Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

175 afleveringen

Cédric speelt open kaart met Véronique. Dat leidt opnieuw tot een discussie met Mathias. Jenny krijgt een verrassende uitnodiging van Patrick. Maar gaat ze er ook op in? Quinten viert zijn verjaardag, maar is niet bepaald in feeststemming. Amélie komt voor een onaangename verrassing te staan...
Een video van Quinten op sociale media levert niet het gewenste resultaat op. Cédric reageert overdonderd op het voorstel van Véronique. Hij bespreekt het met Mathias. Benny verliest stilaan zijn geduld met Alfons. Anna en Albert ontfermen zich over Jan.
Lars reageert enthousiast op het voorstel van Véronique. Cédric ontdekt dat Jonas geld van Amélie ontvangt en merkt ook hoe hij daarvan afziet. Patrick besluit zijn stoute schoenen aan te trekken. Mathias laat Zjef en Rudi door het stof kruipen.
Tony doet een toegeving naar Hanne toe. Zjef en Rudi doen Mieke en Niko een voorstel en proberen Peter en Mathias te overtuigen. Alfons verdwaalt in zijn herinneringen en dat brengt Vanessa op een idee. Véronique maakt zich zorgen over haar zoon. Stefanie waarschuwt Jonas.
Cédric wil de waarheid over Alex te weten komen en zet zijn zoektocht verder. Ook Amélie houdt vol. Mathias krijgt verrassend nieuws te horen. Wanneer blijkt dat Mieke en Niko geen lening krijgen, strooit hij zout in de wonde. Jan heeft genoeg van Guido's geklaag.
Niko wil Quinten helpen. Stefanie en Vanessa spelen onder één hoedje om Benny in de maling te nemen. Brigitte en Jan geloven niet dat er tussen Jenny en Patrick niets meer is dan vriendschap. Tot grote frustratie van Jenny. Amélie wordt zwaar aangepakt.
Patrick en Jenny proberen Jans zinnen te verzetten met een etentje. Benny vertrouwt Vanessa niet. Zij krijgt ondertussen alsmaar meer argwaan tegenover Tony. Cédric vindt steun bij Mathias.
Hanne denkt Tony te slim af te zijn. Mieke en Niko dreigen naast een lening te grijpen. Zjef zet Rudi emotioneel onder druk om mee te investeren. Kathleen komt de plannen van Lars te weten. Ze praat met Mathias.
Tony krijgt onaangenaam bezoek over de vloer. Stefanie probeert Benny te overtuigen om Vanessa aan te nemen als thuisverpleegster. Cédric krijgt belangrijk nieuws te horen en reageert woedend.
Hanne wordt betrapt. Amélie wil vluchten, maar wordt tegengehouden. Zjef wil mee investeren in het gebouw van de brouwerij, maar Rudi vindt dat geen goed idee. Peter en Mathias hebben iets te vieren.
Cédric brengt Véronique op de hoogte van zijn keuze. Zij reageert niet enthousiast. Florianne wil dat Alex terug aan het werk gaat. Tony laat Benny weten dat de toestand van Alfons achteruitgaat.rug aan het werk gaat. Tony laat Benny weten dat de toestand van Alfons acheruitgaat.
Florianne zet Alex onder druk. Peter heeft een eitje te pellen met Iris. Benny zoekt toenadering tot Jonas. Ondertussen besluit Jenny zich bij hem te verontschuldigen. Kathleen heeft Mathias een moeilijke boodschap te vertellen. Tony gaat over tot actie.
Voor Mieke en Niko breekt een spannend moment aan. Alfons wil Benny niet meer zien. Vanessa zoekt tevergeefs naar werk. Iris en Véronique hebben een gesprek over Lars. Cédric probeert Alex te bereiken, maar zij neemt niet op.
Jenny en Brigitte speculeren volop over het nieuws dat ze van Jonas hebben gekregen. Benny confronteert Vanessa. Lars laat Brigitte weten dat hij de jaarrekening van Fashion wil inkijken, maar vertelt niet waarom.
Véronique wordt overmand door onzekerheid: is haar beslissing wel de juiste? Ze probeert ook duidelijke afspraken te maken met Lars. In het woonzorgcentrum lijkt Alfons de pedalen te verliezen. Mieke en Niko hebben een meningsverschil.
Benny drukt Stefanie met de neus op de feiten. Vanessa waarschuwt Alfons en Albert dat ze uit hun doppen moeten kijken. Mieke en Niko hebben nieuws voor Zjef en Rudi. Alex doet een belangrijke belofte.
Jonas neemt zijn intrek in het appartement van Amélie. Peter doet Mieke en Niko een aanlokkelijk voorstel, maar Mieke vraagt bedenktijd. Guido maakt zich klaar om zijn plannen uit te voeren.
Véronique wil Cédric beschermen en werkt haar frustraties uit op haar werknemers. Zjef schaamt zich tegenover Niko. Guido heeft een speciale vraag voor Benny. De samenwerking tussen Mathias en Kathleen kent een valse start.
Liesbeth beseft dat het geen zin meer heeft om zichzelf iets voor te liegen. Guido stuit op een probleem wanneer de vrouwen niet mee willen naar de voetbalwedstrijd. De proeverij van Niko verloopt niet zoals voorzien.
Véronique is ontgoocheld in Lars. Ze lucht haar hart bij Iris. Patrick uit zijn zorgen tegenover Stefanie, maar zij wil er niet op ingaan. Cédric brengt Guido op ideeën.
Jan krijgt een verontrustend telefoontje. Hanne voelt zich schuldig. Brigitte probeert Lars te beïnvloeden bij het nemen van zijn beslissing. Florianne zet Alex voor een keuze. Benny hakt een knoop door.
Benny krijgt een onverwacht telefoontje. Lars kan maar geen beslissing nemen over zijn toekomst, wat tot spanningen leidt met Véronique. Jenny wil Brigitte overtuigen om samen op reis te gaan. Guido neemt Cédric in vertrouwen.
Amélie belt Alex op om haar tot de orde te roepen. Brigitte ontdekt de plannen van Lars en ruikt een opportuniteit. Véronique mag de nieuwe naam van Fashion onthullen.
Véronique lucht haar hart bij Iris. Hanne verveelt zich thuis en besluit om de bomma te gaan bezoeken. Daar doet ze een onaangename ontdekking. Jonas wordt overvallen door herinneringen.
Lars doet Véronique een voorstel. Cédric heeft heuglijk nieuws en wil dat met Iris en Peter delen. Patrick is gefrustreerd door de bezorgdheid van Stefanie en Jan. Benny start een nieuwe weddenschap.
Lars doet Véronique een ultiem tegenvoorstel. De manier waarop de nieuwe naam van Fashion is gekozen, veroorzaakt irritatie onder het personeel. Cédric heeft opnieuw een afspraak met Alex. Hanne slaat in paniek.
Brigitte doorziet de slinkse plannen van Véronique en heeft er haar eigen mening over. Hanne heeft stilaan haar grens bereikt met het lawaai van de buurman. Jan, Jonas en Brigitte broeden op een idee.
Tussen Jan en Patrick borrelen al snel de eerste conflicten op. Liesbeth nodigt Benny uit op haar vernissage in Amsterdam. Jonas praat met Jenny en Patrick. Véronique worstelt met het voorstel van Lars en ziet maar één oplossing.
Véronique moedigt Lars aan, maar krijgt daar al snel spijt van. Patrick krijgt het zwaar te verduren en neemt een drastische beslissing. Iris legt de vinger op de wonde in de ruzie tussen Zjef en Rudi. Alex laat zich overhalen om terug aan de slag te gaan.
Cédric heeft het moeilijk omdat Alex de boot afhoudt. Stefanie en Patrick blijven een dubbel gevoel overhouden aan de situatie met Benny. Jenny vindt dat Patrick moet ingrijpen. Tony triomfeert in het woonzorgcentrum. Lars krijgt een interessant aanbod.
Benny gaat op Fashion de confrontatie aan met Jenny. Cédric krijgt een opsteker van formaat. Véronique wil meer te weten komen en probeert haar zoon uit te horen. Mieke, Zjef, Rudi en Niko maken zich klaar voor Vrolijke Vrijdag. Guido, Hanne, Quinten en Stefanie maken kennis met hun nieuwe buurman.
Stefanie heeft een emotioneel gesprek met haar moeder. Véronique licht Peter in over een belangrijke wijziging op Fashion. Peter heeft op zijn beurt ook nieuws voor Véronique. Via Iris verneemt hij dat Mathias ermee dreigt om Zjef en Rudi aan de deur te zetten. De bewoners van het rusthuis reageren vol ongeloof op de recente gebeurtenissen.
Hanne loopt thuis de muren op. Ze kan niet werken door het lawaai van de buurman. Véronique stoot bij Fashion op Kathleen. Ze wil zich echter niet laten kennen tegenover Brigitte. Cédric wacht tevergeefs op een telefoontje van Alex. Mathias maakt Zjef duidelijk waar het op staat.
Hanne zit verveeld met de situatie en doet haar beklag tegen Niko. Hij doet ondertussen een verrassende ontdekking. Véronique koppelt terug over het voorstel van Brigitte. Cédric krijgt een mooie beloning voor de deal die hij gesloten heeft. Benny geeft Robyn gelijk.
Lars en Jonas druipen teleurgesteld af. Cédric leert op Anderlecht een rijke zakenman kennen die eventueel Gust wil afnemen. Hij en Mathias onderhandelen de deal in een stijlvol hotel. Hanne krijgt nieuws van haar gynaecoloog. Brigitte doet Lars en Véronique een voorstel. Benny reageert vol onbegrip op wat Patrick hem vertelt.
Patrick heeft Stefanie iets te vertellen en belt ook Jenny voor hulp. Jonas heeft iets te verbergen voor zijn moeder. Quinten heeft het gevoel dat Véronique Hanne gepusht heeft. Cédric en Mathias bereiden hun 'Vrolijke Vrijdag' voor. Ook Zjef en Rudi hebben iets te vieren.
Jonas wordt benaderd door Gino. Stefanie wil met Guido praten. Brigitte zaait twijfel bij Véronique. Zij probeert ondertussen Hanne over de streep te trekken. Robyn dwingt Benny om eerlijk te zijn. Cédric heeft een nieuw idee om omzet te maken met de Jan & Alleman.
Stefanie maakt zich zorgen en praat met Patrick. Lars belt de vriendinnen van Amélie op, maar niemand lijkt haar gezien te hebben. Benny verontschuldigt zich bij Robyn. Hij weigert echter zijn fout in te zien. Hanne staat voor een moeilijke keuze.
Lars twijfelt of hij Jonas moet helpen. Hij confronteert Brigitte met wat hij te weten is gekomen en probeert de gsm van Amélie te ontgrendelen. Zjef begrijpt niet waarom Rudi nog niet is ingegaan op het voorstel van Véronique. Guido lucht in de Jan & Alleman zijn hart bij Cédric.
Jonas geeft de enveloppe van Amélie aan Brigitte, maar zij maakt zich geen zorgen. Ook Lars weigert hem te helpen. Patrick waarschuwt Liesbeth voor haar houding tegenover Benny. Stefanie confronteert Guido met zijn leugen. Benny kan Alfons niet opbeuren.
Stefanie vindt dat Guido zich vreemd gedraagt na de quiz in de Jan & Alleman. Ze gaat op zoek naar een verklaring en spreekt Jonas erover aan. Véronique heeft een moeilijke boodschap voor Hanne en Rudi. Robyn voelt zich thuis buitengesloten en vindt troost bij Jenny. Cédric heeft een idee voor de brouwerij. Jonas krijgt geld van Amélie.
Mieke is enthousiast over de ambitieuze plannen van Véronique. Lars moet een moeilijke knoop doorhakken. Peter vindt het niet kunnen dat Cédric geld uitgeeft, zonder het eerst met hem te overleggen. Alfons bezoekt Eulalie in het ziekenhuis en is openhartig.
Mieke schakelt de hulp in van Peter om de situatie op Fashion mee te coördineren. Hij ziet er echter het nut niet van in. Guido deelt zijn bezorgdheden met Jonas. Alfons is ongerust en wil Eulalie opzoeken. Benny maakt zich zorgen. Peter probeert Iris te bewijzen dat hij niet saai is.
Guido is niet opgezet met de plannen van Stefanie. Zij vindt dat hij overdrijft. Hanne moet op de quiz in de Jan & Alleman de strijd aangaan met de mannen. Op Fashion moeten moeilijke keuzes gemaakt worden. Lars zit in een tweestrijd. Benny heeft een cadeautje gekocht om Vanessa te bedanken voor haar heldendaad.
Vanessa wordt in het woonzorgcentrum als een heldin ontvangen. Tony kan zijn jaloezie maar moeilijk verbergen. Brigitte stelt zich kandidaat voor een belangrijke functie bij Fashion. Cédric wil in de Jan & Alleman met het hele team een quizavond organiseren. Jonas heeft de perfecte presentatrice in gedachten. Véronique spreekt duidelijke taal tegen Mathias.
Hanne en Quinten zijn in de wolken. Cédric brengt verslag uit bij Peter en Mathias, maar die reageren allesbehalve enthousiast. Alfons vertelt Benny dat zijn aftershave is verdwenen. Vanessa vermoedt dat er een dief in het rusthuis zit en ze deelt haar theorie met Tony. Bij Fashion breekt een hevige strijd uit.
Lars wordt geconfronteerd met een lastige video die op het internet circuleert. In zijn omgeving reageert iedereen geschokt. Mieke vertelt Hanne waarom Lars onder hoogspanning staat. Cédric wil zich bewijzen en haalt daarvoor alles uit de kast. Stefanie denkt na over Jonas.
Lars maant Véronique aan om zich niets aan te trekken van wat Mathias zegt. Wanneer hij Mathias zelf tegen het lijf loopt, komt het echter tot een heftige confrontatie. Jan ontdekt schade aan zijn wagen en vindt dat Niko die maar moet betalen. Tony denkt met Eulalie de ideale kaartpartner gevonden te hebben voor Alfons.
Mieke toont zich een waardige verliezer. Zjef vat de koe bij de horens en legt Jan zijn idee voor. Guido vindt het vreemd dat Jonas zijn hart uitstort bij Stefanie. Peter vraagt Iris uit over haar seksuele geaardheid. Véronique reageert woedend op het nieuws van Cédric.
Benny slaagt er niet lang in om zijn ongenoegen te verbergen. Cédric betrapt Iris en het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Hanne, Quinten en Mieke hebben het gehad met de stank van Niko's brouwsels. Zjef wordt verrast.
Niko vindt nieuwe energie voor zijn project. Vince komt onverwacht bij Robyn aankloppen. Jonas eist dat Brigitte de politie en een slotenmaker inschakelt om de deur van Amélies loft open te breken. Zjef nodigt Iris uit om Valentijnsdag bij hem en Rudi door te brengen. Lars en Véronique hebben het moeilijk. Benny kijkt er tegenop om naar huis te gaan en heeft daar zo zijn redenen voor.
Jonas eist zijn geld terug van Amélie. Mathias geeft Peter de raad om niet bij de pakken te blijven zitten en initiatief te nemen. Niko vertoont uitstelgedrag en kan op begrip rekenen van Rudi. Patrick heeft groot nieuws voor Jenny. Benny reageert echter minder enthousiast. Guido kan zijn jaloezie niet langer verbergen.
Cédric probeert Véronique te overtuigen om het voorstel van Lars te aanvaarden. Niko begint vol goede moed aan zijn plannen, maar begint al snel te twijfelen. Anna en Albert komen Alfons halen om bingo te spelen. Cédric weigert nog steeds om naar de les te gaan, maar Peter laat zich niet onder druk zetten. Hanne heeft een belangrijke vraag voor Jan.
Patrick moet halsoverkop naar Nederland vertrekken. Jonas helpt Stefanie een handje in het fietsatelier, maar dat is niet helemaal naar de zin van Guido. Niko doet zonder medeweten van Mieke een grote aankoop. Benny maakt zich zorgen over Alfons, die alsmaar lustelozer lijkt te worden.
Véronique en Lars geraken het maar niet eens over de beslissing die ze moeten nemen. Peter vertelt Mathias over wat er met Iris is gebeurd. Zjef geeft op zijn beurt Iris goede raad. Jonas vertelt Benny dat hij Amélie op haar plaats heeft gezet. Cédric dreigt ermee te stoppen met zijn studies. Patrick krijgt een verrassend telefoontje.
Amélie daagt Jonas uit in de Jan & Alleman. Hij eist dat ze hem voor altijd met rust laat. Niko wordt opgepept door zijn vrienden, maar hun pogingen lijken niets uit te maken. Patrick komt verrassend uit de hoek. Cédric denkt dat Peter hem niet vertrouwt en doet zijn beklag bij Iris. Anna en Albert nemen Benny in vertrouwen over Alfons.
Iris neemt een beslissing en praat met Peter. Hij lucht ondertussen zijn hart bij Mathias. Lars wil de feiten niet onder ogen zien. Niko daagt zijn zintuigen uit met allerlei geuren. Patrick verzint met Jan een nieuw actieplan om Jenny te verrassen.
Cédric wil Mathias bedanken en nodigt ook Anna en Albert uit voor een etentje. Brigitte verrast Lars. Véronique wordt ondertussen gebeld door haar gynaecoloog. Jenny en Patrick vertrekken op fietstocht. Peter wil van Iris weten wat hij fout heeft gedaan.
Jonas spreekt klare taal tegen Benny, terwijl Amélie zich komt verontschuldigen. Patrick nodigt Jenny uit voor een fietstocht. Véronique gaat samen met Lars op zoek naar een naam voor de baby. Cédric krijgt de resultaten van zijn examens. Lenny nodigt Iris uit in zijn whiskybar.
Hanne denkt te weten wie de beertjes op de gedenksteen van Kasper zet. Amélie doet een ontdekking over Jonas en provoceert hem. Benny wil van hem weten of hij Amélie nog altijd graag ziet. Mathias zoekt Véronique en Lars op. Patrick stuurt Jenny een vreemde sms.
Mieke moet een knoop doorhakken. Hanne en Quinten moeten op zoek naar een nieuwe crèche, iets waar vooral Quinten het moeilijk mee heeft. Benny probeert te bemiddelen tussen Patrick en Jenny. Amélie verrast Jonas in de Jan & Alleman. Voor Véronique, Lars en Mathias breekt een spannend moment aan.
Lars voelt de spanning oplopen en is er niet gerust in. Mieke heeft ondertussen twijfels bij het voorstel van Mathias. Anna merkt de zwangerschap van Véronique op. Jenny ontdekt dat Jonas opnieuw heeft gelogen. Iris lucht haar hart bij Zjef, maar hij geeft haar weining hoop.
Lars is bang voor de risico's die Véronique neemt. Iris worstelt met twijfels, maar krijgt steun van Cédric. Mathias zet alles op alles om zijn hachje te redden. Jonas waagt zijn kans en solliciteert in de Jan & Alleman. Het tripje van Jenny en Patrick loopt anders af dan verwacht.
Mieke verzwijgt haar problemen voor Jan. Mathias denkt het spel slim te spelen en bespeelt ook Peter. Brigitte vertelt Jonas over de vacature in de Jan & Alleman. Véronique wil geen gedoe met Mathias en doet Lars een voorstel. Patrick besluit al zijn moed bij elkaar te rapen.
Mathias krijgt van Cédric belangrijk nieuws te horen en tast zijn mogelijkheden af. Iris is niet zeker over haar gevoelens. Peter vraagt Amélie om meer uitleg. Cédric bezoekt de gedenksteen van Kasper en wil weten wie er een beertje heeft achtergelaten. Patrick vertrekt met Jenny op uitstap.
Cédric brengt Véronique in de problemen. Benny geeft Patrick nog wat goede raad voor zijn uitstap met Jenny. Robyn waarschuwt hem echter. Iris probeert een slim spel te spelen met Peter, maar lijkt daarin te mislukken. Amélie hakt knopen door.
Iris heeft stress voor haar date, terwijl Jenny stresst voor haar uitje met Patrick. Cédric gooit Véronique allerlei verwijten naar het hoofd. Amélie heeft een belangrijke opname in handen en doet een onverwachte zet.
Cédric heeft een slecht examen achter de rug en geeft Véronique de schuld. Peter besluit Iris een duwtje in de rug te geven. Amélie wordt betrapt. Jenny popelt van nieuwsgierigheid.
Véronique heeft Cédric iets te vertellen. Hij reageert anders dan verwacht. Patrick wil Jenny verrassen met een onverwachte uitnodiging. Jan gaat op zoek naar een nieuwe wagen, maar hij blijkt geen makkelijke klant te zijn.
Mathias doet een onaangename ontdekking. Hij verrast Amélie met een voorstel. Mieke wil Gust definitief loslaten. Jonas moet dringend op zoek naar werk en polst bij Guido.
Jan en Niko doen een ontdekking en moeten daardoor een moeilijke beslissing nemen. Jonas vraagt Stefanie om hulp. Hij leest ook de brief van Amélie. Véronique vindt dat Lars te ver is gegaan en ze wil ook niet dat Mieke domme beslissingen neemt.
Amélie wil Brigitte nooit meer zien en vraagt steun aan Lars. Ze schrijft een brief aan Jonas. Stefanie wil in het fietsatelier een verandering doorvoeren die niet echt naar de zin is van Patrick. Quinten wil een nieuw cadeau voor Hanne kopen en vraagt Véronique om raad.
Véronique bekent Iris dat ze het verhaal van Lars niet gelooft. Mathias is razend omdat Mieke en Lars op vrije voeten zijn en hij wil het hier niet bij laten. Jonas liegt dat hij aan de slag gaat bij een klusjesdienst. Hanne ergert zich aan de zwangerschapsbel die ze van Quinten heeft gekregen.
Mathias is er zeker van dat Lars en Mieke hem er willen inluizen en probeert Véronique van zijn gelijk te overtuigen. Ook Robyn blijft geloven in de onschuld van Mathias. Samen met Benny besluit ze de proef op de som te nemen. Zjef durft niet meer naar huis te gaan.
Niko krijgt te horen dat ook Mieke ondervraagd wordt door de politie. Zjef wil Rudi overtuigen om op hotel te gaan. Hij heeft geen zin meer om met Mathias onder één dak te wonen. Stefanie krijgt een trouwe klant van Patrick over de vloer die haar wantrouwt. Brigitte laat Jenny weten dat Jonas niet ziek is.
De familie Coppens heeft iets te vieren. Stefanie troost Guido bij het afscheid van Mila en Milou. Hanne wil Mieke verrassen voor haar verjaardag. Zij wordt echter bij Fashion opgeschrikt terwijl ze met Lars aan de lijn hangt. Anna waarschuwt Peter en ook Albert probeert op hem in te praten.
De situatie tussen Brigitte en Jonas loopt uit de hand. Stefanie heeft een besluit genomen over het aanbod van Patrick. Mieke wil een antwoord op haar vragen over Niko en raapt haar moed bij elkaar. Véronique worstelt met twijfels, maar Lars is zeker van zijn stuk.
Véronique en Lars besluiten om samen na te denken over hun situatie. Even later botst Véronique op Kathleen. Jenny bedankt Patrick voor zijn attentie. Hij lucht zijn hart bij haar. Anna wil dat Peter de samenwerking met Mathias stopzet. Hij zoekt ook Niko op, maar wordt weggestuurd door Mieke. Brigitte krijgt telefoon van de bank.
Het verhaal van Mathias blijft voor onrust zorgen en hij zelf lijkt ondertussen alsmaar dieper in de put te zitten. Jan reageert verbolgen wanneer hij een poster van de Gust-campagne opmerkt in de Jan & Alleman. Jonas voelt de hete adem van Brigitte in zijn nek en verwittigt Amélie.
Robyn wordt opgeschrikt bij Fashion. Ze zoekt informatie bij Mieke. Voor Mathias ziet de situatie er niet goed uit. Hij wordt flink aan de tand gevoeld. Véronique doet een ontdekking en neemt Iris in vertrouwen. Mieke is jarig, maar maakt zich te veel zorgen over Niko.
Véronique is helemaal in de war na het telefoontje dat ze heeft gekregen. Ze weet niet meer wie of wat ze nog moet geloven. Stefanie neemt een moeilijke beslissing. Niko stuit op Kathleen en lijkt zijn strijd op te geven. Mieke krijgt een harde klap te verwerken. Lars wil niet dat Mathias nog langer zijn leven beheerst en voert zijn plan uit.
Niko gaat de confrontatie aan met Mathias. Benny praat met Jonas en hoopt iets meer te weten te komen over de situatie op Fashion. Guido heeft Mila en Milou iets belangrijk te vertellen. Lars brengt alles in gereedheid voor de receptie op Fashion en hoopt dat Véronique ook zal opdagen.
Véronique voelt zich slecht. Mieke raadt Lars aan om eerlijk te zijn. Mathias polst bij Peter of zijn nieuws al tot bij Véronique is geraakt. Quinten verrast Hanne voor nieuwjaar. Jenny en Robyn stellen zich vragen bij het gedrag van Jonas. Zjef en Rudi ontdekken de Gust-campagne en ondernemen actie.
Brigitte weigert te geloven dat ze fout zat in haar oordeel over Jonas. Cédric licht Peter in over wat hij over Lars heeft vernomen. Jan ziet hoe Patrick sukkelt met zijn vingers en praat erover met Stefanie. Lars wil een nieuwe start nemen en verontschuldigt zich bij Kathleen. Hij besluit Véronique te bellen.
Lars voelt zich schuldig. Mathias bedenkt ondertussen een sluw plan. Brigitte vindt het nog altijd vreemd dat Jonas zijn stage heeft stopgezet en denkt dat Amélie achter het hele plan zit. Ze doet ook een vreemde ontdekking. Mila en Milou zijn na een lange tijd op vakantie bij Guido. Stefanie voelt zich onzeker.
Niko deelt Peter zijn beslissing mee. Jonas gelooft de praatjes van Amélie niet meer. Hij neemt een beslissing die op weinig begrip van Bigitte kan rekenen. Lars heeft het moeilijk om het nieuws van Véronique te plaatsen. Jan vindt dat Guido zijn dochters moet inlichten over zijn relatie met Stefanie.
Zjef zoekt de confrontatie met Mathias op en daagt hem uit. Peter heeft een onverwacht voorstel voor Niko. Amélie loopt de muren op omdat ze niet weet wat Jonas van plan is. Ze reageert haar frustraties af op alles en iedereen die haar pad kruist. Brigitte wil weten waar Jonas mee zit. Lars krijgt een onverwachte sms.
Jonas doorprikt Amélies charmeoffensief. Tegenover Benny en Robyn blijft hij in alle talen zwijgen. Zjef en Rudi willen mee naar de prijsuitreiking van Niko, maar hij houdt de boot af. Stefanie heeft last van Patricks controledrang. Ondertussen probeert ze ook om via Guido meer te weten te komen over de plannen van Quinten.
De hele famlie viert kerstavond. Lars blijft hopen dat Véronique alsnog zal opdagen. Jonas gooit Amélie allerlei beschuldigingen naar het hoofd. Quinten prikkelt Hannes nieuwsgierigheid. Zij besluit Stefanie in te schakelen om meer te weten te komen. Jenny raadt Patrick aan om Stefanie meer vertrouwen te geven.
Iris houdt zich aan haar zwijgplicht tegenover Lars. Ze nodigt Peter uit voor kerstavond. Stefanie begint vol goede moed aan haar werkweek. Mathias reageert opgelucht omdat Peter voluit voor zijn zaak lijkt te gaan. Hanne komt in het oog van een storm terecht.
Niko en Mieke krijgen een geschenk dat bij hen niet in goede aarde valt. Jan is boos omdat Peter Mathias niet op de vingers tikt en verliest de pedalen. Peter doet een vreemde ontdekking bij zijn thuiskomst. Hanne en Quinten hebben met de hulp van Anna en Albert een shortlist van babynamen opgesteld. Brigitte biedt Amélie nieuwe perspectieven.
Benny is niet te vinden voor de plannen van Patrick en Stefanie. Hanne en Quinten proberen via een app een geschikte naam te vinden voor hun baby. Peter is Inez een uitleg verschuldigd. Brigitte legt Jonas op de rooster. Zjef trekt het feest van Mieke en Niko op gang, tot er plots een ongenode gast opduikt.
Jonas worstelt met zijn gevoelens. Benny probeert hem één en ander duidelijk te maken. Peter besluit Gloria te confronteren. Patrick doet Stefanie een zakelijk voorstel, dat haar flink aan het nadenken zet. Mathias maakt kennis met een Kathleen, die een campagne voor Gust komt uitwerken.
Rudi heeft een krappe deadline te halen en krijgt hulp van Véronique. Zjef heeft een blauw oog opgelopen, waardoor Hanne zich vragen begint te stellen. Niko verveelt zich dood en gaat Guido helpen in de garage. Brigitte zoekt toenadering tot Jonas. Gloria bereidt een charmeoffensief voor.
Véronique ontvangt een bijzondere uitnodiging, maar twijfelt om er op in te gaan. Ondertussen krijgt ze ook belangrijk nieuws van Mathias te horen. Patrick heeft moeite met het naderende vertrek van Stefanie. Robyn vraagt Jenny om met hem te praten. Brigitte geraakt niet in het boekhoudsysteem en roept de hulp in van Quinten.
Inez verneemt via Cédric dat Peter een aanvaring had met Iris. Wanneer Véronique wat spullen in de loft komt oppikken zet Lars haar onder druk. Mathias speelt het ondertussen anders. Hanne en Quinten kennen het geslacht van hun baby en kondigen het aan op hun gender reveal party. Amélie voert haar plan uit op Fashion...
Iris denkt te weten wat er met Peter aan de hand is en schakelt Mathias in om te polsen. Hanne krijgt hulp van Stefanie bij de organisatie van haar gender reveal party. Amélie nodigt zichzelf uit bij Lars en checkt de camera's van Fashion. Stefanie krijgt goed nieuws.
Gloria loopt Iris tegen het lijf in de Foodbar. Peter en Mathias krijgen ondertussen heuglijk nieuws te horen. Mathias probeert op zijn beurt een geste te doen naar Niko toe. Patricks ideeën worden gedwarsboomd. Jonas is iets te loslippig naar Amélie toe.
Peter heeft een gesprek met Gloria. Iris deelt haar zorgen ondertussen met Mathias. Stefanie doet Patrick een voorstel. Hanne en Quinten bespreken de organisatie van hun gender reveal party.
Inez merkt een zekere spanning op tussen Peter en Gloria. Ze maant haar moeder aan om beter haar best te doen. Iris blijft zich zorgen maken over Peter. Zjef is niet opgezet met de aanwezigheid van Mathias in de brouwerij en laat dit duidelijk blijken. Benny en Vince komen Amélie en Jonas een handje helpen.
Véronique en Cédric staan goedgeluimd op. Iris is minder spraakzaam dan anders. Brigitte gaat door het lint wanneer Amélie opnieuw opduikt op Fashion. Stefanie is bang dat Patrick in een zwart gat zal belanden. Gloria krijgt van Cédric schokkend nieuws te horen. Lars heeft Mieke iets op te biechten.
Gloria reageert jaloers op een voorstel van Mathias. Patrick merkt dat Stefanie het leuk vindt om fietsen te herstellen. Met Jan praat hij over zijn problemen. Véronique besluit zich op haar zoon te focussen. Iris merkt dat Peter liever niet meer met haar wil gaan sporten.
Benny vraagt Stefanie om nogmaals met Patrick te praten. Jenny voelt zich schuldig. Brigitte ergert zich wanneer Amélie op Fashion de werkzaamheden aan haar appartementsblok komt bespreken met Jonas. Hij weigert nog langer hun speelbal te zijn. De avond van Hanne en Quinten draait anders uit dan verwacht.
Quinten moet zijn squashavond met Zjef afzeggen. Cédric zoekt tevergeefs aansluiting bij zijn moeder. Zij wil haar problemen liever niet delen met haar zoon. Patrick vangt een confronterend gesprek tussen Benny en Robyn op. Iris hoort op haar beurt een vreemd verhaal over Gloria en Peter. Mieke en Niko gaan eten bij Lars.
Mieke krijgt te horen dat Mathias zijn intrek wil nemen in de brouwerij. Niko smeedt ondertussen andere plannen. Jonas moet alles uit de kast halen om Brigitte te overtuigen. Peter besluit dan toch terug te gaan sporten en loopt in de fitness Iris tegen het lijf. Lars zit in de put en zoekt troost bij Mieke en Amélie.
Véronique heeft tijd voor zichzelf nodig. Amélie zet Peter onder druk in de Jan & Alleman: ze wil meer vrije tijd om met haar verbouwingen bezig te zijn. Quinten probeert samen te spannen met Zjef. Stefanie, Robyn en Benny bundelen hun krachten om Patrick te helpen. Mathias smeedt plannen met de vrije kamer in de brouwerij.
Jenny wil dat Amélie Jonas met rust laat. Patrick heeft geen oren naar het advies van Benny. Peter vindt geen steun bij Véronique en krijgt er bovendien flink van langs van Anna. Véronique zelf is ondertussen ten einde raad. Ze zoekt steun bij Iris.
Inez wil de waarheid horen van Gloria. Voor Mieke en Niko komt hun verhuis heel dichtbij. Ze brengen alles in gereedheid om de brouwerij te verlaten. Stefanie heeft nog steeds geen flauw idee van welke job ze wil doen. Jenny voelt dat er iets aan de hand is met Patrick, maar hij zwijgt in alle talen. Amélie krijgt slecht nieuws.
Hanne en Quinten zetten dapper door. Patrick blijft doen alsof er niets aan de hand is. Ook Stefanie weet niet tot hem door te dringen. Voor Jan is de vernedering compleet. Hij onderneemt actie. Amélie probeert met Jonas te praten. Iris voelt dat Peter ergens mee worstelt.
Jan zet een belangrijke stap en doet Mieke een voorstel. Ook naar Peter en Mathias toe spreekt hij duidelijke taal. Hanne en Quinten starten met hun 24 uur sofahangen en bingewatchen. Een grotere uitdaging dan ze dachten. Véronique heeft het moeilijk en lucht haar hart bij Iris. Lars neemt Mieke in vertrouwen.
Jan heeft een zware klap gekregen en stort zijn hart uit bij Mieke. Peter maakt tijd vrij voor Gloria. Lars denkt het ideale geschenk voor Véroniques verjaardag gevonden te hebben. Mathias wil haar op zijn beurt een halssnoer cadeau doen en ook Cédric heeft iets voorbereid voor zijn moeder.
Jonas trekt zijn conclusies. Hanne en Quinten bereiden zich voor om aan hun bucketlist te beginnen. Benny merkt dat Patrick meer last heeft dan hij wil toegeven. Mathias zet Gloria op haar plaats. Samen met Peter heeft hij ook een moeilijke boodschap te brengen...
Véronique lucht haar hart bij Iris en ook Peter neemt haar in vertrouwen. Inez maakt haar moeder Gloria duidelijk dat ze open kaart moet spelen tegen Peter. Patrick wordt door Benny naar een dokter gestuurd. Jonas krijgt een opdoffer.
Hanne maakt een bucketlist op, maar moet daarbij rekening houden met Quinten. Jonas schakelt Robyn in voor zijn plan met Amélie. Daardoor dreigt hij echter opnieuw te laat te komen bij Brigitte. Inez neemt Cédric in vertrouwen.
Tussen Lars en Mathias komt het tot een heftige confrontatie. Het nieuws verspreidt zich op Fashion als een lopend vuurtje. Jenny wil van Jan weten waarom hij niet naar het etentje van Mieke is gekomen. Jonas voert iets in zijn schild.
Amélie kan Jonas geruststellen. Jan heeft een besluit genomen en licht Mieke in. Niko krijgt een geweldig verjaardagscadeau. Stiekem hoopt hij ook dat Peter en Mathias hem zullen terugvragen als brouwer. Iris voelt dat er iets speelt bij Véronique en spreekt haar erover aan. Ook met Lars moet Véronique een moeilijk gesprek aangaan.
Véronique is Lars een uitleg verschuldigd, maar lijkt die niet te kunnen geven. Jonas ontdekt dat Amélie problemen heeft. Peter polst bij Inez naar de vorige relaties van Gloria. Patrick ondervindt last aan zijn vingers, Robyn wil dat hij een dokter raadpleegt. Mieke en Jenny proberen in te praten op Jan.
Amélie hoort van Brigitte dat Jonas meer verantwoordelijkheden heeft gekregen. Mieke probeert Rudi en Zjef gerust te stellen. Guido stelt Mieke en Niko ondertussen voor om Jan uit te nodigen voor een etentje. Hanne en Quinten beleven moeilijke tijden. Lars zet Mathias onder druk, maar doet ook een ontdekking...
Mieke en Niko hebben Zjef en Rudi belangrijk nieuws te vertellen. Dat komt hard aan. Rudi vindt dat Niko zwaarder wordt gestraft dan hijzelf. Robyn vreest dat Amélie het hart van Jonas zal breken. Hij krijgt ondertussen meer verantwoordelijkheid van Brigitte. Mathias is ontgoocheld in Peter. Amélie heeft een probleem.
Inez voelt aan dat er iets is gebeurd tussen Peter en Gloria. Zij blijven echter in alle talen zwijgen. Robyns bezorgdheid maakt plaats voor boosheid. Jonas voelt een afstand tussen hem en Amélie en vermoedt dat zijn contact met Brigitte aan de basis ligt. Peter en Mathias verschillen steeds vaker van mening.
Het bed van Vince is onbeslapen en hij daagt ook niet op voor school. Benny start een zoekactie. Mathias doet een geste naar Véronique toe. Zij besluit die verborgen te houden voor Lars. Zjef is bang voor de gevolgen van Niko's plan. Gloria blijft zich met Peters zaken bemoeien.
Mieke kan de aanhoudende negativiteit niet meer aan. Ze broedt op een plan. Mathias en Peter bespreken de toekomst van Jan. Peter worstelt met een groot dilemma. Lars voelt nog steeds een afstand tussen hem en Véronique. Hij verrast haar met een etentje in de loft. Ten huize Coppens dreigt Benny zijn kalmte te verliezen.
Mathias' rondleiding in de brouwerij wordt verstoord. Gloria neemt het bij hem en Peter op voor Jan. Jenny nodigt zichzelf uit om vrijdag langs te komen bij Benny en Robyn. Ze wil kennismaken met Vince. Jonas heeft iets goed te maken bij Brigitte.
Peter moet een smoes verzinnen voor Inez. Een bezoek aan haar vader mondt voor Mieke opnieuw uit in een discussie over Niko. Mathias merkt ondertussen op dat Jan niet meer zo vlot meekan in het café. Guido en Stefanie hebben iets te vieren. Lars stelt zich vragen bij de band tussen Brigitte en Jonas.
Vince begint zich terug afstandelijk en zwijgzaam te gedragen. Benny vraagt Jonas om met hem te praten. Stefanie spoort Guido aan om het bij te leggen met Jan. Mathias ontdekt dat Niko zich niet aan de voorwaarden van het contract houdt. Gloria voelt zich te min voor Véronique en maakt haar duidelijk dat ze meer appreciatie wil voor haar werk.
Gloria reageert haar frustraties af op Peter. Hij probeert zich te verontschuldigen. Anna is getuige van een discussie tussen Jan en Guido. Ze probeert haar zoon te troosten. Stefanie en co herdenken Evy op deze bijzondere dag. Ook voor Cédric en Véronique hebben het moeilijk. Robyn krijgt slecht nieuws.
Guido wil niet dat Hanne en Quinten zich nog langer bemoeien. Zijn woorden vallen Hanne zwaar. Rudi reageert onthutst op wat Lars hem vertelt. Ook Cédric heeft het moeilijk. Hij neemt Iris in vertrouwen. Amélie vraagt Lars ondertussen om haar en Jonas met rust te laten. Gloria is in haar nopjes omdat Véronique komt eten.
Stefanie wordt verteerd met twijfels. Ook Hanne en Quinten merken haar problemen op. Mathias gaat met Cédric praten. Véronique zet haar strijd ondertussen dapper verder. Robyn vindt dat Benny misbruik maakt van Vince. Niko wil een gesprek aangaan met Guido. Amélie speelt met vuur.
Guido probeert de ruzie met Stefanie goed te maken. Hij besluit Benny erbij te betrekken. Jonas heeft Amélie iets op te biechten. Véronique schakelt Peter in om te bemiddelen bij Cédric. Gloria voelt zich minderwaardig tegenover Véronique en wil haar beter leren kennen.
Lars is verrast door de beslissing van Véronique. Via Jonas komt hij ook onthutsend nieuws te weten over Amélie. Mieke ziet dat Niko zich schuldig voelt. Ze vraagt Guido om met Jan te praten. Robyn en Benny hebben een gesprek met Vince.
Jonas overslaapt zich en komt te laat aan bij Fashion. Cédric botst in de Foodbar op Niko en Rudi. Brigitte wordt door haar dochter aan de deur gezet. Jan blijft het hard spelen tegenover Niko. Lars' woorden lijken effect te hebben op Véronique.
Hanne en Quinten worden bij Fashion bijna betrapt door Benny. Gloria ontdekt dat Peter iets voor haar verzwegen heeft. Anna en Albert brengen Jan een bezoekje, maar maken zich zorgen over de toekomst van het café. Peter heeft het gehad met de vele bemoeienissen. Benny wil Jonas graag helpen met het project van Amélie. Lars stelt Véronique voor een keuze.
Niko en Mieke reageren verbijsterd op het nieuws dat ze te horen krijgen. Mieke zoekt meteen Peter op. Stefanie is er nog steeds niet van overtuigd dat Guido over zijn breuk met Emma is. Amélie wil zo snel mogelijk van start gaan met haar project.
Voor Rudi breekt een belangrijke dag aan. De zenuwen staan strak gespannen. Cédric heeft een beslissing genomen en wil Véronique inlichten. Robyn vraagt Jonas om met Vince te praten. Benny stort ondertussen zijn hart uit bij Stefanie. Lars is bang dat Véronique Fashion de rug zal toekeren.
Inez slaat alarm bij Peter. Hij bekommert zich ondertussen ook om Niko, maar Mathias wil zich niet laten leiden door emoties. Vince heeft Benny iets op te biechten. Robyn voelt dat ze tussen twee vuren staat en gaat te rade bij Patrick. Mieke heeft Jan iets te vertellen en ook Lars heeft nieuws voor Véronique.
Het nieuws over Niko en Rudi wordt met gemengde gevoelens onthaald. Véronique wil Cédric inlichten, maar die weigert naar haar te luisteren. Benny doet een ontdekking en wijst meteen in de richting van Vince. Lars zet Zjef aan het denken over zijn relatie met Rudi. Hij voelt ook Jonas aan de tand, terwijl Amélie volop risico's blijft nemen...
Benny's woorden lijkt tot Vince door te dringen. Mieke heeft een beslissing genomen, maar is bang voor de reacties. Zjef worstelt ondertussen nog steeds met zijn positie tegenover Rudi. Niko krijgt een belangrijk bericht. Brigitte besluit Jonas te helpen, maar Lars stelt zich vragen. Amélie werkt zichzelf in nesten.
Amélie vraagt Peter om een gunst. Jan reageert opgelucht op het nieuws over Niko. Hij gaat meteen te rade bij Peter. Mieke wordt geteisterd door schuldgevoelens. Hanne heeft stress en werkt die uit op Quinten. Hij vindt dat ze te veel hooi op haar vork neemt. Benny maakt Vince duidelijk wat de regels zijn.
Benny stelt vast dat Vince zijn teergeliefde dvd's met weinig respect behandelt en spelt hem de les. Véronique probeert verder op Cédric in te praten, maar Lars vindt dat ze haar zoon verstikt. Jenny en Benny vinden dat Brigitte zich vreemd gedraagt in het bijzijn van Jonas. Stefanie neemt een moeilijk besluit.
Amélie komt voor een grote financiële uitdaging te staan. Ze heeft er echter alle vertrouwen in. Ook Peter en Mathias krijgen belangrijk financieel nieuws te horen. Guido vindt dat Stefanie zich vreemd gedraagt. Door de afwezigheid van Rudi komt Hanne nog steeds handen tekort.
Benny is van mening dat Robyn Vince veel te zacht behandelt. Mieke heeft een openhartig gesprek met Zjef. Guido is vastbesloten om Stefanie te helpen. Lars heeft een eitje te pellen met Jonas. Jonas zelf maakt zich ondertussen klaar om samen met Amélie een openbare verkoop bij te wonen.
Lars slaagt er niet in om Amélie op andere gedachten te brengen. Ze wil haar plannen koppig doorzetten. Robyn vindt dat Jonas met vuur speelt. Gloria is zenuwachtig voor de komst van Anna en Albert. Vince sluit zich meer en meer af voor Robyn, die te hard probeert om zijn vriend te zijn.
Amélie verrast Jonas met een zakelijk voorstel. Haar idee roept echter heel wat vragen bij hem op. Ook Véronique heeft een nieuw, zakelijk idee. Niko is genoodzaakt om zelf Gust te leveren in de Jan & Alleman. De confrontatie met Jan schrikt hem echter af. Lars reageert furieus op wat hij van Hanne te horen krijgt.
Jan kan geen begrip opbrengen voor de beslissing van Lars. Hij blijft ondertussen op een muur botsen bij Véronique en zoekt Amélie op voor raad. Ook Véronique gaat op zoek naar een luisterend oor. Anna wil Gloria ontmoeten. Robyn denkt iets opgemerkt te hebben bij Stefanie en spreekt Benny erover aan.
Mathias heeft een plan, maar rekent op de hulp van Peter. Rudi is vastberaden een moeilijke strijd aan te gaan, in tegenstelling tot Niko. Brigitte verplicht Lars er ondertussen toe een beslissing te nemen over de toekomst van Rudi bij Fashion. Véronique krijgt een nieuwe slag in het gezicht te verwerken. Ze zet Lars voor een dilemma.
Zjef voelt zich schuldig en praat erover met Mieke. Amélie wil zich niet meer laten kwetsen door haar moeder. Hanne krijgt een mooi compliment van Jenny. Groot is haar ontgoocheling wanneer Lars geen tijd lijkt te hebben voor haar. Mathias doet er alles aan om Niko opnieuw te motiveren, maar lijkt tegen een muur te praten. Niko verrast hem wel met een voorstel.
Mieke is niet van plan om zich door Mathias onder druk te laten zetten. Rudi vindt 's nachts nauwelijks nog slaap en grijpt meer en meer naar slaappillen. Mathias laat Peter weten dat hij minder tijd zal kunnen steken in hun schoenenproject. Jonas maakt kennis met Brigitte.
Niko stelt zich steeds meer gelaten op over wat er gebeurd is. Hij overweegt zelfs een drastische beslissing. Mathias probeert hem op te peppen. Voor Peter en Gloria breekt een belangrijke dag aan. Jenny brengt Benny toch terug aan het twijfelen over Vince. Jonas doet Amélie een belofte.
Lars wil dat Rudi terugkeert naar Fashion. Rudi zelf maakt zich ondertussen zorgen over een artikel dat in de krant is verschenen. Cédric reageert gelaten op de plannen van Véronique. Peter en Mathias moeten de hulp van Gloria inschakelen. Zjef heeft een nieuwe werkkracht in het vizier voor de Foodbar.
Rudi zoekt toenadering tot Véronique. Stefanie neemt zich voor om opener te zijn tegenover Benny. Peter en Mathias starten hun eigen online schoenenverkoop op, maar delen niet dezelfde mening over het doelpubliek. Lars wil dat Jonas zich aan de afgesproken voorwaarde houdt. Hij lijkt zich daar echter niet veel van aan te trekken.
Jonas neemt Robyn in vertrouwen over Vince. Zij wil de jongen opvangen, maar Benny reageert weinig enthousiast. Robyn vraagt raad aan Mieke. Amélie wacht op nieuws van Peter over haar meubels. Stefanie krijgt een nieuwe paniekaanval. Gloria zet Cédric op zijn plaats. Iris heeft de grootste moeite om werk te vinden. Rudi zoekt Véronique op bij Fashion.
Mieke staat voor een moeilijke confrontatie. Peter polst naar het verleden van Gloria. Lars blijft maar piekeren over Amélie. Brigitte wil dat hij haar loslaat en plant een verrassingsbezoek aan haar dochter. Rudi zoekt Zjef op in de Foodbar. Robyn maakt zich zorgen over Stefanie, maar Benny gelooft dat het de goede kant met haar opgaat.
Stefanie annuleert haar therapiesessie. Lars maakt zich zorgen over Amélie en zoekt Rudi op. Thuis merkt hij dat Véronique zich voor hem afsluit. Zij lucht haar hart bij Iris en heeft ook Cédric iets belangrijks te vertellen. Jonas ontfermt zich over Vince, de zoon van een vriend in de gevangenis.
Benny vangt bot bij Jonas. Peter helpt Amélie bij haar verhuis en belooft om voor meubels te zorgen. Guido krijgt het moeilijk wanneer hij Stefanie ziet. Zjef weet niet meer hoe hij zich moet gedragen tegenover Rudi. Mathias wil weten waarom Véronique hem niet naar de politie heeft laten gaan na de dood van Marie.
Quinten spoort Hanne aan om haar schuldgevoel los te laten. Voor Amélie breekt een belangrijke dag aan: vandaag verhuist ze naar haar eigen appartement. Jonas neemt op zijn beurt zijn intrek bij Benny en Robyn. Benny loopt echter op de toppen van zijn tenen. Véronique neemt het Lars kwalijk dat hij Mathias heeft opgezocht.
Niko is helemaal van slag. Hanne besluit eindelijk openhartig te zijn met Quinten. Lars probeert Véronique te steunen, maar zegt de foute dingen. Hij zoekt ook Mathias op. Die neemt ondertussen een belangrijke beslissing. Peter licht Gloria in over zijn gesprek met Inez. Die reageert echter niet zoals verwacht.
Zjef gaat door het lint in de Foodbar. Mathias en Peter proberen hem op te vangen. Peter verrast Mathias eveneens met een voorstel. Guido geeft Hanne goede raad. Zij en Stefanie merken echter dat hij zich sterker voordoet dan hij is. Zjef en Niko krijgen onaangenaam bezoek.
Zjef betrapt Niko en Rudi in het holst van de nacht. Benny hoort van Lars dat Robyn hem toch heeft opgezocht om over Jonas te praten. Hij spreekt haar erover aan. Lars schakelt Jenny in om Amélie 'discreet' uit te horen. Véronique voelt zich machteloos.
Guido vindt dat Stefanie haar vader moet inlichten over de verlenging van haar ziekteverlof. Zij is echter bang voor zijn reactie. Robyn durft Jonas niet in te lichten over de voorwaarde die Lars hem oplegt. Lars maakt zich ondertussen zorgen over het gedrag van Amélie en vreest dat ze ontslagen zal worden.
Rudi blijft de hele dag met een kater in bed liggen. Zjef en Véronique proberen hem uit te vragen, Niko vindt dat hij zich dringend moet herpakken. Ook Hanne blijft zich ondertussen vreemd gedragen. Mathias komt Niko melden dat Amélie het café heeft gesloten. Lars vindt dat ze zich aanstelt.
Quinten schiet uit zijn krammen tegen Hanne. Zijn geduld raakt stilaan op. Jenny probeert hem te sussen. Gloria maakt kennis met Iris, maar er lijkt niet meteen een klik te zijn. Benny en Robyn kijken verrast op van het voorstel van Lars. Rudi gaat opnieuw in de fout bij Fashion. Voor Lars is de maat vol.
Lars is niet blij met wat hij van Amélie te zien heeft gekregen. Hij laat het haar voelen, maar krijgt het deksel op de neus. Jenny doet een verrassende ontdekking bij Fashion. Rudi is een belangrijke bestelling vergeten. Een vraag van Amélie schiet bij Niko in het verkeerde keelgat.
Quintens frustraties lopen alsmaar op. Zjef ontdekt dat Rudi slaappillen neemt en begint meer en meer te vermoeden dat hij iets voor hem achterhoudt. Hij vraagt Niko om met Rudi te praten. Een zware discussie brengt Benny van zijn melk. Peter doet een nieuwe poging om Gloria te overtuigen om te gaan samenwonen.
Niko voelt zich alsmaar slechter. Mieke hoopt ondertussen dat ze haar vriendschap met Iris nog kan redden, maar Quinten vraagt zich af waarom ze dat zo graag wil. Amélie heeft een appartement gevonden dat haar bevalt en dat betaalbaar is. Lars en Brigitte hebben echter hun bedenkingen. Gloria stelt voor om Véroniques huis te poetsen.
Rudi gaat opnieuw aan de slag, maar de confrontatie met Lars en Véronique valt hem zwaar. Ook Zjef gunt hem geen rust, sinds hij met zijn campagne is gestart. Hanne komt niet opdagen voor haar afspraak met Quinten. Mieke loopt Iris tegen het lijf en krijgt verrassend nieuws van haar te horen.
Zjef merkt dat Rudi onrustig slaapt en confronteert hem met zijn gedrag. De familie verzamelt voor een belangrijk moment. Robyn krijgt ondertussen een verrassend telefoontje. Ze licht Patrick en Benny in. Lars reageert razend op een bekentenis van Amélie. Niko lijkt dan toch op zijn beslissing terug te komen. Cédric wil bij Kasper zijn.
Niko haalt zijn slag thuis. Quinten heeft een cadeautje voor Hanne, maar zij ergert zich aan zijn gedrag. Peter praat met Cédric, maar lijkt niet tot hem door te kunnen dringen. Iris zoekt contact met Véronique.
Rudi voelt zich ziek, maar kan rekenen op de goede zorgen van Zjef. Niko probeert ondertussen verder op hem in te praten. Albert slaat alarm bij Peter en vraagt hem om een goed woordje te doen bij Cédric. Laurens laat opnieuw van zich horen.
Hanne en Quinten verschillen van mening. Cédric neemt afstand van Véronique. Rudi ontwaakt met een stevige kater. Benny bedenkt een plan om Alfons bij zich te houden. Anna en Albert bezoeken Peter, maar krijgen van hem geen goed nieuws te horen.
Het nieuws over wat er zich heeft afgespeeld verspreidt zich in de familie. Zjef treft Rudi stomdronken aan in de zetel. Mieke krijgt een belangrijk telefoontje, maar Niko is met geen stokken wakker te krijgen. Cédric heeft het moeilijk.
Véronique legt Mathias de papieren voor de echtscheiding voor. Hij blijft het moeilijk hebben met wat er gebeurd is. Cédric zoekt een oplossing voor de slapeloze nachten van Kasper. Peter doet Gloria een voorstel. Jan maakt zich op voor een klasreünie. Mieke, Niko, Rudi en Zjef gaan samen op stap.
Benny en Robyn maken zich ernstig zorgen. Amélie zit ermee verveeld dat zowel Niko als Jan geen respect heeft voor haar job. Ze spreekt Lars erover aan. Robyn voelt zich schuldig en probeert de situatie recht te trekken. Jenny start een petitie tegen het nieuwe circulatieplan in de stad.
Mathias heeft het moeilijk en praat met Cédric. Benny loopt op de toppen van zijn tenen omdat Alfons nog steeds spoorloos is. Jenny stelt zich luidop vragen. Amélie vindt dat Niko haar werk in de Jan & Alleman niet genoeg waardeert. Zjef is niet te spreken over de interimkracht in de Foodbar.
Benny neemt Robyn kwalijk wat er met Alfons is gebeurd. Samen met Patrick gaan ze op zoek naar hem. Zjef is ervan overtuigd dat Hanne zwanger is en uit zijn vermoedens tegen Rudi. Anna en Albert bezoeken Kasper.
Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.