75 afleveringen

Aflevering 75

Jamila is bang dat Benny's plan zal mislukken. Benny en Samira zien echter geen andere optie. Daniel heeft een troefkaart in handen. Lars stort ondertussen zijn hart uit bij Benny, maar die heeft zo zijn eigen zorgen. Louise wil weer normaal kunnen omgaan met Vanessa en Mathias en zoekt toenadering.

Aflevering 74

Brahim spreekt klare taal tegen Louise. Jamila wil niet dat Brahim zich moeit en vliegt tegen hem uit. Rudi maakt zich zorgen over Finns gedrag. Eva vertelt hem over haar nieuwe vriendin Leonie. Niko geeft Rudi de indruk dat hij iets te verbergen heeft. Hij heeft een verrassing in petto voor Hanne. Benny denkt een oplossing te hebben voor zijn probleem.

Aflevering 73

Anna vindt het kotverblijf van haar zoon niet kunnen, maar Jan amuseert zich kostelijk in het studentenhuis. Hij verbroedert rustig verder met de andere studenten. Louise komt Victor ophalen, maar hij voelt de gespannen situatie goed aan. Mathias en Vanessa proberen er het beste van te maken. Al kost het hen moeite.

Aflevering 72

Daniel laat zich niet zomaar intimideren en stelt zijn eisen. Benny wil naar de politie stappen, maar Jamila is tegen. Jan is op zoek naar een tijdelijke slaapplaats. Yoko en Cédric schieten hem te hulp. Louise verwacht hoog bezoek en is zenuwachtig. Vanessa heeft spijt van de regeling die ze heeft getroffen.

Aflevering 71

Louise bereidt zich voor op de komst van Victor. Zowel Véronique als Jelle doet haar beseffen dat ze er zo goed als alleen voorstaat. Mieke wil doorgaan met haar leven. Zjef en Rudi vrezen voor een vechtscheiding, maar Niko wil geen strijd voeren. Jamila denkt dat de nachtmerrie met Daniel achter de rug is. Brahim krijgt een verrassend aanbod.

Aflevering 70

Hanne is bang dat Niko Mieke niet kan loslaten. Samira vermoedt dat er meer aan de hand is. Vanessa is bang dat Louise Victor zal meenemen en maakt zich klaar voor een juridische strijd. Vanessa vindt dat Yoko aan haar toekomst moet denken. Jan vindt dat Jelle Jamila niet mag loslaten, maar Jelle heeft de moed opgegeven.

Aflevering 69

Jelle is bang voor een afwijzing van Jamila. Wanneer iedereen hem pusht om contact met haar op te nemen, besluit hij de sprong toch te wagen. Niko heeft nog hoop in zijn relatie met Mieke. Maar wanneer hij de echtscheidingspapieren krijgt, zoekt hij steun bij Hanne. Cédric stelt Yoko voor een keuze.

Aflevering 68

Samira heeft een verrassing voor Emiel. Cédric wil met Yoko praten over Spanje, maar zij heeft alweer een afspraak. Véronique grijpt haar kans om verdeeldheid te zaaien. Niko en Hanne verzinnen plannen om Miekes hart te veroveren.

Aflevering 67

Brahim is opgelucht dat Jamila geen contact meer heeft met Daniel. Hij hoopt dat het terug goedkomt tussen haar en Jelle. Wanneer Emiel het bidprentje van zijn moeke verliest, vreest hij dat hij niet zal slagen voor zijn rijexamen. Benny en Samira proberen hem nieuwe hoop te geven. Cédric ontdekt wie de crush is van Louise.

Aflevering 66

Vanessa is niet te spreken over Louises voorstel. Ook Mathias wil zich niet zomaar onder druk laten zetten. Louise zoekt op haar beurt steun bij haar familie. Jamila hoopt eindelijk van Daniel af te zijn. Wanneer blijkt dat hij nog niet klaar is met haar, is ze ten einde raad. Jelle probeert zijn gedachten te verzetten en stort zich op zijn studies.

Aflevering 65

Zjef is enthousiast over de spelletjesavond, maar praat zijn mond voorbij tegen Mieke. Mathias schakelt Cédric in om Louise te overtuigen van zijn plannen. Yoko maakt zich klaar voor de Spaanse les, tot ze plots telefoon krijgt. Mieke wil opnieuw gaan joggen met Lars, maar ook Véronique wil mee. Jamila doet een onaangename vaststelling.

Aflevering 64

Rudi en Hanne plannen een verzoeningspoging tussen Niko en Mieke. Véronique vindt dat Lars actie moet ondernemen. Hij schakelt Yoko in als extra hulp, maar zij twijfelt. Jamila vreest dat Samira doorheeft wat er aan de hand is met Daniel. Vanessa ontdekt dat Louise gelogen heeft en leest haar de les.

Aflevering 63

Samira denkt dat Emiel klaar is om volgende week zijn theoretisch examen af te leggen. Vanessa vindt dat een goed idee, Benny niet. Véronique krijgt Cédric en Yoko over de vloer voor haar verjaardag. De stemming dreigt uit de hand te lopen door een pittige discussie.

Aflevering 62

Daniel reageert anders dan verwacht op het nieuws van Jamila. Brahim plant een date met Liesje. Louise besluit om op haar broertje te passen. Emiel maakt het weer goed met Samira. Zij zal hem verder helpen met het behalen van zijn rijbewijs.

Aflevering 61

Samira en Benny vinden Emiel ladderzat terug in het studentenhuis. Benny legt de schuld bij Jelle, maar ook Jamila voelt zich schuldig. Mieke is het beu dat iedereen ervan uitgaat dat zij en Niko snel weer een koppel zullen vormen. Lars stelt haar voor om samen te gaan joggen. Louise is verliefd.

Aflevering 60

Benny ontdekt wie er achter de telefoontjes van Jan zit. Niko peilt bij Hanne naar Mieke. Hij besluit dat er nog een kans bestaat dat het goedkomt tussen hen. Jelle reageert woedend wanneer hij verneemt dat Jamila op date gaat met Daniel. Daniel zelf doet Jamila een dubieus voorstel. Benny en Samira raken de controle over Emiel kwijt. En ook Raven lijkt in een diepe put te belanden.

Aflevering 59

Emiel is boos op Samira en wil dat Brahim hem helpt met zijn rijexamen. Die staat daar echter niet voor te springen. Emiel neemt dan halsoverkop een drastische beslissing. Jelle probeert een bewijs te vinden van Daniels diefstal, maar hij heeft zijn sporen grondig uitgewist. Jelle is bovendien in alle staten wanneer Daniel ook nog eens Jamila op date vraagt.

Aflevering 58

Yoko raadt Cédric aan om Véroniques afstand te respecteren. Hij wil het echter met haar uitpraten. Jan vertelt Yoko over het telefoontje dat hij kreeg. Volgens haar gaat het om een flauwe grap. Emiel is ervan overtuigd dat hij volgende week zijn rijbewijs zal kunnen halen. Wanneer Benny en Samira hem met de neus op de feiten drukken, reageert hij furieus.

Aflevering 57

Cédric heeft nog niets van Véronique gehoord sinds hun laatste gesprek. Yoko raadt hem af om contact te zoeken. Jelle foetert omdat zijn schooltaak op mysterieuze wijze van zijn laptop is verdwenen. Jamila ontdekt dat Brahim gelogen heeft over waar hij was. Yoko krijgt het aan de stok met een dronken klant. Jan krijgt een vervelend telefoontje.

Aflevering 56

Cédric en Yoko hebben Véronique, Mathias en Vanessa groot nieuws te vertellen. Niet iedereen reageert echter zoals verwacht. Lars probeert Benny te overhalen om zijn jogbuddy te worden. Vanessa is in shock door wat ze in het studentenhuis ziet. Finn wil dat Mieke terugkomt naar de brouwerij. Raven en Chloe belanden in een hachelijke positie.

Aflevering 55

Raven voelt zich schuldig, maar hoopt troost te vinden in zijn roes. Vanessa vermoedt dat Cédric en Yoko groot nieuws hebben, maar weet niet wat ze mag verwachten. Emiel wil uitgaan, maar Samira vindt dat geen goed idee. Ze stelt een alternatief voor. Louise denkt dat Vanessa haar ontwijkt.

Aflevering 54

Cédric blijft met twijfels zitten. Yoko heeft het gevoel dat hij haar aan het lijntje houdt en eist klare taal. Lars blijft hopen op een teken van Raven. Raven zelf zoekt stiekem contact met Brigitte. Véronique heeft goed nieuws voor Hanne. Louise is bang dat Victor zijn echte familie zal vergeten.

Aflevering 53

Jamila wordt op heterdaad betrapt en gestraft. Enkele uitspraken van Vanessa schieten bij Anna in het verkeerde keelgat. Ze herinnert Louise eraan dat zij Victors enige echte voogd is. Jelle wil zich excuseren bij Jamila, maar kan haar niet bereiken. Véronique wil uitzoeken waar Cédric en Yoko naartoe zijn.

Aflevering 52

Mieke worstelt met Sams vraag en ziet hoe moeilijk Niko het heeft. Yoko slaagt er niet in om Cédric te overtuigen. Ze schakelt Jans hulp in. Jelle wil er goed uitzien voor Jamila. Op het feestje van Emiel wacht haar echter een onaangename verrassing. Louise wil de band met haar kleine broertje versterken.

Aflevering 51

Niko blijft zoeken naar Sam. Brigitte verwijt Lars dat hij Raven heeft opgegeven, maar niets is minder waar. Wanneer Raven wakker wordt, blijkt Chloe verdwenen te zijn. Véronique probeert Cédric warm te maken voor hun toekomstig, gezamenlijk project. Emiel is nog altijd boos op Samira. Jan blijft hopen dat Mieke en Niko weer een koppel zullen vormen.

Aflevering 50

Raven probeert aan geld te geraken voor drugs en eten. Hij zinkt echter sneller en dieper weg dan hij ooit had verwacht. Lars worstelt met schuldgevoelens. Cédric wil de Foodbar verkopen, maar Yoko komt met een voorstel. Louise en Brahim beginnen plezier te beleven aan hun tangolessen. Tot Jelle plots voor de deur staat. Niko is de wanhoop nabij.

Aflevering 49

Yoko vreest dat Véronique iets van plan is, maar wil Cédrics beslissing over de verkoop van de Foodbar aan hem overlaten. Véronique komt met een voorstel. Samira regelt een reünie tussen Emiel en zijn familie. Dat plan loopt anders af dan verwacht. Mieke krijgt pijnlijk nieuws te horen.

Aflevering 48

Finn blokt de pogingen van Zjef en Rudi om haar op te vrolijken af. Brahim neemt Emiel mee om te gaan karten en hoopt hem zo van zijn eenzaamheid af te helpen. Hij haalt echter niet meteen het gewenste resultaat met zijn uitstap. Louise bereidt zich ondertussen voor op haar tangoles met Brahim. Ook Jelle maakt zich grote zorgen over Raven.

Aflevering 47

Zjef en Rudi willen Finn opvrolijken door Dia De Los Muertos te vieren. Zjef slaat de bal echter helemaal mis. Samira maakt zich zorgen om Emiel. Ze spoort haar gezin aan om hem meer te betrekken. Yoko voelt hoe Véronique zich steeds meer opdringt in haar relatie met Cédric.
Lars is radeloos na Ravens vertrek. Brigitte wil hem zoeken, maar Lars lijkt de moed op te geven. Yoko wil qualitytime met Cédric. Véronique denkt daar echter anders over. Brahim weigert tango te oefenen in het openbaar en eist dat Louise een afgesloten locatie vindt.
Brahim vraagt Louise om hem in contact te brengen met Liesje. Zij wil echter wel iets in ruil. Vanessa heeft gemengde gevoelens over de catwalk in trouwkledij. Ze beseft echter niet wat er echt aan de hand is. Raven gedraagt zich opnieuw voorbeeldig, maar Lars beseft dat hij hem probeert te manipuleren.
Louise besluit online danslessen te volgen, maar ze heeft een partner nodig. Vanessa merkt op dat Mathias zich vreemd gedraagt. Hij steekt het op stress voor de campagne. Samira vreest dat Emiel alleen zit met zijn verdriet. Ze alarmeert Benny.
Hanne beseft dat ze tweede keuze is voor Véronique. Brigitte wil terugslaan op het verweer van hun advocaten, maar Lars wil eerst een andere aanpak proberen. Hanne komt Jan helpen in het café.
Vanessa is nog altijd gefrustreerd door de claim van Lars. Ze neemt contact op met een ex-topadvocaat. Lars vermoedt dat Raven van hem steelt en terug aan de speed zit. Hij snapt echter niet hoe Raven aan het spul geraakt. Hanne wil het samenwonen met Véronique nog een kans geven. Brahim heeft interesse in een studiegenote van Louise.
Lars ontdekt dat Raven hem bestolen heeft. Hij is er meer en meer van overtuigd dat Raven opnieuw aan de speed zit. Niko is in de war. Samira is boos op de broers van Emiel omdat die zich niet over hem ontfermen. Hanne zit in de put, maar Véronique probeert haar op te beuren.
Emiel krijgt slecht nieuws te horen. Benny en co vangen hem op. Yoko neemt zich voor om Véronique met gelijke wapens te bestrijden. Brigitte vermoedt dat Raven weer drugs neemt. Ze overtuigt Lars om een test af te nemen.
Raven spreekt Louise aan en wil dat ze terug gelukkig wordt. Mathias en Vanessa ontvangen een mail van Wolff & Bos met een schadeclaim. Vanessa krijgt een koude douche wanneer ze Lars om uitleg vraagt. Niko is helemaal het noorden kwijt. Véronique bespeelt Cédric en dat blijft niet zonder gevolgen.
Niko kan de nieuwe theorie moeilijk geloven, maar volgens Zjef en Rudi is er geen twijfel. Véronique wil weten hoe het met Hannes huizenjacht gaat. Brigitte is van mening dat een ex-drugsverslaafde haar kleinzoon alleen maar zal doen hervallen.
Jan denkt Mieke gezien te hebben, maar Véronique maakt hem duidelijk dat hij het zich alleen maar heeft ingebeeld. De politie doet ondertussen een nieuwe huiszoeking in de brouwerij. Jamila is in alle staten omdat een opkomende puist haar fotoshoot om zeep dreigt te helpen. Vanessa kan Mathias maar niet overtuigen.
Vanessa wil weten waarom Mathias plots verdween op de fotoshoot voor de campagne van het champagnebier. Wanneer hij weigert om nog te poseren reageert Vanessa woedend. Raven is depressief nu blijkt dat hij Louise definitief kwijt is. Brigitte vindt dat hij professionele hulp nodig heeft.
Yoko weigert zich te excuseren voor iets dat ze niet heeft gedaan. Véronique verzwijgt ondertussen de ware toedracht van wat er is gebeurd. Hanne ontvangt een emotionele brief. Raven verneemt dat Louise iemand anders op het oog heeft en is er het hart van in. Jan en Jelle staan op het punt om naar Hanne te vertrekken, maar de avond neemt een onverwachte wending.
Raven wil zich bij Brigitte verontschuldigen. Jelle verzint een leugen om zijn geheim te vrijwaren. Rudi maakt Niko duidelijk dat hij ook nog andere verantwoordelijkheden heeft. Benny geniet van wat afleiding, tot hij telefoon krijgt van Albert. Rudi vindt dat Véronique open kaart moet spelen met Cédric.
Jelle heeft het moeilijk om zijn geheim te bewaren. Hij raadt Niko aan om Sam niet blindelings te vertrouwen. Véronique toont interesse in Hannes appartement. Ze geeft toe dat ze zich schuldig voelt. Zjef voelt aan dat Louise een oogje heeft op Tristan. Lars zorgt voor een deuk in Mathias' zelfvertrouwen. Jan zit in zak en as, maar krijgt onverwacht post.
Jelle is van slag door Hannes beslissing en voelt zich schuldig. Jan zit dieper dan ooit. Véronique stelt zich vragen bij het kostenplaatje van de herfsthappening, maar Cédric is vol vertrouwen. Lars adviseert haar om hem te vertrouwen. Raven ontmoet een oude bekende. Brigitte en Benny botsen bij Wolff & Bos.
Lars stelt duidelijke voorwaarden aan Raven. Die ziet echter geen heil in een zelfhulpgroep. Vanessa schiet Lars te hulp. Niko krijgt van Mathias geen verlof meer om Mieke te zoeken. Sam voelt zich eenzaam. Benny legt Emiel uit waarom zijn knuffel Wimmeke zo belangrijk is voor hem.
Zjef besluit Niko te helpen. De beslissing van Hanne valt Rudi zwaar. Hij vreest dat hij het anders had moeten aanpakken, maar ontdekt dan de schetsen voor de collectie waar ze aan werkte. Lars gaat wanhopig op zoek naar Ravens voorraad. Benny duikt in het krantenarchief, op zoek naar antwoorden op zijn vragen. De feiten zijn niet wat hij had verwacht.
De eenzaamheid begint alsmaar meer op Hanne te wegen. Ze neemt een besluit. Jelle zoekt een manier om bewijzen te vinden tegen Sam. Brigitte wil Raven naar een afkickcentrum sturen, maar hij haalt onbedoeld fel naar haar uit.
Rudi wil dat Hanne vertelt wat er op haar lever ligt. Voor haar is het echter te laat. Raven vraagt Lars om geld, maar vangt bot. Hij zoek een andere manier om toch te krijgen wat hij wil. Jelle excuseert zich bij Benny, maar wordt openlijk aan de schandpaal genageld. Een verrassing van Samira neemt een onverwachte wending.
Jelle wordt gevraagd om een geheim te bewaren. Sam wil zich samen met Niko in het openbaar begeven, maar stuit op onbegrip en commentaar. Yoko waarschuwt Véronique om Cédric niet teleur te stellen. Benny dringt er bij Alfons op aan om de waarheid te vertellen. Hanne komt in de problemen bij Lars en Véronique.
Jelle wil antwoorden en gaat de confrontatie aan. Hij botst echter op een muur. Brahim ontdekt ondertussen de waarheid over de breuk tussen Jelle en Jamila. Benny wil meer weten over Alfons' bekentenis. Vanessa denkt dat hij fantasie en realiteit door elkaar haalt. Niko vliegt uit tegen Zjef en Rudi.
Samira probeert met Jamila te praten, maar zij wil alleen zijn. Benny vindt dat ze haar ruimte moet geven. Jamila neemt op haar beurt Vanessa in vertrouwen. Jelle heeft de hulp van Cédric nodig, maar die vindt zijn plan te ver gaan. Samira merkt dat Alfons zich vreemd gedraagt. Vanessa krijgt een dubbele verrassing.
Vanessa uit haar bezorgdheid over Jamila bij Samira, maar durft geen open kaart te spelen. Jelle probeert op zijn beurt om zijn biecht uit te stellen. Benny raadt Lars aan om geduldig te zijn. Cédric is lastig, omdat Véronique niet met hem wil samenwerken. Yoko probeert met haar te praten.
Rudi keert zich na alle gebeurtenissen tegen Niko. 's Avonds krijgt Niko een onverwacht telefoontje. Jelle krijgt de testuitslag van zijn onderzoek. Hij staat voor de moeilijke opdracht om Jamila de waarheid te vertellen. Vanessa verrast Mathias met een onverwacht voorstel. Hanne besluit om anoniem te solliciteren bij een ander modebedrijf.
Rudi zou veel meer willen doen voor Niko en Sam. Hij is verrast wanneer ook Zjef zich behulpzaam opstelt. Samira wil met Ilja naar de politie gaan. Mathias maakt Cédric duidelijk dat hij niet kan investeren in de Foodbar. Er meldt zich echter al gauw een andere verrassende potentiële investeerder aan.
Lars is bang om de controle helemaal te verliezen. Ilja heeft Benny en Samira iets op te biechten. Niko verzekert Zjef dat hij geen gevoelens meer heeft voor Sam, wat bij haar hard aankomt. Véronique beseft dat ze een laatste kans krijgt van Cédric.
Hanne en Jan nemen een besluit voor de toekomst. Hij zoekt steun bij Andreia. Vanessa zit boordevol goede ideeën om het champagnebier te promoten, maar Mathias tempert haar enthousiasme. Niko heeft een plan, maar hij krijgt weinig begrip van Sam. Jamila wil met Jelle gaan zwemmen. Benny doet een onaangename ontdekking.
Jelle durft zijn geheim niet op te biechten. Hij vraagt Vanessa om raad, maar zij denkt dat er meer aan de hand is. Lars herkent Jill op één van Ravens foto's en hoopt via haar tot bij hem te geraken. Hanne en Jan doen moeite om elkaar tegemoet te komen, maar een nieuwe discussie loert om de hoek. Niko is ten einde raad.
Lars besluit Niko te confronteren. Benny ontwaakt uit een beangstigende droom en gaat op zoek naar de betekenis ervan. Samira probeert ondertussen door te dringen tot Ilja. Die mokt echter nog steeds. Véronique is in de wolken, maar Mathias waarschuwt haar. Jelle maakt zich zorgen over Jans nieuwe chatvriendin.
Lars gaat Raven zoeken in een drugsbuurt, maar vindt hem niet. Hij zoekt steun bij Samira en Benny. Jelle vraagt Louise om een geheim te bewaren. Yoko wil Cédric bij zijn thuiskomst tonen hoe erg ze hem gemist heeft. Vanessa is blij met het project dat ze mag opvolgen, maar Jan is bang dat ze zich te veel zal moeien.
Samira en Benny straffen Ilja voor wat hij gedaan heeft. Lars, Louise, Brigitte en Jelle moeten ingrijpen in de situatie met Raven, maar die blijkt niet in te zien dat hij een drugprobleem heeft. Wanneer Raven plots niet meer te bereiken is, maken Lars en Brigitte zich ernstige zorgen. Zjef vermoedt dat de politie kan bewijzen dat Niko Mieke heeft vermoord.
Raven bezwijkt onder de druk. Het gaat van kwaad naar erger met hem. Het komt zelfs tot een handgemeen met Jelle, die op zijn beurt Louise inlicht. Samira confronteert Ilja met haar vermoeden. Ze doet een onaangename ontdekking. Niko krijgt onverwacht bezoek.
Brigitte dringt aan op een plan van aanpak. Niko volgt een nieuw spoor, maar Sam is er niet gerust in. Rudi spreekt klare taal tegen Zjef.
Benny vermoedt dat er meer aan de hand is met Raven, maar slikt zijn vermoedens al snel weer in tegenover Brigitte. Vanessa durft nog altijd niet eerlijk te zijn tegenover Mathias. Jelle krijgt onverwacht bezoek.
In de Foodbar komt het tot een incident met Raven. Benny uit zijn bezorgdheid. Brahim vermoedt dat Ilja rookt, Samira vindt echter geen bewijs. Zjef is er nog steeds van overtuigd dat Niko en Sam Mieke hebben vermoord. Vanessa betrapt Niko.
Jamila uit haar dankbaarheid tegenover Brahim, maar hij heeft haar iets op te biechten. Ilja komt thuis met strafwerk. Samira maakt zich zorgen over haar jongste zoon. Mathias heeft goed nieuwe voor Vanessa. Zjef wil dat Rudi een kant kiest. Benny vindt een schat op zolder.
Brahim wil zijn volwassenheid bewijzen, maar de taakjes worden hem teveel. De situatie loopt dan ook volledig uit de hand. Hanne bereidt zich voor om alleen te gaan wonen. Ze beseft dat ze niet zal rondkomen met haar eigen inkomen en op zoek moet naar een room mate. In de brouwerij bereiken de spanningen een hoogtepunt.
Niko is in de war door zijn gevoelens voor Sam en schuldgevoelens tegenover Mieke. Jelle maakt stiekem een promofilmpje voor Jamila, dat al snel razend populair wordt. Samira wil dat Brahim zich volwassen begint te gedragen. Hij heeft het gevoel dat zij hem onderschat en wil zich bewijzen.
Ravens gemoedstoestand gaat van kwaad naar erger. Ondertussen worstelt Jelle met de breuk met Jamila. Toch wil hij weten hoe haar casting is verlopen. Benny vindt dat Samira Brahim te fel bemoedert. Sam is doodsbang, maar vindt troost bij Niko.
Rudi vindt dat Niko het voordeel van de twijfel verdient. Volgens Zjef is Niko echter de enige verantwoordelijke voor wat er is gebeurd. Jamila stort zich op haar modellenwerk, maar haar positieve spirit verdwijnt al snel als sneeuw voor de zon. Een emotionele Jelle gaat de confrontatie aan met Sam.
Vanessa kan niet snel genoeg in haar nieuwe, oude job vliegen. Wanneer blijkt dat ze zal vervangen worden door een knappe dame, besluit ze echter toch wat langer te blijven. Brigitte vreest dat de werknemers bij Wolff & Bos misbruik zullen maken van de situatie. Niko breekt zijn voorwaarden.
Zjef is geschokt en gelooft niet dat Niko onschuldig is. Ondertussen krijgen hij en Rudi van Vanessa en Mathias de vraag om terug in de brouwerij te gaan wonen. Brigitte is bij Wolff & Bos in slaap gevallen en wordt 's ochtends gewekt door Benny. Benny zelf krijgt een onrustwekkend telefoontje van Alfons.
Louise heeft door dat Jelle jaloers is op de aandacht die Jamila krijgt. Jelle stelt Jamila ongewild voor een ultimatum: hun relatie of haar modellenwerk. Mathias probeert Zjef en Rudi duidelijk te maken dat hun aanwezigheid stilaan te veel wordt. Zjef is echter niet klaar om terug te keren naar de brouwerij.
Louise is terug van haar reis met Kato en schrikt wanneer ze Raven terugziet. Mathias heeft na twee maanden genoeg van de aanwezigheid van Zjef en Rudi in huis. Jelle vergezelt Jamila tijdens haar fotoshoot. Op de set gedraagt hij zich echter als een echte macho, tot groot ongenoegen van Jamila. Bij Wolff & Bos maakt iedereen zich klaar voor een belangrijk moment.
Niko en Sam ontkennen hun betrokkenheid bij de verdwijning van Mieke. Nieuwe informatie pleit echter in hun nadeel. Vanessa is bang dat Niko Mieke iets heeft aangedaan. Ze wil Zjef en Rudi thuis opvangen, maar Mathias twijfelt. Jamila is onzeker over het resultaat van haar fotoshoot. Raven zit in de put en ziet maar één uitweg.
Lars en Cédric proberen tevergeefs te verhinderen dat de kist vol water loopt. Ondertussen staat Véronique voor een onmogelijke opdracht. Niko wil dat de politie hem en Sam laat gaan, maar raakt zo opgejaagd dat er versterking wordt opgeroepen. De brouwerij wordt onderzocht door de technische recherche. Louise wil zich bij Raven verontschuldigen voor haar jaloers gedrag.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.