Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

257 afleveringen

In de Ardennen ontdekken de jongeren een drugslab en ze moeten vluchten voor de drugsbende. Ze verdelen zich in groepjes, maar dat blijkt geen goed plan. Door een uitspraak van Louise besluiten Trudy en Mario een punt te zetten achter hun verhouding. Zullen ze hun scheve schaats ook opbiechten aan Peter en Veronique? Bart neemt een groot risico.
Maarten moet naar de schooldirecteur in verband met zijn praktijkexamen en meteen daarna vertrekt hij met zijn vrienden naar de Ardennen. Bij hun aankomst blijkt dat Evy het vakantiehuisje niet goed heeft geboekt. Veronique en Marie-Rose bespreken de intentieverklaring van hun fusie. Brenda geeft Nel tips om Bart voor zich te winnen, maar er zit een verborgen boodschap in. Een duivenmelker belt aan bij Bart met een boodschap van Brenda.
Yasmine is nog altijd kwaad omdat Bert in haar verleden heeft zitten rommelen. Mario neemt terug afstand van Veronique en dat zint haar niet. Bart gaat opnieuw aan het werk om Peter uit de nood te helpen. Miel raakt in de war op straat en hij begaat een grote verkeersovertreding. Peter stelt Bert voor om samen met hun partners te gaan eten. Het is de laatste werkdag van Veerle bij Wim en ze nemen afscheid met een glas champagne.
Veronique drijft de druk op haar moeder en schoonzus op om snel een beslissing te nemen over de fusie van hun modehuizen. Mario is de leugens beu en hij wil een punt zetten achter zijn verhouding met Trudy. Bert is razend omdat Peter het contract met het OCMW op de helling zet door zijn weigering een extra ingenieur aan te werven. Het ziet er naar uit dat Gino bij een gebrek aan bewijzen zal vrijkomen. Mieke praat een hartig woordje met Nel. Bert achterhaalt de reden van het ontslag van Yasmine in het advocatenkantoor.
Linda vreest dat Miel wel eens Alzheimer zou kunnen hebben en ze overweegt om Francine te alarmeren. Caro gaat Maarten verdedigen bij de directeur van de koksschool. De aandeelhouders van Linea Veronica vergaderen over de fusie met Maison Marie-Rose. Brenda heeft een nieuw plan om in contact te komen met Bart. Trudy en Mario hebben het huis voor zich alleen, maar Marie-Rose komt sneller dan voorzien naar huis.
In tegenstelling tot Trudy lijkt Marie-Rose niet weigerachtig te staan tegenover een fusie met Linea Veronica. Brenda krijgt een foto van haar kinderen te zien op gsm en probeert Bart te bellen. Yasmine is kwaad omdat Bert achter haar rug informatie inwint over het advocatenkantoor waar ze heeft gewerkt. Maarten legt een slecht praktijkexamen af. Jan en Linda maken zich zorgen over hun vriend Miel. Mieke stelt zich vragen bij het feit dat Nel zo vaak bij Bart over de vloer komt. Pim en Suzy laten de rest van de familie weten dat Kaat overleden is.
Brenda wordt nog altijd vastgehouden en moet met een revolver tegen de slapen informatie geven over haar gezinnetje. Mario voelt zich schuldig omdat hij Veronique bedriegt, maar feit is dat hij niet meer zonder Trudy kan. Wim gunt Veerle haar nieuwe job, maar hij weet dat het niet eenvoudig zal zijn om haar te vervangen. Trudy probeert Marie-Rose duidelijk te maken dat ze een grote fout maakt door Mathias af te wijzen. Peter tikt Bert op de vingers omdat hij onrust zaait onder het personeel. Suzy en Pim moeten samen een moeilijke beslissing nemen. de dokter zet de machines uit.
Trudy probeert Mario aan het verstand te brengen dat Veronique hem nog altijd gebruikt en chanteert. Yasmine is er van overtuigd dat haar getuigenis tegen Gino niets zal opleveren. Linda maakt zich zorgen over de vergeetachtigheid van Miel. Mathias stelt Marie-Rose voor om samen te gaan lunchen. Peter is razend als hij hoort dat Bert onrust zaait onder het personeel.
Bart bekijkt samen met Jef Lits de beelden van de bewakingscamera, maar dat levert niets op. Peter confronteert Bert met de grote bedragen die zijn researchafdeling al heeft opgesoupeerd en hij dringt aan om binnen het budget te blijven. Kaat bespreekt met Suzy de laatste praktische regelingen voor haar dood. Brenda krijgt nieuwe informatie over Bart. Francine is geschokt omdat Miel vergeten is dat ze vandaag naar Nieuw-Zeeland vertrekt. Maarten verdraagt de kritiek van Caro op zijn nieuwe culinaire creatie niet.
Nel is een grote steun voor Bart en zijn kinderen en ze palmt hen elke dag wat meer in. Evy, Pierrot en Leen maken werk van het weekendje Ardennen. Het geduld van Rob is op en hij wil weten waarom Els de laatste tijd zo down is geweest. Trudy kan niet geloven dat Veronique begrip toont voor de situatie van Suzy. Annelies De Vos neemt Els in vertrouwen over haar professionele frustratie.
Trudy wil van Mario weten of hij op de eis van Veronique zal ingaan en terug voltijds voor Linea Veronica gaat ontwerpen. Het nieuws komt ook Jens ter ore en hij is niet van plan om een stap achteruit te zetten. Miel en Linda proberen Francine te overtuigen om naar het huwelijk van haar neef te gaan, ook al is het in Nieuw-Zeeland. De moeder van Veerle heeft een verontrustend briefje gevonden. Nel kookt voor Bart en zijn kinderen.
Mario moet Maison Marie-Rose laten vallen om zijn huwelijk te redden en hij vraagt Peter om raad. Zowel Jan als Wim wil als eerste de Mont Ventoux bedwingen. Bert vertelt aan Maarten dat de arrestatie van Veerles vader mogelijk te maken heeft met de vrouwenhandel van Gino. Els, Trudy, Peter en Marie-Rose gaan naar de balletvoorstelling van Louise en Dieuwke. Bart bespreekt met Jef Lits de verdwijning van Brenda. Nel heeft een cadeautje voor Bart.
Veerle heeft er het raden naar waarom haar vader tijdens de persconferentie werd opgepakt. Commissaris De Vos en Bosman worden door de onderzoeksrechter van de zaak tegen Gino gehaald. Peter raadt Bart aan om Jef Lits in te schakelen. Leen polst bij Maarten en Bjorn of ze samen met hun vriendinnen na de examens meegaan naar de Ardennen. Jan krijgt in Frankrijk een geweldige verrassing. Mario en Veronique hebben een ernstig gesprek over hun huwelijk.
Maarten ziet het niet zitten om vijf dagen voor Guido te zorgen en hij vraagt Leen om te komen helpen. Nel heeft flyers met de foto van Brenda laten maken en hangt die samen met Bart in de stad op. De vader van Veerle is tijdens de persconferentie bij Van den Bossche Electronics door de politie meegenomen voor ondervraging. Miel en Francine rijden samen met Jan en Linda met de mobilhome naar Frankrijk. Trudy en Mario zijn terug van hun zakenreis in Polen.
Commissaris De Vos en Bosman ondervragen Sofie, de vriendin van Gino, over de garagebox die ze huurt en dat terwijl ze geen auto heeft. De waarschuwing van Veronique lijkt bij Jens te zijn doorgedrongen. Jan en Linda treffen de laatste voorbereidingen voor hun vertrek naar de Mont Ventoux. Maarten vindt het niet kunnen dat hij ondertussen voor Guido moet zorgen. Rita vraagt bij Peter hulp voor de dochter van Dimi. Trudy en Mario maken in Polen wilde plannen.
Marthe verdenkt er haar schoonzoon van achter de verdwijning van Brenda te zitten en ze heeft hem laten arresteren. Veronique is het beu dat Jens zoveel drinkt en ze geeft de ontwerper zijn laatste kans. Tijdens hun zakenreis in Polen kan Mario niet aan de charmes van Trudy weerstaan. Yasmine krijgt via Sofie een dreigende boodschap van Gino. Dimi deelt met Rita de problemen van zijn dochter. Rob wil van Els weten waarom ze de laatste tijd zo afwezig is.
Trudy en Mario vertrekken op zakenreis naar Polen. Shirley heeft er spijt van dat ze haar ontslag heeft gegeven, maar het is de vraag of Peter haar een nieuwe kans zal geven. Rob maakt zich zorgen over Els omdat ze ongelukkig rondloopt hoewel ze zegt hem graag te zien. Hij hoopt dat Peter hem goede raad kan geven. Jens voelt zich schuldig over de dood van zijn pasmodel en hij overweegt om naar de politie te stappen. Nel informeert bij Bart of hij al nieuws heeft over Brenda.
Wim wil Mieke nog niet belasten en hij verzwijgt voorlopig de verdwijning van Brenda. Yasmine onthult aan Bert de echte reden van haar angst voor de confrontatie met Gino. Nel heeft de oproep van Bart op de televisie gezien en ze biedt hem haar steun en hulp aan. Veerle organiseert een spoedvergadering om een nieuwe voorzitter van De Ozondichters te verkiezen. Jan ziet het Mont Ventoux-avontuur weer helemaal zitten, ook al wordt hij afgebeuld door zijn trainer Miel. Trudy blijft haar echtgenoot afwijzen.
Wim is op van de zenuwen omdat Mieke vandaag uit China terugkeert. Trudy zet Mario met zijn rug tegen de muur en verplicht hem om in het bijzijn van Veronique en Peter een beslissing te nemen over Polen. Jan en Rob proberen Shirley te overtuigen haar ontslag in te trekken. Het pasmodel van Jens, Marijke, is dood aangetroffen in haar flat. Het interview van Bart op de regionale televisie levert niet de gouden tip op. Daar komt nog bij dat zijn tienerdochter het bont maakt op school.
Veerle heeft gisteren de mooiste verjaardag van haar leven gehad. Het stoort Bert dat Yasmine de confrontatie niet wil aangaan met Gino en hij verdenkt er haar van nog meer geheimen te hebben. Shirley geeft haar ontslag bij Van den Bossche Electronics. Mario ziet het niet meer zitten om met Trudy op zakenreis naar Polen te gaan. Evy en Pierrot hebben eindelijk een romantisch moment. Met als doel Brenda terug te vinden, doet Bart een emotionele oproep op de televisie.
Bart maakt een website om tips over Brenda te verzamelen. De politie heeft in de bar van Gino een camera ontdekt, maar de dvd's zijn voorlopig onvindbaar. Veerle valt op haar verjaardag van de ene fantastische verrassing in de andere. Shirley blijft er bij dat ze het dossier voor het OCMW niet heeft vervalst. Hendrik doet Peter een zakelijk voorstel. Wim krijgt een verrassend telefoontje uit China.
Bart licht zijn tienerdochter in over de beelden die de bewakingscamera's in de luchthaven hebben geregistreerd. Trudy wil van Mario weten of hij met Veronique naar bed is geweest. Peter betrapt Bert net wanneer hij in de computer van Shirley aan het neuzen is. De Vos en Bosman vragen Yasmine om de klanten van Gino aan te wijzen, maar zij zet het politieduo op een andere spoor. Maarten doet de vader van Veerle een voorstel om het imago van zijn zaak op te krikken.
Bjorn plant in het geheim een verjaardagsfeestje voor Veerle en hij betrekt Wim in het complot. Haar vader Hendrik is over zijn toeren omdat er terug een artikel is gepubliceerd en hij scheldt haar de huid vol. Bart hoopt dat De Vos en Bosman de veiligheidstapes van de luchthaven zullen opvragen, maar hij keert van een kale reis terug. Trudy vraagt haar schoonmoeder uit over haar avondje uit met Mathias. Pierrot beseft dat hij een en ander goed te maken heeft bij Evy. Jan wordt door zijn verzorger Miel aangespoord om te trainen.
Brenda is uren geleden van het vliegtuig gestapt, maar toch is ze nog altijd niet thuis bij haar gezin. Bart en de kinderen maken zich grote zorgen en alarmeren de familie. Samen met Wim, Jan en Peter organiseert Bart een zoekactie in de luchthaven. Het resultaat van Yasmines gesprek met de politie staat in de krant. Marie-Rose spreekt met Mathias af om samen naar een feestje te gaan. Evy zoekt Maarten op om over Pierrots besluiteloosheid te praten.
Brenda keert vandaag terug uit Amerika en haar kinderen tellen de uren af tot ze haar kunnen omhelzen. Maarten is niet van plan om zijn boete te betalen. Na haar ontslag uit het ziekenhuis ondervindt Mario dat Veronique nog niets is veranderd. Peter vermoedt dat Bert een vuil spel heeft gespeeld met Bart. Lode en Rudolf zetten in het café van Dimi alles klaar voor de volksspelen. Els en Rob genieten van het Afrikaans menu in het eetcafé van Caro.
Bjorn is vastbesloten voor Veerle te vechten, maar hij krijgt haar niet te zien. Veronique houdt het niet meer uit van de maagpijn en ze moet terug in het ziekenhuis worden opgenomen. Yasmine haalt opgelucht adem na het telefoontje van commissaris De Vos. Jan overtuigt Miel en Francine om in het Mont Ventoux-avontuur te stappen. Evy zoekt terug toenadering tot Pierrot. Gaston komt thuis met een bebloed hemd.
Trudy is nog altijd verliefd op Mario en ze is niet van plan hem los te laten. Yasmine wil haar aanklacht intrekken wanneer ze in de krant leest dat haar ex-collega Lisa is doodgereden. Bart is er zeker van dat Bert hem saboteert en hij zoekt naar bewijzen. Marie-Rose wil dat Mario voorrang geeft aan de Amazone-collectie. Veerle wil met Bjorn over hun toekomst als koppel praten. Ze wil hun realtie even on hold zetten.
Veerle is nerveus voor haar eerste milieulezing. Linda en Jan vuren al hun vragen op Miel af. Bart wil zich herpakken op kantoor, maar zijn goede intenties smelten als sneeuw voor de zon zodra hij merkt dat Bert het dossier van het massagekussen opvolgt. Trudy heeft het er moeilijk mee dat Mario en Veronique terug praten. Politiecommissaris De Vos en haar collega Bosman hebben meer bewijzen nodig tegen Gino.
Bjorn brengt bij Maarten verslag uit over het akelig gesprek met de ouders van Veerle. Bert vindt het moedig van Yasmine dat ze haar verantwoordelijkheid opneemt door tegen pooier Gino te getuigen. Mario heeft terug hoop dat zijn huwelijk nog te redden is. Suzy krijgt het resultaat van haar bloedonderzoek. Jan roept op tot een staking omdat Peter een factuur van de wielerploeg niet wil betalen. Miel komt met slecht nieuws bij Jan en Linda.
Mario brengt Veronique naar het ziekenhuis omdat ze bloed heeft gebraakt. Els en Rob hebben Caro en Maarten uitgenodigd voor een etentje in De Lork. Veerle is over haar toeren na het interview en ook haar vader Hendrik is razend. De klanten van cafébaas Dimi zijn dol op de soep van Anna. Bjorn wil Veerle een onvergetelijke verjaardag bezorgen, maar voor de realisatie van zijn plan heeft hij de hulp van haar ouders nodig.
Er is gisteren een brandbom in de woning van Bert gegooid. Yasmine is er zeker van dat Gino de schuldige is en ze houdt dit keer niet haar mond tegen de politie. Peter geeft Bart niet de kans om zich te bewijzen, met als gevolg dat de spanningen tussen de twee hoog oplopen. Mario bekent aan zijn schoonmoeder dat hij niet met maar ook niet zonder Veronique kan leven. Veerle krijgt tijdens haar interview vervelende vragen over haar vader geserveerd.
Jan blijft bij zijn plan om de Mont Ventoux te beklimmen, hoewel hij nog steeds niet weet hoe hij de dure koersfietsen moet betalen. Evy vindt dat Leen niet goed bezig is sinds de breuk met Paul en ze maakt zich zorgen over haar vriendin. Veronique kan het niet laten om Mario te kleineren. Caro organiseert in haar eethuis een Afrikaanse avond en dat is ook voor Dimi een goeie zaak. Anna heeft de smaak van het kaarten goed te pakken. Er breekt brand uit in de woning van Bert.
Yasmine is op haar hoede sinds de laatste bedreiging van Gino, maar ze houdt bewust Bert in het ongewisse. Marie-Rose vindt dat Trudy gisteren over de schreef is gegaan tijdens het bezoek aan de jachthaven en ze zet haar schoondochter op haar plaats. Bij Van den Bossche Electronics worden Bart en Peter tegen elkaar uitgespeeld door Bert. Anna en Albert gaan kaarten in het café van Dimi. Bjorn voelt zich schuldig omdat hij Greenpeace uit het hoofd van Veerle heeft gepraat.
Suzy is bang dat ze net zoals haar nicht Kaat een teveel aan ijzer heeft en ook kanker zal krijgen. Bert is van mening dat Yasmine terug als advocate aan de slag moet gaan. Jan zit met een gigantisch probleem omdat Peter de wielerploeg niet langer wil sponsoren. En Bart is er niet over te spreken dat de grote baas zijn dossiers controleert. Marie-Rose en Trudy brengen samen met Mathias een bezoek aan de jachthaven, waar de modeshow zal doorgaan.
Peter trekt er samen met Trudy en Louise een dagje op uit. Mario bekent aan Veronique dat hij haar nog altijd graag ziet. Leen vertelt aan haar vader dat het uit is tussen haar en Paul. Veerle wil in het café van Dimi een lezing geven over de milieuproblemen van elke dag. Jan is ontzettend trots op de truitjes van de wielerploeg. Het ziet er naar uit dat Linea Veronica back in business is.
Leen kan Paul de vele leugens niet vergeven, waardoor voor hem de verleiding groot wordt om net als William in Zweden te gaan werken. Peter is van mening dat het op deze manier niet verder kan tussen hem en Trudy, maar zelfs nu gaat ze een gesprek uit de weg. Jens eist van Bert zijn geld terug, maar Yasmine komt verrassend uit de hoek. Els heeft belangrijk nieuws voor Rob.
Linda is in de war door het vertrek van William en ze ergert zich blauw aan Jans egocentrische houding. Peter is in alle staten wanneer hij ontdekt dat Bart twee dagen te laat is met de aanbesteding voor het OCMW. Gelukkig komt Bet met een oplossing. Bart wrdt niet ontslagen. Trudy wil alles doen wat in haar macht ligt om de nicht van Suzy te helpen. Leen confronteert Paul met de krantenartikels, waardoor hij verplicht is om de volledige waarheid te vertellen: het babylijkje uit de container was Pauls kind.
Kaat onthult aan Suzy waar ze al die weekends echt was. Ze heeft een grote tumor op haar lever. Suzy wil Pims voogd zijn wanneer Kaat er niet meer is. Bart moet dringend enkele dossiers voor Peter afwerken, maar hij staat er niet alleen voor. Bert is verdacht behulpzaam. Els heeft met Rob een open gesprek over haar gevoelens. Leen brengt bij Evy verslag uit over haar bezoek aan de krantenredactie. William wil Linda persoonlijk vertellen dat hij in Zweden gaat werken en hij belt haar op. Hij wil dat ze met hem meegaat. Mario heeft het er moeilijk mee dat Veronique met Jens uitgaat.
Maarten leent de koersfiets van zijn vader, maar dat breekt hem zuur op. Leen is van slag door de nieuwe elementen die Kobe heeft verzameld (de vrouw van Paul is zwanger geweest). Peter twijfelt of Bart het werk nog wel aankan. Een dronken Jens zet de boel op stelten in de cafetaria van Van den Bossche Electronics. William gaat in Zweden werken en hij stelt Paul voor om ook te emigreren. Suzy confronteert Kaat met de leugen over de zakenreizen. Ze is in werkelijkheid poetsvrouw en is ongeneesljik ziek.
Veerle heeft een beslissing genomen over de werkaanbieding van Greenpeace. Bert dringt bij Yasmine aan om juridische stappen te ondernemen tegen Gino, de pooier die haar blijft intimideren. Jens kan het niet laten om te drinken tijdens het ontwerpen. Kobe bezoekt de vrouw van Paul in de instelling. Bert ontdekt dat Bart een kapitale fout heeft gemaakt in het dossier voor het OCMW.
Marie-Rose en Mario weten eindelijk hoe de vork aan de steel zit met Veronique. Brenda is ontroerd wanneer ze op Moederdag haar kinderen via de webcam spreekt. Tijdens het feest in De Lork zijn Suzy, Els en Rob op van de zenuwen. Het doet wel deugd dat de hele familie van de partij is en ze geven het beste van zichzelf tijdens hun act. Pierrot en Evy hebben voor het eerst sinds lang een echt gesprek.
Pooier Gino en zijn handlanger hebben Yasmine en Bert een lesje geleerd. Veronique wil Mario nog altijd niet vertellen of ze nu al dan niet zwanger is, waardoor hij concludeert dat ze een abortus overweegt. Kobe heeft voor Leen meer informatie over de vrouw in de instelling. Suzy vermoedt dat haar nicht Kaat liegt over de zakenreizen. Bjorn en Veerle blijven discussiëren over de werkaanbieding van Greenpeace.
Het etentje bij kaarslicht heeft de spanningen tussen Trudy en Peter niet weggenomen. In tegenstelling tot Bjorn heeft Wim er wel begrip voor dat Veerle bij Greenpeace wil gaan werken. Bart is een document kwijt dat hij nodig heeft om het dossier voor het OCMW voor te bereiden. Bert houdt het niet uit van de pijn in zijn knie en hij moet naar spoedgevallen. Mario probeert via Leen te achterhalen bij welke dokter Veronique een afspraak heeft in het ziekenhuis.
Veerle neemt niet lang de tijd om te rusten, tot grote frustratie van Bjorn. Peter stelt Els voor om samen met haar dochtertje terug bij de familie in te trekken. Bert wordt op straat aangereden door een motard. Bart maakt werk van het dossier voor het OCMW. Peter heeft het er moeilijk mee dat hij en Trudy nauwelijks nog tijd als koppel doorbrengen. Mario is gefrustreerd omdat Veronique niet wil dat hij haar vergezelt naar het ziekenhuis. Greenpeace vraagt of Veerle bij hen wil komen werken. Gino zet Yasmine onder druk. Mario wil mee naar de gynaecoloog met Vero. Zij ketst het af.
Bert weet al wat hij met de opbrengst van zijn chartermaatschappij zal doen: een advocatenkantoor openen vor Yasmine. Jan stelt zich vragen bij het feit dat Leen terug thuis komt slapen. Trudy confronteert haar schoonzus met de zwangerschapstest, maar toch wil Veronique het resultaat niet onthullen. Voor Mario is de onduidelijkheid zeer frustrerend. Yasmine wordt door Gino, de pooier, benaderd met een voorstel. Van den Bossche Electronics is in de running om een groot contract af te sluiten met het OCMW
Bjorn maakt zich zorgen omdat Veerle al uren thuis had moeten zijn en hij organiseert samen met Maarten een zoekactie. Wim alarmeert ondertussen de politie. Marie-Rose vindt het bizar dat haar dochter nu al enkele dagen misselijk is en ze vraagt zich af of Veronique zwanger kan zijn. Paul wil in het ziekenhuis alleen nog over het werk praten met Leen. Jens lijkt als ontwerper zijn tweede adem gevonden te hebben.
De garagist is razend omdat Veerle terug de politie op hem heeft afgestuurd en hij neemt wraak. Leen wil meer weten over de ziekte van Pauls echtgenote en ze vraagt aan Kobe om met de vrouw in de instelling te gaan praten. Ondertussen probeert Linda antwoorden te ontfutselen van William. Bert is gefrustreerd omdat Veronique met de aanwerving van Jens een fusie van Linea Veronica met Maison Marie-Rose onmogelijk maakt. Rob is niet blij wanneer Rita hem komt bezoeken.
Leen kent eindelijk de waarheid over Paul en de vrouw op de foto. Els vraagt zich luidop af of zij en Rob niet te hard van stapel zijn gelopen. Peter heeft een en ander te bespreken met Mario. Veerle wordt bedreigd door de garagist omdat zij de politie op hem heeft afgestuurd voor het verbranden van autobanden in de tuin. Marie-Rose is in shock wanneer ze Veronique en Jens samen in de zetel ziet zitten. Vero stelt Jens aan als nieuwe ontwerpen van Linea Veronica om een fucie met maison MR tegen te gaan.
Trudy en Mario trekken er samen een dagje op uit. Ondanks het pleidooi van Rob blijft Els bij haar plan om klacht neer te leggen voor gederfde inkomsten en voor laster en eerroof. Brenda vertrekt terug naar Amerika. Zowel Yasmine als Veronique krijgen het bezoek van Jens, die besloten heeft om in Vlaanderen te blijven. Leen achterhaalt wie een van de andere mensen is die op de mysterieuze foto staat.
Rob en Els ontdekken wie er verantwoordelijk is voor alle roddels, die over De Lork worden verspreid. Jan wil niet onderdoen voor zijn teamgenoten Wim en Rob. Els en Suzy werken verder aan hun act voor het Moederdagfeest. Evy heeft er alle vertrouw in dat Pierrot stilaan terug de oude wordt. Bert nodigt Veronique uit om de samenwerking met Maison Marie-Rose te bespreken. Mario is er als de dood voor dat de huisgenoten zullen ontdekken dat hij en Trudy een verhouding hebben.
Bart is dolblij met de terugkeer van Brenda, maar hij is wel van mening dat ze haar opleiding in Amerika moet afmaken. Anna en Albert maken een busuitstap naar Veurne. Leen wil weten of het de moeite is om voor Paul te vechten en ze gaat verder met het doorlichten van zijn verleden. Bert en Trudy hebben er een groot probleem mee dat Marie-Rose nu toch afziet van een fusie met Linea Veronica. Els probeert te achterhalen wie De Lork kapot wil krijgen en haar hoofd staat dan ook niet op het Moederdagfeest.
Trudy hoort Marie-Rose uit over haar avondje uit met Mathias. Leen wil koste wat het kost de waarheid achterhalen over het verleden van Paul, ook al hebben ze geen relatie meer. Bert vindt Veronique naïef omdat ze gelooft in een samenwerking met Impresse. Bart krijgt onverwacht het bezoek van Brenda. De voedselinspectie komt weer langs in De Lork.
In tegenstelling tot haar schoonzus voelt Trudy sympathie Pim. Het ziet er naar uit dat Els niet met Jan en Rob meekan naar de Mont Ventoux. Marie-Rose heeft geen zin om voortdurend in de clinch te gaan met haar dochter en ze ziet daarom af van een fusie met Linea Veronica. Leen probeert via William meer te weten te komen over het verleden van Paul. Wim kan zijn geluk niet op. Mathias nodigt Marie-Rose uit voor een etentje.
Veronique windt er geen doekjes om dat ze gekant is tegen de logeerpartij van Pim. Els heeft van de voedselinspectie nog altijd geen nieuws gekregen over de stalen die genomen werden in de keuken van De Lork. Jan heeft dure koersfietsen gekocht voor de testrit met Rob en Els. Leen weet niet meer wat ze moet geloven van haar vriend. Wim krijgt het bezoek van de eigenaar van het gevonden geld.
De vastberadenheid van Bjorn doet Els besluiten om Caro aan de tand te voelen. Wim krijgt van de politie nieuws over de herkomst van het geld dat hij gevonden heeft op de werf. Veronique heeft eindelijk een oplossing gevonden om Linea Veronica nieuw leven in te blazen. Suzy stelt de tienerzoon van haar nicht Kaat, Pim, voor aan de Van den Bossches. Leen betrapt haar vriend alweer op een leugen.
Els twijfelt of ze klacht moet neerleggen voor alle roddels over De Lork. Bert overtuigt Mario om samen Veronique voor het blok te zetten en een fusie van Linea Veronica met Maison Marie-Rose te forceren. Marie-Rose bezoekt met Mario en Trudy de scheepswerf van Mathias. Peter vindt het niet kunnen dat Jan tijdens de werkuren sponsors voor de wielerploeg zoekt.
In de krant is een vernietigend artikel over De Lork gepubliceerd. Voor Els komt dit zeer hard aan. Peter dringt bij Suzy aan om Pim te laten logeren tijdens het weekend. Bert nodigt Véronique uit om bij hem thuis te komen eten en Yasmine te leren kennen. Wim heeft voor het eerst sinds lang goed nieuws. Mario en Trudy keren terug uit Milaan.
Marie-Rose krijgt van de galante botenmaker Mathias een rondleiding op zijn werf. Leen wil van Paul de volledige waarheid weten over de vrouw in de instelling. In Milaan is Trudy teleurgesteld omdat Mario in aparte kamers wil slapen. Véronique voelt zich constant misselijk door de stress van de laatste weken. Jan zoekt sponsors voor zijn wielerploeg. Kaat vraagt aan Suzy om inhet weekend Pim op te vangen.
Wim weet eindelijk wat hij zal aanvangen met het gevonden geld. Trudy en Peter ergeren zich blauw aan mekaar, waardoor de spanningen tussen hen hoog oplopen. Jan zoekt nog altijd een derde man voor de wielerploeg. Leen wil de mysterieuze vrouw in de instelling bezoeken. Els heeft de uitnodigingen voor Moederdag klaar. Tijdens haar zoektocht naar een locatie voor de modeshow ontmoet Marie-Rose een charmante botenmaker.
Bij Leen stapelen de vragen over Paul zich op. Linda raadt haar stiefdochter aan om Paul te confronteren met de foto en met het verhaal van Kobe. Bart is de beschuldigingen van zijn schoonmoeder meer dan beu. Wim weet niet wat hij moet aanvangen met het gevonden geld. Véronique is er niet over te spreken dat Suzy haar nicht Kaat met haar tienerzoon heeft uitgenodigd. Yasmine vertelt Bert dat ze er niet zeker van is dat hij het beste met haar voor heeft.
Wim toont zijn vader de brieventas die hij achter de trap op de werf heeft gevonden. Els maakt zich zorgen over de anonieme klacht die tegen De Lork is ingediend bij de voedselinspectie. Mario kan de leugens niet meer aan en hij ziet het niet zitten om met Trudy naar een modebeurs in Milaan te gaan. Jan en Rob vatten het plan op om met de fiets de Mont Ventoux te beklimmen.
Bart zet alles op alles om Brenda van zijn trouw te overtuigen. Suzy kan het niet laten om Trudy aan de tand te voelen over haar verhouding met Mario. Jan stopt niet onder stoelen of banken dat hij de ambitie heeft om personeelsdirecteur te worden. Bert stelt aan Véronique zijn nieuw plan voor om Linea Veronica te redden. Een inspecteur van volksgezondheid wil de keuken van De Lork controleren. Wim doet een ontdekking in het pand waar hij aan de slag is.
Bart wil koste wat het kost achterhalen wie de foto's van hem en Nel heeft gemanipuleerd. Marie-Rose gaat zich door de opmerking van Suzy vragen stellen bij het gedrag van Trudy en Mario. Bert wil zijn Linea Veronica-aandelen verkopen aan Marie-Rose, zodat zij het bedrijf van haar dochter kan redden en hij snel cash geld heeft. Anna maakt zich zorgen omdat Albert na hun ruzie kwaad is vertrokken. Linda worstelt met haar gevoelens voor William.
Hoewel Linea Veronica op een faillissement afstevent, moet Véronique nadenken over het voorstel van haar moeder. Wim zit al in zak en as door de boetes, maar de e-mail uit China brengt hem helemaal uit balans. Mario is bang dat de collega's bij Maison Marie-Rose zullen ontdekken dat hij een verhouding heeft met Trudy. Suzy en Els smeden plannen voor een feestje op Moederdag. Jan heeft een nieuwe missie: het verleden van Lode doorlichten.
Leen krijgt eindelijk de woning van haar vriend Paul te zien. Het interieur overtreft haar stoutste verwachtingen, maar er is een foto die haar verontrust. Bart toont zijn dochter Hanneke de beelden van hem en Nel die een bom leggen onder zijn huwelijk. Lode solliciteert bij Van den Bossche Electronics en Bert vraagt een voorschot op zijn loon. Wim is van slag door het proces verbaal van de arbeidsinspectie. Véronique krijgt slecht nieuws van Joris Buys, de belangrijkste klant van Linea Veronica.
Linda is kwaad omdat Jan William heeft uitgenodigd om een glas te komen drinken. Trudy bezoekt Els om hun ruzie uit te praten. Veronique begint in te zien dat Linea Veronica niet zonder Mario kan. Leen vraagt Paul op de man af of hun relatie nog een toekomst heeft. Suzy krijgt het bezoek van haar nicht Kaat.
Bart wil achterhalen wie er Brenda tegen hem opzet. Gaston is opgelucht omdat Veerle Wim kan overtuigen aan het werk te blijven. Els legt haar accenten in het huis van Rob. Veronique is te koppig om de hulp van Mario te aanvaarden, ook al zit Linea Veronica in grote problemen. Anna en Albert keren terug uit de Ardennen. Jan ziet William in het café van Dimi. Trudy en Mario slagen er hoe langer hoe slechter in hun gevoelens te verstoppen.
Peter is opgelucht omdat in de krant staat dat hij niet voor de rechtbank moet verschijnen. Jan is er niet over te spreken dat Rob een dag vrij neemt om voor Dieuwke te zorgen. Gino valt Yasmine terug lastig. Wim contacteert een advocaat na het bezoek van de inspecteur van arbeid. Caro stelt Maarten voor een moeilijke keuze. Pierrot lijkt klaar voor een nieuwe start. Bart heeft grote problemen met Brenda.
Leen weet niet wat ze moet denken van Pauls geheimzinnigheid. Jan is niet blij wanneer Maarten toegeeft dat hij iets heeft met Caro. Bert bezoekt Jens in het ziekenhuis en doet hem een voorstel. Wim zit in nauwe schoentjes wanneer een van zijn illegale schilders een werkongeval krijgt. Trudy en Mario zijn terug van de Fashion Week in Parijs. Bart krijgt een woedende telefoon van Brenda.
Geertrui is woest omdat Bert niet van plan is met geld over de brug te komen. Peter is er zeker van dat zijn naam gezuiverd zal worden en hij gaat terug aan het werk. Els neemt Suzy in vertrouwen over haar nieuwe liefde. Anna en Albert brengen enkele dagen in de Ardennen door. Pierrot heeft zich nog altijd niet verzoend met de dood van Lobke. Leen betrapt haar vriend op een leugen.
Els kan met haar dochtertje voorlopig bij Rob intrekken. Jan en Linda gaan bij Bart naar het wielrennen kijken omdat Evy en Maarten een moeilijk gesprek over hun relatie hebben. Peter bekent aan zijn moeder dat hij Trudy niet meer kan verdragen. Haar zakenreis naar Parijs komt hem dan ook goed uit. Geertrui zet Bert onder druk om snel met geld op de proppen te komen.
Linda aanvaardt niet dat Jan in zijn oude gewoontes hervalt en ze stelt hem voor de keuze. Bij Jens treden er plots complicaties op. Er zijn nog altijd spanningen tussen Trudy en Els. Rita wil een feestje organiseren voor Pierrot. Bart helpt Veerle met het creëren van de website van De Ozondichters. Evy gaat een glas drinken met Kobe. Marie-Rose moet beslissen wie ze naar de Fashion Week in Parijs stuurt.
De spanningen tussen Trudy, Els, Peter, Mario en Veronique lopen hoog op. Marie-Rose doet haar best om de gemoederen te bedaren. Bart rekent op Rob om Bert buitenspel te zetten bij Van den Bossche Electronics. Paul heeft een verrassing voor Leen. Tussen Maarten en Caro botert het opvallend goed. Rita is er niet gerust in omdat Pierrot naar Leuven wil terugkeren.
Evy wil Pierrot vergezellen wanneer hij Daan in de gevangenis gaat bezoeken. Trudy voelt zich schuldig omdat ze Dieuwke niet goed in het oog heeft gehouden, maar ze krijgt geen steun van Peter. Leen blijft bij Paul aandringen om zijn huis te zien. Bij Van den Bossche Electronics hebben Bart en Bert grote ruzie over lichtgevende vezels. Ook Peter en Veronique hebben een zware confrontatie.
Trudy lijkt niet blij met de verzoening van Veronique en Mario. Linda ergert zich blauw omdat Jan de jacht heeft geopend op de oplichter. Wim neemt grote risico's om zijn schildersopdracht binnen de deadline af te krijgen. Marie-Rose vertrekt naar een modebeurs. Bert en Bart maken weer ruzie over het leiderschap bij Van den Bossche Electronics. Trudy maakt met Louise en Dieuwke een wandeling in het park, terwijl Els en Rob enkel rondjes lopen.
De actie van 'De Ozondichters' loopt niet zoals voorzien. Rita heeft bedenkingen bij het feit dat Pierrot overweegt om Daan in de gevangenis op te zoeken. Bert ontdekt via Yasmine dat Cixi de geldkraan heeft dichtgedraaid. Jan achterhaalt waar de verkoper van de dvd-recorders woont. Er hangt een vreemde spanning tussen Veronique en Mario.
Veronique, Mario en Peter zien kansen in het feit dat Bert het financieel moeilijk krijgt door zijn echtscheiding. Veerle en Evy bepalen samen met Lode en Rudolf een strategie om de proefdieren te bevrijden. Bart krijgt op kantoor het bezoek van Nel. Bert gebruikt een truc om Yasmine te overtuigen naar hem terug te keren.
Wim zoekt een cadeautje voor Mieke, dat hij met Cixi wil meegeven als ze naar China terugkeert. Bert vindt het niet erg dat zijn huwelijk voorbij is, maar hij is niet van plan om zonder geld achter te blijven. Els en Suzy worden betrapt tijdens hun rollenspel. Paul en Leen leggen hun ruzie bij. Yasmine klapt uit de biecht tegen Peter en Trudy.
Cixi keert onverwacht terug uit China en treft haar man op de sofa met Yasmine aan. Veronique en Suzy hebben een discussie over aardstralen en wichelroedes. Rita durft Pierrot niet alleen laten en ze vraagt aan Evy om bij haar zoon te blijven. Lode en Rudolf installeren de pingpongtafel in het café van Dimi en maken er een warboel van. Leen confronteert Paul met het feit dat hij haar ontwijkt. Trudy en Mario keren terug uit Londen.
Mario en Trudy beseffen dat ze te ver zijn gegaan. Gaston vraagt aan Pierrot om hem te vervangen in het buurthuis. De negatieve opmerkingen van Marie-Rose sterken Veronique in haar overtuiging dat ze goed bezig is als ontwerpster. De spanningen tussen Maarten en Evy lopen hoog op. Peter bezoekt Jens in het ziekenhuis. Suzy heeft de mond vol over aardstralen en Veerle is alleen nog bezig met "De Ozondichters".
De reactie van Leen heeft Paul gekwetst. Maarten verzekert Evy dat hij niets heeft met Caro. Bert vreest dat Yasmine nog niet van haar pooier verlost is, hoewel ze beweert dat Gino een afgesloten hoofdstuk is. Albert is geïrriteerd omdat Anna nog geen beslissing over de Ardennen heeft genomen. Met als doel de waarheid te achterhalen gaat Trudy in het ziekenhuis op bezoek bij Jens. Mario hakt de knoop door over de modebeurs in Londen.
Trudy zoekt in de tarotkaarten van Suzy een verklaring voor Peters miserie. Veronique heeft een vriend laten overnachten en Rita is in het appartement van Rob blijven slapen. Jan moet op controle naar het ziekenhuis. Maarten en Paul voeren iets in hun schild. Veerle, Rudolf en Lode vragen aan Bart om een website voor hun organisatie te maken.
Rita wil van Leen weten waarom Pierrot in Leuven blijft en zich voor iedereen afsluit. Anna heeft het krantenartikel gevonden waarin staat dat Peter in de cel zit. Yasmine wil haar geheim voor Bert verborgen houden. Bjorn heeft het er moeilijk mee dat Veerle een steeds fanatieker natuuractiviste wordt. Wim ontvangt de ziekenhuisrekeningen uit China en hij heeft geen idee hoe hij de som moet ophoesten. Evy gaat de confrontatie aan met Caro, de bazin van Maarten.
Trudy is de wanhoop nabij omdat haar man aangehouden is voor geweldpleging en ze gaat met Wim praten. Peters afwezigheid bij Van den Bossche Electronics biedt kansen voor Bert en hij is dan ook goed geluimd. Jan heeft zich in de luren laten leggen door de verkoper van de dvd-spelers en hij wil andere slachtoffers opsporen. Els en Suzy schrijven zich in voor een workshop.
Evy en Leen vinden Pierrot in zijn kamer met een lege whiskyfles. Peter raakt almaar meer verstrikt in een net van valse beschuldigingen. Dimi stort zich op de organisatie van een tafeltenniswedstrijd in het café. Lode is niet van plan om Suzy op te geven. Albert dringt bij Anna aan om snel een beslissing te nemen over het reisje naar de Ardennen. Bert neemt Yasmine mee naar de heropening van De Lork.
Trudy vindt het verontrustend dat haar man de ganse nacht ondervraagd is door de politie. Marie-Rose probeert haar schoondochter te kalmeren. Wim vermoedt dat er een vrouw in het leven van zijn vader is. Bert dringt bij Veronique aan om snel een ontwerper te engageren. Suzy en Lodewijk worden gestoord tijdens hun afspraakje. Jan laat zich door een gladde verkoper enkele dvd-spelers aansmeren.
Jens is na de duw slecht gevallen en is met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Wim en Bart genieten van hun avondje uit onder mannen. Veronique en Mario maken mekaar verwijten in het bijzijn van hun zoontje. Els gaat met Dieuwke, Cedric en Louise naar het circus. Rudolf houdt het doen en laten van Lode nog altijd in het oog.
Mario is niet te spreken over de laatste zet van Veronique, maar hij is niet van plan om voor de lieve vrede compromissen te sluiten. Marie-Rose voelt zich schuldig en hoopt dat Peter tussen het koppel kan bemiddelen. Evy maakt zich zorgen omdat Pierrot zich opsluit in zijn kamer. Jens blijft terugbotsen en smeekt Veronique opnieuw om een job. Tussen Bart en Shirley zijn de plooien nog niet gladgestreken. Rudolf wil weten wat Lode uitspookt en achtervolgt hem.
Op de televisie wordt uitgebreid bericht over de opstand in de gevangenis. Peter maakt zich zorgen omdat hij geen nieuws heeft over zijn moeder. Els overweegt om de heropening van De Lork uit te stellen. Zowel Linda als Bart krijgen onverwacht bezoek. Suzy heeft het zwaar te pakken voor Lodewijk en ze kan wel uren met hem chatten. Bert is verrast maar vooral blij wanneer hij Yasmine op de markt ziet. Veronique maakt Mario duidelijk dat hij niet meer welkom is bij Linea Veronica. Jan is uit het ziekenhuis ontslagen.
Peter en Marie-Rose krijgen Christel over de vloer. Ze heeft een boodschap: Xavier Latour wil Peter spreken in verband met de dood van Joe Bonduono, zijn Maltese vriend die vorige zomer officieel zelfmoord pleegde. Peter vermoedt dat het om een valstrik gaat en weigert op de uitnodiging in te gaan. Marie-Rose gaat wel naar de gevangenis. Ze wil immers haar vermoeden bevestigd zien en uit Latours mond horen dat hij Joe heeft vermoord. Tijdens het bezoek breekt er echter een opstand uit onder de gevangenen. De cipiers krijgen geen grip op de situatie en zowel Marie-Rose als Latour worden gegijzeld.
Jan denkt dat zijn liefdesrivaal William hem wil vergiftigen en hij weigert zijn medicatie te nemen. Linda vindt dat Jan zich kinderachtig gedraagt en ze twijfelt of ze er goed aan heeft gedaan om terug te keren naar haar gezin. Suzy krijgt eindelijk haar chatdate te zien. Het klikt goed tussen Maarten en zijn nieuwe chef, zodanig goed zelfs dat Evy jaloers wordt. Bert vindt bij zijn thuiskomst een brief van Yasmine. Peter en Marie-Rose krijgen totaal onverwacht het bezoek van Christel.
Trudy polst bij Véronique of ze al een nieuwe ontwerper voor Linea Veronica heeft gevonden. Yasmine is niet van plan om in de villa van Bert te blijven logeren, maar ze bedenkt zich na het bezoek van haar pooier. Maarten gaat aan de slag op zijn tweede stageplaats. Anna verwent haar familie met bezoekjes én met wafels. Jan maakt zich meer zorgen over William dan over zijn herstel.
Bert wil Yasmine uit de prostitutie bevrijden en hij probeert met haar pooier te onderhandelen. Veronique doet alsof Mario lucht is. Jan ergert zich aan de aanwezigheid van William in het ziekenhuis en hij reageert zijn frustratie af op Leen. Jens wil van Veronique een antwoord op zijn vraag. Anna lokt Peter met een smoes tot bij haar.
Mario pikt het niet dat Veronique hem met hun zoontje probeert te chanteren en hun ruzie verziekt de sfeer in huis. Guidoke maakt zich zorgen omdat zijn papa geopereerd moet worden. Ook Jan is er niet gerust in en hij overweegt om de ingreep te annuleren. Yasmine zit in de problemen en ze zoekt Bert op. Jens doet Veronique een voorstel dat ze in zijn ogen niet kan weigeren.
Wim is veel vroeger dan voorzien teruggekeerd uit China. Anna is teleurgesteld omdat bijna niemand van de familie een wafel komt eten. Veronique heeft er een groot probleem mee dat Mario ook voor Maison Marie-Rose ontwerpt, waardoor de spanningen tussen het koppel oplopen. Linda loopt in het ziekenhuis William tegen het lijf en hij raakt meteen de gevoelige snaar.
Leen doet een ontdekking in het onderzoek naar de moord op Lobke en zet zo De Vos en Bosman op het goede spoor. Mario voelt zich gechanteerd door zijn echtgenote. Jan is bang voor de operatie en hij lucht zijn hart bij zijn zus. Marthe verplicht Shirley om open kaart te spelen. Bert kan het hoertje Yasmine niet uit zijn hoofd zetten.
Jan vertelt aan Peter dat hij volgende week onder het mes moet. Trudy en Marie-Rose hebben Mario overhaald om voor Maison Marie-Rose te ontwerpen. Anna en Albert hebben de handen vol met de voorbereidingen van hun wafelbak. De vriendin van Daan wordt in het ziekenhuis opgenomen. Bert wacht in de club op Yasmine en daar is haar pooier niet mee gediend. Pierrot en zijn vrienden nemen op hun manier afscheid van Lobke.
Jan krijgt goed en slecht nieuws van dokter Jacobs, de vriend van Leen. Pierrot voelt er veel voor om de ouders van Lobke op te zoeken. Suzy gaat aan de slag in de cafetaria van Van den Bossche Electronics. Bert loopt op straat het hoertje Yasmine tegen het lijf en hij stelt voor om samen een hapje te gaan eten. Veronique slaat de droom van haar echtgenoot aan diggelen. Trudy en Marie-Rose zoeken een nieuwe ontwerper. Marthe is er niet over te spreken dat Shirley terug op bezoek is bij Bart.
Bart en Shirley voelen een onwennige spanning. Pierrot neemt het zijn vrienden kwalijk dat ze niet naar de begrafenis van Lobke zijn geweest. Jens kan zich niet met zijn ontslag verzoenen en hij stormt de villa van de Van den Bossches binnen. Maarten en Evy worden ondervraagd door de politie. Jan wacht met een bang hart de uitslag van zijn onderzoek af. Bert luistert een gesprek af tussen Peter en Jan. Suzy heeft terug een internet-date.
Marie-Rose en Trudy zijn de leugens van Jens meer dan beu en ze ontslaan de ontwerper. Bart wil niet meer dat zijn schoonmoeder de kinderen opvangt, met als gevolg dat hij dringend een oppas moet vinden. Pierrot wordt niet langer in voorarrest gehouden. Suzy is zodanig in de ban van haar tarotkaarten dat ze de tijd uit het oog verliest. Bert zoekt en vindt verstrooiing.
Marthe vermoedt dat er iets gaande is tussen Bart en Shirley en ze alarmeert Brenda in Amerika. Er duikt een nieuw element op in het onderzoek naar de moord op Lobke. Jan zit met een delicaat medisch probleem, maar hij wil zich niet laten onderzoeken. Trudy en Marie-Rose zijn enthousiast over de nieuwe ontwerpen van Jens, waardoor zijn ontslag niet meer aan de orde is. Bert wil de brieven terug in handen krijgen waarmee Peter hem chanteert.
Rita heeft het er moeilijk mee dat Pierrot aangehouden blijft en ze zoekt troost bij haar ex-man Rob. Els wil weten of Suzy het ziet zitten om de cafetaria van Van den Bossche Electronics te runnen. Jan legt zijn dochter een medisch probleem voor. Mario verzwijgt doelbewust voor zijn echtgenote dat hij Jens weer uit de nood helpt. William bekent aan Paul dat hij Linda niet uit zijn hoofd kan zetten. Anna wil een feest organiseren. Bart babbelt met Shirley over zijn relationele twijfels.
Het valt Linda en Bart op dat Jan de laatste dagen constant naar het toilet moet. Veerle leidt de schilderwerken in De Lork tijdens de afwezigheid van Wim. Veronique blikt tevreden terug op de voorstelling van de lingeriecollectie. Els doet Suzy een zakelijk voorstel. Jens kan de druk van Marie-Rose niet meer aan en hij zoekt troost in de drank en bij Mario. Rita en Rob wachten in het gerechtsgebouw tot Pierrots zaak voorkomt.
Hoofdinspecteur Bosman zoekt nog altijd concrete bewijzen tegen Pierrot. Wim is opgelucht omdat Bert een vliegtuig wil charteren om Mieke naar China te brengen, waar ze een stamceltherapie kan volgen. Maarten is vastbesloten zich te wreken op de chef-kok van wie hij zijn slecht stagerapport heeft gekregen. Veronique krijgt meer en meer twijfels naarmate de voorstelling van de lingeriecollectie nadert. de modeshow verloopt prima. op de catwalk althans. Maarten heeft iets uitgestoken in de keuken.
Maarten bedenkt een manier om de chef-kok van zijn stageplaats te overtuigen van zijn culinaire kwaliteiten. Suzy is niet enthousiast over haar blind date van gisteren. Wim krijgt een belangrijke telefoon uit het ziekenhuis. De dokters weten wat Mieke mankeert. Ze moet naar China voor een behandeling. Els probeert Rob op te vrolijken, die zijn hoofd breekt over Pierrot. Marie-Rose ergert zich blauw aan Jens en ze stelt de ontwerper voor een voldongen feit.
Wim, Gaston en Veerle doen een zeer onaangename ontdekking. Suzy komt te weten dat Trudy achter haar rug een date heeft geregeld. Sibe werkt zich terug in de problemen. Het irriteert Anna dat Albert Benidorm niet kan loslaten. Het televisie-interview achtervolgt Rita tot in het café van Dimi. Maarten is woedend omdat hij een slecht stagerapport heeft gekregen. Peter ondervindt problemen wanneer hij de kinderen van school haalt.
Rob is er niet over te spreken dat Rita de gehaaide advocaat Balencourt én de media inschakelt om de onschuld van Pierrot te bewijzen. Els en Marie-Rose kampen met computerproblemen. Jan laat geen enkele kans onbenut om Linda duidelijk te maken dat hij van haar houdt. Trudy kan het niet laten om zich met het amoureuze leven van Suzy te bemoeien. Wim heeft zich geamuseerd tijdens het avondje uit met Bart, maar toch heeft hij er spijt van.
Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman hebben Pierrot in de boeien geslagen op de luchthaven. Rita en Rob zijn er het hart van in. Anna is teleurgesteld omdat Kobe dit weekend in de instelling wil blijven. Suzy moet een grote beslissing nemen. Het voorstel van Peter schiet bij Bert in het verkeerde keelgat. Bart weet dat Wim afleiding kan gebruiken en neemt hem mee naar het casino.
Peter en Bart hebben een middel in handen om Berts eis tot schaalvergroting te dwarsbomen. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman willen Pierrot terug ondervragen, maar hij is met de noorderzon verdwenen. Trudy blijft Suzy aanmoedigen om via het internet een partner te zoeken. Anna en Albert babbelen bij met Gaston.
Leen zoekt koortsachtig een verklaring voor Miekes ziektepatroon. Veronique luistert een professioneel gesprek af tussen haar moeder en schoonzus. Door de staking lopen de spanningen hoog op tussen de directieleden van Van den Bossche Electronics. De politie legt Jacques Corneel, de nonkel van Lobke, op de rooster. Trudy gaat op het internet op zoek naar een vriendin voor Suzy. Hanneke komt met de gestolen brieven van bertjes vader op de proppen.
Linda kan de kwetsende opmerking van Jan aan haar adres niet vergeten. Pierrot weigert met Rob over de dood van Lobke te praten en hij stuurt Leen botweg wandelen. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman zetten ondertussen hun ondervragingen verder. Wim is ten einde raad omdat het nog altijd niet duidelijk is wat Mieke mankeert. Een stakingspiket verhindert Peter en de andere directieleden de toegang tot Van den Bossche Electronics. Marie-Rose stelt haar nieuw plan aan Jens voor.
In de kantoren van Van den Bossche Electronics wordt er nog altijd gediscussieerd over een eventuele schaalvergroting. Pierrot, Leen en Evy vernemen van de politie hoe Lobke gestorven is. Maarten en Bjorn worden op hun stageplaats opgezadeld met zeer vervelende opdrachten. Wim kan zich niet concentreren op zijn werk omdat hij zich grote zorgen maakt over Mieke. De vader van Cixi moet een nieuwe hartoperatie ondergaan.
Leen en Paul vertellen Pierrot dat ze het lichaam van Lobke hebben gevonden. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman vragen ondertussen een autopsie aan, hoewel niets op een verdacht overlijden wijst. De artsen vermoeden dat Mieke junglekoorts heeft, wat betekent dat alle familieleden zich moeten laten onderzoeken. Peter geeft Bart de volle lading omdat hij halsoverkop naar Amerika is vertrokken. De fotoshoot voor de lingeriecollectie van Linea Veronica verloopt zeer vlot.
Trudy toont Marie-Rose de foto's die ze in Tanzania heeft gemaakt. Anna dringt bij Kobe aan om contact op te nemen met het bisdom en om zijn vrienden op te zoeken. Rob heeft vervelend zakelijk nieuws voor Peter. Jan verwent zijn echtgenote. Mieke moet in quarantaine omdat gevreesd wordt dat er meer aan de hand is dan nieruitval. Leen en Paul doen een akelige ontdekking in het studentenhuis.
In Amerika proberen Bart en Brenda alle misverstanden uit te praten. De interne nota van Bert zorgt voor commotie bij Van den Bossche Electronics. Anna speelt met de voeten van Albert. Cedric, Louise en Dieuwke zijn vandaag jarig. Louise is triestig omdat haar mama en papa nog niets van zich hebben laten horen. Mieke wordt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De moord op Alexandra wordt opgehelderd. Bart is halsoverkop naar Amerika vertrokken, waardoor Bert vrij spel heeft om werk te maken van de schaalvergroting van Van den Bossche Electronics. Linda weet niet hoe ze moet omgaan met haar gevoelens en met Jan. Sibe keert met hangende pootjes terug naar Wim en Gaston. Veronique overweegt om haar eigen moeder voor de rechter te dagen.
Jelle, het zoontje van Bart, wordt in het ziekenhuis opgenomen. Bart kampt met een schuldgevoel en hij voelt zich nog ellendiger door de verwijten van Marthe. Els bespreekt met Marie-Rose de renovatie van De Lork. Het onderzoek naar de moord op Alexandra neemt een nieuwe wending. Jan slooft zich uit om het Linda naar de zin te maken. Maarten en Björn hebben het moeilijk tijdens hun stage. Anna en Albert krijgen twee keer fantastisch nieuws op één dag.
Linda had op een andere reactie van Guidoke gehoopt. In het onderzoek naar de moord op Alexandra Gallo leggen commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman Cixi op de rooster en laten ze een robottekening maken. Wim is bang en gefrustreerd omdat zijn vrouw elke dag zwakker wordt en hij alarmeert Paul, de vriend van Leen. Marie-Rose interpreteert de e-mail van Veronique als een oorlogsverklaring. Er blijkt iets ernstig aan de hand te zijn met Jelle.
Veronique is van mening dat Linea Veronica en niet Maison Marie-Rose recht heeft op het prijzengeld van de Designer of het Year-award. Ook tussen Jens en Mario zit er een haar in de boter. William bezoekt Linda in het studentenkot. Maarten heeft problemen met de chef op zijn stageplaats. Door de afwezigheid van Peter heeft Bart de handen overvol bij Van den Bossche Electronics, maar toch slaat hij de hulp van Bert af. Er duikt een getuige op in het onderzoek naar de moord op Alexandra.
Bart moet zijn zoontje Jelle meenemen naar het werk omdat Marthe niet kan babysitten. Wim doet een zeer onaangename ontdekking. Bert probeert Cixi te overtuigen van zijn liefde. Veronique ontdekt dat Maison Marie-Rose de prestigieuze award heeft gewonnen met een ontwerp van Mario. Sibe en Gerdien zijn verdwenen. Linda kijkt samen met Lobke naar foto's van Jan. Dimi wil nog meer activiteiten organiseren in zijn café.
Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman onderzoeken de moord op Alexandra Gallo. Het verdachtenlijstje is lang en de meeste verdachten werken in de modewereld. Jan heeft zich herpakt en hij houdt zonder veel problemen het huishouden draaiende. Gerdien vertelt Cixi de waarheid over Bert en Alexandra. Maison Marie-Rose heeft de Designer of the Year-award gewonnen.
Cixi nodigt Mario en Veronique uit om samen Chinees nieuwjaar te vieren. Mario confronteert Veronique met haar jaloerse oprispingen. Bart en Rob stellen de prijs scherper in een poging om de deal met Innotech toch nog binnen te halen. Bert vertelt Alexandra dat hij haar schulden nu toch niet overneemt. Sibe is op staande voet ontslagen op zijn werk. Guido kan er niet aan wennen dat zijn mama voorlopig elders woont. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman moeten een verdacht overlijden in een hotelkamer onderzoeken.
Cixi staat plotsbij Bertje voor de deur. Jan slooft zich uit in het huishouden. Hij wilveranderen om linad terug te krijgen. De begeleiders van de fitcenters willen het werk neerleggen. Bart belt Brenda. Ze vraagt of Bart dit van haar wil overnemen. Albert neemt slaappillen ipv betablokkers. Bart verdenkt Bertje van sabbotage bij VdB Electronics. Maar het is Cixi die haar oor te luisteren legt.
Linda verblijft op het kot van Leen. Lobke steunt haar. Linda zit met een groot schuldgevoel. Jan wentelt zich in zelfmedelijden. Guidoke vraagt of zijn mama en papa gaan scheiden. Jan geeft Williamde volle laag. Ook tussen Miel en Francine hangen er nu spanningen. Albert slaapt weer veel. Jens geeft zijn ontslag. Op aandringen van Mario trekt hij het terug in. Lode en Rudolf komen opdagen in Dimi's café. Ze missen haar en Micheline ook. Micheline vreest dat ze zal moeten stoppen met haar cafe. Ze vraagt of Rita Lode en Rudolf wil opvangen.
De ruzie tussen Gerdien en Alexandra escaleert: Gerdien gooit een boterham met choco in het gezicht van alexandra. Bertje zet Sibe en Gerdien buiten. Peter vertelt wat hij weet over Nel en Bart aan niemand verder. Linda vertelt Leen dat ze weg wil bij Jan. Leen vindt het verschrikkelijk maar snapt Linda wel. Linda biecht alles op aan Jan. Ze wil hem verlaten. Peter en Trudy blijven nog een extra week in Tanzania. Bart keert terug. Jens komt niet opdagen.
Peter ziet hoe Bart Brenda bedriegt. De jongeren helpen Dimi's café mee opkuisen. Kobe ontmoet zijn vrienden voor het eerst opnieuw. Shirley heeft het wat moeilijk. MArio vindt dat MR Jens tegen hem opzet. Mieke denkt dat het beter is voor Linda dat ze weg gaar bij Jan. Gerdien betrapt Bertje en Alexandra. Alexandra wil dat bertje Sibe en gerdien op straat zet. Trudy valt flauw in Tanzania.
Bart is erg gecharmeerd door de Nederlandse hotelmevrouw. Jan controlleert Linda's smsjes. Linda is boos. Guy neemt afscheid van Mieke. Hij vertrekt weer naar Amerika. Mieke wordt geopereerd en mag naar huis. Kobe staat bij Anna en Albert voor de deur. Vero is enthousiast over de nieuwe ontwerpen van Mario voor de lingerielijn. De muziekquiz wordt gespeeld in Dimi's café. De ploeg van Maarten speelt vals. Alexandra kust Bertje.
Trudy, Bart en Peter bezoeken een schooltje in Tanzania. trudy is geraakt door de omstandigheden. Peter wil Vredeseilanden steunen. Anna en Albert zijn terug in België. Ze zijn hun bagage kwijt geraakt. Elle maakt een reportage over Maison MR. Jens bedrinkt zich voor hij het interview geeft. Vero wil de lingerielijn per huidtype uitbreiden. Rita en Dimi verzinnen vragen voor de muziekquiz. Linda loopt William tegen het lijf in het ziekenhuis. Ze weet niet wat doen met die dubbele gevoelens. Mieke gaat aan de zelfdialyse.
Guy stelt terminale nierinsufficiëntie vast bij Mieke. Mario wil de samenwerking met Maison MR stopzetten indien de fusie tussen Linea Veronica en Casa Gallo doorgaat. Peter, Trudy en Bart worden warm verwelkomd in Tanzania. Lobke wil het rustig aan doen met Pierrot. Linda wil niet mee naar de dansles.
Linda heeft last van haar geweten nu ze met William op hotel geweest is. William vertelt Paul over over zijn affaire met Linda. De jongeren oefenen voor de muziekquiz. Guy vreest voor acute aremie bij mieke. Dwz dat haar nieren niet meer zouden werken. Trudy, Peter en Bart genieten van het prachtige Tanzania. Bart mist Brenda. Trudy krijgt zin in nieuwe uitdagingen. Gerdien en Alexandra staan vijandig tegenover elkaar.
Aleandra en Bert gaan de overval van Alexandra aangeven. Er werd niets gestolen, enkel de slag op haar hoofd. Bosman gelofft het Batini-verhaal niet. Bertje zegt Peter dat hij niet naar Londen kan volgende week. Hij wil Alexandra 'beschermen', laat haar in zijn huis logeren. Vero denkt dat Bertje iets van plan is. Hij overweegt Alexandra's schulden af te lossen. Bertje wil Casa Gallo en Linea Veronica doen samenwerken. Cedric blijft nog een week in Belgie. Peter, Trudy en Bart vertrekken naar Tanzania. Jan wil op de stoel van Peter gaan zitten en is verbaasd dat ROb er al zit. Guy komt aan in Belgie. Hij onderzoekt Mieke. Hij weet zeker dat ze geen junglekoorts heeft maar iets anders. ze moet naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Linda en William kussen mekaar.
Leen en Pail komen aan in de Ardennen voor een romantisch weekend. Sibe en Gerdien bezoeken Mieke. Gerdien zet Mieke en Wim "int zak" voor 10 euro. Linda belt naar William op aanraden van Francine. Pierrot is ongerust over Lobke. Jan zegt Miel dat hij het gevoel heeft dat hij Linda aan het verliezen is. Miel vindt dat jan met Linda moet gaan winkelen. De ontwerpen van Mario verkopen beter dan die van Jens. MR wil meedoen aan de wedstrijd designer of the year.. met Mario. Maar Jens en Vero moeten dat niet weten. Alexandra staat weer aan de deur bij Mario en Vero. Ze wijzen haar de deur. Alexandra komt met bloed op het hoofd binnen gevallen bij bertje. Shirley komt afscheid nemen van Bart. Marthe heeft er haar bedenkingen bij.
Paul heeft Leen een reservatie naar de Ardennen gegeven. Door hun discussie denkt Leen dat Paul niet meer wil gaan. Leen wil weten waaarom Paul zo raar doet over seks. Hij scheept haar heel onbeleefd af. Uiteindelijk vertreekken de twee toch naar de Ardennen. Linda uit haar ergernissen tov Jan. Jan wil het goed maken met Linda maar weet iet hoe. Hij vraagt Shirley om raad. Mieke krijgt pijnscheuten. Wim weet Guy te overtuigen naar Belgie te komen. Paul adviseert William om de danslessen stop te zetten. Peter stelt voor dat De Lork de cafetaria runt. Jens doet zijn beklag over Alexandra bij Mario. Anna wil naar Belgie om voor Kobe te zorgen.
Linda ergert zich aan Jan. Linda praat met William. Hij heeft haar aan het denken gezet. Mieke denkt dat ze de symptomen van junglekoorts heeft. Ze wil dat Guy Maeterlinck haar behandelt, zoals vorige keer. Daarvoor moet ze naar Amerika. Alexandra wil alles bijleggen met Mario. Mario wil er niet van weten. Alexandra slaat Jens' peppillen uit zijn handen. Alberto, haar dode echtgenoot, blijkt gestorven aan overdosis ipv hartaanval. Dimi ronselt kandidaten voor de muziekquiz. Maarten ergert zich aan de stage. Leen wil weten waarom zij en Paul nog nooit gevreeen hebben. Paul geeft Leen een document. Dan snapt ze het wel..
Alexandra staat plots weer in België. Ze vraagt hulp aan Mario. Hij weigert maar Jens helpt haar. Hij kent haar nog van vroeger. Vero wil dat MR Jens weg houdt van Alexandra. Vero wil Batini, Alexandra's schuldeiser, op de hoogte brengen. Maarten wil zijn stage weigeren. Jan protesteert. Trudy wil mee naar Tanzania. Peter en Bart verzinnen een list waardoor Bertje de leiding van VDBE niet opeist als ze naar het buitenland zijn. Rob zal Peters plaats innemen. Lobke en Pierrot hebben nog gevoelens voor elkaar. Ze kussen opnieuw. Jacques wil dat Lobke haar verklaringen intrekt. Hij dreigt haar af. Pierrot komt binnen. Rita an Dimi delen de flyers van de muziekkwis uit. Jan werkt Linda tegen ivm de dansschool. William confronteert Linda met de negatieve punten van haar relatie met Jan.
Bosman en De Vos vinden Cédric. Kobe mag in de weekends naar huis maar kan nergens terect. Anna wil terug nar België om voor hem te zorgen. Hij kan ook bij Peter logeren. Bart en peter dienen hun patentaanvraag in. Trudy voelt weer steken in haar buik. Ze denkt dat ze terug ziek is. Peter vraagt of Trudy mee wil naar Afrika. Mieke is ziek. Isabelle smst Rob en Gaston. Ze is geland in Cyprus. Evi behaalt onderscheiding. lobke is gebuisd over de hele lijn. Pierrot kust Lobke. Alexandra komt opdagen.
Vero en MR slingeren uit onmacht verwjiten naar mekaars hoofd. Rob denkt dat het vertrek van Isabelle een vlucht is. Hij voelt zich schuldig. Gaston ziet haar ook niet graag vertrekken. Mario krijgt telefoon van Britte. Ze willen 100.000 euro. Ze willen Cédric niet aan de telefoon brengen. Mario spreekt af met de ontvoersters. De Vos en Bosman volgen hem op de voet. Britte en Karlijn willen het geld niet onmiddelijk ruilen met Cedric. Wanneer de twee vrouwen terugkeren naar hun schuilplaats, is Cedric verdwenen. Bart beschuldigt Bert van bedrijfsspionage.
Iedereen zoekt mee naar Cédric. Pierrot en Rob maken zich zorgen over hun ex-en: Lobke en Isabelle. Gaston maakt zich ook zorgen over Isabelle. Isabelle beslist te vertrekken naar Cyprus. Trudy's hormonen zijn terug op orde. Ze begint meteen aan kindjes te denken. Gerdien wil uitgaan, Sibe vindt dit geen goed idee. Bart en Shirley gaan uit eten. Els raadt Suzy aan Elke nog eens op te zoeken. Paul komt op visite ten huize Van den Bossche. Linda's danspartner William blijkt een goede vriend van Paul te zijn. Jan gedraagt zich jaloers.
De politie houdt zich bezig met de verdwijning van Cédric. Karlijn en Britte, de afgewezen modellen, worden eerst verdacht. Er wordt een opsporingsbericht via childfocus verspreidt. Britte en Karlijn wilden MR een lesje leren maar hebben nu al spijt dat ze Cedric hebben meegenomen. Cedric werkt Britte op de zenuwen. Ze grijpt een kussen... Veerle wil terug aan het werk als schilder bij Wim.
Vero is niet kwaad over de flirt met het model, wel over het feir dat het feestje op Linea Veronica plaats vond. Linda excuseert zich bij William over het gedrag van Jan. De modellen van jens zijn ziek van het feestje van de avond tevoren. Hij geeft hen peppillen. Ze hadden al coke gesnoven dus worden ze naar het ziekenhuis gebracht voor een maagspoeling maar kunnen tijdig terug naar huis gaan. De modeshow van Maison MR gaat eindelijk in première. Liuiseke, Cedric en Dieuwke showen de kinderkleding. De show is een succes. MR wil de cokemodellen niet uitbetalen. Jens protesteert. MR laat Jens kiezen tussen de cokemodellen en haar. Hij kiest voor MR. Isabelle vertelt Rob dat ze weg is bij Dré. Ze zit er een beetje door. De kinderen spelen verstopprtje. Cédric is niet terug te vinden.
Jan maakt Linda duidelijk dat het liefdesbriefje wel degelijk voor haar bedoeld was. Linda verontschuldigd zich. Jan bereidt een romantische avond voor. Hij is onbeleefd als William, Miel en Francine ook opdagen. Lobke's ouders laten via de krant dat hun dochter leugens verteld. Diezelfde dag hebben zij en Evi een examen. Evi doet een schitterend examen. Lobke daatintegen.. MR en Trudy zijn druk in de weer met de voorbereidnigen van de modeshow. Gerdien heeft niet veel zin om nieuw werk te zoeken. Anna, Albert en Francine en Victor zoeken leuke bezigheden in Benidorm. Shirley doet haar beklag bij Peter. Het is immers haar taak niet de cafetaria open te houden nu Gerdien ontslagen is. Peter vraagt Veerle om haar taak over te nemen. Veerle vindt babysokjes terug die ze voor haar kindje gekocht had. Dat zorgt voor veel tranene; Gaston troost haar. Jens en Mario bouwen een feestje op Linea Veronica. Vero komt binnen met Cedric op haar arm terwijl Mario stoeit met een model.
Lidi ontwaakt maar spreekt niet. Dré wil niet naar Frankrijk vertrekken en ziet Lidi's ontwaken als een teken. Isabelle voelt zich weer op de tweede plaats gezet. Ze stelt Dre voor een ultimatum: als hij niet van Lidi wil scheiden, maakt zij een einde aan hun relatie. Els wordt officieel eigenaar van De Lork. Anna en Albert worden het niet eens over de huisjes in Benidorm. Albert laat de kraan openstaan. Anna en Albert moeten verkassen naar een hotel. Isabelle voelt zich weer op de tenen getrapt door Gaston. Peter ontslaat Gerdien. Jens wil een feestje geven voor Mario. Jan schrijft Linda een liefdesbrief maar dat valt niet in goede aarde.
Lobke's maag werd leeggespoeld owv een alcoholvergiftiging. Er worden bestanddelen van vloeibare XTC in haar bloed gevonden. Lobke herinnert zich dat Daan het in haar drank gedaan heeft. Leen vertelt dit aan Pierrot. Pierrot is razend. MR brainstormt met Mario en Jens over de kindercollectie voor de show. Jan en Linda maken ruzie, Linda gaat iets eten met William. De volgende dag komt hij weer langs. Francine en Miel denken dat er meer aan de hand is. Isabelle neemt afscheid van Gaston en van Rob voodat ze met Dre naar Frankrijk vertrekt. Dre neemt afscheid van zijn comateuze vrouw Lidi. Ze ontwaakt. Sibe wil in het zwart gaan werken. Mieke brengt hem op andere gedachten. Jan zet een charmeoffensief in naar Linda toe. Ze denkt dat hij dronken is.
Trudy vaart zwaar uit tegen Suzy. Leen stelt Lobke vragen over haar drugsvrienden. Bertje is kwaad op Gerdien sinds het voorval in de cafetaria. Leen zegt Lobke dat ze foute vrienden heeft. Later op de dag wordt Lobke comateus het ziekenhuis binnen gebracht. Bertje is kwaad op Gerdien sinds het voorval in de cafetaria. Vero dramt door over de collectie van volle, oudere vrouwen. MR vindt het een goed idee. Veerle is nog steeds overgevoelig. Bjorn troost haar. Evy is teleurgesteld omdat haar vader vervroegd naar het buitenland vertrekt. Peter brainstorm met Bart verder over het project met vredeseilanden. Hij wil electriciteit laten leggen in Tanzania. Dimi wil extra klanten naar zijn café lokken. Linad en William worden uitgeroepen tot beste dibuterende danskoppel. Paul wil dat Leen hem dokter Jacobs noemt in het ziekenhuis. Het zit er weer bovenarms op tussen Jens en MR. Jens wil kinderen integreren in de modeshow.
Trudy wordt genezen verklaard. Ze wil er weer voor de volle honderd procent invliegen. Veerle wordt uit het ziekenhuis opgehaald. Bjorn denkt dat Veerle terug bij haar ouders is gaan wonen. In werkelijkheid zit ze bij Mieke. Mario wil zich met Linea Veronica toespitsten op lingerie. Suzy vraagt Rik, de ex van Elke, om eens met haar te praten. Elke is furieus. Gerdien brengt er niet veel van terecht op de eerste dag in de cafetaria van VDBE. Sibe en Gerdien maken ruzie en slaan elkaar. Gerrdien vertelt Sibe dat ze Bertje niet vertrouwt. Isabelle bekent aan Gaston dat ze de verkeerde conclusies heeft getrokken. Lobke bouwt een feestje.
Sibe en Gerdien doen geheimzinnig over het verleden. Bertje vraagt Mieke om meer uitleg. Mieke zegt hem dat Gerdien een heroïneverslaving gehad heeft en Sibe een opvoeder heeft aangevallen. Bertje pleit voor Gerdien als werkneemster in de cafetaria van VDBE. Er doen geruchten de ronde in de kliniek over de nieuwe liefde van Paul: stagiaire Leen. Vero wil Linea Quaranta PLus op de markt brengen met Francine als model. Isabelle heeft door dat Gastons goede raad een truuk was om haar niet naar het buitenland te doen verhuizen. William brengt Linda een bezoekje. Bjorn en Veerle geven het gestorven kindje een naam: Iris. Bjorn heeft Veerle gevraagd of ze met hem wil samenwonen. Ze ziet het niet meteen zitten. Bkorn brengt Jurgen ter sprake en Veerle slaat tilt. Ze reageert overemotioneel en wijst Bjorn de deur. Trudy krijgt de resultaten van haar onderzoek.
Linda is superpissig omdat Jan haar dansschoenen heeft weg gegeven. Jan kopt haar nieuwe maar ze zijn een maat te klein. Linda denkt dfat Jan dit met opzet doet. Kinda maakt het gezellig met haar danspartner William. Bertje voelt zich al beter omdat Veerle hem niets kwalijk neemt. Bertje stelt aan Peter Gerdien voor om in de kantine van VDBE te werken. Suzy zoekt weer toenadering tot Elke. Zij blaft haar af. Veerle wil mischien ingaan op het voorstel van haar ouders om terug thuis te gaan wonen. Bjorn is bang om Veerle weer te verliezen.Ze denken eraan samen te gaan wonen. Vero vindt dat Mario zijn werk voor Linea Veronica verwaarloosd. Jens wil de collectie voorstellen in de wintertuin. VDBE wil via artsen zonder grenzen Tanzania helpen. Gaston en Isabelle leggen het bij. Hij zet haar aan het denken wat haar bestedingen betreft.
Veerle's kindje wordt ter wereld gebracht met een keizersnede. Het kindje sterft. Bertje voelt zich schuldig maar bezoekt Veerle toch in het ziekenhuis. Veerle's ouders stellen voor dat Veerle en Bjorn bij hen intrekken. MR wil dat Mario inpraat op Jens. Hij wil de modeshow op een exotische ocatie laten plaats vinden. Anna en Albert gaan op huizenjacht in Bendirom. Jan geeft de dansschoenen van Linda weg.
Sibe kan het niet uitstaan dat Bertje flirt met Gerdien. Het driekoningenfeest in het buurthuis wordt gevierd. Bertje maakt het bond en duwt per ongeluk Veerle op de grond. Ze krijgt een flinke stomp in haar zwangere buik en wordt naar het ziekenhuis gebracht. Mario en Vero brengen Cedric naar Zwitserland. Jens wil voor de modeshow van lokatie veranderen. Els helpt Rob met zijn revalidatieoefeningen.
Vero brengt MR op de hoogte van Jens gedrag op Maison MR. MR ontslaat Jens maar trekt het ontslag terug in. Vero heeft vliegtuigtickets gekocht om Cedric terug naar school te brenegen. Lobke vertelt Leen over de dreigingen van haar nonkel. Bertje overlaadt Sibe en Gerdien met kadoos.Bertje morst op Gerdiens truitje. Sibe denkt dat Bertje haar betast en vliegt op hem. Miel, Francine, Maarten gebruiken de keuken van de Lork om de driekoningentaarten te bakken. Gaston en co bereiden het drie koningenfeest voor.
Gerdien en Sibe worden wakker in het huis van Bert. Bertje neemt hen en Mieke mee op restaurant in de Lork. Bart ziet in vanalles zijn vermoedens bevestigd: volgens Bart gaat Brenda vreemd. Lobke's incestverhaal komt in de krant. Haar nonkel bedreigt Lobke telefonisch en daarna persoonlijk. Hij zoekt haar op in Leuven. Jens komt opdagen met een serieuze kater. Hij grijpt weer naar zijn peppillen om zich recht te houden. Mario ziet het maar houdt zijn mond. Jens nodigt opnieuw modellen uit bij Maison MR. Vero komt erop uit en denkt dat Mario haar bedriegt. Elke leert Els het wel en wee van de Lork. Miel en Francine doen mee inkopen voor de drie koningentaart van Maarten en Bjorn.
Rob ontmaskert Claudia die alcohol in Rita's koffie dreigt te gieten. Dimi gooit Claudia buiten. Peter raadt Els aan met elke te gaan praten over de Lork. Lobke vertelt het misbruikverhaal uit haar verleden aan een journaliste om wraak te enmen op haar nonkel. Leen gaat ten rade bij Pierrot. Hij herkent Lobke niet meer. Suzy verontschuldigt zich opnieuw bij Elke en wil het goedmaken. Deze keer keert Elke haar de rug toe. Anna en Albert bezchtigen een woonst in Benidorm. Miel en Francine helpen Bjorn en Maarten met het bakken van hun drie koningentaart. Het casten van de modellen voor de show loopt uit de hand. MR komt erop uit. Er komen twee jongeren, Gerdien en Sibe, aankloppen bij Mieke en Gaston. Ze komen uit een instelling maar hebben nu geen plaats om te slapen. Bertje geeft hen een onderkomen. Mieke is er niet echt mee opgezet.
Isabelle voelt zich schuldig tov Albertine. Ze verontschuldigt zich. Moeder en dochter leggen het bij. Albertine, Anna en Albert komen later op de dag aan in Benidorm. Trudy komt terug thuis. Jan stelt voor aan Peter om de Lork over te kopen.Peter gaat er niet op in. OP aaanraden van peter denkt Els eraan de Lork te kopen met het geld van de brandverzekering. Jens en Mario casten de modellen voor de show. Suzy zegt Elke dat ze haar mist. Elke geloofd har oren niet en wjist Suzy de deur. Rob betrapt Claudia terwijl ze drank in Rita's koffie probeert te doen.
Pierrot beschuldigd Rita dat ze opnieuw drinkt. Hij vertelt het tegen Rob. Rob kan dat moeilijk geloven. De nieuwjaarsavond van Anna, Albert en Bertje loopt uit op een sisser. Francine en Linda wisselen hun kadoos. Christel bezoekt Xavier in de gevangenis. Ze koopt een bewaker om. Bart gelooft Brenda's uitleg ivm oudejaarsavond niet. Hij denkt dat zij hem bedriegt. Mieke stelt voor dat Bart haar gaat opzoeken. MR, Mario en Vero bezoeken Trudy in het ziekenhuis. Bjorn laat Maarten weten dat Elke de Lork gaat verkopen.
Het is oudejaarsavond. Dimi eet met Claudia en Rita. Trudy, Peter en Louise brengen de nacht in het ziekenhuis door. Bertje dineert met Anna en Albert. Bart, Mieke, Wim, Gaston, Jelle en Hanneke vieren samen. Jan, Linda, Guidoke, Miel en Francine houden een gourmetavond. Albertine slaapt liever op hotel dan bij Isabelle en Dre thuis. Albertine ontmoet Dré voor het eerst en laat meteen blijken dat ze niet tevreden is met de keuze van haar dochter. Evy eet bij Dre en verhuist dan naar het feestje bij Dimi. Claudia doet sterke drank in Rita's koffie. Pierrot denkt dat zijn moeder weer hervallen is.
Trudy overleeft haar hartstilstand. Jan en Miel gaan samen kadoos kopen. Ook Francine en Linda gaan op zoek naar pakjes. Gaston brengt Wim tot inzicht inzake Veerle's job. Wim excuseert zich bij Veerle. Vero is pissig omdat Mario zo veel met Jens optrekt. Anna en Albert krijgen Bert niet afgescheept omtrent oudejaarsavond.
Leen stelt Lobke voor om oudjaar samen met hen te vieren. Mario komt erachter dat Vero het werk dat hij doet voor Maison MR factureert. Bertje dringt zich op om bij Anna en Albert nieuwjaar te vieren. Suzy is met Elke gaan praten. Trudy heeft meer dan veertig graden koorts en wordt naar het ziekenhuis gebracht. Er wordt een infectie vast gesteld. Trudy krijgt een hartstilstand. Veerle vindt een job in een callcenter voor tijdens haar zwangerschap. Wim neemt dit aan als een belediging en gaat op zoek naar iemand anders. Bosman stelt De Vos voor om samen nieuwjaar te vieren. Er wordt asbest vastgesteld in het politiekantoor. Jens heeft zijn oog laten vallen op Shirley.
Jan heeft het gevoel dat hij Linda aan het verliezen is. Anna en Albert maken plannen voor oudejaarsavond. Albertine komt oudjaar in België vieren. Isabelle praat met Gaston over de plannen om met Dré naar het buitenland te trekken. MR betrapt Jens bij het nemen van pillen. Hij heeft geen inspiratie meer. Mario wil Jens helpen bij de ontwerpen. Vero is razend maar speelt het anders: ze wil er geld voor in de plaats. Els tekent het contract. Peter stelt Els voor haar geld te investeren. In een zaak bijoorbeeld. Elke en Suzy maken ruzie. Elke smeekt Suzy om terug te komen. Suzy zegt Elke dat alles één grote vergissing was. Trudy verwijt Suzy egoïstisch te zijn. Trudy's buik is ontstoken maar zegt er niets over. Veerle mag niet meer werken owv de schadelijke verfstoffen voor haar baby. Wim wil haar verder uit betalen. Zij heeft het daar moeilijk mee. Bertje koopt een microgolfoven voor het buurthuis en sponsort 1000 euro. Rob vraagt zich af wat erachter zit. Lobke dumpt Daan. Hij wordt agressief.
Lobke blijft erbij dat ze wraak wil nemen op haar nonkel. Jens ergert zich aan alles, de naaister doet haar werk niet goed, MR vertrouwt hem niet... Jan deelt de kerstcadeau's uit op VDB, verkleed als kerstman. Isabelle en Dré gaan iets drinken bij Dimi. Anna ziet haar en vraagt Rita over haar uit. Anna hoort dat Isabelle naar het buitenland wil vertrekken en brengt Albertine op de hoogte. Albertine wil naar België om met haar dochter te spreken. Sien gaat haar gedacht zeggen tegen Suzy. Trudy geeft haar gelijk maar Suzy wil er niets meer over horen. Wim vreest dat hij weer zal moeten bijbetalen voor de belastingen. Veerle moet stoppen met werken voor de gezondheid van de baby. Linda heeft dansschoenen gekocht. Jan geeft ze weg voor het driekoningenfeest.
Guidoke is verjaard. Trudy denkt dat Els verliefd is op Rob. Miel en Francien gaan eten in de Lork. Elke is depressief en laat de glazen vallen. Francien neemt haar appart. Bertje komt ongevraagd bij Mieke binnen op het middaguur. Gaston nodigt hem uit mee te eten, Mieke heeft er geen zin in. Hij probeert zich populair te maken. Cederic wordt bedorven door Mario en Veronique. MR moet werken voor de modeshow. De nonkel van Lobke komt langs, die haar vroeger altijd misbruikt heeft. Haar vader eist dat Lobke haar verontschuldigingen aanbied. Ze vertrekt kwaad en wil hem iets aandoen. Dimi wil een evenement organiseren in zijn café.
De jongeren gaan cadeaus inzamelen. Bertje is lastig dat hij niet op de hoogte was. Leen vertrouwt de uitnodiging van Jan niet maar beslist terug toch te gaan. Lobke gaat naar huis op kerstavond. Ze proberen het goed te maken met elkaar. Jens wil rde modellen die MR heeft gezorgd niet. Trudy wil niet met Suzy kerstavond vieren. Anna en Albert krijgen Paul te zien en kunnen het goed met hem vinden. Iedereen viert Kerstavond.
Trudy wil naar de crematie van Ruben ondanks dat Suzy het niet wil. Niemand mag binnen van Suzy, ze stuurt zelfs Elke weg. Trudy is er kwaad over en wil niet dat Suzy terug bij hen komt wonen. Trudy vindt dat Vero Cederic teveel verwent. Als Leen niet naar het Kerstdiner komt mag ze van Jan nooit meer binnen. Anna en Albert komen terug thuis en maken de ronde bij de familie. Gaston wil iets doen voor de armen met drie koningen. Hij wil voor iedereen een cadeautje zorgen. Pierrot en de andere jongeren helpen hem erbij. Jan nodigt Rita, Anna en Albert uit voor het kerstdiner.
Rita is kwaad op Dimi omdat hij Claudia heeft uitgenodigd. Dimi geeft toe dat hij haar mist. Pierrot probeert het goed te maken met Lobke. Ze wil er niets van weten en voelt zich nog altijd bedrogen. Mario en Vero gaan Cederic halen op de luchthaven. Paul probeert Leen te overtuigen om toch naar het kerstdiner te gaan van haar vader. Suzy wil alleen afscheid nemen van Ruben en wil niemand op de begrafenis. Suzy wil terug in de villa komen wonen, het is gedaan met Elke. Isabelle komt langs bij Gaston, Mieke heeft het opgezet. Ze maken het goed. Maarten geeft een feestje bij zijn thuis. Jan zit tussen de jongeren. Pierrot voelt zich niet op zijn gemak. Trudy is depressief, ze heeft bang dat ze dood gaat.
Linda is kwaad omdat Jan op de dansclub is langs geweest. Suzy probeert haar verdriet te verwerken door te werken. MR zegt dat Suzy liever moet zijn voor Elke maar Suzy blijft zich afsluiten tegenover haar. Wim moet extra bijbetalen voor de belastingen en is slecht gezind. Gaston zit in over Isabelle. Rita wil het café versieren met kerstversiering. Dimi vindt er niets aan. Claudia dringt zich op om nieuwjaar met Dimi te vieren. Bart spreekt Bertje aan over zijn bezoekje bij Hanneke. Bart zegt tegen Jan dat hij het moet goedmaken met Leen. Jan nodigt Paul en Leen uit om kerstmis te komen vieren. Bjorn wil stoppen met school om Veerle, Jurgen en de baby te onderhouden. MR betrapt Jens terwijl hij pillen neemt, MR probeert ze af te nemen maar Jens laat zich niet doen. Xavier en Christel zijn voorgekomen. Xavier heeft 2 jaar gekregen, Christel is vrijgesproken.
Rita maakt ontbijt voor Rob. Hij zegt dat ze altijd op hem kan rekenen. Rita is bang dat Claudia haar blijft stalken. Claudia komt langs in het café en bevestigt Rita haar verhaal. Suzy doet nog steeds alsof er niets aan de hand is, ze denkt dat Ruben nog leeft. MR en Els proberen met haar te praten. Suzy wil het niet geloven en breekt. Suzy blijft Elke op een afstand houden en wijst haar af. Miel en Francien komen Linda halen om te gaan dansen. Jan vertrouwt het niet en gaat naar de dansclub. Linda amuseert zich met William. Jan stelt zich aan tegenover William. Gaston zit ermee in dat Isabelle het niet wil goedmaken met hem. Wim moet naar de belastingen. Brenda belt dat ze met nieuwjaar niet naar huis komt. Bertje komt langs bij Hanneke, ze zegt dat ze hem niet meer wil zien. Trudy vertelt Anna en Albert over Ruben over de webcam. Anna ziet dat Trudy er niet goed uitziet.
Elke en Suzy krijgen te horen dat Ruben een hartafwijking had. Suzy geeft zichzelf de schuld. Iedereen zit vol ongeduld te wachten op nieuws. Jan steekt de schuld op dokter Jacobs, Linda is kwaad dat hij niet aan Leen denkt. Leen is onder de indruk en is er niet bij op haar stage. Bjorn en Veerle leggen het bij, ze zijn terug vrienden. Anna geeft toe om toch eens naar een vakantiehuisje te gaan kijken. Suzy gedraagt zich vreemd en begint meteen te werken in de villa. Ze denkt dat Ruben nog leeft. Daarna reageert ze niet meer. Ook Rita is helemaal aangedaan van wat er gebeurd is, Dimi troost haar, Claudia ziet het en denkt er iets anders van. Rita denkt dat ze achtervolgd wordt door Claudia, Rob laat haar bij hem slapen. Miel en Francien zijn getuige van een overval, ze filmen het met hun GSM voor 4040. Het komt in het Nieuws. Gaston is bij Isabelle langs geweest om het uit te praten, ze heeft kortaf gereageerd.
Jan is ongerust over Leen. Maarten probeert hem gerust te stellen. Paul voelt zich schuldig. Iedereen heeft commentaar op haar relatie. Bart probeert Hanneke uit te leggen wat er gebeurt is gisteren. Bart zet Bertje op zijn plaats over zaterdag. De babyborrel van Ruben wordt in de villa van Peter gehouden. MR praat met Jens over zijn versiertruken.
Linda oefent thuis haar danspasjes. Jan is ongerust over Leen, ook Linda vreest dat Paul haar zal laten vallen. Leen wil Paul voorstellen aan Jan en Linda. Jan gedraagt zich onbeschoft tegen Paul. Leen vertrekt met Paul en wil hem nooit meer zien. Pierrot gaat met Rita praten over Rob. Hij neemt haar mee naar Rob en ze maken het goed. Dimi mag geen chocolade meer eten van Claudia. Hij trekt het zich niet meer aan, Claudia vertrekt. Jan vertelt het aan Rita, die er terug aan de slag wil. Dimi neemt Rita terug aan. Mieke en Wim hebben ruzie, Wim is helemaal overspannen. Gaston helpt hen om het bij te leggen. Elke en Suzy komen langs om zich te excuseren voor de ruzie van gisteren. Jens nodigt Els uit, ze speelt het spel met MR mee en laat zich door haar betrappen. Jens staat tussen twee vuren en moet tussen hen kiezen. Els en MR zetten hem op zijn plaats. Bertje nodigt Bart uit om samen op stap te gaan. Bertje komt 's avonds toe met twee vrouwen. Als één van de vrouwen Bart begint te bepotelen, komt Hanneke beneden en betrapt hen. Bjorn en Veerle praten met elkaar over wat Maarten gezegd heeft en leggen het bij.
Rita komt weer bij Rob langs om het huishouden te doen. Rob vindt het vervelend dat ze zich komt moeien. Rob wil haar betalen voor de kuis, Rita wordt kwaad op Rob. Veerle stemt toe om met Bjorn Jurgen te gaan bezoeken. Jan zit ermee dat Leen met de dokter gaat. Claudia zet Dimi op dieet. Suzy gaat terug aan het werk bij Trudy thuis. Trudy is misselijk van de chemo. Elke is boos op Suzy omdat ze zonder iets te zeggen vertrokken is. Mieke denkt dat Wim iemand heeft leren kennen in Frankrijk. Linda gaat dansen met William, ze kunnen het steeds beter vinden met elkaar.
Jan is tegen de relatie van Leen met dokter Jacobs. Jan wil weten met wie Linda gedanst heeft. Miel denkt dat Linda verliefd is. Bert is niet akkoord dat Peter een kerstcadeau wil geven aan de personeelsleden. Bert gaat langs bij Bart, hij wil met Hanneke praten maar die heeft er geen zin in. Albert wil zijn plan om een vakantiehuis te kopen doordrijven. Suzy vindt dat Elke te bezorgd is. Ze is jaloers dat Elke teveel met Ruben bezig is. Trudy vindt dat Suzy te bezitterig is. Bjorn wil met Veerle praten. Hij vraagt of Veerle met hem mee naar Jurgen wil.
De dokter wil de bestraling van Trudy starten. Wim wil geen hulp bij zijn boekhouding. Bert geeft aan Jan toe dat Rita tijdens de middag mag komen werken bij VDB. Albert wil het vakantiehuisje kopen tegen de wil van Anna. Anna zegt dat hij niet meer moet terugkomen. Claudia wil Dimi niet helpen in het café. Els vertelt Marie Rose dat Jerns verliefd is op haar. MR denkt dat hij verliefd is op haar. Ze willen het spelletje meespelen met hem. Maarten vindt dat Bjorn Jurgen moet bezoeken. Jurgen heeft gesproken Veerle. Suzy wil niet dat Elke teveel met Ruben bezig is.
Peter gaat met Trudy naar het ziekenhuis. Trudy moet dringend bestraald worden, ze wordt onvruchtbaar. Lobke kan niet meer samenleven met Pierrot. Leen moet naar het ziekenhuis voor de uitslag van de test. Het is negatief. Marie Rose wil niet dat Jens teveel bij Els is. Als Veronique hoort dat Peter Rita gevraagd heeft voor het cafetaria wil ze er een stokje voorsteken. Peter moet het aan Rita vertellen. Jan probeert Veronique te overtuigen. Albert wil nog steeds een huisje kopen. Hij wil wat meer actie. Rita gaat langs bij Dimi. Hij wil dat Rita terug begint in het café maar ze wil niet zolang Claudia daar woont.
Leen voelt zich goed bij Paul, ze kussen maar Leen twijfelt aan haar gevoelens vanwege het leeftijdsverschil. Jan vraagt Leen uit over Paul. Lobke belt Pierrot maar ze zegt niets. Pierrot belt haar terug maar ze neemt niet op. Pierrot gaat langs bij Lobke maar ze wil niet naar hem luisteren. Bertje is kwaad dat hij niet op de hoogte is van de opening van het cafetaria. Peter wil iemand aannemen maar Bert vindt dat Shirley het erbij moet doen. Peter vraagt Rita om het cafetaria open te houden. Leen laat zich testen op HIV bij dktr Jacobs. Hij reageert plots afstandig op Leen. Ze praten alles uit en kussen. Jens komt met Els praten. Hij kan Els niet vergeten. Trudy valt flauw.
Maarten wil er niet meer over praten met Leen. Evy komt langs om met Maarten te praten. Ze maken het goed en gaan met Pierrot praten. Peter excusseert zich bij Veronique over zijn gedrag. Vero en Els gaan suikerbonen zorgen voor Ruben. Wim wil een nieuwe bestelwagen kopen, Mieke vindt het niet nodig. Dimi komt langs bij Rob, hij komt vragen of ze terug wil komen. Rob praat met Rita, ze wil enkel teruggaan als Claudia weg is. Els komt langs bij Rob. Vero heeft Bertje uitgenodigd voor een etentje zonder dat Peter het weet.
Maarten vraagt zich af wat er juist aan de hand is met Lobke. Leen geeft toe dat er tussen hen iets gebeurd is. Maarten is woest op Pierrot en maakt ruzie met hem. Rita vindt dat Claudia zich teveel moeit in het café. Ze trapt het af zolang Claudia in het café is. Elke mag de baby niet aangeven omdat ze niet de biologische moeder is. Hij mag ook niet de achternaam van Elke krijgen. Bertje vraagt Vero en Mario mee uit eten. Hij vraagt Peter en Bart ook. Peter maakt zich zorgen dat Vero zich door Bert gaat laten inpakken. Vero laat zich niet doen en trapt het af als Bertje begint om haar te bespelen. Als ze thuis komen begint Peter haar meteen de huid vol te schelden. MR denkt dat Jens iets voelt voor Els. Els is niet toe aan een nieuwe relatie, MR vindt dat ze hem geen valse hoop mag geven. Dr Jacobs komt terug om uit te leggen dat hij iets voor Leen voelt. Ze kussen bijna met elkaar maar Lobke komt net binnen.
Mario zou Cederic graag zien. Bertje gaat hem ophalen met een chartervlucht om Veronique aan zijn kant te krijgen. Trudy is depressief. Peter kan haar er terug bovenop helpen. Veerle kan terug aan de slag bij Wim. Mieke mist Lennert. Jan wil niet dat Linda voortdurend meegaat met Miel en Francien. Dokter Jacobs komt speciaal langs om Leen te feliciteren. Maarten heeft een verrassing voor de verjaardag van Leen. Lobke vertelt Maarten dat het de fout van Evy is, dat zij en Pierrot uit elkaar zijn. Claudia trekt in bij Dimi, ze deelt meteen de laken uit. Dre wil met Isabelle naar het buitenland vertrekken. Maarten en Bjorn nemen Pierrot mee naar Leuven voor een verrassingsfeest voor Leen.
Pierrot is kwaad vertrokken naar huis. Lobke heeft haar vriend bij haar laten slapen. Evy maakt zich kwaad op Lobke. Maarten hoort het via Jan en wil er het fijne van weten. Gaston vertelt Wim dat hij Veerle wil helpen. Wim denkt dat het zijn schuld is en dat zijn vader het wil oplossen. Suzy is bevallen van een zoon, Ruben. Ze vragen Trudy en Els als meters. Trudy wil niet omdat ze bang is te sterven. Peter probeert haar te overtuigen. Het cafetaria van VDB is klaar, ze moeten op zoek naar een barvrouw. Jan en Shirley gaan langs bij Rob op ziekenbezoek. Claudia stookt Rita op. Ze vindt dat Rita niet weg mag tijdens het werk. Bert probeert Veronique tegen Peter en Suzy op te zetten. Wim krijgt telefoon van zijn klant, alles komt in orde met de betaling.
Pierrot maakt een ontbijt voor Lobke. Ze moet er niets van weten, ze wil hem niet vergeven. Lobke komt thuis met een nieuwe vriend, hij blijft meteen slapen. Veerle kan voorlopig niet meer bij Wim komen werken omdat hij geen geld meer heeft. Rita mag 's middags niet naar Rob want ze moet werken in het café. Ze komen 's avonds pas terug. Dimi is terug samen met zijn ex. Rob mag terug naar huis uit het ziekenhuis. Rob vertelt Els dat hij haar graag ziet, ze kussen. Els probeert hem op afstand te houden, ze is niet klaar voor een nieuwe relatie en voelt enkel vriendschap. Miel en Francien nemen Linda mee naar de dansschool om zich in te schrijven. Er zijn nieuwe contracten voor VDB zodat er een tweede lijn wordt opgestart. Bertje is niet akkoord. Veerle heeft nog steeds geen werk gevonden. Ze is bang dat ze terug thuis zal moeten gaan wonen. Gaston wil haar tijdelijk uit de nood helpen en haar geld lenen. Suzy haar water is gebroken...
Leen is gezien met een haar stagebegeleider op café. Rita helpt Rob omdat die gewond is. Isabelle komt langs en vindt het vervelend dat Rita daar is en maakt ruzie met haar. Hij krijgt hevige koorts, Els denkt dat hij tetanus heeft.. De dokter bevestigt het. Trudy voelt zich slecht en moe. Cederic is ziek, Mario wil hem bellen maar Vero wil het niet. Brenda vertrekt naar Amerika. Linda wil nog iets bereiken in haar leven maar ze weet niet goed wat. Miel raadt haar aan meer te genieten. Linda wil wel tango gaan dansen. Jan wil niet dat Linda gaat dansen, hij heeft er zelf geen zin in. Pierrot vindt dat Evy afstand moet nemen, hij is bang dat Lobke er achter komt. Hij wil ermee stoppen. Pierrot biecht het op aan Lobke, die kwaad op hem is. . Wim moet nog betaalt worden door een klant maar hij heeft enkel een mondelinge overeenkomst.
Wim maakt zich zorgen over een betaling van zijn werknemer in Frankrijk. Miel en Francine vallen weer binnne bij Jan en Linda. Pierrot, Rob en Els komen terug thuis. Er is een grote rivaliteit tss Lobke en Evy. Jens zegt Els dat hij verliefd is op haar. Brenda geeft een feestje voor haar vertrek. Leen gaat op stap met dokter Jacobs.
Rob heeft zijn been gebroken. Pierrot gaat hulp zoeken. Rob wordt gered. Suzy spreekt Peter aan over de fysieke toestand van Trudy. Trudy geeft toe dat ze niet alle risico's die vasthangen aan de vruchtbaarheidsbehandeling heeft verteld aan Peter. Maarten gaat niet in Parijs studeren omdat hij zijn haar niet wil afknippen om in de keuken te werken. Gaston vindt dat Bart egoistisch reageert op het vertrek van Bernda. Hanneke steunt haar moeder. Wim komt thuis.
Peter vertelt Vero dat VDBE zich op een andere markt werpt. Mario geeft Alexandra geld en kust haar. Bert neemt een foto van de kus en toont die aan Vero. Vero kiest Bertje's kant niet. Suzy uit haar bezorgdheid over Trudy aan Peter. Brenda gaat in op het voorstel van de Amerikaan. Bart is hier niet blij mee. Brenda vertrekt al snel. Dimi vertelt Claudia dat hij geen relatie wil. Els glijdt uit in de sneeuw, wordt gered door pierrot maar Rob komt hierbij ten val.
Suzy stelt zich vragen over Trudy's behandeling van Suzy ivm het bevriezen van de eicellen. Anna en Albertine volgen Albert en Victor en zien hen met twee andere vrouwen. Blijkbaar werken de vrouwen voor een immobiliënkantoor. Albert wil definitief in Benidorm gaan wonen. Anna weigert. Rob is kwaad op Els en trekt aan een hels tempo de bergen in. Els kan moeilijk volgen. Ze excuseert zich. Claudia jent Rita maar gaat op haar bek. Lobke wantrouwt Evy. Mario helpt Alexandra zonder medeweten van Vero.
Els, Rob en Pierrot genieten van hun reis in Zwitserland. Els piekert veel. Rob betrapt Els met een flesje sterke drank. Bart vertrouwt het voorstel van de Amerikaan niet. Hij wil Brenda niet kwijt. Anna en Albertine vermoeden dat victor en albert iets in hun schild voeren. MR vindt dat Jens te veel eist. Vader Suys bezoekt Mieke. Mieke is onder de voet van een voorval op het werk;
Rob, Pierrot en Els vertrekken op reis. Evy daagt Lobke uit. Peter weet dat een fusie beter is voor VDBE maar wil niet ingaan op het voorstel van Bert. Bertje ontmoet de schuldeiser van Alexandra en gooit hem buiten. Hij trapt niet in de val van Alexandra. MR, Trudy en Jens hebben verschillende ideeen rond de modeshow. Claudia koopt een fles amaretto voor Rita. Rita, als ex-alcoholicus, is razend. Een Amerikaanse fitnessgigant wil Brenda de enige licentie geven in België, wat wil zeggen dat haar keten wordt overgenomen door een multinational én ze moet daarvoor zes maanden in opleiding in Amerika.
Bertje en Alexandra kruipen onder de lakens. Wim moet nog een week langer in Frankrijk blijven. Mieke is teleur gesteld. Trudy vraagt Linda haar spuitjes te geven wanneer Els weg is. Veerle ontdekt dat Bjorn met Shirley heeft zitten foedelen. Ze laat hem vallen en ook Shirley laat hem staan. Pierrot vertelt leen dat hij met Evy naar bed is geweest.
Pierrot kan niet meer normaal doen tegen Lobke. Lobke vermoedt dat er iets scheelt. Jan wilLinda verwennen. Bertje wil vliegtuigtickets betalen voor Jan en Linda. Peter vraagt Bertje zijn aandelen te verkopen. Alleen dan gaat hij akkoord om een fusie aan te gaan. Alexandra komt onverwacht aan in Belgie. Ze zoekt steun bij Bertje. Trudy wil zich met alternatieve geneeskunde laten behandelen. Shirley en Bjorn kussen mekaar.
Pierrot voelt zich schuldig omdat hij met Evy gevrijt heeft. Trudy laat haar eitjes invriezen. Brenda krijgt een voodoo-popje toegestuurd. Casa Gallo kondigt zijn faillisement aan. Els flirt met Rob.
Trudy moet radiotherapie ondergaan. Ze denkt dat ze onvuchtbaar zal worden. Brenda legt klacht in tegen haar 'stalkster'. Bart kraakt Bertjes paswoord maar vnid geen bewijs voor zijn vermeende corruptie. Pierrot en Evy vrijen met elkaar.
Els gaat met Rob joggen in een een outfit van Rob. Peter spreekt Trudy moed in na het vernemen van het slechte nieuws. Bertje, Bart, Ver en Mario vergaderen over het beleid van Peter. Bertje ziet de ziekte van Trudy als een zwakte voor Peter. Bart denkt dat Bertje mogelijks achter die mislukte contracten zit. Jan komt te weten dat de avontuurreis wel door gaat. Dimi en Rita maken ruzie. Rita pakt haar boeltje.
Bjorn biedt zijn excuses aan aan Maarten. Maarten aanvaardt die niet. Mieke probeert te bemiddelen tss Bjorn en Veerle maar dat mag niet baten. Pierrot en Rob beginnen zich stilaan voor te bereiden op hun reis. Mario en Vero komen thuis. VDBE heeft een contract met een vliegtuigmaatschappij misgelopen. Trudy wordt opnieuw onderzocht. Ze hervalt.
Veerle stort haar hart uit bij Mieke. Jens is helemaal opgefokt en werkt dit uit op MR en Trudy. mR denkt dat Jens aan de drugs zit. Anna en Albertine denken dat Albert en Victor iets in hun schild voeren. Bjorn zegt dat hij Veerle nooit meer wil zien.
Leen is kwaad omdat Lobke haar mond voorbij heeft gepraat. Albertine en Victor bespieden Abert. Vero en Mario's scooter valt in panne in Italie. Bert stelt Bart voor om samen te werken tegen Peter. Vero stelt voor om in Italie te komen wonen. Brenda vreest dat ze iemand zal moeten ontslaan. Bjorn doet Veerle kiezen tss hem en haar ouders.
Bjorn en Veerle zijn enthousiast over hun bezoek aan Jurgen. Mario en Vero maken plezier in Italië. Els brandverzekering komt niet in orde. Miel en Francine trekken weer de wijde wereld in. Peter en MR willen dat Trudy op controle gaat. Dimi gaat met Claudia op stap. De Vader van Veerle toont berouw. Veerle wijst hem de deur. Lobke vertelt Evy en Pierrot over Leens mogelijke HIV besmetting.
Trudy blijft zich moe voelen. Vero en Mario komen aan in Italie en confronteren Alexandra met haar bedrog. De contracten worden verscheurd. Linda mag weer beginnen werken. Maarten wordt gevraagd om in een toprestaurant in Parijs te gaan werken. Els zoekt troost op het kerkhof. bjorn en Veerle bezoeken Jurgen.
Bertje stort zijn hart uit bij Shirley. Rob geeft de bon van de reis terug aan Isabelle. Miels blindheid zit tussen de oren, volgende de dokter. Carla, de kuisvrouw van de serviceflats, blijkt achter de diefstallen te zitten. Albert blijft dagelijks lang weg. Anna wil weten of hij echt zomaar gaat wandelen. Vero en Mario schakelen Bart in om Alexandra's bedrog te bewijzen. Vero en Mario boeken diezelfde dag nog een ticket naar Italie. Els grijpt weer naar de fles.
Brenda en Bart doen Lut bekennen dat zij de pillen in Hannekes rugzak stopte. Els geeft toe aan Rob dat ze niet functioneert zonder drank. Peter denkt dat Bertje Alexandra gebruikt om Vero aan zijn kant te krijgen. Dokter Jacobs komt erachter dat Leen misschien HIV heeft. Hij gelooft in haae en schorst haar niet. Peter ontdekt dat de kristallen waar Ming mee werkt voor zijn microchips van slechte kwaliteit zijn. De directieraad en fusie worden afgelast.
Rita bedankt Mieke voor haar hulp bij het terugvinden van Lode. Leen meldt een fake prikaccident om aan de HIV-cocktail te komen. Lut stopt pillen in Hannekes tas, Brenda vindt ze.
De politie komt met een huiszoekingsbevel binnen vallen bij Jan en Linda. Maison Marie-Rose houdt haar openingsreceptie. Rob en Peter besluiten Els haar drankverbruik in de gaten te houden. Lode duikt weer op en ziet zijn dochter terug. Bertje helpt de valse boekhouding van Gallo op te sporen maar stelt daar wel iets tegenover: Vero moet Bertje's kant kiezen bij de volgende raad van bestuur bij VDBE. Gaston heeft het huis van Mieke heringericht.
Roel blijkt seropositief. Linda wordt geschorst. Mario ontdekt dat Gallo wél schulden heeft. Hij zoekt het verder uit.
Er wordt weer ingebroken in het bejaardetehuis. Het slachtoffer beschuldigt Linda. Trudy en Peter vinden dat Els zich vreemd gedraagt.
Shirley wordt wakker naast Bertje. Ze heeft er een raar gevoel bij. Jan ziet de twee kussen. Lode heeft het adres van Dimi's café opgegeven als zijn officiele adres. Rita denkt dat Lode vermist is. Bertje stelt Peter voor om VDBE en Ming Electronics te fusioneren. Isabelle laar Gaston weten dat ze een relatie heeft met Dre. Gaston vindt dat een heel slecht idee.
Bjorn en veerle krijgen Jurgen te zien. De ontmoeting draait anders uit dan Veerle had verwacht. MR ontdekt dat Jens 273.000 euro aan schulden heeft. Dimi krijgt bezoek van zijn ex-lief, Claudia. Mario vertrouwt Alexandra niet en spreekt er Bertje over aan. Bertje versiert Shirley. Ze kussen.
Anna en Albert komen aan in benidorm en treffen er Victor en Albertine aan. Hanneke komt terug thuis. Bertje nodigt alle jongeren uit bij hem thuis. Isabelle vertelt Rob dat ze verliefd is op Dre.
Lode's dochter daagt op. Ze zoekt contact met haar vader. Anna en Albert vertrekken uiteindelijk toch naar Benidorm. Els blijft drinken. Bjorn en Veerle mogen Jurgen zien. MR heeft hevige ruzie met Jens. Bart ontdekt dat Brenda kalmeermiddelen neemt.
Lode's grap met het valse mes valt niet in goede aarde. Miels oog geneest niet goed. Albert vindt het belachelijk dat Anna niet naar Benidorm wil. Bart boekt een ticket naar Benidorm voor Albert.
Bart en Brenda blijven mekaar verwijten maken. Brenda blijft kalmeermiddelen slikken. Er wordt een Halloweenfeest gehouden in het café van Dimi. een gemaskerde bedreigt Rita met een mes. Els drinkt stiekem te veel. Shirley vraagt of ze in aanmerking komt om pr-verantwoordelijke te worden van VDBE. Peter weigert. MR gaat uit eten met Jens.
Hanneke belt Bart. Bart geeft Brenda de schuld van Hannekes vlucht. Mieke probeert te bemiddelen. Brenda neemt kalmeerpillen. Bart gaat zich bezatten. Miel gaat onder het mes. MR praat het uit met Jens. Bert gaat met Alexandra op shock. Mario is jaloers.
De jongeren zoeken naar Hanneke. Anna wil niet meer naar Benidorm. Jan verklapt aan Bertje dat de brieven gestolen zijn. Jens geeft zijn ontslag. Trudy wil zich nu ook uit de zaak terug trekken. Wim vertrekt een paar weken naar Frankrijk voor een grote schildersopdracht. Hanneke belt.
Er is weer ingebroken bij Anna en Albert. Ze denken dat Bertje iets met de diefstal te maken heeft, de brieven zijn weg. Cixi moet het werk van haar vader overnemen in China. Ze vertrekt voor lange tijd. Miel is depressief owv zijn oogprobleem. Maarten denkt dat Veerle zwanger is van Joran ipv van Bjorn. Bart en co komen erachter dat Hanneke weg is.
Veerle heeft definitief met haar vader gebroken. Ze maakt het weer goed met Bjorn. Hanneke leest de brieven van Bertje en vertelt wat ze weet aan Lut. Lut en Hanneke lopen weg van huis. Rob en Isabelle onderhandelen over de prijs van het huis. Cixi's vader krijgt een hartaanval. Cixi wil haar vader gaan bezoeken. Bert kan niet mee. Hji zegt dat hij China niet meer binnen kan....
Hanneke gaat in odracht van Bert op zoek naar de brieven bij de bomma. Rob moet een pakje naar Oostende brengen. Bertje wil het onderscheppen. Vader Suys vertelt dat Veerle nog een broertje had dat vroertijdig is gestorven. Veerle vertelt dat ze zwanger is.
Maarten wordt op het nippertje gered uit een auto in de autosloperij. Bosman en De Vos zijn huin boekje te buiten gegaan en krijgen binnendienst. Hanneke loopt weg van huis. Ze gaat uithuilen bij Bertje. Hij stuurt haar naar de bomma. Peter wil Bertje aangeven bij de politie.
Bosman en De Vos vallen binnen in de woning waar Maarten mogelijks wordt gegijzeld gehouden. Bjorn is kwaad omdat Veerle (gedeeltelijk) blijft luisteren naar haar vader. Rob en Isabelle evalueren hun relatie.
Jan geeft alle instructies aan Maarten om de juiste getuigenis aan de politie door te geven. Linda wordt achterdochtig. De misdadigers kidnappen Maarten. Jan neemt Miel in vertrouwen. Francine en Miel gaan op zoek naar de gokmaffie, de mannen die Maarten vast houden. Brenda is bezorgd om de gezondheid van haar moeder. Miels hoornvlies komt los. Veerle wil Jurgen zien maar haar vader blijft het haar beletten. Rob is jaloers op Isabelle en Dré. HAnneke koopt klerenm met het geld dat ze van Bertje heeft gekregen.
Els houdt een herdenkingsplechtigheid voor andreas. Linea Veronica gaat in zee met Gallo. Jan wordt constant in de gaten gehouden door de daders van de overval. Hij bezat zich op de herdenking van Andreas. Hij vertelt alles aan Maarten. MR adviseert Peter voorgoed af te rekenen met Cixi en Bert. Bertje wil wraak nemen omdat Anna Peter over Bertje's verleden heeft verteld. Hij dreigt Anna af. Mario wint de fashion award niet. Linda's moeder wordt weer even onwel.
Peter bezoekt de bomma om meer informatie te krijgen over Bertje. Hij wil hem op zijn beurt chanteren. Bertje blijkt een moord op zijn geweten te hebben. Els krijgt de doodsprentjes van Andreas. MR vertrouwt Jens niet helemaal. Dimi's vrouw heeft zelfmoord gepleegd. JAns belager zoekt hem op bij hem thuis. Shirley mist Bjorn.
Bertje chanteert Peter met de foto's uit Londen. Jans belagers beletten hem om als getuige op te treden. Alexandra wil een samenwerking op poten zetten tussen Gallo (groot It. Modebedrijf) en Linea veronica. Vero vertrouwt dit voorstel niet. Lode beweert dat Dimi er twee verschillende vrouwen op na hield. Isabelle wil het weer goed maken met Rob.
Cixi drogeert Peter en kleed hem uit. 's Morgens denkt Peter dat hij met Cixi gevreeen heeft. Rob vindt dat Rita zich te veel bemoeit. Ze maken ruzie. Jan krijgt zijn paspoort van de aanvallers thuis gestuurd. Brenda laat Bertje weten dat hij Hanneke met rust moet laten. In het buurthuis besteden ze aandacht aan de dag van de armoede. Mario en Vero genieten van hun tripje naar Italie voor de Fashion Awards. Mario helpt de weduwe van een belangrijke ontwerper uit de nood. Ze nodigt Mario en Vero uit in haar villa. Evi en Maarten maken ruzie.
Gaston zegt tegen Isabelle dat hij verliefd is op haar. Lobke bereidt haar schachtenlied voor voor haar studentendoop. Er werd weer ingebroken in het rusthuis van Anna en Albert maar dan in een andere flat. Heeft bertje er dan toch niets mee te maken? Jan verneemt via het nieuws dat het slachtoffer van de scharmutseling overleden is in het ziekenhuis. Cixi en Peter komen aan in Londen. Cixi probeert hem te verleiden. Rob wil het hus van Isabelle kopen.
Rob heeft de fles wijn leeg gegoten ipv leeg gedronken. Lobke en Pierrot vragen zich af waar ze nu naartoe moeten. Rita stelt Rob voor bj haar te komen wonen. Bart moet naar China voor het werk met Cixi. Brenda verbiedt het hem. Peter gaat in zijn plaats. Bertjes & Cicxi's plan lukt. Gaston vermijdt Isabelle omdat hij zijn verliefdheid wil onderdrukken. De Vos vertelt Els hoe Andreas aan zijn eind is gekomen. Jan is getuige van een afranselling en wordt overvallen.
Els vertelt Dieuwke dat Andreas dood is. Bertje maakt van zijn housewarming een herdenkingsgelegenheid voor Andreas. Pierrot probeert Isabelle mee naar huis te krijgen. Isabelle breekt met Rob. Rob Gaston geeft an Wim toe dat hij verliefd is op Isabelle. Cixi slaagt erin Brenda jaloers te maken.
Cixi wil vat krijgen op Bart via Hanneke. Linda is kwaad omdat Jan stiekem naar een stripteasetent is geweest. Bjorn wil Veerle zien. Maarten probeert Bjorn te behoeden voor stommiteiten. Mieke wijst erop dat Isabelle verliefd is op Gaston. De Vos en Bosman bevestigen dat het gevoden lijk wel degelijk dat van Andreas is.
Jens Vermeer wil slechts 1000 euro in de maand verdienen en 10 procent op de winst. Veerle besluit terug bij haar ouders in te trekken, dan trekt haar vader de klacht tegen Bjorn in. Veerle mag Bjorn dan ook niet meer zien. Bjorn wordt vrij gelaten. Cixi richt al haar pijlen op Bart.
Mario en Vero pakken in voor de verhuis. Veerle en Bjorn krijgen Jurgen weer niet te zien. Bjorn pakt vader Suys aan. Bjorn wordt gearresteerd. Rob en Isabelle maken wéér ruzie. Isabelle pakt haar koffers. Wim wordt verleid door een knappe klant en wordt betrapt door de man des huizes. MR en Trudy zitten rond de tafel met ontwerper Jens.
De jongen die gestorven is, is Maarten niet. Hij komt doodleuk binnen gewandeld. Zijn protefeuille werd gestolen. De dief is ompgekomen met Maartens papieren op zak. De identiteitspapieren van Andreas op het dode lichaam blijken vals. De beloftevolle ontwerper Jens Vermeer solliciteert spontaan bij Maison MR. Vero denkt dat ze het geheim van Bertje heeft ontdekt: ze vermoedt dat hij geen Van den Bossche is. Vero en MArio trekken terug in bij Peter & Trudy. Gaston stelt voor Nina te gaan bezoeken in Moldaviê. Isabelle maakt zich zorgen over haar geheugen.
Pierrot, Bjorn en Maarten gaan op stap. Maarten heeft een verkeersongeval gehad en ligt op intensieve zorgen. Als ze het nieuws hoort, krijgt Evy een aanval. Maarten haalt het niet. Bertje is tot een akkoord gekomen met de notaris en Dr. Maeterlinck. Mario en Vero moeten hun koffers pakken. Vero praat met Peter over de eventuele verhuis. Els begint Andreas' begrafenis voor te bereiden.
Er is ingebroken bij Anna en Albert. Bertje wordt verdacht. Wim draait bij en ziet het nut in van de uitvaartverzekering. Pierrot kan niet kiezen tussen Lobke en Evy. Trudy krijgt weer steken aan haar eierstokken. Alles blijkt in orde. Hanneke en co interviewen Mario. Jelle is zoek maar wordt terug gevonden. Maarten is op zoek naar Evy.
Pierrot en Evy geven toe dat ze gevoelens hebben voor elkaar. Ze kussen. Lobke betrapt hen bijna. Leen weet wat er aan de hand is. Er wordt een onherkenbaar lijk gevonden. Andreas' identiteitspapieren liggen bij het lichaam. Anna en Albert zijn ziek. Brenda denkt dat Jelle ADHD heeft. Betr bezoekt de bomma. Hij gaat op zoek naar de brieven en dreigt de bomma af.
Trudy is haar eigen begrafenis al aant regelen. Ze wordt geopereerd. De tumor wordt succesvol verwijderd. Dimi wist zelf niets af van de foto en de brief. Cixi gaat verder met haar charmeoffensief bij Peter. Albert heeft een zware hoest. Els wil in het opvangtehuis gaan werken. Een jong koppeltje vind een mensenarm in staat van ontbinding.
Hanneke veroorzaakt een staking op school owv haar piercing. Cixi bespeelt Peter via zijn gevoelens. Bjorn en Veerle mogen Jurgen bezoeken maar Veerle's vader steekt daar een stokje voor. Rita en Lode vinden een foto en een briefje van Dimi's zogezegd 'overleden' vrouw. Er is iets niet pluis. TRudy heeft een kwaadaardige tumor.
Bert wil weten of Bart voor zn chartermaatschappij komt werken. Bart neemt nog geen beslissing. Trudy ziet haar toekomst niet erg rooskleurig in. Ze maakt haar testament op. Vero toont haar medeleven. Lode heeft Dimi achtervolgd. Rita is razend. Cixi stelt voor Peter te vervangen terwijl Trudy ziek is.
Lobke, Pierrot, Evy en Leen verhuizen naar hun gezamenlijke kot in Leuven. Guidoke is ziek. Bart bespreekt met Peter het voorstel van Bert om bij zijn chartermaatschappij te komen werken. Bart graaft in het verleden van Bertje. Bjorn wil zeker zijn dat hij de vader is van Veerle's kind. Trudy ondergaat een kijkoperatie om vast te stellen of haar tumor kwaadaardig is. Anna en Albert bezoeken Rita in het café. Mieke helpt Els aan werk.
Trudy is ongerust over haar eierstokken. Mario en Vero gaan Cedric bezoeken. Hanneke en haar vriendinnen interviewen Marie-Rose voor een schoolwerkje. De vader van Veerle dreigt Mieke af en krijgt het benauwd. Bertje stelt Bart voor om als manager bij zijn chartermaatschappij te komen werken.
Trudy buigt niet. Ze wil niet dat Vero terug in huis komt. Anna wil graag gaan overwinteren in Benidorm. MR mist Joe. De mobilhome van Miel en Frnacine wordt gestolen. Het blijkt een misverstand. Brenda wil Mike naar Belgie laten komen. Er is iets mis met de eierstokken van Trudy.
Bart geeft toe dat het geld dat hij maandelijks stort voor Mike is. Het zoontje van Christel dat nu bij een pleeggezin dat in Amerika woont. Peter stelt Els voor om bij VDBE als pr-verantwoordelijke te komen werken. Bertje heeft Ming Electronics voorgetrokken tijdens de periode dat hij afgevaardigd bestuurder was bij VDBE. Bart en Peter zetten hem onder druk. Evy praat met haar vader. Jurgen is autistisch. Peter stelt Mario en Vero voor terug bij hen te komen wonen als bedanking voor Vero's stem in de raad. Trudy heeft pijn in haar onderbuik.
Wim en Mieke willen Nina bezoeken inMoldavie. Peter en Marie-Rose strooien de assen van Joe uit op Malta. Suzy probeert Els de realiteit te doen inzien. Het helpt. Els wil terug aan da slag als verpleegster. Mieke komt te weten dat de 4-jarige Jurgen in een instelling zit. Bertje ontdekt dat Bart maandelijks 20 euro doorstort naar de states. Hij stapt ermee naar Brenda. Zij weet nergens van. Evy en Maarten vrijen terug voor het eerst.
MR en Peter verstrooien de assen van Joe. Bart ontdekt een case van belangenvermenging tss VDBE en Ming Electronics. Bertje houdt zich niet aan de afspraken. Rob en Jan bezoeken Rita en Dimi. Lobke & Pierrot, Maarten & Evy leggen het bij dankzij Leen.
Lobke en Pierrot en ook Maarten en Evy maken ruzie. Peter voelt de bomma aan de tand ivm het vrijwillige ontslag van bertje. Rita gaat aan de slag in het café van Dimi. Vero kiest Peters kant ivm de volmachten van VDB electronics. Nina schrijft een brief. Marie-Rose vertrekt naar Malta om Joe's assen uit te strooien. Peter verrast MR en gaat toch mee.
Veerle en Bjorn leggen het bij. Marie-Rose wil zo snel mogelijk Jo's assen gan uitstrooien op Malta. Lobke is jaloers op Evy. Evy gaat net als Lobke criminologie studeren. Pierrot en Maarten maken ruzie over Evy. Lode spreekt slecht over Rita. Rita vindt werk in een café.
Veerle is zwanger. Vero wil opbieden tegen de anonieme bieder op het huis van Guy. Lobke en Pierrot maken weer ruzie. Leen en Pierrot gaan hun kot schilderen. Peter geeft Jan een kaderfunctie. Bjorn verwijt Veerle dat zij niet voor Jurgen gevochten heeft. Veerle maakt ruzie met haar vader. Ze vraagt of ze bij Lobke mag logeren. Trudy en MR willen maison Marie-Rose terug oprichten na de trip naar Malta. Rita wil de studio van Lobke overnemen.
Het huis is terug van Peter en Trudy. Bertje meent het: hij staat zijn directeurschap af aan Peter. Peter vertrouwt het niet. Trudy neemt Suzy terug aan zonder er Peter over aan te spreken. Lobke is jaloers op Evy. Veerle is twee maanden overtijd.
Bart en Peter worden als helden onthaald. Peter is uit de schulden. HIj wil samen werken met bert. Bert weigert. Anna bemoeit zich ermee en zet Bert onder druk. Bertje buigt. Leen, Lobke en Pierrot gaan samen op kot. Mario mist Cedric, nu die in Zwitserland zit. De pa van Veerle confronteert Veerle en Bjorn met een brief uit het verleden.
Peter en Bart overmeesteren Latour, vorderen het geld terug en laten Latour arresteren. Cédric wordt toegelaten op de Zwitserse kostschool. Bjorn is over zijn toeren door de uitleg van Mieke ivm Jurgen. Veerle praat op hem in.
Maarten lucht zijn hart bij Leen. Linda roept Hanneke en Lut op het matje. Lut liegt in het nadeel van Hanneke. Guy heeft een anoniem hoger bod gekregen op het huis. Bertje zet Jan en Rob tegen mekaar op.
Anna confronteert Bertje met zijn verleden en probeert hem te chanteren. De makelaar wil de vraagprijs van het Van den Bossche huis naar beneden brengen. Lobke en Pierrot praten over hun relatie. Guy komt op bezoek in Belgie. Mieke heeft de pleeggezindienst van Jurgen gevonden. Lut en Hanneke maken het bont. Wim heeft hoge koorts.
Vero wil tegen de zin van Mario Cedric naar een dure, strenge kostschool sturen in Zwitserland. Pierrot en Lobke maken ruzie. Gaston geeft Wim geld om zijn achterstallige sociale zekerheid te betalen. Wim is daar niet gelukkig mee. Anna ontdekt waarom Bertje in der tijd weg gegaan is uit Duitsland.
Cédric is ziek. Latour denkt dat hij peter en Bart te pakken heeft. Marie-Rose en Trudy maken zich ongerust. Bart en Peter nemen afscheid van Badu en hernemen hun tocht.
Anna vertelt Vero dat Bertje lid is geweest van een neonazistische beweging. Peter en Bart maken via Marie-Rose een afspraak met Latour. Onderweg worden ze overvallen.
Veerle gaat Wim vervangen terwijl hij gekwetst is. Lobke is ongelukkig. Bart en Peter komen aan in Zuid-Afrika. Anna vindt ongeopende brieven die aan haar overleden man gericht zijn. Ze zijn van Bertje's vader en Anna confronteert Bertje ermee. Evy wil zeker weten of Dré haar vader is.
Trudy maakt zich zorgen om Els. Marie-Rose ontmoet de stroman van Latour. Bert wil van Robs bureau een cantine maken en probeert de familie tegen mekaar uit te spelen. Evy wil zich toch laten erkennen door Verhelst. Latour weet dat Cathérine de la mer Marie-Rose is.
Rita blijft weg bij Micheline en klopt aan bij Rob. Isabelle is in alle staten. Rita trekt in bij Jan? Pierrot, Lobke en Leen bezoeken Pierrot. TRudy gaat op zoek naar nieuwe huizen en appartementen. Peter vliegt uit.
Bart en Peter zoeken een manier om Boardman te strikken. Anna en Albert bezoeken Kobe. Evy zoekt haar vader op. Lobke geeft haar ontslag in de QV. Marie-Rose wil gaan onderhandelen met de stroman van Latour. Rita trapt het af bij Micheline.
We zijn twee maandan verder. Bert is nu baas bij VDB electronics. Anna maakt zich zorgen om Kobe. Bertje ontslaat één van zijn secretaresses: Evy of Shirley.
Marie-Rose gelooft niet dat Joe zelfmoord gepleegd heeft. Veerle en Bjorn vertellen Maarten en Leen over hun kind. Latour blijkt in Zuid-Afrika te zitten. Peter plooit: hij verkoopt zijn aandelen aan Bertje om het bedrijf het redden.
Peter wil het geld van Latour gaan halen. Hij vraagt Lits hem op te sporen. Suzy en Elke willen gaan samen wonen. Shirley verklikt Veerle en Bjorn bij Veerle's ouders. Joe sterft.
Isabelle pakt haar koffers. Peter wil zijn aandelen aan Vero verkopen. Dan heeft zij de overmacht. Maar Mario luistert het geheime plan van Bertje en Vero af en verwittigt Peter. Peter ziet toch geen andere uitweg. Bart, Jan en Mieke komen met een oplossing. Veerle en Bjorn vragen Leen en Maarten om hulp.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.