Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

263 afleveringen

Catherine wordt de dupe van haar eigen spel. Rik en Elke zetten Koen op zijn plaats omdat hijk Trudy in de steek gelaten heeft. Walter vindt voor de deur een vreemd pakje. Bertje zit in zak en as na het miskraam van Tinne. Koen stort zijn hart uit.
Tinne heeft een miskraam. Isabelle brengt Rita goed nieuws. Thomas zoekt Sarah op in de instelling. Nele heeft opnieuw een geheime afspraak met Wilfried. Rita voelt zich schuldig tegenover Albertine. Catherine speelt een spelletje met Rene.
Trudy vindt onderdak bij Rene. Albertine houdt Rita nog steeds uit haar slaap. Els heeft een voorstel voor Brenda. Ernestine heeft een belangrijke mededeling voor Walter. Kurt Smits duikt opnieuw op. Tinne vreest voor haar baby en Trudy ondergaat een abortus.
Sarah reageert hysterisch wanneer de andere patiënten haar uitdagen. Trudy klaagt haar nood bij Rik en Elke. Wilfried en Nele hebben een afspraak. Monique heeft het moeilijk. Vincent heeft een eerste gesprek met Jo Bervoets, zijn opvolger.
Sinds Kurt Smits op vrije voeten rondloopt, zit de schrik er bij Maarten en Leentje goed in. Rita vraagt hulp aan Isabelle, Albertine's dochter. Trudy zoekt Sarah op in de psychiatrische instelling. Tinne en Bertje zijn dolgelukkig met het nieuws van de dokter.
Albertine kan het niet laten Rita lastig te vallen. Rene twijfelt aan Catherine's goede bedoelingen. Thomas onderhandelt over de overname van het bedrijg waar de productielijnen van Sarah lopen. Vincent maakt zijn opvolger bekend. Bertje heeft een verrassing voor Tinne.
Jan maakt Wilfried duidelijk dat hij Nele met rust moet laten. Els zet Catherine op straat. Koen probeert het goed te maken met Brenda. Tinne en Bertje gaan op zoek naar babyspullen. Brenda is te laat voor de herdenkingsmis van Bart.
Walter is bijzonder aangeslagen na de moord op Paddy. Wilfried en Nele proberen het verleden uit te praten. Lits en Jassens zetten hun zoektocht naar Kurt Smits verder. Rita brengt Jan op de hoogte van haar ontmoeting met Wilfried en Nele.
Lits bereidt de ontmoeting van Walter met Kurt Smits voor. Deze heeft Walter volledig in zijn macht. Peter en Rene zijn bijzonder waakzaam over de daden van Thomas. Walter doet een schokkende ontdekking in zijn appartement.
Kurt Smits bedreigt Eric Buurs, een van de gegijzelden in het warenhuis. Nele strijdt met haar gevoelens voor Jan en Wilfried. List start een onderzoek naar de ontsnapping van Kurt Smits. Brenda maakt Christel duidelijk dat ze geen recht heeft op de aandelen van Bart.
Kurt Smits duikt onder in een hotelletje en gaat meteen op zoek naar Walter. Jan en Nele zoeken Leentje op in het internaat. De opvolging bij Van den Bossche Electronics neemt concrete vormen aan.
Bij hun thuiskomst uit Tenerife worden Jan en Nele op de hoogte gebracht van het tragische nieuws van Bart. Vincent wil zo snel mogelijk een opvolger vinden voor zijn functie bij Van den Bossche Electronics. Tinne doet een zwangerschapstest. Wilfried zoekt Nele op. Kurt SMits ontsnapt.
Elke probeert Koen goed te praten. Monique en Guy stellen hun huwelijk uit. Walter ontvangt verrassend bezoek in Ierland. De terugkeer van Jan en Nele loopt nogmaals vertraging op. Tinne vermoedt dat ze zwanger is.
In het Bierhuis wordt Brenda opnieuw geconfronteerd met Koen en Trudy. Tot ergernis van Thomas wil Christel zich niet opdringen bij Brenda. De vicaris heeft goed niets voor Walter. Henk bregint Marianne te vrezen.
Kurt Smits bedreigt Walter in de gevangenis. Vincent kijkt uit naar een opvolger bij Van den Bossche Electronics. Rite wordt nog steeds lastig gevallen door Albertine. Jan en Nele kunnen stilaan plannen maken om naar huis terug te keren.
Op Tenerife probeert Inspecteur Gonzales de misdaad te reconstrueren. Walter bezoekt Geert en Roel, de twee gijzelaars, in de gevangenis. Catherine klaagt haar nood bij Rene. Kurt Smits stemt toe in een gesprek met Walter.
Koens bedoelingen vallen niet in goede aarde bij Brenda. Thomas vat zijn eerste werkdag bij Van den Bossche Electronics aan. Ingrid heeft slecht nieuws voor Rik. Sarah verschijnt voor de raadkamer. Catherine ontvangt de resultaten van het ziekenhuis.
Brenda is overstuur na de confrontatie met Christel. Bertje en TInne hebben een verrassing voor Maarten. Inspecteur Gonzales zet zijn onderzoek naar Henk verder? Rita ontvangt een pakje met een vreemde inhoud. Koen zoekt Brenda op.
De vreemde voorvallen in het appartement van Rob en Rita worden opgehelderd. Rene is er niet over te spreken dat Thomas opnieuw in dienst komt bij Van den Bossche Electronics. Ernestine spreekt Walter moed in. Brenda staat oog in oog met Christel.
Er gebeuren vreemde dingen in het appartement van Rob en Rita. Anna en Albert maken kennis met Christel en Mike. Het zit Brenda niet mee. Ze zet een punt achter haar relatie met Koen en bovendien krijgt ze haar ontslag. Vincent wil Thomas opnieuw in dienst nemen. Thomas zet Christel voor een voldongen feit.
Monique verneemt van Christel, Barts weduwe, meer over haar zoon. Elke geeft aar ontslag op het interimkantoor. Brenda ontdekt dat Trudy zwanger is van Koen. Op Tenerife vreest Marianne COnincx dat Jan en Nele haar op het spoor zijn. Vincent weigert om de chemotherapie te starten.
Vincent is ervan overtuigd daat Jans aanhouding een misverstand is. Peter neemt afscheid van Femke. Rob en Catherine bereiden het opendeurweekend in de fitness voor. Anna verneemt het tragische nieuws over Bart. Jan en Nele gaan zelf op onderzoek. Monique krijgt verrassend bezoek.
Ritz voelt zich niet op haar gemak in het appartement. Nele tracht Inspecteur Gonzales van Jans onschuld te overtuigen. Peter beseft dat de toestand van Femke hopeloos is. Monique wil opnieuw aan het werk gaan. Anna verneemt de ware toedracht van Jan en Nele's verblijf op Tenerife.
De verhuis naar het appartement bezorgt Rita heel wat kopzorgen. Op Tenerife belandt Jan in de gevangenis. Nele laat Anna weten dat ze langer zullen blijven. Rik speelt met het idee om het Bierhuis over te nemen. Rita maakt kennis met de nieuwe buren.
Peter heeft Femke van de verdrinkingsdood gered. Ook Thomas is uit de handen van Sarah ontsnapt. Els heeft slecht nieuws? Walter ontvangt dan weer goed nieuws van de vicaris. Tinne brengt het weekend door op kantoor. Maarten verneemt van Tinne en Bertje het slechte nieuws over Bart.
Peter en Thomas zetten de zoektocht naar Femke verder. Jan krijgt geen hoogte van Inspecteur Gonzales. Sarah heeft Femke volledig in haar macht. Wilfried biedt zijn verontschuldigingen aan bij Anna, maar keert van een kale reis terug.
Wilfried wordt vrijgesproken. Inspecteur Gonzales en Nele hebben zo hun eigen theorieë, pver de verdwijning van Henk. Monique en Guy proberen tevergeefs Jan te bereiken. Thomans kan ontsnappen. Hij vreest voor het leven van zijn zus. Sarah vindt in Femke een gewillig slachtoffer.
Jan is de hoofdverdachte in de verdwijning vban Henk. Het nieuws van Bart uit Amerika slaat de hele familie met verstomming. Rosanne Maes, de psychologe tracht meer gegevens over de zaak van Wilfried te weten te komen.
De ontdekking in de villa van Henk bezorgen Jan kopzorgen. Thomas onderneemt een poging om te ontsnappen. Walter krijgt bezoek van Eric Buurs, 1 van de gijzelaars. Leentje heeft een nieuw gesprek met de psychologe. Nele is van streek wanneer Jan plotseling opgepakt wordt.
Vincent keert met een bang hart terug naar huis. Guy kan er niet bij dat Thomas geen contact opneemt. Jans afspraak met Henk loopt totaal niet zoals verwacht. Hij is nog steeds vastberaden de Van den Bossches te kelderen. Sarah drijft Thomas tot de rand van de wanhoop.
Brenda is er niet erg meer opgezet dat Bart voor het huwelijk van Monique naar België komt. Bertje, Tinne en Rene zoeken een oplossing voor de opvang van Maarten tijdens de vakantie. Ernestine probeert Walter te helpen bij de verwerking van het gijzelingsdrama.
Walter heeft het moeilijk om de gebeurenissen in het warenhuis te verwerken. Els mist Vincent meer en meer. Op Tenerife genieten Jan en Nele van elkaar. Henk bedenkt een list om Jan in de val te lokken. Leentje wordt ondervraagd door een psychologe.
Het gijzelingsdrama eist slachtoffers. Walter wordt als levend schild gebruikt. Op het thuisfront wacht iedereen met een bang hart op de ontknoping. Zal Walter ongeschonden het drama overleven?
Jan zoekt Henk op in zijn villa op Tenerife. Walter wordt samen met enkele andere klanten in het warenhuis gegijzeld. De hele familie verneemt het nieuws via de kranten. Het ultimatum van de gijzelnemers verstrijkt langzaam...
Bertje en Tinne krijgen midden in de nacht bezoek van Maarten. Trudy confonteert Koen met het resultaat van de zwangerschapstest. Op Tenerife maakt Jan kennis met Marianne Conincx. Walter wordt het slachtoffer van een overval.
Inspecteurs De Moor en Pieters leggen Wilfried op de rooster. Jan en Nele vertrekken voor hun tweede huwelijksreis naar Tenerife. Bertje en Tinne ontfermen zich over Maarten. Trudy blijft Koen lastig vallen met haar zwangerschap.
Els reageert woedend na Vincents telefoontje. Ingrid heeft slecht neiuws voor Rik. Celestine komt Ernestine de les spellen wanneer ze verneemt dat haar zus twijfelt om opnieuw in het klooster te trekken. Rene neemt Catherine mee uit eten.
Catherine en Els doen aangifte van Vincents verdwijing. Een dronken Trudy krijgt het in het Bierhuis opnieuw aan de stok met Sarah. Rob wil opnieuw naar de Ardennen. Els krijgt een verrassend telefoontje. De toekomst van Ernestine blijft onzeker. Zal ze opnieuw in het klooster trekken?
Els neemt de verdwijning van Vincent ernstig. Wilfried wordt opnieuw ondervraagd. Tinne en Bertje hebben een voorstel voor Jan. Sarah heeft verrassend nieuws voor Peter. Catherine denkt Vincents schuilplaats te hebben gevonden.
Ernestine is niet er g opgezet met de raad van Walter. Thomas probeert contact op te nemen met Guy. Jan vraagt aan Walter om Maarten op te vangen tijdens zijn reis naar Tenerife. Els vreest dat Vincent definitief vertrokken is.
Ernestine ontvangt een brief van haar overste. Rik vreest dat Ingrid het café wil sluiten. Koen wil niets meer met Trudy te maken hebben. Catherine slaat in paniek wanneer ze opnieuw een knobbeltje in haar borst ontdekt.
Trudy daagt Koen en Brenda verder uit. Rita zet Sarah op haa rplaats in het Bierhuids. Herman ondergaat een spoedoperatie. Peter kan het gedrag van Femke niet langer aanzien. Sarah houdt Thomas nog steeds gevangen.
Jan en Nele overwegen om Leentje op internaat te laten gaan. Catherine maakt zich zorgen om Vincent en Peter. Rene zoekt bevestiging voor het werk dat hij levert. Koen is verrast wanneer Brenda plots over gezinsuitbreiding begint.
Leentje wordt gepest op school. Peter en Guy bespreken de mogelijkheid om Femke naar Zwitserland over te brengen. Sinds de hartstilstand van Herman ziet Ingrid de toekomst somber in. Maarten neemt het op voor zijn zus. Trudy heeft verrassend nieuws voor Koen.
Vandaag verschijnt Walter voor de raadkamer. De confrontatie met Kurt Smits en Meester Balencourt valt hem zwaar. Thomas wordt door Sarah vastgehouden. Zij wil hem breken in de hoop dat hij opnieuw wil samenwerken.
In een poging hem voor zicht te winnen tracht Sarah Thomas te verleiden. Een berouwvollr Rob treft een dronken Rita aan. Els neemt een beslissing in haar relatie met Vincent. Elke probeert sfeer te brengen in het Bierhuis, maar dat wordt niet door iedereen in dank afgenomen. Leentje heeft problemen op school.
Inspecteur Lits heeft slecht nieuws voor Walter. Peter is geschokt wanneer hij het nieuws over de hoorzitting verneemt. Na de kletterende ruzie met Rob is de verleiding om opnieuw te drinken groot voor Rita. Sarah begint haar eigen strategie als Thomas niet meer strijdlustig blijkt.
Er komt maar geen verbetering in Femke's toestand. Trudy probeert nog steeds onrust te zaaien in de relatie van Koen en Brenda. Catherina zoekt steun bij Rene. Herman wordy in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht.
Brenda zet Trudy op straat. Nele en Leentje gaan samen een dag op stap. Peter heeft zijn bedenkingen bij de behandeling van Femke. Lits waarschuwt Walter vooor de ondervraging die hem te wachten staat. Els vraagt raad aan Walter.
Maarten en Leentje maken plannen om opnieuw naar school te gaan. Trudy blijft Koen en Brenda achtervolgen. Thomas vraagt Rik uit over de toestand bij Van Den Bossche Electronics en gaat op ziekenbezoek bij Vincent. Jan heeft een verrassing voor Nele.
Femke sluit zich meer en meer op in haar eigen droomwereld. Wilfrired heeft het hard te verduren in de gevangenis. Vincent wil dat Els meer afstand van hem neemt. Sinds het voorval met Wilfried trekt Leentje een muur rond zich op.
Trudy kan het niet laten kritiek te leveren op Brenda. Het stoort Rene dat Vincents hoofd nog niet naar werken staat. Tussen Jan en Nele lijkt alles weer koek en ei. Walter krijgt slecht nieuws van Inspecteur Lits.
Nele is met de kinderen opnieuw bij Jan ingetrokken. Vincent wordt uit het ziekenhuis ontslagen. Wilfired wordt nog een keer ondervraagd. Guy ziet even het nut van Femke's therapie niet meer in. Monique heeft het er moeilijk mee dat Els steun zoekt bij Guy. Leentje is verdwenen.
Zowel Jan als Wilfried verschijnen voor de raadkamer. Anna wacht thuis bang het verdict af en Vincent wordt in het ziekenhuis op de hoogte gehouden door Jef Lits. Thomas en Sarah maken verdere plannen om Van Den Bossche Electronics onderuit te halen.
Jan is aangehouden na het incident in de manège. Nele legt klacht neer tegen Wilfried en neemt het op voor Jan. Anna is totaal ontzet wanneer ze bij Dries op bezoek komt. Leentje stort haar hart uit bij haar oma.
Het nieuws dat Wilfried Leentje heeft aangerand gaat als een lopend vuurtje de ronde. Jan is in alle staten en zoekt Wilfried in de manège. Het komt tot een zware confrontatie tussen Jan en Wilfried.
Nele is in alle staten wanneer Maarten gewond in het ziekenhuis wordt opgenomen. Peter moet er even tussenuit. Tinne kan het werk niet meer de baas. Nele trekt haar conclusie wanneer ze Wilfried op Leentjes kamer aantreft.
Guy is ervan overtuigd dat Femke sneller zal genezen wanneer ze opgenomen wordt. Vincent heeft het moeilijk met het verdict van de uroloog. Rob en Jan vertrekken met Maarten en Pierrot naar de Ardennen. Leentje is niet erg opgezet met de aandacht van Wilfried. Maarten is verdwenen.
Anna en Albert zijn de kluts kwijt na de brutale overval. Peter heeft het steeds moeilijker om voor Femke te zorgen en zoekt steun bij Guy. Catherine trekt zich op aan Rene. Inspecteur Lits heeft goed nieuws.
Vincent wordt geopereerd. Tinne staat er alleen voor op kantoor terwijl Rik handen tekort komt in het Bierhuis. Rita maakt plannen voor de inrichting van hun appartement. Anna en Albert krijgen ongewenst bezoek.
Catherine is de wanhoop nabij als ze verkeerd reageert op de behandeling. Marthe stat perplex wanneer Brenda samen met Koen thuis arriveert. Jan drinkt zich moed in. Hij moet Maarten in Limburg halen. 'Tophit' is failliet.
Rita kan haar jaloezie voor Catherine nauwelijks verbergen. Koen neemt een beslissing in verband met zijn toekomst bij "Tophit". Guy heeft een afspraak met Dr. Colson, de psychiater van Femke. Ondertussen gaat haar gedrag van kwaad naar erger.
Trudy blijft Koen uitdagen. Voor Wilfried is het wennen nu Nele en de kinderen bij hem wonen. Marthe is er niet over te spreken dat Brenda Koen achterna gereisd is. Peter dreigt de controle over zichzelf te verliezen.
Brenda staat oog in oog met Trudy. Walter verveelt zich. Vincent moet zo snel mogelijk geopereerd worden. Bertje wil Tinne helpen. Rob en Pierrot maken plannen voor hun overlevingstocht in de Ardennen.
Catherine wordt geopereerd. Rene vangt haar op in het ziekenhuis. Sarah is woedend als blijkt dat de schuldeisers bij haar komen aankloppen. Koen is verbaast wanneer Brenda plotys in het hotel opduikt. Femke zoekt de psychiater op.
Brenda neemt een beslissing in verband met Koen. Leentje en Maarten leven zich uit op de manège. Guy kan het gedrag van Femke niet langer aanzien een neemt contact op met een psychiater. Catherine vraagt aan Thomas om haar testament te maken.
Guy tracht Femke te overtuigen dat ze gespecialiseerde hulp nodig heeft. Rob en Rita hebben een appartement gevonden. Marthe vraagt Rik uit over Koens bedoelingen met de video. Koen probeert zijn verdriet om Brenda te verwerken maar Trudy maakt het hem niet gemakkelijk.
Vincent wil voor enkele weken bij Catherine intrekken. Koens boodschap heeft Brenda niet overtuigd. Trudy reist Koen achterna. Guy is ervan overtuigd dat Femke psychiatrische hulp nodig heeft. Rene vangt Catherine op. Dries en Celestine zijn in een romantische bui.
Koen is met de noorderzon verdwenen maar laat Brenda een emotionele boodschap na. Wilfried doet Nele een voorstel. Peter ontvangt nieuws van Veronique. Jolien heeft haar laatste dag op kantoor. Catherine vraagt Vincent om opnieuw bij haar te komen wonen.
Vandaag trouwen Koen en Brenda. Rik heeft de grootste moeite om Koen op tijd in het gemeentehuis te krijgen. Sarah en Trudy vliegen elkaar in de trouwzaal in de haren.
Tinne voelt zich schuldig nu Jolien haar ontslag heeft ingediend. Peter is niet erg opgezet met Thomas' bezoekje aan Femke. Koen begint zich zorgen te maken over zijn nankende huwelijk. Els vertrouwt Femke's gedrag niet.
Peter heeft een goed gesprek met Walter. Anna is nog steeds zwaar aangedaan nu ze weet dat haar broer uit zijn ambt is gezet. Marthe helpt Brenda met de laatste voorbereidingen voor het huwelijk. Femke heeft voor zichzelf uitgemaakt dat ze nog steeds zwanger is.
Rita probeert Walter op te beuren. Peter verondschuldigt zich voor zijn uitval. Catherine stort haar hart uit bij René. Els ziet het niet zitten dat Vincent voor Catherine wil zorgen.
De hele familie reageert verbaasd als blijkte dat Walter uit zijn ambt is gezet. Catherine zoekt steun bij Els en René. Koen en Brenda bereiden hun huwelijk verder voor. Femke mag het ziekenhuis verlaten. Peter reageert zijn woede af op Walter.
Walter moet zich verantwoorden bij de kardinaal. Iedereen wacht bang het verdict van het Bisdom af. Els brengt Peter op de hoogte van de toestand van Vincent en Catherine.
Walters schending van het biechtgeheim is voorpaginanieuws. Vincent toont zich strijdlustig. Guy reageerty zoijn woede af op Walter. Clement Verhelst en Jef Lits worden op het bisdom ondervraagd. homas probeert Femke ervan te overtuigen om met Peter te breken.
Walter vreest voor de gevolgen nu hij het biechtgeheim geschonden heeft. Femke krijgt slecht nieuws. Guy heeft het moeilijk om zijn gevoelens onder controle te houden. Vincent ondergaat nieuwe onderzoeken. Sarah en Thomas bespreken de mogelijkheden om zelf een zaak op te starten.
Lits en Janssen ondervragen Kurt Smits. Rob en Rita zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe woning. Walter krijgt bezoek van een journalist. Het gaat niet goede met Femke. Sarah doet Thomas een voorstel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.