Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

228 afleveringen

Guido heeft een helse nacht achter de rug. François ziet het niet meer zitten. Marie-Rose is de wanhoop nabij. In het Vissershuis is iedereen in de ban van het La Torre Blanca-drama. De onzekerheid maakt iedereen gek. Monique confronteert Didier. Guido telefoneert naar Marie-Rose.
De sfeer in La Torre Blanca is grimmig. Salomon spreekt de sekteleden toe. Anna en Albert komen afscheid nemen van Guido. Walter heeft een reisroute uitgetekend. Didier speelt met vuur. Dokters en verpleegsters vervangen het verband van Marie-Rose. Willy zet een bizarre weddenschap in. Rita's aanhoudingsmandaat werd verlengd. Guido onderneemt ter plaatse een ultieme poging om Peter te redden.
Daniël waarschuwt Monique. Het wordt hoog tijd dat ze zich herpakt. De onderzoeksrechter ontvangt een fax van Europol. Guido vergeeft Rita. Anna staat erop dat haar kleinkind gedoopt wordt. Bart is het geruzie thuis beu. Herman denkt dat de confrontatie van Ingrid met kleine kinderen wel eens goed zou kunnen zijn.
De onderzoeksrechter en Frank Block blijken toch heel nauw betrokken bij de Van Den Bossche-affaire. Liliane spookt door Mia's hoofd. Anna staat volledig achter de beslissing van Guido. Bart neemt het op voor Peter. Sarah wordt geconfronteerd met een ontevreden klant. Marie-Rose heeft nachtmerries. Willeke is radeloos.
Roger komt aanzetten met vreemde verklaringen. Willekes verzoek wordt door Salomon afgewezen. François ontvangt een brief van Liliane. De dokter verwijdert het gaas van het gezicht van Marie-Rose. Guido's besluit staat vast. Hij heeft Peter te lang aan zijn lot overgelaten.
Monique en didier leggen het weer bij. Na de kerkdienst ontdekt Walter iets ongewoons in de offerschaal. Jan en Didier drinken samen een pint. Henk breekt met zijn Nederlandse familie. Jim Lucas probeert Guido te overtuigen toch naar Amerika te gaan. Een ongewenste bezoeker duikt op in de Lork.
Roger maakt zich druk. Walter onderneemt een poging tot schilderen. Guido en Claire bezoeken Rita. Albert voelt zich beroerd. Sarah komt op voor Didier. Herman gaat te rade bij Claire. Er heerst een koele spanning tussen Monique en Didier.
Bernice en Monique gooien naar elkaar met scherpe woorden. Henk krijgt een onverwachte telefoon uit Nederland. Hugo spreekt Marie-Rose de nodige moed in. Walter is van streek. Herman maakt zich zorgen om Ingrid.
Hugo's verklaring zorgt voor ontroering. Sarah en Didier komen tot een overeenkomst. De onderzoeksrechter onderwerpt Rita aan een verhoor. Jans keuze van behangpapier kan nog wat bijgeschaafd worden. Guido verlegt zijn prioriteiten.
Sarah moet een vliegtuig halen. Rita mag een kort bezoek ontvangen. Anna is vergevingsgezind. Sarah en Roger kunnen goed met elkaar opschieten. Henk stuit op eventueel bewijsmateriaal.
Guido is ontzet wanneer hij de schutter ziet. Jan worstelt met schuldgevoelens. Marie-Rose doorstaat hevige pijnen. Rita is bijzonder zwak. De strijdlustige Salomon spreekt zijn Nederlandstalige sekte leden toe. Albert maakt zich zorgen over Rita.
Guido mag geen onnodige risico's meer lopen. In het Vissershuis doen de wildste verhalen de ronde over de schietpartij. Anna is dringend aan rust toe. Rita zet de boel weer eens op stelten. De dag eindigt op een zwaar drama voor Marie-Rose.
Didier vergaat in zelfbeklag. Sarah vraagt hulp van haar officiële vader. Anneke is niet zo tevreden met Barts avances. Sarah vindt financiering voor haar Amerikaproject. Herman komt moedeloos van het ziekenhuis. Hugo en Marie-Rose kaarten na over Rita. Guido wordt ei zo na het slachtoffer van een onbekende schutter.
De onderzoeksrechter ziet nog maar één uitweg voor het Salomon-probleem. Adrienne roddelt over Rita. Delfosse zet Didier onder druk. Guido leest Rita de les over het voorval met Marie-Rose.
Marie-Rose tilt zwaar aan de uitspraak van Walter over Alex. Jan wordt verlost van zijn gips. François en Jan hebben een afspraak bij de notaris. Wendy heeft besloten naar de States terug te keren. Guido's achtervolgingswaanzin zou wel eens gegrond kunnen zijn.
Guido neemt het op voor Willem Delfosse. Jacobs dreigt met een huiszoekingsbevel, maar Salomon laat zich niet intimideren. Willy verklaart dat Alex nog lang kan vastzitten.
Didier veegt Delfosse de mantel uit. Anna wordt doorverwezen naar een specialist. Jan nodigt de schepenen uit voor een etentje. Delfosse komt zich verontschuldigen voor wat er in de Lork gebeurde.
Gwen en Jean-Pierre aanvaarden het aanbod van Marie-Rose. Jacobs en Block onderzoeken de plaats van de misdaad. Anna is er door alle gebeurtenissen weer erg aan toe.
Claire klaagt over Rita. Marie-Rose ontvangt Jean-Pierre en Gwen. Didier betrapt Delfosse in gesprek met Guido. Anna is niet opgezet met François' cadeau aan Jan en Nele.
François heeft er alles voor over om alleen te zijn met Mia. Er wordt gespeculeerd over de schuldvraag van Alex. Misschien krijgt VDB-Systems er een tweede joint venture bij.
Wendy krijgt onverwachte post. Delfosse maakt een afspraak met Guido. Jacobs en Block zoeken naar bezwarend materiaal tegen Alex.
Aan het terroriseren van de Van den Bossches lijkt geen einde te komen. Anna kan de spanningen niet meer verwerken. Didier probeert Bart te winnen voor zijn voorstel. Jan en Nele gaan op huizenjacht.
Gwen krijgt een onverwacht voorstel. De huwelijksreis voor Jan en Nele zit erop. Didier brengt Delfosse op de hoogte van een nieuw project. Alex schendt het vertrouwen van Marie-Rose.
Mia's gastvrijheid wordt niet in dank afgenomen. De sfeer in huize Didier is weer eens om te snijden. Alex koestert ambities. Het afscheidsfuifje in het Vissershuis zorgt voor verrassingen.
Gwen durft haar vrienden niet meer onder ogen te komen. Rita's nachtelijke escapade zorgt voor verbijstering. Maar dit belet de nieuwe geliefden niet om volop van hun romance te genieten.
Anna kan er niet meer bij dat François en Mia iets voor elkaar voelen. Jean-Pierre krijgt het steeds moeilijker met Gwen.
Mia en François beleven een gelukzalige ochtend. Walter arriveert bij de commune en gaat op zoek naar Peter en Willeke. De relatie tussen Anna en Rita is blijkbaar erg verziekt.
Ingrid komt met zeer goed nieuws voor Herman, maar die vat het nogal sarcastisch op. Claire heeft één en ander uit te praten met Guido.
Tot grote ergernis van Jean-Pierre krijgt Gwen het bijzonder hard te verduren. Walter is vastbesloten Peter te helpen, maar wordt met harde tegenstanders geconfronteerd.
Anna en Albert nemen Rita en Gwen onder handen. Sarah verndert Didier. François is jaloers. Er komt opheldering in de verkrachtingszaak.
Willy zegt Monique ongezouten zijn mening. Anna geeft Walter een aandenken mee. Jean-Pierre wil met Gwen praten. Julienne ergert zich aan het gedrag van Guido en Henk. Mia kookt voor François.
Iedereen probeert de zeeman aan het lijntje te houden. Gwen valt bij Rita binnen. Alex en Jean-Pierre vliegen elkaar in de haren. Gwen wordt geconfronteerd met de zeeman. Didier wordt voor de gek gehouden.
François voelt zich ongemakkelijk door het voorval met Mia gisteren. Anna krijgt telefoon van Jan en Nele uit de Dominicaanse Republiek. Monique maakt zich druk tijdens een commissievergadering. Claire stuurt Rita naar huis. Het Vissershuis krijgt een kanjer van een verrassing te verwerken.
Walter treft voorbereidingen om naar Spanje te evrtrekken. Monique haalt een vuile streek uit. Mia blijft toenadering zoeken tot François en dit lijkt resultaat te hebben. Rita is weer dronken.
Guido en Henk willen Didier een loer draaien. Monique heeft een meningsverschil met Geert Vervloesem. Rita blijft het iedereen moeilijk maken. Marie-Rose heeft een ernstig gesprek met Babette.
Didier nodigt Monique uit voor een intiem etentje in De Lork. Jan en Nele vertrekken op huwelijksreis. François en Mia hebben een afspraak. Herman en Ingrid zien Alex nu door heel andere ogen. Marie-Rose kaffert Babette uit.
Het huwelijk van Jan en Nele wordt vandaag gesloten. Alleen loopt niet alles volgens plan. Marie-Rose wil de politie inschakelen. Ingrid heeft een gesprek met Alex.
Monique gaat niet akkoord met de plannen van Didier. Guido wil niet naar het huwelijk van Jan en Nele komen. Jan nodigt Rita uit voor het huwelijk. Claire neemt Guido onder handen.
Henk speelt dubbel spel. Nele heeft een gesprek met Monique over Jan. Jim komt op bezoek bij Guido. Jan heeft iets belangrijks over het hoofd gezien.
Didier vraagt Henk om voor hem te spioneren bij VDB Electronics. Marie-Rose heeft een gesprek met Walter. Er zijn enkele problemen in verband met de ballonvaart. Marie-Rose spelt Guido de les. Daarna heeft ze een discussie met Rita.
Marie-Rose heeft er een heel moeilijke nacht opzitten. Henk wordt door Guido voorgesteld in VDB-Electronics. Rita begint met haar nieuwe job. Anneke en Bart hebben ruzie.
Sarah voelt zich aan haar lot overgelaten. Guido stelt Henk voor aan Anna en Albert. Jan en Nele raken ontmoedigd omdat ze niet direct een nieuwe woning vinden. Monique is de ruzies tussen Didier en Sarah beu.
Rita is woedend op Walter. Bart verdedigt Maarten. In het Vissershuis gaat het gesprek over Henk en Guido. Maarten krijgt de schrik van zijn leven. Alex valt Babette lastig. François krijgt bezoek van een wel zeer volumineuze dame.
Guido heeft Henk een kamer aangeboden. Anna gaat hier niet mee akkoord. Didier straft Wendy. De afspraak van François is hem niet goed bevallen. Jan heeft een afspraak met de ballonvaarder. Didier en Delfosse vergaderen bij FAIC. Marie-Rose en Hugo krijgen eindelijk Peter te zien...maar dat maakt Marie-Rose nog meer bezorgd.
Jan en Nele wonen bij François. François moet hier nog aan wennen. Hugo en Marie-Rose krijgen nieuws over Peter. Guido nodigt Henk uit voor een gesprek. Wendy gaat praten met Didier. Sarah blijft kwaad op Didier.
Rita plaatst Jan en Nele voor voldongen feiten. Henk wil in België zijn studies afmaken. Gwen heeft geen inkomsten meer. Claire stelt Guido voor Rita in dienst te nemen als koffiedame.
Hugo brengt bij Marie-Rose verslag uit over Peter. Vandaag krijgen Ingrid en Herman de uitslag over de in vitro fertilisatie. Den Rooselaer krijgt nieuwe uitbaters. Jan en Nele verschillen van mening over de bruidstaart. Maarten zoekt toenadereing tot Bart.
Henk moet naar het ziekenhuis. Sarah gaat iets drinken in Den rooselaer. De onderzoeksrechter geeft Marie-Rose een waarschuwing voor ze naar Spanje vertrekt. Babette brengt Alex een Bezoek.
Guido en Jan leggen hun ruzie bij. Ingrid wordt steeds ongeduldiger. François vraagt Babette om hulp. Nele heeft een gesprek met de ballonvaarder. Mia komt voor een verrassing te staan. Henk drijft Alex tot het uiterste.
Nele maakt zich zorgen over haar huwelijk in een luchtballon. Didier wordt gechanteerd door Bart. Guido wil nog steeds niets weten over Peter. Marie-Rose is van plan om ook naar Spanje te vertrekken. Jan geeft Guido lik op stuk. Alex leert Henk een lesje.
Alex brengt een bezoek aan Marie-Rose. Ingrid hoopt dat de conceptie geslaagd is. Didier heeft leedvermaak met de familie Van den Bossche. François trakteert zijn vriendin op een etentje in de Lork.
Hugo heeft schrik om Marie-Rose de waarheid te vertellen over Peter. Guido maakt het iedereen moeilijk met zijn slechte humeur. De verblijfplaats van Peter is het gesprek van de dag. Sarah heeft een afspraak met Guido.
Hugo krijgt slecht nieuws over Peter en Willeke. Herman en Ingrid gaan naar het ziekenhuis. Sarah luistert Bart en Wendy af. Dit heeft zijn gevolgen.
Jan onderschept een briefv die eigenlijk voor Willy bestemd is. Sarah heeft nog steed ruzie met Didier. Herman en Ingrid gaan in vitro fertilisatie uitproberen. Hugo vertrekt naar Spanje om Peter te zoeken.
Anna vindt het gedrag van François schandalig. Walter komt Anna de les lezen. Alex valt Babette lastig. Gwen loopt weg uit Den Rooselaer. Walter en Guido leggen alles terug bij.
Anna maakt zich boos tegenover Guido. Marie-Rose is jaloers. François maakt zich zenuwachtig over zijn afspraak. Nele en Anna gaan samen naar een winkel met bruidskledij. Anna betrapt François en zijn vriendin.
François heeft een afspraak. Marie-Rose is dolblij nu ze weet waar Peter is. De onderzoeksrechter vertelt Guido waar de nachtelijke telefoontjes allicht vandaan komen. Jan heeft een rare opdracht voor Babette. Sarah vraagt Monique om hulp.
Alex bedankt Marie-Rose voor haar gul gebaar. Sarah vraagt Picasso om een gunst. Anna werkt Albert op de zenuwen. Tussen Babette en Henk is alles terug koek en ei. Bart heeft goed nieuws voor Jan. Hugo verrast Marie-Rose.
Guido blijft anonieme telefoontjes krijgen. Uiteindelijk stapt hij naar de onderzoeksrechter. Babette heeft ruzie met Henk. Marie-Rose maakt zich nog steeds zorgen over de brief die Jean-Michel voor zijn dood schreef. Claire stelt Guido een ultimatum. François schrijft naar een relatiebureau.
Didier nodigt Bart en zijn vrienden uit voor een partijtje biljart. François vraagt raad aan Walter. Marie-Rose piekert nog steeds over de brief van Jean-Michel.
Hugo gaat op zoek naar Peter. Alex wil weten of Marie-Rose gevolg zal geven aan het verzoek van Jean-Michel. Walter heeft een gesprek met Guido in opdracht van Anna. Monique geeft toe: ze wil Jan en Nele in een luchtballon trouwen.
Wendy chanteert Didier. Claire heeft schoon genoeg van de anonieme telefoontjes. Jean-Pierre en Gwen groeien terug naar elkaar toe. Alex springt in de bres voor Bart, Anneke en Steven. François nodigt Mia uit voor een etentje in De Lork.
Guido reageert zich af op Babette en Mia. Ingrid is ongelukkig omdat ze niet op de gewone manier zwanger kan worden. Bart, Anneke en Steven hebben in de cafetaria van het sportterrein ruzie met een brutale jongen. Gwen kiest de zijde van Jean-Pierre.
Guido krijgt genoeg van de anonieme telefoontjes. Jaen-Pierre doet zijn beklag bij Walter over Rita. Ingrid en Herman krijgen droevig nieuws te horen. Marie-Rose en Guido hebben een ultiem gesprek over Peter.
Guido heeft Peter voorgoed uit zijn leven verbannen. Rita maakt het Jean-Pierre niet gemakkelijk in Den Rooselaer. Anna verwijt Guido dat hij Peter aan de deur gezet heeft. Didier heeft een ernstig gesprek met Sarah. Marie-Rose vertelt Hugo wat er in die geheimzinnige brief stond.
Guido blijft bij zijn besluit. Sarah spreekt met Walter over haar problemen. Didier zoekt Sarah overal. Rita krijgt slecht nieuws over Dirk. Marie-Rose vraagt Hugo hulp om Peter te zoeken. Alex overhandigt Marie-Rose een geheimzinnige brief uit het graf.
Sarah legt Didier het vuur aan de schenen. Peter valt Babette en Henk lastig. Dit mondt uit in een vechtpartij tussen Peter en Henk. Sarah loopt weg van huis. Guido zet Peter en Willeke aan de deur.
Henk vraagt Babette of ze met hem mee wil gaan naar Nederland. Peter en Willeke drijven Claire en Guido tot het uiterste. Rita is uit het ziekenhuis vertrokken. Didier wordt het slachtoffer van chantage.
Walter piekert over de dreigbrief die hij kreeg. Manou heeft een besluit genomen. Peter gooit Claire de deur uit. Monique heeft besloten Jan te trouwen. De zwangerschap van Rita begint door te wegen.
Julienne beklaagt zich bij Marie-Rose over het gedrag van Peter en Willeke. Jan vraagt Monique een grote gunst. Guido doet Manou een zakelijk voorstel. Didier bedreigt Peter.
Gwen zoekt terug toenadering tot Jean-Pierre. Peter en Willeke maken Claire en Julienne het leven zuur. Willy gelooft niet dat Peter veranderd is. Jan kan er niet tussenuit Monique een bijzondere gunst te vragen.
Sarah krijgt onverwacht bezoek en bijzonder schokkend nieuws. Iedereen viert het succes van de joint venture. Mia is teleurgesteld in François. Jean-Pierre lijkt niets goed te kunnen doen bij Gwen en Rita.
Didier wordt nu heel jaloers. Jan blijft aandringen op een huwelijk in een luchtballon. Claire en Nele proberen Anna gerust te stellen. François krijgt rare telefoontjes.
Alex zorgt voor problemen in de Rooselaer. Peter en Willeke hebben ruzie om Babette. Anna laat zich de toekomst voorspellen door een waarzegster. Bart voelt Didier aan de tand. Didier krijgt de schrik van zijn leven. Er hangt een gespannen sfeer in het Vissershuis.
Hugo wil zijn relatie met Marie-Rose hechter maken. Marie-Rose en Claire schieten steeds beter met elkaar op. Peter heeft een afspraak mat Babette. Bart betrapt Didier.
François is helemaal ontdaan als hij een dreigbrief krijgt. Jan heeft een speciaal plan voor zijn huwelijk met Nele. Peter maakt het Claire wel bijzonder moeilijk. Babette stelt Henk voor in het Vissershuis.
Claire zoekt toenadering tot Marie-Rose. Guido heeft problemen met zij joint-venture. Didier leert in Zwitserland een "interessante" dame kennen. Mia probeert François gevoelens te tonen. En wat is er eigenlijk bij Van Den Bossche Systems aan de hand?
Alex stelt zijn bedgenote voor aan Marie-Rose. Jan doet wanhopige pogingen om Guido te spreken te krijgen. Alex valt Babette en Mia lastig. Jean-Pierre blijft Gwen de hand boven het hoofd houden.
Jan krijgt een dreigbrief in de bus. Anna maakt zich ongerust over Nele. Didier heeft weer een bespreking met Delfosse. Ingrid vraagt aan Willy een middel om zwanger te worden. Gwen daagt Alex uit voor de ogen van Jean-Pierre.
Guido en Manou vieren het goede nieuws. Albert heeft een afspraak waar Anna niets mag weten. Herman en Ingrid wachten met spanning op de resultaten van het ziekenhuis. Marie-Rose mist Hugo.
Jan gaat bij Rita klagen over het nachtlawaai in de Rooselaer. Ingrid blijft maar lagen tegen iedereen. Manou belt met goed nieuws naar VDB-Electronics. Claire en Mia komen goed met elkaar overeen.
François komt mee werken in VDB-Electronics. Jan heeft een vergadering met de secretaris. Rita en Gwen maken het Jean-Pierre wel bijzonder lastig.
Anna maakt zich zorgen over Guido in Amerika. Jean-Pierre probeert zijn werk bij Marie-Rose en zijn werk in den Rooselaer te combineren. Gwen behandelt Jean-Pierre als oud vuil.
Steven is nog steeds verliefd op Mieke. Herman en Ingrid komen van de dokter. Ze vertellen Marie-Thérèse en Picasso hoe het geweest is. Babette daagt Jan uit. Mia wordt door Claire uitgenodigd.
Sarah is jaloers. Didier probeert informatie los te krijgen van Monique. Er hangt een bepaalde spanning tussen Mia en François. Ingrid en Herman vrezen dat ze definitief kinderloos zullen blijven. Nele toont in de Rooselaer dat ze haar mannetje kan staan.
Jan, Monique en Willy discussiëren over het nieuwe, tijdelijke brugemeesterschap. Walter doet J.P. een voorstel.
Guido en Marie-Rose hebben een meningsverschil dat uit de hand dreigt te lopen. Didier heeft fantastisch nieuws voor F.A.I.C. Nieuws over de burgemeester slaat iedereen met ontzetting.
Manou neemt opgewonden afscheid van haar collega's. Monique heeft op haar beurt een verrassing voor Didier.
Claire neemt een zware beslissing. Didier heeft een verrasssing in petto voor Monique. Bart, Sarah en Wendy worden door Didier betrapt.
Guido organiseert een spoedvergadering bij VDB-Systems. Ingrid en Herman hebben een openhartig gesprek met Picasso en Marie-Thérèse.
Didier is Monique heel wat uitleg verschuldigd. Babette kan de kuren van Peter niet langer voor Guido verzwijgen. De gecompartimenteerde vuibak van Willy trekt heel wat "kijkers".
Guido besluit om toch naar Amerika te reizen, maar wil eerst orde op zaken stellen. Gwen heeft de smaak duidelijk te pakken terwijl Jean-Pierre alsmaar onrustiger wordt. Monique ontdekt een akelig voorwerp in haar eigen huis;
De krant brengt Anna verheldering. Rita wordt op het matje geroepen bij de onderzoeksrechter. De "grap" met de dreigbrieven neemt serieuze proporties aan met Guido als slachtoffer.
Babette probeert Jan terug te strikken. Of lijkt dat maar zo? VDB-Systems wil internationaal doorbreken. Ingrid overweegt sterk een hormonenkuur te volgen.
Een oude buitenlandse vriend van Guido duikt weer op met een ineressant aanbod. Willy sluit een compromis. Als Rita Dirks spullen op straat zet, vindt ze iets heel interessant.
Didier houdt zich sterk. Jean-Pierre komt tot bezinning. De aanwezigheid van de onderzoeksrechter maakt Didier zenuwachtig.
Anna heeft de taak van onderzoeksrechter op zich genomen. Iedereen is bezorgd om Rita. Voor Jean-Pierre wordt alles nu overduidelijk.
Het Vissershuis wordt het middelput van veel kwaad bloed. De gezondheid van Guido laat te wensen over.
Anna zet Claire onder druk. Guido krijgt beangstigend nieuws over Carlos. Alex komt weer boven water, maar zoals steeds op de verkeerde plaats en tijd.
Het onderzoek naar de geheimzinnige bloemen komt op volle gang. De onderzoeksrechter onderwerpt alle verdachten aan "doordringende" vragen.
Alex' geschenkjes vallen niet bij iedereen in goede aarde. Babette is haar sluwheid nog niet verleerd. Het verleden duikt voor Guido weer op.
Anna heeft haar twijfels over Claire en ziet het helemaal niet zitten met Babette bij VDB-Electronics. Picasso staat voor een nieuwe uitdaging.
De gebeurtenissen in De Roozelaer maken Jean-Pierre hysterisch. Claire biedt aan om Jean-Pierre te helpen. Bart gaat volledig op in de aandelen die hij kreeg. Zijn besluit staaat vast, hij wil een groot zakenman worden.
De komst van Babette valt bij Jan niet in goede aarde. Delfosse heeft enkele ideeën om Didier uit de nood te helpen. Gwen krijgt een akelig geschenk.
Monique bespreekt de aandelenkwestie met de notaris. Claire en Marie-Rose spreken af op neutraal terrein. Claire bespreekt met Guido haar toekomstplannen.
De nieuwe wending in de relatie van Guido en Claire valt niet in goede aarde bij Anna. Ingrid krijgt het aan de stok met François. Marie-Rose gaat de confrotatie met Alex aan.
Guido is zenuwachtig voor de komst van claire. Bart piekert over zijn aandelen en klopt aan bij François. Willy's idee wordt op veel tegenwind onthaald.
Walter geeft Claire en Guido zijn zegen. Willy is uit zijn lood geslagen, maar geeft niet op. Walter verliest zijn geduld met Rita en Gwen.
Guido zet Mia extra in de bloemetjes. Het naderen van de hoorzitting maakt Willy uitermate zenuwachtig, hij heeft dan ook grootse plannen. Guido en Claire nemen een romantische beslissing.
Didier krijgt slecht nieuws te horen. Marie-Rose en Guido zijn bij de notaris. Guido heeft een belangrijke mededeling te doen.
Guido heeft een afspraak met de notaris in verband met zijn aandelen. Gwen hangt weer het animeermeisje uit. Het cliënteel van de Roosenlaer ziet er nu heel anders uit dan vroeger.
Gwen probeert haar klanten drankjes af te pingelen, terwijl Jean-Pierre niet weet wat ze allemaal uitvoert. Jan en Willy hebben hun handen vol met de politiek. Dit soms tot ergernis van sommige mensen.
Wendy wordt aangenomen als de huishoudster van Monique en Didier. Claire moet een belangrijke beslissing nemen in verband met Guido.
Wendy besluit een tijdje bij Didier en Monique te logeren en gaat op zoek naar werk. Sarah vraagt haar vader een handje toe te steken.
Ingrid licht haar vrienden in over haar goede daad voor François. Jean-Pierre is ten einde raad over zijn problemen met Gwen en gaat hiervoor naar Picasso. Burgemeester Godelieve heeft met Willy gesproken. Zij weet echter niets over het ongeluk van Willy's vriendin.
Picasso maakt zich zorgen om Gwen. Willy is tot over zijn oren verliefd, zijn geluk is echter van korte duur. Walter geeft Riota een uitbrander over haar werk in den Rooselaer.
Claire is een tikkeltje jaloers over de terugkomst van Babette. Willy gaat zijn boekje te buiten bij de rijkswachters. Delfosse en Didier hebben een ontmoedigend gesprek. Gwen helpt Rita in den Rooselaer.
Anna maakt zich zorgen om Bart. Die wordt aan de schoolpoort door 2 rijkswachters opgepakt. Sarah heeft een rare droom gehad, die dan ook nog uit zal komen. Babette komt op een zeer ongelegen moment bij Guido langs.
Gwen maakt het zich onmogelijk in het Vissershuis en gaat op de dool. Claire en Guido beginnen hun dag vol romantiek, terwijl ze op kantoor ongerust zijn.
Alex zorgt voor problemen bij Marie-Rose, maar Hugo weet dit grotendeels op te lossen. In het Vissershuis staat iedereen perplex na een telefoontje van Babette.
Babette en Peter maken voor de zoveelste maal weer ruzie. Bart probeert zijn schuld te ontkennen, maar kan dit niet langer volhouden. Marie-Rose beslist te vechten voor haar huwelijk met Guido en zal hem dit ook duidelijk maken.
Bart heeft schuldgevoelens om de last die hij Willy bezorgd heeft tijdens zijn eedaflegging. Willy beseft niet hoe hij zich door te liegen in de nesten werkt.
Het afspraakje van Marie-Rose en Guido verloopt heel anders dan Marie-Rose verwacht had. Marie-Rose raakt totaal over haar toeren. Peter komt met hangende pootjes terug naar Babette, maar krijgt nul op rekest.
François zorgt voor opwinding bij VDB-Electronics. Albert is verbaasd wanneer hij een geschenk krijgt van Anna. Peter verzoekt Babette haar boeltje bij elkaar te nemen en weg te gaan. Guido verrast Marie-Rose door met haar af te spreken.
Mia neemt op een zeer bijzondere manier afscheid van Didier De Kunst. Jan heeft zo zijn eigen idee over zijn eedaflegging als schepen. Op de nieuwjaarsreceptie van VDB worden volop plannen gesmeed.
Bart en Sarah gaan Anna en Albert Gelukkig Nieuwjaar wensen. Albert is een beetje teleurgesteld over Anna en vertelt dit aan Walter.
Iedereen zit met de benen onder tafel terwijl er in het Vissershuis duchtig gevierd wordt. Guido en Claire beleven een heel intense avond. Voor hen wordt '95 wel heel veelbelovend!
Ingrid en Herman doen geheimzinnig. Babette en Peter hebben ruzie. Iedereen is druk bezig voor de kerstdagen, terwijl Guido zijn koffers pakt voor een reis die de aanzet tot een nieuw leven kan worden.
Sarah biecht Didier op wat er aan de hand was met Peter. Albert heeft toch een geschenk voor Anna gevonden. Walter, de vicaris, Adrienne en de koster zitten samen aan de koffietafel.
Bart heeft een idee om toch een brommer te kunnen kopen. Albert gaat op zoek naar een geschenk voor Anna, maar komt van een kale reis terug.
Gwen heeft last van een kater. Babette ziet de relatie met Peter niet meer zitten. Guido gaat lunchen met vrienden van Peter.
Jan en Nele maken zich ongerust over Rita. Ingrid vermoedt dat ze zwanger is.
Het Kerstfeest wordt gevierd. Didier is bang Kerstmis alleen door te brengen. Gwen gedraagt zich vreemd en dat zal Picasso merken.
Bram, Steven en Bart willen een bromfiets kopen. Marie-Rose beslist oudejaarsavond in Milaan te gaan vieren op uitnodiging van Veronique.
Het kerstfeest wordt voorbereid. Jan en Nele nodigen iedereen uit voor het feest in de Rooselaar.
Didier ontslaat Manou op staande voet. Marie-Rose en Guido zijn weer goede vrienden. Een sexy Gwen daagt Alex uit.
Guido is nerveus omwille van de verhuis naar de opnieuw aangekochte gebouwen. De terugkomst van Sarah wordt voorbereid met de nodige discussie.
Gwen gaat op de versiertoer. Guido en Marie-Rose gaan samen dineren. Walter krijgt het nu bijzonder moeilijk met zichzelf.
Didier is niet om aan te spreken en komt dronken bij Guido aan. Guido wijst hem echter de deur. Jan wordt steeds nerveuzer naarmate zijn eedaflegging als schepen nadert.
Walter heeft het bijzonder moeilijk met zichzelf en poogt zijn nood te klagen bij Anna. Het onderzoek naar Gwen haar verkrachter wordt stopgezet.
Guido nodigt iedereen uit voor een diner in de Lork ter ere van zijn overwinning. Bart, Anneke en Steven zoeken uit wat ze nu met hun spaargeld gaan doen.
Walter krijgt een kwade Anna op bezoek. Monique en Didier hebben een klein meningsverschil over Jan. Didier weigert Sarah af te halen in Amerika. Manou biedt Didier haar ontslag aan, wat echter wordt geweigerd.
Didier zit in zak en as na de hak die Guido hem gezet heeft. Guido heeft een gezellig onderonsje met Marie-Rose. Jean-Pierre gaat een gesprek aan met de onderzoeksrechter in verband met de verkrachter.
Adrienne en de koster zijn verontwaardigd over de preek van Walter. Didier en Monique brengen nog een laatste bezoek aan VDB_Electronics. Guido bezorgt Jan, Mia en François de verrassing van hun leven.
Jan heeft het er moeilijk mee dat Guido de fabriek niet kon kopen. Walter speelt een eerlijk spel tegenover zijn parochianen.
De gebouwen van VDB-Electronics worden vandaag verkocht. Bijzonder spannende momenten zowel voor Didier als Guido. De familie probeert Rita terug op het rechte pad te brengen.
Bart vraagt Monique eens een deftig gesprek te hebben met hem. Guido krijgt een paniektelefoontje in verband met Rita. Hugo stelt Marie-Rose voor mee naar Dusseldorf te gaan. Jean-Pierre rekent bijzonder zwaar af met Alex.
Bart botst voor de zoveelste keer met Didier en denkt erover weg te lopen naar Frankrijk. Didier waarschuwt de familie Van den Bossche zich geen illusies te maken. Walter komt onverwacht snel terug van zijn retraite. Rita krijgt onthutsend nieuws.
Albert en Jan gaan Sinterklaas spelen in het sportcentrum. Monique vindt dat Didier veel te hard werkt. Maar de verkoop van de gebouwen van Van den Bossche Electronics spookt door zijn hoofd. Hij verwacht een zet van Guido.
François staat zijn mannetje bij de verdediging van Rita. Jan slaagt er weer in het Didier lastig te maken. Didier heeft het trouwens op meer dan één front lastig...
Jan en Nele treffen Rita aan in een benarde situatie. Didier is supervriendelijk tegen Bart. Jean-Pierre blijft Willy ervan verdenken Gwen aangerand te hebben.
Babette komt afscheid nemen van Marie-Rose. Bart probeert bij Didier terug op een goed blaadje te komen. Walter heeft een besluit genomen in verband met de retraite die hem is opgelegd werd.
François zit in over het erfenisrecht van Simone. Albert brengt een bezoek aan de anonieme briefschrijver van Walter. Gwen moet dringend weer onder de mensen komen.
Nele is nog steeds niet te spreken over het bezoek dat Jan gisteren kreeg. Willy en Alex worden nog steeds als mogelijke aanranders gezien.
Anna ontdekt dat ze zona heeft. François bruist van energie. De kantoren van VDB-Electronics vallen bij Guido in de smaak.
Jean-Pierre komt thuis van Kreta en wordt meteen met een drama geconfronteerd. Guido ontmoet iemand waar hij heel veel van verwacht.
Rita botst zwaar met Dirk. François moet zich willens nillens schikken in zijn trieste lot. Anna en Albert gaan poolshoogte nemen bij Walter.
Guido is in een fantastische bui. Jan staat te popelen om zijn vertrek bij FAIC te vieren in het vissershuis.
Het idee van de carwash slaat aan bij Didier en Monique. Jan brengt een bezoekje aan Walter. Jean-Pierre vindt zijn draai wel in Kreta.
Ingrid gaat naar François en vindt een brief van Ben. Jan wordt door Didier aan het werk gezet en tot verhuizer gedegradeerd. Anna is enthousiast over haar bezoek aan Mieke in Frankrijk.
Bart dreigt bij zijn vader te gaan wonen, wat Monique doet inzien dat ze haar zoon beter anders aanpakt. Guido is al in overwinningsstemming.
Willy gaat met Bart en compagnie naar Marc. Willy stelt die kerel voor voldongen feiten: hij hoeft Bart en zijn vrienden niet op het slechte pad te brengen. Nele probeert François terug op het rechte pad te kijgen.
Didier heeft een ernstig gesprek met de ouders van Anneke over het 'onfatsoenlijk' gedrag van Anneke en Bart. Ten huize Marie-Rose maakt iedereen zich klaar om naar Kreta te vertrekken.
Na haar gesprek met de gynaecoloog is Ingrid nog steeds niet helemaal gerustgesteld. Jan en Manou zijn druk bezig met het maken van de inventaris, al laat Jan zich daar niet veel aan gelegen. Didier botst hard met Bart.
Didier verwacht een tegenaanval van Guido. François begint terug een beetje bij te draaien. Jack schakelt Walter in ten opzichte van Rita.
Walter is niet zo gelukkig met zijn situatie. Hij maakt zich nu zorgen omdat hij een en ander op het bisdom moet gaan uitleggen. Hugo maakt verbaal brandhout van Alex. Jan en Nele hebben belangrijk nieuws.
Guido is op de hoogte van de plannen van Didier. Gwen kan zich niet echt verzoenen met de reis van Jean-Pierre naar Amerika.
Didier heeft een voorstel voor de bankdirecteur. Nele en Jan hebben Anna iets te vertellen.
De klanten van Den Rooselaer schrikken als ze Dirk in de plaats van Jack achter de bar zien staan. Guido komt Marie-Rose om hulp vragen.
Didier zegt Guido officieel dat hij met de VDB-Electronics-aandelen naar de beurs wil. Jack heeft Rita verlaten na het incident van gisteravond. Guido vreest dat er iets aan de hand is tussen Peter en Babette.
Als Guido Marie-Claire bloemen wil brengen, wordt hij hard met Alex geconfronteerd. Liliane wil de woonkamer van François opfleuren, maar dat heeft heel zware gevolgen. Bart en zijn vrienden krijgen met louche praktijken te maken. Jack betrapt Rita in bed met Dirk.
De bankdirecteur vertelt Jan meer over FAIC dan hij eigenlijk mag weten. Hangt er een verzoening tussen Guido en Marie-Rose in de lucht?
Anna maakt zich enorm veel zorgen over haar broer. Die krijgt trouwens een heel vreemde vraag te verwerken. Didier weert zich als een duivel in een wijwatervat om zakelijk uit de knoei te raken.
Anna doet een kruistocht langs alle bekenden. Jan schrikt erg van zijn nachtelijk bezoek.
Willy heeft de oplossing voor Ingrid gevonden, denkt hij tenminste. Walter moet van een flinke schrik bekomen.
Mia is verwonderd als ze Manou met natte haren bij Guido thuis van de trap ziet komen. Walter krijgt het heel hard te verduren. Hij dreigt stommiteiten uit te halen.
Marie-Rose vindt dat ze Jean-Pierre een uitleg verschuldigd is. Bart probeert zijn vrienden te overhalen om mee te gaan naar Amerika.
Didier en Monique hebben een manier gevonden om Bart te laten gehoorzamen. Manou heeft een belangrijk gesprek van Didier opgevangen.
Monique en Didier praten over politiek. Plots valt Bart al slaapwandelend de kamer binnen. Anna heeft het rond deze tijd van het jaar altijd bijzonder moeilijk. Albert heeft daar begrip voor. Marie-Rose zet de grote middelen in tegen Alex.
Bart gaat op bezoek bij Jan en Nele. Willy heeft het bijzonder druk. Hij ziet een lange afstandsrelatie met Chantal niet echt meer zitten.
Bram lijkt een boon voor zijn lerares Wiskunde te hebben. Didier doet alles om het terug goed te maken met Monique.
Marie-Rose bereidt zich voor op een opdracht in Kreta. Walter wordt bij de vicaris op het matje geroepen.
Didier ziet dat Van den Bossche Systems een grote concurrent begint te worden. Monique kan er niet tegen Jan terug verliefd te zien. Guido krijgt onverwacht bezoek.
Jean-Pierre komt voor Alex nogal ongelegen bij Marie-Rose binnenvallen. Ingrid vraagt Liliane om raad, maar het enige dat die kan zeggen is dat je de natuur best laat doen.
François kan het verlies van Simonne maar niet verwerken. Liliane heet het daar moeilijk mee. De sfeer bij de familie De Kunst verbetert er ook al niet op.
Didier is allerminst gelukkig met wat er tijdens de opening van De lork allemaal gebeurde. Jan neemt Nele mee uit eten.
Wat voor Guido een tragedie dreigde te worden, is uiteindelijk onverwachts nog goed afgelopen. Monique kan eindelijk De Lork openen. Gwen stapt naar Willy voor een job, Jean-Pierre ziet dat niet meteen zitten.
Mia is doodongerust, niet zonder reden, want zelfs Guido gaat naar de onderzoeksrechter om hulp. Jean-Pierre en Marie-Rose staan voor een uitdaging van hun leven!
François, Mia en Guido krijgen geheimzinnige telefoontjes. Jan en Monique gaan uitdokteren wie er nu op de 'burgemeesterzetel' zal zitten.
Rita maakt het er voor Jack niet makkelijk op. Monique heeft Jan uitgenodigd om over politiek te praten, maar in 'De Lork' is dat niet zo gemakkelijk.
Dirk zet de familie in rep en roer. Marie-Rose doet Jean-Pierre een voorstel dat hij niet kan weigeren. Jan krijgt onverwacht bezoek.
Er is een pijnlijke spanning tussen François en Liliane. Rita heeft dringend raad nodig, maar de raad van Walter aanvaard ze niet.
Jan is stomverbaasd; Didier doet hem een ongelooflijk voorstel. Liliane kan eindelijk haar hart luchten, en bij Anna nog wel!
Rita bevindt zich in een tweestrijd. Anna wordt door Guido op de vingers getikt en dat is ze niet gewoon!
François houdt een familiebijeenkomst. Marie-Rose wordt door Alex in het nauw gedreven.
François staat nog steeds voor een dilemma. Jack vindt het maar niets dat Dirk in de buurt blijft.
Didier is in een rotstemming ! Guido en Mia halen aan de lopende band contracten binnen, ze hebben moeite om alles te bolwerken.
François is door de toestand van Simonne heel vergeetachtig. De uitslag van de verkiezingen is bekend. Reden om te feesten ???
Didier heeft een doordringend gesprek met de onderzoeksrechter. De verkiezingen beloven spannend te worden.
François krijgt een onthutsend telefoontje en vertrekt hals over kop. Koppige Gwen kan niet verdragen dat Jean-Pierre iets met Marie-Rose te maken heeft.
Jack laat Dirk duidelijk blijken dat hij niet gewenst is. Picasso krijgt een nieuwe opdracht aangeboden in Guadeloupe en dat komt bijzonder ongelegen.
De dagen voor de verkiezingen worden afgeteld! Alex komt Marie-Rose met de neus op de feiten drukken.
Didier is niet opgezet met het vroege bezoekje van Willem Delfosse! Tot Rita's verbazing komt er een oude bekende binnenvallen in 'Den Rooselaer'.
Geheel onverwacht krijgt Marie-Rose een telefoontje vanuit België. Slecht nieuws!! François heeft een pijnstiller nodig...
Dé grote dag! Twee huwelijken, ver van elkaar, totaal verschillend. Ondertussen nemen Didier en Jean-Michel in dezelfde groep deel aan de jacht.
François haalt pijnlijke herinneringen van Simonne op. Jean-Michel en Alex hebben een merkwaardig gesprek over hun relatie tot Marie-Rose.
Voor Sarah wacht er een wondermooie verrassing. De familie Van den Bossche is in Milaan gearriveerd en dat zorgt voor de nodige spanningen!
Het lijkt erop dat Guido jaloers is op zijn broer Jan... Didier pest Jan door te beletten dat hij met de familie naar Italië vertrekt.
Anna is al volop bezig met de voorbereidingen voor de reis naar Italië. Zowel Jan als Didier én zelfs Manuela zijn volop met politiek bezig.
Jack en Rita zijn terug samen! Hiervoor moeten ze natuurlijk Walter bedanken. Voor Jan is het vandaag hard werken geblazen!
Alex onderneemt weer een poging om Marie-Rose te verleiden. Er komt stilaan tegenstand van de vrienden tegen het schrikbewind van Ingrid.
Jan is vastbesloten en enthousiast over zijn idee voor een reclamestunt, maar z'n collega Geert twijfelt er sterk aan. Willy lukt erin om Picasso z'n eetlust te bederven, in 1 minuut tijd.
Alex daagt Manuela uit en daar is zij niet mee opgezet. Jan Van den Bossche vindt het niet nodig om te gaan werken.
Nele en Walter besluiten Anna niet nodeloos ongerust te maken. François neemt Ingrid in de maling. Jean-Michel ontvangt een speciale uitnodiging.
Anna piekert zich suf over de toestand van Simonne. Bart begint écht te houden van zijn nieuwe zus!
Marie-Rose weet zich geen houding te geven als ze Mia bij Guido aantreft. Chantal krijgt een telefoontje vanuit Italië. Wat heeft dat te betekenen?
Het lijkt erop dat Veronique bijdraait... Willy komt 't Vissershuis binnen met een verrassing voor iedereen. Een raar cadeautje vinden de vrienden...
Agenten dreigen de verkiezingsstunt van Willy te verbrodden. De sfeer bij Van den Bossche Electronics is bijzonder gespannen na het radio-interview van Jan. Didier wil zich wreken.
Jan is bezig met een interview als Didier binnenvalt. Dat pikt Didier niet. Alex beweert dat Jean-Michel Marie-Rose bedriegt en zet haar tegen hem op.
Maison Marie-Rose begint stilaan op gang te komen. Marie-Rose is geïnstalleerd op haar flat en werkt van daaruit. Als Rita Veronique en Marie-Rose ziet binnenkomen in 'Den Rooselaer' hoopt ze uitgenodigd te worden voor het huwelijk. Maar dat is niet het geval...
François weet zichzelf geen raad en daarvoor reageert hij heel gespannen. Willy is druk bezig met de kiescampagne voor de V.V.V. van Monique.
Walter komt Veronique vertellen dat hij niet naar haar huwelijk kan komen, Veronique is razend ! Guido is de onderzoeksrechter komen bij Didier De Kunst op bezoek. Wat nu ?
Simonne valt geheel onverwacht in coma; een zware klap voor François. Jan wil Mieke uitwuiven en komt nog net op tijd.
Zowel voor Peter als voor Guido is het een emotioneel afscheid. Guido wil een afspraak met Didier, maar dit is niet zo eenvoudig.
Peter en Babette nemen stilaan afscheid van familie en vrienden. Ingrid vindt het hoog tijd voor 'de grote kuis' en zet iedereen in 't Vissershuis aan het werk.
Er wordt volop over de nakende huwelijken gepraat. Veronique bluft en doet heel hautain, wat haar niet in dank afgenomen wordt. Walter wacht een aangename verrassing.
Juli lijkt een bijzonder goede maand te worden voor Van den Bossche Systems. Didier De Kunst is daar niet over te spreken, maar kan niet anders dan het succes van Guido aanzien.
Overleven Peter en Guido hun duik in het water ? Hoe slaat de familie Van den Bossche zich verder door de maand juni ?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.