Rita heeft een geschikte poetsvrouw gevonden om haar te vervangen. Véronique is bang voor een nieuwe aanval van June. Thomas zit in nauwe schoentjes en keert terug naar de boot van Andy om sporen te wissen. Daar wacht hem echter een onaangename verrassing.
Stefanie gaat de confrontatie aan met Thomas, die haar vanalles op te biechten heeft. Linda en Jan proberen een gesprek aan te gaan met Frank, maar dat draait uit op een dovemansdiscussie. Rudi is het beu om meegesleurd te worden in de oorlog tussen June en Véronique. Evy helpt Niko bij de zoektocht naar Nena's familie. Jan heeft het moeilijk.
Guido heeft zijn vader iets op te biechten. Niko verdiept zich verder in het leven van Nena en vindt enkele aanknopingspunten. Leen is dolblij nu Farouds undercoveropdracht voorbij is. Rita licht de familie in over haar plannen. Peter licht Bart in over de nachtmerrie die hij had.
Thomas gaat ver om alle bewijzen die Andy tegen hem heeft in handen te krijgen. Guido en Emma slagen er maar niet in een knoop door te hakken en ze besluiten Leen in vertrouwen te nemen. Niko gaat in tegen de regels van zijn straathoekwerk en wil Nena helpen. Peter is niet te spreken over Evy's nieuwe plan.
Véronique is erg aangedaan door wat ze heeft ontdekt. De situatie brengt haar wel op een nieuw idee. Guido en Emma staan voor een groot dilemma. Nena duikt opnieuw op en is helemaal ontredderd. Niko beseft dat ze haar isolement niet meer aankan en op het punt staat te breken. Leens vertrouwen in Faroud wankelt. Ook het vertrouwen tussen Stefanie en Thomas is nog altijd zoek.
Véronique moet van koers veranderen nu June getoond heeft hoe sterk ze in haar schoenen staat. Tot Bart plots een goed bewaard geheim op het spoor komt. Peter roept Thomas op het matje. Niko is blij te zien dat Musto en zijn bende enthousiast het voedselbedelingsplan naar zich toetrekken, maar hij voelt zich slecht omdat hij niets voor Nena kan doen. Guido voelt zich slecht.
Véronique overtuigt Bart om dieper te graven in Junes verleden. Rita wil stoppen met poetsen, maar vindt het moeilijk om haar familie in de steek te laten. Agnes en Patrick raden haar aan om haar passie te volgen. Niko is erg onder de indruk van Nena's levensverhaal. Emma heeft groot nieuws voor Guido.
Het verhaal van Thomas valt Stefanie zwaar en ze maakt een hartverscheurende keuze. Mathias probeert Thomas te helpen, maar verzwijgt zijn plannen voor Marie-Rose. Véronique schakelt Bart in om Junes computer te kraken. Maarten staat voor een moeilijk dilemma. Rita mist het cruiseleven. Niko neemt een belangrijke beslissing in verband met zijn toekomst.
Stefanie kan niet leven met de gedachte dat Thomas een geheim voor haar heeft en ze eist duidelijkheid. Véronique denkt een zwakke plek van June gevonden te hebben. Samen met Rudi bedenkt ze een plan om haar computerbestanden te onderzoeken. Faroud maakt Leen opnieuw duidelijk hoe oprecht zijn gevoelens voor haar zijn. Bij Maarten slaan de twijfels toe wanneer hij een geheim ontdekt.
Thomas heeft Mathias één en ander op te biechten, maar wil niet dat het verhaal Peter ter ore komt. Liesbeth denkt dat ze een slecht examen heeft afgelegd en dat het seminarie in Reading hierdoor in het gedrang komt. Véronique heeft een mooi weekend met Cédric achter de rug en beseft dat ze haar familie meer en meer mist. Op het cruiseschip breekt paniek uit wanneer Lientje vermist is.
Mathias komt een verdachte betaling op het spoor en legt Thomas op de rooster. Leen gaat op in de leefwereld van Faroud en krijgt nieuwe hoop. Benny is razend wanneer hij ontdekt dat Liesbeth belangrijk nieuws voor hem verborgen heeft gehouden. Niko weet met zichzelf geen blijf. Rita voelt zich alsmaar beter in haar rol als opvangmoeder voor Lientje.
Leen besluit zich te verdiepen in Farouds achtergrond en cultuur. Op die manier hoopt ze hem beter te kunnen begrijpen. Daisy kan haar afgunst niet langer verbergen en gaat de confrontatie aan met Rita. Liesbeth heeft een goed gesprek met Stefanie. Thomas werkt zich steeds dieper in de problemen.
Stefanie stelt zich vragen over haar relatie met Thomas: hebben ze wel een toekomst samen? Ook de zwijgplicht die ze thuis opgelegd krijgt, valt haar zwaar. Liesbeth krijgt belangrijk nieuws. Niko heeft een verkwikkende dag op het werk en is daar erg dankbaar voor.
Thomas wordt nog altijd onder druk gezet door Andy en raakt steeds meer geïsoleerd van een achterdochtige Stefanie. Niko doet een extra inspanning op het werk, maar betrekt Mieke onbewust bij de zaak. Rita's optreden op de cruise is een ongelofelijk succes, maar valt niet bij iedereen in goede aarde.
Faroud heeft Leen een bekentenis te doen. Thomas wordt gechanteerd door Andy en ziet zijn beloftevolle toekomst bij VDB aan een zijden draadje hangen. Rita krijgt een aanlokkelijk voorstel. Liesbeth raakt verwikkeld in een tweestrijd.
Thomas krijgt een ongewenste bezoeker over de vloer. Arno gaat de confrontatie aan met de schooldirecteur, maar staat die wel open voor zijn argumenten? Bij Niko stapelen de frustraties zich op wanneer hij de problemen van zijn gasten steeds vaker mee naar huis neemt. Mathias en Peter stellen zich vragen bij het vreemde gedrag van Véronique.
Leen stelt zich vragen over haar gezinssituatie. Ze wil dat Faroud opnieuw een vaste waarde wordt. Maarten neemt de woorden van zijn zus ter harte. Niko's nachtelijke telefoontjes zorgen voor wrevel met Mieke. Ook Thomas wordt opgeschrikt door een vreemd telefoontje.
Louise en haar klasgenoten hebben het moeilijk met de recente gebeurtenissen op school. Benny raadt haar aan om zelf actie te ondernemen. Niko krijgt het hard te verduren van Musto en zijn gasten. Rita en Lientje beleven een fantastische avond. Thomas wordt officieel mede-aandeelhouder van VDB, maar zijn ambities reiken nog veel verder.
Arno besluit open kaart te spelen met de directeur, met alle gevolgen van dien. Musto en zijn makkers nemen Niko in vertrouwen, maar die komt zo voor een zwaar dilemma te staan. Rudi maakt zich zorgen over Véronique. Hij hoopt dat Thomas de familie weer dichter bij elkaar kan brengen.
De onthaalmoeder van Arthur is ziek en dus moeten Maarten en Leen zelf voor opvang proberen te zorgen. Jan maakt zich zorgen over Rita's plannen met Lientje. Louise wordt op school met een erg onaangename verrassing geconfronteerd. Evy heeft het moeilijk na haar trip in Honduras en lucht haar hart bij Maarten.
Niko beleeft opnieuw een woelige dag op straat. Wanneer hij vechtende hangjongeren uit elkaar wil halen, keren zij zich als één blok tegen hem. Leen heeft nog altijd niets van Faroud gehoord en maakt zich zorgen. Rita bereidt zich voor op haar trip met Lientje, maar is bang voor de reactie van Jan. Emma en Guido zijn klaar voor een volgende stap.
Niko is zenuwachtig voor zijn eerste dag als straathoekwerker. Op het terrein ondervindt hij al snel dat het geen makkelijke opgave wordt om het vertrouwen van de mensen te winnen. Rita maakt haar verrassing voor Lientje concreet. Agnes wil naar Frankrijk om alles in gereedheid te brengen voor de overplaatsing van Delphine naar België. Peter heeft een verrassend aanbod voor Thomas.
Stefanie maakt zich zorgen over Thomas, terwijl Jan bereid is alles te doen om zijn kleinzoon te helpen. June vindt dat Vero Bello handig gebruik kan maken van de situatie om Fashion een nieuwe klap toe te dienen. Agnes slaagt erin Delphine over te brengen naar een instelling dichter bij huis. Patrick is bang voor de reactie van de Van den Bossches.
Rudi voelt zich verraden door Thomas en vreest voor zijn reputatie. Lientje brengt Rita en Anna dichter bij elkaar. Niko herleeft nu hij zicht heeft op een nieuwe, boeiende job. Louise bevindt zich in een netelige positie nu de ontevredenheid over de leerkracht wiskunde steeds groter wordt in haar klas. Thomas krijgt slecht nieuws te verwerken.
Rudi komt in nauwe schoentjes te zitten en zijn situatie zorgt voor pijnlijke confrontaties. Jan kan het nieuws over zijn overleden zoon Willem maar moeilijk verwerken en maakt zich grote zorgen. Thomas probeert rustig te blijven en krijgt steun uit onverwachte hoek. Véronique wil de afpersing door June verborgen houden voor Peter.
Rita is woedend omdat Jan Xelios heeft ingelicht over haar alcoholverslaving. Leen stelt Faroud voor zijn oude job terug op te nemen. Niko gaat een moeilijk gesprek aan met Jan. Rudi neemt contact op met de ouders van Joppe, maar belandt zo in een echte nachtmerrie.
Faroud voelt zich slecht in zijn nieuwe job. Op de persconferentie bij VDB legt Peter een emotionele verklaring af. Door een verspreking van Jan dreigt Rita niet langer in aanmerking te komen om een kindje op te vangen via Xelios. Mieke neemt Linda in vertrouwen over Niko's toekomstplannen. Leen heeft verontrustend nieuws voor Thomas. Joppe heeft Rudi een bekentenis te doen.
Leen gaat tot het uiterste om een patiënt te redden, wat Faroud aan het denken zet. Rudi heeft Joppe geen goed nieuws te melden. Marie-Rose is teleurgesteld omdat Véronique haar broer niet wil helpen. Bij Fashion komen Trudy en Hanne met een schitterend idee op de proppen.
Thomas wordt van het kastje naar de muur gestuurd wanneer hij meer uitleg probeert te krijgen over de onderzoeken die zijn vader heeft laten uitvoeren. Rita stelt zich kandidaat om een kindje op te vangen via Xelios. Niko moet kleur bekennen wanneer Jan hem officieel wil aanduiden als zijn opvolger in het café, mocht er hem iets overkomen. Arno gooit het lesgeven over een andere boeg.
Farouds zoektocht naar een job verloopt moeizaam. Joppe ziet zijn grote droom in vervulling gaan wanneer Rudi hem voorstelt om tijdens een fotoshoot enkele professionele foto's te laten maken. Arno's voorstel om zelf een game te maken valt in de smaak bij zijn leerlingen. Thomas ontvangt een vreemde brief.
Marie-Rose wil een verzoening tussen haar kinderen en voert een felle discussie met Véronique. Ook Peter heeft het zwaar. Hij vindt steun bij Mathias. Guido krijgt goed nieuws te horen. Liesbeth brengt Arno op een lumineus idee. June lijkt Véronique volledig in haar macht te hebben.
Guido verschijnt voor de jeugdrechter. Peter en co staan machteloos tegenover June en besluiten Véronique in te schakelen. June beraamt een volgende stap in haar masterplan. Faroud wil zich niet laten kennen en gaat met hernieuwde moed werken.
Véronique is bang dat Floor zal breken. Tijdens een telefoongesprek met haar, slaat bij Thomas de paniek toe. Bart probeert Leen duidelijk te maken dat Faroud niet kan functioneren zonder actie in zijn job. Arno slaagt er niet in zijn leerlingen te betrekken bij de leerstof en krijgt goede raad van Patrick.
Floor is de wanhoop nabij en raadpleegt June. Véronique maakt zich zorgen over de plannen van Peter met Fashion en de mogelijke gevolgen daarvan voor Vero Bello. Niko organiseert in de Jan & Alleman een feestje voor de verjaardag van Mieke. Arno treedt harder en kordater op tegen zijn leerlingen, en dan vooral tegen Louise.
Benny, Patrick en Agnes stomen Arno klaar voor zijn eerste werkdag op school. Louise is ervan overtuigd dat ze Arno snel rond haar vinger zal kunnen winden. Faroud maakt zich klaar voor de laatste werkdag in zijn huidige functie. Het afscheid valt hem zwaar. Rudi ontfermt zich verder over Joppe en gaat met zijn moeder praten.
Het nieuwe jaar is in de hele familie goed ingezet. Anna geniet nog na van het bijzondere familiefeest, terwijl Bart last heeft van een kater en de kinderen het huis uit stuurt. Zij schuimen samen de buurt af om Nieuwjaarke Zoete te zingen en weten een aanzienlijke buit bij elkaar te sprokkelen. Tot er door een onoplettendheid van Jelle een flink haar in de boter komt te zitten.
Jan gaat Nieuwjaar vieren bij Marie-Rose en doet zijn uiterste best om gedistingeerd over te komen. Véronique en Peter kunnen moeilijk in elkaars buurt zijn zonder ruzie te maken. Guido slaat het nieuwjaarsdiner over en doet een onaangename ontdekking. Agnes krijgt het moeilijk en mist Delphine.
Patrick heeft de schade geraamd die hij heeft opgelopen door de gifwolk en het verontreinigde water. Leen heeft nog altijd niets vernomen van Faroud en vreest het ergste. Anna zit met een probleem wanneer ze niet één, maar vier keer uitgenodigd wordt om Nieuwjaar te vieren.
Marie-Rose slaat in paniek omdat ze de verjaardag van de bomma bijna vergeten was. Er moet snel nog iets georganiseerd worden of er dreigt een grote ramp. Véronique krijgt tot haar verbazing het bezoek van rechercheur Hoste. Thomas wil Stefanie uitnodigen met oudjaar, maar zij voelt zich erg onzeker.
Thomas zet zijn voornemen om de naam van Peter te zuiveren verder en neemt contact op met de recherche. Guido bespioneert het huis van Koen en Ilse. Stefanie weet niet goed hoe ze zich moet gedragen tegenover Thomas en Hanne. Véronique ondertekent nietsvermoedend het contract met Dario Rinaldi.
Faroud heeft een verrassing in petto voor Leen. Mathias zet zich in voor de waterbedeling in de wijk, maar wordt meteen geconfronteerd met de wanpraktijken van Didier. Hij wordt door Thomas voor een dilemma geplaatst. Rudi krijgt verrassend nieuws te horen van Joppe.
De gifwolk blijft bij iedereen voor problemen zorgen, vooral wanneer ook het leidingwater verontreinigd blijkt te zijn. In het appartement van Jan moeten de mannen een hulplijn inschakelen wanneer de luiers van Arthur plots op zijn. Trudy is het beu dat Louise en Jelle zich de hele dag afzonderen.
Mieke maakt zich ernstig zorgen over Niko. Leen probeert haar te kalmeren. Ten huize Jan en Linda hebben de mannen een ellendige nacht achter de rug door het gehuil van Arthur. Marie-Rose is over haar toeren door de aanhoudende ruzie tussen Peter en Véronique en zondert zich af. Komen broer en zus op kerstavond tot inkeer?
Een gekantelde tankwagen zorgt voor flink wat problemen. Door een giftige stof die is vrijgekomen, mag niemand zich nog naar buiten begeven. De maatregel brengt de nodige spanningen met zich mee. Peter verrast Marie-Rose door toch mee te gaan naar Véronique. Mieke en Niko keren terug uit Berlijn, maar hun thuiskomst verloopt niet zoals verwacht.
Guido probeert opnieuw een gesprek aan te gaan met Kobe. Stefanie wil alles weten over het weekendje Cadzand van Hanne en Thomas en lucht haar hart bij Patrick. Tot grote verbazing van Marie-Rose is Véronique bereid om met Peter te praten. Faroud probeert Leen te overtuigen van zijn liefde voor haar.
Linda hoopt dat Guido zijn problemen even kan vergeten op de trouwdag van Mieke. Op haar grote dag valt Mieke van de ene verrassing in de andere. Jammer genoeg dient er zich ook een bijzonder onaangename verrassing aan.
Eén dag voor hun huwelijk krijgt Mieke eindelijk te horen wat er echt aan de hand is met Niko. Stefanie doet erg vaag over haar plannen met Thomas en Hanne. Trudy heeft Thomas slecht nieuws te melden.
Niko is zichzelf niet en dat baart Mieke steeds meer zorgen. Wil hij nog wel met haar trouwen? Thomas nodigt Mathias en Trudy uit voor een bijzondere vergadering. Véronique doet een verrassende ontdekking.
Ondanks de tegenkanting van Jan en Linda besluit Guido de plaats van het ongeluk opnieuw te bezoeken. Rudi weet niet meer wat hij moet denken van de medische klachten van Zjef. Thomas reageert fel nadat Stefanie haar mond voorbijpraat.
Zjef lijkt bijwerkingen te ondervinden van zijn medische behandeling. Rudi is overbezorgd. Hanne lucht bij Stefanie haar hart over haar relatie met Thomas. Leen krijgt het moeilijk wanneer ze Arthur ziet spelen met de knuffel die hij van Faroud heeft gekregen. June schakelt Véronique in bij een betaling aan Floor.
Guido besluit de hulp van Leen in te schakelen en komt via haar meteen meer te weten. Thomas wil een hulpfonds voor Bodé oprichten, zodat hij een toekomst in Ivoorkust kan opbouwen. Zjef neemt het eerste pilletje voor zijn medische proef. De familie Coppens maakt zich zorgen over de toestand bij VDB. Moeten Liesbeth, Benny en Stefanie voor hun job beginnen vrezen?
Niko is er niet in geslaagd Bodé op te sporen, en hij hervat zijn zoektocht de volgende dag. Thomas broedt op een idee om hem te helpen. Guido probeert zich te focussen op zijn examens, maar zit met zijn gedachten elders. Het bezwarende krantenartikel over Peter slaat bij Marie-Rose in als een bom.
Peter maakt zich klaar voor de persconferentie en hij krijgt daarbij steun van Thomas. Het duurt echter niet lang vooraleer Peter een nieuwe klap moet verwerken. Arno springt bij in de Foodbar, maar hij lijkt er niet veel aanleg voor te hebben. Anna wil dat Jan opnieuw een kerstdiner organiseert in het café. Die staat daar echter niet voor te springen.
Niko en de vrienden willen er alles aan doen om Bodé in België te houden, maar de situatie lijkt uitzichtloos. Floor probeert bij Stefanie te achterhalen wat Peter precies zal zeggen tijdens de persconferentie van morgen. Jan vraagt Rita om te investeren in een nieuw terras. Guido komt in nauwe schoentjes te zitten.
Liesbeth is zes weken buiten strijd na haar ongelukkige val. Dit tot ongenoegen van Zjef, die van Thomas te horen krijgt dat er geen permanente vervanging komt in de Foodbar. Ondertussen bereidt Thomas samen met Peter de grote persconferentie van woensdag voor. Mathias en Patrick geven hun strijd tegen de GAS-boetes nog niet op en schrijven een gezamenlijke brief naar de burgemeester.
Peter legt het bij met Louise en besluit samen met Mathias en Thomas om een persconferentie te organiseren. Hanne komt tussen twee vuren te zitten. Zjef denkt een oplossing te hebben voor zijn geldproblemen. Véronique ziet een mogelijkheid om June uit te kopen.
Niko schakelt de hulp van Hanne in om de nieuwsgierige Mieke op stang te jagen. Rudi spoort Zjef aan om zijn geldproblemen aan te pakken. Peter ontdekt de haatpagina op Facebook. Rita raadpleegt Leen en krijgt te horen wat de oorzaak van haar klachten is. Leen zelf krijgt van Bart nieuws te horen waar ze het emotioneel moeilijk mee heeft.
Benny heeft zijn twijfels bij de verrassing van Arno. Maarten raadt Leen aan geen overhaaste beslissingen te nemen. Mathias wil de krachten bundelen met Patrick om samen ten strijde te trekken tegen de GAS-boetes. Patrick neemt deze opdracht echter iets te letterlijk. Marie-Rose heeft schokkend nieuws voor Véronique.
Bart maakt Faroud duidelijk dat hij open kaart moet spelen met Leen. Zijzelf maakt zich zorgen over haar toekomst. Mieke is gefrustreerd omdat ze nog steeds niets weet over haar huwelijk. Niko en de vrienden blijven de lippen echter stijf op elkaar houden. Stefanie en Thomas ontdekken op Facebook een haatpagina tegen Peter.
Leen en Arthur lopen gevaar door een misgelopen operatie van Faroud. Leen blijft achter met veel vragen, maar krijgt geen antwoorden. Niko maakt zich zorgen over zijn nakend huwelijk. Hij beschikt over te weinig financiële middelen om zijn grootse plannen uit te voeren. Liesbeth maakt plannen om Arno een warme thuiskomst te geven. Peter belandt opnieuw in het oog van een mediastorm.
Stefanie meent te weten wie de mol is binnen Fashion. Peter beseft dat hij niets kan ondernemen zonder concrete bewijzen. Liesbeth krijgt de resultaten van haar examen Frans en economie. Jan hakt een moeilijke knoop door, terwijl Linda slecht nieuws moet incasseren. Véronique ontdekt dat June Airfree getipt heeft over Peters problemen en is razend.
Jurgen heeft Niko iets op te biechten, waardoor hij voor een dilemma geplaatst wordt. Ook Jan komt in een tweestrijd te zitten. Peter krijgt nieuws van Airfree en belandt in een nieuw conflict met Thomas. Zjef krijgt een koude douche.
De politie vraagt Peter om een bijkomende verklaring af te leggen over wat er zich in zijn loft heeft afgespeeld. Daardoor dreigt hij de presentatie bij Airfree te missen. Bij Vero Bello heeft June er alle vertrouwen in dat zij de opdracht van Airfree zullen binnenhalen. In de Jan & Alleman is iedereen druk in de weer met de voorbereidingen van de dansmarathon.
Peter heeft Thomas iets op te biechten. Die reageert furieus en vreest voor het imago van Fashion. Maarten wil de politie inlichten over wat hij heeft gezien, maar Leen weerhoudt hem daarvan. Niko merkt dat de sfeer onder de werknemers van Jurgen bedrukt en gespannen is. Jan lucht zijn hart bij Rita.
Liesbeth is doodop, maar weigert te rusten. Benny en Patrick denken de oplossing gevonden te hebben. Jenny neemt de zorg voor Marie-Rose voor haar rekening na de operatie. Peter is razend op Véronique omdat Marie-Rose zich borg heeft gesteld voor Vero Bello. Ondertussen zet June een nieuwe val op om Peter in diskrediet te brengen.
Peter schakelt de hulp van Stefanie in om meer tijd op VDB te kunnen doorbrengen. Isabelle wil het graf van Willem bezoeken en vraagt Jan om mee te gaan. Voor beiden wordt het een heftige en emotionele confrontatie met het verleden. Rita wordt tijdens haar bezoek aan notaris Van Roose geconfronteerd met nieuws dat haar hele leven op z'n kop zet.
Mathias vindt de plannen van Marie-Rose oneerlijk tegenover Peter. Thomas heeft Jan een belangrijke mededeling te doen. Peter belooft Louise dat hij zich snel zal herpakken, maar krijgt meteen een nieuwe slag in het gezicht. Ondertussen gaan ook Véronique en June opnieuw met elkaar in de clinch. Zjef informeert zich om opnieuw te gaan studeren.
Thomas wijst Peter op de imagoschade die het bedrijf lijdt nu de compromitterende foto naar de buitenwereld is gelekt. Ook Trudy is niet mals voor Peter. Jan heeft Linda iets op te biechten en krijgt ook overwacht bezoek over de vloer. Benny bemoeit zich met het filmproject van Elias. Mathias daagt Véronique uit om deel te nemen aan de danswedstrijd.
Guido durft eindelijk een eerlijk gesprek aan te gaan met Charlotte. Evy krijgt ondertussen belangrijk nieuws te horen van de politie. Isabelle en Jan halen jeugdherinneringen op bij het beluisteren van oude liedjes. Peter wil weten wie de compromitterende foto van hem heeft genomen en voelt Floor en Véronique aan de tand.
Niko is jarig en mag zich aan enkele verrassingen verwachten. Liesbeth studeert steeds harder en harder. Trudy heeft het moeilijk met Peters nieuwe levensstijl. Hijzelf krijgt 's avonds in zijn loft een onverwachte en ongewenste bezoeker over de vloer. Niko leert Bodé beter kennen en komt tot een onthutsende vaststelling. Marie-Rose denkt na over het voorstel van Véronique.
Peter lijkt zich te hebben herpakt, tot Floor hem uitnodigt op een belangrijke receptie. Rita is helemaal ondersteboven van het nieuws dat ze te horen heeft gekregen. Niko maakt kennis met Bodé, een jonge arbeider op de werf van Jurgen. Véronique krijgt geen lening van de bank en wil dat Marie-Rose een hypotheek neemt op haar huis. Thomas neemt een belangrijke beslissing.
Het huishouden bij Benny draait vierkant na het vertrek van Liesbeth. Hij denkt echter dé oplossing gevonden te hebben: een tweedehands vaatwasser. Maarten besluit bij te springen in de Foodbar, tot blijdschap van Zjef. Jurgen schakelt Niko's hulp in bij de aankoop van een huis. Jan en Rita krijgen schokkend nieuws te horen.
Menno wordt ondervraagd door de politie, maar ontkent alle beschuldigingen. Liesbeth trekt naar Frankrijk voor haar taalbad. Niko kan Guido overtuigen om Charlotte te verrassen in Leuven. Zijn uitje dreigt echter in het water te vallen. Thomas ergert zich aan Peters gedrag en wil op eigen houtje beslissingen nemen in het Airfree-dossier.
Guido heeft een openhartig gesprek met Niko. Zjef gaat voluit voor zijn master in de economie en wordt gesteund door Rudi. Liesbeth plant een taalbad in de Bourgogne bij Agnes. Benny en Patrick willen haar graag vergezellen. June schakelt Floor in voor een volgende zet naar Peter toe.
Véronique krijgt van Marie-Rose te horen dat Peter een Foodbar-keten wil uitbouwen. Dat nieuws lijkt haar niet te deren, maar schijn bedriegt. Niko vindt dat Guido meer energie moet steken in zijn relatie met Charlotte. Floor heeft een shoot geregeld, maar die draait anders uit dan gehoopt. Rudi stelt zich vragen bij de praktijken van Jurgen.
Vandaag vindt de openbare verkoop plaats in de Jan en Alleman. Marie-Rose hoort van de plannen om een Foodbarketen uit te bouwen en vreest dat de vete tussen Véronique en Peter nog feller zal worden. Ze besluit met haar zoon te gaan praten. Trudy en Hanne smeden een plan om Bart aan het dansen te krijgen.
Peter heeft een zware nacht achter de rug en draagt daar de gevolgen van. Vooral Thomas maakt zich zorgen. Véronique is vast van plan een tegenzet te doen en het Fashion moeilijk te maken door winkels te openen op toplocaties. Ook June beraamt een tegenzet. Linda krijgt slecht nieuws te horen.
Terwijl Stefanie haar uiterste best doet om een model te ronselen, biedt de succesvolle Floor zich aan bij Fashion Models. Ze slaagt er van bij de eerste ontmoeting in om Peter in te palmen. Zjef heeft stiekem een businessplan gemaakt voor een Foodbarketen en schiet daarmee onder Liesbeths duiven. Niko is het beu om hard te werken en weinig te verdienen.
Jelle, Louise en Hanne steken de koppen bij elkaar om een verrassingsact voor te bereiden voor de dansmarathon. June gedraagt zich steeds arroganter en doet ook een mysterieus telefoontje. Stefanie laat bij VDB zien dat ze initiatief durft te nemen.
Mieke probeert de politie te overtuigen om achter Evy aan te gaan, maar die zien geen aanleiding om een onderzoek te starten. Albert neemt Jelle op sleeptouw in de Westhoek. June maakt bij Vero Bello duidelijk wie de echte baas is. Rudi kan zijn oren niet geloven wanneer June hem voor het blok plaatst. Jan gaat op zoek naar danskoppels, maar zijn zoektocht verloopt moeilijker dan gedacht.
Menno haalt de teugels strak aan, maar Evy weigert mee te werken. Maarten is bereid de psychiater nog een kans te geven. Hij beseft dat zijn tijd met Roos tot het verleden behoort. Albert heeft een idee om Jelles spreekbeurt naar een hoger niveau te tillen. Peter heeft nieuws voor Stefanie.
Menno wist vakkundig alle sporen die naar Evy leiden en onthult zijn ware bedoelingen. Peter geeft Thomas carte blanche voor de opdracht voor Airfree. Ondertussen zet June Véronique onder druk om ook mee te dingen naar de opdracht. Bart probeert Trudy te overhalen om net zoals Liesbeth verder te studeren.
Evy kan haar nieuwsgierigheid maar niet bedwingen. Véronique is nog steeds op zoek naar een tegenzet voor Fashion. Jelle bereidt een spreekbeurt voor over de 'Groote Oorlog', maar ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Trudy probeert Bart warm te maken voor de dansbenefiet.
Menno verdiept zich steeds meer in het leven van Evy. Marie-Rose en Trudy gaan op zoek naar een locatie voor de dansmarathon en zien het groots. Stefanie maakt zich klaar voor haar eerste werkdag bij Fashion Models. Mathias doet een extra inspanning om Jenny zo snel mogelijk uit zijn huis te krijgen. Leen maakt zich hoe langer hoe meer zorgen over haar broer en vindt het tijd om in te grijpen.
Thomas komt van een kale reis terug uit Keulen. Mathias probeert Jenny te ontvluchten, maar lijkt nergens veilig te zijn voor zijn nieuwe secretaresse. Peter stort zich vol overgave op zijn modellenbureau. Ook Stefanie toont interesse. Maarten voelt zich nog steeds schuldig voor de dood van Roos. Trudy en Zjef delen een geheim...
Thomas beslist om zijn grootmoeder te gaan opzoeken in Keulen. Hij wil dat Hanne hem vergezelt. Zjef steunt de plannen van Liesbeth voor de volle 100% en laat dat duidelijk merken. Peter maakt kennis met de modellenwereld en dat lijkt hem te bevallen. Zijn omgeving heeft echter minder vertrouwen in de situatie. Véronique en June broeden ondertussen op een tegenzet...
Zjef wacht op een teken van leven van Evy en wordt steeds ongeruster. Peter geeft Thomas en Liesbeth meer verantwoordelijkheid om zichzelf te kunnen focussen op zijn rol binnen Fashion Models. Ondertussen blijft de concurrentie tussen Fashion en Vero Bello de familie in twee verdelen. De vete leidt zelfs tot een hevige discussie tussen Jan en Rita. Leen is bezorgd over Maarten.
Peter kondigt de overname van Casters Agency aan. Het nieuws stuit op gemengde reacties. Vooral Thomas steekt zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. De verhuis van Vero Bello zit erop. Véronique wil met een schone lei beginnen en alle neuzen in dezelfde richting krijgen.
Benny heeft een vrije dag en helpt Mathias bij het kiezen van een secretaresse. Maarten blijft vreemde geluiden horen en schimmen zien. Hij probeert de hallucinaties te verdringen en wil zo veel mogelijk alleen zijn. Evy kan niet weerstaan aan de drang om Menno op te bellen.
Rudi ergert zich aan de bemoeienissen van June. Véronique probeert haar zakenpartner tot de orde te roepen. Evy wordt gewaarschuwd door haar collega's: ze mag niet te ver gaan in haar research naar Menno. Peter legt de tegenargumenten van Thomas naast zich neer en wil koste wat het kost modellenbureau Casters Agency overnemen.
Patrick is bang dat de plannen van Liesbeth haar relatie met Benny in het gedrang zullen brengen. Niko gaat langs bij Maarten en ziet dat zijn vriend het moeilijk heeft. June komt te weten dat Fashion ook schoenen gaat ontwerpen.
Jan en Rita komen te weten wie de mysterieuze mevrouw Delcourt is. Maarten krijgt extra medicatie voorgeschreven om zijn nachtmerries in te dijken. Wanneer hij 's nachts het huis verlaat, laat hij echter onbewust de kleine Arthur onbewaakt achter.
Bart verzet zich tegen de relatie van Hanne en Thomas. Jan besluit ook de bomma en Albert in te lichten. Evy heeft een geheimzinnig afspraakje. Liesbeth weet haar geheim goed verborgen te houden, hoewel Patrick en Stefanie onraad ruiken. Thomas wil Anna inschakelen om zijn grootmoeder Isabelle op te sporen.
Liesbeth besluit Patrick en Stefanie nog niet in te lichten over haar plannen. Rudi neemt een moeilijke beslissing. Véronique heeft een lening van de bank gekregen voor de aankoop van het kantoor voor Vero Bello. Maarten krijgt een paniekaanval en denkt dat hij gek aan het worden is.
Hanne en Thomas lichten hun vrienden in over hun relatie. De reacties zijn verdeeld. Cédric vertrekt voor het eerst naar het internaat. Thomas gaat op zoek naar een nieuwe schoenenontwerper en komt bij Rudi uit. Zal die de overstap naar Fashion wagen?
Agnes beschuldigt Mathias ervan seksuele avances bij haar gemaakt te hebben. Liesbeth wil de Foodbar uitbouwen tot een keten, maar Benny is niet voor dat idee te vinden. De spanningen bij Vero Bello doen Rudi terug verlangen naar de sfeer bij Fashion. Hij spitst de oren wanneer hij verneemt dat er opnieuw een vacature is.
Evy heeft het moeilijk om met Andreas samen te werken en laat dat duidelijk verstaan. Zjef probeert haar op andere gedachten te brengen. De geheime liefde van Thomas blijft een bron van speculatie. Bij Vero Bello lopen de spanningen hoog op tussen Rudi en June.
Thomas laat Peter duidelijk verstaan dat hij verkeerd bezig is. Fashion moet uitgaan van zijn eigen sterkte en mag niet meegesleurd worden in zijn persoonlijke vendetta met Véronique. Leen zoekt steun bij Trudy en Mieke. Cédric overweegt om op internaat te gaan.
Mathias maakt Agnes duidelijk dat hij haar nooit meer wil zien, maar zij is niet van plan zich zomaar bij zijn beslissing neer te leggen. Evy weet niet of ze moet ingaan op het aanbod van Andreas. Onder impuls van Zjef neemt ze een beslissing. Véronique ontdekt dat Cédric regelmatig spijbelt en is ten einde raad. Cédric zelf zoekt hulp bij Rita.
Véronique en Cédric zijn aan het eind van hun Latijn. Samenleven lijkt niet te lukken. Hanne en Thomas houden hun relatie angstvallig geheim, hoe moeilijk dat ook is. Leen en Faroud hebben in de Foodbar een afspraak die niet onopgemerkt voorbijgaat.
Evy wil haar problemen even vergeten en gaat op stap met Mieke. 's Avonds worden de eerste exemplaren van haar boek geleverd. Hanne vertelt met lood in de schoenen dat ze samen met Thomas naar Parijs gaat. Liesbeth en Zjef krijgen de volle laag van Peter omdat ze zich laten restylen bij Vero Bello.
Mathias doet zijn beklag bij Benny. Cédric vindt dat zijn moeder te weinig tijd voor hem vrijmaakt. Hij stelt een to do-lijst op voor het weekend. June gedraagt zich als een echte feeks bij Vero Bello en laat zowel Rudi als Marie-Rose naar haar pijpen dansen.
Evy is totaal van slag door wat ze heeft gezien en ze confronteert Andreas met de feiten. Trudy vindt het niet kunnen dat Peter zijn dochter heeft verboden om haar oma nog te zien. Ze maakt Marie-Rose duidelijk dat ze haar kant kiest. Ook tussen Cédric en Louise komt het tot een aanvaring. Marie-Rose doet thuis een onthutsende ontdekking.
Het verzoeningsdiner van Marie-Rose dreigt helemaal uit de hand te lopen. Anna, Albert en Trudy doen hun uiterste best om de gemoederen te bedaren. Bart breekt wanneer Maarten niets meer met hem te maken wil hebben.
Leen ontdekt dat Maarten zijn verhaal wil vertellen aan een journalist. Zal ze Faroud inlichten of kiest ze de kant van haar broer? Véronique komt te weten waarom Cédric zich zo opstandig gedraagt. 's Avonds schuift ze samen met Peter de benen onder tafel op het verzoeningsetentje van Marie-Rose. Niko vraagt Hanne op Miekes trouwjurk te ontwerpen.
Bart krijgt te horen dat hij niet meer welkom is bij Maarten en is er het hart van in. Maarten zelf kan de hele affaire niet zomaar in de doofpot steken en besluit een journalist te contacteren. Marie-Rose krijgt van de bomma de opdracht om terug vrede in de familie te brengen. Ze besluit een etentje met Véronique en Peter te organiseren.
Bart heeft een bijzonder moeilijk gesprek met zijn vader. Ook Leen heeft het niet makkelijk. Niko organiseert een brainstorm voor zijn huwelijk met Mieke. Evy maakt zich zorgen over Andreas' nieuw aanstormend talent Vanessa. Ze probeert haar jaloezie te onderdrukken. Liesbeth is blij met de steun van Benny en bedankt hem op een bijzondere manier. Mathias heeft een stalker.
Faroud is zwaar onder de indruk van wat er zich in het winkelcentrum heeft afgespeeld. Hij heeft een openhartig gesprek met Leen. Véroniques restylingsactie zint Peter niet. Hanne voelt zich ongemakkelijk bij de avances van Thomas. De situatie tussen Véronique en Cédric gaat van kwaad naar erger.
De kloof tussen Véronique en Cédric wordt alsmaar groter. Mathias wordt nog steeds achtervolgd, maar durft Marie-Rose de waarheid niet op te biechten. Thomas hakt een belangrijke knoop door: kiest hij voor Fashion of voor Vero Bello?
Het geduld van de terroristen raakt op. Maarten moet beslissen of hij ingaat op hun eisen om Roos vrij te krijgen. Hij komt voor een verscheurende keuze te staan. Trudy heeft haar bedenkingen bij de strategie die Peter volgt bij Fashion. Evy besluit een herfstbarbecue te organiseren.
Linda maakt zich klaar voor de grote musicalpremière. De zenuwen gieren haar door het lijf. Benny heeft alles in gereedheid gebracht voor de thuiskomst van Liesbeth. Véronique vraagt zich af waarom Cédric zo opstandig is tegen haar. Marie-Rose gaat met Peter praten. Mathias heeft een geheimzinnig afspraakje.
Maarten is nog steeds spoorloos. Jan begrijpt niet dat de politie hem niet kan opsporen. Leen probeert haar vader gerust te stellen. Véronique beseft dat ze niet genoeg tijd heeft voor Cédric. Ondertussen gaat Peter meer dan ooit de strijd aan met Vero Bello.
Bart ziet geen andere uitweg dan te liegen tegen de familie over Maartens verdwijning. Linda ziet het niet zitten om te repeteren en vraagt Maud om haar te vervangen. Mathias heeft een verrassend gesprek via skype. Het nieuws dat Marie-Rose voor Vero Bello werkt, slaat bij Peter in als een bom.
Martijn maakt iedereen zenuwachtig op de repetities voor de musical. Linda trekt haar stoute schoenen aan en maakt hem duidelijk dat het zo niet verder kan. Faroud maakt zich zorgen over de veiligheid van Maarten. Rita kan Cédric overtuigen om zijn huiswerk te maken, tot Véronique roet in het eten gooit.
Patrick keert terug uit Frankrijk en kampt met schuldgevoelens. Linda is bloednerveus voor de nakende première: ze kent haar teksten niet en loopt de hele dag te oefenen. Maarten is het vertrouwen in zijn broer Bart helemaal kwijt. Mathias probeert te skypen met Agnes.
Linda is dag in dag uit bezig met de musical en dat begint op haar te wegen. Mieke panikeert wanneer ze verneemt dat Niko nog niet begonnen is met de voorbereidingen van hun huwelijk. Louise kan het goed vinden met Cédric, maar daar is niet iedereen tevreden mee.
Linda heeft de weddenschap met Jan gewonnen en eist haar tegenprestatie op. Jan bijt door de zure appel. Benny lucht zijn hart bij Rita. Omdat het zo druk is bij Vero Bello, besluit Marie-Rose een dag in te springen. Faroud betrekt Leen bij zijn geheime operatie.
Mieke heeft last van huwelijksstress nu ze samen met Niko hun trouwdatum heeft vastgelegd. Niko doet echter een verrassende belofte. Véronique is ten einde raad wanneer blijkt dat Cédric spijbelt. Rita biedt haar hulp aan.
Véronique en Marie-Rose krijgen maar geen vat op Cédric. Hij lijkt niet van plan zich te excuseren voor zijn leugens. Benny heeft het erg moeilijk en krijgt een nieuwe klap te verwerken.
Hanne is boos op Thomas voor wat er is gebeurd. Véronique en Peter krijgen allebei het interview in modemagazine Flash te lezen. Anna is bang dat de concurrentiestrijd tussen broer en zus tot een familievete zal leiden.
Linda besluit het advies van Jan en Martijn naast zich neer te leggen en de hoofdrol in de musical te weigeren. Liesbeth en Benny maken zich zorgen en plannen een afspraak bij Leen. Niko schakelt de hulp in van Rita voor de voorbereidingen van zijn huwelijksfeest.
Benny doet een alarmerende ontdekking. Mieke en Niko zitten een eerste keer samen om hun huwelijk te bespreken. Ondertussen beginnen de vele vragen van hun omgeving hen danig op de zenuwen te werken. Bij Fashion krijgt Hanne hulp uit onverwachte hoek.
Cédric krijgt nieuws van het CLB. Benny wil Liesbeth verrassen, maar gaat iets te enthousiast te werk. Hanne heeft het moeilijk met de haast onmogelijke opdracht die Peter haar heeft gegeven.
Bart komt voor een moeilijke keuze te staan. Rita ergert zich aan de rommel op de kamer van Cédric. Wanneer ze ook nog eens een fles sterke drank aantreft, besluit ze Marie-Rose in te lichten. Bij Fashion moet Hanne een serieus tandje bijsteken...
Véronique verneemt dat Peter ook aanwezig zal zijn bij het interview voor het modeblad Flash. Geen van beiden wil echter toegeven dat ze een confrontatie niet zien zitten. Bart probeert van Maarten te weten te komen wat zijn plannen zijn.
Cédric wil school lopen in België, maar moet daarvoor eerst testen afleggen bij het CLB. Véronique beseft dat de zorg voor haar zoon moeilijk te combineren valt met haar verantwoordelijkheid bij Vero Bello. Arno heeft belangrijk nieuws.
Benny is bijzonder zorgzaam naar Liesbeth toe en dat maakt Stefanie achterdochtig. Fashion en Vero Bello houden allebei angstvallig hun verkoopcijfers in de gaten. Cedric duikt plots op bij Marie-Rose.
Peter heeft het emotioneel moeilijk. Linda besluit de hoofdrol in de musical aan Maude over te laten. Liesbeth schrikt wanneer ze verneemt dat Arno solliciteert voor een job in China.
De verdwijning van Delphine wordt opgemerkt. Agnes ziet geen andere mogelijkheid dan op te biechten dat haar dochter psychisch ziek is en mogelijk een gevaar vormt.
Tijdens de modeshow van Vero Bello vallen alle maskers af. Peter blijft verbaasd achter nu blijkt dat June haar schouders zet onder het concurrerende modebedrijf van zijn zus Véronique. Ondertussen beseft hij echter niet dat zijn dochter Louise op de vlucht is voor Delphine en gevaar loopt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.