Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

180 afleveringen

Peter neemt een beslissing voor VDB Electronics waarmee Jan absoluut niet blij is. Ben heeft voor een prachtige verrassing gezorgd.
Er worden allerlei mogeljke verklaringen gegeven voor Guido's verdwijning. Iedereen heeft het er heel moeilijk mee. Marie-Rose kan zich onmogelijk concentreren op haar werk.
Voor Jan en Walter wordt het even heel spannend. Anna kan zich niet altijd even sterk houden.
Rita heeft zich herpakt, tot groot genoegen van Anna en Albert. Jan krijgt een ongewoon telefoontje.
De vrienden van Peter gaan op zoek naar sporen.
Voor Ben en Marleen komt er een einde aan het lange wachten. Guido daagt niet op voor een afspraak op kantoor.
Mia zet haar beste beentje voor. Babette is helemaal weg van de tekeningen van Marie-Rose.
Walter heeft de hele familie opgetrommeld voor een vergadering maar niemand weet waarover het eigenlijk zal gaan. Gelukkig is Albert er om Anna te sussen.
Mia laat een kant van haar zien die niet zo meteen van haar verwacht wordt. Magda, de buurvrouw van Jan, laat hem geen vijf minuten gerust.
Voor Veronique is er opeens haast bij en daar is ze niet ongelukkig om. Picasso krijgt bezoek van een oude vriend.
Maxim kiest eieren voor zijn geld. Guido geeft, ondanks alle drama's in de familie, een drink voor zijn personeel.
Marie-Rose heeft een verrassing voor Veronique. Hoe moet het nu verder met restaurant "De Lork"?
Marie-Rose stelt Maxim voor een moeilijke keuze. Veronique neemt een belangrijke beslissing.
De interesse voor de "Manager van het Jaar" wordt steeds groter. Marie-Rose is opgelucht en is klaar voor een volledig nieuwe start. Het noodlot slaat toe.
Monique bevalt. Jan Van den Bossche wordt op de proef gesteld. Willy heeft weer een mooi verhaal over zijn belevenissen.
Anna zegt Francois de waarheid. Maxime ruikt onraad.
Guido kan de problemen van Jan niet langer meer aanzien en wil als bemiddelaar optreden. Marie-Rose raadt hem dat ten stelligste af.
Francois heeft het moeilijk met zijn beslissing. Bart en Mieke hebben een kleine vechtpartij met gevolgen.
Jan Van den Bossche is niet in de stemming om mee te vieren. Ook Albert en nonkel Francois dragen hun steentje bij om de tweedehandswinkel te doen draaien.
Hoe komt het dat Babette niet meer jaloers is op de mannequins? Dirdier De Kunst wordt gedwongen om partij te kiezen.
Wat is Anna van plan? Marie-Rose is boos omdat Babette en Maxim weigeren mee te werken.
Monique begrijpt niet waarom Didier De Kunst ingaat op de uitnodiging van Jan Vanden Bossche. Ook Guido is hier niet blij mee.
Babette stort haar hart uit bij Guido Van den Bossche. Marie-Rose en Guido lijmen de brokken.
Mia ergert zich aan Patty Peeters. Willy wordt op zijn woorden gepakt.
Marie-Rose negeert haar man Guido. Mike spelt Monique de les.
Guido beschuldigt iemand van diefstal. Monique is niet gelukkig.
Anna heeft een ongelukje. Mia gaat niet akkoord met Jan.
Guido heeft een verrassing in petto voor zijn vrouw. Walter werkt een idee uit.
Monique weigert elk contact met Jan. Patty Peeters blijkt niet de perfecte secretaresse te zijn.
Jan probeert Monique te pakken te krijgen, maar kan haar nergens bereiken. Maxim is in de zevende hemel.
Ben en Marleen plannen hun vakantie. Willy is de held van de dag.
Albert koopt een geschenk voor Anna. Willy voert iets in zijn schild.
Peter en Veronique begrijpen niet waarom Jean-Pierre zich zorgen maakt. Maxim is helemaal over zijn toeren.
Walter vindt dat Marleen iets te optimistisch is over de tweedehandswinkel. Maxim is niet in zijn gewone doen.
Maxime vreest het ergste. Gerard Van de Caveye moet immers een belangrijke beslissing nemen. Willy engageert zich.
Herman krijgt er opeens een hulpje bij.
Francois weet niet meer wat het beste is voor zijn echtgenote Simonne. Marie-Rose en Gerard hebben een meningsverschil over Julienne, de poetsvrouw.
Jan stort zijn hart uit bij zijn moeder. Marleen helpt Walter bij het zoeken naar een pand.
Jan heeft te veel werk. Guido Van den Bossche komt geregeld in de zaak van Monique.
Tante Monique stijgt in de achting van Peter Van den Bossche. Anna gaat een dagje naar zee.
Marie-Rose maakt het niemand makkelijk. De lang verwachte miljonairsvrouw blijkt een oude bekende te zijn.
Rita moet een test ondergaan. Het lijkt er sterk op dat niemand tijd wil vrijmaken voor Guido.
Het huishouden van Jan loopt niet op wieltjes. Het is ontzettend druk in het modehuis van Marie-Rose.
Monique wordt met de dag nerveuzer. Haar restaurant gaat binnenkort immers open. Marie-Rose ontvangt een brief met goed en slecht nieuws.
Anna en Albert stappen in het huwelijksbootje. Door de schuld van Jan zou hun geluk wel eens van korte duur kunnen zijn.
Guido wordt ereburger van de stad.
Picasso stelt voor een cadeau te kopen voor Anna en Albert. Dat loopt echter wel even uit de hand.
Veronique stelt Mohammed teleur.
Patty heeft duidelijk haar draai nog niet gevonden bij Van den Bossche.
Walter vraagt de mening van Monique en Jan over een opvangcentrum voor gescheiden mensen.
Marie-Rose weigert ook maar één voet in het restaurant van Monique te zetten. Babette heeft een afspraak met Van de Caveye.
Walter heeft grootse plannen: hij wil een buurthuis en een zaak voor tweedehandskleding opstarten.
Anna en Albert bespreken hun huwelijksreceptie met Monique. Rita weigert de plechtigheid bij te wonen.
Peter schijnt het goed te kunnen vinden met de nieuwe secretaresse van VDB Electronics.
VDB Electronics heeft er een nieuwe secretaresse bij. Guido en Mia zijn echter niet opgezet met de houding van Jan. Francois heeft moeite om niet boos te worden op Simonne.
Jan is in zijn nopjes met de verschijning van één van de kandidaat-secretaresses. Babettes houding tegenover Marie-Rose en het personeel blijkt nog niet te zijn veranderd. Een confrontatie tussen Rita, haar moeder en Albert loopt uit de hand. Simonne krijgt een eigen thuisverpleegster.
Anna doet bij Guido haar beklag over Francois. Ben en Merleen hebben een familie met een Indisch adoptiekindje bezocht. Rita is nog steeds in de psychiatrische kliniek. Het staat nu vast wie getuige is op het huwelijk van Anna en Albert.
Guido en Marie-Rose hebben een discussie over adoptie van kinderen. Babette begint zich nu ook met de mannequins te bemoeien. Anna vraagt Francois om getuige te zijn van haar huwelijk.
Grote vreugde ten kantore van Marie-Rose. Mia vindt haar werk veel te zwaar en het valt Jan op dat ze fouten begint te maken. Monique heeft een nieuwe kok in dienst. Marie-Rose krijgt reclamevoorstellen van het bureau en is absoluut niet onder de indruk.
De grote vraag blijft: zal de modeshow doorgaan? Annemie heeft zware privé-problemen. Jan zegt Henk eens goed de waarheid en schrikt er niet voor terug om voor de nodige opschudding te zorgen.
De modeshow van Marie-Rose dreigt in het water te vallen. Annemie ontvangt een aangrijpende brief. Marleen en Ben willen een baby adopteren.
Francois treft zijn vrouw bewusteloos aan. Monique ontslaat de kok. Babette gedraagt zich heel hautain tegenover Marie-Rose.
Picasso schenkt aan Walter alle schetsen die hij van Birgit gemaakt heeft. Henk heeft het er moeilijk mee dat Monique zwanger is. Chantal beklaagt zich over Babette.
Marie-Rose bereidt zorgvuldig haar eerste modeshow voor. Peter en Picasso praten over Birgit. Marleen en Ben kunnen op de natuurlijke manier geen kinderen krijgen en bespreken de andere mogelijkheden. Het mysterie van de verdwenen oorbel wordt opgelost.
Totaal onverwacht komt Veronique thuis. Ze is volledig overstuur. Anna vertelt aan Bart en Mieke dat hun vader terug thuis komt wonen. Albert en Anna zijn van plan hun huwelijksreceptie in het restaurant van Monique te geven. Marie-Rose verzet zich hiertegen.
Marie-Rose krijgt een eigen modeshow dankzij Gerard. Monique geeft Jan de toestemming om terug thuis te komen wonen zodat hij mee voor de kinderen kan zorgen. Ook Anna en Albert blijken het nu eens te zijn. Guido vreest dat Marie-Rose en hij uit elkaar aan het groeien zijn. Zij krijgen daarbij nog onaangekondigd bezoek.
Marleen is erg geschrokken van Bens gedrag. Guido vermeent dat Rita naar een psychiatrische instelling werd overgebracht. Ook Picasso krijgt slecht nieuws te verwerken.
Ben is heel de nacht niet thuis geweest. Uiteraard komt daar ruzie van. Samen met haar kok bespreekt Monique allerlei nieuwe ideeën. Albert wil met Ben praten.
Ben wil van geen scheiding weten. Monique vraagt een bureau om een campagne te organiseren om haar bedrijf te promoten. Ben en Picasso hebben een diepgaand gesprek.
Rita neemt een dramatische beslissing. Het wordt duidelijk dat Ann-Sofie een enorm drugprobleem heeft. Het huwelijk van Ben en Marleen is aan een eerste grote crisis toe.
Marie-Rose en Gerard bekijken vol lof de nieuwste modeschetsen. Het komt tot een hoogoplopende ruzie tussen Anna en Rita. Marleen maakt een scène tegen een zwangere collega van Ben.
Jan vraagt Monique of hij in hun huis kan komen wonen. Walter en Albert proberen Rita 'toonbaar' te maken voor het bezoek van Anna. Francois ziet Peter met Simonnes oorbel in de hand.
Een vrouwenlijk wordt uit de vijver opgehaald. Tot wanhoop van Ben wordt Marleen steeds depressiever. Anna piekert over haar eigen bruiloft. De waarheid omtrent de moordaanslag op Birgit komt aan het licht. Anna en Annemie hebben een hevige discussie.
Simonne beschuldigt Monique van diefstal. Jean-Pierre denkt dat Gust iets te maken heeft met de moordaanslag. Anna heeft een belangrijke afspraak bij de notaris. Walter krijgt midden in de nacht een telefoontje van het commissariaat.
Het parket is bezig met een eerste onderzoek i.v.m. de moordpoging op Birgit. Annemie krijgt een bijzonder cadeautje van Francois. Babette vat haar job bij Marie-Rose aan. Anna roept haar twee zonen en Marleen bij haar om over het huis te praten.
Birgit loopt van Gust weg en wil de nacht bij Picasso doorbrengen. Ditmaal stelt Ben voor om pleegouders te worden, maar ook dit is aan Marleen niet besteed.
Anna denkt erover om haar huis aan Marleen te schenken en elders met Albert te gaan wonen. Birgit en Gust krijgen hoogoplopende ruzie.
Rita ontvangt een brief van Dirk. Babette heeft beslist om haar ontslag bij VDB Elctronics te geven. Mia probeert haar dit uit het hoofd te praten.
Marie-Rose wil dat Babette voor haar komt werken. Er is duidelijk meer dan alleen maar vriendschap tussen Francois en Annemie.
Guido bedankt Jan voor alles wat hij gedaan heeft om de staking tot een goed einde te brengen. Marleen vindt dat Anna moet weten wat Monique met haar kleinkinderen heeft uitgespookt.
Rita probeert te achterhalen of Mieke inderdaad op kostschool zit. Marleen ziet een draagmoederschap absoluut niet zitten. Marie-Rose zoekt geschikte fotomodellen uit voor haar collectie. Het einde van de staking bij VDB Electronics lijkt eindelijk in zicht.
Ben stelt Marleen gerust en praat met haar over andere mogelijkheden om samen een kind groot te brengen. Er ontstaat een vechtpartij onder de stakers. Een wanhopige Mieke belt Rita vanuit de kostschool op.
Monique en Jan verschijnen voor de rechter om over het hoederecht te praten. Bij VDB Electronics zal de actie waarschijnlijk uitgebreid worden.
Bart en Mieke zijn diep ongelukkig omdat de dag waarop ze naar de kostschool moeten vertrekken nadert. Marleen mag het ziekenhuis verlaten. De beide dochters van Albert komen op bezoek. Anna en Albert besluiten de grote stap te wagen.
Monique wil niet dat de kinderen met Jan over de kostschool praten. Peter vertelt Ben dat iemand Marleen in een bar heeft zien flirten.
Veronique experimenteert met pillen. Marleen krijgt bezoek van de familie. Monique vertelt haar kinderen dat ze op kostschool moeten.
Marie-Rose wil dat Chantal zich met haar chique creaties gaat bezighouden. Guido wordt woest wanneer hij het blauwe oog van Rita ziet en besluit Antoine aan te pakken.
Marleen gaat onder het mes. Rita staat hier onverschillig tegenover, in tegenstelling tot Jan en Guido. Marie-Rose zoekt een naam voor haar modelijn.
Marleen verneemt van de dokter wat er precies aan de hand is. Jan praat met de arbeiders. Ondertussen gaat bij Guido thuis een vergadering door.
De eerste luchtsprong van Peter verloopt niet naar wens. Marie-Rose bezoekt Monique in het restaurant. Marleen en Ben wachten met spanning op de uitslag van het onderzoek.
Marleen vertelt Walter over haar gyneacologisch probleem. Peter bereidt zich voor op zijn eerste parachutesprong.
Rita en Albert maken ruzie. Marie-Rose doet aankopen voor haar winkel. De fabrieksbezetting duurt nog steeds voort.
Marleen moet zich zo snel mogelijk laten onderzoeken. De werknemers van VDB Electronics ontdekken wie er zal ontslagen worden.
Marleen vertelt Anna over het bezoek bij de gyneacoloog. De werknemers van VDB Electronics bezetten nog steeds het bedrijf.
De dokter heeft slecht nieuws voor Marleen. Jan vertelt zijn oudere broer dat hij het bedrijf op zijn manier wil redden. Rita maakt Francois duidelijk dat ze van niemand hulp nodig heeft.
Peter neemt de uitdaging van zijn sergant aan. Walter krijgt Gust op bezoek. Willy valt Babette en Chantal lastig. Marleen raadpleegt haar dokter.
Walter ontdekt hoe Rita haar boterham verdient. Francois stort zijn hart uit bij Guido. In het leger krijgt soldaat Peter het hoe langer hoe moeilijker om zijn mond te houden.
Marie-Rose is vastbesloten iets groots te maken van haar bedrijf en brengt meteen twee modelijnen uit. Marleen vertelt Ben waarom ze de laatste dagen nogal afwezig reageerde.
Het directiecomité van VDB Electronics probeert een einde te maken aan de bezetting. Monique steekt al haar tijd en energie in het restaurant. Mieke en Bart voelen zich in de steek gelaten door hun moeder. Tussen Anna en Albert botert het niet. Marleentje heeft nergens zin in.
Het bedrijf van Guido wordt voor de 25ste opeenvolgende dag bezet. Peter krijgt het aan de stok met zijn drillsergant. Anna vindt dat Albert veel te geheimzinnig doet. De plannen van Monique en Marie-Rose krijgen vorm.
Guido en Jan krijgen op de fabriek met zware problemen af te rekenen.
Marleen is op de vooravond van haar huwelijk vrij zenuwachtig. In het bedrijf van Guido is de spanning te snijden. De houding van Rita laat veel te wensen over. Jean-Pierre en Chantal lopen Birgit tegen het lijf.
Naarmate de huwelijksdatum van Marleen nadert, wordt iedereen nerveus. Een en ander dreigt trouwens uit de hand te lopen.
Guido krijgt het aan de stok met een vakbondsafgevaardigde. Veronique komt terug uit Zwitserland. Rita rekent af met een opdringerige man.
Guido ontmoet Gerard. Anna probeert Jan en Monique dichter bij elkaar te brengen. Peter verklapt aan de vakbondsafgevaardigden van VDB Electronics hoeveel werknemers ontslagen zullen worden.
Marleen is er niet over te spreken dat Ben een vrijgezellenavond wil geven. Monique zorgt ervoor dat Rita als zangeres aan de bak komt.
Anna ziet eindelijk in dat ze haar familieleden de laatste tijd onheus behandeld heeft. Marie-Rose speelt open kaart tegen Guido en jaagt hem meteen op kosten.
Marie-Rose doet aan Guido haar plan uit de doeken. Jan maakt het Monique niet makkelijk.
Rita stelt de vragen van Walter niet op prijs. Ze ervaart het als bemoeizucht. Monique laat Jan dagvaarden.
Er worden beslissingen genomen die bepalend zijn voor de toekomst van VDB Elctronics. Anna en Albert moeten een keuze maken.
Ben en Marleen proberen de gemoederen tussen Anna en Albert te bedaren. Monique vraagt aan haar schoonbroer om een hartig woordje te praten met haar ex-man.
De relatie van Anna en Albert maakt een crisis door. Anna vertelt haar zoon Jan dat Monique zich als een echt kreng gedraagt. Jean-Pierre ontdekt wat Chantals job precies inhoudt.
Monique is woedend op haar kinderen. Mieke is niet te spreken over haar moeder en gaat klagen bij Anna. Rita wijst Jan de deur.
Profileert Marie-Rose zich opnieuw als zakenvrouw? Ze heeft in elk geval een interessant aanbod gekregen. Babette vertelt Peter over de problemen bij VDB Electronics. Hij trekt daar meteen zijn conclusies uit.
Guido brengt Marie-Rose op de hoogte van de problemen in de fabriek. Rita zoekt Monique op.
Francois en Simonne maken kennis met de nieuwe buurvrouw. Anna en Walter hebben een meningsverschil.
Veronique heeft geen zin om naar België terug te keren. Het huwelijk van Marleen en Ben krijgt stilaan vaste vorm
Marleen en Ben ontgoochelen nonkel Walter. Bart en Mieke willen hun ouders herenigen. Rita stort haar hart uit bij Anna.
Marie-Rose en Veronique amuseren zich in Sankt Moritz. Birgit kan Picasso niet uit haar hoofd zetten. De problemen bij VDB Electronics nemen alsmaar toe.
Niet alle gasten vinden dat leuk dat Peter in het gezelschap van Babette verschijnt op het verlovingsfeest van Marleen en Ben. Guido heeft een verrassing in petto voor zijn zoon. Anna heeft slecht nieuws voor Albert.
Er worden veranderingen doorgevoerd bij VDB Electronics. Monique is van mening veranderd en verschijnt op het verlovingsfeest van Marleen en Ben.
Willy laat zich door zijn nieuwe collega's beïnvloeden. Albert wil dat Anna ernstig over de toekomst nadenkt. Chantal krijgt een aanbod. Jean-Pierre wil niet dat ze erop ingaat.
Birgit biedt aan Herman haar verontschuldigingen aan. Ze wil ook weten of hij nieuws heeft van Picasso. Anna en Albert vragen aan Guido wat hij en Jan aan het bekokstoven zijn.
Marleen en Ben nodigen Monique uit op hun verlovingsfeest. Ze is niet van plan haar opwachting te maken in het Vissershuis. Willy zoekt een job. Chantal en Babette defileren.
Willy is dolblij wanneer hij Peter en Jean-Pierre ziet. Hij is ook ontzettend nerveus en wil zo snel mogelijk Hamburg verlaten. Ben stelt Marleentje voor aan zijn collega Sigrid. De spanning tussen de vrouwen is te snijden. Simonne is bang voor de toekomst.
Monique informeert of ze alleen een banklening kan krijgen. Nonkel Francois is bereid haar de som te geven op voorwaarde dat Jan het document mee tekent. Peter en Jean-Pierre vertrekken naar Duitsland.
Het personeel van VDB Electronics is van oordeel dat Babette onschuldig ontslagen werd. Peter wil Willy uit zijn benarde situatie bevrijden. Hij kan op de steun van Jean-Pierre rekenen. Agnes komt niet opdagen in het vrouwenhuis.
Walter voelt zich alleen. Hij heeft niemand met wie hij over zijn problemen kan praten. Albert is ziek. Anna verzorgt hem. Peter ontvangt een brief van Willy. Hij heeft hulp nodig.
Jean-Pierre denkt voortdurend aan Willy en vermoedt dat hij in de problemen zit. Babette weigert de taken uit te voeren die Jan haar opdraagt. Ze neemt ook extra lange lunchpauzes. Mia raadt haar aan uit te kijken. Marleen en Ben zoeken een geschikte locatie voor hun verlovingsfeest.
Guido praat met Walter over het ontslag van Babette. De directeur van VDB Electronics vreest dat hij niet objectief gehandeld heeft. Jan legt zijn kinderen uit waarom het spaak gelopen is tussen hem en Monique. Picasso is in allerijl naar Parijs vertrokken.
Jan is totaal verrast wanneer Mieke hem bezoekt. Hij probeert haar zo snel mogelijk de deur uit te werken. Marie-Rose is van plan om tijdens de vakantie de bloemetjes buiten te zetten. Ze stopt haar meeste sexy lingerie en wulpse parfum in de koffer. Uit de brief die Rita aan haar moeder gestuurd heeft, kan geconcludeerd worden dat ze helemaal niet gelukkig is.
Tussen Guido en Marie-Rose botert het helemaal niet meer. Ook Peter vindt dat zijn vader onredelijk is. Simonne verdenkt haar man ervan haar voortdurend leugens op de mouw te spelden.
Mohammed neemt in het Vissershuis afscheid van zijn vrienden. Marie-Rose stuurt haar jonge minnaar wandelen. Picasso voelt zich onbevredigd.
Peter en Jean-Pierre hadden zich hun eerste dag in het leger anders voorgesteld. Marie-Rose denkt met heimwee terug aan de tijd dat Peter en Veronique kinderen waren. Jan vindt compromitterende foto's van zijn schoonzus. Zal hij ze gebruiken?
Walter is verbaasd wanneer hij op vrijdagavond Birgit in de kerk aantreft. Ze vertelt hem wat er de bewuste avond gebeurd is. Anna hoopt dat Marleen en Ben snel kinderen krijgen.
Anna ontvangt eindelijk post van Rita. Guido ontdekt steeds meer flaters die Marie-Rose begaan heeft toen ze de fabriek leidde. Babette blijft haar verdedigen.
Babette klaagt bij Marie-Rose over de sfeer op de fabriek. Agnes vreest dat ze aan Monique een goede vriendin zal verliezen wanneer ze haar plan doorzet en het restaurant overneemt. Veronique heeft geen zin om met haar moeder op vakantie te gaan.
Guido ontvangt van zijn werknemers een geschenk. Op zijn beurt wil hij het personeel bedanken voor hun inzet tijdens zijn afwezigheid. Babette vindt dit geen goed idee. Monique vraagt nonkel Francois haar financieel te helpen met de overname van het restaurant.
Monique heeft een geschikt pand gevonden om een restaurant te beginnen. Nu moet ze alleen nog aan geld zien te raken. Sinds Guido opnieuw het bedrijf leidt, doodt Marie-Rose de tijd door de stad in te trekken en nieuwe spullen te kopen. Jan ontvangt zijn eerste bezoeker.
Nog meer dan anders kijkt Anna uit naar de komst van de postbode. Ze hoopt dat hij een brief van Rita bij zich zal hebben. Sinds Jan alleen woont heeft hij maagklachten. Hij mist de kinderen en in zekere zin ook Monique.
Guido kondigt aan dat hij terug wil gaan werken. Marie-Rose is verbaasd en boos. Het komt tot een harde confrontatie tussen Monique en Babette.
Walter gaat met Jan praten over Monique. Hij meent echter dat niets hen nog terug samen kan brengen. Ben stelt voor om een dubbel trouwfeest te organiseren. Anna is het daar niet mee eens.
Albert en Anna bekommeren zich over Bart en Mieke. Jan wordt op het werk voortdurend gekleineerd door Babette en Marie-Rose.
Monique en Agnes zoeken een geschikt pand om een restaurant te beginnen. Walter, Anna en Albert brengen Rita naar de luchthaven. Jan zal tijdens haar afwezigheid haar studiootje betrekken.
Simonne's gedrag brengt Francois nu echt in de problemen. Jan gaat de kinderen halen. Ze beleven een prettig weekend, maar Jan krijgt tal van moeilijke vragen te beantwoorden. Picasso kondigt aan dat hij in Parijs wil studeren. Peter en Jean Pierre willen naar het leger.
Peter vindt dat Marleen een vergissing begaat door te trouwen. Anna heeft er zich ondertussen wel mee verzoend. Marie-Rose en Babette pakken Jan steeds harder aan. Monique heeft een besluit genomen: ze wil een eigen restaurantje openen.
Anna praat met Walter over de beslissing van Marleen. Voor een keertje geeft hij haar ongelijk. Marie-Rose stelt Babette een job voor met meer verantwoordelijkheid en macht. In het vissershuis zitten Jean-Pierre, Chantal, Peter, Mohammed en Picasso opnieuw als vrienden bij elkaar. De enige die het gezelschap angstvallig blijft ontwijken, is Birgit.
Marleen vertelt Anna dat ze in december wil trouwen. Tot haar verbazing is Anna daar niet zo blij mee. Veronique ziet Jan bij een advocaat aanbellen. Als ze naar de reden vraagt, beweert hij dat het om personeelszaken gaat.
Monique bespreekt haar scheiding met haar advocaat. Ze weigert nog steeds een duimbreed toe te geven. Simonne vertelt Francois dat de auto een raar geluid heeft gemaakt. Heeft ze een ongeluk veroorzaakt? Ben en Marleen kiezen hun trouwdatum. Marleen vindt het steeds moeilijker met de overbezorgdheid van Anna te leven.
Peter is plots een held. Hij en Kadher sluiten vriendschap. Mia vertelt Babette over haar prachtige weekend mat Walter.
Monique vertelt Agnes dat ze tegen een eventueel huwelijk is van Anna en Albert. Zij en de kinderen moeten daar volgens haar wel nadeel van ondervinden. Guido zet zijn eerste stappen. Bij Mohammed thuis slaat het noodlot toe.
De vader van Mohammed waarschuwt Roos voor Peter. Marie-Rose en Babette gaan samen lunchen. Babette zet Jan voor schut waar Mia bij is. Anna gaat Monique opzoeken in het vrouwenhuis.
Jan gaat met Walter praten over zijn scheiding. Guido vertelt Marie-Rose en Veronique dat hij uit zijn rolstoel mag en zo vlug mogelijk opnieuw aan het werk wil. In het Vissershuis willen Jean-Pierre, Willy en Chantal weer vrede sluiten met Birgit. Mohammed vertelt Veronique dat zijn vader uit is op wraak.
Jan en Monique hebben een afspraak bij de notaris. Ze maken ruzie, want Monique weigert ook maar iets aan Jan te geven. Guido krijgt goed nieuws van de dokter. Veronique probeert Guido ertoe te bewegen alles met Peter uit te praten. Tussen Marie-Rose en Jan gaat het steeds slechter. Zij geniet duidelijk van haar nieuwe macht en autoriteit.
Anna maakt zich kwaad op Ben omdat die voortdurend kwaad spreekt over Peter. Veronique en Guido studeren samen. Tussen hen is opnieuw een hechte band gegroeid. Marie-Rose's houding vertroebelt echter de sfeer. Veronique praat met Birgit over de rechtszaak. Zelfs Picasso vindt dat het stilaan tijd wordt dat Birgit opnieuw over iets anders leert te praten.
Peter gaat op bezoek bij Simonne en Francois. Monique en Jan proberen hun problemen uit te praten, maar het gesprek draait uit op een helse ruzie.
Albert, Anna en Walter zoeken Monique op. Ondertussen gaan Jan en Mia samen eten in de club waar Rita optreedt. Guido en Jules komen daar ook binnen gestapt, waardoor Jan zijn afspraak met Monique totaal vergeet.
Jan vindt Simonne om drie uur 's ochtends op straat. Dirk vertrekt weer naar Amerika.
Het proces van Peter is eindelijk afgelopen. De beslissing valt. Francois zoekt een middel om Simonne te helpen. Jan en Marie-Rose hebben ruzie op de zaak. Albert koopt een gezond geschenk voor Anna.
Véronique vraagt Ben om hulp bij haar examen. Monique wil werk zoeken. De uitspraak van Peters proces nadert.
Walter vertelt Anna over Jan en Monique. Dirk en Rita nodigen Francois en Simonne uit voor een etentje. Het loopt faliekant af. Véronique is druk aan het studeren voor haar examen voor de middenjury.
Mia gaat op haar beurt bij Guido klagen. Marleen wil Ben graag aan heel de familie voorstellen. Francois heeft een afspraak met de notaris. Véronique praat met Walter over de moeillijke scheiding van Jan en Monique.
Het bizarre gedrag van Simonne maakt Francois bijna radeloos. Mieke en Bart vragen Monique of hun vader ooit nog naar huis zal terugkeren.
Albert doet Anna helemaal herleven. Rita krijgt een aanbod om een televisiespecial te maken.
Monique vertelt de kinderen dat Jan voor een andere vrouw gekozen heeft.
Jan neemt een van de moeilijkste beslissingen van zijn leven. Francois is ten einde raad. Hij weet niet meer hoe hij zich tegenover Simonne moet opstellen. Hij raadpleegt een psychiater. De Amerikanen stellen Dirk voor een ultimatum.
Marleen en Ben ontmoeten Veronique in 't Vissershuis. Het gesprek gaat natuurlijk over Peter. Jan doet zijn beklag bij zijn broer. Guido geeft hem de raad zich niet op zijn kop te laten zitten door Marie-Rose. Albert bakt een taart voor Walters verjaardag.
Dirk moet beslissen wanneer hij opnieuw naar Amerika gaat. Hij vraagt Rita hem te vergezellen. Ze twijfelt. Monique laat alle sloten vervangen.
Simonne is ontzettend verstrooid. Peter vertelt zijn moeder de waarheid over de wagen. Jan en Babette stoeien op kantoor.
Anna wordt het slachtoffer van een oplichter.
Het is de laatste dag van Peters proces. Zijn advocaat pleit. Jules, de werknemer die de laan uitgestuurd werd, krijgt een nieuwe kans bij VDB Electronics.
Een werknemer van VDB Electronics klaagt bij Guido. Het is Jules, de ploegbaas die zijn ontslag kreeg. Monique verneemt van een vriendin dat Mieke en Bart stiekem het graf van Pierrot bezochten.
Simonne is ontzettend verstrooid. Ze legt haar geldbeugel in de koelkast en plakt er briefjes op die nergens op slaan. Anna doet mee aan een wedstrijd van het plaatselijke radiostation. Om te kunnen deelnemen moet ze 200 BEF betalen, maar wanneer ze de juiste antwoorden geeft, krijgt ze het tienvoud.
Het is de eerste dag van Peter zijn proces. Picasso getuigt. Guido is niet te genieten. Hij voelt zich nutteloos nu hij verplicht werd vakantie te nemen. Marie-Rose ondervindt dat het niet alles is om de leiding te hebben.
Rita denkt voortdurend aan Pierrot. Zonder haar zoon heeft het leven geen zin meer. Marie-Rose houdt op de fabriek de touwtjes heel strak in handen. Ze wil niet dat de werknemers op hun bureau eten, eist dat Jan haar met "mevrouw" aanspreekt en wil niet dat hij familiair omgaat met Babette. Marleen heeft een vreemde droom.
Raakt Peter uit zijn isolement? Zet Marie-Rose haar plan door en neemt ze op de fabriek de leiding in handen?
Springt het huwelijk van monique en Jan? Zal Guido zijn zoon ooit kunnen vergeven?
Blijft Peter in de gevangenis? Vertrekken Jan en Monique dan toch nog op vakantie? Wordt het een tweede huwelijksreis?
Heeft Anna een nieuwe vriend? Is er ook voor Marleen en Ben toekomst weggelegd? Heeft Peter Birgit werkelijk verkracht of werd hij "geflikt"?
De zomermaanden waren voor de Van den Bossches in heel wat opzichten dramatisch. Guido, Marie-Rose en Veronique kregen een auto-ongeluk bij het verlaten van de stad Luxemburg. Peter werd gearresteerd. Jan papte weer met Babette aan en Anna moest naar het ziekenhuis.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.