Familie

Familie

222 afleveringen

Het leven van Peter hangt aan een zijden draadje wanneer hij op de ondertekening van het fairtrade charter het slachtoffer wordt van een CO-vergiftiging. Mathias en Trudy voelen zich schuldig over wat er tussen hen is gebeurd. Mathias probeert met Marie-Rose te praten, maar zij wijst hem resoluut af. Cédric ligt nog steeds in coma.
Anna praat met Marie-Rose en probeert haar op andere gedachten te brengen. Agnes wil Mathias steunen, maar Patrick is erg ontgoocheld in zijn vriend. Simon neemt Peters werk bij Fashion over. Zijn gedrevenheid herinnert Stefanie aan Thomas. Véronique wacht bang af op meer nieuws van Cédric. Er ontstaat paniek wanneer Louise onvindbaar blijkt.
Véronique kampt met twijfels over haar zwangerschap. Ondertussen krijgt ze meer nieuws over de toestand van Cédric. June is het wachten beu en wil dat Stan actie onderneemt. Liesbeth is ontgoocheld bij haar terugkeer naar België. Marie-Rose zoekt Trudy op en denkt na over haar toekomst.
Louise blijft een goed contact onderhouden met Hannes. Het komt tot een grote clash tussen Benny en Liesbeth, waarbij er harde woorden vallen. Trudy vertelt Jelle wat er is gebeurd met Mathias. Marie-Rose heeft het bijzonder moeilijk.
Véronique heeft moeilijke knopen door te hakken. Trudy en Mathias kunnen op weinig begrip rekenen voor hun slippertje. De gesprekken met Louise en Jelle vallen Trudy bijzonder zwaar. Evy stelt haar vrienden voor om Simon de kamer van Thomas te laten overnemen.
Stan en June zijn in de wolken wanneer hij een job aangeboden krijgt bij VDB. Leen merkt op dat Faroud met zware stress worstelt en geen oog meer heeft voor zijn gezin. Al snel wordt duidelijk waarom... Benny heeft een verrassing voor de familie Coppens.
Leen is in alle staten door wat er met Faroud is gebeurd. Gelukkig vindt ze veel steun bij familie en vrienden. Rudi vraagt zich af wie de nieuwe hoofdontwerper wordt van het fusiebedrijf. Maakt hij zelf wel een kans? Mathias beseft dat hij diepe wonden heeft geslagen en vraagt vergiffenis. Véronique heeft het ondertussen steeds moeilijker om haar geheim te verzwijgen.
Zjef stelt onregelmatigheden vast in de Foodbar en start een onderzoek. Peter en Stefanie hebben een gezellige avond achter de rug. Leen probeert zich sterk te houden. Ze gaat op zoek naar antwoorden, maar stoot alleen maar op meer vragen. Ondertussen wordt er ook duchtig geroddeld. Mathias neemt een drastische beslissing.
Leen is radeloos en roept de hulp in van Evy. Zjef vermoedt dat er iets moois bloeit tussen Peter en Stefanie. Mathias probeert een gesprek aan te gaan met Jelle. Ondertussen barst de strijd voor de functie van hoofdontwerper helemaal los. Zelfs Gunther mengt zich in het verhaal, tot groot ongenoegen van Rudi.
Rudi heeft een plan om Gunther uit te schakelen. De vraag is echter of Hanne hem hierin zal volgen. Stefanie schaamt zich na de avond die ze met Peter heeft doorgebracht. Ondertussen wordt er nog steeds hevig geroddeld over de twee. Peter bespreekt met Mathias het voorstel om zijn aandelen over te kopen.
Rudi besluit zijn plannen over een andere boeg te gooien en verspreidt enkele roddels over Gunther. June doet Mathias een voorstel. Hij wil zich niet langer verstoppen en komt voor het eerst sinds lange tijd weer in de Jan & Alleman. Trudy vraagt Mieke om met Louise te praten. Jan zit in de put omwille van de ellende die zijn dochter Leen moet doorstaan.
Simon neemt geen blad voor de mond ten opzichte van Peter en Stefanie. Evy helpt Leen om een Skype-gesprek met Faroud te organiseren. Trudy vindt dat Mathias regelingen moet treffen met Marie-Rose. Ook Véronique mengt zich in het gesprek.
Evy stoort zich aan het gedrag van Peter en zet hem op zijn plaats. Jan heeft het moeilijk. Hij ziet zijn kinderen en kleinkinderen amper en verlangt naar betere tijden. Ondertussen doet Linda haar uiterste best om er te zijn voor Leen, die het nog steeds bijzonder moeilijk heeft. Louise blijft zich afzetten tegen Mathias.
De Friends vinden dat Rudi de situatie met Gunther achterbaks heeft aangepakt. Hijzelf wil het bijleggen. Leen is ontmoedigd na het gesprek met Peter Brinck. 's Avonds wordt ze bevangen door een angstgevoel. Jenny vindt dat Mathias een eigen appartement moet zoeken.
Rudi krijgt te horen dat Hanne zich officieel kandidaat stelt voor de functie van hoofdontwerper. Evy zadelt hem op met het werk van Gunther. Mieke en Leen vinden dat Linda zich de laatste tijd iets te veel opdringt. Zjef vindt dat Stefanie zich gedraagt als een echte verleidster. Zij is hier het hart van in. Véronique heeft een openhartig gesprek met Mathias.
Leen eist garanties van Pieter. Ze heeft het bijzonder moeilijk om de moed er in te houden, maar kan rekenen op de steun van Simon en Evy. Jan en Linda krijgen bezoek van Emma, die wat spullen van Guido komt ophalen. Jan vreest dat Linda het gemis van Guido te veel op haar kleinkind zal projecteren.
Linda en Jan proberen de band met hun kinderen aan te halen. Rudi blijft verder lobbyen voor de job van hoofdontwerper. Peter vertrekt naar Milaan wanneer hij van Hanne verneemt dat ze een geschikt winkelpand heeft gevonden. Trudy kijkt jaloers toe wanneer Mathias en Véronique samen een koffie drinken in de Foodbar.
Leen merkt in een discotheek een collega van Faroud op. Volgens Evy heeft de man een enveloppe met geld gekregen. Leen besluit Renders te bellen, maar krijgt Brinck aan de lijn. Guido is niet echt blij wanneer zijn vader hem opzoekt. Jan laat zich echter niet uit zijn lood slaan en broedt op een plan. Rudi krijgt van Véronique te horen dat de ontwerpen van Hanne beter verkopen dan de zijne.
Jan wil er samen met Guido een paar dagen op uit trekken naar de Ardennen. Linda vindt het jammer dat ze niet wordt meegevraagd. Rudi is helemaal overstuur omdat de modellen van Hanne beter verkopen. Véronique probeert hem te kalmeren, maar slaagt daar niet in. Trudy nodigt Mathias uit voor een etentje.
Benny overtuigt Mathias om een profiel aan te maken op een datingsite. Trudy stelt Mathias op haar beurt een prangende vraag. Rudi zet Véronique voor een voldongen feit: hij neemt ontslag als hij geen hoofdontwerper mag worden. Leen ontdekt wat de code op de USB-stick van Faroud betekent.
Leen vindt in het station een dossier van Faroud. Samen met Evy probeert ze aanwijzingen te vinden om zijn onschuld te bewijzen. Mathias krijgt een reactie op zijn datingprofiel en besluit met de dame in kwestie uit eten te gaan. Véronique reageert kwaad op de ontslagbrief van Rudi. Ook Peter wil Rudi niet kwijt. Hij stelt vanuit Milaan een compromis voor.
Mathias neemt een beslissing die op veel tegenkanting stuit. Hanne vindt de strijd om de functie van hoofdontwerper te banaal en overweegt zich terug te trekken. Leen is het moe om te blijven zoeken naar nieuwe aanwijzingen. Gelukkig is er Evy, die haar blijft motiveren. Jan en Guido groeien naar elkaar toe en beleven samen met Arthur een fantastische dag in de Ardennen.
Rudi beseft dat hij meer verloren heeft dan gewonnen. Evy en Leen denken een doorbraak te hebben gevonden in de zaak Faroud. De komst van Mathias is voor Louise een doorn in het oog en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Véronique en Trudy hebben een aanvaring. In de Ardennen stapelen de problemen zich op voor Jan en Guido.
Zowel Mathias als Véronique maakt zich klaar voor een date. Peter is er niet over te spreken dat Mathias is ingetrokken bij Trudy. Patrick maakt zich zorgen over Agnes. Dat gevoel neemt alleen maar toe wanneer zij een pakket ontvangt van een onbekende afzender. Guido weet niet wie hij moet kiezen als peter van zijn ongeboren kind: zijn eigen vader of de vader van Emma?
Benny en Patrick willen weten van wie het kaartje komt dat voor Agnes is toegekomen. Zij beweert echter geen idee te hebben. Leen krijgt bezoek van Pieter Brinck: hij heeft het logboek van Faroud gevonden. Linda geeft tegenover Mieke toe dat ze zich nutteloos voelt. Sinds het vertrek van Guido lijkt het alsof niemand haar nog nodig heeft. Jan slooft zich uit om zijn vrouw op te monteren.
Leen wordt bedreigd. Jan interpreteert de raad van Agnes verkeerd, met alle gevolgen van dien. Toch geeft hij niet op en hij plant een nieuwe verrassing. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van Niko. Mathias zit nog steeds gevangen tussen twee vuren. Niko vermoedt dat Evy verliefd is.
Renders slaat wild om zich heen en dient klacht in tegen Evy, die wordt opgepakt voor ondervraging. Faroud wil er alles aan doen om te voorkomen dat Evy wordt aangehouden. Jan heeft een verrassing voor Linda, maar zij reageert niet zoals hij had verwacht. Emma en Guido worden verscheurd door de moeilijke keuze die ze moeten maken. Leen reikt een mogelijke oplossing aan.
Simon neemt een onverbiddelijk standpunt in ten opzichte van Evy. Agnes krijgt een onverwachte bezoeker over de vloer. Mathias voelt zich steeds meer in een hoekje gedreven door Trudy. Linda ergert zich aan Jans bemoeizucht. Rudi ziet op de operavoorstelling een oude vriend terug. Emma staat voor een dilemma.
Niko heeft een oplossing voor het probleem van Emma en Guido. Rudi is helemaal opgetogen over zijn opera-avond, maar net zo goed over het weerzien met Geoffrey. Zjef is nieuwsgierig. Jan en Linda arriveren op hun bestemming en doen hard hun best om er een leuke tijd van te maken. Simon maakt het Evy niet gemakkelijk.
Zjef reageert niet enthousiast op het voorstel dat Rudi van Geoffrey heeft gekregen. Mathias hakt een moeilijke knoop door. Ook Simon neemt een keiharde beslissing. Peter keert terug uit Milaan en krijgt een persoonlijke lift aangeboden van Stan. Agnes is bang dat Delphine haar medicatie niet meer neemt.
Agnes doet er alles aan om de beschuldigingen van Delphine te ontkrachten. Haar gedrag roept echter vragen op bij Patrick. Trudy gaat zwaar in de clinch met Véronique. Zjef is er niet over te spreken dat Rudi het hele weekend aan de ontwerpen voor de opera heeft gewerkt, terwijl Peter en Véronique het licht nog niet eens op groen hebben gezet.
Delphine voelt dat ze de controle steeds meer verliest. Ze raakt in paniek en telt haar pillen. Ondertussen blijft Agnes de vermoorde onschuld spelen. Trudy manipuleert Jelle om Mathias terug dichter bij haar te krijgen. Rudi kan het werk bij Fashion en dat voor de opera maar moeilijk combineren. Benny doet hem een voorstel.
Tussen Véronique en Trudy is de spanning nog steeds te snijden. Rudi verwacht hoog bezoek, want de grote operazangeres Alizée Joubert komt zijn ontwerpen bekijken. Hij wil dat iedereen zich gedraagt en dat het huis kraaknet is. Van Peter krijgt Rudi echter een duidelijke waarschuwing. Linda is in de wolken met het bezoek van Emma en Guido. Delphine haalt zwaar uit naar haar moeder.
Patrick wil dat Delphine een bloedonderzoek ondergaat en krijgt steun van Mathias. Véronique waarschuwt Rudi dat hij zijn werk voor de opera en bij Fashion niet kan combineren. Mieke confronteert Trudy en Véronique met hun gevoelens. Jenny begrijpt niet wat een oude man als Mathias te zoeken heeft bij de Friends.
Delphine laat zich overhalen om een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Mathias begrijpt niet wat hij verkeerd heeft gedaan wanneer zowel Véronique als Trudy hem afwimpelt. Jan wil een familiefeestje organiseren voor Linda en vraagt hulp aan Emma. Peter en Véronique zijn verrast wanneer Rudi hen zijn nieuwe ontwerpen laat zien.
Jan is trots omdat hij erin geslaagd is op een paar dagen tijd een familiefeest voor Linda te organiseren. Linda zelf reageert echter anders dan verwacht. Delphine krijgt de resultaten van haar bloedonderzoek. Agnes slaat in paniek. Mathias krijgt verrassend nieuws te horen. Tegenover Benny geeft hij toe dat hij zich nergens nog thuis voelt.
Agnes brengt Delphine onder hypnose om de gebeurtenissen uit het verleden op te rakelen. Patrick wil echter dat Agnes nog een stap verdergaat. Zelfs Mathias kan hem niet op andere gedachten brengen. Jan doet zijn uiterste best om het opnieuw goed te maken met Linda. Bij VDB brengt een zware storm ernstige gevolgen met zich mee.
Stefanie en Stan hebben dringend hulp nodig. Simon, Peter, Véronique en June proberen tot bij hen te komen, maar riskeren daarbij hun eigen leven. Leen neemt als dokter het heft in handen en verzorgt samen met Mieke en Linda enkele gewonden. Zjef is de wanhoop nabij omdat hij geen nieuws krijgt van Evy en Rudi.
Bij VDB houdt iedereen gespannen de adem in terwijl er verder wordt gezocht naar Evy en Rudi. Peter en Véronique verschillen in mening over de toekomst van de vernielde gebouwen. Simon is bezorgd over Stefanie. June maakt Stan duidelijk dat ze meer wil. Zjef ontvangt een mysterieuze brief.
Patrick blijft zich hard opstellen tegenover Agnes. Hij wil koste wat het kost dat ze de waarheid vertelt aan de politie. Jan beseft dat zijn feestje een flop zal worden. Zjef maakt zich zorgen om Rudi. Simon wil dat Peter snel een besluit neemt over de kantoren van Fashion. Mathias en Véronique groeien dichter naar elkaar toe.
Véronique probeert Mathias te bereiken, maar hij ontloopt haar. Agnes moet zich melden bij de Franse politie. Patrick blijft zich ondertussen afstandelijk opstellen. Mieke is nog altijd boos op Niko voor de opmerking die hij heeft gemaakt. Stan en June willen als koppel naar buiten treden. Zjef ontfermt zich over Rudi.
Mieke wil Jelle graag meenemen op haar trip naar de Ardennen. Hij reageert enthousiast, maar heeft ook heel wat vragen. Jan is er niet over te spreken dat Agnes plots naar Frankrijk is vertrokken. Hij voelt dat Patrick en Mathias meer weten, maar zij houden de lippen stevig op elkaar. Zjef merkt dat het niet goed gaat met Rudi.
Zjef wil dat Rudi op consultatie gaat bij Leen. Véronique en Peter vertrekken samen met Anna en Albert een paar dagen naar Frankrijk. Jan en Linda merken dat er iets schort tussen Emma en Guido. Evy en Zjef doen hun best om op een goed blaadje te staan bij Mieke, nu Jelle niet meegaat naar de Ardennen. June heeft een nieuw plan voor ogen.
Patrick besluit naar Frankrijk te vertrekken om Agnes op te zoeken. Linda komt te weten wat de angst is van Guido en confronteert hem ermee. Ook Leen en Emma hebben een open gesprek. Rudi heeft een uitnodiging voor de première in Milaan en vraagt Zjef mee. Mathias mist Véronique en houdt Trudy op een afstand. Leen probeert Mieke in te pakken in de hoop mee te mogen naar de Ardennen.
Linda lijkt geen vat te hebben op Guido. Mieke beslist wie ze wil meenemen naar de Ardennen, maar kwetst daarmee één van haar vriendinnen. Rudi wordt geconfronteerd met foto's van vroeger. Tussen Peter en Véronique heerst er heel wat verdeeldheid, die June graag in stand wil houden.
Mieke neemt een cruciale beslissing over haar trip naar de Ardennen. Mathias zit tussen twee vuren en voelt zich gevangen tussen kamp Peter en kamp Véronique. Emma droomt van een thuisbevalling, maar stuit op onbegrip. Patrick overweegt om Agnes een tweede kans te geven. Guido wordt geconfronteerd met zijn toekomst.
De voorbereiding van de reis naar de Ardennen zorgt voor discussies. Mathias probeert de strijdbijl tussen Peter en Véronique te begraven. Guido uit zijn angsten en frustraties rond het nakende vaderschap. Trudy merkt dat Jelle Mathias mist en reageert emotioneel. Emma vraagt haar vader of ze tijdelijk bij Linda mag wonen.
De chalet blijkt een grote teleurstelling voor Mieke. Trudy vreest dat Mathias een vriendin heeft. June raakt gefrustreerd wanneer Véronique en Peter de creatieve koppen samensteken. Ze richt haar pijlen op Trudy. Patrick uit zijn liefde voor Agnes via Facebook.
De vakantie in de Ardennen bezorgt Mieke de nodige stress. De baby van Emma en Guido laat op zich wachten. Het naderen van Allerheiligen doet ook de herinneringen aan Bart en Thomas aanwakkeren. Peter stort zich met de nodige geestdrift op het zoeken naar een geschikt pand. Trudy vermoedt dat Mathias en Véronique iets met elkaar hebben.
Mieke komt de waarheid achter de Ardennenreis te weten. Emma neemt een belangrijke beslissing en haalt zich zo de woede van haar vader op de hals. June reageert verbitterd wanneer haar plannetje wordt gedwarsboomd. Véronique wil een goed gesprek aangaan met Cédric.
Cédric keurt de nieuwe relatie van zijn moeder niet goed. Anna kalmeert Frank en brengt hem tot inzicht over de thuisbevalling van Emma. Linda bereidt de bevalling ondertussen tot in de details voor, tot ongenoegen van Jan. Trudy's hart breekt wanneer ze te horen krijgt dat Mathias een nieuwe relatie heeft.
Het nieuws dat Mathias en Véronique een koppel zijn verspreidt zich als een lopend vuurtje. June loopt op de toppen van haar tenen omdat ze er niet in slaagt ruzie te stoken tussen Peter en zijn zus.
Rudi voelt zich gesterkt door de goede zorgen van Véronique. Véronique en Mathias krijgen te horen dat June Marie-Rose heeft ingelicht over hun relatie. Ze maken zich grote zorgen. Niko maakt kennis met een straatprostituee en besluit haar te helpen. Guido slaat in paniek wanneer Emma's water plots breekt.
Guido houdt gespannen de adem in. Ook Mieke heeft het moeilijk nu Guido en Emma op het punt staan om jonge ouders te worden. Niko is vastbesloten om Angel te helpen, tegen alle waarschuwingen van Cis in. Stan zet Peter op het spoor van een prachtig nieuw pand voor VDB.
Tussen Niko en Vic, de pooier van Angel, komt het tot een harde confrontatie. Zjef stelt samen met Rudi een lijst op met valkuilen die hij moet zien te vermijden. Ondertussen stelt Evy steeds lastiger vragen. June probeert Peter te overtuigen om het huurcontract voor het nieuwe pand te ondertekenen voor Véronique terug is.
Mieke en Stefanie vullen voor de lol een datingprofiel in. Stefanie besluit echter zonder medeweten van Mieke om dat profiel ook effectief online te zetten. Het plan van June en Stan lijkt te werken. Ze slagen erin om Peter een huurcontract te doen tekenen zonder Véronique te raadplegen. Niko en Vic slaan onverwacht de handen in elkaar om Angel terug te vinden.
Evy maakt zich zorgen over haar ongeboren baby en gaat op controle bij Leen. Guido denkt na over het voorstel van Kobe en neemt een besluit. Peter denkt Véronique te kunnen verrassen met de ondertekening van het huurcontract voor een nieuw pand. Simon probeert Benny aan het lezen te krijgen en doet hem een aanlokkelijk voorstel.
Bij de Friends reageert iedereen aangeslagen door het nieuws dat ze te horen hebben gekregen. Mieke heeft nood aan de steun van Niko, maar die bekommert zich vooral om Angel en Vic. Véronique is helemaal over haar toeren wanneer ze verneemt dat Peter het huurcontract al getekend heeft zonder haar daarin te kennen.
Peter en Véronique komen lijnrecht tegenover elkaar te staan, tot grote vreugde van June en Stan. June wil het ijzer smeden nu het heet is. Benny is als een gek aan het lezen geslagen, tot ergernis van Stefanie. Faroud biedt Niko zijn hulp aan in de zoektocht naar de vermiste Angel. Evy wil er even tussenuit en besluit bij haar moeder te logeren.
Tussen Niko en Faroud komt het tot een vertrouwensbreuk. Leen kiest partij voor Niko, wat tot spanningen leidt in haar relatie. Mieke heeft een opvallende match op de datingsite. Benny lijkt de leesmicrobe hoe langer hoe meer te pakken te krijgen. Mathias probeert Véronique en Peter te verzoenen. Hanne keert vermoeid terug uit Milaan.
Vic weigert de politie te betrekken bij de verdwijning van Nena. Faroud probeert Leen te overtuigen om te bemiddelen. Mieke weigert ondertussen om Niko's verjaardag te vieren als hij zich niet excuseert voor zijn jaloerse reactie. Tussen Hanne en Rudi is de spanning te snijden door het achterstallige werk.
Niko vertrouwt Faroud niet en probeert tot een akkoord te komen. Faroud bespioneert ondertussen Vic. Trudy valt Véronique aan. Mathias onderneemt een poging om te bemiddelen, maar Véronique vindt dat het tijd wordt om partij te kiezen. Zjef en Niko ontwaken in een leeg bed en staan voor een verrassing wanneer ze beneden komen. Benny mist Liesbeth.
Zjef stoort zich aan de innige vriendschap tussen Mieke en Rudi. Hij trekt zelfs zijn relatie in twijfel. Bij VDB probeert June iedereen tegen elkaar op te zetten. Bij Hanne lijkt dat plan te lukken. Stefanie zorgt ervoor dat Benny zich verontschuldigt bij haar vrienden. Benny's verlangen naar Liesbeth wordt alsmaar groter. Patrick en Mathias gaan van start met hun repair-atelier.
Mieke wil Vic en Nena helpen zodat ze zo snel mogelijk kunnen vluchten. Faroud probeert daar echter een stokje voor te steken. Stan wil Trudy aan zijn kant krijgen en gaat ver om zijn doel te bereiken. Benny voelt zich alleen en zoekt toenadering tot de Friends en Mathias. Hanne raakt achterop met haar werk en krijgt het daardoor aan de stok met Véronique. Stan wil Trudy aan zijn kant krijgen.
Stan chanteert Trudy, voert haar dronken en probeert zo een volmacht op haar VDB-aandelen te krijgen. Benny ergert zich aan de onpersoonlijke communicatie via de sociale media en vindt in Zjef een onverwachte medestander. Zjef ziet ondertussen met lede ogen aan hoe Rudi de soulmates lijkt op te stapelen. Hij voelt zich in de steek gelaten.
Faroud moet zijn mening over Vic herzien. Trudy bevestigt dat Stan de volmacht over haar aandelen heeft gekregen en stelt zich nog vijandiger op ten opzichte van Mathias. Ondertussen kijken Peter en Véronique vol vertrouwen uit naar de aandeelhoudersvergadering. Zjef gaat met Trudy op stap, maar kan Rudi niet loslaten. Véronique pakt Hanne hard aan.
Zjef beseft dat zijn relatie met Rudi nooit optimaal is geweest, maar slaagt er niet in een goed gesprek met hem te voeren. Op de aandeelhoudersvergadering schrikt iedereen wanneer Stan plots verschijnt. Vooral Véronique, Peter en Mathias zijn not amused. Simon laat Jan en Linda kennismaken met Antonia.
Vic wordt klaargestoomd voor de ontmoeting met zijn vader. Mieke waarschuwt Niko: alles wat hij nu doet, druist in tegen de deontologie van een straathoekwerker. Benny beslist om meteen naar Amerika te vertrekken om Liesbeth op te zoeken. Rudi en Zjef maken kletterende ruzie en voor Zjef is de maat dan ook vol.
Hanne is oververmoeid en moet rusten op doktersadvies. Véronique is echter niet van plan zich bij deze diagnose neer te leggen. Benny brengt alles in gereedheid voor zijn reis naar Liesbeth in Amerika. Verlof vragen aan Véronique is een eerste stap. Rudi komt alsmaar dieper in de put te zitten.
Vic krijgt eindelijk een opdracht en moet in de haven een levering in ontvangst nemen. Bij Faroud en Pieter staan de zenuwen strak gespannen. Leen brengt Arthur in veiligheid. Rudi heeft nog steeds niets vernomen van Zjef en wil hem als vermist opgeven. Hanne vindt troost bij Jan en overweegt om de functie van hoofdontwerpster op te geven.
Cis roept Niko op het matje: hij is serieus over de schreef gegaan in het uitoefenen van zijn job als straathoekwerker. Hanne wil geen hoofdontwerper meer zijn en hoopt dat Rudi haar functie zal overnemen. Hij heeft echter andere dingen aan zijn hoofd. Stefanie krijgt te horen dat ze in de nieuwe VDB-kantoren aan de balie moet zitten.
Patrick probeert Peter te overtuigen om Stefanie een plaats in het nieuwe landschapskantoor te geven in plaats van aan de balie. Simon probeert hier alsnog een stokje voor te steken. Hij vindt dat hij te weinig in de pap te brokken heeft wanneer er beslissingen moeten genomen worden bij VDB. Leen is op haar ongemak omdat Faroud opnieuw voor enkele dagen verdwenen is.
Linda draagt de gevolgen van haar val en mag haar arm een week lang niet gebruiken. Leen biedt spontaan aan om tijdelijk bij haar in te trekken. Niko wil enkele krakers helpen zoeken naar een pand, maar dat idee valt niet in goede aarde bij Mieke. Ook tussen Stefanie en Simon lopen de spanningen op. In Las Vegas kunnen Benny en Liesbeth elkaar eindelijk terug in de armen sluiten.
Leen voelt zich een stuk meer op haar gemak nu ze bij Jan en Linda logeert. Bij VDB is de grote verhuisdag aangebroken. Een aankondiging van Peter zorgt meteen voor de nodige spanningen. Stefanie lijkt haar job niet te kunnen combineren met het werk aan de balie. Mathias stelt Peter voor om Jenny halftijds in te schakelen ter ondersteuning.
Niko blijft verder zoeken naar een kraakpand. Leen heeft geen zin om terug naar huis te gaan, ook al keert Faroud vandaag terug. Ze ziet geen oplossing voor haar angst. Jenny laat zich gelden in haar nieuwe job bij Fashion. Rudi beslist om al zijn energie in Zjef te investeren. Hij weigert daarvoor een nieuwe opera-opdracht. In Las Vegas breekt voor Benny en Liesbeth een belangrijke dag aan.
De Friends doen een akelige ontdekking. Benny kondigt iedereen aan dat hij een grote verrassing heeft bij zijn thuiskomst. Liesbeth heeft een belangrijke beslissing genomen. Jan stelt Faroud en Leen voor om bij hen in het appartement in te trekken. Véronique en Jenny kunnen het niet met elkaar vinden.
Patrick zet Estée op haar plaats over haar houding ten opzichte van de familie. Zjef nodigt Quinten uit om te komen eten. Simon is niet tevreden over de gang van zaken bij Fashion en deelt zijn bekommernissen met Trudy. Vooral de houding van Peter irriteert hem. De Friends worden hard aangepakt door de politie.
Simon stelt voor om met Fashion de Nederlandse markt te betreden. Hij heeft al een pand in Amsterdam op het oog, maar reageert verbolgen wanneer Peter de zaak naar zich toetrekt. Quinten brengt Rudi op het idee om een speciale kledinglijn te maken voor mensen met een beperking. Niko wordt betrapt in een netelige situatie.
Niko maakt kennis met Gust, de voormalige brouwerij-eigenaar. Ten huize Jan en Linda zijn de verbouwingen volop aan de gang. Linda leest in een medisch tijdschrift een artikel dat mogelijk een oplossing kan bieden voor de praktijk van Leen. Rudi laat zich niet afschepen door Véronique en gaat door met zijn plan om een modelijn te ontwerpen voor mensen met een beperking.
Mieke voelt zich schuldig voor de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Evy komt op bezoek bij de Friends en heeft nieuws. Simon pikt het niet dat Jenny Stefanie afblaft. Rudi hoopt bij Peter gehoor te krijgen voor zijn ideeën. Faroud toont Leent de vacature bij het wijkgezondheidscentrum.
Rudi zoekt naar manieren om Véronique te overtuigen van zijn idee. Hij nodigt Quinten uit om te komen brainstormen bij de Friends. Leen gaat solliciteren bij het wijkgezondheidscentrum. Jan krijgt in het café onaangenaam bezoek. Bij de familie Coppens wordt alles in gereedheid gebracht voor de thuiskomst van Benny en Liesbeth.
Liesbeth heeft een verrassing bij haar thuiskomst. Rudi wil ook ontwerpen voor blinden en vraagt Arno om een prototype te maken. Simon heeft goed werk geleverd in Amsterdam, Véronique en Peter loven zijn werk. Leen is blij dat ze definitief bij Jan en Linda woont. Ze voelt zich een stuk veiliger, tot er wordt ingebroken in het appartement.
Jan ruimt de restanten van de inbraak op in de Jan & Alleman. Niko beseft dat hij onvoldoende financiële middelen heeft om de brouwerij te kopen, maar hij wil zijn droom niet opgeven. Trudy wil verder werk maken van de uitbreiding van de Foodbar. Ze stuit echter op tegenkanting van Peter en Véronique. Stefanie lucht haar hart bij Liesbeth.
Faroud vermoedt dat de afpersers zullen terugkomen naar het café. Liesbeth loopt wat verloren sinds haar terugkomst uit Amerika en ze gaat de confrontatie aan met Véronique. Simon wil afspreken met Stefanie, wat haar heel gelukkig maakt. De strijd tussen Trudy en Véronique over de Foodbar loopt hoog op. Peter beslist om het hele project uit te stellen. Niko neemt Mieke mee naar de brouwerij.
Niko probeert Mieke te overtuigen van zijn plannen. Bij VDB gaat de langverwachte modeshow door. Peter blijft bij zijn besluit om de uitbreiding van de Foodbar uit te stellen. Véronique baalt, zeker wanneer blijkt dat ook Mathias Peter steunt. De afpersers van Jan komen hun geld ophalen, maar botsen op de vuisten van Faroud.
Simon besluit open kaart te spelen bij VDB. Hij stuit echter op gesjoemel van Mathias en Thomas en doet zo een onthutsende ontdekking die heel wat vragen oproept. Jan komt door Niko in de problemen met zijn leverancier. Niko zelf beseft dat hij offers zal moeten brengen om zijn droom te realiseren. Rudi heeft een nieuw idee en is laaiend enthousiast. Trudy voelt zich eenzaam.
Simon slaagt er met een gewiekst plan in het pand in Amsterdam binnen te halen. Hij stoot daarbij echter op gemengde reacties van Peter, Véronique en Stefanie. Trudy voelt zich door Jelle en Hanne in de steek gelaten. Wanneer blijkt dat Hanne bij de Friends wil intrekken, krijgt ze troost uit onverwachte hoek. Liesbeth wil haar steentje bijdragen in het huishouden.
Niko leert bier brouwen en krijgt van Simon een afgewerkt businessplan. Niets lijkt hem nog in de weg te staan. Liesbeth voelt zich niet meer thuis in haar eigen familie. Benny probeert haar op te monteren. Louises beslissing om Kerstmis samen met haar vader bij Marie-Rose te vieren, schiet bij Trudy in het verkeerde keelgat. Faroud heeft een verrassing voor Leen.
Tussen Mieke en Niko zit er een flinke haar in de boter. Zij blijft eenzaam achter bij de Friends, terwijl Niko zich koppig in de brouwerij nestelt. Stan probeert een plaatsje in Junes hart te veroveren en zoekt hulp bij Peter. Leen, Faroud en Arthur vertrekken naar de VS. Jan wordt opgebeurd door Linda. Trudy gaat helemaal door het lint en uit haar frustraties op Véronique en Cédric.
Mieke en Niko hakken een moeilijke knoop door. Zjef vindt troost bij Liesbeth. Ook zij voelt zich nog steeds wat verloren. Een cadeau van Simon en Stefanie brengt daar echter verandering in. Stan heeft wat goed te maken en verrast June met een feestmaal. Jan heeft opnieuw problemen met zijn leverancier en krijgt een laatste waarschuwing.
Rudi en Zjef vinden een gepast huis voor Rudimentair. Wanneer blijkt dat Rudi in het huis ook meubels wil verkopen, moet Zjef zijn vriend temperen. Peter nodigt Jelle uit voor een tour op de motor. Een herinnering aan haar miskraam inspireert Liesbeth om een eigen houtsculptuur te maken.
Peter, Jelle en Zjef vertrekken voor een tochtje op de motor. Wanneer Patrick en Agnes thuiskomen, kan Liesbeth haar houtsculptuur niet meer verstoppen. Ze besluit open kaart te spelen over wat haar dwarszit. Zjef dwingt de overenthousiaste Rudi om te wachten met het huren van een huis voor Rudimentair. Hij kan echter niet wachten en contacteert de eigenaar achter Zjefs rug.
De motortocht van Peter, Jelle en Zjef neemt een onrustwekkende wending wanneer Jelle plots verdwenen lijkt. Het repair-atelier van Patrick krijgt inbrekers over de vloer. Rudi kan zich niet inhouden en ondertekent zonder Zjefs goedkeuring het huurcontract. Benny is niet te vinden voor Liesbeths voorstel, maar zij geeft zich niet zomaar gewonnen. Mieke en Niko bereiden Zjef voor op hun verhuis.
Overal wordt druk gespeculeerd over de identiteit van de inbrekers in het repair-atelier. Agnes is de opmerkingen van Freddy beu. Zjef is woest op Rudi wanneer uitkomt dat hij het huurcontract ondertekend heeft. Voor Niko en Mieke is er geen weg meer terug, al hebben ze gemengde gevoelens bij wat hen te wachten staat. Het nieuwe jaar wordt in de hele familie feestelijk ingezet.
Rudi is zwaar gaan feesten met Stan. Zjef laat duidelijk verstaan dat hij hiermee niet opgezet is. Véronique wil gaan tangodansen met Mathias, maar hij is niet enthousiast. Jelle klaagt over zijn saaie Nieuwjaarsnacht. Freddy maakt Agnes duidelijk dat hij overweegt om klacht tegen haar neer te leggen bij de politie.
Rudi vraagt Zjef om vergiffenis. Evy komt haar vrienden gelukkig nieuwjaar wensen en lijkt stilaan haar draai terug te vinden. Trudy zit in de put en lucht haar hart bij Benny. Haar verhaal zet hem aan het denken. Freddy brengt Agnes in diskrediet. Niko vraagt Zjef om hem te helpen in de brouwerij. Zijn voorstel schiet echter in het verkeerde keelgat.
Zjef geeft toe dat hij Niko enorm gaat missen. Hij wil niets met de brouwerij te maken hebben. Benny schiet Emma te hulp door Mila op te vangen. Leen gaat aan de slag in het gezondheidscentrum, terwijl Arthur voor het eerst naar school gaat. Stan doet zijn uiterste best om het June naar haar zin te maken. Zij doet echter enkele onsmakelijke ontdekkingen.
Stan verstopt een vreemd kaftje voor June. Op zijn appartement doet June nog enkele andere vreemde ontdekkingen. Niko en Rudi worden helemaal opgeslorpt door hun projecten. Véronique weigert een link naar de huiswinkel op de website van VDB te zetten. Mieke maakt zich zorgen over wat er haar en Niko allemaal te wachten staat.
Leen is bijzonder blij met haar beslissing om bij Jan en Linda in te trekken. Evy maakt last minute nog een online artikel voor Rudi en ook de flyers van Stan zijn klaar. Zal het publiek de weg naar Rudi's winkel vinden? Zjef heeft plots geen zin meer om naar de opening te gaan. Reden genoeg voor Stan om Rudi opnieuw op sleeptouw te nemen. Benny en Liesbeth zetten een belangrijke stap.
Antonia, de kat van Simon, gaat lopen. Mieke is bang voor zijn reactie en gaat op zoek naar het beestje. Simon probeert bij VDB alle aandeelhouders te overtuigen om de uitbreiding van de Foodbar op de agenda te zetten. Hij gebruikt al zijn overredingskracht en schuwt geen enkel middel om zijn zin door te drijven. Simons drijfveer zet Stefanie aan het denken.
Peter besluit de Foodbar-corners op de agenda te zetten van de aandeelhoudersvergadering. Dat leidt tot spanningen binnen het bedrijf. Zowel Trudy als Véronique staan erop dat project te leiden. Trudy speelt zelfs met het idee om Stans volmacht in te trekken. Iets wat hij absoluut niet wil laten gebeuren. Mieke besluit haar B&B-plannen op te bergen. Véronique krijgt slecht nieuws over Cédric.
Rudi beleeft een wilde nacht. Cédric beweert dat hij onterecht van het internaat werd gestuurd, maar is dat wel zo? Niko begint vol goede moed opnieuw te brouwen en verzoent zich met Zjef. June is ervan overtuigd dat Stan haar niet de volledige waarheid heeft verteld. Simon hoopt eindelijk aandelen in handen te krijgen van VDB.
Peter houdt niet van de manier waarop Simon zaken doet. Hij wil hem op zijn plaats zetten. Steeds meer mensen binnen VDB hebben weet van Rudi's nachtelijke escapades. Niko beseft dat hij niet zonder de hulp van Gust kan. June wil meer weten over Kirsten en roept de hulp in van Leen.
Het televisie-interview van Peter zindert nog na in de gebouwen van VDB. June vindt het vreemd dat er op het internet niets terug te vinden is over Kirsten of het ongeluk. Stan wil dat ze het onderwerp laat rusten en weigert elke vraag te beantwoorden. De situatie met Cédric leidt tot een eerste ruzie tussen Véronique en Mathias. Niko begint te twijfelen aan de haalbaarheid van zijn droom.
Hanne en Trudy besluiten Rudi te confronteren met zijn gedrag, dat stilaan helemaal uit de hand loopt. June ontdekt dat Stan heeft gelogen. Mathias en Véronique vormen een front tegen Cédric. Mathias wil de spanningen tussen hen zo snel mogelijk van de baan. Niko krijgt eindelijk goed nieuws, alleen is Gust daar nog niet zo zeker van.
Mathias probeert de gemoederen thuis te bedaren door zelf met Cédric te gaan praten. Het ziet er echter naar uit dat hij de situatie alleen maar erger maakt. Zjef krijgt te weinig aandacht van Rudi en probeert het dan maar via sociale media. Daar doet hij een niet zo fijne ontdekking. Niko en Mieke brengen hun laatste nacht bij de Friends door. Rudi krijgt goed nieuws over zijn project.
Het interview van Simon slaat aan bij de collega's van VDB. Peter vreest dat Simon opzettelijk geprobeerd heeft om de anderen te paaien. Hij vermoedt dat hier een plan achter steekt. Peter neemt Simon dan ook zwaar onder vuur tijdens zijn presentatie over de Foodcorners. June luistert een gesprek af tussen Stan en Kirsten. Zjef organiseert een verrassingsfeest voor Mieke en Niko.
Mieke is in de wolken met de inrichting van de brouwerij. Als alles goed verloopt, kunnen ze volgende week de proeverij openen. Dan ontdekt Gust echter een belangrijke vergetelheid. Zjef is er kapot van dat Rudi zijn koffer heeft gepakt en geeft zichzelf de schuld. Jelle heeft het moeilijk met de verhuis van Hanne. Hij voelt zich door iedereen in de steek gelaten.
Hanne besluit Zjef de waarheid over Rudi op te biechten. Niko en Gust werken de hele nacht door om het rapport klaar te hebben. June zoekt Kirsten op, maar wordt betrapt door Stan. Leen maakt zich zorgen omdat Arthur telkens huilt wanneer ze hem naar school brengt. Linda biedt een oplossing aan. Véronique vraagt Mathias om zich niet rechtstreeks te bemoeien met de opvoeding van Cédric.
Niko en Gust krijgen een controleur over de vloer, maar ze rijden een vlekkeloos parcours. Wanneer ze op een goede afloop klinken, slaat het noodlot toe. Véronique verliest haar greep over Cédric. Na een zoveelste aanvaring is ze helemaal ten einde raad. June en Stan strooien elkaar verder zand in de ogen.
Hanne, Trudy en Jelle zijn terug van een weekendje Milaan. Voor Trudy en Jelle breekt een moeilijk moment aan wanneer Hanne haar koffers pakt om bij de Friends in te trekken. Zjef trommelt iedereen op om Hanne een warm welkomstfeest te geven. Niko is helemaal van slag door wat er zich heeft afgespeeld. De opening van de brouwerij komt zelfs op de helling te staan.
Simon vreest voor een financiële ondergang van Fashion. Hij probeert Peter te overhalen om geen grote mediacampagne op poten te zetten. Mieke voelt zich eenzaam in de brouwerij, vooral nu Niko overweegt om ermee te stoppen. June slaagt erin om te communiceren met Kirsten. Op die manier doet ze een onthutsende ontdekking.
Tussen Peter en Simon is de spanning te snijden. Véronique besluit Peter te confronteren wanneer Stefanie haar vertelt dat ze zich zorgen maakt over haar vriend. Benny en Cédric zijn sinds hun trip de beste maatjes. Rudi en Zjef hebben het moeilijk. June krijgt van Kirsten eindelijk de volledige waarheid te horen.
Benny overweegt om Cédric een time-out te gunnen en hem bij de familie Coppens te laten intrekken. Niet iedereen staat hier echter voor te springen. Mieke wil een B&B starten in de brouwerij. Niko moedigt haar aan, maar Jan en Linda reageren sceptisch. June confronteert Stan met wat ze te weten is gekomen. Simon ergert zich hoe langer hoe meer aan het gedrag van Peter.
Véronique kan het maar moeilijk verkroppen dat Cédric liever bij Benny en Liesbeth gaat wonen. Simon ontdekt waarmee Peter bezig is. Véronique kan er niet mee lachen en probeert er alles aan te doen om hem te stoppen. Rudi ziet zwarte vlekken en raakt in paniek. June zet Stan onder druk. Niko's brouwerij wordt officieel geopend.
Hanne merkt op dat Rudi met iets worstelt. Zjef wordt voor het eerst sinds hun breuk terug met hem geconfronteerd. Véronique verplicht Peter om zijn contract met Public Art stop te zetten. Mieke heeft geen flauw benul van de administratieve rompslomp die moet worden afgerond om haar B&B te openen. Voor Stan breekt een cruciaal moment aan.
June krijgt verrassend nieuws en richt haar pijlen op Stan. Hanne ontfermt zich over Rudi. De confrontatie met hem zindert nog na bij Zjef. Véronique probeert de plooien met Peter glad te strijken. Mieke wordt ontmoedigd door de opeenvolgende tegenslagen. Véronique en Agnes blijven sceptisch over het voorbeeldige gedrag van Cédric.
Zjef wil zich focussen op een loopwedstrijd. Rudi krijgt ondertussen te horen dat zijn klachten ernstig zouden kunnen zijn, maar vindt geen steun bij Joachim. Mieke vindt dat ze in de schaduw staat van Niko's succes en voelt zich daar niet goed bij. Cédric flirt voor de ogen van Simon met Stefanie. Peter heeft een afspraak met de mensen van Public Art.
June vraagt Kirsten om niet met Stan te communiceren. Stan probeert op zijn beurt contact met haar te leggen. Simon en Véronique zijn zwaar teleurgesteld in Peter. Véronique wil dat Liesbeth en Benny strenger zijn voor Cédric. Jan brengt zichzelf en Niko in de problemen. Rudi voelt zich door iedereen in de steek gelaten.
Benny zet Cédric op zijn plaats. Agnes denkt dat de jongen zijn ware gelaat nog zal laten zien. Véronique wil CEO worden en roept de aandeelhouders bij elkaar. Mieke en Niko krijgen een nieuwe opdoffer te verwerken wanneer de brandweer de verwarmingsinstallatie in de B&B afkeurt. Zullen ze hun zaak tijdig kunnen openen?
Hanne maakt zich zorgen over Rudi, die er helemaal onderdoor lijkt te gaan. Véronique ondermijnt Peters gezag. Liesbeth vertrekt officieel uit de Foodbar, tot grote spijt van Zjef die probeert zijn liefdesverdriet te vergeten. Mieke wil geld lenen van haar vader, maar Jan ziet dat niet zitten. Cédric wil koste wat het kost Stefanie strikken. June licht Kirsten in over haar plannen.
Cédric wil dat Stefanie hem leert kussen. Simon vindt dat geen goed plan. Stan neemt afscheid van Kirsten. Mathias doet zijn uiterste best om de brokken te lijmen tussen Peter en Véronique. Zij wil van haar kant te weten komen wat er aan de hand is met Rudi. Liesbeth neemt afscheid van de Foodbar en gaat haar vader helpen in het atelier.
Véronique en Hanne schakelen de hulp in van Mieke om zich over Rudi te ontfermen. Hanne ziet zich genoodzaakt de waarheid op te biechten. Véronique zoekt Cédric op bij de famile Coppens, maar haar bezoekje verloopt erg stroef. June zet haar plannen door en nodigt Stan uit voor een etentje. Stefanie weet nog altijd niet op wie ze zal stemmen voor de functie van CEO. Dit brengt Simon op een idee.
Cédric en Liesbeth hebben een openhartige babbel. Liesbeth besluit de raad van Patrick in de wind te slaan en confronteert Véronique. Dat wordt haar echter niet in dank afgenomen. Peter moet door het slijk gaan om Junes stem voor zich te winnen. Zij probeert op haar beurt de functie van financieel directeur binnen te halen.
Véronique triomfeert na de bekendmaking van Peter. Ook Stefanie heeft Simon iets te vertellen. Voor June breekt een belangrijk moment aan. Hanne vertelt Zjef het ware verhaal over Rudi. In het atelier werd opnieuw ingebroken. Jan ziet zich genoodzaakt te stoppen met de verkoop van Niko's bier.
Simon maakt Stefanie duidelijk dat hij zich kandidaat wil stellen voor het CEO-schap. Véronique is van haar melk door deze onverwachte kandidatuur. Zjef gaat Rudi opzoeken. Niko scoort bij Mieke. Het komt tot een confrontatie tussen Cédric en Simon.
June probeert voor een waterdicht alibi te zorgen. Freddy besluit een overnachting te boeken in de B&B van Mieke. Simon wil Véronique overhalen om zich terug te trekken als kandidaat-CEO. Wanneer hij Junes stem probeert te ronselen, eist zij de functie van financieel directeur op. Agnes beschuldigt Cédric van diefstal.
Freddy wil maar twintig procent van de factuur betalen na zijn verblijf in de B&B van Mieke. De situatie leidt tot spanningen tussen Mieke en Niko. Véronique is oververmoeid en moet rusten. June doet een onthutsende vaststelling.
Véronique en Cédric strijken de plooien glad. Liesbeth is de discussie over de diefstallen in het atelier spuugzat. Agnes en Patrick blijven echter hun vermoedens hebben. Véronique raadt Simon aan om zich terug te trekken uit de race naar het CEO-schap. Of hij die raad zal opvolgen, is nog maar de vraag. Mathias vindt dat Véronique haar gezondheid verwaarloost, maar krijgt geen vat op haar.
Ook Mathias vermoedt nu dat Cédric de waardevolle voorwerpen van Patrick gestolen heeft, tot ergernis van Véronique. In de B&B van Mieke lopen de annulaties binnen na de vernietigende recensie van Freddy. Mieke denkt aan opgeven, maar dat is buiten Niko gerekend. Cédric blijft Stefanie het hof maken. Stan krijgt alarmerend nieuws. Mathias wil Véronique tegen zichzelf beschermen.
Bij VDB is de nieuwe CEO bekend en dat heeft zo zijn gevolgen: in heel het bedrijf heerst onrust. Tussen Leen en Linda heerst een koude oorlog. Leen vindt dat Linda zich te veel bemoeit met de opvoeding van Arthur en verliest haar laatste beetje geduld. Anna besluit Peter eens goed op de rooster te leggen. June dient klacht in.
Mathias vecht tegen de drang om Véronique te bellen. Agnes raadt hem aan om toch actie te ondernemen. Leen is Linda's bemoeienissen beu. Faroud wil haar helpen en bereidt samen met Mieke een geheimzinnige verrassing voor. In de brouwerij en B&B van Niko en Mieke gaat alles nog steeds niet van een leien dakje. Mieke laat de schouders hangen, maar Niko bruist van de ideeën.
Emma en Guido houden het niet langer uit bij Frank en bellen aan bij de Friends. Benny pleit voor Mathias bij Véronique en heeft ook een verrassing voorbereid voor Liesbeth. Peter neemt een drastische beslissing die door Véronique niet in dank wordt afgenomen. Mieke doet een onaangename ontdekking.
Emma en Guido trekken in bij de Friends. Rudi's zicht gaat steeds verder achteruit. Hij is doodsbang om blind te worden. Liesbeth probeert Benny voor te bereiden op het eerste intakegesprek van de adoptieprocedure. Freddy doet Mieke een voorstel om een goede recensie af te kopen. Véronique hakt een moeilijke knoop door.
Benny houdt zich tijdens het intakegesprek voor de adoptie niet aan de antwoorden die Liesbeth hem heeft voorgekauwd. Niko heeft een veelbelovend gesprek. Simon spreekt het personeel toe, maar creëert vooral onrust. De romantische avond van Leen en Faroud wordt verstoord.
De speech van Simon zaait onrust bij VDB. Wanneer hij ook nog een vacature openstelt voor financieel directeur, krijgt hij het aan de stok met Véronique. Niko haalt een grote bestelling binnen. Emma maakt het goed met Frank, Zjef wil op zijn beurt de plooien met Emma gladstrijken. Evy heeft het moeilijk. Liesbeth is nog altijd humeurig omwille van het slechte intakegesprek.
De gigantische bestelling zorgt voor stress bij Niko. Zijn leveranciers zijn er niet op voorzien om zo snel voldoende flesjes, dopjes en etiketten te leveren. Niko blijft echter niet bij de pakken zitten en zet samen met Mathias alles op alles. Rudi heeft steeds meer last van zijn ogen, maar probeert dit wanhopig te verbergen voor Simon. De spanningen tussen Linda en Leen lopen hoog op.
June wil dat Simon haar een eerlijke kans geeft als financieel directeur. Hanne probeert Rudi's geknoei op te vangen en beschermt hem tegen June. Mieke is zenuwachtig voor de komst van Freddy. Ze doet haar uiterste best om hem te behagen. Peter is volledig van de kaart door wat hij te horen krijgt en zoekt steun bij Véronique.
Rudi kan niet langer verbergen dat zijn zicht verder achteruitgaat. Peter licht Véronique in over het complot tussen June en Stan tegen hem. Leen en Faroud vermoeden dat Linda iets voor hen verbergt. Simon plant een tweede personeelssamenkomst om de gemoederen te bedaren. Mieke vreest voor een tweede slechte recensie van haar B&B.
Simon spreekt de werknemers opnieuw toe, onder druk van Stefanie. Mieke krijgt een aangename verrassing. Emma en Guido laten Rudi babysitten op Mila, al is het met een bang hartje. De bemoeienissen van Zjef wekken steeds meer ergernis op bij Emma. Linda doet Leen een bekentenis. Rudi heeft een afspraak bij de oogarts. Mathias probeert Véronique ervan te overtuigen dat ze een vergissing begaat.
Benny probeert zijn huisgenoten te manipuleren in de hoop toch een nieuwe televisie in huis te kunnen halen. Stefanie mist Thomas en werkt dat uit op Simon. Zjef krijgt extra druk op zijn schouders wanneer Rudi psychologische hulp weigert. Niko gaat wanhopig op zoek naar vrijwilligers om zijn nieuwe etiketten te helpen kleven.
Véronique breekt opnieuw Mathias' hart. Guido geeft Mila voor het eerst haar flesje. Bij VDB wordt de Internationale Vrouwendag gevierd. Niko vindt extra werkkrachten, maar kan niet voor de volle honderd procent op hen rekenen. De bomma mist haar familie.
Stefanie kan maar moeilijk om met het gemis van Thomas en is bijzonder prikkelbaar. Simon wil weten waarom ze zich zo afstandelijk opstelt. Benny heeft een nieuw tv-toestel gekocht en amuseert zich kostelijk. Liesbeth en Patrick zijn niet overtuigd, vooral niet van het peperdure krediet. Niko gooit het op een akkoordje met de straatjongens, tot ergernis van Mieke en Mathias.
June wordt aangesteld als financieel directeur. Simon krijgt de woede van Véronique over zich heen, maar vindt steun bij Jan. Niko's bier wordt verdeeld over de winkels. Stefanie lucht haar hart bij Hanne en geeft toe dat ze Thomas mist. Ook Rudi en Zjef hebben eindelijk een openhartig gesprek.
Véronique negeert haar fysieke uitputting en voelt zich eenzamer dan ooit. Ook bij Peter vindt ze geen steun. Niko lijkt te bezwijken onder de stress nu zijn bier voor het eerst in de winkelrekken ligt. Benny wordt betrapt door June wanneer hij opnieuw te laat komt op het werk. Rudi hakt een belangrijke knoop door. Linda heeft het moeilijk.
Stefanie denkt steeds vaker aan Thomas, maar kan er met Simon maar moeilijk over praten. Hanne plant een date met een oude schoolkameraad en tekent Rudi's nieuwste ontwerp. Leen vindt het niet leuk dat Mieke op stap gaat zonder haar. Cédric wil dat Mathias zijn moeder met rust laat. Guido geeft Mila haar eerste fruitpapje. De bomma gedraagt zich vreemd.
Trudy besluit Stan toch te bezoeken in de gevangenis, ondanks de tegenkanting van Hanne. Hij vraagt haar om hulp om te bewijzen dat hij Kirsten niet heeft vermoord. Stefanie wil een ernstig gesprek met Simon, net nu hij een verrassingsfeestje voor haar heeft georganiseerd. De bomma nodigt Jan uit om te gaan eten voor zijn verjaardag. Hij is er echter niet helemaal gerust in.
Net op de dag dat de ouders van Esthée langskomen, kampt Benny met een geweldige kater. Freddy en Niko maken het te bont bij hun Gust-standje in de winkel. Emma ontpopt zich tot datingcoach van Hanne. Jan voelt zich erg ongemakkelijk tijdens het etentje met de bomma. Tussen Leen en Mieke zit er nog steeds een haar in de boter. Rudi heeft zijn eerste sessie bij de psycholoog achter de rug.
Benny en Liesbeth werken zich financieel in nesten. Stefanie plant een romantische avond met Simon. Rudi maakt zich zorgen over Véronique. Trudy wordt door hoofdinspecteur Ruth Delaet niet au sérieux genomen en ze beslist om samen met Hanne zelf op onderzoek uit te gaan. Evy wordt gevraagd om op Mila te babysitten.
Stefanie hakt een moeilijke knoop door. Jan wil qualitytime met Anna doorbrengen. Liesbeth en Benny vrezen dat hun ongunstige financiële situatie roet in het eten zal gooien bij de adoptieprocedure. Daarbovenop krijgt Liesbeth een onaangename verrassing van de belastingen. Rudi vreest dat zijn oogprobleem zijn toekomst als ontwerper definitief op de helling zal zetten.
Véronique wordt naar het ziekenhuis gebracht. Rudi legt de schuld bij Simon. Mieke is opgetogen wanneer ze een nieuwe reservatie krijgt in haar B&B. Niko lijkt minder redenen te hebben om te vieren. Trudy en Hanne stellen samen met Evy een plan op om bewijs te verzamelen tegen June. Haar schaduwen lijkt de enige optie. Simon is blij dat Stefanie een gesprek met hem wil.
Zjef worstelt met zijn wantrouwen ten opzichte van Rudi en praat erover met Trudy. Liesbeth heeft besloten om niet meer tegen Benny te praten zolang hij de dure tv niet verkoopt, en dat net voor hun volgende gesprek in de adoptieprocedure. Niko heeft financiële problemen door een vergetelheid. Trudy en Hanne vrezen dat het erg moeilijk wordt om bij haar laptop of gsm te komen.
Tussen Benny en Liesbeth heerst nog steeds een koude oorlog. Benny vreest dan ook voor het adoptiegesprek. Trudy en Hanne ondernemen een eerste poging om Junes gsm te onderscheppen. Evy zoekt toenadering tot Simon. Zjef is ervan overtuigd dat Rudi hem weer bedriegt, vooral wanneer hij een knappe man uit zijn appartement ziet komen.
Zjef is ontgoocheld in Rudi. Evy, Trudy en Hanne proberen het kantoor van June binnen te dringen, maar zij is hen een stapje voor. Benny beseft dat er maar één manier is om een einde te maken aan de ruzie met Liesbeth: zijn tv-toestel verkopen. Peter keert terug van zijn reis om zijn zus en dochter te bezoeken.
Trudy is helemaal verrast wanneer Dries haar uitnodigt voor een date. Ze besluit op zijn uitnodiging in te gaan in de hoop zo meer te weten te komen over June. Liesbeth heeft moeite met het afscheid van Stefanie. Ze laat haar dochter niet graag los. Benny probeert ondertussen hun financiële problemen op te lossen door opslag te vragen aan Simon. Louise voelt zich verwaarloosd door Trudy.
Dries vertelt Trudy dat hij gelogen heeft over het alibi van June. Trudy besluit in te breken bij June. Emma en Guido willen meer tijd vrijmaken voor elkaar. Liesbeth en Benny nemen maatregelen om hun financiële problemen op te lossen. Niko overweegt om een interimkracht in dienst te nemen.
Jan biedt Emma en Guido aan om enkele dagen voor Mila te zorgen zodat de twee wat qualitytime met elkaar kunnen doorbrengen. Rudi reageert verbolgen wanneer er tegen zijn advies in tekencomputers worden besteld. Benny laat zijn oog vallen op de oude laptops. Liesbeth solliciteert bij een koerierbedrijf, maar krijgt een onaangename boodschap te horen. Arno heeft verrassend nieuws.
Dries geeft Trudy een koekje van eigen deeg. Ondertussen probeert June Trudy rond haar vinger te winden met de hulp van Kirstens hoofdverpleegster. Mathias zoekt een vakantiejob voor Cédric. Benny loopt humeurig rond, waardoor het tot een aanvaring komt met Hanne en Simon. Een aanvaring die niet zonder gevolgen blijft.
Trudy is er alsmaar meer van overtuigd dat Stan toch de moordenaar is van Kirsten. Guido vreest dat Hanne verliefd is op hem. Ondertussen ontdekt ook Jelle dat Louise verliefd is. June rondt haar deal af met Dries. Liesbeth weigert Patrick op te biechten dat ze financiële problemen heeft.
Zjef voelt zich opnieuw belogen door Rudi en het komt tot een intense confrontatie. Hanne valt door de mand en heeft iets op te biechten. Trudy biedt June haar verontschuldigingen aan en maakt Stan duidelijk dat ze hem niet meer gelooft. Liesbeth maakt zich grote zorgen. Benny komt in nauwe schoentjes te zitten.
Benny doet nog een verwoede poging om zijn job te behouden, maar lijkt daar niet in te slagen. Tegenover Liesbeth verzwijgt hij echter dat hij ontslagen is. Cédric hangt de vervelende puber uit op het werk, maar June kan hem op andere gedachten brengen. Evy is blij om Mila terug in de armen te kunnen sluiten. Trudy krijgt een mysterieus telefoontje van de advocaat van Stan.
Trudy besluit alle contact met Stan te verbreken. Voor Benny wordt het steeds moeilijker om verborgen te houden dat hij zijn job kwijt is. Simon heeft bovendien nog een onaangename boodschap voor hem. Ondertussen onderzoekt Simon ook of June geknoeid heeft met de cijfers van Vero Bello. Evy blijft uren weg tijdens een wandeling met Mila.
Benny probeert zijn ontslagbrief te onderscheppen, maar krijgt af te rekenen met Patrick. Rudi durft zich niet te outen tegenover zijn ouders. Hij vraagt Hanne om zich voor te doen als zijn vriendin. Emma vertrouwt Evy niet langer in de buurt van Mila. Niko is overwerkt en heeft één en ander goed te maken bij Mieke.
Hanne weigert het voorstel van Rudi om zich voor te doen als zijn vriendin. Cédric heeft het zodanig naar zijn zin bij Fashion dat hij overweegt om te stoppen met school en op leercontract te gaan. Agnes is de gespannen sfeer thuis grondig beu. Emma en Guido doen een onaangename ontdekking. Ook Mieke krijgt de schrik van haar leven.
Mieke is in shock en krijgt van Leen kalmeermiddelen voorgeschreven. Rudi is van plan om vanavond uit de kast te komen tijdens een gesprek met zijn ouders. Hij is bloednerveus. Benny heeft Liesbeth nog steeds niet durven op te biechten dat hij zijn job kwijt is. Agnes voelt dat er iets aan de hand is en praat met Liesbeth. Emma betrapt Evy in een benarde situatie.
Emma is razend op Evy. Ze dreigt er zelfs mee om te verhuizen. Guido stapt naar Leen en vraagt haar om te bemiddelen. Liesbeth ontdekt dat Benny ontslagen is.
Fons en Francine zetten Hanne en Rudi onder druk om zo snel mogelijk te trouwen. Rudi lijdt onder de stress en dreigt opnieuw zijn zicht te verliezen. Hij beseft dat het zo niet verder kan. Trudy vraagt Louise uit over Steve, maar zij lost niets
Rudi out zich bij zijn ouders. Leen probeert de brokken tussen Emma en Evy te lijmen. Niko zorgt ervoor dat Mieke zich minder alleen en angstig voelt. Benny blijft voor problemen zorgen binnen zijn gezin.
Mieke wordt steeds angstiger. Met Rudi gaat het dan weer alsmaar beter sinds zijn outing. Hij verkoopt zelfs zijn appartement en nodigt zijn ouders uit bij de Friends. De bomma komt nu pas te weten dat Véronique ziek is en is daar niet blij mee. Benny probeert geld te vinden bij zijn vrienden.
Niko wil iemand in dienst nemen, maar Mieke vindt dat geen goed idee. Benny biedt een oplossing aan. Simon is niet tevreden wanneer hij te weten komt dat June achter zijn rug de nieuwe collectie van Casual 5 online heeft laten zetten. Liesbeth mag op sollicitatiegesprek.
Mieke schrikt zich te pletter wanneer Niko een wapen in huis haalt. Evy is er kapot van wanneer blijkt dat het filmpje van haar en Simon de ronde doet. Ook Simon schaamt zich. Leen wil Faroud niet tegenhouden om de undercoveropdracht te aanvaarden. Liesbeth is gefrustreerd omdat ze geen enkele aanbieding krijgt van een interimkantoor.
Niko en Benny besluiten hun vrouwen niet in te lichten over het zwartwerk in de brouwerij. Verhasselt stelt Faroud voor een ultimatum: volledig infiltreren of stoppen als undercoveragent. June maakt Simon duidelijk dat Véronique het filmpje van hem en Evy heeft rondgestuurd.
Rudi betrapt Simon met zijn computer. Evy besluit terug te gaan werken, maar haar terugkeer verloopt niet zoals gehoopt. Mieke heeft een inspecteur van de RSZ te gast in haar bed and breakfast. Hanne is jarig en laat zich overhalen om samen met Emma een feestje te organiseren.
Niko weet Mieke te overtuigen om Benny in dienst te houden. In ruil wil Mieke een poetsvrouw inschakelen. 's Avonds wordt het koppel plots opgeschrikt... Simon zoekt toenadering tot Evy, maar raakt meer en meer gedistantieerd van z'n vrienden.
Niko haalt de trekker van zijn wapen over en moet zich verantwoorden tegenover Mieke. Zij eist dat hij het pistool laat verdwijnen. Zjef heeft het spelletje van Emma en Hanne door en draait de rollen om. Liesbeth gaat poetsen en komt toevallig in de Mie & B terecht, waar ze een onaangename vaststelling doet...
June strooit schokkende insinuaties rond bij Fashion. Liesbeth is razend op Benny omwille van zijn zwartwerk bij Niko. Emma crasht bijna door het vele werk op school in combinatie met de zorg voor Mila. Faroud maakt een keuze.
Trudy wil zich veiliger voelen en besluit om het wapen van Niko in huis te nemen. Benny kan maar tijdelijk aan de slag bij Niko en gaat op zoek naar een andere oplossing. Die valt bij Liesbeth echter niet in goede aarde. Bij Fashion wordt druk gespeculeerd over wat er tussen Evy en Simon aan de hand is. Jenny denkt er het hare van.
Evy besluit open kaart te spelen om zo een einde te maken aan de roddels bij Fashion. Benny zet Simon op zijn plaats. Samen met Liesbeth besluit hij ook Patrick om geld te vragen. Agnes reageert furieus. June blijft stiekem van het CEO-schap dromen...
Simon praat eindelijk met Evy. Mathias wil een dagje naar zee, maar Véronique heeft het te druk op haar hometrainer. Evy krijgt Stan maar niet uit haar hoofd. Ze besluit hem op te zoeken in de gevangenis. Zjef praat zijn mond voorbij en vertelt Trudy dat Louise en Steve een koppel zijn. Anna en Albert nodigen zichzelf uit op het feestje van Hanne en Emma.
Evy denkt eraan om het aanbod van Stan om een boek over hem te schrijven, te aanvaarden. Ze stelt echter wel haar voorwaarden. Niko kan Mieke overtuigen om alleen naar het feest van Emma en Hanne te gaan. Hanne kan ook Simon overtuigen om te komen, maar Evy blijft de grote afwezige. Jelle vindt thuis het wapen van Trudy...
Trudy ontdekt dat Louise gewaagde foto's stuurt naar een jongen uit haar klas. Véronique voelt zich klaar om terug te gaan werken en probeert Leen daarvan te overtuigen. De bomma en Albert komen twee dagen logeren bij Mieke en Niko, tot hun eigen grote verbazing. June heeft plannen met Simon...
Simon heeft last van hevige buikkrampen. Mieke en Niko lijden onder de grillen van Anna en Albert. Evy graaft in Stans verleden om zijn verhaal te kunnen bevestigen. Benny voelt zich zowel thuis als op het werk op zijn ongemak. Hij denkt eraan om geld te lenen bij de bank.
Evy wil Stan bezoeken, ondanks haar ontdekking. Hanne vindt dat een slecht idee en schakelt Trudy in. June blijft een vuil spel spelen en maakt opnieuw slachtoffers. Benny en Liesbeth hebben hun laatste adoptiegesprek. Louise besluit om Steve te gaan bezoeken in Amsterdam. Anna en Albert besluiten langer in de B&B te blijven, tot frustratie van Mieke en Niko.
Evy wil stoppen met haar boek omdat Stan tegen haar gelogen heeft. Jorn blijkt echter toch nieuws te hebben over Stan. Benny en Liesbeth ondernemen een verzoeningspoging.
De situatie tussen Agnes en Benny dreigt helemaal te ontsporen. Evy is razend op Hanne omdat ze de boodschap van Jorn niet doorgaf. Hanne roept de hulp in van Quinten. Véronique lijkt helemaal klaar om terug aan de slag te gaan, tot ze bezoek krijgt van Simon.
Trudy ontdekt dat Louise gelogen heeft om met Steve te kunnen afspreken. De situatie roept meteen een aantal vragen bij haar op. Evy doet research over psychopaten. Ze wil June aan een test onderwerpen. Liesbeth betrapt Benny terwijl hij een brief van de belastingen probeert weg te steken. Simon wordt met de dag zieker, maar gaat tegen alle advies in toch werken.
Leen kan geen verklaring vinden voor Simons ziekteverschijnselen. June krijgt ondertussen te horen dat hij een bloedonderzoek heeft ondergaan en vreest voor het resultaat. Louise heeft opnieuw contact met Steve. Ten huize Pauwels voert Agnes de strijd op.
Mathias hoopt dat Cédric bij de familie Pauwels zal kunnen logeren tijdens zijn trip naar New York met Véronique. Agnes doet echter moeilijk. Louise verdraagt van haar moeder geen kritiek op Steve, maar is hij wel de persoon die hij beweert te zijn? Hanne waarschuwt Evy voor June.
Leen vermoedt dat Simon een maagzweer heeft en verplicht hem om thuis te blijven. Tot grote vreugde van June, want zij wordt CEO ad interim. Trudy wil via Saartje meer te weten komen over Steve. Faroud krijgt het aan de stok met Freddy. De ruzie loopt uit de hand.
Jenny vermoedt dat Quinten verliefd is op Hanne. Hanne denkt op haar beurt dan weer dat hij een boon heeft voor Jolien. June maakt van de afwezigheid van Simon gebruik om Rudimentair op te doeken. Véronique is in alle staten.
Liesbeth besluit haar financiële problemen op te biechten aan Patrick. Véronique is vastbesloten op June van de CEO-stoel te krijgen. June zelf zoekt Stan op in de gevangenis.
Trudy weet geen blijf met zichzelf na het nieuws dat ze van Leen heeft gekregen. Ook bij Mathias slaat de paniek toe. Emma en Guido polsen bij de friends of ze officieel bij hen mogen intrekken.
Mathias durft Véronique niet te vertellen wat er aan de hand is. Evy wil haar manuscript niet zomaar weggooien en weet niet meer wat te doen. Agnes voelt zich uitgesloten en zoekt troost bij Mathias.
June is nog steeds op oorlogspad en maakt een geheimzinnige afspraak. Mathias krijgt eindelijk nieuws van Leen, maar besluit in alle talen te zwijgen tegenover Véronique. Quinten vraagt Jolien mee uit, op aandringen van Hanne.
Agnes is niet enthousiast over het nieuws dat Benny en Liesbeth hebben gekregen. June haalt al haar charmes boven om haar werknemers te paaien. Dat valt echter niet in goede aarde bij Rudi en Véronique. Trudy is razend op Leen. Evy denkt eraan om toch door te gaan met het schrijven van haar boek.
Evy laat June geloven dat Stan haar niet meer wil zien. Jan wil aan zijn conditie werken, maar gaat door zijn rug. Benny krijgt telefoon van de deurwaarder. Bert Beysen wacht Véronique op in de ondergrondse parking van Fashion. Quinten vertelt Zjef in vertrouwen dat hij verliefd is op Hanne. Maar kan Zjef dit geheim wel bewaren?
Peter is vroeger thuis dan verwacht en hoort dat Louise een vriendje heeft. Wanneer hij bij zijn appartement aankomt, staat hem een onaangename verrassing te wachten. Benny stuurt Liesbeth met een kluitje in het riet. June voelt Gert aan de tand. Mieke praat met Trudy in de hoop dat ze Leen zal kunnen vergeven.
Véronique daagt niet op in de meeting met de Raad van Bestuur. Agnes verdenkt Benny ervan haar juwelen gestolen te hebben. Stan krijgt onverwacht bezoek. Mieke vindt dat Niko zich onverantwoordelijk gedraagd. Trudy komt te weten dat Steve niet bij Louise op school zit en confronteert haar dochter met deze leugen.
Stan probeert Peter van zijn onschuld te overtuigen. Véronique kan de aanrakingen van Mathias niet langer verdragen. Benny probeert iedereen het huis uit te krijgen voor het bezoek van de deurwaarder. Hanne duwt Quinten steeds meer in de richting van Jolien. Hijzelf kan het niet meer aan en verklaart haar zijn liefde. Maar wordt die ook beantwoord?
Benny heeft iets op te biechten wanneer hij plots een deurwaarder over de vloer krijgt. Trudy doet zich online voor als Louise om meer te weten te komen over Steve. Hanne probeert elk contact met Quinten uit de weg te gaan en gaat niet werken. June heeft op restaurant een afspraak met een mysterieuze man.
Véronique lucht haar hart bij Peter en Mathias. De angst voor de resultaten van haar bloedonderzoek slaat haar om het hart. Louise vermoedt dat er iemand 'inbreekt' in haar chatconversatie met Steve. Trudy is bang om ontmaskerd te worden.
Mathias stelt voor om Benny en Liesbeth uit de financiële nood te helpen. Patrick vindt echter dat Agnes dat moet doen. Simon moet orde scheppen wanneer June Hanne naar de stoffenbeurs stuurt, in plaats van Rudi. June laat Evy schaduwen.
Simon wil bewijzen dat hij als CEO niet met zich laat sollen. Zijn uitbrander maakt June woedend. Peter start een onderzoek naar de handel en wandel van June. Agnes houdt voet bij stuk en wil Benny geen geld lenen.
Peter heeft een sterk vermoeden dat June achter het filmpje van Simon en Evy zit. June zelf zit niet stil en bereidt de volgende stap van haar masterplan voor. Patrick heeft een idee om de financiële problemen van Benny en Liesbeth op te lossen. Louise ontdekt wie haar hacker is. Emma zit zodanig met haar hoofd bij haar schoolwerk dat ze een cruciale fout maakt...
Emma beseft wat ze gedaan heeft en is in alle staten. Peter heeft goed nieuws voor Evy en Stan. June chanteert Rudi en maakt hem duidelijk dat hij vanaf nu in het gareel moet lopen. Benny en Liesbeth proberen Patrick te overtuigen om het huis niet te verkopen. Tussen Benny en Agnes escaleert de situatie opnieuw...
Emma is nog steeds bezorgd en denkt er zelfs aan om haar studies op te geven. Dat is echter buiten haar vader gerekend. Benny heeft het moeilijk met het geroddel op het werk. Patrick heeft ondertussen een mogelijke koper voor het huis gevonden. Rudi neemt een drastische beslissing na de chantage van June...
Peter wil de hele familie inschakelen om de strijd aan te gaan met June. June zelf contacteert Stan en maakt hem duidelijk dat ze hem wil spreken over zijn werk. Evy is wantrouwig. Véronique heeft moeite om zich sterk te houden na het politieverhoor. Freddy verdiept zich in de cultuur van Faroud.
Jan en Peter roepen de hele familie bij elkaar om Simon te overtuigen June te laten vallen. Véronique zoekt psychische hulp. De familie Pauwels ontvangt een kandidaat-koper en doet er alles aan om hem te overtuigen. Tot ze plots voor een onaangename verrassing komen te staan.
Stan is spoorloos na het incident met June. Evy is zwaar teleurgesteld. Patrick probeert Benny en Liesbeth strijdvaardig te houden na de nieuwe opdoffer. Benny werkt zijn frustraties echter uit op Agnes, met alle gevolgen van dien. Trudy licht Peter in over de pikante foto's die Louise naar Steve heeft gestuurd.
Simon wordt 's ochtends groggy wakker in zijn wagen en merkt dat de bumper is beschadigd. Van June krijgt hij te horen dat hij de avond voordien veel te veel had gedronken. Het nieuws over wat er zich heeft afgespeeld slaat ondertussen in als een bom. Saartje komt te weten dat Louise in Amsterdam is om Steve te bezoeken en panikeert.
Trudy krijgt telefoon van de school van Louise en krijgt te horen dat haar dochter niet is komen opdagen. Saartje denkt eraan om open kaart te spelen. Simon slaat in paniek en praat met June. Hanne heeft een goed gesprek met Quinten. Véronique is het beu om slachtoffer te zijn en besluit meteen terug aan de slag te gaan bij Fashion. Jan is op van de zenuwen en de vermoeidheid.
De politie checkt het verhaal van Simon. Hij probeert ondertussen een gesprek aan te gaan met Niko. June zorgt ervoor dat iedereen op de werkvloer op de hoogte is van wat er met Véronique is gebeurd. Louise en Steve blijven onvindbaar. Trudy doet een emotionele oproep via de voice mail van haar dochter.
Peter en Trudy kunnen nog altijd geen contact opnemen met Louise. Dankzij Jelle en Cedric slagen ze er wel in om te chatten met Steve. Véronique is ervan overtuigd dat iedereen haar zwak vindt en kan het niet aan om te gaan werken. Ze wil ook koste wat het kost de naam van haar verkrachter te weten komen. Jan zit in zak en as.
Leen crasht in de armen van Faroud. Benny en Liesbeth krijgen een harde klap te verwerken. Benny is buiten zichzelf van woede en zoekt June op. Véronique probeert de naam van haar verkrachter te achterhalen. Saartje heeft Peter en Trudy iets op te biechten. Evy wordt in haar kamer opgeschrikt.
Bij Benny slaan de stoppen compleet door. Hij vliegt June bij Fashion in de haren. Evy en Stan willen het alibi van June op de avond van de moord op Kirsten uitpluizen. Niko heeft een serieus eitje te pellen met Simon. Véronique heeft Cédric iets op te biechten. Mathias komt ondertussen te weten wie Véronique heeft verkracht...
Peter gaat Louise zoeken in Amsterdam. Frank gaat eten bij de Friends en stelt met zijn eigen ogen vast hoeveel drukte er in het huis heerst. Stan houdt securityman Dries nauwlettend in de gaten. June zoekt Simon op en manipuleert hem. Ook Véronique komt erachter hoe haar verkrachter heet en waar hij woont...
Quinten heeft Hanne goed nieuws te melden. Maar is zij daar wel zo gelukkig mee? Stan heeft Dries gevonden. Evy maakt zich zorgen over zijn plannen. June palmt het kantoor van Simon helemaal in. Ze spreekt af met de geheimzinnige Paul Wils en licht de hele familie in over de nieuwe gang van zaken bij Fashion.
Véronique en Mathias krijgen onthutsend nieuws te horen. Mathias is vast van plan actie te ondernemen. De ruzie tussen Hanne en Emma bereikt haar hoogtepunt. De familie ontvangt de brief van June en reageert vol ongeloof.
Niko reageert heftig op het nieuws dat hij te horen heeft gekregen. Liesbeth ontdekt dat het huis niet meer op de immosite staat. Agnes komt met een verrassende koper op de proppen. Evy maakt zich zorgen over de plannen die Stan heeft met Dries. Benny bedenkt een plan om wraak te nemen op June.
Stan probeert Dries aan de praat te krijgen, tot hij plots verdwenen lijkt te zijn. Quinten hakt een moeilijke knoop door. Liesbeth en Benny zien licht aan het einde van de tunnel wanneer Agnes voorstelt om het huis te kopen. Peter wil Hanne inschakelen om Junes reilen en zeilen binnen Fashion in de gaten te houden.
Stan zit Dries op de hielen sinds hij is ontsnapt. Tussen Hanne en Quinten springt de vonk over, maar het koppel krijgt al snel een koude douche. Agnes heeft een afspraak met een onbekende man. Evy bezoekt Mieke en krijgt het emotioneel moeilijk. June slaat in paniek.
Emma staat voor een zware tweede zit. Haar vader Frank grijpt op een drastische manier in. Ook Benny en Liesbeth krijgen schokkend nieuws te horen. Véronique komt oog in oog te staan met haar verkrachter. Rudi is razend wanneer hij hoort dat Hanne ontslagen is. Stan doet er alles aan om Dries te doen spreken en ontdekt dat hij in contact stond met een zekere 'J'.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.