Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

260 afleveringen

Xavier wordt door de politie ondervraagd, hij veinst verdriet. Guy komt over Annemarie te weten dat ze haar kind ooit heeft vermoord. Annemarie komt babysitten op Lennert. Guy gaat langs om Annemarie ermee te confronteren. Annemarie slaat door en probeert Guy te vermoorden. Guy laat haar opnemen in een instelling. Iedereen maakt zich klaar om te vertrekken naar het pretpark voor de bedrijfsbbq. Tijdens de bbq breekt er een hevig onweer los. Iedereen vlucht naar de bus, in het hotel aangekomen blijkt dat ze Cederic vergeten zijn. De zoektocht levert niets op. Peter en Andreas gaan bij Suzy kijken, ze denken dat die uit wraak, Cederic ontvoerd heeft. Daar blijkt dat Suzy een pop als haar eigen kind verzorgd. MarieRose krijgt een krant onder ogen waarin de verdwijning van Cederic staat. Ze krijgt een gevoel van herkenning bij de taal en de foto van Veronique.
Xavier wordt door de politie ondervraagd, hij veinst verdriet. Guy komt over Annemarie te weten dat ze haar kind ooit heeft vermoord. Annemarie komt babysitten op Lennert. Guy gaat langs om Annemarie ermee te confronteren. Annemarie slaat door en probeert Guy te vermoorden. Guy laat haar opnemen in een instelling. Iedereen maakt zich klaar om te vertrekken naar het pretpark voor de bedrijfsbbq. Tijdens de bbq breekt er een hevig onweer los. Iedereen vlucht naar de bus, in het hotel aangekomen blijkt dat ze Cederic vergeten zijn. De zoektocht levert niets op. Peter en Andreas gaan bij Suzy kijken, ze denken dat die uit wraak, Cederic ontvoerd heeft. Daar blijkt dat Suzy een pop als haar eigen kind verzorgd. MarieRose krijgt een krant onder ogen waarin de verdwijning van Cederic staat. Ze krijgt een gevoel van herkenning bij de taal en de foto van Veronique.
Trudy is kwaad omdat Vero Suzy ontslagen heeft. Trudy gaat naar Suzy, ze wil haar doen inzien dat Milan dood is. Ze vraagt haar mee naar het kerkhof, Suzy wordt kwaad en jaagt Trudy weg. Christel gaat bij Xavier langs en zegt dat die zondag moet vertrekken uit de penthouse. Christophe denkt over zijn verleden, hij zit ergens mee maar wil er niet over praten. MarieRose overhaalt hem, zijn vrouw was zwanger door complicaties moest hij kiezen tussen zijn vrouw of kind. Ze zijn beide gestorven. Xavier steelt een map uit de kluis in Christel haar auto. De aandelen blijken er niet in te zitten maar wel de overschrijving in VDB aan Christel voor de aandelen. Ze maken er ruzie over, de ruzie loopt uit de hand en Xavier gooit Christel van het dak.
Andreas heeft ontdekt dat het kind van Suzy dood is. Trudy wil het voorzichtig aanbrengen. Gustaaf wil een feest geven ter ere van Berre. Koen maakt zich klaar om te vertrekken. Lovely wil weten waar hij naartoe trekt. Hij vertrekt naar Egypte waar hij aan de slag kan als annimator. Roxanne gaat zich excuseren bij Shirley. Walter is naar huis uit het ziekenhuis. Albertine wil hem gaan bezoeken, Anna vindt dat ze hem met rust moet laten. Guy graaft in het verleden van Annemarie. Hij komt te weten dat ze in de gevangenis heeft gezeten. Xavier laat Thijssen komen. Mario wil met vakantie.
Iedereen is onder de indruk van de aanslag op Walter. Jan wil de dader gaan zoeken in Brussel. Linda probeert hem tegen te houden maar Jan gaat toch. Achteraf blijkt dat hij voor zijn werk daar was. De dader werd opgepakt, het bleek om een drugsverslaafde te gaan. Veronique is kwaad op Trudy omdat ze Suzy gevraagd heeft bij hen te komen wonen. Suzy ziet af van het voorstel om bij hen te gaan wonen. Roxanne wordt door Peter aangepakt. Ondertussen krijgt hij het nieuws over Walter te horen. Andreas is erachter gekomen dat Milan niet ontvoerd is maar dat hij gestroven is.
Veronique daagt Suzy uit. Trudy vraagt Suzy of ze bij hen komt wonen. De anderen zijn niet akkoord, Andreas vertrouwt haar niet. Sergio vertelt Xavier dat ze de safe van Christel zullen kraken. Sergio gaat naar Christel en vraagt haar mee uit eten. Roxanne komt bij Mieke langs, ze daagt haar uit door te doen alsof ze begonnen is in de prostitutie, Gijs helpt haar hierbij. Kobe volgt haar om te zien of ze het echt doet. Hij heeft door dat het opgezet spel is, Gijs verraad haar. Peter vraagt Shirley uit over het bezoek van Xavier enkele dagen geleden. Peter maakt zich zorgen. Guy zoekt uit over de zwangerschap van Annemarie. Koen gaat weer bij Virginie langs, hij kan haar niet missen maar wil toch niet voor haar kiezen. Rene bespreekt de doop voor Berre. Walter wordt bij een bezoek aan de Matongé neergeschoten.
Guy probeert voorzichtig te polsen naar de vroegere zwangerschap van Annemarie. Christel komt langs bij Xavier, ze komt haar kleren halen. Xavier vraagt of ze terug wil komen maar ze vertrekt. Sergio vormt een koppel met Christel en zoekt naar haar kluis. Suzy wordt buitengezet door haar huisbaas, Trudy gaat terug bij hem langs, die lacht haar gewoon uit. Ze stelt voor dat Suzy bij hen komt wonen. Veronique wil er niets van weten. Elke pakt Koen aan over Lovely. Anna is kwaad dat Albertine een kaart heeft gekregen van Rita en zij niet. Kobe probeert nog eens met Roxanne te praten. Ze blijft bij hem dreigen dat ze zich gaat prostitueren. Als hij haar wil overhalen gooit ze hem buiten.
Suzy is te laat, Veronique wil haar ontslaan. Suzy komt pas tegen de middag, ze heeft haar appartement moet dweilen omdat het 's nachts heeft binnengeregend. Trudy wil haar huisbaas hierover aanpakken. Suzy is boos als ze hoort dat Trudy met de huisbaas naar haar huis is gaan kijken. Guy wil dat Annemarie zich laat onderzoeken door een gynecoloog, Annemarie wil alleen door haar eigen dokter onderzocht worden. Guy verplicht haar met hem mee te gaan naar het ziekenhuis. Hij krijgt van de dokter te horen dat Annemarie ooit bevallen is. Sergio betrapt Thijssen terwijl die in de wagen van Christel kijkt. Sergio slaat hem in elkaar. Thijssen gaat bij Xavier vertellen wat er gebeurd is. Thijssen ziet af van zijn opdracht voor Xavier, die hem chanteert. Lits en Liekens ondervragen Xavier over Sergio. Het gaat slecht met Linea Veronica, de winst is gedaald. Virginie gaat op zoek naar Koen, Rik maakt haar duidelijk dat hij er niet tussen wil zitten.
Rita maakt voor elke dag een maaltijd klaar voor Rob, ze denkt dat hij zich niet kan behelpen terwijl zij in Frankrijk zit. Ze zit vol stress over haar reis. Jan maakt zich druk over Veronique en hoe ze Linda heeft weggestuurd. Marc praat met Guy over Annemarie. Lovely praat met Elke over Koen. Elke zegt dat ze er goed over na moet denken. Veronique vertrouwt Suzy niet. Trudy denkt dat ze jaloers omdat zij de nanny niet heeft mogen kiezen.
Heidi voelt zich niet goed. Gustaaf probeert Rene op te peppen. Isabelle komt zeggen dat het begonnen is, de mannen zijn ontzettend zenuwachtig. Ze vragen Els om langs te komen, die Linda vraagt om op Cederic en Dieuwke te passen. Als Veronique dat hoort is ze kwaad en stuurt Linda weg. Berre wordt geboren. Trudy kan niet begrijpen dat Suzy tijdens het eten is vertrokken. Ze denken dat Suzy niet meer durft komen. Als ze toch komt, roept Trudy haar op het matje. Ze vertelt dat ze zich schuldig voelt omwille van haar zoontje Milan. Trudy vraagt haar mee naar het pretpark voor prospectie. Annemarie en Guy hebben het moeilijk met elkaar. Annemarie wil er niet over praten. Guy verrast haar op een gezellige avond, ze heeft geen zin in zijn geflets. Thijssen praat met Xavier over Christel. Christel versiert Sergio
Catherine wordt wakker in een leeg huis, Christophe is op zee met Juan. Hij wou even alleen zijn. Juan en Christophe praten over Catherine, hij verstaat niet dat ze niet wil trouwen. Thijssen komt langs bij Christel in haar caravan. Ze wil klacht neerleggen tegen Xavier. Thijssen denkt dat het weinig zin heeft. Christel stuurt hem kwaad weg. Koen is lastig, hij trekt in boven het café bij Rik. Hij zegt definitief bij Lovely te vertrekken. Roxanne komt zich excuseren bij René. Ze moet zich ook excuseren bij Shirley. Heidi kan ieder moment bevallen. Rene gaat met haar mee naar huis. Trudy gaat met Suzy een kleedje kopen om met haar uit te gaan eten in de Lork. Suzy blijft heel stil tijdens het eten, ze bedankt hen en vertrekt plots. Het gaat niet goed tussen Guy en Annemarie. Ze wil niet met hem praten.
Christophe vermoedt dat Catherine ooit een zakenvrouw was. Ze gaan varen, Christophe vraagt haar ten huwelijk. Koen praat met Rik over Lovely, ze ontwijkt hem. Sergio wacht Christel op en volgt haar naar haar schuilplaats. Christel heeft hem gezien en wacht hem op. Xavier blijft Christel vragen om de aandelen. Liekens gaat langs bij Christel om te vragen waarom die treintjes bij Xavier staan. Xavier vindt onder het bed een kaartje van Thijssen, hij maakt er ruzie over met Christel en probeert haar te wurgen. Andreas komt erachter dat de man van Suzy niet blijkt te bestaan. Trudy confronteert haar ermee, Suzy is aangedaan en bang dat ze haar zoontje nooit meer zal terugzien. Roxanne wordt aangepakt door Peter en René. Ze doet alsof het nooit meer zal gebeuren maar daagt meteen Shirley weer uit.
Koen is bij Virginie blijven slapen. Lovely weet waar hij geweest is, Koen probeert zich eruit te lullen maar ze laat hem verstaan dat het niet zo verder kan. Ze geeft hem een maand om iets anders te zoeken en stuurt hem weg. Ook Virginie zegt dat ze Koen niet meer wil zien. Veronique doet overdreven streng tegen Suzy, die niets durft zeggen. Shirley is kwaad omdat Roxanne niet meer komt werken. Rene gaat erover praten met Mieke, die Roxanne uitnodigt voor een gesprek. Marc verplicht haar morgen terug te gaan werken. Christel komt terug uit Nederland, ze heeft zaken kunnen doen. Christophe en Catherine worden uitgenodigd voor een etentje. Een zakenman stelt voor om zijn werk tentoon te stellen in Parijs. Thijssen moet onmiddellijk komen van Xavier, die vraagt hem uit over Christel. Thijssen moet vanalles over Christel uitzoeken.
Peter vraagt Mario te zwijgen over Koen. Liekens denkt dat ze Sergio gevonden hebben, hij werd gesignaleerd bij het station. Suzy komt een eerste dag werken. Veronique blijft op haar hoede. Als Trudy haar vraagt of ze kinderen heeft, is ze aangedaan en blijft vaag over haar kind, Milan. Trudy dringt aan en ze vertelt dat zijn vader hem heeft meegenomen naar Tunesië. Mario krijgt kritiek op zijn ontwerp voor de bekende italtiaanse voetballer. Hij wil naar Italië om met hem te praten, Vero verbiedt het hem. Walter wordt niet meer vertrouwd door de afrikaanse gemeenschap. Anna denkt dat er duistere zaken niet aan het licht mogen komen. Desire moet een afspraak regelen met met een van de leiders voor Walter. Xavier stuurt Christel op zakenlunch naar Nederland. Hij vraagt aan Sergio uit te zoeken waar de aandelen van Christel liggen. Koen gaat weer vreemd met Virginie, ze probeert Lovely af te breken.
Vero wil afspreken met de huishoudster Suzy om haar zeg te kunnen doen. Koen komt terug bij Lovely, hij is in Egypte geweest om uit te waaien. Lovely wil weten wat ze aan hem heeft maar Koen loopt weer weg. De mannen vertrekken als er weer ruzie is tussen de vrouwen. Ze komen in het café Tanja Dexters en Ann Vanhelsen tegen. De vrouwen dagen hen uit tegen hen te carten. Veronique gaat op zoek naar Mario, Rik vertelt dat ze met bekenden vertrokken zijn. De mannen kunnen net van hen winnen. Albertine gaat bij Rita langs, ze praat over haar optreden in Frankrijk.
Xavier krijgt weer bezoek van Lits, hij wil informatie over de treintjes van Xavier. Xavier geeft hem een doos met materiaal mee dat hij niet meer nodig heeft. Lits denkt dat er meer achter zit maar weet niet wat. Xavier schakelt zijn enkelband uit. Mario is het geruzie van Veronique en Trudy beu. De mannen maken een plan om in het weekend samen weg te gaan. Lovely gaat langs bij de bomma, ze praat over Koen. Anette erft goed van Pepe, ze schenkt het geld aan Walter. Sergio gaat langs bij Christel. Rob en Pierrot vinden dat Rita mee moet naar Frankrijk.
Bart en Brenda komen terug van hun huwelijksreis. Vero heeft een advertentie geplaatst voor een huishoudster. Trudy wil zelf kiezen. Er komt een vrouw solliciteren die van het OCMW leeft. Trudy geeft haar de job. Gustaaf en Isabelle vertrekken terug naar zee. Xavier is woest omdat de zaken zo slecht gaan, zijn klanten overgelopen naar VDB. Hij wil zijn aandelen terug. Pepe is overleden, Walter treurt erom. Anna en Albert komen langs. Anette wil dat Pepe in Afrika wordt begraven. Kobe wil niet dat Roxanne in de prostitutie gaat, hij wil er iets aan doen. Hij gaat bij haar langs maar ze stuurt hem weg. Sergio komt bij Christel en vraagt haar een goed woordje te doen bij Xavier. Lits en Liekens komen Xavier controleren. Lits is geïntrigeerd door de treintjes van Xavier.
Trudy en Peter maken zich klaar om te vertrekken. Trudy is kwaad als ze hoort dat Linda ontslagen is door Veronique. Ze gaat vragen of Linda terug komt. Linda wijst het aanbod af. Mieke praat met Annemarie over Roxanne en dat ze in de prostitutie wil stappen. Annemarie gelooft het niet. Roxanne neemt Gijs mee naar Mieke, ze dagen haar uit. Veronique is kwaad dat het er in het artikel niet over haar geschreven wordt. De journalisten zeggen af omdat er al een artikel over verschenen is. Shirley komt een agenda van Xavier terugbrengen. Pepe krijgt een hartaanval als hij bij Walter op bezoek is.
Anna geeft toe dat ze lastig heeft gedaan. Rita heeft optredens gekregen in Frankrijk. Rob vindt dat ze moet gaan. Christophe stelt tentoon in het hotel bij Peter en Trudy. Peter wil 's avonds gaan eten met Trudy, hij zegt dat hij haar een kleedje gaat kopen. Kobe praat met Marc en Mieke over Roxanne. Hij is bang dat ze in de prostitutie gaat. Shirley betrapt Latour die in haar pc zit te snuffelen.
Rene is niet blij dat Gustaaf bij hen blijft om voor Heidi te zorgen. Anna is verbolgen over de cover van Rita haar cd en dat ze niet uitgenodigd was op de persconferentie. Ze wil zelfs geen cd meenemen. Anna blijft lastig, Albert kan niets doen om haar op te beuren. Rob praat met Jan over zijn gedrag tegenover Shirley. Jan is kwaad op Shirley omdat die achter zijn rug bij Rob is gaan klagen. Shirley maakt het op een subtiele manier terug goed met Jan. Roxanne gaat met Kobe praten. Ze probeert hem uit te dagen door te zeggen dat ze als prostituee wil gaan werken. Mario mag de trouwcollectie voor een voetballer ontwerpen. Veronique licht alle kranten in. Virginie komt Koen verrassen, Lovely is er niet mee opgezet en vraagt Koen een keuze te maken. Koen stuurt ze allebei wandelen, hij vertrekt op reis. Els moet nog steeds op Cederic letten.
Isabelle en Gustaaf komen op Heidi passen. Ze wou zo snel mogelijk weg uit het ziekenhuis toen ze hoorde dat er niets met de baby was. Rita haar cd krijgt goede kritieken in de krant, Jan is een beetje jaloers op haar. Veronique wil zich nog steeds niet excuseren bij Linda. Ze laat Cederic weer achter bij Els, Andreas is het beu. Marc wil de radio van Mieke meenemen naar het jongerentehuis. Kobe krijgt te horen dat Gijs bij Roxanne logeert. Christophe wil Catherine tekenen maar hij vindt geen inspiratie.
Veronique heeft nog geen spijt dat ze Linda ontslagen heeft. Ze vraagt Els om vandaag op Cederic te passen. Jan wil goed doortellen voor de zorg voor Louise. Jan gaat klagen bij Veronique. Shirley is kwaad op Jan omdat die haar gisteren in de steek heeft gelaten. Ze scheld Jan uit omdat die niks voor het bedrijf doet. Mieke maakt zich zorgen over Roxanne. De cd wordt aan de pers voorgesteld. Een lastige journalist blijft doorvragen. Anna en Albert gaan op bezoek bij Walter. Heidi en Rene gaan naar de frituur. Rene gaat binnen, ondertussen wordt Heidi uit de wagen gesleurd, Rene komt teruggelopen en ze vluchten.
Mario moet tegen de klok werken maar hij blokkeert. Er moeten dringend folders verstuurd worden bij VDB. Shirley heeft ontzettend veel werk, Jan wil haar niet helpen maar Rene verplicht hem. Jan laat Shirley zitten na zijn uren. Lits en Liekens komen de facturen van Xavier controleren. Guy heeft weer ruzie met Annemarie over futuliteiten. Marc vraagt of Guy bij hem in therapie komt. Koen en Lovely hebben de meubels van Peter en Trudy ben hen gezet. Veronique is kwaad op Linda omdat Cederic had overgegeven. Ze denkt dat Cederic bijna gestikt is, ze ontslaat Linda. Els is kwaad op Veronique. Linda wil niet meer voor haar werken, Jan zegt dat ze het geld nodig hebben. Roxanne gaat bij Mieke langs, ze praten over Gijs en Kobe.
Mario heeft twijfels over het voorstel, Veronique heeft al toegezegd. Ze zet druk op Mario. Marc haalt instrumenten in huis om een band te beginnen met de jongeren van het tehuis. Volgens Mieke is het een excuus om niet te moeten studeren. Andreas wil kost wat kost dat zijn grootouders met Dieuwke kennis maken. Rob en Rene hebben nog steeds geen bericht van Peter gekregen. Linda komt erachter en geeft de gegevens aan Rene en Rob. Rob wil geen vrij nemen vrijdag op de persvoorstelling van haar cd. Roxanne is slecht gezind, ze wil niet meer voor twee bedrijven werken. Ze maakt ruzie met Shirley. Xavier wil zijn aandelen terug van Christel. Albert gaat een borrel drinken, hij is gaan lopen voor Anna. Hij drinkt veel te veel borrels.
Gustaaf heeft gevierd dat hij peter wordt. Rene heeft een kater. Heidi vertelt dat ze thuis wil bevallen. Veronique is kwaad dat Jan bij hen verblijft met Linda. Jan wil niet gaan werken omdat hij Linda niet alleen wil laten. Linda verplicht hem te gaan werken. Christel gaat langs bij Xavier, ze wil met hem gaan lunchen. Jan is kwaad dat Rob op het bureau van Peter zit. Mario krijgt een voorstel voor een aanbesteding. Peter en Trudy rijden rond op Gran Canaria. Peter wil een bedrijfsbqq houden. Bij VDB hebben ze dringend een volmacht voor een betaling nodig. Niemand weet waar Peter en Bart zijn.
Trudy en Peter zijn in Gran Canaria op vakantie. Peter denkt terug aan zijn moeder. Flash Back: Christophe vist met een vriend een vrouw op uit het water. Marie Rose blijkt te leven maar ze heeft geheugenverlies. Ze blijft bij Christophe en begint een relatie met hem onder de naam Catherine De La Mer.
Veronique is niet tevreden over het huwelijk. Andreas wil Dieuwke voorstellen aan zijn grootouders. Trudy en Peter maken zich klaar om te vertrekken. Jan is niet akkoord dat Linda bij Els blijft slapen om op Louise te passen. Roxanne komt bij Walter langs, hij probeert het haar uit te leggen dat Kobe voor zijn roeping kiest. Kobe blijft haar ontwijken. Roxanne gaat dreigen bij Mieke, ze zal Kobe niet zomaar laten vallen. Lovely betrapt Koen en Virginie terwijl ze kussen. Koen probeert het uit te leggen aan Lovely, hij overtuigt haar met nieuwe meubels. Koen slijmt zolang tot ze toegeeft. Rik moet van Elke alles opruimen op het appartement van Brenda en Bart. Martha en Elke gaan iets drinken. Rita krijgt een uitnodiging voor de persvoorstelling van haar cd. Gustaaf en Isabelle komen Heidi bezoeken, ze vraagt hem of hij peter wil worden van hun kindje.
Veronique ziet het feest in hun huis niet meer zitten. Virginie denkt dat Koen jaloers is op Bart. Ze steukt hem op, Brenda te gaan vertellen wat hij voor haar voelt. Brenda is vreselijk zenuwachtig. Ze vertrouwt niet dat alles in orde zal zijn. Bart komt Brenda met de koets halen. Tijdens het feest vertrekken ze op vakantie. Trudy lacht met Veronique haar kleed. Jan maakt zich druk omdat Linda voortdurend op de kinderen moet letten. Heidi wordt onwel op het feest. Rene is bezorgd over haar.
Brenda is erg zenuwachtig voor het huwelijk. Marc gaat Annemarie vragen of ze morgen kan inspringen in het tehuis. Annemarie twijfelt aan Guy, ze denkt dat hij Eefje nog graag ziet. Bij Els wordt alles klaargemaakt voor de trouw. Koen lacht met Bart omdat hij gaat trouwen, hij probeert hem zat te voeren maar Rik houdt hem tegen. Gijs komt Roxanne opzoeken in haar appartement. Hij plaagt haar met Kobe. William komt Rita de foto's laten zien van de shoot. Ze vindt de foto, die William wil gebruiken te opzichtig. Jan gaat met Bart praten van vader tot zoon.
Eefje vertrekt terug naar Canada, ze neemt afscheid van Guy. Brenda neemt een paar dagen verlof voor haar huwelijk. Rita moet een fotoshoot doen voor haar cd. Annemarie gaat langs bij Marc en Mieke. Ze wil met Mieke praten maar Marc komt er voortdurend tussen. Ze is jaloers op Eefje en laat dat ook aan Guy merken. Anna is kwaad op Albertine over de bisschopswijding. Roxanne gaat langs in het jongerentehuis en vraagt naar Kobe, hij is er niet.
Veronique is kwaad dat er nog steeds niemand is voor de werken. Terwijl ze naar de firma belt om te klagen komt er een klusjesman aan. Lits en Liekens hebben Ivan kunnen inrekenen. Eefje laat Guy verstaan dat ze hem heel graag heeft gezien, ze wil troost van hem. Eefje en Guy kussen. Koen zegt dat hij definitief voor Lovely kiest. Tegen Viriginie zegt hij dat ze niet meer zomaar kan binnenspringen. Viriginie weet niet wat ze nog aan Koen heeft, ze voelt zich tweede keus. Ze laat hem zitten. Bart vermoedt dat er iets met Brenda is gebeurd in Amsterdam. Rita is bang dat ze op de persvoorstelling niet van de drank kan blijven.
Koen brengt Brenda roomservice in het hotel. Brenda wil van zijn opdringerigheid niets weten en stuurt hem weg. Jan zijn verhaal staat in de krant, Linda wil er meer van weten. Roxanne wordt getroost door Marc en Mieke, haar relatie met Kobe is voorbij. Kobe praat met Walter over de breuk met Roxanne. Virginie komt zich bij Lovely verontschuldigen voor haar valse beschuldigingen. Ze daagt Lovely meteen weer uit. Albertine komt bij de wijding van Walter kijken terwijl ze niet uitgenodigd is. Ook Roxanne komt om Kobe te zien. Albertine is boos omdat ze niet op de drink is uitgenodigd.
Koen komt bij Brenda aankloppen in het hotel, hij wil haar verleiden maar Brenda stuurt hem weg. Aan het ontbijt probeert hij haar te overtuigen dat hij haar graag ziet. 's Avonds gaat hij weer langs met champagne. Na lang aandringen laat ze hem binnen. Albertine is op haar teen getrapt omdat ze niet is uitgenodigd voor de bisschopswijding van Walter. Gustaaf belt dat hij niet naar het etentje van Heidi kan komen. Jan belt naar de krant om toch zijn interview te kunnen geven. In de taverne komt hij Albertine tegen. Hij wil haar niets zeggen over het interview maar ze houdt hem bezig. Hij loodst de journalist mee naar het toilet en doet daar zijn 'verhaal'. Linda wil weten waar Jan geweest is, Jan zwijgt. Roxanne zegt tegen Kobe dat ze toch graag naar de wijding zou gaan, Kobe zegt dat het niks voor haar is en vraagt haar niet te gaan. Kobe geeft toe dat het niet goed gaat tussen hen en dat hij zijn roeping terug serieus wil nemen. Bart gaat uit eten met iedereen van het huis van Els.
Ivan is vertrokken met de juwelen van Annemarie. Lits en Liekens komen langs om de vaststellingen te doen. Brenda is nieuwsgierig naar het huwelijk. Koen wil niet met Virginie mee op weekend. Lovely komt langs maar Koen moet dringend weg naar Amsterdam. In Amsterdam bezoekt hij Brenda op hotel. Peter gaat langs bij Walter om te zeggen dat hij en Trudy niet kunnen komen zondag. Ook Bart gaat afzeggen bij Walter. Veronique belt af. Anna is kwaad dat ze niet willen komen en wil daar iets aan doen, ze denkt dat de familie uit elkaar valt. Walter verbiedt haar de anderen hierover aan te spreken. Bart nodigt een aantal mensen van de familie uit in de Lork. Maarten is boos op Jan omdat die niet in telefacts zat, heel de school heeft hem uitgelachen. Jan wrijft het onder zijn neus dat hij gezien is met een meisje in de stad. Pierrot komt terug, hij was bang dat Rita en Rob terug gedronken hadden.
Annemarie neemt al haar juwelen uit de bank mee naar huis om aan Eefje uit te lenen. Als Eefje en Ivan weg zijn komt er iemand naar een Wilfried vragen. Ze beweert zijn vrouw te zijn en dat hij heeft zijn dood gefaket. Hij moet haar allimentatie betalen. Ze vragen haar terug te komen als hij terug is. Ivan doet alsof hij dat niet is. Eefje is er niet meer zo zeker van. Jan voelt zich geviseerd omdat hij niet in telefacts zat. Koen lacht Jan uit. Xavier laat een ingenieur langskomen om zijn enkelband te laten vervangen. Hij gaat het signaal op één van de speelgoedtreintjes in zijn loft bevestigen. Rik vertelt Jan dat hij Maarten heeft gezien terwijl die op internaat zou moeten zitten. Kobe gaat bij Roxanne langs. Roxanne weet niet meer wat ze aan Kobe heeft.
Peter vertrouwt het niet dat Xavier weer vrij is. Xavier wil zijn aandelen terugkopen van Christel voor 1 euro. Sergio bezoekt Xavier. Jan is vol lof over zijn interview voor telefacts. Iedereen kijkt maar Jan zit niet in de uitzending en is boos. Trudy belt hem om hem te jennen. Walter gaat op bezoek bij Rita om haar uit te nodigen op zijn wijding. Shirley heeft haar lotje teruggevonden en verontschuldigd zich bij Jan. Guy is nors, Annemarie kan het niet hebben dat hij zich zo verdacht gedraagt tegenover Ivan en Eefje. Veronique maakt zich druk omdat de werken vertraging hebben.
Shirley vraagt Jan of het haar lotje was. Ze is helemaal over haar toeren. Jan blijft erbij dat hij het zelf gekocht heeft. Ivan en Eefje staan toevallig in de krant in een artikel over een tentoonstelling. Ivan wordt er zenuwachtig van, Guy heeft het gezien. Koen wil iets gaan drinken met Brenda. Opname voor telefacts. Trudy en Rita moeten ook hun woord doen. Rita vertelt teveel over Andreas. Jan wil ook in de reportage zitten. Xavier zoekt een manier om van zijn enkelband kwijt te geraken. Hij bedreigt Kristel met de dood als ze zijn aandelen verkoopt. Bart bezoekt Koen om te achterhalen wat erachter zit. Die beweert dat er niets achter zit. Anna gaat langs bij de ambtswoning van Walter. Ze kan niet begrijpen dat Walter niemand bij de bisschopswijding wil.
Ivan en Eefje gaan eten bij een vriendin, Guy is lastig dat ze het niet eerder hebben gezegd. Lovely komt Koen succes wensen met zijn laatste opnames. Virginie ziet hen kussen. Maarten spreekt af met een vriendin. Leen en Jane volgen hen. Annemarie denkt dat Guy jaloers is op Ivan. Rita en Rob vertellen Pierrot dat ze het moeilijk hebben om van de drank te blijven. Iedereen gaat in de pub kijken naar "Kies Wie Krijgt". Koen wint, Jan geeft een toernee en vertelt dat hij geld heeft gewonnen met een kraslot. Shirley denkt dat het om haar lotje gaat. Bart is niet blij met het geld dat Koen aan Hanneke wil geven.
Albert, Anna en Albertine gaan naar zee. Albertine moet dringend naar wc, ze stoppen bij een boerderij en worden daar hartelijk ontvangen. Als ze willen vertrekken start de wagen niet meer. Ze moeten een tijdje wachten op de pechdienst. Jan wil Linda verrassen met ontbijt op bed. Mario en Vero gaan er een dagje op uit. Trudy moet tegen haar zin op Cederic letten. Ze gaan Anna en Albert ophalen.
xavier wordt vrijgelaten met enkelband en gaat terug naar de penthouse. shirley verliest haar winnende kraslot. Jan komt thuis met een bedrag geld, gewonnen met een kraslot. de schilder bij Trudy breekt zijn been bij een val van de ladder, de werken zullen vertraging oplopen.
Rob heeft het moeilijk om van de drank af te blijven. Xavier krijgt te horen dat hij morgen vrij komt, als Christel dit hoort krijgt ze schrik. Ze weet dat ze er weer alleen voor zal staan als hij vrij is. Bart vraagt Walter om zijn huwelijk in te zegenen. Walter zegt dat dat niet kan maar hij wil het huwelijk wel bevestigen. Heidi blijft aandringen op een thuisbevalling. Peter krijgt de vraag om een interview te geven aan telefacts over de Marokkaanse gevangenissen. Jan wil ook graag zijn versie geven.
Anna is blij dat Bart en Brenda gaan trouwen. Ze kan niet begrijpen dat Walter niemand bij de bisschopsweiding wil. Ward wordt ondervraagd door Lits en Liekens. Hij laat verstaan dat hij het voor Virginie heeft gedaan. Stijn heeft bekend dat hij en Ward de daders zijn. Ward wou een andere manege beginnnen en zo de concurrent schade toebrengen. Xavier heeft kans op onmiddellijke vrijlating. Hij kan met elektronische bewaking terug gaan werken. Christel heeft bang gekregen. Peter gaat langs bij Christel, ze vertelt hem over de vrijlating van Xavier. Eefje komt haar Ivan voorstellen aan Guy en Annemarie. Walter wil niemand uitnodigen op de weiding. Kobe geeft toe dat zijn roeping hem niet loslaat. Rita gaat eten met Speelman in de Lork. Hij vraagt haar of ze met hem meedrinkt.
Trudy gedraagt zich wulps tegenover de werkman. Veronique zegt haar gedacht tegen hem. Bart vraagt of hij het huis en tuin van Peter mag gebruiken voor zijn huwelijk met Brenda. Peter vraagt het thuis Koen wil geen klacht indienen tegen Stijn en Ward. Virginie heeft Ward ontslagen, Koen wil haar helpen. Mario wil een tweede kind, Veronique wil er nog een tijdje mee wachten. Rob vraagt Peter om geen zakendiner meer te moeten doen. Peter zegt dat hij zich sterk moet houden. Rene komt Els vragen om meter te zijn, ze zegt toe. Els probeert hem te overtuigen voor de thuisbevalling, Rene ziet het niet zitten. Walter twijfelt aan zijn bisschopsambt. Hij wil Kobe als assistent vragen maar hij weet het zelf niet goed. Christel bezoekt Xavier, die er niet over te spreken is dat ze hem komt uitlachen. Speelman komt het resultaat van de cd aan Rita laten horen. Roxanne gaat bij Mieke langs, ze twijfelt over Kobe.
Heidi belt Els om Rene te overtuigen voor een thuisbevalling. Bart en Brenda zoeken een datum voor hun huwelijk. Veronique vertrouwt de werken niet omdat ze er niet bij kan zijn. Annemarie krijgt telefoon van Eefje. Ze zegt dat ze met haar verloofde langs komt. Jan en Linda krijgen een brief van de belastingen dat het om een vergissing ging. Jan wil tv kijken maar Guido heeft last van zijn tanden. Koen zit met "Kies wie krijgt" in Lier. Hij moet op zoek naar Palieter. Brenda spant voor Koen, Bart wil niet dat ze het geld aanvaarden. Koen geraakt door deze ronde en mag de finale spelen. Rob heeft het moeilijk hij heeft zin in alcohol.
Bart vertelt Anna en Albert dat hij weer gaat trouwen met Brenda. Heidi wil vanalles doen voor de bevalling. Ze komen niet overeen wat betreft de suikerbonen en doopkaartje. Rene wil zich haasten omdat hij naar de pensioensreceptie te gaan met het kaderpersoneel. Jan is niet uitgenodigd en voelt zich gepasseerd en gaat toch. Ze wachten op Rene. Het brandalarm gaat af omdat iemand een brandende sigaret heeft weggegooid. Iedereen verlaat het gebouw, behalve Jan die de pc's van VDB wil redden. Hij koppelt ze af en zet ze in de lift. Peter is kwaad op hem. Rita wil niet meegaan met Rob omdat ze dan in de verleiding van de drank zou komen.
Rob wordt door de gangsters bedreigd. Lits en Liekens zoeken uit vanwaar Rob gebeld heeft en slaan nationaal alarm. Rita is ongerust als ze hoort dat Rob achter de gangsters aan is. Ze valt flauw. Rob probeert te vluchten en wordt net niet geraakt door een kogel. De politie rekent de gangsters in, ze vinden Rob. Kobe blijft bij Roxanne slapen, hij twijfelt nog steeds over zijn roeping en wil er niet met haar over praten. Elke gaat met Brenda winkelen, omdat Bart haar deze avond wil verrassen. Bart en Brenda gaan uit eten. Hij vraagt haar ten huwelijk. Veronique maakt zich druk over de inrichting van de living. Ze wil meer verandering. Peter organiseert een receptie voor Rudy die met pensioen gaat. Marc en Mieke gaan op bezoek bij Guy en Annemarie. Gerdje belt met Guy over het huwelijk van Eefje, ze maakt zich zorgen over haar toekomstige man.
Veronique wil niet dat Jan voortdurend bij hun thuis is. Jan wil een halve dag vrij nemen om de kinderen op te vangen bij hun thuis. Peter kan niet anders als toegeven. Jan heeft pannekoeken gebakken voor de kinderen met zout ipv suiker. De kinderen poetsen het huis om Linda te laten zien dat Jan zijn plan kan trekken in het huishouden. De stalknecht heeft gisteren gelogen tegen Koen, Virginie was wel aanwezig. Ze pakt hem hierover aan maar hij zegt dat hij het doet om haar te beschermen. Hij zegt dat Koen achter de vergiftiging van de paarden zit. Stijn komt met de stalknecht praten, hij is er niet meer gerust in... Christel komt langs bij Peter. Ze wil de stand van zaken bespreken. Annemarie zegt dat Kobe binnenkort wel zal moeten vertrekken omdat hij een betaalde job zal moeten zoeken. Kobe komt bij Marc en Mieke slapen, hij wil alles rustig overdenken. Hij wil nooit meer terug naar het klooster. Trudy en Veronique discusieren over de inrichting van de living. Rob is getuige van een overval op een supermarkt.
Jan gedraagt zich weer onbeschoft bij Trudy en Els. Linda wil niet meer dat Jan haar daar komt ophalen. Toch zit hij 's avonds weer daar. Guy krijgt een brief van Eefje uit Canada, ze gaat trouwen. Guy vindt dat Annemarie aanwezig moet zijn, ze is haar enige tante. Lits en Liekens zoeken Lovely omdat ze met de ouders van de apotheker hebben gesproken. Ze had de mogelijkheid materiaal weg te halen. Koen wil het gaan goedmaken met Virginie maar ze is er niet. Walter is naar de kardinaal. Pepe vertelt Anna dat hij bisschop kan worden. Walter heeft aanvaard. Rita heeft het bejaarde koppel dat hen gered heeft uitgenodigd voor een etentje. Ze stuurt Albertine om champagne en hapjes. Nog voor ze er zijn heeft Rita al aan de likeurpralines gezeten. Koen vertelt Brenda dat hij Hanneke het geld geeft van "Kies Wie Krijgt". Brenda wil het geld niet aannemen. Bart vindt dat het niet kan. Heidi heeft een vroedvrouw laten komen om de thuisbevalling te regelen. René wil dat ze in het ziekenhuis bevalt. Kobe brengt zijn boeken terug.
Rita heeft terug zin in een borrel. Rob ook maar hij zegt dat ze zich sterk moeten houden. Ze hebben veel moeite om aan de verleiding te weerstaan. Lovely is kwaad op Koen omdat de politie de ouders van haar vriend, die een apotheek hebben, hebben ondervraagd. Koen denkt dat Lovely er iets mee te maken heeft. Virginie belt dat één van de stallen in brand is gestoken, Lovely is bij hem. Volgens Virginie is dat om een alibie te hebben. Kobe praat met vader abt. Die is niet tevreden dat Kobe zijn roeping laat gaan. Hij wil niet dat Kobe nog verder studeert op hun kosten. Kobe twijfelt of hij wel de juiste beslissing heeft genomen. Albertine praat met Rita over het ongeval. Koen doet mee aan de tweede ronde van "Kies Wie Krijgt".
Jan maakt zich kwaad omdat zijn kinderen te lang in bed liggen. Linda vraagt zich af of hij wel een opvoeding heeft gekregen. Jan gaat Anna bang maken voor het ongeluk van Rob en Rita. Jan zegt dat het vuile water hen ziek heeft gemaakt. Anna gelooft hem en wil bij Rita en Rob langs gaan. Peter en Andreas hebben afgesproken om te gaan sporten. Trudy wil dat hij mee gaat wandelen met de kinderen. Veronique vindt dat Trudy gelijk heeft. Andreas en Els maakt het niet zoveel uit. Tijdens de wandeling halen de mannen hun tennisracketen boven en gaan in de buurt tennissen.
Rob en Rita rijden in het kanaal. Jan probeert hen te bereiken. Op de plaats van het ongeval vinden ze 's morgens sporen van een wagen die in het water is gereden. De brandweer gaat op zoek naar de wagen en inzittenden. Ze vinden niemand in het wrak. Jan belt dat hij niet komt werken om op Pierrot te passen. Agenten komen vertellen dat ze de wagen hebben gevonden. Ze vinden Rob en Rita terug bij een bejaard koppel. Die hebben hen opgevangen. Ze kregen een flinke scheut congac in hun koffie. Jan hangt weer de boer uit bij Trudy en Els. Hij eet van hun kaastafel. Mario zit weer in een dipje. Veronique helpt hem erover. Marc wil Kobe en Roxanne uitnodigen voor een etentje. Kobe heeft een boze telefoon van de abt gekregen. Hij moet maandag op het matje komen.
Mario is bezig aan een nieuwe lijn. Heidi brengt haar rekening binnen voor de modeshow. Kobe vertelt Walter over zijn relatie met Roxanne. Walter is blij voor hem, hij wil dat Kobe gelukkig wordt. Walter is gevraagd om bischop te worden. Hij weet niet wat hij moet doen omdat hij dan zijn werk voor de aidspatiënten moet stopzetten. Lovely gaat langs bij Koen. Ze krijgen bezoek van Lits en Liekens. Ze hebben een kasticket van de apotheker gevonden in de manege op naam van Lovely. Lovely blijft onschuldig pleiten. Peter kiest een aap als peterschap voor de zoo. Rene komt bij Trudy en Els vertellen dat Heidi thuis wil bevallen. Hij ziet het niet zitten. Rob gaat Rita in de studio verrassen met bloemen. Als ze naar huis rijden, rijdt Rob in het kanaal. Thyssen vertelt Christel dat Xavier eerder kan vrijkomen.
Er wordt weer een paard vergiftigd. Lits nodigt Koen en Lovely uit voor een gesprek. Lovely houdt vol dat ze er niets mee te maken heeft. Virginie wil dat Koen Lovely dumpt, ze stelt hem voor de keuze. Marc wil de jongeren geld voorschieten om een bromfiets te kopen. Mieke ziet het niet zitten. Shirley moet een hele hoop werk opnieuw doen omdat er gewerkt wordt aan het netwerk. Thyssen bezoekt Xavier, die wil vervroegd vrijkomen en daar moet Thyssen voor zorgen. Thyssen zegt dat hij beter een aanvraag voor een soepeler gevangenisregime kan tekenen. Peter wil een man in de marokkaanse gevangenis helpen omdat die volgens hem onterecht vastzit. Mieke zegt dat Kobe met zijn vader moet gaan praten over zijn relatie met Roxanne. Jan gaat Linda ophalen, hij moet even wachten en doet alsof hij thuis is. Hij neemt zich een paar pinten zonder te vragen. Heidi wil thuis bevallen. René ziet dat niet echt zitten.
Linda zegt toe om nanny te zijn voor de baby's. Vero gaat terug werken. Linda komt op de kinderen passen. Jan denkt dat ze Linda als meid gaan gebruiken. Vero pakt Linda hard aan omdat ze Guido bij heeft. Als Jan thuis komt is Linda nog niet terug. Jan wil dat ze eerder naar huis komt. Lits en Liekens hebben een val opgezet om de smokkelaars te betrappen. Hun plan lukt, ze worden ingerekend. In de paardenzaak gaan ze praten met Virginie. Virginie beschuldigd Lovely. Koen gelooft dat niet. Mario heeft last van faalangst, Vero wil zich met hem eens ontspannen met een wandeling. Brenda vertrekt naar Leibsich voor de rest van de week. Thyssen bezoekt Xavier in de gevangenis. Xavier wil vervroegd vrijkomen. Rita is nog steeds kwaad dat hij naar het buitenland is.
Veronique wil terug gaan werken. Ze moet een oppas zoeken, Els springt in. Trudy en Peter zijn terug uit Frankrijk. Trudy en Els gaan Linda vragen als nany, ze zegt het toe. Veronique zegt dat Mario achter is met zijn ontwerpen. Rita is kwaad dat Rob weer op zakenreis moet. Ze wil zijn hemden niet meer strijken. Thyssen vraagt hulp aan Christel om Sergio te vinden. Hij probeert haar te verleiden maar Christel moet niets van hem weten. Peter gaat op bezoek bij Anna en Albert. Koen doet mee aan Kies Wie Krijgt. Hij doet het goed en slaagt een eerste keer.
Jan en Linda gaan wandelen om eens rustig bij te praten. Linda belooft dat ze Dieter niet meer zal zien. Ze gaan iets eten om het hoofdstuk af te sluiten. Jan zegt dat hij wel zal rijden maar hij drinkt teveel omdat iedereen begint te trackteren. Jan begint terug te trackteren. Mario wil een zwangerschapslijn beginnen. Veronique ziet dat niet zitten. Er zijn maar weinig nieuwe bestellingen binnen gekomen. Ze gaan ook eten in de Lork. Rene en Heidi bespreken vanalles over de baby. Gustaaf vraagt Heidi en Rene mee uit eten in de Lork. Rene wil liever niet gaan maar Heidi dringt aan. Voor ze vertrekken krijgt Heidi een contractie. Onder dwang van Rene gaat ze toch nog even liggen.
Linda is gestopt met werken, Jan vindt dat ze terug moet gaan werken omdat ze het geld nodig hebben. Ze maken het terug goed. Mario krijgt slechte kritieken op zijn modeshow en heeft het er moeilijk mee. Veronique ziet het niet zo somber, ze wil terug gaan werken. Christel beledigt Thyssen, ze is kwaad omdat hij bewijzen van haar heeft kunnen ontkrachten tijdens de zitting. Thyssen maakt haar bang. Christel bezoekt Xavier in de gevangenis. Ze zegt dat ze nu gelijk staan. Thyssen komt achteraf biij Xavier langs, hij heeft Sergio nog niet kunnen vinden. Xavier wil onder het contract met Christel uitkomen. Lovely gaat met Virginie praten over haar beschuldiging. Virginie krijgt net telefoon van Koen. Rob vertelt Brenda dat Rita niet graag heeft dat hij naar Manchester gaat. Bart en Brenda maken er een romantische avond van. Mieke en Marc hebben eindelijk een weekend voor hen.
Heidi wordt verzorgt door René. Ze heeft platte rust gekregen van de dokter. Veronique komt Heidi ook bezoeken. Rene gaat langs bij Mario om te zeggen dat ze Heidi geen werk meer mogen geven. Liekens wil een val opzetten om de diamanthandelaars te betrappen. Lits gelooft niet dat ze daarin gaan trappen maar wil hem toch de kans geven. Ze zetten een list op. Walter en Pepe zien het niet zitten. Linda is nog steeds kwaad op Jan voor zijn uitspraak. Xavier chanteert Thyssen met oude documenten. Thyssen moet op zoek naar Sergio of Xavier zal Thyssen laten ombrengen. Hij wil ook met Christel praten. Thyssen gaat het Christel vragen. Lovely gaat met Rik praten over haar ondervraging bij de politie. Rik heeft spijt dat Elke het aan Virginie heeft verteld. Rob moet volgende week naar Manchester. Rita is het er niet mee eens. Ze willen allebei niet toegeven. Mario wil een zwangerschapslijn ontwerpen.
Modeshow Linea Veronica. Heidi wordt net voor de aanvang naar het ziekenhuis gebracht met hevige buikkrampen. Lovely wordt door Lits en Liekens ondervraagt over de vergiftigde paarden op de manège. Xavier krijgt een jaar effectieve celstraf.
Christel zegt tegen Thyssen dat ze na het proces hem zal dumpen. Dag van het proces, Peter is aanwezig. Thyssen zegt dat er geen enkel bewijs is tegen Xavier. Ook de getuigenis van Christel wordt handig weerlegt door Thyssen. Hij beschuldigt Peter en Rob zelfs. Linda gaat bij Dieter langs. Ze willen meer bij elkaar zijn. Linda geeft toe dat ze hem graag ziet maar weet geen blijf met haar gevoelens. Als hij haar probeert te kussen vertrekt Linda. Marc praat met Guy over zijn correspondentie met Dounia. Hij begrijpt niet dat Mieke er iets op tegen heeft. Virginie heeft een bewaker ingeschakeld om de manège te bewaken. Elke denkt dat Lovely achter de paardenmoorden zit. Heidi heeft veel last minute problemen voor de modeshow.
Jan vraagt naar Dieter bij Linda. Ze reageert raar en Jan vraagt haar uit. Bart betrapt Jan laat op kantoor met een video van indecent purposel, hij wil weten hoe de film afloopt (cfr Linda - Dieter). Andreas wil zo snel mogelijk op de luchthaven zijn om Els op te halen. Albert en Anna komen om Dieuwke te ontvangen. Jan vertelt op kantoor tegen Shirley over Linda. Die vertelt het door aan Bart die met Jan spreekt. Jan gaat met Rob praten die heeft zijn eigen zorgen met het proces. Rene komt bij Mario klagen dat hij Heidi niet mag pushen om hard te werken. Koen wil zijn tv-prog opzeggen om bij Virginie te kunnen zijn, nu er bevestigd is dat haar paarden vergiftigd zijn. Rita moet voor opnames naar de studio. Rob wil dat Rita op tijd terug is.
Els moet een laatste onderzoek met Dieuwke ondergaan voor ze naar huis kan. Ze nodigt de dokter uit voor een etentje. Els is bang voor de onderzoeken. Ze krijgt te horen dat alles in orde is met Dieuwke. Jan wil mee gaan winkelen om Linda te controleren. Linda gaat liever alleen, Jan volgt haar. Bart komt hem tegen terwijl hij haar opwacht. Ze gaan samen iets drinken maar Jan is er niet bij met zijn gedachte. Jan gaat de winkel binnen, Bart gaat mee. Hij is op zoek naar Linda maar kan haar niet meer vinden. Jan gaat naar het huis van Dieter, een buur heeft hem zien weggaan met een blondje. Als hij thuis komt blijkt Linda bij haar moeder te zijn. Christel en Thyssen gaan naar de afspraak met Rob en Peter. Rob vertrouwt het niet. Achteraf vraagt Thyssen Christel niet te getuigen.
Walter wordt ondervraagd door Lits en Liekens. Hij en Pepe worden beschuldigd van diamantsmokkel. Liekens denkt dat zij er iets mee te maken hebben. Els komt na het weekend terug naar huis. Dieter probeert Linda te kussen. Linda wil er niet aan toegeven maar zegt wel dat ze ook verliefd is op hem. Annemarie komt langs bij Mieke, ze komt baar helpen bij het kuisen. Annemarie stelt voor om de permanentie te doen in het tehuis. Thyssen praat met Xavier. Peter gaat langs bij Christel om het proces te bespreken. Ze ggeft toe dat ze bang is. Thyssen komt er ook bij. Peter vraagt Rob om mee te komen naar Christel. Koen is geselecteerd voor het programma. De camera mag Koen altijd volgen. Op de manènge is er weer een paard vergiftigd. Elke verdenkt Lovely ervan.
Rene is weer bezorgd om Heidi. Ze wil niet meer dat Rene er zich mee moeit. Jan is tevreden met de wagen van Dieter. Hij komt erachter dat het geld dat gestort werd ook van Dieter komt en confronteert Linda ermee. Walter vertelt Anna dat hij ergens tegen gelopen, Anna gelooft hem niet. Lits en Liekens komen met een huiszoeking bij Walter. Walter wordt meegenomen voor verhoor omdat er ruwe diamanten zijn gevonden. Liekens gelooft niet dat Walter er niets mee te maken heeft. Pepe wordt ook opgehaald voor ondervraging. Christel laat Thyssen dringend komen. Ze heeft schrik gekregen voor het proces. Rene gaat praten met Veronique over de modeshow. Hij wil dat ze het rustig doet. Heidi komt toevallig binnen en wil weten wat Rene daar doet. Hij geeft toe wat hij daar kwam doen. Dat maakt Heidi kwaad.
Rob is boos op Rita omdat ze niet wil zeggen waar ze gezeten heeft. Ze verzwijgt het omdat Rob ook zo vaak naar het buitenland gaat. Rob dreigt ermee dat ze moet stoppen met de cd. Rita zegt dat ze vergaderd hebben maar Rob gelooft haar niet. Het paard van Virginie is vergittigd, ze verdenkt Lovely. Koen gaat naar de selectie van een tv-programma. Hij moet een aantal praktische proeven afleggen en wordt geselecteerd voor het programma. Heidi organiseert de modeshow. Ze vraagt Vero uit over Rene. Veronique wil terug gaan werken. Linda moet een laatste keer bij Dieter zijn. Ze krijgt de auto van Dieter mee. Dieter stelt 'voor de grap' Jan voor zijn erfenis te geven voor een nacht met Linda.
Er is ingebroken in de auto van Thyssen maar niets gestolen. Christel heeft bang dat Thyssen hen naar haar leidt. Ze belt Lits voor bescherming. Liekens vindt het allemaal wat overdreven en ziet niet in wat zij kunnen doen. Christel zegt dat ze niet getuigd als ze geen bescherming krijgt. Mieke vertelt Annemarie dat Marc alles voor haar doet. Rene zegt dat hij weet wat het geslacht van hun kindje kent. Heidi maakt zich boos op Rene omdat hij vertelt over Veronique toen zij een echo deed. Een paard uit de manège is plots gestorven. Virginie gaat uithuilen bij Koen. Hij probeert haar te troosten. Anette wil graag helpen bij de verkoop van de Afrikaanse maskers. Walter wordt in de kelder overvallen. Pepe vindt hem. Dieter komt langs bij Linda en Jan. Hij wil de auto van zijn overleden vrouw aan Linda schenken. Annemarie zegt tegen Guy dat ze af en toe gaat bijspringen in het opvangtehuis. Guy ziet het niet echt zitten om mee daar te gaan slapen. Andreas is terug, Dieuwke is aan de betere hand. Rob maakt zich zorgen omdat Rita nog niet terug is van de opnames. Als hij belt blijkt ze al lang vertrokken te zijn met William Speelman.
Kobe en Roxanne komen eten bij Marc en Mieke. Ze vertellen dat ze een koppel zijn. Peter gaat terug naar Frankrijk. Dieter komt langs bij Linda om samen een fles champagne te drinken. Heidi is een afspraak bij de gynecoloog vergeten. Rene is boos dat ze teveel werk aanneemt. Lovely treft Virginie in haar huis. Virginie daagt haar uit en het komt tot een slaande ruzie. Tegenover Koen doet Virginie als Lovely haar wou vermoorden. Koen weet niet wat doen. Thyssen komt met Christel praten er is ingebroken in zijn kantoor, hij weet zeker dat Xavier erachter zit. Het dossier zat veilig opgeborgen in een kluis. Koen is de commentaar van Rik beu en trapt het af.
Rob en Rita trekken er op uit. Ze krijgen pech met de wagen. Rob gaat naar het dorp om hulp te bellen. Ondertussen komen Vero en Mario, Rita tegen die bij de auto bleef. Ze brengen haar ook naar het dorp maar lopen Rob mis. Als Rob terug naar de wagen gaat wordt die net gestolen. Hij denkt dat Rita nog in de wagen zit en belt de politie voor ontvoering. Mario Vero en Rita zien de wagen van Rob voorbij komen en zetten de achtervolging in. Bij een verkeerscontrole laten de dieven de wagen achter. Ze komen allemaal terug samen en gaan iets eten. Linda houdt de Sax open, Jan neemt het van haar over als ze naar de onthaalmoeder moet. Jan belooft alle klanten een foto van Johnny Logan met handtekening. Linda stuurt Jan terug naar de klanten om de foto af te zeggen. Marc is al vergeten dat hij beloofd heeft om te poetsen. Mieke laat hem lopen voor haar. Vero en Mario gaan ook een dagje weg. Peter moet op Cederic passen, hij geeft de baby door aan Shirley.
Xavier wordt door de gevangenisdirecteur ondervraagd over de ontsnapping van Sergio. Hij zegt er niets van te weten maar de directeur gelooft hem niet, hij weet van het gesprek met de cipier. Christel krijgt schrik als ze hoort dat zijn celgenoot is ontsnapt. Andreas vertrekt voor een weekend naar Amerika. Heidi stelt de fabrieksruimte voor aan Vero en Mario voor de modeshow. Peter is voor het weekend terug. Hij wil het proces voorbereiden maar Rob zit in Londen. Walter is ervan overtuigd dat er iemand in de kelder is geweest. Walter haalt er de politie bij. Dieter vindt het erg dat Linda niet meer gaat komen. Rita is kwaad dat Rob naar Londen is geweest, hij had beloofd niet meer naar het buitenland te gaan. Mieke vraagt Kobe en Roxanne te eten. Rik vindt het gedrag van Koen onaanvaardbaar. Dounia is weg, Marc voelt zich schuldig tegenover Mieke. Ze zet hem aan het werk.
Veronique koopt een ticket naar Amerika voor Andreas. Christel bezoekt Xavier in de gevangenis. Xavier beschuldigt Thyssen. Als hij dat hoort wil hij met de zaak stoppen maar Christel kan hem overtuigen. Rob moet dringend naar Londen ipv Brenda. Rita is er niet over te spreken. Lovely betrapt een kussende Koen en Virginie. Dieter kust Linda als die hem wil verzorgen. Hij verontschuldigt zich bij Linda. Linda vindt een uittreksel met een storting op hun rekening. Roxanne wil dat Kobe meer bij haar is, ze wil het vertellen dat ze een koppel zijn maar Kobe wil het stilhouden. Xavier helpt Sergio ontsnappen.
Mario is terug bij Veronique. Linda krijgt een cadeauke van Dieter voor Guido. Anna en Albert komen op bezoek bij Lovely ze treffen daar Virginie. Ze zegt dat ze kuisvrouw is. Anna vertrouwt het niet, Walter en Albert zien er niets fout in. Er schiet Albert iets in zijn rug bij het helpen. Annemarie praat met Mieke over Dounia en Marc. Xavier wil Sergio helpen ontsnappen. Veronique vraagt Heidi om een modeshow te organiseren. Elke en Brenda praten bij. Rene is boos op Heidi omdat ze weer teveel hooi op haar vork neemt. Pierrot gelooft niet echt in de zangcarriere van Rita.
Rene is terug bij VDB, hij is doodop van de week aan zee. Andreas geeft Vero het adres van het hotel van Mario. Vero gaat met Mario praten, ze smeekt hem terug naar huis te komen. Annemarie zegt dat Mieke niet zoveel geduld moet hebben met Marc. Virginie komt gepakt bij Koen aan en is van plan om een tijd te blijven. Dieter bezoekt Linda. Xavier praat met een cipier en wordt daarom gewantrouwd door Sergio. Hij is van plan om Sergio te helpen ontsnappen. Een inbreker in de kelder van het klooster verstopt iets in een koffer.
Marc heeft Dounia beloofd om haar wat steden te laten zien. Mieke is boos dat Marc haar zo in de steek laat. Linda moet op zondag gaan werken. Ze vertelt de kinderen dat ze misschien toch naar Amerika kunnen gaan. Peter is boos dat alle meubels weg zijn. Peter heeft de aandelen van Christel overgekocht. Dieter laat Linda nogmaals dat hij haar graag ziet. Lovely vertrekt terug naar Leuven. Hij moet haar beloven dat Virginie niet meer over de vloer komt. Virginie staat al snel daar en wil hem voor haar alleen. Sergio laat verstaan dat Xavier hen zal moeten helpen als ze uit de gevangenis zijn omdat ze hem beschermd hebben. Rob en Peter stellen zich burgerlijke partij op het proces tegen Xavier. Thyssen zegt tegen Xavier dat het moeilijk wordt hem vrij te krijgen. Xavier wil weten wie er tegen hem getuigt maar Thyssen zegt dat ze die naam niet willen vrijgeven. Rita zoekt iemand voor de winkel als ze opnames moet doen in de studio. Veronique haalt de meubels terug en geeft toe dat ze te ver is gegaan.
Jan wil niet naar de tandarts, Linda gaat met hem mee. Hij moet terug voor nog andere gaatjes. Mieke doet jaloers tegen Dounia. Peter gaat in het weekend alleen naar België. Trudy wil graag mee maar Peter vindt dat teveel voor Dieuwke. Als ze er achter komt dat Peter een afspraak heeft met Christel is ze kwaad op hem. Ze komt het snel terug goed maken. Mario komt op Hotel een oude vriendin tegen. Haar minnaar wordt plots weggeroepen. Ze vrijt hem op en bezoekt hem op zijn kamer. Haar minnaar komt haar zoeken, Mario moet ontsnappen en staat in ondergoed in de gang. Hij wordt buitengesloten. Veronique stapt kwaad op bij Anna en Albert omdat die zich moeit. Mieke wil Dounia uit de buurt van Marc houden.
Christel dringt erop aan dat Bart meegaat naar haar kantoor. Bart geeft toe en Christel laat hem de aandelen van de Borger zien. Ze wil hem terug voor hem, dan mag hij delen in de aandelen. Bart zegt dat hij erover moet nadenken. Hij licht Peter in, die spoed wil zetten achter de overname. Christel stelt Peter voor zich burgerlijke partij te stellen. Marc wordt wakker naast Dounia in het hotel. Ze voelen zich allebei schuldig maar storten toch weer in de drank. Mieke is ongerust dat Marc 's avonds nog niet thuis is. Ze komen dronken terug, Mieke is kwaad op Marc, die zegt dat Dounia nog een week blijft. Virginie komt langs bij Koen, die haar snel buiten wil omdat Lovely kan terugkomen. Virginie laat zich niet buiten zetten. Na de vrijjpartij komt Lovely binnen. Koen zegt dat Virginie gewoon even langs kwam. Lovely is kwaad op hen. Dieter laat Linda verstaan dat hij haar graag ziet, hij heeft bloemen voor haar gekocht. Lits en Liekens zijn het niet eens over hoe de gestolen goederen bij Walter in de kelder zijn geraakt.
Annemarie springt bij in het opvangtehuis. Gustaaf probeert uit te zoeken of Marc bij Dounia slaapt. Hij is ervan overtuigd van wel. Gustaaf voert Marc en Dounia zat en brengt ze naar hun kamer. Marc valt bij Dounia op bed in slaap. Gustaaf flirt met Dounia, Isabelle valt binnen. Rita heeft het geld uit de kas teruggevonden. Brenda is boos op Rita omdat ze haar heeft beschuldigd. Veronique vraagt aan Andreas of hij heel even op Cederic kan passen maar die laat haar staan. Lits en Liekens beschuldigen Walter en Pepe van diefstal. Hun kelder staat vol gestolen goederen. Pepe zegt dat Kobe en Roxanne ook een aantal spullen hebben binnengebracht. Thyssen heeft het contract voor de overdracht klaar. Hij kent ook de datum van het proces van Xavier. Albert ziet Koen op straat met Viriginie. Linda vertelt dat ze een patiënte dood heeft gevonden. Jan zegt dat ze het zich niet mag aantrekken en vraagt haar nogmaals te stoppen.
Mieke belt naar Villa Select en wordt doorverbonden met de kamer van Marc. Als Dounia opneemt is Mieke verontwaardigd. Guy en Annemarie zijn terug van vakantie. Rene denkt dat Marc Mieke bedriegt met Dounia. Linda verzorgt Dieter, die blijkbaar een oogje op haar heeft. Christel gaat lunchen met Thyssen. Ze belt met Peter over het uitbetalen van het geld voor de aandelen. Rita vraagt Brenda om de Sax open te houden. 's Avonds krijgt Brenda telefoon van Rita dat er 100 euro te weinig in de kassa zit. Veronique zoekt dringend iemand die kan komen verven en behangen.
Als Mieke thuis komt liggen Dounia en Marc samen in de zetel te slapen. Ze moeten dringend naar het congres vertrekken. Marc en Dounia logeren in Villa Select. Mario en Andreas gaan naar de opkoper om de meubelen terug te kopen. De opkoper wil ze niet voor dezelfde prijs terug weg doen. Mario zegt tegen Vero dat zij het moet oplossen. Mario drijgt ermee te vertrekken bij haar, hij wil Cederic meenemen maar Vero zegt dat het zijn kind niet eens is. Lits is een bende op het spoor die diefstallen pleegt. Virginie bij Koen, Koen vertelt dat hij aan een avontuurlijk tv programma wil meedoen. Albertine brengt een bezoekje aan Rita. Jan wil zich tegenover Linda verontschuldigen omdat hij zo dwars deed toen ze terug wilde gaan werken. Linda heeft op haar werk Dieter leren kennen.
Pasen. Virginie is bij Koen blijven slapen. Marc en Mieke rapen eitjes. Donia komt op bezoek voor Marc, ze hadden afgesproken samen naar een congres te gaan. Mieke is er niet mee opgezet. Donia blijft bij hen slapen. Marc kletst de hele nacht met haar bij. Pierrot krijgt geld van Anna. Anna is verveeld omdat ze niet weet wat er met Albertine scheelt. Andreas en Mario spreken niet meer tegen Veronique vanwege de meubels. Thyssen en Christel hebben een romantisch weekend. Ze wil Xavier gaan uitdagen. Albertine en Isabelle gaan op onderzoek in het ziekenhuis. Het blijkt om een medische fout te gaan, ze heeft geen kanker. Ze gaat het vieren met Anna en Albert. Linda werkt terug als thuisverpleegster, Jan wil nog steeds dat Linda thuis blijft.
Veronique en Mario maken ruzie over de meubel die ze verkocht heeft. Ze moeten naar een belangrijk diner bij Buys. Ze droppen Cederic bij Jan en Linda. Ze maken zich belachelijk op het feest door daar ruzie te maken. Anna zoekt uit wie ze allemaal een Paascadeau moet geven. Ze probeert de lijst te beperken, wie komt krijgt. Jan gaat inkopen doen voor Linda. Hij neemt de verkeerde spullen mee, komt Christel tegen en maakt in de winkel ruzie met haar. Rita probeert reclame te maken voor de sax.
Anna wil weten wat er met Albertine scheelt. Isabelle komt zeggen dat er niets aan de hand is. Albertine heeft een brief gekregen waarin staat dat ze kanker heeft. Ze ziet het niet meer zitten. Isabelle belt de dokter voor een nieuwe afspraak. Jan wil zich verontschuldigen voor zijn boete, Linda blijft boos. Linda krijgt haar eerste patiënt als thuisverpleegster. René verwent Heidi. Brenda wil een paar weken vrij nemen om bij Hanneke te zijn. Bart wil haar liever naar de onthaalmoeder sturen. Koen gaat met Virginie eten in een chique restaurant. Virginie versiert hem, hij vraagt haar mee naar huis. Als hij thuis is met haar belt Lovely. Peter moet op zaterdag werken, Trudy vindt dat dat niet kan. Veronique heeft de meubels van Guido verkocht. Mario en Andreas vinden dat ze te ver is gegaan.
Linda is op zoek naar werk als thuisverpleegster. Jan probeert het uit haar hoofd te praten. Dieuwke wordt geoppereerd. Er treden complicaties op. Koen gaat langs bij Virginie. Hij nodigt haar uit om met hem chique te gaan eten voor zijn verjaardag. Marc wil een avondje stappen met Mieke. Albert belt Isabelle om bij Albertine langs te gaan. Isabelle praat met Albertine, ze laat haar een brief lezen. Een meubelopkoper wil de meubels van Guido overkopen. Veronique overweegt ze te verkopen. Andreas en Mario proberen haar tegen te houden. Jan wordt aangehouden bij een alcoholcontrole. Hij heeft teveel gedronken. Hij krijgt rijverbod en een fikse boete. Linda kan er niet mee lachen. Christel heeft afgesproken met Thyssen om een weekend samen door te brengen.
Rita is kwaad dat Rob bij Brenda geslapen heeft op hotel. Rob vertrekt kwaad naar het werk. Rita gaat Brenda haar gedacht zeggen. Bart tilt er niet zo zwaar aan. Rob en Rita maken het goed. Peter en Trudy vertrekken naar Frankrijk. Vero wil meteen met de verbouwingen beginnen terwijl ze van Peter moest wachten. Linda zoekt werk als thuisverpleegster. Jan vindt dat ze thuis moet blijven. Koen verveelt zich en gaat bij Rik klagen. Albertine komt langs bij Anna en Albert. Albertine is erg stil maar wil niet zeggen wat er aan de hand is. Xavier laat Vik aanpakken door enkele gevangenen.
Brenda en Rob kunnen alleen een éénpersoonskamer vinden met dubbel bed. Rob vindt het genant maar stemt toch toe. Om het goed te maken krijgen ze kaartje voor Danny De Munk. Rob is zijn pyama vergeten en moet in zijn onderbroek slapen. In haar slaap pakt ze Rob stevig vast. Peter blijft na het werk met Bart hangen op café. Trudy laat hem de hele nacht opstaan voor Louise.
Andreas voelt zich niet goed omdat hij Els en Dieuwke alleen naar Amerika heeft moeten laten gaan. Trudu wil niet vertrekken naar Frankrijk omdat ze zich niet lekker voelt. Xavier wordt nogmaals gewaarschuwd door zijn celgenoot. Hij gelooft hem niet en beledigt hem nogmaals. Als hij daarna door één van zijn vrienden wordt aangevallen verdedigt zijn celgenoot hem. Vik ronselt companen om Xavier uit de weg te ruimen. Koen is lastig op Lovely omdat ze bij een vriendin intrekt om beter te kunnen studeren. Linda gaat bij Veronique als nanny werken. Daar aangekomen heeft Vero zich bedacht, iedereen is weg en ze kan zelf op Cederic passen. Mieke heeft het ontzettend druk. Peter stuurt Rob en Brenda naar Amsterdam voor een beurs. Brenda wil niet vertrekken voor Hannneke, Peter zegt dat ze moet. Rita is boos dat Rob naar het buitenland moet.
Trudy heeft ruzie met Veronique over het interieur. Els en Andreas vertrekken naar Amerika. Ze zijn de geboorteakte vergeten en bellen Peter om die te komen brengen. Peter stuurt Trudy ermee naar de luchthaven. Jan past ondertussen op Louise. Op de terugweg komt Trudy vast te zitten in het verkeer. Peter heeft een belangrijke deal met een klant.
Andreas kan geen vrij krijgen om met Dieuwke mee te gaan voor de operatie in Amerika. Els besluit alleen te gaan. Guy en Annemarie maken zich klaar om op vakantie te vertrekken. Mark en Mieke gaan op het huis passen. Hanneke is onder een auto gelopen. Het valt allemaal nogal mee. Brenda is boos op Hanneke omdat ze beter moet opletten. Xavier wil niet praten met zijn celgenoot die hem waarschuwt voor Vettige Vik. Walter weigert een deal vanwege de commerciele doeleinden van het bedrijf. Veronique wilt de living herinrichten terwijl de anderen weg zijn. Voor Els is het goed als ze de meubels van Guido maar kan houden. Koen wil op stap gaan met Lovely maar zij wil studeren.
Trudy is boos op Peter omdat die het werk in Frankrijk van Bart wil overnemen om het klaar te maken voor verkoop. Hij wil dat Louise en Trudy een maand mee naar Frankrijk gaan. Trudy ziet het niet zitten maar geeft toe, ze wil wel wachten tot Els en Andreas naar Amerika vertrokken zijn voor de operatie van Diewke. Peter gaat Christel vertellen dat hij een lening heeft aangegaan voor de overname van De Borger. De brieven die Walter en Pepe hebben verstuurd lokken veel goede reacties uit. Rita tekent het contract. Lovely wil de nieuwe meubels zo snel mogelijk in haar appartement. Vero vraagt aan Linda om op hun kindjes te komen passen. Linda stemt toe. Jan ziet dat helemaal niet zitten en gaat bij Peter klagen. Xavier krijgt ruzie in de gevangenis met Vik. Christel heeft een afspraak met Geert, de advocaat van Latour. Ze probeert hem te verleiden.
Trudy en Vero willen Linda als nanny vragen. Vero gaat bloemen brengen naar Linda om haar te bedanken. Kobe leert Anna, Albert, Walter en Pepe surfen op het internet. Bart bespreekt het bod voor het filiaal in Frankrijk met Peter. Christel bezoekt Xavier nog eens in de gevangenis. Ze laat hem verstaan dat zij nu het bedrijf leidt. Rita krijgt een aanbod om opnames te doen in een studio. Rob vraagt aan Bart of hij het contract eens wil nalezen. Bart laat het door een specialist nalezen. Alles blijkt in orde. Andreas en Els krijgen te horen dat Diewke een hartafwijking heeft. Guy en Annemarie bespreken hun reis. Andreas komt raad vragen bij Guy, die hen doorverwijst naar een Amerikaanse chirurg.
Albert wil dat Anna meegaat biljarten. Anna vindt het ongepast terwijl Dieuwke in het ziekenhuis ligt. Ze geeft uiteindelijk toch toe. Thyssen komt bij Christel langs en zegt dat hij het contract tuss haar en Peter wil opmaken. Ze probeert hem te verleiden en hij laat begaan. Marc hoopt nog steeds dat Mieke met hem op vakantie wil maar ze wil niet toegeven. Albert en Pepe hebben een te groot bureau gekocht voor in de kelder. Rita vertelt over haar cd tegen Albertine die bij haar op bezoek is. Guy en Annemarie bespreken hun reis naar Kenia.
Rita is lastig omdat Rob naar een seminarie moet op zondag. Jan wil Linda niet vertellen waar hij naartoe moet. Linda veronderstelt dat hij weekendwerk heeft maar weet niet waar. Jan sukkelt bij het verkopen van meubels, de baas moet van hem overnemen. Jan verkoopt de hele dag niets. Hij moet van Linda bellen dat hij niet meer komt. Willie een platenproducer komt bij Rita in de winkel om haar een voorstel te doen. Rita wil erover nadenken. Marc wil op reis gaan. Mieke wil niet gaan. Marc vraagt Guy om haar te overtuigen. Hij krijgt plots een ingeving en rent weg. Hij koopt haar een cadeaubon voor een reis zodat ze er niet onderuit kan. Rob brengt verslag uit bij Peter over het semenarie. Anna is boos dat ze niet bij Dieuwke mag in het ziekenhuis. Albert vraagt Anna mee biljarten. Christel vertelt Peter hoe ze Thyssen heeft kunnen overtuigen te zwijgen over haar getuigenis.
Rob stelt voor om samen met Rita hun zinnen eens te verzetten. Rita vraagt Linda om de winkel open te houden. Ze gaan op abdijbezoek. Kobe gaat langs bij Peter om een computer te vragen. Jan krijgt een mysterieus telefoontje van een Chantal die met hem afspreekt in een restaurant. Chantal wil dat hij zijn job als meubelverkoper aan haar overlaat. Jan zegt dat hij de job ook nodig heeft. Ze hebben verder een gezellig etentje. Rita en Rob komen op dezelfde plaats eten en zien Jan. Rita denkt dat hij vreemd gaat en wil er meteen iets van gaan zeggen. Rob houdt haar tegen en gaat met Jan praten als hij naar wc gaat. Ondertussen maakt Rita zicht kwaad op Chantal, die kwaad weg loopt. Jan blijft met de rekening achter. Hij legt alles uit aan Rob en Rita maar vraagt om tegen Linda te zwijgen over de job, Rita vindt dat ze het moet weten maar zwijgt toch. Lovely wil snel nieuwe meubels in het appartement. Marc wil Guy en Annemarie op vakantie sturen zodat ze het terug goed kunnen maken. Hij gaat zich bij hen mengen in een gezellig onder-onsje. Marc wil ook met Mieke op vakantie, maar die heeft de vorige reis nog niet verteerd. Anna maakt zich druk over Albertine tegenover Albert. Ze wil haar nooit meer zien.
Els wil zo snel mogelijk terug naar huis vertrekken. Andreas gaat terug naar het ziekenhuis voor Dieuwke. Els is helemaal in paniek als ze het hoort. Ze krijgen te horen dat Dieuwke een virusinfectie heeft. Albert en Kobe installeren een chauffage in de kelder bij Walter en Pepe. Hij stelt ook voor een pc te kopen en een website te maken. Linda vertelt Rita over Dieuwke. Op de radio wordt alles gedicteerd aan Rita. Ze is er niet mee opgezet en neemt tijdens het programma ontslag zodat alle luisteraars het kunnen horen. Jan gaat naar de meubelwinkel zicht aanbieden als weekendverkoper. Hij wordt aangenomen om 's zondags te komen werken. Christel bezoek Xavier in de gevangenis. De advocaat van Xavier weet dat Christel achter de getuigenis zit. Christel vraagt hem te zwijgen tegen Xavier. Mario geeft toe dat hij de babykleren verkeerd gewassen heeft.
Trudy wil terug wraak nemen op de mannen die haar in de kast hadden opgesloten. Ze laten haar bloemen brengen om het goed te maken, maar Trudy moet er niet van weten. Peter heeft al de kleren verkeerd gewassen waardoor ze zijn gekrompen. Ze zien het niet meer zitten en vragen Linda om bij te springen. Linda merkt dat er iets mis is met Diewke, ze gaan ermee naar het ziekenhuis. Ze moet een nacht voor observatie blijven omdat ze in ademnood verkeert. Andreas heeft er geen goede hoop op. Els vraagt aan René of hij wil langs gaan om te zien of alles in orde is met Diewke. Lovely komt er op uit dat Koen zich laat helpen door Mil. Koen probeert het goed te praten.
Veronique stoort zich aan het kinderlijke gedrag van Trudy. Ze denkt dat Trudy niet in haar bed geslapen heeft, maar ze heeft gewoon een vroege strandwandeling gemaakt. Trudy doet een schort aan van een schoonheidsspecialiste en gaat de mannen masseren. Trudy wordt opgesloten in een poetskot. Peter gaat naar het gerechtshof voor de zaak met Xavier, die wordt voorgeleidt voor de raadkamer. Xavier blijft aangehouden en moet voor de correctionele rechtbank verschijnen. Christel vraagt bescherming aan Peter voor Xavier. Mario en Andreas zorgen voor de baby's. Ze wisselen de baby's hun kleren om, om Peter beet te nemen. Heidi en René maken ruzie over het galadiner in Vila Select. René vindt het veel te vermoeiend voor Heidi. Koen blijft volhouden tegenover Lovely dat hij het appartement aan het herschilderen is.
De vrouwen gaan een behandeling volgen in Vila Select. Ze krijgen een massage. Trudy verleidt mannen in het hotel, ze nodigt hen uit met hen te komen eten. Els mist Diewke. Koen krijgt hulp om het appartement te schilderen maar hij steekt zelf geen poot uit. De mannen doen hun best om de baby's te verzorgen maar bij Andreas lukt het niet helemaal. Christel komt langs bij Peter om een garantie te vragen dat hij haar aandelen koopt als Xavier opgesloten wordt. Guy en Annemarie gaan naar het optreden in een Jazzcafé. Annemarie wil luisteren, Guy wil praten. Annemarie is toch aangenaam verrast.
Els heeft het moeilijk om haar baby achter te laten voor hun weekend aan zee. De mannen weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. De moedermelk geraakt door elkaar. Ze gaan met de baby's iets drinken in de pub. Isabelle maakt zich zorgen over de viering van villa select. Heidi gaat toch naar zee zonder dat René het weet. Er is een overboeking gebeurd, Els stelt voor om terug naar huis te gaan. Ze laten haar niet gaan, Trudy en Vero slapen op dezelfde kamer. Anna gaat reclameren bij Pater Overste. Roxanne vertelt over haar geweldig weekend. Christel komt langs bij VDB om met Peter te spreken. Marc wordt door Mieke verrrast met een etentje. Marc beledigt de ober, die hem daarna extra peper in zijn soep doet. Kobe helpt bij verbouwingen in de kelder.
Jan gaat op bezoek bij Bart en Brenda en vertelt over het financieel probleem. Bart stelt voor om het geld voor te schieten maar daar is Jan te trots voor. Anna en Albert op bezoek bij Rita. Anna vindt dat Vader Abt met geld over de brug moet komen voor Walter en Pépé. Kobe wil nog niet vertellen dat hij een koppel vormt met Roxanne. Kobe weet niet wat hij moet doen als hij geen pastoor zou worden. Loveley en Elke lachen met Koen zijn werk als schilder. Koen is op zijn teen getrapt. Guy op bezoek bij Marc en vertelt dat hij een date heeft met Annemarie. Marc wil er een leuke avond van maken met Mieke maar hij bedrinkt zich. Hij begint te strippen als hij denkt dat Mieke langskomt maar het blijken Kobe en Roxanne te zijn die het nieuws komen vertellen. Mieke vraagt aan Elke of ze voor de verjaardag van Marc bij hen thuis wil komen koken.
Andreas bindt in en zegt dat Els met Trudy en Veronique mee op midweek moet gaan. Peter daarentegen ziet het niet meer zitten. Hij uit dat tegenover René. Trudy wil de living herinrichten. Jan wil een bijverdienste om de kinderen naar Amerika te kunnen laten gaan. Linda verbiedt het hem. Pépé en Walter mogen in het klooster een kantoor inrichten om van daaruit Aids patiënten te helpen. Marc stelt Guy voor om Annemarie uit te nodigen voor een concert. Koen vraagt Rik hem te helpen bij het schilderen van zijn appartement. Koen stelt Jan voor als hulpje. Rita en Rob worden door Danny uitgenodigd voor een diner. Rob denkt dat er iets niet klopt en dat ze Rita willen afdanken.
Walter praat met Vader abt over de sluiting van de missiepost. Pépé komt terug naar België. Walter zit in de put en vraagt Anna om hem te helpen. Koen begint aan de schilderwerken in de living. Heidi komt op bezoek bij de vrouwen, ze stelt voor om naar het feestje van Vila Select te komen. Veronique zegt dat de mannen dan op de kinderen kunnen passen. Els heeft er weinig vertrouwen in. Andreas ziet het niet zitten. Jan zoekt een bijverdienste. Marc ervaart het als een persoonlijk falen als Guy en Annemarie niet meer samenkomen. Brenda heeft het te druk in het huishouden maar ze wil geen poetsvrouw.
Trudy wil weten waarom Peter zo laat thuis was. Peter vertelt dat hij met Christel champagne heeft gedronken. Koen belooft Lovely dat hij heel hun appartement zal opknappen. De vrouwen vinden dat de mannen te weinig helpen met de baby's. Trudy stelt voor om de mannen met de baby's aan hun lot over te laten. Anna wil Walter graag helpen bij zijn vertrek naar Afrika, maar die wil niemand tot last zijn. Kobe komt met het nieuws dat de missiepost is afgebrand. Walter moet niet meer gaan maar hij wil gaan zien of alles onder controle is. Anna wil het uit zijn hoofd praten. Roy wordt ontslagen bij de radio. Danny is zijn vervanger en zet Rita meteen onder druk. Jan wil een extra baan zoeken om de reis naar Amerika voor zijn kinderen te betalen. Linda verbiet het hem.
Jan gaat met Peter praten over de aandelen die hij aan de baby's geschonken heeft. Peter belooft dat er ook voor Guido zal gezorgd worden. Jan geeft toe dat hij te ver ging. Er stond een artikel in de krant over Rita. Roxanne mag de sleutel van haar studio gaan halen. Xavier wil Christel terug aan haar kant krijgen. Christel zegt dat ze naar de politie zal stappen. Xavier zegt dat hij de aandelen aan Christel wil geven. Christel gaat ze voor 500000 Euro verkopen aan Peter. Thijssen stelt een contract op waarin Christel enkel de aandelen krijgt bij afwezigheid van Xavier. Guy en Annemarie praten met elkaar. Trudy en Veronique maken ruzie over hoeveel aandacht ze aan hun baby moeten geven. Koen en Lovely zijn terug samen. Kobe en Roxanne komen samen in hun studio.
Iedereen maakt zich klaar voor het doopfeest. Jan heeft een slecht humeur. De baby's worden gedoopt. Peter schenkt aan iedere baby 5% van de aandelen van VDB. Jan is over zijn toeren omdat zijn kinderen niets krijgen. Anna heeft het moeilijk als ze hoort dat Walter terug gaat naar Afrika. Lovely komt terug bij Koen, ze wil met hem praten. Koen zegt haar dat hij niet wil trouwen. Lovely geeft toe. Christel bezoekt Xavier, ze chanteert hem met wat ze over hem weet. Xavier wil haar de helft van zijjn aandelen verkopen. Guy komt langs bij Mieke en Marc. Als hij daar is komt Annemarie binnen. Ze spreken af om bij te praten.
Veronique gaat de doopschaal die ze gekocht heeft terug omruilen. Ze weet niet wat ze moet kopen. Marc en Mieke worden voortdurend gebeld door iemand met het verkeerde nummer. Albertine is boos dat ze niet mee mocht naar het optreden van Rita. Vader abt wil dat Walter zo snel mogelijk naar Afrika vertrekt. Jan is nog steeds kwaad dat hij geen peter mag zijn van één van de baby's.
Rob vertelt op kantoor over het optreden van Rita, Roxanne vindt er niets aan. Brenda heeft een dikke klant aan de haak kunnen slaan. Christel komt langs bij Lits en Liekens om een verklaring af te leggen. Ze beschuldigt Xavier. Xavier wordt niet vrijgelaten door de raadkamer vanwege de nieuwe elementen. Christel bezoekt Xavier in de cel om over de aandelen te praten. Kobe twijfelt over het priesterschap, het celibaat zit hem in de weg. Marc gaat Guy helpen bij het huishouden. Guy vindt het vervelend dat Marc zich moeit. Willie Sommers is bij de platenboerin op bezoek. Maarten heeft straf gekregen op school.
Rita heeft zenuwen voor het optreden. Op de generale repetitie zingt ze helemaal uit de toon maar op het optreden lukt alles goed. Lovely is vertrokken bij Koen toen ze zag dat hij met vier andere vrouwen aan het vieren was. Marc praat met Mieke over Guy. Mieke gaat met Annemarie praten. Peter bezoekt Christel om bewijzen te vinden tegen Latour. Hij biedt haar geld aan om tegen Latour te getuigen. Kobe wil Roxanne helpen met haar appartement op te knappen.
Linda is kwaad op Jan omdat die de dag ervoor laat en zat is thuisgekomen. Peter zegt Trudy dat hij een verrassing heeft voor op het doopfeest van de babies maar hij wil niet zeggen wat het is. Andreas en Els weten niet wie ze als meter van hun baby zouden vragen. Ze vragen René en Veronique. Lits en Liekens ondervragen Peter en Andreas. De repetities van Rita met de Heverband verloopt niet zo vlot. Iemand stelt haar voor betablokkers te gebruiken. Daarmee lukt het beter. Guy gaat er langzaam onderdoor. Marc probeert hem te helpen. Koen houdt een feestje met enkele vrouwen op zijn appartement. Lovely komt binnen.
Jan wil graag peter worden van één van de kinderen. Jan krijgt van Peter te horen dat hij niet gevraagd zal worden en is aangedaan. Hij gaat zijn hart luchten in "Den Droge Haring". Rita heeft zenuwen voor het optreden. Liekens en Lits zoeken Latour terug op. Hij beweert dat de betaling voor Bossiers voor zaken was, maar Lits pakt hem terug op omdat hij altijd heeft beweerd hem niet te kennen. Liekens zegt tegen Peter dat hij met Christel moet gaan praten. Walter komt op bezoek bij de baby's. Hij wil ze dopen als het niet meer te lang duurt want hij vertrekt binnenkort naar Afrika. Er wordt overeengekomen om zondag het feest te organiseren. Heidi mag het organiseren in de Lork. Kobe wil zijn relatie met Roxanne geheim houden.
De vaders willen er voor een laatste keer van profiteren dat ze alleen zijn. Ze verzinnen allemaal een andere list om weg te kunnen geraken. De mannen gaan naar zee, ze gaan gokken in het casino. Mario heeft geluk bij het gokken. Ze worden achtervolgd door twee vrouwen. Mario begint één van de vrouwen te versieren, die hem besteelt. Andreas heeft het net op tijd door. De vrouwen komen erachter dat ze hen iets wijs hebben gemaakt. Vero kan er niet mee lachen. Elke wil met Rik in het ziekenhuis de babies bezoeken. Rik wil de zaak niet alleen laten, Elke vertrekt kwaad, ze gaat alleen.
De repetitie met de Heverband verloopt niet zo goed, Rita twijfelt. De vaders kunnen hun kinderen niet uit elkaar houden. Xavier verdenkt Christel dat ze geklikt heeft bij de polittie. Hij bedreigt haar. De kinderen van Jan vragen of ze in de vakantie naar Amerika mogen met Jane mee. Jan vindt dat de tickets te duur zijn. Heidi wil niet mee naar de babies omdat ze bang heeft van de verhalen over de bevalling. René kan haar overtuigen mee te gaan. Roxanne heeft een appartement gevonden. Marc zegt dat ze het snel moet vastleggen, Roxanne denkt dat Marc haar buiten wil. De vaders plaatsen de wiegen en bedrinken zich. Koen verleidt een Virginie op café.
Els en Trudy gaan op bezoek bij Veronique. Veronique laat verstaan dat Mario zijn zoon niet van de andere baby's kan onderscheiden. De advocaat van Latour gaat langs bij Lits en Liekens en eist dat ze Latour vrij laten. Xavier wordt vrijgelaten. Lits en Liekens zoeken hoe ze Latour kunnen te pakken krijgen. Latour gaat langs in het ziekenhuis om een cadeau te brengen voor de baby's. Peter en Andreas houden hen tegen. Heidi gaat terug langs bij Rita om te vragen of ze wil zingen op haar evenement. Rita twijfelt maar zegt dan toch toe. Pierrot vindt dat Rita te snel van stapel loopt.
Jan heeft geen zin om te gaan werken, hij heeft gisteren lang genoeg gewerkt bij de zwangere vrouwen. Jan is nog steeds onder de indruk van Tania Dexters. Linda is jaloers ze gooit de foto van Tania weg omdat er koffie op gemorst is. Marc moet op het politiebureau uitleggen dat de ontvoering van Tonya een misverstand is. Hij wordt vrijgelaten. Lits en Liekens ondervragen Xavier in bijzijn van zijn advocaat. Xavier kan bewijzen dat Bast bij hem in dienst was zoals iedere andere werknemer. Liekens ondervraagt Christel in de hoop dat ze iets lost. Ze wil alleen helpen als er iets voor haar aan vast hangt. Rob en Brenda gaan met een lastige klant praten, deze keer verloopt het allemaal goed. Koen heeft nog steeds ruzie met Lovely. Hij weet niet zeker of hij wel bij haar wil blijven. De vaders gaan op bezoek bij Anna en Albert.
Trudy ligt in het ziekenhuis maar het waren valse weeën, ze mag naar huis. Veronique wil ook snel bevallen. Jan hoort dat Trudy in het ziekenhuis ligt en wil er als eerste bij zijn. Vero gaat naar de gynecoloog om de bevalling op gang te brengen. Als Trudy Vero in het ziekenhuis ziet, wil ze ook blijven. Jan vergeet een dringende bestelling te brengen. René doet het in zijn plaats. Marc neemt Tonya mee uit het park terwijl ze opnames is aan het doen. Hij geeft haar een slaappil ipv een aspirine. Mieke gaat naar de jeugdrechter voor raad. Marc komt achter haar naam en gaat haar achterna. Ondertussen komt René met het pakje bij Mieke haar thuis waarvan Jan per ongeluk het verkeerde adres heeft opgeschreven. René vindt Tonya en brengt haar naar het ziekenhuis. Marc en Mieke komen terug in een leeg huis en beginnen te zoeken naar Tonya. René moet haar wakker houden. Marc wordt aangehouden wegens ontvoering. Els bevalt op wc van Diewke. Trudy bevalt eerst van Louise, Vero van een zoon. Jan valt per ongeluk op de kamer van Tania Dexters binnen.
Peter vraagt Mario om peter te worden van hun kind. Mario zegt toe. Rita bespreekt met Rob of ze het optreden zou doen voor Heidi. Rob zegt dat ze het moet doen maar Rita heeft bang om af te gaan. Lovely praat met Linda over Koen en haar twijfels over hem. Koen is op zoek naar Lovely. Liekens stinkt weer uren in de wind naar drank. Latour lacht hem uit. Liekens bedreigt hem. Andreas komt Peter vertellen dat Latour opgepakt is. Roxanne en Shirley kibbelen op bureau. Roxanne neemt de lening van Mieke en Marc aan. Trudy vraagt Els om meter te worden. Vero is lastig als Els toe wil zeggen. Ze zegt dat ze er nog over na wil denken. Trudy is kwaad en krijgt een wee, ze wordt naar het ziekenhuis gebracht.
Jan en Linda, Bart en Brenda vieren valentijn. Rik is ziek maar wil niet stoppen met werken. Jane haar moeder is beter. Ze nodigt de kinderen van Jan uit om in de zomer naar Amerika te gaan. Anna verrast Albert met een ontbijt. Albert heeft ook een verrassing voor Anne. Heidi biedt Rita een contract aan als zangeres voor haar evenementenbureau. Xavier wil het onderzoek naar hem op zijn beloop laten, hij heeft al een plan om de VDB's te snel af te zijn. Liekens is aan de drank, Lits moet bij de proc komen. Er wordt een officieel onderzoek gestart naar de praktijken van Latour. Xavier wordt opgepakt. Guy ziet het niet meer zitten om nog bij Annemarie te proberen. Christel hoort van Xavier dat hij nooit met haar wil trouwen. Ze is verschikkelijk kwaad op hem.
Peter wil Veronique als meter, Trudy wil liever Els of Mario. Mario en Veronique gaan wandelen. Vero is haar gsm verloren, Mario moet het hele eind terug wandelen om te zoeken. Hij ziet net iemand die de gsm opraapt. De man wil de gsm niet teruggeven. Mario gaat het met hangende pootjes aan Vero vertellen die zich kwaad maakt op hem. Als ze de man in het café tegenkomen weet Vero hem te overtuigen de gsm terug te geven. Marc wordt verhoord na het gevecht bij het jongeren tehuis. Rita wordt door een klant lastig gevallen omdat ze hem vroeger ooit belachelijk heeft gemaakt tijdens een optreden.
Bossiers, hun enige getuige is dood gebleven bij het ongeval. Lits en Liekens komen langs bij Peter en Andreas. Liekens beschuldigt hen van ontvoering. Roxanne is goed gezind na haar etentje met Kobe. Mieke wil geld lenen aan Roxanne via de storting van het jongerentehuis. Roxanne wil er eerst over denken. Marc en Mieke moeten 's avonds naar een verkleed feestje in het jeugdhuis. De wraakclub komt het feestje verstoren en er wordt gevochten. Rita is zelf speciale gast in haar programma, in het begin tegen haar zin. Het was Rob zijn idee. Heidi hoort haar en wil haar voor één van haar evenementen laten optreden.
Marc vertelt Guy het hele verhaal van Annemarie. Jan belt toch naar de persoon die hem een brief schreef, Shirley luistert. Hij moet langsgaan voor een gesprek. Linda en Koen wachten hem daar op, ze hebben hem erin geluisd. Linda is kwaad omdat Jan zijn woord nooit houdt. Els en Trudy praten over het peterschap van hun baby's. Trudy kan het niet laten Veronique te kwetsen met hun kinderkamer die uit de toonzaal komt. Kobe vraagt Roxanne mee uit eten. Ze hebben een openhartig gesprek en kussen. Brenda maakt ruzie met Bart over Hanneke, ze heeft veel te weinig tijd voor haar dochter. Linda gaat op Hanneke passen. Peter en Andreas gaan langs bij Bossiers. Hij houdt hen onder schot. Andreas kan hem overmeesteren en ze nemen hem mee. Tijdens de rit probeert Bossiers te ontsnappen, hierbij valt hij uit de wagen en komt onder een andere wagen terecht. Hij is op slag dood.
Lits komt met Peter praten over Latour en de bewijzen tegen hem. Lits waarschuwt Peter dat ze niet zelf het recht in handen mogen nemen. Lits en Liekens gaat bij Latour langs om hem te ondervragen. Hij ontkent alles. Lits en Liekens gaan langs bij Annelies Mertens, de derde persoon bij de dood van de professor. Ze vertelt het hele verhaal, zij had de professor geduwd toen ze wist dat de prof haar misbruikte. Annemarie krijgt te horen dat ze niets met zijn dood te maken heeft. Albertine heeft veel aandacht nodig nu ze haar been gebroken heeft. Rob komt een oude bekende, een slippertje uit Duitsland, tegen bij een bedrijfsbezoek bij een klant. Annemarie is depressief en gaat bij Mieke uithuilen. Linda krijgt een brief onder ogen voor Jan die denken dat hij een echte held is en Jan om hulp vraagt. Jan belooft Linda er niets mee te doen. Andreas wil met Bossiers gaan praten.
Peter en Andreas komen de bewijzen dat Latour achter hun celstraf in Marokko zit aan Lits geven. Lits zegt dat ze met de gestolen documenten niets kunnen doen. Latour komt langs bij Peter Roxanne is zenuwachtig voor haar eerste werkdag op proef bij VDB. Ze mag op proef beginnen. Annemarie komt Marc om hulp vragen om achter de indentiteit van de derde persoon bij dood van de professor te komen. Annemarie gaat met de lijst namen naar Lits. Guy bezoekt Annemarie maar ze wil niets meer met hem te maken hebben. Veronique is boos op Trudy omdat ze dezelfde kinderkamer heeft gekocht als haar. Albertine breekt haar been.
Mario is boos op Vero omdat ze weer te hard werkt. Trudy komt binnen gevallen en verwijt hen dat ze niets gehoord heeft over de prijsuitreiking waar ze 's avonds naar toe moeten. Ze denken veel kans te maken op de gouden naald. Vero is zenuwachtig. Ze winnen de prijs niet, Vero is teleurgesteld en wil niet mee het podium op en vertrekt, Mario gaat haar achterna. René maakt ruzie met Heidi over haar bureau. Kobe gaat Roxanne vertellen dat hij werk voor haar gevonden heeft. Bij VDB wordt een vergadering voor het kaderpersoneel gehouden, Jan dringt zich op om erbij te zijn maar ze sturen de verongelijkte Jan weg. Peter stelt voor om met een project in de biomedische wereld te beginnen.
Brenda voelt zich schuldig omdat ze te weinig tijd voor haar kind heeft. Heidi stuurt reclame naar haar potentiele klanten voor haar evenementenbureau. Anna is boos over het interview van Jan. Ook Linda vindt dat Jan overdreven heeft. Jan gaat zich verontschuldigen bij Peter en Andreas. Xavier is door zijn gevangenis avontuur een aantal belangrijke klanten verloren. Kobe gaat terug aan de slag als priester student maar hij twijfelt aan zijn roeping. Hij gaat bij Peter langs om voor Roxanne werk te vragen. Ze mag bij hen op proef gaan werken. Annemarie gaat langs bij Guy, ze komt nog wat spullen ophalen maar wil niet bij Guy blijven. Koen en Lovely maken ruzie over hun huwelijk.
Linda is boos over het artikel dat Jan gegeven heeft. Andreas, Mario en Peter lezen het ook, het staat vol leugens en Andreas wil het er niet bij laten. Andreas en Peter pakken Jan erover aan. Lits gaat de weduwe van de professor vertellen wat er echt gebeurd is. Hij krijgt daar een brief te zien met spijt betuiging en AM ondertekend. Annemarie ontkent en er wordt aan een derde verdachte gedacht. Ze laten haar handschrift vergelijken met dat in de brief. Xavier en Christel worden vrijgesproken. Rita doet terug haar programma, Liliane Saint Pierre is aanwezig. Ze heeft een verrassing bij voor Rita, In het jongeren tehuis worden de muren met grafitie bespoten door de revengeclub. Heidi heeft een naam voor haar evenementenbureau: pieker niet
Peter, Andreas en Bart vinden bewijzen voor de medeplichtigheid van Xavier. Jan geeft een interview over zijn heldendaden in Marokko. Roy komt vragen of Rita terug wil komen presenteren op de radio, Rob vindt dat ze het moet doen. Annemarie wordt door Lits ondervraagd, ze vertelt het hele verhaal en wordt vrijgelaten.
Peter leest een artikel over Xavier, hij is de ontsnapte hotelgast en dus niet in Amerika zit. Heidi zoekt een naam voor haar evenementenbureau. Rob vertelt Peter dat hij niet meer naar het buitenland wil. Peter heeft er begrip voor, Brenda neemt zijn job over. Achteraf twijfelt ze of ze het zal aankunnen. Lits komt te weten dat Xavier en Christel uit het hotel zijn ontsnapt. Marc wil helpen tussen Annemarie en Guy. Mieke mag niet weten wat hij van plan is. Hij gaat Lits vertellen waar Annemarie zit. Ze brengen een bezoek aan Annemarie en nemen haar mee voor verhoor. Jan wordt gebeld door een journalist voor een interview over Marokko. Christel is niet meer ziek, ze moeten niet langer blijven in hun hotel, het ging om een buikgriep. Maar ze worden aangehouden door de politie. Mieke gaat met Walter praten, ze verwijt zichzelf dat ze teveel van Kobe's tijd opeisen. Walter vindt dat Kobe voor Roxanne moet gaan.
Lits komt langs bij Andreas en Peter, ze zijn op zoek naar Latour. Koen maakt trouwplannen met Lovely maar komt te laat voor de bekrachting van de trouw. Christel denkt dat ze besmet is met het gevaarlijke virus. Een dokter stelt de ziekte vast, zij bekent dat ze uit het hotel ontsnapt zijn. Vader abt twijfelt over de roeping van Kobe. Walter gaat met Roxanne praten. Rob moet van Peter naar Groningen. Rita wil niet dat Rob nog buitenlandse reizen doet.
Jan moet naar het gemeentehuis om papieren te zorgen voor de mannen in Tunesië. Koen en Rob hebben niet veel vertrouwen in Jan. Jan krijgt niet meteen de documenten mee. De man aan de balie stelt zich vragen. Ze zoeken een plaats waar ze met de boot opgepikt kunnen worden. Jan brengt de papieren zelf naar Tunesië. In Malta vindt hij een boot om naar Tunesië te varen. Rita vraagt Silvie om het geld dat ze krijgt van de erfenis op de rekening van het opvangtehuis te storten. Iemand heeft in de brievenbus van het opvangtehuis geplast, een nieuwe wraakactie. Lits en Liekens zijn op zoek naar Annemarie. Ze vertellen Guy, dat de professor op slag dood was. Guy is opgelucht.
In Tunesië worden de mannen gastvrij ontvangen als ze vertellen dat ze in de woestijn zijn overvallen. De autoriteiten willen hun verhaal checken maar de telefoonlijnen moeten hersteld worden. Ze worden gezocht en vertrekken dus snel met een gestolen wagen. Met een gevonden gsm kunnen ze de vrouwen bellen. Jan wil de mannen uit Tunesië gaan halen. Hij zal voor papieren zorgen. Rita weet niet wat ze met het half milj moet doen dat ze van Sylvie krijgt. Ze wil het geld aan het jongerentehuis schenken. Guy gaat niet werken, hij zit in over Annemarie. Christel en Xavier schuilen in een ander hotel.
Xavier en Christel proberen te ontsnappen via de keuken. Christel verstuikt haar voet. Met een wagen kunnen ze nog net ontsnappen. De mannen komen na een tocht van drie dagen in de woestijn aan in een dorpje in Tunesië. Albertine klaagt dat ze haar soap heeft gemist omdat de kabel was uitgevallen. Ze voelt zich plots slecht, het komt van de wafels. Mario en Veronique gaan bij klanten op bezoek voor een viering. Mario voelt zich te min tussen al die grote ontwerpers. Gustaaf en Isabelle op bezoek bij Heidi en René. Heidi wil het bureau bij René niet meer.
Sylvie heeft het moeilijk dat ze zoveel geld erft. Rita krijgt een half milj BEF van haar uit de erfenis. De hoofdabt maakt zich zorgen over Kobe en wil dat Walter met hem gaat praten. Marc maakt zich zorgen over de wraakacties op het tehuis. Xavier wil uit het hotel ontsnappen. Hij slaat twee mannen in anti-infectiepak neer waarmee ze zich verkleden. De moeder van Jane is beter. Mario is in Milaan een voorcontract vergeten op te stellen en probeert het nog recht te zetten. De kopers zijn plots van prijs veranderd. Mario speelt blufpoker en kan alles nog rechtzetten. Mario is wat jaloers op Rene maar bedankt hem toch omdat hij voor Vero gezorgd heeft. Kobe bezoekt Roxanne, ze gaan samen wandelen, Stan volgt hen.
Xavier en Christel mogen hun Hotelkamer niet verlaten. Xavier denkt dat ze hem op het spoor zjin. Er blijkt echter een besmettelijke ziekte te zijn uitgebroken en het hotel wordt in carentaine geplaatst. Heidi verveelt zich maar ze mag zich van René niet teveel inspannen. Mario is onmiddellijk terug gekomen toen hij hoorde dat Veronique weeën had. Rita wordt kwaad op Albertine die zich met de erfenis bemoeit. René bezoekt Veronique op kantoor. Mario betrapt hen op lieve woordjes voor elkaar. Hij is boos op Vero omdat ze al weer aan het werk is. Stan een kennis van Cois komt Roxanne bezoeken, hij wil dat Roxanne voor hem komt werken. Mieke gooit hem buiten. Lits wil het onderzoek naar de moord met Annemarie verder onderzoeken.
Rene wil bij de bevalling van Veronique blijven. Hij zegt dat het hun kindje had kunnen zijn. Els belt naar Mario om hem in te lichten. Veronique mag terug naar huis, het bleek vals alarm te zijn. Annemarie heeft een zware kater, Guy wil haar helpen maar ze wil er niets van weten. Ze vertrekt bij Guy en gaat bij Marc en Mieke. Marc probeert de bedoelingen van Guy te verklaren, maar Annemarie wil daar niets van horen en vertrekt. Rita gaat met Anna praten, Anna geeft af op Sylvie. Sylvie wil voor de kinderen zorgen waaraan hij zijn huis heeft nagelaten. Xavier wordt paranoïa in het Hotel. De moeder van Gène is in coma gevallen. Ze wil terug naar Amerika naar haar moeder.
Rene gaat na zijn uren in het kantoor voor Heidi klussen. Rene wil niet dat Heidi voor haar evenementenbureau naar het buitenland moet nu ze zwanger is. Christel heeft het niet naar haar zin in het Hotel bij Xavier. Ze wil op reis. Lits bestudeert het dossier waaruit blijkt dat Annemarie werd verdacht maar nergens te vinden. Ze gaan bij haar langs om haar te ondervragen. Annemarie weet meteen dat Guy naar de politie is gegaan. Ze stuurt Lits en Liekens weg. Gène is verdrietig omdat ze niet weet hoe het met haar moeder gaat. Als ze heeft getelefoneerd weet ze dat haar moeder gevallen is en een nier moet worden verwijderd. Jan wil meer verantwoordelijkheid en mee met Brenda naar de klanten. Sylvie komt Rita bezoeken, Albertine is daar en geeft Sylvie ervan langs. Rita gaat met Sylvie mee naar het huis van Antoine. Mario moet in alle haast naar de luchthaven. Als hij weg is krijgt Veronique krampen in haar buik. Rene brengt haar naar het ziekenhuis.
Guy gaat naar de politie om het dossier te heropenen. Sylvie komt langs bij Rita in de Sax, ze heeft spijt dat ze haar vader nooit heeft opgezocht. Rita gaat met haar mee naar het huis van Antoine. Marc en Mieke vinden een dode kat in de keuken. Ze vermoeden dat het weer een wraakactie is. Xavier neemt Christel niet mee op een exotische reis maar ze gaan naar een hotel in België om de politie te misleiden. Gène heeft problemen, Jan en Linda gaan naar de school. Gène haar moeder ligt in het ziekenhuis maar ze weten niet wat er aan de hand is.
Ze maken zich klaar voor de duosprong. René heeft schrik maar ze springen toch alle drie. Rita maakt zich druk over de erfenis. In Marokko worden de mannen vastgehouden. Ze kunnen ontsnappen met de jeep van hun achtervolgers. Marc krijgt het dossier van Annemarie niet mee. Guy wil naar de politie stappen om achter de waarheid te komen.
Bart moet de kamer van Anneke schilderen. In de gamma komt hij Mario tegen. Mario heeft pech met de wagen en Bart neemt hem mee om iets te gaan drinken. Ze komen Hans tegen die hen uitnodigt voor een duosprong. Ook René gaat mee springen. Bart en René vertrouwen het niet helemaal. Veronique wil niet dat Mario springt. Rita begrijpt niet dat de dochter van Antoine de erfenis wil opstrijken, ze heeft nooit naar hem omgekeken. Linda gelooft niet dat het een echte dochter is. Ze proberen uit te zoeken wie het is. Mieke denkt dat er nog meer wraakacties zullen volgen op het tehuis. Xavier wil met Christel naar het buitenland maar hij wil haar niet zeggen naar waar.
Trudy vindt het niet leuk dat Mario naar Milaan moet. Els en Trudy gaan kijken voor doopsuiker en geboortekaartjes. Guy wil het goedmaken met Annemarie, zij is gekwetst omdat hij haar verleden niet met rust laat. Rita moet naar de notaris. Een dochter van Antoine eist het geld op dat Rita erft. Xavier komt bij Els, Trudy en Vero om zijn onschuld te pleiten. Hij zegt dat hij met Christel naar Amerika vertrekt. Er wordt een steen door het raam van het jongere tehuis gegooid als wraak voor het gevecht.
Heidi wil een evenementenbureau beginnen. Het staat in de krant dat Rita gaat erven. Rita krijgt telefoon van mensen die willen lenen. Mario moet naar Milaan maar wil de vrouwen niet alleen achter laten. Veronique zegt dat hij moet gaan. Mieke gaat met de directeur praten over het gevecht van de jongeren. Louka moet haar verhaal ook gaan doen bij de directeur maar ze durft niet. De advocaat van Xavier raadt hem aan te verdwijnen. Xavier vraagt Christel ten huwelijk. Els gaat met Trudy naar de gynecoloog. Marc praat met Guy over Annemarie. Marc gaat het gerechtelijk dossier opvragen. Brenda vraagt Jan een electronische agenda, Jan wil er zelf ook één.
De auto valt stil in de woestijn, ze moeten te voet verder. Bedoïden nemen hen mee naar hun kamp maar gijzelen hen dan voor losgeld. Anna vertelt Albertine wat ze van Gustaaf denkt. Albertine zegt dat ze jaloers is op zijn geld en beledigt vdb. Anna stuurt haar weg. Albertine komt terug met taartjes om het goed te maken. Bart pakt Jan aan, dat hij moet zwijgen over Marokko, Jan ziet zijn fout niet in.
Andreas en Koen hebben Rob en Peter kunnen bevrijden. Ze ontsnappen via de woestijn. Xavier komt te weten dat ze zijn kunnen ontsnappen. De vrouwen, Veronique, Els en Trudy maken zich zorgen over de mannen. De jongens uit het opvangtehuis willen wraak nemen op de personen die Louka gechanteerd hebben. Ze komen terug van school na een gevecht, ze hebben geld van hen teruggestolen. Mieke neemt het af en gaat het aan de directeur bezorgen. Annemarie gaat haar hart luchten bij Mieke over Guy. Gustaaf vertelt Heidi dat hij zijn trouwring kwijt is, hij is in alle staten. Achteraf blijkt dat hij de ring aan Isabelle heeft gegeven om hem te laten aanpassen. Rick heeft het financieel moeilijk in "De Droge Haring". Een journalist weet dat Rita veel geërfd heeft en belt haar op.
Walter krijgt te horen dat Kobe zijn studies verwaarloost. Kobe ontmaskert de dief, het blijkt Louka te zien die stal omdat ze op school gechanteerd werd. Albertine" komt Anna, Rita en Albert vertellen over de trouw. Jan verklapt aan Xavier dat Koen en Andreas naar Marokko zijn. Xavier probeert iemand te bereiken in Marokko om hun plan tegen te houden, maar de ontsnapping lukt. Bart krijgt een mp3 speler.
Veronique maakt zich zorgen over de receptie. Jan wil een smoking huren voor de receptie, Linda praat het uit zijn hoofd. Bart wil dat Brenda naar de receptie gaat om Jan in het oog te houden. Trudy maakt ruzie met René op de receptie. Ze lacht Jan uit met zijn strikje. Jan wil ook een receptie geven bij VDB. Anna wil dat Albert gaat kijken waar Albertine blijft. Ze blijkt niet thuis maar samen met Isabelle vertrokken. Stroom valt overal uit door stroompanne.
Bart wil weer gaan werken. Mieke wil dat Roxanne werk gaat zoeken, ook Kobe gaat erover met Roxanne praten. De schepen beweert dat Gustaaf en Isabelle niet kunnen trouwen omdat hun dossier niet in orde is, het blijkt een misverstand te zijn en ze trouwen uiteindelijk. Koen en Andreas bereiden de ontsnapping voor in Marokko. Rob is erg ziek maar wil toch getuigen voor Peter. Mario heeft alles geregeld voor de receptie, Veronique ziet het niet zitten. Anna en Albert komen vragen waarom Rita niet op de radio was. Rita vertelt hen over de erfenis. Jan voelt zich perfect als directeur en laat dat aan iedereen blijken.
Guy en Annemarie praten over het verleden van Annemarie. Guy heeft moeite om haar te geloven. Rita wil stilhouden dat ze veel geld geërfd heeft. Marc praat met Mieke over Roxanne en duwt haar per ongeluk tegen de grond. Roxanne krijgt bezoek van Kobe en probeert hem te kussen. Kobe houdt haar af omdat hij zich onzeker voelt. Koen en Andreas bereiden de ontsnapping van Peter en Rob voor. Jan stoeft over zijn positie op café. Jongens uit het opvangtehuis gaan rond voor driekoningen. Trudy profiteert van Mario's goedheid en dat maakt Veronique jaloers.
Guy gelooft Annemarie niet meer en praat erover met Marc. Bart heeft hersenschudding en moet een week rusten. Jan neemt met veel zwier de functie van Peter over. Antoine sterft, Rita erft een half miljoen euro. Marc wil zich excuseren bij Roxanne maar ze interpreteert het fout. Mieke maakt zich hierover kwaad op Marc. Heidi wil terug gaan werken. Kobe bezoekt Lovely. Lits komt Andreas zoeken en weet dat hij naar Marokko is vertrokken.
Trudy vraagt Walter of hij de kindjes van haar, Els en Veronique wil dopen. Annemarie vertelt Guy hoe het toen met Coessens gegaan is. Marc valt binnen in de badkamer wanneer Roxanne een bad neemt; Hij is zich niet bewust van de gêne die dit veroorzaakt. Gustaaf dwingt Albertine het uit te praten met haar dochter. Shirley heeft het op oudejaar uitgemaakt met haar vriend en de ze blijkt haar nu te achtervolgen.
Bart wordt naar spoed gebracht, hij ijlt. Maandag is hij al een stuk beter, hij heeft enkele een hersenschudding. Jan speelt onmiddellijk de baas bij VdB, René speelt een spelletje met hem. Guy ontdekt dat professor Coessens waarschijnlijk werd vermoord en dat Annemarie vermist werd vlak na zijn dood.
Albertine komt te weten dat Gustaaf en Albertine nu vrijdag al trouwen en is boos dat ze dit pas nu weet. Ze zegt dat ze dan niet kan komen. Andreas en Koen vertrekken naar Marokko. Maarten heeft zijn materiaal om een taak te maken op school vergeten. Bart rijdt samen met Jan naar Limburg, maar onderweg krijgen ze een ongeluk.
Rita verspreekt zich in haar programma over de reddingsactie van Andreas. Hij vraagt haar 'De platenboerin' niet meer te presenteren zolang hij niet teruggekeerd is uit Marokko. Andreas zet ook Jan op zijn plaats en zegt hem dat hij absoluut niet mee kan naar Marokko. Terwijl het feest is in het tehuis, zoekt Kobe Roxanne op Mieke en Marc thuis. Ze kussen.
Gustaaf probeert Heidi het kalmer aan te laten doen. Hij stelt voor om Villa select te runnen terwijl zij zwanger is. Koen pakt Jan hard aan omdat die rondbazuint dat hij met Andreas naar Marokko gaat. Guy op bezoek bij de weduwe van professor Coessens. Hij ontdekt dat de professor in verdachte omstandigheden is omgekomen en dat op hetzelfde moment van de verdwijning van Annemarie
Marc helpt Guy aan de naam van de professor wie Annemarie assisteerde. Jan vindt dat hij met Andreas mee moet naar Marokko. Heidi en René blijven ruziën over het feit dat Heidi het rustiger aan zou moeten doen nu ze zwanger is. Gustaaf steunt René. Lovely neemt het niet dat Koen met Andreas naar Marokko gaat. Roxanne kan het blijkbaar goed vinden met Lennart.
Mieke stelt Roxanne dan toch voor bij hen te komen logeren in ruil voor licht huishoudelijk werk en babysitten. Walter terug uit Marokko, hij steunt het plan van An,dreas om Peter en Rob te gaan bevrijden. Jane mist haar familie. VdB verliest een grote klant aan De Borger. Guy vraagt Marc uit te zoeken wie de prof van Annemarie was.
Ook Gijs is nu geld kwijt, hij verdenkt Roxanne. Guy komt van Warre te weten dat Annemarie niet inde horeca werkte, maar assistente was aan de unief. Roxanne moet zo vlug mogelijk het tehuis verlaten. Marc stelt voor dat ze tijdelijk bij hen thuis komt wonen, maar Mieke weigert. Trudy trakteert een arme vrouw op een tea-roombezoekje. Heidi verveelt zich nu ze niet mag gaan werken van rené. Peter zal op 10 januari opnieuw voor de rechter verschijnen, zijn advocaat zal strafvermindering pleiten.
Jan en linda besluiten dan toch een kerstboom te zetten. De verjaardag van Guido wordt gevierd met de hele familie. Jan vliegt in de drank, Bart moet hem thuis brengen. Kobe en Roxanne vieren Kerst bij Mieke en Marc, maar Roxanne heeft het moeilijk.
Bart moet naar Frankrijk, Brenda stelt hem voor de keuze: blijven of naar Frankrijk vertrekken en nooit meer terugkeren. Annemarie vertelt Guy dat ze vroeger nog in de horeca heeft gewerkt. Walter bezorgt Rob en Peter een kerstmaaltijd. Trudy neemt het veronique kwalijk dat ze gaat eten in de Lork terwijl haar broer in de gevangenis zit.
Bart en Christel zijn nu feitelijk gescheiden. Heidi is zwanger. Mieke probeert te weten te komen wat Loeka mankeert, maar deze weigert te spreken. Walter krijgt Rob en Peter te zien. Latour vraagt Christel ten huwelijk.
Annemarie wil Kitty uitnodigen met kerst. Rita op zoek naar de dochter van Antoine. Andreas maakt al plannen om met Mario naar Marokko te gaan en Rob en Peter te bevrijden. Virginie wil Koen verleiden, die weigert maar net op dat moment komt Lovely binnen, die er het hare van denkt. Waarop Virginie Koen beticht van verkrachting. Mieke ontdekt dat Loeka vol blauwe plekken staat.Walter is in Marokko, hij probeert bij Peter en Rob te geraken. René blijft Heidi vragen dat ze naar de dokter zou gaan.
Trenti wil de distributeur worden van linea Veronica in Spanje. Walter krijgt van vader abt een ticket om naar Marokko te gaan. De productie bij linea Veronica ligt stil, de arbeiders gaan in staking omdat ze te veel overuren moeten maken. Veronique wil onderhandelen maar ze maakt het alleen maar erger.
Antoine vertelt Rita dat hij een 20-jarige dochter heeft. Jan blijft dromen dat hij Guido ziet. Nu vraagt hij zelfs de hulp van Mario om Peter en Rob te gaan bevrijden.
Annemarie vertelt Mieke dat ze zich met Guy heeft verzoend. Mieke wil Roxanne opnieuw opvangen in het tehuis, zelfs al krijgt ze daar geen toelage voor. Vader abt brengt Walter in contact met Jean-Jacques, maar wanneer Kobe hem herkent als de klant die Roxanne wou hebben, kan Walter het wel vergeten. Els en Veronique proberen Trudy op te monteren met een kerstshopping. Ze komen Jan tegen en die beweert Guido te hebben gezien. Jan stelt voor om massaal brieven te schrijven naar de Marokkaanse ambassades.
Jekke is 50 euro kwijt. Cois wil dat Roxanne voor hem werkt, Nancy verzet zich hiertegen en steekt hem onvrijwillig met een mes. Paul Severs op bezoek bij de platenboerin.
Gustaaf en Isabelle leggen hun trouw vast. Kobe ontdekt dat Roxanne is weggevlucht uit de taverne waar ze werkte toen Annemarie daar toevallig binnenkwam.
Verbijstering alom over de terdoodveroordeling van Peter. Roxanne en Annemarie ontmoeten elkaar toevallig. Annemarie wordt vrijgelaten wanneer blijkt dat Lien een natuurlijke dood gestorven is. Latour eist de 10% aandelen op die Peter hem als borg had beloofd.
Dag van het proces van Peter: hij wordt ter dood veroordeeld. Christel moet volgende week voor de vrederechter verschijnen. Annemarie gaat uithuilen bij Mieke. Wanneer ze haar kledij komt ophalen bij Guy wordt ze opgepakt door de politie. Trudy vraagt Walter samen met haar te bidden.
Brenda is niet zo happig om opnieuw te trouwen met Bart. Wanneer Kitty en Guy bij Lien thuiskomen is ze dood. Annemarie is heel achterdochtig over het gedrag van Guy. Ze wordt verdacht door de politie en door Kitty. Isabelle en Gustaaf komen te weten dat hij weduwnaar is en dat ze dus kunnen trouwen. Steeds meer VdB-klanten annuleren hun bestelling, de enige redding zou Peter's vrijlating zijn.
De dokter vertelt Linda dat Jan een depressie heeft. Marc wil het huis opruimen, maar eigenlijk haalt hij gewoon alles overhoop. Mario en Veronque gaan naar een galadiner en nodigen Trudy, Andreas en Els uit. Lovely blijft het Koen kwalijk nemen dat hij met Virginie flirt. Rik wordt bestolen in zijn café, René kan hem redden.
Brenda blijft bij Hanneke, René en Bart voeren de persconferentie. Marc Dex te gast bij de platenboerin. Guy vertelt Annemarie hoe hij aan info over haar verleden gekomen is, ze heeft een inzinking. Trudy gaat Walter opzoeken, ze wil met hem over Peter praten. Walter vertelt dat hij naar Marokko wil.
Xavier heeft de nacht moeten doorbrengen in de cel. Hij beseft dat Christel hier achter zit en pakt haar dan ook hard aan bij zijn thuiskomst. Cois blijft eisen dat Roxanne voor hem werkt. Nancy zweert hem te vermoorden als hij dit volhoudt. Hanneke is ziek, maar Linda helpt haart bij de opvang. Jan begint nu zelfs hardop te praten met Guido.
Annemarie beseft dat Guy in haar verleden zit te snuffelen. Ze vindt dat ze recht heeft op privacy. Thuiskomst van Mieke en Marc. Lits & Lieckens confronteren Latour met het dossier dat bewijst dat hij Bosschiers kent. Kobe ontdekt dat er geld tekort is. Vader abt wil Walter helpen met de problemen in Marokko. Jan beweert dat hij contact heeft met Guido.
Els wil met Trudy zwangerschapsgymnastiek volgen. Roxanne stapt een bistro binnen waar ze een dienster zoeken. Ze wordt aangenomen. Virginie verleidt Koen. Mieke vraagt de manager van het hotel om Sonka terug aan te nemen.
Rita denkt dat Antoine wil sterven. Veronique denkt na over het bod van Trenti, maar uiteindelijk doet ze het niet. Brenda stuurt Brat op controle naar Guy, zijn hart is in orde, maar hij heeft teveel stress. Jan probeert de boel op te vrolijken op kantoor en vermomt zich als Sinterklaas, maar er is niemand aanwezig. Wanneer hij zijn beklag doet bij Rik schakelt die hem in als pub-Sinterklaas.
Mieke ontmoet Dounia en begrijpt nu waarom ze Marc zo weinig ziet tijdens deze reis. Virginie verleidt Koen. Lovely ziet dit gebeuren en zet Koen op zijn plaats. Marc en Dounia zoeken de moeder van Sonka op en geven haar geld voor een behandeling. Trenti, de leermeester van Mario doet een bod op Linea Veronica.
Andreas brieft de naam van Latour z'n contactpersoon aan Lits & Lieckens, maar die hebben schrik om iets te ondernemen, het gaat over de eerste substituut. Ze gaan toch op zoek naar bewijzen en vinden het verdwenen dossier van Bosschiers. Burt Blanca is te gast bij de Platenboerin. Ook Pierrot denkt nu dat z'n ma iets heeft met Antoine. Loeka vraagt geld aan Kobe. Guy probeert Annemarie uit te vragen over het auto-ongeval.
Brenda verplicht Bart thuis te blijven. Antoine vertelt Rita over zijn jeugdliefde. Roxanne ontdekt dat ook haar moeder alcoholist is, wanneer ze haar bloemen meebrengt in plaats van wodka. Latour ontdekt dat Andreas bij Christel langskomt. Walter maakt Anna duidelijk dat hij te veel van haar verwacht. Sonka, de bediende in het hotel waar Mieke logeert, wordt ontslagen omdat ze teveel met Mieke praatte.
Tijdens zijn lunchpauze spreekt Guy af met Warre, maar hij komt nog niet veel te weten over Annemarie's verleden. Bart moet naar Frankrijk, er zijn problemen in de fabriek. Bij zijn terugkeer verliest hij het bewustzijn. Mark en Dounia gaan samen op safari.
Loeka komt slechtgezind thuis. Kobe probeert te achterhalen waarom. Walter is terug in België. Andreas probeert Christel tegen Latour op te zetten. Rita probeert Antoine te doorgronden. Rita krijgt 's nachts telefoontjes in het Frans, ze trommelt jan en Andreas op. Het blijkt uiteindelijk om een vergissing te gaan.
Walter onderweg naar België. Trudy en Veronique leggen hu ruzies bij en besluiten elkaar wat te ontzien. Jos, de vroeger collega van Lits wordt opgenomen met hartproblemen, het is Guy zijn eerste patiënt. Hij redt het.
Els probeert zich zo veel mogelijk bezig te houden met Trudy. Ze stelt haar voor een dagboek bij te houden. Zowel bij VdB als bij Els thuis worden huiszoekingen gedaan. Juul Kabas te gast bij de platenboerin. Anna verplicht Albert een brief te schrijven naar Walter over Rob en Peter en waarom ze niet naar Afrika komen.
Lien wil Guy spreken . Hij ontdekt dat Annemarie Lien haar verloofde in pikte. Koen schrijft zich in in de manege. Christel is vrij en zoekt meteen Latour op. Brenda en Bart zijn gespannen door het vele werk.
Op de algemene vergadering van aandeelhouders zetten Bart en Els Latour een hak, hij druipt af. Linda en de kinderen nemen afscheid van Henk en, Joshua die morgen naar Amerika vertrekken? Koen wil gaan paardrijden. In de manege leert hij Virginie kennen.
Latour chanteert Thijssen om Christel in de gevangenis te houden. In de krant wordt verondersteld dat VdB een dekmantel is voor drugstrafiek. Latour eist morgen een algemene vergadering van aandeelhouders. Kitty maakt afsprraak met Guy en belooft hem haar moeder te overtuigen met hem te praten. Roxanne vraagt haar moeder Cois buiten te werken.
René heeft het lastig met de vroege ochtenden en de late avonden aan zee en beklaagt zich bij Heidi. Door de verstrooidheid van Marc missen Mieke en hij bijna de vlucht naar Kenia. Bart heeft Jan nodig om een aantal producten nar Frankrijk te krijgen. Eerst weigert hij, pas na aandringen van Linda besluit hij Bart te helpen. Bij een bezoek aan Lien Leyers blijkt onmiddellijk dat zij duidelijk niet de beste maatjes was met Annemarie. Jane's vader heeft het voor elkaar gekregen dat Henk en Joshua naar Amerika kunnen. Nieuw: Anna is ziek. Jan neemt op eigen initiatief een dag recup.
Lits en Lieckens komen te weten dat Bosschiers naar Marokko is. Xavier probeert tweedracht te zaaien bij de VdB's. Jo Leemans op bezoek bij 'De Platenboerin'. Rita put kracht uit haar programma en Pierrot bewondert haar daarvoor. Koen verspeelt geld op een internetcasino.
Lits en Lieckens vallen binnen op Bosschiers zijn officieuze adres, maar hij is er niet. Latour stuurde hem naar Marokko. Roxanne stuurt een berichtje dat ze in Parijs zit. Iedereen is opgelucht en niemand stelt zich verdere vragen. Marc vraagt Kobe of hij twee weken permanentie wil houden in het tehuis. En of Guy en Annemarie willen toezien en op Lennart passen terwijl hij met Mieke naar Kenia gaat.
Marc zoekt Roxanne's moeder op, Cois werkt hem hardhandig buiten. Het wordt iedereen duidelijk dat Joshua naar Amerika wil.
Andreas komt te weten dat Peter werd gearresteerd in Marokko. Hij licht onmiddellijk de rest van de familie en Lits in. Rita voelt zich schuldig dat Peter nu vastzit omdat ze zijn idee steunde en niet dat van Andreas. Ze zoekt troost bij Antoine. Guy krijgt van Dries de naam vaan een jeugdvriendin van Annemarie, Lien Leyers, en die van haar ex-vriendje. Brenda wijst Xavier terecht wanneer hij de macht wil overnemen bij VdB. Hij is vastbesloten haar te kraken.
Joshua vertelt heldenverhalen uit de oorlog. Peter vertrekt naar Marokko. Andreas achtervolgt Bosschiers, maar die overmeestert hem en verkoopt Andreas een klap.
Roxanne is bij haar moeder ingetrokken. Guy zoekt Dries op om meer te weten te komen over Annemarie's verleden. Brenda heft haar eerste verkoopcontract binnen. Peter moet maandag van Latour naar Marokko om Rob vrij te kopen. De reacties thuis zijn verdeeld. Rita presenteert opnieuw 'De platenboerin'.
Andreas ontkomt aan de moordaanslag van Bosschiers. Roxanne zoekt haar moeder op. Marc probeert alles om op reis te kunnen gaan naar Kenia. Koen vervangt Rik omdat Elke met hem een avondje uit wil. Brenda bereidt zich voor op haar eerste verkoopsgesprek.
Antoine wil dat Rita haar programma blijft presenteren en hem af en toe bezoekt. Marc moet voor een congres naar Kenia, maar Mieke wil het tehuis niet in de handen van Kobe laten. Andreas betrapt Latour en Bosschiers samen, ze proberen hem omver te rijden.
Latour stuurt Thyssen een tweede keer naar Marokko. Andreas dringt bij Lits aan op verder onderzoek naar de link tussen Latour en Bossiers. Rita krijgt een pakje van Antoine: parfum. Hij wil haar terugzien. Hij stelt haar voor om het verschuldigde bedrag aan de belastingdienst te betalen in ruil voor een wederdienst van Rita. Guy ontdekt een artikel dat hem meer zou kunnen leren over het verleden van Annemarie.
Linda gaat met de kinderen en Jane naar Vlissingen terwijl Jan op Guido past. Jane ontmoet eindelijk haar oom Joshua. Roxanne komt enkele persoonlijke spullen oppikken uit de doos die Joris op de gang van haar appartement zette.
Roxanne wordt geholpen door een zwerver die haar een ontbijt aanbiedt. Ze denkt dat hij het niet zo goed met haar voor heeft en zet het op een lopen, met zijn brood. Kobe en Marc gaan op zoek naar Roxanne, maar ze weten niet waar te zoeken. Kobe wordt ondervraagd door Lits. Mario en Veronique gaan babyspullen kopen.
Xavier laat materiaal over Bosschiers uit het politiearchief verdwijnen. Andreas pakt hem daarover aan. Kobe informeert de politie dat Roxanne verdwenen is. Lits en Lieckens ondervragen Joris. Rita wil niet meer presenteren.
Veronique verscheurt in grote woede de echofoto van Trudy's baby. Zij verwacht een zoon, Trudy een meisje, bijgevolg maken ze de ruzie over wie nu de opvolger van Peter zal worden. Linda, Maarten, Leen, Pierrot en Jane gaan naar het atomium. Jane ontmoet er per toeval een Hollands familielid, Henk, die hen uitnodigt om hem te komen bezoeken in Zeeland.
Kobe twijfelt om zijn vader te bezoeken in Zuid-Afrika. Hij komt te weten dat Roxanne op straat werd gezet. Rita bezoekt Antoine, maar die vertelt haar verder niet wat hij van haar verwacht. De opbrengst van de recordpoging wordt plechtig overhandig in De Lork.
Anna weigert uiteraard om naar Zuid-Afrika te gaan. Rita krijgt een anoniem telefoontje van iemand die haar dringend wil zien. Ze is nieuwsgierig en vraagt Jan om haar te vergezellen. Isabelle vertelt haar moeder dat ze met Gustaaf op Cyprus gaat wonen. Roxanne heeft Joris uitgenodigd voor een etentje als dank voor de divan. Hij voert haar dronken en probeert haar te verleiden. Maar ze verweert zich, waarop hij haar het appartement uitzet.
Thyssen heeft de Marokkaanse politie ingelicht over het verleden van peter. Kobe wil met Kerst Walter opzoeken in Zuid-Afrika.
Els, Trudy, Brenda en Linda gaan samen naar een schoonheidssalon. Jan moet voor Guidoke zorgen maar valt dronken in slaap voor tv.
Ondanks het doktersadvies maakt Koen zijn halfuur vol. Na een dosis zuurstof doet hij verder met de recordpoging? Uiteindelijk breken Koen en Miel het duurrecord fietsen op rollen. Rita heeft Jacques Raymond op bezoek in haar radioprogramma. Ze maakt 'on air' bekent dat ze stopt met haar programma. Latour geeft peter te kennen dat hij het geld zelf naar Marokko zal moeten brengen. Trudy aanvaardt dit niet en Andreas ziet hier weer een list in van Latour. Bart en, Linda dwingen Jan zich te verontschuldigen bij Brenda.
De nieuwe baas van de radio dringt aan dat Rita zo vlug mogelijk herbegint met 'De platenboerin', ze krijgt hiervoor zelfs meer loon dan vroeger. Christel wordt veroordeeld tot 3 maanden effectief. Joris levert zonder Roxanne's medeweten een divan. Koen heeft een bloedneus en moet onmiddellijk stoppen met fietsen.
Rita is kwaad op Rob omdat hij zelfmoord wou plegen. Peter gaat in op het voorstel van Latour om Rob vrij te kopen. De recordpoging valt bijna in het water door een defect aan de rollen, maar het kan tijdig gerepareerd worden. Brenda beslist de aanbieding van peter aan te nemen. Jan si hier bijzonder nijdig om. De manager van het hotel in Cyprus heeft een ongeluk gehad en Gustaaf moet erheen om het hotel te leiden. Tot zijn grote verbazing besluit Isabelle om met hem mee te gaan.
Koen krijgt krampen, maar hij kan toch verder rijden. Walter hoopt dat Kobe en Anna met kerst naar Afrika zullen komen. Peter verspreekt zich tegenover Rita en zegt dat Rob zelfmoord probeerde te plegen.
Mario en Veronique zetten hun zoektocht verder. Rik is oververmoeid, hij heeft te weinig nachtrust door de recordpoging. Albertine hoort op de radio dat Rob zelfmoord probeerde te plegen. Brenda twijfelt of ze de job zou aannemen. Rob wordt gereanimeerd door zijn medegevangen en door Rachid. Joris bezoekt Roxanne en is ontsteld dat ze geen divan heeft. Peter wil dat Bernda PR-verantwoordelijke wordt en Rob tijdelijk vervangt. Koen en Miel beginnen met hun recordpoging. Thyssen vertelt Christel dat zijn confrater haar zal verdedigen op het proces, waarop ze in paniek raakt.
Mario en veronique zijn op huizenjacht. Jan ontdekt een foto van Linda met achteraan het telefoonnummer van een zekere Theo. Hij denkt dat ze een romance hebben en belt de man op, maar maakt zich verschrikkelijk belachelijk.
Andreas vraagt Lits en Lieckens om hulp om te achterhalen of Latour achter de aanhouding van Rob zit. Peter beseft stilaan dat hij een interim verkoopsdirecteur nodig heeft. René stelt Brenda voor. Rob heeft geen vertrouwen meer in Rudy. Hij provoceert zowel Rudy als Rachid en probeert uiteindelijk zelfmoord te plegen.
Rob's proces: hij wordt veroordeeld tot 5 jaar cel. Koen wordt klaargestoomd voor de recordpoging. Latour geeft Bossiers de opdracht Achmed uit de weg te ruimen, zodat deze niet kan getuigen op het proces van Rob.
Jan probeert Peter te overtuigen dat hij Rob kan vervangen als verkoopsdirecteur. Jane heeft heimwee naar huis. Rita krijgt bezoek van een deurwaarder die alles komt noteren; Achmed wil voor Rob getuigen op zijn proces. Christel bedriegt Brenda, ze moet niet proberen tussen haar en Bart te komen. Guy gaat op onderzoek uit naar het verleden van Annemarie.
Jan gaat terug werken en wil zich belangrijk maken. Rob probeert te ontsnappen maar wordt overmeesterd door Rachid. Veronique laat een echografie uitvoeren, maar ze wil het geslacht van haar baby niet prijsgeven. Miel begint te twijfelen aan het doorzettingsvermogen van Koen.
Nu Roger weggestuurd is, maakt Rita zich zorgen over de toekomst van haar ardioprogramma. Guy is jarig, hij viert dit samen met Annemarie, Mieke en Marc in de Lork. Rob krijgt donderdag een proces, maar zijn advocaat staat nog nergens. Andreas vraagt Latour naar Bosschiers.
Rita terug thuis uit Marokko. Heidi en René zijn uitgenodigd voor een golftoernooi. Bart, Brenda, mario, veronique en Trudy gaan ook mee.
De jongeren hebben spijt dat Roxanne weggaat en beloven haar te bezoeken op haar appartement. Rita en Andreas gaan terug naar België. De afspraken voor de recordpoging worden gemaakt. Guy probeert nog steeds meer et weten te komen over Annemarie's periode in Amerika, maar stuit opnieuw op een zwijgzame Annemarie.
Joris probeert Roxanne mee te krijgen naar een restaurant maar ze houdt hem af. Wanneer ze toekomt in het tehuis wordt ze verrast doordat de jongeren een verjaardagsfeestje georganiseerd hebben. Rachid komt te weten dat Andreas voor de Cypriotische ambassade werkt en confronteert hem hiermee.
Linda vertelt Jan dat ze zijn komedie doorheeft. Guy wil niet dat zijn verjaardag gevierd wordt. Rita krijgt Rob eindelijk te zien. Marc en Mieke proberen de jongeren te overtuigen Roxanne een verjaardagsfeestje te geven. Gustaaf smeekt Isabelle om vergiffenis. Trudy wijst Peter terecht. Ze wil dat hij meer aandacht besteedt aan haar en de baby.
Xavier wil Robs vrijlating financieren als Peter zijn aandelen als waarborg stelt. Latour vraagt Thyssen de verdediging van Christel naar een confrater door te schuiven. Andreas en Rita vertrekken naar Marokko. Rita wil Rob zo vlug mogelijk zien, maar Andreas wil Rachid eerst nog wat bewerken.
Rita durft niet meegaan omdat ze de reis niet kan betalen, maar peter zal haar reis betalen. Andreas denkt dat het spoor van Bosschiers hem naar Latour zal leiden. Koen vindt de training nogal zwaar uitvallen. Hij blesseert zijn knie. René laat een man het hotel binnen die zijn vrouw ernstig toetakelt. Hij voelt zich schuldig omdat hij niet merkte dat de man niet ingeschreven stond. Kobe helpt Roxanne met de inrichting van haar appartement. Fotoshoot van de zomercollectie van Linea Veronica. Omdat het mannelijke model een ongeval had, moet Mario inspringen van Veronique.
Christel breekt in bij Brenda terwijl Bart weg is, het komt tot een vechtpartij.
Will Ferdy is te gast in Rita haar programma. Christel probeert Bart te verleiden in het bijzijn van Brenda en vraagt zijn hulp om haar uit de gevangenis te houden. Andreas vraagt Rita mee te gaan naar Marokko om Rob te bezoeken.
Peter heeft het moeilijk met het feit dat hij Rob naar Marokko stuurde. Andreas probeert ondertussen Rachid om te kopen. Rita kaffert de belastingscontroleur uit die haar een betalingsplan wou voorstellen. Trudy, Els en Veronique gaan samen babyshoppen. Jan gaat een pint drinken in de pub, zodat nu ook Brenda weet dat hij niet meer ziek is.
Andreas koopt Rachid om en krijgt zo Rob te zien. Hij beseft dat deze op breken staat. Joris heeft een appartement gevonden voor Roxanne.
Andreas vertrekt naar Marokko. Hij wil Rob zo vlug mogelijk zien maar dat loopt niet van een leien dakje. Miel wil een recordpoging op rollen fietsen organiseren in de pub. Koen biedt zich aan als ploegmaat.
Heidi denkt dat een hotelgast zelfmoord wil plegen, maar het blijkt en schrijver te zijn die in alle rust aan zijn manuscript wil werken. Jan smeekt peter om naar Marokko te gaan. Andreas vertrekt morgen naar Marokko.
Els stemt toe dat Andreas naar Marokko gaat. Mario viert zijn terug samenzijn met Veronique in de hotelkamer waar hij zo lang zat.
Ondanks de problemen, presenteert Rita toch haar radioprogramma. Ze krijgt veel steunbetuigingen Latour biedt z'n hulp aan om Rob uit de cel te krijgen, maar Rob vertrouwt het niet. Andreas wil Rob gaan opzoeken in Marokko, maar Els wil hem niet laten gaan.
Achmed is vrijgelaten, maar dit blijkt een list te zijn om Rob in diskrediet te brengen bij zijn medegevangenen Mario woont terug samen met Veronique. Joris gaat verder met het verleiden van Roxanne.
Veronique vraagt Mario uit haar leven te verdwijnen, waarop hij haar beticht van voorbedachte rade. Ze praten openhartig en leggen de ruzie bij. Gustaaf en Isabelle willen vandaag trouwen, maar Gustaaf blijkt nog getrouwd te zijn met een Afrikaanse Peter en Rita komen te weten wat er met Rob is gebeurd in Marokko
Rob vertoeft in erbarmelijke toestanden in een Marokkaanse cel. Zowel Rita als Peter zijn ongerust. Onverwacht krijgt hij hulp van Achmed, een Marokkaanse medegevangene. Deze zorgt dat Rob een Vlaamse advocaat krijgt.
Andreas probeert Mario en Veronique te verzoenen, maar slaagt daar niet zo best in. Rob vertrekt naar Marokko, hij raakt aan de praat met John Bosschiers. Deze man werd ingehuurd door Latour, en heeft niet zo'n goed bedoelingen met rob. Hij wordt aangehouden voor drugssmokkel.
Wanneer Kobe en Roxanne terugkeren van de bioscoop sukkelt Kobe het kanaal in. De pub is nog niet eens open en Rik beleeft al zijn eerste drukke avond. Mario vindt troost bij een andere hotelgaste.
De ruzie tussen Mario en Veronique bereikt een climax. Vero gaat bij Els en Mario bij Peter te rade. Latour betaalt de borgsom zodat Christel vrijkomt. Gary Hagger is te gast bij de Platenboerin.
Latour vraagt Thijssen Christel niet 'te goed' te verdedigen op het proces Ze krijgt dan ook 6 maand effectief voor schriftvervalsing. Latour kan haar vrijkrijgen door de borgsom te betalen, maar wil haar eerst nog wat laten boeten. Anna kan niet overweg met het feit dat Albertine voortdurend bij hen binnenvalt.
Een schuldenaar van VdB gaat failliet waardoor het bedrijf één miljoen euro kwijt is. Jozef Smits sterft, hij laat zijn lodge over aan het opvangcentrum van Walter aan Pepe
Ook Roger krijgt nu belastingscontrole. Jan blijft komedie spelen over zijn hersenschudding. Peter probeert Mario te overtuigen met Veronique te praten, maar het lukt hem niet. Rob moet volgende week voor het werk naar Marokko. Smits doet zijn verhaal aan Walter.
Bart vertrekt naar Frankrijk. Marc maakt Mieke duidelijk dat hij nog een baby wel ziet zitten. Jan overdrijft zijn pijn om vertroeteld te worden door Linda en vooral om niet te moeten gaan werken. Trudy bezoekt hem en heeft zijn plannetje door. Walter heeft een visioen. Christel verontrust Brenda door te zeggen dat Bart ook naar de rechtbank moet. René neemt weerwraak op Gustaaf door hem zogezegd te laten arresteren door Lits.
Gustaaf en isabelle gaan trouwen eind september. Heidi kan René niet bereiken en vraagt Gustaaf te kijken of hij thuis nog ligt te slapen. Hij vindt twee naakte meisjes in zijn bed. Na het verjaardagsfeestje van René's secretaresse zijn twee meisjes blijven slapen omdat ze niet meer thuis konden geraken. Gustaaf denkt natuurlijk dat René Heidi bedroog en bedreigt hem met een mes. Elke en Rik vallen dronken binnen bij Bart en Brenda, ze willen de overname van Koen's pub vieren.
Jan mag naar huis, maar moet zeker nog een week rusten en thuisblijven. Rita's bekende gast van deze week is Tonia. Rob en Jan doen bij hun thuiskomst het verslag van hun Duitse avonturen
Peter en Tyrudy proberen Marioo en Veronique terug samen te brengen Rob en Jan worden zwaar aangepakt door de Duisters, Jan komt zelfs in een ziekenhuis terecht met een hersenschudding.
Els maakt Veronique duidelijk dat zij wel nog contact wil met Mario. Zij en Peter bezoeken hem op zijn hotelkamer. rita geeft haar inkomsten van de radio niet aan bij de belastingen en wordt daarvoor terechtgewezen door de controleur. Ze komt nu in een hogere belastingsschijf terecht. Brenda wil niet mee naar Frankrijk, dus werkt Peter een regeling uit zodat Bart telkens een lang weekend in België kan blijven. Jan en Rob worden na de beurs in Aken bedreigd door verkeersagressors.
Rob moet naar Aken voor een beurs, maar de stand van Vdb is nog niet klaar. Peter stuurt Jan mee om de stand op te bouwen. Koen beslist z'n café te verkopen aan Rik. Gustaaf en Isabelle beslissen te trouwen. Guy ontdekt een paspoort van Annemarie waarop haar naam verkeerd werd geschreven en hij vraagt haar hierover uit.
Veronique wil Mario nooit meer zien. Bart blijft piekeren over Frankrijk. . Jane, de Amerikaanse uitwisselingsstudente, komt aan bij Jan. Het wordt al onmiddellijk duidelijk dat Jan zijn Engels niet zo goed is. Guy moet een maand langer rusten. Rik wil de pub van Koen overnemen, maar Koen twijfelt nog.
Bart vreest dat zijn vertrek naar Frankrijk tot een breuk met Brenda zal leiden. Linda eist van Jan dat hij onmiddellijk naar huis keert. Hij doet het. Veronique stuurt Mario de laan uit.
Rik denkt eraan het café van Koen over te nemen. Mario wordt opgepakt door de politie terwijl de anderen om benzine zijn. De politie denkt dat hij een dief is en gooit hem in de cel. Jan en de meisjes kunnen overnachten in een hotel.
Gustaaf glijdt uit en breekt een arm. Rita bereidt haar programma voor met har gaste, Margriet Hermans. Bart moet naar Frankrijk, Brenda twijfelt of ze zal meegaan of niet. De modeshow van Linea Veronica is een succes. Omdat Mario te dronken is voert de Jan de mannequins naar Rotterdam. Jan vergeet de snelweg op te rijden en valt zonder benzine.
Sandrina brengt Jan's trouwring terug, dit tot grote verbazing van Linda. Mario en Veronique treffen voorbereidingen voor de modeshow van morgen. Trudy en Brenda kunnen er niet mee lachen dat hun echtgenoten bij thuiskomst uit Cyprus onmiddellijk gaan werken. Roxanne zoekt werk en wordt dankzij haar looks onmiddellijk aangeworven Bart vreest dat hij naar Frankrijk zal gestuurd worden nu het daar slecht gaat in de fabriek.
Els voelt zich nog steeds misselijk, toch slaagt ze erin haar trouwgeloftes af te leggen met Andreas. De rest van de familie feest verder op het dorpsplein terwijl Els rust. Jan amuseert zich met een aantal Cyprioten, maar wanneer hij een inlandse schone probeert te verleiden, raakt hij slaags met haar man. In de schermutselingen verliest hij zijn trouwring.
Els is zwanger en trouwt morgen met Andreas op Cyprus. Ze is voortdurend misselijk
Andreas naar het ziekenhuis: de dokter heeft hem geopereerd, het bleek om een ordinaire steenpuist te gaan. Alles wat kan mislopen bij de organisatie van de nieuwe modeshow van Linea Veronica, loopt mis.
Andreas en Els trouwen volgende dinsdag op Cypus. Jan is ongerust omdat ze nog steeds geen nieuws hebben van het Amerikaanse meisje dat op uitwisseling komt. Als ze uiteindelijk info krijgen, blijkt het om een zwart meisje te gaan, Jane, ze is 17. Andreas is ongerust, hij denkt dat hij kanker heeft omdat hij een vuistgroot gezwel heeft tussen zijn benen. Hij krijgt slecht nieuws van de dokter.
Peter blijkt enkel wat bloed verloren te hebben. Hij is dus met Trudy op huwelijksreis vertrokken vanuit Malta, enkel met medeweten van Els en Andreas, die de rest hebben wijsgemaakt dat hij voor de operatie moest overgebracht worden naar België. Andreas heeft dit alles bekokstoofd uit schrik voor een wraakactie van Truyman of Latour. Roxanne mag van de jeugdrechter uit de gevangenis blijven als ze werk zoekt en zelfstandig gaat wonen vanaf haar achttiende. Leen zou graag een Amerikaanse uitwisselingsstudente uitnodigen. Andreas doet zijn verhaal aan de familieleden en vertelt dat Peter er niet zo erg aan toe was en eigenlijk op huwelijksreis is, maar dat ze dit hele spel hebben opgezet om Latour af te schrikken.
Peter heeft een hartstilstand en moet gerepatrieerd worden. Jan raakt niet aan de vliegtickets omdat hij de code van de kluis vergeten is. Lits en Lou ondervragen Latour en Christel. Jan en Linda overslapen zich en missen bijna het vliegtuiig. Tot overmaat van ramp vergeet Jan de tickets in de hotelkluis.
Ook Trudy blijkt zwanger te zijn. Jan komt toe op Malta, hij komt liever voor een paar dagen naar Malta dan naar huis te gaan bij Gilberte. Het lijk van Truyman wordt gevonden door enkele vissers. Xavier en Christel maken zich uit de voeten. De politie vraagt Bart om zijn hulp, hij zal het lijk identificeren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.