Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

257 afleveringen

Peter geraakt er hoe langer hoe meer van overtuigd dat Bert achter het complot tegen Van den Bossche Electronics zit. Bjorn ziet in de QV zijn eerste lief, Veerle, terug. Hij voelt nog altijd veel voor haar en hij vindt het dan ook verschrikkelijk dat ze morgen gaat trouwen. Bart en Peter proberen via het internet meer infomatie over Boardman te verzamelen en ondertussen proberen Rob en Jan de schuldeisers te sussen.
Peter geraakt er hoe langer hoe meer van overtuigd dat Bert achter het complot tegen Van den Bossche Electronics zit. Bjorn ziet in de QV zijn eerste lief, Veerle, terug. Hij voelt nog altijd veel voor haar en hij vindt het dan ook verschrikkelijk dat ze morgen gaat trouwen. Bart en Peter proberen via het internet meer infomatie over Boardman te verzamelen en ondertussen proberen Rob en Jan de schuldeisers te sussen.
Bert is in alle staten omdat Peter zijn aandelen in Van den Bossche Electronics niet wil verkopen, hoewel hij het geld heel goed kan gebruiken. De woede van Bert groeit nog wanneer De Vos en Bosman hem meenemen voor ondervraging. Lits? zoektocht naar Andreas heeft een nieuw element opgeleverd. Marie-Rose en Joe praten voor het eerst sinds haar vlucht naar Vlaanderen over hun gevoelens voor elkaar. Miel en Francine zijn in een zeer vrijgevige bui.
Brenda beseft meer dan ooit dat ze een evenwicht moet vinden tussen werk en gezin. Mario heeft een speciale opdracht voor Suzy. Peter is niet van plan om de aalmoes van Bert aan te nemen. Het doet Isabelle deugd dat Pierrot voor haar en Gaston een leuke taak in het buurthuis heeft.
Els kampt met nog meer vragen sinds ze de stem van Andreas heeft gehoord. Trudy heeft er een huizenhoog probleem mee dat Peter overweegt om zijn aandelen aan Veronique te verkopen. Rob en Isabelle hebben voor het eerst sinds lang een goed gesprek over hun relatie. Het zoontje van Linda en Jan gaat op schoolreis. Brenda wordt door haar zoontje Jelle wakker geschud.
Jan heeft er spijt van dat hij het voor Peter heeft opgenomen als hij hoort dat Trudy en Marie-Rose een modehuis gaan opstarten. Maarten omringt Evy na haar operatie met de beste zorgen. Bert zet Veronique onder druk om de Van den Bossche Electronics-aandelen van haar broer te kopen. Elke trakteert op champagne nu de verkoop van de QV een feit is. Albertine verplicht Isabelle en Rob om een beslissing te nemen over hun huwelijk.
Maarten is teleurgesteld omdat zijn vader niet wil ingaan op de uitnodiging voor zijn kookexamen. Gelukkig voor hem zien Pierrot, Lobke en Leen wel een gratis etentje zitten. Linda en Jan vinden het genant de schoolreis van hun zoontje Guido betaald wordt door Miel en Francine. Het dagje uit van Trudy en Louise eindigt in mineur. Anna en Albert hebben nieuws voor Rita over het flatje van Kobe.
Evy gaat vandaag onder het mes. Ze ziet tegen de operatie op en het bezoek van haar vader Dre betekent dan ook veel voor haar. Ondertussen vraagt Maarten aan Anna om een kaarsje te branden voor zijn vriendin. Isabelle biecht aan haar moeder op dat haar huwelijk met Rob mogelijk niet doorgaat. Bert raadt Veronique aan om bij Peter haar deel van het huis op te eisen. Het ziet er naar uit dat zelfs Guido de dupe wordt van de financiele onzekerheid bij Van den Bossche Electronics.
Dre Verhelst vertelt aan Isabelle dat hij zijn dochter Evy meer wil zien, maar hij heeft er zijn twijfels over of zij dat wel wil. Micheline is niet langer van plan om de QV over te nemen. Mario probeert Cixi duidelijk te maken dat Bert voor de verkeerde redenen met haar trouwt. Els kan de eindjes niet meer aan mekaar knopen sinds Peter het contract met Safe heeft opgezegd.
Jan heeft het tijdens de personeelsvergadering opgenomen voor Peter. Het bedrijf is echter nog lang niet uit de problemen, want almaar meer klanten zeggen hun contract op. Cixi maakt Bert duidelijk dat hij de man van haar leven is. Anna en Albert zoeken Kobe in de instelling op en moedigen hem aan om zijn roeping te blijven volgen. Evy krijgt in het ziekenhuis het bezoek van haar vader.
Maarten laat zijn zus Leen duidelijk merken dat hij haar dankbaar is. Jan maakt zich sterk dat hij de sleutel in handen heeft om Van den Bossche Electronics van het bankroet te redden. Els is ervan overtuigd dat Andreas op een teken van haar wacht en ze overweegt om een nieuwe advertentie in de krant te laten plaatsen. Trudy moedigt Elke aan om de ruzie met Suzy bij te leggen. Linda stelt Francine teleur.
Isabelle blijft ervan overtuigd dat Rob nog altijd van zijn ex-vrouw Rita houdt, hoewel hij dat in alle talen ontkent. Trudy neemt het Suzy kwalijk dat ze eieren voor haar geld heeft gekozen. Peter ziet huizenhoog op tegen de ondernemingsraad, zeker na de nieuwste tegenslag. Bert is niet happy omdat Cixi er op staat om met een huwelijkscontract te trouwen. Leen, Maarten en Evy gaan samen fitnessen.
Pierrot polst bij Rob naar zijn gevoelens voor Rita. Maarten maakt zich zorgen omdat Leen niet telefonisch te bereiken is en samen met zijn vader gaat hij een kijkje nemen in haar kot. Elke deelt haar relationele problemen met Bart. Marie-Rose is bereid haar droom uit te stellen om Van den Bossche Electronics van de ondergang te redden. Veronique en Mario geven een feestje om hun nieuwe woning in te wijden.
Jan kan Linda overtuigen om samen met Miel en Francine op vakantie te gaan. Mieke is van mening dat Arne met zijn verhaal naar de pers moet stappen. Mario kan Cixi niet uit zijn hoofd zetten en hij zoekt haar op. Marie-Rose pakt Suzy aan over de manier waarop ze Elke behandelt. Isabelle duwt Rob almaar verder van zich af. Rita speelt open kaart met haar zoon.
Veronique weet dat Mario een scheve schaats heeft gereden en dat Cixi hun liefdesbaby heeft verloren. Arne vertelt aan Mieke en Wim dat hij eerherstel wil en dat betekent dat hij zijn onschuld moet bewijzen. Isabelle is in alle staten omdat Rob er geen graten in ziet om Rita terug in huis te halen. Peter heeft de gehaaide meester Balencourt onder de arm heeft genomen om Van den Bossche Electronics van de ondergang te redden.
Veronique maakt Suzy duidelijk dat ze een financieel risico neemt door voor Peter en Trudy te blijven werken. Peter heeft een gehaaid advocaat nodig om de nieuwe schadeclaim aan te vechten. Manu slooft zich uit om Leen terug voor zich te winnen. Mario vindt eindelijk de moed om aan Veronique op te biechten dat Cixi zwanger van hem is.
Els heeft in de krant een advertentie voor Andreas laten plaatsen. Ook de financiele problemen bij Van den Bossche Electronics hebben de pers gehaald en daar is Peter niet over te spreken. Isabelle speelt open kaart met Rob over haar gevoelens. Maarten vertrouwt Dieter, de kameraad van Annick, voor geen haar. Leen heeft genoeg van Manu?s bezitterige gedrag. Lode en Rudolf bedenken een plan om Rita te overtuigen in Antwerpen te blijven.
Peter wil met een nota de werknemers van Van den Bossche Electronics op de hoogte brengen van het financieel drama. Rita polst bij Elke of de QV nog altijd te koop staat. Rob krijgt als eerste een uitgebreid verslag van het gesprek. Els krijgt totaal onverwacht Jef Lits over de vloer. Linda stuurt haar echtgenoot naar de dokter. Evy vraagt zich af hoe ze haar reis naar Amerika moet betalen.
Peter zit met een serieus financieel probleem als Boardman niet snel boven water komt. Jan verdenkt er Linda van dat ze Maarten en Leen heeft ingelicht over zijn probleem. Veronique stelt Suzy voor om samen met haar gezinnetje te verhuizen. Evy ziet dankzij de telefonische diagnose van Guy haar toekomst weer vrolijker in. Annick is superblij met het bezoek van Dieter, een kameraad van vroeger. Leens nieuwe vriend, Manu, palmt Pierrot en Lobke zonder probleem in.
Mario is alweer door Veronique voor een voldongen feit gesteld. Bart is razend omdat de brand op Malta en het dreigende bankroet van Van den Bossche Electronics Brenda niet lijken te raken. Lobke is bloednerveus omdat ze haar eindwerk moet gaan verdedigen. De verdwijning van Graham Boardman verontrust De Vos en Bosman. Evy is over haar toeren na haar bezoek aan de dokter. Jan speelt eindelijk open kaart met Linda.
Peter en Bart slaan zich voor het hoofd omdat ze zaken hebben gedaan met een nepfirma. Het enige lichtpunt is dat ze eindelijk Malta mogen verlaten. Bert raadt Veronique aan om zo snel mogelijk het zinkende Van den Bossche-schip te verlaten en hij doet ook Bart een voorstel. Brenda heeft een verwarrend gesprek met Brams echtgenote. Evy blijft ervan overtuigd dat er niets mis is met haar hart.
Het Maltese filiaal van Van den Bossche is in de as gelegd. En dat is nog maar het begin van de nachtmerrie van Peter en Bart op het eiland. Trudy polst bij Mario of hij bij Maison Marie-Rose aan de slag wil gaan. Voor Veronique is deze vraag zoveel als een oorlogsverklaring. Linda wil van Jan weten waarom hij haar al weken afwijst. Brenda blaast haar vriendschap met Elke op.
Linda is gefrustreerd omdat Jan niet op haar verleidelijke voorstellen ingaat. Veronique verontschuldigt zich bij Els omdat ze Bert heeft ingelicht over de tekens van Andreas. Leen is nog altijd in de ban van Manu. Bart weet niet wat hij moet denken van de anonieme berichtjes. Bram geeft aan Brenda toe dat hij niet altijd eerlijk is geweest. Op Malta opent Peter het nieuwe Van den Bossche-filiaal.
Trudy ziet Peter niet graag naar Malta vertrekken, ook al is het maar voor twee dagen. Arne gaat terug aan de slag als Wims schildersgast en hij is vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen, ook al heeft hij alle schijn tegen. Khalil blijft bij zijn plan om de echte Manu te ontmaskeren en hij zet zijn onderzoek verder. Bart praat met Peter over zijn huwelijkscrisis.
Khalil wil Manu ontmaskeren, maar zijn plan heeft alleen kans op slagen als Maarten hem helpt. De vader van Bjorn neemt een belangrijke beslissing. Brenda en Bart kunnen het zelfs tijdens het bezoek van Elke niet laten om mekaar verwijten naar het hoofd te slingeren. Lobke weet niet waar ze het heeft wanneer haar nieuwe laptop het begeeft. Bram maakt Brenda een illusie armer.
De vader van Bjorn heeft een zelfmoordpoging ondernomen na de zoveelste mislukte sollicitatie. Tijdens het etentje kan Bert het niet laten om de Van den Bossches tegen elkaar op te zetten. Khalil waarschuwt Leen voor haar nieuwste verovering, Manu. Rita voelt er wel wat voor om de QV over te nemen. Mieke heeft goed nieuws voor Pierrot.
Khalil kan zijn jaloezie niet verstoppen als hij merkt dat Manu bij Leen is blijven slapen. Lobke weet dat Isabelle de thesis nooit in haar eentje getypt krijgt en ze roept de hulp in van Evy en Shirley. Na het bezoek van Bert begint Anna haar familiale kruistocht. Marie-Rose vertelt eindelijk aan Trudy waarom ze met Joe heeft gebroken. Peter stelt Bart voor om mee te gaan naar Malta.
Na het verhaal van Bjorn besluit Maarten om terug contact op te nemen met Annick. Bert jaagt Els de stuipen op het lijf. Commissaris De Vos voelt aan dat Els meer weet over Andreas dan ze laat uitschijnen. Trudy probeert te achterhalen waarom Marie-Rose zo kwaad is op Joe. Pierrot is woedend omdat Mieke de cheque van Bert weigert.
De laptop van Lobke is gisteren in de QV gestolen, wat betekent dat ze haar thesis moet herbeginnen. Peter nodigt Graham Boardman uit om samen naar Malta te reizen. Jan ziet zijn vrienden Miel en Francine niet graag vertrekken. Mieke vindt het moeilijk om de financiele steun van Bert te aanvaarden. Bjorn verneemt van zijn moeder meer over de aanranding waarvoor zijn vader in de cel heeft gezeten.
Brenda en Bart begrijpen elkaar hoe langer hoe minder. Zij verwijt haar echtgenoot dat hij haar dromen in de weg staat, terwijl hij alleen wil dat zijn vrouw meer tijd met haar gezin doorbrengt. Mieke ziet de financiele kant van het buurthuis somber in. Veronique komt erachter dat Andreas een teken heeft gegeven. Lobke is dolgelukkig omdat haar thesis eindelijk klaar is en ze wil een feestje bouwen.
Brenda en Bart bespreken haar plan om in elke provincie een fitcenter te openen. Maarten is down omdat Evy niet op zijn berichten reageert. Peter en Els pluizen de agenda van Andreas uit in de hoop aanwijzingen te vinden. Isabelle is jaloers op de vriendschappelijke band tussen Rob en Rita. Miel en Francine tonen zich de reddende engelen van Maarten, Evy, Bjorn en Shirley.
Els en Peter hebben niet het flauwste vermoeden wat de postpakketten te betekenen hebben. Zou het een teken kunnen zijn dat Andreas nog leeft? Of is dit een zet van de maffia? Hoewel de juwelendiefstal opgehelderd is, krijgt Arne terug de politie over de vloer. Brenda zoekt Elke in de QV op om over de moeilijke evenwichtsoefening tussen carriere en gezin te babbelen.
Evy gaat op sollicitatiegesprek bij Peter Van den Bossche. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman forceren een doorbraak in het dossier van de gestolen juwelen. Arne wil niets meer met Wim te maken hebben. Gaston vraagt aan Isabelle of ze verliefd op hem is. Brenda heeft voor het eerst sinds lang een goed gesprek met haar rebelse dochter.
Wim is niet van plan om Arne te laten stikken, hoewel die nog altijd verdacht wordt van de juwelendiefstal. Evy kan zich niet verzoenen met het feit dat ze medisch afgekeurd is voor de politieschool. Brenda en Bart zijn niet te spreken over de neuspiercing van hun dochter en nog minder over het feit dat ze gesponsord werd. De agenten van de staatsveiligheid laten Els duidelijk verstaan dat Andreas dood is.
Jan maakt zich door de opmerking van Bert zorgen over de geestestoestand van zijn moeder. Bjorn begint aan de onschuld van zijn vader te twijfelen. Els mist Andreas nog meer sinds Peter haar ingelicht heeft over het boek. Marie-Rose vertelt haar dochter meer over haar professionele plannen. Arne wordt terug door de politie meegenomen voor ondervraging. Er zijn spanningen tussen Elke en Suzy. Bert windt Hanneke zonder probleem rond zijn vinger.
Rita is er niet goed van dat Rob en Isabelle gaan trouwen. De staatsveiligheid denkt dat de maffia Andreas heeft vermoord. Bertje bereid zich voor op het vaderschap.
Arne en Wim worden verdacht van diefstal bij een klant. Mieke twijfelt aan de onschuld van Arne. Bertje verontschuldigd zich bij de bomma.
Micheline denkt dat Rita terug verliefd is op Rob. Isabelle twijfelt of ze Rob gelukkig kan maken. Hanneke heeft wilde plannen. Els denkt nog altijd dat Andreas zelfmoord heeft gepleegd.
Andreas is spoorloos sinds hij in het kanaal is gereden. Linda krijgt het op haar zenuwen van Miel en Francine. Hanneke sluipt weg uit het huis. Rita bezoekt Rob.
Het huishouden van Jan en Linda staat op zijn kop nu Francine en Miel er logeren. Wim krijgt bezoek van de arbeidsinspectie. Bertje heeft ook een optie genomen op het huis van Guy. Anna geeft Hanneke een preek.
Marie-Rose staat plots voor de deur. Ze heeft het uitgemaakt met Joe maar wil er verder niets over kwijt. Rudolf maakt avances bij Rita. De motorhome van Miel en Francine is stuk.
Guy, Eline, Noa en Zoe vertrekken naar Amerika. Vero denkt eraan hun huis te huren. Shirley vindt haar nieuwe collega Andre maar niets. Arne komt de eerste dag werken. Trudy vangt Hanneke op terwijl zij geschorst wordt.
Guy zet zijn huis te huur. Maarten zoekt werk voor Bjorns vader. Els, Andreas en Dieuwke gaan samen op stap. Jan koopt een tweedehandsauto. Mario komt terug thuis.
Hanneke werkt zich op school nog dieper in de problemen, tot grote wanhoop van haar ouders. Trudy en Peter zijn blij dat Suzy eindelijk terug is. Maarten probeert een job te versieren voor de vader van Bjorn. Els is dolgelukkig wanneer Andreas voorstelt om met hun dochtertje een weekendje naar zee te gaan.
Noa geeft haar ontslag bij Van den Bossche Electronics om mee te kunnen naar Amerika. Jan is het beu om naar het werk te fietsen en hij wil vandaag nog een nieuwe wagen kopen. Hanneke en haar gothic-vriendinnen worden door de schooldirectrice betrapt. Isabelle bekent aan Gaston dat ze twijfels heeft over haar huwelijk met Rob. Maarten probeert de ruzie met Bjorn bij te leggen.
Brenda weet dat haar puberdochter Hanneke geld uit haar portefeuille heeft genomen en ze gaat aan de ontbijttafel de confrontatie aan. Noa is razend wanneer Guy vertelt dat haar tweelingzus wel degelijk naar Amerika verhuist. Bjorn is er niet over te spreken dat Maarten naar de politie is gestapt. Andreas en Peter testen de afstandsbediening op een echte wagen. Hanneke laat zich op sleeptouw nemen door Lut, het nieuwe meisje in de klas en een aanhanger van gothic.
Brenda is niet te spreken over de nieuwe look van Hanneke. Maarten schakelt Peter in om te achterhalen waarom zijn boezemvriend Bjorn gisteren in de boeien werd geslagen. Rita gaat samen met Rudolf op bezoek bij haar moeder. Zoe heeft belangrijk nieuws voor Guy.
Guy blijft bij zijn plan om in Amerika te gaan werken en desnoods emigreert hij zonder Eline en haar dochters. Anna en Albert consulteren een pendelaar om meer te weten te komen over Kobe. Mario moet naar Los Angeles voor een meeting met de styliste van Nicole Kidman. Jan wil dat Peter zijn mobiliteitsprobleem oplost.
Door het auto-ongeval is Pierrot tot het besef gekomen dat zijn moeder beter verdient. Ook Bart ziet in dat hij zich gisteren heeft aangesteld en hij probeert de plooien glad te strijken met Brenda. Mario bruist van de inspiratie voor de galajurk van Nicole Kidman. Rita legt aan haar ex-man Rob haar ziel bloot. Bjorn vertelt aan Maarten wat er bij hem thuis aan de hand is.
Maarten zit er mee dat Bjorn hem blijft ontwijken. Commissaris De Vos brengt Els op de hoogte over de beslissing van de raadkamer in het dossier van Marijke en Geert. Veronique is jaloers op de aandacht die Mario krijgt sinds hij genomineerd is voor de Fashion Award 2007. En Bart blijft zich vragen stellen bij de samenwerking van Brenda met Bram. Jan gaat met Maarten, Lobke en Pierrot naar het optreden van Rita.
Els verlangt naar een normaal gezinsleven en ze stelt Andreas voor om samen met hun dochtertje te verdwijnen. Anna en Albert informeren bij Eline naar de toestand van Kobe. Sinds haar gesprek met Trudy staat Zoe er niet meer zo weigerachtig tegenover om in Amerika te gaan wonen. Veronique is stikjaloers omdat de journaliste van Vogue openlijk met Mario flirt. Maarten wil koste wat het kost achterhalen wat er met Bjorn aan de hand is.
Maarten maakt zich zorgen omdat Bjorn hem opeens ontwijkt. In tegenstelling tot Linda lijkt Jan er wel voor te vinden om met Francine en Miel aan partnerruil te doen. Mario loopt op wolkjes omdat een journalist van Vogue hem wil interviewen. Lobke probeert Pierrot te overtuigen om mee te gaan naar het cafe van Micheline.
Eline is van mening dat Guy met zijn ontslag een zeer drastische beslissing heeft genomen. Haar ongerustheid groeit nog wanneer hij vertelt dat hij in Amerika een nieuw leven wil opbouwen. Wim hoort zijn vader uit over zijn gevoelens voor Isabelle. Miel doet Jan een bizar maar intrigerend voorstel. Bart vermoedt dat Brenda een verhouding met Bram heeft.
Andreas vertelt Ludwig dat hij een boek aan het schrijven is maar Els mag er niets van weten. Els zegt Andreas dat ze een tijdje uit elkaar moeten gaan. Bjorns vader komt vroegtijdig vrij. Mario is genomineerd voor Fashion Award 2007 in Milaan. Het is een idee van Bertje om ervoor te zorgen dat Mario niet naar China gaat. Boardman adviseert Peter nieuwe uitdagingen te zoeken voor VDBE en te reorganiseren. Guy geeft zijn ontslag in het zieken huis.
Mario wordt hard ondervraagd door de politie maar uiteindelijk toch vrij gelaten. De Vos is in de wolken over haar etentje met Bosman. Dankzij een gesprek met Jan en Linda, beseft Bart hoe graag hij Brenda ziet. Eline ontdekt dat Noa verliefd is op Bart. Guy loopt er maar depressief bij. Maarten en Bjorn zoeken Rudolf en Lode op in Antwerpen. Wim denkt dat Gaston verliefd is op Isabelle.
Guy wil niet meer terug in het ziekenhuis gaan werken. Shirley krijgt lucht van de amoureuze toestanden tussen Noa en Bart. Jan praat met Brenda over haar vele werk. Andreas vertelt Els dat de maffia een ultieme aanslag voorbereid. De Vos en Bosman gaan samen romantisch dineren. Mario en Peter gaan naar een discotheek. Mario wordt geflikt met drugs.
Marijke wordt ondervraagd door Bosman en De Vos. De procureur eist in zijn betoog 30 jaar gevangenisstraf voor Guy en Ellen. De jury doet uitspraak: Guy en Ellen worden onschuldig bevonden. Els twijfelt over haar gevoelens voor Andreas na alles wat er gebeurd is. Bart en Noa kussen mekaar. Isabelle lucht haar hart bij Gaston over het leeftijdsverschil met Rob. Marios vertelt Andreas dat de maffia van plan is Andreas' vrienden en familie te balagen.
Noa heeft geen spijt van de kus met Bart. Bosman controlleert de computer van Geert Stallaert en vindt bewijsmateriaal van de DNA-vervalsing. Marijke en Geetr ontvoeren Dieuwke. De Vos en Bosman vinden Dieuwke terug.
Hanneke maakt het Brenda lastig. Maarten wil een eigen restaurant beginnen maar Jan wil absoluut dat hij eerst zijn schol afmaakt. De jury spreekt zich uit over Guy zijn zaak. Marijke scheldt Els uit omdat ze gaan klagen is bij de politie.
Guy komt voor de rechtbank. Ellen Maddens vertelt de waarheid, Guy wordt vrij gesproken. De Vos bijt zich vast in de zaak Leemans-Stallaert. Trudy bezoekt Suzy. Bart en Noa zijn in Londen voor het werk. Isabelle zorgt ervoor dat Lobke en Pierrot met elkaar praten. Ze leggen het bij.
De ruzie tussen Bart en Brenda loopt hoog op. Rita wil zich verzoenen met Pierrot maar hij wijst haar de deur. Peter en Mario gaan fietsen. Francine vertelt dat ze met Jan en Linda aan partnerruil wil doen. Tegen Miel vertelt ze iets heel anders. Anna en Albert bezoeken Kobe op hetzelfde moment als Leen en Noa maar hij wil hen niet zien. Balencourt en Guy bereden het proces voor.
Maarten wil een eigen restaurant openen. Jan eist dat Maarten eerst zijn school afmaakt. De Vos vraagt Guy officieus inlichtingen over de bloedgroep van Geert Stallaert. Boardman heeft connecties gemaakt in Engeland voor VDBE, Bart moet er naartoe.
Noa wil een confrontatie met Kobe. Peter probeert Mario ervan te overtuigen niét naar China te vertrekken. Bosman wil De Vos overtuigen de zaak van Marijke te vergeten. Rita wil het vertrouwen van Pierrot terug winnen. Maarten wil stoppen met school.
Brenda heeft het enorm druk. Het gezin lijdt eronder. Mario wil naar China. Peter vertelt Trudy over Cixi en Mario. Kobe wordt overgeplaatst naar een psychiatrische instelling. De kerk denkt eraan hem te excommuniceren. Els vertelt De Vos dat ze Marijke niet vertrouwd.
Kobe wordt ontoerekeningsvatbaar verklaard. Eline gaat langs bij Anna om één en ander uit te leggen over de MPS van Kobe. Els denkt dat Marijke iets in haar schild voert en is er vast van overtuigd haar te ontmaskeren. Mario is overstuur. Hij overweegt naar Cixi in China te gaan.
Brenda wil een fitcenterketen uitbouwen. Bart ziet dat niet meteen zitten. Eline praat met Kobe.
De Vos en Bosman roepen de hulp in van eline inzake de aanhouding van Kobe. Noa vertelt Zoe dat ze verliefd is op Maarten. Iedereen gaat naar het feestje van de kamer van koophandel. Vero dot een goed woordje voor Brenda. Brenda wint de titel van manager van het jaar. Ze kondigt aan dat ze een derde fitcenter zal openen. De lieven en ex-lieven van Maarten zetten hem op zijn plaats.
Kobe blijft nog een maand aangehouden. Noa wil Kobe helpen. Albertine en Victor komen aan in België.
Suzy krijgt geen miskraam maar moet veel rusten. Elke stuurt haar naar een verzorgingstehuis. Albertine stelt Isabelle voor er een dubbel huwelijk van te maken. Kobe wordt nog steeds ondervraagd. Els laat zich op stang jagen door Marijke. De atttributen van de aanrander worden inKobe's wagen gevonden.
Isabelle twijfelt of ze nog wel moet trouwen met Rob maar ze draait bij. Andreas komt erachter dat Ludwig Marijke schaduwt voor Els. Kobe blijkt besmet met HIV. vero wil Suzy de deur wijzen. Suzy verliest bloed.
Anna is niet goed van de arrestatie van Kobe. Haar bloeddruk blijft te hoog. Bosman en de Vos ondervragen Kobe. Vero plaatst stiekem een advertentie voor een nieuwe nanny. De politie verhoort de geestelijken. Marijke blijkt al jaren een verhouding te hebben met Geert uit het laboratorium van het ziekenhuis.
Wim wil in een firma van een vriend gaan werken en zijn leven als zelfstandige opgeven. Shirley en Bjorn sluiten terug vriendschap. Kobe wordt gewijd. De Vos en Bosman arresteren Kobe op verdenking van aanranding.
Els vaart uit tegen Marijke. Ludwig komt erachter dat Marijke's vriend ook in het ziekenhuis werkt. Noa denkt dat Bjorn of Pierrot de vader is van het kind van Suzy. Rita vraagt Anna te bemiddelen tussen haar en Pierrot. Ze vangt bot. Jan heeft heimwee. Linda lokt hem naar huis.
Vero wil suzy op straat zetten nu ze zwanger is. Andreas denkt dat Els iets achter houdt. Mario vertelt Peter dat Cixi zwanger is van hem. Pierrot gaat Rita vertellen dat hij haar geld op de vzw-rekening niet moet hebben. Micheline spoort Rita aan om Anna in te schakelen om het bij te leggen met Pierrot. Francine maakt Miel wijs dat Jan verliefd is op haar. Ludwig spot Marijke Leemans met een man. Tudy herkent hem van op de begrafenis. Bjorn wil het goedmaken met Shirley.
Peter en Linda willen geen vete maken van hun wederzjidse nominatie voor 'de manager van het jaar'. Anna en Albert gaan Rita overtuigen om toch naar het wijdingsfeest te komen. R Bij gebrek aan bewijzen gaat bertje vrijuit. Els gaat de strijd aan met Marijke. Ze verwent Dieuwke en vraagt Ludwig Marijke te schaduwen. Francine probeert jan te versieren. de mensen van de voedselpaketten staan bij Isabelle aan de deur om geld vragen. Ze geeft het hen. Rob en Isabelle maken ruzie. Suzy is zwanger.
Trudy en Zoe organiseren het wijdingsfeest van Kobe. Bertje was de avond van de aanranding ook in de paaldansclub. Een reden voor de Vos en Bosmans om hem te ondervragen. Vero is jaloers op de nominaties voor manager van het jaar van Peter en Linda. TRudy en Zoe bengen Rita een bezoekje in Antwerpen. Ze wil niet naar het priesterfeest van Kobe komen. Els vertrouwt Marijke voor geen haar. Renaat laat het geld uit het slipje van de paaldanseres naar het labo sturen om vingerafdrukken te controleren.
Bjorn wil de politie niet vertellen waar hij zaterdag was. Zo blijft hij verdachte nummer 1 van de aanranding. Uiteindelijk blijkt dat Maarten en Bjorn zijn gaan gokken en beloofd hadden aan mekaar hier niets over te zeggen. Shirley is de leugens beu en maakt het uit. Kobe nodigt Anna en Albert uit voor zijn wijding. Trudy moet een feest organiseren. Jan trekt erop uit met Miel en Francine. Peter en Linda zijn beiden genomineerd voor 'de manager van het jaar' op regionaal vlak.
De Vos en Renaat zoeken naar de aanrander. Ze ondervragen Pierrot en Bjorn en pakken Bjorn op. Anna wil dat Rita bij hen komt wonen, Albert is daar niet mee opgezet. Eline wil het werk in de instelling opzeggen om zich te kunnen concentreren op haar eigen praktijk. Zoe's film wordt afgebroken in de krant.
Het uitdelen van de voedselpaketten is een succes. Maarten en Bjorn komen nu wel helpen tot groot jolijt van Pierrot. Rita en Anna verzoenen zich. Shirley is er niet mee opgezet dat Bjorn en co naar een paaldansclub zijn geweest. Nu Suzy weg is, wil Vero een andere nanny. Bertje stelt Mario voor om Veronique met hem 'te delen'. Dan staan ze quitte. Een striptiseuse wordt belaagd door de aanrander.
Marijke krijgt bezoekrecht op Dieuwke. Els heeft het er moeilijk mee. Vero blijft achterdochtig tov Mario en Bertje. De jongens gaan naar een stripclub. Kobe geraakt over zijn toeren.
Lana wordt gecremeerd. De rechter doet een uitspraak overde toewijzing van Dieuwke. Guy heeft geen patiënten in het ziekenhuis. Door al de stress van de voorbije dagen heeft hij problemen met zijn libido. Rita stort de 1000 euro alimentatie van Rob anoniem op de rekening van Pierrots vzw.
Guy moet naar de politie naar aanleiding van de verklaringen van Ellen. Ze beweert dat Guy de dodelijke injectie heeft toegediend. Renaat confronteert Ellen met Guy. Bertje geeft toe aan Mario dat hij bij Cixi blijft voor het geld. Bart vertelt Peter over de moeilijke situatie met Linda maar Linda herpakt zich. Noa en Maarten kussen mekaar.
De Vos arresteert Els niet. Ze vertelt Els over haar verleden. Ze verloor ook een dochter. els komt bij zinnen en komt terug onder de mensen. Ellen laat een interview in de krant publiceren om Guy te boycotten. Hanneke huilt. Ze heeft een buis voor frans. Bertje wil mannenmode introduceren bij Linea Veronica. Mario tekent meteen een ontwerp. Ver o vindt dat Mario te veel naar Bertjes pijpen danst...
Guidoke spaalwandelt. Guy gaat weer naar het ziekenhuis. Balencourt vergezelt hem en is niet meteen vriendelijk voor het andere personeel. Ellen voelt zich in de steek gelaten. Linea Quaranta heeft succes. Andreas wil niet dat er een opsporingsbericht van Dieuwke en Els wordt verspreid. Renaat en De Vos scheaduwen Andreas. Ze leeft samen met Dieuwke ondergedoken, ver weg van Marijke Leemans. Zoe laat ht resultaat van het reclamefilmpje zien.
Iedereen is enthousiast over de prestatie van Linda. Behalve Veronique. Zoe en Trudy casten Jan als tegenspeler van Linda in het reclamefilmpje. Jan werkt alleen maar tegen. Anna gaat terug langs bij de gehoorapparatenfirma. Els probeert Andreas te contacteren maar breekt voor iets te zeggen de oproep af. Andreas denkt dat Els en Dieuwke ontvoerd zijn.
Els en Dieuwke zijn gevlucht. Andreas is kwaad op zijn bewakers. De arbeidsrechtbank geeft Guy gelijk. Hij mag terug gaan werken in de kliniek. Linea quaranta wordt voorgesteld. Linda is eerst bloedzenuwachtig maar nadien volledig in haar sas. Pierrot en Lobke leggen het bij. Pierrot is kwaad op zijn vrienden omdat ze niet kunnen helpen bij het uitdelen van de voedselpaketten.
Dieuwke blijkt het kind van Marijke Leemans. Els is triest en kwaad. Vero vertelt Mario dat bertje haar in Parijs heeft proberen te versieren. Pierrot twijfelt aan zijn relatie met Lobke. Rita probeert het uit te praten met Rudolf. Els loopt weg met Dieuwke.
Anna ontdekt het verhaal van de babywissel in de krant. Bertje vertelt Vero en Mario dat Cixi naar China is vertrokken. Hij chanteert Mario. De uitspraak van de DNA-onderzoeken valt: Marijke is de moeder van Dieuwke.
Iemand heeft de hesp in Linda's koelkast opgegeten. Zowel Maarten als Jan ontkennen. Anna en Albert vernemen dat Rob verloren heeft in de scheiding. Bertje ontdekt een prediktor in de vuilbak. Cixi bekent dat ze met Mario heeft geslapen. Ze heeft hem gebruikt om haar te bevruchten want Bertje is onvruchtbaar. Ze stemt daarmee ook haar vader gelukkig. Hij wil kleinkinderen. Cixi wil haar zwangerschap in China beleven. Isabelle wijst Verhelst de deur. Lana sterft.
Bertje vindt het verdacht dat Cixi alweer misselijk is. Als Cixi zwanger is, moet het van Mario zijn want Bertje is onvruchtbaar. Trudy en Peter en Els en Andreas krijgen een brief van de rechtbank. De uitslag van het DNA-onderzoek zal officieel megedeeld worden. De Laet wil De Vos aanklagen bij het comité P. De Vos krijgt een nieuwe assistent. Balencourt gaat het ziekenhuis waar Guy werkte voor de arbeidsrechtbank dagen. Linda's foto's zijn een succes.
De Vos denkt dat De Laet de aanrander is. Ze checkt alle sporen na en ondervraagt ook Kobe en Bertje. Jan wil de manager van Linda spelen. Leen krijgt sms-jes van een aanbidder. Maarten, Kahlil en Bjorn leren hem een lesje. Noa verteld Zoe dat ze verliefd is op Maarten. Cixi denkt dat ze zwanger is van Mario.
Els gaat Suzy dagelijks een hormonespuitje geven. Rob vraagt Isabel ten huwelijk. De Vos laat De Laet overplaatsen naar een ander district. Bart en Linda maken ruzie. De Vos wordt belaagd door de aanrander. Ze kan zich verdedigen maar ontmaskert hem niet.
Albert kampt nog steeds met slapeloosheid. Eline wil Albert psychisch doorlichten om de reden van zijn slapeloosheid te achterhalen. Bart verdenkt Linda van overspel. Noa en Maarten kunnen het goed met elkaar vinden.
Linda staat model voor de nieuwe lijn van Linea Veronica. Mieke, Wim en Gaston krijgen opst van Nina. Bertje vraagt of Zoe een bedrjifsfilmpje wil maken voor LV. Andreas wil een tijdje onderduiken na de ontvoering van Dieuwke. Suzy en Elke krijgen groen licht voor de in vitro.
Guy is kwaad op Ellen omdat die tegen hem gelogen heeft. Er verschijnt een artikel over hem dat het ziekenhuis de schuld geeft. Trudy is nerveus voor het resultaat van de DNA-test. Zoe probeert haar op te beuren. Iemand probeert na schooltijd, Louise te ontvoeren. Isabelle is lastig op Rob omdat die nog niet op haar vraag heeft geantwoord om met haar te trouwen. Dre komt langs bij Isabelle om haar te versieren, ze zet hem buiten. Andreas is er niet met zijn gedachten bij, hij heeft een raar voorgevoel. Cien wil Linda meenemen naar een fitcentrum. Cixi vindt dat ze met haar relatie met Mario moet stoppen. Gaston trekt in bij Mieke en Wim.
Guy wordt weer negatief afgeschilderd in de pers. Balencourt vindt dat goed nieuws. Hij wil de negatieve communicatie ombuigen in iets positief. Isabelle vraagt Rob ten huwelijk. Bertje wil Linda als model van Linea Quaranta. Mario en Cixi vliegen in mekaars armen. Trudy bezoekt Lana in het ziekenhuis. Het gaat steeds slechter met haar. Ellen staat plots bij Guy aan de deur.
Guy vertelt wat hij die twee uur gedaan heeft tijdens zijn afwezigheid. Ellen wordt bedreigd en verschuilt zich in een motel. Suzy vertelt Elke waarom de sociaal assistent moeilijk doet over de in vitro-behandeling. Pierrot en Isabelle werken het idee van de VZW verder uit.
Andreas kan de geforceerde wagen veilig aan de kant brengen. De veiligheidsdienst geeft e bescherming. Mieke wil vanalles veranderen om Gaston te verwelkomen in hun huis. Gonda, de diabetespatiënt die Guy onderzocht, klaagt Guy aan. De pers springt erop. Balencourt klaagt brenda aan wegens laster en eerroof. Guy weet niets van e klacht. De Laet achtervolgt De Vos en neemt foto's om meer over haar te weten te komen. Suzy krijgt een sociaal assistente op bezoek ivm de in vitro behandeling.
Els is bang nadat hun huis in brand is gestoken. Miel en Francine bezoeken Els en Andreas. Ze sturen hen wandelen. Andreas vraagt bescherming aan de staatsveiligheid. Mario en Cixi komen terug uit China. Verhelst bekend dat hij nog altijd verliefd is op Isabelle. Wanneer Els en Adreas in de auto zitten, blijken de remmen niet meer te werken.
Mieke stelt voor om Gaston bij hen te laten intrekken. Het huis van Els en Andreas is afgebrand. De brand werd aangestoken. Inzake het verwisselen van de baby's moet iedereen een DNA-test laten doen.
Het proces ivm de verwisseling van de kinderen komt voor. De ouders en de kinderen moeten een bloedtest laten doen. Trudy en Els zijn razend. Isabelle en Pierrot willen een organisatie op poten zetten om kansarmen te helpen. Cixi en Mario gaan met elkaar naar bed. Bertje neemt Vero mee uit eten in Parijs. Albert heeft nog steeds last van slapeloosheid. Andreas en Els huis' staat in brand.
Nina vertrekt terug naar Moldavië. Brenda gaat terug naar België. Ze heeft het moeilijk afscheid te nemen van Bram. Rob moet 1000 euro per maand aan alimentatie betalen aan Rita. Zij vindt dat te veel en wil met Rita gaan praten. De ontvoerders vna Cynthia worden opgepakt. Andreas moet ze identificeren. Guy vraagt Balencourt als advocaat in zijn assisenzaak. Jan wordt overvallen en gered door Kahlil.
De Vos ondervraagt Jan, Miel, Francine ivm de aanranding. Guy wil met Balencourt in zee gaan. Zoe's film wordt getoond. Iedereen is enthousiast. Albertine en Victor komen onverwacht op bezoek. Evi neemt ontslag in de pizzeria. Ze wil agent worden.
Bertje werd ten onrechte beschuldigd van de aanranding op Lobke. Hij raakte in een gevecht verwikkeld nadat hij een hoer had bezocht. Boardman kraakt de hackerscode. Marijke Leemans daagt Trudy en co voor de rechter.
Lobke wordt aangerand. De Vos ondervraagt Lobke. Bertje is dronken. Hij belaagd Vero in de parkeergarage. Hij heeft een wonde; Er wordt natuurlijk een link gelegd met de aanranding van Lobke. Bert wordt gearresteerd. Peter en Bart verzoenen zich. Brenda amuseert zich met de onbekende op Malta.
Isabelle confronteert Verhelst met het bestaan van Evi. Hij ontkent eerst maar gaat Evi dan opzoeken in het pizzarestaurant. De computers bij VDBE worden gehacked. Bart moet terug komen uit Malta. Brenda blijft en leert Bram kennen. Suzy en Elke vullen de papieren van de spermabank in. Bertje valt dronken binnen bij Linea Veronica.
Trudy vaart geëmotioneerd uit tegen Marijke. Marijke eist een DNA-onderzoek, desnoods via gerechterlijke weg. Andreas komt met Petros' vrouw en kind ongedeerd uit de ontploffing. De staatsveiligheid geeft Andreas de schuld van Petros' dood omdat hij de politie niet tijdig heeft gebeld. Evi benadert Verhelst opnieuw maar hij negeert haar. Lobke vraagt of Isabelle niet wil bemiddelen.
Verhelst laat weten dat hij geen geld meer geeft aan Evi's moeder als Evi hem blijft lastig vallen. Petros en zijn gezin worden overmeesterd door de maffia. Petros roept de hulp in van Andreas.
Andreas contacteert De Laet. Hij vindt de omstandigheden van het ongeval van Luna hoogst eigenaardig. Peter wil een bloedtest en DNA-onderzoek laten doen om zekerheid te hebben. Evi komt te weten dat meester Verhelst misschien haar vader zou kunnen zijn.
Trudy en Peter vertellen aan Els en Andreas over de zogenaamde verwisseling van één hun kinderen bij de geboorte. Jan en Linda gaan op weekend met Miel en Francine. Bart en Brenda vertrekken naar Malta. De politie van Moldavië beweert dat Nina ontvoerd werd.
Guy beslist nooit meer terug te keren naar het ziekenhuis. Hij wil een eigen praktijk beginnen. Rita vertelt Rudolf dat ze nog niet klaar is voor een relatie. Balencourt bespeelt de pers om VdB Electronics zwart te maken. Anna heeft de griep. Lits' schorsing wordt opgeheven maar hij wordt overgeplaatst.
Guy beslist nooit meer terug te keren naar het ziekenhuis. Hij wil een eigen praktijk beginnen. Rita vertelt Rudolf dat ze nog niet klaar is voor een relatie. Balencourt bespeelt de pers om VdB Electronics zwart te maken. Anna heeft de griep. Lits' schorsing wordt opgeheven maar hij wordt overgeplaatst.
De zaak Rita-Rob komt voor. Balencourt goochelt met leugens. Andreas wil les gaan geven. De brand op Malta blijkt aangestoken. Dat betekent dat de verzekering niet betaald totdat de brandstichter gevonden is. Jan komt een overenthousiaste schoolkameraad van vroeger tegen.
Guy vraagt zich af of Ellen al dan niet een passionele moord pleegde. Veronique zet de foto's van Bertje en het model op het internet. Cixi is jaloers.
Hanneke wil metser worden. Vooral Brenda vindt dit raar. Nina's protese slaat niet aan. Evi's moeder wil zeggen wie Evi's vader is als zij belooft hem nooit op te zoeken. Pierrot maakt ruzie met Rob. Bertje coördineert een fotoshoot voor Linea Veronica.
Zoë's film wordt uitgesteld. Anna krijgt weer last van haar heup. Marthe wordt ontslagen uit het ziekenhuis. Peter doet een geste door Bart naar huis te laten gaan. Nina krijgt een prothese. Evi wil verder op zoek gaan naar haar vader. Hanneke komt met een heel slecht rapport thuis. Zoe's film wordt uitgesteld. Anna krijgt weer last van haar heup. Marthe wordt al ontslagen uit het ziekenhuis. Peter doet een geste door Bart naar huis te laten gaan. Nina krijgt een prothese. Evi wil verder op zoek gaan naar haar vader. Hanneke komt met een heel slecht rapport naar huis.
Het trouwfeest van Mieke en Wim duurt tot in de vroege uurtjes. Anna's hoorapparaat is stuk. Guy probeert met Leen te praten over het stopzetten van haar studies.
Mieke en Wim trouwen op Valentijnsdag. Peter en Bart maken ruzie op het huwelijksfeest. Elke vraagt Suzy ten huwelijk. Ook bij Rita hangt er romantiek in de lucht. Bjorn neemt Shirley mee op een romantische date.
Leen is er nog steeds niet bovenop. Marthe wordt geopereerd. Anna en Albert gaan Rita opzoeken in Antwerpen.
Bertje wil voor Linea Veronica een online winkel opstarten. De werknemers van VDBE dreigen met een stiptheidsactie omdat peter Werner weer in dienst heeft genomen. Andreas probeert het goed te maken bij Els. Leen wil stoppen met haar studies. Suzy wil graag een kindje van zichzelf, om samen met Elke op te voeden. Andreas redt de dochter van Petros uit een kelder.
Leens eerste interventie loopt fout af. Ze voelt zich schuldig en verdrietig. Anna en Albert komen terug thuis. Suzy komt met Sofie aandraven. Elke brengt de dag door met haar. De politie laat Diederik, de verdachte van de aanrandingen, vrij. Jan, Linda en Guidoke verwelkomen Anna en Albert. Bart ontdekt dat Hanneke vechtfilmpjes bekijkt op het internet.
Marthe vertelt dat ze kanker heeft. Peter doet Werner een voorstel maar Balencourt raadt hem af dat te tekenen. Elke wil het contact met haar dochter verbreken. Suzy maakt zich kwaad. Anna en Albert gaan op stap met Albertine en Victor. Ze voeren Anna dronken en laten haar een contract ondertekenen om een huis in Benidorm te kopen. Lleen probeert een verkeersslachtoffer te redden.
Rita wil Balencourt aan de deur zetten. Trudy wordt executice producer van Zoé's film. Els is kwaad omdat Andreas blijft liegen. Ze dreigt met een scheiding. De Vos zit ernaast ivm de aanhouding van een vermoedelijke aanrander. Boardman probeert te bemiddelen tussen Peter en Bart.
Brenda's vergunning voor een tweede fitnesscenter wordt goed gekeurd. Peter wil Bart zo snel mogelijk buiten. Bart kan niet kiezen tussen VdBE en Ming Electonics. VdBE ontwerpt een afluisterapparaat voor Andreas. Mario heeft problemen in China. Cixi gaat hem achterna. Nina mag naar huis.
De Vos heeft Diederik doen bekennen. Linda en Maarten maken ruzie met Jan. Bertje wil Linea Veronica kleren laten verkopen via het internet. Bertje biedt Bart een job aan bij Ming Elecronics. Nina mag naar huis maar Wim voorziet praktische problemen in verband met het huwelijk. Mieke vindt Wim egoïstisch. Mieke twijfelt of ze wel wil trouwen met hem. Tot hij haar voorstelt om Nina bruidsmeisje te laten zijn. Rita is aangeslagen door de verklaring van Pierrot.
Trudy helpt Zoe met haar film. Werner neemt Balencourt als advocaat. Hij meent dat Werner recht heeft op de royalties van de machinerie in VDBE. Els komt erchater dat Andreas Ludwig en Wilfried gebruikt om zijn geheime zaakjes op te lossen. Ze is razend. Pierrot legt een verklaring af bij Verhelst in het voordeel van Rob. Maar Rob wil die niet gebruiken, tot woede van Pierrot. De Vos wil Diederik, de verdachte van de aanranding, doen bekennen. Evi denkt dat ze de dochter is van Didier De Kunst. Jan wil dat Maarten breekt met haar.
'De jongeren' draaien Zoe's film. Jan wil de camera niet geven zonder dat hij mee mag werken. Tijdens de opnames herinnert Shirley zich haar aanranding. Kobe reageert overdreven in zijn rol als politiecommisaris. Commité P. stelt een onderzoek in, inzake Lits. De Vos krijgt de aanrander nit te pakken. Evi wil meer weten over Didier De Kunst. Ze denkt dat hij misschien haar vader zou kunnen zijn. Els uit haar ongerustheid over Andreas tegen Trudy. Pierrot is bereid te getuigen tegen zijn moeder.
De jongeren bereiden de opnames van Zoe's film voor. Eline is jaloers op verpleegster Ellen. Suzy heeft het moeilijk met het vertrek van Marie-Rose. Ze weet immers niet of ze nog terug komt. Rita en Micheline leggen het bij. Veronique is stylist voor de kortfilm. Leen zegt Kahlil dat ze niet verliefd is op hem. Werner eist royalties op de innovaties van VDBE.
Bart probeert op een andere manier geld los te krijgen voor Nina. Peter is razend. Andreas vraagt raad bij een Cyprioot, Marios. Hij bezorgt Andreas foto's van mensen uit de drugsmaffia. Zijn geheimdoenerij wekt argwaan bij Els. Trudy probeert Elke te troosten. Marie-Rose laat weten dat ze naar Malta vertrekt.
Rita wil haar klacht tegen Rob wegens oplichterij intrekken maar Balencourt maakt haar wijs dat ze niet meer terug kunnen. De rechtbank doet uitspraak over de zaak van Elkes dochter Sofie. Veroniques ex-medewerker Katja pleegt zelfmoord. Balencourt probeert Isabelle te intimideren. Die waarschuwt Rob. De jongeren beslissen het scenario van Zoe zelf te verfilmen. Jan heeft problemen met Kahlil.
Rob dient klacht in tegen Rita. Micheline probeert Rita wat in te tomen in het gevecht tegen Rob. Eline is een beetje jaloers op Ellen. Mieke wordt de dupe van de vete tussen Peter en Bart: Peter weigert de ziekenhuiskosten van Nina te betalen. Veronique gedraagt zich erg koelbloedig tegen haar ontslagen werkneemster Katja. Andreas en Els maken ruzie.
Leen heeft een nieuwe vriend: Kahlil. Jan is hier niet helemaal mee opgezet. Werner heeft besloten om niet naar Malta te gaan. Hij speelt het hard. Peter geeft Bart een negatief evaluatierapport. De vete duurt voort. Diederik is seropositief en dus wordt hij beschuldigd van de aanrandingen. De Vos is zeker van haar stuk. Mieke kiest een ontwerp van Marie-Rose als trouwjurk ipv een van Veronique. Els kan het niet verdragen dat Andreas niet zegt waar hij mee bezig is.
De Vos ondervraagt Kobe. Er werd weer een meisje aangerand. Iemand heeft een bod gedaan op het huisje van Christophe. Leen heeft een nieuwe vriend. Peter onderhandelt verder met Boardman.
Jan wil dat Peter Rob degradeert. Andreas wil weten waarom de Cypriotische abassadeur hem negeert. Zijn dochter werd gekidnapt door de Cypriotische drugsmaffia en Andreas wil het uitzoeken. De jongeren gaan karten.
Nina krijgt een hartstilstand. Jan redt Jelle, die bijna overreden werd. Bart ziet in dat hij het moet bijleggen met zijn vader. Rita heeft klacht neer gelegd tegen Rob. De Vos arresteert hem. De Vos ondervraagt Sijmens in verband met de verkrachting.
Veronique kiest openlijk partij voor Bart. Peter wil Werner naar Malta overplaatsen. Balencourt wil Rob als psychopaat en verkrachter afschilderen. Balencourt manipuleert Rita. Nina's wond raakt geinfecteerd.Maarten vindt dat Evi te obsessief op zoek is naar haar vader. Jan wil alles uitpraten met Bart. Wanneer hij naar zijn huis gaat, ziet hij hoe een auto op Jelle afstevent...
Rob en Isabelle zijn niet goed van de brief van Balencourt. Bart, Veronique, Peter en Boardman houden een directieraad. Bart, Vero en Boardman willen de productie van het meettoestel terug in gang zetten, maar Peter is daar niet echt een voorstander van. Verhelst neemt Isabelle mee uit lunchen en maakt avances. Anna is goed te been in Benidorm. Anna en Albert vernemen van Albertine dat Cedric leukemie heeft gehad. Boradman ontmaskert zichzelf als Xavier. Hij belt met Christel.
De ingenieurs willen niet meer met Werner samen werken. Peter denkt dat Bart hen tegen Werner wil opzetten om Peter de duvel aan te doen. Bart laat door vero de directieraad bijeen roepen. Hij stelt het beleid van Peter in vraag. Zoe maakt zich kwaad tegen een producent. Elke zit er emotioneel helemaal doo. De Cypriotische ambassadeur gedraagt zich vreemd tegenover Andreas. Pierrot praat met Isabelle over haar strubbelingen met Rob. Wim en zijn pa bereiden het huwelijk van Wim en Mieke voor.
Boardman neemt de top van VDBE mee uit eten. Bart en Peter vliegen elkaar weer in de haren. Jan wil zich met de scheiding van Rob en Rita bemoeien. Joe en Marie-Rose praten over hun toekomst samen.Mieke wil dat Bart het bijlegt met Jan.
De vete tussen Bart en Peter houdt aan. Elkes dochter wil liever bij haar vader blijven wonen. Commissaris De Vos doet haar intrede als politiecommissaris. Rene wil Berre bij hem houden. Veronique weet hem te overtuigen van het niet te doen. Evi en Maarten bezoeken de mysterieuze Rainbow die iets te vertellen zou hebben over haar vader.
Peter neemt Jan terug aan. Dat wakkert de ruzie tussen Bart en Peter nog meer aan. Linda treft het appartement van Anna en Albert leeg aan. Alles berust op een misverstand. Mieke krijgt financiele steun van Peter voor Nina. Bart denkt dat Peter iedereen tegen hem wil opzetten. Cixi komt terug uit China. Rob heeft zich laten beinvloeden door Balencourt en betwist de oprechtheid van Isabelles liefde voor hem.
Peter ontslaat Werner niet. Hij stuurt hem naar Dr. Vaerenbergh. Peter en Bart maken fel ruzie. Deze laatste zoekt steun bij Rob. Wim en Mieke willen geld bijeen zoeken om de ziekenhuisrekening van Nina te betalen. Albert verzwikt zijn voet in Benidorm. Isabelle biecht op dat ze een relatie had met Verhelst. Rob wantrouwt Isabelle. Peter trekt Jans ontslag in.
Werner wordt betrapt als bedrijfsspion. Hij stuurde echter niet alles door en wil niet zeggen waarom hij het deed. In plaats van Werner te ontslaan, schorst Peter hem om de zaak verder uit te zoeken. Andreas ontdekt dat Werner gokverslaafd is. Bart vertrouwt Graham niet. Peter wil niet luisteren. Bertje is jaloers dat Boardman als vreemde wel in VdBE mag investeren en hij niet. Nina's tweede voet is ook aangetast. Balencourt confronteert Rob met het verleden van Isabelle.
Marie-Rose erft alle eigendommen van Christophe. Andreas plaatst een camera in de ruimte waar Noa en Shirley werken. Joe en Graham komen aan in Belgie. Elke krijgt bezoek van de sociaal assistente. Andreas en Els betrappen de bedrijfsspion.
Nina komt voor een weekendje bij Wim en Mieke logeren. Jan gaat op zoek naar een andere job. Pierrot en co gaan sleutelhangers verkopen voor de vredeseilanden. In Benidorm spelen ze petanque. Nina komt huis bij Mieke en Wim.
Jan doet zijn beklag bij Peter in verband met zijn ontslag. Eline dient klacht in tegen Lits en De Laet. Ze worden geschorst. Rob gaat op bezoek bij meester Verhelst. Alle miserie van vroeger komt weer naar boven. Guy's zaak wordt doorverwezen naar assisen. Guy wordt oneervol ontslagen. Andreas zoekt nog steeds naar de bedrijfsspion. Hij krijgt toegang tot het mailverkeer van het hele bedrijf.
Balencourt legt Rob het vuur aan de schenen ivm de scheiding. Isabelle wil niet dat Rob met zijn voeten laat spelen. Bart ontslaat Jan. Die is in alle staten. Lits en De laet willen een directe confrontatie met de aanrander en de slachtoffers. Eline vindt dit onverantwoord. Lits wil Eline chanteren. Zij wil klacht neerleggen.
In ruil voor zijn investering in de Malta plant, wil Graham een stoel in de directieraad van VDBE. Bertje wordt ondervraagd ivm zijn Chinees strafblad. Shirley kampt met een minderwaardigheidscomplex. Nina begint te spreken. Een onbekende reageert zeer duister op de oproep naar de identiteit van Evy's vader op het net.
Peter maakt kennis met Graham en Andreas verdenkt Bertje van bedrijfsspionage. Bart ontslaat Jan. Guy wil zelf ontslag nemen. Balencourt brengt Rene een bezoekje.
Bart neemt Peters plaats in terwijl hij naar Malta is. Hij maakt ruzie met Jan. Deze gaat mee als kookvader op boerderijklasse van Guidoke. Rik vernietigt foto's van Elke en Suzy. Mario heeft het moeilijk om naar China te vertrekken. Marie-Rose, Peter en Trudy komen aan in Malta.
Vero is stikjaloers op Marie-Rose, die zaken doet met andere bekenden uit de modewereld. Guy staat niet meer onder arrest maar kan zich niet rustig houden. Het onderzoek loopt nog steeds. Evi sloeg op de vlucht voor haar zogezegde vader: een bedrieger die ze serieus aanpakte. Ze geeft zich aan bij de politie. Shirley gaat op bezoek bij Eline. Bertje wil Peter financieel helpen.
Balencourt komt Peter en Rob een bezoekje brengen. Wim en Mieke willen Nina in huis nemen. Veronique kan niet verkroppen dat Mario zijn nieuwe ontwerpen aan Marie-Rose laat zien. Rene maakt avances bij Veronique. Elke wil het alimentatiegeld van Rik niet.
Evy denkt dat ze contact heeft met haar vader. Andreas verdenkt Rene van spionage. Nina wordt geopereerd en verrast Mieke. Elke wordt door haar ex niet met open armen ontvangen. Rita contacteert Meester Balencourt ivm haar scheiding. Cixi, bertje en Vero smeden een plan tegen Mario.
Andreas onderzoekt waar de lek kan zitten ivm de bedrijfsspionage bij VDBe. Peter gaat naar Malta om de schade van de afgebrande VDB-plant op te meten. Marie-Rose en trudy willen mee. Mario weigert naar China te gaan, ookal mag hij de nieuwe lijn van 'LV' ontwerpen.
Peter denkt at Brenda hem de loef wil afsteken door naar de concurrentie te stappen. Jan wil Rob uit de familie en het bedrijf gooien nu hij gaat scheiden van Rita. Niemand steunt hem. Guy wordt gearresteerd op verdenking van moord. Evy denkt dat ze haar vader gevonden heeft via het internet. Hope blijkt Russisch te spreken. In werkelijkheid heet ze Nina en woonde in Moldavie en kwam via mensensmokkelaars naar Belgie.
De familie bekijkt de tv-opnames van de vorige dag. Rita is er met haar hoofd niet bij. Ze wil scheiden van Rob en gaat terug naar Antwerpen. Micheline ontvangt haar met open armen. Rob vertelt het nieuws over de scheiding aan Anna en Albert. De jongeren vieren in de Ardennen. Noa heeft door dat Shirley bijna niets eet. Ze denkt dat Shirley anorexia heeft. Guidoke leest zijn nieuwjaarsbrief voor.
De familie Van den Bossche viert nieuwjaar. De televisieploeg heeft heel het huis ingepalmd voor de opnames. Er komen heel wat bv's langs. Marie-Rose krijgt hulp van de supernanny om de kindjes stil te houden, Piet Huysentruyt helpt Suzy een heerlijk maal koken en Sien en Maria zorgen ervoor dat alles netjes blinkt. Aan muzikaal talent ook geen gebrek.
De televisieploeg gaat verder met de voorbereidingen. Mieke en Wim geven het verwaarloosde meisje de naam Hope. Guy wil Hope helpen met zijn organisatie 'Een hart voor kinderen'. Leen bedenkt een idee om de vader van Evy op te sporen. Bertje en Cixi gaan Anna en Albert ophalen in Benidorm. Peter is niet zo scheutig op het voorstel van Bart om een machine te maken voor Brenda's zaak. Bart denkt dat dat te maken heeft met de vete tussen Peter en Brenda. Zoe herwerkt haar scenario.
Guy twjifelt of hij al dan niet medeplichtig is aan moord op de patient. Eline vindt Zoe's scenario fantastisch! de producer denkt daar anders over. Jan wil zich laten sponsoren op het nieuwjaarsfeest. Peter gaat niet akkoord.Mieke ontfermt zich over een verwaarloosd meisje. De ouders zijn spoorloos en ze spreekt niet. Wim en Mieke betalen de operatie van het meisje. Peter nodigt Rene uit voor het nieuwjaarsfeest.
Lits en De Laet schaduwen nog steeds hun verdachte: Bertje. Rene wordt gevolgd door een privedetective, gestuurd door Heidi. Trudy vergeet de persconferentie. Jan speelt voor Pater familias. Een verpleegster waarmee Guy samen werkt, brengt een bevriende patient om het leven. Maarten spoort Evy aan om haar vader op te zoeken. Cedric mag naar huis.
Bertje lijkt Linea Veronica meer en meer voor zich te winnen. Rita belt Rob. Ze gaat mee naar het nieuwjaarsfeest. Rita komt thuis slapen. Lobke stelt voor om bij haar te wonen. pierrot wil liever naar Kobe. Rudolf geeft Rita bloemen. Anna en Albert genieten na van het kerstfeest. Andreas kijkt uit naar hun vakantie in Cyprus.
Eline nodigt Marie-Rose uit om kerstmis bij hen te vieren. De familie valt binnen bij bomma en Albert in Benidorm. Ze zijn dolgelukkig! Bertje en Cixi nemen Vero en Mario mee op restaurant. De meisjes gaan naar de middernachtmis van Kobe. Hij is daar niet meteen gelukkig mee. Ook Elke en Trudy maken het gezellig.
Marie-Rose helpt Eline met haa schuldgevoel. Kobe gaat ten rade bij Eline. Volgens haar is hij gewoon oververmoeid. Brenda is heel boos op Hanneke. Bart probert de kerk in het midden te houden. Een deel van de familie vertrekt naar Benidorm. Rene heeft het gevoel dat hij gevolgd wordt. Lobke's ouders willen het terug goed maken.
Rob bezoekt Rita. Zoe neemt de man die hen lastig viel, te grazen. Eline voelt zich schuldig over de dood van Michel. Pierrot trekt zich de situatie in Afrika erg aan. Hanneke verstopt haar rapport.
Kobe wil niet mee naar de Ardennen. Hij is niet in zijn gewone doen. Michel wordt dood gevonden. Noa en Zoe worden opgepakt. Micheline vindt dat Rita moet kiezen tussen haar en haar familie. Anna kan terug lopen. Albertine en Victor komen naar Belgie.
Pierrot zoekt Rita op. Trudy bereidt het nieuwjaarsfeest voor. Ze nodigt Rob en Rita samen uit. Leen en co plannen een trip naar de Ardennen. Lits en De Laet ondervragen Petra.
Eline krijgt een dreigtelefoontje en er hangen trekbommen aan de deur. De politie pakt Michel voor een tweede keer op. Linda wil noch mee gaan skien, noch mee naar Benidorm. Bart en Brenda maken ruzie. Trudy bereidt het nieuwjaarsfeest voor. Kobe mag naar huis. Hij herinnert zich nog steeds niets over de steekwonde. Leen en Maarten willen niet mee naar Benidorm.
Michel valt midden in de nacht binnen bij Eline en Guy. Lits en De Laet bezoeken Eline. Ze pakken Michel op maar na de arrestatie valt hij Eline weer lastig. Rob gelooft niet dat Rita aan de beterhand is. Peter nodigt Rob uit om ook mee naar Benidorm te gaan. Marie-Rose komt terug thuis. Pierrot mist Lobke in Uganda.
Bart vindt dat Brenda zich te veel met de zaak en te weinig met haar gezin bezig houdt. Michel loopt verdwaasd weg wanneer hij een van Elines dochters ziet. Een reden te meer om hem als aanrander aan te wijzen. Rita is aangedaan door het nieuws van Cedric. Albert en Victor gaan vissen. Noa heeft het gevoel dat ze achtervolgd wordt.
Brenda wordt door de politie ondervraagd over de aanrander die heeft toegeslagen in haar fitcenter. Eline heeft een akelig gesprek met haar patient Michel. Trudy en Suzy gaan in het ziekenhuis op bezoek bij Peter en Marie-Rose, die allebei een ruggenmergpunctie hebben laten uitvoeren. Andreas wil voor een tijdje naar Cyprus gaan. Elke stelt Suzy voor om samen de kerstdagen in de Ardennen door te brengen.
Mario gaat met een klein hartje naar het ziekenhuis voor de ruggenmergpunctie. Rene polst bij Isabelle of ze nieuws heeft van Heidi en Berre. Pierrot wordt in Uganda getroffen door het leed en de levensvreugde van de arme bevolking. Het dieet valt Noa steeds moeilijker en de verleiding is groot om een pizza te bestellen. De aanrander slaat toe in het fitcenter van Brenda.
Wim probeert Mieke duidelijk te maken dat ze de vrouw van zijn leven blijft, ook al kan ze geen kinderen meer krijgen. Bart en Brenda maken een afspraak met Safe om de veiligheid in het fitcenter te verbeteren. Pierrot ziet in Uganda zijn goede vriend Aron terug. Veronique en Mario wachten in spanning op het resultaat van de ruggenmergpunctie. Bart twijfelt aan de huwelijkse trouw van zijn vader.
Cedric is terug in het ziekenhuis opgenomen. Eline wordt achtervolgd door haar patient Michel en ze overweegt om de politie in te lichten. De platte banden-kwestie in de ondergrondse garage van Van den Bossche Electronics geraakt maar niet opgehelderd. Pierrot kan met de financiele hulp van Isabelle naar Uganda reizen. Linda vraagt Jan op de man af of hij haar bedriegt.
Pierrot wil niets liever dan zijn vriend Aron in Uganda gaan opzoeken, maar hij kan de reis niet betalen. Linda vermoedt dat Jan een scheve schaats rijdt na een telefoontje van de receptioniste van De Watermolen. In Benidorm geraakt de webcam van Anna en Albert eindelijk geinstalleerd. Mieke verplicht Wim om over hun toekomst te praten. Marie-Rose panikeert wanneer Cedric een bloedneus heeft.
Els maakt zich grote zorgen omdat Andreas geobsedeerd is door zijn werk sinds de computerdiefstal in de toren. Leen en haar vriendinnen stellen orde op zaken in het appartement van Mieke en Wim. Eline heeft het gevoel dat ze gevolgd wordt. Jan trakteert Laura op een romantisch verblijf in De Watermolen. Pierrot krijgt slecht nieuws uit Uganda.
Mieke is met een bloeding in het ziekenhuis opgenomen. Marie-Rose krijgt nog altijd dreigmails uit Gran Canaria. Trudy heeft een lunchafspraak met de producers van het oudejaarsavondprogramma. Jan is de kluts kwijt wanneer Laura hem op kantoor opzoekt. Peter vraagt aan Andreas om de bewaking in de toren op te drijven nu Xavier Latour en Christel zijn vrijgelaten.
Leen heeft van haar broer een zeer pikant verjaardagsgeschenk gekregen. Bart en Brenda krijgen midden in de nacht een alarmerende telefoon van de politie over hun dochter Hanneke. Het snoepreisje van Jan en Laura zit er op. Veronique verdenkt er haar moeder van Linea Veronica kapot te willen maken. Mieke voelt zich al de hele dag ellendig.
Alle kinderen zijn in de wolken met de geschenken die Sinterklaas heeft gebracht. Marie-Rose vindt het geen fijn vooruitzicht om op oudejaarsavond door een cameraploeg te worden gevolgd. Het stoort Linda dat Jan nog niet heeft gebeld vanuit Benidorm. Hanneke werkt zich serieus in nesten. De eenentwintigste verjaardag van Leen wordt uitbundig gevierd.
Veronique beweert dat ze geen probleem heeft met de lesbische relatie van Suzy, maar haar ogen spreken een andere taal. De Van den Bossches krijgen slecht nieuws van de politie. In Benidorm moet Jan zich in bochten wringen om zijn vriendin Laura te kunnen zien. Bij Linea Veronica zorgt de staking voor grote spanningen tussen Mario, Veronique en Bert. Hanneke wil midden in de week naar een verjaardagsfeestje gaan.
Anna en Albert vertrekken naar Benidorm. Ook Jan en Laura nemen het vliegtuig naar de zon. Veronique zet het licht op groen om de productie van Linea Veronica over te hevelen naar China. Shirley bekijkt Bjorn met andere woorden sinds ze meer weet over zijn vader. Suzy loopt totaal overstuur de QV binnen.
De politie stelt zich vragen bij het optreden van Evy tijdens de gewapende overval op de pizzeria. Leen is Evy vooral dankbaar en noemt haar de heldin van de dag. Bart krijgt van Peter zijn eerste rijles met de motor. Bert en Cixi schieten zeer goed op met Anna en Albert. Maarten is er zeker van dat hij het geheim van Bjorn heeft achterhaald.
Veronique heeft een kater overgehouden aan de receptie van Linea Veronica. Maarten vindt het verdacht dat Bjorn alle vragen over zijn vader ontwijkt. Els maakt zich grote zorgen omdat Andreas niet te bereiken is. Guy moet zijn assistent assisteren bij een hartoperatie, maar toch voelt hij zich geweldig. Evy en Leen krijgen ongewenst bezoek in de pizzeria.
Trudy en Peter hebben een dag van uitersten: in de voormiddag de begrafenis van Billie en ?s avonds de receptie bij Linea Veronica. Jan is er niet over te spreken dat hij niet is uitgenodigd. Sinds het incident van gisteren is Annick woedend op Maarten. Bjorn wordt ondervraagd door Lits en De Laet. Andreas heeft het zichzelf nog altijd niet vergeven dat hij een fout heeft gemaakt.
Maarten moet zich bij de politierechter verantwoorden omdat hij dronken achter het stuur zat en hij mist daardoor zijn afspraakje met Annick. Trudy gaat met Zoe winkelen voor het feest bij Linea Veronica. Peter vraagt commissaris Lits om een gunst. Veronique wordt door Bertje en Cixi in stijl naar de luchthaven gebracht.
Peter is benieuwd of Veronique zal ingaan op het voorstel van Bertje om samen naar een concert van Elton John in Londen te gaan. Guy voelt zich oud en nutteloos omdat hij met prepensioen moet. Marie-Rose heeft opnieuw een dreigende e-mail uit Gran Canaria gekregen. Anna heeft al heimwee en dat terwijl ze nog moet vertrekken naar Benidorm. Kobe en Pierrot krijgen de politie over de vloer. Wim maakt in de QV kennis met zijn toekomstige schoonbroer Maarten.
Bert drukt almaar nadrukkelijker zijn stempel op Linea Veronica, tot grote frustratie van Veronique en Mario. Ook Guy voelt zich uitgerangeerd op zijn werk. Jan haalt zijn beste Spaans boven om in Benidorm een hotelkamer voor hem en Laura te reserveren. Anna en Albert vertrekken pas over een week naar het buitenland, maar ze hebben nu al reiskoorts. Veronique en haar moeder maken voor de zoveelste keer ruzie over de opvoeding van Cedric.
Maarten, Bjorn en Pierrot hebben een afspraak bij de spermabank. Rene is vastbesloten om de computerdiefstal in de toren op te helderen en om Andreas zijn naam te zuiveren. Veronique sluit zich met Cedric in haar kamer op sinds het jongetje uit het ziekenhuis is ontslagen. Mieke en Wim delen hun fantastische nieuws met Gaston.
Bart heeft interessante informatie verzameld over Ming Electronics en de rol van Bert binnen deze Chinese firma. Het huwelijk van Els en Andreas zit in een crisis sinds de computerdiefstal in de toren. Cedric mag eindelijk het ziekenhuis verlaten. Jan maakt werk van zijn romantisch reisje met Laura. Mieke heeft mogelijk groot nieuws voor Wim.
Zoe is bang dat Dirk haar zal opzoeken zodra hij uit de gevangenis wordt vrijgelaten. Maarten krijgt het bezoek van een gerechtsdeurwaarder. Na het nieuwe overnamebod van Bert geeft Peter aan Bart de opdracht om Ming Electronics door te lichten. Bert vindt het tijd dat de familie zijn vriendin Cixi beter leert kennen. Marie-Rose krijgt een alarmerende e-mail uit Gran Canaria.
Lobke en Pierrot vermoeden dat Kobe meer weet over de aanrandingen. Hij werd immers lijkbleek toen op de televisie het hangertje van de aanrander werd getoond. Peter overtuigt Anna dat het beter is voor haar en Albert om in Benidorm te gaan overwinteren. Maarten kijkt tegen een gigantische telefoonrekening aan. Andreas blijft ervan overtuigd dat Rene meer weet over de computerdiefstallen.
Eline voelt zich mislukt als moeder omdat nu ook Noa is aangerand. Andreas wordt in de pers hard aangepakt over de inbraak in de toren en hij verdenkt er Rene van de informatie te hebben gelekt. Bart leert Marie-Rose met de computer werken. Linda is niet blij omdat Jan voor het werk alweer naar Eindhoven moet
Jan is in alle staten als Maarten opbiecht dat zijn rijbewijs is ingetrokken. Ook Andreas heeft een slechte dag, want alle computers in de toren zijn gestolen. Het slechte nieuws bereikt in geen tijd Heidi in Cyprus en zij trekt meteen haar conclusies. Suzy praat haar mond voorbij over haar gevoelens voor Elke.
Andreas gaat met een klant uit eten en laat de VDB-toren onbeveiligd achter. Els ziet het niet zitten om voor lange tijd naar Cyprus te gaan. De hele bende gaat dansen in een discotheek, maar bij de terugrit worden ze tegengehouden door de politie. Jan geeft Laura een dure halsketting.
Lits en De laet ondervragen Sijmens. Jan int zijn krasbiljet en koopt een cadeautje voor Linda. Elke verklaart haar liefde aan Suzy. Trudy krijgt iets in de gaten.
Shirley's aanrander vlucht wanneer Elke uit de QV komt. Shirley is in shock. Iedereen is ervan overtuigd dat Sijmens de dader is. Jan wint 25.000 euro met de lotto.
Anna wil niet gaan overwinteren in het zuiden. De dokter zegt nochtans dat het goed is voor haar heup. Peter moet haar overtuigen. Guy zijn baas vraagt of hij met vervroegd pensioen wil gaan. Linda's bankkaart wordt geweigerd in de supermarkt. Jan verzint een smoes om zijn dure uitstapjes met Laura te verdoezelen.
Zoe logeert bij Lobke. Wim krijgt een gepeperde rekening van de fiscus. De plannen voor het trouwfeest dreigen in het water te vallen. Jan neemt Laura mee uit eten en probeert haar te imponeren. Hanneke wordt met de dag brutaler.
Zoe is woedend omdat Eline naar Lits stapt. Ze wordt steeds moeilijker handelbaar. Maarten vraagt een auto aan Jan. Deze laatste flirt met Laura. Marie-Rose is stapelverliefd. Peter zegt Rob dat hij zich moet herpakken. Zijn priveproblemen komen het werk absoluut niet ten goede. Rob bezoekt Rita in Antwerpen.
Vero voelt zich schuldig over de ziekte van Cedric. Peter probeert dat uit haar hoofd te praten. Zoe vertelt Eline en Guy dat Dirk terug is. Ze vinden dat Zoe naar de politie moet stappen. Noa is verliefd op Bert en vraagt goede raad aan Kobe. Pierrot heeft geen behoefte om Rita op te zoeken in Antwerpen. Hanneke wil niet meer naar de balletles.
Cedric krijgt zijn eerste chemo. Iedereen voelt mee. Zelfs Andreas gaat op bezoek. Jan denkt dat Micheline lesbisch is. Rene wil niet meer bij Els en Andreas wonen. Dirk wil dat Zoe haar aanklacht intrekt.
Rob herkent Rita op een onduidelijke foto in de krant nav de schietpartij op Zita. Jan zoekt haar op in het cafe waar ze werkt maar ze wil niet mee komen. Bert en Cixi willen Lineo Veronica draaiende houden zodat Vero en Mario bij Cedric zijn. Bert stelt voor Cedric te laten behandelen in China maar Vero voelt niks voor alternatieve geneeskunde. Zoe zet Dirk buiten. Kobe is terug uit het klooster. Er scheelt iets maar hij zwijgt in alle talen.
Micheline en Rita hebben na de schietpartij in het cafe een flink stuk van de nacht doorgebracht in het politiekantoor. Het zoontje van Veronique en Mario ligt in het ziekenhuis. Het koppel krijgt veel steun van de familie en op professioneel vlak worden ze geholpen door Bertje en Cixi. Rene en Heidi hebben eindelijk een gesprek over hun toekomst. Jan vermoedt dat Elke en Suzy een lesbische relatie hebben.
Veronique blijft ervan overtuigd dat haar zoontje Cedric mishandeld wordt door haar moeder en ze raadpleegt een dokter. Feit is dat Marie-Rose aan zichzelf gaat twijfelen. Heidi is naar Vlaanderen gekomen voor een vergadering met Andreas en Els. Maarten en Annick stevenen op een breuk af. In het cafe van Micheline wordt een klant neergeschoten.
Linda trilt op haar benen wanneer de directeur haar wil spreken. Veronique is geintrigeerd wanneer ze op haar desk een boeket vindt. Zoe ziet een spook. Jan is gecharmeerd door de muzieklerares van Guido en nodigt haar uit voor een glas. Veronique beschuldigt haar moeder terug van kindermishandeling.
Linda geeft zichzelf de schuld van Tuurkes dood en ze is van mening dat ze terecht is geschorst. Rene is blij omdat Heidi naar Belgie komt voor een vergadering met Safe. Loke, Leen en hun vrienden gaan schaatsen. Marie-Rose neemt met pijn in het hart afscheid van Malta en van Joe. Eline doet een akelige ontdekking in de kamer van Zoe.
Tijdens de nachtdienst van Linda is Tuurke overleden. Ze geeft zichzelf de schuld en voelt zich nog ellendiger na het gesprek met de directeur van het bejaardentehuis. Veronique vermoedt dat Mario onder een hoedje speelt met Bert en dat zint haar niet. Op Malta lijkt er iets moois te bloeien tussen Marie-Rose en Joe. Rene ziet in de QV een oude bekende terug.
Op Malta kunnen Marie-Rose en Joe het goed met elkaar vinden. Lobke maakt zich zorgen omdat Kobe niets meer van zich heeft laten horen sinds zijn bezoek aan de dokter. Veronique heeft er al spijt van dat ze in zee is gegaan met Bert. Annick betrapt Maarten op een leugen. Linda komt totaal overstuur thuis van haar werk.
Anna heeft te veel pijn om naar het kerkhof te gaan. Brenda confronteert Elke met het nieuws dat Rik gisteren aan Bart heeft verteld. Mario gaat met Bert en Cixi bowlen. Het Halloweenfeestje voor alle kinderen van de familie is een schot in de roos. Marie-Rose bezoekt op Malta de plaats waar Guido vermoord werd en die waar Peter neergestoken werd. Eline is bang om haar dochter Zoe nog eens te verliezen.
Suzy wil met Allerheiligen een wafelen-, oliebollen- en pannenkoekenbak organiseren voor alle kindjes van de familie, maar dat gaat te ver voor Veronique. Bert stelt aan Mario zijn plan voor om van Linea Veronica een modehuis met een mondiale reputatie te maken. Wim heeft een brief van de fiscus gekregen. Rik vertelt aan zijn boezemvriend Bart wat er tussen hem en Elke fout is gegaan.
Andreas? onderzoek naar de indringer komt in een stroomversnelling. Veronique voelt er veel voor om met Bertje in zee te gaan, maar Mario ziet het niet zitten om 10 procent van zijn aandelen af te staan. Bart overtuigt Brenda om het weekend met hem en de kinderen door te brengen. Kobe is zonder aanwijsbare reden kort van stof tegen Pierrot.
Andreas zit verveeld met de inbraak in de kantoren van Linea Veronica en hij stelt een onderzoek in. De dieven blijken alleen aan de haal met de dvd van Bertje. Suzy trekt tijdens haar vrije momenten steeds vaker naar de taverne van Elke. Jan viert zijn verjaardag in de pizzeria, waar zijn dochter Leen een weekendjob heeft. Andreas maakt kennis met Cixi, de Chinese vriendin van Bertje.
De huwelijkscrisis van Bart en Brenda is eindelijk achter de rug, maar de investering van Peter blijft een heikel punt. Mario heeft nog steeds niet door dat zijn echtgenote een verhouding heeft met Rene. Jan vraagt Elke uit over haar mislukte huwelijk. De bende van de QV gaat bloed geven. Alleen Zoe schittert door afwezigheid. Rob belooft Isabelle dat hij voor de laatste keer in Antwerpen op zoek gaat naar Rita.
Jan verspreidt nieuwe uitnodigingen voor zijn verjaardagsfeestje. Rob en Isabelle zetten hun zoektocht naar Rita verder. Annick wil van Maarten en Evy weten wat ze met mekaar hebben. Rene wil zijn gevoelens voor Veronique niet langer negeren. Bert viert zijn overname van VIP Airways met Bart en Peter. Noa vertelt aan Guy en Eline dat haar tweelingzus haar uit de weg gaat.
Hoewel Jan krap bij kas zit, is hij vastbesloten om zijn verjaardag in De Lork te vieren. Brenda wil op geen enkele manier en zeker niet financieel afhankelijk zijn van Bart. Met de hulp van de jongens van X!NK bezorgt Trudy de ernstig zieke Billie, het dochtertje van ingenieur Werner, de dag van haar leven.
Het geldkoffertje met de opbrengst van de benefiet is gestolen. Leen kampt met een groot schuldgevoel omdat zij de kassa in het oog moest houden. Bij haar vader vindt ze geen steun. Bart treedt streng op tegen zijn puberende dochter Hanne. Marie-Rose wordt door haar dochter beschuldigd van kindermishandeling.
Hanneke wil net zoals haar klasgenootjes naar de benefiet gaan, maar Bart sputtert tegen. De zoektocht naar Rita zorgt voor spanningen tussen Rob en Isabelle. Jan heeft een probleem met symboliek achter de huwelijksdatum van Mieke en Wim. De benefiet van de bende van de QV is een groot succes, maar eindigt wel in mineur.
Veronique heeft last van ochtendmisselijkheid. Leen is dogelukkig met de twee dozen die voor haar zijn geleverd. Brenda neemt het haar moeder kwalijk dat ze Bart helpt in het huishouden. Els en Trudy willen hun dochtertjes balletles laten volgen. Elke en Suzy spreken af om samen naar de benefiet te gaan. Wim heeft een romantisch etentje voor Mieke in petto.
Rob leest in de krant dat in Antwerpen een zekere RVDB is aangereden en hij vermoedt dat het om Rita gaat. De bende van de QV heeft de handen vol met de voorbereidingen van de benefiet voor Uganda. Mario herinnert Veronique aan haar belofte om haar steentje bij te dragen. Hanneke mist haar mama en haar broertje.
Micheline herinnert Rita aan hun afspraak en zet haar vervolgens op straat. Het ziet er niet naar uit dat het benefietconcert zal kunnen doorgaan, tenzij er snel een nieuwe hoofdact gevonden wordt. Trudy en Peter hebben een afspraak bij de gynaecoloog. Maarten probeert tegen beter weten in Annick te verleiden. Bart en Brenda maken ruzie over hun dochtertje. Mieke brengt Anna twee keer goed nieuws.
Peter en Trudy vertellen aan hun huisgenoten dat ze mogelijk terug zwanger zijn. Hanneke voelt zich in de steek gelaten door Brenda en reageert niet op haar sms-jes. Leen vindt een weekendjob in de pizzeria, waar ook Evy een centje bijverdient. In het cafe van Micheline lopen de emoties hoog op. Mieke en Wim leggen hun huwelijksdatum vast.
Brenda is niet van plan om naar huis terug te keren. Zelfs haar moeder kan haar niet op andere gedachten brengen. Mario vindt dat Els en Trudy lang genoeg prive-detective hebben gespeeld en hij gaat tot de actie over. Veronique doet Bert een tegenvoorstel tijdens een lunch in De Lork. Eline neemt haar beste vriendin Marie-Rose op sleeptouw. Trudy heeft zeer spannend nieuws voor Peter.
Mario bewijst dat hij even sluw kan zijn als zijn echtgenote. Brenda opent de deuren van haar fit- en gezondheidscentrum. Tijdens de receptie komt aan het licht dat Peter in de zaak heeft geinvesteerd. Ook Andreas betrapt zijn vrouw op een leugen. Zoe praat met Lobke over haar frustraties. De fuif van Leen en Maarten en hun vrienden is een schot in de roos.
Andreas vindt het verdacht dat Els en Trudy twee dagen na mekaar gaan shoppen en hij polst bij Peter of hij meer weet. Leen is nog altijd op zoek naar een weekendjob. Marie-Rose kan de ruzies met haar dochter niet meer aan en ze overweegt om te verhuizen. Rene geeft Veronique zakelijk advies. De bende van de QV wil de vakantie afsluiten met een fuif. Mario doet een akelige ontdekking.
Veronique overweegt om 49% van de Linea Veronica-aandelen te verkopen aan Bert. Els en Trudy starten hun schaduwopdracht en verzwijgen dit wijselijk voor Andreas. Mario heeft werk gemaakt van de uniformen voor de Safe-bewakingsagenten. Eline en Zoe krijgen van de politie nieuws over Dirk. Jan geeft eindelijk aan Leen en Maarten toe dat er financiele problemen zijn. Marie-Rose en Veronique slingeren elkaar harde verwijten naar het hoofd.
Jan ziet er tegenop om Leen en Maarten in te lichten over de financiele probemen. Bert bewijst aan Peter en Veronique dat hij in China een gehaaid zakenman is geworden. En Trudy stelt Els voor een voldongen feit wanneer ze een schaduwopdracht aanvaardt. Suzy deelt steeds vaker haar zorgen en frustraties met Elke.
Veronique en Mario blijven ruzie maken over de productie van de uniformen voor Safe. Peter en Bart worden tijdens hun vergadering verrast door Bert. Hij blijkt definitief terug uit China en bruist van de ambitie. Lobke en Leen hebben de handen vol met de organisatie van de benefiet.
Eline is er zeker van dat Dirk er met haar geld en met de spaarcenten van Noa vandoor is en ze besluit klacht neer te leggen. Marie-Rose behandelt Suzy nog slechter dan een hond sinds ze terug is uit Gran Canaria. Ook Mario weet hoe het voelt om gekleineerd te worden. Linda en Jan slagen er niet meer in de eindjes aan mekaar te knopen.
Isabelle heeft er een probleem mee dat Rob en Pierrot in Antwerpen een zoekactie naar Rita organiseren. Peter overvalt Rene met zijn voorstel. Zoe blijft Dirk verdedigen, hoewel hij niet thuis geeft sinds hij het geld van Noa en Eline in handen heeft. Maarten kookt voor Leen, Jan en Annick. En in de keuken van De Lork heeft hij vooral oog voor Evy.
Mieke en Wim hebben fantastisch nieuws voor de familie. Zoe heeft de grootste moeite om het trauma te verwerken. Maarten geraakt almaar meer in de ban van Evi, waardoor hij Annick verwaarloost. Peter bespreekt met Rob en Bart zijn plan om Rene in dienst te nemen. Isabelle trekt haar stoute schoenen aan en ze bezorgt Anna de brief van Rita. Linda en Jan slagen er nauwelijks in de eindjes aan elkaar te knopen.
Eline maakt zich zorgen omdat Zoe zich heel vreemd gedraagt. Ook Noa is niet in haar gewone doen. Rob en Isabelle ontvangen een brief van Rita. Mario bekent aan Els en Andres dat hij zich gebruikt voelt door zijn echtgenote. Hij is ook stikjaloers omdat ze gaan lunchen is met Rene. Wim heeft een romantisch geschenk voor Mieke.
Leen weet dat het voor haar ouders moeilijk is om rond te komen en ze overweegt om haar kot op te zeggen. Rob en Isabelle zoeken aan de kust een oude bekende op in de hoop dat zij nieuws heeft van Rita. Annick is teleurgesteld wanneer Maarten met Evy de QV binnenstapt. Leen en Lobke vragen aan Peter om de benefiet te sponsoren. Zoe wordt achtervolgd bij het verlaten van de QV.
Jan vreest nog altijd dat de droom van Maarten om kok te worden slechts een bevlieging is. Veronique overweegt om een deel van de Linea Veronica-stock aan een goed doel te schenken. Peter heeft een verrassend voorstel voor zijn echtgenote. De benefiet van Pierrot en zijn vrienden krijgt steeds meer vorm. Leen krijgt slecht nieuws van haar kotbaas. Maarten voelt zich schuldig omdat hij in de ban is van Evy en Annick.
Rob trommelt Pierrot op om Rita in Antwerpen te gaan zoeken, waar ze geld uit de muur heeft gehaald. Andreas wil voor zijn bewakers uniformen laten ontwerpen door Mario. Maarten voelt zich aangetrokken tot Evy, het afwashulpje in De Lork. Rene begrijpt niet waarom Heidi hem laat stikken. Andreas polst bij Els of ze een tweede kind wil. Anna en Albert vernemen nu pas dat Rita vermist wordt.
Marie-Rose wil met rust worden gelaten sinds ze terug is uit Gran Canaria. Wim trakeert Mieke op een weekendje Ardennen. Rene zit in zak en as omdat Heidi niets meer met hem te maken wil hebben. Maarten vraagt aan Elke of hij in de keuken van De Lork praktijkervaring mag opdoen. Rene krijgt het bezoek van Veronique.
Rita is met de badge van Eline uit de gesloten instelling kunnen ontsnappen. Een bezorgde Rob en Isabelle rijden rond in de stad in de hoop haar te vinden voor ze stommiteiten begaat. Maarten ziet ondertussen zijn tante Rita aan het station. Marie-Rose wil met haar dochter over Christophe praten, maar ze stoot op een muur van onverschilligheid. Rene wordt vrijgelaten in afwachting van het proces.
Zoe zet haar tweelingzus onder druk om in het project van Dirk te investeren. Rene wordt opnieuw ondervraagd door Jef Lits. Marie-Rose neemt op het strand van Gran Canaria met een gedicht afscheid van haar grote liefde Christophe. Isabelle en Rob brengen bij Els verslag uit over het telefoontje van Heidi. Pierrot vraagt aan Lobke om samen zijn moeder in de instelling te bezoeken.
Mario loopt er zeer ontspannen bij nu Veronique in het buitenland verblijft. Guy en Eline verschillen nog maar eens van mening over de manier waarop Zoe moet worden aangepakt. Marie-Rose krijgt op Gran Canaria een nieuwe tegenslag te verwerken. Maarten en Annick praten eindelijk over haar afwijzing. Els krijgt eindelijk haar broer Rene te zien, die overgeleverd is aan het Belgische gerecht.
Maarten start met zijn koksopleiding. Rob praat met Isabelle over zijn gevoelens voor haar en voor Rita. Marie-Rose maakt zich zorgen omdat Christophe niets van zich laat horen. Trudy stelt voor om naar zijn huis te rijden. Elke deelt een klant van de QV een mep uit. Eline vindt het fascinerend dat Rita al twee dagen over dezelfde vrouw droomt. Els neemt Ludwig in dienst zonder dit vooraf door te praten met Andreas.
Eline polst bij Rita of Rob op bezoek mag komen. Andreas en Els zijn dringend op zoek naar bewakers voor hun beveiligingsfirma Safe. Marie-Rose, Peter, Trudy en Veronique komen aan in Gran Canaria, waar ze diezelfde avond de vernissage van Christophe bezoeken. Eline overweegt om te investeren in de Spaanse villa?s van Dirk, de vriend van Zoe. Maarten heeft het moeilijk met de eed die Annick gezworen heeft.
Jan heeft er zich nog niet mee verzoend dat Maarten voor kok wil studeren. Wim is met grote onderscheiding geslaagd voor het Anna-examen en ook Bart wint hij in geen tijd voor zich. Andreas test in de kantoren van Van den Bossche Electronics het beveiligingssysteem. Het verjaardagsfeestje van Zoe en Noa is een succes, maar eindigt toch voor Maarten in een fiasco. Rob en Isabelle genieten voor het eerst sinds lang van een rustig avondje.
Jan vindt het niet kunnen dat Linda en haar collega?s het werk hebben neergelegd in het bejaardentehuis. Anna en Albert willen Miekes vriend leren kennen en ze nodigen het koppel uit voor een etentje. Peter confronteert Rob met het feit dat hij in zijn werk vlucht sinds de collocatie van Rita. Maarten heeft een beslissing genomen over zijn toekomst.
De minitrip naar Gran Canaria zorgt voor spanningen tussen Peter en Trudy, en tussen Marie-Rose en Veronique. Lobke heeft er alle vertrouwen in dat de taartenverkoop een megasucces wordt en ze wil ook een benefietconcert organiseren. Bij Van den Bossche Electronics dreigt een financiele ramp. Anna deelt met Linda haar vermoeden dat Mieke een vriend heeft.
Guy vindt het niet kunnen dat Zoe bij Dirk is blijven slapen. En het stoort hem nog het meest dat Eline altijd weer partij kiest voor haar dochter. Bart laat Brenda merken dat ze te hard van stapel loopt met haar nieuwe zaak. Mario krijgt het benauwd wanneer hij verneemt dat Rene op Cyprus is opgepakt op verdenking van witwaspraktijken. De reis van Marie-Rose naar Gran Canaria dreigt door de schuld van Veronique in het water te vallen. Eline brengt bij Rob en Isabelle verslag uit over de toestand van Rita.
Mieke en Wim zijn dolverliefd. Zoe is nog altijd in de ban van Dirk en ze probeert geldschieters te vinden voor zijn vastgoedproject in Spanje. Eline en Guy bekijken de plannen van haar praktijkruimte. Trudy maakt de dag van Marie-Rose goed. Kobe krijgt de politie over de vloer in verband met een financiele transactie van zijn overleden vader. Els krijgt verontrustend nieuws over haar broer. Els krijgt telefoon van Heidi. Rene is opgepakt op Cyprus. Andreas adviseert Els om langs te gaan bij Lits.
Pierrot zijn lezing over Oeganda heeft grote indruk gemaakt op zijn vrienden. Er worden meteen wilde plannen gesmeed om geld in te zamelen. Jan neemt een kijkje in de computerwinkel, waar Maarten sinds vandaag aan de slag is. Marie-Rose krijgt eindelijk post van Christophe. Rob heeft er al spijt van dat hij Rita in een instelling heeft laten opnemen en zeker wanneer hij hoort hoe ze wordt behandeld. Lobke geeft aan Leen toe dat ze Pierrot wel ziet zitten.
Jan vindt het niet kunnen dat Maarten zijn vriendinnetje Annick heeft laten overnachten. Ook Guy gedraagt zich als een ouderwetse en overbezorgde vader. Rob heeft zijn toestemming gegeven om Rita te laten opnemen in een instelling. Hij weet dat er geen andere oplossing is, maar toch kampt hij met een schuldgevoel. Mieke is voor het eerst sinds lang weer gelukkig. Pierrot heeft stress omdat zijn vrienden zijn lezing over zijn ervaringen in Oeganda zullen bijwonen.
Rita is met een alcoholvergiftiging in het ziekenhuis opgenomen. Rob vindt dat hij gefaald heeft en ook Pierrot kampt met een schuldgevoel. Allebei hebben ze nood aan een babbel met Anna. De tweede zit van Maarten is een regelrecht fiasco. Trudy probeert bij haar halfzus Zoe de puntjes op de i te zetten. Peter wil nog altijd investeren in het fit- en gezondheidscentrum van Brenda. Wim bekent aan zijn vader Gaston dat hij verliefd is.
Maarten is bloednerveus voor zijn tweede zit. Zoe?s plan om een cabrio te kopen, schiet bij Guy en vooral bij Trudy in het verkeerde keelgat. Voor haar is dit het bewijs dat Elien haar zus niet in de hand heeft. Isabelle en Leen ontdekken dat Rita uit haar kamer is ontsnapt. Rob praat met Andreas over zijn gevoelens voor Rita en Isabelle. Marie-Rose zit er mee dat Christophe haar verjaardag is vergeten.
Andreas vertikt het om toe te geven aan Veronique en hij eist dat Suzy de oppas blijft van zijn dochtertje. Guy vindt het niet kunnen dat Zoe wildvreemde kerels uitnodigt op haar kamer en hij gaat de confrontatie met het rebelse tienermeisje aan. Ook tussen Peter en Veronique en tussen Pierrot en Rita vallen er harde woorden. De jarige Marie-Rose wordt door haar kinderen en hun gezin, en door Suzy en Elien getrakteerd op een feestje. Gaston vermoedt dat Mieke een boontje heeft voor zijn zoon Wim.
Suzy kan zich geen houding geven sinds Trudy haar een vriendschappelijke zoen op de mond heeft gegeven. Brenda wil een fit- en gezondheidscentrum overnemen. Haar echtgenoot vreest dat ze een eigen zaak runnen onderschat. Peter heeft meer vertrouwen in de capaciteiten van Brenda. Rita heeft een sleutel laten bijmaken en ze grijpt elke kans om het huis uit te glippen. Els wordt de zakelijke partner van Andreas, wat betekent dat ze een oppas moeten zoeken voor hun dochtertje Dieuwke.
Isabelle voelt zich een cipier omdat Rob zijn verslaafde echtgenote Rita opgesloten heeft in haar kamer. Mario kan Veronique na al die jaren nog steeds niet doorgronden. Elien heeft een architect onder de arm genomen om haar kantoortje te verbouwen in een praktijk. De knappe kerel maakt indruk op Zoe. Pierrot bereidt zijn lezing over Oeganda voor, die hij in het rusthuis zal geven. Bart vermoedt dat zijn echtgenote Brenda iets in haar schild voert.
Zoe heeft geen stem. Niets ergs, ware het niet dat ze vandaag haar toelatingsexamen heeft. Ze hoopt dat Guy haar een paardenmiddel zal geven, maar hij heeft andere besognes. Rita is gisteren opgepakt voor winkeldiefstal. Rob beseft dat het zo niet verder kan met zijn verslaafde echtgenote, maar toch wil hij niet horen van collocatie. Trudy maakt Veronique het stille verwijt dat ze geen goede moeder is. Mieke en Wim gaan samen eten in De Lork om het einde van de schilderwerken te vieren.
Hoewel de beveiligingsfirma van Andreas nog moet opgericht worden, heeft hij al een overeenkomst met Peter Van den Bossche. Jan voelt zich niet geroepen om bij te leggen voor de grafzerk van nonkel Walter en ook over Brenda?s laatste zakelijke beslissing heeft hij een eigenzinnige mening. Mieke nodigt Gaston en zijn zoon uit voor een etentje.
Rob en Isabelle doen een zeer akelige ontdekking in hun appartementje. Guy is vastbesloten om Noa en vooral Zoe te temmen en hij stelt een huishoudreglement op. Andreas heeft een beslissing genomen over zijn professionele toekomst. Kobe vermoedt dat Pierrot een boontje heeft voor Lobke, de studente filosofie die een centje bijverdient in de QV. Albert raakt de gevoelige snaar van Anna.
De kinderwens van Mario is veel groter dan die van Veronique. Bij Van den Bossche Electronics wordt duidelijk dat Brenda zich niet aan het lijntje laat houden. Suzy en Trudy willen Marie-Rose op haar verjaardag verwennen en ze maken volop plannen. Zoe heeft haar zinnen gezet op een gloednieuwe auto. Rita zit in zak en as omdat Pierrot met haar gebroken heeft en ze gaat naar haar zoon op zoek.
Pierrot is nog maar een dag terug uit Oeganda en hij houdt het thuis al voor bekeken. Hij kan het immers niet aanzien hoe zijn moeder zichzelf in de vernieling zuipt. Anna heeft voor precies dezelfde reden alle contact met haar dochter verbroken. Mario heeft het moeilijk omdat Veronique blijft weigeren een gynaecoloog te raadplegen, hoewel ze al drie jaar proberen om zwanger te worden. Andreas is uitgekeken op zijn werk in de ambassade. Brenda weet precies hoe hij zich voelt.
Er is de afgelopen drie jaar heel wat veranderd bij de Van den Bossches en hun entourage. Nonkel Walter is overleden en zijn zus Anna moet zich door de ontkalking aan haar heup in een rolstoel verplaatsen. Leen en Maarten studeren inmiddels aan de universiteit en om deze dure studies te betalen, werkt hun stiefmoeder Linda in het rusthuis van de bomma. Hun neef Pierrot is een jaar geleden naar Oeganda getrokken. En daar had hij meer dan een reden voor.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.