Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

218 afleveringen

Voor Mathias en Véronique breekt de grote dag aan. Ook Rudi en Zjef maken zich klaar om elkaar eeuwige trouw te beloven. Vlak voor de plechtigheid neemt Zjef echter een belangrijke beslissing. Guido heeft het gevoel dat hij achtervolgd wordt. Simon slaat in paniek. Linda heeft Jan belangrijk nieuws te vertellen.
Leen licht Faroud in over de moeilijke knoop die ze heeft doorgehakt. Benny en Simon pakken Jason hardhandig aan. Lars en Marie treffen regelingen om naar Londen te verhuizen. Véronique breekt tijdens het passen van haar trouwjurk. Mathias heeft een nieuwe getuige in gedachten.
Benny heeft het moeilijk, maar kan rekenen op de steun van Simon. Leen gaat op bezoek bij Karel, de man die ze heeft aangereden. Lars wil Marie niet langer onder druk zetten. Aan Mathias laat hij weten dat hij geen getuige kan zijn op het huwelijk. Mathias wil duidelijkheid.
Lars liegt tegen Marie over de reden waarom hij plots wel naar Londen wil verhuizen. Véronique zoekt ondertussen toenadering. Het politieonderzoek komt in een stroomversnelling terecht. Zjef heeft Rudi slecht nieuws te melden. Wout heeft het niet naar zijn zin tijdens het uitstapje met Louise. Viv komt proefkoken bij Véronique en Mathias.
Ten huize Coppens-Pauwels zit iedereen met de handen in het haar. Gelukkig kan Benny de hulp inschakelen van inspecteur Scheerlinck, die zich vastbijt in de zaak. Zijn verdachtmakingen leiden tot heel wat discussies. Wout is in de zevende hemel met de verrassing van Louise. Tot zij een oude bekende tegen het lijf loopt.
Zjef pepert zijn vader in dat hij Rudi met rust moet laten. Stan is erin geslaagd om de site van de tracker te hacken. Hij stuit echter op een nieuw probleem. Niko heeft Mieke iets op te biechten. Het gesprek loopt moeilijker dan gehoopt. Louise sluit een deal met haar vader. Stefanie doet een verrassende ontdekking.
Stan en Simon slaan de handen in elkaar. Mathias is op zoek naar een cateraar voor de trouw. Hij denkt eraan om Viv in te schakelen. Fashion krijgt een prachtaanbod uit Nederland. Leen hakt een belangrijke knoop door. Hanne gaat op date.
Zjef is boos wanneer hij ontdekt dat Rudi nog contact heeft gezocht met zijn vader. Hun gekibbel eindigt in een ruzie. Rudi moedigt Véronique aan om open kaart te spelen tegenover Mathias. De druk op Leen wordt steeds groter.
Rudi raadt Véronique aan om haar hart te volgen. Simon start een onderzoek via Facebook. Alfons en Benny geloven niet dat dat iets zal opbrengen. Emma zet Hanne weer actief op een datingsite. Tussen Linda en Leen lopen de gemoederen hoog op.
Lars is het beu om de speelbal van Véronique te zijn en wil dat ze een keuze maakt. Leen overweegt om haar verhaal tegen de politie te doen. Niko wil liever niet dat Mieke naar de neuroloog gaat. Zjef raadt hem aan om open kaart te spelen. Emma wil Hanne aan een lief helpen.
Benny is doodongerust en licht Liesbeth in. Rudi vindt zijn verdwenen portefeuille terug, maar zijn geld blijkt gestolen. Leen twijfelt nog steeds over het ultimatum van Faroud. Ze krijgt steun van Mieke. Tussen Mieke en Amélie komt het tot een aanvaring. Linda zet Jan onder druk. Lars heeft Véronique een bekentenis te doen.
Marie weigert een DNA-test te laten uitvoeren. Ze verwijt Véronique dat zij haar relatie met Lars kapot probeert te maken. Simon licht Hanne in over het verhaal dat Stefanie hem heeft toevertrouwd. Leen heeft last van bevende handen en mist Mieke. Emma is in een romantische bui en wil op reis met Guido en Mila.
Mathias vermoedt dat Véronique jaloers is op Marie. Amélie en Lars komen tot dezelfde vaststelling. Lars overweegt ook een DNA-test om zeker te zijn van het vaderschap. Jan is ziek, maar besluit het café toch open te houden. Rudi biecht Zjef op dat hij zijn vader heeft bezocht. Benny maakt zich zorgen over Stefanie.
Véronique en Mathias ontdekken dat Jan overweegt om Viv mee te nemen naar hun trouwfeest. Ze nodigen Lars en Marie uit voor een gezellige avond. Rudi maakt kennis met Pierre, de vader van Zjef. Simon wil de ruzie met Jan bijleggen. Louise moet studeren voor haar examens. Ze vindt het echter niet kunnen dat ze Wout niet mag zien.
Zjef is boos op Rudi omdat hij hem blijft uitvragen over zijn vader. Leen bekent aan Mieke dat Faroud haar voor een ultimatum heeft gesteld. Zij geeft hem de volle laag. Linda hoopt dat Anna Jan kan overtuigen om zijn huwelijk nog een kans te geven. Mieke krijgt nieuws over de job bij Ninehouse. Benny organiseert een après-vaderdagbarbecue voor zichzelf, Patrick en Alfons.
Zjef heeft het moeilijk om Rudi's ouders te vertellen dat zijn vader nog leeft. Rudi krijgt ondertussen een belangrijke tip via Localscoop. Linda kan de waarheid niet langer ontkennen en breekt in het bijzijn van haar kinderen. De relatie tussen Lars en Marie staat onder spanning.
Leen voelt zich schuldig, vooral tegenover Arthur. Viv stelt Jan een belangrijke vraag. Guido probeert met Linda te praten. Simon wil in een goed blaadje staan bij Benny. Marie is klaar voor haar selectieproef.
Mieke vindt dat Leen er nog steeds groggy uitziet en vreest het ergste. Rudi heeft bruidsjurken laten overkomen voor Véronique. Ondertussen probeert hij nog steeds de vader van Zjef op te sporen, met de hulp van Stan en Evy. Mieke blokt keihard voor haar sollicitatieproef.
Rudi wil contact opnemen met Zjefs vader. Linda gooit Viv verwijten naar het hoofd: zij heeft haar huwelijk kapotgemaakt. Leen komt opnieuw in de verleiding. Faroud doet een schokkende ontdekking. Patrick en Alfons sloven zich uit voor Stefanie. Benny stookt hen nog meer op.
Jan wil een confrontatie met Linda uit de weg gaan en sluit het café. Hij vindt troost bij Mathias en Patrick. Véronique is niet tevreden met het ontwerp van haar trouwkleed. Marie neemt een beslissing over haar toekomst. Leens geweten knaagt.
Faroud stelt Leen voor een ultimatum dat haar helemaal overdondert. De situatie heeft ernstige gevolgen. Alfons neemt zijn kleindochter mee op uitstap. Zjef laat Rudi duidelijk verstaan dat hij de touwtjes in handen heeft. Niko bereidt een gezellige avond voor met Mieke.
Jan trekt zijn conclusies na het gesprek met Simon. Ook bij de bomma lijkt hij het verkorven te hebben. Leen heeft een afspraak met Faroud, maar durft er niet naartoe te gaan. Lars biedt Marie de oude job van Simon aan.
Jan wil Simon spreken. Stefanie moedigt hem aan om op het voorstel in te gaan. Mieke wil zich kandidaat stellen voor de job van Simon bij Ninehouse. Haar plan brengt Lars op een idee. Cédric is helemaal van slag en ziet geen uitweg meer.
Mieke wil Leen meer dan ooit helpen om van haar pillenverslaving af te geraken. Ook Faroud zoekt opnieuw toenadering tot haar. Simon vindt steun bij Stefanie. Jan ziet zich genoodzaakt om een versnelling hoger te schakelen en de politie te verwittigen. Véronique reageert verbolgen op het nieuws van Rudi. Cédrics wereld stort helemaal in.
Véronique en Peter worden door Jan ingelicht over de uitspraken van Simon. Zij willen meteen de politie inlichten. Viv probeert met Linda te praten. Leen lijkt haar pillenverslaving onder controle te hebben. Tot er een jonge patiënt van haar overlijdt door een tragisch ongeval.
Jan heeft het moeilijk met de bekentenissen van Simon. Lars piekert over zijn relatie met Marie. Tegenover Véronique houdt hij zich stoer. Niko is bang voor wat er zou gebeuren mocht Mieke haar geheugen terug krijgen. Viv is ongeduldig omdat Jan zo veel aandacht aan Linda geeft.
Simon en Stefanie hebben een afspraak in de Jan & Alleman. De avond eindigt met een onverwachte onthulling. Benny, Leen en Guido vinden het geen goed idee dat Jan bij Linda slaapt en haar verzorgt. Véronique mag bij Cédric op bezoek. Stefanie maakt kennis met Alfons.
Mieke en Niko hebben allebei hun twijfels over de elektrostimulatietherapie. Mieke besluit toch een afspraak bij de dokter te maken. Marie wil haar job in Londen opzeggen. Jan blijft thuis slapen om Linda rust te gunnen.
Emma zet een wazige foto van haar stalker online. Leen vertelt Jan dat de stress Linda te veel is geworden. Van Guido krijgt Jan een uitbrander. Amélie kan niet geloven dat Lars zich wil settelen. Mieke trekt voor een check-up naar het ziekenhuis.
Emma voelt zich steeds meer bedreigd door haar anonieme stalker. Op aandringen van Evy probeert ze met hem af te spreken, om bewijzen te sprokkelen voor de politie. Faroud tracht met Leen te praten over haar pillenverslaving. Lars neemt een besluit. De relatie tussen Mieke en Niko blijft gespannen. Ook Jan blijft worstelen met zijn keuze tussen Linda of Viv.
Simon keert terug van Ibiza en hij mag terug aan de slag bij Fashion. Lars neemt hem echter aan zonder eerst Véronique te raadplegen. Mieke confronteert Leen met haar vermoedens. Zij ontkent echter dat ze verslaafd is aan pijnstillers. Rudi wil Zjef op een originele manier verrassen. Emma ontvangt nieuwe berichten van haar stalker.
Alfons wil zijn kleindochter ontmoeten, maar Benny wil eerst zelf qualitytime met Stefanie. Op aanraden van Louise probeert Cédric contact te zoeken met Leon, een van de andere jongeren in de instelling. Amélie maakt Mieke duidelijk dat ze meer moeite moet doen voor Niko. Patrick merkt dat Stefanie niet in haar gewone doen is.
Anna en Mathias maken Jan duidelijk dat het zo niet verder kan. Patrick is jarig en wil dat vieren met Benny en Alfons. Hij krijgt ook een onverwachte gast over de vloer. Cédrics advocaat probeert tijdelijk verlof te verkrijgen. Véronique ontdekt het verleden van Lars en Marie. Zjef blijft mokken tegenover Rudi.
Jan krijgt de volle laag van Anna. Mieke en Leen nemen Linda onder handen. Viv voelt zich ongelukkig bij de situatie. Guido bedreigt de stalker van Emma op het internet. Hanne merkt dat Zjef ongelukkig is en ze waarschuwt Rudi. Die wil het op een romantische manier goedmaken. Niko uit zijn twijfels over Mieke bij Amélie. Cédric heeft nood aan doorgedreven steun van psycholoog Hans.
Zjef is gefrustreerd omdat hij geen antwoorden krijgt van Rudi. Cédric lucht zijn hart bij de psycholoog. Véronique wil haar zoon uit de instelling weghalen. Linda krijgt het steeds moeilijker. Guido besluit Anna in te lichten. Stefanie daagt niet op op haar verrassingsfeestje.
Linda is razend op Guido en ze wil dat hij stopt met zich te moeien. Zjef wil zijn relatie met Rudi nieuw leven inblazen en probeert de passie te laten oplaaien. Evy houdt haar afspraak met de krant verborgen voor Stan. Mathias probeert Cédric een bezoekje te brengen. Stefanie meldt haar vader dat ze sneller dan voorzien naar België zal terugkeren.
Mieke en Leen merken dat Linda het moeilijk heeft. Guido schakelt Anna in om met haar te praten. Emma besluit haar Instagram-fan te blokkeren. Hij komt echter in de Foodbar een broodje bestellen.
Niko regelt een afspraakje met Mieke. Emma krijgt een vreemde, griezelige klant over de vloer in de Foodbar. Evy maakt zich zorgen over de lage bezoekersaantallen op Localscoop. Voor Stan verzwijgt ze dat ze een jobaanbieding kreeg van een grote krant. Emma overtuigt Guido om de situatie tussen zijn ouders los te laten. Véronique krijgt schokkend nieuws te horen.
Mieke is in de war door haar gevoelens. Louise probeert Cédric te overtuigen om een gesprek aan te gaan met de psycholoog. Jenny duikt na haar vakantie extreem welgeluimd op bij Fashion. Guido polst bij zijn moeder of ze de situatie tussen Jan en Viv wel aankan.
Lars wil eerlijk zijn ten opzichte van Wils. Véronique probeert hem tegen te houden. Linda houdt de schijn op voor Jan. De kinderen beseffen dat ze er onderdoor gaat. Faroud merkt op dat Leen er ziek uitziet. Mieke vindt in een kast haar echtscheidingspapieren terug.
Simon probeert de situatie bij Fashion te redden en komt onverwacht uit de hoek. Louise confronteert Cédric met zijn daden. Alfons wil Benny laten zien dat hij wel trots is op zijn zoon. Linda gaat kapot aan de situatie met Jan. Evy en Stan willen er een artikel aan wijden.
Viv heeft het gehad en uit haar frustraties tegenover Jan. Ook Lars hakt een moeilijke knoop door, tot Simon een vreemde ontdekking doet. Lars besluit Marie te contacteren, op aanraden van Amélie. Louise zoekt hulp bij Hans en heeft een openhartig gesprek met hem.
Rudi is ervan overtuigd dat Niko wel degelijk nog iets voor Mieke voelt. Wils stelt Lars voor een keuze. Hanne worstelt met schuldgevoelens. Guido blijft zich verzetten tegen de situatie tussen Jan, Viv en Linda.
Rudi en Zjef proberen Niko en Mieke terug samen te brengen. Lars wordt geconfronteerd met dringende problemen bij Fashion. Benny is misnoegd omdat hij geen appreciatie krijgt van Alfons. Louise doet er alles aan om Cédric op te beuren, maar ze bereikt het tegenovergestelde.
Mieke krijgt van Evy foto's van voor haar geheugenverlies. Ze wil ze samen met Niko bekijken. Benny is opnieuw gemotiveerd nadat hij een defect aan de verwarming bij Fashion heeft hersteld. Marie bezoekt Lars in zijn kantoor. Ze heeft verrassend nieuws voor hem...
Jan en Viv proberen om te gaan met de nieuwe situatie. Benny praat zijn mond voorbij tegen Guido. Simon doet wanhopige pogingen om Wils te spreken. Mathias verrast Véronique met een etentje samen met de getuigen: Peter en Lars.
Mieke zoekt toenadering tot Niko. Ze lucht haar hart bij Rudi. Louise confronteert Cédric, maar hij reageert anders dan verwacht. Simon zoekt verder uit wie de fout bij Fashion maakte. Viv confronteert Linda met het voorstel dat ze Jan heeft gedaan. Lars heeft opnieuw contact met één van zijn oude vlammen.
Lars en Wils zijn woedend omdat de verkeerde kleur is doorgegeven voor het mantelpak. Simon verdenkt Rudi ervan Hanne gesaboteerd te hebben. Benny heeft een plan en probeert zijn job als klusjesman zo slecht mogelijk uit te voeren. Linda neemt een verrassend besluit. Louise leert van de psycholoog hoe ze met Cédric moet omgaan.
Jan zoekt steun bij Peter. De wijze woorden van Patrick brengen Benny op een idee. Hanne maakt een cruciale fout die zware gevolgen kan hebben. Louise mag op gesprek bij Hans, de psycholoog van Cédric. Lars pleegt opnieuw een mysterieus telefoontje.
Niko weet niet wat hij van Amélie moet denken. Emma's selfie met Mila is een hit op Instagram. Lars roept Benny tot de orde. Rudi loopt chagrijnig rond. Dave verwijt Mathias dat hij zijn leven heeft verpest.
Véronique is van plan om de chantage van Simon stop te zetten. Evy biedt haar verontschuldigingen aan bij Stan. Benny dringt zich op als bodyguard van Lars. Rudi heeft het moeilijk met het idee dat hij Véroniques bruidsjurk niet mag ontwerpen. Linda dwingt Mieke en Guido om hun meningsverschil uit te praten.
Mieke heeft het moeilijk met de nieuwe situatie in de brouwerij van Niko. Benny wil Lars laten zien dat hij ook geschikt is als personal assistant. Evy besluit op eigen houtje speculaties over de moord op haar nieuwssite te publiceren. Louise wil Cédric beter begrijpen en ze neemt een besluit.
Evy is er zeker van dat ze de dader van de moord op het spoor is. Niko wil speciaal bier brouwen. Mieke heeft respect voor Jans keuze, in tegenstelling tot Leen. Zjef wil alle vrienden uitnodigen om te pokeren. Benny wordt op z'n plaats gezet door Lars. Simon chanteert Véronique.
Guido en Leen nemen het Jan heel kwalijk dat hij een affaire heeft met Viv. Amélie krijgt slecht nieuws te horen. Véronique wil Simon de mond snoeren, maar haar plan draait verkeerd uit. Benny werkt aan een geheim project. Louise is bang dat ze Cédric niet kan helpen.
Louise is bang dat Cédric afstevent op een depressie. Amélie wil op eigen benen staan en bezichtigt de gastenkamers in de brouwerij. Ze maakt er meteen ook kennis met Niko. Benny waagt zijn kans als stagiair-ontwerper en probeert indruk te maken op Rudi.
Mieke besluit de verhouding van Jan en Viv te verzwijgen voor Leen. Evy en Stan krijgen opnieuw anonieme informatie over hun onderzoek. Van Mathias vernemen ze dat het huwelijk van Dave en Freya allesbehalve rooskleurig was. Simon heeft geen uitnodiging ontvangen voor het huwelijk van Véronique en Mathias.
Lars moet zich opnieuw ontfermen over Amélie. Hij biedt haar een job aan. Evy hoopt nieuwe aanwijzingen te vinden in de doos die haar anoniem werd toegestuurd. Stan reageert terughoudend. Leen stelt zich vragen bij het gedrag van Linda. Cédric skypet met Louise en is de wanhoop nabij.
Linda is helemaal de kluts kwijt. Lars stelt vast dat er werd ingebroken in zijn bureau en wil de dader op heterdaad betrappen. Evy krijgt een anoniem pakje toegestuurd. Simon denkt dat Véronique hem wil ontslaan en stormt haar kantoor binnen.
Jan organiseert samen met Mieke, Leen en Viv een verrassing voor Linda's verjaardag. Véronique is bezorgd over Cédric. Hij wil haar niet spreken en weigert elk bezoek. Benny maakt Lars duidelijk dat hij andere jobs binnen Fashion wil uitproberen. Wanneer hij merkt dat Jenny met vakantie is, waagt hij zijn kans.
Mathias verrast Véronique met een onverwachte vrije dag. Ze biechten elkaar op wie ze als getuige hebben gekozen op hun huwelijk. Benny is overstuur na zijn karakteranalyse. Cédric slaat in paniek en belt Louise. Guido brengt zijn vader in een lastig parket.
Een anonieme tip brengt Stan en Evy op een nieuw spoor in de moordzaak waarover ze berichten. Mathias wil Véronique verrassen met een romantisch dagje en vraagt Lars of ze vrijaf kan krijgen. Cédric voelt zich eenzamer dan ooit. Benny krijgt de resultaten van zijn psychologische test.
Niko twijfelt of hij de gastenkamers moet verbouwen. Benny vreest het coachinggesprek, maar besluit alsnog openlijk over zijn gevoelens te praten. De berichtgeving van Evy en Stan over Freya loopt moeizaam, tot ze een anonieme tip krijgen.
Benny krijgt een tweede kans na het opknappen van een moeilijke klus. Niko en Mieke amuseren zich samen en hebben een openhartig gesprek. Viv is boos op Jan. Cédric wordt geplaagd door nachtmerries, maar wil die verborgen houden voor Véronique.
Mieke laat Niko weten of ze al dan niet ingaat op zijn voorstel. Het stoort Zjef enorm dat Emma de kamer van hem en Rudi wil innemen. Evy en Stan nemen een interview af van Dave. Benny wordt door Peter naar een jobcoach gestuurd. Jan nodigt Viv uit voor een etentje.
Niko wil Mieke een voorstel doen in verband met de verbouwingen van de brouwerij. Leen neemt nog steeds zware pijnstillers, maar houdt dit angstvallig verborgen voor haar omgeving. Hanne is ontgoocheld na het feestje van Simon. Cédric weigert nog steeds om met Véronique te praten. Zij vraagt Louise om hulp.
Evy en Stan hebben een scoop te pakken en zetten alles op alles om het nieuws als eerste naar buiten te brengen. Mathias reageert aangeslagen op het nieuws. Jan heeft het moeilijk met de aanwezigheid van Viv in het café. Peter en Lars verzinnen een list voor Benny. Simon nodigt zijn vrienden uit voor een drink.
Simon voelt zich buitengesloten en zoekt toenadering tot de Friends. Benny ontloopt Peter bij Fashion. Albert komt eindelijk te weten wat Anna dwarszit. Jan hakt een knoop door. Cédric wil met niemand praten, ook niet met Véronique. Zij voelt zich schuldig. Stan en Evy krijgen bericht dat er een lijk werd gevonden.
Het verhaal van Anna zet Jan aan het denken. Cédric krijgt bezoek van psycholoog Hans, maar weigert mee te werken. Niko heeft groot nieuws aan te kondigen en nodigt zijn vrienden uit. Zjef heeft een verhelderend gesprek en neemt een beslissing. Alfons vindt Benny nog steeds een luiaard en confronteert hem hiermee.
Jan ontfermt zich over Anna, die helemaal overstuur de Jan & Alleman binnenvalt. Peter krijgt bezoek en is opgetogen. Mathias en Véronique prikken een datum voor hun huwelijk. Lars is helemaal ondersteboven van dit nieuws. Mathias loopt zijn oude vrienden Dave en Freya tegen het lijf. Niko heeft grootse plannen met de brouwerij.
Peter wil de hulp inschakelen van Wout, maar zijn plannen krijgen een onverwachte wending. De sociale detox van Emma dreigt uit te draaien op een mislukking. Leen zoekt een manier om haar pijn te verbijten. Rudi wil het goedmaken met Zjef. Jan gaat een moeilijk gesprek aan met Linda.
Véronique wil een gesprek met Lars, tot ze ontdekt dat hij een date heeft met een onbekende vrouw. Evy is boos omdat Stan haar verhaal online zette. Cédric krijgt meer psychologische begeleiding om zijn trauma te verwerken. Rudi haalt fel uit naar de manier van leven bij hem thuis.
Peter maakt zich zorgen over Louise. Evy heeft het moeilijk met het artikel dat ze heeft geschreven, maar ze besluit toch om haar eigen verhaal te delen. Myriam duikt opnieuw op bij Niko. De situatie van Cédric gaat van kwaad naar erger.
Jan vreest dat Linda op de hoogte is van zijn verhouding met Viv en hij slaat in paniek. Hanne daagt Emma uit om een social detox in te lassen. Lars hoort Simon uit en hakt bovendien een moeilijke knoop door. Peter verneemt van Trudy dat Louise niet is teruggekeerd na een avondje stappen.
Véronique zit met haar gedachten bij Lars. Ook Guido kampt met twijfels. Cédric wordt uitgedaagd en hij reageert agressief, met kamerarrest tot gevolg. Evy en Stan onderscheppen een ernstige oproep. Zjef en Rudi verschillen opnieuw van mening.
Mieke, Guido en Emma zijn verbolgen. Evy heeft een interview geregeld en krijgt zo waarschijnlijk een eerste scoop voor Localscoop. Leen heeft nog steeds pijn en regelt een afspraak bij de neuroloog. Guido krijgt opnieuw een dreigtelefoon van Ronald. Cédric wordt overgeplaatst naar een nieuwe afdeling.
Guido en Kobe proberen Ronald in de val te lokken. Met Leen gaat het van kwaad naar erger. Simon krijgt steun uit onverwachte hoek nadat Wils hem heeft aangepakt. Jan viert zijn verjaardag. Het feestje eindigt echter totaal onverwacht.
Guido beseft dat het zo niet verder kan. Zeker wanneer Ronald ook Jan bedreigt. Emma heeft een plan. Myriam verrast Niko met een ontbijt. Benny skypet met Stefanie, die vandaag jarig is. Hij mist zijn dochter. Vanuit LA skypet ook Louise met haar papa.
Guido besluit Niko op de hoogte te brengen van zijn situatie. Myriam duikt opnieuw op. Mieke en Lars flirten er onomwonden op los. Simon neemt een ingrijpende beslissing in afwezigheid van Wils. Rudi en Zjef hebben ruzie.
Emma en Guido worden in de gaten gehouden. Stan twijfelt aan Evy's capaciteiten als nieuwsjager. Zjef heeft sinds zijn terugkeer alsmaar meer moeite met het gedrag van Rudi. Lars en Véronique doen hun uiterste best om Wils te overtuigen van hun idee.
Niko sluit een succesvolle deal en wil dit vieren met Mieke. Simon dreigt ermee om de meeting met Wils te saboteren. Véronique uit haar frustraties bij Lars. Viv heeft een kater, na een nachtje stappen met Benny. Patrick denkt er het zijne van. Mathias vermoedt dat Véronique liegt en hij wil haar confronteren.
Guido denkt eraan om alles op te biechten aan Ronald. Hij gaat samen met Emma op zoek naar de verdwenen auto. Niko voelt zich beter en besluit te onderhandelen op de winstmarge van Gust. Véronique ontwijkt Lars en wordt hierover aangesproken door Rudi.
Emma en Guido maken zich zorgen. Kobe gaat door het lint. Evy en Stan raken het niet eens over de naam van hun nieuwswebsite en ze houden een stemming. Mathias probeert het bij te leggen met Jan. Zjef stelt zich vragen bij het vreemde gedrag van Rudi.
Emma en Guido komen in nauwe schoentjes te zitten. Jan is boos op Mathias, maar hij houdt de reden angstvallig verborgen voor Linda. Lars zet Simon op zijn plaats. Wanneer hij dan ook nog eens niet wordt uitgenodigd voor de personeelsdrink, voelt Simon zich helemaal buiten het team gezet.
Emma wil Guido het huis uit. Ondertussen houdt de politie een klopjacht naar de gestolen wagen. Jan probeert zijn huwelijk weer op de rails te krijgen. Niko vraagt Mieke om hem te vertegenwoordigen bij contractbesprekingen.
Stan probeert Evy te overtuigen om ontslag te nemen bij Fashion en samen een nieuwssite te starten. Emma ontdekt waar Guido en Kobe mee bezig zijn. Rudi en Hanne stellen een baanbrekend ontwerp voor om de nieuwe Ninehouse-collectie extra cachet te geven. Zjef blijft zich zorgen maken omdat Rudi zich erg afstandelijk gedraagt.
Alfons wil Benny verrassen met een ontbijt. Hij denkt er zelfs aan om hier een wekelijks ritueel van te maken. Jan is een gebroken man. Zjef probeert indruk te maken op Rudi. Guido laat Ronald weten dat hij niets meer te maken wil hebben met diens louche zaakjes.
Rudi vindt dat Véronique met Lars over haar gevoelens moet praten. Benny praat zijn mond voorbij tegen Mathias. Simon en Lars krijgen nieuws over de deal met Ninehouse. Emma wil op reis met Guido.
Véronique loopt gespannen rond. Rudi en Mathias ruiken onraad. Alfons wil een vaste avond vastleggen om af te spreken met Benny. Die houdt echter de boot af. Niko en Stan moedigen Evy aan om opnieuw met haar blog te beginnen. Jan maakt zich zorgen over zijn dochter.
Myriam praat met de politie. Kan ze ervoor zorgen dat de aanklachten tegen Niko vervallen? Viv praat met Benny over haar schuldgevoelens ten opzichte van Linda. Guido is ervan overtuigd dat hij een slechte papa is. Bij Fashion houdt iedereen zijn adem in wanneer Wils een beslissing neemt. Rudi heeft nieuws voor Zjef.
Zjef kan het gedrag van Niko niet meer aanzien. Hij wil verhuizen. Evy blijft Stan uitdagen. Lars weet de tips van Simon te appreciëren. Véronique denkt daar duidelijk anders over. Hanne weet ondertussen niet meer waar haar hoofd staat. Ze zoekt steun bij Rudi. Jan zit eronderdoor en is het geplaag van Benny beu.
Jan wordt nog steeds gechanteerd door Benny. Hanne en Julie hebben de hele nacht doorgewerkt aan de ontwerpen. Weten ze Wils te overtuigen? Evy wil haar relatie met Stan spannender maken.
Niko en Zjef worden opgeschrikt wanneer er plots een huiszoeking bij hen plaatsvindt. Guido probeert Mila opnieuw 'papa' te doen zeggen. Lars en Véronique gaan tot het uiterste om de nieuwe collectie tegen vrijdag af te hebben. Mathias komt met een idee op de proppen. Faroud breekt en wil de waarheid vertellen.
Niko wil een camouflagetent in zijn kamer installeren om ongezien de buren te kunnen filmen. Voor Zjef is de maat vol. Jan probeert Simon te overtuigen om met Wils te gaan praten. Véronique smeekt Lars om terug te komen naar Fashion.
Benny besluit naar Amsterdam te trekken voor de verjaardag van Liesbeth. Zjef is ervan overtuigd dat Niko de inbraak van Erik volledig gehallucineerd heeft. Hij probeert hem te overhalen om zich te laten opnemen in een instelling. Véronique probeert haar fouten recht te trekken. Jan en Viv worden verrast.
Niko probeert krampachtig te bewijzen dat Erik Myriam mishandelt. Zjef wil hem tegen zichzelf beschermen. Viv slaagt erin om Jan jaloers te maken met haar date. Lars daagt niet meer op bij Fashion, waardoor Véronique nog meer onder druk komt te staan. Emma wil Hanne en Niko koste wat het kost aan elkaar koppelen.
Véronique vindt dat Lars de nakende ondergang van Fashion op zijn geweten heeft, terwijl iedereen de schuld bij haar legt. Ze is echter niet van plan om bij de pakken te blijven zitten en handelt op eigen houtje om de problemen opgelost te krijgen. Benny probeert Viv op te peppen. Emma denkt dat er iets moois bloeit tussen Hanne en Niko.
Niko wordt beticht van voyeurisme. Hij kan de zaak echter niet loslaten. Guido en Emma hebben geen plannen voor Valentijn. Tot Emma ziet hoe Stan Evy in de watten legt. Viv ziet met lede ogen aan hoe Jan moeite doet om Linda een mooie Valentijn te bezorgen. Lars en Véronique leven op gespannen voet.
Erik bedreigt Niko en wil dat hij stopt met hem te bespioneren. Véronique krijgt 2Wear zo ver om te onderhandelen over een contract. De toekomst van Fashion hangt er vanaf. Jan heeft een moeilijke knoop doorgehakt en blijft bij zijn beslissing.
Wils breekt de onderhandelingen met Fashion af. Lars en Peter leggen de schuld bij Véronique, maar zij beweert dat Simon hiervoor schuld treft. Jan gaat gebukt onder schuldgevoelens en neemt een besluit. Niko is ervan overtuigd dat Myriam mishandeld wordt door haar man. Erik gaat de confrontatie met hem aan.
Viv is Linda een uitleg verschuldigd. Niko wil Myriam helpen, maar stuit op ongeloof van Zjef. Lars nodigt een lifecoach uit op Fashion. Véronique pikt het niet dat hij haar niet heeft geraadpleegd. Stan wil een verrassingsdiner organiseren voor Evy's verjaardag. Leen ruziet opnieuw met Faroud. Een gesprek met Jan eindigt in mineur.
Niko nodigt zijn overburen Erik en Myriam uit om bij hem te komen aperitieven. Kan hij op die manier meer over hen te weten komen? Mathias steunt de plannen van Véronique. Hanne is achterdochtig. Benny is nieuwsgierig naar de loverboy van Viv. Tijdens een gesprek in de Jan & Alleman confronteert hij haar.
Terwijl Emma naarstig blijft proberen om Guido te verleiden, blijft hij alle intimiteit afblokken. Niko wordt nog steeds helemaal opgeslorpt door de echtelijke problemen van zijn buren. Hij krijgt bovendien verrassend nieuws te horen over Mieke. Véronique heeft een alternatief gevonden voor de deal met Ninehouse, maar Lars springt niet mee op de kar.
Mieke hakt een belangrijke knoop door. Emma wil meer romantiek en passie in haar relatie, maar Guido heeft zo zijn redenen om afstand te houden. Hij en Kobe krijgen bovendien opnieuw bezoek van Ronald.Véronique heeft het moeilijk met de nieuwe situatie bij Fashion.
Jan heeft het moeilijk. Wils wil een spoedvergadering beleggen over Simon. Zijn voorstel van aanpak slaat Lars en Véronique met verstomming. Guido maakt Ronald hardhandig duidelijk dat er met hem niet te sollen valt. Mieke wil Wim dringend spreken. Niko chat op Facebook met zijn buurvrouw Myriam.
Bart heeft de familie belangrijk nieuws mee te delen. Leen ontdekt dat Mieke liegt en confronteert haar hiermee. Guido wil zijn mannetje staan tegenover Ronald en zijn deel van het geld achterhouden. Dat breekt hem echter zuur op. Véronique moet op haar tanden bijten tijdens een gesprek met Wils. Zjef denkt dat Niko opnieuw hallucineert.
Niko maakt zich zorgen over de hoog oplopende ruzie tussen zijn overburen. Mieke heeft nog niet gereageerd op Wims voorstel. Véronique vreest dat Simon de contractonderhandelingen met Ninehouse zal saboteren. Lars wil dat ze zich gedeisd houdt. Benny pikt het gecommandeer van Alfons niet langer.
Mieke eist meer vrijheid in haar relatie met Wim. Hij verrast haar met een voorstel. Niko is toevallig getuige van een slaande ruzie bij de overburen. Peter wil weten wat Simon van plan is. Simon zelf reageert boos wanneer hij merkt dat Jan hem uitvraagt. Zjef en Emma plannen een verjaardagsfeest voor Trudy.
Niko blijft last ondervinden van zijn slaapgebrek. Hij worstelt zelfs met hallucinaties. Véronique en Lars zijn verbaasd wanneer blijkt dat Ninehouse dankzij Simon een nieuw contract zal onderhandelen met Fashion. Heeft hij dan toch geen kwade bedoelingen? Wim eist dat Mieke Niko niet meer ziet.
Jan koopt bloemen voor Viv, maar hij werkt zichzelf daarmee in de nesten. Véronique en Lars stuiten op een onaangename verrassing. Tussen Mieke en Wim zit er een haar in de boter. Niko krijgt slaappillen. Zjef maakt zich zorgen en die blijken niet helemaal onterecht.
Niko heeft al alles geprobeerd, maar hij blijft last hebben van slaapproblemen. Hij vraagt Leen om hem zware slaappillen voor te schrijven. Stan past vandaag op Mila en neemt haar mee naar Fashion om de server te herstellen. Viv wil Alfons en Benny met elkaar verzoenen. Simon verrast iedereen met zijn nieuwe job.
Bart, Faroud en Brinck houden gespannen hun adem in wanneer ze door Isabelle naar een autokerkhof worden gestuurd. Mathias en Véronique staan voor een dilemma. Emma zoekt verwoed naar opvang voor Mila, nu de crèche nog steeds gesloten is. Stan biedt zich aan als babysit-voor-één-dag.
Bart is erg ongerust over Trudy en de kinderen. Vooral wanneer hij een sms van Isabelle Gallo ontvangt. Mathias is in paniek wanneer hij plots een telefoontje krijgt van de hoofdfinancierder. Lars ontmoet Wim en polst bij Véronique naar hoe ze zich voelt. Zjef en Emma zoeken een oplossing voor Niko's slaapprobleem.
Peter wordt onderweg naar Isabelle Gallo overvallen. De gemaskerde man vlucht weg. Bart komt voor een verscheurende keuze te staan.
Véronique en Mathias krijgen 's nachts bezoek van Lars. Niko moet Zjef beloven om beter voor zichzelf te zorgen. De vraag van Alfons eist enorm veel energie op van Benny, maar hij verbergt zijn frustraties voor zijn vader. Mieke voelt zich gepasseerd door Wim en Lieselotje. Viv ontdekt een geheim van Alfons.
Mieke brengt tijd door met Lieselotje, de dochter van Wim, maar dat loopt niet van een leien dakje. Ze denkt dat ze niet voldoet als plusmama. Niko zoekt in de brouwerij naar manieren om de verveling tegen te gaan. In de Jan & Alleman duikt een verrassend gezicht op.
Het pakhuis wordt doorzocht door de mannen van staatsveiligheid. Er worden verdachte sporen gevonden. Niko wordt opnieuw in de rechtbank verwacht na de misstap die hij beging. Hij krijgt meteen het harde verdict te horen. Amélie neemt afscheid van Lars. Ondertussen is Véronique vastberaden haar plan door te zetten.
Amélie besluit nog wat extra tijd door te brengen met Lars, voor ze terugkeert. Een beslissing waar Lars, die zijn verjaardag viert, niet bepaald enthousiast over is. Niko verveelt zich dood en heeft het moeilijk om zich aan zijn uurrooster te houden. Viv probeert er te zijn voor Jan en Linda. De politie maakt zich klaar voor een inval.
Isabelle Gallo laat van zich horen. Het is meteen duidelijk dat ze op wraak zint. Véronique probeert Peter en Mathias te overtuigen om Lars uit te kopen en op zoek te gaan naar een andere CEO voor Fashion. Emma en Guido hebben het moeilijk om hun werk te combineren met het ouderschap. Jan maakt zich zorgen over Simon.
Lars biecht Véronique op wie de mysterieuze Amélie is. Véronique zelf broedt op het plan om Lars uit te kopen en hem aan de deur te zetten als CEO. Guido gaat niet werken, waardoor Emma argwaan krijgt. Trudy, Jelle en Hanne beleven de schrik van hun leven.
Hanne is niet in de stemming voor een verjaardagsfeestje. De overenthousiaste Emma beslist daar echter anders over. Bij Fashion duikt een onbekende vrouw op die zich uitgeeft voor mevrouw Dewulf. Ze lijkt de Van den Bossches goed te kennen en neemt geen blad voor de mond. Guido krijgt een vervelend telefoontje van Kobe en is slecht gehumeurd. Peter pakt Véronique hard aan.
Mieke is zenuwachtig omdat ze voor het eerst Lieselotje, de dochter van Wim, zal ontmoeten. Zjef wil haar helpen om er een fijne ontmoeting van te maken. Véronique maakt zich zorgen over Cédric en ze brengt hem een bezoek. Dat loopt echter niet zoals gehoopt.
Alfons maakt Benny knettergek met zijn gezaag. Trudy blijft angstig en polst bij Jelle of hij eventueel zou willen verhuizen. Jan maakt zich zorgen over Simon. Zijn kleinzoon is nergens meer welkom en lijkt nu ook van de aardbol verdwenen te zijn. Niko maakt Mathias duidelijk dat hij het heft in eigen handen moeten nemen in zijn relatie. Louise is jaloers omdat Wout naar andere vrouwen kijkt.
Trudy is het beu om zich opgesloten te voelen. Zjef is razend op Emma omdat ze een feestje heeft gehouden in de Foodbar. Wanneer hij dan ook nog eens de politie over de vloer krijgt wegens geluidsoverlast, vreest Zjef voor zijn job. Die vrees zou wel eens terecht kunnen zijn, wanneer Lars hem op het matje roept. Alfons valt Benny steeds lastig en stelt voor om bij hem en Patrick in te trekken.
Jan probeert Simon te overtuigen om de job in China aan te nemen. Bij Simon zelf slaan de stoppen compleet door. Véronique neemt een dagje vrij om bij Mathias te zijn. Alfons wil Benny verrassen door een kapotte lamp bij hem thuis te vervangen. Dat loopt echter verkeerd af.
Simon voelt zich verraden wanneer hij van de familie een onverwacht aanbod krijgt. Hij gaat helemaal door het lint. Lars dwingt Véronique om mee te werken aan een interview. Trudy gaat eronderdoor en zoekt troost bij Faroud. Benny is razend wanneer Alfons Lars benadert om verlof te vragen voor zijn zoon.
Faroud en Brinck smeden een gevaarlijk plan. Jan wil niet over zijn gevoelens praten met Linda. Bij Viv vindt hij wel een luisterend oor. Zjef lucht zijn hart bij Hanne over Emma's houding. Véronique wil afstand nemen van Lars. Tot Wils voorstelt om hen de gezichten te maken van zijn promocampagne.
Hanne is woedend. Faroud maakt Trudy duidelijk dat hij geen gevoelens voor haar heeft. Maar is dat wel zo? Simon, Peter en Louise worden verplicht om onder hetzelfde dak te leven. Peter verbiedt Simon echter om contact te hebben met zijn dochter. Mathias denkt dat Véronique hem te dik vindt. Hij gaat squashen met Lars.
De familie bekomt van het bewogen verjaardagsfeest. Niko is boos omdat hij door Simon mogelijk een zwaardere penitentiaire straf krijgt. Mathias voelt dat Véronique spijt heeft van haar beslissing. Tegenover Lars doet zij alsof haar neus bloedt. Bij Trudy, Hanne en Jelle lopen de spanningen hoog op.
De hele familie verzamelt in het landhuis van Lars. Daar wordt de 90ste verjaardag van de bomma gevierd. Ook Lars woont het feest bij, al is het met specifieke bedoelingen. Mathias wordt geconfronteerd met een verrassing van formaat. Niko slaat in paniek wanneer hij merkt dat er pillen verdwenen zijn uit de brouwerij. De hele familie staat perplex wanneer er plots een onverwachte gast opduikt.
Lars blijft spelletjes spelen met Véronique. Faroud voelt zich schuldig omdat hij Bart niet gevonden heeft voor de misdadigers. Trudy merkt dat ze bespied wordt. Alfons probeert Benny een verklaring te geven voor het verleden. Linda wil dat Jan stopt met zijn café. Niko wil Simon het huis uit.
Véronique en Lars leven op gespannen voet. Niko wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn daden. Simon is van plan om toch naar het feest van de bomma te gaan, hoewel hij voor velen niet welkom is. Niko verklaart hem zot. Benny nodigt Alfons uit, maar tot een echt gesprek komt het niet.
Viv doet haar uiterste best om Jan en Linda terug dichter bij elkaar te brengen. Ze legt een compromis op tafel voor het feest van de bomma. Benny heeft het moeilijk met de nieuwe situatie. Anna heeft maagklachten. Jelle verrast haar met een bijzonder filmpje. De bende van Gallo laat een bloedspoor na.
Hanne en Emma hebben een stripper geregeld voor het verjaardagsfeest van Guido. Hij zelf ziet dat helemaal niet zitten, maar Hanne en Emma laten zich niet tegenhouden. Véronique en Cédric moeten opnieuw afscheid nemen van elkaar. Jan worstelt met zichzelf. Simon voelt zich verraden door Jan.
Niko is in paniek en wil vluchten om niet in de gevangenis te belanden. Evy doet er alles aan om dit te verhinderen en schakelt Mieke in. Jan krijgt het niet over zijn hart om Simon te vertellen dat hij niet welkom is op het feest van de Bomma.
Jan krijgt het aan de stok met Peter en Véronique omdat hij Simon heeft uitgenodigd op het feest van de Bomma. Zij zetten hem voor een dilemma. Patrick kan niet verbergen dat de situatie met Benny uit de hand loopt.
Mieke excuseert zich bij Niko voor haar gedrag van de voorbije maanden. Cédric mag een dagje naar huis, maar Véronique vreest dat een nieuw afscheid hen te zwaar zal vallen. Peter wil Simon niet op het feest van de Bomma, tot ergernis van Jan. Patrick vindt dat Benny te veel op de lappen gaat.
Wannneer de cateraar voor het familiefeest onverwacht afbelt, biedt Viv aan om de catering te verzorgen op oudejaarsavond. Jan is bijzonder enthousiast. Louise en Wout zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie. Faroud is bezorgd over Jelle en Trudy. Zijn vrees blijkt niet onterecht...
Viv krijgt een opdoffer te verwerken, maar vindt troost bij Jan en Linda. Faroud biedt zijn excuses aan bij Jelle en vraagt om te zwijgen tegen zijn moeder. Hij beseft dat het gevaar te groot wordt en onderneemt actie. Niko is bang om de gevangenis in te vliegen en praat met zijn advocaat.
Patrick probeert Benny te overtuigen om opnieuw te gaan werken. Hij beseft dat hij niet kan blijven treuren. De friends organiseren een verrassingsetentje om Zjef en Rudi te verwelkomen. De avond verloopt echter helemaal anders dan gepland. Faroud jaagt Jelle de stuipen op het lijf. Linda krijgt 's nachts een verontrustend telefoontje van Viv.
Benny bereikt zijn dieptepunt en hij lucht zijn hart bij Patrick. Véronique raakt tijdens de voorbereidingen van de fotoshoot - tot grote verbazing van Mathias - overtuigd dat Lars beter nog even CEO blijft. Na het fiasco van Jan nodigt Linda Viv en George uit. Trudy vraagt Faroud om Jelle te overtuigen een afspraak te maken bij de psycholoog.
Brinck wil dat Faroud de bescherming van Trudy en Jelle op zich neemt. Mathias heeft met Deflandre een geldschieter gevonden om Lars uit te kopen. Véronique twijfelt. Jan wil bewijzen dat hij een goede huisvader is en nodigt de kinderen en kleinkinderen uit om te komen eten. Mieke brengt Wim mee, tot ongenoegen van Niko. De confrontatie blijft niet zonder gevolgen.
Faroud vermoedt dat Trudy, Hanne en Jelle in gevaar zijn. George chanteert Jan en dwingt hem te liegen tegen Viv. Ook Linda heeft een eitje te pellen met Jan. Wim gedraagt zich voorzichtig en terughoudend. Evy overtuigt Niko om de echtscheidingspapieren niet te ondertekenen. Benny zit nog steeds in de put.
Linda krijgt het niet over haar hart om Viv de waarheid over George te vertellen. Jan praat echter zijn mond voorbij. Trudy wil iedereen het huis uit voor een gezellige avond, maar dat is buiten Leen gerekend. Mathias heeft de middelen om de aandelen van Lars over te kopen bijna bij elkaar. Benny is nog steeds niet komen opdagen bij Fashion. Jelle denkt opnieuw zijn papa gezien te hebben.
Mieke bezorgt Niko de echtscheidingspapieren. Ze lijkt dus helemaal niet onder de indruk van de aantrekkingskracht tussen Evy en Niko. Stan daarentegen is jaloers en vraagt Evy of ze gevoelens heeft voor Niko. Simon wil een groot familiefeest organiseren, maar Peter blijkt hem voor te zijn. Mieke is het beu om te moeten schipperen tussen Leen en Trudy. Benny zit in zak en as.
Leen kan Faroud niet bereiken en ze maakt zich zorgen. Ook Trudy wil weten hoe het met hem is. Benny beseft dat Ellie hem aan Liesbeth doet denken. Evy en Niko zetten hun spel verder. Lars stelt één van zijn landhuizen ter beschikking voor het verjaardagsweekend van de bomma. Jan is jaloers op George wanneer hij niet enkel Viv, maar ook Linda inpalmt.
Benny is in de war over zijn gevoelens voor Ellie. Hij organiseert een mannenavond om 'na te denken'. Tijdens het lunchdate-evenement van Emma leert Viv de flamboyante George kennen. Louise probeert Simon op te peppen. Die wil een verjaardagsfeest organiseren voor de bomma. Peter denkt er echter het zijne van.
Mieke en Wim beleven opnieuw een romantisch moment. Evy en Niko proberen haar echter nog steeds jaloers te maken. Sinterklaas heeft een wel heel duur cadeau gebracht voor Mila. Viv en Ellie ontmoeten elkaar. De klik tussen beide dames is er meteen. Simon probeert Stefanie te bereiken.
Benny negeert de oproepen van Alfons. Véronique krijgt Cédric maar niet aan de lijn en ze maakt zich zorgen. Evy wil Niko helpen om Mieke jaloers te maken. Mieke zelf maakt Simon duidelijk dat ze niet te chanteren valt. Emma vraagt Trudy om in te springen in de Foodbar.
Ellie kan Benny overtuigen om de brieven van zijn vader te lezen. Hij stemt ook toe om af te spreken met Alfons. Wout komt Louise 's nachts opzoeken. Emma vindt thuis plots 1.000 euro en spreekt Guido hierover aan. Even later staat ook Kobe voor de deur met slecht nieuws. Mieke wil scheiden van Niko en een regeling treffen voor de brouwerij.
Ellie spoort Benny aan om opnieuw contact op te nemen met zijn vader. Leen vraagt Trudy en Mieke om te bemiddelen met Faroud. Zjef heeft reisstress. Louise kookt voor haar vader en voor Niko. Een indringer dringt binnen in het huis van Trudy.
Trudy is geschrokken over wat er gebeurd is met Faroud. Ze beseft dat ze emotioneel in de war is. Kobe en Guido nemen een nieuwe klus aan van Ronald. Guido is echter bang dat het dit keer nog gevaarlijker wordt. Véronique is een wrak en krijgt opnieuw slecht nieuws te verwerken.
Jelle en Mieke hebben iemand rond het huis zien sluipen en leven in angst. Faroud vraagt Jelle uit. Emma's eerste pogingen om soep te maken zijn geen groot succes. Jan maakt Viv duidelijk dat hij haar niet meer nodig heeft in het café. Een klant van Kobe en Guido dreigt ermee om naar de politie te stappen.
Jan en Linda beleven een romantische avond. Linda besluit Viv aan te nemen om Jan te helpen in het café. Ook Emma vindt een nieuwe job. Guido en Kobe slagen erin om meer dan de helft van de auto-onderdelen van Ronald te verkopen aan een goede prijs. Tegen Emma zwijgt Guido echter in alle talen over zijn nieuwe project.
Faroud krijgt schokkend nieuws te horen. Patrick vermoedt dat Benny Liesbeth probeert te vervangen door Ellie. Hij lucht zijn hart bij Mathias. Linda is boos omdat Jan Emma heeft weggejaagd uit de Jan & Alleman. Ze vindt dat hij zich meer om Leen moet bekommeren. Ook tussen Emma en Guido zit er een haar in de boter. Hun financiële toestand zorgt voor spanningen.
Leen is ten einde raad en vlucht naar Mieke en Trudy. Ook Jan trekt zich de problemen van zijn dochter en Faroud aan. Hij reageert zich steeds meer af op Emma. Véronique is de wanhoop nabij. Kobe heeft een nieuwe opdracht voor Guido.
Faroud weet dat Leen iets voor hem verzwijgt. Zij wil dat hij het loslaat, maar Faroud is dat allesbehalve van plan. Hij schakelt zijn ex-collega van de geheime dienst in. Rudi heeft last van nachtmerries. Jan voelt zich erg ongemakkelijk bij de relatietips van Viv. Leen heeft een goed gesprek met Jelle.
Trudy maakt zich zorgen over Jelle. Hij pikt het niet dat zij hem niet gelooft. Leen staat voor een moeilijke dag. Ze twijfelt en vindt steun bij Mieke. Voor Faroud verzwijgt Leen nog steeds de waarheid. Guido keurt de duistere zaakjes van Kobe af, maar wordt tegen zijn zin betrokken bij een deal.
Jelle heeft iets gezien dat hem de stuipen op het lijf heeft gejaagd. Hij wil er met niemand over praten. Hanne probeert haar broer te helpen. Faroud maakt Leen duidelijk dat het zo niet verder kan. Véronique vraagt Lars om een gunst. Emma vindt dat Jan en Viv het wel erg goed met elkaar kunnen vinden.
Mortier en Delaet zijn opgelucht nu ze de schuldige van de moord op June eindelijk te pakken hebben. Maar hoe moet het nu verder? Benny scoort op de comedyavond. Zijn aandacht gaat in het bijzonder naar Ellie. Faroud zet Leen voor blok: hij wil weten wat er aan de hand is.
De zaak van Mortier en Delaet lijkt opgelost wanneer er uit onverwachte hoek volledige bekentenissen komen. Niko krijgt een dagvaarding in de brievenbus. Viv kookt gezond voor Patrick en Benny. Véronique weigert met Mathias te praten. Zjef krijgt goed nieuws te horen.
Véronique neemt een moedige beslissing. Emma heeft een rotdag. Tot Hanne haar een sappige roddel van op Fashion vertelt. Zjef mist Rudi veel meer dan hij wil toegeven. Linda maakt een opmerking over de opvoeding van Arthur. Die schiet bij Leen in het verkeerde keelgat. Op Fashion gaat de gevreesde belastingsinspectie door.
Mathias krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken. Hij belt Peter en vraagt om Véronique in te lichten. In Italië groeien Véronique en Cédric dichter naar elkaar toe. Mortier vermoedt dat Rudi iemand in bescherming neemt. Patrick en Benny zijn onder de indruk van frituuruitbaatster Ellie. Faroud en Jan hebben niet in de gaten dat Leen zich slecht voelt.
Niko denkt dat Wim een verhouding heeft met Mieke en bedreigt hem. Mortier en Delaet geloven niet dat Véronique er toevallig op uit is getrokken. Véronique zelf krijgt in Italië slecht nieuws te horen. Jan wil een stand-up comedy avond organiseren. Benny stelt zich kandidaat.
Véronique krijgt de raad om er samen met Cédric een weekendje op uit te trekken. Mathias staat voor een onaangename verrassing wanneer Gert toegeeft dat hij Véronique heeft verkracht in opdracht van June. Leen neemt een moeilijke beslissing. Lars laat Mieke op haar vrije dag opdraven naar Fashion.
Cédric is zwaar ziek. Mathias en Véronique besluiten de hulp van Leen in te roepen. Ruth ontdekt dat verkrachter Gert in het ziekenhuis is opgenomen met zware hoofdletsels. Ze confronteert hem. Viv probeert Benny duidelijk te maken dat hij vlucht voor zijn problemen. Simon wil het vertrouwen van Peter opnieuw winnen.
Véronique is in shock nadat ze haar verkrachter Gert Beysen opnieuw tegen het lijf liep. Ruth vraagt haar om een officiële verklaring af te leggen. Benny kan zich maar weinig herinneren van zijn avondje uit met Stan. Jan en Linda leven op gespannen voet. Viv opent hem de ogen.
Leen verbergt alsmaar meer voor Faroud. Ze heeft een openhartig gesprek met Mieke. Simon mag van Niko in de Mie & B logeren, tot grote ergernis van Peter. Stan stoomt Benny klaar voor een avondje uit. Niko heeft met zijn bier Gust een prijs gewonnen en geeft een feestje voor de vrienden. Véronique heeft opnieuw problemen met Cédric.
Mieke blijft flirten met Lars. Hij is het ondertussen beu dat Jenny zich met zijn privéleven bemoeit. Benny krijgt onverwacht een telefoontje van Liesbeth. Zij heeft belangrijk nieuws voor hem. Mortier en Ruth nemen een besluit. Véronique krijgt verontrustend nieuws van het internaat. Simon wil in de Mie & B intrekken.
Véronique besluit Rudi op te zoeken in de gevangenis. Tussen Linda en Jan zit er nog steeds een haar in de boter. En ook Leen loopt prikkelbaar rond. Tussen Simon en Véronique komt het opnieuw tot een aanvaring. Guido verrast Emma.
Bij Fashion wordt beslist wie de job van directiesecretaresse krijgt. Zjef heeft sinds zijn ontslag uit de gevangenis niet meer gegeten en dat blijft niet zonder gevolgen. In de Foodbar gaat hij er volledig onderdoor. Ook Rudi is ten einde raad. Emma vermoedt dat Guido haar bedriegt...
Mieke besluit het advies van Mathias en Peter op te volgen en solliciteert voor de job van directiesecretaresse bij Fashion. Viv probeert de brokken tussen Benny en Patrick te lijmen. Rudi's ouders krijgen van Mortier schokkend nieuws te horen... Zjef zit er fysiek helemaal door.
Tussen Benny en Patrick heerst een koude oorlog. Benny is boos omdat Patrick zijn vader heeft binnengelaten, Patrick neemt het Benny kwalijk dat hij niet over zijn verleden wil praten. In de Jan & Alleman schakelt Jan de hulp in van Linda. De samenwerking eindigt echter in mineur. Véronique heeft een hoogoplopende ruzie met Cédric. Peter en Trudy maken zich zorgen over Louise.
Véronique gaat op stap met Mathias. Bij hun terugkeer treffen ze een ravage aan in huis. Het Halloweenfeestje van Cédric is duidelijk uit de hand gelopen. Guido herinnert zich informatie die belangrijk kan zijn voor Zjef. Louise is volledig uit haar element na het weekendje in de Ardennen.
Véronique lucht haar hart bij Rudi. Ze hakt bovendien een moeilijke knoop door. Peter en Trudy maken kennis met Wout, de jongen die Louise vergezelt op weekend. Patrick probeert Benny en zijn vader Alfons dichter bij elkaar te brengen. Leen doet een verrassende ontdekking.
Véronique is razend en ze kampt met twijfels. Benny is nog steeds op zoek naar een poetshulp en scheept Jenny af. Niko probeert via Trudy en Leen meer contact te hebben met Mieke. Mortier gebruikt Zjef om Rudi tot bekentenissen te doen overgaan.
Mieke licht Jan, Linda en Leen in over de beslissing die ze heeft genomen. Die schiet bij Jan in het verkeerde keelgat. Leen heeft het moeilijk om het nieuws te verzwijgen voor Niko. Mortier speelt een vuil spel om de echte moordenaar van June te klissen. Véronique is in alle staten wanneer ze arriveert op Fashion. Linda krijgt het bezoek van een oude vriendin.
Simon wil weer in dienst komen en chanteert Lars. Mieke neemt een drastische beslissing. Commissaris Mortier speelt het hard en zet Rudi onder druk door Zjef bij de zaak te betrekken. Benny en Patrick zoeken een poetshulp, maar de sollicitatieprocedure loopt niet van een leien dakje.
Niko doet veel moeite om Mieke opnieuw voor zich te winnen. Hij zoekt steun bij Guido. Mieke kan Wim maar niet uit haar hoofd zetten. Mortier is er niet van overtuigd dat zijn onderzoek is opgelost. Hij nodigt de ouders van Rudi uit voor een verhoor. Simon zet Lars voor het blok.
Mathias heeft grootse plannen en kan daarbij op de hulp van Lars rekenen. Rudi mag bezoek ontvangen in de gevangenis. Wanneer Zjef langskomt, loopt het echter helemaal mis. Benny krijgt hulp van Jenny in zijn zoektocht naar de geschikte poetshulp. Niko zoekt een manier om ervoor te zorgen dat Mieke hem opnieuw aantrekkelijk vindt.
Simon is er het hart van in dat hij niet meer welkom is bij de Friends. Hij vraagt Jan om bij hen te logeren, maar stoot daarbij op tegenkanting van Linda. Benny besluit een poetshulp aan te vragen bij een bureau. Bij de selectie wordt al snel duidelijk dat hij andere prioriteiten vooropstelt dan Patrick. Zjef mag Rudi bezoeken in de gevangenis.
Evy besluit haar klacht tegen Simon in te trekken. Hij is echter niet meer welkom bij de Friends. Lars en Mathias gaan samen sporten. De uitstap brengt Mathias op ideeën. Louise wil op weekend met een groepje vriendinnen, maar Trudy doet een verrassende ontdekking. Mieke en Linda hebben opnieuw een meningsverschil.
Zjef is in alle staten nu Rudi is opgepakt en verdacht wordt van de moord op June. Hij gedraagt zich onredelijk tegenover zijn dierbaren. Jan haalt een grap uit met zijn hoorapparaat, maar Faroud pakt hem terug. Mieke probeert de brokken met Linda te lijmen. Ze wil zelfs terug in de verpleging werken.
Rudi komt in nauwe schoentjes te zitten wanneer Zjef bekent dat hij op Fashion is geweest de avond van de moord. Anna herinnert Mieke eraan dat ze geen opgever is. Zij belooft Niko op haar beurt om van de brouwerij haar thuis te maken, op voorwaarde dat hij haar tijd en ruimte geeft. Mathias krijgt bezoek.
Rudi wordt opgepakt wanneer de voetafdruk in het bloed van June blijkt te matchen met de zool van zijn schoenen. Evy vraagt zich af of ze Simon ten onrechte heeft beschuldigd. Mortier zet Zjef onder druk. Agnes is spoorloos. Mathias verwittigt de politie en hij krijgt een verontrustend telefoontje.
Mieke huilt uit bij Jan. Trudy besluit voor haar een girls' night te organiseren. Zjef wil graag deelnemen, maar Rudi heeft een verrassing voor hem in petto. Mathias maakt zich zorgen over Agnes. Hij reageert zich af op Patrick. Lars nodigt Véronique uit voor een aperitief. Mortier vindt de schoen waarnaar hij al zo lang op zoek is.
Simon blijft zijn onschuld uitroepen. Jan is geneigd hem te geloven. Mortier wil een huiszoeking bij de Friends en gaat op zoek naar de schoen van de afdruk in Junes bloed. Agnes stuurt een verontrustend sms-bericht. Arno bezoekt Benny. Véronique verneemt dat Lars op hotel woont.
Agnes heeft Patrick en Benny iets op te biechten. Voor Patrick is de maat vol. Simon wordt in beschuldiging gesteld van de moord op June Van Damme. Evy vraagt Stan om bij haar te komen wonen. Lars verwijt Véronique dat ze harteloos is geworden.
Stan beschuldigt Simon van poging tot moord. Simon gaat hem te lijf. Benny wordt nog eens aan de tand gevoeld door Mortier. Een onverwacht bezoek van zijn vader geeft de zaak een nieuwe wending. Benny krijgt van Mortier informatie die hem helemaal door het lint doet gaan.
Stan maakt zich zorgen over Evy, omdat Simon compleet over zijn toeren is sinds de gebeurtenissen bij Fashion. Zijn vermoedens blijken niet onterecht. Een schermutseling tussen de twee loopt namelijk helemaal uit de hand. Jan vraagt Mathias om in te grijpen bij Fashion.
Benny heeft het moeilijk met de gedachte dat hij Liesbeth moet loslaten. Bij Fashion komt het tot een hoog oplopende ruzie tussen Simon en Véronique. Lars trekt zijn conclusies. Niko geeft Mortier bijkomende informatie over het wapen. Daardoor wordt het lijstje met verdachten alleen maar groter.
Simon is geïrriteerd omdat Lars Stan terug in dienst heeft genomen, zonder hem om advies te vragen. Hij neemt wraak door Stan uit te dagen. Liesbeth wordt ondervraagd door de politie. Het gesprek drukt haar met de neus op de feiten.
Liesbeth en Benny vragen zich luidop af hoe het verder moet met hun relatie. Ook Niko heeft zorgen aan zijn hoofd. Véronique stapt naar Lars om te klagen over Simon, maar hij is haar voor. Lars maakt van de situatie gebruik om hen tegen elkaar uit te spelen.
Benny zegt Liesbeth niets over zijn ontmoeting met Ben. De spanningen tussen de twee lopen ondertussen verder op. Patrick maakt zich zorgen. Simon veegt het voorstel van Peter en Véronique van tafel. Zij is razend. Mortier beschouwt Benny als een nieuwe verdachte. Stan is bang dat Evy te ver zal gaan met Simon.
Niko weet zich geen raad met zijn emoties. Benny wordt door Mortier op de rooster gelegd over de dreigende sms die hij naar June stuurde. Véronique excuseert zich bij Lars voor haar gedrag tijdens de businessmeeting. Evy heeft een plan om Simon uit zijn kot te lokken. Benny ontdekt dat Liesbeth weer contact zoekt met Ben.
Zjef probeert Benny op te beuren. Evy weet niet goed wie ze moet geloven: Stan of Simon. Lars neemt Véronique mee naar een businessmeeting in het restaurant van de nieuwe leverancier Gerrit Dockx. Ruth en Mortier ontdekken een verdachte sms in de gsm van June.
Benny voelt zich schuldig tegenover Véronique. Lars merkt dat de twee een klik hebben. Liesbeth beseft dat ze een keuze moet maken. Mortier en Ruth maken een round-up van de verdachten. Stan komt vrij en wil bij de Friends wonen, maar dat is buiten Simon gerekend.
Niko is radeloos en kan de toestand van Mieke niet aanvaarden. Guido wil hem opbeuren en nodigt hem uit om te gaan rallyrijden. Peter en Véronique beseffen dat Mortier hen tegen elkaar wil opzetten. Benny wil Véronique niet meer zien en hij besluit niet meer te gaan werken. Simon brengt Evy aan het twijfelen.
Benny kan het nieuws dat hij te horen heeft gekregen niet verkroppen. Zjef is boos omdat Rudi zonder overleg een belangrijke knoop heeft doorgehakt. Mortier richt zich op de familie Van den Bossche en legt Véronique het vuur aan de schenen. Lars zet Simon op zijn plaats.
Agnes weet heftige emoties los te maken bij Liesbeth en Benny. Emma is teleurgesteld omdat Peter zijn bedenkingen heeft bij haar portfolio. Mortier richt zijn pijlen op Véronique in het onderzoek naar de moord op June. Leen en Niko krijgen een grote schok te verwerken.
Leen maakt zich zorgen over Mieke. Rudi hakt een moeilijke knoop door, waarvoor Zjef weinig begrip kan opbrengen. Mathias wil weten waarom Véronique loog over Lars. Emma wil dat Guido haar helpt met een portfolio. Mortier wil meer te weten komen over het zogenaamde wurgcontract van 9House. Stan is razend op Evy.
Simon ontdekt dat Evy zijn bloedresultaten heeft gevonden. Hij probeert haar vertrouwen terug te winnen. De toestand van Mieke evolueert niet zoals iedereen had gehoopt. Véronique probeert Rudi terug te winnen met zijn mooiste creatie: een prachtige avondjurk. Hij heeft echter zijn contract met de Chinese firma al ondertekend.
Benny blijft niet bij de pakken zitten en vraagt Liesbeth mee voor een avondje uit. Véronique trekt alle registers open om Rudi bij Fashion te houden. Evy vindt snippers terug van het bloedonderzoek van Simon. Ze deelt haar vermoedens met Hanne en Stan. Jan en Niko houden hun adem in wanneer er plots verandering komt in de toestand van Mieke.
Rudi wordt ondervraagd, maar hij wil het achterste van zijn tong niet laten zien en vertelt de ene leugen na de andere. Van Zjef verwacht hij hetzelfde. Frank heeft een boon voor Linda. Liesbeth heeft een geheim afspraakje. De bomma mist Mieke.
Mortier confronteert Simon met zijn bevindingen na een nieuwe reeks ondervragingen. Simon ontkent echter dat hij iets afwist van de vergiftiging met arsenicum. Hij vernietigt ook de labo-uitslag. Benny belooft Liesbeth om toch mee te gaan naar de vernissage. Wanneer Freddy hem dringend nodig heeft nu zijn vrouw hem heeft verlaten, komt Benny voor een dilemma te staan.
Benny besluit op vistrip te gaan met Faroud en Freddy. Dat betekent echter dat hij Liesbeth niet vergezelt naar de vernissage. Hanne heeft een boon voor Lars, maar beseft niet dat haar job aan een zijden draadje hangt. Trudy eist dat Zjef zijn wettelijke termijn uitdoet in de Foodbar.
Benny beseft niet dat zijn verrassing maar weinig effect heeft gehad op Liesbeth. Zjef geeft hem raad. Emma probeert het probleem met haar vader op te lossen. Mortier komt te weten van wie de voetafdruk is die naast het lichaam van June werd gevonden. Rudi en Zjef hebben groot nieuws aan te kondigen.
Benny plant een verrassing voor Liesbeth. Rudi wil Hanne helpen door de verloren schetsen opnieuw te tekenen. Lars geeft haar echter geen uitstel. Véronique wil samen met Peter hun vetorecht gebruiken tegen de plannen van Lars. Linda probeert Frank te overtuigen om af te zien van de rechtzaak over Mila.
Dries chanteert Evy. Niko worstelt met het voorstel van Leen om Mieke te laten gaan. Lars is van mening dat VDB geld moet lenen om een volwaardige collectie aan Ninehouse te kunnen leveren. Véronique en Peter vinden dat hij de toekomst van bedrijf in gevaar brengt. Hanne ontdekt dat de ontwerpen van de nieuwe collectie verdwenen zijn. Liesbeth kampt met twijfels.
Leen heeft een aanvaring met Niko en Jan. Anna schiet haar ter hulp. Ook Evy en Emma leggen hun ruzie bij. Mortier en Ruth vinden Evy's manuscript en voelen haar aan de tand over Stan. Véronique wil Fashion opnieuw in handen krijgen en vraagt Peter om hulp.
Mieke heeft last van doorligwonden. Leen vreest dat haar zus pijn lijdt en vraagt zich luidop af of het leven van Mieke niet nodeloos wordt gerokken. Evy maakt zich zorgen over de toekomst van Stan. Bij Fashion krijgt ze een positieve boost van Lars.
Emma en Guido zijn razend op Evy. Ze willen Stan aangeven bij de politie. Véronique voelt zich buitengesloten door Lars, Simon en Peter. Een krantenartikel brengt bovendien de herinnering aan de verkrachting opnieuw naar boven. Ook Liesbeth voelt zich niet goed in haar vel.
Benny, Liesbeth en Patrick trekken opnieuw in bij Agnes, die dolgelukkig is. Wanneer ze haar verbouwingsplannen voorlegt, staat iedereen echter perplex. Emma is van plan om de ruzie met haar vader bij te leggen. Tot er zich nieuwe verwikkelingen voordoen... Lars kondigt grote veranderingen aan bij Fashion. Evy vreest dat Stan voorgoed de gevangenis zal invliegen.
Niko blijft met zijn hoofd bij Mieke en vraagt Rudi om in de brouwerij te blijven werken. Bij Fashion maakt het personeel kennis met Lars Dewulf. Geen onbekende voor Véronique, zo blijkt. Guido vindt dat Emma het moet bijleggen met haar vader. Agnes voelt zich eenzaam.
Rudi probeert zijn vrienden duidelijk te maken dat niet Simon, maar June Mieke omver heeft gereden. Evy en Hanne weten zich geen houding te geven in de buurt van Simon, die opnieuw aan de slag is bij Fashion. Emma heeft een goed gesprek met Linda. Niko blijft zijn onschuld uitschreeuwen en gaat tot het uiterste om dat te bewijzen. Peter en Véronique krijgen een koude douche.
Mortier gebruikt Mieke als lokaas om Niko te klissen. Hanne keert terug naar haar oude job bij Fashion. Voor Quinten heeft ze bovendien een bijzondere verrassing in petto. Faroud organiseert een Suikerfeest in de Jan & Alleman. Emma's hoofd staat niet naar feesten. Ze kijkt op tegen een zware tweede zit en gaat opnieuw in de clinch met haar vader.
Inspecteur Mortier drijft het tempo van zijn onderzoek op wanneer blijkt dat Niko is ontsnapt en hij start met een reeks huiszoekingen. Liesbeth krijgt bezoek van Arno. Patrick maakt Agnes duidelijk dat hij geen afstand wil nemen van zijn dochter en Benny. Peter en Véronique hebben een moeilijk gesprek met de CEO van 9House.
Jan kan niet geloven dat Niko schuldig is aan de moord op June. Inspecteur Mortier zet zijn ondervragingen verder. Niko komt in nog nauwere schoentjes te zitten wanneer blijkt dat zijn wapen werd aangetroffen op de plaats delict. Bij Fashion maken Peter en Véronique zich ernstige zorgen over het contract met 9House.
Bij Fashion treffen de hulpdiensten het lijk aan van June, die in koelen bloede werd neergeschoten in haar kantoor. Het nieuws sijpelt langzaam door in de familie. Inspecteur Mortier opent het onderzoek naar de dader en start de ondervragingen. Emma gaat de confrontatie aan met haar vader en eist Mila terug.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.