Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

219 afleveringen

Véronique wordt 's nachts verrast. Mathias neemt een drastische beslissing. Hanne probeert op Stefanie in te praten, maar haar besluit staat vast. Rudi wil zijn huwelijksverjaardag met Zjef vieren. Amélie klinkt samen met Véronique op haar verjaardag. Guido maakt Emma duidelijk dat hij keihard wil vechten voor Mila. Evy krijgt een mysterieus telefoontje en gaat recht op haar doel af.
Véronique neemt contact op met Marie. Evy wil een hinderlaag opzetten voor Stan. Maarten heeft een plan om Evy te beschermen. Stefanie onderneemt stappen om tot bij Ayo te geraken. Emma breekt en huilt uit bij Hanne. Zal ze Mila kwijtspelen?
Mathias reageert razend op wat hij van Cédric heeft vernomen. Cédric zelf zoekt opnieuw toenadering tot Marie. Evy vindt dat Maarten zich te verstikkend opstelt. Hij lijkt daar echter zijn redenen voor te hebben. Lucas hakt een knoop door, waardoor de kloof tussen Guido en Emma steeds groter wordt.
Véronique, Marie en Amélie maken zich zorgen over Lars. Het komt tot een conflict met Mathias. Ook Stefanie heeft het raden naar wat er met Ayo is gebeurd. De onzekerheid weegt op haar. Emma wil Lucas confronteren, maar gaat zwaar over de schreef. Quinten probeert Hanne op te peppen.
Evy denkt Stan gezien te hebben in het park. Maarten neemt het zekere voor het onzekere. Hanne zit in een dip en wil haar behandeling opgeven. Trudy heeft genoeg van Jelles fitnessobsessie. Lucas stelt Guido en Emma voor een duidelijke keuze. Lars is verdwenen.
Marie laat Cédric weten dat ze hem niet langer kan behandelen. Lars gaat vastberaden op zijn doel af. Guido is zwaar gekwetst door Emma's leugens. Lucas zet hen onder druk. Mathias merkt dat Véronique ergens mee zit, maar zij wil er niet over praten.
Lars wil Marie terug. Zij heeft echter één eis, die hij moet inwilligen. Trudy betrapt Jelle en waarschuwt hem. Guido heeft het gevoel dat hij Emma aan het verliezen is. Stefanie krijgt hartverscheurend nieuws te horen.
Véronique polst naar Lars' mening over het voorstel dat zij en Mathias kregen. Daar is Mathias echter niet mee gediend. En ook Marie kan haar jaloezie niet verbergen. Emma beseft dat ze verkeerd bezig is en voelt zich schuldig.
Stefanie laat zich gaan in de Jan & Alleman. Guido wil dat Emma afstand neemt van Milou en zich meer concentreert op hun gezin. Quinten voelt zich sterk genoeg om weer naar zijn appartement te verhuizen. Lars is eerlijk tegen Marie.
Tussen Emma en Guido lopen de spanningen steeds hoger op. Lucas voert de druk nog op. Véronique vertrouwt Rudi toe dat ze het soms moeilijk heeft om met Mathias samen te werken. Stefanie slingert Alfons verwijten naar het hoofd.
Stefanie komt voor een uitzichtloze situatie te staan. Emma wil zonder medeweten van Guido afspreken met Lucas. Evy zoekt excuses om Maarten uit de weg te gaan. Zjef krijgt een verrassend voorstel van een belangrijk persoon. Amélie maakt Lars duidelijk dat hij moet stoppen met achter Marie aan te lopen.
Benny maakt zich zorgen omdat hij Ayo en Stefanie niet kan bereiken. Quinten verontschuldigt zich bij Zjef. Jelle wordt door Trudy betrapt. Ook Louise doet een ontdekking. Emma wil niet kiezen tussen Mila en Milou. Marie spreekt klare taal tegen Cédric.
Louise confronteert Cédric met haar vermoedens. Lars onderneemt stappen om een goed gesprek met Marie aan te gaan. Hij wil dat ze hem helpt om zijn probleem aan te pakken. Anna en Albert maken kennis met Milou. Zjef vergezelt Quinten naar de AA-sessie en doet er een verrassende ontdekking...
Stefanie probeert Ayo's plan uit zijn hoofd te praten. Ze gaat op zoek naar een alternatief. Lars probeert op Marie in te praten, Amélie geeft hem raad. Evy wil zich niet bang laten maken en neemt initiatief. Guido heeft het moeilijk met Milou, tot ergernis van Emma.
Maarten is opgelucht wanneer blijkt dat Stan met de noorderzon is verdwenen. Evy blijft echter argwanend. Benny en de Friends worden opgeschrikt door onverwachte bezoekers. Ayo heeft een plan. Marie gaat de confrontatie aan met Lars. Jelle stort zich vol overgave op zijn trainingsschema.
Stefanie krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken en is radeloos. Marie heeft een plan. Ze stelt Lars voor om op weekend te vertrekken. Emma probeert Guido te overtuigen om in te gaan op Lucas' voorstel. De beslissing valt hen allebei zwaar. Véronique en Mathias krijgen de prototypes van hun eerste collectie.
Ayo komt in slechte papieren te zitten. Lucas wil meer tijd doorbrengen met Mila. Guido voelt zich niet goed bij de situatie. Quinten is een oude bekende tegen het lijf gelopen bij de AA. Die vraagt echter om te zwijgen tegen Zjef. Marie vertrouwt Lars niet.
Lars is bang om Marie kwijt te spelen. Cédric nodigt haar uit voor een lunch. Robyn raadt Stefanie ten stelligste af om in te gaan op het voorstel van mevrouw Verhoeven. Zjef confronteert Quinten. Amélie wil het met Véronique hebben over Lars.
Rudi geeft aan Lars toe dat hij het zwaarder heeft dan gedacht. Guido vertrouwt Lucas niet, wat tot strubbelingen met Emma leidt. Ayo krijgt een mysterieuze sms. Amélie raadt Lars aan om eerlijk te zijn tegenover Marie. Zij stelt hem voor een ultimatum.
De familie reageert geschokt op wat er zich heeft afgespeeld. Stefanie ontdekt dat de cel Schijnhuwelijken een nieuw onderzoek heeft geopend na de uitval van Alfons. Ze is razend. Emma en Guido krijgen een voorstel van Lucas. Voor Guido gaat het allemaal te snel.
Voor Stefanie en Ayo breekt een belangrijk moment aan. De spanning is dan ook te snijden. Alfons lijkt zijn theorie bevestigd te zien. Guido heeft de grootste moeite om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Evy neemt een beslissing, die niet zonder gevolgen blijft.
Véronique schept duidelijkheid tegenover Mathias. Alfons gelooft niet dat het huwelijk van Ayo en Stefanie echt is, maar wordt door Benny op zijn plaats gezet. Cédric beleeft met Marie een emotioneel moment. Guido en Emma hebben de grootste moeite om afstand te nemen van Mila. Louises galabal verloopt niet zoals gepland.
Amélie overweegt om in te trekken bij Jan. Véronique ergert zich aan de huiselijkheid van Mathias. Hij trekt echter verkeerde conclusies. Louise vindt dankzij Peter de perfecte jurk voor haar galabal. Evy staat voor een groot dilemma. Ze wil Localscoop niet zomaar opgeven.
Quinten belandt in een gevaarlijke situatie. Stefanie en Ayo willen een receptie geven voor hun huwelijk. Hanne zoekt voor haar een gepaste trouwjurk uit. Véronique en Lars tasten elkaar opnieuw af. Amélie voelt zich niet langer welkom in de loft van Lars.
Evy schrikt wanneer ze Stan in Jans appartement aantreft. Ze praat erover met Hanne en besluit in te grijpen. Emma en Guido staan voor een belangrijk moment en zijn zenuwachtig. Véronique voelt zich opnieuw tekortgeschoten als moeder. Ze lucht haar hart bij Mathias. Zjef kan maar moeilijk genieten van zijn verjaardag.
Emma en Guido hakken een knoop door. Ook Cédric besluit een stap verder te gaan in de verwerking van zijn trauma. Quinten komt voor de zoveelste keer niet opdagen bij Fashion. Mieke is bezorgd en schakelt Zjef in. Rayan probeert een date met Louise te versieren. Evy schrikt zich een ongeluk.
Stefanie neemt een moedige beslissing. Die heeft ook gevolgen voor haar relatie met Ayo. Stan daagt Evy en Maarten verder uit. Jelle gaat trainen met Rayan, die een oogje heeft op Louise. Marie heeft een confronterende sessie met Cédric.
Zjef doet er alles aan om Quinten te helpen. Emma klamt zich vast aan Mila. Ze wil haar geen seconde alleen laten. Guido vraagt raad aan Stan, die een charmeoffensief opstart. Tot hij een nieuwe ontdekking doet... Stefanie krijgt een opdoffer te verwerken.
Stan zoekt toenadering tot Niko. Daar is Mieke niet mee gediend. Emma en Guido krijgen belangrijk nieuws te horen. Voor Jan is het duidelijk: Mila zal altijd zijn kleindochter blijven. Véronique blijft sceptisch tegenover Marie. Lars ontvangt een verrassende bezoeker op Fashion. Zjef betrapt Quinten.
Véronique schept duidelijkheid over haar gevoelens voor Mathias. Emma wil de aanval tegen het ziekenhuis inzetten. Er duikt een man op die beweert dat hij de vader is van Mila. Niko wil Stan niet de rug toekeren. Robyn raadt Ayo aan om voor zijn eigen geluk te kiezen.
Marie voelt zich schuldig. Stefanie reageert woest als ze ontdekt wie naar de cel Schijnhuwelijken heeft geklikt. Ook Mieke heeft een hartig woordje te wisselen met Emma. Mathias besluit open kaart te spelen tegenover Véronique. Evy wordt verrast.
Mieke, Niko, Hanne en Zjef stellen zich vragen bij de toestand van Quinten. Stefanie is bang wanneer blijkt dat Benny en Patrick verhoord moeten worden door de cel Schijnhuwelijken. Véronique hoopt dat Marie tot Cédric kan doordringen en vindt steun bij Mathias.
Emma en Guido nemen een advocaat onder de arm. Amélie probeert in te praten op Cédric. Zjef ziet dat het niet goed gaat met Quinten. Hij maakt zich zorgen. Benny en Jenny wachten in spanning op de reactie van Patrick op zijn verrassingsfeestje.
Marie vraagt Lars uit over zijn meeting in het hotel. Quinten komt te laat aan op Fashion en snauwt Jenny af. Jenny zelf biedt Benny haar hulp aan om een onvergetelijke surprise party te organiseren voor Patrick. Hanne maakt zich zorgen. Amélie raadt Véronique aan om de hulp van Marie in te schakelen.
Emma stelt zich vragen bij de opvoeding van Mila. Ze voelt zich onzeker. Véronique probeert Cédric te helpen, maar verneemt dat Hans naar het buitenland is verhuisd. Benny doet een geste tegenover Robyn. Patrick herinnert hem eraan het bij te leggen met Stefanie. Marie wantrouwt Lars.
Cédric confronteert Mathias met zijn vermoedens. Stefanie krijgt te horen dat Patrick en Benny ook ondervraagd zullen worden door de cel Schijnhuwelijken. Ze is boos op Alfons. Véronique en Amélie hebben een gesprek over Lars. Emma en Guido zetten alles op alles en gaan langs bij Els.
Guido en Emma zijn zwaar onder de indruk van hun ontdekking. Emma twijfelt over haar moedergevoel. Jelle traint hard en daagt Cédric uit voor een uithoudingsproef.
Stan wacht Evy bij haar thuis op. Guido wil de toenadering tot Els rustig aanpakken en probeert op Emma in te praten. Jelle voelt zich slecht na de finalematch en vreest dat hij het verkorven heeft. Trudy krijgt onverwacht bezoek. Ayo is in alle staten na het gesprek met de cel Schijnhuwelijken.
Evy reageert verbolgen op wat ze te horen heeft gekregen. Ze probeert Quinten aan haar kant te krijgen. Benny staat voor een belangrijk moment. Zijn zenuwen staan strak gespannen. Véronique en Mathias storten zich voluit op hun project. Emma en Guido komen te weten wie hun anonieme beller is.
Evy zet een belangrijke stap. Els Jacobs wil dat Emma en Guido haar met rust laten. Robyn wil meer privacy voor haar en Benny. Stefanie en Ayo bereiden zich voor op hun ondervraging. Peter verwijt Véronique de manier waarop ze Fashion de rug toekeert. Amélie probeert te bemiddelen.
Guido licht Jan in over de beslissing die Emma en hij hebben genomen. Mieke is jaloers. Ayo en Stefanie krijgen een verontrustend telefoontje. Véronique zit met haar gedachten bij Lars. Hanne wil Evy waarschuwen voor Stan.
Benny doktert een plan uit. Stefanie heeft Hanne een belangrijke vraag te stellen. De anonieme telefoontjes wegen zwaar op Emma. Een gesprek met Guido gooit nog meer olie op het vuur. Bij Fashion staat ook Peter op ontploffen wanneer hij verneemt wat Véronique heeft gedaan.
Benny's vaderhart breekt wanneer hij een gesprek van Stefanie opvangt. Evy gaat de confrontatie aan met Stan. Véronique wil de ontwerpen van Rudi overkopen. Niko's zelfvertrouwen heeft een deuk gekregen.
Zjef is blij dat Emma terug is in de Foodbar, maar de onzekerheid over Mila valt haar zwaar. Guido gaat met Mathias praten. Stefanie en Ayo zoeken manieren om te bewijzen dat hij al 3 maanden in België verblijft.
Emma is jarig, maar de feeststemming is bij haar ver te zoeken. Bij Fashion lopen de spanningen tussen Véronique en Peter hoog op. Zjef blijft zijn gesprek met Lars uitstellen. Evy lucht haar hart bij Hanne.
Rudi en Trudy sporen Zjef aan om zijn project in de Foodbar verder te zetten. Peter neemt met tegenzin de taken van Véronique over. Mieke brengt het personeel op de hoogte. Lars ligt overhoop met zijn gevoelens. Emma en Guido krijgen meer info van Katrien.
Anna vreest dat Véronique zich tegen de familie keert en zoekt haar op. Emma probeert zich te herpakken en plaatst een oproep op Localscoop. Stan gaat verhaal halen bij Lars, maar komt van een kale reis terug. Evy stelt zich vragen bij het gedrag van Stan.
Emma kampt met schuldgevoelens. De bomma biedt haar een troostende schouder. Robyn en Patrick proberen op Benny in te praten. Quinten en Stan solliciteren bij Fashion voor dezelfde job. Peter spreekt klare taal tegen Véronique.
Véronique en Mathias stippelen een plan uit. Lars schakelt Rudi in om haar op andere gedachten te brengen. Stefanie krijgt een telefoontje van Liesbeth. Stan wil het goedmaken met Evy. Jan maakt zich zorgen over de toekomt van Emma en Guido.
Stefanie stelt Benny voor een keuze. Alfons vindt dat hij niet mag toegeven aan haar chantage. Mieke doet er alles aan om Emma en Guido te helpen met hun zoektocht naar de waarheid. Véronique neemt een drastische beslissing.
Marie voelt dat haar geheim een echte relatie met Lars in de weg staat. Ze besluit open kaart te spelen. Benny wil stappen ondernemen tegen het plan van Stefanie en Ayo. Robyn waarschuwt hem voor de gevolgen. Zjef regelt een sollicitatie voor Quinten.
Amélie komt in nauwe schoentjes te zitten. Sanne luistert een gesprek af en komt zo iets meer te weten over Mieke. Mieke zelf wil van de ongemakkelijke sfeer in de brouwerij af en organiseert een etentje. Véronique heeft het gehad met de vriendjespolitiek van Lars.
Emma is de wanhoop nabij. Ayo schenkt Stefanie een emotioneel cadeau. Benny is in alle staten. Marie heeft een beslissing van Véronique herroepen. Zij is op haar tenen getrapt en zoekt verhaal bij Lars.
Véronique neemt een beslissing en praat met Mathias. Cédric vindt dat ze de foute keuze heeft gemaakt. Bij Fashion moet iedereen wennen aan de nieuwe situatie. Stefanie vertelt Hanne over haar plannen met Ayo. Zjef heeft een openhartig gesprek met Quinten. Emma en Guido krijgen de resultaten van hun DNA-onderzoek.
Mieke is overdonderd na haar avondje uit met Sanne. Lars heeft het met Peter over Amélie's trip naar Londen. Hij confronteert haar met zijn vermoeden. Mieke hoort van Lars dat hij Marie heeft aangenomen. Ze voelt zich gepasseerd.
Amélie vertrekt naar Londen, terwijl Gino zich nog steeds schuilhoudt in haar kamer. Zjef mist Quinten en belt hem om af te spreken. Emma heeft het moeilijk, maar houdt zich sterk. Stefanie doet Ayo een verrassend voorstel.
Amélie verstopt Gino in haar kamer. Lars voelt dat er iets aan de hand is en wordt achterdochtig. Véronique kan zich bij Fashion niet vinden in het voorstel van Lars. Ayo is opgelicht en laat zich gaan. Guido is in de war.
Ayo is boos op Stefanie. Stefanie zelf wordt 's nachts opgeschrikt. Mike zet Amélie onder druk. Stan ziet zijn kans om Evy weer voor zich te winnen. Voor Emma breekt een belangrijk moment aan. Mathias polst bij Véronique naar de echtscheiding.
Amélie meldt zich ziek bij Jan en verdwijnt van de aardbol. Lars krijgt argwaan. Jan geeft Guido ongelijk, maar biedt zijn zoon onderdak aan. Lars verontschuldigt zich bij zijn werknemers voor zijn gedrag. Mathias wil een appartement kopen, maar stuit op een probleem.
Guido krijgt een grote schok te verwerken. Hij gaat compleet door het lint. Mieke voelt zich schuldig. De voorbije periode heeft Lars en Marie terug dichter naar elkaar gebracht. Ze besluiten een snipperdag te nemen om hun batterijen op te laden. Amélie wil naar de politie stappen.
Gino en Amélie proberen het slim te spelen tegenover Mike. Evy neemt opnieuw afstand van Stan. Marie grijpt in om te voorkomen dat Lars domme dingen doet. Mieke doet een schokkende ontdekking na de bloedinzameling in de Jan & Alleman.
Stefanie praat met Hanne over Ayo. Benny hoopt dat de twee zich snel herpakken. Mieke denkt dat Sanne verliefd is op Niko. Benny probeert zich stoer te houden op de bloedinzameling in de Jan & Alleman. Marie komt te weten dat Lars iets van plan is.
Véronique vindt dat het personeel van Fashion aan één zeel moet trekken. Ze botst echter op verzet. Voor Stefanie en Ayo breekt een belangrijke dag aan. Benny gaat op zoek naar uitvluchten om geen bloed te moeten geven. Sanne hoort Mieke uit over haar verleden.
Emma brengt Zjef op een idee voor een cadeau voor Rudi. Stefanie oefent voor de vaardigheidsproef van haar brandweerexamen. Patrick helpt haar daarbij. Inspecteur Tom legt zijn oor te luisteren bij het personeel van Fashion. Véronique denkt Lars te helpen, maar slaat de bal mis.
Amélie stelt Gino voor om zijn schuld af te betalen. Véronique oefent druk uit op Lars, die in steeds nauwere schoentjes komt te zitten. Zjef zoekt het ideale cadeau voor Rudi. Evy zoekt troost bij Stan. Jan stelt voor om een bloedinzameling in het café te organiseren.
Patrick denkt een advocaat gevonden te hebben voor Ayo. Alfons wantrouwt hem nog steeds. Mieke probeert op Niko in te praten. Inspecteur Scheerlinck organiseert een huiszoeking op Fashion. Gino wil vluchten met Amélie.
Lars blijft zich vreemd gedragen. Hij verbiedt zijn werknemers om met de pers te praten. Stan schiet Evy ter hulp. Peter en Amélie proberen Gino te lokken. Ayo wil niet dat Stefanie een advocaat voor hem regelt en betaalt. Niko houdt voet bij stuk.
Lars legt een valse verklaring af bij de politie. Hij vraagt ook Véronique om voor hem te liegen. Sanne en Niko hebben een aanvaring. Amélie ontdekt dat Gino op de vlucht is. Ze wil hem helpen. Patrick probeert de familie gerust te stellen.
Lars en Peter zijn ongerust over Amélie. Quinten belt Zjef met de vraag om af te spreken. Stefanie maakt zich zorgen over Patrick. Ayo bereidt zich voor op zijn gesprek bij de dienst Vreemdelingenzaken.
Lars krijgt van Marie verbijsterend nieuws te horen. De politie wordt ingeschakeld. Ook Véronique stelt zich vragen. Ayo is gefrustreerd omdat hij maar geen nieuws krijgt over zijn familie. Evy schakelt Stan terug in als fotograaf van Localscoop. Patrick heeft last van duizeligheid.
Gino wil Amélie niet vertellen wat er is gebeurd. Ondertussen krijgt hij nog meer dreigberichten. Evy is de foto's van de modeshow kwijt. Ze overwint haar trots en contacteert Stan. Stefanie praat met Ayo. Mieke wordt door Véronique uitgenodigd voor een gesprek met Lars. Ze vreest het ergste.
Stan speelt nog steeds een spelletje met Karolien. Hanne confronteert Stefanie met haar houding ten opzichte van Ayo. Patrick maakt zich zorgen en licht Benny in. Rudi krijgt extra stress voor de modeshow van vanavond. Amélie eist een uitleg van Gino.
Marie is bezorgd dat Wils haar geheim aan de grote klok zal hangen. Lars schept duidelijkheid tegenover hem. Niko begeleidt leerjongen Gertjan op zijn eerste werkdag. Ayo praat met Stefanie over zijn angsten. Benny, Robyn, Patrick en Jenny gaan op dubbeldate.
Peter doet een ontdekking over Gino. Patrick heeft het moeilijk met de beslissing die Stefanie heeft genomen. Ayo besluit haar te helpen. Stan doet er alles aan om in de buurt van Evy te blijven. Jenny denkt een locatie voor de modeshow gevonden te hebben. Wils wil Marie schaakmat zetten.
Gino doet Amélie een voorstel. Véronique is terug uit Italië, en wil het rustiger aan doen. Rudi heeft nog steeds geen locatie voor de modeshow. Stefanie denkt te weten wat ze met haar leven wil aanvangen.
Niko slaat in paniek wanneer Jan een video ontvangt op zijn smartphone. Marie voelt zich zwaar beledigd door Lars. Hij wil er tegelijkertijd alles aan doen om haar uit de klauwen van Wils te redden. Rudi en Trudy zijn nog steeds op zoek naar een locatie voor de kindermodeshow.
Amélie schaamt zich tegenover Peter en Lars. Robyn spoort Benny en Alfons aan om hun ruzie bij te leggen. Stefanie helpt Ayo met zijn Nederlands. Wils zet Marie voor een dilemma. Emma en Zjef stellen zich vragen bij de intenties van Stan. Mieke maakt een pijnlijke uitschuiver.
Albert heeft zorgen en neemt Jan in vertrouwen. Wils blijft vasthouden aan zijn onredelijke voorwaarden. Lars zet de tegenaanval in. Amélie haalt herinneringen op met Guido. Stan probeert dichter bij Evi te komen.
Met een duidelijk plan voor ogen gaat Emma de confrontatie aan met Griet. Niko heeft door zijn hoge werkdruk nog maar weinig aandacht voor Mieke. Stan wurmt zich weer binnen in het leven van Evy. Jan lijkt de kassadief op heterdaad te betrappen in zijn café.
Stefanie springt in de bres voor Ayo. Benny heeft een pittige discussie met Alfons. Amélie ergert zich aan Jan, die haar voortdurend in het oog houdt in de Jan & Alleman. Emma onderschept een telefoontje van Griet.
Anna verneemt van Jan dat er geld uit de kassa is gestolen. Ze eist daarop dat er bewakingscamera's in het café geïnstalleerd worden. Emma stelt zich vragen wanneer Guido een enveloppe met geld ontvangt van Griet. Stan probeert opnieuw het vertrouwen van Evy te winnen.
Griet probeert Guido uit zijn tent te lokken, terwijl Emma gebroken achterblijft. Benny wil geen voet meer in de Jan & Alleman zetten. Marie en Lars hebben een openhartig gesprek. Evy en Maarten leggen contact via de laptop van Stefanie. Stan schakelt over op een ander plan.
Jan merkt dat er geld uit de kassa van de Jan & Alleman is verdwenen en heeft vermoedens over wie de dader is. Mathias voelt zich eenzaam. Lars worstelt met zijn gevoelens. Alfons kan zich niet verzoenen met de vriendschap tussen Stefanie en Ayo. Rudi vertelt Véronique dat Mieke op haar job aast.
Alfons maakt kennis met Ayo. Stan probeert nog steeds elk contact tussen Maarten en Evy te verhinderen. Lars blijft verward achter na een gesprek met Inge. Anna wil, tot Jans ergernis, zijn boekhouding controleren. Albert maakt een verwarde indruk.
Louise krijgt slecht nieuws en ze wordt overmand door schuldgevoelens. Emma en Guido worstelen nog steeds met het voorstel van Griet. Guido vraagt Niko om advies. Lars hoopt via Inge meer te weten te komen over het verleden van Marie.
Stan haalt opgelucht adem. Stefanie pakt haar spullen om te verhuizen. Benny heeft het moeilijk. Zjef krijgt nieuws over de zwangerschap van Eva. Jelle probeert op Wout in te praten. Emma ziet maar één manier om een einde te maken aan hun problemen.
Jelle vreest het ergste voor de volgende uitdaging van Wout. Emma en Guido durven de bomma en Albert niet meer om geld te vragen. Mieke doet Lars een professioneel voorstel. Mathias biecht Patrick op dat hij niet meer in de liefde gelooft. Maarten stelt Evy voor een voldongen feit.
Emma wil de bomma en Albert om een lening vragen. De perikelen met hun huis zetten de relatie van Zjef en Rudi onder druk. Evy confronteert Maarten met de beelden op zijn laptop. Jelle komt te weten dat Wout iets gevaarlijks van plan is.
Marie is bezorgd dat Inge haar verleden uit de doeken zal doen tegen Lars. Emma en Guido staan financieel met de rug tegen de muur. Niko doet Guido een voorstel. Stan gaat een stap verder om Maarten stokken in de wielen te steken.
Guido probeert Griets voorstel met Emma te bespreken. Hij krijgt ook een nieuwe tegenslag te verwerken. Zjef zoekt naar oplossingen voor hun huis. Rudi wil de verkoper aanklagen. Marie is verbaasd over de nieuwe date van Lars.
Maarten wordt achtervolgd door Stan en stelt zich daar vragen bij. Zjef en Rudi krijgen opnieuw slecht nieuws te horen. Vooral Zjef is er het hart van in. Emma kan haar jaloezie niet verbergen wanneer Guido opnieuw een afspraakje heeft met Griet.
Stan is stikjaloers en wacht Maarten op. Louise doet een schokkende ontdekking. Benny start met de renovatiewerken in het huis van Zjef en Rudi, maar stuit al snel op een nieuw probleem. Wils en Mathias bespreken de laatste details in verband met een eventuele samenwerking.
Het afbetalingsplan van Guido en Emma wordt niet aanvaard. Het koppel gaat met de moed der wanhoop op zoek naar maatregelen om te besparen. Wout wil Louises hart heroveren met een prachtige halsketting. Mathias en Cédric hebben een goed gesprek over Véronique.
Louise krijgt een fikse uitbrander van Peter en Trudy en ze beseft dat ze over de schreef is gegaan. Marie hoort van Mathias dat Wils hem haar job heeft aangeboden. Lars vermoedt dat hij Fashion wil saboteren. Evy heeft al dagen niets meer van Maarten gehoord. Guido krijgt een nieuw voorstel van Griet.
Emma is razend op Guido. Hij probeert het goed te maken met een etentje. Maarten wordt gekweld door herinneringen aan de dood van Roos. De werken in het huis van Zjef en Rudi duren langer dan gepland. Mieke wil echter niet dat ze nog langer in de brouwerij blijven wonen.
Stan jaagt Rudi, Zjef en Niko het huis uit. Benny wil Ayo in huis nemen, maar licht Stefanie en Patrick niet in. Guido probeert het goed te maken met Emma. Wout tracht nog meer indruk te maken op Louise. Peter licht Lars in over de nieuwe plannen van Mathias.
Guido biedt Emma zijn excuses aan. Véronique verrast Cédric met een leuk verjaardagscadeau. Ook Mathias is zijn verjaardag niet vergeten. Maarten en Benny vertrouwen de jongeman niet die al enkele dagen in het café rondhangt. Ze besluiten hem te confronteren. Zjef en Rudi krijgen slecht nieuws.
Stan kan het geflirt tussen Evy en Maarten niet langer aanzien en onderneemt actie. Emma heeft het moeilijk met de valentijnsplannen van Guido. Zjef en Rudi plannen een romantische avond in hun nieuwe woonst. Wanneer Benny enkele elektrische toestellen wil aansluiten, stuiten ze echter op problemen.
Emma doet een onaangename ontdekking. Ze liegt tegen iedereen over haar valentijnsplannen met Guido. Benny vraagt Lars om een loonsverhoging. Rudi en Zjef maken zich klaar voor hun verhuis. Mathias heeft een mysterieuze afspraak in de Jan & Alleman.
Stan kan zijn jaloezie ten opzichte van Maarten niet verbergen en hij stelt zich opnieuw agressief op. Benny schaamt zich omdat hij minder verdient dan Robyn. Ayo duikt op in de Jan & Alleman. Peter licht Lars in over de aandelen van Stefanie. Véronique krijgt in Italië onverwacht bezoek.
De Friends krijgen een nieuw bod op hun huis. Benny heeft het moeilijk en zoekt troost bij Robyn. Emma heeft het dan weer moeilijk met Guido's nieuwe bijverdienste. Rudi besluit Véronique niet te vergezellen op haar trip naar Italië. Wout voelt de concurrentie van Bram en wil indruk maken op Louise.
Guido verzwijgt zijn geheime afspraak voor Emma, maar het schuldgevoel vreet aan hem. Maarten liegt tegen Stan over zijn contact met Evy. Door een gesprek met Alfons komt Stefanie terug op haar besluit. Véronique beseft dat Rudi haar creativiteit heeft aangewakkerd.
Guido wil zijn fout goedmaken en samen met Emma vraagt hij ook hulp aan Jan. Peter spoort Trudy aan om iets te ondernemen. Stan legt een jobaanbieding van Lars naast zich neer. Véronique loopt Mathias tegen het lijf.
Robyn maakt Benny duidelijk dat ze wat ruimte nodig heeft. Hij maakt zich zorgen. Rudi heeft een idee om Véroniques gedachten te verzetten. Wout probeert via een omweg opnieuw toenadering te zoeken tot Louise. Maarten nodigt zichzelf uit om te komen koken in de brouwerij.
Mieke, Niko, Zjef en Evy nemen een belangrijke beslissing, die niet bij iedereen in goede aarde valt. Guido krijgt het vonnis van de rechtbank te horen. Stan heeft Evy's computer gehackt. Wat hij te zien krijgt, bevalt hem niet. Rudi roept Véronique tot de orde.
Benny ziet zich genoodzaakt om zijn trip met Robyn af te blazen, tenzij Jenny hem kan helpen. Rudi maant Véronique aan om het rustiger aan te doen. Het leven als influencer valt Emma zwaarder dan verwacht.
Lars licht Peter en Véronique in over zijn plannen met Mathias. Emma krijgt een interessant voorstel via Instagram. Benny is bang dat Robyn niet blij is met zijn valentijnscadeau. Alfons heeft verrassend nieuws voor Stefanie.
Amélie vindt dat Lars Mathias moet uitbetalen. De situatie zorgt voor wrevel binnen Fashion. De Friends zitten met de handen in elkaar en vestigen al hun hoop op Stefanie. Guido vraagt Kobe om meer overuren te draaien. Louise probeert Jelles zinnen te verzetten.
Jelle zit in de put. Stefanie weet nog steeds niet welke professionele richting ze wil inslaan. Alfons raadt haar een job in het leger aan. Véronique en Rudi werken samen verder aan de kindercollectie voor het goede doel. Amélie ziet bij Jan oude foto's van haar vader Guido.
Maarten krijgt schokkend nieuws te horen. Evy voelt zich schuldig. Emma is ontgoocheld omdat de fuif voor Guido minder heeft opgebracht dan verwacht. Benny wil Robyn verrassen voor valentijn, maar weet niet hoe.Marie raadt Amélie een psycholoog aan, maar zij weigert.
Emma kijkt uit naar het feest voor Guido. Trudy maakt Bart duidelijk dat hij wel degelijk een goede vader is. Marie vangt een gesprek op tussen Maarten en Hanne. Het zet haar aan het denken. Evy heeft Maarten iets op te biechten.
Trudy doet Bart een voorstel. Amélie weigert het aanbod van Peter. Stan kan zijn jaloezie niet verbergen en heeft een onthullend gesprek met Maarten. Emma en Guido organiseren een fuif in de Jan & Alleman. Griet zoekt Guido op.
Mathias ligt dwars in de raad van bestuur en vecht een kinderachtige oorlog uit met Lars. Robyn worstelt met demonen uit haar verleden. Ze biecht Jenny op dat ze misschien niet de juiste vrouw is voor Benny. Amélie praat met Peter en Véronique over de erfenis. Evy schakelt Maarten in als fotograaf voor een opdracht voor Localscoop.
Trudy is ongerust wanneer Jelle 's avonds niet thuiskomt. Hanne licht haar in over zijn plannen. Stan laat een reeks kwade voicemailberichten achter voor Evy. Guido wil zijn ouders niet om hulp vragen. Mathias besluit Lars te dagvaarden.
Benny doet Robyn een voorstel. Jelle wil terugkeren naar L.A., maar heeft een handtekening van Hanne nodig. Lars stort zich in het nachtleven en escapades met vrouwen. Amélie drukt hem met de neus op de feiten. Guido maakt geen goede beurt bij de rechter.
Benny is zenuwachtig voor zijn etentje met Robyn. Mieke krijgt een harde klap te verwerken. Zjef en Rudi vinden hun droomhuis, maar er zijn kapers op de kust. Mieke brengt Rudi op het idee om pleegkinderen te casten voor zijn project voor het goede doel.
Stefanie en Benny hebben een goed gesprek. Emma is bang dat ze haar job in de Foodbar zal verliezen. Trudy en Bart stellen zich vragen over hun toekomst. Zjef heeft een huis op het oog en wil er met Rudi naar gaan kijken. Peter wil Amélie uitnodigen op een etentje met Véronique. Evy zoekt Maarten op in de Jan & Alleman.
Lars maakt zich zorgen over Amélie, maar zij wil niet dat hij zich met haar leven bemoeit. Stefanie heeft het steeds moeilijker met de aanwezigheid van Robyn en gaat in conflict met Benny. Bart, Trudy en Jelle hullen zich nog steeds in stilzwijgen over de reden van hun terugkeer uit Amerika. Guido vergezelt Mieke naar een mode-event en maakt er kennis met Griet.
Amélie wordt verteerd door schuldgevoelens. Lars en Peter proberen haar te helpen. Het nieuws over Simon komt hard aan bij Stefanie en ze wil er met Benny over praten. De onverwachte terugkeer van Bart, Trudy en Jelle uit Amerika roept vragen op bij Peter en Hanne.
Stefanie krijgt nieuws over Simon en haar ontvoeringszaak. Amélie verstart wanneer ze Mila ziet in de Jan & Alleman. Guido is bezorgd omdat zijn zaak volgende week voorkomt. Emma probeert hem gerust te stellen. Stan wil Evy helpen met haar financiële problemen, maar hij stelt een voorwaarde.
Bij Véronique lopen de emoties hoog op. De gebeurtenissen van de afgelopen weken worden haar te veel. Leen, Faroud en Arthur staan voor een belangrijk moment in hun leven. Mieke en Niko zijn het niet eens over wat er met Lieselotje moet gebeuren. Emma en Zjef proberen Hanne op te beuren op haar verjaardag. Viv neemt een moedige beslissing.
Mieke informeert zich zonder medeweten van Niko over de toekomst van Lieselotje. Amélie speelt blufpoker ten opzichte van Herwig. Mathias wil Véronique even niet meer horen of zien. Zij lijdt enorm onder de situatie. Benny en Viv hebben de grootste moeite om de draad weer op te pikken.
Peter heeft een beslissing genomen en stelt Véronique voor een moeilijke keuze. Amélie wil uitzoeken wat er 18 jaar geleden is gebeurd. Mieke bekommert zich verder over Lieselotje. Benny verspreekt zich bij Viv. Tussen Mathias en Véronique zit opnieuw een flink haar in de boter.
Lieselotje heeft schokkend nieuws voor Mieke en Niko. Haar verhaal blijft niet zonder gevolgen. Ook Véronique heeft Peter een bekentenis te doen. Benny heeft het gevoel dat Stefanie met iets worstelt en polst bij Patrick. Mieke en Niko hebben slecht nieuws voor Lieselotje.
Véronique liegt tegen Peter, die steeds achterdochtiger wordt. Maura stormt de brouwerij binnen met het nieuws dat Lieselotje vermist is. Mieke en Niko schakelen meteen de politie in. Stefanie spoort Viv een laatste keer aan om haar hart te luchten bij Benny.
Peter en Véronique krijgen gruwelijk nieuws te horen. Samen met Amélie trekt hij op onderzoek uit. De toestand van Jan gaat zienderogen achteruit. Tussen Véronique en Mathias lopen de gemoederen hoog op. Leen en Mieke praten met Anna. Benny amuseert zich kostelijk met Robyn. Stefanie raadt Viv ondertussen aan om open kaart te spelen.
Véronique heeft een verhelderend gesprek met Mathias. Het gesprek blijft echter niet zonder gevolgen. Mieke en Niko hopen op een goede afloop voor Lieselotje, mede dankzij het artikel van Evy. Viv wil bewijzen dat zij en Benny ook gewoon vrienden kunnen zijn. De toestand van Jan gaat achteruit.
Anna probeert een deal te sluiten met Amélie. Peter reageert verslagen. Mathias ergert zich aan de houding van Véronique. Rudi maant haar aan om Mathias de volledige waarheid op te biechten. Ward neemt een drastische beslissing na een gesprek met zijn zoon Anthony. Benny merkt niet dat Viv het moeilijk heeft met zijn gevoelens voor Robyn.
Leen, Faroud en Arthur bereiden hun plannen voor. In afwachting helpt Faroud in het café. Véronique, Peter en de bomma zijn in alle staten door een bericht van Amélie. Jan krijgt onverwacht bezoek. Mieke is woedend omdat Evy een artikel over Wim op Localscoop heeft gezet. Véronique worstelt met Mathias' bekentenis.
De gebeurtenissen op de openbare verkoop van het café zinderen nog na. De familie probeert zich te organiseren om Jans afwezigheid op te vangen. Mieke krijgt te horen dat ze niet langer contact mag zoeken met Lieselotje. Amélie krijgt de resultaten van de test die ze heeft aangevraagd. En ze is niet van plan om het hierbij te laten.
Hanne komt verward thuis. Een gesprek met Emma maakt de situatie er niet echt makkelijker op. Jan opent ondanks zijn ziekte en vermoeidheid het café. Er breekt een spannende dag aan, want binnenkort zou hij wel eens alles kunnen kwijtspelen. Véronique vertrouwt Rudi toe dat ze de leugens tegenover Mathias niet meer kan volhouden. Benny ontdekt waarom Robyn alle contact mijdt.
Hanne polst bij Ward naar zijn kinderwens. Het gesprek loopt niet zoals verwacht. Anna scheldt Jan de huid vol nadat hij zijn mond voorbij praatte. Jan zit in zak en as na een nieuw bericht van Linda. Mieke verwijt Evy compleet gevoelloos te zijn, wanneer zij haar wil interviewen voor Localscoop. Lars roept Mathias in zijn kantoor.
Mieke haast zich naar het ziekenhuis. Amélie heeft een plan, maar ze stuit op verzet van Lars. Benny is er het hart van in dat hij niets meer gehoord heeft van Robyn. Jenny raadt hem aan om niet bij de pakken te blijven neerzitten. Mathias lucht zijn hart bij Patrick. Jan spreekt zijn mond voorbij.
De familie bekomt van het kerstfeest. Hanne probeert haar kater te verbergen voor Ward. Benny wil Robyns gevoelens voor hem achterhalen. Stefanie geeft haar vader een duwtje in de juiste richting. Véronique probeert te weten te komen of Mathias op de hoogte is van haar geheim. Jan is bezorgd over de toekomst van zijn café.
Lars valt binnen bij Véronique en Mathias. Emma verrast Guido met een trui, die niet meteen in de smaak valt. Louise helpt de bomma bij de voorbereidingen van het kerstfeest. Stefanie hoopt iets te kunnen forceren tussen Benny en Viv. Hanne leert de zoon van Ward kennen.
Leen vreest dat haar vader een longontsteking heeft. Ze vindt dat Jan moet rusten. Véronique vermoedt dat Mathias op de hoogte is van het geheim dat ze voor hem verborgen houdt. Hanne voelt zich schuldig tegenover Ward. Zjef is niet meer op zijn gemak in de brouwerij en wil naar huis.
Mieke doet haar best om Lieselotje verborgen te houden. Rudi en Zjef gaan op vraag van Mieke bij Niko logeren. Viv blijft proberen om Benny en Robyn te koppelen. Stefanie is ervan overtuigd dat er meer in het spel is. Ze nodigt Viv uit voor Kerstmis.
Mieke en Niko krijgen onverwacht en onaangenaam bezoek over de vloer. Véronique hoort wat Jan van plan is en probeert op hem in te praten. Ondertussen broedt Jan op een plan voor zijn café. Hanne beslist om Ward mee te nemen naar het kerstfeest met de familie. Een beslissing waar ze meteen spijt van krijgt.
Wim maakt zich ernstig zorgen over zijn dochter Lieselotje en licht de politie in. Robyn daagt Benny uit voor een duel. Het ontgaat ook Viv niet dat Benny een boontje heeft voor de beveiligingsagente. Lars is bang dat de privézaken van de Van den Bossches zullen afstralen op Fashion. Véronique volgt de raad van haar therapeut op en voelt dat Mathias langzaam terug dichter naar haar toegroeit.
Benny krijgt van Lars de opdracht om de verlichting bij Fashion te vervangen. Wanneer hij door een stom toeval plots het alarm laat afgaan, maakt hij kennis met beveiligingsagente Robyn. Jan vermoedt dat Linda achter de belastingscontrole zit. Hij komt handen tekort in het café en schakelt opnieuw de hulp van Amélie in.
Véronique probeert haar relatie met Mathias te redden door een afspraak te maken met een relatietherapeut. Een gesprek met Marie geeft Louise nieuwe moed. Peter krijgt schokkend nieuws te horen van Amélie. Faroud neemt een beslissing en licht Leen in.
Lars vraagt Peter om nog eens met Véronique te praten. Wim schakelt Mieke in om een namiddag op Lieselotje te passen. Niko krijgt verrassend nieuws te horen. Louise heeft het moeilijk op school. Peter denkt erover na om de politie in te schakelen. Hanne vindt dat Zjef te veel beslag legt op Ward.
Leen moet een moeilijke knoop doorhakken en praat erover met Mieke. Stefanie probeert Viv en Benny te koppelen. Cédric wil Louise steunen nu ze een moeilijke periode doormaakt. Lars biedt Véronique haar oude job als financieel directeur terug aan.
Peter dwingt Louise om toch naar school te gaan en hij licht ook Trudy in. Leen wordt gecontacteerd door een van de dokters van de Orde der Artsen. Wim wil het volledige hoederecht over Lieselotje opeisen. Leen wil dat Jan zijn aanhoudende hoest laat onderzoeken. Benny blijft zijn bedenkingen hebben bij het leeftijdsverschil tussen Hanne en Ward.
Leen krijgt een harde klap te verwerken. Faroud, Jan en Guido proberen haar te steunen. Wout heeft Louise iets uit te leggen. Zij doet echter een nieuwe onthutsende ontdekking. Anna doet Jan een financieel voorstel. Benny beledigt Ward en krijgt de volle laag van Hanne.
Mathias kan het verleden maar moeilijk loslaten. Hij ontdekt echter al snel dat hij Véronique te zwaar onder druk zet. Jan is bang om zijn café te verliezen. Peter schoffeert Amélie. Mieke probeert Leen op te peppen. Hanne voelt zich onzeker. Véronique stelt Lars voor een keuze.
Mieke probeert Wim één en ander duidelijk te maken. Véronique vreest dat Amélie uit is op het geld van de familie. Peter heeft het gehad. Leen is zenuwachtig om voor de Orde der Artsen te verschijnen. Jan krijgt een nieuwe slag in het gezicht te verwerken. Wout heeft Peter iets te bekennen.
Emma wil dat Hanne Ward uitnodigt voor een etentje. Rudi is onder de indruk, in tegenstelling tot Zjef. Jan krijgt slecht nieuws te horen. Louise probeert er te zijn voor haar vader. Ondertussen blijft ze wel van school weg. Mathias legt beslag op Véronique.
Het gerucht over Peter en Amélie verspreidt zich als een lopend vuurtje. Véronique weigert echter het nieuws te geloven. Leen is bang voor de uitkomst van de hoorzitting. Faroud probeert haar op te beuren. Jan worstelt met zijn gezondheid, maar wimpelt de bezorgdheid van zijn entourage af. Mila zet haar schoen voor Sinterklaas.
Peter krijgt onverwacht nieuws te horen. Louise doet op school een akelige ontdekking. Ze zoekt steun bij Cédric. Jan klopt overuren in een poging om het café rendabel te houden. Faroud ziet dat het ten koste gaat van zijn gezondheid en wil helpen. Mieke buigt zich over het verhaal van Lieselotje.
Emma wil dat Guido positiever omgaat met de tegenslag in zijn familie. Guido heeft het daar echter moeilijk mee. Faroud vindt dat Leen zich niet mag opsluiten en hij neemt haar mee naar de Foodbar. Mieke twijfelt aan de onschuld van Wim. Louise schaamt zich en blijft weg van school.
Véronique probeert Mathias op andere gedachten te brengen. Ze is bang dat de familie haar de rug zal toekeren. Louise is razend op haar vriendin Jasmien. Ze doet ook een schokkende ontdekking. Peter probeert Amélie tevergeefs te bellen.
Peter verdiept zich verder in de verdwijning van Amélie. Guido vreest dat het artikel van Evy schadelijk is voor Leen. Mieke ontdekt dat Jan zijn café de hele nacht heeft opengehouden. Wout ontdekt dat Louises vriendinnen hem uitlachen. Hij zint op wraak.
Mathias stelt Véronique zijn businessplan voor en hij wil er ook Peter bij betrekken. Zjef kan geen begrip opbrengen voor Leen, tot ergernis van zijn omgeving. Emma wil Ward raad geven over Hanne. Faroud wil niet dat Evy het interview met Leen online zet.
Katja en Benny praten hun misverstand uit. Véronique doet Rudi een voorstel. Lars vraagt zich ondertussen af of ze nog wel kan functioneren binnen Fashion. Evy interviewt Leen over haar verslaving. Hanne zoekt opnieuw toenadering tot Ward. De ongerustheid over Amélie neemt toe.
Peter maakt zich zorgen over Amélie, en een gesprek met Lars stelt hem niet meteen gerust. Véronique neemt een beslissing die niet zonder gevolgen blijft. Leens reputatie als arts komt op de helling te staan. Jan beseft dat hij Linda meer zal moeten uitbetalen dan hij in kas heeft.
Het nieuws over Leen gaat bij iedereen over de tong. Evy vreest ook voor de reacties in de pers. Jan heeft problemen in zijn café. Benny helpt hem een handje. Peter probeert Amélie tevergeefs te bereiken. Mathias maakt zich druk over Véronique. Lars zet haar ondertussen voor een dilemma.
Véronique probeert Lars te mijden op Fashion. Emma wil Hanne overtuigen om Ward te bellen. Brigitte bezoekt de Jan & Alleman om de werkplek van haar dochter te inspecteren. Benny heeft plannen met Katja. Leen zet een belangrijke stap.
Mathias laat zijn gevoelens de vrije loop en hij maakt duidelijke afspraken met Véronique. Mieke probeert Jan duidelijk te maken dat hij zichzelf in nesten heeft gewerkt. Lars nodigt Amélie uit voor een etentje met hun moeder Brigitte.
Benny heeft een date. Mathias heeft een voorstel voor Véronique. Hij uit zijn frustraties bij Patrick en Benny. Leen krijgt goed nieuws in de instelling. Hanne geeft Ward een kans om zijn verhaal te doen. Emma brengt haar aan het twijfelen.
Jan hakt een moeilijke knoop door. Rudi is nog steeds in het ongewisse over het resultaat van de inseminatie. Louise heeft een moeilijk gesprek met Wout. Benny laat zich door Viv en Stefanie overhalen om zich in te schrijven op een datingsite. Ward probeert het goed te maken met Hanne. Faroud is zwaar teleurgesteld in Leen.
Jan stelt Guido een moeilijke vraag. Hanne wil Ward confronteren met wat ze te weten is gekomen. Mathias blijft mysterieus over wat hij samen met Wils heeft bekokstoofd. Lars vreest dat Mathias duistere plannen heeft en neemt een besluit. Viv blijft Benny aansporen om een lief te zoeken. Jan en Amélie sluiten een weddenschap af.
Stan publiceert een sensationeel artikel op Localscoop. Tot grote ergernis van Evy. Hanne en Ward kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Emma blijft sceptisch. Mathias heeft een geheime meeting met Wils. Lars maakt zich grote zorgen en schakelt Véronique in. Louise wil Wout opbiechten wat er gebeurd is.
Mieke en Niko staan doodsangsten uit in de brouwerij. Evy gooit roet in het eten. Een verbitterde Mathias zoekt Peter op. Hij maakt ook een afspraak met Véronique. Hanne bekent dat de charmes van Ward haar niet koud laten. Evy en Emma waarschuwen haar.
Mathias vertrekt thuis met slaande deuren. Ook Cédric beseft wat er aan de hand is. Tussen Jan en Linda komt het tot een nieuw conflict. Amélie heeft vroege Sinterklaascadeaus gekocht voor Peter, Louise en zichzelf. Lars komt gehavend toe op Fashion. De roddelmachine trekt zich al snel op gang.
Mathias stelt zijn eisen ten opzichte van Véronique. Jan denkt bewijzen gevonden te hebben die aantonen dat Linda achter de inspectie in zijn café zit. Hij vraagt Guido om een kant te kiezen. Cédric raadt Louise af om op stap te gaan met Martijn. Leen wordt opnieuw geplaagd door nachtmerries.
De onverwachte bezoeker in de brouwerij heeft een belangrijke mededeling voor Niko. Peter komt te laat aan bij Fashion en heeft daar zo zijn redenen voor. Ondertussen wordt er volop geroddeld bij Fashion. Louise heeft een goed gesprek met Cédric. Véronique gaat een moeilijk gesprek aan met Mathias.
Amélie neemt een belangrijke beslissing. Ook Lars staat voor een verandering in zijn leven. Ondertussen denkt hij eraan om open kaart te spelen tegenover Mathias. Benny gaat shoppen met Viv. Jan krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken. Wout is terug uit Duitsland. In de brouwerij duikt een onverwachte bezoeker op.
Véronique komt in nauwe schoentjes te zitten en ook Lars ontvangt een nieuwe dreigmail. Louise krijgt het emotioneel moeilijk. Stefanie mobiliseert Stan om Benny op sleeptouw te nemen. Leen heeft de eerste fase van haar afkickprogramma achter de rug. Ze krijgt een bezoekje van Faroud.
Zjef vindt zichzelf een slechte echtgenoot en heeft daar zijn redenen voor. Wout amuseert zich in Berlijn met de knappe Anke en heeft nog maar weinig aandacht voor Louise. Véronique onderzoekt met de hulp van Stan wie er achter de dreigmails zit. Wanneer ook Mathias een verdachte mail krijgt, is het hek helemaal van de dam.
Evy en Stan hebben een spraakmakend interview te pakken. Simon neemt een onverwachte beslissing. Lars en Véronique verdenken elkaar ervan achter de dreigmails te zitten. Mieke doet een ontdekking bij Fashion. Amélie deelt een groot geheim met Peter. Louise is boos omdat Wout in Berlijn lijkt aan te pappen met iemand anders.
Jan zoekt Simon op. Zjef ergert zich aan de rommel in huis na het Halloweenfeestje. Louise mist Wout, maar die laat niets van zich horen. Véronique vermoedt dat Peter achter de dreigmails zit. Amélie laat voor het eerst in haar hart kijken.
Lars heeft compromitterende foto's van Wils en wil die tegen hem gebruiken. Simon weigert mee te werken aan het gerechtelijk onderzoek. Amélie en Peter groeien opnieuw dichter naar elkaar toe. Jan stelt zich vragen bij de inspectie in zijn café en hij besluit actie te ondernemen. Zjef voelt zich slecht in zijn vel.
Benny lucht zijn hart bij Viv. Guido helpt Jan met het kopen van nieuwe meubels. Hanne wil een Halloweenfeestje organiseren. Lars bedenkt een plan om de chantage van Wils te stoppen. Louise vindt dat haar vader meer initiatief moet nemen om Amélie te veroveren. De Jan & Alleman krijgt inspectie over de vloer voor de brandveiligheid.
Jan, Guido en Mieke zijn razend op Linda om wat ze heeft gedaan. Lars wil met Véronique praten over Marie. Louise is jaloers wanneer ze de dochter van Wouts gastgezin opzoekt op Facebook. Eva en Manon denken een nieuwe donor gevonden te hebben.
Hanne en Jan krijgen een dreigende sms van Simon. De stoppen lijken bij hem volledig door te slaan. Hij besluit ook een videoboodschap op te nemen voor de familie. Lars confronteert Mieke met de chantage van Véronique.
Patrick en Benny vinden een spoor naar Stefanie. Ze schakelen de hulp in van Tom. Louise is niet blij wanneer Wout op uitwisseling naar Berlijn vertrekt. Peter vraagt Amélie mee uit. Rudi probeert Zjef op te vrolijken, maar hij wil alleen zijn.
Mathias en Véronique praten eindelijk over de ruzie van de voorbije dagen. Zjef heeft het moeilijk. Stefanie belt met Benny, hij wil afscheid van haar nemen. Ook Jan overweegt een telefoontje met Linda om zijn hart te luchten. Eva en Manon zijn op zoek naar een nieuwe donor.
Stefanie liegt tegen Simon, en dat zou haar wel eens zuur kunnen opbreken. Benny krijgt een verontrustend telefoontje. Jan en Faroud zorgen samen voor Arthur, in afwezigheid van Leen. Jenny krijgt van Lars een geheime opdracht. Jan overweegt om contact op te nemen met Linda.
Rudi wordt verrast door een vraag van Eva. Simon wil de afluisterapparatuur ten huize Coppens verwijderen, maar slaagt daar niet in. Marie komt te weten dat Stefanie met Simon naar Brazilië vertrekt. Lars probeert Véronique aan zijn kant te krijgen.
Simon boekt een reis naar Brazilië voor hem en Stefanie. Benny heeft ondertussen zijn twijfels bij de relatie van zijn dochter en wil niet dat ze gekwetst wordt. Faroud is trots omdat Leen haar probleem nu eindelijk durft aan te pakken. Véronique voelt zich schuldig ten opzichte van Lars. Ze wordt ook nog steeds onder druk gezet door Marie.
Jan is teleurgesteld omdat Leen hem niet in vertrouwen heeft genomen over haar verslaving. Simon geniet van de aandacht die hij van Stefanie krijgt. Ondertussen nodigt inspecteur Tom hem uit voor een verhoor. Cédric is zenuwachtig voor zijn lessen aan de universiteit. Véronique probeert hem op te beuren. Peter en Mathias zijn teleurgesteld in Lars.
Simon probeert Stefanie te overtuigen van zijn loyaliteit. Hij doet ook zijn best om in een goed blaadje te staan bij Benny. Leen beseft dankzij Faroud dat het beter is om open kaart te spelen. Mathias probeert Cédric op te peppen na een moeilijke start aan de universiteit. Lars ontkent in alle toonaarden dat hij ook maar iets te maken heeft met de mail die naar Wils is verstuurd.
Tom wil dat Marie hem helpt om de ontvoerder van Stefanie te ontmaskeren. Ondertussen gaat Simon een stap verder om Stefanie af te luisteren tijdens haar sessies met Marie. Eva en Manon willen dat Zjef een vruchtbaarheidstest doet. Mieke spoort Leen aan om open kaart te spelen naar de familie toe. Lars heeft het gevoel dat iemand hem een hak probeert te zetten.
Simon moet zijn plannen bijsturen. Stefanie is in de war. Leen vertelt iedereen dat ze voor een paar weken naar een werkcongres moet in Canada. Guido is achterdochtig. Eva en Manon zoeken Zjef op met slecht nieuws. Marie vermoedt dat iemand haar achtervolgt.
Simon smeedt duistere plannen na een gesprek met Stefanie. Amélie blijft Peter aantrekken en afstoten. Benny probeert Jenny aan Patrick te koppelen. Cédric toont zich vastberaden om iets te maken van zijn universitaire studies. Véronique wordt door Marie onder druk gezet om Lars ten val te brengen als CEO.
Ronald houdt Guido onder schot. Stefanie is nog steeds in de war over haar gevoelens. Tom heeft ondertussen een nieuw spoor naar de ontvoerder. Véronique loopt met het hoofd in de wolken en heeft daar een goede reden voor. Viv houdt Jan op afstand.
Simon is wantrouwig na het bezoek van inspecteur Tom, wat leidt tot een woordenwisseling met Stefanie. De situatie tussen Guido en Ronald dreigt helemaal uit de hand te lopen. Jan heeft het moeilijk en zoekt contact met Viv. Lars en Véronique proberen te achterhalen wie hen een anonieme mail heeft gestuurd.
Tom verzwijgt iets voor Stefanie. Hij hoort ook Peter uit over Simon. Véronique krijgt een verlossend telefoontje. Op Fashion verdenkt ze Marie ervan haar mond voorbij te hebben gepraat tegen Wils. Jan heeft het moeilijk met de recente gebeurtenissen.
Anna spreekt klare taal tegen Linda. Emma wordt geconfronteerd met een verrassing van formaat. De plotse herinnering van Stefanie zorgt voor een nieuw spoor in het onderzoek naar haar ontvoerder. Lars zoekt toenadering tot Marie.
Stan probeert Guido een handje te helpen om Ronald definitief te klissen. Zjef licht zijn vrienden in over de plannen van Eva en Manon. Véronique, Lars en Peter achterhalen wie er achter het vervalste inspectierapport zit. Simon heeft een verrassing voor Stefanie.
Simon nodigt Benny en Patrick uit op zijn verjaardagsdrink. Stiekem hoopt hij dat ook Stefanie zal willen komen. Lars en Véronique werken het nachtje door om Fashion te redden. Linda slaat in paniek wanneer blijkt dat Leen toch naar de lezing van Van Weena is gegaan. Ze vreest dat haar geheim nu aan het licht zal komen.
De politie voert een huiszoeking uit bij Guido en Emma. Jan spreekt met Mieke over Linda's humeurwisselingen. Hij vreest dat ze slechts nieuws heeft gekregen. Véronique wacht zenuwachtig op nieuws van de instelling van Cédric.
Simon is kwaad op Hanne. Linda probeert te verhinderen dat Leen naar de lezing van professor Van Weena gaat. Lars vreest dat Fashion in de problemen zal komen. Guido reageert verbijsterd wanneer hij Ronalds verklaringen hoort.
Marie vertrouwt Wils een geheim toe dat Lars in diskrediet kan brengen. Linda heeft geweldig nieuws. Peter lokt Amélie voor een lunchdate. Emma probeert de draad van haar leven opnieuw op te pikken, hoewel haar dat zwaar valt. Ze zoekt troost bij Hanne. Zjef en Rudi lichten Eva en Manon in over de beslissing die ze hebben genomen.
Wils zet Marie verder onder druk. Véronique lucht haar hart bij Rudi. Leen wil haar relatie met Faroud verder uitbouwen. Het verhaal van Guido staat uitgebreid in alle kranten. Jan wil er echter niets meer over horen. Peter loopt een blauwtje bij Amélie.
Tom hoopt dat Stefanies herinneringen het onderzoek in een stroomversnelling kunnen brengen. Emma licht Jan en Linda in over Guido. Evy besluit een positief en eerlijk artikel over hem te schrijven. Lars flirt opnieuw met Véronique.
Emma is kapot van het nieuws dat ze te horen heeft gekregen. Peter wil een afspraakje regelen met Amélie. Ook Linda wil een gezellige avond organiseren voor haar en Jan. Tom vraagt Marie om de sessies met Stefanie voort te zetten. Zij lijkt zich plots een belangrijk detail te herinneren over haar ontvoerder.
Guido belandt in een hachelijke situatie. Simon blijft zich erg jaloers gedragen, tot grote ergernis van Stefanie. Linda worstelt meer en meer met haar leugen. Lars treedt doortastend op, maar dat blijft niet zonder gevolgen.
De conclusies van Véronique zijn vernietigend voor Fashion. Toch blijft Lars de onderhandelingen met Wils bikkelhard spelen. Linda maakt Leen duidelijk dat ze aan de beterhand is dankzij de vitamine-injecties. Zij blijft echter aandringen op chemo. Simon ontdekt dat het klikt tussen inspecteur Scheerlink en Stefanie.
Linda heeft het moeilijk wanneer ze merkt hoe hard Jan onder de situatie lijdt. Evy vertrouwt Ronald niet en is bang dat hij opnieuw zal toeslaan. Lars vraagt Véronique om uit te zoeken of Fashion verder kan zonder Ninehouse. Benny en Jenny genieten van het resultaat van hun campagne.
Stefanie, Simon en Patrick bekijken de beelden van de ontvoerder. Simon zelf wil liefst zo snel mogelijk met Stefanie op reis. Guido is de spelletjes van Ronald beu. Benny is bezorgd om Viv. Cédric krijgt in de instelling een paniekaanval. Jan organiseert een etentje omdat hij groot nieuws heeft aan te kondigen.
Guido wil zichzelf opofferen in ruil voor de veiligheid van Emma en Mila. Simon wil met Stefanie op vakantie gaan, in de hoop dat dit haar tot rust zal brengen. Marie vindt het echter geen goed idee. Inspecteur Scheerlinck hoopt nieuwe bewijzen te vinden op camerabeelden.
Het plan van Simon lijkt effect te hebben op Stefanie. Inspecteur Tom Scheerlinck volgt een nieuwe piste om de dader op te sporen. Guido wil verdwijnen, maar Stan probeert op hem in te praten. Wils is niet tevreden over Marie en wil dat Fashion alsnog ingaat op zijn aanbod.
Stefanie wil doorgaan met de therapie van Marie, tegen het advies van Simon in. Hij staat erop om aanwezig te zijn tijdens de sessies. Lars is enthousiast over Rudi's socialmediacampagne, maar Benny zorgt voor een kink in de kabel. Zjef loopt de muren op van de stress en neemt een besluit. Véronique vreest voor de toekomst van Fashion.
Zjef staat onder druk sinds het bezoek van Eva. Rudi wijst hem op het belang van de beslissing die hij moet nemen. Een gesprek met Emma doet hem de zaak van een andere kant bekijken. Bij Fashion ontpopt Benny zich tot model. Stefanie krijgt het moeilijk tijdens haar therapie.
Marie heeft een knoop doorgehakt over de verdere behandeling van Stefanie. Simon probeert ondertussen uit te vissen wat ze zich precies herinnert. Lars speelt cavalier seul in de onderhandelingen met Van Dyck en Ninehouse. Peter wil weten waar hij mee bezig is. Mieke en Leen maken zich zorgen over Linda en haar alternatieve geneeswijze. Guido en Stan willen de terreur van Ronald voorgoed stoppen.
Stan en Evy zoeken uit wie de vrouw in het gezelschap van Ronald is. Door hun speurtocht kunnen ze nog amper tijd steken in Localscoop en dat laat zich financieel voelen. Benny probeert Marie te overhalen om Stefanie te behandelen. Lars speelt - tot grote ergernis van Véronique - gevaarlijke blufpoker tegen Wils. Wanneer Emma 's avonds alleen is in de Foodbar, daagt Ronald plots op.
Evy en Stan ontdekken waar Ronald woont. Guido wil er onmiddellijk naartoe. Linda wil haar tumor bestrijden met een alternatieve behandeling. Jan steunt haar, tegen de zin van Leen. Zjef vertelt Rudi waarom Eva hem is komen opzoeken. Lars organiseert een aandeelhoudersvergadering over de dubbele bestelling van Van Dyck. Stefanie lucht haar hart bij Hanne.
Marie licht Wils in dat de deal tussen Fashion en Van Dyck nog niet rond is. Stan en Evy zijn Ronald eindelijk op het spoor gekomen. Emma wil Hanne niet bij haar problemen betrekken en houdt de lippen stijf op elkaar. Jan verzet hemel en aarde om Linda te vergezellen naar de oncoloog. Zjefs oude vriendin Eva duikt opnieuw op in de Foodbar.
Stan heeft een spoor van Ronald en trekt er alleen op uit om hem te observeren. Linda is boos omdat Leen zich te veel bemoeit met haar ziekte. Leen vindt op haar beurt dat Jan zich te weinig met Linda bezighoudt. Emma dreigt er onderdoor te gaan wanneer ze nieuwe foto's van Ronald ontvangt. Stefanie vindt dat Simon haar onvoldoende steunt.
Emma stort haar hart uit bij Evy. Leen ontdekt dat Linda zich tot alternatieve behandelingen wil wenden, maar staat machteloos. Stefanie houdt op aanraden van de psycholoog een dagboek bij. Hanne gaat iets drinken met Rudi, maar heeft ook Quinten uitgenodigd. Stan denkt te weten waar hij Ronald kan vinden.
Ronald bedreigt Emma en Mila in de Foodbar. Stan en Evy zetten ondertussen hun onderzoek verder. Hanne stelt zich meer en meer vragen over het gedrag van Emma en Guido. Ook Rudi en Zjef merken de spanningen op. Simon heeft het moeilijk met Stefanie's afspraak met de psycholoog. Hij zegt Marie waar het op staat.
Marie raadt Stefanie aan om een psycholoog te consulteren. Daar is Simon natuurlijk allesbehalve gelukkig mee. Hij probeert haar op andere gedachten te brengen. Linda wil niet dat haar omgeving zich bemoeit met haar ziekte. Evy vindt in haar lade een pistool terug en spreekt Stan hierover aan. Hanne is getuige van een nieuwe aanslag van Ronald op Guido.
Emma en Guido worden geconfronteerd met een opsporingsbericht op de televisie. Emma vreest dat de politie snel bij hen terecht zal komen. Guido ziet Ronald opduiken en stapt resoluut op hem af. Leen is nieuwsgierig naar het resultaat van Linda's bezoek aan de oncoloog. Stefanie heeft tijd voor zichzelf nodig. Marie probeert Lars te overtuigen om op het voorstel van Wils in te gaan.
Guido en Emma zien geen mogelijkheid om van Ronald af te geraken. Guido geeft zichzelf de schuld van alles en wil zijn gezin veiligstellen. Ook Rudi en Hanne merken de spanningen op tussen het koppel. Lars weigert in te gaan op het exclusiviteitscontract van Ninehouse. Linda komt in nauwe schoentjes te zitten. Stefanie heeft alsmaar meer last van flashbacks.
Stefanie krijgt slecht nieuws te horen en reageert onthutst. Ondertussen krijgt ze wel een job aangeboden bij Fashion. Guido en Emma doen hun verhaal aan Evy en Stan, die meteen zijn conclusies trekt. Lars en Véronique gaan in de clinch over een voorstel van Ninehouse. Jan wil dat Linda zich verder laat onderzoeken.
Guido en Emma keren overstuur terug van hun kampeertrip naar de Ardennen. Ze worden bovendien geconfronteerd met een nieuw dreigement van Ronald. Is Mila in gevaar? Stefanie's ontvoerder lijkt eindelijk gevonden te zijn. Ondertussen wordt Simon door iedereen op handen gedragen na zijn heldendaad. Lars krijgt de nieuwe account manager van Ninehouse te zien. Leen doet een zwangerschapstest.
Jan roept de kinderen bij elkaar en licht iedereen in over Linda's toestand. Hij neemt bovendien een drastische beslissing. Ook Véronique hakt een moeilijke knoop door. Lars krijgt nieuws over Marie. Nu Stefanie veilig thuis is, wordt Simon overal als een held onthaald. De politie besluit haar opnieuw te verhoren in de hoop zo meer details over de dader te weten te komen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.