Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

220 afleveringen

Er breekt een belangrijke dag aan. Zowel voor Quinten, die helemaal klaar is voor zijn grote marathon, als voor de werknemers van Wolff & Bos en CoBrew. Vandaag wordt tijdens een grote prijsuitreiking bepaald wie ondernemer van het jaar wordt. Zowel Lars als Mathias zijn zeker van hun slaagkansen.
Véronique doet een onthutsende ontdekking en grijpt meteen in. Iris worstelt met haar gevoelens. Vooral wanneer Quinten haar op Gaston laat passen. De campagne van CoBrew gaat viraal en Mathias provoceert Lars. Guido wordt uitgenodigd voor de uitreiking, maar die valt samen met de marathon van Quinten.
Jonas probeert contact op te nemen met Stefanie. Rudi en Zjef nemen een belangrijke beslissing. Zjef is ondertussen niet erg enthousiast over het nieuws van Vanessa. Quinten schakelt Hanne in om een nachtje op Gaston te passen zodat hij uitgerust aan zijn marathon kan beginnen.
Stefanie is verbaasd wanneer Benny de kant van Jonas kiest. Simon wil nieuwe confrontaties met Jonas vermijden en vertrekt een paar dagen naar zee. Peter wil Iris steunen, maar de timing komt hem niet goed uit. Lars denkt dat Véronique een aanbidder heeft.
Stefanie is razend op Jonas en wil zich bij Simon gaan excuseren. Guido vreest dat hij enkel als een 'verzetje' moet dienen. Quinten raadt hem aan om geduldig af te wachten. Mathias heeft groot nieuws voor Cédric. CoBrew krijgt de tussenresultaten van de Fjutr-award te horen.
De beslissing van Lars slaat in als een bom bij Wolff & Bos. Iedereen heeft het raden naar de reden. Vanessa en Mathias blijven zich onwennig voelen bij de situatie. Jonas kan het niet verdragen dat Simon toenadering zoekt tot Benny in de Jan & Alleman. Lars krijgt een vreemd telefoontje.
Peter ziet met eigen ogen hoe zwaar de zwangerschap op Iris weegt. Nu Wolff & Bos hem sponsort, drijft Quinten zijn trainingen op. Jan krijgt opnieuw controle van de voedselinspectie. Hanne gaat op date. Niko neemt een moedige beslissing en ook Lars hakt een moeilijke knoop door.
Guido komt voor een onaangename verrassing te staan, die ook nog een staartje krijgt. Zjef ontvangt opnieuw een pakje en dat leidt tot argwaan bij Rudi. De gemoederen lopen hoog op. Lars pakt Brigitte zwaar aan omdat zij hem blijft tegenwerken. Rudi neemt Louise mee naar het toonmoment van Raven.
Jonas is er zeker van dat Simon hem en Stefanie aan het begluren was. Zij gelooft hem echter niet. Ondertussen maakt ook Jenny zich zorgen over de situatie. Cédric, Mieke, Peter en Mathias vellen een oordeel over de nieuwe pils van Niko. Cédric heeft een idee en probeert Mathias hiervan te overtuigen.
Lars en Quinten panikeren wanneer een bewaker hen achterna komt in de bibliotheek. Peter en Iris proberen opnieuw een open gesprek te hebben over hun zwangerschap. Jonas vreest dat Simons voorbeeldige gedrag stilte voor de storm is. Lars en Véronique gaan naar Ravens tentoonstelling.
Véronique probeert Lars te doen afzien van zijn plan. Dat loopt echter niet zoals verwacht. Jonas denkt dat Simon hem probeert te provoceren. Marie-Rose gaat stiekem solliciteren. Ze vermoedt ook dat Louise een boontje voor iemand heeft.
Louise probeert Iris te troosten, maar zij wil liever geen bemoeienissen. Cédric wil niets aan het toeval overlaten voor de nieuwe controle van de voedselinspectie. Jan is echter niet opgezet met zijn maatregelen. Véronique maakt zich zorgen over de post van de influencer over Wolff & Bos. Raven is nerveus voor zijn rijexamen.
Hanne geniet na van haar afspraakje. Tussen Zjef en Rudi lijkt de sfeer langzaam te ontdooien. Benny en Stefanie maken zich zorgen om Jonas. Mathias vraagt Vanessa om discretie, Lars beschuldigt hij van sabotage. Wolff & Bos wordt geconfronteerd met een zware beschuldiging.
De Jan & Alleman krijgt een controleur van de voedselinspectie over de vloer. Mathias ziet er een mogelijke tegenzet in van Lars. Lars en Raven gaan in de bibliotheek op zoek naar oude krantenartikels, in de hoop zo een nieuw spoor te vinden. Mathias en Vanessa maken zich op voor een gezellige date.
Simon wil zijn spullen bij Jan oppikken en vertrekken. Jonas is ondertussen bang dat Cédric hem zal ontslaan. Iris merkt dat Peter afstandelijk doet. Raven plant zijn rijexamen en ook Lars maakt plannen. Niko heeft geen goed nieuws voor Louise.
Mathias schrikt van Véroniques uitlatingen. Cédric geniet stiekem van de strijd. Benny begint aan Simons schuld te twijfelen, Stefanie aan zijn onschuld. Ook Cédric maakt Simon duidelijk dat hij de familie verdeelt. Iris heeft Peter iets te zeggen. Raven en Lars krijgen nieuwe informatie uit onverwachte hoek.
Jan blijft in de onschuld van Simon geloven. Véronique heeft iets op te biechten. Mathias nodigt Vanessa uit op zijn jacht. Iris wordt steeds meer verscheurd door twijfels. Rudi probeert Zjef duidelijk te maken dat hij Joaquin niet kan vertrouwen. Marie-Rose krijgt een jobaanbieding en bereidt zich voor op een gesprek met Véronique.
Peter wil een rustig gesprek met Iris aangaan. Mathias heeft in de pers enkele steken uitgedeeld aan Véronique en Wolff & Bos. Zij wil reageren, maar wordt tegengehouden door Lars. Brigitte vindt dat Raven en Lars geen rekening houden met haar gevoelens.
Quinten forceert zich tijdens het trainen. Véronique wil een offensief tegen CoBrew opzetten op sociale media. Alfons heeft door dat Vanessa met Mathias in haar hoofd zit, maar zij ontkent. Brigitte ontdekt dat Raven en Lars nog steeds in haar verleden aan het graven zijn.
Peter vraagt Iris om uitstel, maar zij lijkt vastberaden. Marie-Rose stuurt Lars een bericht om aan te dringen op een gesprek met Véronique. Lars en Raven ondernemen een nieuwe poging om meer nieuws in te winnen. Anna is over haar toeren.
Stefanie krijgt een sms van Simon en verzwijgt dat voor Jonas. Ze praat met Hanne over haar verwarring. Quinten vindt geen babysit en neemt Gaston mee naar de dijk voor zijn intervaltraining. Marie-Rose heeft een cadeautje voor Iris. Iris zelf maakt Peter iets duidelijk.
Marie-Rose is zenuwachtig voor haar verjaardagsfeestje. Peter heeft nieuws om haar op te vrolijken. Iris meldt zich ziek op het werk. Guido is boos omdat Jan Simon in huis heeft gehaald. Cédric moet een moeilijke keuze maken.
Lars en Raven vragen zich af of Marie-Rose en Brigitte onder één hoedje spelen. Lars weigert echter Marie-Rose nog op te zoeken om meer uitleg te vragen. Jonas dreigt door het lint te gaan wanneer hij ontdekt dat Simon bij Jan woont. Zjef doet een onaangename ontdekking in de Foodbar.
Iris is nog niet in het reine met zichzelf. Mathias nodigt Vanessa bij hem thuis uit, maar werkt haar weer buiten wanneer blijkt dat Cédric ook thuis is. Stefanie wil toch de confrontatie aangaan met Simon. Jonas ziet dat echter niet zitten. Zjef wil opnieuw van woonplaats veranderen.
Simon mag bij Jan blijven wonen, maar hij moet buiten zijn voor het café opent. Zjef mag dan weer intrekken bij Stefanie, Guido, Hanne en Quinten. Iris heeft opnieuw een hypo en voelt zich heel onzeker. Mathias verwijt Véronique dat ze Cédric manipuleert.
Iris krijgt een hypo op het werk, wat haar vrees alleen maar bevestigt. Zjef neemt een drastisch besluit. Patrick heeft te veel last van zijn artrose en dus komt Guido Stefanie een handje helpen in het atelier. Peter is woedend op Véronique. Mathias doet een verrassende zet.
Simon blijft bij Jan overnachten nadat er bij hem is ingebroken. Lars verrast Véronique met een weekendje weg. Véronique pakt Mieke aan over de manier waarop ze Cédric behandelt. Mathias schenkt Vanessa een bijzonder cadeau. Iris gaat een belangrijk gesprek aan met Peter.
Jonas heeft Stefanie iets op te biechten. Zij reageert razend. Benny treft zijn auto met lekgestoken banden aan. Cédric voelt zich verraden door Mathias. Lars vertelt Raven dat Marie-Rose hem helpt met de zoektocht naar zijn vader.
Jan heeft Zjef iets te vertellen. Anna eist dat Jan alle contact met Simon verbreekt. Cédric zet zijn trots opzij en vraagt zijn moeder om hulp. Tegenover Mieke gedraagt hij zich echter vijandig. Stefanie confronteert Jonas.
Lars wil het idee van een open relatie opgeven. Raven ontloopt hem ondertussen. Peter ziet eindelijk Louise terug, maar hij had zich de hereniging allicht anders voorgesteld. Raven ontloopt hem ondertussen. Joaquin gedraagt zich alsof het appartement van Jan van hem is, tot ergernis van Jan en Mieke. Gaston heeft koorts. Marie-Rose voelt dat er iets scheelt met Iris.
Iris krijgt de resultaten van haar bloedonderzoek. Benny en Jonas achtervolgen Jan om Simon te lokaliseren. Véronique daagt Lars uit en die laat zich verleiden, tot hij wordt betrapt door Raven. Peter moet halsoverkop een plan uitdokteren.
Lars gaat tegen de wil van Véronique in langs bij Marie-Rose. Anna en Albert brengen een bezoek aan Véronique. Anna dringt er bij haar op aan om de strijdbijl met haar moeder te begraven. Tusssen Cédric en Jan gaat de situatie van kwaad naar erger. Peter krijgt verontrustend nieuws.
Mathias spelt Véronique de les over Cédric. Dat valt bij haar niet in goede aarde. Cédric maant Jan en Jonas aan hun problemen op te lossen. Patrick verrast Jenny voor haar verjaardag. Stefanie blokkeert helemaal wanneer er plots een klant arriveert in het atelier.
Véronique herhaalt dat ze niet wil dat Lars contact heeft met Marie-Rose. Vanessa wil geen tweede keus zijn. Cédric controleert Jan en werkt hem daarbij danig op de zenuwen. Hanne heeft Quinten iets te vertellen.
Jonas is boos op Stefanie omdat ze heeft gelogen. Stefanie is op haar beurt boos omdat Jonas haar niet begrijpt. Mathias nodigt Vanessa uit om iets te gaan drinken. Jan spreekt met Anna over Simon, in de hoop dat ze hem nog een kans wil geven. Marie-Rose vraagt Iris om hulp in haar zoektocht naar werk.
Rudi vindt de nieuwe look van Zjef maar niets. Joaquin vindt op zijn beurt dat Zjef moet stoppen met zich door anderen te laten beïnvloeden. Cédric doet een nieuwe ontdekking en zet Jan op zijn plaats. Raven merkt een opvallende foto op. Jonas slaat in paniek.
Stefanie probeert zich te verdedigen tegen haar achtervolger. Véronique wil de plooien gladstrijken met Cédric, maar jaagt hem hierdoor nog meer tegen zich in het harnas. Marie-Rose voelt zich schuldig. In de Foodbar loopt één en ander in het honderd.
Jonas wil niet dat Stefanie alleen naar de therapeut gaat. Stefanie zelf wil echter een normaal leven leiden. Ze krijgt al snel het gevoel dat ze achtervolgd wordt. Brigitte doet haar beklag bij Véronique. Zij gaat op haar beurt in de clinch met Cédric. Peter krijgt een verrassend bericht.
Mieke vreest dat Zjef zich aan het verliezen is in zijn relatie met Joaquin. Anna wil met Marie-Rose afspreken in de Jan & Alleman en tikt haar op de vingers. Hanne geeft Jan de tip om de te hoge werkdruk in de Jan & Alleman aan te kaarten bij Mieke.
Peter complimenteert Cédric met de manier waarop hij Jan heeft aangepakt. Die laatste doet echter zijn beklag. Rudi vindt dat Hanne te veel gefocust is op Gaston en raadt haar aan om een hobby te zoeken. Zjef stelt Joaquin officieel voor aan Mieke, Niko en Hanne.
Benny overtuigt Jenny om te lunchen in de Jan & Alleman. Jan kan de lunchdrukte niet aan. Quinten weet niet meer hoe hij met Hanne moet omgaan. Rudi is niet onder de indruk van Zjefs nieuwe look en gaat uit van een midlifecrisis. Niko gaat in de clinch met Mathias. Véronique wil dat Lars haar voorstel serieus neemt.
Iris reageert anders dan verwacht op het nieuws van Lars. Vanessa geeft haar een duwtje in de rug en ook Peter probeert haar te overtuigen. Véronique biedt Raven aan opnieuw bij haar en Lars in te trekken. Voor zijn jaarproject gaat hij op zoek naar foto's van Marie-Rose. Quinten wantrouwt Hanne.
Niko is niet van plan zich te verontschuldigen bij de baas van het café, zelfs niet wanneer Mathias hem daarvoor zou ontslaan. Rudi is erg emotioneel omdat Niko het zo voor hem opneemt. Véronique merkt hoe goed Iris om kan met crisissituaties. Verandert ze daardoor ook van mening? Benny besluit Jan te achtervolgen.
Brigitte gaat de confrontatie aan met Marie-Rose, maar zij laat zich niet intimideren. Jan excuseert zich bij Stefanie. Mieke, Vanessa, Iris, Hanne en Stefanie gaan samen uit, maar de avond is maar een matig succes. Raven besluit om zijn jaarwerk toch af te werken.
De familie Coppens reageert ontzet op het nieuws dat ze te horen krijgen. Benny is razend en Patrick probeert Jan te doen beseffen dat dit geen goed idee was. Zjef is blij omdat Joaquin enthousiast is over zijn nieuwe outfit. Nu Gaston bij Quinten is proberen Mieke en Rudi voor afleiding te zorgen voor Hanne.
Iris verplicht Peter om zich bij Véronique te informeren over hoe het met haar gaat. Zij gaat echter niet in op zijn berichtjes. Stefanie lucht haar hart bij Hanne. Vanessa gaat shoppen met Zjef om hem een nieuwe look te geven.
Jan wil meer uit de onderhandelingen over de broodjes in de Jan & Alleman halen dan Mathias en Cédric hadden verwacht. Lars vreest dat de zoektocht naar zijn vader een hopeloze zaak is. Jenny krijgt goed nieuws. Stefanie ligt in de knoop met zichzelf.
Hanne probeert Quinten een moeilijke boodschap over te brengen en dat is niet evident. Cédric weet Jan feilloos te bespelen, dankzij de goede raad van Mathias. Amélie probeert Raven over zijn liefdesverdriet voor Isa te brengen. Iris jaagt Zjef de stuipen op het lijf.
Benny wil Stefanie het liefst onder een stolp steken na de recente gebeurtenissen, maar daar gaat ze niet mee akkoord. Mieke confronteert Hanne met haar ongezonde bezorgdheid over Gaston. Mathias raadt Cédric aan om Jan niet te pushen.
Amélie geeft Raven een peptalk. Advies over hoe hij het contact met Isa kan herstellen heeft ze echter niet voor hem. Vanessa vreest dat ze het definitief verkorven heeft bij Mathias. Jan schiet het voorstel van Cédric meteen af.
Cédric weigert hulp bij de uitvoering van zijn plan. Hij wil serieus genomen worden. Hanne en Quinten blikken terug op een fijne avond. Lars is bezorgd om Raven. Véronique spot Lars in het bijzijn van een mysterieuze vrouw. Stefanie krijgt onverwacht bezoek.
Cédric onderneemt een tweede poging om zijn plan aan de man te brengen. Véronique raadt hem aan om diplomatisch te werk te gaan. Hanne duikt onverwacht op bij Quinten. Guido maakt een foute inschatting en voelt zich schuldig.
Rudi is moe en besluit het uitgaansleven even voor bekeken te houden. Zjef gooit Jan harde verwijten naar het hoofd. Jan is niet te vinden voor de plannen van Cédric. Lars stelt vast dat Brigitte aan het langste eind heeft getrokken. Stefanie krijgt belangrijk nieuws.
Stefanie neemt Jonas in vertrouwen, hij biedt een luisterend oor. De dokter schrijft Quinten twee weken rust voor, waardoor hij de benefiet niet zal halen. Rudi houdt Hanne aan haar belofte. Raven kan Isa niet bereiken. Cédric krijgt groen licht voor zijn plan met de Jan & Alleman.
Amélie heeft last van een paniekaanval. Stefanie merkt iets vreemds op en is in shock. Bij Wolff & Bos wordt Wannes ontslagen. Lars heeft al een nieuwe personeelsmanager in gedachten, maar die ziet Véronique niet zitten. Guido is dolgelukkig omdat hij Mila en Milou kan terugzien.
Lars denkt een oplossing te hebben voor het probleem van Peter. Quinten forceert zichzelf tijdens het trainen en geraakt geblesseerd. Vanessa slaagt erin om het pantser van Mathias even te doorprikken. Voor Peter en Véronique breekt een emotionele dag aan. Véronique kan de spanningen niet langer aan en stort in bij Wolff & Bos.
Zjef doet alsof de houding van Rudi hem niets kan schelen. Niko probeert hem iets duidelijk te maken. Lars heeft ondertussen wel oren naar Zjefs voorstel voor de Foodbar. Véronique denkt er echter anders over. Raven maakt zich zorgen omdat hij niets hoort van Isa.
Guido's nieuwe job brengt Zjef op het idee om broodjes rond te voeren. Rudi heeft zin om de bloemetjes buiten te zetten. Raven stort zijn hart uit bij Isa. Véronique voelt zich verraden door Peter. Ze vindt begrip bij Iris. Hanne is bang dat Quinten te intensief gaat trainen voor zijn marathon.
Niko wil de marketing van de CoBrew-pils zelf in handen nemen. Peter vindt dat echter buiten zijn bevoegdheid. Jan betrapt Zjef in zijn woonkamer. Ook Iris zet Zjef op zijn plaats. Quinten wil niet bij de pakken blijven en organiseert zelf een initiatief voor de crèche van Gaston.
Jonas voelt zich schuldig omdat hij Stefanie in gevaar heeft gebracht. Zjef blijft Rudi uitdagen. Hij besluit om verder te gaan met zijn leven. Mathias heeft gekookt voor Vanessa, maar het afspraakje verloopt anders dan verwacht. Raven krijgt maar geen antwoord van Isa.
Jonas wil de verloren ring zoeken en teruggeven, want hij is bang dat Stefanie gevaar loopt. Cédric reageert nijdig wanneer zijn voorstel weer wordt afgeschoten. Rudi probeert te genieten van zijn retrospectieve, maar mist Zjef. Hij krijgt bovendien nog een onaangename verrassing.
Zjef en Rudi komen allebei steeds dieper in de put te zitten. Mathias wil indruk maken op Vanessa met een etentje. Hij denkt aan gastronomie, zij aan romantiek. Lars geeft zijn privédetective groen licht, maar Raven voelt zich schuldig. Hij probeert het op zijn beurt nog één keer goed te maken met Isa.
Vanessa wordt door Mathias uitgenodigd om vrijdag bij hem te komen eten. Zjef blijft koppig en wil niet naar de retrospectieve van Rudi. Ook niet wanneer die hem persoonlijk een uitnodiging komt geven. Quinten vindt dat Hanne overdrijft in haar opvoedingsregels voor Gaston. Ook Stefanie maakt zich zorgen.
Cédric uit zijn frustraties tegenover Véronique. Zij doet hem een voorstel. Zjef wil geen feestje meer organiseren voor Rudi's vijftigste verjaardag. Vanessa stelt vast dat Alfons spoorloos verdwenen is. Er wordt meteen een zoektocht georganiseerd. Raven schrijft een oprechte en emotionele brief naar Isa.
Jonas en Benny zijn niet van plan om naar de politie te stappen. Jonas houdt er bovendien zijn eigen theorie op na. Véronique heeft het moeilijk met de situatie op de loft. Vanessa heeft zich voorgenomen om geen energie meer te steken in Mathias. Lars wil een privédetective inschakelen. Mieke zet Cédric stevig op zijn plaats.
Quinten doet een poging om het bij te leggen met Hanne. Lars beslist om het voorstel van Véronique een kans te geven. Raven wil het koste wat het kost goedmaken met Isa. Peter gelooft Niko niet en geeft hem een duidelijke waarschuwing. Stefanie doet een verontrustende ontdekking.
Véronique doet Lars een voorstel. Vanessa heeft na de kosten aan haar auto nu ook grote kosten aan haar dak. Niko ontkent tegen Peter dat hij de productie van Gust heeft opgedreven. Cédric stoot Mathias en Mieke opnieuw tegen de borst. Jonas krijgt onaangenaam bezoek.
Raven biecht Isa alles op. Tussen Zjef en Rudi lijkt de situatie muurvast te zitten. Mathias vraagt Mieke om Cédric de verkoop van de B&B te laten onderhandelen. Dat moet hem weer meer motiveren. Niko laat Karel weten dat hij de productie van Gust wil opdrijven.
Vanessa baalt omdat de herstelling van haar auto veel meer kost dan ze had verwacht. Mieke vraagt Niko om de zieke meesterbrouwer bij CoBrew tijdelijk te vervangen. Raven bekent aan Isa dat ze elkaar niet toevallig voor het huis van haar grootvader hebben ontmoet.
Tijdens de transplantatie wordt alarm geslagen wanneer Brigitte plots een bloeddrukval kent. Lars, Raven en Véronique reageren ontzet op het nieuws dat ze te horen hebben gekregen. Vanessa is bloednerveus voor het etentje met Mathias.
Amélie en Brigitte staan voor een belangrijk moment, maar dat neemt een volledig andere wending dan verwacht. Benny drijft de prijs van de jukebox verder op, maar dreigt het deksel op de neus te krijgen. Vanessa wil Mathias bedanken met een etentje. Lars en Raven krijgen belangrijk nieuws te horen.
Quinten confronteert Hanne met haar leugen en zet zijn dreigementen verder. Benny en Jonas komen in contact met een geïnteresseerde koper die veel geld wil betalen voor hun jukebox. Bij Cédric lopen de frustraties op wanneer Mieke duidelijk maakt dat zijn ideeën niet in de uitgezette CoBrew-strategie passen.
Patrick praat met Jenny over zijn vermoedens. Brigitte wil niet bij de pakken blijven zitten en besluit over te gaan tot actie. Zjef praat onbewust zijn mond voorbij tegenover Quinten. Véronique heeft moeite met de verlangens van Lars. Mieke pitcht bij Mathias en Peter een strategisch toekomstplan voor CoBrew.
Amélie krijgt slecht nieuws. Lars probeert haar te overtuigen om snel actie te ondernemen. Vanessa heeft Iris iets op te biechten. Patrick leest een artikel over een juwelendief en kan zijn argwaan niet verbergen. Zjef blijft hangen in de Jan & Alleman en worstelt met twijfels.
Zjefs vertrouwen in Rudi heeft een flinke deuk gekregen. Amélie is er slecht aan toe vandaag. Jonas moet haar van het werk naar huis brengen. Brigitte zit nog steeds verveeld met de situatie. Raven gaat jammen bij Isa thuis. Vanessa wordt afgeleid door Mathias en dat blijft niet zonder gevolgen.
Mieke is kwaad op Niko omdat hij ermee dreigt zijn Bomma'ke terug te trekken uit CoBrew. Stefanie geeft haar ondertussen een rondleiding in het appartement van Jonas. Hanne heeft een platte band en dreigt te laat te komen voor haar psychologische test. Rudi besluit Zjef te waarheid te vertellen.
Brigitte onderneemt actie. Zal Amélie toegeven? Stefanie heeft Guido iets te zeggen en is bang voor zijn reactie. Hanne heeft op haar beurt Quinten iets op te biechten. Bij CoBrew dreigt Niko ermee om zijn Bomma'ke terug te nemen.
Hanne is bang dat ze het helemaal heeft verkorven bij Quinten. Vanessa en Mathias lopen elkaar opnieuw tegen het lijf in de Foodbar. Benny biedt Jonas aan om bij hem te komen wonen. Raven wordt betrapt door Lars.
Zjef heeft zin in een feestje, maar Rudi reageert niet echt enthousiast. Peter en Mathias besluiten in te gaan op het voorstel van Cédric. Ook Niko krijgt er lucht van. Lars krijgt van Peter een veeg uit de pan. Een vraag van Peter schiet bij Véronique in het verkeerde keelgat.
Amélie hoort dat de kans bestaat dat er complicaties opduiken en neemt een beslissing. Guido vindt dat Cédric met nieuwe initiatieven moet komen wil hij terug op een goed blaadje komen bij Peter en Mathias. Hanne is zenuwachtig voor de zitting bij de jeugdrechter.
Mieke raadt Hanne af om opnieuw de confrontatie met Quinten aan te gaan. Vanessa krijgt een alarmerende sms van Benny. Bij Wolff & Bos staat Rudi op ontploffen wanneer hij ontdekt wat Lars achter zijn rug heeft geregeld. Amélie wacht vol spanning op de uitslag van de medische testen.
Hanne is erg zenuwachtig nu de dag van de rechtszaak is aangebroken. Quinten legt aan de rechter uit waarom hij vindt dat Gaston niet veilig is bij Hanne. Stefanie en Patrick treffen een puinhoop aan in het atelier. Niko heeft een andere investeerder gevonden.
Niko gaat toch onderhandelen met CoBrew en wil volledige carte blanche. Ook Cédric moeit zich met de zaak. Lars en Véronique doen Rudi een fantastisch voorstel. Raven beslist om zijn zoektocht te staken.
Amélie blijft bij haar besluit. Hanne zoekt mensen die willen getuigen dat Quinten een drankprobleem heeft. Niko komt meer en meer in slechte papieren te zitten. Mathias overweegt om zijn aanbod in te trekken.
Amélie is razend door het nieuws dat ze te horen krijgt. Rudi adviseert Mieke om Niko zijn eigen gang te laten gaan. Iris stuit op een veto van Véronique. Zij wordt op haar plaats gezet door Lars. Hanne en Quinten zijn niet van plan toegevingen te doen.
Véronique blijft in de clinch gaan met Lars. Ook met Peter komt het tot een stevige clash. Peter en Mathias doen Niko een voorstel: gaat hij hierop in? Brigitte probeert Lars te overtuigen om het verleden te laten rusten. Raven is dat echter niet van plan.
Jan krijgt een zware opdoffer. Lars heeft belangrijk nieuws te horen gekregen. Zjef wil iets organiseren voor Rudi's verjaardag. Hij brengt Lars op ideeën. Peter doet Mathias een voorstel, Cédric probeert het hem uit zijn hoofd te praten. Hanne voert haar plan uit.
Hanne is niet van plan om zich zomaar neer te leggen bij Quintens beslissing. Ze broedt op een tegenzet. Mieke schakelt Peter in om het probleem van Niko op te lossen. Patrick is enorm zenuwachtig voor de ingreep die zijn snurkprobleem zou moeten oplossen. Ook Iris is nerveus, maar dan wel om een heel andere reden.
Mieke besluit haar ervaring te gebruiken om Iris te helpen. Véronique houdt ondertussen voet bij stuk. Mathias maakt Cédric duidelijk dat hij zich volwassen moet gedragen. Zjef is boos wanneer hij Guido opnieuw op de bingokast in de Jan & Alleman betrapt. Er vallen harde woorden.
Niko's kapotte brouwinstallatie blijkt niet meer onder garantie te vallen en een nieuwe kan hij niet betalen. Quinten blijft vandaag thuis omdat Gaston ziek is. Hanne laat hij echter niets weten. Lars krijgt een opvallende sollicitatiebrief. Cédric heeft het moeilijk met de situatie bij CoBrew.
Hanne is ten einde raad en beslist zelf een advocaat te zoeken. Iris licht Mieke in over haar plannen. Zij reageert verrast. Niko krijgt een enorme financiële opdoffer. Brigitte heeft groot nieuws voor Lars.
Patrick vindt dat Jan met vuur speelt en waarschuwt hem. Hij komt er ook achter dat Jenny een surprise-snurkbenefiet voor hem wil organiseren. Véronique krijgt een belangrijke brief en doet een verrassende ontdekking. Iris heeft plannen en wordt daarin gesteund door Peter.
Véronique heeft een beslissing genomen. Na Stefanie pleit nu ook Rudi bij Quinten om Hanne nog een kans te geven. Hanne beseft dat er maar één oplossing is. Guido weet niet goed welke richting hij uit wil met zijn leven. Raven laat Lars de foto's zien die hij van Amélie heeft genomen.
Hanne besluit haar verklaring bij de politie te wijzigen. Quinten reageert anders dan verwacht. Iris wordt geïnspireerd door een gesprek met Mieke. Véronique wil Amélie helpen, maar kampt met twijfels. Jenny en Patrick zijn het oneens over de behandeling die hij moet volgen tegen het snurken.
Raven wil Amélie fotograferen, maar zij twijfelt. Hanne heeft Stefanie iets op te biechten. Guido moet wennen aan zijn nieuwe situatie. Cédric is jarig en viert dat met zijn moeder. Zjef heeft het moeilijk met Miekes keuze. Zij doet Mathias en Peter een voorstel.
Lars verrast Mieke met bloemen. Van Brigitte eist hij ondertussen dat ze haar belofte aan Raven nakomt. Guido krijgt een zware opdoffer te verwerken. Jonas heeft iets goed te maken bij Stefanie. Hanne denkt eraan om Tony op te zoeken.
Mieke neemt een beslissing. Stefanie waarschuwt Guido om niet te hard van stapel te lopen. Patrick moet naar de slaapkliniek, maar is bang dat hij geen oog zal dichtdoen. Raven heeft een aanwijzing gevonden in zijn zoektocht.
Mieke gaat een laatste gesprek aan voor ze haar beslissing neemt. Brigitte probeert Raven te ontlopen, maar die laat zich niet afschepen. Benny nodigt zichzelf uit om met Jonas en Stefanie mee te gaan naar de film.
Peter en Lars willen Amélie helpen. Jonas stelt Benny voor om oude flipperkasten op te kopen, ze te herstellen en ze met winst door te verkopen. Mieke is zwaar teleurgesteld, maar Véronique toont geen begrip.
Vanessa geeft Amélie goede raad. De woorden van Peter zijn blijven hangen bij Mieke. Ze wil van Lars en Véronique dezelfde waardering en stelt Lars voor een ultimatum. Guido is opnieuw technisch werkloos. Véronique klapt dicht tijdens een gesprek met Raven.
Peters geduld geraakt stilaan op. Lars probeert Mieke emotioneel te bespelen, al lijkt hij daar niet in te slagen. Patrick en Jenny missen elkaar nu ze apart slapen, maar ze weigeren allebei om in te binden. Raven probeert Brigitte uit te vragen. Amélie schrikt wanneer Brigitte plots voor de deur staat.
Rudi sluit een belangrijk hoofdstuk af. Jan komt bij Amélie op bezoek. Mathias wil ondertussen een vervanger voor haar aanstellen in de Jan & Alleman, maar Peter verzet zich tegen het voorstel. Raven fotografeert Lars voor zijn jaarwerk.
Zjef confronteert Rudi met een foto. Raven en Cédric zetten vandaag een belangrijke stap. Raven heeft een plan, maar Brigitte is daar niet mee opgezet. Lars verplicht Hanne en Quinten om met elkaar te praten.
Quinten houdt voet bij stuk. Peter licht Véronique en Lars in over Amélie. Amélie zelf wil haar situatie angstvallig geheimhouden voor Brigitte. Raven polst naar de identiteit van Lars' vader. Benny nodigt zichzelf uit op de tête-à-tête van Stefanie en Jonas.
Stefanie en Guido zijn op zoek naar Hanne. Amélie heeft hulp nodig, maar ze laat die enkel toe van Iris. Patrick erkent zijn snurkprobleem en maakt een afspraak bij de dokter. Peter is ontevreden over een buitensporig contractvoorstel van Mathias.
Quinten krijgt commentaar van Stefanie, Guido en de bomma. Benny vreest dat Robyn gevoelens voor hem heeft. Zjef vindt een foto terug van Rudi als kind. Hanne confronteert Jan en vertrekt woedend.
Mathias doet Mieke een voorstel. Patrick heeft een helse nacht achter de rug. Hanne krijgt nieuws te horen en reageert verslagen. Véronique probeert Raven te overtuigen om de aandelen van Wolff & Bos aan te nemen.
Cédric ziet een nieuwe opportuniteit. Een gesprek tussen Lars en Raven leidt niet tot een verzoening. Jenny verrast Patrick, maar is die verrassing wel zo aangenaam? Peter komt terug op zijn standpunt.
Rudi betrapt Zjef en roept hem tot de orde. Lars wil Raven op andere gedachten brengen, maar krijgt hem niet te pakken. Mieke maakt Quinten duidelijk dat hij zich professioneel moet gedragen. Peter verneemt ondertussen dat zij zelf ontevreden is op haar werk.
Bij Wolff & Bos voelt Benny zich schuldig. Robyn doet een verrassende ontdekking. Peter en Cédric wimpelen Mathias' voorstel af. Raven is woedend omdat hij door Lars in een rol geduwd wordt die hij niet wil. Jenny heeft een nieuw idee om van het gesnurk van Patrick af te raken.
Robyn spreekt haar vermoedens uit. Bij Wolff & Bos wordt een ultieme strijd gestreden om 'werknemer van de week' te worden. Mathias doet Cédric en Peter een onverwachte suggestie. Rudi gedraagt zich opnieuw geheimzinnig over zijn jeugd. Jan vindt in Zjef een partner om zijn plan uit te voeren.
Jenny zet Patrick voor schut met een opname van zijn gesnurk. Zjef vindt allerlei kinderspullen terug van Rudi. Benny start een charmeoffensief bij Mieke om verkozen te worden tot 'werknemer van de week'. Jan heeft een plan en wil daar ver in gaan.
Een afspraak tussen Raven en Cédric loopt anders dan verwacht. Jenny wil dat Patrick zijn slaapapneu laat onderzoeken, maar hij weigert. Hanne vertrouwt Stefanie toe dat ze in therapie gaat, maar besluit haar grote geheim voor zich te houden.
Stefanie belooft Quinten om bij Hanne te polsen naar de mysterieuze brieven die ze ontvangt. Jan licht ook Mieke in. Raven belooft Véronique om de eerste stap te zetten in het conflict met Cédric. Jonas uit zijn vermoedens tegen Peter en Mathias.
Bij Wolff & Bos verdenkt de politie iemand van het personeel van de diefstal. Robyn heeft haar knie bezeerd. Mathias geeft Cédric een uitbrander. Ook Véronique wil dat hij zich excuseert. Jan onderschept opnieuw een brief aan Hanne.
Peter krijgt slecht nieuws te horen en de vraag om dit voor zich te houden. Patrick stelt Jenny voor om apart te slapen. Rudi en Francine gaan afscheid nemen van het ouderlijk huis. Een confrontatie tussen Cédric en Raven in de Foodbar loopt uit de hand.
Benny neemt Vince een dag mee uit werken in de hoop hem van gedachten te doen veranderen. Tussen Cédric en Raven is de spanning te snijden. Hanne verbergt haar brief voor Jan.
Jenny zoekt steun bij Robyn, maar die wil zich niet moeien in de discussie met Patrick. Vince maakt Robyn en Benny duidelijk dat hij wil stoppen met school. Jan wil dat Hanne professionele hulp zoekt.
Niko en Rudi vinden dat Mieke met Véronique moet gaan praten om de aandelenverdeling te herzien. Peter is boos op Iris. Hanne krijgt verrassende post. Jenny vindt dat Robyn zich niet mag laten leiden door Benny. Jonas ontdekt dat Vince regelmatig spijbelt.
Jenny en Benny stellen zich nog steeds vragen bij het gedrag van Stefanie. Hanne besluit opnieuw te gaan werken. Iris denkt dat Véronique Cédric aandelen schenkt om zijn liefde de kopen. Véronique doet haar beklag bij Lars.
Bij Wolff & Bos worden de werknemers op de hoogte gebracht van de herschikking. Cédric reageert verontwaardigd en ook Mieke is er niet over te spreken. Hanne heeft een duidelijke boodschap voor Quinten. In de Jan & Alleman is voor Mathias de maat vol. Een ruzie tussen Jonas en Amélie loopt uit de hand.
Francine hoort Zjef en Rudi praten en wordt daardoor aan het denken gezet. Jonas ontdekt de ravage die Amélie voor hem heeft achtergelaten, maar verklikt haar niet tegenover Mathias. De spanning is te snijden. Stefanie merkt dat Quinten terug in een negatieve spiraal zit en dringt aan op een gesprek.
Amélie krijgt een opdoffer te verwerken en zoekt steun bij Peter. Mathias maakt zich zorgen over de professionele gevolgen. Véronique gooit alles in de strijd om Lars van haar voorstel te overtuigen. Cédric heeft er geen vertrouwen in. Benny en Robyn worden verrast.
Zjef en Rudi komen tot een akkoord over Fons en Francine. Véronique wint Brigittes vertrouwen door het voorstel van Lars te verscheuren. Ze wil Cédric erbij betrekken. Mieke maakt Véronique duidelijk dat het bedrijf lijdt onder de politieke spelletjes.
Stefanie vindt dat Jonas Amélie de volledige waarheid moet vertellen. Peter is van mening dat Véronique te ver gaat in haar strijd om meerderheidsaandeelhouder te worden. Ze maakt beloftes die ze niet kan waarmaken. Niko wil een proeverij van het Bomma'ke organiseren in de Foodbar.
Iedereen is onder de indruk van het succes van Niko's promotiefilmpje. Mathias blijft zijn aanpak amateuristisch vinden. Jan schaamt zich enorm tegenover Quinten. Hij raapt zijn moed bij elkaar. Bahar maakt Guido één en ander duidelijk. Brigitte praat met Amélie.
Guido besluit actie te ondernemen, maar is het wel de juiste? Mathias is er alvast niet mee gediend. Brigitte roept Lars tot de orde. Robyn pakt op haar beurt Jonas stevig aan. Amélie heeft door dat er dingen voor haar worden achtergehouden.
Jan laat zijn vijandigheid tegenover Stefanie varen. Niko's promofilmpje wordt vlot gedeeld op sociale media. Vooral Anna krijgt veel lof. Stefanie lucht haar hart bij Benny. Lars slaagt erin om twijfel te zaaien tussen Véronique en Brigitte. Cédric moedigt Guido aan om eerlijk te zijn tegen Bahar.
Benny spreekt duidelijke taal. Zjef hoopt dat Rudi's ouders niet van plan zijn om bij hen in te trekken. Het machtsspelletje tussen Véronique, Brigitte en Lars gaat verder. Bahar heeft nieuws. De opnames van Niko's promofilmpje verlopen moeizaam.
Quinten zit in zak en as. Iedereen raadt hem aan om het tijd te geven. Niko zoekt een manier om zijn 'Bomma'ke' sneller bekend te maken. Hij besluit een promofilmpje te maken zoals Zjef ooit deed voor Gust. Brigitte stelt Véronique een deal voor. Benny gelooft zijn ogen niet.
Tony is de wanhoop nabij en neemt een drastische beslissing. Quinten komt te weten wat er aan de hand is. Brigitte en Jenny maken ruzie. Jenny heeft Patrick ook iets op te biechten. Mieke wijst Véronique erop dat haar wrevel met Brigitte voor vertraging en ergernis zorgt op de werkvloer.
Niko wil op kerstavond de koppen bij elkaar steken en een manier zoeken om Hanne te helpen. De enige die nog altijd in het ongewisse wordt gelaten is Quinten. Mieke voelt zich genoodzaakt om Véronique te vertellen wat er aan de hand is. Rudi krijgt slecht nieuws.
Inspecteur Toegaert zegt Mieke en Niko waar het op staat. Hij raadt hen aan om geen actie te ondernemen. Hanne komt in een lastige situatie te zitten. Raven heeft een brief gekregen en vraagt Lars om hulp. Niko strikt Anna als mascotte voor zijn campagne.
Tony probeert Hanne te helpen om van haar angst af te geraken. Mieke verdiept zich in de zaak. Jonas maakt zich zorgen over de reactie van Amélie. Lars blijft Brigitte en Véronique tegen elkaar uitspelen. Hij doet Véronique een tegenvoorstel, terwijl Brigitte alsmaar nerveuzer wordt.
Tony verzint een smoesje en verrast Hanne ook met een voorstel. Jenny is vastbesloten om open kaart te spelen. Benny schakelt de hulp in van Jonas. Mathias en Peter zijn misnoegd over de communicatie van Niko. Stefanie staat oog in oog met haar mysterieuze minnaar.
Véronique is er niet blij mee dat Lars een meeting had zonder haar medeweten. Mathias tilt er niet zwaar aan dat Cédric is uitgevlogen tegen Raven. Zjef maakt Iris duidelijk dat ze hem en Rudi geen opdrachten meer moet geven. Patrick doet een onaangename ontdekking en ook Hanne doet een vreemde vaststelling.
Mieke hoort dat Tony ook ziek is. Ze brengt Jan naar de dokter voor een bloedafname. De ruzie tussen Amélie en Jonas escaleert. Iris heeft last van een te lage suikerspiegel. Lars komt Zjef en Rudi storen. Véronique en Raven hebben iets te vieren in de Jan & Alleman.
Brigitte komt te weten dat Jonas bij Benny logeert. Ze vraagt uitleg, maar krijgt van Jonas alleen te horen dat hij Amélie beu is. Lars is er gerust in dat de twee elkaar wel zullen terugvinden. Jan maakt een afspraak bij de dokter. Cédric en Peter willen Mathias koppelen.
Zjef is niet blij met de opdracht van Iris. Zij probeert hem alsnog over de streep te trekken. Jenny heeft een berichtje gekregen en Brigitte spoort haar aan om daarop te antwoorden. Cédric ziet dat Véronique en Raven zich te pletter amuseren. Benny krijgt verrassend bezoek.
Lars probeert Véronique te overtuigen, maar hij vangt bot. Hij probeert dan maar Hanne te bespelen. Het nieuwe plan van Tony dreigt uit de hand te lopen. Jonas is razend op Amélie en trapt het af. Iris bereidt een opdracht voor Zjef en Rudi voor en doet ook Peter een voorstel.
Patrick vertelt Stefanie wat er op zijn lever ligt. Jenny vindt dat hij overdrijft. Jonas lucht bij Benny zijn hart over Amélie. Raven wil Lars iets vertellen. Tony lijkt zijn slag thuis te halen, terwijl Hanne een vreemde ontdekking doet. Lars spreekt klare taal tegen Véronique.
Amélie krijgt nieuws te horen en weet niet wat ze daarvan moet denken. Jonas deelt zijn plannen met Benny. Lars zet zijn charmeoffensief op Wolff & Bos verder. Iris maakt Cédric duidelijk dat hij met Raven zal moeten leren omgaan. Mathias gaat in conflict met Peter.
Rudi wil vieren dat Hanne haar schoenencollectie af heeft. Brigitte en Véronique besluiten een pact te sluiten. Mieke geeft Niko een peptalk. Raven vindt het geen goed idee om van Lars te leren rijden. Hij vraagt het aan Véronique.
Tony wil niet dat Hanne nog contact zoekt met haar vrienden. Véronique en Brigitte discussiëren over het huren van Mathias' vergaderruimtes. Het doet Lars nadenken. Niko vraagt Anna om raad. Zjef en Rudi spelen een pikant spel.
Tony maakt Hanne duidelijk dat haar vrienden niet te vertrouwen zijn. Hanne blokt Rudi af wanneer hij toenadering zoekt. Samen met Stefanie probeert hij een nieuw plan te bedenken om Hanne tot inzicht te doen komen. Véronique wil Raven uithoren over zijn trip met Lars.
Albert heeft ook Anna iets te vertellen. Jonas moedigt Robyn aan om eerlijk te zijn over haar gevoelens. Ze heeft een gesprek met Benny. Iris geeft Zjef en Rudi een opdracht mee naar huis. Peter maakt Mathias duidelijk dat hij niet gediend is met zijn emotionele chantage.
Rudi is niet te spreken over de plannen die Zjef achter zijn rug heeft gesmeed. Patrick komt eindelijk te weten waar Jenny hem mee naartoe neemt. Ook Lars heeft een trip gepland, met Raven. Die verloopt echter niet zoals verwacht. Mathias neemt Cédric mee naar Wolff & Bos om te onderhandelen.
Niko's fysiek is er slechter aan toe dan hij had gedacht. Quinten is dan weer blij dat Guido hem weer aan het sporten heeft gekregen. Albert heeft Peter iets op te biechten. Mieke en Rudi vragen Stefanie om met Hanne te praten over Tony.
Lars begint een gesprek met Raven, maar hij pakt het verkeerd aan. Vanessa komt te weten dat Tony Jan verzorgt. Ze besluit Zjef te waarschuwen. Peter probeert te bemiddelen bij Anna, maar lijkt daar niet in te slagen. Amélie schept er plezier in om haar moeder te provoceren.
Véronique besluit om te zwijgen tegen Lars. Ze dringt er bij Raven wel op aan om een open gesprek te hebben met zijn vader. Zjef zoekt een uitvlucht om niet te moeten antwoorden op Joaquins voorstel. Stefanie gedraagt zich heel geheimzinnig. Guido, Quinten en Niko willen iets aan hun conditie doen.
Rudi maakt zich zorgen over de afspraak van Zjef. Véronique wil dat Lars een vader-zoonmoment inlast met Raven. Anna krijgt een belangrijk aangetekend schrijven. Het komt tot een hevige discussie met Peter. Benny maakt zich zorgen over de achteruitgang van Alfons.
Véronique twijfelt om Lars de foto's te laten zien die ze gevonden heeft. Ze zoekt opnieuw raad bij Iris. Stefanie heeft stiekeme afspraakjes en wordt bijna betrapt door Guido. Ook Zjef is doodnerveus voor een afspraak.
Lars vindt dat Véronique hem als vader ondermijnt. Zij vindt op haar beurt dat Lars Raven niet genoeg sturing geeft. Ze praat erover met Iris. Jonas vraagt Cédric om een goed woordje voor Amélie te doen bij Mathias en Peter. Jenny bekommert zich om Brigitte.
Robyn neemt een moeilijke beslissing. Anna houdt voet bij stuk, ondanks pogingen van Peter en Jan om haar op andere gedachten te brengen. Véronique is niet opgezet met Ravens plannen. Amélie wil haar job in de Jan & Alleman terug.
Jan werpt zich op als pater familias om Albert te helpen. Stefanie laat een steekje vallen bij Patrick. Zjef overweegt om open kaart te spelen tegenover Rudi. Lars probeert met Raven te praten over Kathleen. Brigitte houdt iedereen op afstand en sluit zich op in haar kantoor.
Brigitte heeft zich ziek gemeld op het werk. Raven is bloemen op het graf van zijn moeder gaan leggen. Hij vindt troost bij Véronique. Iris probeert Zjef te overtuigen om eerlijk te zijn met Rudi. Albert neemt een drastische beslissing.
Mieke en Zjef bieden hun verontschuldigingen aan, maar krijgen een kille reactie. Vanessa helpt Benny een handje, maar stuit op jaloezie van Robyn. Albert neemt het op voor Peter, maar krijgt het zo aan de stok met Anna.
Véronique wil dat Lars de touwtjes in handen neemt. Robyn vraagt Benny om Jonas wat op te vrolijken. Zjef krijgt plots bezoek in de Foodbar en is helemaal van zijn melk. Raven vraagt Stefanie om een fotoshoot te doen.
Iris betrapt Zjef tijdens het chatten. Jenny lijdt enorm onder de stress, met alle gevolgen van dien. Rudi wil zich excuseren bij Hanne, maar hij vangt bot. Hij ziet nu ook in dat ze niet meer de oude is. Cédric heeft Véronique iets te vertellen.
Hanne is boos omdat Mieke en Zjef Tony geprovoceerd hebben. Ze vinden steun bij elkaar. Zjef ontvangt ondertussen een bijzonder vriendschapsverzoek. Véronique vindt dat Raven wat meer de handen uit de mouwen mag steken en vraagt Lars om op te treden.
Jenny wordt verteerd door schuldgevoel na Robyns uitval. Guido heeft genoten van het feest na de quiz en doet enthousiast zijn verslag bij Quinten. Cédric heeft Mathias en Peter iets belangrijk te vertellen. Tony lijkt erin te slagen om Zjef en Mieke in te pakken.
Véronique is boos op Raven en ze spelt hem de les. Cédric en Stefanie treffen de laatste voorbereidingen voor hun quiz. Vanessa helpt Alfons bij het instuderen van de vragen. Jenny blijft doen alsof er niets gebeurd is. Het komt tot een uitbarsting met Robyn.
Tony loopt op wolkjes. Jan maakt Guido duidelijk dat hij niet meer van Stefanie moet weten. Guido heeft het er moeilijk mee. Hanne wil een etentje organiseren met Zjef en Rudi. Robyn zoekt troost bij Benny.
Robyn en Jenny hebben de grootste moeite om hun vermoedens ten opzichte van elkaar te verbergen. Véronique probeert Raven te overtuigen om toch verder te studeren. Ze maakt zich zorgen, terwijl Lars er gerust in is. Quinten confronteert Tony.
Jonas wil er even tussenuit. Hanne groeit verder naar Tony toe. Tegen Quinten probeert ze ondertussen zo normaal mogelijk te doen. Patrick weet zich geen raad met zichzelf zonder Jenny. Hij denkt dat Jonas Jenny en Robyn verraden heeft.
Rudi doet er alles aan om de fotoshoot met Raven perfect te laten verlopen. Bahar gaat solliciteren voor een job als kinesiste. Raven denkt er ondertussen aan om haar plek in het café over te nemen. Robyn wordt onder druk gezet.
Bij Wolff & Bos blijven Brigitte en Véronique bakkeleien over de nieuwe schoenenlijn. Cédric en Raven kunnen hun afkeer voor elkaar niet verbergen. Jenny en Robyn willen hun geheim verborgen houden voor de buitenwereld. Stefanie polst bij Patrick wat hij van de situatie denkt.
Lars probeert Brigitte iets duidelijk te maken. Brigitte pikt het niet dat Véronique in haar afwezigheid beslissingen alleen heeft genomen. Mathias vertelt Cédric dat Raven bij Véronique en Lars woont.
Mieke waarschuwt Quinten dat hij al het mogelijke moet doen om een rechtszaak te vermijden. Vanessa heeft Stefanie iets toe te vertrouwen. Robyn zoekt troost bij Benny.
Benny en Patrick vrezen steeds meer voor Jenny. Lars spoort Raven aan om na te denken over wat hij wil studeren. Quinten ziet zijn toekomst met Gaston somber in. Zjef gaat openlijk in conflict met Tony.
Guido wil zich bewijzen tegenover Bahar. Volgens Stefanie pakt hij het verkeerd aan. Vanessa heeft door wat er met Benny aan de hand is. Raven speelt een nieuw nummer voor Véronique. Quinten is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Een romantisch etentje van Patrick en Jenny neemt een onverwachte wending.
Benny ontwaakt met een kater en verzwijgt wat er gebeurd is. Lars ontdekt Ravens uitgebreide platencollectie. Brigitte maakt zich ernstig zorgen over haar dochter. Rudi heeft een computerprobleem en moet Quinten om hulp vragen. Guido en Cédric geven de strijd om Bahar niet op.
De familie reageert verdeeld op het verhaal dat ze te horen hebben gekregen. Benny vertelt Vanessa dat hij één en ander verkeerd begrepen heeft en volgt uiteindelijk zijn gevoel. Raven twijfelt om bij Lars te gaan wonen. Guido probeert de brokken met Bahar te lijmen.
Lars vraagt Raven om in de loft in te trekken. Véronique vreest dat hij te hard van stapel loopt. Zij schakelt Raven wel opnieuw in als model. Mieke stelt Quinten voor om terug te komen werken. Stefanie raadt Bahar aan haar relatie met Guido strikt vriendschappelijk te houden.
Een belangrijk moment voor Patrick en Jenny wordt vroegtijdig stopgezet. Peter krijgt een logé over de vloer. Tony zoekt opnieuw contact. Quinten is de wanhoop nabij en neemt het heft in eigen handen. Benny lucht zijn hart bij Vanessa.
Bahar veegt Guido de mantel uit over zijn weddenschap met Cédric. Ze wil niet meer mee op date. Voor Jenny en Patrick breekt een belangrijke dag aan. Peter lucht zijn hart bij Mathias over Iris. Jonas betrapt De Pelsmaker.
Lars voelt zich schuldig om wat er is gebeurd. Véronique maakt hem duidelijk dat hem geen schuld treft. Tussen Brigitte en Jenny komt het tot een verzoening. Bahar vertelt Stefanie over haar date met Guido.
Guido gaat met Bahar op date, Cédric verontschuldigt zich ondertussen bij haar. Jenny verwacht nog altijd excuses van Brigitte. Véronique nodigt Raven uit voor een etentje. Jonas houdt Amélie dicht bij zich.
Brigitte probeert het goed te maken met Jenny, maar ze maakt het alleen maar erger. Amélie slaat in paniek. Tussen Peter en Iris zit er een haar in de boter. Cédric besluit actie te ondernemen.
Jonas haast zich in paniek naar huis wanneer hij hoort dat de politie De Pelsmaker heeft vrijgelaten. Hij wil Amélie geen seconde alleen laten. Stefanie krijgt stress en vraagt hulp aan Jonas. Benny start een weddenschap.
Véronique zit in zak en as. Cédric wil absoluut doorgaan met zijn plan. Bahar is bang dat ze verkeerde signalen geeft en houdt de boot af. Brigitte gaat een koffie drinken met Raven. Tussen Brigitte en Jenny lopen de gemoederen op. Iris krijgt onverwacht bezoek in de Foodbar. Quinten beleeft emotionele momenten.
Niko begrijpt niet waarom Mieke geen eigen kantoor krijgt bij Wolff & Boss. Hij vindt dat ze meer van zich moet afbijten. Zijn liefde voor Gaston laat hij ondertussen meer en meer toe. Stefanie raapt haar moed bij elkaar om Jonas iets te zeggen. Benny is zenuwachtig en voelt zich niet op zijn gemak.
Lars praat met Raven. Tony belt Vanessa om af te spreken. Brigitte en Véronique richten met de hulp van Benny een kantoor in voor hen beiden. Guido probeert eerlijker met Bahar om te gaan en vertelt haar hoezeer hij zijn dochters mist. Mathias doet Cédric een verrassend voorstel en ook Benny krijgt verrassend nieuws.
Benny probeert de band met Vanessa te herstellen. Een mopje over de erfenis van Alfons schiet bij haar echter in het verkeerde keelgat. Anna oefent druk uit op Peter om met Mathias te breken. De spanning tussen Brigitte en Amélie is te snijden. Raven staat plots bij Lars voor de deur.
Rudi, Zjef en Niko houden zich bezig met de zorg voor Gaston. Niko begint zich aan hem te hechten, maar ontkent dat voor zichzelf. Mathias excuseert zich bij Cédric en Peter. Lars probeert Brigitte te overtuigen om het goed te maken met Amélie.
Vanessa en Zjef delen hun wantrouwen tegenover Tony. Raven wil niet dat de foto's van de try-out gebruikt worden voor de campagne. Hij lijkt met iedereen te breken die met Lars te maken heeft. Patrick heeft een belangrijke boodschap voor Jenny.
Guido gaat ver om de aandacht van Bahar te trekken. Jenny verzoent zich met Jonas. Amélie is erg openhartig tegen hem. Even later krijgt ze nieuws te horen dat haar zwaar op de maag ligt. Lars smeekt Raven om een laatste gesprek.
Guido en Cédric maken hun weddenschap concreet. Stefanie zoekt raad bij Patrick. Tot grote opluchting van Alfons neemt ze eindelijk een besluit. Raven maakt Lars nogmaals duidelijk dat hij hem niet in zijn leven wil.
Peter heeft plannen met Iris, maar zij houdt de boot af. Patrick keert terug van Parijs met de nodige souvenirs. Hij en Jenny zijn verliefder dan ooit. Cédric nodigt zichzelf uit voor een etentje bij Bahar. Brigitte denkt Raven op andere gedachten te kunnen brengen.
Quinten is klaar om een belangrijke stap te zetten. Hij schakelt de hulp in van Guido. Jonas blijft Amélie pushen om klacht neer te leggen. Zij vindt dat ze eerst meer bewijzen moet hebben. Rudi vraagt Raven of hij het gezicht van de nieuwe campagne wil zijn.
Benny wil weten wat er aan de hand is met Jonas. Die laat echter niets los. Stefanie praat met Vanessa over het dilemma waar ze mee worstelt. Raven schenkt Brigitte een mooi cadeau. Ook Benny en Mieke maken kennis met Raven. Amélie schrikt van wat ze te horen krijgt.
Bahar neemt Guido in vertrouwen over haar discussie met Cédric. Lars kan zijn nieuwsgierigheid niet de baas en neemt een kijkje op de fotoshoot van Raven. Vanessa loopt Tony tegen het lijf. Quinten heeft Guido iets op te biechten.
Jenny en Patrick vertrekken naar Parijs. Brigitte wil 'oma' zijn voor Raven en geeft hem 50 euro. De petitie van Tony heeft weinig succes. Vanessa confronteert Benny. Zjef is zenuwachtig voor de meningen over de nieuwe broodjes die hij op de babyborrel wil testen. De Pelsmaker stelt een ultimatum. Quinten slaat in paniek.
Amélie vertelt haar verhaal aan Jonas. Jenny besluit dan toch om met Patrick naar Parijs te gaan. Ze vraagt Amélie om uit het leven van Jonas te verdwijnen. Ook Peter en Mathias nemen een besluit. Lars verveelt zich en krijgt een voorstel van Véronique.
Jonas wordt ondervraagd. Gebruikt Amélie hem weer als zondebok? Zjef wil een babyborrel organiseren voor Gaston. Quinten gaat akkoord. Lars is het beu om werkloos te zijn. Jenny is ontroostbaar.
Vanessa legt Benny enkele belangrijke voorwaarden voor. Benny krijgt het moeilijk. Brigitte krijgt onverwacht bezoek op Wolff & Bos. Patrick heeft een verrassing voor Jenny. De politie doet een lugubere vondst.
Guido doet een bijzondere ontdekking aan de voordeur. Quinten krijgt goede raad van Anna. Rudi vindt dat Zjef over de schreef is gegaan. Vanessa meldt zich ziek. Een gesprek met Benny levert niet veel op. Brigitte zoekt Raven op.
De Pelsmaker zet Amélie onder druk. Ook Peter stelt bij Mathias zijn veto. Jan slaat in paniek wanneer hij hoort dat de politie opgravingen doet in een villawijk. Stefanie maakt Patrick duidelijk dat hij het verleden moet loslaten. Vanessa vliegt uit tegen Benny.
Lars doet Cédric een voorstel. Dat gaat bij Mathias niet onopgemerkt voorbij. Rudi vertelt Quinten dat er bij Wolff & Bos vervanging wordt gezocht voor Hanne. Vanessa raadt Alfons aan om een goed gesprek te hebben met Benny. Er staat Hanne een moeilijk moment te wachten.
Brigitte vindt het stilaan tijd om Hanne te vervangen bij Wolff & Bos. Hanne zelf gaat ondertussen in hongerstaking tot Tony doet wat ze wil. Véronique en Brigitte zijn onder de indruk van Zjefs voorstellen voor een groenere Foodbar, maar vinden zijn plan te duur. Amélie krijgt bezoek van De Pelsmaker.
Bahar vermoedt dat Quinten drinkt en werpt zich op als steun. Ook Mieke en Rudi vermoeden dat Quinten weer aan de fles is. Amélie besluit Cédric de waarheid op te biechten. Bij Wolff & Bos circuleren geruchten over wie de nieuwe CEO wordt.
Véronique en Lars vormen een front en confronteren Mathias. Brigitte krijgt verrassend nieuws te horen. Jonas wil van Amélie weten wat er is gebeurd. De herinneringen doen haar instorten. Bahar vindt een fles vodka in haar kast.
Jenny, Benny en Brigitte organiseren een afscheidsfeestje op Wolff & Bos. Benny maakt zich echter zorgen over de weddenschap die hij heeft afgesloten. Brigitte beseft dat ze Jenny's verjaardag vergeten is en wil het goedmaken. Lars hoort van Jonas dat Amélie terug is en wil haar zien. Zjef begint Rudi op de zenuwen te werken.
Zjef bekommert zich om het welzijn van dieren en probeert iedereen thuis te informeren over hun voedingskeuzes. Iris reageert verbaasd. Lars blijft op een muur botsen bij Raven. Véronique komt via Iris meer te weten. Jonas wordt getriggerd door een voorstel van Amélie.
Lars wil meer uitleg van Raven, maar die weigert nog een woord tegen hem te zeggen. Véronique vreest dat Singapore in gevaar komt, terwijl Cédric ongeduldig aftelt tot hun vertrek. Jonas stelt Amélie voor om haar familie in te lichten over haar terugkeer. Jenny smelt weg bij de woorden van Patrick.
Cédric vindt dat Véronique alleen maar rekening houdt met zichzelf. Ze probeert hem van het tegendeel te overtuigen. Guido en Stefanie gaan een gesprek aan met elkaar. Raven is woedend door wat hij te horen krijgt. Jonas probeert Amélie te overtuigen om hem in vertrouwen te nemen. In de Jan & Alleman krijgt hij 's avonds bezoek.
Bahar heeft genoeg van de aanhoudende ruzies in huis. Ze dreigt ermee opnieuw te verhuizen. Benny overtuigt Rudi en Jenny om een weddenschap af te sluiten. Jan is woedend over wat er in de pers verschijnt over Hanne. Een gesprek met Peter brengt niet veel beterschap. Raven neemt een belangrijke beslissing.
Jonas doorziet Amélie, maar zij doet hem beloven tegen niemand iets te zeggen. Bahar probeert een luisterend oor te zijn voor Quinten. Guido zet op zijn beurt zijn beste beentje voor door lekker te koken. Benny kan op weinig begrip rekenen van zijn huisgenoten. Anna en Albert doen een ontdekking.
Lars is verrast, maar vreest voor stilte voor de storm. Bahar trekt in bij Stefanie, Guido en Quinten. Ze wordt al snel geconfronteerd met spanningen. Tony probeert punten te scoren. Mieke en Rudi doen hun uiterste best om de moraal van Quinten op te krikken. Jenny vermoedt dat Patrick grote plannen heeft voor hun verjaardag. Jonas krijgt bezoek.
Hanne is woedend op Tony. Niko, Mieke, Zjef en Rudi amuseren zich nu ze opnieuw onder hetzelfde dak wonen. Ten huize Stefanie en Guido is de sfeer echter ondermaats. Brigitte wacht op een plan van Zjef voor een eco-vriendelijke Foodbar. Hij roept de hulp in van Iris. Lars zet een belangrijke stap.
Tony steigert en zet zijn plan door. Lars heeft een moeilijke dag en is gespannen. Tot hij plots oog in oog komt te staan met Raven. Quinten wordt op het werk geconfronteerd met herinneringen aan Hanne. Bahar heeft plannen, tot groot jolijt van Guido.
Cédric neemt een definitief besluit en vertelt het aan Véronique. Jenny waarschuwt Brigitte. Ze wordt ook door Patrick uitgenodigd voor een etentje. Mathias neemt Peter in vertrouwen over zijn gevoelens. Zjef heeft een initiatief bedacht om Quinten te steunen.
Quinten reageert emotioneel op een foto die hij in de brievenbus vindt. Tegenover Jan excuseert hij zich voor zijn gedrag van vorige week. Cédric confronteert Lars en Véronique. Hij wil dat ze open kaart met hem spelen. Bahar belt Stefanie op met een specifieke vraag.
Mathias heeft nieuws voor Lars en Véronique. Lars kan zijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Stefanie ontdekt dat Guido terug thuis is komen slapen. De relatie tussen Benny en Vanessa blijft gespannen. Benny stuurt Jonas opnieuw wandelen.
Hanne verbergt haar probleem voor Tony. Mieke en Niko willen hun verhuis uitstellen om Quinten te helpen. Niko en Rudi uiten hun bezorgdheid over Hanne. Ze hebben weinig hoop op een goede afloop. Véronique loopt gefrustreerd rond. Kathleen wordt onwel.
Benny is woedend op Jonas en wil niet dat hij nog in de buurt van Stefanie komt. Lars heeft Véronique belangrijk nieuws te vertellen. Zij heeft zo haar twijfels over wat ze te horen krijgt. Mieke probeert Quinten aan zijn verstand te brengen dat hij beter kan stoppen met drinken. Hanne slaat in paniek.
Stefanie besluit thuis te gaan slapen. Jan wil dat Guido weet wat er achter zijn rug gebeurt en licht hem in. Lars vertelt Véronique dat Kathleen terminaal is. Niko excuseert zich bij Quinten. Quinten zelf trekt met een sixpack bier naar Tony om zijn hart te luchten.
Patrick confronteert Stefanie met de roddels die over haar de ronde doen. Jonas heeft Jenny iets uit te leggen. Mieke en Niko krijgen nieuws van de bank. En ook Rudi en Zjef krijgen een belangrijk bericht. Kathleen raapt al haar moed bij elkaar.
Cédric denkt dat Stefanie iets heeft met Jonas en deelt zijn vermoedens met Iris. Zjef merkt de spanningen tussen hen beiden. Guido laat ondertussen uitschijnen dat hij helemaal over Stefanie heen is. Kathleen wordt misselijk bij Mathias.
Amélie betrapt Stéfanie en Jonas samen in bed. Tegen Mieke zegt Stefanie dat ze thuis heeft geslapen. Cédric hakt een belangrijke knoop door. Brigitte ziet opnieuw een kans om CEO te worden. Jenny vertelt haar dat ze vlinders voelt. Hanne probeert te ontsnappen uit de klauwen van Tony.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.