Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

233 afleveringen

Anna heeft het uitstekend naar haar zin in het kasteel van graaf en gravin de Rixart de Waremme. Nele ontmoet Jolien. Guido heeft een verrassing in petto voor Jan en Nele. Het valt Ernestine op dat Walter in een sombere bui is. Ze probeert hem op te beuren. Noortje is getuige als Henk René op zijn plaats zet.
Tussen Jan en Nele is het koude oorlog. Babette pakt Jolien hard aan en waarschuwt haar voor René. Nele krijgt een onverwacht telefoontje. Anna gaat op bezoek bij de graaf en de gravin de Rixart de Waremme.
Jan is terug thuis, maar zijn echtgenote Nele is de 'zaak Jolien' nog niet vergeten. Henk levert uitstekend werk. Babette gaat Rikkert uit de weg die weer ontzettend zeurt. De secretaresse houdt ook haar collega Jolien in de gaten. René speelt opnieuw vals.
De auto van Jan is eindelijk hersteld. Niets houdt hem nu nog tegen om naar huis terug te keren. Maar opnieuw krijgt hij pech. Ten huize Guido en Els wordt het ontvangstcomité ongeduldig. Jolien schrikt als ze het nieuws over Jan hoort.
Rikkert heeft nood aan een luisterend oor. Jan werkt zich te pletter in het mosselrestaurant. Anna en Albert brengen de dag bij Guido en Els door. René zoekt steeds vaker het gezelschap van Jolien op.
Jan is verdwenen ! Zelfs Rita komt naar de crisisbijeenkomst ten huize Guido. Noortje is jaloers op Jolien en voelt zich gepasseerd door René. Brenda probeert de aandacht van Anna af te leiden en stelt haar voor om het weekend door te brengen in het kasteel van Borgloon.
Walter probeert in te praten op Nele, die nog altijd woedend is. Jan ontbijt bij Rita en Rob en hoort hen discussiëren over onbetaalde facturen. Tussen Babette en Jolien botert het niet. De rijkspolitie van Nederland contacteert Nele.
Jan krijgt pech met de wagen. Hij wordt door Rob opgepikt. Het is Guido opgevallen dat Henk zich de laatste tijd autoritair opstelt en ontzettend prikkelbaar is. De zakenman eist een verklaring. Walter bespreekt met de familie de situatie van Jan.
Leentje en Maarten zijn weg ! Walter en Nele haast zich naar de school en ook Jef Lits wordt ingeschakeld. Albert vertelt Anna waarmee ze hem ergert. Jan krijgt zijn hotelrekening gepresenteerd.
Albert is terug uit Nederland en nu is het nog niet goed voor Anna. Ze kan het vitten niet laten. Leentje en Maarten missen hun papa. Walter loopt Jan tegen het lijf, maar die vlucht zodra hij Anna ziet. Nele krijgt een onthutsende telefoon.
Met Jan gaat het van kwaad naar erger. Leentje en Maarten werken hun teleurstelling op Nele uit. Bart vangt de kinderen op. Rita en Rob nodigen hun zakenrelaties uit zodat hun feestje alsnog kan doorgaan.
De familie Van den Bossche staat opnieuw in rep en roer. Dit keer heeft iedereen de mond vol over de som die Rita en Rob in Las Vegas vergokt hebben. Niemand is nu nog van plan om naar het huwelijksfeest te gaan. Dat betekent echter niet dat de party afgelast wordt. Bart neemt het voor zijn vader op als blijkt dat Nele de bankrekening heeft geblokkeerd. Bart en Brenda besluiten met geen woord te reppen over de milde schenking van de graaf en de gravin.
Het gesprek met Jef Lits heeft Guido niet opgelucht, integendeel. De zakenman kan het drama niet van zich afzetten en wou dat hij open kaart had kunnen spelen. Nele weigert naar het huwelijksfeest van Rita en Rob te gaan, zeker niet nu aan het licht gekomen is dat het koppel in Las Vegas 450.000 BEF heeft vergokt. Marthe weet dat Bart en Brenda vanavond met de graaf en de gravin gaan eten in De Lork. Ze kan haar nieuwsgierigheid niet de baas en vraagt Monique om de gesprekken af te luisteren. In Marbella genieten Didier en Astrid van een avondje uit.
Albert is nog altijd boos op Anna omdat ze niet wil meegaan naar Nederland. Dit keer houdt ook hij het been stijf en hij zet zijn plan door. Els is verrast als Véronique vertelt dat ze samen met René is gaan dineren in De Lork. Graaf en gravin de Rixart de Waremme beseffen dat ze Bart en Brenda onheus behandeld hebben door hen een cheque van 50.000 BEF te geven. Het koppel besluit de fout recht te zetten. Els en Guido hebben in De Lork een afspraak met Jef Lits.
Guido verontschuldigt zich bij Jolien voor het wangedrag van zijn broer. Hij laat in het midden of Jan ooit nog naar de firma kan terugkeren. Zaterdag geven Rita en Rob hun feest op de mosselschuit. Niemand van de familie heeft zin om een ganse dag op zee door te brengen. Els en Guido hebben een open gesprek over de opvoeding van Enrique en over het drama in Marbella. Het koppel besluit om met Jef Lits te gaan praten. Frie kan het niet laten om een man te zoeken voor Monique.
Véronique heeft genoten van haar etentje met René. Ze hebben openlijk met elkaar geflirt en hij heeft haar zelfs zijn liefde verklaard. Guido krijgt een woede-uitbarsting als blijkt dat Enrique met de rolwagen geracet heeft. Het salontafeltje heeft de rit niet overleefd en er zijn ook glazen en flessen gesneuveld. Els tilt er niet zo zwaar aan, wat dan weer aanleiding geeft tot een discussie met haar man. Jan is nog altijd op de dool en zoekt steun bij zijn volwassen zoon Bart. In Marbella duikt Didier De Kunst weer op.
Na Nele en Guido heeft ook Anna met Jan gebroken. Ze begrijpt echt niet hoe haar zoon zo stom heeft kunnen zijn om voor de tweede keer zijn huwelijk op het spel te zetten. Bart en Brenda verblijven met hun dochtertje opnieuw in Borgloon. Op het programma staan lange wandelingen met de graaf en de gravin, die zich almaar meer open opstellen. Véronique en René gaan uit eten in stijl. Els en Guido hebben duidelijk een andere visie op de opvoeding van Enrique.
Bart is verbaasd als zijn vader vertelt dat hij tijdelijk bij René logeert. Het was immers René die maandagavond Nele naar kantoor gestuurd heeft, met de fatale gevolgen. Monique zit er mee dat het tweede huwelijk van haar ex op de klippen is gelopen. Ze heeft vooral medelijden met de kinderen, die de grootste slachtoffers zijn. Bart en Brenda brengen samen met hun dochtertje het weekend in Borgloon door. Jolien voelt zich schuldig omdat zij aan de basis ligt van Jans schorsing. René nodigt Véronique uit voor een etentje.
Nele is nog altijd niet bijgedraaid. Ze blijft Jan de toegang tot het appartement weigeren en verbiedt hem ook de kinderen te zien. René heeft medelijden met Jan, die nu ook door zijn broer geschorst is. In de Bananja is Jans onbezonnen gedrag het gespreksonderwerp van de dag. Anna is zowat de enige die niet weet wat er aan de hand is. Véronique slooft zich uit voor haar flatgenoot.
Jolien trekt haar stoute schoenen aan en vertelt Guido dat Jan en zijn vrouw uit elkaar zijn. De secretaresse biecht ook op dat zij en Jan door Nele betrapt werden. Voor Guido is de maat nu meer dan vol en hij neemt maatregelen. Het samenwonen valt Véronique en Henk mee. Ze kunnen goed met elkaar praten over de dingen des levens en ondertussen genieten ze van elkaars gezelschap.
Nele heeft Jan uit het appartement gezet, nadat ze hem met Jolien betrapt heeft. Hij heeft nog een poging ondernomen om alles uit te leggen, maar zonder resultaat. De sleutel is op het slot gebleven. Hoewel ze in Las Vegas meer dan vierhonderdduizend frank vergokt hebben en het nog lang zal duren voordat het verlies goedgemaakt is, blijft Rita naar een huwelijksfeest verlangen. Rob wil haar droom realiseren. Bart en Brenda zijn door de graaf en de gravin uitgenodigd om het weekend door te brengen in hun kasteel.
Rita en Rob zijn terug van hun huwelijksreis. Anna verwelkomt hen niet met open armen. Ze is geschokt omdat het koppel in het vliegtuig te diep in het glas heeft gekeken. Anna mag er niet aan denken wat Rita en Rob nog allemaal uitgespookt hebben en informeert meteen of ze in Las Vegas een fortuin vergokt hebben. Ook Véronique is terug in België. Ze zit in de put. De breuk met Hugo heeft duidelijk sporen nagelaten. Flatgenoot Henk probeert haar op te vangen. Nele duikt op in de Bananja, waar ze op zoek is naar haar echtgenoot.
Rob en Rita hebben een fortuin verspeeld in de casino's van Las Vegas. Ze kunnen zelfs hun hotelrekening niet meer betalen. Als dieven in de nacht vertrekken ze naar de luchthaven. Monique bekent aan Frie dat ze zich eenzaam voelt. Het huwelijksgeschenk voor Rita en Rob is voor Jan en Nele aanleiding voor een fikse ruzie. Bart en Brenda worden opnieuw op het kasteel ontboden.
Rita en Rob zijn in Las Vegas in een nachtmerrie beland. Ze hebben al meer dan 350.000 BEF verloren aan de speeltafels. Rita mag er niet aan denken hoe haar moeder en haar broer Guido zullen reageren als de waarheid aan het licht komt. Walter geeft Jan de raad om zich niet door Nele op de kop te laten zitten. Gravin de Rixart de Waremme heeft een openhartige babbel met Brenda. René praat met Els over het drama dat zich enkele maanden geleden in Marbella heeft afgespeeld.
Bart begrijpt er niets meer van. Eerst belt graaf Ghislain de Rixart de Waremme op met het uitdrukkelijke verzoek hem en zijn vrouw met rust te laten en daarna nodigt de gravin Brenda uit voor een gesprek. In Las Vegas zijn Rob en Rita niet van de speeltafels weg te slaan. Het geluk zit hen niet mee en in een paar minuten draaien ze er de winst van gisteren door.
Het is een feit! Rita en Rob zijn getrouwd. Een witte limousine heeft hen naar de kapel van het Flamingo Hilton gebracht en daar heeft de kapelaan hen in de echt verbonden. Rita is de gelukkigste vrouw ter wereld. Zij en haar man genieten na met een glas champagne en ze wagen zich ook aan een gokje. Noortje gaat met René lunchen in De Lork. Nonkel Walter moet voor twee weken naar Rome. Ernestine wil van zijn afwezigheid gebruik maken om haar zus op te zoeken. Anna weet nog altijd niet dat het niet goed botert tussen Jan en Nele.
Rob en Rita zijn alleen naar Las Vegas vertrokken. Pierrot heeft de mazelen gekregen en Anna en Albert hebben besloten voor de jongen te zorgen. Bart en Brenda worden in het kasteel van Rillingen ontvangen door gravin de Rixart de Waremme. De vrouw wil vooral weten hoe het met haar dochter Daniëlle is gesteld. Guido is woedend als Jan een verzending naar de knoppen helpt en hij roept zijn broer op het matje. Ondertussen in Las Vegas maken Rob en Rita zich klaar voor hun huwelijk.
Bart en Brenda krijgen al een paar dagen vreemde telefoontjes. Morgen vertrekken Rob en Rita naar Las Vegas waar ze in het huwelijksbootje zullen stappen. Pierrot, Anna en Albert zullen getuige zijn van het mooie moment. Nele en Jan slagen er niet in hun huwelijksproblemen op te lossen. Hun kinderen zijn de grootste slachtoffers. Brenda is de kluts kwijt als ze telefoon krijgt van Marie-Ange de Rixart de Waremme. De gravin nodigt haar en Bart uit op het kasteel.
Bart en Brenda zijn voor niets naar het kasteel van Borgloon gereden. De ouders van Daniëlle Vinck waren er gewoonweg niet. Rikkert wil zijn leven een totaal andere wending geven en overweegt om priester te worden. Zijn vrienden reageren geschokt en vooral Babette heeft het moeilijk met de beslissing van haar ex-vriend. Enrique brengt enkele dagen bij Els en Guido door. Tussen Jan en Nele gaat het van kwaad naar erger.
Bart en Brenda zijn er nog niet in geslaagd om telefonisch contact te hebben met de ouders van Daniëlle Vinck. Brenda wil niet langer wachten en besluit vandaag nog naar het kasteel in Borgloon te gaan. Nele is er zeker van dat haar man een scheve schaats rijdt en gaat hierover met Monique praten. Rikkert is terug van zijn retraite in Westmalle.
Vandaag wordt Daniëlle Vinck begraven. Nele is niet van plan om de plechtigheid bij te wonen. Ze wil immers niet samen gezien worden met Jan, die gisteren dronken is thuisgebracht door Bart en Guido. Rita begint te twijfelen aan haar huwelijk met Rob. Is hij wel de man voor wie hij zich uitgeeft ? Is hij wel te vertrouwen ? Babette raadt Jolien aan om op te passen met Jan.
Rob Gerrits moet zich aanmelden op het politiekantoor. Bart en Brenda willen in contact komen met de ouders van Daniëlle Vinck. Anna en Albert worden uitgenodigd voor een luchtdoop. Maarten en Leentje lijden onder de vele ruzies tussen hun ouders. Jan en René nemen een halve dag vrij en gaan samen pinten pakken.
Daniëlle Vinck is overleden. Bart organiseert de begrafenis en ondertussen ruimen Brenda en Monique de ziekenhuiskamer op. Tussen alle spullen vinden ze een foto-album, met daarin de eerste kiekjes van Hannah. Jef Lits heeft ook niet stilgezeten en onthult dat Daniëlle Vinck een vrouw van adel was. Nele vindt dat haar huwelijk een sleur is geworden en ze lucht haar hart bij Els. Henk beseft dat hij zich als een echte klier heeft gedragen en verontschuldigt zich bij Noortje.
Anna en Albert bezoeken Enrique, die het weekend doorbrengt bij Els en Guido. Bart en Brenda bezoeken Daniëlle Vinck in het ziekenhuis. Omdat ze weten dat de vrouw nog hooguit een paar dagen heeft, hebben ze hun dochtertje Hannah meegenomen. Guido is blij dat zijn zus eindelijk het geluk gevonden heeft, maar toch vertrouwt hij Rob niet. Guido heeft er een probleem mee dat Jan vaak het gezelschap opzoekt van Jolien.
De toestand van Daniëlle Vinck gaat zienderogen achteruit. De vrouw kan de pijn niet meer aan en vraagt de dokter om in te grijpen. De laatste weken doen Jan en Nele niets anders dan discussiëren en elkaar verwijten naar het hoofd slingeren. Hij weet echt niet hoe hij zijn huwelijksproblemen moet oplossen en gaat te rade bij Nonkel Walter. Ook tussen Els en Guido zijn er spanningen en daar heeft Enrique's gedrag alles mee te maken. In de Lork hebben Babette en Henk een openlijke babbel. Nonkel Walter krijgt telefoon van Rikkert.
Nele weet dat haar man eergisteren niet heeft moeten overwerken. Erger nog, ze weet dat Jan en Jolien samen pinten zijn gaan pakken. Brenda heeft al gemerkt dat Rikkert zichzelf niet is sinds de breuk met Babette en probeert hem moed in te spreken. Anna heeft Daniëlle Vinck nog altijd niet vergeven en wil de zieke vrouw eens goed haar gedacht zeggen. Babette zal vanavond voor Henk koken. Onder het motto 'hoe meer zielen hoe meer vreugd' nodigt ze ook Noortje en René uit.
Nele is woedend omdat Jan pas om half twaalf 's nachts naar huis is gekomen. Ze gelooft niet dat haar man zo lang heeft moeten overwerken en polst bij Els of Guido het ook zo druk heeft. Bart en Brenda willen dat Daniëlle Vinck in alle rust kan sterven en vragen aan nonkel Walter om haar het sacrament van de zieken te geven. Henk gedraagt zich op kantoor als een echte klier en zoals gewoonlijk moet Noortje het ontgelden. Rikkert meldt dat hij er een weekje tussenuit trekt.
Jef Lits heeft van de procureur de opdracht gekregen om Daniëlle Vinck aan te houden. Brenda vindt dat ronduit schandalig. Anna en Albert zijn verrast als Rita 's avonds nog op bezoek komt. Maar Rita heeft dan ook groot en goed nieuws. Jan houdt het thuis niet meer uit. Zijn echtgenote Nele zit voortdurend te vitten en krijgt voor het minste een woede-uitbarsting. Ten einde raad stort Jan zijn hart uit bij secretaresse Jolien. En dat duurt langer dan voorzien...
Hoewel de klacht van Bart en Brenda is ingetrokken, wil het parket Daniëlle Vinck vervolgen. Jef Lits moet haar aanhouden. René vraagt Noortje uit over de gang van zaken op het FAIC. Marthe vindt dat Brenda opnieuw moet gaan werken en stelt voor om voor de kleine Hannah te zorgen. Na het werk gaan Jan en Jolien iets drinken in de Bananja. Rita is aangenaam verrast als blijkt dat Rob werk maakt van de organisatie van hun huwelijk.
Enrique heeft het naar zijn zin bij Guido en Els en wil niet meer terugkeren naar de instelling. Daniëlle Vinck beseft dat ze Bart en Brenda veel pijn gedaan heeft en vraagt vergiffenis. Marthe is jaloers als ze hoort dat Jan en Nele enkele uren op Hannah passen. Jan trakteert het personeel op champagne in de Bananja.
Rob doet Rita een huwelijksaanzoek. Marthe kan het niet laten om zich op te dringen aan Bart en Brenda. Rikkert besluit de raad van Walter op te volgen en enkele dagen weg te gaan. Na Jan gaat ook Anna op bezoek bij Daniëlle Vinck. Enrique brengt het weekend door bij Guido en Els. René stoort zich aan de houding van Rik, de nieuwe gerant van de Bananja.
Bart en Brenda zijn met hun dochtertje Hannah eindelijk thuis. De ganse familie komt langs en er wordt een feestje gebouwd. Jan drinkt een paar borrels te veel en daar heeft Nele het ontzettend moeilijk mee. Ze houdt pas op met zeuren als Jan haar over de ontdekking van Jef Lits vertelt. Ondertussen in Yerseke probeert Rob het goed met maken met Rita. Hoewel ze woedend is, is ze niet ongevoelig voor zijn lieve woordjes. Jan bezoekt Daniëlle Vinck in het ziekenhuis.
Vandaag keren Bart en Brenda met hun dochtertje naar huis terug. Ook Daniëlle Vinck wordt naar België teruggebracht. Brenda is vastbesloten om in contact te blijven met de vrouw. Tenslotte kent zij Hannah door en door en er zijn nog zoveel vragen. Na het gesprek met Jef Lits rijdt Jan onmiddellijk naar Yerseke. Hij vindt dat zijn zus de waarheid over Rob moet weten. Noortje voelt zich aangetrokken tot de nieuwe gerant van de Bananja.
Het huwelijk van Nele en Jan maakt een zware crisis door. Hij is meer begaan met de kinderen uit zijn eerste huwelijk dan met Maarten en Leentje. Nele kan de spanningen niet meer aan en vraagt zich af of ze niet beter af zou zijn zonder Jan. Jef Lits besluit Guido in te lichten over het fatale ongeval waarbij Rob Gerrits verschillende jaren geleden betrokken was. Rikkert praat met Walter over zijn liefdesverdriet.
Guido heeft het er moeilijk mee dat Brenda zich over Daniëlle Vinck ontfermt en haar wil laten repatriëren. Hij weet nu al dat hij voor alle kosten zal mogen opdraaien. Jef Lits weet dat Rob Gerrits jaren geleden in een dramatisch auto-ongeluk betrokken was. Volgens de getuigen zat Robs toenmalige vrouw achter het stuur, maar de rechercheur heeft hier zijn twijfels over. Henk verontschuldigt zich bij Babette voor zijn uitval en vraagt een nieuwe kans.
Brenda heeft medelijden met Daniëlle Vinck en wil haar laten overbrengen naar België. Dat de repatriëring ontzettend duur is, vindt Brenda bijzaak. Het drama in Marbella blijft Guido dwarszitten. Hij voelt er nog altijd veel voor om open kaart te spelen met Jef Lits, maar weet ook dat dit voor René zware gevolgen zal hebben. Sinds Babette hem heeft laten stikken, heeft Rikkert een pesthumeur. Henk beseft dat hij Noortje onheus behandeld heeft en stelt voor om samen een pint te gaan pakken. Jef Lits licht het verleden van Rob Gerrits door.
René onderbreekt brutaal het gesprek tussen Guido en Jef Lits. Dit roept bij de rechercheur een flink aantal vragen op. Pierrot aardt niet in Yerseke. Hij mist zijn familie en vriendjes. Rita probeert haar zoontje op te beuren. Marthe wil zich nuttig voelen en solliciteert bij Monique. Babette gaat met Henk praten over zijn afstandelijke houding. Zoals steeds is hij niet voor rede vatbaar en stelt hij zich zeer koppig op.
Guido wil met Jef Lits gaan praten over de dood van Didier. Els vindt dat geen goed idee, maar respecteert de beslissing van haar man. Marthe en Monique houden grote schoonmaak in het appartement van Bart en Brenda. Zij verblijven nog altijd in de Elzas omdat ze Daniëlle Vinck de kans willen geven afscheid te nemen van Hannah. Noortje is niet te spreken over Henks houding. Rikkert heeft de breuk met Babette nog niet verwerkt en blijft haar uit de weg gaan.
Rechercheur Jef Lits voelt er hoe langer hoe meer voor om Daniëlle Vinck op te sporen in de Elzas. Marthe wil dat het appartement van Bart en Brenda piekfijn in orde is als ze met de baby naar huis komen. Ze stelt Monique voor om samen een grote schoonmaak te houden. Noortje heeft medelijden met Rikkert, die de breuk met Babette nog altijd niet verwerkt heeft. Ze vraagt aan Henk om met haar broer te gaan praten. Het drama dat zich afgespeeld heeft in Marbella laat Guido niet los.
Vandaag is Maarten jarig. Zijn ouders hebben een verjaardagsfeestje georganiseerd. Ook Pierrot is uitgenodigd. De jongen is in de wolken als Rita vrij neemt en met hem meegaat. Bart en Brenda hebben besloten om enkele dagen in de Elzas te blijven. Ze willen Daniëlle Vinck, die terminaal ziek is, de kans geven om afscheid te nemen van Hannah. Sinds de breuk met Babette zit Rikkert constant op café. Ook zij voelt zich ellendig. Gelukkig wordt ze op kantoor goed opgevangen door Jolien.
Bart en Brenda zijn halsoverkop naar de Elzas vertrokken, waar Daniëlle Vinck samen met Hannah in een privéziekenhuis verblijft. Jan vertelt het goede nieuws aan Anna en Albert. Jef Lits wordt op de hoogte gebracht door Guido en Els. Morgen is Maarten jarig. Nele heeft de handen vol met de voorbereidingen van het feestje en eist dat haar man op zoek gaat naar een leuk geschenk.
Babette heeft besloten om een einde te maken aan haar relatie met Rikkert. Anna maakt zich zorgen over Pierrot, die in Yerseke zijn draai niet vindt. Ze voelt er veel voor om de jongen permanent op te vangen. Bart en Brenda krijgen eindelijk nieuws van Daniëlle Vinck, de ontvoerster van hun dochtertje.
Enrique brengt het weekend door bij Guido en Els. De jongen heeft aanpassingsmoeilijkheden en hij krijgt voor het minste een woede-uitbarsting. Guido heeft twee verklaringen : of de jongen is bang voor Els of hij is hen aan het testen. Pierrot brengt het weekend door bij zijn grootouders. Rita heeft het hier moeilijk mee en ze is bang dat ze haar zoontje zal verliezen. Babette praat met Noortje over haar relatieproblemen.
Brenda en Bart hebben nog altijd geen brief ontvangen van Daniëlle Vinck, de ontvoerdster van hun dochtertje Hannah. Hun geduld is op en ze maken amok in het postkantoor. De gemoederen laaien hoog op en zowel Jan, Guido als Jef Lits moeten het ongeruste echtpaar kalmeren. Anna en Albert gaan op bezoek bij Rita en haar vriend Rob. Ze vertellen over de brief van Pierrot en zijn vastbesloten om de jongen voor het weekend mee te nemen. Jan krijgt een woede-uitbarsting als Nele vertelt dat ze fulltime wil gaan werken.
Brenda en Bart krijgen telefoon van Daniëlle Vinck, de ontvoerdster van hun dochtertje Hannah. De vrouw vertelt dat het niet lang meer zal duren voordat ze hun dochtertje weer bij zich hebben. Daniëlle zal in een brief laten weten waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Anna maakt zich zorgen over Pierrot, die met zijn moeder en Rob naar Yerseke is verhuisd. De jongen vertelt in een brief dat hij zich eenzaam voelt. René stelt Babette voor om het nieuwe gezicht te worden van de reclamecampagne van Van den Bossche Systems.
Els en Guido zijn nog altijd zwaar onder de indruk van het drama dat zich aan boord van "The Lizzy" heeft afgespeeld. René probeert hen te kalmeren. Hij helpt hen ook om van het lijk af te geraken en laat het wapen verdwijnen. Els en Guido zijn hem dankbaar, maar willen geen dag langer in Marbella blijven. Ze besluiten vandaag nog met de wagen naar huis terug te keren.
Guido blijft aan boord van "The Lizzy" terwijl Els van een frisse duik in zee geniet. Opeens verschijnt Didier aan boord van het jacht. Hij is gewapend en vastbesloten om Guido uit te schakelen. Maar ook René daagt op en vuurt een doelgericht schot af. Zodra iedereen van de eerste schok bekomen is, duiken de vragen en de angsten op. Hoe moeten ze het drama uitleggen aan de Spaanse politie ? Hoe zullen ze bewijzen dat het om wettige zelfverdediging ging ? Hoe wist René trouwens waar Didier zich bevond ?
Els en Guido zijn met vakantie in Marbella, waar ze op het jacht van José Ferreira verblijven. Ze genieten van de omgeving en van elkaar. En ze trekken er geregeld op uit met Klaas en Tessa, een Nederlands echtpaar. Els en Guido hebben niet het flauwste vermoeden dat ze bespied worden door hun aartsrivaal Didier. Hij heeft een plan uitgewerkt om voor eens en altijd komaf te maken met Guido en besluit vandaag nog toe te slaan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.