Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

263 afleveringen

Veronique krijgt te horen dat Mario niet in het hotel is geweest. Vero wil dat iedereen op zoek gaat naar hem. Iedereen denkt dat hij wel zal bijdraaien. Ze vertrouwt het niet. Heidi mag niet mee naar de kerk van Vero. Mario komt niet opdagen in de kerk. De pastoor wil niet langer wachten en vertrekt. Jan probeert met Maarten en Leen te bellen, ze nemen niet op. Hij geraakt vast op het toilet, niemand hoort hem als hij eruit probeert te geraken. Linda is ongerust en wil de politie bellen. Hij wordt door een poetsvrouw bevrijd. Heidi is ingegaan op een bod op hun huis via Isabelle. Jan belt Bart om eens te gaan kijken bij Maarten en Leen. Er is een feestje geweest en de jongeren liggen nog te slapen. Bart brengt de jongens naar de tennis, Brenda helpt Leen bij het opruimen. Linda krijgt haar weeën, Leen kan Bart niet bereiken. Ze helpt Brenda die veel te snel bevalt. Ze krijgt een zoon. Rita krijgt een fles aangeboden, die Vero heeft laten bestellen. Ze drinkt zich zat. Rob steekt haar in bed. Als ze wakker wordt trekt ze in haar eentje naar het feest. Mieke komt na vanuit België om bij het huwelijk te zijn. Ze troost Veronique. Iedereen gaat op zoek naar Mario. In het dorp vinden ze iemand die hem gezien heeft. Ze vinden hem uiteindelijk in de tuin, hij heeft met een lokale man een avondje doorgezakt. Ze kunnen uiteindelijk toch nog trouwen in de kerk.
Vero kan Mario nergens vinden. Ze is woest op hem en wil geen contact met hem opnemen. De mannen worden wakker in de hut op het eiland. Ze vertrekken zo snel mogelijk. De bomma voelt zich niet goed van het drinken de vorige avond. Vero maakt zich kwaad op Heidi omdat er geen oesters zijn. Ze zorgt kreeft maar Vero moet er niets van weten. De jongeren bereiden zich voor op een feestje bij Leen en Maarten thuis. Trenti kan niet komen, Vero vraagt Rene om te getuigen. Niemand kan Mario vinden. Ze krijgen een brief va n de hotelmanager van Mario. Flor vraagt Noa en Zoe mee naar Frankrijk voor een vakantie.
Vero maakt zich zorgen over het tuinfeest. Ze heeft voortdurend commentaar op Heidi. Nick is niet meegegaan naar Kroatie, voor MR is het gedaan tussen hen. Rob wil met de mannen gaan fietsen. Jan heeft een biefstuk gekocht om in zijn broek te steken. Jan kan niet volgen en heeft voortdurend dorst en honger. Ze komen te laat bij de ferry en moeten op het eiland overnachten. Vero verbant Mario naar het bijhuis tot aan het huwelijk, ze wil de tradities in ere houden. Hij mag ook niet mee gaan fietsen van Vero. Mario voelt zich vernederd en het slachtoffer. Als ze hem gaat zoeken is hij verdwenen. Anna heeft teveel gedronken.
Guy is kwaad op de tweeling omdat ze aan het strippokeren waren met Flor. Ze lachen met hem. Iedereen gaat vertrekken naar Kroatie. Jan probeert Maarten regels op te leggen. Anna maakt zich zorgen over Walter. Walter is zieker als iedereen denkt. Kobe vraagt Guy om langs te komen want hij wil niet naar een ziekenhuis. De tweeling helpen Suzy niet echt met de baby's. Eline springt in. Guy geeft hen ervan langs. Mieke heeft het moeilijk met de verjaardag van Lennert. Ze viert het samen met Gaston. Hij probeert haar te overtuigen toch naar de trouw van Vero te gaan.
Peter vraagt Trudy om zich rustig te houden bij de trouw van Vero. Iedereen maakt zich klaar om te vertrekken. Noa en Zoe hebben bang dat Fror weg is. Hij komt hen opzoeken. Ze strippokeren met Flor en worden door Guy en Eline betrapt. Anna vraagt Albertine om Kobe en Walter in de gaten te houden. Jan wil dat Bart Maarten en Leen in het oog houdt. Rene heeft het moeilijk om zijn huis te verkopen. Rik wil zo snel mogelijk terug aan de slag, Elke wil dat hij mee op vakantie gaat.
Jan wil niet dat de kinderen thuis blijven. Linda overtuigt hem. Jan vindt dat zij voor Guido moeten zorgen, Linda ziet dat niet zitten. Guy denkt dat de tweeling hem haat. Pierrot wil gaan oefenen met autorijden. Rob gaat het hem leren. Ze worden op de weg tegengehouden door de politie omdat Rob zijn gordel niet aan heeft. . Elke begint terug te werken. Peter en Trudy gaan eten met Andreas en Els.
Bart vindt dat Brenda na gisteren de post op het FAIC wel verdiend heeft. Rik heeft een hartinfarct gekregen. De situatie is kritiek. Elke voelt zich niet goed in de Lork gaat ze door het lint. Rik wil zsm naar huis. Rita voelt zich gelukkig nu Pierrot terug is. Pierrot wil niet mee naar het huwelijk. Rob gaat het zeggen tegen Vero, die er niet mee opgezet is. Zoe gaat niet meer naar Trudy, ze moet van Eline met Trudy gaan praten en leggen het bij. Bart vraagt Mieke als meter van hun baby. Noa en Zoe maken zich ongerust over Flor. Ze krijgen geen antwoord. Ze geven Guy de schuld.
Xavier wil zijn plan goed voorbereiden. Hij is bang dat Christel het gaat verknoeien. Xavier krijgt te horen dat de minister komt. Andreas vindt een bom in de garage. Xavier bedreigt hem met een pistool. De bom blijkt niet te werken. Hij wordt gearresteerd door de politie. Peter vraagt Brenda om het bezoek van de minister van Cyprus voor te bereiden. Brenda wil zich bewijzen. Jan wil een speech geven voor de minister, Peter verbiedt het hem. Hij voelt zich weer tekort gedaan. Hij stelt zich aan bij de minister. Jan wil dat Maarten en Leen meegaan naar Kroatie. MR verontschuldigt zich voor haar gedrag tegenover Nick. Trudy plaagt Zoe bij het huishouden. Ze vertrekt kwaad.
Vero is boos dat Nick haar niet wil uithuwelijken. Ze gaat met Nick praten maar die wil zich niet bedenken. Zoe gaat op de kindjes passen. Suzy wil niet graag haar werk delen. Jan wil zijn advocaat inschakelen om het huwelijk van Vero zonder hem ongeldig te verklaren. Xavier bereidt zijn plan voor om de VDB toren in brand te steken. Hij gaat de ontstekingen plaatsen. Rita heeft het lastig. Isabelle gaat shoppen met Rita, ze doet haar een kleed cadeau. Rita is bang dat ze Pierrot kwijt is. Brenda praat met Peter over de funcite van René, ze wil verkoopsdirecteur worden. Ze gaat haar beklag bij Bart. Peter krijgt van Andreas te horen dat de cypriotische minister op bezoek komt. Bart is kwaad dat Peter Brenda er niet heeft bijgehaald.
Bart is lastig omdat Peter Brenda geen kans geeft. Trudy vindt dat hij Brenda een kans moet geven. Als Brenda het hoort wil ze onmiddellijk met Peter spreken. Andreas heeft beslist dat hij niet naar Cyprus zal gaan. Lits mag Christel niet langer schaduwen van de procureur. Xavier zet zijn plan in gang als hij hoort dat ze volgende week sluiten. Trudy wil dat er hulp komt voor Suzy als ze een week weg zijn. Suzy is op haar hart getrapt. Trudy vraagt Noa en Zoe om te komen helpen. Jan krjigt te horen dat Nick Vero gaat uithuwelijken. Hij is in alle staten en gaat erover met Vero praten die hem uitscheld. Nick ziet het niet zitten om Vero naar het altaar te leiden. Mieke geraakt er langzaam bovenop. Ze wil toch niet mee naar het huwelijk van Vero.
Guy was niet tevreden over Flor. Hij wil niet dat de tweeling hem nog zien. MR vraagt of Nick Vero naar het altiaar mag leiden. Vero vindt het een goed idee om Jan te pesten. Walter is erg ziek, hij kan niet op Rita passen. Isabelle wil wel invallen. Walter wil geen dokter erbij halen. Vero heeft weer een nieuw probleem, ze moet een pastoor zoeken. Jan is ongerust dat Leen naar Barcelona gaat.Rob heeft er geen problemen mee. Peter vraagt Els of ze toch niet naar het huwelijk wil komen. Andreas moet een beslissing nemen voor de functie van commissaris-generaal. Bart wil dat Brenda de opvolger van Rene wordt. Peter wil er nog niet op antwoorden. Bart vraagt wat Peter tegen Brenda heeft. Bart dreigt ermee te vertrekken.
Jan wil met Peter praten over het huwelijk van Vero. Als Mario Andreas voorstelt, geeft Vero toe om Jan te nemen. Leen wil niet mee. Vero wil een grote zanger op haar trouw zoals Pavarotti of Bocelli. Mieke gaat met Gaston op het kerkhof bloemen planten. Hij blijft bij haar eten. Els praat met Trudy over het idee van Andreas om naar Cyprus te vertrekken. Nick heeft informatie ingewonnen over Flor. Eline is er niet mee akkoord. Guy kan het niet goed vinden met Flor tijdens het etentje.
Jan wil niet mee naar het huwelijk van Vero en Mario omdat hij haar niet mag weggeven. Linda probeert hem te overtuigen. De tante van Suzy is erg ziek, ze denkt dat het beter is om haar te laten gaan. Bart is boos dat Peter de viering van VDB niet wil uitstellen voor hem. Mario krijgt te horen dat Trenti in het ziekenhuis ligt met een hartaanval. MR en Eline gaan eten, MR klaagt over Veronique. MR gaat vrijwilligerswerk doen, ze wil een tennistoernooi organiseren om geld te verzamelen. Ze wil grote namen op het toernooi. Noa en Zoe komen elkaar tegen op café, Flor heeft met hen beide afgesproken. Ze vinden dat hij moet kiezen tussen één van hen. Flor gaat in op de uitnodiging van Guy. Rene praat met Els en Andreas over zijn vertrek naar Cyprus, hij heeft er geen zin in. Andreas wil graag mee verhuizen, Els wil niet.
Xavier wil dat Christel het vertrouwen van Peter wint. Ze denken dat Christel wil werken maar het is een afleidingsmaneuver. Eline wil MR helpen met haar verveling. Noa en Zoe hebben ruzie over Flor. Guy wil Flor ontmoeten, Noa moet hem bellen om een afspraak te maken. Heidi vindt dat Rene ontslag moet nemen, geen loopbaanonderbreking. Brenda vindt dat Hanneke verwaarloosd wordt. Vero is kwaad dat niemand reageert op haar uitnodiging van haar huwelijk. Jan wil niet komen als hij Vero niet mag uithuwelijken. Lovely komt op bezoek bij Anna en Albert. Ze komt vertellen dat ze voorgoed naar Afrika vertrekt. Peter regelt een feest voor het 25-jarig bestaan van VDB.
René gaat vandaag zijn ontslag geven. Hij wil het helemaal niet maar Heidi probeert hem om te praten. Marthe blijft Brenda bemoederen, ze vindt dat Brenda niet naar het huwelijk van Mario en Vero moet gaan. Hanneke heeft geen goede punten gehaald op school. MR voelt zich nutteloos, ze wil terug gaan werken. Heidi gaat Veronique zeggen dat ze ermee doorgaat. Veronique blijtt moeilijk doen tegen Heidi. Peter aanvaardt het ontslag van Rene niet hij geeft hem een loopbaanonderbreking. Er heeft nog steeds niemand van de familie toegezegd voor het huwelijk. Shirley moet kleding gaan kopen voor Christel van Peter en die naar haar gaan brengen. Xavier blijkt ook in het hotel te zijn enj gaat vermomd als personeelslid bij Christel langs. Flor nodigt Noa uit om iets te gaan drinken. Hij praat de hele tijd over Zoe. Hij wil alleen afspreken met allebei. Guy vraagt bij Nick om de achtergrond van Flor te checken. Mieke praat weer met Gaston op het kerkhof.
Heidi wil stoppen met de organisatie van het huwelijk. Veronique wil niet de kosten betalen voor het vervoer naar het buitenland. Trudy vindt dat niet kunnen. Flor nodigt Noa en Zoe uit voor een uitstapje. Zoe wil niet dat Noa meegaat. Hij wil liever met hen beide op stap. Christel duikt plots terug op. Ze gaat bij Peter langs. Ze zegt dat ze door Xavier ontvoerd is. Lits en De Laet ondervragen haar. Ze speelt op Peters gemoed, die haar een hotel betaalt. Ze blijkt toch nog contact met Xavier te hebben. De gynecoloog zegt dat er niets aan de hand is met de baby, Brenda kan niet mee naar Kroatië van de dokter. -
Guy wil de tweeling duidelijk maken dat ze niet zo laat op stap mogen gaan. Noa en Zoe krijgen bloemen van Flor. Bart twijfelt of ze wel naar de trouw van Vero zouden gaan. Veronique is kwaad dat Trudy Cederic in bad heeft gestoken. Het is het werk van Suzy. Ze wordt woest als Mario en MR, Trudy verdedigen. Mario bindt in. Trudy probeert Mario te doen inzien dat hij Veronique niet altjd haar zin moet geven. Rita wil terug drinken, Rob zegt dat als ze drinkt hij voorgoed vertrekt. Rita houdt zich in en giet de fles leeg. Rob vraagt Walter om op Rita te passen. Ze gaat met Walter bij Anna langs om zich te verontschuldigen.
Guy wil weten waar Noa en Zoe de hele nacht zijn geweest. Mario is lastig dat hij niet vernoed wordt in het artikel. Noa en Zoe gaan op stap met Flor in zijn Amerikaanse slee. Ze gaan met hem picknicken, hij ziet Zoe liever als Noa. Als Zoe een spelletje wil spelen loopt ze het bos in, ze blijft erg lang wachten. Noa wordt ongerust en wil de politie inschakelen. Ze vinden haar iets verder op. Veronique vraagt Walter om het huwelijk in te zegenen. MR lacht met hen.
Veronique geeft Mario de schuld dat Nick nog niet is uitgenodigd. Trudy heeft er plezier in dat de lokatie niet doorgaat. Els zegt dat ze niet gaat, Trudy vindt dat ze moet komen voor Peter. Zoe is verliefd op Flor.Ze spreekt met hem af. Noa wil mee naar de date. Rob is tevreden dat Bart de deal heeft kunnen sluiten. Rita komt zich bij Anna verontschuldigen. Anna wil het goed maken maar Rita laat zich weer gaan en het komt tot een ruzie. Als ze hoort dat ze droog moet staan om naar het huwelijk te mogen gaan, is ze kwaad en gaat Peter van antwoord dienen. Brenda wil ook graag naar het huwelijk van Mario en Vero.
Heidi en Zoe vinden geen geschikt kasteel voor het huwelijk van Mario en Veronique. Veronique heeft steeds meer complimenten over haar huwelijk. Heidi vertelt Veronique dat ze geen kasteel kan vinden. Els wil niet ingaan op de uitnodiging voor het huwelijk van Veronique. Ze gaat niet. Albertine geeft Rita ervan langs omdat ze weer aan het drinken is. Rita gaat bij Anna langs om te zeggen dat ze haar altijd achtergesteld heeft. Anna krijgt er bijna een beroerte van. Veronique scheurt een van de schetsen van Mario kapot omdat ze denkt dat het een touwjurk voor haar is. Het blijkt om een nieuwe opdracht te gaan. MR komt vragen of Nick ook mag komen naar het huwelijk. Veronique zegt dat ze Nick geschrapt heeft. MR zegt dat ze ook niet komt als Nick niet mag komen. Mario eist dat ze het goedmaakt met MR. Veronique is het niet van plan en zegt dat ze anders het huwelijk afblaast. Een zatte Rita komt Rob storen in een belangrijke meeting. Hij zet haar buiten. Shirley laat Jan weten dat ze niet verder wil gaan met hem. Jan is kwaad op haar. Linda belt naar Els die zegt dat ze Jan al in geen weken gezien heeft. Jan geeft toe dat hij met Shirley weg was.
Jan doet alsof hij bij Els is langsgeweest maar hij verspreekt zich bijna. Linda vertrouwt het niet dat hij weer snel op het werk wil zijn. Jan doet Shirley een vulpen cadeau. Shirley vertelt dat ze met Jan heeft gekust. Noa lacht haar uit. Jan denkt dat ook Bart achter Shirley aan zit. Shirley heeft er spijt van. Jan probeert haar te kussen, Ze gaan in een ander café iets drinken. Jan en Shirley kussen weer. Trudy vindt dat Veronique overdrijft met haar huwelijk. Noa vertelt Shirley dat ze Flor ziet zitten. Ook Zoe is verliefd op Flor. Het kasteel in Italië wordt niet verhuurd. Ze moeten een kasteel vinden dat het andere overtreft. Rita komt in de Lork om werk vragen, ze heeft geld nodig. Elke geeft toe en geeft haar wat werk. In de keuken begint Rita te drinken. Ze begint moeilijk te doen tegen Elke en wil meer geld. Walter komt Rita tegen en wil haar naar huis brengen. Rita loopt weg. Mieke bezoekt het graf van Marc en Lennert. Ze is er helemaal kapot van, de onderhoudsman, Gaston, komt haar bijstaan.
Janvindt dat ze Rita moeten colloceren. Rob is bang dat Pierrot niet meer terug komt. Jan krijgt nu pas te horen dat Mario en Veroniqyue gaan trouwen, hij gaat vragen of hij haar naar het altaar mag leiden. Veronique lacht hem uit. Heidi vraagt Zoe om haar te helpen met het organiseren van het huwelijk. Guy wil Eline spreken over Noa en Zoe omdat ze zo lang op stap zijn geweest. Mieke wil terug Guido onder ogen komen, ze wil er zich over zetten. Noa en Zoe komen Flor tegen, een rijkeluiszoontje tegen. Jan gaat weer met Shirley iets drinken, hij zegt tegen Linda dat hij naar Els gaat.
Isabelle vindt dat Rob moet uitzoeken waar Pierrot zit. Rob belt hem, hij zit bij Anna en Albert. Rob geeft Rita ervan langs. Anna en Albert gaan langs bij Rita, ze geeft haar ook haar vet. Ze vlucht weg en komt 's nachts niet terug. Rob is het beu om zich zorgen te maken. Hij moet van Isabelle mee om haar te zoeken. Ze gaat bij Jan langs die Rob betl, Rita loopt weg. Guy is onder de indruk van Nick. De tweeling komt 's morgens pas thuis. Peter zegt tegen Veronique dat ze Els en Andreas moet uitnodigen of hij komt zelf niet. Ze geeft toe. Veronique en Mario zoeken een geschikte lokatie voor hun huwelijk. Ze gaan bij Anna en Albert langs om hen uit te nodigen. Jan maakt zich zorgen over de financiële moeilijkheid als Leen gaat studeren.
Pierrot is kwaad op Rob omdat Rita terug aan de drank is. Rita heeft het hem ingepraat. Rita komt zat terug thuis, Pierrot vertrekt als Rita hem de schud geeft van haar drankmisbruik. Veronique wil persé in een kasteel trouwen en heeft kritiek op de organisatie van Heidi. Andreas is terug thuis. Els wil niet naar het huwelijk van Veronique. Guy kan niet meteen zo goed opschieten met Nick maar ze worden steeds hechter.
Veronique en Mario maken ruzie over het gedrag van Veronique tegenover Suzy. Heidi twijfelt of ze het feest zou organiseren omdat ze toch commentaar van Vero zou krijgen. Mieke heeft spijt van haar reactie tegen Linda. Geert heeft Brammeke ontvoerd. Hij gaat bij Rita langs met Bram. Rita belt Jan, Jan volgt Geert met de auto. Ze verstopt één van de flessen die Geert bij had en drinkt die leeg. Pierrot komt thuis en vindt Rita zat. Shirley is het gefleem van Jan beu. Veronique ziet het huwelijk megalomaan.
Mario moet de praktische zaken regelen voor het huwelijk. Veronique ziet het heel groots, ze wil in het buitenland trouwen. Ze vraagt Heidi om het te organiseren, Heidi ziet het niet zitten maar denkt erover na. Linda wil Mieke even met rust laten. Jan zegt dat hij 's avonds weer bij Els langs moet omdat ze aan de rand van een depressie zit. Jan vraagt Shirley weer mee uit, ze twijfelt. Noa ziet het maar Shirley wil het niet geloven. Suzy moet bij een gesprek tussen haar ouders zijn en is er zenuwachtig van. Eline wil MR en Nick uitnodigen voor een etentje, Guy ziet het niet zitten. Walter gaat bij Rita langs, ze is al drie dagen nuchter. Geert komt langs met drank en laat zich niet wegsturen. Walter gooit hem buiten.
Trudy gaat op bezoek bij Els. Ze gaan samen shoppen. Mieke wil niet mee naar het schoonheidssalon. Linda overtuigt haar mee te gaan. Mieke wil Guidoke niet meer zien, hij herinnert haar aan Lennert. Ze wil alleen zijn. Mario vindt dat Vero de aandelen aan haar moeder moet geven. Ze moet het goedmaken met Els en haar moeder. Veronique vraagt Mario om haar ten huwelijk te vragen, het volgende kind krijgt Mario's achternaam. Mario is door het dolle heen. Vero wil nog voor de zomer trouwen. Jan gaat met Shirley iets eten. Ze geeft hem complimentjes, Jan gaat er op in. Noa ziet Shirley naar Jan kijken, Jan vraagt haar mee om iets te gaan drinken en eten. Hij probeert haar te versieren. Tegen Linda zegt hij dat hij bij Els is langsgeweest.
Rob is bij Isabelle blijven slapen. Anna wil bij Rita langs gaan. Ze wil haar overtuigen zich te laten opnemen. Suzy weet niet wat ze met haar vader moet doen. Mario komt terug thuis uit Italië. Hij krijgt te horen dat Els en Andreas al eerder verhuisd zijn owv Veronique en de ruzie met MR. Mario eist een uitleg van Veronique. Shirley is ongelukkig over haar breuk met Sven. Linda gaat bij Mieke op bezoek, ze wil haar gedachten wat verzetten. Weer problemen op de bouw van Bart. Er zitten krassen in de ramen.
MR is onder de indrukvan het gedrag van Veronique. Veronique is kwaad dat MR haar kant niet kiest. MR gaat op zoek naar werk. Linda vindt dat Jan zich heeft aangesteld in de Lork. De vader van Suzy wil dat ze langs komt. Suzy wil er geen tijd voor maken. Leen wil nog niet naar school tot ze weet waar Bram is. Leen vertrekt met een gerust gevoel terug naar school. Albertine komt Anna vertellen dat Rita weg is uit de instelling. Bart komt Mieke troosten. Andreas moet een ganse week voor de veiligheid van de president zorgen. Jan krijgt te horen dat geert is vrijgelaten. Hij denkt dat Geert wraak op Leen wil nemen. Ze mag niet met de trein naar Limburg. Geert komt met veel drank bij Rita thuis. Ze drinken zich zat. Rob komt thuis en ziet hen. Hij trapt het af en gaat naar Isabelle.
Rita is terug thuis, ze slaapt de klok rond. Rob heeft op de canapé geslapen, Isabelle vindt dat hij zijn gezondheid niet op het spel mag zetten. Hij moet dan bij haar komen slapen. Ze vindt dat Rob strenger moet zijn voor Rita. Heidi probeert René te overtuigen haar assistent te zijn als manager in Cyprus. René wil niet meteen beslissen. Jan wil eerherstel van het kartel. Leen is nog steeds op zoek naar Bram. Jan nodigt zijn heel gezin uit voor een etentje in de Lork. Mieke heeft geen zin, ze tobt over Marc en Lennert. Jan gaat alleen met Linda maar na een paar glazen begint hij zich aan te stellen. MR gaat met Eline praten over het gedrag van Veronique. Bart heeft hard gewerkt aan het huis, er zijn weeral problemen. Ze gaan serieus boven hun budget. Noa en Zoe gaan overal geld vragen. Suzy is naar haar vader geweest, ze heeft medelijden met hem. Veronique vindt dat MR niet meer op hun kap mag leven.
Linda is onder de indruk van de bekentenis van Geert. Jan is teleurgesteld dat Linda hem ook verdacht. Ze zegt Jan dat als hij er niet mee kan leven, ze uit elkaar moeten gaan. Ze leggen het terug bij. Leen is bang dat Bram verwaarloosd wordt. Bart zakt door de grond van schaamte, hij weet niet hoe hij zijn excuses aan moet bieden. Jan vergeeft Bart. Suzy twijfelt of ze wel contact zou zoeken met haar ouders. Veronique vindt dat ze thuis moet blijven om te werken. René praat met Els en Andreas over zijn huwelijk dat op springen staat. Hij vraagt Els met Heidi te praten. Heidi wil er niets van weten. Na een gesprek blijkt dat ze beide in fout zijn. Isabelle en Rob trekken er samen op uit met de fiets. Ze komen zatte Rita tegen, ze is weggelopen uit de instelling Veronique heeft kritiek op MR, ze zal zich niet laten wegpesten.
Geert wordt ondervraagd maar hij wil niet toegeven. Jan moet naar het politiekantoor komen voor een nieuwe ondervraging. Er komen steeds meer beelden van die avond bij hem boven. Geert bekent dat hij de fietser heeft doodgereden, hij wordt aangehouden. Leen voelt dat er iets is met Linda. Ze praat met haar. Linda wil niet met Jan praten. Veronique wil niet dat Suzy een dag vrij neemt. Terwijl al de anderen zeggen dat ze mag. Peter eist dat Vero het goed maakt. Rob is futloos, hij voelt zich schuldig dat hij Rita in een instelling heeft gestoken. Hij zou haar willen bezoeken. Walter probeert Anna en Jan te verzoenen. Suzy vertelt dat haar vader heeft gebeld. Haar moeder wil scheiden, haar vader is alleen.
René dreigt bij Heidi met een scheiding als ze naar Cyprus gaat. Het komt tot een hevige discussie. Trudy wil weten wie er getelefoneerd heeft naar Suzy, ze lost niets. Rob heeft een dag sociaal verlof. Hij praat met Rita, ze moet zich laten opnemen. Rita vindt ook dat er iets moet gebeuren en laat zich opnemen. Rita wil niet dat ze op bezoek komen. Bart wil nog steeds niet praten met Jan. Brenda krijgt te horen dat Linda weg is. Ook Anna wil niets meer met Jan te maken hebben. Linda komt terug thuis ze heeft alles eens rustig op een rijtje gezet. Een taxichauffeur komt getuigen dat hij Geert een uur later heeft opgepikt als hij heeft verteld. Geert wordt opgepakt.
Noa en Zoe voelen zich schuldig tegenover Eline voor hun gedrag. Ze proberen het goed te maken maar leggen het er nogal dik op. Jan moet voor de correctionele rechtbank verschijnen. Hij wil niet dat Linda Guido meeneemt. Mieke en Walter komen om Jan te steunen. Geert wil opgeroepen als getuige, hij getuigt tegen Jan. Volgende zaterdag valt de uitspraak, het ziet er niet goed uit voor Jan. Ook Linda twijfelt of ze Jan nog graag ziet. Rita heeft een kater. Rob weet niet meer wat te doen hij en Isabelle vinden overal flessen. Rita wordt kwaad op Isabelle en duwt haar hard. Rita vlucht weg en komt zat terug thuis. René praat met Veronique over het feit dat Heidi naar Cyprus wil. Vero vindt dat hij harder moet zijn en dreigen met een scheiding. Ze maakt Heidi zwart. Bart is niet voor rede vatbaar, Peter praat met hem. Suzy krijgt telefoon van iemand, ze is er helemaal van in de war en wil naar het graf van Milan.
Rita blijft drinken als Rob er even niet is. Rob brengt haar een taart mee met de tekst 'volhouden schat, je kan het'. Als hij terugkomt van het werk ligt ze dronken in de zetel. Veronique blijft kwaad op MR. Ze geeft haar steken. Mieke gaat bij Bart en Brenda eten. Dounia vertrekt terug naar Kenia. Jan moet morgen voorkomen voor de correctionele rechtbank. Bart denkt er nog niet aan om hem te gaan steunen. Geert komt Jan tegen in de QV. Hij moet ook naar de rechtbank om te getuigen. Rik probeert met Geert te praten. Anna wil hem niet meer zien als hij veroordeeld wordt. MR schrijft een brief naar Christophe. Eline vindt dat Noa en Zoe haar tegen Guy opzetten.
Rita belooft Rob nooit meer te drinken. Rob confronteert haar met haar uitlatingen. Rob is bang dat ze na de begrafenis gaat drinken. Veronique weigert op de baby's te passen terwijl Peter en Trudy naar de begrafenis van Marc en Lennert gaan. Trudy gaat thuis blijven om op de kinderen te passen. Veronique is kwaad dat MR niet meegaat naar de begrafenis of op de kinderen wil passen. Het komt tot een hevige discussie waarbij MR, Veronique slaat. Ook Anna kan niet begrijpen dat MR niet meekomt. MR gaat met Nick tennissen. Tijdens het etentje achteraf vindt MR dat hij zich teveel opdringt. Marthe maakt zich zorgen over Brenda. Ze voelt zich niet goed en blijft thuis van de begrafenis. Tijdens de begrafenis krijgt Bart telefoon van Brenda. Ze heeft krampen gekregen
Linda en Jan maken zich zorgen over de uitspraak van Cassatie. Rita wil geld van Rob om eten te kopen maar hij vertrouwt haar niet. Ze gaat bij VDB zingen voor geld. Peter geeft haar 20¶ op voorwaarde dat ze er geen drank mee koopt. Ook in de Lork gaat Rita zingen voor geld. Rita beledigt Albertine. Eline en Guy praten over de opvoeding van de tweeling, ze moeten meer één front vormen.
Suzy zorgt voor de zieke Cederic. Ze krijgt zelf de waterpokken. René maakt zich zorgen over de plannen van Heidi om naar Cyprus te trekken. Hij wil zijn werk op het FAIC niet opgeven. Rob durft niet vertrekken voor hij Rita heeft gezien. Rita praat met Walter over haar dromen over Gustaaf. Walter krijgt het voor elkaar dat Dounia geen voorschot op het huis moet betalen. Geert maakt ammok in de QV. Elke gaat met Linda praten, ze is bang dat Geert Brammetje verwaarloosd. Andreas overweegt om het aanbod om op Cyprus te gaan werken te aanvaarden. Els ziet het niet zitten. Lits en De Laet komen Mieke en Dounia vertellen over de ware toedracht van de feiten van het ongeluk van Marc.
Bart heeft weer problemen met de bouw. Mieke en Dounia bereiden een dienst voor. Walter probeert het financieel probleem van Dounia op te lossen. Dounia wil terug naar Kenia. Peter heeft plannen voor het 25 jarig bestaan van VDB. Hij wil een bronzen beeld van Guido laten maken. Rita doet vervelend tegen Rob, ze wil dat hij haar geld geeft. Ze loopt weg van huis en komt dronken terug. Heidi wil voorgoed naar Cyprus vertrekken.
Volgens Jan is Marc opzettelijk in het kanaal gereden. Jan wil zijn onschuld bewijzen. Hij vraagt Lits om hem te helpen maar voor hen is de dader bekend. Veronique wil mee beslissen over het feest van VDB nu ze er ook aandelen in heeft. Rob gaat met Geert praten, hij moet Rita gerust laten. Geert laat zich niets zeggen en brengt Rita een fles drank. Cederic is ziek, hij heeft de waterpokken.
Rita geeft Rob de schuld van haar drankprobleem. Anna zit in over Rita. Els en Andreas zitten in hun nieuwe huis. Andreas is opgelucht, Els vindt het te rustig. Isabelle probeert zich over de dood van Gustaaf te zetten. Mieke gaat naar een paragnost, die haar vanalles over haar verleden vertelt. Ze zegt dat Marc en Lennert OK zijn. Lits komt bij Mieke langs om te zeggen dat ze de lichamen van Marc en Lennert hebben gevonden in een wagen in het kanaal. Geert gaat bij Linda langs die hem een preek geeft. Daarna gaat hij zich bezatten met Rita.
Jan wordt in de krant genoemd als doodrijder. Hij eist recht van antwoord. Als hij en Linda, Brenda gaan opzoeken stuurt Bart hem weg. Crematie van Gustaaf. Rita slaat Rob als die haar tegen wil houden weer aan de drank te gaan. Els verhuist, Vero maakt zich druk over het gedoe in huis, ze vindt dat Suzy niet mag helpen bij de verhuis maar voor hen moet zorgen. Noa en Zoe spreken af met Kobe. Hij heeft door dat ze een spel met hem spelen en gaat niet op hun avances in.
Veronique zegt MR dat ze de aandelen niet aan haar heeft gegeven omdat ze partij heeft getrokken voor Trudy. Trudy wil dat Peter met haar praat, ze is bang dat Veronique de aandelen verkopen. Dounia en Mieke wachten vol spanning op nieuws over Marc. Ze verwachten slecht nieuws. Mieke vindt plots dat ze te hard is geweest voor Marc. Ze wil dat hij zo snel mogelijk terug komt. Jan is uit het Kartel gezet wegens zijn vervolging voor het vluchtmisdrijf. Jan wil op onderzoek naar zijn onschuld. Een gerechtsdeurwaarder komt langs bij Jan. Hij moet voor de correctionele rechtbank verschijnen. Rob wil Rita niet teveel geld meegeven naar de winkel zodat ze niet in de verleiding komt om drank te kopen. Rita is niet akkoord. Geert is dronken en gaat langs bij Zoe. Hij zegt dat hij verliefd op haar is. Rita gaat langs in de QV en begint te drinken, Rob ziet haar en brengt haar naar huis. Ook Geert is daar. Hij neemt Noa voor Zoe.
Mieke en Dounia wachten op een teken van leven van Marc en Lennert. MR is blij dat ze de aandelen van Els cadeau krijgt van Veronique, ze wil mee in de raad van bestuur zetelen. Als Ver de aandelen heeft gekocht wil ze ze plots zelf houden. Noa probeert Kobe te verleiden maar die laat zich niet doen. Rita heeft een kater, Rob preekt maar geeft haar weer een kans. Bart en Brenda hebben weer problemen bij de bouw, de trap is te breed.
Veronique vindt dat Suzy niet meer voor Deiuwke moet zorgen nu Els gaat verhuizen. Heidi krijgt een bod om de hotels van haar vader aan een goede prijs te verkopen. Ze weigert het bod om ter nagedachtenis van Gustaaf zijn beleid verder te zetten. Rita is ondersteboven van de dood van Gustaaf, ze droomt slecht over hem. Ze koopt weer een fles drank en drinkt die leeg. Rob merkt het en geeft haar een preek. Shirley heeft ruzie gehad met Sven. Hij is bij haar vertrokken. Brenda krijgt krampen, ze moet van de dokter plat blijven liggen. Marthe helpt haar in het huishouden. Geert probeert Zoë te versieren. Zoë doet tegen Noa alsof ze Kobe aan de haak heeft geslagen maar Noa had zelf een afspraakje met Kobe. Marc en Lennert zijn internationaal geseind. Dounia komt langs bij Mieke om Marc te zoeken. Mieke vreest het ergste.
Isabelle is kapot van de dood van Gustaaf. Ook Heidi heeft het erg moeilijk. Albertine probeert iedereen op te beuren. Jan is plots overtuigd dat niet hij de doodrijder is. Hij wil het bewijzen. Iedereen laat hem vallen en ontwijkt hem. Marc is nog niet teruggekeerd met Lennert. Mieke wil naar Kenia om te zoeken, Guy houdt haar tegen vanwege haar ziekte. Veronique spreekt af met Buys en stelt zich weer agressief op. Ze laat de prijs met 10% zakken.
Gustaaf wordt meegenomen voor een duosprong. 's Avonds op het feestje sterft Gustaaf, hij stikt in een stuk versiering van de taart. Marc en Dounia zitten in geldnood. Marc wil met Lennert vertrekken. Mieke maakt zich ernstig zorgen als ze niet komen opdagen op het afgesproken uur. Jan is depressief. Veronique wil de aandelen van Els kopen voor MR. Brenda krijgt plots hyperventilatie, Bart is er niet gerust in maar Marthe merkt dat er niets ernstig aan de hand is.
Jan is er kapot van dat Bart hem laat vallen. Hij kan er niet mee leven dat hij iemand heeft doodgereden. Jan en Leen maken het terug goed. Ook Anna spelt Jan de les. Els wil zsm verhuizen. Marc en Dounia halen Lennert op en gaan met hem naar de kermis. Marc wil zijn zoontje meer bij hem hebben. Noa en Zoe spreken allebei af met Kobe. Kobe vindt dat ze overeen moeten komen.
Bart komt Geert de les spellen. Hij wil zijn versie van de feiten geven maar Bart wil het niet horen. Leen doet haar verhaal aan Linda. Ze was aan het roepen en tieren tegen Brammeke. Geert komt met Leen praten, Leen wil niet met hem spreken. Jan moet voor de rechtbank verschijnen, Anna wil erbij zijn. Bart wil niets meer met zijn vader te maken hebben. Els is nog steeds kwaad op MR. Veronique vindt het wel leuk, ze wil haar aandelen kopen. Veronique gaat mee met Mario naar de afspraak met Buys. Veronique pakt hem hard aan, hij laat het contract met Linea Veronica stop zetten. Heidi heeft een duosprong geregeld voor Gustaaf. Peter praat met MR over de ruzie met Els. MR wil zich niet verontschuldigen. Peter overtuigt haar het toch te doen maar Els moet er niets van weten.
Lits en De Laet doen verder met het onderzoek naar het vluchtmisdrijf. Ze komen bij Geert terecht die ontkent dat hij met Jan is meegereden maar zijn verklaring is deels tegenstrijdig. Ook Linda wordt onder vuur genomen. Vero wil ook het huis overkopen van Els als ze hoort dat Peter het wil overkopen. Walter vertelt Anna en Albert over Jan. Linea Veronica dreigt het contract met Buys te verliezen, Vero geeft Mario de schuld. Els maakt zich kwaad op MR. Ze denkt dat iedereen haar buiten wil. MR verwijt haar te profiteren van de familie omwille van haar aandelen in VDB. Leen komt terug thuis, ze is door Geert geslagen.
René en Heidi zoeken een goed cadeau voor de 60ste verjaardag van Gustaaf. Heidi wil hem een duosprong cadeau doen. Jan vindt zijn wagen met de sleutel erop voor zijn deur. Overdag wordt hij ondervraagd door Lits en De Laet, ze controleren zijn wagen en constateren dat er met zijn wagen een aanrijding is gebeurd. Hij wordt gearresteerd voor vluchtmisdrijf. Marc wil dat Mieke spoed zet achter hun scheiding, Mieke ziet plots de haast er niet meer van in.
Jan moet gaan vergaderen voor het Kartel. MR wil gaan bloemschikken, ze wil een nieuwe hobby. Gustaaf en Isabelle gaan langs bij Rob en Rita. Hij nodigt hen uit op een feestje voor zijn zestigste verjaardag. Zoe is ontslagen op haar werk, ze vertelt het aan Eline. Els moet bij Peter langskomen, niemand mag ervan weten. Peter wil het huis van Els overkopen. Ze twijfelt omdat er nog veel herinnnering aan het huis zitten voor haar. Peter wil de meubels van Guido in het huis houden. Jan komt Geert tegen op café. Ze proberen met elkaar te praten maar het blijft wringen. Ze drinken allebei teveel. Geert rijdt Jan naar huis met zijn wagen. Geert neemt zijn wagen mee om naar huist e rijden. HIj veroorzaakt een ongeval en pleegt vluchtmisdrijf. Mieke wil niet dat Marc bezoekrecht krijgt.
Jan wil niet mee naar het feest. Linda belt Bart die hem moet komen overtuigen, hij slaagt erin. Jan gaat tegen zijn zin mee. Leen en Geert komen ook. Jan wil vertrekken maar Rita houdt hem tegen. Linda hoopt dat het bijgelegd zal worden maar ze ontlopen elkaar. Albertine gaat Anna en Albert vroeger ophalen voor de cadeau. Ze vraagt of ze ook mee mag naar het feest. Anna wil er niet van weten ze is geen familie. Uiteindelijk geeft ze toch toe, Albertine mag blijven. Noa en Zoe komen voor Kobe naar de mis. Linda zingt het AVE MARIA. Marc komt ook langs in de Lork. Mieke wil hem weg sturen.
Andreas wil de mannendag laten vallen. Linda gaat met Geert praten, hij heeft ruzie gehad met Leen over het feest van de bomma. Ze besluit alsnog te gaan. Als Jan dit hoort wil hij niet meer gaan. Maarten belt Albert dat hij niet naar het feest komt. Anna wil heel het feest afblazen. Suzy wil tijdens het feest op de kinderen passen. Linda vindt dat Maarten haar moet helpen als hij niet naar het feest gaat.
Bart krijgt een brief van de vrederechter dat een landmeter is aangesteld om het geschil op te lossen. Brenda is bang dat ze hierdoor niet op tijd kunnen verhuizen. Trudy helpt Els bij de inrichting van het nieuwe huis. Vero voelt zich uitgesloten. Rita vindt dat Pierrot naar het feest van Anna en Albert moet gaan. Pierrot wil niet, Anna is er niet goed van. Ook Maarten wil niet gaan als Leen niet gaat. Marc komt Mieke vragen om spoed te zetten achter de scheiding, hij wil met Dounia trouwen. Mieke ziet plots de haast van de zaak niet meer in. Marc hoort toevallig over het f amiliefeest en vindt dat hij ook moet gaan. Noa wil dat Zoe mee op stap gaat, ze is te moe van het bandwerk. Jan heeft een slechte plaats op de lijst gekregen.
Noa en Zoe wedden met elkaar om voor het eerst met Kobe te kussen. Zoe krijgt werk via het interimbureau, ze moet inpakken aan de lopende band. Marc en Dounia gaan langs bij Mieke, ze moet mee tekenen voor een lening bij de bank. Mieke weigert resoluut. Dounia wil snel werk zoeken. Marc vraagt Dounia ten huwelijk, Dounia vindt het te vroeg. Anna zegt Jan dat hij naar haar feest moet komen of ze bekijkt hem nooit meer. Hij mag geen wederwoord geven en moet onmiddellijk vertrekken. Ook Leen en Geert krijgen hetzelfde te horen. Mario zegt dat Vero er voor iets tussen zit dat Els en Andreas gaan verhuizen.
Trudy wil met Els naar het huis gaan kijken dat Andreas gekocht heeft. De tv die als cadeau moet dienen voor Anna en Albert kan niet op tijd geleverd worden. Veronique doet giftig tegen Rita, die zich niets laat zeggen. Walter gaat zeggen dat hij het geld van een onbekende heeft gekregen. Anna vraagt Linda of ze het Avé Maria te zingen in de mis.
Trudy neemt haar zussen mee op stap in de prostitutiebuurt om hen te tonen waar ze terecht zouden komen. Guy is kwaad op Trudy, die zich niet laat doen. Dounia en Marc zoeken een huis. Marc is niet meer gelukkig zonder Mieke en Lennert. Dounia wil een groepspraktijk opstarten. Linda en Rita gaan een cadeau kopen voor de bomma. Leen komt langs bij Bart, ze wil niet komen naar het feest. Ze blijven bekvechten. Peter is boos dat Jan op kosten van de firma belt naar mensen om op hem te stemmen. Andreas komt thuis, hij heeft een huis gekocht.
Mieke komt op bezoek bij Bart en Brenda. Marc is Lennert komen halen deze ochtend, ze is er niet gerust in. Ze is kwaad als hij een minuutje later is. Trudy gaat op langs bij Guy en Eline om over de tweeling te praten. Ze is kwaad op Noa en Zoe en wil hen een lesje leren. Veronique geeft Trudy steken omdat Peter in het uitzuipcafé was. Trudy zegt in het bijzijn van Mario dat Vero ook niet vrij is van schuld. Noa en Zoe worden betrapt als ze stiekem 's nachts naar een feestje willen gaan. Anna vraagt Linda om iets aan de situatie tussen Jan en Leen te doen. Ook Maarten wil niet gaan als Leen niet komt. Bij de vrederechter komen Bart en Brenda geen stap verder. Ze komen niet tot een verzoening.
Peter vertelt Trudy wat er gebeurd is in het café met haar zussen. Trudy is over haar toeren, ze wil Eline erover aanpakken. Eline vertetl het aan Guy, die er niet over te spreken is. Ze krijgen een preek van Guy en Eline, ze gaan hen strenger aanpakken. Rita laat een carkit installeren in de wagen van Rob. Rob moet dringend naar het werk en denkt dat zijn wagen gestolen is. De mannen gaan op een quad rijden. In een café darten ze met een aantal ruige mannen met als inzet hun moto en de quads. Ze verliezen en vluchten weg.
Brenda ziet het niet zitten om met hun toekomstige buurman in proces te gaan. Ze wil niet dat er teveel tijd gaan verliezen. Trudy wil een ladies night organiseren. De Laet vindt MR niet betrouwbaar.De raadkamer heeft beslist dat Raf aangehouden blijft. René en Heidi gaan met Peter praten over het geld. Peter gaat proberen een oplossing voor hen te vinden. Geert gaat langs bij Anna en Albert. Hij vertelt dat hij niet kan komen naar het feest. Geert zegt dat het Leen is die niet wil gaan. Anna smeekt hem om het goed te maken met Jan. Rita wil een cadeau voor Rob kopen. Jan wordt gevraagd om aan dienstbetoon te doen voor zijn politieke partij. Marc heeft één zondag om de twee weken met Lennert, zelfs dat is voor Mieke teveel. Marc komt vragen of hij hem zondag iets eerder kan komen ophalen. Mieke stemt niet toe. Zoe en Noa gaan in het café mannen afzuipen. De mannen willen steeds meer van hen. Peter komt binnen met Andreas in de louche bar en ziet hen. Hij kan net op tijd ingrijpen als de mannen handtastelijk worden.
Geert merkt dat er iets aan de hand is met Leen. Ze wil naar het feestje van de familie maar Geert wil niet mee. Rita wil Anna uitvoerig bedanken voor haar zorgen. MR vertelt Peter waar Lits en De Laet mee bezig zijn. Veronique is jaloers op Trudy dat zij met Els kan gaan sporten. Ze gaan op een powerplate oefenen in een fitcenter. Als Els hoort dat het op vraag van Andreas is, is ze kwaad. Anna wil dat Albert alles regelt voor het feest. Ze gaat Geert bellen om te zeggen dat ze moeten komen. René krijgt te horen van Walter dat hij de naam van de schenker moet vrijgeven van de bank.
Mieke en Lennert gaan bij Anna en Albert eten. Anna vraagt Walter om met Marc te spreken. Marc komt langs bij Anna, ze vindt dat hij niet welkom is. Walter spreekt met hem. Mieke is kwaad als ze hoort dat Marc Lennert heeft gezien. Trudy wil Els mee naar het fitnesscentrum. Ze denkt dat het op vraag van Andreas is. Brenda maakt zich zorgen of ze op tijd in hun nieuw huis gaan kunnen trekken. Eline vertelt MR over de ondervraging en insinuaties van Lits. De Laet ondervraagt Nick, hij vraagt of Nick de getuige niets heeft ingefluisterd. Lits ziet het niet zitten om van Raf het slachttoffer te maken. Rob wordt verrast met een ontbijt, hij heeft een goede zaak gedaan.
Andreas denkt dat Els in een depressie zit. Trudy zegt dat het haar schuld wel zal zijn. Anna vindt dat Lovely af en toe moet langskomen. Mieke heeft Lennert voor de eerste keer naar school gebracht. Suzy heeft op het nieuws gehoord dat er een rechter is aangehouden. Mario wil het geld van de lening van Rene terugbetalen. René wil het niet terughebben. Hij vertelt dat hij al het geld heeft weggegeven. Veronique gaat niet aandringen om het terug te betalen. Rita bedankt Gustaaf voor het weekendje aan zee dat ze cadeau gekregen heeft. De rekening van het hotel van Marc en Dounia begint op te lopen. Ze wil bij Marc blijven, Marc twijfelt over zijn gevoelens voor Dounia. Jan staat niet meer op lijst voor de verkiezingen, de partij moet nog kiezen wie erop komt. Hij is kwaad. Lits wordt onder druk gezet door de procureur generaal. Ze moeten bewijzen dat MR labiel is.
Pasen, Marc belt Mieke omdat hij er graag zou bij zijn als Lennert eitjes raapt(. Marc belt Guy als hij geen gehoor krijgt. Hij gaat naar Guy. Mieke is over haar toeren als Marc binnen komt. 's Anderendaags gaat Marc praten met Mieke, hij wil mee als Lennert de volgende dag naar zijn eerste schooldag moet, Mieke wil niet dat hij meegaat, ze stuurt hem weg. Albert wil het 15 jarige huwelijk vieren met de familie. Anna twijfelt. Nick belt MR, iemand heeft Raf op de dag van de aanranding op de tennisclub gezien. Lits ondervraagt opnieuw Raf, hij spreekt zichzelf voorbij en wordt gearresteerd. De buurman van Bart's nieuwe huis verplaatst de omheining omdat hij beweert dat het zijn grond is. Bart wil de vrederechter inschakelen.
Rita twijfelt of ze wel naar Limburg zouden gaan. Rob overtuigt haar toch te gaan. Ze bezoeken hem, hij is verrast maar tevreden dat ze er zijn. Peter probeert Andreas te overtuigen toch mee te gaan op mannendag. Trudy blijft vervelend doen tegen Els en Andreas. Peter praat met haar, ze wil zich excuseren bij iedereen. Mieke wil niet mee naar de bomma om eieren te rapen. Ze zegt dat Lennert anders teveel snoept maar ze wil eigenlijk de familie niet onder ogen komen. Bart praat met haar en weet haar te overtuigen. MR komt Raf tegen in de tennisclub. Hij bedreigt haar, hij wil dat ze de aanklacht intrekt. Hij vertrekt boos, ze vertelt alles aan Nick die haar troost.
Guy en Eline maken zich zorgen over Zoe, ze kwam erg laat thuis van het café. Guy vindt dat de tweeling niet mogen snoepen op Goede vrijdag. Anna vindt dat de familie niet genoeg langs komt. Ze denkt dat er niemand zondag zal komen. Trudy negeert Els, ze zegt tegen Suzy dat ze iedereen moet inlichten over het feestje dat ze wil organiseren met Pasen. MR wil zich er niet mee moeien. Els is diep gekwetst. Andreas wil niet meer meedoen met de mannendag, hij wil Els niet alleen laten bij Trudy en Vero. Problemen op de bouw van Bart. De aannemer dreigt ermee de werken stil te leggen, blijkbaar hebben ze een stuk grond van de buurman bezet wegens een fout van de landmeter.
Veronique en Trudy zijn lastig dat Els weg wil. Trudy voelt zich bedrogen. Els zegt dat ze toch wil blijven, Andreas maakt zich boos en zegt dat ze moeten verhuizen owv het geruzie tss Veronique en Trudy. Het komt weer tot een ruzie, Els loopt boos weg. MR troost haar. Brenda wil niet dat Bart zijn werk verwaarloosd voor haar. Ze voelt zich schuldig. Bart heeft weer problemen met de bouw. Jan krijgt bezoek van iemand die zijn campagne gaat doen. Het blijkt Rik te zijn, Jan stelt hem voor dat hij het volk gaat helpen in het café van Rik. Linda is er niet gerust in. Peter vraagt Jan om het gewestplan te laten aanpassen, bij wijze van grap. Jan zal het proberen. Lits wil de aanranding van Raf verder uitzoeken, hij zal hiervoor toestemming moeten krijgen van hogerhand. Hij mag er niet aan verder werken. De Laet wil zijn alibie toch nog eens ondervragen. Rita heeft bloemen gekregen van Rob. Heidi is blij dat René zich van het geld heeft ontdaan.
MR wil met Eline, Raf gaan aangeven bij de politie. Lits heeft schrik om de rechter te ondervragen. Raf geeft een alibie, hij was bij een vriendin. Lits wil een confrontatie met MR. Eline weet haar te overtuigen. Het alibie van Raf blijkt te kloppen, Lits moet hem laten gaan. Mieke brengt Marc een brief van het werk. Hij is ontslagen als psychiater. Mieke wil Marc allimentatie laten betalen, ze wil een advocaat inschakelen. Marc gaat langs bij Eline, hij ziet Zoe die hem pest. Linda vindt dat ze in onderlinge toestemming moeten scheiden. Jan stort zich op de verkiezingen, hij wil kost wat kost burgemeester worden. Anna is er niet gerust in. Andreas verklapt dat ze willen verhuizen. Trudy en Veronique zijn onder de indruk.
Walter komt langs bij René. Walter komt net langs voor een organisatie door te geven die het geld wil aannemen. Ze maken Gustaaf wijs dat Walter komt babysitten, hij gelooft er niets van. Raf bezoekt MR, hij vraagt haar wat er aan de hand is. MR wil voorlopig nog niets vertellen. MR gaat bij Eline langs voor hypnose. Ze ziet Raf in haar hypnose als aanrander.
Rita vindt het niet erg als Rob terug naar Duitsland moet voor zaken. Trudy is kwaad dat ze niet mag weten wat MR verzwijgt. Ze vraagt haar uit maar MR zwijgt. René is bezorgd over het geld. Hij heeft nog niets van Walter vernomen en is bang dat Heidi gaat vertrekken. Peter vertelt hem dat Els en Andreas willen verhuizen. René vindt dat ze het vruchtgebruik niet zomaar kan laten vallen. Jan stoeft omdat hij opkomt bij de verkiezingen. Nick zoekt MR op, Hij komt zich excuseren voor zijn gedrag. MR blijft ervan overtuigd dat hij haar aanrander is. MR maakt een afspraak met Eline om onder narcose te gaan. Veronique krijgt telefoon van het model dat Mario zaterdag ontmoet heeft, ze wijst haar meteen af en is jaloers op Mario. Mieke barricadeert de deur, ze is bang dat Marc binnen komt vallen. Brenda wil dat Marthe wacht met het huis te verkopen tot zij verhuisd zijn. Ze is niet akkoord dat er potentiële klanten over de vloer komen. Marc gaat met Guy en Eline over Mieke praten. Ze begrijpen niet dat hij nu al een relatie met Dounia heeft.
Bart gaat mee met de mannen indoor skiën. Jan krijgt ervan te horen en wil ook graag mee de volgende keer. Als ze thuis komen doen ze alsof Mario in het verband ligt. Rita wil iets doen voor Gustaaf. Ze nodigen hen uit om in de Lork te gaan eten. Suzy probeert MR te helpen om over haar aanranding te raken. Ze gaat met haar shoppen. MR wil weten wie de dader is. Zoe vertelt Trudy dat ze werk heeft gevonden in een café maar het is in het zwart. Ze durft het niet goed aan Guy vertellen. Ze vertelt het een beetje verbloemd. Anna is boos dat Rita haar niet meer komt opzoeken.
Brenda wil terug gaan werken, Bart vindt het geen goed idee. Bart vertetl dat hij mee wil op de mannendag gaan skiën. Brenda vindt dat hij moet gaan om eens te ontspannen. Guy is slechtgezind omdat alles niet verloopt zoals hij gehoopt had. Hij voelt zich in de steek gelaten. Truyd geeft Zoe geld. Els vindt dat het onfair is tegenover Guy en Eline, Trudy is kwaad op Els. Rita mist Pierrot. Maarten vindt dat Jan met Leen moet gaan praten. Hij overweegt het. Marc gaat thuis poetsen als verrassing voor Mieke. Ze is er niet mee opgezet en vraagt hem de sleutel van het appartement. Ze zet hem eruit. Zoe krijgt in een café een voorstel om de klanten te laten trakteren, zij krijgt dat 20%.
Brenda is ziek, Bart denkt dat ze oververmoeid is. Ze maakt zich zorgen of ze wel op tijd in hun nieuwe huis gaan kunnen. Ze moet thuisblijven van Bart. Andreas wil een optie nemen op het huis, Els wil nog even wachten en wat andere huizen zien. Andreas blijft aandringen, Els zegt dat het dan niet doorgaat. Rita twijfelt nog steeds over het voorstel van Gustaaf. MR twijfelt of Nick iets met de aanranding te maken heeft. Truyd blijft aandringen om te weten wat er aan de hand is met MR. Zoe gaat op zoek naar werk in een café. Peter en Mario spreken over het gedrag van hun vrouwen. Jan doet opvallend vriendelijk tegen Shirley en Noa. Hij wil zijn leven beteren en met iedereen rekening houden. Guy maakt zich druk over de tweeling, ze gebruiken zijn muziekinstallatie. Rene spreekt af met Walter, hij wil het zwart geld via Walter kwijt geraken. Hij wil het geld wel gebruiken voor kinderen in Zuid-Afrika.
Rita wil nadenken over het voorstel van Gustaaf. Rita mag terug in haar winkel en appartement, ze wil er niet meer blijven wonen. Andreas wil een optie nemen op het huis. Els twijfelt over de verhuis. Peter vindt dat hij Els geen depressie mag aanpraten. Trudy wil met MR praten, Suzy houdt haar tegen, MR wil met niemand praten. Trudy probeert MR uti te vragen, ze zegt niets. MR praat over de aanranding met Eline. Trudy wil ook weten wat er met Els scheelt. Ze is kwaad omdat niemand iets tegen haar zegt. MR gaat met Eline terug naar de tennisbaan om haar angst te overwinnen. Ze komt er zowel Nick als Raf tegen en praat ermee. Ze weet niet wie het geweest kan zijn. Shirley gaat voortaan zelf de lottoformulieren indienen, Jan mag niet meer meedoen. Hij is geraakt. René komt Peter vragen wat hij met het geld moet doen. Peter stelt voor om Walter in te schakelen. Jan en Maarten maken weer ruzie. Jan komt vroeg terug van het werk, hij voelt zich niet goed. Bart komt met Marc praten terwijl die met Dounia zit te flirten. Hij wordt kwaad op Marc. Marc krijgt te horen dat Mieke wil scheiden. Maarten gaat langs bij Bart om over Jan te praten. Bart nodigt Jan uit om alles bij te praten.
MR wordt aangerand. Ze vertelt het aan Suzy. Ze heeft de geur van de man herkent maar weet niet van wie het was. Guy vindt dat de tweeling niet zo lang in bed mag blijven liggen. Zoe moet ook op zoek naar werk van hem. Eline wil haar helpen maar Guy vindt dat ze zelfstandig moet zijn. Rob heeft niet goed kunnen slapen van de problemen op het werk. Rita wil ook werk zoeken, Rob vindt dat niet nodig. Gustaaf wil met Rob en Rita spreken. Hij stelt een renteloze lening voor. Walter gaat bij Mieke langs op vraag van Anna. Voor Mieke is het definief gedaan met Marc. Mieke wil dat Lennert zijn vader niet meer ziet, ze vertrouwt hem niet meer. Andreas heeft een huis gevonden, hij wil met Els gaan kijken naar het huis, Els begint te twijfelen over de verhuis. Maarten blijft Jan verwijten dat Leen weg is. Ze maken voortdurend ruzie. Heidi begint weer over het zwart geld van René in Luxemburg. Hij moet er een oplossing voor vinden. Heidi geeft hem één week anders vertrekt ze met Berre naar haar vader.
Andreas zoekt naar huizen op de computer van Peter. Peter ziet het en wil weten waarom ze willen verhuizen. Guy ergert zich aan de muziek van de tweeling. Hij wil ook niet dat ze weer op stap gaan. Hij vindt dat Eline strenger moet zijn. Hij zegt dat ze om 12 u thuis moeten zijn, Eline steunt hem er niet genoeg in. Gustaaf lacht René nog altijd uit met zijn aprilgrap. Rob is terug van de zakenreis. Rita is blij dat hij terug is. Jan probeert te zwijgen over het lottoformulier, Shirley vraagt hem uit. Jan biecht het op. Shirley is boos oop hem. Suzy vindt dat MR duidelijkheid moet scheppen in haar relaties. Nick doet alsof hij zijn afspraak met MR is vergeten en laat haar lang wachten. Hij stuurt haar weg. MR wordt aangerand als ze de tennisclub verlaat. Maarten heeft nergens zin in. Zoe komt met Trudy praten, ze probeert haar op te zetten tegen Guy en Eline.
Andreas heeft een verrassing, ze gaan allemaal samen tangolessen volgen. Mario en Peter zien het niet echt zitten. Ook Veronique doet tegendraads maar iedereen gaat mee. Er komt weer ruzie van tussen Trudy en Veronique. Heidi doet verveldend tegen René. Gustaaf vraagt René te komen, hij moet een pakje naar de luchthaven van Deurne brengen. René wordt tegengehouden door de douane die het pak controleren. Er blijkt een vis in te zitten, een aprilvis! MR gaat op de tennisclub met Nick praten. Raf komt zich weer opdringen aan MR. MR stelt een tennisduel tussen Raf en Nick voor, de winnaar krijgt haar hart. Nick wint de match maar MR is verdwenen. Peter en Trudy moeten bij Guy en Eline gaan eten. Noa en Zoe willen niet blijven voor het eten, Guy is niet akkoord. Trudy geeft Eline ervan langs dat ze de tweeling niet in de hand heeft. Jan heeft zes juiste cijfers met de lotto maar is het formulier vergeten in te dienen.
Noa en Zoe wil vandaag verhuizen. 's Avonds willen ze meteen op stap gaan. Guy wilde het net gezellig maken. Isabelle gaat met Rita mee naar het ziekenhuis voor bestraling. Els wil verhuizen, ze is het geruzie beu. Leen belt Anna om te praten over Jan. Anna praat erover met Jan, hij moet ervoor zorgen dat er een einde komt aan de ruzie. Mieke is blij dat Marc en Dounia iets hebben met elkaar. Raf spreekt Nick aan over de ketting die hij MR cadeau heeft gedaan. Nick zegt dat MR niet in Raf geinteresseerd is. Walter is officieel op pensioen.
Marc gaat bij Mieke langs om te praten. Mieke heeft weinig zin in het gesprek. Marc en Dounia kussen en belanden in bed. MR gaat met Suzy mee haar zieke tante bezoeken. Gustaaf helpt Rita en Rob, ze mogen bij hem blijven wonen en biedt hen een huurcontract aan. Eline is blij dat ze terug moeder is geworden. Trudy blijft boos op Eline, ze heeft haar zussen afgepakt. Ze is bang dat haar zussen haar zulllen laten vallen. Peter stuurt Bart naar Duitsland, hij heeft er geen zin in vanwege de bouw. Rob biedt aan om in zijn plaats te gaan. Geert gaat bij Anna en Albert werken aan de electriciteit. Anna zegt haar gedacht tegen Geert.
Trudy is niet blij dat Noa en Zoe bij Eline gaan wonen. Ze is helemaal over haar toeren, als de tweeling ermee lacht. Noa is slecht gezind op het werk. Rita rekent uit hoeveel schulden ze moet afbetalen. Het bedrag ligt erg hoog. Mario krijgt ervan langs van Veronique omdat hij niets heeft gezegd over Xavier en Christel. Ze vertrouwt Mario niet meer. Bart heeft weer problemen op de werf. Brenda maakt zich zorgen dat ze niet op tijd het huis in kunnen. Dounia vertelt Marc dat ze verliefd is op hem.
Marc voelt zich verloren zonder Mieke. Dounia probeert hem te troosten. Dounia gaat met Mieke praten. Mieke heeft er geen zin in. Dounia vertelt dat ze op Marc verliefd is. Mieke vraagt Dounia om Marc te versieren, zodat zij van hem verlost is. Rob vindt dat Rita het rustig aan moet doen. Jan voelt zich oud worden. In de boerderij zijn sporen gevonden van Xavier en Christel. Ze zetten een grote zoekactie op touw. MR krijgt bloemen van Raf, die haar uitnodigt op de tennisclub. Christel en Xavier zien de politie toekomen in hun hotel, ze vluchten terug. Overal zijn wegversperringen die ze proberen te ontwijken. Ze worden gezien en achtervolgd. Ze kunnen ontsnappen tot ongenoegen van Lits. Mario vertelt Veronique over het voorval. Veronique pakt ermee uit bij de andere vrouwen. Albert wordt vergeetachtig. De dader van de diefstallen op de werf van Bart zijn gevat. Noa en Zoe worden gevraagd om bij Eline en Guy te gaan wonen. uy begint meteen zijn regels op te dringen.
MR probeert vragen over de Ardennen te vermijden. Ze wil niet dat de anderen zich moeien met haar privéleven. Trudy vraagt Suzy erover uit. MR gaat met Nick tenissen. Nick geeft MR een ketting cadeau. Raf komt er tussen en wilmet hen iets gaan drinken. De jaloezie tussen Raf en Nick neemt weer de bovenhand. De politie valt in in de boerderij waar Christel en Xavier verblijven. Ze zijn verdwenen. De Laet vindt dat ze te laat hebben gereageerd. Peter en Andreas maken zich druk over het amateurisme van de politie. Peter pakt Jan hard aan als die iets over het voorval wil vertellen. Gustaaf en Isabelle geven bloemen aan Rita. Rita komt terug uit het ziekenhuis en trekt terug bij Rob in. Rita wil terug in haar appartement om kleren op te halen. Rob zal met de deurwaarder gaan praten.Ze mogen een aantal spullen gaan ophalen. Eline nodigt Noa en Zoe uit voor een etentje. Noa en Zoe weten niet goed wat ze ervan moeten denken. Trudy maakt ruzie met Els.
Mario heeft nog geen activiteit gevonden voor de mannendag. Ze spelen een computerspel, maar horen iemand in het gebouw en denken meteen aan Latour. Het blijkt om een werknemer te gaan. Raf neemt het MR kwalijk dat ze vertrekt en Nick haar komt ophalen. Jan helpt Bart op de bouw. Guy geeft toe dat de tweeling bij hen kunnen komen wonen. Marc komt met Mieke praten over hoe het verder moet.
Bart maakt zich druk dat Peter niet aanwezig is. Veronique probeert Els te bewerken ivm de reclamecampagne. Peter en Andreas onderzoeken het boerderijtje dat nog overbleef op de lijst. Ook Jan en Mario komen aan bij de boerderij. Ze kunnen net op tijd vluchten. Mieke besluit Marc op te zoeken onder druk van Linda. Ze vindt Marc samen met Dounia op een kamer en laat hem kwaad achter. MR voelt zich niet meer op haar gemak in de buurt van Raf. Ze wil naar huis. Nick komt hen halen, Raf is op zijnj teen getrapt. Guy is niet meteen geneigd om de tweeling in huis te nemen. Eline stelt hem voor de keuze, de tweeling of haar.
Trudy is niet tevreden over de uitslag van de DNA-test. Veronique is blij dat de tweeling zal vertrekken. Noa en Zoe weten niet goed wat ze ervan moeten denken. Trudy gaat met Eline praten, ze verwijt haar vanalles. Veronique vraagt Els of ze Dieuwke voor een reclamecampagne mag gebruiken. Els ziet het niet zitten. Suzy vindt dat ze Raf te hard heeft aangepakt. MR praat erover met Raf. Rob is blij dat Rita zo snel herstelt. Peter wil de zoektocht naar Xavier staken, Jan vindt dat ze door moeten gaan. Jan spreekt af met Mario om nog één keer te gaan checken. Ook Peter en Andreas besluiten de volgende dag te gaan kijken. Albert komt Leen tegen, ze vertelt over de ruzie met Jan. Linda gaat praten met Marc. Als ze ziet dat Dounia bij Marc slaapt, heeft ze haar twijfels over hem.
Eline is zenuwachtig voor de uitslag van de DNA test. Trudy is bang haar zussen te verliezen. Veronique wil een eigen reclame campagne voeren met Cederic. Noa en Zoe gaan bij Eline langs. De uitslag van de test wijst uit dat Noa en Zoe haar kinderen zijn. Jan gaat langs bij Geert, hij gaat op zoek naar Leen. Jan noemt Geert een profiteur, het komt tot een handgemeen. Jan is kwaad dat Linda niets heeft vertelt. Linda zegt dat hij het goed moet maken met Leen. Christel spreekt af met Moons. Hij vraagt zich af waarom Christel bij Xavier blijft. Rita voelt zich niet goed. De kankercellen zijn uit haar lichaam verdwenen maar ze heeft een ziekenhuisinfectie opgelopen. Dounia zegt haar kamer op en trekt bij Marc op de kamer in omdat haar geld bijna op is.
Bart hoort dat de dieven weer aan het werk zijn op zijn bouw. Hij wil ze op heterdaad betrappen. Jan gaat hem achterna. Brenda is er niet gerust in. Raf probeert zich te verantwoorden voor wat er gebeurd is tussen hem en MR. Suzy geeft hem lik op stuk. MR legt uit dat ze overdreven heeft. Mario gaat met Jan mee op zoek naar Latour. Jan en Mario splitsen zich op, Mario is niet akkoord maar heeft niets te zeggen. Jan breekt in op het domein van een villa, de eigenaar schiet op hem met een jachtgeweer. Hij mist gelukkig, Jan kan het uitleggen. Trudy komt stoefen met de foto's van Louise. Marc wil niet geloven dat het gedaan is tussen hem en Mieke. Eline krijgt morgen de uitslag, Trudy is lastig op haarr omdat ze zich opdringt.
Mario is slecht gezind. Trudy lacht Veronique uit dat Cederic niet geselecteerd is voor het reclamespotje. MR voelt zich gelukkig in de Ardennen. Ze poseert voor Raf, die haar probeert te kussen. MR wordt hysterisch. Andreas vertelt Peter dat Latour waarschijnlijk in het land is. Jan zou wel eens gelijk kunnen hebben. Anna lacht Albertine uit omdat ze verloren is met kaarten. Rita voelt zich slecht, Rob bezoekt haar. Mieke spreekt met Brenda en Bart over Marc. Linda spreekt met Leen en Geert, Linda wil dat ze het terug goedmaakt met Jan. Leen vertelt dat ze gestopt is met school, Linda is niet akkorrd. Leen wildefinitief breken met Jan. René vertelt Gustaaf over zijn verleden.
Peter zegt dat ze voor de mannendag de vrouwen eens goed gaan verwennen. Hij wil dat ze allemaal samen iets gaan doen. Veronique eist Mario alleen op. Peter, Andreas, El;s en Trudy gaan winkelen. Pierrot gaat Rita niet opzoeken, hij vertrekt terug naar Limburg. . Raf brengt Suzy en Marie Rose champagneontbijt op bed. Jan is op zoek naar Maarten, die kwaad vertrokken is. Rik geeft hem ongelijk wat betreft zijn reactie op Geert. Maarten heeft afgesproken met Leen. Jan gaat bij Mieke langs, hij is boos dat hij het van Linda heeft moeten horen. Anna wil niet gaan kaarten omdat Rita in het ziekenhuis ligt. Kobe komt vragen of ze alsnog willen meedoen.
Noa en Zoe maken ruzie over hun job. Trudy moet naar de fotostudio met Louise. Veronique belt ook om Cedric ervoor te gebruiken. Ze willen Cederic niet gebruiken. Rob en Pierrot hebben een goed gesprek over hun vader-zoon relatie. Raf tekent MR, de herinneringen aan Christophe komen weer opzetten. Mieke wil Marc niet meer zien, hij moet haar een tijdje met rust laten. Jan en Andreas op zoek naar Xavier. Maarten is kwaad dat Leen weggelopen is. Veronique probeert Andreas en Els weer op stang te jagen door te zeggen dat zij MR weg willen.
Marc voelt zich wat schuldig over de ruzie met Mieke. Hij belt Mieke maar ze neemt niet op. Hij belt Linda als die toevallig bij Mieke zit om te zeggen dat hij haar graag ziet. Mieke wil niet dat hij terug komt. Anna is zenuwachtig voor de operatie van Rita. De operatie is geslaagd. Gustaaf probeert uit te vissen wat er met René aan de hand is. Heidi wil niets vertellen. Christel bazuint in het dorp rond dat ze zijn moeten vluchten voor Jan VDB, een seksmaniak. Hij smeedt een plan om de VDB's te ruïneren. Vandalen zijn an het werk geweest bij het huis van Bart en Brenda. Brenda denkt dat iemand niet wil dat ze daar gaan wonen. Trudy wordt gevraagd of ze Louise mogen gebruiken voor een reclame campagne. Veronique is jaloers.
Leen belt naar Linda, ze zijn ongerust. Ze wil niet naar huis gaan, ze spreekt af met Leen om te praten. Leen wil niet mee naar huis. Jan is 's avonds niet te genieten en maakt ruzie met Linda. Hij komt erachter dat Linda Leen heeft gezien. Eline heeft werk voor Zoe als poetsvrouw in de instelling. Zoe ziet het niet helemaal zitten. Trudy voelt zich achteruitgeseld tov Eline. Andreaas komt erachter dat Xavier en Christel wel degelijk in België zijn. Marc en Dounia komen terug van het congres. Het is meteen weer ruzie tussen hem en Mieke. Hij vertrekt met Dounia op hotel.
Rita is zenuwachtig voor het gesprek met de dokter. Rob is bij haar en probeert haar gerust te stellen. Ze moet dringend geoppereerd worden, Rita vertrouwt het niet. Suzy en Marie Rose vertrekken naar de Ardennen met Raf Broos. Veronique is jaloers dat MR Suzy heeft meegevraagd. Christel maakt zich zorgen omdat Jan hen gezien heeft. Gustaaf komt bij Anna en Albert vragen naar het verleden van René. Mario heeft terug de smaak van het ontwerpen te pakken. Als Vero hem teveel kritiek geeft loopt hij weg, hij pikt het gedrag van Veronique niet meer. Mieke ziet er al tegen op dat Marc terug komt. Hij heeft niet gebeld naar Mieke. Jan komt terug met Peter praten over Latour. Peter wil er niets van weten. Jan praat erover met Andreas die een en ander moet uitzoeken..
Nick komt zich verontschuldigen bij MR. Hij wil met haar gaan dineren. MR krijgt telefoon van Raf, Nick is op z'n teen getrapt. Jan maakt ruzie met Geert, hij vindt dat Geert van Linda profiteert. Geert vertrekt kwaad, hij wil nooit nog een voet bij Jan binnen zetten. Leen gaat Geert achterna. 's Maandags is Leen niet op school. Leen blijft met Geert op hotel. Veronique zegt dat Suzy niet mee mag met MR naar de Ardennen. Trudy ziet Eline niet zitten als moeder van de tweeling. Jan gaat op onderzoek naar Xavier Latour. Linda vindt dat Mieke Marc nog een kans moet geven.
Andreas is lastig op Veronique omdat ze iedereen tegen Els opzet. Veronique zegt dat Els, MR uit het huis zal zetten als ze haar beu is. Veronique blijft Els verwijten dat ze iets tegen MR heeft. De mannen gaan paintballen. Trudy wil ook een vrouwendag doen. Pierrot komt terug, hij wil zijn moeder zien. Rita is blij hem te zien. MR ziet Nick met een andere vrouw. Raf stelt voor dat MR en Suzy meegaan voor een weekje naar de Ardennen.
Gustaaf en Isabelle gaan langs bij Rob. Ze stellen voor om Rita binnen te pakken, Rob twijfelt maar ziet het wel zitten. Xavier heeft het ereloon van Moons betaald. MR voelt zich schuldig dat ze van twee walletjes eet. Martine gaat bij Peter langs voor haar ontslag. Mieke denkt aan scheiden. Marc praat met Dounia over zijn huwelijk. Jan is kwaad op Geert omdat Linda op Brammetje moet passen nu hij ziek is. Rob bezoekt Rita, ze is blij dat Rob gekomen is. Veronique vindt dat MR een deel van het huis moet krijgen.
Jan heeft een afspraak gemaakt met een meubelfabrikant. Hij wil Peter verrassen door nieuwe meubels aan te kopen. Xavier belt Moons voor een afspraak. Jan komt in het café Xavier tegen, Christel slaat op de vlucht, Jan heeft haar gezien. Peter gelooft Jan niet, ook Linda denkt dat Jan zich interessant wil maken. Jan gaat zelf terug op onderzoek. Jan pakt Rob aan over Rita. Martine zegt dat ze definitief gaat vertrekken. Ze kust met Rob. Nick bezoekt Marie Rose. Hij wil MR voor zich. Eline is zenuwachtig voor de DNA-test. Ze is bang dat de tweeling haar zal verwijten. Trudy vindt dat ze moeten wachten op de uitslag. Ze heeft er moeite mee om te aanvaarden dat Eline hun moeder is. Ze is bang dat Eline de tweeling teveel hun goesting zal geven. Mario vertrouwt René niet in de buurt van Veronique, net als ze het goedmaken valt René weer binnen. Marc en Dounia zitten op hotel, hij wil niet naar Mieke bellen. Mieke praat met Bart over Marc, ze is kwaad dat Marc haar niet belt.
Andreas gaat uitzoeken of Eline werkelijk de moeder is van Noa en Zoe. Eline vindt het geweldig om haar kinderen te hebben gevonden. Guy porbeert haar te ontnuchteren. Peter vertelt de tweeling dat het over Eline gaat. Iemand duwt Moons bijna onder een trein als waarschuwing, Xavier niet te chanteren. Moons maakt een nieuwe afspraak met Xavier. Albert moet van Anna bellen naar het ziekenhuis, ze wil weten hoe het staat met Rita. Rita brengt het slechte nieuws aan Anna. Het is een kwaadaardig gezwel. Rob bezoekt Rita in het ziekenhuis, hij wil het goedmaken met haar. MR gaat met Raf op stap. Ze gaan naar een opening van een schietstand.
Linda gaat op Bram passen, die is ziek. Xavier geeft Moons een waarschuwing, hij schakelt er iemand voor in. Mario is depressief, hij denkt dat Veronique vreemd gaat. De winkel van Rita is leeggehaald, Anna en Albert komen het vertellen tegen Rita. Albert vindt dat ze een advocaat moet nemen. Rita moet weer op onderzoek. Marc en Dounia maken zich klaar om naar het congres te gaan. Mieke wil hen zo snel mogelijk weg. Het komt tot een hevige ruzie tussen hen. Nick maakt een afspraak met MR. Hij wil weten waar hij staat, hij is nog steeds verliefd op MR. MR zegt dat ze nog geen keuze heeft gemaakt tussen hem en Raf. Trudy komt terug van de notaris. Noa en Zoe krijgen ook een erfenis over een paar jaar. Ze wil uitzoeken wie de moeder van de tweeling is. Eline krijgt te horen dat Noa en Zoe dochter zijn van een graaf. Eline is sprakeloos. Zij moet de moeder zijn van de tweeling.
MR zit in met de situatie dat er twee mannen op haar verliefd zijn. Marc en Dounia nemen Lennert mee op een uitstap. Mieke heeft het nog steeds moeilijk met Marc zijn gedrag, ze praat erover met Dounia. Eline vertelt Mieke dat Marc een onmogelijk persoon is om mee samen te wonen. Jan heeft het erg moeilijk met de situatie van Rita. Zijn hoofd staat er niet naar om voor Brammethe te zorgen. Geert en Leen vertrekken kwaad. Albertine vertelt Rob dat Rita kanker heeft. Xavier zegt dat hij Moons verdenkt op de moord van zijn vrouw om zo met Christel verder te kunnen gaan. Moons belt dat er een doorbraak is in de zaak. Moons chanteert Xavier met oude dossiers, hij wil dringend zijn ereloon uitbetaald. Xavier is niet van plan een cent te betalen. Xavier gaat hem een verwittiging sturen. Er is gestolen op de werf van Bart en Brenda. Mario en Veroniuqe maken nog steeds ruzie. Heidi en René hebben een etentje om het terug goed te maken.
Marc doet alsof Mieke een groot ontbijt heeft klaargemaakt voor Dounia en Marc. Mieke vindt het niet nodig Dounia in de watten te leggen. Veronique doet weer lastig tegen Suzy. Peter, Mario en Andreas gaan op mannendag. Ze gaan naar de sauna. Rita vertelt Jan dat ze kanker heeft. Eline gaat tenissen met MR, Guy vertrouwt MR niet. Zowel Raf als Nick willen met MR gaan eten. Ze zegt dat ze met Eline gaat eten.
Rita drinkt van de fles ontsmettingsalcohol. Linda wordt verwittigd, ze moeten dringend naar het ziekenhuis. Ze hebben een maagspoeling gedaan. Ze krijgt van de dokter het nieuws dat ze opnieuw kankercellen hebben ontdekt. Trudy gaat haar zussen de rekening van de traiteur laten betalen. Ook Bart is ziek geworden. Hij heeft problemen op de bouw, er is gestolen. Veronique vindt dat ze toch een eigen winkel moeten openen. Ze wil hiervoor nog eens geld vragen aan René. MR gaat praten met Eline over haar liefdesproblemen. Eline ziet haar meer als een vriendin als een patiënte. Xavier is paranoïde, Moons verdenkt hem van de moord op Liesbeth. De Laet verdenkt Moons van de moord. De Laet gaat praten met Moons. Marc gaat met Eline over zijn huwelijk praten. Ze kan hem niet begrijpen. Marc probeert Mieke te verwennen maar ze wil er niets van weten. Plots staat Dounia voor de deur, ze gaat naar een congres en vraagt Marc mee. Heidi vergeeft René.
Rita doet lastig tegen het personeel van het ziekenhuis. Ze moet nog een aantal onderzoeken ondergaan. Rita steelt een fles ontsmettingsalcohol. Anna en Albert komen Rita bezoeken. De deurwaarder heeft het huis van Rita verzegeld. Mario blijft kwaad op Veronique omdat ze met René samenspant. Ze geeft toe dat het held met een reukje is. Mario vindt dat ze dat geld niet in Linea Veronica hadden mogen investeren. Kobe vertelt Walter dat er een kamer vrijkomt in de serviceflats. Jan doet lomp tegen Geert. Hij verwijt hem dat hij teveel profiteert van zijn goedheid. Xavier is paranoïde, hij denkt dat Christel met Moons gaat samenwerken. Gustaaf zit in over de situatie van Heidi. Isabelle vindt dat hij zich niet moet moeien. Eline komt met Mieke praten.
Trudy confronteert haar zussen met de rekening van de traiteur. Ze wijst hen erop dat ze niemand mogen bedotten. Xavier spreekt af met Moons. Hij eist de documenten waar hij voor betaald heeft. Ook Brenda is ziek geworden. Walter bezoekt Rita in het ziekenhuis, ze komt net terug van een reeks onderzoeken. Ze vraagt ook Walter om drank te halen. Ze stuurt hem weg. Ook Leentje komt op bezoek bij Rita, ze vraagt ook aan haar om drank te gaan halen. Bart bezoekt Mieke, ze praat met hem over Marc. Mieke zegt dat de liefde weg is.
Heidi krijgt een factuur van de traiteur. De tweeling heeft op het feestje van de kinderen geen eten klaargemaakt maar alles gekocht. Trudy is kwaad op hen. René heeft een bestemming voor het geld gevonden. Gustaaf komt zich ermee moeien. Peter wil het geld niet aanvaarden voor VDB. Hanneke en Marthe zijn ziek. Brenda blijft thuis om hen te verzorgen. Linda is nog steeds kwaad op Jan omwille van zijn uitgaven. Linda moet op de bank gaan lenen om zijn schulden af te betalen. MR trekt definitief een streep onder haar relatie met Christophe. Ze wil in therapie bij Eline. Moons spreekt af met Christel. Christel wil haar geld terug van Xavier. Moons wil met Christel iets beginnen. Mario wil duidelijke afspraken rond de terugbetaling van René. René wil het geld niet terug, Mario is lastig. Albertine bezoekt Rita in het ziekenhuis, ze wil dat Albertine drank voor haar mee brengt. De deurwaarder is langs geweest bij de winkel van Rita.
Marc gaat praten met Guy en Eline over Mieke. Hij weet niet meer wat hij moet beginnen. Eline stelt huwelijkstherapie. Mieke wil niet met Marc praten. Ze wil een einde maken aan de relatie. Peter weet dat René het geld aan Veronique geleend heeft. Het blijkt over heel veel geld te gaan. Rene wil ervan af. Hij wil investeren in het FAIC, Peter twijfelt. Veronique doet opvallend vriendelijk tegen Suzy in het bijzijn van Marie Rose. Als MR weg is, vliegt ze uit tegen Suzy. Christophe belt MR, hij smeekt haar om terug te komen. Het komt tot een ruzie, hij wil haar niet meer zien. MR praat erover met Eline. Jan gaat de brief van de loterij ophalen op de post. Jan heeft 20¶ gewonnen, Linda is kwaad dat hij al 4000¶ heeft uitgegeven. Hij gaat voor een afbetalingsplan vragen bij Rik waar hij een grote rekening heeft staan. Mario wil een eigen winkel openen. Veronique ziet het verlopig niet zitten.
De mannen houden een mannendag. Ze gaan tennisen. Jan wil de postmeester bellen om te weten te komen welke brief er voor hem was toegekomen. De postmeester wil hem niet van antwoord dienen. Hij wil alvast maandag vrijaf nemen om het lotje te gaan incasseren. Jan gaat in de QV trakteren op champagne. Trudy en Els komen er op uit. Hij drinkt zich zat. Linda komt hem halen en komt erachter. Noa en Zoe gaan helpen opruimen bij Eline om geld bij te verdienen. Eline begint hen meteen te verwennen. Veronique gaat met MR wandelen. Veronique probeert MR te bewerken en op te zetten tegen Els.
Mieke ziet het niet meer zitten met Marc. Veronique belt het ziekenhuis, ze wil dat Mario zich laat onderzoeken. Ze is ook opvallend vriendelijk voor Suzy. De dokter zegt dat hij teveel stress heeft. Christel zegt dat Xavier dringend moet betalen aan Moons. Xavier zegt dat hij zelf gaat onderhandelen met Moons. Een visser vindt het lijk van Liesbeth. Moons wordt door Lits en De Laet ondervraagd. Linda vertelt aan Anna en Albert dat Rita in het ziekenhuis ligt. Linda gaat op bezoek bij Rita. Anna vertrekt onmiddellijk omdat ze meteen in de clinch gaat met Rita. Rita wil zo snel mogelijk uit het ziekenhuis. Heidi vindt dat René zich van het geld moet ontdoen. Ze wil er niets mee te maken hebben. Gustaaf wil weten wat er aan de hand is. De deurwaarder komt langs bij Rita als Anna en Albertine daar zijn. Ze zit diep in de schulden. Er komt een aangetekende brief van de lotto, Jan is ervan overtuigd dat het om de winst gaat.
Heidi is nog steeds kwaad op Rene, ze voelt zich bedrogen door Rene. Rene vertelt de waarheid, hij heeft geld geleend aan Veronique dat van Didier de Kunst kwam. Heidi is kwaad dat Rene het voor haar verzwegen heeft. Walter is moe, hij wil zo snel mogelijk op pensioen. Problemen met het huis van Bart en Brenda. Jan wil er zich mee moeien maar maakt het alleen maar erger. Rita wordt door een brommer aangereden in dronken toestand. Rob wil er niet naartoe. Jan is kwaad op Rob. Mario is kwaad omdat er een bestelling niet is toegekomen. Hij krijgt plots last van zijn hart. Christel spreekt af met Moons. Hij maakt zich zorgen over de verdwijning van Liesbeth. Eline vraagt de tweeling haar te komen helpen met de grote schoonmaak, ze heeft een goede reden gevonden om met hen in contact te komen. . Marc is vergeten Lennert af te halen en het eten klaar te maken. Mieke is erg kwaad op hem.
Peter twijfelt over de ergenis van Noa en Zoe. Trudy gaat naar de notaris om alles te regelen. Eline wil graag contact houden met de tweeling. Anna denkt dat ze Rita in de hand moet houden. Marie Rose mist Christophe. Nick denkt dat hij te hard van stapel is gelopen. Veronique steukt MR op dat Els haar buiten wil. Eline gaat Rita bezoeken, ze is weer zat. MR laat zich niet overtuigen.
Bart belt de electricer af, Bart wil Geert nemen. Heidi gelooft niet dat er niets is tussen Veronique en René. Moons vertelt Christel dat Liesbeth niet meer teruggekomen is. Peter praat met Mario over Veronique, hij zegt dat Mario niet mag opgeven. Mario vertelt over het geld dat Linea Veronica moet redden, Peter wil weten hoe ze aan het geld komt. Veronique en René zoeken naar een oplossing om de zaak gedekt te houden. Ze worden door Peter en Mario samen gezien. Veronique zegt dat René haar in contact heeft gebracht met een geldschieter. Peter neemt René onder handen, hij weet dat het René zijn eigen geld is. Hij wil weten waar dat geld vandaan komt. Nick komt MR opzoeken, Trudy praat met hem en geeft hem valse hoop. Suzy zegt tegen MR dat het Raf is. Nick heeft door dat MR niets met hem wil. Suzy vindt dat ze de mannen niet aan het lijntje mag houden. Eline probeert Rita te bewerken, Rita wil niets van haar weten. Ze steekt Eline door dat ze nooit voor haar eigen kinderen heeft gezorgd.
Brenda en Bart moeten snel de bezetter betalen. Jan mag het café de QV gaan doen van Elke. Linda gelooft niet dat Willie Sommer gisteren in de QV is geweest. Elke bevestigt Jan zijn verhaal. Willie komt langs omdat hij zijn gsm is vergeten. Ze krijgen gratis tickets voor een optreden. Christel heeft dringend geld voor Moons nodig. Xavier gaat het geld zelf brengen om mensen om te kopen die hem documenten gaan bezorgen waaruit blijkt dat hij zijn tijd met enkelband heeft uitgezeten. Xavier praat met Liesbeth, de vriendin van Moons. Hij laat haar vermoorden omdat ze weet waar hij woont. Maarten heeft een nieuwe gsm gekregen, Leen is jaloers. Mario vertelt Trudy dat hij denkt dat Veronique met René gaat. Trudy gaat langs bij René en Heidi, ze geeft René ervan langs. Heidi hoort het. Walter is van plan om af te bouwen, hij heeft zijn pensioenaanvraag ingediend.
MR wil niet naar de tennis, ze probeert Nick te ontwijken. Biljart ternooi in de seviceflats, er zijn geen inschrijvingen behalve die van Albert. Kobe heeft Raymond Ceulemans uitgenodigd. Jan komt langs de QV, de sleutel steekt daar op de deur. Hij gaat naar binnen, toevallig komt Willie Sommers langs. Jan doet alsof het zijn café is. Raf komt naar de tennisclub, hij wil MR zien. Nick is niet opgezet met zijn aanwezigheid. Raf geeft toe aan Nick dat hij verliefd is op MR.
Jan denkt dat hij ziek is. Hij zit in over de situatie met Rita. Guy neemt het Elineniet kwalijk dat ze haar tweeling heeft afgestaan. Eline gaat met Rita praten maar ze kan niet tot haar doordringen. Ze wil echter niet opgeven. Rene en Heidi vertrekken naar Luxemburg. Mario wil weten van Veronique wie de mogelijke geldschieter is. MR vertelt dat ze gaat stoppen met tennissen. Martine heeft besloten om te blijven. Iemand heeft Christel gevolgd naar het onderduikadres van Xavier. Xavier gaat met haar praten, het is de vrouw van Moons. Hij spreekt met haar af op zondag.
Eline vertelt Guy over hoe ze haar tweeling heeft moeten afstaan toen ze 17 was. Peter en Trudy betrappen Noa en Zoe terwijl ze aan het discussieren zijn wie er zal gaan werken. Trudy zegt dat ze haar erfenis zal delen met haar zussen. Rene vraagt Heidi mee naar Luxemburg. Mario hoort dat Veronique hem achterna zal komen om het geld op te halen. Mario maakt zich kwaad tegen Veronique. Hij wil van haar horen met wie ze heeft afgesproken, ze weigert er iets over te zeggen. Marie Rose gaat naar de tennis, Nick had haar verwacht op valentijn en doet bezitterig tegen MR. Nick zegt dat hij verliefd op haar is, MR zegt dat hij enkel een vriend van haar kan zijn. Moons zegt tegen zijn vrouw dat hij moet doen alsof hij verliefd is op Christel. Anna maakt zich druk over Albertine, die zich moeit met Rita. Jan gaat langs bij Rob om met hem te spreken over Rita. Martine komt langs, Jan denkt meteen dat Rita al vervangen is. Kobe vindt dat Walter het rustiger aan moet doen.
Xavier heeft weer commentaar op Christel. Ze is het beu afgeblaft te worden. Moons probeert haar te overtuigen bij haar te blijven. Trudy en Heidi maken alles klaar voor het verjaardagsfeestje van de 3 kinderen. Trudy wil dat Rita er ook bij is, ze belt Walter om haar mee te nemen. Hij gaat langs bij Rita, ze is al zat. Hij kan haar overtuigen mee te gaan. Op het feest begint Rita meteen te drinken. Ze begint met Rob te vechten. Noa en Zoe hebben weer eten besteld bij de traiteur met het geld van Trudy om te doen alsof ze goed kunnen koken. Jan heeft een dure cadeau gekocht voor de kinderen, hij vindt dat ze moeten laten zien dat ze veel geld hebben. Linda is nog lang niet zeker van de winst van de lotto. Mieke ergert zich aan Marc. Ze praat erover met Bart. Veronique zet René onder druk om snel het geld te bezorgen. Hij zal dit weekend proberen naar Luxemburg te gaan. Mario vertrouwt het niet dat René en Vero zo goed met elkaar kunnen opschieten. Eline herkent Noa en Zoe, ze wil Guy niet meteen vertellen wat er scheelt. 's Avonds vertelt ze Guy dat ze zelf een tweeling heeft gekregen die nu dezelfde leeftijd als Noa en Zoe zouden hebben.
Valentijn: Marc wil Mieke verrassen maar ze is er niet blij mee. Hij verknoeit alles. Suzy krijgt een kaartje van Yoessef, ze is boos op hem. Xavier wil dat Christel schot zet achter zijn zaak bij Moons. Ze spreekt met Moons af, die haar wil verleiden. Noa en Zoe gaan een hele dag winkelen met het geld van Trudy, Peter is niet op de hoogte en wil dat ze stoppen met bedriegen. Martine komt bij Rob langs, ze wil hem nogmaals overtuigen met haar mee te gaan. Rob wil alleen gelaten worden. Jan is valentijn vergeten, Linda is teleurgesteld. Walter gaat de zatte Rita ophalen op café.
Veronique wil niet zeggen wie haar geld wil lenen. Geert heeft bloemen gekocht voor Leen voor Valentijn. Geert hoopt dat Leen later voor Bram zal zorgen, Leen wil verder studeren. Jan is er niet gerust in dat zijn kinderen op stap zijn geweest. Trudy probeert Suzy uit te vragen, ze wil weten met wie MR op stap is geweest. Jan vertelt Shirley dat hij waarschijnlijk de lotto heeft gewonnen. Linda neemt een zatte Rita mee naar haar thuis. Ze probeert met haar te praten. Rita valt in slaap op de zetel. Linda belt Jan, Rita beledigt Linda en vertrekt. Marc probeert geheim te houden dat hij voor Valentijn iets gepland heeft. Xavier wil dat Christel Moons bewerkt. Ze spreekt af met Moons en duikt met hem in bed. Anna betrapt Albert en Albertine al dansend, ze is jaloers.
Anna, Albert en Albertine gaan op de serviceflats volksspelen doen die Kobe heeft georganiseerd. Anna wil persé winnen van Albertine. Albertine probeert Anna op haar paard te krijgen. Walter kan Anna overtuigen te blijven doorspelen. Jan gaat Bart helpen bij zijn bouw. Hij verbrandt hout voor de bouw maar wordt door de politie betrapt. Bart krijgt een waarschuwing. Mario is niet gerust in de resultaten van de modeshow. MR brengt Suzy naar de gynecoloog. Suzy vertelt MR over de avances van Nick. Nick is jaloers dat MR afspreekt met Raf. René spreekt af met Veronique, hij zegt tegen Heidi dat hij naar het werk gaat. Ze vertrouwt het niet. Veronique vraagt René of hij geld kan lenen. René heeft nog geld dat hij vroeger verduisterd heeft van Didier de Kunst. Hij zal het voor Veronique in het buitenland gaan halen. Gustaaf nodigt Rob uit om met hem op stap te gaan, Rob heeft geen zin maar Gustaaf dwingt hem mee te komen. Rob amuseert zich niet echt.
Jan zou Bart graag helpen bij de aankoop van zijn huis. Hij is ervan overtuigd dat de lotto snel zal uitbetalen. Bart en Brenda tekenen de aankoop van hun huis. Het voorschot wordt betaald. Rita is brutaal tegen haar klanten. Ze stuurt haar klanten de winkel uit. De facteur komt langs met een aangetekende brief. Ze weigert de brief te ontvangen, het zijn aanmaningen tot betaling. Linea Veronica zit in slechte papieren, Mario heeft te dure investeringen gedaan. Xavier moet toegeven dat hij Christel nodig heeft, ze maakt een afspraak met Moons. Ze vertelt hem dat ze een spelletje speelt met Xavier. Moons gelooft haar niet. Albert vergeet het vuur uit te zetten als ze naar de winkel gaan. Anna is lastig op Albert omdat hij het vergeten is. Albert steekt het op zijn ouderdom. Eline denkt dat ze de tweeling kent. Trudy vindt dat de tweeling een deel van de erfenis moeten krijgen. Peter denkt dat ze er nog niet klaar voor zijn.
Bart en Brenda komen Linda en Jan vertellen dat ze een huis gaan kopen. Ze vragen om het nog even stil te houden, Jan vertelt het aan Rik. Jan is de televisie moeten gaan afzeggen van Linda. Andreas gaat terug werken tegen de zin van Els. Guy brengt hem naar het werk. Xavier vraagt Christel om Moons in te palmen. Christel wordt door Moons aan de deur gezet. Rob heeft nog geen contact opgenomen met Rita, hij wil niets meer met haar te maken hebben. Martine blijft bij haar besluit om te vertrekken. Walter gaat met Rob praten, hij wil niet terug naar Rita. Geert heeft Rita in de supermarkt gezien met een hele hoop drank. Noa vindt dat Trudy te weinig geld aan hen geeft, zij hebben ook recht op de erfenis van Trudy. Mario laat Veronique verstaan dat ze er niet goed voorstaan financieel. Deze modeshow moet lukken. MR gaat niet naar de modeshow omdat ze die oude herinneringen niet wil ophalen
Bart en Brenda overwegen een huis te kopen, ze hebben een huis dat in bouw is gezien staan dat hen aanstaat. De eigenares gaat scheiden van haar man. Heidi maakt de uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje. Noa ziet het niet zitten om te koken voor het feestje. Veronique wil niet dat Rita naar het feestje komt. Rita wordt op café uitgedaagd om een gast onder tafel te drinken, ze gaat erop in. Anna wil haar in het oog houden maar ze kan haar nergens vinden. Ze stuurt Walter er op af. Rita drinkt zich ladder zat. Xavier daagt Christel uit. Christel eist dat Xavier aktie onderneemt tegen VDB. Xavier spreekt met zijn nieuwe advocaat Thijssen is verongelukt en ligt in coma. De nieuwe advocaat eist dat Xavier onmiddellijk de achterstallige rekeningen betaald. Xavier vraagt Christel om het met de advocaat, Moons aan te pappen. Guy en Eline nodigen Els en Andreas uit. Andreas wil terug gaan werken. Jan heeft een plasmascherm gekocht, hij denkt nog steeds dat de lotto het geld snel zal storten.
Trudy is lastig op haar zussen omdat ze haar beet hebben genomen. Albertine komt met Rob praten, ze vraagt de sleutel omdat ze Rita in de gaten wil houden. Het is een slagveld bij Rita thuis. Anna en Albert komen net binnen. Anna wil meteen terug vertrekken als ze Rita ziet liggen. Anna en Albert praten met Rob. Anna verwijt hem dat hij bij haar vertrokken is. Christel en Xavier zijn terug in België. Christel gaat mee in het plan Xavier om de VDB's te ruïneren. Martine neemt ontslag bij VDB, ze vertrekt uit de stad. Mario is niet gerust in de nieuwe collectie, hij denkt dat ze niet gaat aanslaan. Peter betrapt Shirley terwijl ze in de tas van 'Noa' haar identiteit probeert te checken. Hij zet haar op haar plaats.
Rob komt veel te laat op het werk, zijn weekend is vreselijk geweest met Rita. Martine zegt dat Rob er aan ten onder gaat. Gustaaf praat met Rob over Rita, hij vindt dat Rob moet vertrekken bij haar. Rob maakt zich klaar om te vertrekken, Rita doet alsof ze er blij om is. Hij trekt op de kamer van Lovely in. Rita gaat langs bij Martine om ruzie te maken, ze denkt dat Rob bij haar is ingetrokken. Jan kan net op tijd tussen komen. Marc heeft zijn teen helemaal niet gebroken maar een eksteroog. Heidi heeft een voorstel klaar voor de uitnodigingen van het verjaardagsfeestje. Noa en Zoe gaan met Trudy naar een zwemparty. Ze houden Trudy en Shirley voor de gek met hun sproet.
Marc heeft zijn teen gestoten, hij heeft nog steeds pijn. Jan verrast Linda met een ontbijt dat hij heeft besteld. Veronique probeert Cederic te laten lopen, terwijl hij het nog niet kan. Ze is jaloers omdat Louise al kan lopen. Rita heeft een kater. Ze gooit Rob buiten. MR gaat tennissen, ze komt een oude bekende tegen, Raf. Nick is jaloers dat ze het zo goed kunnen vinden. Eline wil Els en Andreas uitnodigen voor een etentje. Jan heeft gereserveerd bij een sterrerestaurant, hij heeft ook een duur kleed voor Linda gekocht. Hij denkt het allemaal terug te betalen als de lotto gestort heeft. Jan brengt Linda in verlegenheid door zich aan te stellen.
Rita wordt wakker met een kater, Rob probeert met haar te praten maar Rita laat zch niets zeggen. Rita wil terug vertrekken om te gaan drinken, Rob houdt haar tegen. Rita geeft Rob van alles de schuld. Als Rob terugkomt van het werk vindt hij Rita op de grond, ze heeft weer gedronken. Jan maakt zich zorgen over Rita, zijn laatste zus. Linda troots hem. Marie Rose ziet een feestje voor de kinderen niet zitten. Heidi wordt ingeschakeld voor het feestje. Veronique is lastig dat ze er niet bij betrokken wordt. Marc en Mieke hebben zich verslapen voor de gelofte van Kobe. Ze komen te laat. Christel komt langs bij Xavier, ze vertelt hem dat ze Tamara heeft ingelicht over hun plannen. Christel wil alleen haar eigen geld terug. Xavier wordt kwaad op Christel omdat hij nu uit het huis zal moeten. Xavier stelt voor om het geld te gebruiken om de VDBs' te ruïneren. Xavier en Christel vertrekken plots terug naar België. Bart en Brenda denken erover om een groter huis te zoeken.
Andreas komt goed af van de aanslag die Huug op hem wou plegen. Huug wordt gearresteerd. Jan heeft en verrassing voor Hilde, hij heeft champagne gekocht voor Linda. Zij vindt dat hij zotte kosten heeft gemaakt. Hij is ervan overtuigd dat hij het grote lot heeft gewonnen. Christel speelt onder een hoedje met Xavier, ze zijn uit op het geld van Tamara. Christel vraagt Tamara mee uit eten. Rob en Martine kunnen terug proffessioneel samenwerken. Trudy gaat met Veronique praten, ze vindt dat Vero niet zo jaloers mag zijn. Rita heeft een scène gemaakt in de QV. Jan wil dat Linda met haar gaat praten. Rob komt langs bij Jan, hij kan Rita nergens vinden. Jan en Linda gaan alle cafés af, ze vinden Rita ladderzat op straat. Mario maakt zich zorgen over de modeshow, deze moet aanslaan of ze gaan overkop.
Suzy mag geen ontbijt maken van Trudy, die wil haar zussen inschakelen. Niemand lust het. Els komt erachter waar Andreas mee bezig is. Ze is er niet mee akkoord maar laat hem doen. Andreas betrapt Huug met een kan bezine. Huug gooit de benzine over Andreas... Brenda heeft last van ochtendmisselijkheid. Jan denkt dat hij de lotto gewonnen heeft omdat de winnaar zich nog niet kenbaar heeft gemaakt en hij zijn lotje verloren is. Lovely vertrekt naar Leuven. Gustaaf neemt iedereen mee uit eten in de Lork. Veronique blijft Mario beschuldigen dat hij het aanlegt met het model. Ze vraagt hem weer haar te ontslaan, Mario wil niet omdat ze geen reden heeft. Xavier en Christel bedenken een plan om Tamara te misleiden. Xavier gaat haar geld vragen.
Veronique is lastig dat Mario teveel tijd in de modeshow steekt en te weinig in Cederic. Veronique verwijt Mario dat hij achter het model, Muriel zit omdat hij haar helpt aankleden. Hij moet haar onmiddellijk ontslaan. Lovely maakt zich klaar om te verhuizen. Ze blijft maar aan Koen denken. Andreas begint zijn bewakingsopdracht bij Guy, Els mag er niets van weten. Vero heeft door dat er iets niet klopt. Martine gaat met Rita praten om te zeggen dat er niets is tussen haar en Rob. Rita is helemaal over haar toeren als ze Martine ziet. Ze gaat terug zuipen, Rob kan haar niet meer bereiken. De cafébaas belt Rob op, hij neemt haar mee naar huis. Marie Rose voelt zich ziek, Suzy verzorgt haar. Xavier vertelt Christel dat haar geld op is. Mieke krijgt weer telefoon van Kim, ze beweert weer verkracht te zijn door haar stiefvader. Het blijkt dat ze seks heeft gehad met haar vriend en toen schrik heeft gekregen voor een zwangerschap.
Rita is het gezaag van Rob beu. Ze denkt dat Rob overal rondvertelt dat ze weer drinkt. Rob praat met Martine over het drankprobleem van Rita. Jan gaat voor een nieuwe uitdaging, de verkiezingen in oktober. Mieke krijgt telfoon van de ouders van Kim, ze is weggelopen. Ze weet dat Kim bij haar vader zit. Ze waarschuwt de vader dat hij ervoor in de gevangenis kan geraken. Marc stelt voor dat Andreas op het huis van Guy past. Guy gaat het Andreas vragen, die stemt toe. Veronique vindt dat Mario teveel flirt met een model. Shirley komt met een absurd plan te weten te komen wie van de tweeling een sproet op haar rug heeft. Peter ziet er het nut niet van in, maar hij laat haar maar doen. Albertine praat met Albert over Rita. Ze vraagt Albert om met Rita te praten.
Noa en Zoe verrassen Suzy met een ontbijt op bed. Trudy vertrouwt het zaakje niet, Peter ziet er geen graten in. Trudy is jaloers dat ze Suzy dingen vertellen die ze haar nooit gezegd hebben; Kobe doet een animatie voor de bejaarden in de serviceflats. Hij organiseert een wielerwedstrijd op hometrainers. Anna wil niet dat Albert meedoet, ze is bang dat hij zich gaat forceren. Als ze hoort dat Albertine ook meedoet, moet Albert ook meedoen en winnen. Hij wint de tweede plaats. Guy en Eline zitten nog steeds zonder electriciteit. Guy wil niet weg van huis, Eline overtuigt hem. Marc kan niet begrijpen dat Kobe voor priester wil gaan.
Suzy heeft de hele nacht wakker gelegen van het piekeren. MR probeert haar op te monteren door te zeggen dat de kindjes haar missen. Veronique beledigt Suzy, iedereen is kwaad op haar. Trudy vist naar de uiterlijke verschillen tussen Noa en Zoë. Een sproet op hun onderrug. Ze ontdekt dat ze om de beurt gaan werken. Jan is lastig dat zijn lottoformulier in het wasmachine is geraakt. Veronique voelt zich voorbij gestoken omdat ze haar niet van haar abortus op de hoogte hebben gebracht. Heidi is kwaad dat Rene niets heeft laten horen over het voorstel van Peter. Ze gaan eten om bij te praten maar het komt tot een discussie. Ze maken het daarna weer goed. Guy is paranoia hij denkt dat hij Huug in de tuin heeft gezien. Hij vindt dat de politie te weinig doet. Plots valt het licht uit.
Noa en Zoe wisselen voor het werk. Noa wil ermee ophouden omdat ze bang is om door de mand te vallen. Suzy heeft nog verdriet over haar abortus. Trudy probeert haar te troosten. Ze blijft een hele dag in bed liggen. Jan is gekwetst door de roddels in Aals over hem. Veronique doet jaloers tegen een model dat Mario probeert in te pakken. Rita heeft gezopen, Albertine brengt haar thuis. Rob belt haar voortdurend om haar te controleren. Shirley zegt Peter dat Noa niet goed samenwerkt, Peter vraagt haar Noa meer tijd te geven. Noa doet alsof ze geheugenverlies heeft. Shirley denkt dat Noa een hersentumor heeft. Peter heeft het door dat Noa en Zoe wisselen. Xavier spreekt af met Christel. Christel eist haar geld terug. Marc is niet akkoord met de keuze van Kobe om terug priester te worden.
Mieke weet niet goed wat ze moet doen met de weggelopen tiener. Mieke praat met de leraren van Kim. Ze krijgt te horen dat Kim een ouder vriendje heeft. Jan wil niet meer meedoen met de prinsenverkiezing. Hij wil niets meer met de carnavalsgroep te maken hebben. Geert weet van niets en gaat met Jan praten. Iemand in Aalst heeft hem belachelijk gemaakt. Er wordt gezegd dat hij met gangsters heeft samengewerkt. Suzy twijfelt over de abortus, ze is bang dat ze nooit meer kinderen kan krijgen. Ze laat de abortus uitvoeren maar heeft er spijt van. Ze is beschaamd en wil alleen zijn. Rob wil Rita controleren of ze van de drank afblijft. Tamara doet alsof de foto van Christel per toeval bij haar is terecht gekomen. Christel gelooft haar niet en volgt haar als ze naar Xavier gaat. Kobe gaat in de serviceflats inwonen. Hij vraagt Anna en Albert mee voor zijn gelofte.
Geert vindt dat Jan zijn kandidatuur terug moet intrekken. Hij moet een show in elkaar steken voor de verkiezingsshow. Guy wil zo veel mogelijk thuis zijn om Eline en zijn huis te beschermen. Hun oprit is vol bruine zeep gesmeerd. Shirley is boos op Noa omdat ze niet weer weet wat ze gisteren mee bezig was. Shirley is bang dat Xavier terug opnieuw gaat beginnen. Xavier houdt Christel en Tamara in het oog. Hij heeft Tamara weten te verleiden, zij speelt het spelletje mee met Christel. Rob laat Martine verstaan dat hij nooit meer met haar iets zal beginnen. Marie Rose heeft een afspraak gemaakt voor Suzy bij de abortuskliniek. Suzy weet niet meer of ze wil gaan. Heidi is gepikeerd omdat Rene niets gezegd heeft over het 25 jarig feest van VDB. Gustaaf geeft haar goede raad.
Marc nodigt Guy uit voor een etentje. Guy wil niet van huis weg om de wacht te houden voor Huug. Jan en Linda gaan eten in de Lork met Bart en Brenda. Brenda vertelt dat ze zwanger is. Iedereen is heel tevreden. Rene vraagt Gustaaf om Heidi te ontzien wat betreft het evenementenbureau. Peter belt haar om het evenement te organiseren voor 25 jaar VDB. Rene had het bewust verzwegen. Suzy twijfelt of ze over de avances van Nick zou vertellen tegen Marie Rose. Christel vindt in Spanje iemand die Xavier gezien heeft. Ze heeft geld geleend aan hem. Ze willen een plan bedenken om Xavier terug te pakken. Peter komt erachter dat Jan in naam van de firma voor sponsering heeft gezorgd voor zijn prinsverkiezing. Hij moet alles terugbetalen van Peter. Veronique is jaloers dat Mario heeft afgesproken met een model om hun modeshow te lopen.
Suzy excuseert zich voor haar gedrag. De tweeling stelt voor om Suzy te helpen. Ze maken zich op om op stap te gaan. Linda wil niet dat Jan nog naar Aalst gaat. Jan is lastig op haar omdat hij klusjes moet opknappen. Kobe gaat langs bij Lovely. Ze denkt dat hij nog een oogje op haar heeft. Kobe laat verstaan dat hij priester wil worden. Koen amuseert zich met Virginie in Egypte. Nick probeert Suzy te verleiden, ze is er niet goed van. Nick vraagt haar te zwijgen tegen Marie Rose.
Zoe en Noa wisselen weer om te gaan werken. Diegene die thuis blijft moet koken. Ze moeten van Trudy een kookcursus volgen. Suzy is bang dat ze overbodig wordt in het huishouden nu de tweeling helpt. Bart en Brenda komen Jan en Linda uitnodigen voor een etentje in de Lork. Isabelle praat met Lovely over Koen. Ze voelt zich vernederd. De groep geeft Jan weinig kans als prins carnaval. Linda vraagt Jan om toch mee te gaan eten in de Lork. Veronique is lastig op Mario omdat hij beslissingen heeft genomen zonder haar te kennen. Linda gaat langs bij Rita, ze denkt dat ze gecontroleerd wordt. Linda wil alleen maar helpen. Rita vraagt Linda of ze even op de winkel kan passen. Ze komt ladder zat terug thuis en scheldt Linda uit. Lits en De Laet komen bij Peter vragen of hij iets weet over een hacker die in hun systeem heeft ingebroken.
De moordenaar van Roxanne bekent de feiten. Kobe wordt vrijgelaten, hij zoekt steun bij Marc en Mieke. Rob is kwaad op Rita omdat ze terug drinkt. Zij geeft hem de schuld. Huug heeft Guy en Eline weer gestalkt, hij heeft glas gestrooid voor de deur en de banden van zijn auto platgestoken. Guy wil dat de politie er iets aan doet. Gustaaf komt langs bij Rita. Ze denkt dat Rob hem heeft gestuurd om haar in het oog te houden. Rob is er niet bij met zijn hoofd op het werk. Peter vraagt wat er aan de hand is, Rob zwijgt. Martine laat verstaan dat ze gaat vertrekken. De carnavalsgroep probeert Jan duidelijk te maken dat hij geen kans maakt als prins carnaval. Suzy heeft snel veel geld nodig voor een abortus. De hacker breekt voor Christel in, in het systeem van de computer. Lits merkt dat er iemand in hun files zit. Christel vindt het adres van Xavier.
Noa wil dat Zoe gaat werken vandaag, zij wil niet omdat ze door de mand zal vallen. Ze gaat toch, Shirley is boos dat ze alles opnieuw moet uitleggen. Linda vindt dat de prinsverkeizing teveel geld kost. Rita vraagt Albert om haar naar het optreden te bellen. Rob heeft een dag vrijaf genomen om haar te brengen, Ritazegt dat het daarmee niet goedgemaakt is. Rob krijgt telefoon van Martine, hij moet dringend naar een klant. Rita denkt dat hij naar Martine gaat. Rita begint te drinken voor het optreden, ze neemt de fles mee naar haar kleedkamer. Tijdens de pauze begint ze terug te drinken. Ze staat ladderzat op het podium, Rob haalt haar van het podium af. Martine is erg ongelukkig ze mist Rob. Bart ziet haar en praat met haar. Martine wil vertrekken bij VDB. Peter vraagt René of Heidi het feest voor het 25jarig bestaan van VDB wil organiseren. Lovely vertrekt naar huis, ze wil niets meer weten van Koen. Lits en De Laet vinden de dader van de moord op Roxanne. Haar huisbaas is met haar naar bed gegaan.
MR vraagt Suzy of ze wil werken in de tennisclub, ze weigert de job omdat ze de familie niet in de steek wil laten. Trudy en MR dringen aan, Suzy stemt toe. Els en Andreas vertrekken terug naar huis. Noa heeft de job gekregen omdat ze sneller en beter was. Ze gooit er met haar pet naar, Shirley wordt er kwaad van. Jan heeft 50 kg karamellen laten sponseren. Jan vraagt Rik om hem te sponseren voor Prins Carnaval. Jan zet hem onder druk om voor 500¶ te sponsoren. De hacker wil ingaan op het aanbod van Christel. Koen heeft liefdesverdriet. Huug blijft Guy en Eline stalken. Brenda zegt dat ze denkt dat ze zwanger is. Bart is dolblij. Marc bereidt het feestje voor Roxanne voor. Hij is de hapjes en drank vergeten. Iedereen belt af, er komt uiteindelijk niemand meer naar het feestje.
Jan heeft de foto's van de campagne ontvangen, hij moet 3000¶ betalen. Geert stelt voor dat de groep meebetaald. Jan is er zeker van dat hij gaat winnen. Guy krijgt telefoontjes maar de beller zegt niets. Marc denkt dat het Huug is en biedt hem gratis therapie geven. Lovely wil niets meer van Koen weten. MR vraagt Nick of Suzy in de tennisclub mag komen werken. Suzy is bang dat ze het huishouden zou verwaarlozen. Shirley test Noa en Zoë. Ze proberen haar te verwarren, wat aardig lukt. Noa doet alle testen. Maria zoekt naar Andreas en Els. Ze worden gevonden. Andreas weigert de job, Els is blij. Veronique is kwaad dat er teveel volk in de villa woont. Rob praat met Anna en Albert over Rita.
Brenda is over haar toeren omdat Hanneke nachtmerries heeft van de overval. Bart gaat bij de politie langs om zijn beklag te doen. Jan wil mee met Bart omdat hij als toekomstige burgemeester wel iets te zeggen zal hebben. De politie heeft de handtas gevonden maar ze is leeg. De overvaller is met de brommer uit de bocht gegaan en overleden. Koen heeft Lovely zat gevoerd, als ze in een blok in slaap gevallen is, gaat hij naar Virginie. Lovely wordt met een kater wakker, Koen komt met een ontbijt aan en doet alsof hij de hele nacht bji haar is geweest. Ze bezoeken een tempel, Virginie maakt Lovely belachelijk. Lovely ziet Koen en Virginie kussen. Veronique wil niet dat de tweeling bij hen blijft wonen. Ze vraagt Suzy uit over haar zwangerschap. Guy gaat met Marc naar zijn huis om de schade op te meten. Mieke en Eline praten over Huug. Ze vertelt dat ze zwaar heeft moeten boeten voor de relatie die ze voor Huug had. Maar ze wil er verder niets over kwijt.
Trudy vindt dat Noa en Zoë moeten gaan werken. Ze vraagt Peter of een van hen als secretaresse aan de slag kan. Shirley moet een aantal testen uitwerken om te zien wie van de twee het beste is. Jan ziet zijn verkiezing als prins carnaval groots. Hij maakt zware kosten bij de fotograaf. Mieke praat met een wegloopster. Ze beweert dat ze misbruikt wordt. Koen moet Lovely vertellen dat hij deze avond moet inschepen voor de cruise. Ze komt erachter dat Virginie meegaat op die cruise. Koen vraagt Lovely mee om het goed te maken. Hij wordt gek van de twee vrouwen die achter hem zitten. Hij voert Lovely zat, ze valt als een blok in slaap. Christel huurt een specialist om het dossier van Xavier in de politiecomputer te kraken. Huug heeft de oprit van Guy en Eline dichtgezet. Guy belt de politie. Ook de sloten werden dichtgelijmd. Brenda en Bart komen terug, Hanneke en Marthe zijn nergens te bespeuren. Brenda maakt zich zorgen. Marthe is overvallen, haar handtas werd gestolen. Ze zijn naar de politie geweest maar die werden weggeroepen.
Christel gaat langs bij Lits. Ze vraagt De Laet uit over waar Xavier is. Els wordt wakker op de rotsen. Ze moeten nog een uitweg vinden naar boven. Andreas valt bij de klim naar beneden, hij breekt zijn been. Ze spalkt het been van Andreas, Ze blijven nog een nacht wachten. Jan stoeft dat hij met twee verkiezingen meedoet. Hij denkt dat hij burgemeester kan worden. Suzy is een beetje jaloers op de zussen van Trudy, iedereen praat over hun kookkunst. Trudy vindt de bewijzen dat Noa en Zoe eten bij de traiteur zijn gaan halen. Trudy gaat met hen op stap in de QV. Binnen de kortste keer zijn ze verdwenen. Ze komen een stuk in de nacht terug. Trudy geeft hen ervan langs. Lovely wil weten waar ze staat met Koen, die doet plots weer afstandelijk. Ze ziet Virginie plots in het hotel en wordt kwaad. Virginie daagt Lovely uit. Koen stuurt Virginie naar een andere kamer. Een armbandje van haar blijft liggen, Koen ziet het net op tijd.
Suzy vertelt Marie Rose dat ze nog geen gynecoloog heeft. Marie Rose gaat met haar mee. Suzy wil het kind nog steeds laten wegnemen. Lovely komt aan in Egypte, ze zoekt Koen op. Koen vraagt Virginie om naar een ander hotel te gaan, die ziet dat niet zitten. Koen heeft het moeilijk om Lovely te dumpen, hij kust met haar en geeft haar weer hoop. Jan laat een fotograaf komen voor zijn campagne voor Prins Carnaval. Andreas en Els maken een boottocht rond Cyprus. Er is een probleem met de motor en de boot is niet voorzien van reddingssloep, ook de radio werkt niet. Ze zwemmen naar de kant om hulp te zoeken. Aan de kant moeten ze een hoge rots beklimmen. Onderweg overnachten ze. Peter belooft Shirley een extra werkkracht. Er is nog steeds ruzie tussen Rob en Rita. Christel moet haar standplaats blijven betalen voor Gerda. Gerda beweert dat er al een hele tijd niet meer betaald is. Xavier zit aan haar rekeningen.
Els twijfelt over de job van Andreas. Ze gaan op een rondreis op een boot rond Cyprus. Huug heeft lelijk huis gehouden in de tuin van Guy en Eline. Guy wil zich niet laten chanteren en belt de politie. Lits en Liekens gaan naar Stan. De cafébazin geeft hem meteen een alibie. Lovely krijgt een brief van Koen waarin hij het uit maakt. Ze belt hem maar Koen blijft bij zijn beslissing, ze gaat naar Egypte om hem op te zoeken. Suzy is duizelig, ze voelt zich niet goed. Albertine volgt Rita die stiekem gaat drinken. Ze brengt haar naar huis. Rita beweert dat ze niet meer zal drinken. Noa en Zoë onderzoeken het huis van VDB. Jan komt te laat thuis, hij heeft weer plannen gemaakt maar wil niets zeggen tegen Linda. Walter komt bij Mieke en Marc om de begrafenis van Roxanne te regelen.
Rita is kwaad, ze wil de post van Pierrot niet lezen. Ze krijgt van William een voorstel voor een optreden. Rita begint in de winkel helemaal te beven, ze heeft last van afkickverschijnselen. Albertine probeert op Rita in te praten. Veronique gaat mee met Trudy naar de rechtbank om haar te steunen. Noa en Zoë moeten vandaag voorkomen. Ze worden vrijgesproken. Bart aanvaardt de nieuwe job van verkoopsdirecteur. Andreas en Els rijden naar het huis van Maria. Ze is niet thuis, ze wachten op haar. Andreas doet haar het huis cadeau. Huug komt weer langs bij Eline en Guy. Guy probeert hem de les te spellen maar Huug laat zich niet doen. Huug doet zich voor alsof hij zijn leven gebeterd heeft. Guy stuurt hem weg, Huug zegt dat hij nog niet met hen klaar is.
Koen belt Brenda om te zeggen dat hij in Egypte blijft. Hij gaat Lovely een brief schrijven. Virginie is in Egypte bij Koen. Jan heeft zich kandidaat gesteld als prins carnaval. Trudy is kwaad op Veronique omdat die Marie Rose opzet tegen Els en Andreas. Trudy zegt het tegen Marie Rose. Mieke komt langs bij Jan en Linda, ze praten over Roxanne en Kobe. Veronique gaat met Mario tennissen tegen Nick en Marie Rose. Ze verliezen zwaar, Veronique steekt het allemaal op Mario. Nick stelt voor met een sportlijn te beginnen bij Linea Veronica, Veronique ziet het niet zitten. Gustaaf komt Lovely pushen om op stap te gaan.
René blijft in de Ardennen om Heidi te steunen. Hugh komt nogmaals langs bij Eline om geld te vragen. Eline wil met rust gelaten worden, ze stuurt hem weg zonder geld. 's Avonds vertelt Eline aan Guy over Hugh zijn verleden als dief. Trudy begrijpt niet waarom Suzy geen hulp wil aanvaarden. Veronique begint terug over de eigendom van het huis, dat volgens haar aan Marie Rose toebehoort. Martine is plots erg afstandelijk tegenover Rob. Ze probeert Rob jaloers te maken. Peter vraagt Bart als verkoopsdirecteur voor alle afdelingen samen. Bart had eerder gedacht aan Brenda maar dat ziet Peter niet zitten. Brenda is blij voor Bart. Gustaaf en Isabelle gaan langs bij Lovely, ze heeft niet veel gedaan met de feestdagen. Kobe wordt nog steeds ondervraagd door Lits. Kobe vertelt over Stan die Roxanne probeerde voor zich te winnen. Jan gaat mee naar het feest van driekoningen in Aalst, als Balthazaar.
Griet Tersago komt langs om over de zussen van Trudy te praten. Ze gaat onmiddellijk langs bij Noa en Zoë. Andreas twijfelt over de keuze om in Cyprus te gaan wonen. Ze plannen een bezoek aan Maria. Anna vindt het een schande dat Kobe werd opgepakt. Trudy gaat met Suzy langs de apotheker. Suzy wil geen financiële steun van de familie. Ze is inderdaad zwanger. Albertine probeert met Rita te praten maar ze vertrekt weer. Jan krijgt bezoek van de voorzitter van het Kartel. Hij krijgt een strijdplaats. Rita is drank gaan kopen en drinkt zich zat. Onderweg komt ze Rob tegen, ze maakt een scène op straat.
Lits onderzoekt de dood van Roxanne. Kobe wil niet dat er in Roxanne gesneden wordt. Mieke voelt zich ook schuldig. De autopsie brengt aan het licht dat Roxanne sinds maandag dood is en dat ze net voor haar dood nog betrekking heeft gehad. Lits verdenkt Kobe. Ze vinden een prik van een naald in haar lichaam, ze is vermoord. Ze gaan Kobe ophalen. Linda vindt dat Jan geen verlof had moeten nemen de eerste week van het nieuwe jaar. Jan krijgt een verkiesbare plaats bij een plaatselijke partij. Hij wil er op in gaan, Linda twijfelt. In Aalst stoeft Jan met zijn politieke carriere Els en Andreas vertrekken naar Cyprus. Dieuwke blijft bij Suzy. Suzy is overtijd en ongelukkig, ze overweegt een abortus. Anna maakt zich zorgen over Rita. Shirley voelt zich schuldig over de dood van Roxanne. Christel komt langs bij VDB, ze is ontslagen door Peter. Ze komt met een smoes dat ze haar persoonlijke spullen nog niet heeft gekregen. Ze wordt buiten gelachen.
Marc maakt zich druk omdat Roxanne de barkast heeft leeggehaald. Mieke heeft haar eerste werkdag bij Bijzondere Jeugdzorg. Marc gaat langs bij Roxanne. Walter stelt voor dat Kobe een tijdje naar het buitenland gaat om alles op een rijtje te zetten. Kobe voelt zich schuldig tov Roxanne. Ze laten in de keuken eten klaarmaken om dat daarna naar Roxanne te brengen. Ze gaan eerst langs bij Anna en Albert maar Kobe kan zijn gedacht er niet bij houden. Ze gaan bij Roxanne langs maar niemand doet open. Als ze teruggaan vinden ze het lijk van Roxanne. Ze heeft zelfmoord gepleegd. Rob vraagt Rita waar ze deze nacht gezeten heeft. Rita heeft een kater maar beweert dat ze niet gedronken heeft. Rob vermoedt iets. Anna vraagt Albertine uit over Rita, die moet op haar tong bijten om niets te zeggen. Anna wil er onmiddellijk naar toe. Rita stuurt haar weg maar ze blijven. Isabelle is boos op Gustaaf omdat die aan de ham voor Albertine heeft gezeten. Linda laat Jan verstaan dat hij zich beter niet teveel moeit in Aalst met de carnavalwagen. Jan is op zijn hart getrapt.
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Het internet wil niet goed werken bij René, hij wil naar het FAIC rijden. Rita maakt zich weer kwaad op Rob. Martine wil nog steeds dat Rob voor haar kiest. Rob wil dat ze hem met rust laat. Rita gaat terug drinken. Ze vraagt Pierrot om even op de winkel te letten. In de winkel komt ze Linda tegen terwijl ze net een fles aan het uitzoeken is. Linda zegt haar dat ze net hetzelfde idee had als cadeautje voor Albert. Rita speelt het mee en zegt dat zij wel een ander cadeau zal zoeken. Albertine komt Rita de les spellen, ze is ongerust over haar drankprobleem. Marie Rose mist Christophe, ze wil niet zelf bellen. Jan gaat mee naar Aalst om aan de wagen te werken. Hij dringt zich op als adviseur. Trudy en Veronique maken ruzie, ze blijven elkaar beschuldigen van overspel. Veronique neemt Trudy mee naar Christel voor haar versie van de feiten te horen. Christel vertelt dat ze seks heeft gehad met Peter. Trudy vertrekt zeer ongelukkig.
Gustaaf twijfelt over de nieuwe gerant. Hij vindt ze te familiar. Hij wil er niets over zeggen tegen Heidi. Heidi wil uit gaan eten met nieuwjaar. Gustaaf en René gaan op zoek naar een restaurant. Anna en Albert komen langs bij Rita, ze vertelt dat ze Rob en Martine heeft gezien in een hotel. Rita vraagt Pierrot om even op de winkel te letten. Ze gaat op café en drinkt zich zat. Albertine wil Pierrot helpen in de winkel. Rita strompelt naar huis, ze komt Lovely tegen. Bart komt toevallig langs en brengt haar naar Lovely om haar roes uit te slapen. Als ze wakker wordt heeft ze spijt van wat ze gedaan heeft. Rita vraagt hen erover te zwijgen, ze belooft nooit meer te drinken. Shirley vertelt Christel dat Xavier in Spanje gesingnaliseerd is. Kobe is naar de kerk geweest. Roxanne is kwaad op hem omdat hij niets bij heeft om te eten. Ze daagt hem uit, hij trapt het af. Hij gaat naar Walter om erover te praten, Kobe is zeker dat hij zich vergist heeft in Roxanne en zijn roeping. Hij wil terug priester worden. Roxanne gaat langs bij Marc en Mieke, ze zoekt Kobe. Ze wil dat hij terug komt, ze kan niet zonder hem.
Rene gaat werken hij vraagt Isabelle om bij Heidi en Berre te blijven. 's Avonds maken ze zich zorgen omdat ze zo laat thuis komen. Geert neemt Jan mee naar Aalst. Hij wordt gevraagd om lid te worden van de carnavalsgroep. Jan stoeft dat hij directeur is van VDB. Martine heeft een parfum gekocht voor Rob. Ze wil hem weer kussen, Rob houdt haar tegen. Bart komt hen verwittigen dat er geruchten de ronde doen. Andreas krijgt post uit Cyprus, hij wordt voorgedragen als commissaris generaal op Cyprus. Hij ziet dat wel zitten, Els niet. MR vindt het een goed idee, Els is niet van de familie. Suzy denkt dat MR Els niet kan uitstaan. Lits komt langs bij Peter. Ze weten waar Xavier zit maar ze kunnen hem niets maken. Chirley hoort het en heeft schrik dat hij terug komt. Hugh, een oude vriend van Eline, komt haar opzoeken. Hij heeft haar vroeger mishandeld. Hugh wil geld van haar, Eline geeft al haar geld en vraagt hem nooit meer terug te komen. Eline vertelt het nog niet aan Guy. Anna en Albert zien Rob en Martine uit een hotel komen. Ze denken dat hij een afspraak heeft voor het werk. Rob geeft toe aan de avances van Martine. Daarna heeft hij er spijt van, hij wil het nooit meer doen. Rita voelt zich niet goed, ze is helemaal overstuur. Pierrot praat met haar.
Het Kerstfeest bij VDB wordt voorbereid. Jan geniet ervan. Marc is zijn cadeautje vergeten. Anna en Albert worden verrast, Anna is verkouden. Marc komt verkleed als kerstman, hij geeft steken aan iedereen. Rita wil niet mee naar het Kerstfeest, ze is niet in stemming. Ze is ook lastig omdat hij maandag moet gaan werken. Ze gaat bij Peter langs om te zeggen dat ze niet komen. Jan gaat langs bij Rita om erover te praten, hij kan haar overtuigen. Gustaaf, Heidi, Isabelle en René vieren kerst in de Ardennen. Roxanne is lastig omdat ze niets kunnen doen met Kerst. Walter komt langs met eten en drinken.
Iedereen is druk in de weer voor het kerstfeest. Trudy wil een levensgrote kerststal maken. Ze schakelt Peter en Andreas in. Suzy zegt dat ze het beter kan. Peter en Andreas gaan een kerstboom kopen. De kerstboom wordt gestolen uit de wagen als ze even terug naar binnen gaan. Jan is kwaad dat Maarten niet naar het feestje van Guido komt. Als hij te horen krijgt dat Geert en Leen ook niet komen is hij erg teleur gesteld. Marc heeft een kater maar gaat toch een verrassing kopen. Rita blijft kwaad op Rob, hij is het beu en vertrekt. Rob koopt bloemen voor haar maar ze blijft boos op hem. Gustaaf, René, Heidi en Isabelle zitten in de Ardennen. Ze gaan voor elkaar cadeau's kopen. Guy komt vragen aan Mieke wat hij voor Eline moet kopen.
Linda vraagt zich af waarom Jan zo weinig zegt over Aalst de vorgie dag. Jan zegt dat ze daar niet weten waar ze mee bezig zijn, hij wil helpen. Trudy gaat haar zussen in de gevangenis bezoeken. Ze wil haar zussen vrij krijgen, ze zet Griet Tersago erop. Martine zegt dat ze verliefd is op Rob, ze wil dat hij het ook toegeeft. Ze wil hem kussen Rob probeert haar nog tegen te houden maar hij bezwijkt. De kussen. Walter wil Kobe geld geven maar hij wil het niet aannemen. Roxanne neemt het geld. Mieke houdt een afscheidsfeestje, ze kunnen Lennert bij Eline brengen. Guy vindt het niet leuk. Guy vraagt Eline naar haar vroegere relaties, ze zwijgt ervover. Albert gaat langs bij Rita. Ze vertelt hem dat ze tegen het kerstfeest op ziet. Maarten wil geld om een cadeautje te kopen voor iemand, hij wil niet zeggen voor wie. Rob vertelt Pierrot wat er aan de hand is tussen hem en Rita. Pierrot zegt dat Rob zo snel mogelijk een keuze moet maken. Roxanne brast het geld dat ze van Walter kregen op aan dure spullen.
Roxanne wil dat Kobe geld gaat vragen bij Marc en Mieke. Mieke beslist om de job aan te nemen. Marc leest in de krant dat Noa en Zoë in de gevangenis zitten wegens oplichting. Ze lichten Trudy erover in. Suzy is boos dat ze niet mag meehelpen aan het kerstfeestje. Jan neemt verlof tot het einde van het jaar. Linda stuurt hem naar de winkel, Jan heeft er geen zin in. Jan vraagt Geert om met hem naar Aalst te gaan voor de carnavalswagen te zien. Heidi en René maken zich klaar om naar Durbuy te gaan. Rita zit nog steeds te piekeren over Rob en Martine. Ze confronteert hem met wat haar klant gezegd heeft. Guy gaat shoppen met Eline.
Trudy bereidt het kerstfeestje voor. Veronique gaat dwarsliggen, Trudy chanteert haar, met haar avontuur met Arne. Mieke twijfelt of ze de job bij Bijzondere Jeugdzorg zou aannemen. Eline zegt dat ze het moet doen. Mieke vraagt meer tijd. Marc wil dan terug beginnen bij zijn vroegere werkgever. Martine wil lunchen met Rob bij haar thuis, Rob twijfelt. Hij gaat mee met haar naar een winkel omdat ze nog een matje nodig heeft voor in de badkamer. Rob doet haar het matje cadeau. Een klant van Rita ziet het en vertelt het aan Rita. Roxanne heeft gedreigd zich te prostitueren. Trudy zoekt naar haar zussen, ze blijken op hun 18de verjaardag verdwenen uit het tehuis waar ze naar overgeplaatst waren. Via via komt ze aan een adres. Anna is niet te spreken over Roxanne. Roxanne zegt dat Kobe moet breken met zijn familie. Kobe wil dat helemaal niet. René heeft een huisje gevonden in de Ardennen waar ze met de feestdagen naartoe kunnen. Ze zoeken een gerant voor het hotel.
Jan kan niet zwijgen over carnaval in Aalst. Hij wil ook gaan helpen aan de bouw van een carnavalswagen. Rita blijft jaloers doen tegen Rob. Albertine probeert Rita op andere gedachten te brengen. Roxanne vraagt Kobe hoe het zit tussen hen. Roxanne wil mee naar Anna en Albert. Heidi zit onder de stress, Rene wil op een korte vakantie gaan maar Heidi ziet het niet zitten. Mieke krijgt een functie aangeboden bij Bijzondere Jeugdzorg. Ze weet niet wat ze ermee moet doen, Marc zegt dat ze erover moet nadenken. Anna wil voor iedereen een cadeau kopen met Kerstmis. Martine heeft een etentje gemaakt voor Rob tijdens de middag. Ze vist naar complimentjes. Is Marie Rose verliefd op Nick? Trudy bereidt het Kerstfeestje voor. Ze wil ook haar zussen uitnodigen, Peter moet een detectieve zoeken om hen op te sporen.
Suzy heeft het uitgemaakt met Yoessef. Ze praat erover met Marie Rose. Geert en Jan gaan in de QV iets drinken. Jan stoeft ermee dat hij een carnavalswagen gaat maken met Geert. Marthe zegt dat ze graag op Hanneke wil passen als Bart en Brenda op vakantie willen gaan. Bart en Brenda gaan een avondje uit. Brenda voelt zich schuldig omdat ze Hanneke de hele dag niet gezien heeft. Roxanne komt terug bij VDB maar Peter zegt dat ze ontslagen is. Roxanne vertrekt kwaad. Rob heeft gevoelens voor Martine en omgekeerd, ze proberen het allebei tegen te gaan. Martine nodigt hem uit bij haar iets te komen drinken. Rob zegt tegen Rita dat hij moet gaan vergaderen. Ze gelooft hem niet en is lastig op hem. Rob gaat bij Martine iets drinken, ze probeert hem te versieren, Rob houdt haar tegen. Rita is woest als hij thuiskomt. Ze is ervan overtuigd dat hij vreemd gaat. Kobe komt langs bij Trudy en Peter, Roxanne is niet terug thuis gekomen. Als ze laat terugkomt maken ze ruzie, ze hebben snel geld nodig.
Rob heeft afgesproken met de mannen om te gaan bowlen. Mario mag niet mee van Veronique, hij moet voor Cederic zorgen. Ze vragen Albert mee als scheidsrechter. Veronique blijft dwarsliggen, Mario mag niet mee. Bart heeft een kater en heeft geen zin meer. Ook Jan kan er niet uit, hij heeft nog een stuk in zijn voeten. Trudy vindt ook dat Peter niet zomaar mag vertrekken, ze wil hem iets terug lappen. Rik verrast iedereen. Jan gooit het meeste strikes. Trudy en Veronique laten Mario alleen achter met de babies zodat die de mannen moet gaan terughalen om hem te helpen. Mario belt naar Peter en Andreas om voor de babies te komen helpebn zorgen.
Trudy wil plannen maken voor Kerstmis. Lits gaat langs bij Mieke, hij vertelt dat de dader gevat is, het is de zoon van de eigenaar van de wagen is, hij is 14 jaar. Marc wil hem opnemen in het opvangtehuis. Mieke ziet dat helemaal niet zitten. Marc en Mieke gaan eten bij Guy en Eline. Lotto: Shirley wint 250¶ met subito. Roxanne en Kobe komen bij VDB langs, ze vragen Peter of Roxanne terug kan beginnen. Peter zegt dat hij erover zal nadenken. Rita is lastig dat Pierrot in het weekend niet naar huis komt. Opening van de QV. Rita zingt Edite Piaff. Geert vertelt over de prins carnaval in Aalst. Jan is geïnteresseerd, hij wil wel eens mee. Het etentje bij René is een succes.
Louka wordt begraven. De vermoedelijke dader belt met Mieke, hij wil ook naar de begrafenis van Louka. Na de begrafenis komt de man met Mieke praten. Hij loopt plots weg alsof hem iets te binnen schiet. Mieke gelooft hem niet. De advocaat van Jacques komt bij Bart langs, die wil dat Marthe de schulden van Jacque op zich neemt. Bart stuurt hem weg. Commissaris Lits ontmoet zijn oude collega De Laet waarmee hij gaat samenwerken. Trudy vraagt Suzy uit over Yoessef. Ze wil er niet over praten, ze geeft toe dat ze hem gezien heeft met een andere vrouw. Marie Rose gaat op stap met Nick. Nick wil verder gaan maar Marie Rose wijst hem af. Rob komt extra vroeg naar huis om Rita te verrassen. Gustaaf en René maken het etentje klaar.
Marthe is vol ongeduld over haar meubels die ze komen brengen. Bart gaat met Jacques praten. Hij wordt door zijn kompanen aangevallen, de politie komt net op tijd tussen. Mieke moet Louka uitschrijven. De man die verdacht wordt van het vluchtmisdrijf is opgepakt maar hij wordt meteen terug vrij gelaten wegens gebrek aan bewijs. Mieke is overstuur. Rob is goedgezind, Jan denkt dat het door Martine komt. Heidi komt terug thuis, ze maakt het goed met René. Veronique begint terug te werken. Mario is erg bezorgd om haar, hij begint meteen terug over kinderen. Veronique wordt kwaad op hem. Marie Rose heeft telefoon van Nick gekregen. Ze gaat met hem uit, Suzy begrijpt het niet. Ze vertrouwt hem niet. Rob vertelt Martine dat hij er tegen op ziet om naar huis te gaan. Ze geeft hem steun.
Rita is kwaad op Rob omdat die met Martine thuis is komen werken. Rob vertrekt kwaad, hij praat erover met Martine. Ze kunnen goed met elkaar opschieten. Mario is blij dat Veronique terug kan lopen. Veronique kan niet tegen zijn vrolijk gedoe. Ze gaat bij Arne langs om afscheid te nemen. René gaat een verzoeningsmaaltijd klaarmaken voor Heidi. Lits komt vertellen dat de eigenaar van de wagen morgen terug komt uit het buitenland. Suzy gaat eten met Marie Rose. Ze komt haar vroegere tennisleraar tegen, het klikt weer tussen hen. Marc is nog steeds niet over het ongeluk heen. Rik maakt zich zorgen over de opening van de QV. Jacques, de vriend van Marthe belt dat ze onmiddellijk naar huis moet komen. Bart wil naar Luxemburg om uit te zoeken wat er aan de hand is.
Bart gaat met Marthe meubels kopen. Anna en Albert komen op het verjaardagsfeestje van Leen. Geert doet Leen een ring cadeau. Trudy pushet Veronique om te proberen te lopen. Veronique zet haar eerste stapjes. Jan denkt dat Leen al wil gaan trouwen, hij is niet akkoord. René loopt er onverzorgd bij door het vertrek van Heidi. Heidi praat met Isabelle, die probeert haar terug bij René te krijgen. Ze zet Heidi op haar plaats. Mark probeert de jongeren van het tehuis te kalmeren rond het vluchtmisdrijf. Lits komt Mark nog eens ondervragen. Ze vinden de chauffeur maar die zit in het buitenland. Op VDB hebben ze 500 ¶ gewonnen met de lotto. Jan wil het geld geven aan de ouders van Louka. Rob komt met Martine thuis, Rita is jaloers.
Mark voelt zich schuldig over het ongeval, hij is helemaal op. Jan wil voor detectieve spelen en de dader zoeken. Hij vraagt Mark uit. Linda vraagt Bart, om Jan tegen te houden. Jan vraagt Rob of hij er iets mee te maken heeft want Rob rijdt met het zelfde soort wagen. Hij wil de wagen van Rob controleren. De herinneringen uit het verleden komen bij Rob weer boven. Rita gooit Jan buiten. Linda wil dat Jan stopt met het onderzoek. Bart gaat Rik helpen bij de inrichting van de QV. Trudy vindt dat Suzy op stap moet gaan met Yoessef. Suzy wil niet. Marie Rose vindt dat Trudy zich er niet mee mag moeien. Ze heeft Yoessef uitgenodigd met de gsm van Suzy. Suzy wil niet met hem op stap gaan. Peter geeft Trudy ervan langs. Trudy zegt dat Veronique morgen moet lopen.
Andreas kan er niet inkomen dat hij veroordeeld is. Hij wil in beroep gaan of hij verhuist terug naar Cyprus. Het staat in verschillende kranten. MarieRose vindt het geen slecht idee dat hij terug naar Cyprus zou gaan, Els voelt zich hierdoor aangevallen. Eline wil gaan skiën, Guy ziet het niet zitten. Gustaaf heeft er al spijt van dat hij Heidi het hotel heeft cadeau gedaan. Isabelle spreekt af met Heidi om bij te praten. Heidi wil René een tijdje niet meer zien. Trudy gaat eten met Veronique. Veronique vraagt haar te zwijgen over Arne. Trudy stemt toe als Veronique stopt met de kommedie. Politie komt bij Mieke langs en zegt dat Mark en Louka slachtoffer zijn van een vluchtmisdrijf. Mark heeft enkel schaafwonden, Louka is in kritieke toestand. Jan maakt zich kwaad omdat de chauffeur is doorgereden. Louka sterft. Mieke vindt dat de dader levenslang moet krijgen. Mark voelt zich schuldig over het ongeval. Marie Rose gaat met Suzy op stap.
Rita vindt dat Rob niet teveel met Martine moet gaan eten, ze zit niet graag alleen 's avonds. Andreas moet voorkomen. Mario is bang dat hij Andreas erbij zal praten. De rechter is streng voor Andreas en geeft hem een jaar voorwaardelijk. Andreas kan er niet mee leven, hij wil weg uit België. MR vrragt Suzy uit over Yoessef en waarom ze niet gelukkig met hem is. Elline brengt Mieke bloemen omdat die haar heeft geholpen. Elke vraagt of Rita wil komen zingen bij de opening van de QV. Rob kan goed opschieten met Martine. Marthe heeft een appartement gevonden, Bart schiet het geld voor de meubels voor. Gustaaf zorgt voor Berre. Rene nodigt hem uit op het eten. Heidi komt erachter dat Berre niet bij de onthaalmoeder is geweest. Trudy moet Veronique gaan brengen en halen. Ze betrapt Arne en Veronique al kussend en lopend.
Heidi is volledig gestresseerd, ze wil het niet toegeven en reageert zich af op Rene. Guy en Eline hebben genoten van hun avond. Trudy gaat op zoek naar haar twee zussen. Ze gaat bij Mieke vragen voor informatie. Mieke laat haar de foto van Noa en Zoë zien, Trudy is er zeker van dat het haar zussen zijn. Suzy wil niet geholpen worden door MR. Geert komt Linda vertellen dat hij Leen te hard heeft aangepakt. Hij heeft zijn twijfels over Leen. Rik krijgt de sleutel van de QV overhandigd. Bart vraagt wanneer Marthe kan verhuizen. Ze vraagt of ze voorlopig kan blijven, ze vertelt dat ze slaag kreeg van Jacques. Rob gaat met Martine eten in de Lork. Andreas moet voorkomen morgen, hij is zenuwachtig.
Cederic heeft van Sinterklaas het grootste cadeau gekregen. Geert wil iets met Leen gaan eten voor haar verjaardag. Hij vraagt of Jan en Linda op Brammeke willen passen. Brenda zoekt met Marthe mee naar een appartement. Marie Rose komt terug. Veronique wil niets tegen haar zeggen. MR heeft beslist om definitief te blijven. Ze vertelt Suzy dat ze ruzie heeft gehad met Christophe. Mieke en Eline gaan naar een schoonheidssalon. Walter zegt dat hij op pensioen wil gaan. Pierrot heeft Rita een brief geschreven dat hij in het weekend bij een vriend blijft studeren.
Rene vindt dat Heidi moet stoppen met het hotel. Veronique vertelt Peter en Trudy dat Christel is geweest en wat ze hen verteld heeft. Ze probeert Trudy en Peter uit elkaar te krijgen. Marthe blijft nog steeds bij Bart en Brenda. Ze wil iets huren. Pierrot heeft beslist om zijn humariora af te maken. Rita is blij dat hij niet meteen naar het leger gaat. Mieke gaat met Eline winkelen voor kleren, om naar een feestje van de dokters te gaan. Jan gaat met Rob praten over Pierrot omdat die heeft afgehaakt om naar het leger te gaan. Peter praat met Christel, Trudy komt net langs voor Peter en ziet hen samen. Marie Rose belt dat ze terug komt. Els vindt het niet leuk.
Peter en Trudy gaan op weekend. Christel is hen gevolgd en doet zich voor als een stagair. Ze legt een roos op het bed van Peter. Ze komt op de momenten dat Trudy weg is bij Peter, die haar weg probeert te krijgen. Ze bedreigt de dochter van Peter. Pierrot wil naar het leger, hij is schoolmoe. Rita wil hem overhalen het niet te doen. Rob gaat lopen, Rita vindt dat hij te hard van stapel loopt. Bart gaat mee lopen. Marthe blijft bij Bart en Brenda. Jan vindt dat Kobe zich bij hem moet verontschuldigen. Leen is bij de ex-schoonouders van Geert geweest.
Heidi zit erover in dat ze onbeschoft is geweest tegen een klant. Ze is boos op Rene omdat die is gaan klagen bij Isabelle over het hotel. Rob vraagt Martine om te komen eten. Trudy vertelt over haar tweeling zussen. Ze wil er naar op zoek. Peter heeft een hotel geboekt om er een weekend tussen uit te gaan. Veronique is ervan overtuigd dat Trudy vreemd is gegaan. Marthe belt naar Brenda, ze is buiten gegooid door haar man. Ze is helemaal over haar toeren. Christel gaat op zoek naar Peter, ze vertelt Veronique dat ze met Peter intiem is geweest. Rik bezoekt de QV die hij wil overnemen. Laura Lynn komt Rita een bos bloemen brengen. Pierrot praat over het leger, hij kan er niet over zwijgen maar Rita vindt het maar niets.
Rob heeft bloemen gekocht voor Martine. Ze is aangenaam verrast. Heidi is erg prikkelbaar er zijn lastige klanten. Peter is laat terug gekomen gisterennacht. Hij gaat niet werken vandaag. Trudy komt terug, Veronique moeit zich meteen. Peter wil Trudy meer aandacht geven. Ze vertellen elkaar wat er allemaal gebeurd is. Trudy heeft enkel gekust met Karel. Laura Lynn komt handtekeningen uitdelen in de winkel van Rita. Rik heeft iemand gevonden die zijn café wil overnemen.
Brenda is kwaad op Peter, ze denkt dat ze gedegradeerd wordt tot secretaresse. Martine wordt aangenomen als rechterhand van Rob, Brenda is kwaad dat zij die functie niet gekregen heeft. Martine maakt kennis met Rob. Rita vindt het maar niets. Mario kan niets meer goed doen bij Veronique. Arne vraagt Veronique om te strippen, Veronique voelt zich beledigd, Arne bakt zoete broodjes. Christel en Peter spreken weer af in haar hotel. Ze drinken veel en Christel krijgt hem mee naar zijn kamer. Trudy neemt Karel mee naar haar kamer.
Christel wil Peter dringend spreken. Ze probeert Shirley te vernederen. Ze wil weten waarom Peter de vorige avond zo snel vertrokken is. Marc begrijpt niet hoe ze Kobe en Roxanne hebben kunnen mislopen. Beckie komt nu ook bij Rob vragen om haar te bevruchten. Albertine vertelt dat ze graag een jonge man zou hebben. Trudy belt naar huis, Veronique neemt op. Ze krijgt een uitbrander van haar. Karel geeft Trudy een parfum cadeau. Veronique vindt dat Peter Trudy moet laten vallen. Yoessef komt langs voor Suzy maar ze wil hem niet zien. Ze dacht dat hij niet meer terug zou komen. Ze spreekt met hem af 's avonds in de Lork. Marc wil een tweede kindje. Geert vraagt Jan en Linda of hij met Leen naar zijn ex-schoonouders. Martine komt langs bji Peter om werk te zoeken. Peter neermt haar aan.
Jan gaat terug werken, Kobe en Roxanne zijn terecht. Hij denkt dat het dankzij hem is. Andreas is kwaad op Veronique omdat die altijd zo negatief doet. Brenda wil carriere maken bij VDB, ze is bang dat Martine haar plaats gaat inpakken. Bart raadt haar aan met Peter erover te praten. Mario gaat Peter behoeden voor Christel. Peter zet hem buiten. Christel nodigt hem uit om te komen eten bij haar in het hotel, hij gaat er op in. Becky komt Mario nog eens vragen om haar te bevruchten. Ze bespringt hem, haar man komt net toe en denkt dat Mario zijn vrouw versiert. Anna heeft het begin van een griep. Albertine bezoekt haar. Guy en Eline hebben een gezellige avond.
De kinderen van Jan en Geert bereiden een etentje voor, Anna en Albert komen ook. Guy en Eline brunchen uitgebreid. Eline krijgt bloemen van Kobe en Roxanne. Kobe en Roxanne komen Lits tegen in de winkel. Ze gaan ook langs bij Walter. Arne en Veronique amuseren zich. Veronique denkt eraan om het uit te maken met Mario. Mieke gaat langs bij Anna en Albert om het nieuws over Kobe te vertellen. Els en Andreas gaan dineren in de Lork. Andreas is het geruzie bij hen thuis beu en wil naar Cyprus. Rik en Elke gaan eten bij Bart en Brenda. Bart wil verhuizen naar iets groter. Is Brenda zwanger?
Suzy is er niet bij, ze krijgt er van langs van Veronique. Het is net een jaar geleden dat Milan overleden is. Martine komt bij Bart informatie vragen over VDB. Brenda is bang dat ze haar een kaderfunctie gaan geven en dat zij haar PR-functie zal vzerliezen. Anna is er niet gerust in dat Kobe en Roxanne nog niet terug zijn. Rene wordt ook gestalkt door Beckie, hij vertelt het aan Mario die haar kent. Ze is al op zoek naar een andere man. Mario belt haar man om haar te komen halen. Kobe en Roxanne komen bij Guy en Eline praten. Kobe wil naar buiten komen. Karel excuseert zich bij Trudy voor zijn liefdesverklaring. Karel gaat met Trudy dansen. Shirley laat Rob een brief lezen van Sammy waarin ze toegeeft dat ze nooit zwanger was.
Karel heeft bloemen gekocht voor Trudy. Ze gaat paardrijden met Karel. Karel geeft toe dat hij verliefd is op Trudy. Eline neemt Kobe mee naar huis. Guy vindt dat Kobe zich niet langer kan verstoppen. Kobe vertelt dat Roxanne naar het buitenland wil, hij wil terug naar buiten treden. Anna en Albert komen langs bij Veronique, Veronique vertelt dat Trudy vertrokken is. Christel komt slijmen bij Peter. Jan en Walter gaan in een bordeel vragen naar informatie over Roxanne.
Carl praat met Trudy, ze maakt hem van alles wijs. Trudy gaat weer eten met Karel, ze hebben het heel gezellig. Peter is in slaap gevallen boven zijn bureau. Peter gaat lunchen met Christel in de Lork. Elke vertrouwt het niet. Anna is ongerust over de verdwijning van Kobe. Linda komt Jan zoeken bij VDB. 's Avonds vraagt Linda Jan uit. Jan geeft toe dat hij op zoek is naar Kobe.
Roxanne wil met Kobe naar het buitenland vertrekken. Kobe wil een gewoon leven. Martine gaat langs bij Rita. Ze is op zoek naar werk. Becky komt Mario vragen om donor te worden voor haar kind. Mario wil er niet op ingaan, maar Becky blijft aandringen. Christel komt langs bij Peter. Trudy gaat iets drinken met de zoon van de notaris, Karel. Ze stort haar hart uit bij hem. Hij maakt de hele middag vrij voor haar. Veronique en Arne blijven met elkaar gaan. Andreas krijgt een brief van het gerecht dat hij volgende week moet voorkomen.
Bart en Brenda vragen Jan en Linda mee naar de Lork. Brenda verklapt dat ze Jan heeft gezien aan de bankautomaat. Linda wil er het fijne van weten maar Jan zwijgt. Trudy gaat fietsen met Carl. Carl probeert haar te kussen en vast te pakken, Trudy loopt van hem weg. Els is de ruzies tussen Veronique en Trudy beu. Andreas wil graag verhuizen. Veronique hoort Andreas zeggen dat zij geen voorbeeld is voor Dieuwke. Guy wil Walter inlichten over Kobe en Roxanne maar hij moet zwijgen van Eline. Trudy krijgt te horen dat de erfenis van haar grootouders niet veel voorstelt maar ze heeft nog twee halfzussen, een tweeling. De bouwplannen van het familiegraf kunnen niet doorgaan vanwege een wijziging in het gewestplan.
Rob komt bij Bart langs om te gaan lopen. Bart probeert er onderuit te geraken. Rob valt bij het lopen en bezeert zijn knie. Rita is meteen ongerust. Els vertelt Andreas dat ze Christel met Peter betrapt heeft. Mary Rose komt terug, ze zegt dat ze terug met Christophe meegaat. Veronique is er niet over te spreken en wil geen afscheid nemen. Mario betrapt Veronique en Arne net niet. Ze drinken champagne.
Trudy is vertrokken naar Rullingen. Ze ontmoet daar Carl die haar probeert te versieren. Trudy maakt een afspraak met de notaris. Niemand weet waar ze zit. Peter moet Louise verzorgen maar het lukt hem niet te best. meenemen naar het werk. Mieke en Eline gaan bij Kobe en Roxanne langs. Kobe laat hen binnen. Roxanne stelt zich dwars op. Jan gaat langs bij Walter. Hij komt terug thuis met een blauw oog. Linda weet dat hij niet op de fabriek en kantoor is geweest, hij blijft volhouden dat hij op het werk was. Veronique blijft vreemdgaan met Arne. Martine komt op bezoek bij Anna en Albert. Ze zoekt nog werk. Christel komt langs bij Peter.
Trudy en Peter hebben nog steeds ruzie. Trudy verwijt hem dat hij te weinig naar Louise omkijkt. Trudy zegt dat ze een tijdje gaat verdwijnen, Els probeert haar te overhalen het niet te doen. Jan zegt dat hij gaat werken maar hij gaat op onderzoek naar Kobe en Roxanne. Bij Mieke gaat hij een foto halen. Als Mieke bij Eline langs gaat, verklapt Guy dat Eline, Kobe heeft gezien. Ze beslissen om het voor hen te houden. Jan gaat in een bordeel vragen naar Roxanne en Kobe. Linda maakt zich 's avonds zorgen, ze belt rond en hoort dat hij niet op het werk is geweest. Als Jan terug komt ziet ze dat hij lipstik op zijn hemd heeft. Shirley vertelt Rob dat Sammy verdwenen is. Mary Rose belt naar Suzy. Christophe wil dat ze terug meekomt naar Gran Canaria.
Trudy en Peter hebben ruzie over Christel. Heidi vindt het niet slim van Rene dat hij het aan Trudy is gaan vertellen. Peter pakt Rene erover aan. Ook Brenda moet het ontgelden. Eline vertelt Guy dat ze Kobe gezien heeft. Guy vindt dat ze het moeten vertellen aan Walter maar Eline feeft beloofd om te zwijgen. Jan gaat vragen of hij snipperdagen kan nemen om Kobe te gaan zoeken. Hij gaat weer langs bij Lits en Liekens. In de kerk gaat hij op zoek naar sporen. Hij verzwijgt voor Linda waar hij mee bezig is. Sammy komt bij Rita geld vragen, Shirley is haar gevolgd, ze probeert haar tegen te houden en dreigt ermee naar de politie te gaan. Anna en Albert gaan op bezoek bij Veronique. Veronique heeft een relatie met Arne, haar kinesist. Ze heeft haar verlamming in de benen gefaket.
Peter gaat een lap grond kopen op het kerkhof om Anna tevreden te stellen. Hij wil het alleen betalen. Walter maakt zich zorgen over Kobe. Jan zegt dat hij ze gaat zoeken. Hij vraagt raad aan Lits maar die weet meteen wat Jan van plan is. Mario vraagt Peter om Trudy in te tomen tegenover Veronique. Shirley komt zich verontschuldigen bij Rob, dat ze hem niet geloofde. Christel wacht op Peter zijn bureau. Ze wil dat hij meekomt naar Hamburg, Peter wil niet mee. Rene denkt te horen dat Peter met haar meegaat, Brenda zegt dat ze hem betrapt heeft met Christel. Hij gaat het vertellen aan Trudy. Trudy is woedend op Peter, ze verbiedt hem met haar mee te gaan. Trudy wil dat hij haar ontslaat, Peter weigert.
Gustaaf lacht met het idee van Anna van een grafkelder. Dounia komt eten bij Marc en Mieke. Ze vertelt dat ze gestalkt wordt en blijft bij hen slapen. Dounia gaat terug naar Kenia. Geert komt terug bij Leen. Hij is weg geweest naar de grootouders van Bram, die zouden Leen graag ontmoeten. Rita vindt dat Rob moet verder gaan met die beschuldiging van Sammy. Rene heeft geen zin om te poetsen maar hij moet van Heidi. Hij probeert er onderuit te geraken. Ze vertrekken terug naar huis. Eline komt Kobe tegen in de supermarkt. Ze praten over zijn verdwijning. Eline belooft om te zwijgen als ze Kobe en Roxanne terug mag ontmoeten. Trudy en Veronique maken ruzie, ze blijft volhouden dat Veronique wel kan lopen. Christel komt aan Peter vragen of hij meegaat naar een beurs in Hamburg. Peter ziet dat niet zitten.
Trudy vraagt Suzy uit over Yoessef. Ze heeft hem niet meer gezien om afscheid te nemen. Bart, Brenda en Hanneke gaan naar de technopolis. Geert heeft al een tijdje niet meer laten horen, Leen denkt dat het uit is. Mario mag Veronique niet meer aanraken. De Lork is volgeboekt maar de oven werkt niet meer. Elke panikeert maar weet het goed op te lossen. Gustaaf gaat met Lovely trapist drinken. Ze komen zat terug.
Suzy is slecht gezind omdat Yoessef naar Turkije vertrekt. Ze denkt dat ze hem kwijt is. Rene is aan de betere hand, hij wil het huis uit. Rita wil niets weten over de grafkelder. Ze praat het uit met Anna, die toegeeft dat de aangetrouwde partners ook in de kelder mogen begraven worden. Veronique wil door Els gewassen worden, niet meer door Mario. Rob krijgt een brief van Sammy, waarin ze nog meer geld eist. Pierrot komt erachter. Rob gaat langs bij Sammy. Leen kan Geert nergens bereiken en maakt zich ongerust.
Linda vraagt zich af wat er met Rob aan de hand is. Guy maakt een ontbijt op bed voor Eline. Jan vraagt of Bart in de familiegrafkelder wil liggen als hij dood is. Marc valt binnen bij Guy op een ongelegen moment. Elke komt vertellen aan Trudy dat ze Peter en Christel in de Lork heeft zien eten. Trudy pakt Peter erover aan. Hij moet haar ontslaan van Trudy, of zij vertrekt. Suzy spreekt nog eens af met Yoessef. Hij vertelt dat hij binnenkort naar Turkije moet voor een groot trouwfeest. Walter maakt zich ongerust over Kobe en Roxanne. Hij gaat met Marc langs bij de politie, ze zien er niets verontrustend in. Rob gaat langs bij Sammy om te zeggen dat ze ermee moet stoppen. Sammy beschuldigt hem nu al van verkrachting, ze wil dat hij veel betaalt.
Mario gaat Veronique halen in het ziekenhuis. Ze wil niet graag terug naar huis. Thuis is het meteen weer ruzie tussen Trudy en Veronique. Trudy is kwaad omdat Peter, Christel nog niet ontslagen heeft. Marc maakt zich zorgen over Kobe en Roxanne. Ook Walter weet niet waar ze zitten. Peter gaat met Christel eten om haar goede resultaten te vieren. Guy vraagt Eline of ze bij hem komt wonen. Rita gelooft niet dat Rob niets met de zwangerschap van Sammy te maken heeft.
Rob praat met Shirley over Sammy. Shirley vertelt dat Sammy vroeger ook vanalles verzon. Anna praat met Walter over de grafkelder. Walter zit in met Kobe en Roxanne. Stroompanne bij VDB, Geert komt alles oplossen. Dounia komt langs bij Mieke. Ze mist haar thuisland. Mario maakt kennis met de nieuwe kinesist van Veronique. Vero en Arne kunnen het goed vinden. Gustaaf troost Lovely. Niemand kan Kobe en Roxanne vinden.
Suzy spreekt af met Yoessef. Ze hebben een gezellig gesprek. Peter gaat langs bij Anna en Albert. Hij zegt dat hij niet tegen een grafkelder is. Trudy zegt Mario dat Veronique met zijn voeten speelt. Mario maakt zich kwaad op Trudy. Els is van plan geen toestemming te geven om Guido op te graven. René heeft ook de windpokken gekregen. Ze hebben 2,5 euro gewonnen met de lotto. Lovely mist Koen, ze wil hem schrijven maar het lukt niet. Guy maakt zich vrij om met Eline samen te zijn.
Rene is bang om de windpokken te krijgen. Hij wordt ook ziek. Jan gaat met Geert naar de voetbal. Ze hebben vip-kaarten voor Anderlecht. Jan stelt zich aan. Trudy spreekt af met Yoessef, ze gaat Suzy jaloers maken om haar bij Yoessef te krijgen. Albert is boos omdat hij niet bij Anna in de grafkelder mag.
Sammy komt bij Rita langs om haar uit te dagen. Ze vertelt over het litteken op de bil van Rob. Rita en Sammy vechten, Albertine komt net op tijd tussen. Jan vraagt Shirley of ze mee wil spelen met de lotto. Anna vertelt dat er geen plaats is voor Albert in de grafkelder. Ze wil er maar met één man liggen. Gustaaf wil niet praten over zijn problemen met de dood van Herbert. Mario geraakt er stilaan onderdoor. Marc verrast Mieke met een weekendje. Dounia zal op Lennert passen. Mieke ziet het niet zitten om hem achter te laten, ze blaast de boel af. Martine bezoekt Jan en Linda.
Mario denkt dat Veronique voor de rest van haar leven verlamd is. Trudy gelooft er niets van, ze denkt dat Veronique komedie speelt. Sammy komt langs bij Rob, ze doet raar. Rita praat erover met Rob, ze zegt dat Rob Sammy heeft zwanger gemaakt. Rob ontkent alles. Marie Rose bezoekt Veronique in het ziekenhuis, ze stuurt haar weg. MR gaat naar Antwerpen om Christophe op te zoeken. Jan moet niets weten van het voorstel van Anna om een familiegraf te laten bouwen. Ook Rita is niet echt voor. Eline komt bij Guy eten.
Lits studeert voor het examen van commissaris. Anna wil een familiegraf laten bouwen. Rita vraagt Pierrot uit over Sammy en Rob. Ze spreekt erover met Shirley, die weet van niets. Veronique moet vandaag haar onderzoeken doen, ze vinden niets. Iedereen wacht gespannen af. Mario voelt zich schuldig. Marc wil weten hoe het zit tussen Eline en Guy. Christophe wil dat Marie Rose naar Antwerpen komt, anders is het tussen hen gedaan. Rita vraagt Rob uit over Sammy.
Iedereen gaat naar het kerkhof. Geert ontmoet voor het eerst de hele familie. Marc kan Kobe en Roxanne nergens vinden. Anna is er niet over te spreken dat Kobe is weggelopen tijdens zijn wijding. Suzy is er niet met haar gedachten bij. Ze is niet opgezet met de avances van Yoessef. Ze wil niets meer met hem te maken hebben. Marie Rose bezoekt Veronique in het ziekenhuis, Veronique wil niet met Mario praten. Sammy komt Rita vertellen dat ze zwanger is van Rob.
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Met: Martine Jonckheere (Marie -Rose), Kristoff Clerckx (Andreas), Kristine Perpête (Els), Helga Van der Heyden (Heidi), Dirk Meynendonckx (René), Jeron Amin Dewulf (Marc), Caroline Maes (Mieke), Eric Kerremans (Xavier), ea
Heidi is niet zichzelf na de dood van haar broer. Veronique ziet haar zwangerschap niet meteen zitten. Trudy vangt het op, Vero maakt er zich met een smoes van af. De grootouders van Trudy worden begraven. Herbert wordt begraven. Gustaaf wil het hotel verkopen. Leen is slecht gezind. Linda tilt er niet zo zwaar aan. Guy en Eline gaan wandelen, daarna kookt Guy voor haar.
Rene brengt de foto's naar de inspecteur. De vrouw op de foto wordt ondervraagd. Ze zegt dat ze door hem gechanteerd werd met de naaktfoto's. Hij vroeg steeds meer geld. Ze geeft toe dat ze hem vermoord heeft. José wordt vrijgelaten en vraagt Rene en Gustaaf op de begrafenis. Andreas is kwaad op Mario over de inbraakkwestie. Mario vindt dat Andreas niet had mogen schieten. Mieke en Guy regelen de begrafenis van Annemarie. Mario vindt het geweldig dat Vero waarschijnlijk weer zwanger is.
Marc wordt bij Guy wakker, hij is bij Guy gebleven na de dood van Annemarie. Eline komt langs met broodjes. Elke stelt Rik voor om een taverne over te nemen. Veronique vertelt Mario dat ze twee weken overtijd, ze wil het niet geloven. Mario vindt het geweldig nieuws, hij wil dat ze een test doet. Veronique wil nu niet zwanger zijn. Gustaaf komt bij Rene langs met een zak verscheurde naaktfoto's van vriendinnen van Herbert. Hij vraagt Rene de foto's terug aan elkaar te plakken. Heidi vindt dat ze het moeten doorgeven aan de politie. De moeder van Heidi wordt aangehouden. Op één van de foto's ziet Rene de halsketting. Trudy regelt de begrafenis van haar grootouders.
Peter en Trudy gaan naar Rullingen om de begrafenis van haar grootouders te regelen. Veronique wil weten of Trudy gaat erven. Otto blijkt een neef van Albertine te zijn. Annemarie is erg helder vandaa. Ze vertelt Guy dat ze een slechte vrouw is. Ze krijgt een hartstilstand, Guy probeert haar nog te redden maar ze sterft. Heidi en Gustaaf mogen van de moeder van Herbert niet naar de begrafenis komen. Er is een halsketting van haar gevonden op de kamer van Herbert. De inspecteur denkt dat zij het gedaan heeft. Rob en Rita komen terug thuis, Sammy heeft op de winkel gelet.
Heidi kan niet geloven dat Herbert geld heeft verduisterd. Ze wordt opgeroepen om naar de Panne te komen naar de inspecteurs. Ze brengt de baby naar René tijdens het werk. De inspecteur laat een foto zien van een collega van Herbert. De grootouders van Trudy zijn verongelukt in een auto-ongeval. De deal met Xavier wordt uitgesteld. Albertine stelt Otto voor, hij is wijnboer en ze mogen in zijn kelder gaan proeven. Anna drinkt er een paar teveel. Virginie komt langs bij Lovely, ze daagt haar uit. Kobe komt langs bij Marc en Mieke.en vertelt dat hij voor pastoor gaat studeren.
Jan en Maarten gaan naar de koers kijken, ze moeten Guido meenemen. Leen vertelt dat ze met Geert is maar hij heeft het moeilijk met de dood van zijn vorige vrouw. Jan voelt dat er iets is met Leen. Mieke probeert Roxanne buiten te werken. Marc begrijpt het verkeerd en houdt Roxanne bij hen. Guy spreekt af met Eline, ze praten bij. Eline nodigt hem uit voor een pianoconcert. Suzy komt te laat, haar tante is erg ziek. Trudy geeft haar een dagje vrij. Anna en Albert zien Albertine weer met de oudere man. Ze wil niet zeggen wie dat het was, Anna wordt er kregelig van ze denkt dat Albertine een relatie heeft met Otto. Peter spreekt af met Latour in de Lork. Xavier probeert Shirley te verleiden.
Suzy is niet op stap geweest. Trudy gaat met haar op stap. Ze drinkt teveel en vindt er niets aan. De kinderen van Jan zijn de Lesse afvaren. Jan is boos dat hij niet mee is gevraagd. Linda gaat in de winkel van Rita werken, Jan blijft met Guido achter. Jan en Guido zetten het hele huis overhoop als ze een cake maken. Als ze laat nog niet thuis zijn, maakt Jan zich meteen zorgen. Andreas stelt zich vragen over de verhuis van MarieRose. Vooral Els vertrouwt het niet. Heidi en Rene komen terug thuis. Christel komt bij Peter langs op kantoor. Peter zegt dat ze Xavier volgende week de genadeslag zullen geven.
Anna, Albert en Albertine vertrekken naar de wijnfeesten. Ze zijn verrast dat Rob en Rita ook mee gaan. Albertine doet nogal familiar met een onbekende man. Mario wacht op een antwoord van Trenti. Gustaaf wordt ondervraagd door de politie over de dood van Herbert. Hij krijgt te horen dat Herbert ontslagen was omdat hij gestolen had. Jannis komt bij Xavier om de verkoop te onderhandelen. Xavier probeert Shirley te verleiden. Trudy blijft Suzy pushen om een vriend te zoeken. Ze moet op stap van Trudy. Jan komt terug met de gestolen buit, van bij de politie. Leen wacht in het café op haar vriendje. Roxanne komt babysitten op Lennert, Kobe komt toevallig langs om te vertellen over zijn eerste gelofte. Roxanne blijft bij Kobe proberen. Ze wil hem kussen maar Kobe loopt weg.
Jan vindt dat Linda het te gemakkelijk heeft, hij moet weer gaan werken. Annemarie reageert niet meer op Guy. Hij gaat steeds minder graag naar haar. Marc gaat mee om haar te bezoeken. Guy doet afstandelijk tegen Eline. Annemarie is helemaal buiten zichzelf maar Guy wil niet dat ze wordt platgespoten. Vero , Peter, Trudy en Mario vertrekken terug naar België. MarieRose komt op het laatste moment aan om te zeggen dat ze mee gaat. Suzy maakt eten klaar voor het gezelschap dat terug komt. Noa en Zoe worden ondervraagd door de politie. Lits zorgt ervoor dat ze zich verspreken in de naamsverwisseling. Ze bekennen dat het verzonnen was, Marc wordt vrijgesproken. Gustaaf is het gedoe met de politie beu. Ze denken dat het om moord gaat, niet om zelfmoord.
Peter en MarieRose praten bij. Ze vertelt dat ze niet meteen terug naar huis wil verhuizen. Ze voelt zich tussen twee vuren staan. Peter en Veronique willen liever dat ze mee naar België komt. Kobe praat met Walter over zijn roeping. Hij wil helpen in de parochie als hulppriester. Xavier maakt zich kwaad omdat zijn drank op is. Het lichaam van Herbert wordt niet vrijgegeven. De moeder van Heidi komt langs. Ze vertelt dat Herbert net alleen was gaan wonen. Als Gustaaf erbij komt wordt er meteen geruziëd. De inspecteur heeft een afscheidsbrief gevonden. José gelooft het niet.
De technische recherche komt de kamer van Herbert doorzoeken. Ze vinden zijn dood verdacht. Heidi is er erg van aangedaan. Gustaaf en Heidi worden ondervraagd. Peter en Vero komen bij het graf van Marie Rose, ze krijgen een foto van de persoon te zien die de identiteit van Marie-Rose heeft aangenomen en weten nu dat Marie-Rose niet in het graf ligt. Ze gaan naar Gran Canaria om verder te zoeken naar Christophe en Marie-Rose. Via het hotel vinden ze het adres van Christophe, daar ontmoeten ze Marie Rose. Marc stelt voor om Gijs te laten bijspringen in het opvangtehuis. Rita en Rob gaan mee naar de wijnfeesten met Anna en Albert. Noa en Zoe blijven volhouden dat ze door Marc zijn benaderd. De anderen jongeren verdedigen Marc.
Jan merkt dat er iets met Leen is. Linda zwijgt over haar verliefdheid. Mario, Veronique, Trudy en Peter vertrekken naar Tenerief. Trudy drinkt teveel op het vliegtuig, Veronique is lastig op haar. Jan is lastig omdat Peter op vakantie is vertrokken. Bart en Brenda komen terug van vakantie. Marthe vertrekt terug naar Luxemburg, Brenda denkt dat ze daar niet gelukkig is. Gustaaf gaat langs bij Herbert, die doet niet open. Heidi maakt zich ongerust over hem. Ze gaat kijken op zijn kamer en vindt hem dood in bad. Suzy praat met Els over haar scheiding en Milan. Anna blijft zeuren over de reis naar de wijnfeesten.
Jan begint zelf te onderzoeken wie er ingebroken heeft in zijn huis. Hij maakt Linda iets anders wijs. Hij gaat met de buurman op uitkijk staan. Ze overmeesteren een man die water komt geven aan de planten van de buurman. Albert wil naar de markt maar Anna wil niet mee, ze heeft nog teveel pijn in haar heup. Peter en Vero beslissen om naar Gran Canaria te gaan. Mario krijgt net een grote opdracht van Trenti. Mario zegt dat hij Vero wil steunen en neemt de opdracht niet aan. Jan maakt zich zorgen over Leen, die laat thuis kwam. Linda weet dat Leen verliefd is.
Mario verontschuldigt zich voor zijn gebrek aan vertrouwen in Andreas. De cruise is ten einde. Marc denkt dat Mieke het niet alleen aankan in het tehuis. Er is een nieuwe aanklacht binnengekomen over Marc. Liekens gelooft niet in de onschuld van Marc. Rob vraagt Sammy om te zwijgen over de kus. Rita is blij terug te zijn. Heidi gaat langs bij Herbert, ze heeft klachten gekregen van andere gasten over ruzies. Herbert wil haar niets vertellen. Ze gaan dineren met Gustaaf en Isabelle. Er is iemand in de kamer van Herbert geweest. Xavier gaat langs bij Peter, hij vertelt dat iemand de Borger wil kopen. Hij wil de aandelen ruilen met Peter. Er is ingebroken bij Jan en Linda.
Andreas zit nog steeds vast. Mario heeft spijt dat hij Andreas verwijten heeft gemaakt. Andreas wordt vrijgelaten tot aan het proces. Marc wil in het huishouden helpen maar het lukt hem niet zo goed. Rob vraagt Sammy mee uit eten in de Lork. Na het eten gaan ze nog iets drinken bij Rob. Het komt tot een kus, Sammy wil meer. Shirley ruimt het bureau van Xavier op. Ze zegt dat Peter hem wil spreken. Heidi vraagt zich af hoe Herbert aan al zijn geld komt. Jan zegt Alain duidelijk dat hij Rita met rust moet laten. Alain blijkt een platenbaas te zijn. Ze leggen alles bij. MarieRose en Christophe zijn terug thuis. MR weet niet meer waar haar thuis is.
Mario wordt onder schot gehouden door de inbrekers. Ze willen wachten tot Peter terug is om zijn kluis te openen. Andreas gaat met zijn dienstwapen naar boven. Hij schiet een inbreker in de arm vlak langs Mario heen. De politie ondervraagt Andreas. Mario denkt dat hij bijna dood was. Andreas wordt meegenomen naar het bureau. Anna verontschuldigt zich tegenover Albertine en Albert. Gustaaf praat bij met zijn zoon. Marc gaat langs bij Guy. Marc is er nog steeds niet goed van dat hij wordt verdacht. Walter probeert Kobe tegen te houden om priester te worden, hij denkt dat het niets voor Kobe is. Rita doet een speciaal optreden voor het bejaarde echtpaar.
Dieuwke is ziek, Els heeft er de hele nacht mee rondgelopen. Marc is helemaal onder de indruk van de beschuldiging van Noa en Zoe. Hij mag voorlopig het opvangtehuis niet meer binnen, Mieke staat er alleen voor. Lovely komt thuis, Gustaaf is binnen gebroken omdat hij dacht dat Lovely was flauwgevallen. Hij wil haar helpen maar Isabelle denkt dat hij achter haar aan zit. Op de cruise krijgt de vrouw van het bejaarde koppel een epilepsieaanval. Linda helpt. Peter plant een trip naar Tenerief om Marie-Rose te zoeken. Christel gaat langs bij Peter, ze wil Xavier wreken. Andreas wordt erop uit gestuurd om pizza te halen. Ondertussen wordt er ingebroken, de telefoonleidingen worden doorgesneden, Mario wordt naar boven gestuurd als ze gerucht horen. Hij wordt met een revolver onder schot gehouden.
Anna ziet het niet echt zitten om met iedereen naar de wijnfeesten te gaan, ze denkt dat Albertine weer achter Albert gaat zitten. Noa en Zoe moeten Marc helpen met het kuisen van de instelling. Roxanne gaat op bezoek bij Mieke. Ze vraagt naar Kobe, die toevallig langskomt. Ze mist hem. Gustaaf gaat naar het hotel om Herbert te ontmoeten. Andreas gaat achterhalen wat er precies met Marie-Rose is gebeurd. Peter blijft sceptisch. Ze besluiten naar Tenerief te gaan. Els is bang dat ze uit het huis wordt gezet. Heidi is nog steeds kwaad op Rene omdat hij Berre bij de onthaalmoeder vergeten was. Xaviers' kleren zijn vernield of verwisseld door te grote. Hij wil weten wie erachter zit. Suzy praat met Trudy over haar scheiding. Een agent komt langs bij Marc en Mieke, Marc wordt meegenomen op verdenking van misbruik op minderjarige.
Linda voelt zich zeeziek op de cruise. Jan maakt kennis met een bejaard koppel. Rita krijgt bloemen van Alain, hij komt bij haar op bezoek maar Rita vertrouwt hem niet. Rene wil niet dat Heidi naar zee gaat. Hij wil dat ze meegaat naar de opening van een fitnesscentrum. Rene neemt Trudy mee naar de opening. Als Heidi 's avonds terugkomt is hij Berre vergeten op te halen bij de onthaalmoeder. Peter is onder de indruk van het verhaal van Veronique. Maar is niet tevreden dat ze niet is komen opdagen. Marie Rose heeft spijt dat ze niet is langsgegaan, ze voelt zich schuldig. Gustaaf en Isabelle op bezoek bij Anna en Albert. Gustaaf wil ook mee naar de wijnfeesten.
Veronique bereidt iedereen voor op de komst van Marie-Rose maar ze zegt niet wie er zal komen. Trudy gelooft Veronique niet. Marie-Rose bedenkt zich en gaat niet langs. Veronique vertelt het aan de anderen. Heidi vraagt Herbert om Gustaaf te bellen. Lovely heeft nog steeds pijn in haar arm. Gustaaf neemt haar terug mee naar het ziekenhuis. Xavier geeft Thijssen de schuld van zijn faillisement. Jannis vraagt om te verkopen. Xavier wil niet onderdoen voor Peter. Christel gaat als haar eigen zus met Gerda naar de hotelkamer van Xavier. Ze vervangt al zijn kleren en knipt zijn kousen kapot. Sammy kookt voor Rob en Pierrot.
Veronique zegt dat ze naar een afspraak moet met Joris Buys. Mario gelooft het niet maar ze wil hem niets meer vertellen. Veronique ontmoet MarieRose in het hotel. Christophe heeft bang om Marie-Rose te verliezen. Veronique vertelt Marie-Rose over haar verleden dat niet altijd even fraai was. Anna ligt te klagen over haar heup, Albert komt met een verrassing, een reisje naar de wijnfeesten. Anna wil niet mee. Xavier weigert in te gaan op het voorstel van Jannis. Hij wil niet met de VDBs' onderhandelen. Guy wil een gesprek aanvragen met de nieuwe psychiater. Sammy wil met Rob gaan sporten. Ze gaan lopen. Gustaaf belt voor Herbert. Herbert wil hem in een zatte bui terugbellen maar Heidi houdt hem tegen.
Veronique is overdonderd door de ontmoeting met MarieRose, ze gaat met haar iets drinken. Als Mario laat terugkomt van het werk is Veronique er nog steeds niet. Hij wacht lang op haar maar als ze terugkomt wil ze niet zeggen waar ze geweest is. Trudy denkt dat ze een minnaar heeft. Shirley geeft Xavier het nummer van Jannis. Jan en Linda vertrekken op cruise. Linda wil goede afspraken maken met Jan, hij mag niet teveel drinken. Heidi en Herbert praten over hun moeder. Een vrouw wil hem dringend spreken, ze maken ruzie. Als Gustaaf hoort dat Herbert aan zee is, wil hij er naartoe. Jannis spreekt met Xavier over de overname van zijn firma. Latour lacht hard met hem. Eline kan niet doordringen tot Annemarie. Ze is totaal afwezig.
Heidi vraagt zich af hoe Herbert aan al die vrouwen komt. Heidi vindt een onthaalmoeder voor Berre. Xavier krijgt post waarin staat dat hij een moordenaar is en voor achterstallige betalingen. Shirley komt bij Xavier koffie brengen. Ze vertelt Xavier over een rijke Griek die bij Peter langskomt, Jannis Xenakis. Jannis heeft een electronica bedrijf laten oprichten om dat van Xavier te kunnen overnemen. Marc vertelt Mieke over de streken van de tweeling. Anna mag uit het ziekenhuis. Albertine zorgt voor taartjes. Suzy krijgt een brief van haar man, hij wil scheiden. Gustaaf voelt zich schuldig over de gebroken arm van Lovely. Mario verzuipt in het werk. MarieRose gaat langs bij de gebouwen van VDB maar ze durft er niet binnen gaan. Ze ziet Veronique en roept haar. Sammy kookt weer voor Rob. Na het eten masseert ze zijn stijve nek.
Er komen regelmatig meisjes slapen bij Herbert, Heidi stelt zich vragen. Hebert praat met Heidi over Gustaaf. Linda is er niet gerust in om Guido achter te laten bij Marthe. Sammy komt in de winkel van Rita werken, ze probeert Rob onmiddellijk te charmeren. Shirley vertelt Peter dat Latour achter haar aanzit. Peter wil dat ze hem gebruikt om dingen van hem te weten te komen. Het kamermeisje van Latour komt toevallig uit bij Christel. Christel maakt haar wijs dat ze Clair is, de tweelingszus van Christel. Vero heeft de vrouw niet ontslagen maar haar een tijdje verlof gegeven. Lovely zit in het gips. Gustaaf wil haar helpen. Noa en Zoe staan 's nachts op om een film te kijken. Ze hebben de verzameling drankflesjes van Louka gestolen. Ze worden door Marc betrapt, hij geeft ze opnieuw een weekend huisarrest.
Peter is niet helemaal gerust in de zaak met de superchip. Trudy vindt dat hij te weinig aandacht heeft voor Louiseke. Mieke vertrouwt de nieuwe tweeling niet, Marc let op hen dit weekend. Jan wil met een limozine naar de cruise gebracht worden. Hij wil het voor Linda geheim houden maar ze heeft er al een slecht voorgevoel bij. Jan vertelt het aan Linda, hij moet onmiddellijk afbellen. Veronique vindt dat Mario, Gerda moet ontslaan omdat ze een fout heeft gemaakt. Mario vindt dat te drastisch. Els, Trudy, Vero en de mannen gaan naar een receptie voor cliniclowns. Ze lopen MarieRose en Christophe net mis.
Trudy is boos op Peter omdat die teveel met het werk bezig is. René past op Berre. Sammy gaat op de winkel van Rita passen als ze weg is. Lovely valt bij het schilderen van een stelling en breekt haar arm. Marc laat de tweeling Noa en Zoe een weekend nablijven. Peter's advocaat komt langs ivm het octrooi van de nieuwe superchip, ze vermoed dat Peter haar niet alles verteld. Veronique vindt Mario te soft voor Linea Veronica. Linda heeft geen zin in de cruise en om Guido achter te laten.
Rene is boos dat Heidi weer gaat werken en Berre met zich meeneemt. Jan gaat bij Bart vragen of Martha ook op Guido wil passen, hij wil met Linda ook op cruise. Linda is niet echt akkoord maar geeft toch toe omdat Jan alles al geregeld heeft. Bart en Brenda vertrekken op reis. Gustaaf en Isabelle schilderen de gang. Latour schakelt iedereen in om er achter te komen hoe VDB aan de plannen van de chip zijn geraakt. Hij probeert Shirley voor zijn kar te spannen. Peter komt net binnen en vraagt hem uit over de superchip. Guy twijfelt aan de capaciteiten van Eline. Heidi krijgt haar broer op bezoek in het Hotel.
Ardennen film, Leen is verliefd op Geert. Xavier zoekt een verklaring voor de pesterijen. Hij wordt woest als hij merkt dat zijn plannen voor de chip door VDB gepattenteerd zijn. Noa en Zoe brossen, ze gaan rondsnuffelen op de kamers. Marie Rose vindt info over VDB. Ze wil er snel naartoe.
De film over de uitstap naar de Ardennen. Linda en Rita maken een wandeltocht, de rest gaat op adventuretoch. Ze nemen Geert mee, die alleen daar is. Jan bezeert zich zodat iedereen vroeger moet terugkeren. Geert en Leen kunnen goed met elkaar opschieten. Ze doen een deadride.
Guy bezoekt Annemarie. Ze is redelijk helder maar ziet een complot achter haar collocatie. Ze voelt zich dood en begraven. Bart heeft de reis naar de Caraïben geregeld. Catherine krijgt een telefoonnummer van VDB van de directrice van het pretpark. Ze belt maar Shirley wimpelt haar snel weer af. Jan gaat roddelen over Albert en Albertine, bij Rob en Shirley. Rob zet hem op zijn plaats, Jan wordt kwaad op hem. Anna denkt ook dat er meer aan de hand is. Albert gaat bij Jan langs om zijn gedacht te zeggen. Christel gaat langs bij Peter om de diestal van de chip te regelen. Ze wil het gratis doen om Latour te pesten. Jan, Linda, Rob en Rita kijken een film over de Ardennen.
Trudy wil dat Veronique haar excusses aanbied aan Suzy, die terug bij hen komt werken. Veronique wil niet. Iedereen is ervoor dat Suzy terug komt, maar Veronique blijft dwarsliggen. Catherine heeft niet kunnen slapen van de spanning. Ze gaan naar Bellewaarde om informatie te zoeken over VDB maar ze krijgen niet veel te horen. Rita heeft aanbiedingen gekregen voor optredens, ze wil het niet doen vanwege de winkel. Rob zegt dat ze de winkel moet sluiten maar dat wil ze niet. Mieke vindt het verdacht dat Marc overdag komt douchen, extra veel parfum op doet en vertrekt zonder te zeggen waar hij naar toe gaat. Marc gaat langs in een bordeel en bestelt daar een vrouw voor Guy. Als ze bij Guy thuis komt stuurt hij haar onmiddellijk weg. Guy is kwaad op Marc. Jan is jaloers dat Rita en Bart op reis gaan.
Christel komt bij Peter langs, hij is onder de indruk dat ze nog leeft. Ze vertelt dat ze Xavier heeft opgebeld om te zeggen dat Christel dood is. Ze wil hem gek maken door hem te pesten. Ze probeert gestolen papieren over een nieuwe super chip aan Peter te verkopen, die wil er eerst met de anderen over praten. Jan zit in met Albert omdat die de hele tijd alleen zit. Albertine helpt Albert bij het huishouden. Jan vindt het een schande. Bart wil met Brenda naar de Caraiben. Catherine en Christophe gaan in de telefoonboek op zoek naar Vandenbossche, het blijken er oneindig veel te zijn. Ze belt VDB Electronics maar krijgt Shirley aan de lijn die niets wil vertellen over de privé. Kobe helpt Walter bij de missiewerking. Marc gaat langs bij Guy die erg prikkelbaar is en geen hulp wil. Guy ontmoet de nieuwe psychiater van Annemarie, Eline Vaerenberg. Rita vraagt Linda om naar de film over de Ardennen te komen kijken.
Christophe en Catherine komen aan in Veurne. Ze herkent zich niet onmiddellijk. Jan en Linda bezoeken Anna in het ziekenhuis. Xavier ontdekt vreemde zaken bij hem op kantoor, iemand probeert hem bang te maken. Rene is wat afwezig op het werk omdat Heidi terug wil beginnen werken in het Hotel. Suzy komt terug langs bij Trudy en Els, ze is terug van Tunesië. Trudy wil haar terug als nanny. Suzy twijfelt omwille van Veronique. Een nieuwe tweeling komt naar het opvangtehuis. Noa en Zoë lijken als twee druppels water op elkaar. Albertine kookt voor Albert.
Vero is blij dat Cederic terug is maar kwaad omdat Anna nog niets van zich heeft laten horen. Iedereen is boos dat Jan zich als grote baas gedraagd bij VDB. Gustaaf en Isabelle maken zich klaar om terug naar de kust te gaan. Rita komt terug van Frankrijk, haar optredens waren een succes. Guy is onder de indruk van de toestand van Annemarie, hij vertrouwt de dokteres niet. Anna blijkt in het ziekenhuis te liggen met een gebroken heup, ze zal lang moeten revalideren.
Het gevonden lijkje is niet van Cederic. Kranten berichten over de dood van Christel. Xavier gooit haar kleren weg. Er wordt een oproep gedaan via tv. De vrouw die Cederic heeft meegenomen komt tot inkeer en brengt hem terug naar de plaats waar ze hem gevonden heeft. Ze vinden hem terug. Christophe belooft Catherine om met haar mee op zoek te gaan naar haar verleden.
Mario is in chock door het verdwijnen van Cederic. Veronique is ervan overtuigd dat Suzy erachter zit. Lits en De Laet zijn nieuwe collega zoeken de zaak verder uit. Suzy wordt ondervraagd door Lits. Ze vinden een fopspeen, Suzy zegt dat die van Milan is. Jan wil er zich ook mee bemoeien maar Peter scheept hem af. Op kantoor meent hij dat hij Peter zijn plaats moet innemen. Peter en Andreas gaan zelf op zoek. Ze zien Suzy en een vreemde man vertrekken met een kind.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.