Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

216 afleveringen

Trudy is uiteraard blij verrast als ze ziet dat Peter toch de hele familie naar Malta liet overkomen voor hun huwelijk. Bart ontdekt een vastgebonden Christel en Xavier. Xavier probeert zich zelf te redden door met Bart een complot te smeden om Truyman te overmeesteren. Maar wanneer Bart zijn goede wil toont, schakelt Xavier hem uit. Christel en Xavier nemen de plaats in van de bemanning op het jacht van Truyman, en gooien Truyman overboord. Tijdens de Festa na de huwelijksplechtigheid steekt Truymans handlanger Roy Peter in de borst met een mes. Els kondigt op het feest aan dat ze zwanger is.
Alle jongeren zijn geslaagd in hun examens, ook Roxanne. Christel en Xavier worden overmeesterd door Brent en Roy. Truyman vindt dat ze hem voor de voeten lopen, hij wil hen vermoorden. Pierrot belt Rita om te melden dat hij geslaagd is, blijkt dat men probeerde in te brkeen in de retro, maar dat het niet gelukt is. Rita heeft dus geen reden meer om naar huis te vertrekken. De trouwjurk van Trudy komt toch op tijd aan in Malta.
Guy en Annemarie willen hun zomer aan zee doorbeengen. Pierrot wil eigenlijk niet weg uit het tehuis, omdat hij bij Jessy wil zijn. Walter leert de antropoloog Jozef Smits kennen die hem het vrehaal van de amulet doet. Rita hoort via Linda dat de politie voor haar winkel stond en wil onmiddellijk terug naar België. Bart en Brenda ontdekken dat Christel en Xavier ook in hun hotel logeren.
Linda geeft toe dat Gilberte tussen haar en Jan probeert te komen. De jongeren laten Kobe blijken dat ze het niet leuk vinden dat hij Roxanne heeft geholpen bij het studeren en hen niet. Guy moet verplicht twee maanden rusten. Inbrekeres in de winkel van Rita. Christel en Xavier blijken in hetzelfde hotel te logeren als de Vandenbossches. De koffer met Trudy's kleed blijkt in Marbella te zitten.
Guy is goed bijgekomen van zijn hartaanval, hij houdt zich voor het voortaan rustiger aan te doen. De VdB's kunnen niet onmiddellijk naar Malta vertrekken door een staking van de luchtverkeersleiders. Jan is zijn fototoestel vergeten en rijdt terug naar huis, maar Gilberte laat hem niet binnen. Bij de terugkeer naar de luchthaven heeft hij pannen en tot overmaat van ramp laat hij de krik op zijn voet vallen. Hij moet naar het ziekenhuis met een gebroken voet. De koffer met de jurk van Trudy is zoek bij aankomst op Malta. De verkoper van de amulet van Walter wil ze terugkopen omdat hij meer geld denkt te krijgen van een geïnteresseerde antropoloog. Maar Walter vindt de amulet niet terug, hij denkt dat het gestolen is. Xavier en Christel zijn ook op Malta en hebben zich een andere look aangemeten.
Roger stelt voor om het programma van volgende week opnieuw op te nemen zodat Rita toch naar Malta kan gaan. Koen pakt Jamilla hard aan over het geld, maar de dief blijkt een klant te zijn. Guy krijgt een lichte hartaanval. Jan zegt Gilberte dat ze na Malta zijn huis uit moet. De amulet die Walter gekocht heeft, wordt 's nachts uit zijn kast gestolen.
Linda maakt Gilberte duidelijk dat ze Jan niet meer mag plagen. Koen heeft weer 50 euro te weinig in zijn kassa. De vrederechter beveelt een tweede grafologisch onderzoek. Roxanne neemt XTC om te kunnen studeren 's nachts, Kobe raadt het haar sterk af. Rob haalt het contract binnen. De radio zendt de verkeerde opnameband van Rita uit. Liselot maakt het uit met Maarten.
Christel heeft tickets voor Malta gekocht voor haar en Xavier. Rob onderhandelt met een Luxemburgse klant bij een etentje, maar vergeet zijn portefeuille. Trudy krijgt een inzinking door haar zenuwen voor het huwelijk. Veronique is zwanger. Ze besluit het op het feest van Peter en Trudy te vertellen. Jan zegt Linda dat hij vreest dat Gilberte hen uit elkaar wil halen. Griet heeft bewijs dat Christel schuldig is aan schriftvervalsing.
Trudy gedraagt zich steeds vervelender omdat ze spijt heeft dat het een eenvoudig trouwfeest zal worden. Kobe gaat naar Roxanne om haar te helpen studeren. Ze is verrast, maar ook heel blij met zijn hulp. Albertine verhuist vandaag naar haar flat, ze verstuikt daarbij haar voet.
Roxanne denkt dat ze niet kan slagen in haar examens, maar Kobe wil haar helpen bij het studeren. Annemarie vindt dat Guy te veel werkt. Linda en Gilberte eten van de foppralines en zijn razend op Jan. Uit onmacht bezat hij zich in de pub van Koen. Die mist 50 euro in zijn kassa en verdenkt Jamilla.
Roxanne mag terug naar het tehuis indien ze slaagt in haar examens. René en Heidi houden 's nachts de wacht en kunnen zo de sluiper ontmaskeren. Het blijkt om de bruidegom te gaan. Trudy is blij verrast met de limo die haar en Peter naar de luchthaven brengt. Ze komt weliswaar dronken op Malta aan, waardoor ze Peter in vrelegenheid brengt. Shirley en Brenda verwisselen Jan zijn pralines door foppralines. Roger stelt Rita voor om de programma's op voorhand op te nmenen zodat ze toch naar het trouwfeest op Malta kan gaan.
Rita doet in haar programma een oproep om geld te storten voor de heropbouw van het tehuis. Ook Peter en Guy doen hun bijdrage, Peter weliswaar onder lichte dwang van Trudy. Bart moet vrijdag naar de rechtbank. Jan praat met Albert over de vraag van Gilberte, waarbij Albert hem adviseert om Gilberte terug naar huis te sturen. Een bruidkoppel dat een suite heeft geboekt in Villa Select zet met een ruzie het hele hotel op stelten.
Rob moet voor het werk naar London. Rita is ongerust dat hij weer problemen zal kennen. Marc verdeigt Roxanne voor de jeugdrechter. De jongeren van het tehuis laten blijken dat ze terug welkom is. De Catteeuws checken vandaag uit, maar ze beweren dat hun kluis leeggeroofd is. Gustaaf weet hen te ontmaskeren, ze hebben de diesftal gefaket. Rita kiest niet voor het geld en blijft haar zender trouw. Ze wil in de toekomst wel gasten in haar programma. Gilberte wil haar domicilie bij Jan laten zetten.
Rita krijgt een generues aanbod van een andere radiozender. Trudy en Elke leggen hun ruzie over het kasteelincident bij. Gustaaf maakt het de probleemklanten van Heidi knap lastig. Jessy en Pierrot kussen.
Mieke en Marc gaan niet naar Malta, ze kunnen het tehuis niet achter laten. Kobe komt te weten dat Koen en lovely getrouwd zijn. Gilberte wordt door een pickpockte aangevallen. Jan snelt haar ter hulp. Christel heeft valse documenten bezorgd aan de rechtbank waarin Bart de adoptie van Mike op zich neemt. Bart wil bewijzen dat de papieren vals zijn.
Heidi haar zorgklanten, het echtpaar Catteeuw, blijven nog een paar dagen langer. Trudy ontdekt dat het bezoek aan het kasteel opgezet spel is en keert zo vlug mogelijk ze kan terug naar huis. Gelukkig slaat Elke alarm en kan peter iedereen tijdig het huis uit krijgen. Linda en Rita kopen Lovely een kitscherige vaas als huwelijkscadeau.
Bart komt te weten dat Christel in beroep gaat tegen de uitspraak. Veronique vreest dat Trudy de trouwjurk die ze voor haar ontwierp niet mooi zal vinden. Rita's aanpak om moderne muziek te draaien tijdens haar programma valt niet in goede aarde bij Roger én bij de luisteraars.
Bart krijgt een foto van Mike, wanneer Brenda Christel duidelijk maakt dat ze niet geloven dat Mike de boodschap zelf heeft geschreven, beseft ze dat ze Bart niet klein zal krijgen op deze manier. Johnny (de dronken kerel van de kermis) komt zich bij Rita excuseren. Ze stellen saemn een playlist op voor Rita's radioprogramma. Roxanne is berouwvol en vraagt Mieke om haar een advocaat te bezorgen. Het vonnis is uitgesproken: Bart en Christel zijn eindelijk gescheiden. Maar Christel is daar niet zo blij mee en gaat in beroep.
Het tehuis krijgt matrassen van het klooster, waarmee ze kamperen op de benedenverdieping. Rita maakt zich zorgen over haar populariteit. Pierrot zoekt meer en meer het gezelschap op van Jessy nu hij weet dat ze verliefd is op hem. Jan koopt pralines voor Gilberte en linda op z'n gedrag van gisteren goed te maken.
Albertine kan intrekken in een serviceflat die onverwacht is vrijgekomen. Anna is daar niet zo blij mee. Mieke vraagt de jeugdrechter of de kinderen bij hen mogen logeren zodat ze het tehuis vlugger kunnen opknappen. Hij gaat akkoord. Jan is gaan pintelieren en pakt bij zijn thuiskomst Gilberte hard aan.
Mieke wil het tehuis heropbouwen, de kinderen komen haar helpen. Rita is dj op een kermis waar een dronken jonge kerel vervelend komt doen over de muziek. Vandaag is de ultieme test voor Jan, hij loopt de 20 kilometer van Brussel. Maar hij moet al vlug opgeven.
Rita haar radioprogramma verandert van tijdstip, ze hoopt dit aan te kunnen. Mieke bezoekt Roxanne, die spijt heeft van wat ze gedaan heeft. Cor en Els geraken in een hels gevecht verwikkeld, uiteindelijk kan ze toch ontsnappen aan Cor. Trudy ontdekt dat Veronique een bruidsjurk aan het maken is.
Albert en Kobe gaan het tehuis poetsen. Cor ontdekt dat Els en Andreas hem niet vertrouwen. Els hoort een osporingsbericht over Cor op de radio, maar wanneer ze terug aan dek komt zijn zowel Cor als Andreas verdwenen. Koen en Lovely zijn terug thuis en vertellen de bezoekers van de pub dat ze getrouwd zijn in Gretna Green.
Rob is terug uit Milaan. Els en Andreas redden een drenkeling. Zijn verhaal is verward en Andreas gelooft hem niet, maar toch houden ze hem aan boord. De pub van Koen is gesloten wegens omstandigheden. Mieke krijgt voortdurend telefoontjes van de kids die ongelukkig zijn in de nadere tehuizen. Lits en Lieckens klissen Roxanne.
Roxanne wordt verdacht van brandstichting. Er is een nieuwe secretaresse bij VDB, Shirley. Jan biedt iedereen kaarten aan voor de 20km van Brussel. Anna krijgt een brief van Walter. Rob heeft alle mogelijke contracten gemist door zijn tandpijn. Els en Andreas op het Veerse meer. Veronique ondergaat een tweede ivf-poging. Koen en Lovely willen trouwen in Gretna Green.
Rob heeft verschrikkelijke tandpijn. Hij vindt geen tandarts en gaat dan maar bij de dorpsdokter. Gezien zijn luide kermen, komen enkele hotelbedienden hem toch te hulp en brengen hem naar een tandarts in Milaan. Er breekt brand uit in het tehuis. Anna is geërgerd dat Kobe al een brief heeft gekregen van Walter en zij nog niet. Het wordt iedereen duidelijk dat Jessy verliefd is op Pierrot. Andreas komt eindelijk met zijn verrassing voor Els op de proppen: een zeiltochtje op het Veerse meer.
Jan ontdekt in het park een kussende Maarten en liselot. Mario wil graag trouwen met Veronique, maar zij wil niet. De armband wordt teruggevonden door het kamermeisje op de kamer van Heidi en René.
De armband van Heidi is zoek. René verdenkt de hotelgasten die hen in het resatuarnt hebben gezien en gaat op onderzoek uit. Maarten wil met z'n liefje en Pierrot naar de bioscoop, ze komen er Isabelle en Gustaaf tegen. Rob vindt geen hotelkamer meer in Milaan en moet in de stad logeren. Koen wil perse zijn café overlaten.
Denise maakt het bont bij VdB, Peter zegt haar dat ze na het weekend niet moet terugkeren. Rob moet naar Milaan voor een informaticabeurs. Christel moet Bart van meester Thyssen verleiden tot slagen en verwondingen. René trakteert Heidi voor hun zes maanden huwelijk met een heel dure armband.
Verjaardag van Annemarie. Anna, Albert en Albertine ziten nog steeds vast door de blokkade. Anna en Albertine kunnen de truckers overhalen om hun bus door te laten. Jan biedt Denise zijn veronyschuldigingen aan, in ruil daarvoor gaat ze niet naar de politie. Els kan het niet hebben dat Andreas vaak laat thuiskomt, hij zal op de bank moeten slapen.
Anna en Albert leren Albertine een lesje en maken haar wijs dat ze een heleboel flessen wijn heeft gekocht. Bij de terugkeer zitten ze met hun bus in een vrachtwagenblokkade. Brenda krijgt een nieuwe interimcollega, Denise Van keer. ze ziet jan zich omkleden in het toilet en wil een klacht indienen voor seksuele intimidatie. Xavier verstoort een etentje van Peter, koen, trudy en Lovely.
Albert vliegt uit tegen Anna omdat hij haar insinuaties beu is. Andreas wil Els verrassen met een boottocht. Vertonique wil dat haar kind haar familienaam draagt en dat hij de eerste erfgenaam is van het bedrijf. Mario is verbijsterd. Er wordt in het tehuis een feestje georganiseerd in het tehuis voor de terugkeer van Gijs.
Zowel Anna als Albertine hebben een kater van hun bieravontuur. Truyman contacteert Latour en vraagt zijn hulp om Peter te vremoorden op een festa in Malta. Christel voert een kome"die op voor de verderrechter. Bart is razend. Miek contacteert Lits in verband met de ongevallen in het tehuis de laatste dagen. Jan is geërgerd omdat enkel het hoger kader een auto en krijgt en hij niet. Els ziet het avontuurlijke karakter van Andreas niet meer zitten.
Peter wil de directeurs een bdrijfswagen geven. Pierrot moet vandaag naar de jeugdrechter. Gijs breekt zijn been wanneer hij van de trap dondert. De trede is opzettelijk losgemaakt. Anna en Albertine sluiten vrede.
Anna is verveeld dat Albertine mee is op reis, en denkt dat het opgezet spel is van Albert. Jessy is duidelijk verliefd op Pierrot.
De mannen bellen vanop de Dominicaanse, ze komen morgen terug naar belgië. Brenda vertelet Christel dat Mike welkom is bij hen. Afscheidsfeestje van Walter in De Lork.
Truyman is niet dood, hij heeft een drankje ingenomen dat je voor korte tijd comateus maakt. Andreas, Koen en Peter weten te ontsnappen met een bootje, ze willen naar de Dominicaanse varen. ze vrezen voor hun einde, maar toch bereiken ze de kust. Jan is d ebemoeineissen van Gilberte beu, waardoor hij ruzie krijgt met Linda. René praat met de belagers van Els en Truyd, het blijken Mormonen te zijn die in België hun geloof komen verkondigen.
Christel dient klacht in tegen Bart, hij zou zijn adoptiefzoon verwaarlozen. Blijkbaar heeft Truyman de ontsnapping uit de cel voor het drietal zo gemakkelijk mogelijk gemaakt in de hoop dat ze naar het buitenland zouden vluchten. Maar Andreas, Koen en peter naderen de ranch. Truyman lokt hen in een hinderlaag door te doen alsof hij zelfmoord pleegt. René brengt de nacht door op de kamer van Els en Trudy om hen gerust te stellen.
Veronique is dan toch niet zwanger. Koen, Andreas en Peter zitten in de cel, maar ze kunnen ontsnappen. Er is een gaslek in het tehuis, Pierrot is er erg aan toe.
De politie vindt de auto van Andreas, Koen en Peter. Hij brieft dit over aan Truyman die de wacht laat versterken. Gilberte krijgt het aan de stok met Jan. Roxanne aanvaardt niet dat Annemarie met haar meegaat naar de tandarts ijn plaats van Kobe. De spanning tussen Koen en Andreas stijgt. Door hun geruzie worden ze ontdekt door een commando. Christel dreigt ermee dat Bart voor Mike zal moeten zorgen.
Rita heeft een druk weekend voor de boeg met haar opterdens als Platenboerin. Trudy ziet één van beide mannen in het sanocenter en denkt dat hij haar wil vermoorden.
Rita moet op controle voor haar kanker, maar ze blijkt kerngezond. Jan vertelt Linda dat hij zich verwaarloosd voelt nu ze zoveel tijd besteedt aan haar moeder. Christel geeft Hanneke een briefje mee dat onrust zaait bij Brenda.
Walter vertrekt volgende week al naar Afrika. KOen, Peter en Andreas vliegen van de Dominicaanse naar Cuba met een klein vliegtuigje. Linda is weg met guido en Gilberte, Jan denkt dat er iuets is gebeurd met Guido en belt onmiddellijk alle kinderdokters op. Latour ontdekt dat Andreas, Peter en Koen naar de Dominicaanse Republiek zijn en waarschijnlijk van daaruit naar Cuba gaan, en verwittigt Truyman. Trudy is nog steeds ongerust over de twee mannen in het zwart.
Marc heeft metanol gebruikt in een slaatje waardoor iedereen zich zo ziek voelt. De jongeren worden geholpen in het ziekenhuis. Rita ontdekt dat de radio verdient aan haar optredens. Linda en Gilberte proberen Jan te betrappen bij zijn zogezegde training, maar hij is hen te slim af. Trudy denkt dat ze bespioneerd wordt door twee mannen die in het hotel logeren.
Koen, Andreas en peter vertrekken naar Cuba. Xavier komt dit te weten en contacteert Truyman. Rob wordt geconfronteerd met Joop, die uiteraard ontkent. Bart wijst Rob erop dat hij niet veel contracten heeft binnengehaald in Amsterdam. Iedereen in het tehuis wordt onwel, gelukkig is Guy net op bezoek en kan hij onmiddellijk traceren om welk product het gaat.
Rob heeft door dat de eerlijke vinder van z'n aktetas, ook de dief is van z'n auto. De man blijkt plots poorloos te zijn. Guy en Annemarie zijn terug uit Tanzania. Maarten en Leen zijn niet tevreden dat ze samen op dezelfde kamer moeten slapen.
Christel probeert Brenda tegen bart op te zetten.Rob z'n wagen wordt gestolen in Amsterdam.Het tehuis krijgt een kickertafel gratis, maar ze moeten hem wel zelf gaan halen. Koen wil mee met Andreas en Peter naar Cuba. Ze boeken voor Els en Trudy een kamer in Villa Select.
Isabelle en Albertine vinden de bewusteloze TRudy, peter, Koen en Lovely. Lovely defibrilleert, de rest heeft afkickverschijnselen. Lits ontdekt dat ze vergiftigd zijn, hij vindt cocaïne in het eten. Linda kan vrijdag niet in de Retro werken, omdat haar moeder bij haar blijft. Isabelle biedt zich aan als vervangster. Rob is in Amsterdam voor het werk. Christel wil niet scheidien van Bart, ze kust hem terwijl Brenda het bureau binnenkomt.
Trudy heeft Peter geboeid om te beletten dat hij zou gaan werken. Gelle en Roger zijn terug op bezoek in de fitness, ze vinden Jan zijn trainigsplan te zwaar. De verrassing van Guy komt uit: hij wil zijn huwelijksgeloften met Annemarie hernieuwen. Trudy en peter zijn uithenodigd voor een tenetje bij Lovely en Koen. Brent en Roy slagen erin hun eten te vergify-tigen met cocaïne. Ze doen het op een orgie lijken
Begrafenis van de vader van Linda. Gilberte logeert bij Jan en Linda. Brenda zegt dat Bart bij haar mag slapen ipv in de logeerkamer. Ze kussen. Peter vraagt Rob of hij z'n directeursfunctie weer ten volle kan uitoefenen en opnieuw naar het buitenland kan. Op de algemene vergadering vraagt Latour aan Peter om een stap opzij te doen.
Els en Trudy zijn razend omdat Peter en Andreas naar Cuba willen om Truyman te zoeken. Annemarie heeft door dat Guy iets bekonkelfoest met Maite. Rita doet een oproep op de radio voor een kickertafel voor het tehuis. Rob en Rita logeren dit weekend in de Villa Select.
Trudy zit vastgeklemd in de wagen, Peter probeert haar te bevrijden, maar de auto ontploft. Gelukkig heeft hij haar op tijd losgekregen en zijn ze ongedeerd. Het wordt hen snel duidelijk dat het om een aanslag gaat. Andreas biedt Peter aan truyman te gaan zoeken op Cuba. Mario vraagt veronique om te trouwen, maar ze wil niet, nu nog niet.
Brent en Roy achtrevolgen Peter en Trudy, ze saboteren hun wagen. De auto wordt onbestuurbaar en ze knallen tegen een boom aan. Er wacht Kobe een etnhousiaste ontvangst in het tehuis. Rob trakteert Rita op een weekendje aan zee. Koen denkt eraan de pub te sluiten.
Anna is triestig omdat Walter naar Afrika gaat. Veronique en Mario overwegen in-vitrofertilisatie. De sociaal assistent praat nu met Rob over de situatie van Pierrot. Guy spreekt af met Maite, Annemarie heeft het in de gaten. Latour wil maandag al een nieuwe algemene vergadering.
Trudy verstopt paaseieren, maar haar huisgenoten vinden de grap niet zo geslaagd. Guy en Annemarie vertrekken op reis naar Tanzania. Isabelle en Gustaaf zijn eindelijk samen. Rita te gast op een scoutsfuif. Walter hernieuwt zijn geloften en vertelt Anna dat hij naar Afrika vertrekt.
Gustaaf doet Isabelle een nieuw aanzoek. Op de algemene vergadering stemt iedereen voor Peter, maar Latour belooft wraak te nemen. Leen vergezelt Rita tijdens haar radioprogramma. Het programma wordt hilarisch door de vele versprekingen van Rita. Die wordt trouwens gevraagd om een TD van d ecsouts te presenteren. Christel bedreigt Brenda dat ze Bart met rust moet laten. Brenda biedt Bart onderdak aan. Linda's vader is dood.
De sociaal assistent komt nu met Pierrot zelf praten; Bart bekent aan Elke dat hij terug een relatie wil met Brenda. Gustaaf zoekt Isabelle terug op.
Latour eist een algemene vergadering omdat peter zo lang afwezig blijft. Roxanne verneemt dat Mieke niet wil dat lenaart veel in het tehuis komt en is daaromp boos op Mieke. Rita krijgt bezoek van een sociaal assisitent, die belast is met het dossier van Pierrot. Mario wil trouwen en wanneer hij ook begint over kinderen, loopt Veronique geëmotioneerd weg. Later vertelt ze hem over haar miskraam. Guy en Annemarie willen opnieuw op huwelijksreis, ze willen de draad oppikken in Tanzania.
Jan krijgt zijn deelnemingsnummer voor de 20 km van Brussel. Koen en Lovely terug uit Egypte. Veronique stelt Peter voor een trouwjurk te ontwerpen voor Trudy. Lovely berngt Anna op de hoogte dat Koen bij haar inwoont.
Marc en Mieke nemen Roxanne mee naar huis voor het weekend. Ze raakt helemaal verslingerd aan Lennart. Bart laat een traiteur aan huis komen om Brenda te verrassen. Albertine wil nog altijd naar een serviceflat. Isabelle is verbouwereerd want etnslotte heeft ze daarvoor GUstaaf afgewezen.
Guy belet Annemarie zelfmoord te plegen en verklaart waarom hij niet op het bewuste vliegtuig zat. Els en Heidi weten de steeds opdringerige Italianen af te schrikken. Gella Vandecaveye leert Maarten judoën.
Rita wordt gevraagd als gaste op een studentenfuif. De collega's bakken Jan een aprilbis in de fitness. Roxanne geeft aan lits toe dat ze gelogen heeft over de vrekrachting, Kobe wordt vrijgelaten. Gella, Roger en Lucien Van Impe zijn in de fitness. Guy komt tot ieders verbazing thuis.
Gino en Roberto blijven Els en Heidi achtervolgen. Annemarie hoort een berichtje van Guy op haar antwoordapparaat en gaat ervan uit dat hij het insprak voor zijn vertrek. Walter zoekt Roxanne op. Albert gaat met Jan mee naar de fitness om BV's te zien, en hij heeft geluk, Gella Vandecaveye is aanwezig.
Door de afwezigheid van Marc kunnen de jongens wraak nemen op Roxanne. Mieke neemt Annemarie mee naar huis om tegelijk ook op Lennart te passen en toch te behoeden dat Annemarie zelfmoord zou plegen. heidi en Els blijven last hebben van de opdringerige Italianen. Roger vraagt Rita of ze een dagelijks programma wil presenteren.
Jan gaat joggen op een naaktstrand en wordt opgepakt voor voyeurisme. Trudy vertelt Peter over het voorstel van Roy. Hij schakelt Lits in die Roy onmiddellijk wil gaan inrekenen. Trudy stelt een list voor, maar die mislukt zodat Roy kan ontsnappen. Els en Heidi in Amsterdam. Kobe doet zijn verhaal aan Walter. Het vliegtuig dat Guy moest nemen vanuit Houston, Texas werd gekaapt en is neergestort in zee.
Bert vertrekt naar China. Bart blijft in België om VdB te leiden zolang Peter niet helemaal hersteld is. Hij gaat met Brenda en Hanneke eten in De Lork. Jan en Linda gaan een weekendje naar zee (in het hotel van Heidi).
Bert geeft z'n spullen aan Mieke en Marc nu hij naar China vertrekt. Mensen beginnen Rita om verzoekjes te vragen. Guy belt Marc met de vraag of hij bij zijn terugkeer maandag bij hen mag logeren. isabelle wijst Gustaaf af omdatz e Alebrtine niet wil achetrlaten. Roy wil met trudy naar bed, in ruil daarvoor zou hij Peter met rust laten.
Kobe wordt opgepakt voor verkrachting. Koen trekt bij lovely in. Joe Bonduono komt aan in België om met Peter en Véronique te overleggen hoe ze het huwelijk van Peter en trudy zullen organiseren. Xavier denkt dat er een belangrijke veragdering aan de gang is bij VdB, maar wordt door Véronique op z'n plaats gezet. Jan ontmoet Gella Vandecaveye in de fitness. Bert beslsit om toch naar china te vertrekken.
Guy neemt vanuit Amerika telefonisch contact op met Marc en Mieke. Gustaaf is terug in België om Isabelle een laatste keer een aanzoek te doen. Bert vertelt dat hij eraan denkt naar China te gaan. Els en Heidi willen saemn naar Amsterdam voor een midweek. Mieke betrapt Kobe en Roxanne, waarop roxanne beweert dat ze verkracht werd.
Koen wil Lovely verrassen met een reis naar Egypte en vraagt Jamilla de pub open te houden. Roxanne probeert Kobe opnieuw te verleiden. Rita krijgt gelukwensen voor haar programma. Gustaaf belt Isablle om te zeggen dat hij dinsdag naar belgië komt. Jan ontmoet Roger de Vlaeminck in het fitnesscentrum. Mario en veronique nodigen de familieleden uit voor het huwelijk van Peter en Trudy.
Annemarie wijst Dries af. Rita maakt een zootje van haar eerste radio-uitzending. Isabelle keert terug naar België, Gustaaf heeft haar ten huwelijk gevraagd. Trudy loopt geërgerd rond na de bedreiging van Roy. Heidi is overwerkt en werkt dat op René uit.
Guy is vertrokken naar de VS, hij treft voorbereidingen om toch daar te gaan wonen en werken. Linda vertelt Rita dat ze de winkel wil openhouden. Roy verrast truy, ze volgt hem en denkt zijn schuilplaats te hebben gevonden, maar het is een list. Tine is weg als Bert thuiskomt, ze is naar China vertrokken.
Rita vindt niemand om de winkel open te houden terwijl zij haar radioprogramma presenteert. jan stelt Linda voor om in te springen in de Retro. Christel verhuist naar een penthouse op kosten van Xavier.
Lits en trudy weten peter te bevrijden, hij leeft nog maar is buiten bewustziijn. Els en Andreas zijn terug thuis. Guy gaat ervan uit dat zijn huwelijk met Annemarie over is, maar zij beweert nog van hem te houden. Tinne wil naar China, Yu-Lin gaan opzoeken. Isaeblle is naar Cyprus vertrokken op uitnodoging van Gustaaf. De lokale radio biedt Rita een programma aan op vrijdagnamiddag.
Truyman wil Peter levend begraven. Tanaka bezoekt Tine ne bert met foto's van Yu-Lin en biedt hen geld aan. Tine weigert het, ze vindt het bloedgeld. Roy zoekt Trudy op en geeft haar een zonnebloem. Roxanne verklaart Kobe haar liefde. Annemarie biecht Guy op dat ze met Dries naar bed is geweest. Guy reageert bijzonder gelaten. Lits en Trudy vinden Peters graf dankzijn de zonnebloem die ze van Roy kreeg.
Bert vertelt Lits over het voorval in de kelder de dag vab peters verdwijning. Lits krijgt een nieuwe collega: Lowie Lieckens. Ze onbdervragen samen gerard, de landloper, die misschien getuige was van de ontvoering. Els en Andreas willen op Cyprus trouwens. Bert helpt d epolitie een robotfoto op te stellen van de ontvoerder van Peter. Jo Vally komt naar de Lork voor de actie van De Retro. De landloper zoekt de ontvoerders van Peter op.
Bert vreest dat Tine gek geworden is. Christel komt controleren op kantoor van VdB, Bert stuurt haar weg. Els en Andreas verloven zich in een onrthodoxe kerk. Truyman dwingt Peter zijn eigen doodskist te maken. Marc geeft Kobe een weekend vrijaf omdat hij vermoedt dat Roxanne iets van plan is met hem. Trudy en Lits gaan saemn op onderzoek uit.
Annemarie wil haar nacht met Dries zo vlug mogelijk vergeten. Ze vraagt Mieke een alibi. Tinne gedraagt zich alsof Yu)Lin bij haar is. Lits vindt de mototr van peter en bloedsporen, maar heeft door dat het bloed nep is. Bert zet Xavier op zijn plaats wanneer deze Peter wil komen vervangen. Koen probeert lovely te versieren, ze kussen, maar Lovely weert verder elke toenadering af. Peter wordt vastgehouden door Truyman.
Trudy is ongerust over de verdwijnning van Peter. Ze bedrnkt zich. Annemarie gaat opnieuw op stap met dries, ze moeten allebei toegeven dat ze verliefd zijn. Ze huren een hotelkmaer en bernegn samen de nacht door.
Rob, Jan en de kinderen delen folders uit voor de actie van Rita in de Retro. Rita maakt ook reclame op de vrije radio. Haar vactie kent een groot succes. Els en Andreas zijn op Rhodos, ze gaan op bezoek bij z'n grootouders. Peter wordt ontvoerd. Guy praat met Marc over zijn schuldgevoel veroorzaakt door de dood van Frederik.
Albert heeft een reis geboekt voor hem en Anna. Trudy probeert uit te vissen wat peter achter haar rug bekokstooft. Mieke wil terug aan het werk, maar haar gezondheid laat dit nog niet toe. Dries neemt Annemarie mee uit eten. Giu bedrinkt zich. Pierrot helpt Rita met het organiseren van de eerste verjaardag van de Retro. Koen komt z'n spullen halen bij Brenda en verlaat haar definitief.
Elke heeft een leuk idee voor de verjaardag van de Retro. Isabelle beslist om naar Cyprus te gaan. Els en Trudy springen bij in de zaak van Veronique. Jan wil meedoen aan een loopwedstrijd. Door Andreas komt Peter te weten dat Truyman in het land is.
Tine gaat opnieuw aan het werk. Letitia leeft nog, maar houdt zich momenteel gedeisd in Italië. Gustaaf stuurt isabelle een ticket voor Cyprus. peter, Trudy, Rita en Rob gaan samen eten in De Lork. Andreas wil met Els op reis naar Rhodos.
Gerd en Eefje vertrekken terug naar Canada. Anna stemt toch toe in een reisje naar de Moesel. Peter wil Trudy verrassen met een groots huwelijksfeest op malta en roept daarvoor de hulp in van de vrienden. Xavier vraagt Truyman af te rekenen met peter. Andreas ziet hen samen.
Rob, Maarten en pierrot draaien Juan een loer door hem te doen geloven dat ze vlugger lopen dan hem. Gustaaf vertrekt terug naar Cyprus. Guy schrijft Mieke rust voor. Roxanne probeert Kobe te verleiden, maar vangt bot.
Begrafenis frederik. Een oude vriend van Ferderik en Guy en jeugdliefde van Annemarie, dries, is aanwezig op de begrafenis. Annemarie is onmiddellijk gecharmeerd. Mieke heeft draaiingen. Door de voorbije gebeurtenissen wil Mario het huis in Italië verkopen.Gustaaf en isabelle proberen elkaar te bereiken, maar mislopen elkaar.
Walter vertelt Kobe dat hij naar zuid-Afrika wil. Koen geeft Brenda zelf de schuld van haar miskraam. Letitia wil veronique in een ravijn duwen, maar valt er zelf in. Haar lijk is echter onvindbaar. Gerd en Eefje zijn overgevlogen uit Canada en logeren bij Guy en Annemarie.
Peter ontdekt dat vanuit het bedrijf geld werd overgeschreven op een Zwitserse rekening. Luciano wil Letitia vermoorden, Veronique kan hem op andere gedachten brengen. Brenda heeft een miskraam, Koen wijt het aan haar gedrag. Yu-Lin wordt ontvoerd door Tanaka en Wu-Yang.
Mieke raadt Guy aan eens met Marc te praten over Frederik's dood. Veronique begrijpt niet dat Mario letitia gelooft. Tine belooft Bert dit weekend naar huis te komen.
Jan verplicht de kinderen om mee te gaan naar het fitnesscentrum. Pierrot ontroert Rob en Rita door zijn goede bedoelingen te tonen. Peter, Truyd, Koen en Brenda gaan karten. Veronique wordt bijna aangevallen in bad, haar kleren worden stukgesneden. Luciano vertelt Mario dat Letitia achter de sabotages en diefstallen zit. Xavier doet de dotatie aan Truyman met geld van VdB Electronics.
Veronique ontdekt een gescheurde foto van Mario. Roxanne spijbelt, Kobe probeert te achterhalen waarom en geeft haar bijles. Mieke licht gerd en Eefje in over de dood van hun vader. Annemarie gaat de confrontatie aan met guy. Rob en Pierrot verzoenen zich.
Frederik is dood door een allergische reactie op de verdoving. Annemlarie is razend op Guy, ze stelt hem veranbwtoordelijk. Mieke neemt de organistaie van Frederik's begrafenis op zich. Xavier heeft een afspraak met met Truyman, Christel is kwaad omdat ze niet mee mag. Truyman vraagt Latour eerst een dotatie te doen alvorens hij hem kan helpen. Veronique ontdekt dat Gina de zewerver helpt, en dat de autopech te wijten was aan sabotage.
Isabelle maakt zich zorgen omdat ze Gustaaf niet meer ziet. Jan's overdreven gezondheidsmanie stuit Linda voor de borst. OOk in het fitnesscentrum mag hij niet zomaar beginnen sporten. Frederik wordt geopereerd, maar gaat in shock. Mario heeft autopech.
Walter heeft interesse voor het aids-project van pater pepe. Rob mag naar huis maar heeft nog platte rust nodig. Heidi neemt tine en Yu-Lin mee naar het natuurreservaat. Albertine op zoek naar een serviceflat voor het geval het zou lukken tussen Gustaaf en Isabelle. Kobe krijgt Valentijnskaartjes van Roxanne.
Pierrot mag dit weekend naar huis. Na ruzie met Rob loopt hij weg. Bij zijn terugkeer krijgt Rob een hartaanval. Pierrot maakt gebruik van zijn ehbo-cursus en past cpr toe. Mario en veronique hebben een groot contract met Ago d'Oro getekend. ze besluiten de deal te vieren met een korte vakantie en gaan naar mario's huis.
Albert probeert Anna te overtuigen samen op reis te gaan. Isabelle geeft Gustaaf een cd cadeau. Hij wil haar een ring geven, maar ze loopt gechoqueerd weg.
Bert gaat Tine bezoeken aan zee, maar weet niet dat hij gevolgd wordt door Tanaka. Pierrot mag dit weekend naar huis van Mieke. Jan zet zijn conditiekuur verder tot groot jolijt van de vrienden en familie. Rita nodigt Gustaaf uit en port hem aan er vaart achter te zetten bij isabelle.
Christel en Xavier terug uit Cuba. Heidi merkt Tine op in het hotel, ze vraagt haar Bert gerust te stellen. Lovely en Kobe praten de stilte uit. Isabelle koopt Gustaaf een cd van Led Zeppelin. Mario en Veronique maken kans opp een grote deal.
Gustaaf stelt z'n vertrek naar Cyprus uit omwille van Isabelle. Tine houdt zich nog altijd schuil in een hotel maar trekt naar zee. Daar checkt ze zonder het te weten in in het hotel van Heidi. Nathalie kan zich niet neerleggen bij het idee dat Andreas voor Els kiest en niet voor haar. Mieke geeft ehbo-les in het tehuis. Jan koopt zich een loopoutfit, hij wil beginnen joggen om zijn bloeddruk onder controle te houden.
Jan blijkt schuld te hebben aan het steeds afgaande brandalarm. Hij wil zijn stommiteit goedmaken door te waken,, maar wordt door de politie opgepakt als inbreker. Gustaaf en Albert amuseren zich samen.
Opening van Villa Select, het hotel van Heidi. Door een onoplettendheid van Jan, gaat het alarm voortdurend af waardoor het hotel regelmatig op z'n kop staat. Albertine forceert Isabelle om op de uitnodiging van Gustaaf in te gaan, wat ze uiteindelijk ook doet.
Rita probeert Mieke te overtuigen Pierrot dit weekend toch te laten gaan. jan gaat met Andreas praten. Als gevolg hiervan zoket Andreas Els op, zae lkussen. Kobe wordt voorgesteld in het tehuis, Roxanne zit hem wel zitten. Annemarie wil Frederik verzorgen tot de operatie uitgevoerd wordt.
De taxichauffeur bekent Christel en Xavier dat hij voor Truyman werkt. Pierrot mag van Marc naar huis tijdens het weekend. Walter stelt kobe voor als nieuwe hulp aan mieke. Bert raakt silaan buiten zinnen. Tine wordt op een hotel gesitueerd.
Bert ontdekt dat Tine geld heeft afgehaald en dus nog in de buurrt is. De taxichauffeur die Christel tipt blijkt een Vlaming te zijn en bekend met dokter Truymans. Xavier ontdekt dat Christel hem volgt. Walter stelt Kobe voor Marc en mieke te helpen in het tehuis. Frederik wil dat Guy de operatie uitvoert.
Trudy verspreidt opsporingsaffiches voor Tine en Yu-Lin. Gustaaf maakt kennis met Isabelle en vraagt haar uit voor een avonbdje stappen. Hij vertrekt naar Cyprus voor enkele dagen, maar komt volgende week terug voor de opening van Heidi's hotel. Koen montert Lovely op. Frederik moet geopereerd worden aan de hartklep.
Lits heeft informatie ingewonnen op de Chinese ambassade, het verhaal van Tanaka blijkt waar te zijn. Xavier vindt iemand die hem info beweert te kunnne geven over Torre Blanca. Tanaka is niet opgezet met Tine's verdwijning.
Guido is aan de beterhand en mag vrijdag naar huis. Pierrot neemt zijn intrek in het tehuis van Marc en Mieke. Zijn eerste dag wordt hij al onmiddellijk gepest. Christel schakelt een taxichauffeur in om Xavier te schaduwen.
Pierrot verschijnt voor de juegdrechtbank, hij wordt doorverwezen naar een tehuis. Mieke stelt voor hem op te nemen, de rechter gaat akkoord. Christel schaduwt Xavier op zijn zoektocht naar de sekte van Salomon, waarbij ze bij een rendez-voushotel belandt. Marc brengt een berkeerde pop (opblaaspop) mee voor de ehbo-cusrus.
Christel en Xavier op reis in de Dominicaanse Republiek. Kobe legt zich toe op zijn priesterstudies. Trudy zoket Andreas op en vraagt hem Els op te zoeken. Rob vraagt Mieke of ze interesse heeft om Pierrot op te vangen in haar tehuis. Bert spreekt met Lits over het voorstel van Tanaka. Wanneer hij naar huis treugkeert zijn Tine en Yu-Lin verdwenen. Mieke wil een ehbo-cursus organiseren in het tehuis.
Mario stelt Veronique gerust dat hij niet bij een concurrent gaat werken. Tanakja verdubbelt z'n bod voor Yu-Lin. Linda en Jan gaan naar de bioscoop, terwijl Maarten en Leen op Guido passen. Ze moeten plots terug naar huis want Guido verliest bloed. In het ziekenhuis stellen ze een darminfectie vats. Guy en Annemarie drinegn bij frederik aan op een check-up. Trudy zoekt Kobe op in het klooster en dringt aan op een gesprek met Lovely.
Andreas komt te weten wat Nathalie aan Els vertelde en is woedend. Peter is nu zeker dat Latour achter de mails zit en geeft hem een dreun. In het gezicht. Trudy wil Kobe vertellen dat Lovely van hem houdt. Anna komt het te weten van Pierrot en is razend. Veronique vreest Mario, na de succesvolle modeshow, te verliezen aan een groot modehuis. Tine wil onderduiken.
Pierrot wordt geschorst. Nathalie spreekt af met Els en vertelt dat zij en Andreas van elkaar houden. Els breekt. Xavier besft dat hij de fout gemaakt heeft een mail te versturen terwijl Jan al geen pc meer had. Jan's onschuld is nu duidelijk en Peter vermoedt dat Latour achter de mails zit. Lovely zoekt Kobe op in het klooster, maar hij wil haar niet zien. Zowel Koen als Walter raden haar aan niet te snel op te geven. Op aandringen van Annemarie sponsoren Guy en Frederik een videoaankoop voor het tehuis.
Nathalie aanvaardt de afwijzing van Andreas niet. Mario vraagt Els om Veronique te helpen met d emodeshow. Pierrot steelt geld uit de schoolkas, maar wordt betrapt. Bert en tine krijgen bezoek van een zekere mijnheer Tanaka, die hen 100.000 euro wil bieden in ruil voor Yu-Lin.
Jan gooit na nieuwe aantijgingen z'n pc stuk. Peter schorst hem en stuurt hem naar huis.
Pierrot vertelt Maarten dat z"n vader een seksmaniak is. Guy en Annemarie zijn terug van Tanzania. Peter en Trudy zien Andreas samen met Nathalie. Kobe gaat naar het klooster. Marc en mieke ontmoeten de jongeren van het tehuis, de eerste kennismaking verloopt niet zo vlot.
Nathalie kust Andreas. Peter ontdekt het bedrog van Jan. Gustaaf blijft langer dan voorzien bij Heidi en René. Bert ontdekt een tattoo op het hoofd van Yu-Lin. Lovely probeert Kobe om te praten om terug in het klooster te gaan.
Jan maakt een compromitterende foto van zichzelf in de hoop daarmee de roddels te doen ophouden. Mieke en Marc nemen het tehuis over van Tuur. Wu-Yang komt Yu-Lin opzoeken, maar wanneer ze een vlek op haar schedel opmerkt, gedraagt ze zich plots anders. Guy zou naar het ziekenhuis moeten voor verzorging, maar wacht daar leiver mee tot ze terug in België zijn.
Andreasgaat op stap met z'n collega Nathalie. Annemarie haalt de kogel op Guy's been op zijn aanwijzingen. Brenda vertelt Koen dat ze zwnager is. Mieke en Marc maken kennis met Tuur en bezoeken het opvangtehuis. Gustaaf laat rené zweten in een go-cart op de dijk.
Walter brengt Mieke in contact met Tuur Smekens, een vriend met een opvangtehuis die daar na de dood van zijn vrouw vanaf wil. UIt angst voor Wu-Yang barricadeert Tine de deur. Annemarie wordt ziek. Guy wordt geraakt door een kogel wanneer een bewaker een wild dier wil uitschakelen.
Brenda vertelt Trudy dat ze zwanger is. Tine en Bert krijgen opnieuw bezoek van de Chinese vrouw, ze beweert Yu-Lins moeder te zijn. Heidi en René overnachten in de Villa Select, ze krijgen bezoek van Gustaaf. Annemarie en Guy gaan vandaag op begeleide jeepsafari.
Afscheidsfeestje Kobe. Peter praat met Tine en wijst Jan op de mails. Pierrot komt dronken thuis en raakt slaags met Rob. Mieke en Marc op zoek naar een gebouw om hun opvangtehuis in onder te brengen. Andreas zoekt Els op.
Tine wil ontslag nemen en full-time moeder worden. Albertine raadt Lovely aan te verhuizen. Mario misleidt Letitia door te zeggen dat hij wil trouwen, zodat ze kan opgepakt worden door de politie. Guy en Annemarie worden gevonden door Fausta, een tanzaniaanse vrouw die hen naar haar dorp leidt.
Letitia dient klacht in tegen Mario, hij zou Paolo ontvoerd hebben. Pierrot spijbelt opnieuw. Letitia wil haar klacht intrekken als Mario haar 100.000 euro betaalt. Guy en Annemarie zijn in tanzania aangekomen. Wanneer hun jeep het begeeft, trekken ze te voet verder. Ze worden onwel wanneer ze van besmet water drinken.
Rita moet SABAM betalen voor haar vedettenparade met kerstmis. Letitia dropt Paolo voor Mario's deur. Ze wil dat hij voor hem zorgt. Pierrot loopt met een vriend (Joris) weg uit het internaat. Ze gaan op café.
Andreas ontwapent de gijzelnemers. Het project van Mieke is eindelijk goedgekeurd. Kobe wil intreden in hte klosster. Jan verstuurt zogezegd pornomails naar zijn collega's. Guy wil dan toch niet naar de VS. Els wil Andreas niet meer zien. Pierrot gaat voor het eerst naar het internaat.
Koen en Brenda zijn terug uit egypte. Bert vraagt hulp aan Lits. Anna is jarig. Ze wordt 81. Het ultimatum van de gijzelnemers is verstreken.
Inbraak bij bert en Tine, kleertjes, speelgoed en foto's van Yu-Lin zijn weg. Annemarie wil dan toch met Guy mee naar de VS. Andreas laat zich gijzelen in ruil voor de kinderen en de ouders van de ambassadeur.
Oudejaar bij Els. Andreas wordt weggeroepen voor een gijzeling in de Cypriotische ambassade. Lovely en Kobe vieren samen oudejaar.
Feetselijke thuiskomst van Linda en Guido. Mario ontdekt dat Letitia nog in België is.
Lovely werd als enige VdB niet uitgenodigd voor het feest op oudejaarsavond. Rita krijgt een vermaning van de politie omdat ze geen vergunning aanvroeg voor de vedettenparade. Maarten voelt zich benadeeld op Guido.
Els stelt Andreas voor aan Anna. Mario vreest dat Letitia iets van plan is.
Jan noemt zijn zoon Guido, naar zijn overleden broer. De vedetenparade in de Retro is een groot succes. Marc Dex, Connie Neefs en Micha Mara zijn te gast. Peter wordt de peter van Guido.
Albertine en Isabelle nodigen Kobe uit om samen te vieren. Letitia is spoorloss verdwenen. Guy komt dronken toe in De Lork, na een bezoekje aan Frederik. Linda bevalt van een zoontje.
Rob stuurt Pierrot naar het internaat. Uit het DNA-onderzoek blijkt dat Mario niet de vader is van Paolo, hij verplicht letitia het alnd te verlaten. Tine krijgt beozke van een Chinese vrouw, maar raakt er niet aan uit wat ze nu eigenlijk wil. Heidi en Els laten Andreas een stukje toeristisch België zien.
Pierrot loopt weg wanneer over baby's gepraat wordt. Hij gaat zich bedrinken op café. Koen en Brenda op reis in Egypte. Trudy denkt dat Veronique zwanger is, wanneer ze hen over Paolo hoort praten. Tine krijgt een vreemde telefoon, in het Chinees.
Koen wil tijdens de kerstvakantie met Brenda naar Egypte. Ondertussen zal Lovely de pub open houden. Kobe is daar niet zo blij mee. Marc gaat Mieke in Zaventem ophalen in plaats van in Amsterdam. Ze komt dan maar met de taxi naar huis. Pierrot steekt zijn rapport in brand.
Andreas komt in België wonen, hij kreeg een job op de Cypriotische ambassade. Marc is terug in Belgiê, maar zonder Mieke. Hij dacht dat ze al terug was. Annemarie weet gelukkig Mieke te bereiken in het hotel. Peter en Trudy willen trouwen op 30 juni. Micha Mara bevestigt Rita haar komst op kerstdag.
Mieke kan Marc maar niet terugvinden. Veronique ontdekt Letitia en confronteert Mario met paolo. Kobe vertelt walter over lovely. Op hun verlovingsfeest vraagt Peter Trudy ten huwelijk. Annemarie maakt Guy duidelijk dat ze niet terugwil naar Amerika.
Christel bekent de kraak van Latour, maar Bertje faalt erin hiervan bewijzen te leveren aan peter. Mieke en Marc vinden elkaar niet meer terug. Andreas is in belgië, maar els mag nog niets weten. Guy krijgt een aanbod om drie jaar in de VS te gaan werken. Mario gaat op zoek naar buikbaar materiaal voor de DNA-test die moet bewijzen of hij de vader is van Paolo.
Tine denkt dat Bert haar bedriegt en betrapt hem uiteindelijk ook met Christel. Marc en mieke leren Dai kennen. Mieke wordt bijna beroofd van haar handtas, maar krijgt hulp van Dai. Mario raadpleegt de politie over de chantage van Letitita.
Isabelle troost kobe die rouwt om Lovely. Rita krijgt haar laatste bestralingen. Mieke wordt geschaduwd terwijl ze een tempel bezoekt. Bert spreekt maandag af met Christel.
Letitia chanteert Mario met z'n zoon. Albertine maant rita tot meer actie aan in de Retro. Ze overweegt een artiestenparade met Kerstmis. Bert beseft dat hij Christel de paswoorden heeft verklapt tijdens een zwak moment.
Marc en mieke op huwelijksreis in Bangkok. Alle harde schijven van de pc's bij Vdb geist. Peter verdenkt Latour. Mario blijkt een kind te hebben. Peter plant volgende woensdag een verlovingsfeest voor trudy.
Trouwdag van marc en Mieke: chaos alom door dubbelboekingen.
Bart wil Peter helpen het computerprobleem bij VdB op te lossen. Marc en mieke trouwen voor de wet. Christel voert Bart dronken zodat Xavier alle sporen kan uitwissen.
Peter vermoedt dat een computervirus achter de verkeerde bestellingen zit. Veronique haalt een groot contract binnen. Voorbereidingen Sinterklaas.
Pierrot zet Rita op tegen Rob die hem terecht wijst. Kobe en Lovely vrijen. Peter ontdekt een schenking die hij nooit heeft laten uitvoeren, hij wijst Bertje terecht.
Xavier vervalst een premie van Peter aan zichzelf, lennart heeft griep. Pierrot geeft toe dat hij geld verspeeld heeft. Maarten spijbelt met een paar vrienden, ze zijn naar een attractiepark. Wanneer Jan hem zoekt, daagt Maarten hem uit om een benji-sprong te wagen.
Rob biecht Rita z'n slippertje op. Els,Trudy,Peter,René en Heidi terug uit Cyprus. Peter wijst Bert op z'n fouten. Modeshow bij Linea Veronica. Walter heeft een koortsdroom.
Rita gelooft niet dat Rob autopech heeft, waarop hij uit frustatie flirt met Freya, zijn zakenpartner. Andreas doet Els een huwelijksaanzoek. Bertje is vervelend tegen Tine omdat hij het probleem niet opgelost krijgt op het werk.
Huwelijk Heidi en René. Rob heeft autopech in Duitsland. Pierrot probeert Rita te doen geloven dat Rob haar bedriegt. Heidi krijgt een hotel in De Panne als huwelijkscadeau van haar vader.
De ouders van René kunnen onmogelijk naar Cyprus komen, want zijn moeder heeft haar voet gebroken. Xavier doet grote bestellingen in naam van VdB en vervalst de loonuitkeringen. Trudy en Gustaaf, de vader van Heidi, komen goed overeen. Annemarie vertelt Mieke dat Marc een medisch congres plant als huwelijksreis.
Anna wijst Kobe terecht omdat hij Lovely in huis genomen heeft Walter heeft een hersentrombose als gevolg van zijn BDE. Xavier kraakt de computers van VdB via internet.
Albertine ontdekt dat Lovely nu bij Kobe woont. Marc wil op huwelijksreis naar een congres in Bangkok. Walter heeft een bijna-dood-ervaring. Marc en Mieke trouwen maandag voor de wet, dinsdag voor de kerk. Christel ontfutselt Bertje paswoorden van de pc's bij VdB.
Brenda en Koen kunnen niet naar het huwelijk van rené op Cyprus want lovely heeft examens. Trudy verlengt de reis naar Cyprus. Walter begint aan z'n retraite. Lovely trekt in bij Kobe.
Rita merkt een tekort in de kassa. Rob verdenkt onmiddellijk Pierrot. Peter wil met Trudy trouwen in het buitenland. Mario wil een modeshow organiseren.
Pierrot steelt opnieuw uit de kassa en raakt verslaafd aan de bingo. Peter koopt een nieuwe motor. Mario nodigt Peter en trudy uit voor een etentje.
Pieerot chanteert Rita om z'n huisarrest op te heffen. Hij ontfutselt albertine geld. Jan maakt de lambrisering stuk en wanneer hij de boel wil herstellen, maakt hij de schade alleen maar groter. Rene en Andreas bezatten zich samen.
Rob moet naar Amsterdam voor het werk. Kobe stelt Lovely voor bij hem te komen wonen. Pierrot steelt geld uit de kassa van de Retro. De misverstanden over het huwelijksfeest van Marc en Mieke stapelen zich op.
Celia Dekkers blijft Guy stalken. Personeel van de verzending van VdB ruimt in opdracht van Peter de showroom van Veronique op en herschildert alles. Veronique is ontgoocheld dat ze niets terug krijgt van de verzekering. Xavier stelt een fusie van Vdb en De Borger voor. Pierrot wordt 1 week geschorst op school.
Verjaardagsfeestje voor kobe in de pub van koen.Kobe danst met lovely. Als verjaardagscadeau krijgt hij van Wlater drie maandne huur. Heidi loopt een spierscheur op bij het joggen. Jan vergeet de kinderen van school af te halen.
Mieke vraagt Annemarie of ze haar egtuige wil zijn. Heidi wil afvallen voor de trouw. Walter wil drie maandne op retraite in het klooster.
Rita heeft brandwonden van de bestraling. Guy voelt zich verwaarloosd door Annemarie. Rita en Jan willen niet naar Cyprus voor het huwelijk van René. Christel zoekt teonadering tot Peter en Trudy, ze bekent dat zij de foto's opstuurde. Bert en Tine maken voortdurend ruzie over hun huis.
Annemarie en Marc reserveren beide een zaal voor het huwelijk. Rita beseft dat ze Rob gekewetst heeft. Els en Andreas vrijen.
Vrienden van tine enBert helpen hen bij de werken aan het nieuwe huis. Koen plaagt kobe met z'n gevoelens voor Lovely. Rita is niet blij met het cadeau dat Rob haar meebracht uit Parijs.
Na een tip van Christel, verdenkt de politie Veronique van brandstichting. Rita is nukkig omdat Rob naar Parijs moet. Jan is zijn rekening vergeten te betalen, waardoor de elektriciteit wordt afgesloten. De uitnodigingen van de trouw van rené vallen in de bus.
De politie ontdekt dat de alibi's van Xavier en christel niet overeenstemmen. Andreas geeft Els een ring. Zowel Marc als Annemarie organiseren los van elkaar het huwelijk. Veronique wordt opgepakt door Lits en Janssens.
Jan overslaapt zich. Veronique bedankt Christel voor de hulp aan Mario. Tine en Bert leggen ruzie over hun huis bij. Veronique krijgt een dreigbrief.
Christel redt Mario's leven. Veronique komt te weten dat het vuur werd aangestoken. Walter wil terug intreden. Rita doet heel vervelend tegen Rob.
Kobe legt zijn ruzie met Koen en lovely bij. Peter en Trudy willen René foppen en sturen hem een vals doopbewijs. Rob is terug uit London. Brand in de showroom van Veronique.
Marc vraagt Jan plechtig de hand van mieke. René heeft een doopbewijs nodig voor de ondertrouw. Linda helpt Marc met de organisatie van zijn trouw, zonder tebeseffen dat ook Annemarie hier mee bezig is. Veronique ziet de foto van een kussende Mario en Christel, maar gelooft het verhaal van Mario. Guy heeft last van een hypochonder, Celia Dekkers.
Kobe heeft ruzie met Koen en lovely, hij vindt dat Koen te vrijpostig is met Lovely. Christel verleidt Mario tot een kus en laat er een foto van maken.
Xavier doorziet het spelletje van Christel met de verborgen camera en zet haar op het verkeerde been. Annemarie wil het huwelijk van Marc en mieke orga,iseren, maar Marc is zo verstrooid dat hij dit niet beseft. Els en Andreas kussen. Peter belooft Kobe een job op de verzending.
Christel laat een camera installeren omde combinatie van de kluis te kennen. Maarten komt dronken thuis. Tine en Bert vieren de aankoop van hun huis. Verelst dient een klacht in tegen Trudy en Peter wegens chantage.
Mieke verliest de ring van Annemarie, LMarc kan hem terugvinden. Andreas blijkt Nedrelands geleerd te hebben wanneer Els en rené in Cyprus toekomen. Peter chanteert verhelst, de charterbaas. Kobe is duidelijk verliefd op Lovely.
Peter en Trudy worden vrijgelaten. De politie ondervraagt Latour maar ze hebben geen enkel bewijs. De lening van Tine en Bert is goedgekeurd, ze kunnen nu hun droomhuis kopen. Lennart blijft bij Guiy en Annemarie terwijl Marc en Mieke een weekendje naar de Ardennen zijn. Op zijn eigen, onhandige manier vraagt Marc Mieke ten huwelijk.
Rob moet naar Stockholm voor het werk. Peter heeft z'n dood gefaket en kan samen met trudy ontsnappen met een helikopter. Lits en Jannsens vinden De Bast en zijn kompaan gewurgd terug.
Els is ongerust omdat Peter en Trudy nog steeds niet terug zijn en contacteert Lits en Janssens. Marc en Mieke krijgen een weekdnje Ardennen cadeau van Guy en Annemarie. Er wordt op Peter geschoten.Hij blijft voor dood liggen.
Peter en Trudy zijn op de vlucht voor de Bast en zijn kompaan. Linda ligt in het ziekenhuis, ze moet daar blijven omdat ze anders toch niet rust. Marthe betaaltde schulden van haar man af en gaat samenwonen met haar nieuwe vriend.
Peter en trudy gaan op weekend naar de Ardennen. Ze storten met hun motor in een ravijn. Pierrot krijgt huisarrest van Rita. Veronique denkt, door de telegram, dat Bianca nog leeft.
Begrafenis van de vader van de moeder van Brenda. De opening van haar winkel krijgt veronique een telegram van (de dode) Bianca. Ambertine betrapt een brossende Pierrot en brengt Rita op de hoogte.
Peter krijgt alweer anoniem foto's opgestuurd, deze keer de daders van Veronique's showroom. Hij stelt Latour voor geen klacht in te dienen in ruil voor zijn aandelen van VdB.
Trudy en Els helpen Veronique de showroom te herstellen. Linda moet drie maanden plat liggen. Tine en Bert hebben eindelijk een huis naar hun zin gevonden. Peter en René storten te pletter met de lift.
Pierrot brost. René en Veronique leggen hun oude ruzie bij en besluiten als vrienden door het leven te gaan. In Veronique's winkel wordt ondertussen een ravage aangericht. De vader van Brenda blijkt speelschukden te hebben.
Koen en Brenda zijn terug uit Egypte maar moeten onmiddellijk naar Luxemburg door de dood van Brenda's vader. Marc legt z'n ruzie met guy en Annemarie bij. Christel verleidt Mario.
Guy en Annemarie gaan op hotel, terwijl een ploeg aan hun interieur werkt. Mario neemt Christel aan als hulp voor de winkel, zonder dat Veronique weet om wie het echt gaat. De gijzelnemers van Koen en Brenda zijn opgepakt.
Christel eist geld van Xavier. Bovendien betrapt ze hem met de charterbaas in een bordeel. Trudy vindt de man waarmee Latour op de foto stond. Rita mag naar huis.
Shana's baby is dood, ze geeft Pierrot de schuld en wil hem niet meer zien. Kobe babysit op Yu-Lin.
Shana valt van de trap. Ali voert een schijnexecutie uit op KOen en Brenda en laat hen ontsnappen. Trudy zorgt ervoor dat Peter René naar Cyprus laat vertrekken.
Trudy gaat op onderzoek met de foto's van Latour. Bert wil een huis bouwen, maar Tine ziet dat niet echt zitten. Rita wordt vandaag geopereerd. Walter voelt zich schuldig over de dood van Carine.
Marc is nu ook terug in België. Koen probeert te ontsnappen aan zijn gijzelnemers.
De crematie van Carine. Willem Emmer op bezoek bij Rob, waardoor Rita alles te weten komt over Londen.
Kobe ontmoet Lovely. Brenda en Koen worden gegijzeld in de woestijn. Trudy's auto wordt in brand gestoken. Rita vertelt Anna dat ze kanker heeft.
Peter en Trudy ontsnappen aan een motorongeluk. Ruzie tussen Xavier en Christel. Koen en Brenda in Egypte.
Tine moet maandag opnieuw beginnen werken in plaats van woensdag. Voor haar is dit een heel drama. Rita weet nu zeker dat ze borstkanker heeft. Na het samenzijnsfeest vertrekken Koen en Brenda op reis naar Egypte.
Shana wil zelfmoord plegen, maar wordt tijdig gevonden door Rob en Pierrot. Bea zoekt contact met haar en vraagt haar terug naar huis te komen wonene. Carine sterft in de armen van Kobe. Guy en Annemarie logeren bij Marc terwijl hun huis wordt heringericht.
Peter is ongedeerd na zijn motorongeluk. Christel probeert Peter te verleiden in de lift. Sahan loopt weg, ze wil zelfmoord plegen. Kobe ontmoet Carine.
Peter krijgt in een anonieme envelop foto's van Latour toegestuurd. Elke confronteert Tine met haar smetvrees, waarop Tine in tranen uitbarst. Kobe en Walter nemen afscheid van Pater Emiel. Peter heeft een motorongeval.
Marc neemt een enthousiaste Maarten mee naar een psychiatrische inbstelling. Rita moet een biopsie laten uitvoeren om zeker te weten of ze kanker heeft. Carine is terminaal.
Anna bezorgt Walter het geld om Kobe mee te brengen naar belgië. Annemarie schakelt een interieurarchitect in om Guy's huis te restylen. Marc haalt Maarten en Leen van school maar heeft een lekke band.
Tine wast de kleertjes van Sofie op een te hoge temperatuur en vernielt ze hierdoor. Walter heeft onvoldoende geld om Kobe mee te brengen naar België. Rita moet van de dokter een mammografie laten uitvoeren.
Rob is terug uit London, Rita vertelt hem over het knobbeltje in haar borst. Bert wil verhuizen, maar Tine is niet over z'n idee te spreken. Kobe wil met Walter mee naar België. Carine wordt ijlings naar het ziekenhuis gebracht.
Brenda en Koen willen een samenzijnsfeest. Trudy wil investeren in VdB. Rob wordt opgepakt in een Londense travestiebar. Walter maakt foto's van Kobe. Tine desinfecteert de spullen van Elke.
Heidi en René leggen hun trouwdag vast. Rob z'n portefeuille wordt gestolen door een call-girl. Maarten en Leen koken voor Linda en Marc. Walter vraagt Kobe of hij een foto van hem mag maken voor Carine. Elke en Tine besluiten babyspullen te ruilen.
Walter vertelt Kobe dat hij z'n vader is. Peter en Trudy babysitten op Yu-Lin terwijl Bert en Tinne gaan eten in De Lork. Rob haalt z'n eerste buitenlands contract binnen.
Rob is onderweg naar London om een nieuw contract binnen te slepen. Op de overzetboot leert hij Willem Emmer, een Nederlander kennen. Veronique wil Linea Veronica uitbreiden met een gezinslijn. De eerste ontmoeting ntussen Walter en Kobe is een fiasco.
Peter blaast het project van Bert af, wegens te duur. Rob moet van Peter naar Engeland op zakenreis. Rita is hier niet zo blij mee, maar laat hem toch vertrekken. Marc dineert bij Linda, terwijl hij eigenlijk bij Guy en Annemarie wordt verwacht.
Rita denkt dat ze borstkanker heeft. Bert en Peter willen een nieuwe machine ontwikkelen, maar vrezen dat Latour de plannen zal misbruiken. Rita weet nu ook dat Carine aids heeft. Walter maakt op Dominica kennis met pater Emiel.
Bart komt afscheid nemen van Hanneke en Brenda vooraleer hij naar de fabriek in Frankrijk vetrekt. Mieke en Jan vertrekken samen naar Brazilië. Walter is naar Dominica, om Kobe te zoeken. Bart laat Christel 's nachts uit bed halen door een deurwaarder om haar met Xavier te betrappen.
Mieke is vastbesloten om naar Brazilië te gaan en Lennart mee te nemen. Ze wil er de begrafenis van Leonardo regelen. Lovely Van der Venne, de adoptiefdochter van Marleen, is terug in belgië. Om haar studies te kunnen betalen, solliciteert ze bij Koen. Carine beseft dat ze niet lang meer zal leven en vraagt Walter te Kobe te gaan halen op Dominica.
VdB ELECTRONICS is verhuisd naar een nieuwe locatie, een toren waar ook De Borger en Linea Veronica hun nieuwe burelen hebben. Na de dood van Thomas is Xavier Latour nu de grootste aandellehouder van VdB én de eigenaar van De Borger & Co. Shana woont bij Rob en Rita, nu haar vader haar niet meer in het ouderlijk huis toelaat. Mieke krijgt telefoon uit Brazilië: Leonardo is dood. Peter voert een reorganistaie door bij VdB: Bart wordt directeur in Frankrijk, Bert wordt de adjunct van Peter en Rob wordt verkoopsdirecteur.
Andreas is teruggekeerd naar Cyprus. In het ziekenhuis kan Trudy zich langzamaan herinneren wat er net gebeurd is. (flashbacks: mooie onderwaterbeelden) Lits ondervraagt Latour over het vliegtuigongeluk. Tine en Bert krijgen hun geld terug want de politie kon de ontvoerder van Yu-Lin inrekenen en die had nog niet de kans gekregen het geld uit te geven.
Pierrot en Shana vluchten naar Ingrid. Trudy wordt levend, maar verwilderd teruggevonden door een vrijend koppeltje. Tine en Bert hebben Yu-Lin terug, zonder hulp van de politie. Rob en Rita halen Pierrot en Shana op bij Ingrid, maar Shana is niet meer welkom bij haar ouders. Petere wordt onschuldig bevonden aan doodslag, want het vliegtuig was ontploft en dus waarschijnlijk gesaboteerd.
Het vliegtuig met Sarah, Thomas en Trudy aan boord, is neergestort in een meer. De lijken van Thomas, Sarah en de piloot worden door duikers opgehaald. Trudy is spoorloos. Marc heeft zonder medeweten van Mieke een nieuwe flat gehuurd. Het weeshuis schiet het losgeld voor Yu-Lin voor aan Tine en Bert. (nieuwe generiekbeelden!)
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.