Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

218 afleveringen

Aflevering 220

Iris heeft zichzelf in nesten gewerkt. Ze doet een beroep op Véronique. Mathias maakt duidelijk aan welke kant hij staat. Benny is gestresseerd voor zijn benefiet. Ook Patrick houdt zijn hart vast wanneer hij het plan van Benny hoort. Guido gaat op zoek naar Emma, Lucas en de meisjes.

Aflevering 219

Gloria heeft het gevoel dat Peter zich schaamt voor haar. Stefanie kijkt stiekem toch uit naar haar date met Elias. Rudi heeft het moeilijk, maar Zjef vindt dat hij zich moet herpakken. Jan maakt zich zorgen.

Aflevering 218

Benny heeft Robyn iets op te biechten, maar Alfons komt met een onverwachte oplossing uit de hoek. Hanne en Quinten geven Stefanie liefdesadvies. Brigitte probeert Mieke voor haar kar te spannen bij Fashion.

Aflevering 217

Iris zet haar onderzoek verder. Véronique wordt ondertussen verscheurd door een dilemma. Lars doet er alles aan om haar te helpen en last wat qualitytime in. Gloria brengt Peter op een nieuw idee. Ook Benny komt met een nieuw plan op de proppen. Jelle doet een ontdekking.

Aflevering 216

Inez mag van haar moeder niet mee op reis met Jelle. Benny ronselt collega's om deel te nemen aan de crowdfunding voor Rikske. Ook Brigitte draagt in naam van Fashion haar steentje bij. Rudi maakt een gelaten indruk op het werk.

Aflevering 215

Véronique waarschuwt Mathias. De politie voert een arrestatie uit in hun onderzoek naar de pyromaan. Benny stelt voor om via crowdfunding meer geld binnen te halen voor de benefiet. Rudi wil dat Lars de Dress & Play-lijn meer promoot. Guido gaat over tot actie.

Aflevering 214

Jenny en Robyn blijven enthousiast promo voeren voor de benefiet van Benny. Hanne en Jan nemen het op voor Jelle. Stefanie doet nieuwe ontdekkingen over de identiteit van de pyromaan. De eerste recensies over Dress & Play zijn binnen.

Aflevering 213

Guido wil overgaan tot actie, maar Jan vindt dat geen goed idee. Patrick brengt Benny op een idee, in de hoop alsnog een succes te maken van zijn benefiet. Mathias heeft Niko belangrijk nieuws te vertellen. Cédric wil zijn mama verrassen door naar de modeshow te komen.

Aflevering 212

Emma blijft met schuldgevoelens worstelen. Rudi praat in op Zjef. Benny krijgt slecht nieuws, maar besluit dat voor iedereen te verzwijgen. Gloria uit haar kritiek over de opvoeding van Jelle. Jelle uit op zijn beurt verwijten aan het adres van Peter. Mathias doet een ontdekking.

Aflevering 211

Rudi vindt dat Zjef maar beter kan zwijgen over wat hij weet over Emma en Lucas. Hij heeft het daar echter erg moeilijk mee. Véronique en Iris krijgen nieuws. Jelle reageert razend op de beslissing die in zijn plaats is genomen. Peter probeert te bemiddelen.

Aflevering 210

Voor Guido en Emma breekt een belangrijke dag aan. Brigitte toont zich van haar meest kwetsbare kant naar Lars toe. Véronique twijfelt of ze haar zoon moet inlichten over Marie. Cédric zelf neemt zijn moeder in vertrouwen over een droom die hij heeft gehad.

Aflevering 209

Emma en Guido vieren hun vrijgezellenfeest. De privédetective van Véronique denkt een belangrijk spoor gevonden te hebben. Véronique heeft het moeilijk om de waarheid voor haar zoon te verzwijgen. Hanne wil Mila en Milou inschakelen als modellen voor de modeshow van Dress & Play.

Aflevering 208

Mathias komt niet opdagen voor de afspraak met Niko bij de FOD Belastingen. Niko moet dus zelf alles op alles zetten om onder de boete uit te komen. Lucas belt Guido om een uitstapje te regelen met Mila en Milou. Benny loopt iets te hard van stapel met de organisatie van zijn benefiet.

Aflevering 207

Lucas blijft verder druk uitoefenen. Mathias steunt Cédric bij het studeren. Hanne heeft een fout gemaakt en wordt op de vingers getikt door Brigitte. Ook Alfons doet een stommiteit. Stefanie en Laurens gaan samen lunchen. Benny krijgt een ingeving voor zijn benefiet.

Aflevering 206

Mathias krijgt een paniekerig telefoontje. Benny komt via Alfons op een idee en probeert Patrick enthousiast te maken. Guido past zijn kostuum voor het huwelijk. Véronique verzuipt in het werk voor de modeshow. Stefanie vraagt Laurens uit.

Aflevering 205

Peter wil weten waarom Gloria een muur rond zich heeft gebouwd. Het nieuws van Hanne zet Emma aan het denken. Alfons vliegt uit tegen Robyn. Zij vreest voor het verdere verloop van zijn dementie. Véronique vindt dat Iris te veel risico's neemt.

Aflevering 204

Emma spreekt duidelijke taal tegen Lucas. Véronique probeert Iris duidelijk te maken om de zoektocht naar Marie over te laten aan een detective. Niko wordt teruggefloten door Mieke. Laurens vraagt Stefanie uit.

Aflevering 203

Véronique en Iris slaan de handen in mekaar. Benny komt in de problemen met de locatie voor zijn benefiet. Elias nodigt Stefanie uit voor een date. Véronique en Rudi doen een eerste doorpas. Lars maakt zich zorgen over de kwaliteit van de collectie.

Aflevering 202

Lucas blijft volharden in zijn strijd. Gloria vangt een telefoongesprek van Peter op. Iris bedenkt een nieuw plan om bewijs te vinden tegen Marie. Amélie krijgt een preek van Lars. De eerste collectie van Dress & Play is aangekomen.

Aflevering 201

Amélie heeft Peter iets op te biechten. Gloria vindt dat hij strenger moet optreden tegen Jelle. Robyn bedenkt een idee om haar collega te steunen. Zjef stelt Emma voor een keuze. Iris wil dat Véronique verder zoekt naar een spoor van Marie.

Aflevering 200

Alfons daagt niet op in het dagcentrum. Benny denkt erover na om Johan en Rik financieel te ondersteunen. Peter nodigt Gloria uit. Jelle slaagt er tot zijn grote frustratie niet in om contact te krijgen met Inez. Op een feestje in de Jan & Alleman dreigt hij de pedalen te verliezen.

Aflevering 199

Peter zoekt Gloria op in de Jan & Alleman. Zjef en Rudi gaan op daguitstap en vragen Mieke en Niko mee. Cédric reageert geschokt op wat hij van Mathias te horen krijgt. Stefanie moet opnieuw een brandende auto gaan blussen.

Aflevering 198

Amélie heeft Lars iets op te biechten. Stefanie en Hanne willen een tripje naar Parijs boeken om er Emma's vrijgezellen te vieren. Véronique voelt Mathias aan de tand. Lars raadt haar aan het onderzoek door een detective te laten doen. Mieke en Niko krijgen nieuws te horen over het onderzoek naar Iris.

Aflevering 197

Johan bedankt Robyn voor haar steun. Alfons gooit Benny beschuldigingen naar het hoofd. Lucas voert de druk op Emma en Guido verder op. Stefanie neemt Hanne in vertrouwen over Laurens. Véronique hoopt meer over Marie te weten te komen via haar voormalige werkgever in Londen.

Aflevering 196

Niko spreekt duidelijke taal tegen Amélie. Wout ziet Inez bij Jelle thuis vertrekken en trekt zijn conclusies. Jelle zelf houdt de lippen op elkaar tegenover Peter. Véronique bedenkt een plan om Marie te vinden. Zjef doet een ontdekking in de Foodbar.

Aflevering 195

Emma neemt Zjef in vertrouwen. Elias helpt Stefanie over haar angst heen. Tussen Peter en Gloria lopen de gemoederen hoog op. Robyn wil haar collega Johan en zijn ziek zoontje Rik uitnodigen voor een etentje.

Aflevering 194

Stefanie en Hanne zijn onmiddellijk gecharmeerd door Elias. Quinten reageert jaloers. Peter krijgt een nieuwe opdoffer en werkt zijn frustraties uit op Gloria. Zij is daar echter niet mee gediend. Véronique krijgt Iris eindelijk te zien en confronteert haar met haar vermoedens.

Aflevering 193

Lars neemt de sollicitatie van Brigitte in overweging. Véronique, Mieke en Jenny proberen hem echter op andere gedachten te brengen. Véronique vindt dat Mathias zich vreemd gedraagt. Peter probeert Mieke en Hanne voor zijn kar te spannen.

Aflevering 192

Jelle laat zich niet provoceren door Wout. Mieke is boos op Niko omdat hij de zware boete voor haar heeft verzwegen. Brigitte solliciteert bij Fashion. Peter doet Mathias een verleidelijk voorstel. Benny hoopt Stefanie te verrassen met een genereus cadeau.

Aflevering 191

Véronique lijkt door te dringen tot Peter. Jelle brengt hem ondertussen op een nieuw idee. Emma heeft het moeilijk na een bezoekje van Lucas. Ze lucht haar hart bij Zjef. Stefanie denkt dat ze geviseerd wordt. En ze denkt ook te weten door wie. Niko wordt beboet door de fiscus.

Aflevering 190

Emma komt in conflict met Guido. Hanne en Quinten proberen haar te overtuigen om voortaan open kaart te spelen. Jelle zit in zak en as. Cédric is totaal over zijn toeren. Peter overlegt het voorstel van Brigitte met Véronique. Stefanie wordt opgeschrikt.
Mathias stapt naar Lars en confronteert hem met zijn vermoedens. Brigitte doet Peter een finaal voorstel, terwijl Gloria hem aanspoort om meer uit het leven te halen. Jelle hoopt op meer na een gezellige avond met Inez.
Peter krijgt de hele familie over zich heen. Alfons wil niemand meer tot last zijn en overweegt om terug in zijn eigen huis te gaan wonen. Stefanie praat met hem. Emma blijft zich zorgen maken over de kinderen, hoezeer Guido en Hanne haar gedachten ook proberen te verzetten.
Gloria probeert Peter een duwtje in de rug te geven om zijn professionele leven over een andere boeg te gooien. Brigitte doet hem een voorstel. Jelle liegt tegen Wout over zijn nieuw lief. Mathias probeert Cédric op andere gedachten te brengen. Lars vertrouwt Hanne een belangrijke taak toe.
Mathias maakt Cédric duidelijk dat ze elkaar nodig hebben. Lars speelt Jenny, Quinten en Hanne tegen elkaar uit. Alfons weigert zijn medicatie verder in te nemen. Benny en Patrick zitten met de handen in het haar. Véronique probeert haar broer te helpen, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen.
Véronique vindt dat Lars met de toekomst van het bedrijf speelt en grijpt in. Maar ook Cédric heeft ondertussen haar aandacht nodig. Lars zelf wil dat zijn personeel kleur bekent: geloven ze nog in hem of niet? Mieke neemt Niko in vertrouwen. Lucas confronteert Emma.
Het onderzoek van inspecteur Houben komt in een stroomversnelling. Mathias zet Mieke verder onder druk om de laptop van Iris te pakken te krijgen. Jelle voelt zich erg onzeker, omdat Inez de boot afhoudt. Véronique vindt dat Lars onverantwoorde risico's neemt en is in alle staten. Jenny is bereid om haar protestactie verder te zetten.
Cédric wil absoluut meer te weten komen over Marie. Het plan van Mathias levert ondertussen weinig op. Véronique probeert op Peter in te praten, terwijl Lars ook Mieke zwaar aanpakt. Jenny, Hanne en Quinten komen in opstand. Benny maakt zich zorgen over Alfons. Stefanie rukt uit voor een autobrand.
Mieke weigert de laptop van Iris aan Mathias te geven. Hij voelt zich in de steek gelaten door de politie en besluit dan maar zelf over te gaan tot actie. Ook Cédric heeft een plan. Bij Fashion verspreidt de beslissing van Lars zich als een lopend vuurtje. Hanne en Quinten zijn verrast door Laurens, de nieuwe collega van Stefanie.
Bij Cédric lopen de frustraties hoog op. Mathias wil helpen. Lucas spreekt dreigende taal tegen Emma en Guido. Lars weigert Brigitte toegang tot zijn loft. Op Fashion doet hij een ontdekking die hem furieus maakt. Alfons is ziek en laat Benny schrikken.
Guido maakt Lucas duidelijk dat hij moet stoppen met hem en Emma te provoceren. Véronique luistert naar de grieven van Jenny en Quinten. Jelle vindt een luisterend oor bij Amélie. Hanne vreest dat ze haar vooropgestelde deadline nooit zal halen.
Mathias is in alle staten. Mieke wil dat Peter de waarheid opbiecht aan Lars. Bij Fashion bereikt het ongenoegen van het personeel ondertussen een hoogtepunt. Freddy geeft Benny goede raad. Emma en Guido vernemen hoezeer Mila en Milou het naar hun zin hebben bij Lucas.
Quinten en Hanne moeten hun vrije dag opofferen voor Fashion. Quinten voelt zich in de steek gelaten door Lars. Ook bij Jenny en de andere collega's heerst er onvrede. Jelle wil een stap verder gaan met Inez, maar weet niet hoe hij dit moet aanpakken. De situatie tussen Iris en Marie escaleert.
Marie vreest dat het gevaar van Iris nog niet is geweken. Benny komt een klus uitvoeren op Fashion. Lars jaagt Quinten tegen zich in het harnas. Ook bij de rest van het personeel maakt hij zich niet populair. Guido gaat de confrontatie aan met Lucas.
Het nieuws over Iris verspreidt zich snel. Mathias maakt zich zorgen. Op Fashion blijven de frustraties hoog oplopen. Hanne zit hopeloos achter op schema en ook Quinten staat er alleen voor. Emma mist haar meisjes en weet zich geen blijf met zichzelf.
Iris gaat compleet door het lint. Emma is emotioneel van slag door de situatie met Lucas. De toestand baart ook Hanne, Stefanie en Guido zorgen. Gloria geeft Jelle liefdesadvies. Peter wil niet langer afwachten en gaat over tot actie.
Emma komt zichzelf tegen. Cédric gaat op zijn beurt de confrontatie aan met Niko. Op Fashion begint de tijd te dringen voor Lars. Jan is erg gecharmeerd door Gloria's verschijning. Benny heeft goed nieuws voor zijn gezin.
Guido is ten einde raad en zoekt naar oplossingen. Mieke voelt zich schuldig over de situatie van Iris. Op Fashion komt Quinten voor een enorme uitdaging te staan. Robyn wil Benny opnieuw iets om handen geven.
Cédric verliest de pedalen en moet de gevolgen dragen. Véronique probeert in te grijpen. Zjef wil dat Rudi rust neemt. Lars maakt zijn moeder duidelijk dat ze moet stoppen met Dress & Play te saboteren. Peter probeert Gloria aan een job te helpen.
Mieke is bang dat Iris domme dingen gaat doen. Lucas heeft nieuws. Rudi neemt zichzelf voor om rust te nemen, maar begint al snel weer te twijfelen. Jelle zoekt contact met Inez.
Rudi moet een prijs betalen voor de inspanningen die hij de afgelopen tijd heeft geleverd. Marie speelt open kaart tegenover Cédric. Iris doet een belangrijke bestelling. Mieke probeert ondertussen meer over haar te weten te komen.
Iris lijkt haar leven weer in handen te nemen. Cédric doet zijn uiterste best om voor Marie te zorgen. Rudi doet er alles aan om zijn deadline te halen, maar raakt stilaan overwerkt. Peter is aangedaan door het verhaal van Gloria. Benny probeert een oplossing te vinden voor zijn probleem.
Iris neemt een groot risico. Emma lucht haar hart bij Guido. Ze heeft het er bijzonder moeilijk mee om Mila en Milou elke keer een week te moeten missen. Jelle ligt in de knoop met zijn gevoelens en neemt Amélie in vertrouwen. Lars, Mieke en Peter krijgen bezoek van poetsvrouw Gloria.
Benny gaat op huizenjacht. Iris gebruikt stiekem Miekes gsm om met Cédric af te spreken. Ze wil via hem meer informatie inwinnen. Cédric zelf reageert zich af op Mathias. Brigitte bezorgt Rudi extra stress.
Véronique probeert haar zoon te beschermen tegen de manipulatie van Marie. De verkoop van het huis van Agnes loopt voor Benny niet van een leien dakje. Guido denkt de perfecte trouwlocatie gevonden te hebben. Zjef voelt zich verwaarloosd door Rudi.
Iris ziet hoe Marie in de auto van Lars stapt. Benny doet Agnes een bod voor het huis. Jan zit in zak en as, terwijl Amélie een verrassende vaststelling doet. Zjef wacht Rudi op om samen op weekend te vertrekken, maar die is nog druk in de weer op Fashion.
Hanne en Quinten vinden dat Iris te ver is gegaan. Véronique maakt zich zorgen om Cédric. Ze heeft Lars iets toe te geven. Rudi zit tot over zijn oren in het werk. Hij zet Brigitte en Véronique op hun plaats. Jan blijft zich ergeren aan de jongeren in zijn café.
Iris zoekt Marie opnieuw op. Marie krijgt het resultaat van haar controle te horen. Peter doet Lars een voorstel. Benny laat Freddy de waarde van zijn huis schatten. Amélie probeert er te zijn voor Jelle. Hanne heeft een plan.
Jelle wordt door Amélie voor een keuze gesteld. Brigitte confronteert Lars met de ontdekking die ze heeft gedaan in het bureau van Véronique. En ook Hanne en Quinten ondernemen verdere stappen na de ontdekking die zij hebben gedaan. Cédric trekt tijdelijk in bij Mathias.
Quinten heeft zijn twijfels over Iris. Hij gaat op het internet op zoek naar informatie over haar verleden. Hanne besluit tot actie over te gaan. Benny is diep geraakt door het verhaal van Freddy. Jelle is zichzelf niet meer en zet de boel op stelten.
Cédric en Marie komen opnieuw voor een moeilijk moment te staan. Iris wil met haar praten. Peter weigert zich opzij te laten schuiven door Lars. Véronique blijft zich zorgen maken om Cédric en stort zich op haar werk. Jelle verlegt zijn grenzen.
Mieke probeert in te praten op Jan. Peter vindt dat Véronique zich laat doen door Brigitte. Hij is bang dat de familie De Wulf zowel Fashion als Dress & Play aan het overnemen is. Ook Rudi maakt kennis met de koppigheid van Brigitte. Benny wil weten wat er met Freddy aan de hand is.
Cédric vraagt Mathias om hem en Marie meer ruimte te geven. Hanne reageert haar stress af op Quinten. Door de drukte vergeet ze ook de verjaardag van Rudi. Jelle gaat iets drinken met Wout en zijn vriendin Inez. Véronique maakt zich zorgen.
Cédric verliest zijn geduld, waardoor de verhouding tussen hem en Marie weer op scherp wordt gezet. Benny denkt eraan om van golfen zijn nieuwe hobby te maken. Hij nodigt Lars uit. Jelle heeft Hanne iets op te biechten.
Jan neemt een beslissing, die bij iedereen over de tong gaat. Mathias probeert Marie te steunen, in afwezigheid van Cédric. Benny heeft niets meer gehoord van Freddy en probeert zijn gedachten te verzetten. Iris voelt zich schuldig.
Peter doet Lars en Mieke een voorstel. Robyn, Patrick en Alfons vrezen dat Benny zich in de luren laat leggen. Hij is echter niet van plan om naar hun goede raad te luisteren. Véronique weet niet waar Cédric is en vraagt Mathias om hem te bellen. Niko is bereid de strijdbijl met Jan te begraven.
Jan steekt stokken in de wielen van Niko. Freddy maakt Benny duidelijk dat zijn televisietoestel defect is. Stefanie, Hanne en Quinten brainstormen over het vrijgezellenfeest van Emma. Cédric kan zijn jaloezie niet langer verbergen.
Iris licht Marie in over haar gesprek met Cédric. Zij wil de puntjes op de i zetten. Lars is niet te spreken over de negatieve persartikels. Hij vraagt Peter en Mieke om in te grijpen. Benny slaat de goede raad van Patrick en Robyn in de wind. Jan isoleert zich van alles en iedereen.
Het conflict tussen Jan en Niko loopt steeds hoger op. Niko vindt het tijd dat Mieke partij kiest. Peter en Mieke zetten de eerste stappen in het project voor Lars. Patrick waarschuwt Benny. Iris vraagt Marie om haar te vergezellen naar het graf van Evy.
Marie maakt Iris duidelijk dat ze moet stoppen met een schuldige te zoeken voor haar verdriet om Evy. Hanne is bezorgd en vermoedt dat Iris zich laat manipuleren. Rudi en Zjef brengen Niko op een idee. Jan voelt zich beledigd. Mieke krijgt een loodzware taak van Lars. Freddy vertrouwt Benny een geheim toe.
Peter betrapt Jelle en confronteert Amélie. Jan doet tegen de Bomma en Albert zijn beklag over de nieuwe gang van zaken in de Jan & Alleman. Véronique wil verdere stappen ondernemen tegen Manuel. Benny vraagt Lars om raad. Iris spit de computer van Evy verder uit
Véronique overweegt om de banden met Fashion definitief door te knippen. Rudi heeft het daar moeilijk mee. Mathias vreest dat Niko te veel energie steekt in het café en te weinig in de brouwerij. Iris wint meer informatie in via Mieke en Véronique.
Rudi vertrouwt Manuel niet en krijgt argwaan. Véronique doet hem een voorstel. Peter schakelt Amélie in om een bezigheid voor Jelle te vinden. Stefanie spoort Benny aan om het huis van Agnes over te kopen, Freddy is van mening dat hij zijn geld moet beleggen.
Marie heeft een moeilijk gesprek met Cédric. Guido en Emma komen tot een compromis. Rudi spelt Manuel de les over Hanne, maar hij dient hem meteen van antwoord. Hanne heeft het alsmaar moeilijker met Manuels wispelturigheid. Benny laat zich gaan in de supermarkt, tot grote frustratie van Patrick.
Mieke probeert haar vader op andere gedachten te brengen en ook Anna spelt hem de les. Niko is echter niet van plan om toe te geven. Cédric is overstuur door wat hij gezien heeft. Tussen Hanne en Manuel botst het opnieuw.
Cédric kan zich niet concentreren op zijn rijlessen en vraagt Mathias om raad. Tussen Rudi en Manuel lopen de spanningen verder op. Vooral wanneer Rudi te weten komt welke afspraken er gemaakt zijn met Lars. Mieke en Guido verrassen Jan. En ook Stefanie staat een verrassing te wachten.
Guido stelt zich opnieuw vragen over zijn toekomst met Emma. Rudi en ontwerper Manuel moeten voor het eerst samenwerken, maar verschillen duidelijk van visie. Benny voelt zich schuldig. In de Jan & Alleman gaat Niko's eerste after school party door.
Estee is niet te spreken over Benny's initiatief. Iris bijt zich vast in het verhaal van Evy. Emma en Guido hebben nieuws. Véronique doorziet Lars' plannetje, terwijl Rudi niet goed snapt wat hem heeft bezield. Jelle zondert zich af van alles en iedereen.
Niko wil meer jongeren naar de Jan & Alleman trekken. Hij denkt eraan om een after school party te organiseren, dik tegen de zin van Jan. Mathias probeert te bemiddelen. Benny nodigt zijn kinderen thuis uit. Het blije weerzien verloopt voor Alfons echter in mineur.
Marie probeert op Iris in te praten. Lars is zwaar teleurgesteld. Véronique besluit bovendien om een eigen kantoorruimte te zoeken voor Dress & Play. Brigitte probeert handig gebruik te maken van de situatie. Benny weet zich geen raad met zichzelf.
Cédric gaat met Guido praten over zijn problemen met Marie. Rudi weet met zichzelf geen blijf. Hij raapt al zijn moed bij elkaar en gaat Lars en Véronique zijn beslissing meedelen. Benny kijkt reikhalzend uit naar zijn feestje van vanavond. Marie krijgt een verrassende bezoeker over de vloer.
Benny spendeert te veel geld aan het feest dat hij wil organiseren. Iris probeert meer te weten te komen over Evy. Ze maakt ook kennis met Amélie. Rudi blijft twijfelen over zijn carrière en hij is blijkbaar niet alleen. Cédric vertelt Marie dat hij een date heeft.
De eerste rijles van Cédric draait uit op een fiasco. Mathias verplicht hem om weer in de auto te stappen. Marie is bang dat het samenwonen met Cédric niet zal lukken. Rudi worstelt nog steeds met de keuze die hij moet maken. Quinten wil antwoorden.
Guido heeft enkele prangende vragen voor Stefanie. Rudi kampt met twijfels, vooral wanneer hij door Lars en Peter beledigd wordt. Mieke voelt zich gepasseerd. Jan maakt zich zorgen over de toekomst van de Jan & Alleman. En die angst lijkt gegrond.
Stefanie schakelt de hulp in van Guido. Lars probeert Brigitte op andere gedachten te brengen. Dat leidt tot spanningen in de loft. Vooral wanneer Lars ook ontdekt wat Véronique achter zijn rug aan het bekokstoven is. Niko en Mathias hebben iets te vieren.
Lars probeert Véronique te pakken te krijgen. Zij stelt een gewaagde deal voor. Robyn grijpt in wanneer Benny over zijn betaallimiet gaat. Quinten heeft zo zijn bedenkingen bij de plannen van Guido. Hanne en Stefanie reageren echter opgelucht.
Véronique bespeelt Lars' emoties in de hoop dat hij voor haar zal stemmen. Marie krijgt een verrassend vriendschapsverzoek op Facebook. Guido besluit zijn gevoel te volgen. Benny heeft iets uit te praten met Patrick.
Emma kan de situatie met Guido niet langer aan. Ze overweegt om een punt te zetten achter hun relatie. Véronique doet haar nieuwe plannen voor Dress & Play uit de doeken voor Brigitte en Lars. Mathias vergezelt Marie naar het ziekenhuis. Robyn maakt zich zorgen over Benny.
Benny neemt een drastische beslissing, tegen de zin van Patrick en Robyn. Bij Fashion werkt hij stilaan iedereen op de zenuwen. Emma en Guido zien hun toekomst steeds somberder in. Quinten stelt voor om er samen op uit te trekken. Brigitte laat zich gelden over de plannen van Dress & Play.
Benny heeft iets te vieren en doet dat samen met zijn familie en vrienden. Jan krijgt argwaan. Brigitte onderneemt een nieuwe poging om zich te verzoenen met Lars. Amélie maakt zich zorgen.
Véronique praat met Lars en probeert Cédric een DNA-test aan te praten om zeker te zijn van het vaderschap. Guido neemt een beslissing over zijn relatie met Emma. Benny krijgt de verrassing van zijn leven.
Marie deelt haar onzekerheid met Lars. Véronique blijft ondertussen halsstarrig bij haar standpunt. Benny wil de B&B van zijn dochter recenseren en gaat er overnachten. Niko organiseert een verrassing in de Jan & Alleman.
Zjef krijgt een mentale tik na de modeshow. Hij vreest dat alles bij het oude zal blijven. Niko heeft echter een plan. Emma geeft toe dat ze bang is dat haar relatie met Guido niet meer te redden valt. Jenny maakt Benny duidelijk dat hij Robyn maar beter vergeet.
Niko weet Zjef te overtuigen om toch naar de modeshow te komen. Guido twijfelt over zijn toekomst. Emma probeert op hem in te praten. De verjaardagslunch van Cédric draait uit op een fiasco.
Hanne, Quinten en Emma krijgen bezoek. Zjef wil absoluut dat Rudi de modeshow annuleert. Lars is van mening dat Véronique zich wat positiever moet opstellen tegenover Marie. De spanning tussen Emma, Lucas en Guido loopt verder op. Cédric krijgt een tegenslag te verwerken.
Hanne besluit actie te ondernemen. Het interview met Zjef en Rudi wekt heel wat sympathie op. Véronique neemt opnieuw de leiding van Dress & Play en dat heeft meteen gevolgen. Emma wil het problematische gedrag van Milou met Lucas bespreken.
Lars is gefrustreerd omdat Véronique hem weigert toe te laten. Marie wil met haar gaan praten. Benny volgt de wijze raad van Alfons op. Hanne kan zich maar niet concentreren op haar werk. Quinten besluit haar te helpen. Rudi en Zjef worden geïnterviewd.
Hanne heeft Quinten, Stefanie en Guido nieuws te vertellen. Rudi's ongerustheid neemt ondertussen alleen maar toe. Benny nodigt Robyn uit voor een etentje. Hij wil gastronomisch koken. Lars spreekt met Amélie over het gedrag van Véronique.
Benny's plan lijkt opnieuw op een sisser uit te draaien. Hij probeert te redden wat er te redden valt. Stefanie heeft een gesprek met Hanne over de kamer van Evy. De juf van Milou spreekt Emma, Guido en Lucas aan over het gedrag van hun dochter. Rudi maakt zich zorgen over Zjef.
Lucas probeert Emma te contacteren. Rudi doet een akelige ontdekking. Niko spoort hem aan om Zjef alsnog in te lichten. Stefanie heeft plannen met de lege kamer van Evy. Bij Benny lopen de zenuwen hoog op.
Marie neemt een besluit, tot wanhoop van Cédric en Véronique. Brigitte strooit zout in de wonde. Zjef geeft Emma goede raad. Stefanie beseft dat de tijd dringt voor Benny en alarmeert hem.
Cédric worstelt met zijn gevoelens. Marie reageert categoriek. Robyn heeft een date. Niko en Mathias hebben ambitieuze plannen, die bij Jan niet in goede aarde vallen. Rudi laat zich niet intimideren.
Cédric en Marie krijgen belangrijk nieuws. Hij heeft het gehad met haar afstandelijk gedrag. Véronique verrast Lars. Guido heeft een besluit genomen. Rudi vertelt zijn geheim tegen Lars, maar verzwijgt het voor Zjef.
Stefanie probeert Benny's ideeën uit zijn hoofd te praten. Rudi wordt het aanspreekpunt van zijn nieuwe campagne, maar ontvangt een onrustwekkend bericht. Véronique gaat een nieuwe confrontatie aan. Marie maakt zich zorgen.
Emma probeert advies in te winnen bij haar vader. Lars zet zijn schouders onder het project van Rudi en Hanne. Cédric krijgt een waarschuwing van Amélie. Benny maakt zijn klaar voor de uitvoering van zijn plan.
Benny moet zijn plannen opbergen. Tenzij Patrick hem nog kan helpen. Cédric informeert Albert en Anna. Zij denkt ondertussen de plannetjes van Mathias en Niko te doorzien. Guido wil duidelijkheid en heeft een gesprek met Mieke.
Cédric krijgt verrassend nieuws te horen en slaat in paniek. Véronique zet Marie onder druk. Emma voelt zich in de steek gelaten door Hanne. Niko wil open kaart spelen met Jan en Anna, maar Mathias denkt daar anders over. Rudi bedenkt samen met Hanne een mooi initiatief.
Guido is bezorgd om zijn meisjes. Hij praat met Hanne. Benny wil het vanaf nu anders aanpakken en beraamt een nieuw plan. Anna vermoedt dat Mathias en Niko bluffen. Ze voelt hen aan de tand. Een video van Zjef brengt Rudi op ideeën.
Véronique beseft dat ze zichzelf de laatste tijd niet meer onder controle heeft. Jan heeft een gesprek met Amélie en lijkt tot inzicht te komen. Stefanie, Alfons en Patrick proberen Benny op te beuren. Guido verliest zijn geduld.
Hanne probeert op Jelle in te praten. Peter krijgt ondertussen een verontrustend telefoontje. Benny is bang dat zijn plan het omgekeerde effect heeft. Mathias wil Jan aan zijn kant krijgen.
Hanne vermoedt dat Emma niet eerlijk is. Ze spant Quinten voor haar kar. Mathias spoort Mieke aan om met Jan te praten over zijn plannen. Véronique beseft dat ze Cédric aan het verliezen is.
Véronique heeft het moeilijk met de plannen van Cédric. Lars raadt haar aan om vertrouwen te hebben. Benny doet zijn best om afstand te houden van Robyn en krijgt hulp van Stefanie. De situatie met Jelle gaat van kwaad naar erger. Jan is woedend wanneer hij de plannen van Mathias verneemt.
Hanne confronteert Emma. Benny wacht wanhopig op een reactie van Robyn. Cédric maakt toekomstplannen. Hij vindt steun en een luisterend oor bij Mathias. Peter maakt zich zorgen over Jelle, die nog steeds opstandig reageert.
Peter brengt Bart op de hoogte van de perikelen met Jelle. Jelle zelf is daar echter niet mee opgezet. Niko denkt erover na om zich in te kopen in de Jan & Alleman. Stefanie maakt Benny duidelijk dat hij Robyn te veel onder druk zet.
Hanne worstelt met haar geweten. Ook Jelle heeft het moeilijk, hij gedraagt zich tegenover Peter als een onhandelbare puber. Mathias heeft grootse plannen met de brouwerij, maar weet hij ook Niko enthousiast te maken?
Mathias vraagt Cédric om een gesprek aan te gaan met Marie. Emma krijgt bezoek van Lucas. Jelle krijgt een zwaar verdict te horen en reageert gefrustreerd. Benny nodigt Robyn uit voor een romantisch uitje.
Cédric incasseert het nieuws dat hij van Véronique te horen heeft gekregen. Hij blijft verbouwereerd achter. Niko excuseert zich bij Mathias. Marie schakelt Mathias op haar beurt in om met Cédric te praten.
Hanne reageert geschokt door wat ze gezien heeft. Véronique doet een nieuwe poging om tussen Cédric en Marie te komen. Patrick, Jenny en Stefanie brengen Benny aan het twijfelen. Niko en Mathias hebben een discussie.
Emma voelt zich schuldig. Lars is in de war. Véronique krijgt schokkend nieuws te horen. Nu de ruzie met Jenny wat bekoeld is, zoekt Benny terug toenadering tot Robyn. Jeremy lijkt Jelle verraden te hebben...
Guido spreekt Emma aan over een sms die ze heeft gekregen. Véronique heeft het psychologisch moeilijk, maar wordt verrast door Lars. Jenny blijft op voet van oorlog met Benny. De ruzie zet hem aan het denken. Jelle maakt zich klaar voor een nieuwe match, maar vreest dat Jeremy uit is op wraak.
Cédric wil zijn hart luchten. Mathias vermoedt dat er meer aan de hand is met Jeremy. Véronique is kwaad op Lars. Rudi en Hanne halen herinneringen op. Mieke is bang voor wat er Niko boven het hoofd hangt.
Ten huize Stefanie heeft iedereen het moeilijk met het nieuws over Evy. Ook Lars worstelt ermee. Peter confronteert Jelle met zijn ontdekking. Hij wil stappen ondernemen. Jan komt te weten wat er aan de hand is met Niko.
Véronique wil rust in haar hoofd en weigert een gesprek met Amélie. Jelle wordt opnieuw benaderd door Jeremy, die hem vraagt om een wedstrijd te vervalsen. Peter doet bovendien een ontdekking op Jelles kamer. Emma, Guido, Hanne, Quinten en Stefanie krijgen nieuws over Evy.
Het proces van Véronique komt in een stroomversnelling wanneer de andere getuigen hun verhaal doen. De emoties lopen dan ook hoog op. Hanne neemt Quinten in vertrouwen. Hij besluit haar en Lars te helpen in hun race tegen de tijd.
Lars en Hanne overlopen hun laatste opties. Hij probeert Marnix om te kopen, in de hoop hem aan het praten te krijgen. Niko komt in slechte papieren te zitten. Cédric wordt opgeroepen als getuige in de rechtszaak van Véronique.
Marie botst net voor haar vertrek op Cédric. Hanne wil Lars helpen met zijn onderzoek, zelfs al houdt dat grote risico's in. Véronique panikeert voor haar proces, dat vandaag van start gaat. Vicky probeert haar gerust te stellen. Mathias droomt van een internationale carrière voor Gust.
Véronique heeft het moeilijk op nieuwjaarsavond. Ze schrijft een brief naar Cédric. Hanne, Quinten, Emma en Guido krijgen bezoek van twee inspecteurs. Zij hebben belangrijk nieuws te melden. Lars is vastberaden Marie op de knieën te krijgen. Niko ligt in de knoop met zichzelf.
Véronique vreest het ergste voor haar proces. Ze voelt zich eenzaam en mist Cédric. Lars heeft Peter een belangrijke vraag te stellen. Amélie vindt dat hij zich beter kan neerleggen bij de feiten. Mathias heeft geen vertrouwen meer in de samenwerking met Niko.
Benny dwingt Robyn om met hem te praten. Jeremy is blij om te zien dat Jelle een nieuwe plek in de ploeg heeft gekregen. Hij laat nog eens duidelijk verstaan wie de baas is. Niko drukt zijn eigen wil door, maar dreigt met zijn hoofd tegen de muur te lopen.
Marie blijft Cédric bespelen. Ook een gesprek met Véronique komt hard aan. Niko en Guido kloppen extra uren om de levering Gust klaar te krijgen tegen de deadline. Mieke is achterdochtig.
Robyn spoort Jenny aan om Jonas een bezoekje te brengen. Guido voelt zich schuldig over het mislukte kerstfeest van Jan. Emma bedenkt een oplossing. Mathias helpt Niko bij zijn contractbesprekingen. Zijn goede raad wordt echter in de wind geslagen.
Guido mist Mila en Milou. Hij wil zijn dochters bij hem met Kerst en spreekt Lucas hierover aan. Niko loopt slechtgezind rond. Mieke legt de vinger op de wonde. Benny beleeft een sombere Kerst. Van Jenny krijgt hij een uitbrander van formaat. Ook Jan krijgt het van de bomma stevig te verduren.
Lars wil de advocaat van Véronique overtuigen om van strategie te veranderen. Guido en Emma missen hun meisjes. Jan is ontgoocheld als blijkt dat zijn kinderen niet naar het kerstfeest kunnen komen. Hij ziet het niet zitten om enkel met de bomma en Albert aan de feesttafel te zitten.
Benny zet een belangrijke stap, maar stelt Robyn teleur. Niko krijgt een voorstel dat hij niet kan weigeren. Véronique lucht haar hart bij Marie-Rose. Peter mist Louise en zoekt contact met haar.
Benny twijfelt om Robyn zijn geheim op te biechten. Het schuldgevoel blijft aan hem knagen. Ook Lars heeft Véronique slecht nieuws te vertellen. Niko komt handen tekort in de brouwerij. Hij wil op zoek gaan naar een zakelijke partner.
Benny voelt zich schuldig. Zijn vreemd gedrag gaat niet onopgemerkt voorbij. Jenny is ondertussen in alle staten. Peter ontvangt een mysterieuze enveloppe. Cédric denkt erover na om te stoppen met zijn studies en spreekt hierover met Marie. Lars lijkt de moed te verliezen.
Lars haalt alles uit de kast om een doorbraak te forceren in het onderzoek naar de steekpartij op Amélie. Véronique schakelt hem in om bij Cédric te checken hoe het met hem gaat. Niko en Zjef leven nog steeds op voet van oorlog, ondanks een poging van Rudi om de gemoederen te bedaren.
Marie-Rose heeft een belangrijke afspraak gepland. Ze ziet zich genoodzaakt om de hulp van Mathias in te roepen. Benny en Jonas nemen een groot risico. Benny maakt zich zorgen over de gevolgen. Niko maakt zich zorgen over zijn reputatie en werkt zijn frustraties uit op Zjef.
Benny besluit eindelijk open kaart te spelen met Robyn. Maar samen met Jonas dreigt hij opnieuw in de problemen te komen. Niko reageert onverwacht op het promofilmpje van Zjef. Cédric betrapt Marie.
Jeremy heeft Jelle opnieuw in zijn macht. Véronique gaat de confrontatie aan met Marie, maar die laat zich niet uit haar lood slaan. Zjef wil Niko nog niets laten zien van zijn promofilmpje.
Lars komt meer te weten over wat er zich op de avond van de steekpartij heeft afgespeeld. Jonas blaast zijn deal met Zjef op. Jeremy gaat opnieuw langs bij Jelle. Marie-Rose doet een vreemde ontdekking.
Robyn is boos omdat Benny extra uren draait en nog maar weinig tijd heeft voor haar. Mieke probeert via Jonas meer info te krijgen. Marie-Rose vindt dat Peter Jelle wat moet ontzien. Jonas brengt Zjef in een lastig parket.
Benny probeert zijn geheim angstvallig verborgen te houden voor Robyn. Jonas werkt ondertussen aan een nieuw plan. Peter vraagt Hanne om eens met haar kleine broer te praten. Jelle zelf wordt steeds zenuwachtiger.
Benny wil Robyn niet het achterste van zijn tong laten zien. Zij reageert woest. Zjef probeert Niko te overtuigen om zijn idee voor een reclamefilmpje een kans te geven. Cédric confronteert Marie met haar plannen. Amélie merkt iets vreemds op in het dossier van het onderzoek.
Stefanie wordt 's avonds opgeschrikt. Mathias adviseert Niko om in te zetten op promotie. Een kolfje naar de hand van Zjef. Robyn komt via Jan en Jenny het geheim van Benny te weten en confronteert hem hiermee. Cédric ontdekt Lars' verdachtmakingen.
Jan raadt Niko aan om klacht neer te leggen. Hij schakelt de hulp in van Mathias. Jonas is bang om zijn job te verliezen. Marie-Rose bezoekt Véronique. De bomma spoort Mathias ondertussen aan om vrede te sluiten. Jan merkt dat Jelle niet in zijn gewone doen is.
Lars zet Marie onder druk. Cédric hengelt ondertussen naar haar verleden en de band met haar moeder. Patrick wil dat Benny open kaart speelt. Niko ontdekt dat een concurrent al zijn klanten probeert af te snoepen.
Benny werkt zich verder in nesten. Jonas maakt hem duidelijk dat hij serieuze risico's neemt. Ook Jelle komt alsmaar meer onder druk te staan. Hij loopt thuis gestresseerd rond, maar zwijgt erover tegen Peter en Louise. Marie-Rose en Mathias lopen elkaar onverwacht tegen het lijf.
Benny moet Robyn een moeilijke boodschap overbrengen. Hanne maakt zich zorgen. Ze loopt ook humeurig rond door wat Quinten heeft gezegd. Brigitte en Amélie weten niet meer wat te doen om Lars tot inkeer te brengen. Brigitte besluit dan maar voor de harde aanpak te kiezen.
Jelle moet een moeilijke knoop doorhakken. Benny wil Hanne en Quinten helpen. Amélie heeft een ontmoeting met Véronique en hoopt eindelijk antwoorden te krijgen. Evy's onderzoek komt ondertussen muurvast te zitten. Tot ze plots een verrassend telefoontje krijgt.
Marie gaat een gesprek aan met Cédric over hun toekomst. Evy zet ondertussen haar onderzoek verder en doet een nieuwe ontdekking. Amélie bereidt zich voor op een confrontatie met Véronique. Talentscout Jeremy doet Jelle een dubieus voorstel
Jelle wordt benaderd door een talentscout die hem een mooie toekomst belooft. Robyn vraagt Jonas om zijn geschil met Jenny uit te praten. De familie krijgt nieuws te horen dat bij iedereen inslaat als een bom. Quinten worstelt met twijfels.
Benny boekt een tripje naar Parijs met Robyn. Zijn plannen roepen bij haar heel wat vragen op. Marie maakt een afspraak die ze verborgen houdt voor Cédric. Ondertussen zet Evy haar onder druk. Stefanie staat voor een dilemma. In de Foodbar duikt een verrassende klant op.
Lars blijft zeker van zijn stuk en probeert Evy te overtuigen. Quinten merkt hoezeer Hanne gehecht is aan haar vrienden. Zowel Jonas als Benny sust Robyn met een leugen. Marie krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken.
Emma raadt Hanne aan om met Quinten te praten. Jonas liegt tegen Robyn. Lars wil dat Evy haar onderzoek een nieuwe wending geeft. Ondertussen zet Véronique echter een belangrijke stap. Stefanie maakt zich grote zorgen over Joris.
Evy vraagt de buurvrouw uit over de mysterieuze auto voor de deur van Véronique. Een nieuw spoor, waar Lars zich aan optrekt. Marie uit haar frustraties bij Mathias. Jan moet zich bij Jenny excuseren. Hanne is klaar voor de volgende stap in haar relatie.
Joris wil dat Stefanie zwijgt over het voorval van gisteren. Jonas is het beu om alles met de bus te moeten doen en wil een auto kopen. Hij vraagt aan Niko om extra uren te kloppen. Lars zet Evy onder druk om zich ten volle op het buurtonderzoek te concentreren.
Lars maakt weinig indruk op Véronique. Hij is bang dat ze domme dingen zal doen. Marie raadt Cédric af om nog contact op te nemen met zijn moeder. Voor Stefanie breekt een belangrijke dag aan, maar die eindigt niet zoals verwacht. Een gesprek met Amélie zet Peter aan het denken.
Louise komt in nauwe schoentjes te zitten. Benny is zenuwachtig over de toestand van Alfons en over Stefanie's examenresultaten. Zal ze geslaagd zijn voor haar laatste proef? Lars praat met Evy over haar onderzoek.
Cédric twijfelt om zijn moeder te bezoeken. Marie probeert hem te beïnvloeden. Zjef liegt tegen Rudi. Stefanie licht Benny in over het geheim van Alfons. Hij wil ingrijpen. Anna merkt dat Jenny voor Jan kookt en hoopt stiekem dat er meer in het spel is dan gewoon vriendschap. Niko wordt verrast.
Alfons heeft Stefanie iets op te biechten. Zij probeert hem te helpen met de volgende stap. Tussen Peter en Alexandra komt het opnieuw tot een discussie. Hij gaat te rade bij zijn dochter Louise. Jonas waarschuwt Mick, maar die laat zich niet intimideren.
Lars heeft nieuws voor Véronique. De moed is haar ondertussen helemaal in de schoenen gezonken. Stefanie maakt zich klaar voor haar laatste examen voor brandweervrouw. Mieke schakelt iedereen in om Niko te verrassen. Zjef is volledig van de kaart, maar wordt ook thuis opgeschrikt.
Bij Zjef zit de schrik er goed in. Véronique krijgt te horen welke straf haar boven het hoofd hangt. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Marie spreekt dreigende taal tegen Lars. Jonas denkt dat Jenny en Jan een relatie hebben.
Lars deelt zijn geheim met Amélie. Een confrontatie met Marie en Cédric escaleert. Lynn blijft Peter pushen om het huis te kopen. Jan probeert meer te weten te komen over Jenny's verleden. Véronique krijgt een zware opdoffer te verwerken.
Amélie verspreidt een roddel in de Jan & Alleman. Jonas en Mieke reageren emotioneel. Zjef komt in nauwe schoentjes te zitten. Evy zit vast in haar zoektocht naar de mysterieuze getuige. Ze hoopt op hulp van Hanne. Lars en Véronique zitten in een tweestrijd. Bij Peter thuis lopen de spanningen op.
Jonas heeft zijn zinnen gezet op samenwonen met Benny en Robyn, maar die laatste houdt de boot af. Rudi heeft een verrassing voor Zjef. Lars zet Marie onder druk, maar zij bijt fel van zich af. Peter wil de mening van Louise over het dure huis dat hij is gaan bezichtigen.
Milou heeft last van koortsaanvallen. Evy bijt zich vast in haar eigen onderzoek. Zo probeert ze te weten te komen wat er zich precies heeft afgespeeld tussen Véronique en Amélie. Lars probeert Cédric de ogen te openen, maar botst op een muur. Er wacht Jonas een onaangename verrassing.
Fons heeft het moeilijk met de beslissing van Rudi. Zjef heeft stress omwille van Lars. Tussen Jonas en Jenny hangt er nog steeds spanning in de lucht. Véronique is aangeslagen na een verschrikkelijke nacht. Lars is bang dat Marie Cédric terug naar de afgrond duwt.
Bij Niko lijken de stoppen door te slaan. Jenny doet haar beklag bij Jan. Jonas klaagt op zijn beurt bij Benny en Patrick. Louise probeert Peter tot rede te brengen. Zjef wil afspreken met de ouders van Rudi. Lars zoekt Véronique op met belangrijk nieuws...
Niko vertrouwt Mieke nog steeds niet. Een mysterieus sms'je maakt zijn wantrouwen compleet. Ook Jan merkt de spanningen op en maakt zich zorgen. Jenny is het beu om de meid van Jonas te zijn. Tussen Louise en Lynn lopen de spanningen op.
Zjef heeft iets op te biechten en ook Rudi heeft zijn ouders iets te vertellen. Louise betrapt Cédric. Ze lucht haar hart bij Hanne. Louise blijft het ook moeilijk hebben met haar vader, die volgens haar maar eens goed moet nadenken over de opofferingen die hij wil maken voor zijn relatie.
Peter verneemt van Louise dat Lynn gelogen heeft en confronteert haar. Guido en Evy bespreken de schuld of onschuld van Véronique. Mathias vraagt Marie ondertussen om afstand te nemen van Cédric. Zjef krijgt belangrijke informatie.
Emma komt in de problemen te zitten. Marie verschilt van mening met Cédric, maar respecteert zijn beslissing. Zjef worstelt met zijn emoties. Guido zoekt hem op.
Jonas is geschokt door het ultimatum van zijn moeder. Rudi geeft Mieke de raad om met Niko te praten. Marie wordt compleet genegeerd door Lars en gaat over tot actie. Zjef zit tot over zijn oren in het werk en begaat een cruciale fout.
Zjef roept de hulp van Benny in om de koelkast in de Foodbar te repareren, die een vreemd geluid maakt. Benny, Robyn en Jenny zetten Jonas voor een dilemma. Evy vraagt ook de medewerking van Amélie voor haar boek. Anna en Albert proberen Alfons in de watten te leggen.
Jonas komt voor een probleem te staan in de Jan & Alleman. Niko voelt dat Mieke iets voor hem achterhoudt. Lynn betrapt Jelle. Quinten heeft een verrassing voor Hanne. Zij slaat de handen in elkaar met Emma.
Cédric roept de hulp in van Mathias. Evy vindt een nieuwe insteek voor haar boek, maar ze rekent op de medewerking van Peter. Robyn worstelt met de beslissing die ze heeft genomen. Benny legt Jonas op de rooster. Nico maakt zich zorgen omdat Mieke zich vreemd gedraagt.
Cédric wacht de hele dag nerveus op een bericht van Marie. Hij spreekt met Louise af en vertelt haar wat er is gebeurd. Jelle is zwaar ontgoocheld omdat hij niet bij Hanne kan logeren. Mieke vindt het erg dat Lars haar gepasseerd is bij het nemen van zijn beslissing. Robyn eist een uitleg van Jonas.
Lars neemt een drastische beslissing, die bij Cédric niet in goede aarde valt. Evy bezoekt Véronique in de gevangenis. Ze heeft een belangrijke vraag. Voor Trudy breekt de grote dag aan. Louise lijkt echter de grote afwezige te zijn. Jonas wordt in de Jan & Alleman aangesproken door 2 agenten.
Trudy wil het bijleggen met Louise. Zij houdt de boot echter af. Evy krijgt een verrassende brief, die haar op ideeën brengt. Cédric komt niet opdagen voor zijn bezoek aan Véronique. Voor Lars is de maat vol. Niko besluit aangifte te doen bij de politie.
Robyn probeert op Jonas in te praten. Hij vertrekt echter woedend. Ook Alfons en Patrick maken zich zorgen. Lynn probeert Peter helemaal op te eisen. Lars vraagt Jenny uit en legt ook Marie op de rooster. Véronique krijgt het rapport van de gerechtspsychiater te lezen. Hanne wordt verrast.
Véronique besluit om geen open kaart te spelen naar haar psychiater toe. Cédric spreekt Marie aan over het bezoek aan zijn moeder. Marie praat sluw in op Mathias. Hanne zoekt toenadering tot Quinten, maar die lijkt haar opnieuw in de armen van Ward te drijven. Mieke en Niko confronteren Jonas.
Trudy maakt plannen. De koude oorlog met Lynn wordt ondertussen steeds nijdiger. Niko is, in tegenstelling tot Mieke, helemaal gerust in Jonas' eerste werkdag. Maar is dat wel terecht? Lars ziet een kans om opnieuw toenadering te zoeken tot Véronique.
Véronique kan Cédric niet bereiken en maakt zich grote zorgen. Ze verliest haar kalmte. Zjef probeert de pieren uit Emma's neus te halen, maar Hanne rekent op haar discretie. Jonas krijgt slecht nieuws. Trudy voelt zich buitenspel gezet.
De discussie tussen Peter en Trudy bereikt een kookpunt. Ook Louise is woest. Trudy zoekt troost bij Mieke. Lars confronteert Marie. Véronique praat in de gevangenis over haar jeugd en de slechte relatie met haar vader. Ze lucht ook haar hart bij Peter.
Lars zoekt uit wie hem anonieme boodschappen stuurt. Benny denkt een mogelijke tip te hebben. Véronique moet een persoonlijkheidstest ondergaan en is erg gestresseerd. Cédric maakt zich zorgen over haar, maar wordt afgeleid door Marie. Trudy heeft een plan.
Jonas krijgt van de justitieassistente een laatste kans. Benny heeft genoeg van de roddels over Lars en kiest resoluut zijn kant. Dat zorgt echter voor spanningen. Op Fashion ontvangt Lars een anonieme boodschap. Hanne bereidt met Ward haar pitch voor.
Trudy probeert Peter op andere gedachten te brengen, maar vangt bot. Lars wil voor Véronique blijven vechten. Jenny wil dat iedereen Jonas helpt met zijn zoektocht naar werk. En de tijd dringt. Marie wil nog een stapje verder gaan in haar wraakactie tegen Lars.
Het etentje van Trudy draait uit op een sisser. Evy neemt een moedige beslissing. Hanne weet niet wiens hulp ze moet vragen voor haar pitch bij Lars: die van Ward of die van Quinten. Jan probeert het bij te leggen met Jenny.
Nora zet haar opdrachtgever onder druk. Benny probeert Jonas aan een job te helpen bij Fashion. Evy probeert een gesprek aan te knopen met Lars. Jenny is boos door wat Jan over Jonas heeft gezegd.
Véronique doet een onthutsende ontdekking. Lars probeert een deal te sluiten met Nora. Mathias wil Jan helpen bij het koken. Het bezoek aan de dokter heeft sporen nagelaten bij Alfons. Trudy wil een beter contact met Peter.
Benny neemt Jonas mee naar Fashion, waar volop geroddeld wordt over het artikel van Evy. Patrick overtuigt Stefanie om met Alfons te praten. Lars lucht zijn hart bij Amélie. Zij is vastberaden haar broer te helpen en komt iets op het spoor.
Evy staat voor een dilemma. Jenny is over haar toeren, omdat ze gehoord heeft dat Jonas ontslagen is. Ze komt haar hart luchten bij Jan. Benny beseft dat Alfons zich dringend moet laten onderzoeken. Hij schakelt Stefanie in. Trudy vindt dat Peter zich door Lynn laat manipuleren.
Jonas zoekt troost bij Amélie. Ward komt langs op Fashion om Hanne het prototype van haar schoen te tonen. Quinten kijkt jaloers toe. Mathias reageert razend op een binnengekomen mail van Lars. Hij zint op wraak. Alfons lucht zijn hart. Evy krijgt een onaangekondigde bezoeker over de vloer.
Véronique krijgt slecht nieuws. Benny praat met Jonas, die compleet overstuur is. Hij lijkt hem echter niet tot rede te kunnen brengen. Emma wil een feestje organiseren om iedereen te bedanken voor hun steun. Zjef krijgt eindelijk verlossend nieuws. Robyn komt bij Fashion oog in oog te staan met een indringer.
Jonas wil weten wat de intenties van Jan zijn. En ook Benny haalt de pieren uit Jans neus. Trudy is niet opgezet met de date van Peter. Quinten geeft aan Zjef toe dat hij jaloers is. Rudi en Zjef komen tot een akkoord, maar hun lot ligt in handen van Mieke en Niko. Alfons komt niet opdagen voor een geplande lunch met Stefanie.
Mathias stelt Peter voor een moeilijke keuze. Véronique heeft een plan om tot Vicky door te dringen. Jan nodigt Jenny uit om te komen eten. Trudy hoort Peter uit over zijn date. Stefanie wil er zo veel mogelijk zijn voor Alfons.
Peter vreest dat Véronique er helemaal onderdoor zit. Amélie probeert Lars op te peppen. Hanne heeft een besluit genomen. Peter maakt kennis met één van de modellen bij Fashion. Een onverwacht voorstel zorgt voor strubbelingen tussen Zjef en Rudi.
Niko ligt in de knoop met zijn gevoelens. Benny probeert een brug te slaan tussen Robyn en Jonas. Jenny hoopt vurig op een hereniging tussen haar kinderen. Ze volgt het advies van Jan. Mathias heeft nagedacht over het voorstel van Lars.
Lars confronteert Marie. Hij besluit Véronique een brief te schrijven. Brigitte zoekt opnieuw toenadering tot haar zoon. Hanne is in de wolken na haar afspraakje. Emma reageert echter sceptisch. Robyn mist Jonas. Jan lucht zijn hart bij Jenny.
Niko beseft dat het hoog tijd is om stappen te ondernemen. Patrick schakelt Anna en Albert in om met Alfons te praten. Brigitte zoekt Véronique op. Haar bezoek blijft niet zonder gevolgen. Jenny stelt Jan voor om voor hem te koken.
Mieke heeft geen vat op Niko en moet met lede ogen aanzien hoe moeilijk hij het heeft. Rudi geeft goede raad. Marie heeft iets goed te maken bij Cédric. Hij houdt haar op een afstand. Quinten neemt afstand van Hanne. Alfons is onvindbaar.
Mieke en Jan zijn erg geschrokken door Niko's gedrag. Jan wil weten wat er aan de hand is. Hanne legt Ward haar schoenontwerp voor. Véronique krijgt de resultaten van haar leugendetectortest. Brigitte kan niet begrijpen dat Lars koppig blijft geloven in de onschuld van Véronique. Benny maakt zich zorgen over Alfons.
Niko heeft Mieke iets op te biechten. Marie gaat een verrassende confrontatie aan. Stefanie is teleurgesteld over haar eerste werkdag bij de brandweer. Ze besluit meer van zich af te bijten. Véronique is razend.
Rudi uit zijn bezorgdheid over Niko. Mieke besluit het over een andere boeg te gooien om hem aan de praat te krijgen. Robyn en Jenny zijn bang dat de situatie met Jonas van kwaad naar erger zal gaan. Stefanie kijkt uit naar haar eerste werkdag.
Véronique begaat een fout, Lars voelt zich schuldig. Mieke lucht haar hart bij Rudi. Hij biedt aan om met Niko te gaan praten. Mathias twijfelt aan de toekomst van Dress & Play. Benny geeft Robyn de kans om haar verhaal te doen.
Lars en Peter steken de koppen bij elkaar. Niko gaat Miekes pogingen om een gesprek aan te gaan uit de weg. Hij probeert de aandacht van Michiel af te leiden. Alfons probeert Zjef om te kopen voor de bingoavond.
Véronique bijt van zich af, maar dat komt haar duur te staan. Benny neemt het Robyn kwalijk dat ze dingen voor hem heeft verzwegen. Hij lucht zijn hart bij Jonas. Anna en Albert zoeken een plek voor hun bingoavond. Marie spant Brigitte voor haar kar.
Cédric probeert op Marie in te praten. Mathias ontdekt dat er meer aan de hand is tussen de twee. Louise moet belangrijke knopen doorhakken en heeft stress. Peter en Trudy kijken lijdzaam toe. Benny doet een verrassende ontdekking.
Louise raadt Cédric aan om Marie uit zijn hoofd te zetten. Hij vraagt Mathias om raad. Mieke treft bloed aan op de trui van Niko. Ze deelt haar ongerustheid met Rudi en overweegt om Niko te achtervolgen. Robyn en Benny proberen hun plooien glad te strijken.
Mieke ontdekt dat Niko iets voor haar verborgen houdt. Ze besluit hem hiermee te confronteren. Benny trekt zijn conclusies wanneer hij een telefoongesprek opvangt tussen Robyn en Jenny. Brigitte en Lars hebben een hevige discussie over Véronique.
Stefanie is in paniek wanneer ze Hanne in huis aantreft. Louise neemt een belangrijke beslissing die bij Trudy niet in goede aarde valt. Jenny maakt avances bij Patrick. Jonas is een weddenschap aangegaan met Benny.
Vicky zet de puntjes op de i. Peter merkt dat Véronique niet in haar gewone doen is. Hij praat erover met Lars. Quinten en Hanne belanden in een ongemakkelijke situatie. Mieke is achterdochtig en vraagt Niko uit. Jenny probeert Robyn terug in contact te brengen met haar broer.
Hanne twijfelt over haar gevoelens voor Quinten. Van de dokter krijgt ze te horen dat ze het kalmer aan moet doen. Marie windt Mathias rond haar vinger en zet Lars met de mond vol tanden. Jonas en Benny kunnen het goed met elkaar vinden.
Véronique maakt kennis met Vicky. Stefanie vreest dat ze het werk bij de brandweer onderschat heeft. Benny leert op café Jonas kennen, die zijn intrek heeft genomen in de buurt. Quinten blijft Hanne opbeuren, ook wanneer het tot een conflict komt met Rudi.
Brigitte plaatst veel vraagtekens bij de vermoedens van haar zoon Lars. Niko loopt een oude bekende tegen het lijf. En die blijkt nog geen haar veranderd. Hanne wordt geconfronteerd met haar beperkingen. Jenny krijgt een verrassend telefoontje, dat voor spanningen zorgt met Robyn.
Véronique lijdt onder de traumatische gebeurtenissen van de voorbije maanden. De moed zakt haar in de schoenen. Lars heeft een vermoeden over wie zijn halfzus Amélie zou kunnen neergestoken hebben. Trudy doet een onrustwekkende ontdekking. Rudi en Zjef krijgen bezoek.
Véronique wordt wakker naast het bebloede lichaam van Amélie. Ze is totaal van slag en kan zich niets meer herinneren van de avond die ze samen doorbrachten. Emma duikt in paniek het water in, op zoek naar Milou. Ondertussen dreigt Lucas ermee klacht neer te leggen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.